NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?
Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?M√°ra m√°r viszonylag kevesen, de azzal √©rvelnek, hogy az √°tlagos nyugati megfigyel√Ķ √©s a mainstream m√©dia fogyaszt√≥i kr√≥nikus t√∂rt√©nelmi amn√©zi√°ban szenvednek, √°m ez az" √°lom" m√°r nem tart sok√°ig! Egy, a vil√°got √©rint√Ķ gy√°szos folyamatnak vagyunk tanui, √©s egyben elszenved√Ķi alanyai is a jelenben, a mi jelen√ľnkben! A legt√∂bb ember a vil√°gon pr√≥b√°lja tov√°bb √©lni eddigi √©let√©t, √©s a n√∂vekv√Ķ neh√©zs√©geket egyre nehezebben lenyelve, rem√©nykedik a helyzet megold√≥d√°s√°ban, megoldhat√≥s√°g√°ban. M√©rpedig itt a rem√©ny kev√©s a megold√°shoz! A vil√°g szinte minden r√©sz√©n rejtett, vagy ny√≠lt katonai ir√°ny√≠t√°s uralkodik, a legt√∂bb helyen folyamatos konfliktushelyzetek teremt√©s√©t kier√Ķszakolva, kiprovok√°lva, vagy ha nincs hajland√≥s√°g, megrendezve.
A T√°vol-kelet eddig sem a demokratikus √°llamfel√©p√≠tm√©nyeir√Ķl volt h√≠res! A k√≠nai diktat√ļra, egyfajta iskolap√©d√°ja az NWO t√∂rekv√©seinek, de √Čszak-Korea diktat√ļr√°ja alatt szenved√Ķknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak √°ltal megsz√°llva tartott Jap√°nnak volt. A gyepl√Ķt kem√©ny k√©zzel r√°ngatj√°k, ha nem abba az ir√°nyba akarnak fordulni, amerre ir√°ny√≠tani akarj√°k √Ķket. Rezsimek, √©s az USA-b√≥l, vagy Oroszorsz√°gb√≥l, K√≠n√°b√≥l vez√©relt, l√°tszatdemokratikus orsz√°gok √°zsia szerte.

Folyamatosan kihangs√ļlyozz√°k, hogy K√≠na √°tvette a gazdas√°gi vezet√Ķ szerep√©t, de partjain√°l amerikai atomtengeralatj√°r√≥k k√©mkednek, √°llnak k√©szenl√©tben, szint√©n amerikai, els√Ķdleges csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂z√∂kkel. A Jap√°n f√∂ldreng√©ssel az USA megpr√≥b√°lta kiz√°rni a t√°vol-keleti egyes√ľl√©s lehet√Ķs√©g√©t. Jap√°n jelenleg d√ľledez√Ķ roncsaiba kapaszkodva v√°rja a k√∂vetkez√Ķ, megsemmis√≠t√Ķ csap√°st. K√≠na v√©di energia-ut√°np√≥tl√°si √ļtvonalait, els√Ķsorban a megsz√°llt Perzsa-√∂bl√∂n kereszt√ľl √©rkez√Ķt. A Mianmari vezet√©kek m√©g annyi olajat √©s g√°zt sem sz√°ll√≠tanak, mint az orosz √Āzsia-vezet√©k. A gig√°szi m√©ret√Ľ ipar, energia n√©lk√ľl le√°ll, ha elz√°rj√°k beszerz√©si forr√°sait√≥l. A K√≠nai-tenger g√°zmez√Ķinek kiakn√°z√°sair√Ķl az USA nem enged megegyez√©st Jap√°nnak. Az, hogy Oroszorsz√°g √©s K√≠na, mi√©rt nem veszi birtokba er√Ķvel a t√©rs√©get, t√∂bb k√©rd√©st is felvet. Az els√Ķ, hogy ny√≠lt agresszi√≥ra jelenleg m√©g az USA sem mer vetemedni, mert m√©g nincs bevezetve mindn√ľtt a katonai ir√°ny√≠t√°s. Felforgat√≥, korm√°nyokat lecser√©l√Ķ tev√©kenys√©g√©t, ENSZ hat√°rozatok m√∂g√© b√ļjtatja, de m√°r senki sem tartja hitelesnek, a "vil√°gb√©ke √Ķr√©nek szerep√©ben". Egyre kevesebb, a manipul√°lt m√©dia ellen√©re is, aki elhiszi, hogy nem az USA korm√°ny√°t r√°ngat√≥ "b√°bj√°t√©kosok" kegyetlen, embertelen √©rdekhatalma √°ll, a gerjeszett h√°bor√ļk, √©h√≠ns√©g, f√∂ldreng√©sek, a "gazdas√°gi √∂sszeoml√°s", √©s n√∂vekv√Ķ jogs√©rt√©sek m√∂g√∂tt . Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, milyen szerepet v√°llalt, a tervek v√©grehajt√°s√°ban Oroszorsz√°g, √©s mi√©rt besz√©l√ľnk er√Ķs K√≠n√°r√≥l, amikorra nyugati ipar K√≠n√°ba telep√≠t√©se, gazdas√°gilag t√∂nkre teszi Eur√≥p√°t √©s az USA gazdas√°g√°t is. A sz√°lak √∂sszefon√≥d√°st mutatnak! Ennek is meg van a maga oka! Ha az USA, kiviszi gy√°rt√≥ipar√°t, √©s Eur√≥pa gazdas√°gait r√°k√©nyszer√≠ti, hogy szint√©n olcs√≥ munker√Ķvel dolgoztasson, saj√°t n√©pess√©ge v√©delme helyett K√≠n√°ba, egy√©rtelm√Ľ, hogy a nyom√°s alatt tartott, banki csal√°sokkal kifosztott orsz√°gok, negat√≠v egyenleg√Ľekk√© v√°lnak!

A na√≠vabb emberek Oroszorsz√°g, √©s K√≠na elllenreakci√≥j√°ban rem√©nykedik, de K√≠n√°ban a Li "familia" nagy t√∂rt√©nelmi hagyom√°nyokkal rendelkezik. A Li csal√°dn√©v visel√©se nagy megtiszteltet√©st jelent. A Tang dinaszti√°nak (618-906-ig uralkodott) Li Yuan volt a megalap√≠t√≥ja. Ut√≥da Li Shimin n√©ven uralkodott. Az √Ķ uralkod√°sa idej√©n kezdt√©k meg az els√Ķ nyomd√°k a m√Ľk√∂d√©s√ľket, √©s vezett√©k be a pap√≠rp√©nzt K√≠n√°ban. Korunkban K√≠na egyre ink√°bb integr√°l√≥dik ahhoz a vil√°grendhez, amelyet az illumin√°tus p√©nzoligarchia l√©trehozott. A nemzetk√∂zi p√©nzvil√°g hatalmas hitelei, √©s kereskedelmi, ipari egy√ľttm√Ľk√∂d√©se n√©lk√ľl K√≠na nem fejl√Ķdhetne olyan gyorsan, mint amilyennek ma tan√ļi vagyunk. Az egyik meghat√°roz√≥ p√©nzint√©zetet, a Bank of East Asia-t (BEA-t) Li Kwok-po ir√°ny√≠tja. A BEA partneri kapcsolatban √°ll a Warburgokkal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂dik az illumin√°tus vil√°gc√©gekkel. A Rothschildok √©s a Rockefellerek szoros kapcsolatot tartanak a Li csal√°ddal. Ezt meger√Ķs√≠ti az is, hogy amikor Li Peng a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g minisztereln√∂ke ell√°togat New Yorkba, mindig tal√°lkozik a Rockefeller, √©s m√°s vezet√Ķ p√©nzdinaszti√°k tagjaival. Egy m√°sik Li, Li Ka-shing doll√°rmilli√°rdos, √©s gyakorlatilag Hongkong gazdas√°gi ura. A Li csal√°d √©s az illumin√°tusok k√∂zti szoros kapcsolatra utal az a t√©ny is, hogy Li Ka-shing megv√°s√°rolhatta Kanad√°ban a Husky Oil elnevez√©s√Ľ nagyv√°llalatot.K√≠n√°ban is m√Ľk√∂dnek titkos t√°rsas√°gok. Err√Ķl t√∂bb kutat√≥ is kell√Ķen dokument√°lt k√∂nyvben sz√°mol be. A Li csal√°d sz√°mos tagja vezet√Ķ szerepet t√∂lt be a Tri√°dok n√©ven ismert titkos t√°rsas√°gban. A Li dinasztia tagjai ellen√Ķrzik Hongkongot √©s a Tri√°dok ir√°ny√≠tj√°k a v√°rost. Li Mi volt az, aki l√©trehozta a hatalmas m√°k√ľltetv√©nyeket, amelyek a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ illumin√°tus csal√°dok sz√°m√°ra √≥ri√°si j√∂vedelmet biztos√≠tottak. A CIA √ľgyn√∂kei l√°tt√°k el a sz√ľks√©ges √°rukkal Li Mi t√°bornokot, amikor √Ķ tartotta ellen√Ķrz√©se alatt az "arany-h√°romsz√∂g" n√©ven ismert ter√ľletet, ahol az √≥pium termel√©s folyt. Oroszorsz√°g, K√≠n√°val, √©s az arab vil√°g egy r√©sz√©vel, l√°tsz√≥lag a "m√°sik oldalt" k√©pviseli √©s t√°mogatja, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk az orosz tulajdoni viszonyokat, neh√©z lenne, t√∂bbek k√∂zt a GAZPROM f√Ķ tulajdonosak√©nt, Putyint is besorolni a vil√°g megment√©s√©n f√°radoz√≥k k√∂z√©! Ami egy√©rtelm√Ľ, az az, hogy Oroszorsz√°gnak sz√ľks√©ge van K√≠n√°ra, Ir√°nra, Sz√≠ri√°ra, Libanonra, Venezuel√°ra, √©s m√°s d√©l-amerikai orsz√°gokra, hogy ellens√ļlyozni tudja az USA, Izrael, Franciaorsz√°g, √©s Nagy Bitannia erej√©t. K√©rd√©s, hogy milyen √©rdekek ment√©n, mivel n√©met-orosz kooper√°ci√≥ban kidolgozott, kismam√°kat medd√Ķv√© t√©v√Ķ olt√°sok is nagy port vertek fel oroszorsz√°gban.
Jellemz√Ķen, csak "bizonyos" h√≠rforr√°sok mert√©k k√∂z√∂lni. A n√©met politikglobal.net m√©g t√°j√©koztatni tudott r√≥la, de m√°ra m√°r proxyn kereszt√ľl sem lehet el√©rni! Ha m√©g nem vil√°gos, az ENSZ 2050-ig sz√≥l√≥ tervezete szerint, 50%-al cs√∂kkenteni kell a F√∂ld lakoss√°g√°t! Nem hangos a vil√°gsajt√≥ att√≥l, hogy ezt a tervezetet, a 2010-es konferenci√°n b√°rki is vadul ellenezte volna!

A 22,5 milli√≥s ausztr√°li√°t is lenull√°zt√°k. Gabonaterm√©se t√∂nkrement, ahogy Eur√≥p√°√©t is t√∂nkretett√©k a folyamatos vegyipermetez√©sekkel, √©s Queenslandban is √©p√ľlnek az elk√ľl√∂n√ľl√Ķ, hangv√©d√Ķ fallakkal ell√°tott zsid√≥ lak√≥telepek. Katonailag K√≠na ellen nem sokat jelent, de ilyen szempontb√≥l az indon√©ziai szigetvil√°g sem.Indi√°nak ezekt√Ķl f√ľggetlen√ľl van v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge! Vagy amerikai -ausztr√°l-izraeli-francia-brit seg√≠ts√©ggel megt√°madja K√≠n√°t √©s Pakiszt√°nt, vagy ki√©heztetik, kiirtj√°k √©s lerombolj√°k. Indi√°ban az √°llapotok katasztr√≥f√°lisak! 25 milli√≥ indiai fert√Ķz√∂tt hibrid AIDS v√≠russal, √©s Kasm√≠r jelenti az √©lelmiszerell√°t√°s id√Ķleges megold√°s√°t, amin jelenleg osztozni kell Pakiszt√°nnal. A T√°vol-kelet demogr√°fiai robban√°sa 1900 √≥ta 3-4 szeres√©re n√∂velte a l√©leksz√°mot. K√≠na 2008-ra, az 1900-as 398 milli√≥r√≥l, 1330 milli√≥ra, India 284 milli√≥r√≥l, 1147 milli√≥ra, Indon√©zia 43 milli√≥r√≥l, 237 milli√≥ra n√∂vekedett, de az√©rt megeml√≠thet√Ķ, hogy az USA is 76 milli√≥r√≥l, 304 milli√≥ra √©rt√©ke is. Ezzel szemben Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°ma folyamatosan cs√∂kken, ha nem sz√°m√≠tjuk az etnikai konfliktusok kialak√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©gesnek tartott, f√Ķleg muszlim betelep√≠tettek okozta l√©tsz√°mn√∂veked√©st. Ez azonban csak mennyis√©gi, nem min√Ķs√©gi n√∂veked√©s, vagy stagn√°l√°s. A Bilderberg Geoup vezet√©s√©nek nem volt neh√©z eltartottk√©nt Eur√≥p√°ba csalogatni, "k√∂telez√Ķen betelep√≠teni" a t√ļlnyom√≥r√©szt k√©pzetlen n√©pess√©get. A kihangs√ļlyozott etnikumv√©delem, az eur√≥pai gazdas√°gok, le√©p√≠t√©se, a fikt√≠v √°llamad√≥ss√°gok terhei szavatolj√°k a konfliktusokat, amiket a NATO vegyipermetez√©se okozta √©lelmiszerhi√°ny, eleve ki√©lez.
Eur√≥pa √©s az USA "polg√°ri gazdas√°g√°nak" √∂sszeoml√°s√°hoz sz√ľks√©ges a k√∂zel-keleti olajorsz√°gokban, szint√©n √©lelmiszerhi√°nnyal kialak√≠tott "forradalmi hangulat", √©s a most el√Ķk√©sz√ľletek alatt √°ll√≥, k√∂zel-keleti, √©s √©szak-afrikai h√°bor√ļ!

Izrael l√©t√©nek 1948-as kier√Ķszakol√°sa a k√∂zel-keleti t√Ľzf√©szek l√©trehoz√°s√°hoz, √©s a folyamatos fesz√ľlts√©gek fenntart√°s√°hoz volt sz√ľks√©ges√©s, √©s sz√ľks√©g√ľk is van r√° m√©g egy, el√Ķre l√°that√≥an, r√∂videbb ideig. A palesztin ter√ľletek vall√°si k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott betelep√≠t√©se "elfekv√Ķ" l√©tsz√°mk√©nt szerepel√Ķ szefard, falasha, k√≠nai, afg√°n, iraki, ir√°ni, k√∂z√©p-afrikai, keleti-kaz√°r, √©s asken√°zi-kaz√°rokkal, az er√Ķszakos haszid telepesek v√©delm√©re hivatkozva, 1,5 milli√≥ paleszt√≠n √©let√©be ker√ľlt eddig. Izrael minden szomsz√©dj√°val h√°bor√ļs konfliktust kezdem√©nyezett. 1976. √≥ta a g√°zai, √©s a Palesztin √°llam ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ g√°zlel√Ķhelyek megszerz√©se √©rdek√©ben fokozt√°k a palesztinok kiszor√≠t√°s√°t, √©s a legembertelenebb m√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kiirt√°s√°t, terrorizmusra, √©s az erre a c√©lra kialak√≠tott vall√°sukra hivatkozva, melyszerint Isten√ľk "nekik adta ezt a f√∂ldet". A t√∂rt√©nelemhamis√≠t√°s, leletek megsemmis√≠t√©se, az √Ķskereszt√©nys√©gb√Ķl (√Ķs-szk√≠ta) lopott t√∂rt√©neti r√©szek, elemek be√©p√≠t√©se vall√°sukba j√≥l p√©ld√°zza az Egyiptomiakt√≥l √°tvett t√≠zparancsolat (akik becs√ľletesen bevallva, a sum√©rnak elkeresztelt, √Ķs-szk√≠t√°kt√≥l vett√©k √°t), kisaj√°t√≠t√°sa is! Takargatni val√≥ b√Ķven akad, mert sem a sirat√≥fal, sem a Jeruzs√°lemi nagytemplom alatt, de Egyiptomban a Szfinx alatt sem szabad √°sat√°sokat folytatni, mert kider√ľlne, hogy a most sum√©rnak nevezett, de 1852-1867 k√∂z√∂tt √Ķs-szk√≠t√°nak azonos√≠tott agyagt√°bl√°k nemhogy M√≥zes (√≥egyiptomi nyelven "vezet√Ķ"), de √Ābrah√°m szerint sem jogos√≠tan√° fel ilyen "alapokra" hivatkozva, a zsid√≥kat, vagy a t√∂bbs√©g√ľket val√≥tlanul ad√≥, magukat zsid√≥nak tart√≥ kaz√°rokat, hogy foszforbomb√°kkal, DIME eszk√∂z√∂kkel hajtsanak v√©gre n√©pirt√°st! A 2011-ben is folytat√≥d√≥ vegyi-permetez√©sek v√°rhat√≥ kihat√°sak√©nt, a magukat √©lelmiszerrel ell√°tni k√©ptelen orsz√°gokban √°lland√≥sul az √©hez√©s, √©s az ezek miatt a zavarg√°sok, amit NATO, ENSZ, USA, izraeli, az egyes√ľlt francia-brit hader√Ķ, √©s a helyi katonai diktat√ļr√°k seg√≠ts√©g√©vel fojtanak el. A folyamat j√≥l l√°that√≥ a jelenlegi √©szak-afrikai, √©s k√∂zel-keleti orsz√°gok lakoss√°g√°nak l√°zad√°sain kereszt√ľl. Az agresszi√≥ sokfrontos! Haiti, Afganiszt√°n, Bahrein, L√≠bia, Tun√©zia, Egyiptom, Elef√°ntcsontpart, Irak, de fedett, elhalgatott tev√©kenys√©g szinten, Jemen, Sz√≠ria, Ir√°n stb. ter√ľleteken is, mert a CIA, a Mossad, a brit √©s francia titkosszolg√°lat minden ter√ľleten "ek√Ķk√©sz√≠t√Ķ tev√©kenys√©get folytat, a helyi hatalom seg√≠ts√©g√©vel, vagy ellen√©re. A gy√ľlev√©sz rabl√≥k arra specializ√°l√≥dtak, hogy az arab egys√©g l√©trej√∂tt√©t megakad√°lyozand√≥, √©s els√Ķsorban Eur√≥pa, √©s az USA lakoss√°g√°nak energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyeztetve, tov√°bbi "forradalmi hull√°mot" provok√°ljanak ki! Mindezeket s√ļlyosb√≠tja, a folyamatos NATO vegyi-permetez√©se, √©s az atomer√Ķm√Ľvekbe vetett b√≠zalom nagym√©rt√©k√Ľ s√∂kken√©se, amit a Jap√°n ellen elk√∂vetett f√∂kdreng√©ssel, √©s a fukushimai atomkatasztr√≥fa el√Ķid√©z√©s√©vel √©rtek el, term√©szetesen, ezesetben a m√©dia t√°mogat√°s√°val, ami nem mondhat√≥ el, pl. a bahreini esem√©nyek kapcs√°n.
Figyelmeztet√©s mindneki sz√°m√°ra, hogy a zsid√≥k √°ltal kre√°lt Biblia "v√©g√≠t√©let√©t" a jelenlegi helyzet el√Ķid√©sre tal√°lt√°k ki, a magukat a 7. sz√°zadt√≥l kiv√°lasztott n√©pnek √∂njel√∂lten kiki√°lt√≥ zsid√≥k! A "megj√≥solt" √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, katasztr√≥f√°k nem az√©rt k√∂vetkeznek be, mert Isten √°ltal elrendeltett, hanem az√©rt, mert "az Istent j√°tsz√≥k" megrendezt√©k, √©s el√Ķid√©z√©s√©t elrendelt√©k! Ne feledj√ľk, J√©zus, a Talmud szerint sem volt zsid√≥!

(Gondolom, a Rothschildok, Rockefellerek, Soros, Bil Gates, Obama, a Warburgok, Kissinger, Clinton√©k, vagy Cameron, Merekl, √©s S√°rk√∂zy, Orb√°n, L√°z√°r nyelv√©vel a talpukat csiklandoztatva, nagyon "b√ľszk√©k" lehetnek magukra, hogy milyen "okosak", de mindenki be lehet csapni... egyszer. Ha t√ļl√©li, m√©gegyszer m√°r nagyon neh√©z lesz!)

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Tulok - 2011.04.18. 20:16:47
Zolik√°m! Eddig sem vitattam! Erre Bizony√≠t√©k a Tudatm√≥dos√≠t√°s √©s a 3G" c√≠m√Ľ √≠r√°som! A folyamatokat csak elutas√≠tani, ill. k√∂zvetlen beavakoz√°sii lehet√Ķs√©g hijj√°n, elszenvedni lehet! A tev√©kenys√©g felfoghat√≥, b√°r az emberi aljass√°g ilyen hat√°rai ennek a gener√°ci√≥nak csak a t√∂rt√©nelemb√Ķl ismertek. Az ir√°ny√≠tott m√©dia polg√°rh√°bor√ļ fel√© terelgeti a n√©pet. Van aki √∂r√ľl neki, √©s van aki tov√°bb l√°t az orr√°n√°l! K√°liummal, vagy an√©lk√ľl, mindenkinek l√°tnia illik, vagy saj√°t √©rdek√©ben felfogni, hogy a b√Ķr√©re p√°ly√°znak! Az igazi, r√©szv√©t √©s t√°rsadalmi t√°mogat√°s n√©lk√ľli "n√©pirt√°s" most k√∂vetkezik, l√°tsz√≥lag "objekt√≠v okok miatt"! A kialak√≠tott helyzet nem konszezus, kompromisszumos megold√°sok keres√©se, hanem harc az elnyom√≥, √©rdekei miatt, m√°sok √©rdeit k√©pvisel√Ķ √°llamok ellen! Ebbe beletartozik, hogy a korm√°ny, v√©lt , becsapott v√°laszt√≥i √°ltali feljogos√≠t√°sra hivatkozva, megtagadja munkaszerz√©d√©s√©ben foglaltakat, vagyis munk√°ltat√≥j√°nak √©rdekk√©pviselet√©t! Magyarorsz√°g meg tudn√° v√©deni mag√°t a banki, vegyi-permetez√©si, √©s a idegen behatol√°s ellen, ha a korm√°ny akarn√°! Hazug, erre hozott t√∂rv√©nyekkel akarj√°k becsapni a n√©pet, a t√∂rv√©nyess√©g l√°tszat√°val, de a HAZA√ĀRUL√ĀS akkor is haza√°rul√°s marad, ha sz√©pen jogszab√°lyokba, t√∂rv√©nyekbe burkolj√°k! A terelget√©s abba az ir√°nyba folyik, hogy a korm√°ny, mint "√∂n√°ll√≥ jogi szem√©ly", "t√°rsadalami felhatalmaz√°sra" hivatkozva, lefaragja a √©rintetts√©g√Ķl egym√°ssal szolidarit√°st v√°llal√≥k t√°bor√°t!
Ez a korm√°ny idegen b√©renc, nemzetellenes, √©s nem k√©pviseli a v√°laszt√≥i √©rdek√©t! Tev√©kenys√©ge: HAZA√ĀRUL√ĀS! Igaz, erre szerz√Ķdtek, nem vel√ľk a munk√°ltat√≥val szemben, hanem ellen√ľnk, a mi p√©nz√ľnkb√Ķl!
#42 | Pitkin - 2011.04.19. 05:59:53
Ez a parlament, tegnap d√©lut√°n megsz√ľntette saj√°t mag√°t! Az alkotm√°nyt amivel hatalomra jutott a sutba dobta, √©s √≠gy saj√°t mag√°t is! Nincs err√Ķl, tov√°bb mit besz√©lni! Ide esk√ľsz√ľnk egy m√°sikra meg gondolunk! H√°t ez nem √≠gy m√Ľk√∂dik.

Jelenleg egy szervezetr√Ķl tudok amelyik a hatalom√°tv√©telt √©s m√©g a tegnap megsz√Ľnt hatalom m√Ľk√∂d√©se alatt bejelentette a feloszlott parlament hivatalainak. Mivel l√©p√©s ez √ľgyben nem t√∂rt√©nt √≠gy a rendv√©delmi √©s √°llami szervek az √ļj ideglenes "korm√°nynak" tartozik besz√°molni. Ide √©rtve a k√ľl√ľgyet is! Tov√°bb gondolva az EU-nak sincs b√°b vezet√©se! A Schmitt P√°l int√©zm√©ny is megsz√ľn√Ķd√∂tt! Ideglenes alkotm√°ny, ideiglenes √ļj korm√°ny.

A munka most kezd√Ķdik: Alkotm√°nyoz√≥ Nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°sa k√∂telez√Ķ √©s halaszthatatlan. Minden civil szervezet √©s √∂nkorm√°nyzat k√©pviselete k√∂telez√Ķ! (az egyh√°zak ne tolongjanak) Az "elsz√°moltat√°s" amit Viktor nem tett meg, elkezd√Ķdik. Az esk√ľdtsz√©ki b√≠r√≥s√°g v√°rja a "klienseket"!

Itt az id√Ķ, most vagy kiirtanak!

Kárpát medence a MAGyaroké! Itt idegeneknek helye nincs!
Akik m√°r r√©gebbi felsz√≥l√≠t√°somra a csomagokat el√Ķk√©sz√≠tett√©k, megk√©rem kezdj√©k el a felsz√°ll√°st a t√∂megk√∂zleked√Ķ eszk√∂z√∂kre √©s tetsz√©s szerinti c√©lpont fel√© haladva, hagyj√°k el a K√°rp√°t medenc√©t. Akik nem csomagoltak, azok...
#43 | piskota - 2011.04.19. 08:15:48
A K√°rp√°tmedence, a K√°rp√°t-haza, mint √∂ngy√≥gy√≠t√°sra k√©pes szervezet 1867-ben hal√°losnak t√Ľn√Ķ m√©reganyagot, fert√Ķz√©st kapott a zsid√≥k egyenjog√ļs√≠t√°s√°val!
Az a zsid√≥s√°g kapott √°llampolg√°rs√°got, kik vall√°si el√Ķ√≠r√°saik alapj√°n a g√≥joknak tett esk√ľt, m√°r az esk√ľ pillanat√°ban semmisnek tekinthetik, akik kifosztand√≥ pr√©d√°nak tekintett√©k az orsz√°got, akik tudom√°nyos alapon gerjesztett√©k az egy√ľtt-√©l√Ķ n√©pek k√∂zt a fesz√ľlts√©get, hogy a tot√°lis uralmat megszerezz√©k, bitorolj√°k! /1910 ISRAELIT√ČE/
Egy olyan elembertelenedett, m√°sokat embernek sem, csak gazdas√°gi t√©nyez√Ķnek tekint√Ķ, soviniszta-rasszista f√∂rmedv√©ny szakadt a nyakunkba, sz√≠vja el √©leter√Ķnk, kifoszt, √©s foszt meg l√©tfelt√©teleinkt√Ķl, akiket csak az √©vezredig egy√ľtt-√©l√Ķ n√©pek, nemzetek √∂sszefog√°s√°val lehet semleges√≠teni!
Erre, a sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen k√∂z√∂ss√©gi √∂sszefog√°sra h√≠vn√°m fel a sz√≠ves figyelmeteket!
Ennek elmarad√°sa egyenl√Ķ a kudarccal!
√Črt√©k√≠t√©leteket figyelmeztet√©sem alapj√°n alak√≠ts√°tok!
Gyöngyösi Zoltán
#44 | Hegel - 2011.04.19. 12:59:12
Dr√°ga Fiuk!

√Črtem √©n a sz√°nd√©kotokat √©s helyeslem IS, s√Ķt ha pasib√≥l lenn√©k m√©g ezzel a napt√°ri testemmel be is √°lln√©k a l√Ķv√©sz√°rokba!
DE! ha azt irj√°tok (politik√°hoz kev√©sbb√© √©rtek) hogy egy meghat√°rozott csoport ir√°nyitja amerik√°t kin√°t √©s a t√∂bbi rezsimet akiket nagyhatalomnak hivunk akkor hogyan tudn√°nk legy√∂zet√©s n√©lk√ľl megoldani fegyveresen a magunk igencsak kisl√©tsz√°mmal a harc√°t.

√Čn ezen elm√©lkedek.

De ha mégis hát jöjjön aminek jönni kell.
#45 | Pitkin - 2011.04.19. 13:22:21
Dr√°ga Hegel!

Kivel csat√°zzunk, m√°r a '49-e s alkotm√°ny alapj√°n a megv√°lasztott parlament√ľnk is megsz√Ľnt a nagy kapkod√°sukban!? Nincs ellenf√©l, nem fegyver kell ide, hanem d√∂nt√©seket kell hozni! El kell egyszer√Ľen felejteni ezeket! Am√≠g vel√ľk foglalkozunk addig nem magunkkal t√∂r√Ķd√ľnk! Hagyjuk m√°r √Ķket ott rohadni ahol vannak! Nekem nincs id√Ķm r√°juk! Nektek van?
#46 | Hegel - 2011.04.19. 13:23:37
Statikus!

A szimb√≥lik√°ja a "diszn√≥k"nak a diszn√≥knak nevezett perif√©rikus nemzetek az √°llamcs√Ķd√∂kre √°llamh√°ztart√°si hi√°nyokra!

Itt a fel√°ll√≠tott UT√ĀLATOSS√ĀG az uzsora! Hiszen J√©zus idej√©ben m√°r r√©g szok√°sban lehetett ha el√Ķ√≠r√°s volt a 7 √©v ut√°ni tartoz√°s elenged√©se! Ma nem engedik el mert ez a fegyver 1x m√°sszor a k√∂rnyezetszennyez√©s amit egy√©ni szinten is tudn√°nk cs√∂kkenteni az√©rt. Nem tessz√ľk.
Tegnap OF gy√ľlekezet√©b√Ķl hazafel√© eln√©ztem az embereket √©s mindenki a saj√°t monol√≥gj√°ba zuhanva leg√∂rb√ľlt sz√°jjal √ľcs√ľlt a metr√≥n buszon szinte droidokk√° v√°lva.

Tulok én még a cikked végére azt a képet is feltenném mikor Anubis a halott lelkét mérlegeli.

Vajon a nemzet mint egys√©g lelke hova ker√ľl? (csoportkarma) az Oziriszhoz vagy a sak√°l bend√Ķj√©be???? Ez itt az √©n k√©rd√©sem.

Végig olvasva a hozzászólásokat is köszönöm.
#47 | piskota - 2011.04.19. 13:54:17
Dr√°ga Hegel!

Hi√°ba ker√ľlted el, hogy pasib√≥l legy√©l, mert ma m√°r egyre nagyobb divatt√° v√°lt a csajszi aktivit√°s...
R√°ad√°sul nyakig, vagy m√©g azon fel√ľl is benne vagy, benne vagyunk a h√°bor√ļban, csak m√©g √ļgy n√©zem, nem vetted √©szre, mert m√©g nem kapott el az ellened foly√≥ h√°bor√ļ forg√≥szele. √ćg√©rem, hogy r√∂gt√∂n felismered a h√°bor√ļ ism√©rveit, amint nem tudod fizetni a sz√°ml√°idat, vagy iskol√°ztatni a gyerekeidet, esetleg ennival√≥ra sem jut m√°r, meg arra is j√≥ odafigyelni, ha m√©g nem is engem, de m√°r a harmadik szomsz√©dot teszik ki az utc√°ra...
Mint √©szrevehetted, t√∂bbek k√∂z√∂tt, hadsereg√©t√Ķl is megfosztott√°k az orsz√°got, hadieszk√∂zeit elk√≥tyavety√©lt√©k! Marad az igaz sz√≥, az igazs√°g, majd az √∂sszefog√°s k√©nyszere, majd tal√°n v√©gre a cselekv√©s is... M√©g nagyon az √ļt elej√©n tartunk, s r√°ad√°sul az id√Ķ sem nek√ľnk dolgozik. Sok-minden nincs m√©g, sok-minden hi√°nyzik.., de legink√°bb az a k√∂z√∂mb√∂ss√©g riaszt√≥, melyet az orsz√°g lakoss√°g√°n siker√ľlt √ļrr√° tenni!
Tapasztalhatod, hogy mi minden fontos ma az orsz√°gnak: a val√≥-vil√°g, a csillag sz√ľletik, az x faktor, stb...
Az, hogy kifosztják az országot, azt, hogy adósságállományra ezermilliárdokat lopnak, csalnak ugyan kit érdekel...
Az, hogy nincs munkahelye, √©rdekelje a munkan√©lk√ľlit, hogy nincs lak√°sa, mert kilakoltatt√°k, √©rdekelje a hajl√©ktalant, hisz √ē r√° tartozik!
Nos ez az a h√°bor√ļ, mely a mi √ľgy√ľnk, mert ellen√ľnk folyik!
Amit most is megtehet√ľnk, hogy semmit sem s√∂p√∂rj√ľnk a sz√Ķnyeg al√°!
Üdvözlettel
Gyöngyösi Zoltán
#48 | anzi - 2011.04.19. 15:18:12
J√∂tt egy ilyen √ľzenet egy spiritu√°lis egy√©nt√Ķl , miszerint nincs mi√©rt agg√≥dnunk √©s felh√°borodnunk, mert √≠me:
"...De tess√©k m√°r eld√∂nteni, hogy t√∂rt√©nhet e b√°rmi is az emberrel amit - m√©g ha nem is tud a kisemberi r√©sze r√≥la - ne √Ķ v√°lasztott, teremtett volna???...nem t√∂rt√©nhet m√°s velem, csak amit √©n bev√°llaltam. Nekem √≠gy kerek a vil√°g. Akkor is, amikor √©pp olyat bizony√≠tja ez a dolog, ami....a gyenges√©gemre utal. H√°t √©n felv√°llalom, hogy m√©g j√≥csk√°n van hov√° fejl√Ķdn√∂m.!"
..nos, ha ez így igaz, meddig mehetnek el a dolgaink ?
#49 | piskota - 2011.04.19. 17:08:42
Dr√°ga anzi!

Mint teljes m√©rt√©kben spiritu√°lis, az √©giekkel kapcsolatot tart√≥ szem√©ly, nyomat√©kkal √ľzenem, hogyha valamikor is, akkor most kell aggodalmaskodnod, felh√°borodnod! Testv√©reidet, nemzetedet mostan√°ban √©s folyamatosan olyan m√©lys√©g√Ľ t√°mad√°s √©ri, mely rendk√≠v√ľli helyzetet fog teremteni...
Emlékezz e sorokra, s ne higgy a spirituális tanoncoknak, mert nekik még nagyon sokat kell tanulniuk, tapasztalniuk!
Gyzolt√°n
#50 | Hegel - 2011.04.20. 01:01:03
Pitkin beleturtak a lapba nézd csak meg a hsz em 2x van a válaszotkkal, 2 old és 5 old ismételve!

Csak jó ha tudtok rólaSmile A róka a kertek alatt jár a lompos farkával.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 33% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum