NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Sokba ker√ľl a hal√°lod...
Sokba ker√ľl a hal√°lod...F√Ķleg neked! √Čs nem csak az√©rt, mert sz√°modra az √©leted a legdr√°g√°bb. Kem√©nyen meg kell dolgoznod az√©rt, hogy meghalhass. √Čleted v√©g√©ig fizetned kell gyilkosaid munkab√©r√©t, √°llnod kell √©letvitel√ľk k√∂lts√©geit √©s finansz√≠roznod kell j√≥l√©t√ľket. A nem √©ppen sz√≠vder√≠t√Ķ c√≠m egy √∂sszefoglal√°st is takar arra vonatkoz√≥an, hogy az ismert m√≥dszereken - gy√≥gy√°szat, gy√≥gyszeripar, betegs√©ggy√°rt√°s, el√Ķ√≠rt √©s t√°mogatott kezel√©sek, sz√°nd√©kos m√©rgez√©sek, fert√Ķz√©sek, vegyi permetez√©sek, pszichikai megnyomor√≠t√°s "technol√≥gi√°ja", mesters√©ges glob√°lis felmeleg√≠t√©s √©s f√∂ldreng√©sek, sz√∂k√Ķ√°rak, vulk√°nkit√∂r√©sek, megpiszk√°lt id√Ķj√°r√°s-v√°ltoz√°son - k√≠v√ľl, milyen egy√©b tev√©kenys√©gek puszt√≠tj√°k a lakoss√°got, amelyek nem a v√©letlen √©s a term√©szet m√Ľvei, √©s nem is a felel√Ķtlens√©g√©. Kitervelt √©s m√≥dszeresen v√©grehajtott, burkolt √©s t√∂bb√©-kev√©sb√© j√≥l √°lc√°zott √©let elleni t√°mad√°sok sokas√°g√°t fedezhetj√ľk fel, ha figyelmesen szeml√©l√Ķd√ľnk torzz√° √©s embertelenn√© form√°lt vil√°gunkban. Kezdve az "√©let megr√∂vid√≠t√©s√©nek" fondorlatosan elrejtett eszk√∂zeit√Ķl a l√°tv√°nyos n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°snak √°lc√°zott rabszolgatart√°s t√∂rv√©nyek, jogszab√°lyok √©s egyezm√©nyek k√∂z√© szor√≠tott kiterjeszt√©s√©ig. Sz√©les spektrumban vonultatj√°k fel a lass√ļ, de a term√©szetest√Ķl m√©gis gyorsabb hal√°l int√©zm√©ny√©nek m√≥dszereit. De ha meg sem sz√ľletik a felesleg, kevesebbe ker√ľl a "takar√≠t√°s"...

  A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a brit n√©pszavaz√°s...
A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a  brit n√©pszavaz√°s...A foci EB-n k√≠v√ľl a brit n√©pszavaz√°s az egyik legnagyobb √©rdekl√Ķd√©st kiv√°lt√≥ ny√°ri esem√©ny az Eur√≥pai Uni√≥, eg√©szen pontosan a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s szerinti EU r√∂vid "√©let√©ben" (eddig), mert a Lisszaboni EU m√©g l√©tezik √©s a kezdetekt√Ķl fogva gyenge, fondorlatosan l√©trehozott, de igen ingatag, hazugs√°gokra √©p√≠tett l√°bain rogyadozik. A "Szerz√Ķd√©st", mint tudjuk, 2009. okt√≥ber 31-√©n ratifik√°lt√°l, t√∂bb orsz√°g, a nemzetk√∂zi jog szerint √©rv√©nytelen hozz√°j√°rul√°si sz√°nd√©knyilatkozata alapj√°n √©s 2009, december 1-el l√©ptett√©k hat√°lyba(?), l√©v√©n t√∂rv√©nytelen, er√Ķszakkal kicsikart √©s csal√°sok sorozat√°val megk√∂t√∂tt olyan egyezm√©ny, amely ugyan l√°tsz√≥lag t√ľkr√∂zte Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°nd√©kait, de nem mutatta meg tervez√Ķi, l√©trehoz√≥i aljas h√°ts√≥ gondolatait, a cionista vil√°ghatalom terveit.

  Sok "halnak" b√Ľzlik a "feje"...
Sok "halnak" b√Ľzlik a "feje"...Nem tudtam kihagyni... /Tulok/

"Budai Gyul√°val egy√ľtt szervezt√ľk a 2006-os gazdademonstr√°ci√≥kat. Az egyik √ľgyv√©d√ľnk meg egy√ľtt t√∂lt√∂tte sorkatonai szolg√°lat√°t Budai Gyul√°val √©s Orb√°n Viktorral. Budai k√©s√Ķbb katonai √ľgy√©sz lett, majd a Kossuth Holdingos Maffia v√©d√Ķ√ľgyv√©dje a KNYF√ú. Nyom. 396/2003. sz√°m√ļ √ľgyben. Legal√°bb is telefonon err√Ķl t√°j√©koztatott engem elsz√°mol√°si korm√°nybiztos kor√°ban, hogy emiatt elfogult, √©s ez√©rt nem j√°rhat el az √ľgyben. Mondtam neki, hogy: ehhez jogod volt, mert √Ķket is megilleti az alkotm√°nyos v√©dekez√©shez f√Ľz√Ķd√Ķ jog, meg te is elv√°llalhatt√°l egy ilyen zs√≠ros falatot, csak akkor nem lehett√©l volna korm√°nybiztos. Erre √Ķ azt v√°laszolta, hogy "Nehogy te mond meg nekem, hogy √©n mi tehetek!" Erre azt v√°laszoltam neki, hogy: "Nem csak neked, Orb√°nnak is √©n mondom meg!"

  Versenyfut√°s az id√Ķvel...
Versenyfut√°s az id√Ķvel...A tervezetten kialak√≠tott vil√°ghelyzet t√°rsadalmi folyamatok sor√°t √©s v√°ltoz√°s√°t ind√≠tja el nap mint nap, nem csak v√°ltoz√°sra c√©lk√©nt megjel√∂lt orsz√°gokban vagy r√©gi√≥kban, de ott is, ahol a v√©leked√©sek szerint a folyamatokat gener√°lj√°k. M√©g most az elej√©n kell tiszt√°zni, hogy egyes orsz√°gok vil√°gm√©ret√Ľ kihat√°sokkal b√≠r√≥ man√Ķverei nem az adott orsz√°g lakoss√°g√°nak d√∂nt√©seit t√ľkr√∂zik. A vil√°gon D√©l-Amerik√°t√≥l Kamcsatk√°ig, sehol sincs √∂n√°ll√≥ d√∂nt√©shozatal egyetlen korm√°ny r√©sz√©r√Ķl sem. A mesters√©gesen gerjesztett konfliktusok ugyan egy √°tfog√≥ terv r√©szei, de a sz√≠nen megjelen√Ķ politikai szerepl√Ķk "tev√©kenys√©ge" sz√°mukra jobb esetben bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķkkel t√Ľzdelt strat√©giai fontoss√°g√ļ betervezett l√©p√©s a Grand Chess sakkt√°bl√°j√°n, rosszabbik estben k√©nyszerp√°lya. Ez ut√≥bbi k√©pez olyan-amilyen "perspekt√≠v√°t" a vil√°g orsz√°gainak t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben, de nem k√≠m√©li azokat sem, akik a nem v√°rt k√∂vetkezm√©nyekkel vagy a menet k√∂zben √°trendez√Ķd√Ķ er√Ķviszonyokkal nem tudtak el√Ķre sz√°molni, pedig a folyamatok elind√≠t√°s√°ban meghat√°roz√≥ volt a szerep√ľk.

  K√©t r√°kt√≠pus...

  "V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?
"V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?A Morgenthau -√©s Kaufman tervei (a n√©metek steriliz√°l√°sa, kiirt√°sa √©s N√©metorsz√°g ter√ľlet√©nek feldarabol√°sa, felsz√°nt√°sa) tipikus reakci√≥ja a h√°bor√ļt vesztett N√©metorsz√°g felsz√°mol√°s√°ra tett er√Ķfesz√≠t√©seknek. A Morgenthau-terv a zsid√≥ megtorl√°s azon "term√©ke", mellyel bossz√ļt √°lln√°nak a zsid√≥kat √©rt s√©relemek√©rt, nevezetesen a zsid√≥ talmudi fajelm√©let visszal√∂v√©s√©√©rt a "felad√≥nak". A Kaufman-terv "szer√©nyen" csak k√©nyszersteriliz√°ci√≥t √≠r el√Ķ a n√©pirt√°shoz, b√°r Merkel √©s elvt√°rsai a kor√°bbi "tervekhez" is visszany√ļltak, √≠gy nem csak a n√©metek - mint potenci√°lis vesz√©lyforr√°s - de minden eur√≥pai c√©lkeresztben van. K√©rem csak er√Ķs idegzet√Ľek olvass√°k tov√°bb, mert a cikk v√©g√©re eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°ja lesz, magas v√©rnyom√°s, l√©gz√©si zavarok, √©tv√°gytalans√°g, letargia, de ezen t√ľnetek napok telt√©vel elm√ļlnak!

  Vil√°ggyilkoss√°g
Vil√°ggyilkoss√°gVan aki m√©g "csak" a "Feh√©r faj kiirt√°si sz√°nd√©k√°t" l√°tja a vil√°gban, els√Ķsorban Eur√≥p√°ban zajl√≥, term√©szetesen nem v√©letlen√ľl bek√∂vetkez√Ķ esem√©nyekben, √≠gy Eur√≥pa politikusainak √°rul√°s√°ban, a megsz√°ll√≥ migr√°nsok be√°raml√°s√°ban √©s agresszivit√°sukban. Ezekben az esetekben m√°r nem besz√©lhet√ľnk bizonyos ter√ľletekre korl√°tozott "Vil√°ggyilkoss√°gr√≥l", mivel a h√°bor√ļk kiterjeszt√©se egyre k√∂zelebb hozza a tot√°lis, az eg√©sz bolyg√≥t √©rint√Ķ h√°bor√ļt, √©s ami l√©nyeges, ez nem "spont√°n", hanem megtervezett folyamat eredm√©nye. F√©lre√©rt√©s ne ess√©k, ahogy az USA, Oroszorsz√°g vagy K√≠na, √ļgy Eur√≥pa is k√©pes lenne megv√©deni mag√°t b√°rkit√Ķl, bele√©rtve a "migr√°nsoknak" nevezett t√©nylegesen az amerikai, szaudi, t√∂r√∂k, brit, francia izraeli stb. t√°mogat√°s√ļ Iszl√°m √Āllamnak elnevezett rabl√≥banda, kollabor√°ns eur√≥pai korm√°nyok √°ltal beinvit√°lt tagjait√≥l (tisztelet √©s egy√ľtt√©rz√©s a kiv√©telt k√©pez√Ķ val√≥di menek√ľlteknek).

  Wiiking
WiikingNehezemre esik ilyen rossz h√≠rt k√∂z√∂lni, de nem halogathatom tov√°bb. "Wiiking" bar√°tunk, Cs√≥ti Tibor, febru√°r 15-√©n komppal Helsingborgb√≥l a szigetre tartva, ahol dolgozott, munk√°ba menet elt√Ľnt Sv√©dorsz√°gban. A besz√°ll√°st figyel√Ķ kamera felv√©tel√©n m√©g l√°that√≥ volt, de a lesz√°ll√°skor m√°r nem. A sv√©d hat√≥s√°gok el√Ķ√≠r√°sosan egy h√≥napig kerest√©k, √©s m√°rcius k√∂zep√©n abbahagyt√°k a keres√©st. Mindezeket is csak m√°sodk√©zb√Ķl, vagyis ismer√Ķ ismer√Ķs√©t√Ķl siker√ľlt megtudni. Pr√≥b√°ltunk k√∂z√∂s bar√°tokt√≥l √©s a csal√°d azon tagj√°t√≥l b√Ķvebb inform√°ci√≥t beszerezni, akinek a v√©lhet√Ķ el√©rhet√Ķs√©g√©t megadt√°k, de ezid√°ig nem √©rkezett v√°lasz. Csak annyit tudunk, hogy a rend√Ķrs√©gi v√©leked√©sek szerint v√≠zbe ugorhatott/esett vagy l√∂kt√©k.

  Metastasis
MetastasisEur√≥pa "hal√°ltus√°j√°t" figyelve m√©g a k√ľls√Ķ szeml√©l√Ķ is (b√°r nem lehet k√≠v√ľl√°ll√≥, mert az √ē feje felett is √©g a h√°z, b√°rhol √©l a vil√°gon) meg√°llap√≠thatja, hogy a 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott EKB utas√≠t√°s harmadik pontja szerinti eur√≥pai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a Lisszaboni EU kollabor√°ns "vezet√Ķinek" √©s els√Ķsorban Merkel c√©lja, miut√°n az els√Ķ k√©t pont (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek lecs√∂kkent√©se, els√Ķ sorban zsarol√°ssal, szem√©lycser√©kkel) megval√≥sult. V√©gc√©l: Eur√≥pa tot√°lis kirabl√°sa, felsz√°mol√°sa, feloszt√°sa √©s az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©vel Nyugat-Eur√≥p√°ban, valamint h√°bor√ļs √∂vezetk√©nt Kelet-Eur√≥pa orosz ir√°ny√≠t√°s al√° v√©tele, felhaszn√°lva ehhez a fizetett bev√°ndorl√≥k t√∂meg√©t az Eur√≥pai Uni√≥ sz√©tszak√≠t√°s√°ra. Kelet-Eur√≥pa, NSZK √©s a legt√∂bb tag√°llam kifoszt√°s√°ra alakult a Lisszaboni EU USA-brit seg√©dlettel, "egyes√≠t√©s" n√©lk√ľl nem ment volna...

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum