NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya
Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nyaA c√≠m ne t√©vesszen meg senkit! Magyarorsz√°g tervezett, √©s m√©g nem elfogadott, de m√°r a parlament √°ltal megszavazott Alkotm√°nya olyan, mint a felhatalmaz√°s n√©lk√ľli, illegitim kiagyal√≥i, de n√©zz√ľk, mit sz√ľltek √∂ssze nek√ľnk, n√©lk√ľl√ľnk! Ja, l√°tom ha valaki h√ľlye akkor nagyon az! Link
Hazugs√°gok eg√©sz sor√°t, akarj√°k 2012. janu√°r 01-√©n lenyeletni vel√ľnk, ez√ļttal 60 ezer izraeli katona, 11 NATO logisztikai k√∂zpont hadereje, az In-kal security korm√°nyt √Ķrz√Ķ fegyveres test√ľlete, az IOSA √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķ f√©lkatonai fegyveres szervezetei fenyeget√Ķ √°rny√©k√°ban! Ki hallott m√°r demokratikus diktat√ļr√°r√≥l?
(Aki nem tudná: NWO=New World Order = Új Világrend = Zsidó Világkormány)

√öjabb illegitim alkott√°kolm√°ny, az 1949-es, XX-as t√∂rv√©nyk√©nt, szovjet tankokkal a h√°tt√©rben r√°nk er√Ķltetett, √©s az MSZMP √°ltal 1988-t√≥l 1989-ig, egy √©v alatt kiagyalt, kollekt√≠v bizalmatlans√°gi ind√≠tv√°nnyal jogfosztott√° tett Magyar N√©p ellen! Ez√ļttal Magyarorsz√°gra, a magyar t√°rsadalmi szervezetek ism√©telt kihagy√°s√°val, Nemzetgy√Ľl√©snek kinevezve a 80%-ban asken√°zi-kaz√°r parlamentet, √ļjabb terrorrendszert akarnak a nyakunkba akasztani Eur√≥pa ism√©telt felh√°borod√°sa ellen√©re! Szijj√°rt√≥, alkot√≥i b√ľszkes√©gr√Ķl vizion√°l nyilatkozat√°ban, mik√∂zben viharos gyorsas√°ggal megszavaztatt√°k, csak√ļgy, mit az 1949-es vagy az 1989-es alkott√°kolm√°nyokat, an√©lk√ľl, hogy az √©rintettek tudn√°k, mi szerepel benne! Magyarorsz√°gnak 2012. janu√°r 1-el √ļjabb kaz√°r alkotm√°nya l√©phet hat√°lyba, ism√©telten er√Ķszak, t√°rsadalmi konszenzus n√©lk√ľl, de ennek nagy hagyom√°nya van haz√°nkban az ut√≥bbi, megsz√°ll√°sban elt√∂lt√∂tt 67 √©vben!
Az az indokl√°s sem √°llja meg a hely√©t, hogy az orsz√°g az√©rt vesztette volna el f√ľggetlens√©g√©t, 1944-ben, mert ter√ľlet√©n idegen csapatok √°llom√°soztak. Ez a k√∂r√ľlm√©ny ugyanis 1990 ut√°n is fenn√°llt, mivel a NATO-katon√°k jelenl√©te √©pp√ļgy megsz√°ll√°s, mert nincs k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©g a ruszki megsz√°ll√°s, √©s az izraeli √©s sz√∂vets√©gi rendszer k√∂z√∂tt!
Viszont, ha m√°r elismert√©k az 1949-es √©s az 1989-es alkotm√°ny √©rv√©nytelens√©g√©t, illegitimit√°s√°t, akkor mi√©rt lenne √©rv√©nyes a NATO csatlakoz√°si szerz√Ķd√©s, az EU csatlakoz√°s, √©s a Lisszaboni + Velseni Szerz√Ķd√©sek?
Az al√°bbiakban az illegitim jogalappal rendelkez√Ķ FIDESZ-KDNP √°ltal √∂sszet√°kolt, sok helyen a legdurv√°bb diktat√ļra kialak√≠t√°s√°nak √©rdek√©ben megfogalmazott "Alkotm√°ny-tervezet" olvashat√≥! Saj√°t √©rdek√©ben mindenki olvassa el, √©s ne feledkezzen meg arr√≥l, hogy a k√∂zalkalmazottak, √≠gy k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k, a f√Ķm√©lt√≥s√°gok, a korm√°ny √©s parlament is K√ĖZALKALMAZOTTAK! Az orsz√°g lakoss√°ga pedig a munk√°ltat√≥, nem rabszolg√°ja egy diktat√≥rikus rendszernek! Ezen jogokat sz√°munkra, a nemzetk√∂zi jog √©s az √©rv√©nyben l√©v√Ķ 1944-es Alkotm√°ny is biztos√≠tja!

N√©h√°ny szemelv√©ny az Alapt√∂rv√©nynek sz√°nt kezdem√©nyez√©sb√Ķl, ami "term√©szetesen" nem tartalmazza, az √°llampolg√°rok √∂nv√©delmi jogait, mint alapjogot!

"Valljuk, hogy val√≥di n√©puralom csak ott van, ahol az √°llam szolg√°lja polg√°rait, √ľgyeiket m√©lt√°nyosan, vissza√©l√©s √©s r√©szrehajl√°s n√©lk√ľl int√©zi."
"...1990. m√°jus m√°sodik√°t√≥l, az els√Ķ szabadon v√°lasztott n√©pk√©pviselet megalakul√°s√°t√≥l sz√°m√≠tjuk." - 1989-ben ugyanazok vezett√©k f√©lre, csapt√°k be Magyarorsz√°g √°llampolg√°rait, akik az ut√≥bbi 21 √©vben elrabl√≥gazd√°lkodt√°k, kifosztott√°k, √©s nyomorba d√∂nt√∂tt√©k az orsz√°got! Most ott √ľlnek a korm√°nyban, √©s tov√°bb rombolj√°k, kifosztj√°k az orsz√°got, irtj√°k n√©p√©t, mik√∂zben a lakoss√°g kipuszt√≠t√°s√°val helyet csin√°lnak megb√≠z√≥ik sz√°m√°ra!

"Valljuk, hogy val√≥di n√©puralom csak ott van, ahol az √°llam szolg√°lja polg√°rait, √ľgyeiket m√©lt√°nyosan, vissza√©l√©s √©s r√©szrehajl√°s n√©lk√ľl int√©zi." (Hajd√ļhadh√°z)
"Nem ismerj√ľk el t√∂rt√©nelmi alkotm√°nyunk idegen megsz√°ll√°sok miatt bek√∂vetkezett felf√ľggeszt√©s√©t." >- izraeli megsz√°ll√°s, √©s asken√°zi-kaz√°r n√©puralom(?)"Nem ismerj√ľk el az 1949. √©vi kommunista alkotm√°ny jogfolytonoss√°g√°t, amely egy zsarnoki uralom alapja volt, ez√©rt kinyilv√°n√≠tjuk annak √©rv√©nytelens√©g√©t." - az 1989-es alkotm√°ny az 1949-es √°tirata, "jogfolytonos" rendszeralapja, √©s mint ilyen alapj√°n, a jelenlegi FIDESZ-KDNP-s korm√°ny is illegitim, vagy is √ļj v√°laszt√°sok is sz√ľks√©gesek, az Alapt√∂rv√©ny √©s az Alkotm√°ny n√©pi szint√Ľ elfogad√°sa ut√°n!

Az alkotm√°ny-tervezet:

B. Cikk
"(4) A n√©p hatalm√°t v√°lasztott k√©pvisel√Ķi √ļtj√°n, kiv√©telesen k√∂zvetlen√ľl gyakorolja." - mi az, hogy kiv√©telesen? Kiskapu a rendszerurak sz√°m√°ra!
C. Cikk
"(2) Senkinek a tev√©kenys√©ge nem ir√°nyulhat a hatalom er√Ķszakos megszerz√©s√©re vagy gyakorl√°s√°ra, illetve kiz√°r√≥lagos birtokl√°s√°ra. Az ilyen t√∂rekv√©sekkel szemben t√∂rv√©nyes √ļton mindenki jogosult √©s k√∂teles fell√©pni." - Ez a pont szerepelt az 1989-es alkotm√°nyban is, de 1990-es csal√°son f√©lrevezet√©sen alapul√≥, a 1994-es b√ľntet√©sb√Ķl elfogadott, a 1998-as "megbund√°zott", a 2002-es, 2006-os, √©s 2010-es elcsalt v√°laszt√°sok nyom√°n, senki sem foglalta el a meg√©rdemelt hely√©t a Kossuth t√©r l√°mpaoszlopain! (sok h√Ľh√≥ semmi√©rt?)
"(3) Az Alkotmány és a jogszabályok érvényre juttatása érdekében kényszer alkalmazására kizárólag az állami szervek jogosultak." ??? (In-kal, IOSA)
E. Cikk
"(1) Magyarorsz√°g az eur√≥pai n√©pek szabads√°g√°nak, j√≥l√©t√©nek √©s biztons√°g√°nak kiteljesed√©se √©rdek√©ben k√∂zrem√Ľk√∂dik az eur√≥pai egys√©g megteremt√©s√©ben." >- a szolidarit√°s sz√©p dolog, de illegitim korm√°nyok √°ltal al√°√≠rt egyezm√©nyeknek al√°rendelni az orsz√°got?
"(1) Magyarorsz√°g a kiegyens√ļlyozott, √°tl√°that√≥ √©s fenntarthat√≥ k√∂lts√©gvet√©si gazd√°lkod√°s elve szerint m√Ľk√∂dik. " - az ut√≥bbi 21 √©vben nem l√°ttunk elfogadhat√≥ vagyonlelt√°rt, de a FIDESZ-KDNP √°tad√°s-√°tv√©teli adatait sem!
Ezek a pontok az E cikkb√Ķl nem √©rv√©nyesek, mivel illegitim, mivel jogbitorl√≥ korm√°nyok √°ltal k√∂t√∂tt szerz√Ķd√©sek √©rv√©nytelenek (vagy a nyugat √°ltal hal√°lra √≠t√©lt Kadhafi mostani szerz√Ķd√©sei √©rv√©nyesek lenn√©nek most?)
.
"(2) Magyarorsz√°g az Eur√≥pai Uni√≥ban tag√°llamk√©nt val√≥ r√©szv√©tele √©rdek√©ben nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©s alapj√°n - az alap√≠t√≥ szerz√Ķd√©sekb√Ķl fakad√≥ jogok gyakorl√°s√°hoz √©s k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©hez sz√ľks√©ges m√©rt√©kig - egyes, Alkotm√°nyb√≥l ered√Ķ hat√°sk√∂reit a t√∂bbi tag√°llammal k√∂z√∂sen, az Eur√≥pai Uni√≥ int√©zm√©nyei √ļtj√°n gyakorolhatja. - Illegitim korm√°ny nem √≠rhat al√° nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©st!
"(3) A (2) bekezd√©s szerinti nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©s k√∂telez√Ķ hat√°ly√°nak elismer√©s√©re adott felhatalmaz√°shoz az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk k√©tharmad√°nak szavazata sz√ľks√©ges." Illegitim korm√°ny illegitim parlamentje?
G. cikk
"(1) Sz√ľlet√©s√©vel a magyar √°llampolg√°r gyermeke magyar √°llampolg√°r. Sarkalatos t√∂rv√©ny a magyar √°llampolg√°rs√°g keletkez√©s√©nek vagy megszerz√©s√©nek m√°s eseteit is meghat√°rozhatja." - √ļjabb jogh√©zag beilleszt√©se!
"(2) Magyarorsz√°g v√©delmezi √°llampolg√°rait." >- √©s ezt a FIDESZ-KDNP korm√°ny fogja garant√°lni, ahogy most, √©s el√Ķz√Ķleg sem tett√©k, "t√°rskorm√°nyaikkal" egy√ľtt? Az egyoldal√ļ "v√©delmez√©s" priorit√°si sorrendje szerint: zsid√≥, cig√°ny, egy√©b nem magyar, magyar? K√°lium-kloridos m√©rgez√©s? Ad√≥scsapda? Korm√°nyszint√Ľ √°llampolg√°r ellenes csal√°sok kontrollja? Hol van a tervezetben, a garancia, az √°llampolg√°r v√©dekez√©si lehet√Ķs√©ge korm√°ny vez√©relt csal√≥ b√≠r√≥s√°gok, k√∂zhivatalok ellen?
"(3) Senkit nem lehet sz√ľlet√©s√©vel keletkezett vagy jogszer√Ľen szerzett magyar √°llampolg√°rs√°g√°t√≥l megfosztani." - kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√ļakat nemzet -√©s haza ellenes cselekedetek alapj√°n k√∂telez√Ķ!
"(4) Az √°llampolg√°rs√°g r√©szletes szab√°lyait sarkalatos t√∂rv√©ny hat√°rozza meg." - a "sarkalatos t√∂rv√©ny" olyan, mint az "√ľzleti szab√°lyzatra" hivatkoz√°s egy szerz√Ķd√©sben! Ott sem m√≥dos√≠that√≥ egyoldal√ļan a szerz√Ķd√©s, de az √ľzleti szab√°lyzat b√°rmikor! Ez csal√°si, az Alkotm√°ny megker√ľl√©si lehet√Ķs√©g be√©p√≠t√©se!
I. Cikk
"(1) Magyarorsz√°g c√≠mere hegyes talp√ļ, has√≠tott pajzs. Els√Ķ mezeje v√∂r√∂ssel √©s ez√ľsttel h√©tszer v√°gott. M√°sodik, v√∂r√∂s mezej√©ben z√∂ld h√°rmas halomnak arany koron√°s kiemelked√Ķ k√∂z√©ps√Ķ r√©sz√©n ez√ľst kett√Ķs kereszt. A pajzson a magyar Szent Korona nyugszik." - err√Ķl ink√°bb n√©pszavaz√°ssal kellene d√∂nteni (√©n az 1915-√∂s c√≠merre voksoln√©k).
K. Cikk
"(2) Magyarorsz√°g t√°mogatja a gyermekv√°llal√°st." - a gyermek term√©szetes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tti fejl√Ķd√©se √©rdek√©ben k√ľl√∂nb√∂z√Ķ nem√Ľ "sz√ľl√Ķkkel", ugyanis a sz√ľl√Ķ sz√≥ban benne van a gyermeket sz√ľl√Ķ n√Ķ, √©s a gyermek l√©trej√∂tt√©ben k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ apa! A "term√©szetes azt jelenti, hogy nem n√Ķt sz√≥l√≠t apunak, vagy nem f√©rfi az anyja"! Az esetleges nem-v√°ltoztat√≥ m√Ľt√©t m√°r elfogadhat√≥, a gyermekv√°llal√°s vonatkoz√°s√°ban, √∂r√∂kbefogad√°s eset√©n!
L. cikk
"(2) Magyarorsz√°g biztos√≠tja a tisztess√©ges gazdas√°gi verseny felt√©teleit, fell√©p az er√Ķf√∂l√©nnyel val√≥ vissza√©l√©ssel szemben √©s v√©di a fogyaszt√≥k jogait." - Orb√°n - Pint√©r maffia√ľgyletei √©s kapcsol√≥dva, szint√©n a jelzett du√≥ sz√°ml√°j√°t is terhel√Ķ Martonyi gazdas√°gi b√Ľncselekm√©nyei? Postabank, Si√≥tur, v√°m √©s √ĀFA csal√°si √ľgyek? "(2) Magyarorsz√°g biztos√≠tja a tisztess√©ges gazdas√°gi verseny felt√©teleit, fell√©p az er√Ķf√∂l√©nnyel val√≥ vissza√©l√©ssel szemben √©s v√©di a fogyaszt√≥k jogait." - √©s a NATO permetez√©sek? Hol van itt "tisztess√©ges gazdas√°gi verseny felt√©tel"?
M. Cikk
"(1) Magyarorsz√°g a kiegyens√ļlyozott, √°tl√°that√≥ √©s fenntarthat√≥ k√∂lts√©gvet√©si gazd√°lkod√°s elve szerint m√Ľk√∂dik. Ez valami vicc?
"(2) Ennek az elvnek a megval√≥sul√°s√°√©rt az Orsz√°ggy√Ľl√©s √©s a Korm√°ny viseli az els√Ķdleges felel√Ķss√©get. " - az alkotm√°nytervezetb√Ķl HI√ĀNYZIK A K√ČPVISEL√ēK VISSZAH√ćVHAT√ďS√ĀGA, A KORM√ĀNY N√ČPSZAVAZ√ĀS √öTJ√ĀN T√ĖRT√ČN√ē FELOSZLAT√ĀSI LEHET√ēS√ČGE, VALAMINT A MUNK√ĀJ√ĀT NEM MEGFELEL√ēEN V√ČGZ√ē K√ČPVISEL√ēK, KORM√ĀNYTAGOK, K√ĖZTISZTVISEL√ēK SZANKCION√ĀL√ĀSI LEHET√ēS√ČGE!
O. Cikk
"(2) A term√©szeti er√Ķforr√°sok, k√ľl√∂n√∂sen a term√Ķf√∂ld √©s az iv√≥v√≠zk√©szlet, valamint a biol√≥giai sokf√©les√©g √©s a kultur√°lis √©rt√©kek a nemzet k√∂z√∂s √∂r√∂ks√©g√©t k√©pezik, amelynek a j√∂v√Ķ nemzed√©kek sz√°m√°ra val√≥ meg√Ķrz√©se az √°llam √©s mindenki k√∂teless√©ge." - Ez a FIDESZ "uralkod√°sa" alatt is √ļgy √©rtelmez√Ķd√∂tt, hogy szabadon ellophatj√°k!
R. Cikk
"Az Alkotm√°ny elfogad√°s√°ra vagy az Alkotm√°ny m√≥dos√≠t√°s√°ra ir√°nyul√≥ javaslat elfogad√°s√°hoz az sz√ľks√©ges, hogy azt az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk legal√°bb k√©tharmada t√°mogassa. " - mindkett√Ķre Nemzetgy√Ľl√©s √©s n√©pszavaz√°s el√Ķ√≠r√°sa k√∂telez√Ķ kell, hogy legyen!
S. cikk
"3) A sarkalatos t√∂rv√©ny olyan t√∂rv√©ny, amelynek elfogad√°s√°hoz, m√≥dos√≠t√°s√°hoz a jelen l√©v√Ķ orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk k√©tharmad√°nak szavazata sz√ľks√©ges." - a "sarkalatos t√∂rv√©nyek", amennyiben √°llampolg√°ri jogokat az alkotm√°ny figyelembev√©tele n√©lk√ľl, vagy megker√ľl√©si sz√°nd√©k√°val hozz√°k, n√©pi kezdem√©nyez√©sre Nemzetgy√Ľl√©s, √©s n√©pszavaz√°s hat√°lyos√≠thatja csak!

SZABADS√ĀG √ČS FELEL√ēSS√ČG

I. cikk
"(3) Az alapvet√Ķ jogokra √©s k√∂telezetts√©gekre vonatkoz√≥ szab√°lyokat t√∂rv√©ny √°llap√≠tja meg." - gumit√∂rv√©ny alkalmaz√°s lehet√Ķs√©g√©nek be√©p√≠t√©se az alkotm√°nyba! Az emberi jogokat az alkotm√°nynak kell tartalmazni √©s garant√°lni F√ČLRE√ČRTHETETLEN√úL, F√ČLRE√ČRTELMEZHETETLEN√úL!

A legfontosabb, az √ĖNV√ČDELEM JOGA HI√ĀNYZIK A TERVEZETB√ēL! A alkotm√°nyoz√≥k nem k√∂vetelhetik az √°llampolg√°rokt√≥l, hogy tulajdona √©s testi √©ps√©ge v√©delm√©ben csak √©s kiz√°r√≥lag az √°llami v√©delmi eszk√∂z√∂kre t√°maszkodhasson, ha az nem √°ll rendelkez√©sre!

VII. Cikk
"(1) Mindenkinek joga van a b√©k√©s gy√ľlekez√©shez." - legyen csak egyszer√Ľen "gy√ľlekez√©si joghoz", Gyurcs√°ny, vagy Orb√°n provok√°torainak megjelen√©se eset√©re is, mell√Ķzve a b√©k√©st, √©s kapcsol√≥dva az √∂nv√©delmi joghoz!
VIII. Cikk
"(3) A sajt√≥szabads√°gra, valamint az elektronikus t√∂megt√°j√©koztat√°si √©s h√≠rk√∂zl√©si piac fel√ľgyelet√©re vonatkoz√≥ r√©szletes szab√°lyokat sarkalatos t√∂rv√©ny hat√°rozza meg." - √öjabb "√ľzleti szab√°lyzat" szint√Ľ t√∂rv√©ny be√©p√≠t√©s√©nek lehet√Ķs√©ge! A nagy felh√°borod√°st kiv√°lt√≥ M√©dia t√∂rv√©nyt ne lehessen belopni √≠gy az alkotm√°nyba! A m√©dia szab√°lyoz√°s√°t fixen kell be√©p√≠teni az alkotm√°nyba, DIKTAT√ďRIKUS ELEMEK N√ČLK√úL!
XI. Cikk
"(1) Mindenkinek joga van a munka √©s a foglalkoz√°s szabad megv√°laszt√°s√°hoz, valamint a v√°llalkoz√°shoz. K√©pess√©geinek √©s lehet√Ķs√©geinek megfelel√Ķ munkav√©gz√©s√©vel mindenki k√∂teles hozz√°j√°rulni a k√∂z√∂ss√©g gyarapod√°s√°hoz." - A K√ČNYSZERMUNKAV√ČGZ√ČST nem kellen belefoglalni az alkotm√°nyba, vagy ez lenne az NWO f√Ķpr√≥b√°ja?
XII. Cikk
"(1) Mindenkinek joga van a tulajdonhoz √©s az √∂r√∂kl√©shez. A tulajdon t√°rsadalmi felel√Ķss√©ggel j√°r." - alkotm√°nyos jog kell, hogy legyen, hogy a tulajdon ne lehessen zsarol√°si alap az "√°llam" sz√°m√°ra!
"(2) Tulajdont kisaj√°t√≠tani csak kiv√©telesen √©s k√∂z√©rdekb√Ķl, t√∂rv√©nyben meghat√°rozott esetben √©s m√≥don, teljes, felt√©tlen √©s azonnali k√°rtalan√≠t√°s mellett lehet." - meghagyva a tulajdonosnak, hogy "tisztess√©ges" piaci √°rat k√≠n√°ljanak, √©s kelljen csak elfogadnia!
XIV. Cikk
"(4) Magyarorsz√°g a jogegyenl√Ķs√©g megval√≥sul√°s√°t az es√©lyegyenl√Ķtlens√©gek kik√ľsz√∂b√∂l√©s√©t c√©lz√≥ int√©zked√©sekkel is seg√≠ti." - pozit√≠v, vagy negat√≠v diszkrimin√°ci√≥ alkalmaz√°s√°nak tilt√°s√°val!
XV. Cikk
"(4) A nagykor√ļ gyermekek k√∂telesek r√°szorul√≥ sz√ľleikr√Ķl gondoskodni." - ha ez m√≥djukban √°ll, √©s nincs a felek egyik√©nek akarat ellen√©re!
XVII. Cikk
"(1) Gyermekek foglalkoztat√°sa - testi, szellemi √©s erk√∂lcsi fejl√Ķd√©s√ľket nem vesz√©lyeztet√Ķ, t√∂rv√©nyben meghat√°rozott esetek kiv√©tel√©vel - tilos.
"(2) Magyarorsz√°g k√ľl√∂n int√©zked√©sekkel biztos√≠tja a fiatalok √©s a sz√ľl√Ķk munkahelyi v√©delm√©t." - gumi t√∂rv√©nyek, nem defini√°lt alapjogok, k√ľls√Ķ hivatkoz√°s be√©p√≠t√©se! Semmilyen alapjogi, vagy alkotm√°nyos v√©delmet nem ny√ļjt a munkav√°llal√≥knak!
XVIII. Cikk
"(1) Magyarorsz√°g arra t√∂rekszik, hogy minden √°llampolg√°r√°nak szoci√°lis biztons√°got ny√ļjtson. Anyas√°g, betegs√©g, rokkants√°g, √∂zvegys√©g, √°rvas√°g √©s √∂nhib√°j√°n k√≠v√ľl bek√∂vetkezett munkan√©lk√ľlis√©g eset√©n minden magyar √°llampolg√°r a t√∂rv√©nyben meghat√°rozott t√°mogat√°sra jogosult.
"(2) Magyarország a szociális biztonságot az (1) bekezdés szerinti és más rászorulók esetén a szociális intézmények és intézkedések rendszerével valósítja meg.
(3) T√∂rv√©ny a szoci√°lis int√©zked√©sek jelleg√©t √©s m√©rt√©k√©t a szoci√°lis int√©zked√©st ig√©nybe vev√Ķ szem√©ly k√∂z√∂ss√©g sz√°m√°ra hasznos tev√©kenys√©g√©hez igazod√≥an is meg√°llap√≠thatja.
(4) Magyarorsz√°g az id√Ķskori meg√©lhet√©s biztos√≠t√°s√°t a t√°rsadalmi szolidarit√°son alapul√≥ egys√©ges √°llami nyugd√≠jrendszer fenntart√°s√°val √©s √∂nk√©ntesen l√©trehozott t√°rsadalmi int√©zm√©nyek m√Ľk√∂d√©s√©nek lehet√Ķv√© t√©tel√©vel seg√≠ti el√Ķ. T√∂rv√©ny az √°llami nyugd√≠jra val√≥ jogosults√°g felt√©teleit a n√Ķk fokozott v√©delm√©nek k√∂vetelm√©ny√©re tekintettel is meg√°llap√≠thatja.
" - Ezeket √ļgy h√≠vj√°k, az alkotm√°nyos szab√°lyoz√°s teljes hi√°nya! Sem jogalap, sem alapjog nem lehet, r√°ad√°sul felt√©teles m√≥dban!
XIX. Cikk
"(1) Mindenkinek joga van testi √©s lelki eg√©szs√©g√©nek meg√Ķrz√©s√©hez." - ak√°r az √°llam k√©pviselet√©t ell√°t√≥, vagy a k√°lium-kloridos lakoss√°gi n√©pirt√°s eset√©ben a korm√°ny ellen is! Az √°llamnak k√∂telezetts√©get kell v√°llalnia, hogy nem vesz r√©szt, √©s nem t√°mogat semmilyen m√≥don √°llampolg√°rai eg√©szs√©g√©re vesz√©lyes tev√©kenys√©get! Ellenkez√Ķ esetben a korm√°ny √©s a parlament megb√≠zat√°sa azonnali hat√°llyal megsz√Ľnik, mivel nem tartotta be az √°llampolg√°rokkal szembeni (mint munk√°ltat√≥), √©s k√∂ztisztvisel√Ķk (mint munkav√°llal√≥k) megb√≠z√°si felt√©teleit!
"E jog √©rv√©nyes√ľl√©s√©t Magyarorsz√°g a munkav√©delem, az eg√©szs√©g√ľgyi int√©zm√©nyek √©s az orvosi ell√°t√°s, a sportol√°s √©s rendszeres testedz√©s, valamint az √©p√≠tett √©s term√©szetes k√∂rnyezet v√©delm√©nek biztos√≠t√°s√°val seg√≠ti el√Ķ."- kihagyt√°k bel√Ķle az √°llampolg√°rok v√©delm√©t szolg√°l√≥ eg√©szs√©gk√°ros√≠t√°si b√Ľncselekm√©nyek elleni fell√©p√©st!
XX. Cikk
"Magyarorsz√°g t√∂rekszik arra, hogy az emberhez m√©lt√≥ lakhat√°s felt√©teleit √©s a k√∂zszolg√°ltat√°sokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©st mindenki sz√°m√°ra biztos√≠tsa." - nemzetis√©gi, faji, vall√°si r√©szrehajl√°s n√©lk√ľl!
XXI. Cikk
"(2) A j√∂v√Ķ nemzed√©kek √©rdek√©ben nem tekinthet√Ķ az egyenl√Ķ v√°laszt√≥jog s√©relm√©nek, ha sarkalatos t√∂rv√©ny azokban a csal√°dokban, ahol van kiskor√ļ gyermek, az any√°nak - illet√Ķleg helyette t√∂rv√©nyben meghat√°rozott esetben m√°s szem√©lynek - tov√°bbi egy szavazati jogot biztos√≠t." - mivel a t√°rsadalom egy jelent√Ķs h√°nyada k√©nyszer√ľl a t√°rsadalom m√°sik jelent√Ķs r√©sz√©nek eltart√°s√°ra, √©s ez miatt nem v√°llal p√°rkapcsolatot, √©s ebb√Ķl gyermeket, m√©lt√°nytalans√°g az eltart√≥kat b√ľntetni, az eltartottak szavazati jog√°nak n√∂vel√©s√©vel! Maradni kell, a kor√°bbi szavazati jog meghat√°roz√°si felt√©telekn√©l!
XXIII. Cikk
"Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyed√ľl vagy m√°sokkal egy√ľtt √≠r√°sban k√©relemmel, panasszal vagy javaslattal forduljon b√°rmely k√∂zhatalmat gyakorl√≥ szervhez." - A CSOPORTOS PERIND√ćT√ĀS LEHET√ēS√ČGE LEGYEN ALAPJOG!
XXVI. Cikk
"(4) Senki nem nyilv√°n√≠that√≥ b√Ľn√∂snek √©s s√ļjthat√≥ b√ľntet√©ssel olyan cselekm√©ny miatt, amely az elk√∂vet√©s idej√©n a magyar jog szerint nem volt b√Ľncselekm√©ny. A b√Ľn√∂ss√©g meg√°llap√≠t√°s√°nak √©s a b√ľntethet√Ķs√©gnek a tilalma kiterjed - a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©s, illetve az Eur√≥pai Uni√≥ jogi aktusa √°ltal meghat√°rozott k√∂rben - m√°s √°llam joga szerinti b√Ľncselekm√©nyek eset√©re is. " - Ez az 1989-es alkotm√°ny "mentes√≠t√Ķ" t√∂rv√©nye, √°llami szint√Ľ csal√°sok fedez√©s√©re! Helyes megfogalmaz√°s eset√©n bele kell venni, hogy b√Ľncselekm√©ny, √©s nem √©v√ľl el, ha k√ľl√∂n√∂sen nagy k√°r okoz√°s, vagy a nemzetgazdas√°g megk√°ros√≠t√°s√°ra ir√°nyul√≥ a cselekm√©ny, √©s l√©trej√∂tt√©hez a t√∂rv√©nyhoz√≥k is hozz√°j√°rultak az erre a c√©lra hozott t√∂rv√©nnyel, rendelettel, vagy jogszab√°llyal! Ez esetben n√©pi deleg√°l√°s√ļ, n√©pb√≠r√≥s√°gi d√∂nt√©st kell hozni, az √∂sszefon√≥d√°s gyan√ļja miatt! Ezen t√∂rv√©ny seg√≠ts√©g√©vel lopt√°k sz√©t az orsz√°got, √©s a tettesek is ennek az alkotm√°nyos alapjognak k√∂sz√∂nhetik, hogy a mai napig nem ker√ľltek b√∂rt√∂nbe! A felel√Ķss√©gre von√°st visszamen√Ķlegess√© kell tenni! Ha a korm√°ny √©s parlament nem t√°mogatja a felel√Ķss√©gre von√°st, megb√≠zat√°sa megsz√Ľnik!
"(5) Senki nem vonhat√≥ b√ľntet√Ķelj√°r√°s al√° vagy √≠t√©lhet√Ķ el olyan b√Ľncselekm√©ny√©rt, amely miatt Magyarorsz√°gon vagy -; nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©s, illetve az Eur√≥pai Uni√≥ jogi aktusa √°ltal meghat√°rozott k√∂rben - m√°s √°llamban a t√∂rv√©nynek megfelel√Ķen m√°r joger√Ķsen felmentett√©k vagy el√≠t√©lt√©k. " - a k√ľlf√∂ldi b√ľntet√©s Magyarorsz√°gon fel√ľlvizsg√°lhat√≥ kell, hogy legyen, mivel hasonl√≥ m√≥dszer fordulhat el√Ķ, mint az ad√≥z√°s eset√©ben, szlov√°kiai ad√≥z√°sra, vagy offshore c√©gekre specializ√°l√≥dott orsz√°gokba mentett illeg√°lisan szerzett vagyonok eset√©ben! Magyarorsz√°g ellen, vagy magyar √°llampolg√°r ellen, magyar √°llampolg√°r √°ltal elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyt Magyarorsz√°gon kell t√°rgyalni!
XXVII. Cikk
"(1) A Magyarorsz√°gon √©l√Ķ nemzetis√©gek √©s n√©pcsoportok √°llamalkot√≥ t√©nyez√Ķk. Minden valamely nemzetis√©ghez vagy n√©pcsoporthoz tartoz√≥ magyar √°llampolg√°rnak joga van √∂nazonoss√°ga szabad megvall√°s√°hoz. A nemzetis√©geknek √©s n√©pcsoportoknak joguk van az anyanyelvhaszn√°lathoz, a saj√°t nyelven val√≥ egy√©ni n√©vhaszn√°lathoz, saj√°t kult√ļr√°juk √°pol√°s√°hoz √©s az anyanyelv√Ľ oktat√°shoz." - ez a jog, csak nemzetis√©g√ľk felv√°llal√°sa eset√©n √©rv√©nyes√≠thet√Ķ, "bemond√°s" alapj√°n nem! Nemzetis√©gi oktat√°shoz a nemzetis√©get igazolni kell, vagy bejegyeztetni a n√©pess√©g-nyilv√°ntart√≥ba!

Most k√∂vetkeznek az igazi NWO-s terrorrendszer bevezet√©s√©hez sz√ľks√©ges "elemek":

XXVIII. Cikk
"(1) Minden ember √©s t√∂rv√©ny alapj√°n l√©trehozott jogalany teherb√≠r√≥ k√©pess√©g√©nek megfelel√Ķen hozz√°j√°rul a k√∂z√∂s sz√ľks√©gletek fedez√©s√©hez." - A "k√©nyszermunk√°r√≥l" m√°r m√°sodj√°ra esik sz√≥!
"(2) A k√∂z√∂s sz√ľks√©gletek fedez√©s√©hez val√≥ hozz√°j√°rul√°s m√©rt√©k√©t a gyermeket nevel√Ķk eset√©ben a gyermeknevel√©s kiad√°sainak figyelembev√©tel√©vel kell meg√°llap√≠tani." - A "n√©pes" cig√°ny √©s zsid√≥ csal√°dok kiemelt t√°mogat√°s√°hoz sz√ľks√©ges p√©nzalapot, a patk√°nyk√©nt m√©rgezett, h√°tr√°nyosan megk√ľl√∂nb√∂ztetett magyar, √©s nem zsid√≥/cig√°ny n√©pess√©ggel akarj√°k megfizettetni, ugyan√ļgy, ahogy Eur√≥pa m√°s orsz√°gaiban is a muszlim "kisebbs√©gek" eltart√°s√°t! "
XXIX. Cikk
"(1) Minden magyar √°llampolg√°r k√∂teles a haza v√©delm√©re." - az alkotm√°nytervezet nem √≠r arr√≥l, hogy az illegitim korm√°nyok √©rv√©nytelen nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©sei alapj√°n, a magyar √°llampolg√°rt milyen "nemzetk√∂zi megegyez√©sek" alapj√°n k√∂teles m√°s orsz√°gok √©rdekeltjei k√°b√≠t√≥szer, szerv, √©s fegyverkereskedelmi √ľzletei√©rt harcolni! A katonai tev√©kenys√©g orsz√°gon k√≠v√ľli kiterjeszt√©s√©hez a Nemzetgy√Ľl√©s hat√°rozata sz√ľks√©ges! Nem rendelheti el sem a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂k, sem a Parlament, sem a korm√°ny!
"(3) Rendk√≠v√ľli √°llapot idej√©n, vagy ha arr√≥l megel√Ķz√Ķ v√©delmi helyzetben az Orsz√°ggy√Ľl√©s hat√°roz, a magyarorsz√°gi lak√≥hellyel rendelkez√Ķ, nagykor√ļ magyar √°llampolg√°rs√°g√ļ f√©rfi katonai szolg√°latot teljes√≠t. Sarkalatos t√∂rv√©ny hat√°rozza meg a katonai szolg√°lat teljes√≠t√©s√©nek form√°it √©s r√©szletes szab√°lyait.
(4) Magyarorsz√°gi lak√≥hellyel rendelkez√Ķ, nagykor√ļ magyar √°llampolg√°rok sz√°m√°ra - sarkalatos t√∂rv√©nyben meghat√°rozottak szerint - rendk√≠v√ľli √°llapot idej√©re honv√©delmi munkak√∂telezetts√©g √≠rhat√≥ el√Ķ.
(5) Magyarorsz√°gi lak√≥hellyel rendelkez√Ķ, nagykor√ļ magyar √°llampolg√°rok sz√°m√°ra - sarkalatos t√∂rv√©nyben meghat√°rozottak szerint - honv√©delmi √©s katasztr√≥fav√©delmi feladatok ell√°t√°sa √©rdek√©ben polg√°ri v√©delmi k√∂telezetts√©g √≠rhat√≥ el√Ķ.
(6) Minden ember √©s t√∂rv√©ny alapj√°n l√©trehozott jogalany - sarkalatos t√∂rv√©nyben meghat√°rozottak szerint - honv√©delmi √©s katasztr√≥fav√©delmi feladatok ell√°t√°sa √©rdek√©ben gazdas√°gi √©s anyagi szolg√°ltat√°s teljes√≠t√©s√©re k√∂telezhet√Ķ."
- a 3-4-5-6 pontok m√°r el√Ķre vet√≠tik az Eur√≥p√°ban 2012-re kirobbantand√≥ forradalmi v√°ls√°ghelyzet miatti szankcion√°l√°si lehet√Ķs√©geket! Am√≠g Magyarorsz√°gnak nincs val√≥ban magyar parlamentje, √©s magyar korm√°nya, csak a Nemzetgy√Ľl√©s hozhasson ilyen hat√°rozatot, de a k√©s√Ķbbiek folyam√°n √©s t√°rsadalmi egyeztet√©s sz√ľks√©ges, √©s ellent√©tek eset√©n csak a Nemzetgy√Ľl√©s d√∂nthessen! A k√©rd√©s az√©rt k√ľl√∂n√∂sen vesz√©lyes, mert ez az 1989-es MSZMP alkotm√°ny katonai diktat√ļra bevezet√©s√©re ir√°nyul√≥ t√∂rv√©nyhivatkoz√°sainak, m√©g durv√°bb megfogalmaz√°sa! Jelenleg ilyen t√∂rv√©ny elfogad√°s√°t, a magyarellenes izraeli ir√°ny√≠t√°s√ļ parlament √©s korm√°ny miatt ker√ľlni kell, ill. el kell utas√≠tani!

Az Orsz√°ggy√Ľl√©s

Az orsz√°ggy√Ľl√©s nem felettes, hanem kiszolg√°l√≥, munkav√°llal√≥ szerve az orsz√°g lakoss√°g√°nak √©rdekk√©pviselete √©rdek√©ben! Mi√≥ta felettese a munkav√°llal√≥ (itt k√∂zalkalmazott), a munk√°ltat√≥nak, vagyis az orsz√°g lakoss√°g√°nak?

Az Orsz√°ggy√Ľl√©s feladat- √©s hat√°sk√∂rei
"(1) MAGYARORSZ√ĀG legf√Ķbb n√©pk√©pviseleti szerve az Orsz√°ggy√Ľl√©s." - Magyarorsz√°g legf√Ķbb n√©pk√©pviseleti szerve a Nemzetgy√Ľl√©s, nem a parlament, vagy a korm√°ny!
"a) megalkotja Magyarorsz√°g Alkotm√°ny√°t," - a parlament nem alkotm√°nyozhat, √©s az alkotm√°ny m√≥dos√≠t√°sait is a nemzetgy√Ľl√©snek kell egyeztetni √©s enged√©lyezni!
"d) felhatalmaz√°st ad a feladat- √©s hat√°sk√∂r√©be tartoz√≥ nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©s k√∂telez√Ķ hat√°ly√°nak elismer√©s√©re," - nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket t√°rsadalmi egyeztet√©s ut√°n, a nemzetgy√Ľl√©s fogadhat el, mivel ez az eg√©sz orsz√°gra vonatkozik, √©s sz√©lesebb k√∂r√Ľ egyeztet√©st k√∂vetel!
"e) megv√°lasztja a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k√∂t, az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g tagjait, a K√ļria eln√∂k√©t √©s a legf√Ķbb √ľgy√©szt, az alapvet√Ķ jogok biztos√°t, valamint az √Āllami Sz√°mvev√Ķsz√©k eln√∂k√©t," - Ezen tiszts√©gek visel√Ķ nem lehetnek p√°rtok √°ltal deleg√°lt szem√©lyek, √©s a p√°rtok tagjai, mert p√°rtdeleg√°lts√°guk vesz√©lyeztetheti a demokratikus rendet!
"g) feloszlatja az alkotm√°nyellenesen m√Ľk√∂d√Ķ k√©pvisel√Ķ-test√ľletet, - az √∂nkorm√°nyzatokat csak a ter√ľletileg illet√©kes v√°laszt√≥k javaslat√°ra lehet feloszlatni! A jogk√∂r orsz√°ggy√Ľl√©s al√° rendel√©se, k√∂zpontos√≠tott diktat√ļra kialak√≠t√°s√°ra ad lehet√Ķs√©get!
"h) k√ľl√∂nleges jogrendet √©rint√Ķ, illetve katonai m√Ľveletekkel kapcsolatos d√∂nt√©seket hoz" - k√ľl√∂nleges jogrend "alkot√°sa", √©s katonai m√Ľveletek csak a Nemzetgy√Ľl√©s egyet√©rt√©s√©vel lehets√©gesek!

Az Orsz√°ggy√Ľl√©s megb√≠zat√°s√°nak keletkez√©se √©s megsz√Ľn√©se
"(3) A k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k a v√°laszt√°sok egyidej√Ľ kit√Ľz√©s√©vel feloszlathatja az Orsz√°ggy√Ľl√©st," ha - Nem csak a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k oszlathatja fel az orsz√°ggy√Ľl√©st, hanem a nemzetgy√Ľl√©s is, els√Ķbbs√©get √©lvezve! Ugyanez a nemzetgy√Ľl√©s a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k√∂t is lev√°lthatja indokolt esetben (pl. haza√°rul√°s, idegen hatalmakkal val√≥ kollabor√°l√°s stb.).

Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk jog√°ll√°sa

Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk felel√Ķss√©gre vonhat√≥s√°ga, visszah√≠vhat√≥s√°ga tov√°bbra sem szerepel a tervezetben!
Csak megv√°lasztott k√©pvisel√Ķ ker√ľlhet a Parlamentbe!


"(1) Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk jogai √©s k√∂telezetts√©gei egyenl√Ķek, tev√©kenys√©g√ľket a k√∂z √©rdek√©ben v√©gzik, azzal √∂sszef√ľgg√©sben nem utas√≠that√≥ak." - Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk v√°laszt√≥ik, vagy a nemzetgy√Ľl√©s akarat√°b√≥l sz√°mon k√©rhet√Ķk, indokolt esetben lev√°lthat√≥k, √©s felel√Ķss√©gre vonhat√≥k!
"(2) Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķt mentelmi jog √©s a f√ľggetlens√©g√©t biztos√≠t√≥ javadalmaz√°s illeti meg. Sarkalatos t√∂rv√©ny meghat√°rozza azokat a k√∂zhivatalokat, amelyeket az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ nem t√∂lthet be, valamint m√°s √∂sszef√©rhetetlens√©gi eseteket is meg√°llap√≠that." - A mentelmi jog k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľncselekm√©nyek, a v√°laszt√≥i megb√≠z√°si jogk√∂r t√ļll√©p√©se all√≥l, √©s a Nemzetgy√Ľl√©s el√Ķtti elsz√°moltat√°s al√≥l sem mentes√≠ti! A javadalmaz√°sa elsz√°mol√°s k√∂teles, k√∂lts√©gt√©r√≠t√©ses, √©s a P√ĀSZF ellen√Ķrz√©se mellett nyilv√°nos! Elsz√°moltat√°s√°ra √©s fel√ľgyelet√©re a v√°laszt√≥i, √©s a nemzetgy√Ľl√©s is jogosultak!
"(3) Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ megb√≠zat√°sa megsz√Ľnik" - a felsorolt a-b-c-d-e-f pontjain k√≠v√ľl, ha nem k√©pviseli v√°laszt√≥i akarat√°t, vagy tev√©kenys√©ge √©s munk√°ja v√°laszt√≥i szerint, nem kiel√©g√≠t√Ķ, vagy v√°laszt√≥i akarat√°val nem egyez√Ķ p√°rtoss√°got, √∂sszej√°tsz√°st mutat, √©s k√©pvisel√Ķi mand√°tum√°t v√°laszt√≥in k√≠v√ľli √©rdekcsoportoknak rendeli al√°! Lev√°lt√°sa ut√°n vizsg√°lat der√≠ti fel, hogy k√∂vetett el szerz√Ķd√©sszeg√©st v√°laszt√≥i ellen, √©s b√Ľncselekm√©ny eset√©ben b√≠r√≥s√°g ell√© √°ll√≠that√≥! Lev√°lt√°s√°hoz nem kell 2/3-os orsz√°ggy√Ľl√©si szavazat, kiv√©ve az (f) pontot!
"(5) Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk jog√°ll√°s√°ra √©s javadalmaz√°s√°ra vonatkoz√≥ r√©szletes szab√°lyokat sarkalatos t√∂rv√©ny hat√°rozza meg." - Az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk jog√°ll√°s√°ra √©s javadalmaz√°s√°ra vonatkoz√≥ r√©szletes szab√°lyokat, a Nemzetgy√Ľl√©s, MINT MUNK√ĀLTAT√ď hat√°rozza meg!


Az Orsz√°ggy√Ľl√©s m√Ľk√∂d√©se
"(5) Az Orsz√°ggy√Ľl√©s akkor hat√°rozatk√©pes, ha az √ľl√©sen a k√©pvisel√Ķknek t√∂bb mint a fele jelen van." - AZ ORSZ√ĀGGY√õL√ČS NEM HOZHAT HAT√ĀROZATOT 75%-OS SZEM√ČLYES JELENL√ČT N√ČLK√úL! Az orsz√°ggy√Ľl√©s munkahely! A t√°voll√©t ok√°t, idej√©t nyilv√°nosan igazolni kell a v√°laszt√≥k fel√©!

Törvényalkotás

"(1) T√∂rv√©nyt a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k, a Korm√°ny, orsz√°ggy√Ľl√©si bizotts√°g vagy orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ kezdem√©nyezhet." - √©s a Nemzetgy√Ľl√©s! A (2) pont helytelen "a t√∂rv√©nyt alkotm√°nyoss√°gi vizsg√°latra megk√ľldheti" helyett a k√∂telez√Ķen megk√ľldeni elfogadhat√≥! A 2/3-os √©s a 80%-os t√∂rv√©nyeket az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g vizsg√°lja meg, √©s javaslata alapj√°n a Nemzetgy√Ľl√©s hagyja j√≥v√°! Egy√©b t√∂rv√©nyek ellen, az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g, a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k, √©s a Nemzetgy√Ľl√©s ind√≠tv√°nyozhat megsz√ľntet√©st, vagy k√∂vetelhet meg az orsz√°ggy√Ľl√©st√Ķl m√≥dos√≠t√°s! A t√∂rv√©nyalkot√°si tervezet tov√°bbi pontjai az (1)-es pont v√°ltoztat√°sai figyelembev√©tel√©vel kell, hogy kialak√≠t√°sra ker√ľljenek!

Országos népszavazás (További diktatórikus elemek, átvétele az 1989-es illegitim alkotmányból!)
3. Nem lehet országos népszavazást tartani
"a) Alkotm√°ny m√≥dos√≠t√°s√°ra ir√°nyul√≥ k√©rd√©sr√Ķl, - 200 ezer v√°laszt√≥polg√°ri kezdem√©nyez√©sre mindenr√Ķl lehet n√©pszavaz√°st tartani, amit a Nemzetgy√Ľl√©s utas√≠t√°s√°ra a parlament vizsg√°l ki, √©s a k√©rd√©s megold√°s√°hoz k√©sz√≠tett tervezet√©r√Ķl besz√°mol az orsz√°gnak, a hivatalos √°llami m√©di√°n kereszt√ľl, majd a parlament √°ltal k√©sz√≠tett tervezet elfogad√°sra ker√ľlhet, ha a Nemzetgy√Ľl√©s, az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g, vagy a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k nem jelez alkotm√°nyellenes elemet!
"b) a k√∂zponti k√∂lts√©gvet√©sr√Ķl, a k√∂lts√©gvet√©s v√©grehajt√°s√°r√≥l, k√∂zponti ad√≥nemr√Ķl, illet√©kr√Ķl, j√°rul√©kr√≥l, v√°mr√≥l, valamint a helyi ad√≥k k√∂zponti felt√©teleir√Ķl sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny tartalm√°r√≥l," - a Nemzetgy√Ľl√©s kifog√°solhat√≥ k√∂lts√©gvet√©si elemek, v√°m √©s ad√≥ m√≥dos√≠t√°sokr√≥l, helyi ad√≥k k√∂zponti felt√©teleir√Ķl sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny tartalm√°r√≥l, a Nemzetgy√Ľl√©s egys√©ges √°ll√°sfoglal√°s√°nak hi√°ny√°ban, vagy hat√°rozatk√©ptelens√©ge eset√©n, n√©pszavaz√°ssal d√∂nt!
"c) az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk, a helyi √∂nkorm√°nyzati k√©pvisel√Ķk √©s polg√°rmesterek, valamint az eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķk v√°laszt√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyek tartalm√°r√≥l" - A felsorolt k√©pvisel√Ķk v√°laszt√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyeket a Nemzetgy√Ľl√©s hat√°rozza meg, betart√°s√°r√≥l a parlament k√∂teles ellen√Ķrizhet√Ķen gondoskodni! Ism√©telten felmer√ľl a munkaad√≥i √©s munk√°ltat√≥t√≥i jogviszony! A k√∂ztisztvisel√Ķk nem lehetnek √°llam az √°llamban!
"d) nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©sb√Ķl ered√Ķ k√∂telezetts√©gr√Ķl" - a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©sek k√∂z√ľgyek, √©s mivel sem a parlamentnek, sem a korm√°nynak nem lehet mag√°nmeg√°llapod√°sa nemzetk√∂zi vonatkoz√°sban, ebben a k√©rd√©sben is a Nemzetgy√Ľl√©s hat√°roz, √©s az orsz√°ggy√Ľl√©s hajtja v√©gre a megszavazott d√∂nt√©st, d√∂nt√©seket!
"f) az Orsz√°ggy√Ľl√©s feloszl√°s√°r√≥l," - Az Orsz√°ggy√Ľl√©s feloszl√°s√°r√≥l a n√©pi kezdem√©nyez√©sre a Nemzetgy√Ľl√©s d√∂nt! Ez esetben felmond√°st a Nemzetgy√Ľl√©s mondja ki a munkav√°llal√≥, √©s alkalmatlannak bizonyul√≥ k√∂zalkalmazottakkal szemben! Ism√©telt 1989-es alkotm√°nyb√≥l sz√°rmaz√≥ diktat√≥rikus elem!"g) k√©pvisel√Ķ-test√ľlet feloszlat√°s√°r√≥l," ua. mint az el√Ķz√Ķ pontban, de a k√©pvisel√Ķ test√ľleteket visszah√≠vhatj√°k a v√°laszt√≥k is!
"h) hadi√°llapot kinyilv√°n√≠t√°s√°r√≥l, rendk√≠v√ľli √°llapot √©s sz√ľks√©g√°llapot kihirdet√©s√©r√Ķl," - hadi √°llapotot csak az orsz√°g megt√°mad√°sa eset√©n rendelhet√Ķ el, a Nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°sa mellet! 2006-ban Gyurcs√°ny Ferenc pr√≥b√°lt kiprovok√°lni a hadi√°llapot bevezet√©s√©hez "sz√ľks√©ges √°llapotokat", ami az √°llam k√∂zalkalmazottainak (munkav√°llal√≥inak), a magyar n√©p elleni diktat√ļra kialak√≠t√°s√°ra tett k√≠s√©rlete volt! Ilyen t√∂rv√©nybe iktatott lehet√Ķs√©get TILOS az alkotm√°nyba be√©p√≠teni!
"i) a katonai m√Ľveletekben val√≥ r√©szv√©tellel kapcsolatos k√©rd√©sr√Ķl" - Magyarorsz√°g hadereje nem szolg√°lhatja m√°s orsz√°gok haszonszerz√©si h√°bor√ļj√°t (afganiszt√°ni k√°b√≠t√≥szer √ļtvonal, √©s termel√©s biztos√≠t√°sa, NATO vegyi-permetez√©sek t√°mogat√°sa, ENSZ b√©kemisszi√≥nak √°lc√°zott, v√©dtelen orsz√°gok lerohan√°s√°ban val√≥ r√©szv√©tel stb.). Minden katonai m√Ľveletben val√≥ r√©szv√©telt a Nemzetgy√Ľl√©s hagyhat j√≥v√°!
"4. Az orsz√°gos n√©pszavaz√°s √©rv√©nyes, ha az √∂sszes v√°laszt√≥polg√°r t√∂bb mint fele √©rv√©nyesen szavazott, √©s eredm√©nyes, ha az √©rv√©nyesen szavaz√≥ v√°laszt√≥polg√°rok t√∂bb mint fele a megfogalmazott k√©rd√©sre azonos v√°laszt adott." - ha csal√°s gyan√ļja nem mer√ľl fel, egyik, vagy m√°sik oldalr√≥l! Ez esetben, √©s csal√°s n√©lk√ľli szavaz√°skor, a Nemzetgy√Ľl√©s d√∂nt ill. tov√°bb√≠tja az utas√≠t√°st, √©s az orsz√°ggy√Ľl√©s jogk√∂r√©be ker√ľl v√©grehajt√°sra a n√©pi akarat!

A köztársasági elnök
A köztársasági elnök feladat- és hatáskörei:
"2. A k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k a Magyar Honv√©ds√©g f√Ķparancsnoka. - besz√°mol√°si, √©s egyeztet√©si k√∂telezetts√©ggel a Nemzetgy√Ľl√©s had√ľgyi bizotts√°ga fel√©, de nem adhat ki a magyar n√©p elleni parancsot! Polg√°rh√°bor√ļ eset√©n, a Nemzeti G√°rda feladata a polg√°rh√°bor√ļs helyzet felsz√°mol√°sa, melynek menet√©t a Nemzetgy√Ľl√©s had√ľgyi bizotts√°ga ir√°ny√≠t! A Nemzetgy√Ľl√©s had√ľgyi bizotts√°g√°nak √∂sszet√©tele f√©l√©ves id√Ķk√∂z√∂nk√©nt v√°ltozik a Nemzetgy√Ľl√©sen bel√ľli v√°laszt√°ssal!"9. a k√ľl√∂nleges jogrendet √©rint√Ķ d√∂nt√©seket hoz" -javasolhat!
A 10-27 k√∂z√∂tti pontokban a Nemzetgy√Ľl√©s, n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√©s, vagy t√∂rv√©nytelens√©g felmer√ľl√©se eset√©n fel√ľlb√≠r√°lhatja a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k d√∂nt√©s√©t!

A köztársasági elnök megbízatásának keletkezése

A k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k√∂t a Nemzetgy√Ľl√©s javasolhatja. Nem lehet p√°rt vagy szervezet volt, vagy akt√≠v tagja, szem√©ly√©r√Ķl N√©pszavaz√°s d√∂nt! Megv√°laszt√°s√°hoz 50% +1 f√Ķ szavazat sz√ľks√©ges! Ez√©rt a (2) - (3) pont √©rv√©nytelen! Sikertelen szavaz√°s eset√©n az (5) pont hat√°rideje kitol√≥dik 30 nappal.

A köztársasági elnök jogállása

"1. A k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k szem√©lye s√©rthetetlen." - a Nemzetgy√Ľl√©s lev√°lthatja!
"(3) A k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k jog√°ll√°s√°nak r√©szletes szab√°lyait √©s javadalmaz√°s√°t sarkalatos t√∂rv√©ny hat√°rozza meg." - Javadalmaz√°sa, a mindenkori miniszteri fizet√©sek 5-sz√∂r√∂se. Lakhelye, megb√≠z√°sa idej√©re a Budai V√°r, melyen sz√°mottev√Ķ v√°ltoztat√°st nem v√©geztethet! Tetsz√Ķlegesen ideig √ļjra v√°laszthat√≥ a Nemzetgy√Ľl√©s javaslat√°ra, √©s a n√©pszavaz√°s eredm√©nyek√©nt!
"(2) Az Alkotm√°nyt vagy tiszts√©ge gyakorl√°s√°val √∂sszef√ľgg√©sben valamely m√°s t√∂rv√©nyt sz√°nd√©kosan megs√©rt√Ķ, illetve sz√°nd√©kos b√Ľncselekm√©nyt elk√∂vet√Ķ k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂kkel szemben az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk egy√∂t√∂de ind√≠tv√°nyozhatja a tiszts√©gt√Ķl val√≥ megfoszt√°st.
(3) A megfoszt√°si elj√°r√°s megind√≠t√°s√°hoz az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk k√©tharmad√°nak a szavazata sz√ľks√©ges. A szavaz√°s titkos."
- Az orsz√°ggy√Ľl√©s javasolhatja a Nemzetgy√Ľl√©s sz√°m√°ra a lev√°lt√°st k√©tharmados t√∂bbs√©g eset√©ben, amit a Nemzetgy√Ľl√©s indokl√°s ismeret√©ben k√∂teles elb√≠r√°lni, √©s a lev√°lt√°sr√≥l d√∂nteni!

A Kormány és az önálló szabályozó szervek

A Korm√°ny az Orsz√°ggy√Ľl√©snek felel√Ķs, legfels√Ķbb felel√Ķss√©ggel a Nemzetgy√Ľl√©snek tartozik!
"2. A Korm√°ny a k√∂zigazgat√°s legf√Ķbb szerve, t√∂rv√©nyben meghat√°rozottak szerint √°llamigazgat√°si szerveket hozhat l√©tre." - a legf√Ķbb szerv a Nemzetgy√Ľl√©s!

A Korm√°ny √©s a Korm√°ny tagja megb√≠zat√°s√°nak megsz√Ľn√©se

"3. ha az Orsz√°ggy√Ľl√©s a minisztereln√∂k √°ltal kezdem√©nyezett bizalmi szavaz√°son a minisztereln√∂kkel szemben a bizalmatlans√°g√°t fejezi ki," - Az √ļj alkotm√°nyba be k√≠v√°nj√°k √©p√≠teni Gyurcs√°ny-Bajna- f√©le bizalmatlans√°gi √∂nind√≠tv√°nyoz√°st, ami kor√°bban is a hatalom√°tment√©s egyik, a saj√°t 1989-es illegitim alkotm√°nyuk √°ltal is t√∂rv√©nytelen m√≥dozata! A Nemzetgy√Ľl√©s lev√°lthatja a minisztereln√∂k√∂t, ha bizalmatlans√°g mer√ľl fel, ak√°r √©rv√©nyes, √©s kell√Ķ l√©tsz√°m√ļ n√©pszavaz√°si kezdem√©nyez√©s, ak√°r a parlamenti k√©pvisel√Ķk, ak√°r a nemzetgy√Ľl√©s, ak√°r a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k r√©sz√©r√Ķl!

Az √ľgyvezet√Ķ korm√°ny

√úgyvezet√Ķ korm√°ny alak√≠t√°s√°ra a nemzetgy√Ľl√©s el√Ķzetes szakmai alapon t√∂rt√©n√Ķ kiv√°laszt√°s (tartal√©k, vagy v√°ls√°gkezel√Ķ korm√°ny) alapj√°n √°ll√≠that ideiglenes korm√°nyt! Kiv√°laszt√°sa a beiktatott korm√°nnyal egy id√Ķben ker√ľl kijel√∂l√©sre, √©s egy√©b t√©nyez√Ķk (k√∂zben felmer√ľl√Ķ alkalmatlans√°g, hal√°leset stb.) miatt m√≥dosulhat! T√∂rv√©nyt nem alkothat, de a Nemzetgy√Ľl√©s felhatalmaz√°s√°val, v√°ls√°gelh√°r√≠t√°s eset√©n hozhat ideiglenes rendelkez√©seket, a m√Ľk√∂d√Ķk√©pess√©g fenntart√°sa √©rdek√©ben!

√Ėn√°ll√≥ szab√°lyoz√≥ szervek

"3. Az √∂n√°ll√≥ szab√°lyoz√≥ szerv √©vente besz√°mol az Orsz√°ggy√Ľl√©snek." - √∂n√°ll√≥ szab√°lyoz√≥ szervek nem l√©tezhetnek! Mivel Magyarorsz√°gon nincs, √©s nem lehet titkos√≠tand√≥ tev√©kenys√©g, ez miatt nem is lehet √©ves besz√°mol√°si k√∂telezetts√©ggel b√≠r√≥ szerv sem! A kor√°bbi √©s jelenlegi korm√°nyok titkos√≠tottak, a magyar √°llampolg√°rok s√©relm√©re elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyeket, √©rintetts√©g√ľk ok√°n, ez megengedhetetlen! Titkos√≠tani csak tudom√°nyos szellemi term√©keinket lehet, a nemzetgazdas√°g √©rdekeinek s√©r√ľl√©s√©nek elker√ľl√©se √©rdek√©ben, ezt is csak a hasznos√≠t√°s megkezd√©s√©nek idej√©ig, √©s korm√°nyhat√°rozattal! Rendelet kiad√°si joga - mivel az √∂n√°ll√≥ szab√°lyoz√≥ szerv l√©trehoz√°s√°ra nincs indok - nincs!

Az Alkotmánybíróság

"6. a Korm√°ny vagy az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk egynegyed√©nek kezdem√©nyez√©s√©re fel√ľlvizsg√°lja a jogszab√°lyok alkotm√°nyoss√°g√°t," - √©s a Nemzetgy√Ľl√©s utas√≠t√°s√°ra!

A bíróság

"7. A b√≠r√≥s√°gi szervezet t√∂bbszint√Ľ. Az √ľgyek meghat√°rozott csoportjaira - k√ľl√∂n√∂sen k√∂zigazgat√°si √©s munkajogi elj√°r√°sokra - k√ľl√∂n b√≠r√≥s√°gok l√©tes√≠thet√Ķk." - A k√∂zigazgat√°si √©s munkajogi elj√°r√°sokra nem l√©tes√≠thet√Ķk, hanem k√∂telez√Ķen l√©tes√≠tend√Ķ, "f√ľggetlen" b√≠r√≥s√°gok sz√ľks√©gesek!
"3. A K√ļria eln√∂k√©t kilenc √©vre a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k javaslat√°ra az Orsz√°ggy√Ľl√©s v√°lasztja. A K√ļria eln√∂k√©nek megv√°laszt√°s√°hoz az orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķk k√©tharmad√°nak szavazata sz√ľks√©ges." - A b√≠r√°k kinevez√©s√©t, gyan√ļ eset√©n a Nemzetgy√Ľl√©s fel√ľlb√≠r√°lhatja! Megb√≠zat√°si ideje 5 √©v!

Folytathatn√°m az igazi n√©pk√©pviseleti ALKOTM√ĀNY megteremt√©s√©re tett k√≠s√©rletet, de lassan kifutok a k√©perny√Ķr√Ķl! Meg√°llap√≠thatjuk, hogy a 2012. janu√°r 1-t√Ķl bevezetni sz√°nd√©kozott "alkotm√°ny", egy er√Ķsen NWO be√ľt√©s√Ľ, terrorisztikus elemeket tartalmaz√≥, √©s sok vonatkoz√°s√°ban az 1989-es f√∂rmedv√©nnyel megegyez√Ķ T√ĀKOLM√ĀNY!

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Statikus - 2011.04.21. 11:00:27
Szerintem, amikor meg√≠rta a "N√©h√°ny gondolat" c. politikai pamfletj√©t (Antall v√©lem√©nye volt az √≠r√°sr√≥l) Csurka Istv√°n, √Ķ se tudta elk√©pzelni pontosan azt a forgat√≥k√∂nyvet, aminek ma az utols√≥ oldalait lapozgatjuk - mik√©nt v√°ltozik √°t √©s mennyi id√Ķ alatt a magyarok megmaradt haz√°ja egy vel√ľk ellens√©ges, √Ķket kitasz√≠t√≥ √°l(!)lamm√°, ami bel√ľlr√Ķl n√©zve idegen, k√≠v√ľlr√Ķl pedig megtartja a l√°tsz√≥lagos √∂nazonoss√°g√°t. Nos √≠gy:
egy mesterien fedett bels√Ķ diverz√°ns alakulat √©vtizedek alatt leolvasztja az √Ķslakoss√°gr√≥l a f√∂ldh√∂z, hagyom√°nyokhoz k√∂t√Ķ sz√°lakat, kisaj√°t√≠tja √©s √°tk√≥dolja a nyelvet, √∂nmaga sz√°m√°ra neves√≠ti a k√∂z- √©s mag√°nvagyont, az egyh√°zakat l√©nyeg√©ben egys√©ges√≠ti √©s identit√°sukat azonos oper√°ci√≥s rendszerre cser√©li, az √ļn. √°llamk√©pletet zseni√°lis matematikai (kabbalisztikus) m√Ľveleti sorral saj√°t k√©pm√°s√°ra alak√≠tja, majd egy vil√°gfelfordul√°s zsivaj√°ban megt√∂lti √ļj √°llampolg√°rokkal a keretet- ez az √öj Magyarorsz√°g √©s az √öj Alkotm√°ny sz√ľlet√©s√©nek t√∂rt√©nete. A mesemond√≥ pedig Statikus volt..
#12 | piskota - 2011.04.21. 11:52:16
Statikus!

Tetszik, illetve egyáltalán nem tetszik a meséd...
Viszont a mondanival√≥j√°val messzemen√Ķen egyet√©rtek!
V√©get kell vetni annak az amat√Ķr szeml√©letnek, hogy ez egy spont√°n, amat√Ķr zsid√≥ t√∂rt√©n√©s lenne!
Ez egy profin megtervezett, az utols√≥ momentumig profin megtervezett, profin v√©grehajtott hadm√Ľvelet, h√°bor√ļ, ahol a zsid√≥ ellens√©g m√°r had√°ll√°st foglalt, a d√∂nt√Ķ √∂sszecsap√°s el√Ķtt!
Ezt tudom√°sul kell venni minden "nem-zsid√≥nak", mert a foszforbomb√°k t√Ľz√©ben m√°r neh√©z lesz gondolkodni, s fejet homokba-dugva h√°r√≠tani:az √∂ngyilkoss√°g!
Gyöngyösi Zoltán
#13 | Tulok - 2011.04.21. 17:02:10
Zolik√°m! K√©rd√©sedre v√°laszolva: A FIDESZ "alkotm√°nya" a rabszolgatart√°s minden elem√©t tartalmazza, √∂tv√∂zve az alkotm√°nyos monarchi√°t, √©s a g√∂r√∂g t√≠pus√ļ, rabszolgas√°gra √©p√ľl√Ķ "demokr√°ci√°kat". Az asken√°zi-kaz√°rs√°g k√∂zponti "lakhely√©nek" m√°r igen r√©g√≥ta Magyarorsz√°got szeretn√©k. Innen sz√°nd√©kozz√°k ir√°ny√≠tani a vil√°got, ez√ļttal magyarnak hazudva magukat. A makacs igyekezet eredm√©nyek√©nt sz√ľletett meg ez a ny√≠lt NWO-s "kinyilatkoz√°s", ami a gonosz l√©lek szellent√©s√©nek egyfajta igen b√ľd√∂s megnyilv√°nul√°sak√©nt, csavargatja mindazok orr√°t, akik meg√©rtik √ľzenet√©t. Magyarorsz√°gon nem tehetik meg azt, amit palesztin√°ban, mert sz√ľks√©g√ľk van a t√∂rt√©nelm√ľnkre, nyelv√ľnkre, szk√≠ta √∂r√∂ks√©g√ľnkre, az √ļjabb identit√°sv√°lt√°sukhoz!

fokiingatlan.com/Kepek/illu.jpg
A szervezeti felépítmény...
#14 | piskota - 2011.04.21. 23:21:46
K√°r foglalkozni az alkotm√°nnyal! Az elk√∂vetkez√Ķ k√∂zelj√∂v√Ķben √ļgyis elemeire fogj√°k sz√©tszedni, kezdve a c√≠men, az alapt√∂rv√©nyen, vagy alkotm√°nyon...
Viszont a szerz√Ķi, beterjeszt√Ķi, al√°√≠r√≥i, j√≥v√°hagy√≥i r√©sz√©re Istenn√©l a kegyelem...
Gyöngyösi Zoltán
#15 | Statikus - 2011.04.22. 09:38:41
Ha alkotmány, akkor alaptörvény. Ha Alaptörvény, akkor Fekete Gyula: Véreim, magyar kannibálok!
"Az emberi l√©t els√Ķ sz√°m√ļ √©s legmagasabb rend√Ľ t√∂rv√©nye: az √©let fenntart√°s√°nak √©s tov√°bbad√°s√°nak a parancsa, sz√ľks√©ge, k√∂teless√©ge."

http://nepesedes....rt/html/67

√Čs nem az √°llamad√≥ss√°g visszafizet√©s√©nek alapt√∂rv√©nye:
Bogár László:
Tégy az államadósság ellen!

http://www.magyar...ellen.html
#16 | piskota - 2011.04.22. 10:16:33
Valahogy nagyon összecsengenek a hírek, események...
Arra gondolok, hogy a t√∂megek, mely emberek milli√≥it jelenti, k√°b√≠t√°sa nagy√ľzemi m√≥dszeress√©ggel t√∂rt√©nik! Itt els√Ķsorban a m√©dia, s azon bel√ľl is a k√ľl√∂nf√©le TV csatorn√°k √°tkos m√Ľsoraira utalok, mely m√Ľsorok figyelemlek√∂t√Ķ tev√©kenys√©ge meglehet√Ķsen sikeres... Ez a siker abban jelentkezik, hogy az emberek nagy t√∂bbs√©ge a napi /rabszolga/ munkav√©gz√©se ut√°n, kimer√ľlts√©g√©ben ak√°rmilyen "sz√≥rakoztat√≥" m√Ľsort
elfogad, √ļgymond megeszi! Nincs gond vele, nem politiz√°l, f√ľty√ľl az esem√©nyekre, besz√Ľk√ľlt...
Ezen t√ļl van egy kisebb, de egyre sz√©lesed√Ķbb r√©teg, aki odafigyel, t√∂bb-kevesebb √©retts√©ggel fogadja √©s √≠t√©li meg, √©li meg napjait, kik k√©pesek visszautas√≠tani a felt√°lalt maszlagot!
Nos, e r√©teg vonatkoz√°sban sz√≥lalt meg bennem a v√©szcseng√Ķ, a k√∂vetkez√Ķk miatt:
Az eg√©sz alkotm√°nyoz√°snak, az mellett, hogy s√ľrg√Ķsen √∂sszecsapottnak √©s provok√°ci√≥nak hat az eg√©sz folyamat, alapvet√Ķen a konc szerep√©t sz√°nt√°k! Mindazok kik felel√Ķss√©get √©reznek haz√°nk, nemzet√ľnk, orsz√°gunk sorsa ir√°nt, most e odavetett konccal foglalkozik, mik√∂zben a h√°tt√©rben, az alkotm√°nyoz√°ssal eltakartan, fedve, Magyarorsz√°g ellen az √ļjabb mer√©nyletet hajtj√°k v√©gre!
Ez lehet akár a tömeges kilakoltatások végrehajtása, hiszen akár milliós nagyságrendet is érinthet, vagy akár a zsidók tömeges betelepítésének felfuttatása, ami szintén meghaladhatja a milliós nagyság rendet, vagy lehet bármi is, csak nagymértékben ártson a magyarságnak!
Rendk√≠v√ľli tragikus, hogy √©vtizedek √≥ta olyan b√Ľn√∂z√Ķ szem√©lyek √©s korm√°nyok dikt√°lnak az orsz√°gnak, kiket m√©g meggyan√ļs√≠tani sem lehet, hogy a magyars√°g √©rdek√©ben cselekedtek, vagy cselekedn√©nek! E gyan√ļnak m√©g az √°rny√©ka sem vet√ľl r√°juk!
Gyöngyösi Zoltán
#17 | Tulok - 2011.04.22. 12:28:13
√Čjszaka r√°sz√°ntam n√©h√°ny √≥r√°t, √©s v√©gig n√©ztem egy rahedli, √ļj magyar alkotm√°nnyal foglalkoz√≥, vagy megszavaz√°s√°r√≥l, tartalm√°r√≥l sz√≥l√≥ h√≠rad√°st (kb. 30-40-et). A hirtad√≥k besz√°moltak Sz√°jer hazudoz√°s√°r√≥l, Navracsics (akit kor√°bban komolyabb embernek tartottam, m√°ra 00) k√ľlf√∂ld√∂n tett "magyar√°zatait", az √ľdv√∂zl√Ķ rom√°n, vagy m√©g a rabszolgat√∂rv√©nnyel is el√©gedetlen szlov√°k, valamint az √∂ssze-vissza besz√©l√Ķ nyugati m√©dia hirad√°sait. Egyetlen egy vonatkoz√°sban √∂sszecsengett az √∂sszes riposzt! Egyik sem olvasta el az alkotm√°ny-tervezet, a benne l√©v√Ķ jogh√©zagokat sem vett√©k √©szre, √©s m√©g v√©letlen√ľl sem reag√°ltak azokra az √°ltalunk felvetett k√©rd√©sekre, amelyek "sarkalatos (k√©s√Ķbb kialak√≠tand√≥) t√∂rv√©nyek" helyett, "sarkalatos" alkotm√°nyhib√°kra, jogtalans√°gra, aljass√°gra h√≠vt√°k volna fel a figyelmet!
Zolik√°m, j√≥l l√°tod, az elkapkodottnak t√Ľn√Ķ "alkotm√°nyoz√°s", val√≥ban csak provok√°ci√≥, de a tervezete m√°r a FIDESZ hatalombitorl√°s√°nak kezdet√©n elk√©sz√ľlhetett. Nem hiszem, hogy n√©h√°ny n√©vel√Ķn √©s vessz√Ķn k√≠v√ľl sok m√°st is hozz√° kellett volna √≠rni, az el√Ķregy√°rtott f√∂rmedv√©nyhez!
Csod√°lkozn√©k, ha milli√≥s l√©tsz√°m√ļ kilakoltat√°sok, vagy zsid√≥k t√∂meges betelep√≠t√©se lenne r√∂gt√∂n a c√©l. Ett√Ķl sokkal sunyibbak! √Āltal√°nos tapasztalat szerint apr√≥donk√©nt, l√°tsz√≥lag k√ľls√Ķ t√©nyez√Ķk hat√°s√°ra hivatkozva akarj√°k "felfalni a lakoss√°got, k√∂zben tesztelve, hogy mikorra id√Ķz√≠ts√©k a "l√°zad√°s" lever√©s√©t! Tudj√°k, hogy a m√©dai seg√≠ts√©g√©vel be√°ll√≠thatj√°k a k√≠v√°nt id√Ķpontot, mert egyesek, akik, mind√≠g az "RTL klubon l√≥gnak", esetleg a TV2 kaz√°ri majom t√°ncoltat√≥, hazafias k√∂teless√©g√ľket teljes√≠t√Ķ asken√°zi celebekkel vannak elfoglalva, csak akkor √©brednek fel, ha nem csak a tet√Ķ, de a TV is elt√Ľnik a k√∂rnyezet√ľkb√Ķl! El√©g csak megszak√≠tani az ad√°st, √©s a l√≥k√©p√Ľ kaz√°r bemond√≥n√Ķ harcba sz√≥l√≠tja az orsz√°got (amit persze 60 ezer izraeli katona, ugyanennyi NATO egyenruh√°ba b√ļjtatott izraeli katona, √©s szint√©n ugyanennyi ENSZ egyenruh√°s In-kalos, IOSA kik√©pzett, fog l√°tv√°nyosan elfojtani), √©s fortisszim√≥k√©nt, kikapcsolj√°k az √°ramot (amit r√°fognak a meghagyott 2,5-3,6 db nemzetiszocialista ellen√°ll√≥ra)! A megvadult val√≥ vil√°g n√©z√Ķk, az any√°tokk√∂zt√∂n √©l√Ķk, J√≥ban rosszban hi√°nya, valamint Liptai, Azur√°k, Till Atti, Havas, Friderikusz stb. elvon√°sa miatt, a nyugati sajt√≥ban is komment√°lt t√∂meges √∂ngyilkoss√°got fognak elk√∂vetni, vagyis bez√°rk√≥zva otthonaikba, tark√≥nl√∂vik magukat. A legelvetem√ľltebbek mar√©ksz√°m eszik a k√°lis√≥t, mert nem tudj√°k elviselni, hogy Orb√°n magyarbar√°t (h√≥h√©r) korm√°nya, vezetni val√≥ orsz√°g n√©lk√ľl marad! Az √ļj alkott√°kolm√°ny √©rtelm√©ben, √∂sszeadj√°k √©rt√©keiket, utols√≥ falatjukat, √©s b√©k√©s nyugalommal √©henhalnak azzal a hazafias tudattal, hogy megtett√©k, amit megk√∂vetelt a haza! Aki m√©g ekkora is √©letben marad, alkotm√°nyos v√©ts√©get k√∂vet le, mert nem teljes√≠tette alkotm√°nyban el√Ķ√≠rt k√∂telezetts√©geit, vagyis haz√°rul√≥, az orsz√°g ellens√©ge! "Nagy az Isten √°llatkertje", de mi√©rt pont itt, Magyarorsz√°gon kellett berendezni?
#18 | Pitkin - 2011.04.22. 12:57:04
Miért, miért? Mert nálunk most még meg tudják csinálni! Legalábbis azt hiszi a szarháziak családja!

A n√©met igazs√°g√ľgy kijelentette, hogy MAGyar bel√ľgybe nem sz√≥l bele! Mivel MAGyar bel√ľgy fog van√≥dni, √≠gy kimarad a par√°d√©b√≥l! Tud a N√©met mindent, mit m√Ľvelnek a MAGyarokkal a szarh√°ziak. Mindenki tudja a F√∂ld√∂n, m√©gis "csendben lapulnak"! Tudja a Vil√°g az igaz t√∂rt√©nelmet, tudja a MAGyar fontoss√°g√°t, m√©gis a hazugs√°gon alapul√≥ szarh√°zi csal√°dot r√©szes√≠tik el√Ķnybe. 7 milli√°rdot (ha annyi, n√©v szerint...) vezetnek az orrukn√°l fogva.

Ugorjunk:
Adom√°nyt kell elkezdeni gy√Ľjteni az India ter√ľlet√©n katasztr√≥fa k√°rosultjai sz√°m√°ra! (Jap√°n2 ?)
#19 | piskota - 2011.04.22. 22:44:02
Gy√∂ngy√∂spata! Hallottatok r√≥la? Ott v√©glegesedett, hogy a f√©lelmet kelt√Ķ egyenruh√°t, vagy egyenruh√°ra eml√©keztet√Ķ √∂lt√∂z√©ket ak√°r letart√≥ztatni is lehet, Tal√°n azt is, aki viseli.., h√°t akkor eml√©kezz√ľnk.
2006-ban r√©mlik, hogy a terror, √©s a f√©lelem, a retteg√©s volt az √ļr, mikor holmi egyenruh√°sok g√°tl√°stalanul tomboltak az utc√°n! Ideje lenne felsz√°molni a tobz√≥d√≥kat...
Tov√°bb√° Gy√∂ngy√∂spata kapcs√°n a sz√©ls√Ķjobboldalt emlegetik.., sz√°momra √©rthetetlen√ľl!
√Črthetetlen, hogy egyetlen szarh√°zi √ļjs√°g√≠r√≥, Tv csatorna sem j√°rt 20-30 √©ve A Kossuth Lajos t√©ren, a parlamentben, vagy b√°rmelyik korm√°ny, b√°rmelyik korm√°ny√ľl√©s√©n? Na ott tal√°lkozhattak volna az igazi sz√©ls√Ķjobbal, ak√°r Orb√°n, ak√°r Gyurcs√°ny, vagy ak√°rki adta el√Ķ! N√©p, nemzet, t√°rsadalom ellenes sz√©ls√Ķjobb s√°t√°ni f√©szk√©v√© v√°lt a parlament, a korm√°ny. Arr√≥l m√°r nem is besz√©lve, hogy √ļgy j√°rnak Izraelbe, mint azok hozz√°nk, rutinb√≥l, rutinrep√ľl√©s volt..sz√≥lt a magyar√°zat...
Gyöngyösi Zoltán
#20 | Tulok - 2011.04.23. 02:03:52
Zolik√°m! Van a parlamentben egy zsid√≥ vezet√©s√Ľ FIDESZ, MSZP, Jobbik, √©s egy LMP. Minn√©l er√Ķsebben t√°madj√°k a V√©der√Ķt, MNA-t, az orsz√°g hibern√°lt agy√ļ lakoss√°g√°nak, √©s a becsapott k√ľlf√∂ldnek ann√°l ink√°bb ny√≠lv√°nval√≥, hogy a sz√©ls√Ķjobb csak n√°ci lehet, vagyis jogtalan az √°ltaluk is ut√°lt cig√°nyok megf√©kez√©se, mivel Szijj√°rt√≥ teli pof√°val √ľv√∂lti, hogy csak az √°llamnak van joga megv√©deni az lakoss√°got, de ezt nem teszi "fels√Ķbb utas√≠t√°sra"!
Szeretn√©k egy s√∂t√©t utc√°n egyed√ľl tal√°lkozni Szijj√°rt√≥val, mondjuk itt n√°lunk, az als√≥v√°rosban, vagy a T√≥-utca k√∂rny√©k√©n! Lehet, hogy az In-kal n√©lk√ľl 15-20 perc alatt megtudn√°, hogy milyen az amikor kiveszem a fogsor√°t, de akkor m√©g j√≥l is j√°r, mert ha cig√°nyokkal tal√°lkozik, megverik, megk√©selik, kirabolj√°k, √©s ha nincs szerencs√©je, an√°lisan, vagy or√°lisan meg is dugj√°k, miel√Ķtt kiny√≠rj√°k (el√Ķfordult m√°r, hogy a s√©rtett t√ļl√©te, mert elfelejtett√©k megn√©zni, hogy meghalt-e).
Szegény ország vagyunk, mert nálunk a bal, a jobb, a liberális és demokrata oldal is zsidó! Lehet nem telik többre? Egypártrendszer!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum