NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?
Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?M√°ra m√°r viszonylag kevesen, de azzal √©rvelnek, hogy az √°tlagos nyugati megfigyel√Ķ √©s a mainstream m√©dia fogyaszt√≥i kr√≥nikus t√∂rt√©nelmi amn√©zi√°ban szenvednek, √°m ez az" √°lom" m√°r nem tart sok√°ig! Egy, a vil√°got √©rint√Ķ gy√°szos folyamatnak vagyunk tanui, √©s egyben elszenved√Ķi alanyai is a jelenben, a mi jelen√ľnkben! A legt√∂bb ember a vil√°gon pr√≥b√°lja tov√°bb √©lni eddigi √©let√©t, √©s a n√∂vekv√Ķ neh√©zs√©geket egyre nehezebben lenyelve, rem√©nykedik a helyzet megold√≥d√°s√°ban, megoldhat√≥s√°g√°ban. M√©rpedig itt a rem√©ny kev√©s a megold√°shoz! A vil√°g szinte minden r√©sz√©n rejtett, vagy ny√≠lt katonai ir√°ny√≠t√°s uralkodik, a legt√∂bb helyen folyamatos konfliktushelyzetek teremt√©s√©t kier√Ķszakolva, kiprovok√°lva, vagy ha nincs hajland√≥s√°g, megrendezve.
A T√°vol-kelet eddig sem a demokratikus √°llamfel√©p√≠tm√©nyeir√Ķl volt h√≠res! A k√≠nai diktat√ļra, egyfajta iskolap√©d√°ja az NWO t√∂rekv√©seinek, de √Čszak-Korea diktat√ļr√°ja alatt szenved√Ķknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak √°ltal megsz√°llva tartott Jap√°nnak volt. A gyepl√Ķt kem√©ny k√©zzel r√°ngatj√°k, ha nem abba az ir√°nyba akarnak fordulni, amerre ir√°ny√≠tani akarj√°k √Ķket. Rezsimek, √©s az USA-b√≥l, vagy Oroszorsz√°gb√≥l, K√≠n√°b√≥l vez√©relt, l√°tszatdemokratikus orsz√°gok √°zsia szerte.

Folyamatosan kihangs√ļlyozz√°k, hogy K√≠na √°tvette a gazdas√°gi vezet√Ķ szerep√©t, de partjain√°l amerikai atomtengeralatj√°r√≥k k√©mkednek, √°llnak k√©szenl√©tben, szint√©n amerikai, els√Ķdleges csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂z√∂kkel. A Jap√°n f√∂ldreng√©ssel az USA megpr√≥b√°lta kiz√°rni a t√°vol-keleti egyes√ľl√©s lehet√Ķs√©g√©t. Jap√°n jelenleg d√ľledez√Ķ roncsaiba kapaszkodva v√°rja a k√∂vetkez√Ķ, megsemmis√≠t√Ķ csap√°st. K√≠na v√©di energia-ut√°np√≥tl√°si √ļtvonalait, els√Ķsorban a megsz√°llt Perzsa-√∂bl√∂n kereszt√ľl √©rkez√Ķt. A Mianmari vezet√©kek m√©g annyi olajat √©s g√°zt sem sz√°ll√≠tanak, mint az orosz √Āzsia-vezet√©k. A gig√°szi m√©ret√Ľ ipar, energia n√©lk√ľl le√°ll, ha elz√°rj√°k beszerz√©si forr√°sait√≥l. A K√≠nai-tenger g√°zmez√Ķinek kiakn√°z√°sair√Ķl az USA nem enged megegyez√©st Jap√°nnak. Az, hogy Oroszorsz√°g √©s K√≠na, mi√©rt nem veszi birtokba er√Ķvel a t√©rs√©get, t√∂bb k√©rd√©st is felvet. Az els√Ķ, hogy ny√≠lt agresszi√≥ra jelenleg m√©g az USA sem mer vetemedni, mert m√©g nincs bevezetve mindn√ľtt a katonai ir√°ny√≠t√°s. Felforgat√≥, korm√°nyokat lecser√©l√Ķ tev√©kenys√©g√©t, ENSZ hat√°rozatok m√∂g√© b√ļjtatja, de m√°r senki sem tartja hitelesnek, a "vil√°gb√©ke √Ķr√©nek szerep√©ben". Egyre kevesebb, a manipul√°lt m√©dia ellen√©re is, aki elhiszi, hogy nem az USA korm√°ny√°t r√°ngat√≥ "b√°bj√°t√©kosok" kegyetlen, embertelen √©rdekhatalma √°ll, a gerjeszett h√°bor√ļk, √©h√≠ns√©g, f√∂ldreng√©sek, a "gazdas√°gi √∂sszeoml√°s", √©s n√∂vekv√Ķ jogs√©rt√©sek m√∂g√∂tt . Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, milyen szerepet v√°llalt, a tervek v√©grehajt√°s√°ban Oroszorsz√°g, √©s mi√©rt besz√©l√ľnk er√Ķs K√≠n√°r√≥l, amikorra nyugati ipar K√≠n√°ba telep√≠t√©se, gazdas√°gilag t√∂nkre teszi Eur√≥p√°t √©s az USA gazdas√°g√°t is. A sz√°lak √∂sszefon√≥d√°st mutatnak! Ennek is meg van a maga oka! Ha az USA, kiviszi gy√°rt√≥ipar√°t, √©s Eur√≥pa gazdas√°gait r√°k√©nyszer√≠ti, hogy szint√©n olcs√≥ munker√Ķvel dolgoztasson, saj√°t n√©pess√©ge v√©delme helyett K√≠n√°ba, egy√©rtelm√Ľ, hogy a nyom√°s alatt tartott, banki csal√°sokkal kifosztott orsz√°gok, negat√≠v egyenleg√Ľekk√© v√°lnak!

A na√≠vabb emberek Oroszorsz√°g, √©s K√≠na elllenreakci√≥j√°ban rem√©nykedik, de K√≠n√°ban a Li "familia" nagy t√∂rt√©nelmi hagyom√°nyokkal rendelkezik. A Li csal√°dn√©v visel√©se nagy megtiszteltet√©st jelent. A Tang dinaszti√°nak (618-906-ig uralkodott) Li Yuan volt a megalap√≠t√≥ja. Ut√≥da Li Shimin n√©ven uralkodott. Az √Ķ uralkod√°sa idej√©n kezdt√©k meg az els√Ķ nyomd√°k a m√Ľk√∂d√©s√ľket, √©s vezett√©k be a pap√≠rp√©nzt K√≠n√°ban. Korunkban K√≠na egyre ink√°bb integr√°l√≥dik ahhoz a vil√°grendhez, amelyet az illumin√°tus p√©nzoligarchia l√©trehozott. A nemzetk√∂zi p√©nzvil√°g hatalmas hitelei, √©s kereskedelmi, ipari egy√ľttm√Ľk√∂d√©se n√©lk√ľl K√≠na nem fejl√Ķdhetne olyan gyorsan, mint amilyennek ma tan√ļi vagyunk. Az egyik meghat√°roz√≥ p√©nzint√©zetet, a Bank of East Asia-t (BEA-t) Li Kwok-po ir√°ny√≠tja. A BEA partneri kapcsolatban √°ll a Warburgokkal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂dik az illumin√°tus vil√°gc√©gekkel. A Rothschildok √©s a Rockefellerek szoros kapcsolatot tartanak a Li csal√°ddal. Ezt meger√Ķs√≠ti az is, hogy amikor Li Peng a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g minisztereln√∂ke ell√°togat New Yorkba, mindig tal√°lkozik a Rockefeller, √©s m√°s vezet√Ķ p√©nzdinaszti√°k tagjaival. Egy m√°sik Li, Li Ka-shing doll√°rmilli√°rdos, √©s gyakorlatilag Hongkong gazdas√°gi ura. A Li csal√°d √©s az illumin√°tusok k√∂zti szoros kapcsolatra utal az a t√©ny is, hogy Li Ka-shing megv√°s√°rolhatta Kanad√°ban a Husky Oil elnevez√©s√Ľ nagyv√°llalatot.K√≠n√°ban is m√Ľk√∂dnek titkos t√°rsas√°gok. Err√Ķl t√∂bb kutat√≥ is kell√Ķen dokument√°lt k√∂nyvben sz√°mol be. A Li csal√°d sz√°mos tagja vezet√Ķ szerepet t√∂lt be a Tri√°dok n√©ven ismert titkos t√°rsas√°gban. A Li dinasztia tagjai ellen√Ķrzik Hongkongot √©s a Tri√°dok ir√°ny√≠tj√°k a v√°rost. Li Mi volt az, aki l√©trehozta a hatalmas m√°k√ľltetv√©nyeket, amelyek a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ illumin√°tus csal√°dok sz√°m√°ra √≥ri√°si j√∂vedelmet biztos√≠tottak. A CIA √ľgyn√∂kei l√°tt√°k el a sz√ľks√©ges √°rukkal Li Mi t√°bornokot, amikor √Ķ tartotta ellen√Ķrz√©se alatt az "arany-h√°romsz√∂g" n√©ven ismert ter√ľletet, ahol az √≥pium termel√©s folyt. Oroszorsz√°g, K√≠n√°val, √©s az arab vil√°g egy r√©sz√©vel, l√°tsz√≥lag a "m√°sik oldalt" k√©pviseli √©s t√°mogatja, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk az orosz tulajdoni viszonyokat, neh√©z lenne, t√∂bbek k√∂zt a GAZPROM f√Ķ tulajdonosak√©nt, Putyint is besorolni a vil√°g megment√©s√©n f√°radoz√≥k k√∂z√©! Ami egy√©rtelm√Ľ, az az, hogy Oroszorsz√°gnak sz√ľks√©ge van K√≠n√°ra, Ir√°nra, Sz√≠ri√°ra, Libanonra, Venezuel√°ra, √©s m√°s d√©l-amerikai orsz√°gokra, hogy ellens√ļlyozni tudja az USA, Izrael, Franciaorsz√°g, √©s Nagy Bitannia erej√©t. K√©rd√©s, hogy milyen √©rdekek ment√©n, mivel n√©met-orosz kooper√°ci√≥ban kidolgozott, kismam√°kat medd√Ķv√© t√©v√Ķ olt√°sok is nagy port vertek fel oroszorsz√°gban.
Jellemz√Ķen, csak "bizonyos" h√≠rforr√°sok mert√©k k√∂z√∂lni. A n√©met politikglobal.net m√©g t√°j√©koztatni tudott r√≥la, de m√°ra m√°r proxyn kereszt√ľl sem lehet el√©rni! Ha m√©g nem vil√°gos, az ENSZ 2050-ig sz√≥l√≥ tervezete szerint, 50%-al cs√∂kkenteni kell a F√∂ld lakoss√°g√°t! Nem hangos a vil√°gsajt√≥ att√≥l, hogy ezt a tervezetet, a 2010-es konferenci√°n b√°rki is vadul ellenezte volna!

A 22,5 milli√≥s ausztr√°li√°t is lenull√°zt√°k. Gabonaterm√©se t√∂nkrement, ahogy Eur√≥p√°√©t is t√∂nkretett√©k a folyamatos vegyipermetez√©sekkel, √©s Queenslandban is √©p√ľlnek az elk√ľl√∂n√ľl√Ķ, hangv√©d√Ķ fallakkal ell√°tott zsid√≥ lak√≥telepek. Katonailag K√≠na ellen nem sokat jelent, de ilyen szempontb√≥l az indon√©ziai szigetvil√°g sem.Indi√°nak ezekt√Ķl f√ľggetlen√ľl van v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge! Vagy amerikai -ausztr√°l-izraeli-francia-brit seg√≠ts√©ggel megt√°madja K√≠n√°t √©s Pakiszt√°nt, vagy ki√©heztetik, kiirtj√°k √©s lerombolj√°k. Indi√°ban az √°llapotok katasztr√≥f√°lisak! 25 milli√≥ indiai fert√Ķz√∂tt hibrid AIDS v√≠russal, √©s Kasm√≠r jelenti az √©lelmiszerell√°t√°s id√Ķleges megold√°s√°t, amin jelenleg osztozni kell Pakiszt√°nnal. A T√°vol-kelet demogr√°fiai robban√°sa 1900 √≥ta 3-4 szeres√©re n√∂velte a l√©leksz√°mot. K√≠na 2008-ra, az 1900-as 398 milli√≥r√≥l, 1330 milli√≥ra, India 284 milli√≥r√≥l, 1147 milli√≥ra, Indon√©zia 43 milli√≥r√≥l, 237 milli√≥ra n√∂vekedett, de az√©rt megeml√≠thet√Ķ, hogy az USA is 76 milli√≥r√≥l, 304 milli√≥ra √©rt√©ke is. Ezzel szemben Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°ma folyamatosan cs√∂kken, ha nem sz√°m√≠tjuk az etnikai konfliktusok kialak√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©gesnek tartott, f√Ķleg muszlim betelep√≠tettek okozta l√©tsz√°mn√∂veked√©st. Ez azonban csak mennyis√©gi, nem min√Ķs√©gi n√∂veked√©s, vagy stagn√°l√°s. A Bilderberg Geoup vezet√©s√©nek nem volt neh√©z eltartottk√©nt Eur√≥p√°ba csalogatni, "k√∂telez√Ķen betelep√≠teni" a t√ļlnyom√≥r√©szt k√©pzetlen n√©pess√©get. A kihangs√ļlyozott etnikumv√©delem, az eur√≥pai gazdas√°gok, le√©p√≠t√©se, a fikt√≠v √°llamad√≥ss√°gok terhei szavatolj√°k a konfliktusokat, amiket a NATO vegyipermetez√©se okozta √©lelmiszerhi√°ny, eleve ki√©lez.
Eur√≥pa √©s az USA "polg√°ri gazdas√°g√°nak" √∂sszeoml√°s√°hoz sz√ľks√©ges a k√∂zel-keleti olajorsz√°gokban, szint√©n √©lelmiszerhi√°nnyal kialak√≠tott "forradalmi hangulat", √©s a most el√Ķk√©sz√ľletek alatt √°ll√≥, k√∂zel-keleti, √©s √©szak-afrikai h√°bor√ļ!

Izrael l√©t√©nek 1948-as kier√Ķszakol√°sa a k√∂zel-keleti t√Ľzf√©szek l√©trehoz√°s√°hoz, √©s a folyamatos fesz√ľlts√©gek fenntart√°s√°hoz volt sz√ľks√©ges√©s, √©s sz√ľks√©g√ľk is van r√° m√©g egy, el√Ķre l√°that√≥an, r√∂videbb ideig. A palesztin ter√ľletek vall√°si k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott betelep√≠t√©se "elfekv√Ķ" l√©tsz√°mk√©nt szerepel√Ķ szefard, falasha, k√≠nai, afg√°n, iraki, ir√°ni, k√∂z√©p-afrikai, keleti-kaz√°r, √©s asken√°zi-kaz√°rokkal, az er√Ķszakos haszid telepesek v√©delm√©re hivatkozva, 1,5 milli√≥ paleszt√≠n √©let√©be ker√ľlt eddig. Izrael minden szomsz√©dj√°val h√°bor√ļs konfliktust kezdem√©nyezett. 1976. √≥ta a g√°zai, √©s a Palesztin √°llam ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ g√°zlel√Ķhelyek megszerz√©se √©rdek√©ben fokozt√°k a palesztinok kiszor√≠t√°s√°t, √©s a legembertelenebb m√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kiirt√°s√°t, terrorizmusra, √©s az erre a c√©lra kialak√≠tott vall√°sukra hivatkozva, melyszerint Isten√ľk "nekik adta ezt a f√∂ldet". A t√∂rt√©nelemhamis√≠t√°s, leletek megsemmis√≠t√©se, az √Ķskereszt√©nys√©gb√Ķl (√Ķs-szk√≠ta) lopott t√∂rt√©neti r√©szek, elemek be√©p√≠t√©se vall√°sukba j√≥l p√©ld√°zza az Egyiptomiakt√≥l √°tvett t√≠zparancsolat (akik becs√ľletesen bevallva, a sum√©rnak elkeresztelt, √Ķs-szk√≠t√°kt√≥l vett√©k √°t), kisaj√°t√≠t√°sa is! Takargatni val√≥ b√Ķven akad, mert sem a sirat√≥fal, sem a Jeruzs√°lemi nagytemplom alatt, de Egyiptomban a Szfinx alatt sem szabad √°sat√°sokat folytatni, mert kider√ľlne, hogy a most sum√©rnak nevezett, de 1852-1867 k√∂z√∂tt √Ķs-szk√≠t√°nak azonos√≠tott agyagt√°bl√°k nemhogy M√≥zes (√≥egyiptomi nyelven "vezet√Ķ"), de √Ābrah√°m szerint sem jogos√≠tan√° fel ilyen "alapokra" hivatkozva, a zsid√≥kat, vagy a t√∂bbs√©g√ľket val√≥tlanul ad√≥, magukat zsid√≥nak tart√≥ kaz√°rokat, hogy foszforbomb√°kkal, DIME eszk√∂z√∂kkel hajtsanak v√©gre n√©pirt√°st! A 2011-ben is folytat√≥d√≥ vegyi-permetez√©sek v√°rhat√≥ kihat√°sak√©nt, a magukat √©lelmiszerrel ell√°tni k√©ptelen orsz√°gokban √°lland√≥sul az √©hez√©s, √©s az ezek miatt a zavarg√°sok, amit NATO, ENSZ, USA, izraeli, az egyes√ľlt francia-brit hader√Ķ, √©s a helyi katonai diktat√ļr√°k seg√≠ts√©g√©vel fojtanak el. A folyamat j√≥l l√°that√≥ a jelenlegi √©szak-afrikai, √©s k√∂zel-keleti orsz√°gok lakoss√°g√°nak l√°zad√°sain kereszt√ľl. Az agresszi√≥ sokfrontos! Haiti, Afganiszt√°n, Bahrein, L√≠bia, Tun√©zia, Egyiptom, Elef√°ntcsontpart, Irak, de fedett, elhalgatott tev√©kenys√©g szinten, Jemen, Sz√≠ria, Ir√°n stb. ter√ľleteken is, mert a CIA, a Mossad, a brit √©s francia titkosszolg√°lat minden ter√ľleten "ek√Ķk√©sz√≠t√Ķ tev√©kenys√©get folytat, a helyi hatalom seg√≠ts√©g√©vel, vagy ellen√©re. A gy√ľlev√©sz rabl√≥k arra specializ√°l√≥dtak, hogy az arab egys√©g l√©trej√∂tt√©t megakad√°lyozand√≥, √©s els√Ķsorban Eur√≥pa, √©s az USA lakoss√°g√°nak energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyeztetve, tov√°bbi "forradalmi hull√°mot" provok√°ljanak ki! Mindezeket s√ļlyosb√≠tja, a folyamatos NATO vegyi-permetez√©se, √©s az atomer√Ķm√Ľvekbe vetett b√≠zalom nagym√©rt√©k√Ľ s√∂kken√©se, amit a Jap√°n ellen elk√∂vetett f√∂kdreng√©ssel, √©s a fukushimai atomkatasztr√≥fa el√Ķid√©z√©s√©vel √©rtek el, term√©szetesen, ezesetben a m√©dia t√°mogat√°s√°val, ami nem mondhat√≥ el, pl. a bahreini esem√©nyek kapcs√°n.
Figyelmeztet√©s mindneki sz√°m√°ra, hogy a zsid√≥k √°ltal kre√°lt Biblia "v√©g√≠t√©let√©t" a jelenlegi helyzet el√Ķid√©sre tal√°lt√°k ki, a magukat a 7. sz√°zadt√≥l kiv√°lasztott n√©pnek √∂njel√∂lten kiki√°lt√≥ zsid√≥k! A "megj√≥solt" √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, katasztr√≥f√°k nem az√©rt k√∂vetkeznek be, mert Isten √°ltal elrendeltett, hanem az√©rt, mert "az Istent j√°tsz√≥k" megrendezt√©k, √©s el√Ķid√©z√©s√©t elrendelt√©k! Ne feledj√ľk, J√©zus, a Talmud szerint sem volt zsid√≥!

(Gondolom, a Rothschildok, Rockefellerek, Soros, Bil Gates, Obama, a Warburgok, Kissinger, Clinton√©k, vagy Cameron, Merekl, √©s S√°rk√∂zy, Orb√°n, L√°z√°r nyelv√©vel a talpukat csiklandoztatva, nagyon "b√ľszk√©k" lehetnek magukra, hogy milyen "okosak", de mindenki be lehet csapni... egyszer. Ha t√ļl√©li, m√©gegyszer m√°r nagyon neh√©z lesz!)

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | piskota - 2011.04.17. 08:46:56
Tal√°n nem kellene minden, az √©let√ľnket megk√∂nny√≠t√Ķ, ma m√°r l√©telemr√Ķl lemondani!
L√°that√≥, hogy milyen alapvet√Ķ gondot okozhat olyan v√≠vm√°ny, tal√°lm√°ny, mint a ker√©k: egyesekn√©l hi√°nycikk, m√°sokn√°l t√∂bb van,vannak olyanok is, akikn√©l csak az agyi /ker/-√©k l√©tezik, √ļgy be vannak gyepesedve...
Tal√°n, vagy minden bizonnyal, el√©g lenne az orsz√°g parazit√°it, melyek √°lland√≥ gyulladt fert√Ķz√©st okoznak, marad√©ktalanul elt√°vol√≠tani...!
Gyzolt√°n
#32 | balu998 - 2011.04.17. 18:11:34
Asumhari,

GWEN-nek √≠rj√°k (Ground Wave Emergency Network v mi.) √©s tudtommal egy saj√°tos technol√≥gi√°t k√©pvisel - nem vagyok meggy√Ķz√Ķdve r√≥la, hogy n√°lunk is vannak. Vannak viszont mobil antenna tornyok √©s m√°r egyszer a PI f√≥rumon felvetettem, hogy fel kell √Ķket t√©rk√©pezni √©s bek√©sz√ľlni a lefektet√©s√ľkre. A mobilgy√°rt√≥- √©s szolg√°ltat√≥ c√©gek v√°s√°rolt√°k fel anno a szovjet tudatm√≥dos√≠t√≥ technol√≥gi√°kat (Nokia, Orange, T-Mobile, Telenor stb.), sz√≥val szerintem n√°lunk ott az els√Ķdleges vesz√©lyforr√°s.
#33 | Tulok - 2011.04.17. 19:19:29
Mobilom m√°r nincs, a mikr√≥ t√∂nkrement 2 √©ve, az automata mos√≥g√©ppel egy√ľtt. Digit√°lis TV nincs! V√≠z saj√°t k√ļtb√≥l, a stirling-motor j√∂v√Ķ h√©ten √©rkezik. Kaz√°n a sp√°jzban (hamarosan a v√©grehajt√≥kat is oda aggatom f√ľst√∂l√Ķdni). F√Ķ csap√°sir√°ny a net, azt kell v√©deni! √Āt√°llok linuxra. Most j√∂hetnek az ellencsap√°s eszk√∂zei, a l√©zer, elektrom√°gneses interferencia, Schumann-gener√°tor, a "rezg√©ssz√°m emelked√©s" miatt, mivel a "szeretrezg√Ķk" folyamatosan jelzik, hogy "emelkedik a K√°rp√°t-medence rezg√©sfrekenci√°ja".
A 7,83 Hz-r√Ķl, 13-14 Hz-re emel√©s, nem a felfokoz√≥d√≥ nemzti √∂ntudat, vagy hit ereje miatt t√∂rt√©nik. Ez is r√©sze a "tervnek", a HAARP "eredm√©nye", emelik a frekvenci√°t, ezzel megzavarva a term√©szetes ritmust! Az √°ltalunk m√©rt aktivit√°s-n√∂veked√©s 13-15 Hz k√∂z√∂tt! L√©pn√ľnk kell!
#34 | piskota - 2011.04.17. 20:58:35
Lacik√°m!
A lépéskényszer már évtizedek óta fennáll!
A TEMPO élén Borbély Józseffel megint lépett...
Feszegetni kell a rendszert, melynek eresztékei már recsegnek-ropognak. Biztató kilátásnak ígérkezik, hogy a régóta várt összeomlás is bekövetkezik.
Enn√©l rem√©lhet√Ķleg, m√°r csak jobb rendszer j√∂het!
Gyz.
#35 | Statikus - 2011.04.17. 21:31:14
Gondolom, Grandpierre K. Attila neve ismer√Ķs (√©desapja √∂r√∂kbecs√Ľ m√Ľv√©t - Kir√°lygyilkoss√°gok - f√©ltve √Ķrz√∂m). Attila a t√©m√°hoz illeszked√Ķ tanulm√°nya itt √©rhet√Ķ el (alant egy id√©zet olvashat√≥ bel√Ķle):
http://www.grandp...32/elo.htm

"Az √©l√Ķl√©nyek √©s az ember szervezete alapvet√Ķen elektrom√°gneses szervez√Ķd√©s√Ľ. Az elektrom√°gneses (EM) t√©r szab√°lyozza, v√°ltja ki √©s hangolja √∂ssze szervezet√ľnk sok billi√°rdnyi (ezer-milli√°rdnyi) sejtj√©nek m√°sodpercenk√©nt t√∂bb sz√°zezernyi k√©miai folyamat√°t. Ez az elektrom√°gneses szervez√Ķd√©s a szervezet√ľnk elektronjaihoz √©s ionjaihoz k√∂t√Ķd√Ķ, de √∂nmag√°ban is akt√≠v, √∂nindukci√≥ra k√©pes mez√Ķ k√©miai atomjaink, molekul√°ink m√∂g√∂tt egyfajta finom-testk√©nt, finom-szervez√Ķd√©st alkot. Ez a mez√Ķ gondoskodik eg√©szs√©g√ľnk fenntart√°s√°r√≥l."

Ezen id√©zet ism√©t felveti a k√©rd√©st: mi t√∂rt√©nik a k√°lium √©s n√°trium ionokkal (mesters√©gesen gerjesztett) elektrom√°gneses t√©rben - s√©r√ľl-e a sejtek anyagcser√©je (n√°trium-k√°lium pumpa)? Mi t√∂rt√©nik a radioakt√≠v k√°lium-izot√≥p ionjaival - f√Ķleg akkor, ha s√≥z√°ssal a k√≠v√°natosnak a t√∂bbsz√∂r√∂s√©t juttatjuk szervezet√ľnkbe?
#36 | piskota - 2011.04.18. 00:45:25
Statikus!

Felvet√©sedre a v√°lasz meglehet√Ķsen ban√°lis...
A szervezet automatikus v√°lasza a stabil v√°ltozatlan helyzet fenntart√°s√°ra t√∂rekszik, s azt a szervezet a pillanatnyi eg√©szs√©g√°llapot√°nak megfelel√Ķ, v√©gs√Ķ hat√°rig tartja is. Ezt k√∂vet√Ķen, a m√©rgez√©s er√Ķss√©g√©nek f√ľggv√©ny√©ben el√Ķsz√∂r betegs√©gt√ľneteket produk√°l, ami term√©szetesen hal√°llal is v√©gz√Ķdhet.
A folyamatot egy exponenciális görbével lehetne ábrázolni...
Ezen t√ļl, a sejten bel√ľli hat√°s-t√∂rt√©n√©sek, mint kutat√°si ter√ľlet, ma els√Ķsorban katonai, titkosszolg√°lati tev√©kenys√©gi k√∂rbe tartozhat, felt√©telez√©sem szerint.
Gyz
#37 | Tulok - 2011.04.18. 02:44:29
Zolik√°m! Ha elolvasod az √ļj, 2012-ben √©letbe l√©ptetni sz√°nd√©kozott alkott√°kolm√°nyt, sz√≥szerinti √©rtelmez√©se, √©s v√©grehajt√°sa szerint, az √∂sszes volt, √©s jelenlegi parlamenteti l√©tsz√°mot, az √∂sszes volt, √©s jelenlegi korm√°nytagot le kell csukni, √©s a sz√∂vegez√©s alapj√°n le is lehetne, vagyis humbug az eg√©sz! Az, hogy a TEMPO felt√°r b√Ľncselekm√©nyeket, nagyon helyes, de b√Ľn√∂z√Ķk el√≠t√©l√©s√©hez HATALOM kell, mert "l√≥f..szt sem √©r a harag, hatalom n√©lk√ľl"!
Statikusnak adott v√°laszod korrekt, de √ē nem ezt feszegeti.
A kálium-nátrium ionok kialakítására való HAARP hatások érdekelnék, vagyis az, amit a HAARP és GWEN tornyok elktromágneses kisugárzásukkal változásként létre tudnak hozni a szervezetben.
Erre a v√°lasz az, hogy az idegp√°ly√°kban, ill. az idegp√°ly√°kat alkot√≥ lithium b√°zisnak (ritkaf√∂ldf√©m) - √©s a bonyolult bioelektromos k√∂lcs√∂nhat√°soknak k√∂sz√∂nhet√Ķen - antenna-szer√Ľ m√Ľk√∂d√©st k√∂lcs√∂n√∂z az elektrom√°gneses sug√°rz√°s. Ennek hat√°s√°ra elktrol√≠zis l√©p fel, ami term√©szetesen ionokat hoz l√©tre, amik megzavarj√°k, vagy teljesen felbor√≠tj√°k a sejtek m√Ľk√∂d√©s√©t. Hogy ez az√©rt nem teljesen igaz, a benn√ľnket k√∂r√ľlvev√Ķ elektroszmog igazolja, de a nagyfesz√ľlts√©g√Ľ t√°vvezet√©kek alatti √©p√≠tm√©nyekben tart√≥zkod√≥ emberek r√°kos megbeteged√©sei is, vagyis helyes √°llap√≠tottad meg, hogy "er√Ķss√©g√©nek f√ľggv√©ny√©ben el√Ķsz√∂r betegs√©gt√ľneteket produk√°l, ami term√©szetesen hal√°llal is v√©gz√Ķdhet", intenzit√°st√≥l f√ľgg√Ķen!
#38 | Statikus - 2011.04.18. 09:59:39
piskota: A ban√°lis v√°laszt m√°r r√©g√≥ta tudom magam is. Igen, arra c√©loztam volna (ha nem lettem volna rest b√Ķvebben kifejteni), amit Tulok megfejtett: ha a HAARP (vagy hasonl√≥ √∂rd√∂gmasina) olyan frekvenci√°n √©s er√Ķss√©ggel "f√ľrdet" benn√ľnket elektrom√°gneses hull√°maival, amire pl. a k√°liumion eddig nem t√°rgyalt m√≥don reag√°l, a KCl-dal m√©g ink√°bb megemelten d√ļs√≠tott s√≥ fogyaszt√°s√°nak magasabb kock√°zati val√≥sz√≠n√Ľs√©get kell tulajdon√≠tani. El tudom k√©pzelni, hogy a Luganoi tanulm√°ny t√ľkr√©ben a k√°lium-fegyver alkalmaz√°s√°nak fokozatai vannak: el√Ķsz√∂r "csak" a n√°trium-k√°lium pumpa m√Ľk√∂d√©s√©be bevitt zavar fejtette ki hat√°s√°t √©vek, √©vtizedek alatt - I. fokozat; majd a bioelektromoss√°g r√©szletes felt√°r√°s√°t k√∂vet√Ķen, (a HAARP finomhangol√°si lehet√Ķs√©g√©t megoldva) egy durv√°bb, nagyobb hat√©konys√°g√ļ fokozatba kapcsol a t√ļln√©pesed√©st√Ķl fr√°szt kapott elit: a t√∂bbsz√∂r√∂sen t√ļladagolt, r√©szben radioakt√≠v k√°lium elektronszerkezet√©ben okoz(hat)nak pillanatnyi, vagy v√©gleges v√°ltoz√°st (az ion semleges√≠t√©s√©vel, krist√°lyk√©pz√Ķd√©sre val√≥ k√©sztet√©ssel, stb.) - ez ak√°r egyedi, √ļj betegs√©g t√≠pus megjelen√©s√©t is eredm√©nyezheti...
#39 | piskota - 2011.04.18. 10:12:28
Lacik√°m!

Szerintem Te sem vitatod azt a vitathatatlan tényt, hogy a rejtett hadviselés egyre nagyobb szerephez jut...
Ez egyre sz√©lesebb, s egyre titkosabb √©s sz√©lesebb spektrumot √©s tev√©kenys√©get jelent, mely tev√©kenys√©gr√Ķl csak egy-egy ki√°br√°ndult, vagy megvil√°gosodott kutat√≥ r√©v√©n nyerhet√ľnk betekint√©st. R√°ad√°sul az √≠gy hozz√°nk-jutott korrekt ismeret olyan m√©lys√©gig felfoghatatlannak t√Ľnik, amit "norm√°lis, azaz √°tlag√©sszel" csak elutas√≠tani lehet. Err√Ķl, ha m√©gis valami √°tt√∂r√©sf√©le tendencia kialakulna, az ir√°ny√≠tott m√©dia s√ľrg√Ķsen gondoskodna, hogy ne t√∂rt√©njen meg. Az ilyen esetekre felk√©sz√ľlt szakemberek √©s kifinomult forgat√≥k√∂nyvek gondoskodnak. A c√©l, hiteltelenn√© tenni a val√≥s inform√°ci√≥t...
K√∂zeli, a honlapon is szerepl√Ķ p√©lda a s√≥ k√°liumoz√°sa...
Gyzolt√°n
#40 | piskota - 2011.04.18. 10:17:30
Statikus

Okfejtésed világos, s minden bizonnyal a tényleges helyzetet tárja fel...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 33% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum