NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?
Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?M√°ra m√°r viszonylag kevesen, de azzal √©rvelnek, hogy az √°tlagos nyugati megfigyel√Ķ √©s a mainstream m√©dia fogyaszt√≥i kr√≥nikus t√∂rt√©nelmi amn√©zi√°ban szenvednek, √°m ez az" √°lom" m√°r nem tart sok√°ig! Egy, a vil√°got √©rint√Ķ gy√°szos folyamatnak vagyunk tanui, √©s egyben elszenved√Ķi alanyai is a jelenben, a mi jelen√ľnkben! A legt√∂bb ember a vil√°gon pr√≥b√°lja tov√°bb √©lni eddigi √©let√©t, √©s a n√∂vekv√Ķ neh√©zs√©geket egyre nehezebben lenyelve, rem√©nykedik a helyzet megold√≥d√°s√°ban, megoldhat√≥s√°g√°ban. M√©rpedig itt a rem√©ny kev√©s a megold√°shoz! A vil√°g szinte minden r√©sz√©n rejtett, vagy ny√≠lt katonai ir√°ny√≠t√°s uralkodik, a legt√∂bb helyen folyamatos konfliktushelyzetek teremt√©s√©t kier√Ķszakolva, kiprovok√°lva, vagy ha nincs hajland√≥s√°g, megrendezve.
A T√°vol-kelet eddig sem a demokratikus √°llamfel√©p√≠tm√©nyeir√Ķl volt h√≠res! A k√≠nai diktat√ļra, egyfajta iskolap√©d√°ja az NWO t√∂rekv√©seinek, de √Čszak-Korea diktat√ļr√°ja alatt szenved√Ķknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak √°ltal megsz√°llva tartott Jap√°nnak volt. A gyepl√Ķt kem√©ny k√©zzel r√°ngatj√°k, ha nem abba az ir√°nyba akarnak fordulni, amerre ir√°ny√≠tani akarj√°k √Ķket. Rezsimek, √©s az USA-b√≥l, vagy Oroszorsz√°gb√≥l, K√≠n√°b√≥l vez√©relt, l√°tszatdemokratikus orsz√°gok √°zsia szerte.

Folyamatosan kihangs√ļlyozz√°k, hogy K√≠na √°tvette a gazdas√°gi vezet√Ķ szerep√©t, de partjain√°l amerikai atomtengeralatj√°r√≥k k√©mkednek, √°llnak k√©szenl√©tben, szint√©n amerikai, els√Ķdleges csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂z√∂kkel. A Jap√°n f√∂ldreng√©ssel az USA megpr√≥b√°lta kiz√°rni a t√°vol-keleti egyes√ľl√©s lehet√Ķs√©g√©t. Jap√°n jelenleg d√ľledez√Ķ roncsaiba kapaszkodva v√°rja a k√∂vetkez√Ķ, megsemmis√≠t√Ķ csap√°st. K√≠na v√©di energia-ut√°np√≥tl√°si √ļtvonalait, els√Ķsorban a megsz√°llt Perzsa-√∂bl√∂n kereszt√ľl √©rkez√Ķt. A Mianmari vezet√©kek m√©g annyi olajat √©s g√°zt sem sz√°ll√≠tanak, mint az orosz √Āzsia-vezet√©k. A gig√°szi m√©ret√Ľ ipar, energia n√©lk√ľl le√°ll, ha elz√°rj√°k beszerz√©si forr√°sait√≥l. A K√≠nai-tenger g√°zmez√Ķinek kiakn√°z√°sair√Ķl az USA nem enged megegyez√©st Jap√°nnak. Az, hogy Oroszorsz√°g √©s K√≠na, mi√©rt nem veszi birtokba er√Ķvel a t√©rs√©get, t√∂bb k√©rd√©st is felvet. Az els√Ķ, hogy ny√≠lt agresszi√≥ra jelenleg m√©g az USA sem mer vetemedni, mert m√©g nincs bevezetve mindn√ľtt a katonai ir√°ny√≠t√°s. Felforgat√≥, korm√°nyokat lecser√©l√Ķ tev√©kenys√©g√©t, ENSZ hat√°rozatok m√∂g√© b√ļjtatja, de m√°r senki sem tartja hitelesnek, a "vil√°gb√©ke √Ķr√©nek szerep√©ben". Egyre kevesebb, a manipul√°lt m√©dia ellen√©re is, aki elhiszi, hogy nem az USA korm√°ny√°t r√°ngat√≥ "b√°bj√°t√©kosok" kegyetlen, embertelen √©rdekhatalma √°ll, a gerjeszett h√°bor√ļk, √©h√≠ns√©g, f√∂ldreng√©sek, a "gazdas√°gi √∂sszeoml√°s", √©s n√∂vekv√Ķ jogs√©rt√©sek m√∂g√∂tt . Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, milyen szerepet v√°llalt, a tervek v√©grehajt√°s√°ban Oroszorsz√°g, √©s mi√©rt besz√©l√ľnk er√Ķs K√≠n√°r√≥l, amikorra nyugati ipar K√≠n√°ba telep√≠t√©se, gazdas√°gilag t√∂nkre teszi Eur√≥p√°t √©s az USA gazdas√°g√°t is. A sz√°lak √∂sszefon√≥d√°st mutatnak! Ennek is meg van a maga oka! Ha az USA, kiviszi gy√°rt√≥ipar√°t, √©s Eur√≥pa gazdas√°gait r√°k√©nyszer√≠ti, hogy szint√©n olcs√≥ munker√Ķvel dolgoztasson, saj√°t n√©pess√©ge v√©delme helyett K√≠n√°ba, egy√©rtelm√Ľ, hogy a nyom√°s alatt tartott, banki csal√°sokkal kifosztott orsz√°gok, negat√≠v egyenleg√Ľekk√© v√°lnak!

A na√≠vabb emberek Oroszorsz√°g, √©s K√≠na elllenreakci√≥j√°ban rem√©nykedik, de K√≠n√°ban a Li "familia" nagy t√∂rt√©nelmi hagyom√°nyokkal rendelkezik. A Li csal√°dn√©v visel√©se nagy megtiszteltet√©st jelent. A Tang dinaszti√°nak (618-906-ig uralkodott) Li Yuan volt a megalap√≠t√≥ja. Ut√≥da Li Shimin n√©ven uralkodott. Az √Ķ uralkod√°sa idej√©n kezdt√©k meg az els√Ķ nyomd√°k a m√Ľk√∂d√©s√ľket, √©s vezett√©k be a pap√≠rp√©nzt K√≠n√°ban. Korunkban K√≠na egyre ink√°bb integr√°l√≥dik ahhoz a vil√°grendhez, amelyet az illumin√°tus p√©nzoligarchia l√©trehozott. A nemzetk√∂zi p√©nzvil√°g hatalmas hitelei, √©s kereskedelmi, ipari egy√ľttm√Ľk√∂d√©se n√©lk√ľl K√≠na nem fejl√Ķdhetne olyan gyorsan, mint amilyennek ma tan√ļi vagyunk. Az egyik meghat√°roz√≥ p√©nzint√©zetet, a Bank of East Asia-t (BEA-t) Li Kwok-po ir√°ny√≠tja. A BEA partneri kapcsolatban √°ll a Warburgokkal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂dik az illumin√°tus vil√°gc√©gekkel. A Rothschildok √©s a Rockefellerek szoros kapcsolatot tartanak a Li csal√°ddal. Ezt meger√Ķs√≠ti az is, hogy amikor Li Peng a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g minisztereln√∂ke ell√°togat New Yorkba, mindig tal√°lkozik a Rockefeller, √©s m√°s vezet√Ķ p√©nzdinaszti√°k tagjaival. Egy m√°sik Li, Li Ka-shing doll√°rmilli√°rdos, √©s gyakorlatilag Hongkong gazdas√°gi ura. A Li csal√°d √©s az illumin√°tusok k√∂zti szoros kapcsolatra utal az a t√©ny is, hogy Li Ka-shing megv√°s√°rolhatta Kanad√°ban a Husky Oil elnevez√©s√Ľ nagyv√°llalatot.K√≠n√°ban is m√Ľk√∂dnek titkos t√°rsas√°gok. Err√Ķl t√∂bb kutat√≥ is kell√Ķen dokument√°lt k√∂nyvben sz√°mol be. A Li csal√°d sz√°mos tagja vezet√Ķ szerepet t√∂lt be a Tri√°dok n√©ven ismert titkos t√°rsas√°gban. A Li dinasztia tagjai ellen√Ķrzik Hongkongot √©s a Tri√°dok ir√°ny√≠tj√°k a v√°rost. Li Mi volt az, aki l√©trehozta a hatalmas m√°k√ľltetv√©nyeket, amelyek a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ illumin√°tus csal√°dok sz√°m√°ra √≥ri√°si j√∂vedelmet biztos√≠tottak. A CIA √ľgyn√∂kei l√°tt√°k el a sz√ľks√©ges √°rukkal Li Mi t√°bornokot, amikor √Ķ tartotta ellen√Ķrz√©se alatt az "arany-h√°romsz√∂g" n√©ven ismert ter√ľletet, ahol az √≥pium termel√©s folyt. Oroszorsz√°g, K√≠n√°val, √©s az arab vil√°g egy r√©sz√©vel, l√°tsz√≥lag a "m√°sik oldalt" k√©pviseli √©s t√°mogatja, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk az orosz tulajdoni viszonyokat, neh√©z lenne, t√∂bbek k√∂zt a GAZPROM f√Ķ tulajdonosak√©nt, Putyint is besorolni a vil√°g megment√©s√©n f√°radoz√≥k k√∂z√©! Ami egy√©rtelm√Ľ, az az, hogy Oroszorsz√°gnak sz√ľks√©ge van K√≠n√°ra, Ir√°nra, Sz√≠ri√°ra, Libanonra, Venezuel√°ra, √©s m√°s d√©l-amerikai orsz√°gokra, hogy ellens√ļlyozni tudja az USA, Izrael, Franciaorsz√°g, √©s Nagy Bitannia erej√©t. K√©rd√©s, hogy milyen √©rdekek ment√©n, mivel n√©met-orosz kooper√°ci√≥ban kidolgozott, kismam√°kat medd√Ķv√© t√©v√Ķ olt√°sok is nagy port vertek fel oroszorsz√°gban.
Jellemz√Ķen, csak "bizonyos" h√≠rforr√°sok mert√©k k√∂z√∂lni. A n√©met politikglobal.net m√©g t√°j√©koztatni tudott r√≥la, de m√°ra m√°r proxyn kereszt√ľl sem lehet el√©rni! Ha m√©g nem vil√°gos, az ENSZ 2050-ig sz√≥l√≥ tervezete szerint, 50%-al cs√∂kkenteni kell a F√∂ld lakoss√°g√°t! Nem hangos a vil√°gsajt√≥ att√≥l, hogy ezt a tervezetet, a 2010-es konferenci√°n b√°rki is vadul ellenezte volna!

A 22,5 milli√≥s ausztr√°li√°t is lenull√°zt√°k. Gabonaterm√©se t√∂nkrement, ahogy Eur√≥p√°√©t is t√∂nkretett√©k a folyamatos vegyipermetez√©sekkel, √©s Queenslandban is √©p√ľlnek az elk√ľl√∂n√ľl√Ķ, hangv√©d√Ķ fallakkal ell√°tott zsid√≥ lak√≥telepek. Katonailag K√≠na ellen nem sokat jelent, de ilyen szempontb√≥l az indon√©ziai szigetvil√°g sem.Indi√°nak ezekt√Ķl f√ľggetlen√ľl van v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge! Vagy amerikai -ausztr√°l-izraeli-francia-brit seg√≠ts√©ggel megt√°madja K√≠n√°t √©s Pakiszt√°nt, vagy ki√©heztetik, kiirtj√°k √©s lerombolj√°k. Indi√°ban az √°llapotok katasztr√≥f√°lisak! 25 milli√≥ indiai fert√Ķz√∂tt hibrid AIDS v√≠russal, √©s Kasm√≠r jelenti az √©lelmiszerell√°t√°s id√Ķleges megold√°s√°t, amin jelenleg osztozni kell Pakiszt√°nnal. A T√°vol-kelet demogr√°fiai robban√°sa 1900 √≥ta 3-4 szeres√©re n√∂velte a l√©leksz√°mot. K√≠na 2008-ra, az 1900-as 398 milli√≥r√≥l, 1330 milli√≥ra, India 284 milli√≥r√≥l, 1147 milli√≥ra, Indon√©zia 43 milli√≥r√≥l, 237 milli√≥ra n√∂vekedett, de az√©rt megeml√≠thet√Ķ, hogy az USA is 76 milli√≥r√≥l, 304 milli√≥ra √©rt√©ke is. Ezzel szemben Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°ma folyamatosan cs√∂kken, ha nem sz√°m√≠tjuk az etnikai konfliktusok kialak√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©gesnek tartott, f√Ķleg muszlim betelep√≠tettek okozta l√©tsz√°mn√∂veked√©st. Ez azonban csak mennyis√©gi, nem min√Ķs√©gi n√∂veked√©s, vagy stagn√°l√°s. A Bilderberg Geoup vezet√©s√©nek nem volt neh√©z eltartottk√©nt Eur√≥p√°ba csalogatni, "k√∂telez√Ķen betelep√≠teni" a t√ļlnyom√≥r√©szt k√©pzetlen n√©pess√©get. A kihangs√ļlyozott etnikumv√©delem, az eur√≥pai gazdas√°gok, le√©p√≠t√©se, a fikt√≠v √°llamad√≥ss√°gok terhei szavatolj√°k a konfliktusokat, amiket a NATO vegyipermetez√©se okozta √©lelmiszerhi√°ny, eleve ki√©lez.
Eur√≥pa √©s az USA "polg√°ri gazdas√°g√°nak" √∂sszeoml√°s√°hoz sz√ľks√©ges a k√∂zel-keleti olajorsz√°gokban, szint√©n √©lelmiszerhi√°nnyal kialak√≠tott "forradalmi hangulat", √©s a most el√Ķk√©sz√ľletek alatt √°ll√≥, k√∂zel-keleti, √©s √©szak-afrikai h√°bor√ļ!

Izrael l√©t√©nek 1948-as kier√Ķszakol√°sa a k√∂zel-keleti t√Ľzf√©szek l√©trehoz√°s√°hoz, √©s a folyamatos fesz√ľlts√©gek fenntart√°s√°hoz volt sz√ľks√©ges√©s, √©s sz√ľks√©g√ľk is van r√° m√©g egy, el√Ķre l√°that√≥an, r√∂videbb ideig. A palesztin ter√ľletek vall√°si k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott betelep√≠t√©se "elfekv√Ķ" l√©tsz√°mk√©nt szerepel√Ķ szefard, falasha, k√≠nai, afg√°n, iraki, ir√°ni, k√∂z√©p-afrikai, keleti-kaz√°r, √©s asken√°zi-kaz√°rokkal, az er√Ķszakos haszid telepesek v√©delm√©re hivatkozva, 1,5 milli√≥ paleszt√≠n √©let√©be ker√ľlt eddig. Izrael minden szomsz√©dj√°val h√°bor√ļs konfliktust kezdem√©nyezett. 1976. √≥ta a g√°zai, √©s a Palesztin √°llam ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ g√°zlel√Ķhelyek megszerz√©se √©rdek√©ben fokozt√°k a palesztinok kiszor√≠t√°s√°t, √©s a legembertelenebb m√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kiirt√°s√°t, terrorizmusra, √©s az erre a c√©lra kialak√≠tott vall√°sukra hivatkozva, melyszerint Isten√ľk "nekik adta ezt a f√∂ldet". A t√∂rt√©nelemhamis√≠t√°s, leletek megsemmis√≠t√©se, az √Ķskereszt√©nys√©gb√Ķl (√Ķs-szk√≠ta) lopott t√∂rt√©neti r√©szek, elemek be√©p√≠t√©se vall√°sukba j√≥l p√©ld√°zza az Egyiptomiakt√≥l √°tvett t√≠zparancsolat (akik becs√ľletesen bevallva, a sum√©rnak elkeresztelt, √Ķs-szk√≠t√°kt√≥l vett√©k √°t), kisaj√°t√≠t√°sa is! Takargatni val√≥ b√Ķven akad, mert sem a sirat√≥fal, sem a Jeruzs√°lemi nagytemplom alatt, de Egyiptomban a Szfinx alatt sem szabad √°sat√°sokat folytatni, mert kider√ľlne, hogy a most sum√©rnak nevezett, de 1852-1867 k√∂z√∂tt √Ķs-szk√≠t√°nak azonos√≠tott agyagt√°bl√°k nemhogy M√≥zes (√≥egyiptomi nyelven "vezet√Ķ"), de √Ābrah√°m szerint sem jogos√≠tan√° fel ilyen "alapokra" hivatkozva, a zsid√≥kat, vagy a t√∂bbs√©g√ľket val√≥tlanul ad√≥, magukat zsid√≥nak tart√≥ kaz√°rokat, hogy foszforbomb√°kkal, DIME eszk√∂z√∂kkel hajtsanak v√©gre n√©pirt√°st! A 2011-ben is folytat√≥d√≥ vegyi-permetez√©sek v√°rhat√≥ kihat√°sak√©nt, a magukat √©lelmiszerrel ell√°tni k√©ptelen orsz√°gokban √°lland√≥sul az √©hez√©s, √©s az ezek miatt a zavarg√°sok, amit NATO, ENSZ, USA, izraeli, az egyes√ľlt francia-brit hader√Ķ, √©s a helyi katonai diktat√ļr√°k seg√≠ts√©g√©vel fojtanak el. A folyamat j√≥l l√°that√≥ a jelenlegi √©szak-afrikai, √©s k√∂zel-keleti orsz√°gok lakoss√°g√°nak l√°zad√°sain kereszt√ľl. Az agresszi√≥ sokfrontos! Haiti, Afganiszt√°n, Bahrein, L√≠bia, Tun√©zia, Egyiptom, Elef√°ntcsontpart, Irak, de fedett, elhalgatott tev√©kenys√©g szinten, Jemen, Sz√≠ria, Ir√°n stb. ter√ľleteken is, mert a CIA, a Mossad, a brit √©s francia titkosszolg√°lat minden ter√ľleten "ek√Ķk√©sz√≠t√Ķ tev√©kenys√©get folytat, a helyi hatalom seg√≠ts√©g√©vel, vagy ellen√©re. A gy√ľlev√©sz rabl√≥k arra specializ√°l√≥dtak, hogy az arab egys√©g l√©trej√∂tt√©t megakad√°lyozand√≥, √©s els√Ķsorban Eur√≥pa, √©s az USA lakoss√°g√°nak energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyeztetve, tov√°bbi "forradalmi hull√°mot" provok√°ljanak ki! Mindezeket s√ļlyosb√≠tja, a folyamatos NATO vegyi-permetez√©se, √©s az atomer√Ķm√Ľvekbe vetett b√≠zalom nagym√©rt√©k√Ľ s√∂kken√©se, amit a Jap√°n ellen elk√∂vetett f√∂kdreng√©ssel, √©s a fukushimai atomkatasztr√≥fa el√Ķid√©z√©s√©vel √©rtek el, term√©szetesen, ezesetben a m√©dia t√°mogat√°s√°val, ami nem mondhat√≥ el, pl. a bahreini esem√©nyek kapcs√°n.
Figyelmeztet√©s mindneki sz√°m√°ra, hogy a zsid√≥k √°ltal kre√°lt Biblia "v√©g√≠t√©let√©t" a jelenlegi helyzet el√Ķid√©sre tal√°lt√°k ki, a magukat a 7. sz√°zadt√≥l kiv√°lasztott n√©pnek √∂njel√∂lten kiki√°lt√≥ zsid√≥k! A "megj√≥solt" √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, katasztr√≥f√°k nem az√©rt k√∂vetkeznek be, mert Isten √°ltal elrendeltett, hanem az√©rt, mert "az Istent j√°tsz√≥k" megrendezt√©k, √©s el√Ķid√©z√©s√©t elrendelt√©k! Ne feledj√ľk, J√©zus, a Talmud szerint sem volt zsid√≥!

(Gondolom, a Rothschildok, Rockefellerek, Soros, Bil Gates, Obama, a Warburgok, Kissinger, Clinton√©k, vagy Cameron, Merekl, √©s S√°rk√∂zy, Orb√°n, L√°z√°r nyelv√©vel a talpukat csiklandoztatva, nagyon "b√ľszk√©k" lehetnek magukra, hogy milyen "okosak", de mindenki be lehet csapni... egyszer. Ha t√ļl√©li, m√©gegyszer m√°r nagyon neh√©z lesz!)

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | kore - 2011.04.14. 15:07:34
Kedves Tulok!
Vajon mif√©le magaslatra helyezkedt√©l fel, hogy mindezt az √°rm√°nyt egy√ľtt, egy k√©pben l√°ssad √©s l√°ttasd meg mivel√ľnk?
Fel√©ledhet-e √ļjra, a mi id√Ķnkben is, a b√Ľn√∂z√Ķk √°ltal 42 darabra sz√©thasogatott, s a F√∂ld√∂n mindenfel√© elrejtett Osiris? vagy a magj√°b√≥l sz√ľletett, minden gaztett√©rt megfizet√Ķ Nap-Fia, a Szent S√≥lyom gyermeke?
#2 | Statikus - 2011.04.14. 19:03:20
Lehet, hogy s√°nt√≠t a hasonlat, de csak el√Ķ√°llok vele:
T√≠z kicsi n√©ger - Agatha Christie egyik nagysiker√Ľ krimije
1. forgatókönyv szerint mennek az események;
2. a gyilkos k√∂zt√ľnk van, de nem tudjuk ki az;
3. az ind√≠t√©k: mindannyian b√Ľn√∂s√∂k vagyunk - zab√°lunk, g√°zt ereget√ľnk, nagy az √∂ko-l√°bnyomunk;
4. l√°tsz√≥lag az elk√∂vet√Ķ is az √°ldozatok k√∂zt van - majd k√©s√Ķbb der√ľl ki, hogy megrendezett a hal√°la (itt s√°nt√≠t a dolog - elvileg nem lesz "f√ľggetlen" t√ļl√©l√Ķ, aki ezt meg tudn√° √°llap√≠tani);
5. egy-egy nagyobb eseménynek fizikai nyomai vannak - World Trade Center, ajkai iszaptározó, Fukushima;

Ha valaki tudja folytatni, sz√≠vesen veszem - vagy frapp√°nsabban p√°rhuzamot vonni, ak√°r m√°s irodalmi m√Ľ alapj√°n is. A l√©nyeg, hogy a Biblia, mint k√≥d (a "nagy trancs√≠r" forgat√≥k√∂nyve) mellett vannak kev√©sb√© jelent√Ķs t√∂rt√©net-kl√≥nok is...
#3 | kore - 2011.04.14. 19:44:26
Felel√Ķtlen j√°t√©kok a t√Ľzzel?

- 1945-t√Ķl m√°r r√©g konghat a F√∂ld belseje, mintha pin-ponglabd√°k pattogn√°nak benne, ha nem is hallani m√©g f√∂ldi f√ľl√ľnkkel. De ami k√©sik, nem m√ļlik, s√Ķt k√∂zel j√°rhatunk hozz√°! (http://www.youtub...r_embedded)
Tettes orsz√°gok, id√Ķpontok, darabsz√°mra bemutatva.

- HAARP-os j√°tszadoz√°s. (folyamatos)

- Id√Ķj√°r√°s manipul√°l√°sa l√©gi vegyszerez√©ssel (kombin√°lva az el√Ķbbivel), garant√°lt a term√©s - ill. √©lelmiszer-el√Ķ√°ll√≠t√°s ellehetetlen√≠t√©se. √Čl√Ķvil√°g m√©rgez√©ssel kombin√°lva. (folyamatos)

- CERN játszadozás, egy el- illetve beképzelt majdani uralásával a jobbára ismeretlen következményeknek. (folyamatos)

- 2010-es sz√°nd√©kos aljas mer√©nylet a Mexik√≥i √∂b√∂lben m√©rgez√Ķ vegyszerrel felsz√≠n al√° les√ľllyesztett olajjal: √©s a Golf √°ramlat meg√∂l√©se!
http://www.youtub...taClassics

- Központi Napunk piszkálása lézer lövedékekkel? (folyamatos)

- Holdunk piszk√°l√°sa? (folyamatos)

- Az emberi kult√ļra √©s oktat√°s, erk√∂lcs√∂k lez√ľlleszt√©se. Retteg√©sben tart√°s: v√©res √∂ld√∂kl√©sek v√°logatott rafin√©ri√°val kifejlesztett kegyetlens√©g√Ľ technikai eszk√∂z√∂kkel, √≥ri√°si √∂sszegeket √°ldozva erre, √©s bevetve a vil√°g legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb pontjain.
A normális életet szándékosan megakadályozva, a célországokat kirabolva.
(folyamatos)

Ki tud m√©g tov√°bbi adatokat az embergy√Ľl√∂l√Ķ hatalom "√°ld√°sos" lenyomataira?
#4 | Statikus - 2011.04.14. 20:49:12
Raszkolnyikov borzalmas √°lmot l√°tott:

"Eg√©sz k√∂zs√©gek, eg√©sz v√°rosok, n√©pek fert√Ķz√Ķdtek meg, √©s estek √Ķr√ľletbe. Mindenki izgalomban √©lt, egyik nem √©rtette a m√°sikat, √©s mind azt hitte, hogy egyed√ľl √Ķ hordozza mag√°ban az igazs√°got, gy√∂tr√Ķdve n√©zte a t√∂bbit, mell√©t verte, zokogott, kez√©t t√∂rdelte. Nem tudt√°k, kit √≠t√©ljenek el, √©s hogy √≠t√©lkezzenek felette. K√©ptelenek voltak megegyezni, mit tekintsenek j√≥nak, mit rossznak. Nem tudt√°k, kit hib√°ztassanak, √©s kinek adjanak igazat. Egym√°st √∂ld√∂st√©k d√ľh√ľkben, minden ok n√©lk√ľl. Eg√©sz hadseregekkel rontottak egym√°sra, de a seregek m√°r menetel√©s k√∂zben hirtelen √∂nmaguk ellen t√°madtak, felbomlottak, a harcosok egym√°snak estek, √ľt√∂tt√©k, v√°gt√°k, harapt√°k, felfalt√°k egym√°st. A v√°ro¬≠sokban naphosszat f√ļjt√°k a riad√≥t: mindenkinek mennie kellett, de hogy ki h√≠vja √©s mi√©rt, azt senki se tudta, mindenki reszketett. A legegyszer√Ľbb mesters√©geket abbahagyt√°k, mert mindenki a maga gondolatait fejte¬≠gette, a maga lelem√©ny√©t adta el√Ķ, √©s nem tudtak megegyezni. Abba¬≠maradt a f√∂ldm√Ľvel√©s. Volt, ahol csoportba ver√Ķdtek az emberek, meg√°llapodtak valami¬≠ben, esk√ľvel fogadt√°k, hogy √∂sszetartanak - de m√°r abban a pillanatban valami eg√©szen m√°sba kezdtek, mint amit terveztek, v√°dolta egyik a m√°sikat, √∂sszevere¬≠kedtek, kaszabolt√°k egym√°st. T√ľzek t√°madtak, √©h√≠ns√©g t√∂rt ki. Pusztult, veszett mindenki √©s minden. √Čs a v√©sz egyre n√Ķtt, terjedt tov√°bb, tov√°bb. Az eg√©sz vil√°gon mind√∂ssze csak n√©h√°nyan menek√ľlhettek meg, a tiszt√°k, a v√°lasztottak, akiknek hivat√°sa egy √ļj emberfajt√°t √©s egy √ļj √©letet elind√≠tani, meg¬≠√ļj√≠tani, megtiszt√≠tani a f√∂ldet. De ezeket m√©g senki sehol nem l√°tta, szavukat, hangjukat se hallotta"
FJODOR MIHAJLOVICS DOSZTOJEVSZKIJ: B√õN √ČS B√õNH√ēD√ČS
#5 | Statikus - 2011.04.14. 20:59:23
A környezetszennyezési modell

"A haszn√°lhat√≥ glob√°lis fenyeget√©s kre√°l√°s√°ra a v√©gs√Ķ p√°ly√°z√≥ a k√∂rnyezetszennyez√Ķd√©s volt. A tanulm√°ny szerz√Ķi √ļgy v√©lt√©k, ez lehet a legsikeresebb, mivel megfigyelhet√Ķ felt√©telekhez lehet kapcsolni, olyanokhoz, mint a szmog vagy v√≠zszennyez√Ķd√©s, m√°s szavakkal ezt t√©nyekkel lehet al√°t√°masztani, √©s √©ppen ez√©rt hihet√Ķbb. Olyan j√≥slatokat lehet k√©sz√≠teni, amelyek F√∂ld√ľnk v√©g√©t vet√≠tik el√©nk, amely legal√°bb olyan sz√∂rny√Ľs√©ges, mint az atomh√°bor√ļ. Az ilyen el√Ķrejelz√©seknek a pontoss√°ga nem fontos. C√©ljuk nem a t√°j√©koztat√°s, hanem a megf√©leml√≠t√©s. M√©g az is sz√ľks√©gess√© v√°lhat, hogy sz√°nd√©kosan megm√©rgezz√©k a k√∂rnyezetet, hogy az el√Ķrejelz√©sek m√©g meggy√Ķz√Ķbbek legyenek, √©s hogy r√° lehessen ir√°ny√≠tani a k√∂zv√©lem√©ny figyelm√©t az √ļj ellens√©ggel szembeni harcra, amely f√©lelmetesebb, mint egy m√°sik nemzetb√Ķl, vagy ak√°r a vil√°g√Ľrb√Ķl √©rkez√Ķ t√°mad√≥. A t√∂megek hajland√≥bbak elfogadni a cs√∂kken√Ķ √©letsz√≠nvonalat, az ad√≥emel√©seket √©s az √©let√ľkbe t√∂rt√©n√Ķ b√ľrokratikus beavatkoz√°sokat, ha azt annak az √°rnak tekintik, amit a "f√∂ldanya megment√©s√©√©rt" kell fizetni. Ha siker√ľl el√ľltetni a lakoss√°g tudatalattij√°ban a k√∂rnyezetszennyez√©sb√Ķl sz√°rmaz√≥ hal√°l √©s pusztul√°s v√≠zi√≥j√°t, akkor az ellene folytatott glob√°lis k√ľzdelem val√≥ban p√≥tolhatja a h√°bor√ļt, mint kontrollmechanizmust."
Dr√°bik J√°nos: Milyen lesz az √ļj vil√°grend?
#6 | Tulok - 2011.04.14. 22:53:22
Kore! A c√©lom pont az volt, hogy r√°l√°t√°s ny√ļjtsak a folyamatok okaira, a k√∂zt√ľk tervszer√Ľen kialak√≠tott √∂sszef√ľgg√©sekre, a mi√©rtekre, ami a legt√∂bb embert √©rdekeln√©, de nem l√°tja meg az inform√°ci√≥dzsungel sz√∂vev√©ny√©n kereszt√ľl a Bilderberg val√≥s c√©lj√°t. Az alulr√≥l szeml√©l√Ķd√Ķ elveszik a r√©szletek k√∂z√∂tt, √©s pont ezt akarj√°k! Mindegy, hogy Ozirisznek, Napistennek, vagy √Ėregistennek nevezz√ľk az Istent, att√≥l m√©g ugyanaz marad. A "j√°t√©k a t√Ľzzel", m√°r olyan m√©rt√©k√Ľ, ami a kisz√°m√≠that√≥s√°g hat√°rait s√ļrolja!

Statikus! Raszkolnyikov √°lmai k√∂zel j√°rnak a val√≥s√°ghoz, de a DNS-specifikus, fajok kiirt√°s√°ra kifejlesztett v√≠rusokkal m√©g √ē sem tudott sz√°molni, ahogy a tudatm√≥dos√≠t√°s mai form√°ival sem, nem besz√©lve a HAARP-r√≥l, vagy m√°gneses fegyverekr√Ķl.
A k√∂rnyezetszennyez√©s √©lvonalba l√©ptet√©se, mint fegyver jelenik meg ebben a "harcban". Val√≥ban a megf√©leml√≠t√©s eszk√∂ze, √©s az emberis√©g feletti hal√°los √≠t√©letet v√©grehajt√≥k kamp√°nyszlogenje is, de √Ķk tudj√°k, hogy ez a "probl√©ma" csak az√©rt l√©tezik, mert nem hagyj√°k, nem engedik megoldani!
#7 | kore - 2011.04.14. 23:33:48
Tulok, csak a egyiptomi falfestm√©ny jelk√©peire gondoltam, s r√©szben HieroSolyma √Ķs alap√≠t√≥ira.
Igen, kisebb agykapacit√°ssal el tudunk mer√ľlni a probl√©ma tenger r√©szleteiben.
Ezért köszönöm és vagyok hálás írásodért.
#8 | Tulok - 2011.04.15. 00:02:28
Az az "egyiptomi falfestm√©ny", a Holtak K√∂nyve (tudom, hogy Te ismered, de van aki nem tudja, mi√©rt ker√ľlt pont egy ilyen k√©p a cikk elej√©re).
A l√°tsz√≥lagos elmer√ľl√©s az inform√°ci√≥-tengerben nem agykapacit√°sbeli hi√°nyoss√°g, csak milliom-egy esem√©ny egyidej√Ľleg val√≥ nyomon k√∂vethet√Ķs√©g√©nek lehetetlens√©ge.
√ēsi k√≠nai harci csel: "szirmaira bontani a vir√°got". Akik ellen√ľnk "dolgoznak", glob√°lis folyamatokat ir√°ny√≠tanak, de lebontatj√°k r√©szegys√©geire, aljas "bedolgoz√≥ikkal", meghat√°rozz√°k a sz√ľks√©ges eredm√©nyeket, de nem √Ķk hajtj√°k v√©gre. Minden kiszolg√°l√≥juk egy kicsit, egy kis r√©szter√ľletet kap, de ott hoznia kell az "eredm√©nyeket". B√Ķd√ľletes m√©ret√Ľ apar√°tus dolgozik al√°juk, az "ellens√©g", vagyis a mi p√©nz√ľnkb√Ķl.
#9 | fapipa - 2011.04.15. 00:34:49
Statikus Tulok Hape

Bosózik a hátam

Most j√∂ttem haza egy MSZ es gy√ľl√©sr√Ķl, √©s az eddig szeretetben √©l√Ķ, √©s dolgoz√≥ magyarok egym√°snak estek ( r√°ad√°sul a f√∂ls√Ķ vezet√©s j√≥volt√°b√≥l )
Ez egy √Ķr√ľlet!!!
Kiv√°ncsi vagyok mikor es√ľnk egym√°snak ugy is hogy v√©r follyon

Tulok
nehezen veszi be a gyomrom azt amit irt√°l
Tudom , hogy igazad van, de mégis....!
na és mi a francot tudok tenni ellene???
van ötletem, de nem tudom, hogy belehalok e.......
na de mindenki meghal egyszer ?!....
jó éjt !!! :-)
#10 | piskota - 2011.04.15. 01:13:06
Fapipa!

Ne szenvedj, ne borsózz!
Vegy√©tek g√≥rcs√Ķ al√° a vezet√©st, s aki nem odaval√≥, k√©rj√©tek meg, hogy a zsinag√≥g√°ban hirdesse az ig√©t...
Gyzolt√°n

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 33% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum