NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Eur√≥pa vesz√©lyben
Eur√≥pa vesz√©lybenEgy Eur√≥p√°t √°tfog√≥ forradalom fenyeget benn√ľnket... Sokan √°lmodoznak k√ľl√∂n√∂sen a baloldali libsi k√∂r√∂kben egy Eur√≥p√°t √°trendez√Ķ forradalomr√≥l √©s igyekeznek p√©ldamutat√≥an m√°solni (majmolni) a francia s√°rga mell√©nyes megmozdul√°sokat. A marg√≥ sz√©l√©n szeretn√©m megjegyezni, hogy N√©metorsz√°gban a lebutult politikai k√∂r√∂kben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a s√°rga mell√©nyt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkett√Ķ ig√©nyt tart r√°. Nem egy r√∂hej? De v√°gjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy √°lombeli idealista elk√©pzel√©s a forradalomr√≥l ...

Egy t√°rsadalomban az emberek nagy t√∂bbs√©g√©nek elege van az igazs√°gtalans√°gb√≥l a kizs√°km√°nyol√°sokb√≥l ez√©rt utc√°ra mozg√≥s√≠tanak, megb√©n√≠tj√°k az orsz√°got. Mondv√°n, a "n√©p nev√©ben" szembe sz√°lnak a mindenkori √°llamhatalommal, elzavarj√°k a hatalmon l√©v√Ķ zsarnokokat √©s vissza√°ll a b√©ke a rend √©s a fegyelem az orsz√°gban. Mit is jelent val√≥j√°ban egy forradalom vagy egy "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ", √©s ehhez vegy√ľk p√©ld√°nak az amerikai f√ľggetlens√©gi "forradalmat", h√°bor√ļt...


Az amerikai "forradalmat", a "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt" a h√°tt√©rb√Ķl meghat√°rozott k√∂r√∂k ir√°ny√≠tott√°k √©s k√©sz√≠tett√©k el√Ķ, titkosszolg√°latok, p√°holyok, t√Ķk√©sek , NGO-sok. A "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ" levez√©nyl√Ķje Georg Washington. √ē maga √©s sok-sok t√°rsa szabadk√Ķm√Ľves volt, √©s k√∂zvetve a "koron√°val", az angol kir√°lys√°ggal egy√ľtt int√©zt√©k szervezt√©k az esem√©nyeket.
Csak egy p√©ld√°val √©lve: egy katonai √∂sszecsap√°sn√°l ahol az angolokat sz√©tvert√©k, lehet√Ķs√©get hagytak visszavonulniuk √ļgy, hogy nem √ľld√∂zt√©k tov√°bb √Ķket. K√©ts√©gek mer√ľlnek fel afel√Ķl, hogy v√©g√ľl, hogy √©s milyen tr√ľkk√∂kkel siker√ľlt a h√°bor√ļt megnyerni√ľk...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadk√Ķm√Ľvess√©g szervezett √©s vez√©nyelt le, hogy megd√∂ntse az eur√≥pai monarchist√°kat. Nagy r√©sz√ľket hatalmukt√≥l megfosztott√°k, hogy v√©g√ľl a saj√°t elk√©pzel√©seiknek megfelel√Ķ t√°rsadalmi berendezked√©s√ľket fel√©p√≠thess√©k. A n√©peket a t√∂meget csak eszk√∂znek haszn√°lt√°k. Franciaorsz√°g lett Anglia mellett az eur√≥pai szabadk√Ķm√Ľves f√Ķb√°zis a forradalom ut√°n, majd innen ind√≠tott√°k a forradalmakat Eur√≥p√°ban, Magyarorsz√°g, Ausztria, N√©metorsz√°g valamint Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n is.
A forradalmak a n√©peknek nem hozott "szabads√°got, egyenl√Ķs√©get √©s testv√©ris√©get". Pet√Ķfit ugyan√ļgy elkapta az h√©v, √©s sz√©pen megfogalmazta a XIX. sz√°zadi vers√©ben: "ha majd a b√Ķs√©g kosar√°b√≥l mindenki egyar√°nt vehet"... Az ide√°√©rt t√∂bb sz√°zezren vesztett√©k √©let√ľket. Mit kaptunk ut√°na? Az ellenkez√Ķj√©t : szenved√©st, √©hs√©get √©s n√©lk√ľl√∂z√©st! Milli√≥k vesztett√©k √©let√ľket Oroszorsz√°gban √©s Eur√≥p√°ban.
Ugyan ezen szabadk√Ķm√Ľvesek a n√©peket egym√°ssal szembe ford√≠tott√°k √©s folytatt√°k a II.Vil√°gh√°bor√ļval √©s az eg√©szet p√©nzelt√©k a zsid√≥-vatik√°niak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan m√©g mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak d√∂nt√∂tt√©k le. Sajnos ki kell, ebb√Ķl √°br√°ndulniuk. A t√©nyleges szervez√Ķje √©s p√©nzel√Ķje a sz√°munkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte P√°n-Eur√≥pa megval√≥suljon, a vasf√ľgg√∂nyt el kellett bontani. √ögy is mondhatjuk, hogy ez√©rt p√©nzelte a p√°n-eur√≥pai pikniket.
A fal elbont√°sa ut√°n tov√°bbra is maradt N√©metorsz√°g megsz√°ll√°sa, melyet az NSZK mint vagyonkezel√Ķ ir√°ny√≠t √©s tov√°bbra is fizet√Ķ nagymestere maradt Eur√≥p√°nak, melyet a kezdett√Ķl is √≠gy terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-√≥ta megfigyelhetj√ľk, hogy a K√∂zel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen ter√ľleteken az amerikai titkosszolg√°lat "kiv√°l√≥" munk√°t v√©gzett, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, L√≠bi√°ban √©s r√©szben Sz√≠ri√°ban, ahova katonailag felk√©sz√≠tett vahabista muzulm√°nokat export√°ltak, hogy az ott megl√©v√Ķ korm√°nyokat megd√∂nts√©k. Itt n√°lunk Eur√≥p√°ban vagy nyugaton az hintett√©k el, hogy milyen kegyetlen kizs√°km√°nyol√≥ uralkod√≥k sanyargatj√°k n√©peiket, ezzel el√©rve hogy a NATO bevonulhasson √©s az √ļgynevezett "felkel√Ķket" seg√≠thesse. Ennek eredm√©nyeit √©s k√∂vetkezm√©nyeit j√≥l megfigyelhetj√ľk napjainkban, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban √©s r√©sz√©ben Sz√≠ri√°ban. Ezen orsz√°gok a maga szellem√©ben jog√°llamok voltak, ahova a vahabista n√©zeteket elhintett√©k, ezzel jog√°llamis√°gukat sz√©tverve gazdas√°gilag t√∂nkretett√©k az orsz√°gokat. Most ezeket import√°lj√°k Eur√≥p√°ba az ENSZ paktum (csomag) seg√≠ts√©g√©vel, hogy munk√°jukat itt Eur√≥p√°ban tov√°bb folytathass√°k.

Majdani puccs:


Ukrajn√°ban nagyon j√≥l megfigyelhett√ľk, hogy hogyan lehet egy tisztess√©ges gy√ľlekezetet az "elitek" r√©sz√©r√Ķl kihaszn√°lni. A kezdetben b√©k√©s t√ľntet√©seken arra h√≠vt√°k fel a k√∂zv√©lem√©ny figyelm√©t, hogy a Janukovics √°ltal vezetett korm√°ny int√©zked√©sei nincsenek √∂sszhangban az ukr√°n n√©pess√©g √©rdekeivel, sz√°mtalan esetben k√°rosak.
A t√ľntet√©seket kihaszn√°lva, USA zsoldos mesterl√∂v√©szeket alkalmaztak √©s a h√°ztet√Ķkr√Ķl, l√∂vett√©k a t√ľntet√Ķket, term√©szetesen ezt Janukovics terh√©re r√≥tt√°k fel (fogd meg a zsiv√°nyt, a h√°t√°ba a k√©sem !). Ezeknek az esem√©nynek nagyon sokk rendez√Ķj√©t ismerj√ľk, Obama, McCain, Klitcsk√≥, Merkel, Steinmeier, Soros...

"S√°rga mell√©ny" √©s a lisszaboni szerz√Ķd√©s:


Sok-sok politikai "elemz√Ķ" fej√©ben el√Ķker√ľlnek gondolatok s igyekeznek a lebut√≠tott t√∂meggel elhinteni, hogy a "s√°rga mell√©ny" mozgalom egy lehets√©ges m√°sodik francia forradalom.
R√∂viden, t√Ķmondatokban megismerhett√ľk a forradalmak miben l√©t√©t. Ezek alapj√°n tal√°n j√≥zanabbul kellene √°tgondolnunk napjainkban a Franciaorsz√°gban zajl√≥ esem√©nyeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom √ļgy a semmib√Ķl mint a "s√°rga mell√©ny", orsz√°gosan t√∂meg√©vel az utc√°ra vonul, esetenk√©nt agresszivit√°sba csap √°t, √ļgy a t√ľntet√Ķk, m√°sik oldalon a rendfenntart√≥k oldal√°r√≥l, fel kell, hogy mer√ľlj√∂n az a k√©rd√©s, hogy tal√°n egy tervezet megmozdul√°sr√≥l besz√©lhet√ľnk.

Nagyon sok naiv ember abb√≥l indul ki, hogy az EU-ban van m√©g egy cseppnyi jog√°llamis√°g, s √ļgy a rend√Ķrs√©g vagy a katonas√°g sem fog fegyvert haszn√°lni a t√∂meg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy t√©ved√©s! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerz√Ķd√©st! Term√©szetesen a szerz√Ķd√©sben azt a megfogalmaz√≥d√≥ szab√°lyt, hogy nem szabad senkit se hal√°lra √≠t√©lni (m√©g egy t√∂bbsz√∂r√∂s gyilkost sem!)
De ha egy felkel√©st kell let√∂rni, a t√ľntet√Ķk meg√∂l√©se enged√©lyezett. Gondoljuk csak v√©gig, elegend√Ķ egy-k√©t provok√°tort a t√ľntet√Ķk k√∂zz√© be√©p√≠teni, akik k√Ķvel, pet√°rd√°val vagy b√°rmivel is t√°madnak a karhatalomra, √≠gy ak√°r a rend√Ķrs√©gnek, katonas√°gnak is jog√°ban √°ll a t√ľntet√©st vagy l√°zad√°st - ha kell fegyver haszn√°lat√°val is - leverni.
Ezt k√∂vet√Ķen jogosults√°got ad az NWO diktat√≥rikus bevezet√©s√©hez √©s ezt k√∂vet√Ķen minden ellenszeg√ľl√©st elfojtanak, minden szellemi kritikust intern√°l√≥ t√°borba vihetnek, vagy r√∂gt√∂n-√≠t√©l√©s folyt√°n kiv√©gezhetnek.
A "s√°rga mell√©nyesek" eset√©ben j√≥l ha tudjuk, hogy egy Gladio egys√©g √ļton van Franciaorsz√°g fel√©. A Gladio ismert a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hamis z√°szl√≥k alatti esem√©nyek megrendez√©se kapcs√°n √©s szoros kapcsolatban √°ll a P2-es olasz nagyp√°hollyal. Mint ahogy m√°r fent is eml√≠tettem, a szabadk√Ķm√Ľvesek nagy √©s komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak √©s ennek k√∂vetkezm√©nyeinek a megrendez√©s√©ben.

Mi a teend√Ķ? Otthon maradni?


Nem! Ha s√©relmek √©rnek √©s igazs√°gtalans√°got k√∂vet el a korm√°ny, igen is tess√©k nemtetsz√©sedet kinyilatkozni, ak√°r t√ľntet√©ssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi j√°tsz√≥dik a h√°tt√©rben √©s nem az "elitek" csapd√°j√°ba esni. √Čvsz√°zadok sor√°n mindig ism√©tl√Ķdnek az esem√©nyek, az eredm√©ny mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, √©h√≠ns√©g, n√©lk√ľl√∂z√©s. Tal√°n m√©lyebben kellene keresn√ľnk az okokat, az okait.
A jelent√©sek k√∂nyv√©ben megtal√°lod a k√∂vetkez√Ķt (15:6): "aki a p√©nzt uralja, uralja a n√©pess√©get". √ćr√°som itt: Link megtal√°lod a Rothschildokat, Soros, √©s stb. ... √©s felismered, hogy a politikusaink csak ezek b√°bjai. R√° fogsz √©bredni, hogy olyan skand√°l√°sok mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orb√°n takarodj"! - f√∂l√∂sleges id√Ķpocs√©kol√°sok.
Ha felismered a val√≥di k√°rokoz√≥t √©s tenni is akarsz ellene, tartsd mindig √©szben (az am√ļgy √©rv√©nytelen) lisszaboni szerz√Ķd√©sben foglaltakat.
A m√©g gondolkod√°sra k√©pes emberekn√©l az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkod√≥ globalista tervezetben nem szerepel egy c√©ltudatosan kiv√°lasztott n√©pk√∂z√∂ss√©g sem a t√ļl√©l√©sre. Az ellen√°ll√°s ideol√≥gi√°ja ezen tervezet ellen: "seg√≠ts magadon, mert k√ľl√∂nben nem seg√≠t senki"! Ez√©rt v√°lasz√ļt el√Ķtt √°llunk!
K√©pesek vagyunk-e, mi ezen f√∂ld lak√≥i, n√©pei, egy minden n√©pnek elfogadhat√≥ glob√°lisan √©lhet√Ķ vil√°got elk√©pzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezz√ľk l√©tez√©s√ľnket. A v√©lem√©ny az, hogy egyetlen ember √∂nmaga nem k√©pes ezt a folyamatot befoly√°solni vagy √∂nmaga ir√°ny√≠tani, de a t√°rsadalom az√©rt t√°rsadalom, hogy √∂sszefog√°ssal megv√©dje egyedeit...

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#71 | Renegat - 2019.04.03. 16:08:33
A vil√°gszerte ki√©p√ľl√Ķ 5G technol√≥gi√°s t√°vk√∂zl√©si renszer (75 GigaHerzes t√°vk√∂zl√©si frekvencia) a vil√°g legpuszt√≠t√≥bb t√∂meggyilkos eszk√∂zek√©nt sz√≥ szerint -lass√ļ f√°jdalmas hal√°llal- kifogja irtani az √©letet a bolyg√≥n.(ember, f√°k, madarak, √°llatok, bogarak stb. mind elpusztulnak, aminek m√°r most jelei vannak)
A 60 GHz-es frekvencia az a frekvencia, amellyel az oxig√©n molekul√°k oszcill√°lnak.Az 5G zavarja a oxig√©nfelv√©telt, oxig√©nhi√°nyt okoz minden egyes cell√°ban a mitokondriumok szintj√©n.Az oxig√©nfelv√©tel g√°tl√°s m√°jzsugort is okoz √©s a test valamint az agy sejtszinten elkezd lebomlani.Az 5G nem a technol√≥gia fejl√Ķd√©s√©nek eredm√©nye, hanem a t√∂meggyilkos hal√°lipar√©.

stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2019/04/45253338_176285123309130_6469470089337896960_n.jpg

A Jelenlegi 4G (4. generációs) WiFi hálózat 2,4 GHz-es. Ezek a frekvenciák a víz rezgési frekvenciájával megegyeznek.Molekuláris szinten, az emberek 99,9% víz.A többit már gondoljuk csak hozzá...

Alacsony intenzit√°s√ļ kumulat√≠v 5G expoz√≠ci√≥ legf√Ķbb k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√°ros hat√°sai:

- DNS-mutációk
- Mitokondri√°lis k√°rosod√°s
- Daganatok, rák (gyermekek koponyáját éri legtöbbet a sugárzás)
- Szívdobogás, szív-érrendszeri panaszok
- Memória és a kognitív-gondolkodási problémák
- Sperma cs√∂kken√©s √©s medd√Ķs√©g
- Fejf√°j√°s, migr√©n, cseng√Ķ f√ľl
- Szerkezeti v√°ltoz√°sok a verejt√©k csatorn√°ban -g√°tolja az energia a b√Ķr√∂n kereszt√ľli felsz√≠v√≥d√°s√°t
-√Āllatokn√°l t√°j√©koz√≥d√°si √∂szt√∂n elveszt√©se

A cikk n√©h√°ny √ľgyes v√©dekez√©si m√≥dszereket aj√°nl az 5G k√°ros hat√°sai ellen.B√°r ez kev√©s, mert mindenhol nem v√©dhetj√ľk meg magunkat.Legvesz√©lyeztetebb helyek a nagyv√°rosok lesznek, ott a legintenz√≠vebb az 5G k√°ros sug√°rz√°sa.

http://stateofthe.../?p=120057

http://stateofthe.../?p=120028

http://themillenn...more-78382
#72 | Hegel - 2019.04.03. 23:45:00
Soros & Company
Ugyanezt a történetet láttuk korábban, amikor Soros & Company megsemmisítette az Európai Uniót és számos tagállamát.
http://themillenn...can-union/

Ezt a v√©n faxt mikor dugj√°k h√ľsibe?

Az Eur√≥pai Uni√≥ megalkot√°s√°nak oka az volt, hogy v√©g√ľl feloldja az egyes nemzeteket Eur√≥p√°ban. El√Ķsz√∂r is, Merkel, Macron, Blair, Renzi √©s m√°s nyilv√°nval√≥ manchuriai jel√∂ltek meglehet√Ķsen c√©lzottan √©s √°rulatosan telep√≠tettek a vezet√Ķi poz√≠ci√≥ikba. Egyszer nem volt semmi m√°s, mint a Soros & Company finansz√≠roz√°si manipul√°ci√≥inak gyalogjai, √©s k√ľl√∂n√∂sen az NWO globalista kabal√°ja sz√°m√°ra.

- Na √©s Benjamin Fullford a agyrogyaszt√≥ cikkeivel ujvil√°gtudaton? Hol b√ľntetik meg ezeket? √Člnek virulnak...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum