Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?
Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?Mára már viszonylag kevesen, de azzal érvelnek, hogy az átlagos nyugati megfigyelő és a mainstream média fogyasztói krónikus történelmi amnéziában szenvednek, ám ez az" álom" már nem tart sokáig! Egy, a világot érintő gyászos folyamatnak vagyunk tanui, és egyben elszenvedői alanyai is a jelenben, a mi jelenünkben! A legtöbb ember a világon próbálja tovább élni eddigi életét, és a növekvő nehézségeket egyre nehezebben lenyelve, reménykedik a helyzet megoldódásában, megoldhatóságában. Mérpedig itt a remény kevés a megoldáshoz! A világ szinte minden részén rejtett, vagy nyílt katonai irányítás uralkodik, a legtöbb helyen folyamatos konfliktushelyzetek teremtését kierőszakolva, kiprovokálva, vagy ha nincs hajlandóság, megrendezve.
A Távol-kelet eddig sem a demokratikus államfelépítményeiről volt híres! A kínai diktatúra, egyfajta iskolapédája az NWO törekvéseinek, de Észak-Korea diktatúrája alatt szenvedőknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak által megszállva tartott Japánnak volt. A gyeplőt kemény kézzel rángatják, ha nem abba az irányba akarnak fordulni, amerre irányítani akarják őket. Rezsimek, és az USA-ból, vagy Oroszországból, Kínából vezérelt, látszatdemokratikus országok ázsia szerte.

Folyamatosan kihangsúlyozzák, hogy Kína átvette a gazdasági vezető szerepét, de partjainál amerikai atomtengeralatjárók kémkednek, állnak készenlétben, szintén amerikai, elsődleges csapásmérő eszközökkel. A Japán földrengéssel az USA megpróbálta kizárni a távol-keleti egyesülés lehetőségét. Japán jelenleg düledező roncsaiba kapaszkodva várja a következő, megsemmisítő csapást. Kína védi energia-utánpótlási útvonalait, elsősorban a megszállt Perzsa-öblön keresztül érkezőt. A Mianmari vezetékek még annyi olajat és gázt sem szállítanak, mint az orosz Ázsia-vezeték. A gigászi méretű ipar, energia nélkül leáll, ha elzárják beszerzési forrásaitól. A Kínai-tenger gázmezőinek kiaknázásairől az USA nem enged megegyezést Japánnak. Az, hogy Oroszország és Kína, miért nem veszi birtokba erővel a térséget, több kérdést is felvet. Az első, hogy nyílt agresszióra jelenleg még az USA sem mer vetemedni, mert még nincs bevezetve mindnütt a katonai irányítás. Felforgató, kormányokat lecserélő tevékenységét, ENSZ határozatok mögé bújtatja, de már senki sem tartja hitelesnek, a "világbéke őrének szerepében". Egyre kevesebb, a manipulált média ellenére is, aki elhiszi, hogy nem az USA kormányát rángató "bábjátékosok" kegyetlen, embertelen érdekhatalma áll, a gerjeszett háborúk, éhínség, földrengések, a "gazdasági összeomlás", és növekvő jogsértések mögött . Felvetődik a kérdés, milyen szerepet vállalt, a tervek végrehajtásában Oroszország, és miért beszélünk erős Kínáról, amikorra nyugati ipar Kínába telepítése, gazdaságilag tönkre teszi Európát és az USA gazdaságát is. A szálak összefonódást mutatnak! Ennek is meg van a maga oka! Ha az USA, kiviszi gyártóiparát, és Európa gazdaságait rákényszeríti, hogy szintén olcsó munkerővel dolgoztasson, saját népessége védelme helyett Kínába, egyértelmű, hogy a nyomás alatt tartott, banki csalásokkal kifosztott országok, negatív egyenlegűekké válnak!

A naívabb emberek Oroszország, és Kína elllenreakciójában reménykedik, de Kínában a Li "familia" nagy történelmi hagyományokkal rendelkezik. A Li családnév viselése nagy megtiszteltetést jelent. A Tang dinasztiának (618-906-ig uralkodott) Li Yuan volt a megalapítója. Utóda Li Shimin néven uralkodott. Az ő uralkodása idején kezdték meg az első nyomdák a működésüket, és vezették be a papírpénzt Kínában. Korunkban Kína egyre inkább integrálódik ahhoz a világrendhez, amelyet az illuminátus pénzoligarchia létrehozott. A nemzetközi pénzvilág hatalmas hitelei, és kereskedelmi, ipari együttműködése nélkül Kína nem fejlődhetne olyan gyorsan, mint amilyennek ma tanúi vagyunk. Az egyik meghatározó pénzintézetet, a Bank of East Asia-t (BEA-t) Li Kwok-po irányítja. A BEA partneri kapcsolatban áll a Warburgokkal, és együttműködik az illuminátus világcégekkel. A Rothschildok és a Rockefellerek szoros kapcsolatot tartanak a Li családdal. Ezt megerősíti az is, hogy amikor Li Peng a Kínai Népköztársaság miniszterelnöke ellátogat New Yorkba, mindig találkozik a Rockefeller, és más vezető pénzdinasztiák tagjaival. Egy másik Li, Li Ka-shing dollármilliárdos, és gyakorlatilag Hongkong gazdasági ura. A Li család és az illuminátusok közti szoros kapcsolatra utal az a tény is, hogy Li Ka-shing megvásárolhatta Kanadában a Husky Oil elnevezésű nagyvállalatot.Kínában is működnek titkos társaságok. Erről több kutató is kellően dokumentált könyvben számol be. A Li család számos tagja vezető szerepet tölt be a Triádok néven ismert titkos társaságban. A Li dinasztia tagjai ellenőrzik Hongkongot és a Triádok irányítják a várost. Li Mi volt az, aki létrehozta a hatalmas mákültetvényeket, amelyek a különböző illuminátus családok számára óriási jövedelmet biztosítottak. A CIA ügynökei látták el a szükséges árukkal Li Mi tábornokot, amikor ő tartotta ellenőrzése alatt az "arany-háromszög" néven ismert területet, ahol az ópium termelés folyt. Oroszország, Kínával, és az arab világ egy részével, látszólag a "másik oldalt" képviseli és támogatja, de ha alaposabban megvizsgáljuk az orosz tulajdoni viszonyokat, nehéz lenne, többek közt a GAZPROM fő tulajdonosaként, Putyint is besorolni a világ megmentésén fáradozók közé! Ami egyértelmű, az az, hogy Oroszországnak szüksége van Kínára, Iránra, Szíriára, Libanonra, Venezuelára, és más dél-amerikai országokra, hogy ellensúlyozni tudja az USA, Izrael, Franciaország, és Nagy Bitannia erejét. Kérdés, hogy milyen érdekek mentén, mivel német-orosz kooperációban kidolgozott, kismamákat meddővé tévő oltások is nagy port vertek fel oroszországban.
Jellemzően, csak "bizonyos" hírforrások merték közölni. A német politikglobal.net még tájékoztatni tudott róla, de mára már proxyn keresztül sem lehet elérni! Ha még nem világos, az ENSZ 2050-ig szóló tervezete szerint, 50%-al csökkenteni kell a Föld lakosságát! Nem hangos a világsajtó attól, hogy ezt a tervezetet, a 2010-es konferencián bárki is vadul ellenezte volna!

A 22,5 milliós ausztráliát is lenullázták. Gabonatermése tönkrement, ahogy Európáét is tönkretették a folyamatos vegyipermetezésekkel, és Queenslandban is épülnek az elkülönülő, hangvédő fallakkal ellátott zsidó lakótelepek. Katonailag Kína ellen nem sokat jelent, de ilyen szempontból az indonéziai szigetvilág sem.Indiának ezektől függetlenül van választási lehetősége! Vagy amerikai -ausztrál-izraeli-francia-brit segítséggel megtámadja Kínát és Pakisztánt, vagy kiéheztetik, kiirtják és lerombolják. Indiában az állapotok katasztrófálisak! 25 millió indiai fertőzött hibrid AIDS vírussal, és Kasmír jelenti az élelmiszerellátás időleges megoldását, amin jelenleg osztozni kell Pakisztánnal. A Távol-kelet demográfiai robbanása 1900 óta 3-4 szeresére növelte a lélekszámot. Kína 2008-ra, az 1900-as 398 millióról, 1330 millióra, India 284 millióról, 1147 millióra, Indonézia 43 millióról, 237 millióra növekedett, de azért megemlíthető, hogy az USA is 76 millióról, 304 millióra értéke is. Ezzel szemben Európa lakosságának száma folyamatosan csökken, ha nem számítjuk az etnikai konfliktusok kialakításához szükségesnek tartott, főleg muszlim betelepítettek okozta létszámnövekedést. Ez azonban csak mennyiségi, nem minőségi növekedés, vagy stagnálás. A Bilderberg Geoup vezetésének nem volt nehéz eltartottként Európába csalogatni, "kötelezően betelepíteni" a túlnyomórészt képzetlen népességet. A kihangsúlyozott etnikumvédelem, az európai gazdaságok, leépítése, a fiktív államadósságok terhei szavatolják a konfliktusokat, amiket a NATO vegyipermetezése okozta élelmiszerhiány, eleve kiélez.
Európa és az USA "polgári gazdaságának" összeomlásához szükséges a közel-keleti olajországokban, szintén élelmiszerhiánnyal kialakított "forradalmi hangulat", és a most előkészületek alatt álló, közel-keleti, és észak-afrikai háború!

Izrael létének 1948-as kierőszakolása a közel-keleti tűzfészek létrehozásához, és a folyamatos feszültségek fenntartásához volt szükségesés, és szükségük is van rá még egy, előre láthatóan, rövidebb ideig. A palesztin területek vallási köntösbe bújtatott betelepítése "elfekvő" létszámként szerepelő szefard, falasha, kínai, afgán, iraki, iráni, közép-afrikai, keleti-kazár, és askenázi-kazárokkal, az erőszakos haszid telepesek védelmére hivatkozva, 1,5 millió palesztín életébe került eddig. Izrael minden szomszédjával háborús konfliktust kezdeményezett. 1976. óta a gázai, és a Palesztin állam területén található gázlelőhelyek megszerzése érdekében fokozták a palesztinok kiszorítását, és a legembertelenebb módszerekkel történő kiirtását, terrorizmusra, és az erre a célra kialakított vallásukra hivatkozva, melyszerint Istenük "nekik adta ezt a földet". A történelemhamisítás, leletek megsemmisítése, az őskereszténységből (ős-szkíta) lopott történeti részek, elemek beépítése vallásukba jól példázza az Egyiptomiaktól átvett tízparancsolat (akik becsületesen bevallva, a sumérnak elkeresztelt, ős-szkítáktól vették át), kisajátítása is! Takargatni való bőven akad, mert sem a siratófal, sem a Jeruzsálemi nagytemplom alatt, de Egyiptomban a Szfinx alatt sem szabad ásatásokat folytatni, mert kiderülne, hogy a most sumérnak nevezett, de 1852-1867 között ős-szkítának azonosított agyagtáblák nemhogy Mózes (óegyiptomi nyelven "vezető"), de Ábrahám szerint sem jogosítaná fel ilyen "alapokra" hivatkozva, a zsidókat, vagy a többségüket valótlanul adó, magukat zsidónak tartó kazárokat, hogy foszforbombákkal, DIME eszközökkel hajtsanak végre népirtást! A 2011-ben is folytatódó vegyi-permetezések várható kihatásaként, a magukat élelmiszerrel ellátni képtelen országokban állandósul az éhezés, és az ezek miatt a zavargások, amit NATO, ENSZ, USA, izraeli, az egyesült francia-brit haderő, és a helyi katonai diktatúrák segítségével fojtanak el. A folyamat jól látható a jelenlegi észak-afrikai, és közel-keleti országok lakosságának lázadásain keresztül. Az agresszió sokfrontos! Haiti, Afganisztán, Bahrein, Líbia, Tunézia, Egyiptom, Elefántcsontpart, Irak, de fedett, elhalgatott tevékenység szinten, Jemen, Szíria, Irán stb. területeken is, mert a CIA, a Mossad, a brit és francia titkosszolgálat minden területen "ekőkészítő tevékenységet folytat, a helyi hatalom segítségével, vagy ellenére. A gyülevész rablók arra specializálódtak, hogy az arab egység létrejöttét megakadályozandó, és elsősorban Európa, és az USA lakosságának energiaellátását veszélyeztetve, további "forradalmi hullámot" provokáljanak ki! Mindezeket súlyosbítja, a folyamatos NATO vegyi-permetezése, és az atomerőművekbe vetett bízalom nagymértékű sökkenése, amit a Japán ellen elkövetett fökdrengéssel, és a fukushimai atomkatasztrófa előidézésével értek el, természetesen, ezesetben a média támogatásával, ami nem mondható el, pl. a bahreini események kapcsán.
Figyelmeztetés mindneki számára, hogy a zsidók által kreált Biblia "végítéletét" a jelenlegi helyzet előidésre találták ki, a magukat a 7. századtól kiválasztott népnek önjelölten kikiáltó zsidók! A "megjósolt" árvizek, földrengések, katasztrófák nem azért következnek be, mert Isten által elrendeltett, hanem azért, mert "az Istent játszók" megrendezték, és előidézését elrendelték! Ne feledjük, Jézus, a Talmud szerint sem volt zsidó!

(Gondolom, a Rothschildok, Rockefellerek, Soros, Bil Gates, Obama, a Warburgok, Kissinger, Clintonék, vagy Cameron, Merekl, és Sárközy, Orbán, Lázár nyelvével a talpukat csiklandoztatva, nagyon "büszkék" lehetnek magukra, hogy milyen "okosak", de mindenki be lehet csapni... egyszer. Ha túléli, mégegyszer már nagyon nehéz lesz!)

/Tulok/

  Hozzászólások
#61 | piskota - 2011.04.22. 16:47:40
Szövetségünk az Istennel szerintem nem tudatos, inkább ösztönösnek vélem, mintegy genetikailag van kódolva... Ezért nem is vitáznék rajta, mert a hitem nem tudományos alapokon nyugszik. Egyszerűen van!
Mint a magyarság, elejitől fogva adott, mihez még a történelmet sem kell ismerni. Tudjuk, az uralkodó kódolt génünk jóvoltából, hogy magyarok vagyunk és kész!
Gyzoltán
#62 | nyilas - 2011.04.23. 02:39:07
"A demokrácia, népuralmat jelent, de mint a legtöbb társadalmi berendezkedési forma értelmezése, kivesézésre került "egyesek" által, és megkeresték gyenge pontjait. Ez pedig a népuralom fokozatos átalakítása antidemokratikus diktátori rendszerekké."

Sajnos a demokráciát annyira lejáratták, hogy már akkor sem hinnék benne, ha életképes ötletnek tartanám. De nem tartom annak, mivel a demokrácia -alapvetően mindig- képviselet által valósul meg nem csak nagyobb, hanem még kisebb közösségek esetén is. Gondoljunk egy társasházi lakógyűlésre akár. A választójog alapján való részvétel is képviseleti jellegű, mert életkori és egyéb szűrők működnek. De a választójog kiterjesztése sem jelentené a nép uralmának (hatalmának) nagyobb érvényesülését, sőt ennek az ellenkezője valószínűsíthető. Erre a történelmi példák is illenek. A választójog egyre szélesebb körre történő kiterjesztése csak a megvezethetőség mértékét növelte, ezáltal egyre jobban manipulált tömegek szavazatai legitimálták az egyre inkább külső befolyás alatt álló, hazaáruló kormányzatok működését.

Máshonnan, az értelmezés felől közelítve a népuralom kérdését, szembejön a nagy KÉRDŐJEL! Tényleg uralkodni akar a nép? Ha uralkodni akarna, akkor Piskóta helyzetismertetése - miszerint "az emberek nagy többsége a napi /rabszolga/ munkavégzése után, kimerültségében akármilyen "szórakoztató" műsort elfogad, úgymond megeszi! Nincs gond vele, nem politizál, fütyül az eseményekre, beszűkült..." - nem állná meg a helyét, nem lenne igaz. De igaz. Ha engem megkérdeznek, akarok-e uralkodni, esetleg politizálni? - a válaszom nemleges. Egyszerűen, csak élni akarok, bár nem csupán a maslow-i piramis alján. De uralkodni? semmiképpen! Szerintem az emberek többsége így van ezzel. Ha tudok, tanítok. Ha tudok, segítek. Ha tudok, lábbelit készítek. És így tovább. Cserében csak annyit kérek, hagyjanak élni! Ezért a népuralom olyan, mint a sétálómagnó. Képzavar. A magnó nem szokott sétálni, a nép pedig nem szokott uralkodni. A sétálómagnó ötlete egy piaci lehetőséget nyitott meg, amelyre a haszonszerzés igénye miatt volt szükség. A népuralom pedig egy korszak jelszavává vált, amely pedig a haszonelvű gondolkodás egyeduralmához vezető utat szélesítette ki, immár a demosz bevonásával.

Hogy most mégis politizálunk és hatalmat akarunk, az éppen azért van, mert a népuralom álságos jelszavával lefejezték a nemzetek -már előzőleg megrontott- vezetését, a szabadság-egyenlőség-testvériség álságos hármasával a népet vezetői ellen fordították, hogy aztán fej nélkül maradva már csak dróton/műholdon rángatott fogyasztó legyen, akire csak annyi szükség van, hogy a hatalom legitimációját és eltartását biztosítsa szavazatával és munkájával. Ha ezt jelenti a demokrácia, akkor köszönöm, nem kérem! A nép életlehetőségeinek elvesztése éppen a demokrácia nevezetű mostoha tevékenységének eredménye, ezért a visszaszerzése nem történhet demokratikusan, csak diktatórikusan.

Sajnálatos, hogy a diktatúra fogalma olyannyira lejáratódott. Ennek oka kettős. Egyik a véleményszabók tevékenysége, amelynek szintén két iránya van. Az egyik szálon szóval gyalázzák a diktatúrát, mint olyan államvezetési formát, amelyben érdekérvényesítő képességük zátonyra fut. Másik szálon pedig megkeresik és találják a korrumpálás lehetőségét, amely tények pedig a médiában közzé téve érveket adnak a diktatúra ellenzőinek. Harmadik szál pedig a demokrácia ürügyével kívülről szervezett ellenállás, amelynek életbentartásával a diktatúrát is életben tarthatják, miközben a diktátort mind mélyebben korrumpálva húzzák le a mocsárba. Róma történelmében a diktátort fél évre választották és szabad kezet kapott döntéseihez. Volt olyan eset, amikor csak öt napig uralkodott a diktátor, utána visszaadta a hatalmat a szenátusnak. Egyébként az ókori görög és római demokráciákban is csak a szabad polgároknak volt választójoguk, ők intézhették a közösség ügyeit. A Magyar Királyságban ez a nemesek kiváltsága volt. Látható, hogy a választójog kiszélesítése éppen nem a nép érdekeinek erősebb érvényesülését hozta magával.

Ha tisztában vagyunk a pénzhatalom világuralmi törekvéseinek több ezer éves múltjával, akkor nem kell sokat magyarázni, hogy az általunk ismert királyságok és monarchiák hatalmi jellege NEM AZ ÉGI HATALOM FÖLDI MÁSA volt, bármennyire is szerették volna ezt elhitetni a néppel. Az ismert történelem a semita világnézet és erkölcs küzdelme a szittya erkölccsel és világnézettel. Ebben a küzdelemben a szittya népek vesztésre állnak. Ez magyarázza, hogy a történelem közismert eseményei és folyamatai semita szempontból vannak ismertetve, értelmezve. Ez teszi érthetővé, hogy ami a semita szemlélettel ellenkezik, azt lehetőség szerint elhallgatják. Ezért nem hozzáférhetőek a Vatikán iratai, a mezopotámiai agyagtáblák ezrei, a Nag-Hammadi és Qumráni tekercsek. Ezért bombázták széjjel Irakban a sumer kultúra maradványait, stb. Ezért csak a pénzhatalom által már megrontott királyságokról tudunk, mert amit a királyi szittyák teremtettek kultúrában, jogban, gazdaságban, államszervezetben azt ki kell sajátítani, amit pedig nem lehet azt el kell hallgatni!
<---------------------><--------------------->
"A hit és vallás összefügései érdekesek levezetésedben, de feltételez egy olyan vallást, amit többségi alapon teszenek államvallássá. Ez nem feltétlenül szükséges. "

- Egyetértek és szerintem a fogalmazásom sem mutat mást, bár a többségi alapra utaltam.

Hegel!

Ízlésről és HIT-ről nem szokás vitázni. Elfogadom a véleményedet, ami egy más élethelyzet eredménye, ezért számomra érthető, de nem élhető. (a jelenben.)
#63 | Tulok - 2011.04.23. 08:23:02
Nyilas! A demokráciával kapcsolatos érvelés sántít, de a diktatúrák értékelése is, ezért hsz. helyett inkább írtam, néhány óra alatt, egy cikket válaszként.
#64 | piskota - 2011.04.23. 09:15:54
Nyilas!

Tulok majd vitatkozik, hogy mikkel nem ért egyet, előbbre-víve a közös gondolkodást!
Viszont nekem, ahogy van, úgy tetszik hozzászólásod, mert sok helyen találkozik azokkal a nézetekkel, amit már Imre honlapján is megfogalmaztam.
Mindenesetre érdeklődve várom Tulok mindig tanulságos megközelítését...
Gyzoltán
#65 | Statikus - 2011.04.23. 22:12:30
Hát valóban nem mindegy, hogy Jézust Pantokrátorként, vagy mint megfeszített ábrázolja az egyházi művészet és így szemléli évszázadokon át a hívők serege!
(Ha jól tudom, a niceai zsinat óta terjedt el a keresztre feszített Jézus ábrázolás.)
A puzdra (köroszt) kapcsán jutott eszembe, hogy a Szent Korona is rejt ilyen alakot: tengely mentén "bele" nézve egy körön belül két egymást derékszögben metsző pántot látunk. Megfelelő objektív alkalmazásával a pántok térbelisége is megjelenik a fényképen, perspektívában úgy, hogy a pántok végei szélesebbnek látszanak, mint a közepük - régi festményeken a szenteket gyakran ilyen "keresztes" glóriával ábrázolták.
#66 | Hegel - 2013.01.19. 16:09:11
Ugyan a jelenlegi banki spekulációkon morfondirozva de mégis az a gondolat sejlett fel bennem hogy eleve a jelenlegi univerzumi helyzetében a főld népe egy olyan alacsony szinte állati létformához hasonló korszakon vonul át amihez foghatót csak kb 3.5 millió földi évenként kezdődően él át a sötétség korszakát amit a hindu szent iratok kaly jugának neveznek.

Ez pedig abból a felsejlésből adódik bennem hogy tanulmányozva Jézus logionjait majjd a Zend aveszta nagyon hasonló hangvételü irásait (ZajtiF) valamint a Arvisurából ismert skyta tudást és hozzállását a népnek a tanitásban.

Ugyanis volt korszak mikor nők kettesével távoli utakra mehettek tanitani embereket minden félelem nélkül. Ezt az időszakot mégis egy süllyedő követte mert kialakult a hunok harci kézsége a tanitókat utaikon megvédelmezni, illetve ez a univerzális helyzet süllyedésével egyre lejjebb csusszanó emberi mivolt a földön több harcost igényelt.

Tehát 1. tudás
2 harcos
3 megjelenik a kereskedő
4 ahol vagyunk a állati létű tolvaj.

Természetesen nagyon szük formában leirva itt.

A fentiekhez megfelelő ideák is születtek és csupán az 1. nek van a Isteni felhatalmazása a többi kényszerüség szülte emberi védekezés a 4. alapok ellen.

Remélem a 2012.12.21 ennek az időintervallumnak a végét jelentette, és elindult az univerzum a felfelé ivelő pályán. Még akkor is reménykedek ebben ha aligha érem meg ez életemben a helyrehozatal könnyeddő részét.

Egyetlen ISTEN van a vallások valamikor ugyan abból a egyetlenből indultak ki mára kifacsarva üzleti érdekek mentén.

Az ősi történelmünk erről a nézetről ad nekem tájékoztatást.

"A szír sivatag felől támadó hódítók útját pusztulás és a halál kísérte. Nem volt, ki tisztítsa a csatornákat, művelje a földet. Vad fű nőtt mindenütt. Megállt az élet Sumerban.
Az anyák nem dédelgetnek gyermeket.
Az atya nem hívja gyengéden asszonyát,
Embere mellén kedvese nem repes,
Az anya nem ringatja ölbéli gyermekét.
...Elnémultak a dajkák altatódalai..." (Marton V sumer táblák amik skyta táblák még a 18sz.ban.)

Szatja-juga (Aranykor) 1 728 000 év
Tretá-juga (Ezüstkor) 1 296 000 év
Dvápara-juga (Bronzkor) 864 000 év
Kali-juga (Vaskor) 432 000 év

Összesen: 4 320 000 év most ennek a vége volt 2012.12.21 innen ugyan hosszas átmenettel térünk olyan kozmikus nappalba fénybe amely ujra az aranykort hozza el. A mag népe aranykori ember ettől szenved ma igazán mert nem a birkasága hanem az értetlensége van a gonoszsághoz
még a fertőzőtebbjének is.
#67 | Modesztusz - 2014.04.04. 12:28:44
Ahogy a régebbi írásaidat olvasgattam,rátaláltam egy pár évvel ezelőttire,ami eléggé elgondolkodtató...Fantasztikusan előárnyékoltad azt,ami most zajlik,hihetetlen,hogy a világ merre halad előre...félelmetes Sad

Előre?
Ez a szó reményt kellene hogy adjon,nekünk embereknek...A reményt keltő szóbani kifejezésekre is már csak legyintünk...Előre?
Merre?... "kilátástalan minden" stb...

Hova rohan az emberiség,vagyis hova rohantatják a világ vezetői...Ha belegondolunk néhány "emberen" múlik több milliárd polgár élete,jövője...Ami most kialakult,azóta is,mióta ezt a cikket írtad,hát mondjuk úgy,"gyors léptekben haladunk valahova" vagyis inkább ,terelik valamilyen mederbe a föld lakóit... Sad

Ennek az írásodnak a találó címe : " Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

Mostanra úgy látom globalizálódott a "világvége" kérdés.
Őrült ütemben halad valami előre.
Emberek,emberektől függenek...Pedig mindannyian egyformán tökéletlenül állunk egy magasabb rend előtt,aki alkotta létrehozta azt a földet,amit most mi emberek próbálunk semmissé tenni,sőt veszélyeztetve egymás létfennmaradását is.

Vajon van valami erő,ami ezt megakadályozhatná?
Erő?
Egy valamiben,vagyis "Valakiben" lehet ezt reménykeltően felfedezni,akik hisznek az Isteni gondviselésben,létezésében,sőt ismerik az Ő "szavát" a bibliát,azok elgondolkodnak,vajon tényleg lesz egy mindent elsöprő "háború"?
A biblia vagyis Isten szava alapján valóban lesz,de ezt a biblia Isten háborújának nevezi meg,amikor valóban véget vet ennek a gonosz rendszernek,ami az emberiség létfenntartását veszélyezteti...

Ha számba vesszük a történelmet,állandó hazugság,folyvást vérfolyam,mindaddig amíg az emberiség elért napjainkig,ahonnan már kiút csak is egy módon lehet,ahogy azt már nem egy politikailag is fontos személy kijelentette..." már csak is egy Isteni csoda segíthet"
Igen, az Isteni csoda...ha a bibliai történelmet vesszük,ott minden azonképpen történt,ahogy azt előre maga a világmindenség alkotója bejelentette.tehát soha nem hazudott,mindent megtett,amit mondott...
Van egy híres történetíró nevezetesen "Josephus Flavius" aki részletesen leírta, /saját szemével látta / azt,amit Isten az Ő prófétája Jeremiás által már jóval előtte feljegyeztetett,később Jézus is beszélt erről, az akkor élő embereknek...sokan ügyet sem vetettek a bejelentésre.
Évekkel Jeruzsálem pusztulása előtt Jeremiás próféta, fontos részletet írt le a Biblia kronológiájának megértéséhez.
Ezt a figyelmeztetést mondta a Jeremiás 25:1,2,11-ben "Az a beszéd, amely lőn Jeremiáshoz az egész Júda népe felől, Joákim negyedik esztendejében; aki fia vala Jósiásnak, a Júda királyának, az első esztendejében Nabukodonozornak a babiloni királynak:
Amelyet szóla Jeremiás próféta az egész Júda népéhez és Jeruzsálem minden lakosához, mondván:
És ez egész föld pusztasággá és csudává lészen, és e nemzetek a babiloni királynak szolgálnak hetven esztendeig."
Érdemes elolvasni a köztes idézeteket is,nagyon érdekesen íratta le Jeremiással Isten,hogy hogyan is fog majd megtörténni Jeruzsálem pusztulása,és hogy miért kapják majd az ítéletet,viszont lehetőséget adott,mint mindig azoknak,akik hallgatnak rá,hogy mi módon menekülhetnek meg.
Mivel Isten nem kegyetlen,ellenkezőleg,ígéretet tett,azoknak akik hallgatnak rá,hogy megmentésben részesülhetnek,ha hallgatnak rá a Jeremiás 29: 10 verse is igazolja:

"Mert ezt mondja az Úr: Mihelyt eltelik Babilonban a hetven esztendő, meglátogatlak titeket és betöltöm rajtatok az én jó szómat, hogy visszahozzalak titeket e helyre"
De az hogy Isten szava mennyire hiteles,erről számtalan helyen megbizonyosodhatunk a bibliában,soha nem ígért beteljesületlenül,természetesen utána lehet nézni több oldalról is,szkeptikusoknak is ad megfelelő magyarázatot a biblia,összevethető kívülálló történet írok feljegyzéseivel is.
Végül is tudva levő dolog,hogy a valóságban,meghatározott időre meg is történt az első században,vagyis 70-ben Jeruzsálem pusztulása...
Mivel mindig is hitelesek voltak az Isteni bejelentések,úgy napjainkra is azok.
Mit is ír a Jelenések 11:18..."És megharagudtak a pogányok, és eljött a te haragod, és a halottak ideje, hogy megítéltessenek, és jutalmat adj a te szolgáidnak, a prófétáknak és a szenteknek, és akik a te nevedet félik, kicsinyeknek és nagyoknak; és elpusztítsd azokat, akik a földet pusztítják."

Továbbá a Jelenések 16:14,16..."Mert ördögi lelkek azok, akik jeleket tesznek; akik elmennek a földnek és az egész világnak királyaihoz, hogy egybe gyűjtsék azokat a mindenható Isten ama nagy napjának viadalára."
"Egybegyűjték azért őket a helyre, amelyet zsidóul Armageddonnak neveznek."

Vagyis,ha valóban az Isteni ígéretek soha nem hazudtak,akkor lesz esélyünk egy igazságos ítéletre.
Több próféciát is lehetne említeni a bibliából,amelyek pontosan akkor és ott következtek be,ahol és ahogyan Isten megjövendölte,és elmondatta...
Bár ennek a témának bővebb a magyarázata,de a lényeg,hogy lesz Isteni beavatkozás,mégpedig a jelek szerint,amiről beszélt Jézus is,hamarosan elérkezik Isten ítéletének az órája...Viszont,mint ahogy mindig a történelem során,most is ad lehetőséget a megmenekülésre azoknak,akik úgy cselekednek,ahogy az írva van...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 33% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum