NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?
Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?M√°ra m√°r viszonylag kevesen, de azzal √©rvelnek, hogy az √°tlagos nyugati megfigyel√Ķ √©s a mainstream m√©dia fogyaszt√≥i kr√≥nikus t√∂rt√©nelmi amn√©zi√°ban szenvednek, √°m ez az" √°lom" m√°r nem tart sok√°ig! Egy, a vil√°got √©rint√Ķ gy√°szos folyamatnak vagyunk tanui, √©s egyben elszenved√Ķi alanyai is a jelenben, a mi jelen√ľnkben! A legt√∂bb ember a vil√°gon pr√≥b√°lja tov√°bb √©lni eddigi √©let√©t, √©s a n√∂vekv√Ķ neh√©zs√©geket egyre nehezebben lenyelve, rem√©nykedik a helyzet megold√≥d√°s√°ban, megoldhat√≥s√°g√°ban. M√©rpedig itt a rem√©ny kev√©s a megold√°shoz! A vil√°g szinte minden r√©sz√©n rejtett, vagy ny√≠lt katonai ir√°ny√≠t√°s uralkodik, a legt√∂bb helyen folyamatos konfliktushelyzetek teremt√©s√©t kier√Ķszakolva, kiprovok√°lva, vagy ha nincs hajland√≥s√°g, megrendezve.
A T√°vol-kelet eddig sem a demokratikus √°llamfel√©p√≠tm√©nyeir√Ķl volt h√≠res! A k√≠nai diktat√ļra, egyfajta iskolap√©d√°ja az NWO t√∂rekv√©seinek, de √Čszak-Korea diktat√ļr√°ja alatt szenved√Ķknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak √°ltal megsz√°llva tartott Jap√°nnak volt. A gyepl√Ķt kem√©ny k√©zzel r√°ngatj√°k, ha nem abba az ir√°nyba akarnak fordulni, amerre ir√°ny√≠tani akarj√°k √Ķket. Rezsimek, √©s az USA-b√≥l, vagy Oroszorsz√°gb√≥l, K√≠n√°b√≥l vez√©relt, l√°tszatdemokratikus orsz√°gok √°zsia szerte.

Folyamatosan kihangs√ļlyozz√°k, hogy K√≠na √°tvette a gazdas√°gi vezet√Ķ szerep√©t, de partjain√°l amerikai atomtengeralatj√°r√≥k k√©mkednek, √°llnak k√©szenl√©tben, szint√©n amerikai, els√Ķdleges csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂z√∂kkel. A Jap√°n f√∂ldreng√©ssel az USA megpr√≥b√°lta kiz√°rni a t√°vol-keleti egyes√ľl√©s lehet√Ķs√©g√©t. Jap√°n jelenleg d√ľledez√Ķ roncsaiba kapaszkodva v√°rja a k√∂vetkez√Ķ, megsemmis√≠t√Ķ csap√°st. K√≠na v√©di energia-ut√°np√≥tl√°si √ļtvonalait, els√Ķsorban a megsz√°llt Perzsa-√∂bl√∂n kereszt√ľl √©rkez√Ķt. A Mianmari vezet√©kek m√©g annyi olajat √©s g√°zt sem sz√°ll√≠tanak, mint az orosz √Āzsia-vezet√©k. A gig√°szi m√©ret√Ľ ipar, energia n√©lk√ľl le√°ll, ha elz√°rj√°k beszerz√©si forr√°sait√≥l. A K√≠nai-tenger g√°zmez√Ķinek kiakn√°z√°sair√Ķl az USA nem enged megegyez√©st Jap√°nnak. Az, hogy Oroszorsz√°g √©s K√≠na, mi√©rt nem veszi birtokba er√Ķvel a t√©rs√©get, t√∂bb k√©rd√©st is felvet. Az els√Ķ, hogy ny√≠lt agresszi√≥ra jelenleg m√©g az USA sem mer vetemedni, mert m√©g nincs bevezetve mindn√ľtt a katonai ir√°ny√≠t√°s. Felforgat√≥, korm√°nyokat lecser√©l√Ķ tev√©kenys√©g√©t, ENSZ hat√°rozatok m√∂g√© b√ļjtatja, de m√°r senki sem tartja hitelesnek, a "vil√°gb√©ke √Ķr√©nek szerep√©ben". Egyre kevesebb, a manipul√°lt m√©dia ellen√©re is, aki elhiszi, hogy nem az USA korm√°ny√°t r√°ngat√≥ "b√°bj√°t√©kosok" kegyetlen, embertelen √©rdekhatalma √°ll, a gerjeszett h√°bor√ļk, √©h√≠ns√©g, f√∂ldreng√©sek, a "gazdas√°gi √∂sszeoml√°s", √©s n√∂vekv√Ķ jogs√©rt√©sek m√∂g√∂tt . Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, milyen szerepet v√°llalt, a tervek v√©grehajt√°s√°ban Oroszorsz√°g, √©s mi√©rt besz√©l√ľnk er√Ķs K√≠n√°r√≥l, amikorra nyugati ipar K√≠n√°ba telep√≠t√©se, gazdas√°gilag t√∂nkre teszi Eur√≥p√°t √©s az USA gazdas√°g√°t is. A sz√°lak √∂sszefon√≥d√°st mutatnak! Ennek is meg van a maga oka! Ha az USA, kiviszi gy√°rt√≥ipar√°t, √©s Eur√≥pa gazdas√°gait r√°k√©nyszer√≠ti, hogy szint√©n olcs√≥ munker√Ķvel dolgoztasson, saj√°t n√©pess√©ge v√©delme helyett K√≠n√°ba, egy√©rtelm√Ľ, hogy a nyom√°s alatt tartott, banki csal√°sokkal kifosztott orsz√°gok, negat√≠v egyenleg√Ľekk√© v√°lnak!

A na√≠vabb emberek Oroszorsz√°g, √©s K√≠na elllenreakci√≥j√°ban rem√©nykedik, de K√≠n√°ban a Li "familia" nagy t√∂rt√©nelmi hagyom√°nyokkal rendelkezik. A Li csal√°dn√©v visel√©se nagy megtiszteltet√©st jelent. A Tang dinaszti√°nak (618-906-ig uralkodott) Li Yuan volt a megalap√≠t√≥ja. Ut√≥da Li Shimin n√©ven uralkodott. Az √Ķ uralkod√°sa idej√©n kezdt√©k meg az els√Ķ nyomd√°k a m√Ľk√∂d√©s√ľket, √©s vezett√©k be a pap√≠rp√©nzt K√≠n√°ban. Korunkban K√≠na egyre ink√°bb integr√°l√≥dik ahhoz a vil√°grendhez, amelyet az illumin√°tus p√©nzoligarchia l√©trehozott. A nemzetk√∂zi p√©nzvil√°g hatalmas hitelei, √©s kereskedelmi, ipari egy√ľttm√Ľk√∂d√©se n√©lk√ľl K√≠na nem fejl√Ķdhetne olyan gyorsan, mint amilyennek ma tan√ļi vagyunk. Az egyik meghat√°roz√≥ p√©nzint√©zetet, a Bank of East Asia-t (BEA-t) Li Kwok-po ir√°ny√≠tja. A BEA partneri kapcsolatban √°ll a Warburgokkal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂dik az illumin√°tus vil√°gc√©gekkel. A Rothschildok √©s a Rockefellerek szoros kapcsolatot tartanak a Li csal√°ddal. Ezt meger√Ķs√≠ti az is, hogy amikor Li Peng a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g minisztereln√∂ke ell√°togat New Yorkba, mindig tal√°lkozik a Rockefeller, √©s m√°s vezet√Ķ p√©nzdinaszti√°k tagjaival. Egy m√°sik Li, Li Ka-shing doll√°rmilli√°rdos, √©s gyakorlatilag Hongkong gazdas√°gi ura. A Li csal√°d √©s az illumin√°tusok k√∂zti szoros kapcsolatra utal az a t√©ny is, hogy Li Ka-shing megv√°s√°rolhatta Kanad√°ban a Husky Oil elnevez√©s√Ľ nagyv√°llalatot.K√≠n√°ban is m√Ľk√∂dnek titkos t√°rsas√°gok. Err√Ķl t√∂bb kutat√≥ is kell√Ķen dokument√°lt k√∂nyvben sz√°mol be. A Li csal√°d sz√°mos tagja vezet√Ķ szerepet t√∂lt be a Tri√°dok n√©ven ismert titkos t√°rsas√°gban. A Li dinasztia tagjai ellen√Ķrzik Hongkongot √©s a Tri√°dok ir√°ny√≠tj√°k a v√°rost. Li Mi volt az, aki l√©trehozta a hatalmas m√°k√ľltetv√©nyeket, amelyek a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ illumin√°tus csal√°dok sz√°m√°ra √≥ri√°si j√∂vedelmet biztos√≠tottak. A CIA √ľgyn√∂kei l√°tt√°k el a sz√ľks√©ges √°rukkal Li Mi t√°bornokot, amikor √Ķ tartotta ellen√Ķrz√©se alatt az "arany-h√°romsz√∂g" n√©ven ismert ter√ľletet, ahol az √≥pium termel√©s folyt. Oroszorsz√°g, K√≠n√°val, √©s az arab vil√°g egy r√©sz√©vel, l√°tsz√≥lag a "m√°sik oldalt" k√©pviseli √©s t√°mogatja, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk az orosz tulajdoni viszonyokat, neh√©z lenne, t√∂bbek k√∂zt a GAZPROM f√Ķ tulajdonosak√©nt, Putyint is besorolni a vil√°g megment√©s√©n f√°radoz√≥k k√∂z√©! Ami egy√©rtelm√Ľ, az az, hogy Oroszorsz√°gnak sz√ľks√©ge van K√≠n√°ra, Ir√°nra, Sz√≠ri√°ra, Libanonra, Venezuel√°ra, √©s m√°s d√©l-amerikai orsz√°gokra, hogy ellens√ļlyozni tudja az USA, Izrael, Franciaorsz√°g, √©s Nagy Bitannia erej√©t. K√©rd√©s, hogy milyen √©rdekek ment√©n, mivel n√©met-orosz kooper√°ci√≥ban kidolgozott, kismam√°kat medd√Ķv√© t√©v√Ķ olt√°sok is nagy port vertek fel oroszorsz√°gban.
Jellemz√Ķen, csak "bizonyos" h√≠rforr√°sok mert√©k k√∂z√∂lni. A n√©met politikglobal.net m√©g t√°j√©koztatni tudott r√≥la, de m√°ra m√°r proxyn kereszt√ľl sem lehet el√©rni! Ha m√©g nem vil√°gos, az ENSZ 2050-ig sz√≥l√≥ tervezete szerint, 50%-al cs√∂kkenteni kell a F√∂ld lakoss√°g√°t! Nem hangos a vil√°gsajt√≥ att√≥l, hogy ezt a tervezetet, a 2010-es konferenci√°n b√°rki is vadul ellenezte volna!

A 22,5 milli√≥s ausztr√°li√°t is lenull√°zt√°k. Gabonaterm√©se t√∂nkrement, ahogy Eur√≥p√°√©t is t√∂nkretett√©k a folyamatos vegyipermetez√©sekkel, √©s Queenslandban is √©p√ľlnek az elk√ľl√∂n√ľl√Ķ, hangv√©d√Ķ fallakkal ell√°tott zsid√≥ lak√≥telepek. Katonailag K√≠na ellen nem sokat jelent, de ilyen szempontb√≥l az indon√©ziai szigetvil√°g sem.Indi√°nak ezekt√Ķl f√ľggetlen√ľl van v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge! Vagy amerikai -ausztr√°l-izraeli-francia-brit seg√≠ts√©ggel megt√°madja K√≠n√°t √©s Pakiszt√°nt, vagy ki√©heztetik, kiirtj√°k √©s lerombolj√°k. Indi√°ban az √°llapotok katasztr√≥f√°lisak! 25 milli√≥ indiai fert√Ķz√∂tt hibrid AIDS v√≠russal, √©s Kasm√≠r jelenti az √©lelmiszerell√°t√°s id√Ķleges megold√°s√°t, amin jelenleg osztozni kell Pakiszt√°nnal. A T√°vol-kelet demogr√°fiai robban√°sa 1900 √≥ta 3-4 szeres√©re n√∂velte a l√©leksz√°mot. K√≠na 2008-ra, az 1900-as 398 milli√≥r√≥l, 1330 milli√≥ra, India 284 milli√≥r√≥l, 1147 milli√≥ra, Indon√©zia 43 milli√≥r√≥l, 237 milli√≥ra n√∂vekedett, de az√©rt megeml√≠thet√Ķ, hogy az USA is 76 milli√≥r√≥l, 304 milli√≥ra √©rt√©ke is. Ezzel szemben Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°ma folyamatosan cs√∂kken, ha nem sz√°m√≠tjuk az etnikai konfliktusok kialak√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©gesnek tartott, f√Ķleg muszlim betelep√≠tettek okozta l√©tsz√°mn√∂veked√©st. Ez azonban csak mennyis√©gi, nem min√Ķs√©gi n√∂veked√©s, vagy stagn√°l√°s. A Bilderberg Geoup vezet√©s√©nek nem volt neh√©z eltartottk√©nt Eur√≥p√°ba csalogatni, "k√∂telez√Ķen betelep√≠teni" a t√ļlnyom√≥r√©szt k√©pzetlen n√©pess√©get. A kihangs√ļlyozott etnikumv√©delem, az eur√≥pai gazdas√°gok, le√©p√≠t√©se, a fikt√≠v √°llamad√≥ss√°gok terhei szavatolj√°k a konfliktusokat, amiket a NATO vegyipermetez√©se okozta √©lelmiszerhi√°ny, eleve ki√©lez.
Eur√≥pa √©s az USA "polg√°ri gazdas√°g√°nak" √∂sszeoml√°s√°hoz sz√ľks√©ges a k√∂zel-keleti olajorsz√°gokban, szint√©n √©lelmiszerhi√°nnyal kialak√≠tott "forradalmi hangulat", √©s a most el√Ķk√©sz√ľletek alatt √°ll√≥, k√∂zel-keleti, √©s √©szak-afrikai h√°bor√ļ!

Izrael l√©t√©nek 1948-as kier√Ķszakol√°sa a k√∂zel-keleti t√Ľzf√©szek l√©trehoz√°s√°hoz, √©s a folyamatos fesz√ľlts√©gek fenntart√°s√°hoz volt sz√ľks√©ges√©s, √©s sz√ľks√©g√ľk is van r√° m√©g egy, el√Ķre l√°that√≥an, r√∂videbb ideig. A palesztin ter√ľletek vall√°si k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott betelep√≠t√©se "elfekv√Ķ" l√©tsz√°mk√©nt szerepel√Ķ szefard, falasha, k√≠nai, afg√°n, iraki, ir√°ni, k√∂z√©p-afrikai, keleti-kaz√°r, √©s asken√°zi-kaz√°rokkal, az er√Ķszakos haszid telepesek v√©delm√©re hivatkozva, 1,5 milli√≥ paleszt√≠n √©let√©be ker√ľlt eddig. Izrael minden szomsz√©dj√°val h√°bor√ļs konfliktust kezdem√©nyezett. 1976. √≥ta a g√°zai, √©s a Palesztin √°llam ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ g√°zlel√Ķhelyek megszerz√©se √©rdek√©ben fokozt√°k a palesztinok kiszor√≠t√°s√°t, √©s a legembertelenebb m√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kiirt√°s√°t, terrorizmusra, √©s az erre a c√©lra kialak√≠tott vall√°sukra hivatkozva, melyszerint Isten√ľk "nekik adta ezt a f√∂ldet". A t√∂rt√©nelemhamis√≠t√°s, leletek megsemmis√≠t√©se, az √Ķskereszt√©nys√©gb√Ķl (√Ķs-szk√≠ta) lopott t√∂rt√©neti r√©szek, elemek be√©p√≠t√©se vall√°sukba j√≥l p√©ld√°zza az Egyiptomiakt√≥l √°tvett t√≠zparancsolat (akik becs√ľletesen bevallva, a sum√©rnak elkeresztelt, √Ķs-szk√≠t√°kt√≥l vett√©k √°t), kisaj√°t√≠t√°sa is! Takargatni val√≥ b√Ķven akad, mert sem a sirat√≥fal, sem a Jeruzs√°lemi nagytemplom alatt, de Egyiptomban a Szfinx alatt sem szabad √°sat√°sokat folytatni, mert kider√ľlne, hogy a most sum√©rnak nevezett, de 1852-1867 k√∂z√∂tt √Ķs-szk√≠t√°nak azonos√≠tott agyagt√°bl√°k nemhogy M√≥zes (√≥egyiptomi nyelven "vezet√Ķ"), de √Ābrah√°m szerint sem jogos√≠tan√° fel ilyen "alapokra" hivatkozva, a zsid√≥kat, vagy a t√∂bbs√©g√ľket val√≥tlanul ad√≥, magukat zsid√≥nak tart√≥ kaz√°rokat, hogy foszforbomb√°kkal, DIME eszk√∂z√∂kkel hajtsanak v√©gre n√©pirt√°st! A 2011-ben is folytat√≥d√≥ vegyi-permetez√©sek v√°rhat√≥ kihat√°sak√©nt, a magukat √©lelmiszerrel ell√°tni k√©ptelen orsz√°gokban √°lland√≥sul az √©hez√©s, √©s az ezek miatt a zavarg√°sok, amit NATO, ENSZ, USA, izraeli, az egyes√ľlt francia-brit hader√Ķ, √©s a helyi katonai diktat√ļr√°k seg√≠ts√©g√©vel fojtanak el. A folyamat j√≥l l√°that√≥ a jelenlegi √©szak-afrikai, √©s k√∂zel-keleti orsz√°gok lakoss√°g√°nak l√°zad√°sain kereszt√ľl. Az agresszi√≥ sokfrontos! Haiti, Afganiszt√°n, Bahrein, L√≠bia, Tun√©zia, Egyiptom, Elef√°ntcsontpart, Irak, de fedett, elhalgatott tev√©kenys√©g szinten, Jemen, Sz√≠ria, Ir√°n stb. ter√ľleteken is, mert a CIA, a Mossad, a brit √©s francia titkosszolg√°lat minden ter√ľleten "ek√Ķk√©sz√≠t√Ķ tev√©kenys√©get folytat, a helyi hatalom seg√≠ts√©g√©vel, vagy ellen√©re. A gy√ľlev√©sz rabl√≥k arra specializ√°l√≥dtak, hogy az arab egys√©g l√©trej√∂tt√©t megakad√°lyozand√≥, √©s els√Ķsorban Eur√≥pa, √©s az USA lakoss√°g√°nak energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyeztetve, tov√°bbi "forradalmi hull√°mot" provok√°ljanak ki! Mindezeket s√ļlyosb√≠tja, a folyamatos NATO vegyi-permetez√©se, √©s az atomer√Ķm√Ľvekbe vetett b√≠zalom nagym√©rt√©k√Ľ s√∂kken√©se, amit a Jap√°n ellen elk√∂vetett f√∂kdreng√©ssel, √©s a fukushimai atomkatasztr√≥fa el√Ķid√©z√©s√©vel √©rtek el, term√©szetesen, ezesetben a m√©dia t√°mogat√°s√°val, ami nem mondhat√≥ el, pl. a bahreini esem√©nyek kapcs√°n.
Figyelmeztet√©s mindneki sz√°m√°ra, hogy a zsid√≥k √°ltal kre√°lt Biblia "v√©g√≠t√©let√©t" a jelenlegi helyzet el√Ķid√©sre tal√°lt√°k ki, a magukat a 7. sz√°zadt√≥l kiv√°lasztott n√©pnek √∂njel√∂lten kiki√°lt√≥ zsid√≥k! A "megj√≥solt" √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, katasztr√≥f√°k nem az√©rt k√∂vetkeznek be, mert Isten √°ltal elrendeltett, hanem az√©rt, mert "az Istent j√°tsz√≥k" megrendezt√©k, √©s el√Ķid√©z√©s√©t elrendelt√©k! Ne feledj√ľk, J√©zus, a Talmud szerint sem volt zsid√≥!

(Gondolom, a Rothschildok, Rockefellerek, Soros, Bil Gates, Obama, a Warburgok, Kissinger, Clinton√©k, vagy Cameron, Merekl, √©s S√°rk√∂zy, Orb√°n, L√°z√°r nyelv√©vel a talpukat csiklandoztatva, nagyon "b√ľszk√©k" lehetnek magukra, hogy milyen "okosak", de mindenki be lehet csapni... egyszer. Ha t√ļl√©li, m√©gegyszer m√°r nagyon neh√©z lesz!)

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#51 | nyilas - 2011.04.21. 01:52:48
A teljes anyag olvas√°sa n√©lk√ľl, ez√©rt eln√©z√©st, ha valaki gondolat√°t ism√©teln√©m!

"A T√°vol-kelet eddig sem a demokratikus √°llamfel√©p√≠tm√©nyeir√Ķl volt h√≠res! A k√≠nai diktat√ļra, egyfajta iskolap√©d√°ja az NWO t√∂rekv√©seinek, de √Čszak-Korea diktat√ļr√°ja alatt szenved√Ķknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak √°ltal megsz√°llva tartott Jap√°nnak volt. "

- Tiszt√°zni kellene, demokr√°ci√°n mit is √©rt√ľnk? A zsid√≥ v√©lem√©nyform√°l√≥k √°ltal √ľdv√∂snek √©s k√≠v√°natosnak tartott, √°ltaluk j√≥l manipul√°lhat√≥ -t√∂bbp√°rtrendszer√Ľ- √°llami berendezked√©st, amelyben 'otthon vannak', vagy -mondjuk- a k√∂z√©pkori Magyar Kir√°lys√°g Szent Korona alap√ļ √°llamszervezet√©nek m√Ľk√∂d√©s√©t, amit viszont a zsid√≥ v√©lem√©nyszab√≥k nem tekintenek demokr√°ci√°nak, j√≥llehet csak az √Ķ jogaik voltak korl√°tozva. Hasonl√≥ m√≥don nem tekintik demokr√°ci√°knak az iszl√°m orsz√°gokat sem, mivel befoly√°suk csak az √°llami tisztvisel√Ķk k√∂r√©re korl√°toz√≥dik, nem √©rintve a vall√°s √°ltal v√©dett n√©pet. A T√°vol-kelet orsz√°gaival hasonl√≥ a helyzet. A zsid√≥-kereszt√©nys√©g √°ltal megfert√Ķz√∂tt n√©pr√©tegek ar√°nya jelent√©ktelen. Hi√°ba vett√©k meg kil√≥ra az √°llami vezet√©st, a n√©p gondolkod√°s√°t √©s √©letvitel√©t meghat√°roz√≥ ideol√≥gia a zsid√≥ gondolkod√°s t√©rh√≥d√≠t√°s√°t akad√°lyozza. Ez√©rt uralmuk gyenge l√°bakon √°ll ezekben az orsz√°gokban. Hatalmuk er√Ķs√≠t√©s√©hez ez√©rt ny√ļlnak a bels√Ķ zavarg√°sok sz√≠t√°s√°hoz. Hasonl√≥ ez a folyamat az Eur√≥p√°ban a XVII-XIX. sz√°zadban lezajlott esem√©nyekhez. Akkor m√©g er√Ķs volt a kereszt√©nys√©g, a zsid√≥s√°g befoly√°sa csak az uralkod√≥ k√∂rnyezet√©re terjedt. Azonban a befoly√°snak ez a csek√©ly m√©rt√©ke -amelyet a szabadk√Ķm√Ľvess√©g gyakorolt- a zsid√≥ gazdas√°gi hatalommal kar√∂ltve el√©gs√©ges volt forradalmak kirobbant√°s√°hoz, felvil√°gosod√°snak nevezett szellemi mozgalmak ind√≠t√°s√°hoz, amely folyamatok a vall√°serk√∂lcs lerombol√°s√°hoz, az uralkod√≥ oszt√°lyok nemzeti elk√∂telezetts√©g√©nek megt√∂r√©s√©hez, v√©gs√Ķ soron a kereszt√©ny civiliz√°ci√≥ elzsid√≥sod√°s√°hoz vezettek. Tal√°n hasonl√≥ folyamat kezdet√©nek vagyunk tan√ļi most, mid√Ķn az iszl√°m, a buddhista √©s egy√©b t√°vol-keleti vall√°sok √°ltal eddig v√©dett n√©pek erk√∂lcsi immunrendszer√©nek lerombol√°sa veheti kezdet√©t azok ut√°n, hogy a zsid√≥ t√Ķke √©s megoszt√≥ ideol√≥gia (kommunizmus) gy√∂keret vert ezekben az orsz√°gokban. Ne √∂nts√ľk ki a gyereket a f√ľrd√Ķv√≠zzel! Ne a zsid√≥s√°g √°ltal megv√°s√°rolt √°llami vezet√©st n√©zz√ľk ezekben az orsz√°gokban, hanem azt a vall√°serk√∂lcs √°ltal v√©dett n√©pet √©s kult√ļr√°t, amely term√©szetes sz√∂vets√©gese lehet minden nemzetnek, amely az uzsoraciviliz√°ci√≥ felsz√°mol√°s√°√©rt k√ľzd. A zsid√≥kereszt√©ny n√©pek nagyon el vannak altatva, v√©dekez√Ķ k√©pess√©g√ľk szinte nulla. Akikre sz√°m√≠thatunk a zsid√≥s√°g elleni k√ľzdelemben, azok az egy√©b vall√°sok n√©pei. Ne azonos√≠tsuk a n√©pet az √°llami vezet√©ssel!
#52 | Tulok - 2011.04.21. 06:31:52
Nyilas! Ez sz√©p √©s j√≥, de! A saj√°t vall√°sukkal, kult√ļr√°jukkal fejl√Ķd√©s√ľket akad√°lyoz√≥ n√©pcsoportok, a m√©ly vall√°soss√°g, √©s az ebb√Ķl fakad√≥ fanatizmus miatt mennek √∂lre egym√°ssal. Ugyanez√©rt nem k√©pesek egys√©gre l√©pni sem. Ennek az oka pr√≥zaibb, mint sokan gondoln√°k! Mind√∂ssze annyi, hogy ilyen alapon nem neh√©z terelgetni az indulataikat, az egys√©get megakad√°lyozza az alacsonyabb civiliz√°lts√°gi fok. A zsid√≥s√°g valahol a k√©t szint, a magas fokon civiliz√°lt alatt, √©s az alacsonyan civiliz√°lt felett helyezkedik el, de ez csak az √°tlagzsid√≥kra vonatkozik. A cionista fels√Ķ r√©teg√ľk mindh√°rom csoportot manipul√°lja, ez√©rt mindegyik sz√°m√°ra hasznos tulajdons√°gait felhaszn√°lja ellen√ľk, √©s egym√°sra usz√≠t√°suk √©rdek√©ben, b√°r fejletts√©gi szintj√ľkb√Ķl ad√≥d√≥an, mint csiga a ny√°l√°t, mag√°val h√ļzz√°k a primit√≠vebb erk√∂lcsi, etikai, mor√°lis, felfog√°sukat is, az egyik szintre kegyetlen terrorjukkal, a m√°sikra, a pacifizmusuk kihaszn√°l√°s√°val hatva. Erej√ľk a szervezetts√©gben rejlik. R√©gen r√°j√∂ttek arra, hogy egy j√≥l√©ti, kiegyens√ļlyozott t√°rsadalomban nem tudnak fesz√ľlts√©get gener√°lni, √©s ha ott maradnak, jelent√Ķs r√©sz√ľk asszimill√°l√≥dik, ez√©rt √°lorc√°san befurakodnak, √©s "lelakj√°k a t√°rsadalmakat.
K√©pzelj√ľk el, milyen gigantikus er√Ķt tudna √∂sszpontostani K√≠na, ha Indi√°t "felkaroln√°" (Pakiszt√°n √©s Mianmar √≠gy is vele van)! Ha ez kieg√©sz√ľl a f√∂ldreng√©s el√Ķtti Jap√°nnal, a vil√°g t√∂bbi r√©sz√©nek "harangoztak"! Ez megmutatja, hogy mi√©rt kellett szecsu√°ni √©s Jap√°n f√∂ldreng√©s, Ir√°n elleni "szankci√≥k", √©s K√∂zel-keletre Izrael, de Eur√≥pa √©s az USA le√©p√≠t√©se is.
Val√≥j√°ban nem a zsid√≥kereszt√©nys√©g altatja el civiliz√°ltabb n√©peket, hanem a magasabb szint√Ľ √°tlagos tud√°s, kisebb t√°mad√°si ig√©nye, amit a j√≥l√©tet biztos√≠tott eddig! "√Ālzsid√≥ink, a kaz√°rok, felfedezt√©k a lehet√Ķs√©geket. Felhaszn√°lt√°k a zsid√≥ primit√≠v kiv√°lasztotts√°gtudatot , a zsid√≥k √°ltal megkezdett utat (mivel az az 1800-as √©vek v√©g√©re az m√°r megrokkant), √©s saj√°t tervek alapj√°n √°talak√≠tott√°k.
Sztalin ez√©rt gy√Ľl√∂lte √Ķket szefard v√©rzsid√≥k√©nt, de err√Ķl nem nagyon √≠r a t√∂rt√©nelem, viszont k√©zzelfoghat√≥ bizony√≠t√©kok vannak r√°!
Az "izmusok", csak eszközök, próbálkozások, amolyan kísérletek! A judeodemokrácia már egy leigázó eszköz, a judeokereszténység pedig, a hamis alapokra felépített hit, vallásromboló pszichológiai fegyvere.
Ez√©rt vesz√©lyes a, m√°r csak a magyars√°g egy r√©sz√©ben fel√©led√Ķ √Ķskereszt√©nys√©g, mert manaps√°g a vil√°gon, csak a hit ereje, vagy ha "vessz√Ķparip√°mat" eml√≠tem, a kollekt√≠v tudat letisztult ereje tudja megrengetni hatalmukat, megakad√°lyozni el√Ķre t√∂r√©s√ľket.
A hitetlen mindig gyeng√©bb, mint a hittel b√≠r√≥, de a hitet ne keverj√ľk √∂ssze a fanatikus-agressz√≠v, vagy √∂nmaga megv√©d√©s√©t√Ķl is √≠rt√≥z√≥ vall√°soss√°ggal!
#53 | piskota - 2011.04.21. 08:15:02
Hegelt√Ķl sz√°rmaztatj√°k:". A vall√°s az elnyomott l√©nyek s√≥hajt√°sa, sz√≠v a sz√≠vtelen vil√°gban, √©s l√©lek a l√©lektelen k√∂r√ľlm√©nyekben. A n√©pek √≥piuma."
#54 | Hegel - 2011.04.21. 15:40:23
Pisk√≥ta √©n gondolom nem az √≥piumra gondolt Tulok a fenti hsz-ben hanem arra a hitre amiben spec √©nis √©lek √©s a 1m √°tm√©r√∂j√ľ napkorong el√Ķtt im√°dkozom medit√°lok mint a f√©ny szimb√≥luma el√Ķtt!

Hogy √Ķsi vagy milyen hitrendszerb√Ķl t√Ķrt f√Ķl vagy 10 √©vvel ezel√Ķtt nemtudom csak azt hogy a keresztre feszitett holtest el√Ķtt medit√°lni im√°dkozni k√©rni b√°rmit is a teremt√Ķt√Ķl..nos l√°that√≥ hogy a hal√°lba= megsz√ľn√©sbe visz! Teh√°t a feketem√°gia fel√© terelt√©k eur√≥pa majd a f√∂ld sok t√°j√°n a j√≥n√©pet! Ez isz 300 t√°j√°n t√°n, teh√°t m√©g a talmudi zsid√≥s√°g √∂tlet√©vel.
A kaz√°rok k√©s√Ķbbi n√©ps√©g akik azt√°n azt az emberi √∂szt√∂n√∂kre √©pitett ideol√≥gi√°t √°tvett√©k mert igy a moh√≥s√°g megmagyar√°zhat√≥ indokolhat√≥ lett.

Hogy nincs semmire indok azt viszont nem tudj√°k.....erre mondta J√©zus bocs√°ss meg nekik nem tudj√°k mit tesznek...ugyanis aki √∂szt√∂nl√©ny ann√°l a l√©lek m√©g nem sz√ľletett ujj√° vizb√Ķl(tisztas√°gb√≥l) √©s t√ľzb√Ķl(ami ki√©geti a koszt) ahogy a vasb√≥l mikor kov√°csolj√°k!

Ugyan akkor tapasztalatom a magyars√°g egyes nem zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ egyedei sem tudatosabbak √©s semmivel sincsenek e faj f√Ķl√Ķtt! M√≥h√≥k k√©pesek elorozni b√°rmit amit lehet, ahogy a zsid√≥k vagy a cig√°nyok.
Gondolom a l√©lek egyfajta √©retts√©gi foka kell ezendolgok f√Ķl√© emelked√©shez. T√°n J√©zus ujja arra b√∂k..m√°rmint a k√∂vetend√Ķ √ļtra kifel√©-f√Ķlfel√© k√∂z√ľl√ľk....
#55 | Tulok - 2011.04.21. 19:47:40
Hegel! R√°tapintott√°l a l√©nyegre, b√°r Zoli is a vall√°s, a hit sz√ľks√©gess√©g√©r√Ķl, √©s a bel√© vetett bizalomra gondolt, valamint arra, hogy a judeokereszt√©ny t√©veszm√©kbe k√©nyszer√≠tett emberek sebezhet√Ķv√© v√°lhatnak.
Sokan m√©g nem j√∂ttek r√°, hogy vall√°sukat akarj√°k ellen√ľk felhaszn√°lni. A zsid√≥k m√°r 200-225 k√∂z√∂tt, az √≥testamentum meg√≠r√°sakor, √©s 350-375 k√∂z√∂tt az √ļjtestamentum √∂sszet√°kol√°sakor szem el√Ķtt tartott√°k, hogy egyszer majd alapjaiban rengethetik meg a riv√°lis, √°ltaluk, elferd√≠tett al√°akn√°zott kereszt√©nys√©get. Szint√©n sokaknak nem t√Ľnt fel, hogy a Bilia pont azokt√≥l sz√°rmazik, akik Krisztust megfesz√≠tett√©k, √©s a Talmudban tagadj√°k J√©zus zsid√≥ mivolt√°t. Nem is lehetett zsid√≥, mivel az emp√°tia a "vall√°sukb√≥l" √©s k√©pvisel√Ķib√Ķl hi√°nyzik!
#56 | piskota - 2011.04.21. 23:12:13
Att√≥l, hogy valakit, valamilyen form√°ban id√©ztem, nem is olyan biztos, hogy egyet is √©rtek, vagy vallom. Erre legjobb p√©lda, ha magamat id√©zem: Istenf√©l√Ķ √©s h√≠v√Ķ emberk√©nt, aki hiszi √©s vallja, hogy Isten bennem √©l, hogy minden ember mintegy az Isten temploma, vagy l√©lektelen "volt emberk√©nt" a S√°t√°n lek√©pz√©se, aki sz√°m√°ra a vall√°s, a szertart√°s, a ritu√°l√© csak akad√°ly az Istennel val√≥ kapcsolatban...
Nos! Lehet ilyesmivel egyetérteni?
Szavakba, kifejez√©sekbe, p√©ldabesz√©dekben a vall√°s k√∂r√ľl√≠rhat√≥, megfogalmazhat√≥, de a HIT?!
Gyz
#57 | nyilas - 2011.04.22. 00:54:06
Tulok!

K√∂sz√∂n√∂m a kieg√©sz√≠t√©st √©s √∂r√ľl√∂k, hogy kiprovok√°ltam. Tanultam bel√Ķle. Ugyanakkor a demokr√°cia kifejez√©s haszn√°lat√°nak k√©tarc√ļs√°ga engem arra figyelmeztet, hogy nem csak gondolkod√°sunkban, de sz√≥haszn√°latunkban is le kell v√°lnunk a v√©lem√©nyszab√≥k √°ltal felk√≠n√°lt kifejez√©sekr√Ķl. Hsz-em tkp. ebb√Ķl a gondolatb√≥l indult.

Hit √©s vall√°s sz√°momra √©lesen elk√ľl√∂n√ľl√Ķ fogalmak. A vall√°s -a HIT v√°llal√°sa- akkor jelenik meg, ha a HIT m√°r NEM SZABAD. Ezzel meg is √©rkezt√ľnk a vall√°sra √©p√ľl√Ķ √°llami berendezked√©shez, aminek el√Ķfelt√©tele az egys√©ges √°llamvall√°s. Mivel ez sz√ľks√©ges az √°llam ir√°ny√≠t√°s√°hoz, ez√©rt a n√©pess√©g t√∂bbs√©ge sz√°m√°ra akkor is k√©nyszer, ha eredeti HIT-√©t nem kellett feladnia. Ugyanis ett√Ķl kezdve az √°llam √©rdek√©t s√©rten√©, ha m√°s HIT eszm√©i fel√© fordulna gondolkod√°s√°ban. Ezt akad√°lyozand√≥, a k√©nyszert leplezend√Ķ -is- besz√©lhet√ľnk a n√©pek √≥pium√°r√≥l, b√°r Hegel biztosan nem erre gondolt.
#58 | Tulok - 2011.04.22. 05:41:58
Piskota! A hitedet √©n is osztom, de ez egy√ļttal a Magyarok Istene hitval√°s alapja is. Annyit azonban hozz√° tenn√©k, hogy akkor terjeszthet√Ķ ki v√©d√Ķ sz√°rnya, ha k√∂z√∂s akarat egyet√©rt√©se √©s hite mozgatja, vagyis nem csak magunkban √©s Istenben, hanem embert√°rsainkban is hinni kell. Ha megteremt√Ķdik a k√∂z√∂s fel√ľlet, a hitnek ereje van!

Nyilas! A demokr√°cia, n√©puralmat jelent, de mint a legt√∂bb t√°rsadalmi berendezked√©si forma √©rtelmez√©se, kives√©z√©sre ker√ľlt "egyesek" √°ltal, √©s megkerest√©k gyenge pontjait. Ez pedig a n√©puralom fokozatos √°talak√≠t√°sa antidemokratikus dikt√°tori rendszerekk√©. Az ilyen rendszerek, legyen az cs√°sz√°rs√°g, kir√°lys√°g, vagy nat√ļr dikt√°tor vezette diktat√ļra, kiv√©tel n√©lk√ľl, mindig buk√°sra van √≠t√©lve. Nem lesz k√ľl√∂nb√ľl az NWO eset√©ben sem, ha megval√≥sulna, mert mindig lesz egy Macbeth, aki meg√∂li a "kir√°lyt"!
A hit √©s vall√°s √∂sszef√ľg√©sei √©rdekesek levezet√©sedben, de felt√©telez egy olyan vall√°st, amit t√∂bbs√©gi alapon teszenek √°llamvall√°ss√°. Ez nem felt√©tlen√ľl sz√ľks√©ges. Jobb√°ra az iszl√°m, zsid√≥, √©s judeokereszt√©ny vall√°sok er√Ķszakosabbak. A buddhizmus √©s a hindu vall√°sfiloz√≥fi√°k m√°s alapon nyugszanak, ez√©rt kevesebb az √ľtk√∂z√©s vall√°si felekezetek k√∂z√∂tt. Ez ut√≥bbiak k√∂zelebb √°llnak J√©zus tan√≠t√°saihoz, ann√°l is ink√°bb, mert J√©zus Indi√°ban tanult, √©s oda is t√©rt vissza.
Hegel egyr√©szt, nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel, a dogmatikus vall√°soss√°g vak hit√©b√Ķl fakad√≥ fanatizmus cs√°b√≠t√≥, k√°b√≠t√≥ hat√°s√°ra gondolt, ahogy a zsid√≥k is a 7. sz√°zadt√≥l kezdt√©k hirdetni, ravasz tr√ľkkel, kiv√°lasztotts√°gukat (persze erre senki sem jogos√≠totta fel √Ķket az √©rdekeik szerint elferd√≠tett "pr√≥f√©ci√°kon" k√≠v√ľl), √©s m√°sr√©szt az alacsonyabb √©rtelmi szint√Ľ t√∂megek "etet√©s√©t", a szenved√©sen, t√Ľr√©sen kereszt√ľl el√©rhet√Ķ mennyorsz√°g rem√©nye sujkol√°s√°val. A kiv√°lasztotts√°g tudat, a "gy√Ķztesekkel harcolok" narkotikuma, am√≠g a szenved√Ķknek, a "mennyb√©li jutalom" k√°b√≠t√≥szere szolg√°lt ki sok-sok nemzed√©ket, att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy ki melyik oldalra sz√ľletett, vagy k√ľzd√∂tte (n√©z√Ķpont k√©rd√©se) fel, ill. le mag√°t.
#59 | Hegel - 2011.04.22. 16:30:18
Nyila a HIT egyfajta információ alapján keletkezett tapasztalatból vált vállalás -Hiszem hogy tudom! ez a HIT!

Pl. nagyon neh√©z √©lethelyzetben egy m√©ly bens√Ķs√©ges im√°val(medit√°ci√≥val) k√©rt feladatmegold√°s ut√°n hirtelen megoldodik a probl√©ma nyilv√°n ez az √∂nmagamba vetett HITre utal egyr√©szt m√°sr√©szt arra hogy lehetetlennek t√ľn√Ķ dolgok is megoldhat√≥ak csak k√©rni kell mert a benn√ľnk lak√≥ isteni szikr√°t hivjuk Self=fens√Ķ √Čnnnek ami/ki hallja mi a bajunk hiszen √∂r√∂kk√© vel√ľnk van! Innen van az Isten mindenr√Ķl tud..h√°t persze ha soha nem vagyunk egyed√ľl mert velem veled vel√ľnk van √ĀLLAND√ďANSmile

Fiuk kérdeznék valamit.
Tegnap Gyuszuss oldal√°n olvastam a Nibirur√≥l, √©s j√∂nnie kell ha menetrendje vagyon, de k√©telyeim vannak a tot√°lis vil√°g√©g√©st illet√Ķen.Hiszen ie.1600-1700 k√∂r√ľli id√Ķkb√Ķl nem tudunk ilyesmir√Ķl, s√Ķt el√Ķtte 5300 as id√Ķszakr√≥l sem mert pl sok r√©g√©szeti lelet ker√ľlt azid√Ķkb√Ķl is √©s ami f√Ķleg n√°lam k√©telyre ad okot a magyars√°g k√°rp√°tmedencei 7000 √©vn√©l s√Ķt 35000√©vn√©l ha KImre oldal√°n mazsol√°zok akkor 70000 √©v alatti id√Ķszakon √°t val√≥ itteni l√©t√©t.

Kiv√°ncsi vagyok err√Ķl mi a v√©lem√©nyetek, ezzel a neten csak k√©szitik a r√°fog√°st a h√°boruhoz vagy???Mert az UFO t√©ma is valahol s√°ntit.

Igaz bexarnék egy 6m magas pasi rámdörögne de legyözve a majrét biza megmondanám neki hogy én kicsi vagyok és legyen kedves hozzám ha jót akarSmilemagánakSad
#60 | Hegel - 2011.04.22. 16:38:48
Mikor legel√Ķsz√Ķr f√Ķll√©ptem a puzdra oldalra √©s ha megn√©zitek a keresztekkel (k√∂roszt√≥kkal) a k√©pet valahogy az a gondolatom t√°madt hogy J√©zust ez√©rt √°br√°zolj√°k ilyen keresztre feszitve hogy megut√°ljuk vagy f√©lj√ľk illetve alhagyjuk eme kultur√°lis dolgunkat tud√°sunkat.
Ugyanis sok helyen olvastam azid√Ķt√°jt a r√≥maiak nem ilyen keresztet haszn√°ltak hanem c√∂l√∂pf√©les√©get max Tau azaz " T " f√©les√©get.

Hiszen m√°r az id√Ķsz√°mit√°sok el√Ķtti √©vezredekben is ez a skyta p√°rtus n√©p √ľld√∂z√©se kiszorit√°sa jelen volt egyes n√©pekn√©l. √Čs ez a s√©miekn√©l cs√ļcsosodott ki napjainkra v√©gk√©ppen!

Innen van az hogy minden tud√°st vagy eloroztak vagy elpusztitottak hogy a k√∂vetkez√Ķ gener√°ci√≥knak NE lehessen tov√°bbitani!

Sajnos siker√ľlt ahogy a utaz√°saim k√∂zben a j√≥n√©pet eln√©zem a madzagokkal l√≥g√≥ fej√ľkkel.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 33% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum