NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  V√°dirat, contrails kontra chem-trails!
Az Egyes√ľlt √Āllamok L√©giereje kor√°bban kijelentette, hogy a keresztbe-kasul h√ļz√≥d√≥ k√©miai cs√≠kok az √©gen, egyszer√Ľ kondenzcs√≠kok, amelyeket a rep√ľl√Ķg√©pek hajt√≥m√Ľvei okoznak. Megjelen√©s√ľk, √©s az ezekkel kapcsolatos, szerint√ľk √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letek, 1996-ban kezd√Ķdtek. A hivatalos vizsg√°lat elutas√≠t√°sa arra hivatkozott, hogy "nem tudom√°nyosan elismert jelens√©gr√Ķl" van sz√≥!
Valamelyest hozz√°seg√≠t a meg√©rt√©shez az √öj vil√°grend napirendje, amelyben Henry Kissinger kijelenti: √Ėn √©s Kedves Csal√°dja "haszontalan zab√°l√≥k"!

A permetez√©si tendencia 1997-ben feler√Ķs√∂d√∂tt, √©s 1998-ra jav√°ban tombolt m√°r, de igaz√°b√≥l 2004-2005-ben h√ļzott bele a h√°tt√©rhatalom. Hihetetlen f√©ny -√©s radark√©pek t√∂mege bizony√≠tja, hogy az id√Ķj√°r√°s megv√°ltoz√°s√°t nem a glob√°lis felmeleged√©s, hanem bizonyos n√©pirt√°si √©rdekek okozz√°k! Ezek az √©rdekek alkalmazz√°k g√°tl√°stalanul a HAARP technol√≥gi√°t, ugyanezek az √©rdekek szabad√≠tanak a vil√°gra, hol a n√©pess√©get, hol a n√©pess√©g p√©nzt√°rc√°j√°t puszt√≠t√≥, ill. az ut√≥bbi eset√©ben, kizsebel√Ķ j√°rv√°nyokat. A csal√°sok - √©l√ľk√∂n a WHO-val, az ENSZ-el, √©s term√©szetesen a gazdas√°gi pusztul√°st s√ľrget√Ķ, bevezet√Ķ, √©s k√∂vetkezetesen v√©grehajt√≥ Bilderberg Grouppal - sorra ker√ľlnek nyilv√°noss√°gra, de a kegyetlen arc√°tlans√°gnak nincs hat√°ra!
Kor√°bban az USA ter√ľlet√©n volt nagyobb ar√°ny√ļ az id√Ķj√°r√°s befoly√°sol√°sa, de 2010-re Eur√≥p√°ban is √∂sszpontos√≠tott t√°mad√°st int√©ztek Eur√≥pa lakoss√°ga √©s mez√Ķgazdas√°ga ellen!
2009. janu√°r 25-√©n k√∂z√∂lte le a Daily Telgraph az EKB (Eur√≥pai K√∂zponti Bank), nem nyilv√°noss√°g el√© sz√°nt tervezet√©t, amely n√©h√°ny √≥ra m√ļlva cenz√ļr√°z√°sra ker√ľlt.
A tervezetben az EU tagorsz√°gok gazdas√°g√°nak le√©p√≠t√©se, a nemzeti parlamentek jogk√∂r√©nek lekorl√°toz√°sa, √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se szerepelt! Amint tapasztalhat√≥, m√°r nem csak elad√≥s√≠t√°sokkal fosztogat Br√ľsszel, az IMF, a Vil√°gbank, Izrael √©s a FED, hanem a lakoss√°g √©letter√©nek, √©lelmez√©s√©nek lehet√Ķs√©geit is elveszi!
Ez ut√≥bbi lehet√Ķs√©get ad, a k√∂zelj√∂v√Ķben bevezetend√Ķ katonai ir√°ny√≠t√°snak. Akik a h√°bor√ļ kit√∂r√©s√©t v√°rt√°k kor√°bban, megnyugodhatnak! Nem marad el, de az eur√≥pai √©lelmiszerhi√°ny, √©s az Ir√°n-Izrael-USA h√°bor√ļ miatti elrendelt katonai ir√°ny√≠t√°s alatt, "lehet majd h√°bor√ļzni" (akinek m√©g lesz ereje hozz√°, √©hesen, betegen, savas es√Ķt√Ķl √°ztatva)! Az USA augusztus v√©g√©re m√°r √∂t rep√ľl√Ķg√©p-hordoz√≥t, √©s k√≠s√©r√Ķ haj√≥it telep√≠ti √°t az ir√°ni blok√°dhoz, h√°bor√ļs indokk√©nt most "elveszett", feltehet√Ķleg ir√°ni k√©zben l√©v√Ķ atomfegyverekre hivatkozva.
Eur√≥pa mez√Ķgazdas√°g√°nak id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°ssal t√∂rt√©n√Ķ kiv√©gz√©se l√°tsz√≥lag nem kapcsol√≥dik szorosan a k√©rd√©shez, de kidolgozt√°k a vil√°g n√©pess√©g cs√∂kkent√©s√©nek atomfegyverek bevet√©se n√©lk√ľli terv√©t! Ebben a tervben az √©h√≠ns√©g is szerepel, mint emberis√©g ellenes fegyver, de egyre sz√©lesebb spektrumban t√°madnak! Banki csal√°sokkal, korrupt, megvesztegetett, megalkuv√≥ politikusokkal, mondvacsin√°lt ad√≥ss√°gokra hivatkozva kifosztj√°k a vil√°g n√©peinek egy jelent√Ķs r√©sz√©t, a m√°sik fel√©t, pedig a gazdas√°gaik felsz√°mol√°s√°val k√©nyszer√≠tik fizet√©sk√©ptelenn√© v√°lt piacaik felsz√°mol√°s√°ra.
Minden eszközt bevetnek!
A tud√≥sok m√°r elismerik, ahogy a H1N1-es csal√°st is be kellett hogy ismerj√©k, hogy a l√©gi j√°rm√Ľvek permetez√©sei alkotnak mesters√©ges felh√Ķket, hogy "blokkolj√°k vele a napot". A Feh√©r H√°z tudom√°nyos tan√°csad√≥j√°t, John P. Holdren-t k√©rdezt√©k, hogy milyen hat√°s okozza a "term√©szetes g√Ķzt", amikor a val√≥s√°gban is meg lehet √°llap√≠tani, hogy a chemtrails, emberekre eg√©szs√©gk√°ros√≠t√≥ anyagokat tartalmaz. A v√°lasz, a sokat hallott 25000 l√°b feletti, -30 fokos leveg√Ķben v√≠g√Ķz "kikrist√°lyosod√°s√°r√≥l", m√°r unalomig ismert, csak nem igaz jelen esetben! Hasonl√≥ v√°laszokat kaptunk, a H1N1 kialakul√°s√°val, elterjeszt√©s√©vel, az etil-higany tartalm√ļ "v√©d√Ķolt√°sokkal", √©s a WHO √°ltal elrendelt 6-os pand√©mi√°s fokozat elrendel√©sekor is, mik√∂zben Ukrajn√°ban nem csak kisrep√ľl√Ķkkel, de AN-124-es, nagyteherb√≠r√°s√ļ sz√°ll√≠t√≥g√©pekkel, sz√°rny kil√©p√Ķ √©leken elhelyezett nanocs√∂ves sz√≥r√≥fejekkel is fert√Ķzt√©k a lakoss√°got!
Term√©szetesen, chemtrail nem term√©szetes jelens√©g, mint ahogy √°ll√≠tj√°k. T√≠z √©vvel ezel√Ķtt, m√©g a rep√ľl√Ķg√©pekt√Ķl sz√°rmaz√≥ kondenzcs√≠k perceken bel√ľl elt√Ľnt, de most azt akarj√°k elhitetni, hogy ugyanaz az anyag most felh√Ķzetet hoz l√©tre. Ez lehetetlen an√©lk√ľl, hogy valamilyen anyagot ne haszn√°ljanak fel felh√Ķ, v√≠zcsepp vagy j√©g k√©pz√©s√©re!
A mainstream tudom√°ny √©s a tudom√°nyos √©let elutas√≠totta a chemtrails permetez√©s t√©ny√©t, a fantasztikum √©s a paranoia √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letei k√∂z√© sorolva, b√°r most m√°r elismeri, hogy vannak ilyenek, de arra hivatkozva, hogy azok a term√©szetes √©s nem mesters√©gesen el√Ķid√©zett k√©pz√Ķdm√©nyek. A val√≥s√°gban a chamtrail-ek okozz√°k a f√∂ld √©ghajlatv√°ltoz√°s√°t, r√°seg√≠tve a HAARP technol√≥gi√°val, de a glob√°lis felmeleged√©s dogm√°ja mindig alkalmat ad a John P. Holden f√©l√©knek, akik, mint √Ķ is, 1997-ben kiadott k√∂nyv√©ben, az Ecosciens-ben, a v√≠zell√°t√°s m√©rgez√©s√©t javasolta, hogy az emberek tudtukon k√≠v√ľl steriliz√°lhat√≥k legyenek. Mindez a glob√°lis ellen√Ķrz√©s, ellen√Ķrizhet√Ķs√©g kialak√≠t√°sa √©rdek√©ben!
1997-ben m√©g felh√°borodtak ezen egyesek, ma m√°r Bill Gates √©s neje, b√ľszk√©n dicsekednek √©vi 2 milli√°rd fontnyi, erre a c√©lra adott t√°mogat√°sukkal, term√©szetesen a New York-i Milli√°rdosok Klubj√°val egy√ľtt, akik szint√©n lelkesen t√°mogatj√°k a harmadik vil√°g, √©s az eredm√©nyeken felbuzdulva, az eg√©sz emberis√©g szinte teljes kiirt√°s√°t!
A l√©gk√∂ri sug√°rz√°s m√©r√©s√©t (ARM) Programot, az 1989-ben l√©trej√∂tt finansz√≠roz√°s mellett az Egyes√ľlt √Āllamok Energia√ľgyi Miniszt√©riuma (DOE), szponzor√°lja. A DOE Hivatal Tudom√°nyos √©s Ir√°ny√≠t√°si Hivatal Biol√≥giai √©s K√∂rnyezetv√©delmi Kutat√°s egyik ARM programja, a K√∂zvetett -√©s Semi-Direct Aerosol kamp√°ny (ISDAC), c√©lja a "felh√Ķ szimul√°ci√≥" √©s a "aeroszolos let√∂lt√©sek" m√©r√©se. Egy m√°sik program keret√©ben az Energia√ľgyi Miniszt√©rium l√©gk√∂ri Tudom√°nyos Programja, "a l√©gk√∂ri folyamatok √°tfog√≥ √©rtelmez√©se √©s ellen√Ķrz√©se, a sz√°ll√≠t√°sra ir√°nyul, √°talak√≠t√°si, √©s az energi√°val kapcsolatos nyomok a vegyi anyagok √©s a por vonatkoz√°s√°ban." A por, p√©ld√°ul az izlandi "szab√°lyozott" vulk√°nkit√∂r√©ssel, a l√©gk√∂rbe ker√ľlt, √©s remek√ľl "hasznos√≠that√≥" csapad√©k √©s j√©g k√©pz√©s√©re, mivel √©vekbe telik, mire a mikroszkopikus szemcs√©k le√ľlepednek. A DOE honlap azt √°ll√≠tja, hogy "A jelenlegi "kutat√°s" k√∂z√©ppontj√°ban √°ll√≥ program, az aeroszol permetez√©ssel kik√©nyszer√≠tett √©ghajlatv√°ltoz√°st vizsg√°lja: mivel az aeroszol k√©pz√Ķd√©s, √©s fejl√Ķd√©se, valamint az aeroszol tulajdons√°gai befoly√°solj√°k, k√∂zvetlen √©s k√∂zvetett hat√°st gyakorolnak az √©ghajlatra √©s az √©ghajlatv√°ltoz√°sra".
Az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya (ennek megfelel√Ķen az EU vezet√©se is), √©s a tud√≥sok m√°r bomb√°zz√°k az eget √©s a savas es√Ķt okoz√≥ szennyez√Ķanyagk√©nt k√©n-dioxidot juttatnak a magas-l√©gk√∂rbe, amelynek √°ll√≠t√≥lagos c√©lja, a glob√°lis felmeleged√©s
elleni k√ľzdelem! A "geo-m√©rn√∂ki" beavatkoz√°s, annak ellen√©re, hogy az intrav√©n√°s aeroszol a fels√Ķ l√©gk√∂rben ismert √©s ismeretlen vesz√©lyeket hordoz mag√°ban, a bolyg√≥t vesz√©lyezteti. A javaslatot, hogy eloszlass√°k a k√©n-dioxidot, √©s megpr√≥b√°lj√°k visszat√ľkr√∂zni a napf√©nyt, m√°r kor√°bban is vitatt√°k, ahogy a londoni Guardian, 2008. szeptemberi cikk√©ben is: A radik√°lis eszm√©k elleni k√ľzdelemben a glob√°lis felmeleged√©st is fegyverk√©nt lehet alkalmazni, amelyet Ken CALDEIRA, vezet√Ķ tud√≥s (az √©ghajlatkutat√°sai alapj√°n a Carnegie Institution a Stanford, California), szorgalmaz, aeroszolok befecskendez√©s√©vel a l√©gk√∂rbe.
Az egyik lehet√Ķs√©g az, CALDEIRA szerint, hogy "a sztratoszf√©r√°ba kell lep√≠teni", "jumbo sugarakkal" a fels√Ķ l√©gk√∂rben, apr√≥ r√©szecsk√©ket, p√©ld√°ul k√©n-dioxidot". Sz√©tter√≠tve, mintegy 1 milli√≥ tonna k√©n-dioxidot √©vi szinten, ami 10 milli√≥ n√©gyzetkilom√©terre lenne el√©gend√Ķ, hogy visszat√ľkr√∂zze a megfelel√Ķ mennyis√©g√Ľ napf√©nyt". A jelenlegi k√≠s√©rletek hasonl√≥ak CALDEIRA javaslat√°hoz. Az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya, eddig is t√°mogatott tud√≥sokat, pl. az U.S. Energia√ľgyi Miniszt√©rium (DOE), a Savannah Nemzeti Laborat√≥rium√°t is, akik tavaly hatalmas mennyis√©g√Ľ lyukacsos fal√ļ" √ľvegg√∂mb√∂t l√Ķttek a sztratoszf√©r√°ba.
"A projekt szorosan kapcsol√≥dik egy √∂tlethez, a Nobel-d√≠jas Paul Crutzen√©re, aki "747-es rep√ľl√Ķg√©p k√ľld√©s√©t" javasolta, √≥ri√°si mennyis√©g√Ľ k√©n r√©szecske feljuttat√°s√°val a sztratoszf√©r√°ba, √≠gy leh√Ľtve a l√©gk√∂rt".
Az ilyen programok csak karcol√°sok a fel√ľleten, ami szok√°s szerint egy hatalmas √©s √°tfog√≥, "fekete-k√∂lts√©gvet√©ssel" finansz√≠rozott geo-m√©rn√∂ki projekt a bolyg√≥n! Alig vagy egy√°ltal√°n nem t√∂r√Ķdnek a k√∂rnyezeti k√∂vetkezm√©nyekkel, valamint ismeretlen kihat√°saival! Transzform√°lva, hasonl√≥, mint a H1N1 j√°rv√°ny kirobbant√°sa √©rdek√©ben ki√°sott eszkim√≥ asszony holtest√©b√Ķl nyert spanyoln√°tha v√≠russal val√≥ vil√°gm√©ret√Ľ fert√Ķz√©s, majd a "megel√Ķz√©s √©s gy√≥gy√≠t√°s" √°larca m√∂g√© b√ļjva, p√©nzrabl√°s, terroriz√°l√°s, k√©nyszerolt√°sok, √©s beb√∂rt√∂nz√©s lehet√Ķs√©geinek megteremt√©se, az anyagilag
természetesen érintett WHO, ENSZ, EU és USA-kormány indítványra!
Nem lehet tudni, mi t√∂rt√©nik, amikor a k√∂rnyezetet felt√∂ltik k√©n-dioxiddal, mivel a vegy√ľlet a f√Ķ √∂sszetev√Ķje a savas es√Ķk alapanyaga, de cseppk√©pz√©sre ez√ľst-jodidot, b√°rium-oxidot, alum√≠niumot, higanyt √©s √≥lmot is alkalmaznak, amelyek az EPA szerint, is a tavak, patakok savasod√°s√°t, szennyez√Ķd√©s√©t okozz√°k, valamint hozz√°j√°rulnak n√∂v√©nyzetet, f√Ķleg a f√°kat √©r√Ķ k√°rokhoz (pl. v√∂r√∂s feny√Ķ), √©s sz√°mos √©rz√©keny erd√Ķtalaj√©hoz is. A jelent√©s szerint: ”Ezen t√ļlmen√Ķen, a savas es√Ķk felgyors√≠tj√°k az √©p√≠t√Ķanyagok √©s fest√©kek boml√°s√°t, bele√©rtve a p√≥tolhatatlan √©p√ľleteket, szobrokat, melyek r√©szei a nemzetek kultur√°lis √∂r√∂ks√©g√©nek".
Az "ilyen programok" √∂nmagukban is elegend√Ķek ahhoz, hogy komoly eg√©szs√©g√ľgyi k√©rd√©seket is felvessenek, mivel nem csak a fl√≥r√°t teszik t√∂nkre, az id√Ķj√°r√°s megv√°ltoztat√°s√°val, √©hez√©ssel fenyegetik a faun√°t is, de eg√©szs√©gk√°ros√≠t√≥ hat√°sai
is megd√∂bbent√Ķek. A k√©n-dioxid, √©s a savas es√Ķk, laborat√≥riumi k√≠s√©rletekkel igazoltan, neurol√≥giai hat√°sokat √©s viselked√©sbeli v√°ltoz√°sokat, v√©rkering√©si zavarokat okoznak, sz√≠vk√°rosod√°st, gyomor √©s b√©lrendszeri betegs√©geket, reprodukci√≥s hib√°kat, l√°t√°s probl√©m√°kat, immunrendszer-k√°rosod√°st, m√°j √©s vese probl√©m√°kat, hall√°szavart, anyagcsere √©s hormonrendszer zavarokat, b√Ķrgy√≥gy√°szati probl√©m√°kat, fullad√°st, t√ľd√Ķemb√≥li√°t id√©znek el√Ķ!
Stephen Schneider a Stanford Egyetemen, √Ľrhaj√≥k k√ľld√©s√©t javasolja a fels√Ķ l√©gk√∂rbe, mik√∂zben tudom√°nyos k√∂r√∂kben is elismert, hogy az ionoszf√©ra √©s a sztratoszf√©ra egym√°sra val√≥ k√∂lcs√∂nhat√°sait sem ismerik!
2008-ban, a KSLA vizsg√°lata meg√°llap√≠totta, hogy a nagy magass√°gb√≥l chemtrailokb√≥l f√∂ldre hull√≥ anyagban, magas B√°rium (6,8 ppm) √©s az √≥lom (8,2 ppm), valamint nyomokban egy√©b vegyi anyagok, bele√©rtve az arz√©n, kr√≥m, kadmium, szel√©n √©s ez√ľst is megtal√°lhat√≥. Egy kiv√©tel√©vel ezek f√©mek, toxikus hat√°s√ļak.
A KLSA h√≠r√∂sszefoglal√≥ja a B√°riumra √∂sszpontos√≠tott, amely a kutat√°sok szerint azt mutatja, hogy ez "f√©mjelzi chemtrailokat". KSLA tal√°lt B√°riumot szinte minden mint√°ban 6,8 ppm vagy nagyobb ar√°nyban, ami "t√∂bb mint hatszorosa az EPA √°ltal meghat√°rozott m√©rgez√Ķ szintnek." A Louisiana Department of Environmental Quality meger√Ķs√≠tette hogy magas B√°riumszintet m√©rtek, b√°r v√©lem√©ny√ľk szerint, ez "nagyon szokatlan".
Ism√©telten eljutottunk oda, hogy a h√°tt√©rhatalom, a kabbalista bank√°rkaszt, a "fekete arisztokr√°cia", kar√∂ltve a politikus, nemzet√ľket el√°rul√≥kkal, a rabl√°s kedv√©√©rt, saj√°t -√©s ut√≥daik j√∂v√Ķj√©t sem tartja fontosnak, m√©g kevesebbre tartva, a m√©g kiszolg√°ltatottabb, csak √°ldozataiknak sz√°nt embert√°rsaikat (b√°r ezeknek a h√≥h√©r legyen az utols√≥ bar√°tja)!

Tulok

  HozzŠszůlŠsok
Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum