NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Nemzeti v√©szhelyzet! (Fontos!)
Nemzeti v√©szhelyzet! (Fontos!)Nem csak Orb√°n magabiztos m√°rcius 15-i fenyeget√©s√©n nem √°rt elgondolkodni, hanem azon is, hogy mi√©rt akarnak koal√≠ci√≥s vagy √ľgyviv√Ķ korm√°nyt minden √°ron a bal-liber√°lis ragadv√°nynev√Ľek, de a nagy sz√°m√ļ rekl√°m szerint "min√©l nagyobb v√°laszt√°si r√©szv√©telt" is. Orb√°n a bev√°ndorl√≥kkal riogatva k√©ri a voksokat, mik√∂zben s√©rt√Ķd√∂tten veszi tudom√°sul, hogy nev√©n nevezt√©k a rabl√≥it, vagyis √Ķt is, nem csak azonos √©rdekek√©rt ringbe sz√°llt fajt√°rsait. "Liber√°lis√©k" meg a m√°sik oldalr√≥l k√©rik √ļjra a lop√°si, csal√°si √©s bev√°ndoroltat√°si lehet√Ķs√©g√ľket. Minden v√°laszt√°sn√°l az a legjobb m√≥dszer, amikor a v√°laszt√≥ elhiszi, hogy saj√°t √©rt√©kel√©se alapj√°n d√∂nt√∂tt. Ehhez a "sz√°j√°ba kell r√°gni mindent", lehet√Ķleg √ļgy, hogy elhiggye, amit gondol a saj√°t v√©lem√©nye. Az el√©gedetlens√©g√©hez √©s a szimp√°tia kialak√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©ges okokat is meg kell mutatni sz√°m√°ra, √©s √≠gy m√°r nyugodt lelkiismerettel szavazhat arra vagy azokra, akikre a figyelm√©t r√°ir√°ny√≠tott√°k √©s megfelel√Ķnek √≠t√©lhet√Ķk lesznek √©rdekei k√©pviselet√©re (szerinte). A k√∂zv√©lem√©ny √©s az egyed manipul√°l√°sa a bolyg√≥ legfontosabb tudom√°nya. V√©letlenek nincsenek, f√Ķleg a politik√°nak nevezett mocsokban. √ögy n√©z ki, hogy a Magyarorsz√°gnak nevezet, szerint√ľk izraeli tulajdon√ļ v√°llalat 2018. √°prilis 8-√°n tartand√≥ √°lv√°laszt√°s√°nak eredm√©nye m√©g mindig nem √ļgy alakul, ahogy tervez√Ķi elv√°rj√°k, ez√©rt m√©g a Fekete k√∂nyvet is piacra dobt√°k, mik√∂zben hatalmas er√Ķbevet√©ssel gyorsul a szerepl√Ķket ki√©rdemelten lej√°rat√≥ v√°laszt√°si kamp√°nysorozat. Sokan k√©rdezik √©rtetlenkedve, hogy mi ez a szokatlan "√Ķszintes√©g", a szennyes szinte hihetetlen m√©rt√©k√Ľ kitereget√©se... mi f√Ķ az √ľstben?

Az √ľstben benn√ľnket f√Ķznek - lassan hal√°lra - mik√∂zben alulr√≥l b√©kaperspekt√≠v√°b√≥l szeml√©lj√ľk kannib√°ljainkat, akik √°tkaikon √©s hazugs√°gaikon k√≠v√ľl r√°nk sz√≥rj√°k az "√∂sszetev√Ķket", Sorost√≥l az EU-n √°t Izraelig, az oroszokt√≥l az USA-ig. Nos, ez a szennyes 1989-t√Ķl folyamatosan nyilv√°noss√°gra ker√ľlt, csak a legt√∂bben elfeledt√©k t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t, pedig sz√©p sz√°m√ļ web-oldal √©s a mindenkori ellenz√©ki sajt√≥, valamint a "szemtanuk" is k√∂zz√©tett√©k, de csak r√©szletekben, vagy mindig az aktu√°lis b√Ľncselekm√©nyekr√Ķl a sajt√≥ban, esetleg alig k√©s√Ķbb, 2001-ut√°n ismert, de h√°tt√©rbe szor√≠tott web-oldalakon. Az 1910-t√Ķl nyilv√°nosan meghirdetett zsid√≥ Magyarorsz√°g ter√ľleti kisaj√°t√≠t√°si sz√°nd√©k is gyakori t√©ma a nemzeti oldal port√°ljain, de mindenki mindig megfeledkezik err√Ķl. Mindezek felemleget√©se az√©rt l√©nyeges, mert a vil√°gpolitik√°nak nevezett √ľr√ľl√©khegyben v√°jk√°l√≥ politikusnak nevezett kollabor√°ns ganajt√ļr√≥ bogarak nagy m√©rt√©kben befoly√°solj√°k a magyarorsz√°gi t√∂rt√©n√©seket illetve legt√∂bbsz√∂r teljesen meghat√°rozz√°k azokat, √≠gy a megvezetett √©s "√∂nmagukat v√©lten v√°laszt√≥polg√°roknak tart√≥k" v√°laszt√°si tan√°cstalans√°g√°t illik helyes mederbe terelni... l√°ttatva a h√°ts√≥ sz√°nd√©kokat is, amit hasonl√≥ tan√°csad√°si pr√≥b√°lkoz√°sok nem tesznek meg. De rendszer elismer√©s√©vel azt is elismerj√ľk, hogy minden ellopott k√∂zvagyon √©s maga az orsz√°g is azok√© akik t√∂rv√©nytelen√ľl egy felhatalmaz√°s n√©lk√ľli rendszer-sorozatban, er√Ķszakkal, csal√°ssal, lop√°ssal, rabl√°ssal √©s gyilkoss√°gokkal √°tmenetileg vagy nehezen visszaszerezhet√Ķen de bitorolj√°k ezeket.

Ez egy igazi zsid√≥-t√≠pus√ļ rendszer. Mindk√©t oldal kimer√≠tette a BTK-ban felsorolt √©s min√Ķs√≠tett √∂sszes b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√©si lehet√Ķs√©get √©s m√©g √ļjabbakat is k√©pesek voltak kre√°lni, de a "v√°laszt√°sban" r√©szt vev√Ķ 23 p√°rt k√∂z√ľl egy sem magyar. Az es√©lytelen kamup√°rtokon k√≠v√ľl csak √°ljobboldali √©s √°lbaloldali zsid√≥ p√°rtok indulhatnak. A Gyurcs√°ny √©s Kar√°csony Gergely f√©l√©k, valamint Sz√©l Bernadett kem√©nyen t√°madj√°k Orb√°n (Ors√≥s-Oppenheim?) √©rv√©nytelen, n√©pi felhatalmaz√°s n√©lk√ľli rendszer√©t. Valamennyien ugyanazt k√©pviselik: Magyarorsz√°g kifoszt√°s√°t, kirabl√°s√°t, felsz√°mol√°s√°t √©s a magyars√°g kiirt√°s√°t. Kar√°csony Gergely nem a "Kar√°csony szellem√©ben" elvetn√© a szerint√ľnk √©s a jog szerint sem √©rv√©nyes alkotm√°nyt, de azt nem √°rulta el, mennyit fizetnek a sz√°m√°ra a migr√°ns-befogad√°s rekl√°moz√°s√°√©rt. Gyurcs√°ny ("√©n becs√ľletes ember vagyok") Ferenc hozza a t√Ķle elv√°rt form√°j√°t (r√©szegen is f√©lrebesz√©l, hi√°ba mondj√°k, hogy a "r√©szeg ember √Ķszinte", b√°r eset√©ben tal√°n az√©rt nem tal√°l√≥ a mond√°s, mert t√ļlz√°s az emberr√© felmagasztal√°s √©s fat√°lis t√©ved√©s is lenne annak min√Ķs√≠teni). A nemzeti oldalon indul√≥ p√°rtokat, szervezeteket, hi√°ba adtak le 600-700 t√°mogat√≥t tartalmaz√≥ list√°kat k√©pvisel√Ķjel√∂ltenk√©nt, sorra elutas√≠tott√°k, mik√∂zben t√∂meges csal√°sok sor√°t, sorozat√°t prezent√°lt√°k azok a v√°laszt√°son "r√©szv√©teli jogot nyert" zsid√≥ csoportosul√°sok, amelyeket a k√∂zm√©di√°ban eddig is futtattak 4 √©ven kereszt√ľl.


A nemzeti k√©pvisel√Ķk jelent√Ķs r√©sze m√°r a jel√∂l√©st√Ķl is visszal√©pett, mert megfenyegett√©k, vesz√©lybe ker√ľlt a munkahelye, meg√©lhet√©s√©t biztos√≠t√≥ tev√©kenys√©ge. Azt hiszem felesleges megeml√≠teni, hogy a FIDESZ-KDNP erd√©lyi, vajdas√°gi, horv√°torsz√°gi, szlov√°kiai √©s k√°rp√°taljai megv√°s√°rolt szavazatai, a k√©nyszerb√Ķl loj√°lisok n√©pes t√°bor√°nak szavazataival, a FIDESZ-KDNP-√©n kereszt√ľl lop√°si, csal√°si √©s rabl√°si lehet√Ķs√©gekhez jut√≥k √©s jutottak, a b√Ľnt√°rsak √©s Izraelb√Ķl m√°r "magyark√©nt" ide telep√ľl√Ķk szavazataival, az "√°tszavaz√≥k" utaztatott t√∂megeivel √©s a cig√°nyokt√≥l v√°s√°rolt szavazatokkal, a FIDESZ-KDNP a list√°s szavazatok d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©g√©t mindenf√©lek√©pp megszerzi, ami "v√©letlen√ľl" pont nem lesz teljesen elegend√Ķ a k√©tharmados t√∂bbs√©ghez (b√°r m√©g az is el√Ķfordulhat, hogy igen). Ez√©rt a Parlamentbe bejutottakb√≥l be kell vonni minden fontos szerepl√Ķt, hogy az Uni√≥s kil√©p√©s felel√Ķss√©g√©t, majd a k√©s√Ķbb elk√∂vetend√Ķ haza√°rul√°si b√Ľncselekm√©nyek k√∂vetkezm√©nyeit, az orsz√°g teljes kiszolg√°ltat√°s√°nak b√Ľn√©t sz√©t lehessen terhelni. A bev√°ndorl√≥kt√≥l retteg√Ķk √ļgy √©rezhetik, hogy csak Orb√°n lehet a seg√≠ts√©g, pedig a jelenleg kifejl√Ķd√Ķ k√∂zel-keleti h√°bor√ļ f√©l Izraelnyi lakoss√°g menek√ľltk√©nt √©rkez√©se az izraeli-magyar menek√ľlt√ľgyi egyezm√©nynek k√∂sz√∂nhet√Ķen hozz√°vet√Ķleg √©s alapb√≥l legal√°bb 3,5 milli√≥ zsid√≥ √©rkez√©s√©t "teszi lehet√Ķv√©", de Orb√°n am√ļgy is 50 ezer bev√°ndorl√≥t engedett be m√°r eddig, √ļn. "konfront√°ci√≥s tartal√©knak".

Aki az arabok √©s a zsid√≥k ellens√©ges viszony√°t csak egy kicsit is ismeri, tudja, hogy mi√©rt nem j√∂hetnek az izraeli fels√©gter√ľletk√©nt √©s leteleped√©si c√©lorsz√°gk√©nt ismert Magyarorsz√°gra az iszl√°m h√≠v√Ķi, √©s id√©zve a kor√°bban tartott n√©pszavaz√°s k√©rd√©s√©b√Ķl "nem magyar √°llampolg√°rok". Mivel f√©l Izrael illegitim √°lmagyar korm√°ny √°ltal al√°√≠rt egyezm√©ny szerint rendelkezik magyar √°llampolg√°rs√°ggal √©s azok is akik a magyar gyarmati illegitim korm√°nyt√≥l egy√©b √ļton szereznek √°llampolg√°rs√°got, Magyarorsz√°g teljes megsz√°llhat√≥s√°ga biztos√≠tott. B√°rki m√©lyebben belegondolhat, mi c√©lt szolg√°lhat a liber√°lisnak hazudott baloldal menek√ľltp√°rti politik√°nak nevezett halandzs√°ja, amikor Gyurcs√°nyost√≥l, Sz√©l Bernadettest√Ķl, Kar√°csony Gergelyest√Ķl mind zsid√≥ √©s magyarellenes Link , teh√°t elm√©letileg nem lehet √©rdek√ľk maguk ellen besz√©lni, mert k√©ts√©ge sem lehet egyiknek sem, hogy Franciaorsz√°ghoz hasonl√≥an, ahol az eur√≥pai zsid√≥s√°g legnagyobb popul√°ci√≥ja √©l, itt is a zsid√≥kat t√°madn√°k meg az ide telep√≠tend√Ķ "iszl√°m h√≠v√Ķk".

A bev√°ndorl√≥kt√≥l val√≥ f√©lelem Orb√°n szinte kiz√°r√≥lagos aduja, amit alaposan kihaszn√°l egyesek szerint 4000 milli√°rdos korrupci√≥s √©s p√©nzlop√°sos √ľgyletei elfed√©s√©hez, de "a kir√°ly meztelen". A 3-4 milli√°rd eur√≥s FBI nyomoz√°s t√°rgy√°t k√©pez√Ķ "EU t√°mogat√°sok els√≠bol√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ jutal√©k" sem apr√≥p√©nz, vetekszik Gyurcs√°ny-Veres-K√≥ka 1380 milli√°rd forintos (4 milli√°rd doll√°r) 2005-√∂s k√∂lts√©gvet√©si lop√°s√°val. T√©nylegesen ez csak egy t√∂red√©k, amelyr√Ķl n√©mi felvil√°gos√≠t√°st ad a Fekete K√∂nyv, de volt egy els√Ķ Orb√°n-korm√°ny is Prince-√ľggyel, √©s azt megel√Ķz√Ķen is Orb√°n-Pint√©r korrupci√≥s √©s maffia √ľgyek t√∂mege (aranyh√°romsz√∂g, olajsz√Ķk√≠t√©s, cs√ļsz√≥ √©s ken√Ķp√©nzek, n√©h√°ny gyilkoss√°g stb.), mert a "szeg√©ny" FIDESZ-t √©s Orb√°nt "fel kellett t√Ķk√©s√≠teni a maffiap√©nzekb√Ķl" 1990-1998 k√∂z√∂tt. Viszont abban minden egyes k√∂lts√©gvet√©si fosztogat√°si lehet√Ķs√©g√©rt v√°laszt√°si k√ľzdelembe bocs√°tkoz√≥ egyet√©rt, hogy az √°lv√°laszt√°son min√©l nagyobb l√©leksz√°mban (l√©leksz√°mban, nem l√©tsz√°mban) jelenjenek meg az orsz√°g azon lakosai is, akik eddig nem akart√°k hozz√°j√°rul√°sukkal szentes√≠teni az illegitim rendszert √©s saj√°t elnyom√≥ik, kirabl√≥ik, gyilkosaik ehhez val√≥ "jogait". Aki a FIDESZ-KDNP-re szavaz, √©rdekb√Ķl vagy a bev√°ndorl√≥kt√≥l val√≥ f√©lelemb√Ķl teszi. Aki nem megy el szavazni, legal√°bb nem szavaz maga ellen, nem √©rv√©nyes√≠t, legaliz√°l √©s elfogad egy √©rv√©nytelen, n√©pi felhatalmaz√°s n√©lk√ľli rendszert, nem mintha nem k√©sz√ľln√©nek Magyarorsz√°g t√∂rt√©net√©nek legnagyobb v√°laszt√°si csal√°s√°ra, amikor m√°r nem csak az a t√©t, hogy ki fog korm√°nyozni a zsid√≥ p√°rtok k√∂z√ľl, hanem az is, hogy a v√°laszt√≥k a v√°laszt√°son megjelen√©s√ľkkel elismerik-e a rendszert...
M√°r a megt√©veszt√Ķ √©s a FIDESZ-KDNP alkotm√°ny szentes√≠t√©s√©re sz√°nt n√©pi felhatalmaz√°s megszerz√©s√©√©rt rendezett 2016-os "bev√°ndorl√°s elleni" n√©pszavaz√°s is azt c√©lozta, hogy a magyar orsz√°ggy√Ľl√©s (t√∂bbs√©gi felhatalmaz√°s eset√©n a FIDESZ-KDNP alkotm√°ny elfogad√°sa) d√∂nthesse el azt, hogy a "nem magyar √°llampolg√°rok" betelep√ľlhessenek-e, vagyis ne az EU d√∂ntse el ezt:

"Akarja-e, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ az Orsz√°ggy√Ľl√©s hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl is el√Ķ√≠rhassa nem magyar √°llampolg√°rok Magyarorsz√°gra t√∂rt√©n√Ķ k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s√©t?"

Rengetegen estek √©rtelmez√©si hib√°kba, nem v√©letlen√ľl, k√∂sz√∂nhet√Ķen a megt√©veszt√Ķ k√©rd√©sfeltev√©snek. Mivel a FIDESZ-KDNP alkotm√°ny√°t nem er√Ķs√≠tette meg n√©pszavaz√°s, vagyis nem is k√©rt (elbukta volna), ez√©rt nem is kapott n√©pi joghatalmi felhatalmaz√°st (2011-ben tudt√°k, hogy az alkotm√°nyukat nem fogadn√°k el). Orb√°n√©k √©s ellenz√©ki b√Ľnt√°rsai megel√©gedtek azzal, hogy hivatkozva a n√©pszavaz√°s 40%-os "nem" szavazataira, a kapcsol√≥d√≥ n√©pi felhatalmaz√°sra "hivatkoz√°st" elnapolt√°k a 2018-as v√°laszt√°s ut√°nra, √©s megszavazt√°k a f√Ķk√©nt Magyarorsz√°g lakoss√°ga ellen hozott terrorizmus elleni t√∂rv√©nyt, kihaszn√°lva a bev√°ndorl√≥kt√≥l i retteg√©st. Mivel az √°ltaluk eml√≠tett "magyar orsz√°ggy√Ľl√©s" sem rendelkezik az√≥ta sem n√©pi felhatalmaz√°ssal, a rendszer-legitimiz√°l√°si pr√≥b√°lkoz√°s nem hozott teljes sikert, de k√ľl√∂nben is, az Uni√≥ mi√©rt is √≠rta volna el√Ķ "magyar √°llampolg√°rok" k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s√©t? A "nem magyar √°llampolg√°rok" k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©se elleni "nem" annyit jelent, hogy minden olyan √°llampolg√°r betelep√ľlhet, aki rendelkezik v√°s√°rolt vagy izraeli elk√∂telezetts√©g√Ľ magyarnak mondott √°lkorm√°nyok √°ltal osztogatott magyar √°llampolg√°rs√°ggal. A "v√°s√°rolt √°llampolg√°rs√°gi √ľzlet" am√ļgy is er√Ķsen deficites √©s nem csak az√©rt, mert a befolyt √∂sszegr√Ķl √≠gy √≠r a Wikipedia: "A k√ľlf√∂ldi befektet√Ķ e k√∂tv√©nyek v√°s√°rl√°sa r√©v√©n tulajdonk√©ppen k√∂lcs√∂nt ny√ļjt a magyar √°llamnak, amit k√∂z√©pt√°von komoly kamattal egy√ľtt kap vissza az √°llamt√≥l. Profit az √ľgyletben kiz√°r√≥lag a k√∂zvet√≠t√Ķ c√©gekben keletkezik, de az igen jelent√Ķs m√©rt√©k√Ľ" Link. Az √°llamnak, vagyis az ad√≥fizet√Ķknek legal√°bb √©vi 3,4-3,5 sz√°zal√©kba ker√ľl a piaci finansz√≠roz√°s.

Ha a 2018. √°prilis 8-i illegitim v√°laszt√°s magas r√©szv√©teli ar√°nyt mutat, az alakul√≥ vegyes, f√Ķleg zsid√≥kb√≥l √©s kollabor√°nsokb√≥l √°ll√≥ b√°bkorm√°ny √ļgy fogja ezt lekommunik√°lni, mintha Magyarorsz√°g lakoss√°ga t√∂bbs√©g√©ben elfogadta volna a rendszert, vagyis a FIDESZ-KDNP alkotm√°ny szerinti rendet, a gumit√∂rv√©nyeivel, √ļjabb kieg√©sz√≠t√©seivel egy√ľtt, amelyek ugyanolyan megt√©veszt√©seket tartalmaznak mint a bankok "bels√Ķ kereskedelmi szab√°lyzataira" hivatkoz√°sok a t√∂rv√©nyeket √≠gy kij√°tsz√≥ banki szerz√Ķd√©sekben. (A szerz√Ķd√©s csak t√∂rv√©nyi szab√°lyoz√°s szerint m√≥dos√≠that√≥, de a bels√Ķ kereskedelmi szab√°lyzat m√°r b√°rmikor √©s szinte b√°rhogy, mivel nem t√∂rv√©ny √©s t√∂rv√©ny sem szab√°lyozza ezek m√≥dos√≠t√°s√°t.) Term√©szetesen a h√°rom Orb√°n-korm√°ny fosztogat√°sain k√≠v√ľl az Antall-Boross, Horn-Kuncze, a Medgyessy, majd a Gyurcs√°ny-Bajnai korm√°nyok fosztogat√°sait is illene belesz√°molni Magyarorsz√°g felhatalmaz√°s n√©lk√ľli zsid√≥ √°lkorm√°nyai okozta vesztes√©gekbe, ami m√°r csak sz√°zezer milli√°rdokban kifejezhet√Ķ. A rendszer elfogad√°sa egy√ļttal azt is jelenti, hogy kisebb √°talak√≠t√°sokkal ugyan, de bebetonozz√°k eddigi lop√°saik, csal√°saik, "egyezm√©nyeik" t√∂rv√©nyess√©g√©t, bele√©rtve a devizahitel csal√°st is, Gyurcs√°ny √©s band√°ja lop√°sait, Tiborczok, M√©sz√°ros L√Ķrincek fosztogat√°sait...

Megd√∂bbent√Ķ √©s sejtet valamit, hogy k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk t√∂mege jel√∂lteti mag√°t k√©pvisel√Ķnek, minisztereln√∂knek, √ľl a Magyar Parlamentben, k√∂zigazgat√°si hivatalokban az EU, az oroszok √©s az USA tudt√°val, mik√∂zben a gengszterv√°lt√°s √≥ta 500 feljelent√©s, 500 "politikus" ellen bizony√≠t√©kokkal ell√°tva v√°rja a nyomoz√≥ f√Ķ√ľgy√©szs√©gen, hogy egyszer majd el√©ri az "igazs√°gszolg√°ltat√°s s√ļjt√≥ karja" a b√Ľn√∂s√∂ket (b√Ľnseg√©djeikkel egy√ľtt t√∂bb t√≠zezres a l√©tsz√°m). Ugyanazok a bolsevik lesz√°rmazottak √©s kinevelt f√©rgeik tasz√≠tj√°k egyre m√©lyebbre Magyarorsz√°g magyar lakoss√°g√°t akik a K√°d√°r-rendszerben KISZ-titk√°rok, bes√ļg√≥k "j√≥ elvt√°rsak" voltak. A R√≥zsadombi Paktum minden p√°rtra n√©zve els√Ķdlegesen k√∂telez√Ķ alapvet√©se a "n√©pess√©gcsere" volt. A magyar lakoss√°got els√Ķ l√©p√©sben a cig√°nyok pozit√≠v diszkrimin√°ci√≥j√°val √©s eltart√°s√°val, majd az egyre jobban n√∂velt zsid√≥ bev√°ndorl√°s miatt fokozott √©s kik√©nyszer√≠tett elv√°ndoroltat√°s is cs√∂kkenti. Orb√°n m√°r 2002-ben Link t√∂bb milli√≥ k√∂zel - √©s t√°vol-keleti bev√°ndorl√≥t v√°rt a "lakoss√°g el√∂reged√©se" miatt. Hogy is van ez?

Magyarorsz√°gon, a n√©metekn√©l, de Eur√≥p√°ban is egyszerre √∂regszik el a lakoss√°g (ahogy Eur√≥pa √©s USA-szerte), mik√∂zben a magyar √©s n√©met fiatalok munkan√©lk√ľliek? √Čvi 150 ezer n√©met fiatal keres m√°s orsz√°gokban munk√°t, mert otthon nem kellenek Merkel√©knek. Magyarorsz√°gr√≥l t√∂bb mint egy milli√≥ ember ment nyugatra, jelent√Ķs r√©sz√ľk az√©rt, mert itthon nem tal√°lt olyan munk√°t amib√Ķl fizetni tudta volna az Orb√°n√©k falaz√°sa k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel csal√°ssal felduzzasztott devizahitel√©t, vagy el tudta volna tartani csal√°dj√°t. Mit v√°r az √ļn. szavaz√°skor "√°llampolg√°rnak", "szavaz√≥polg√°rnak" felmagasztalt, v√°laszt√°sok k√∂z√∂tt kifosztand√≥, megf√©leml√≠tend√Ķ, el√ľld√∂zend√Ķ, kiirtand√≥ "g√≥jnak" tartott rabszolga magyar? A nagy √°tlag nem veszi √©szre, hogy l√°tsz√≥lag demokratikus keretek k√∂z√∂tt a beleegyez√©s√©t k√©rik a kiirt√°s√°hoz, el√ľld√∂zhet√Ķs√©g√©hez. √ćgy m√°r b√°rmelyik "megv√°lasztott h√≥h√©runk" nyugodtan alhat, b√°r ha nem csaln√°nak r√°ad√°sk√©nt m√©g a v√°laszt√°sban is, nem okozna kiel√©g√ľl√©st a sz√°mukra. Orb√°n m√°rcius 15-i besz√©d√©ben t√∂k√©letesen megfogalmazta az elv√°r√°sokat:

"El akarj√°k venni az orsz√°gunkat, nem egy tollvon√°ssal, mint sz√°z √©ve Trianonban, most azt akarj√°k, hogy n√©h√°ny √©vtized alatt √∂nk√©nt adjuk √°t m√°soknak, m√°s f√∂ldr√©szr√Ķl √©rkez√Ķ idegeneknek, akik nem besz√©lik a nyelv√ľnket, nem tisztelik a kult√ļr√°nkat, t√∂rv√©nyeinket √©s √©letform√°nkat."

Kik is akarj√°k ezt? Csak az a k√©rd√©s, hogy a "zsid√≥ sz√°rmaz√°s√°ra b√ľszke" Orb√°n felettes√©nek, Netanjahunak az elv√°r√°sai szerint a zsid√≥k kult√ļr√°j√°t, t√∂rv√©nyeit, √©letform√°j√°t √©rti ez alatt, vagy a cig√°nyok√©t? Esetleg mindkett√Ķt? Hisz a belterjess√©g mindk√©t csoportn√°l alapvet√©s, mert ha lenne benn√ľk n√©mi befogad√≥ magyarok ir√°nti lojalit√°s, esetleg n√©mi magyar identit√°stisztelet, nem hoztak volna n√©pny√ļz√≥, csal√°sokat t√∂rv√©nyes√≠t√Ķ, b√Ľncselekm√©nyeiket titkos√≠t√≥ t√∂rv√©nyeket, rendelkez√©seket, jogi szab√°lyoz√°sokat.

"Sok mindent vitt√ľnk m√°r v√©ghez az elm√ļlt harminc √©v sor√°n, de a legnagyobb csata, amit egy√ľtt v√≠vhatunk meg, m√©g el√Ķtt√ľnk van. El akarj√°k venni az orsz√°gunkat!"

Val√≥ban sok csat√°t v√≠vtak ellen√ľnk az elm√ļlt 30 √©v sor√°n a "bal -√©s jobboldaliak". T√∂bb mint 150 √©vbe ker√ľlt, hogy megszerezhess√©k Magyarorsz√°got. Semmi k√©ts√©g, hogy a tolvaj, rabl√≥gyilkos sir√°mait halljuk vesz√©lybe ker√ľlt zs√°km√°nya miatt. A magyarok orsz√°g√°t, nyelv√©t m√°r elvett√©k, ki√°rus√≠tott√°k, kisaj√°t√≠tott√°k. Harmad-negyed rang√ļ "√°llampolg√°r" lett a magyars√°gb√≥l saj√°t haz√°j√°ban. Olcs√≥ √ľzemeltet√©si k√∂lts√©g√Ľ rabszolga, akinek bag√≥√©rt eladhat√≥ a munkaereje (l√°sd a sok n√©met ajk√ļ -√©s cig√°ny "munkaer√Ķ k√∂zvet√≠t√Ķt), b√ļs√°s "r√©szesed√©st" bezsebelve ut√°nuk, de Orb√°n is olcs√≥n k√≠n√°lja magyar rabszolg√°it. A "marad√©k" pedig leselejtez√©sre ker√ľl, a gyeng√©bbeket gyorsabb elhal√°loz√°sra k√©sztet√Ķ vegyi-permetez√©sekkel, "etnikai konfliktusokkal", lerongyolt eg√©szs√©g√ľggyel, alacsony b√©rekkel, nyugat-eur√≥pai √°rakkal √∂lik meg. Akit tudnak el√Ľznek, a t√∂bbit m√≠g v√©gelgyeng√ľl√©sben ki nem m√ļlik az utols√≥ magyar is, lassan √∂lik meg. A palesztinok legal√°bb elmondhatj√°k, nem b√ļjtak a b√Ķr√ľkbe...

"Ez a mi haz√°nk, ez a mi √©let√ľnk, nincs nek√ľnk m√°sik, ez√©rt k√ľzdeni fogunk √©rte a v√©gs√Ķkig, √©s nem adjuk f√∂l soha."


V√©dj√ľk meg Magyarorsz√°g ter√ľlet√©t a bev√°ndorl√≥kt√≥l a zsid√≥knak. Palesztin√°ban sem adt√°k fel. Oda is √ļgy vonult be az asken√°zi-kaz√°r zsid√≥s√°g, haz√°j√°nak nevezve a Palesztina ter√ľlet√©n er√Ķszakkal l√©trehozott izraeli √°llam√°t - pedig egyetlen √Ķs√ľk sem √©lt ott - hogy m√°ra alig maradt palesztin ter√ľlet. 29-√©vet v√©gigrabolva, mindent kisaj√°t√≠tva elv√°rn√°k a magyarokt√≥l, hogy a magyarok v√©dj√©k meg az izraeli orsz√°gfoglal√≥knak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©t, √©s szerezz√©k vissza a Trianonn√°l elrabolt magyarlakta ter√ľleteket, hogy Netanjahu √©s band√°ja idetelepedhessen √©s √°tvehesse felett√ľk az uralmat. Ez√©rt volt Trianon is. Hogy k√∂nnyebben megszerezz√©k Csonka-Magyarorsz√°got, majd kiirtva a magyars√°g magj√°t, visszacsatolj√°k a m√°ra m√°r alaposan vegyes lakoss√°g√ļv√° tett ter√ľleteket.

Most ugorhatunk egy nagyot. Mit is fog eredm√©nyezni egy most eszkal√°l√≥d√≥ k√∂zel-keleti h√°bor√ļ? Az USA √ļjabb vegyi-fegyveres hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sra k√©sz√ľl Sz√≠ria ellen r√∂vid id√Ķn bel√ľl, de tudjuk, hogy val√≥j√°ban az oroszok, K√≠na √©s Ir√°n ellen, kialak√≠tva egy t√©nyleges Kelet-nyugati h√°bor√ļt, b√°r ennek indokl√°sa m√°r most is b√ľd√∂s nem csak az amerikai embereknek, de Eur√≥pa lakoss√°g√°nak is. V√°laszul orosz ellencsap√°s semmis√≠theti meg nem csak a kil√Ķtt rak√©t√°kat, de azokat a rak√©takil√∂v√Ķ √°ll√°sokat is, legyenek sz√°razf√∂ldi, l√©gi √©s v√≠zi ind√≠t√≥helyek, amelyek kil√∂vik ezeket a vegyi -√©s rombol√≥ fegyvereket. Ugyanez vonatkozik a l√©gi -√©s deszant alakulatokra is. Ez "Trump k√ľldet√©se"... de nem k√©ts√©ges, "seg√≠tenek izraeli bar√°taiknak a hova menek√ľl√©sben". Mindez m√°r sok √©ve eltervezett √©s l√©p√©senk√©nt v√©grehajtott aknamunka eredm√©nye, ez√©rt √©rdemes elgondolkodni a magyar lakoss√°g es√©lyein, hogy Izrael lakoss√°ga, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy n√Ķ vagy f√©rfi, 18 √©ves kor√°t√≥l hadk√∂teles.

"Izraelben minden f√©rfi 3 √©ves katonai szolg√°latot teljes√≠t, a n√Ķk pedig k√∂telez√Ķen 2 √©vet. A kik√©pz√©s alapvet√Ķ eleme a “Krav Maga”. √ćgy azt√°n minden izraeli √°llampolg√°r tud “krav mag√°zni”, vagyis terrorist√°t semleges√≠teni. R√°ad√°sul a hadseregben minden izraeli megtanul krav mag√°san is embert √∂lni. K√©zzel √∂lni: az Imi f√©le Krav Maga √©s az izraeli antiterrorista k√≥d szerint sokkal biztons√°gosabb, mint fegyverrel. A puszta k√©z az√©rt jobb a fegyvern√©l, mert ha valaki p√°r centivel elv√©ti a l√∂v√©st, akkor robban terrorista, civil, mindenki, egy eg√©sz metr√≥ √°llom√°s – √≠rja a Frei Dosszi√©."
Link
H√°t ez√©rt nincs Magyar N√©phadsereg √©s ez√©rt volt annyira fontos az els√Ķ FIDESZ-korm√°ny idej√©n "lefegyverezni" Magyarorsz√°got. Nem ismer√Ķs ez a Trianon el√Ķtti Magyar Hadsereg lefegyverz√©se megism√©tl√©sek√©n?

Az √°ljobboldal, a megvezetett "√°llampolg√°rok f√©lelme" √©s az √°lbaloldal bev√°ndorl√°st t√°mogat√≥ l√°tszatpolitik√°ja s√ļlytalan, mivel Magyarorsz√°g magyar lakoss√°g√°t igaz√°b√≥l nem a bev√°ndorl√≥k fenyegetik, hanem Izrael √©s orsz√°gfoglal√≥i, valamint az orsz√°got 73 √©ve megsz√°ll√°s alatt tart√≥ "bolsevik √°lkorm√°nyok". A "Netanjahu-Orb√°n paktum" ebben a kontextusban sz√ľletett. Orb√°n az√©rt magabiztos √©s fenyeget√Ķ, mert t√∂bb milli√≥s felfegyverzett √©s kik√©pzett asken√°zi-kaz√°r zsid√≥ biztos√≠tja hamarosan, hogy ne legyen felel√Ķss√©gre vonhat√≥. Term√©szetesen a magyarorsz√°gi "iszl√°m terrorizmus" ellen √©letbe l√©ptetend√Ķ "Terrorizmus elleni t√∂rv√©ny" rendk√≠v√ľli √°llapot√°nak kihirdet√©si v√©delme alatt. Ehhez m√©g azonban sz√ľks√©ges a magyars√°g saj√°t maga elleni szavaz√°sra k√©sztet√©se, a v√°laszt√°si gy√Ķzelem, a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ, √©s az EU kil√©p√©s.


Ahogy itthon Orb√°nnak, √ļgy Netanjahunak is √©g a talpa alatt a talaj Izraelben, vissza√©l√©sei, lop√°sai, csal√°sai, korrupci√≥s √ľgyletei miatt. Ilyen esetben minden rendszer ir√°ny√≠t√°sa, legyen az t√∂rv√©nyes vagy t√∂rv√©nytelen, ny√≠lt diktat√ļr√°ba megy √°t, hisz vezet√©s√ľk a b√Ľnelk√∂vet√Ķ. Akik m√©g nem vett√©k volna √©szre, ez√©rt volt a gengszterv√°lt√°s, Magyarorsz√°g fikt√≠v elad√≥s√≠t√°sa, a rabl√≥privatiz√°ci√≥, a devizahitelez√©s, 2006. okt√≥ber 23. √©s a magyar n√©pess√©g jav√°nak el√ľld√∂z√©se. Trianon is hatalmas magyars√°g elleni igazs√°gtalan csal√°sk√©nt h√≠res√ľlt el a t√∂rt√©nelemben, a mostani viszont egyenl√Ķs√©g jelet tesz a palesztinok sors√°val. Netanjahunak "v√©letlen√ľl j√≥t tesz" ez a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ. A korm√°ny elleni l√°zad√°st m√°r csak a hadi√°llapot bevezet√©s√©vel tudja elker√ľlni. Eddig is j√≥ szolg√°latot tett az Izrael √°ltal p√©nzelt "palesztin ellen√°ll√°si" hajlam. Meg√©rhetj√ľk m√©g, hogy a j√∂v√Ķbeli magyar ellen√°ll√°st is zsid√≥k p√©nzelik majd (eddig is m√°r t√∂bbsz√∂r megtett√©k), √©s ha net√°n nem lenn√©nek el√©g felk√©sz√ľltek, √©l√ľkre √°llnak, mint az "Arab Tavasz" idej√©n egyes arab orsz√°gokban. √ćgy lesz indok teljesen el√Ľzni, kiirtani a magyarokat a BTK 143. ¬ß (Emberis√©g elleni b√Ľntett), BTK 142.¬ß (N√©pirt√°s) √©s a BTK 145. ¬ß/ (El√∂lj√°r√≥ vagy hivatali vezet√Ķ felel√Ķss√©ge) paragrafusokban megjel√∂lt b√Ľncselekm√©nynek min√Ķs√ľl√Ķ (ak√°r √©letfogytiglan) cselekm√©nyek b√ľntethet√Ķs√©ge ellen√©re... Aki minden√°ron √©rv√©nyesnek k√≠v√°nja elfogadni a jelenlegi √©s az 1989-√≥ta r√°nk er√Ķszakolt rendszereket, aki m√°s v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g h√≠j√°n megel√©gszik zsid√≥k √°ltali k√©pviselettel, szavazat√°val d√∂ntse el, hogy melyik h√≥h√©r tegye nyak√°ra a k√∂telet...


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#161 | aragorn - 2018.08.10. 03:33:56
Egy kiskapu a b√≠r√≥s√°gi proced√ļra el√Ķtt √°ll√≥knak. Az OBH javaslat√°ra, miszerint a b√≠r√≥s√°gok t√ļlterheltek, a keresetlevelek 95%-√°t visszadobj√°k. Na persze ez sem rossz biznisz az illet√©kek miatt. Hi√°ba √ľgyvèd ny√ļjtja be a keresetleveleket, elkasz√°lj√°k h√ľlyes√©gekre hivatkozva. √ćgy az a megold√°s marad, hogy a keresetlevelet c√©lszer√Ľ a b√≠r√≥s√°gon a b√≠r√≥s√°gi titk√°rnak bemondani, √©s csak a mikor kit√Ľzik a t√°rgyal√°st, akkor l√©pjen be az √ľgyv√©d. Az ilyen kereseteket szinte soha nem dobj√°k vissza. Igaz√°b√≥l a p√©nzen k√≠v√ľl c√©ljuk a lass√≠t√°s. Persze lehet m√°s m√≥dszerekkel is pr√≥balkozni, csak azok nyakatekertebbek √©s lassabbak.
#162 | Hegel - 2018.08.10. 22:52:01
Nem otthon vagyok de m√©g otthon l√°ttam a neten valahol hogy valami l√©zersug√°rral csin√°lj√°k a Kaliforniai t√ľzeket..√©s lehet a vil√°g m√°s t√ľzeit is...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum