NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A vil√°g egy hatalmas kupler√°j √©s mi vagyunk a kurv√°k ebben a beteg rendszerben!
A vil√°g egy hatalmas kupler√°j √©s mi vagyunk a kurv√°k ebben a beteg rendszerben!Hogy mi√©rt? Igyekszem a kiv√°lt√≥ okokat r√∂viden √∂sszefoglalni. Mert ugye, ok n√©lk√ľl nincs okozat! Ma m√°r az √°llamok sajnos nem bocs√°jtanak ki saj√°t fizet√Ķ eszk√∂zt, hanem a priv√°t k√©zben tartott k√∂zponti bankokt√≥l k√∂lcs√∂n√∂znek, melyre kamatot √©s kamatos kamatot fizetnek. A kamatok fizet√©se –√©s nem a t√∂rleszt√©se a t√©nyleges hitelnek, mert akkor az √°llamok ad√≥ss√°g mentess√© v√°ln√°nak √©s ezzel visszaszerezn√©k a f√ľggetlens√©g√ľket- a mindenkori korm√°ny k√©nytelen ad√≥kat √©s egy m√°s kir√≥tt illet√©k r√©v√©n a lakoss√°gt√≥l behajtani.

  Vil√°g korm√°ny a magyar korm√°ny
Világ kormány a magyar kormány(Ez egyébként valójában is így van, hiszen ezt mi tudjuk a világon a legjobban...)
Akkor kezdj√ľk az elej√©n. A Soros az ugye egy √ľgyes "magyar, ember", neki van az Eur√≥pai Uni√≥ Parlamentj√©ben a legnagyobb frakci√≥ja.
Nyilv√°n ha ez igaz akkor Amerik√°ban sem lehetett volna Trump az eln√∂k, ha nem a mi S√∂r√∂s Gyuri b√°csink embere lenne, mivel √Ķ sajt√≥ h√≠rek szerint pedig nem √Ķt, hanem a Clintonn√©t t√°mogatta?
Megmondom √©n a frank√≥t, hogy mi ezzel a mi Sorosunkkal a helyzet, j√≥ √ľgyn√∂kk√©nt tev√©kenykedett odak√ľnt a nagyvil√°gban, j√≥ elvt√°rsnak ismert√©k, √©s 68-as Nyers Reformerrezs√Ķ√©k √©s az MNB-s Fekete Jani b√°csi√©k az √°llam p√°rt gurul√≥ doll√°rjait b√≠zt√°k a mi Gyuri b√°csinkra, hogy kezelje azt kv√°zi alap√≠tv√°nyi p√©nzk√©nt - mint mostan√°ban a Matolcsy a Pallas Ath√©ne alap√≠tv√°nyokat t√Ķk√©s√≠tette fel hasonl√≥ k√©pen -, melyb√Ķl a kommunista vezet√Ķk gyerekeinek tan√≠ttat√°s√°t valamint "l√©tfenntart√°sukat" kell biztos√≠tani.

  Hal√°lsoron
Hal√°lsoronK√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 38.
Tárgy: Feljelentés
D√°tum: 2017.05.23.

Alul√≠rott Borb√©ly J√≥zsef (6000 Kecskem√©t, Tavaszmez√Ķ utca 18.)

feljelentés


-t teszek az √∂sszes parlamenti k√©pvisel√Ķvel √©s az √©rintett k√∂zjegyz√Ķkkel, j√°r√°sb√≠r√≥kkal, b√≠r√≥s√°gi titk√°rokkal, illetve a fellebbez√©sek elb√≠r√°s√°ban √©rintett t√∂rv√©nysz√©ki b√≠r√≥kkal szemben, b√Ľnszervezetben folytat√≥lagosan sorozat gyilkoss√°g "Magyar √Āllam" nev√©ben t√∂rt√©n√Ķ elk√∂vet√©se miatt az al√°bbi t√©ny√°ll√°s alapj√°n:

  A globalist√°k csapd√°ja a patri√≥t√°k ellen
A globalist√°k csapd√°ja a patri√≥t√°k ellenEur√≥pa-szerte v√°laszt√°sok el√Ķtt √°llunk. Haz√°nk majd 2018 tavasz√°n, de benn√ľnket megel√Ķz a francia, a n√©metorsz√°gi valamint a most bejelentett angol parlamenti el√Ķrehozott v√°laszt√°s. M√©g mindig nagyon sokan arra gondolnak, hogy a v√°laszt√°sukkal meglehet v√°ltoztatni a rendszert. Minden tiszteletem az alternat√≠v csoportok p√°rtok szervez√Ķinek akik lelkesen szervezik a t√°rsadalom megv√°ltoztat√°s√°t. (K√©sz√ľlnek a v√°laszt√°sokra. Nem ismert√ľk m√©g fel, ha v√°laszt√°sokkal b√°r mit is meg tudn√°nk v√°ltoztatni, m√°r r√©g betiltan√°k!) Ezzel csak az a gond, aki leadja szavazat√°t, lemondott saj√°t szav√°r√≥l, mert aki nem szavaz megtartja v√©lem√©ny√©t √©s sz√≥t emelhet a mindenkori uralkod√≥i rendszer ellen. Szavaz√°ssal a v√©lem√©ny nyilv√°n√≠t√°sodat √°tengeded az √°ltalad kiv√°lasztott k√©pvisel√Ķknek, ezzel megfosztod magad a szabad v√©lem√©ny nyilv√°n√≠t√°st√≥l, elk√∂telezed magadat valami mellett vagy valami ellen. Mert aki nem szavaz, tov√°bbra is megtartja szabad v√©lem√©ny√©t. Am√≠g nem rendelkezel elegend√Ķ ismerettel a vil√°got mozgat√≥ er√Ķk tev√©kenys√©g√©r√Ķl, a m√ļltban v√©gzett munk√°jukr√≥l, ennek eredm√©nyeir√Ķl, neh√©z egy elk√∂telezett √°ll√°sfoglal√°s tenni, √©s ez is legt√∂bbsz√∂r √©rzelmeken alapul.


  Hogyan lehet hidakat √©p√≠teni a sz√©tszabdalt t√°rsadalomban?
Hogyan lehet hidakat √©p√≠teni a sz√©tszabdalt t√°rsadalomban?Az oszd meg √©s uralkodj elv√©n dolgoz√≥ t√°rsadalmi atomiz√°ci√≥ nem term√©szetes jelens√©g, azt leger√Ķteljesebben a p√°rtok manipul√°lj√°k!
El√Ķsz√∂r tiszt√°zzuk a t√°rsadalom meglehet√Ķsen hamis √©rtelmez√©s√©t, amit a marxista ideol√≥gia csak az√©rt alak√≠tott ki, hogy azt ideol√≥giai m√°zzal bekenve haszn√°lja fel az √©rt√©krend alap√ļ nemzet eltakar√°s√°ra. Sajnos a burzso√° polg√°ri vil√°g is hasonl√≥ √ļton j√°r, hiszen az egykori kommunista √°llamrend √°ltal, er√Ķszakkal √°llamos√≠tott ipar „nemzeti v√°llalatai” helyett ma, a „nemzeti doh√°nyboltok” elnevez√©s d√≠vik, mint a „nemzeti” kifejez√©s egyik leg√ļjabb √©s sajnos eredm√©nyes lej√°rat√°sa.

  Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat
Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulatVak √©s s√ľket t√∂megek, az √©rz√©kel√©si t√°rh√°zukb√≥l a szagl√≥h√°mjuk sem m√Ľk√∂dik. Nem √©rzik azt a b√Ľzt, vagy nem akarj√°k tudom√°sul venni, hogy m√°r az eg√©sz vil√°gon a Rothschildok orrfacsar√≥ hullaszaga terjeng t√∂megpszichol√≥giai eszk√∂z√∂kkel fert√Ķz√©s√ľket terjesztve. A m√©diaszerepl√Ķk sz√°j√°b√≥l m√©regk√©nt fr√∂cs√∂g a hazugs√°gok felfoghatatlan mennyis√©ge √©s a t√∂m√©ny rasszizmus. Az √Ķslakos nemzetek elleni √©s √Ķket saj√°t haz√°jukb√≥l kirekeszt√Ķ rasszizmus, amit "korm√°nyaik", az "EU ir√°ny√≠t√°s", a bank√°rkaszt b√Ľn√∂z√Ķi √©s a "celebeknek" nevezett, tudjuk milyen sz√°rmaz√°s√ļ √©s genetikai √∂sszet√©tel√Ľ m√©diaszerepl√Ķi, a kaz√°r-maffia tagjai, b√©rencei √©s minden, minden nemzeti el√© tolt, er√Ķszakolt emp√°tiahi√°nyos embernek l√°tsz√≥ emberkreat√ļr√°i √ľv√∂ltenek minden lehets√©ges m√≥don. A bizonytalans√°g nem csak a kiszolg√°ltatott t√∂megeket √©rinti. Ahogy az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtt, most is jellemz√Ķ a gy√Ķzelmi m√°mornak mutatott, de a f√©lelem sz√ľlte kapzsi kapkod√°s a kaz√°r-maffia minden tagj√°n√°l √©s t√°mogat√≥j√°n√°l. De ez√ļttal nem lesz "k√°rp√≥tl√°s", a lopott, rabolt vagyonok visszaszolg√°ltat√°sa a rabl√≥gyilkosoknak...

  Kinek lesz j√≥...
Kinek lesz j√≥...ha az Orb√°n-korm√°ny elint√©zi az ukr√°nok magyarorsz√°gi v√≠zummentess√©g√©t? Ukrajn√°ba szakadt magyar testv√©reink v√≠zummentess√©g√©t igen, de nem magyar "ukr√°nok√©t" nem t√°mogatom, mert a nem magyar ukr√°nok v√≠zummentess√©g√©t t√°mogat√°s haza√°rul√°sban √©s fajirt√°sban b√Ľnseg√©dkez√©s lenne:
Az Orsz√°ggy√Ľl√©s 2010. okt√≥ber 8-√°n enged√©lyezte, hogy izraeli c√©gek √©s vel√ľk ak√°rh√°ny izraeli vagy m√°s k√ľlf√∂ldi izraelita liberaliz√°ltan idetelep√ľlhet. Izrael √©s az Eur√≥pai Uni√≥ megegyez√©s√©re hivatkoztak, ami szerint az izraeli c√©gek b√°rmelyik eur√≥pai uni√≥s orsz√°gba liberaliz√°ltan betelep√ľlhetnek annak fej√©ben, hogy ezen orsz√°gok c√©gei is liberaliz√°ltan betelep√ľlhessenek Izraelbe. 1990-ben Pozsgay Imre miniszterr√Ķl azt √≠rta a Szent Korona lap, hogy Izraelben beleegyezett, hogy haz√°nkba telep√ľlhessen 1 milli√≥ izraelita, akik Ukrajn√°t kirabolt√°k. Ehhez csak az kell, amit most int√©znek, hogy ak√°rmelyik ukrajnai polg√°r v√≠zum n√©lk√ľl √°tj√∂hessen Magyarorsz√°gra.

  Mindenki gyarmata
Mindenki gyarmataA Magyarorsz√°gnak nevezett ter√ľlet st√°tusz√°val a legt√∂bben, m√©g az √©rintettek k√∂z√ľl is, vagyis Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak nevezettek sincsenek tiszt√°ban. Magyarorsz√°g, ahogy az √°llamrendszer√©nek nevezett gyarmati helytart√≥ korm√°nyz√≥s√°ga, minden, a kaz√°r-maffia uralma √©s oltalma al√° tart√≥z√≥ maffia√°llam k√∂z√∂s gyarmata! Nem egy, √©s nem k√©t orsz√°g√©, hanem minden, a b√ľd√∂s pof√°j√°t ide tol√≥ b√Ľn√∂z√Ķ, kaz√°r-maffia ir√°ny√≠t√°s√ļ orsz√°g√©, helyesebben a kaz√°r-maffia tagjaik√©nt az adott orsz√°g √©l√©re furakodott maffia-kl√°nok√©. Miut√°n t√∂bb megkeres√©s ok√°n nem lehet elker√ľlni az √∂n√°ll√≥s√°gi k√©rd√©s vizsg√°lat√°t, a (k√©ts√©gbeesett) ki√ļt keres√©si elk√©pzel√©sek realit√°salapjait √©rdemes magyar, eur√≥pai √©s vil√°gszinten is felt√°rni a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl. Az aktualit√°st az indokolja, hogy t√∂bb "magyar n√©pi" kezdem√©nyez√©s "Alkotm√°nyozna", amihez minden joguk megvan, b√°r a "m√Ľvelet" felesleges. Akadnak olyan szervez√Ķd√©sek, amelyek p√°rtszinten pr√≥b√°lj√°k megoldani Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak sokasod√≥ √©s egyre sz√©lesebb k√∂r√Ľ gondjait, mert azt sem tudj√°k, hogy a p√°rtrendszer megoszt√≥ kialak√≠t√°sa csak az√©rt van, hogy ne lehessen egys√©get teremteni √©s hogy el√ľltess√©k a gondolatot: "saj√°t fegyver√ľkkel gy√Ķzik le leig√°z√≥ikat". A "m√°sodik vonal" a v√©gs√Ķ harcban l√°tja a "Gordiuszi csom√≥" kibogoz√°s√°t √©s val√≥j√°ban saj√°t n√©p√©vel vagy hasonl√≥ helyzet√Ľ nemzetek hasonl√≥ ig√°ban s√≠nyl√Ķd√Ķ √°tvert, kiszolg√°ltatott rendszer-√°ldozataival hadakozna mund√©rba b√ļjva √©s ideges√≠t√Ķen buta, hazug ideol√≥gi√°kkal felv√©rtezve. Ez a "csom√≥" a nemzetis√©gek k√∂z√∂tti √©s a jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g k√©rd√©se.

  N√©pvak√≠t√°s!!!
N√©pvak√≠t√°s!!!Hogy ezek kontinens elfoglal√≥k vagy parazit√°k, vagy menek√ľltek, migr√°nsok vagy nevezz√ľk, aminek akarjuk, egyetlen egyet sem szabad befogadnunk. A seg√≠t√Ķk√©szs√©g, mint egy hazugs√°g, egy hal√°los betegs√©g az eur√≥pai t√∂rt√©nelemben. A nagyhatalmi zsid√≥s√°g √©s seg√≠t√Ķt√°rsainak nem csak a kezdeti hazugs√°gai a feh√©r eur√≥pai emberek kiirt√°s√°ra kialak√≠tott eszmei folyamat, hanem egy ma m√°r √∂nmaga v√°llalt szervezett hal√°lba menetel az eur√≥piai nemzetek r√©sz√©r√Ķl. A holokauszt-hazugs√°got legjobban a n√©metekn√©l lehetett elm√©ly√≠teni. Egy tanulm√°ny √©rtelm√©ben a zsid√≥s√°g ut√°n a legt√∂bb szellemi betegs√©g a n√©metekn√©l jelentkezik. A "b√Ľnb√°nati betegs√©g" legjobban abban nyilv√°nul meg, hogy jelenl√©t√ľk a f√∂ld√∂n csak az√©rt sz√ľks√©ges, hogy a zsid√≥s√°got szolg√°lj√°k m√©g akkor is, ha ez a kipusztul√°sukat jelenti. Ezek az emberek √©letvesz√©lyt jelentenek az eg√©szs√©ges n√©metek √©s az eur√≥pai n√©pek sz√°m√°ra.

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum