NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Terv N√©metorsz√°g √©s Eur√≥pa n√©peinek lecser√©l√©s√©re
Terv N√©metorsz√°g √©s Eur√≥pa n√©peinek lecser√©l√©s√©reAvagy ami az EcoTV Inform√°tor c√≠m√Ľ m√Ľsora m√°rcius 9-i ad√°s√°b√≥l kimaradt...
Ha m√©g mindig vannak egyesek akik arra gondolnak, hogy a hirtelen el√Ķ√°llt migr√°ci√≥s hull√°m √°radata Eur√≥pa √©s N√©metorsz√°g fel√© v√©letlen√ľl j√∂tt l√©tre, vagy a h√°bor√ļs esem√©nyek k√∂vetkezm√©nye, amelyeket h√°tt√©rhatalom maga hozott l√©tre √©s amit nek√ľnk sz√©pen, beavatkoz√°suk megeml√≠t√©se n√©lk√ľli folyamatokk√©nt t√°lalnak, ki kell, hogy √°br√°nd√≠tsalak bel√Ķle benneteket.

A migr√°ci√≥s fegyver nem egy √∂sszeesk√ľv√©selm√©let, hanem egy paranoid elk√©pzel√©s. Ez egy el√Ķre kitervelt j√≥l √°tgondolt l√©tez√Ķ terv melyet most hajtanak v√©gre. Ugyanolyan j√≥l √°tgondolt √©s el√Ķk√©sz√≠tett, mint az "etnikai fegyver", amelyet m√°r Horn Gyula is alkalmazni sz√°nd√©kozott mand√°tuma lej√°rta el√Ķtt a hatalom megtart√°sa √©rdek√©ben.

Azt, hogy Orb√°n Viktor minisztereln√∂k, √©s ezt a jelenlegi helyzetet Soros tervnek nevezte el, k√∂zel √°ll a val√≥s√°ghoz, √°m ez csak egy r√©sze az emberis√©g, de els√Ķsorban Eur√≥pa n√©pei ellen sz√Ķtt √∂sszeesk√ľv√©snek. √ē is csak cs√ļsztat. A nagyhatalm√ļakkal szemben nem meri (√©s nem is akarja) felv√°llalni a val√≥s√°g kinyilv√°n√≠t√°s√°t, v√©g√ľl is nem ez√©rt biztos√≠tanak sz√°m√°ra rabl√°si, fosztogat√°si lehet√Ķs√©get. Hogy k√©pesek lesz√ľnk-e magunkat √©s a majd elk√∂vetkez√Ķ gener√°ci√≥kat ett√Ķl megv√©deni, egyenl√Ķre neh√©z megmondani.

N√©zz√ľk r√∂viden a t√©nyeket:

Gróf Richard Coudenhove-Kalergi (1894 Р1972)

Az EU elm√©letbeli megteremt√Ķje, Gr√≥f Coudenhove-Kalergi, aki az "Egyes√ľlt Eur√≥pai √Āllam" l√©trehoz√°s√°t k√≠v√°nta megval√≥s√≠tani, melyet a "Praktikus Idealizmus" c√≠m√Ľ k√∂nyv√©ben m√°r 1925-ben megfogalmazott. Ebben kifejti, hogy a c√©l egy eur√°zsiai - negroid eur√≥pai kever√©kn√©pess√©g l√©trehoz√°sa, melyet a zsid√≥ nemess√©g ural. Azon a v√©lem√©nyen volt, hogy ez az emberi k√∂z√∂ss√©g a t√∂rt√©nelm√©n√©l fogva ide√°lisan alkalmas erre a feladatra. Tal√°n most √©rthet√Ķ, hogy egyes politikusok mi√©rt szorgalmazz√°k haz√°nkban a bev√°ndorl√°st! A Jobbik p√°rtfordul√°sa, Gyurcs√°ny hadba indul√°sa stb.

Ez az √∂tlet a mai napig nem mer√ľlt feled√©sbe. Mi sem bizony√≠tja jobban, hogy l√©tezik egy Coudenhove-Kalergi-Eur√≥pa Alap√≠tv√°ny, amely az ismert "K√°roly D√≠jat" (Karlspreis) adom√°nyozza Aachen v√°ros√°ban. A d√≠jat azon"legkiv√°l√≥bb" embereknek adom√°nyozz√°k, akik szerint√ľk Eur√≥p√°√©rt a legt√∂bbet tesznek.
A cs√ļfs√°g teteje az, hogy a k√∂zelm√ļltban ezt az adom√°nnyal j√°r√≥ kit√ľntet√©st az Eur√≥p√°√©rt tett "kiv√°l√≥ munk√°j√°√©rt" az az Ang√©lika Merkel (sz√ľl. Angela Dorothea Kasner) kapta, aki azon tev√©kenykedik, hogy az eur√≥pai n√©peket - amit mi ismer√ľnk - megsemmis√≠tse, √©s az eur√≥pai feh√©r lakoss√°got egyszer√Ľen lecser√©lje.

A Hooton terv

A zsid√≥ Earnest Hooton antropol√≥gus m√©g a II. Vh. idej√©n azon v√©lem√©nyen volt, hogy a n√©metek mor√°lisan elmebetegek, ez√©rt a legjobb ha kiirtjuk √Ķket. A kiirt√°sra t√∂rt√©n√Ķ javaslat√°t 1944-ben a New York Times le is k√∂z√∂lte. Term√©szetesen k√∂nyv√©ben b√Ķvebben kifejti. A terv√©nek a l√©nyege: hossz√ļt√°von nagyon sok idegen orsz√°gb√≥l sz√°rmaz√≥ f√©rfi betelep√≠t√©se N√©metorsz√°gba √©s egy id√Ķben a bennsz√ľl√∂ttek, "bio-n√©metek" sz√ľlet√©si ar√°ny√°nak cs√∂kkent√©se s ezzel a n√©met g√©nek megsz√Ľn√©s√©nek el√Ķid√©z√©se.

Thomas Barnett

Amerikai katonai geostrat√©ga, mely k√∂nyveiben a "The Pentagons New Map" √©s a "Blueprint for Action" tervezetet javasol az amerikai korm√°nynak a vil√°g globaliz√°l√°s√°ra. Ezen tervezet v√©gkimenetele a f√∂ld√ľnk√∂n √©l√Ķ n√©pek √©s nemzetek √∂sszeolvaszt√°sa. A k√∂t√∂tts√©gek √©s identit√°sok megsz√Ľn√©s√©vel megkezd√Ķdhet az √°sv√°nyi anyagok hat√°rtalan rabl√°sa. A hagyom√°nyaiban tudatos eur√≥pai orsz√°gokat a tervezetbe beilleszteni, az eur√≥pai kontinensre √©vente 1,5 milli√≥ embert a harmadik vil√°gb√≥l betelep√≠teni √©s √≠gy hossz√ļt√°von az intelligencia szintj√©t, az IQ-t, 90-re cs√∂kkenteni.

L√©trehozn√°nak egy vil√°gosbarna kreol sz√≠n√Ľ kevert emberi fajt, mely el√©g intelligens ahhoz, hogy dolgozzon, de buta ahhoz hogy meg√©rtse a t√∂rt√©n√©seket, dolgokat. √ćgy nincs ellen√°ll√°s a mindenkori uralkod√≥val szemben. Egy t√∂k√©letes terv lenne a tejhatalm√ļ uralkod√°shoz.
A k√∂nyveiben n√©gy f√Ķ dolgot hat√°roz meg, mely felt√©tele egy globalista vil√°g megalkot√°s√°hoz:

1. emberek korl√°tok n√©lk√ľli szabad mozg√°sa, az √©letter√ľlet szabad megv√°laszt√°sa (hat√°rok
n√©lk√ľli t√°rsadalmak, via Soros)
2. a p√©nz felett val√≥ korl√°tlan ellen√Ķrz√©s (Vil√°gbank, IMF, EKB)
3. √°ruk szabad kereskedelme (CETA, TTIP)
4. szabad kezek az amerikai biztons√°gi er√Ķknek (amerikai katonai t√°maszpontok
vil√°gszerte
)


Az ENSZ nem m√°s mint egy int√©zm√©ny az √ļj vil√°gkorm√°ny (NWO) megval√≥s√≠t√°s√°hoz. A koncepci√≥, a Replacement Migration (n√©pess√©gcsere) t√ľkr√∂zi a legjobban.
Ez a strat√©giai dokumentum m√°r 2000-ben elk√©sz√ľlt, mely N√©metorsz√°gban 2016-ig 11,4 milli√≥ f√Ķ betelep√≠t√©s√©t tervezte, de ez volt a legfontosabb sz√°mukra el√Ķir√°nyzott feladat 1989-ben, a magyarorsz√°gi "ideiglenes Alkotm√°ny" l√©trehoz√°sakor is a "p√°rtok" sz√°m√°ra. Tudat√°ban a szoci√°lis fesz√ľlts√©gek kialakul√°s√°val, √©s ennek ellen√©re, hat√°rozottan √©s k√∂vetkezesen ragaszkodnak kivitelez√©s√©hez. Nyilv√°nosan ezt "gazdas√°gi fejl√Ķd√©snek" nevezik, de kinek az, ha az √Ķsi n√©pek, felsz√°mol√°sra ker√ľlnek? Megfigyelhett√ľk hogy az NSZK kik√©nyszer√≠tett megalak√≠t√°sa √≥ta soha nem volt int√©zked√©s a csal√°dalap√≠t√°s √©s gyermek szaporulat √∂szt√∂nz√©s√©re.


Ezzel ellent√©tben az √©rkez√Ķ idegen emberek elhelyez√©s√©re elegend√Ķ p√©nz √°ll a rendelkez√©sre, az EKB nyomja √©sz n√©lk√ľl a semmib√Ķl. Ott ahol egy akarat van, csak lesz egy √ļt is, k√∂zben az iskolai √©p√ľletek √©s a hidak omladoznak, a lakhat√≥s√°gi b√©rlem√©nyek √°rai emelkednek, √©s term√©szetesen a nyugd√≠jas √©ltkor is emelkedik. Mit akarnak el√©rni a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ emberfajok √∂sszemos√°s√°val? Azt, hogy identit√°sodat feladd, nem lesz kult√ļr√°d amib√Ķl mer√≠thetsz, nem lesznek nemzeti h√Ķseid, jelk√©peid a felmen√Ķidb√Ķl akik v√©r√ľket √©s √©let√ľket √°ldozt√°k az√©rt, hogy Te ma l√©tezhetsz, nem lesz √©leter√Ķd amib√Ķl t√°pl√°lkozhatsz √©s sorolhatn√°nk...
Mert minden t√°rsadalom a k√∂z√∂s m√≠tosz√°ra, t√∂rt√©nelm√©re, hagyom√°nyaira, c√©ljaira, er√©nyeire, √©rt√©keire √©s norm√°ira √©p√ľl. Egy k√∂z√∂s narrat√≠va tarja √∂ssze a t√°rsadalmat √©s az ami ma m√©g benn√ľnk magyarokban √©l, az Isten - Haza - Csal√°d, s ebben az √ľzenet fontosabb mint a t√∂rt√©nelmi korrekts√©g.

Van-e kérdés?
Itt áll feketén, fehéren: Link

Rem√©lem, hogy minden √©p elm√©vel b√≠r√≥ ember r√°√©bred, ha nem tesz√ľnk ez ellen, megy√ľnk mind √©s az elk√∂vetkezend√Ķ gener√°ci√≥k is a levesbe!

Nem utols√≥ sorban, szeretn√©m a figyelmeteket az √°prilis 8-i (√°l)v√°laszt√°sra √∂sszpontos√≠tani √©s nagyon odafigyelni, hogy kire adom le a szavazatomat. Tudom, hogy nincs sok v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g, de a sok rossz k√∂z√ľl pr√≥b√°ljuk a legkev√©sb√© rosszat v√°lasztani, ha v√°lasztunk!

√ďvjuk meg haz√°nkat a cs√Ķcsel√©kt√Ķl, mindenf√©l√©t√Ķl!


/Aramis/

Linkek:

https://ec.europa.eu/home-affairs/financing/fundings/migration-asylum-borders/asylum-migration-integration-fund_en

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_en.pdf

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-2072_en.htm

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1620_en.htm  HozzŠszůlŠsok
#11 | Renegat - 2018.03.18. 16:33:57
V√©gighallgattam.Sok olyan inform√°ci√≥val szolg√°lt amit m√°shol soha nem tudtunk volna meg.Borb√©ly J√≥zsefnek k√∂zbevet√Ķleg rengeteg rendk√≠v√ľl √©rdekes √©s fontos k√©rd√©st tettek fel a Kerekasztal jelenl√©v√Ķ tagjai, melyekre sokszor nem is volt ideje teljes v√°laszt adni.Ha minden k√©rd√©sre kifejthette volna v√°lasz√°t, akkor erre 3 √≥ra m√Ľsorid√Ķ is kev√©s lett volna.

https://www.youtu...e=youtu.be

********************

V√©szterhes Sz√≠riai h√°bor√ļs fejlem√©nyek.A kialakult h√°bor√ļs helyzet rendk√≠v√ľl komoly.A f√Ķsodrat√ļ m√©dia hivatalosan nem ad ki inform√°ci√≥t, indokl√°sa szerint, a p√°nik elker√ľl√©se √©rdek√©ben.

ENSZ-tisztvisel√Ķk r√©sz√©re felh√≠v√°s √©rkezett, hogy 48 √≥r√°n bel√ľl s√ľrg√Ķsen hagyj√°k el Damaszkuszt.Az USA √©s NATO haditenger√©szeti-√©s l√©gier√Ķ √∂sszevon√°sa zajlik a Perzsa-√∂b√∂l t√©rs√©g√©ben, a sz√°razf√∂ld√∂n pedig Jord√°ni√°ban, T√∂r√∂korsz√°gban, Cipruson √©s Irakban folyik a h√°bor√ļra k√©sz√ľl√Ķd√©s.Oroszorsz√°g t√°j√©koztatta Ir√°nt a v√°rhat√≥ NATO, USA h√°bor√ļs k√©sz√ľl√Ķd√©sr√Ķl √©s t√°mad√°sr√≥l.Fenn √°ll az orosz (orosz, ir√°ni, sz√≠riai) √©s amerikai er√Ķk (amerikai, brit √©s francia) k√∂zvetlen katonai √∂sszecsap√°s√°nak vesz√©lye az √°ll√≠t√≥lagos Sz√≠ria √°ltal birtokolt, de nem l√©tez√Ķ vegyifegyverek hamis √ľr√ľgy√©n.Ak√°rcsak kor√°bban Irak eset√©ben t√∂rt√©nt.

pbs.twimg.com/media/DYgWsY3XcAI82QQ.jpg


http://halturnerr...e-at-syria

http://beforeitsn...69480.html

http://tass.com/d...

https://southfron...l-attacks/

https://www.zeroh...ck-justify

http://themillenn...-of-syria/

https://russia-in...ay/ri22817

********************

Fejlemények:

http://www.micros...stratigika

http://82.221.129.../.zc2.html

http://halturnerr...ast-monday

http://a-ll.ru/?p...

http://infomaxx.ru/

http://infomaxx.r...11111.html

**********************

Most √©rkezett. /H√©tf√Ķ, m√°rcius 19, 2018 18:04/

Az Orosz F√∂der√°ci√≥ vez√©rkari f√Ķn√∂ke, Rudskoy vez√©rezredes az Orosz Honv√©delmi Miniszt√©riumban tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n figyelmeztetett:
"-Ha amerikai t√°mad√°s √©ri Damaszkuszt, akkor ez lesz az utols√≥ dolog, amit elk√∂vettek.Teh√°t ha ez a t√°mad√°s megt√∂rt√©nik, akkor az orosz f√©l visszav√°g √©s nem csak a kil√Ķtt rak√©t√°kat semmis√≠ti meg, hanem a kil√∂v√©st v√©gz√Ķ eszk√∂z√∂ket is."

V√©szj√≥sl√≥an hangzik, de komolyan is gondolj√°k.Figyelemmel kis√©rve a sz√≠riai fejlem√©nyeket, √ļgy t√Ľnik hogy a k√∂zeli napokban megt√∂rt√©nik az amerikai t√°mad√°s.De ne legyen igazam, mert annak bel√°thatatlan katasztr√≥f√°lis k√∂vetkezm√©nyei lehetnek.A http://halturnerr... k√©ri olvas√≥it hogy ezzel t√©m√°val kapcsolatos h√≠reit min√©l sz√©lesebb k√∂rben terjessz√©k, m√°s hiteles h√≠rforr√°sok alig tal√°lhat√≥k az interneten.Az el√©rhet√Ķ utols√≥ mai friss h√≠r az al√°bbi linken olvashat√≥ b√Ķvebben:

http://halturnerr...ing-you-do

http://vestinewsr..._sdelaete/

https://zen.yande...m=mirtesen

********************

/Kedd, m√°rcius 20, 2018 11:00/

http://infomaxx.r...oynyi.html

https://www.contr...-koennten/

http://a-ll.ru/?p...

https://ellinotou...is-syrias/

http://theantimed...th-russia/

*********************

/Szerda, m√°rcius 21, 2018 15:37/

Lebuktak, mint Rottenbiller...

https://ellinotou...slamiston/

https://southfron...-in-syria/

Az orosz nagy kapacit√°s√ļ Richag-AV interferencia elektronikus zavar√≥ rendszer "megvak√≠totta" a F√∂ldk√∂zi-tenger elektronikus navig√°ci√≥s rendszereit.√ćgy minden GPS √©s m√°s r√°di√≥frekvenci√°s eszk√∂z, cirk√°l√≥rak√©ta, rep√ľl√Ķ stb. harci eszk√∂z c√©ltalanul r√∂pk√∂dhet a leveg√Ķben.Blokkolja a radar, szon√°r √©s egy√©b felder√≠t√Ķ rendszereket, a rep√ľl√Ķg√©pek, helikopterek, pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķg√©pek, leveg√Ķ-leveg√Ķ rak√©ta, √©s felsz√≠ni leveg√Ķ rak√©t√°k navig√°ci√≥s rendszereit n√©h√°ny sz√°z kilom√©terre. Az eg√©sz F√∂ldk√∂zi-tenger keleti r√©sz√©n a polg√°ri l√©g√ľgyi hat√≥s√°gok (Ciprus √©s T√∂r√∂korsz√°g) s√ľrg√Ķss√©gi riaszt√°sokat adtak ki navig√°ci√≥ m√Ľk√∂d√©sk√©ptelens√©ge miatt.(a jel megszak√≠t√°sa, vagy elt√©r√≠t√©se)Csak az elektronika n√©lk√ľli hagyom√°nyos √°gy√ļl√∂ved√©kek tal√°lhatnak c√©lba ha el√©rhetik azokat.Nesze neked modern GPS cirk√°l√≥rak√©ta technika...

https://ellinotou...-tomahawk/

https://www.penta...CE%BF.html

https://ellinotou...tin-kypro/

http://infomaxx.r...-more.html
#12 | Hegel - 2018.03.18. 20:23:58
Mindenf√©lek√©ppen h√°borut akarnak mert keveset raboltak eddig √∂ssze...no comment nem lehet vel√ľk sz√≥t √©rteni. Mi√©rt hagyj√°k el? Mert f√©ltik az √©let√ľket? √Čs m√°s emberek √©lete a j√°rul√©kos vesztes√©g vagy √ČLET az is?
#13 | Hegel - 2018.03.22. 16:00:46
http://www.newwor...ources.htm

Uj háboru c könyv itt online letölthetö. Olvasom és kb a vágólap 36 oldalán tiszta totál hogy az angol gyarmattá akarja a patakrácia a globalizmus cime alatt tenni az összes országot....igy már értem mit keres a Magyar koronázási ékszereket ábrázoló aranyérme másik oldalán Erzsébet....https://imgur.com...QO#cRIAIQt
Mert az eg√©sz vil√°g √∂sszes orsz√°g√°t ad√≥ss√°gcsapd√°ba t√©ve alapj√°banv√©ve ez a fegyelmez√∂ eszk√∂z a rabl√°sok elvisel√©s√©hez, mert ha nem? - h√°√°√°t akkor j√∂n a h√°borus gyilkol√°s..igaz an√©lk√ľl is.

Tulajdonk√©ppen a majd 8 milli√°rd ember 1/4 de pszichopata....√©s √∂k vezetik a vil√°got igy....meg is l√°tszik, de szerintem a h√°borus √ľ√∂vezetekben √©l√∂ket is pszichopat√°v√° tett√©k ahogy nyugateur√≥pai vandalizmust n√©zem.
Mint a pestis olyan ragály ez a lelki kór is.
Nincs itt h√ľll√∂ meg istentudja mif√©le annunaki..tur√≥t ugyan vannak f√∂ld√∂nkiv√ľliek de val√≥j√°ban tiszta sor a f√∂ld nev√≥√ľ bolyg√≥ egy nagymar√©k patalog ember foglya. S√∂t nincs v√©rvonalse a belteny√©szeten kiv√ľl amit csak sulyosbitja a dolgokat.
√Čn ugyan kifel√© hajtok a vil√°gb√≥l de elszomorit mi v√°r gyerekeinkre ut√≥dainkra igy?Frown
Nincs kedvem a szavazósdira se....
#14 | Renegat - 2018.03.22. 18:50:40
Fokoz√≥dik a t√∂r√∂k-g√∂r√∂g ellent√©t az F√∂ldk√∂zi-tenger keleti r√©sz√©n.A g√∂r√∂g haditenger√©szet harcrendben felvonultatta felt√∂lt√∂tt hadihaj√≥it az √Čgei-tengeren.Rendk√≠v√ľli √ľl√©sre h√≠vt√°k √∂ssze az √∂sszes g√∂r√∂g hadihaj√≥k parancsnokait.Ez m√©g k√ľl√∂n plusszban nagyon nem hi√°nyzott a t√©rs√©gben.A t√∂r√∂k√∂k nagyon keverik a sz@rt.

https://ellinotou...-o-stolos/

*******************

Ha T√∂r√∂korsz√°g "kih√ļzza a gyuf√°t", k√∂nnyen megsemmis√ľlhet.A nagyhatalmak egyike sem √©rdekelt a t√∂r√∂k terjeszked√©sben sem Sz√≠ri√°ban, sem G√∂r√∂gorsz√°g ir√°ny√°ban.

https://dublinsmi...r-weapons/

http://infomaxx.r...atsya.html

*********************

/Szombat, m√°rcius 24, 2018 19:27/

Az hadrendbe √°ll√≠tott √ļj orosz fegyverrendszerek a Pentagon h√°bor√ļz√≥ kedv√©t alaposan leh√Ľt√∂tt√©k.Az Egyes√ľlt √Āllamok nem rendelkezik hat√©kony v√©delemmel az orosz hiperszonikus fegyverekkel √©s elektronikus r√°di√≥frekvenci√°s zavar√≥ rendszerekkel szemben. -ismerte be John Hiten, a Pentagon Strategic Command vezet√Ķje.√ćgy most elmarad a betervezett sz√≠riai t√ľzij√°t√©k, a 600 darabos sz√°rnyasrak√©t√°z√°s is.A b√ľszkes√©g meg√Ķrz√©se most fontosabb nekik egy be nem kalkul√°lt veres√©gn√©l.

http://vestinewsr...j_paritet/

http://vestinewsr...aket_ssha/

http://vestinewsr...m_raketam/

https://sputnikne...us-attack/

https://www.youtu...CEK25MkN74
https://www.youtu...cVhJ7opENE
https://www.youtu...ZjYkRMDeb0

Az USA-ban ek√∂zben √∂ntik a doll√°rbill√≥kat a hal√°liparba. Az amerikai kongresszus 2018-ra rekord √∂sszeg√Ľ kiad√°si √∂sszeget szavazott meg 700 billi√≥ doll√°r √©rt√©kben katonai c√©lokra, de m√©g ezt is kevesli Mac Thornberry, a Feh√©r H√°z fegyveres szolg√°latok bizotts√°g√°nak eln√∂ke.Persze nem a saj√°t p√©nz√©r√Ķl van sz√≥.A teljes √©vi v√©delmi kiad√°s 1,3 trilli√≥ dol√°rra r√ļg, mik√∂zben jelenleg az USA nemzeti ad√≥ss√°ga meghaldja a 21.044.401.900.000.- (21 trilli√≥) doll√°rt.Leford√≠tva ez annyit jelent, hogy a mai ad√≥ss√°g √©rt√©ke 63.117 $ / f√Ķ lakosonk√©nt √©s 170.436 $ / ad√≥fizet√Ķ dolg√≥z√≥nk√©nt.Ezt az √Ķr√ľletes √∂sszeget a mai gener√°ci√≥ 63 √©vig fizetheti, ha 10.000.- doll√°rt fizetne percenk√©nt. Ennyi ad√≥ss√°got m√°r csak h√°bor√ļval tudnak elt√∂r√∂lni, mint ahogy eddig is tett√©k.

news.antiwar.com/wp-content/uploads/2017/05/t.jpg

https://news.anti...-military/

https://www.milit...-bill.html

http://www.usdebt...

https://www.theba...ry-3306297
#15 | Hegel - 2018.03.25. 19:20:58
Az a gond..ma kaptam a magyar hirháló levelét az alfahirek 3-21 én volt egy cikk hogy a választás alapban a Bibi Netánjahu vagy Soros között történik Orbánt Bibi fedezi a többit soros...oszt jónapot...

Kett√∂ k√∂z√© szorult az orsz√°g de sztem nem izrael gyarmata vagyunk hanem az angol B√∂zsi√© csak kiad haszn√°latra √©s az is j√≥napot ha marad bel√ľle valami...Alapban nincs v√°laszt√°s mert a PCket meg ugy progizz√°k hogy a saj√°t √©rdek√ľk j√∂jj√∂n ki....k√°r a demo cirkusz√©rt....
#16 | Renegat - 2018.03.25. 23:33:54
H√°t igen.Orb√°n az egyetlen megmaradt lehet√Ķs√©g√©t nyergeli meg, ami m√©g megmaradt neki.√ögy t√Ľnik m√©g! hat√°sos a mutatv√°ny.De mi lesz ut√°na?
"Ha az ördöggel táncolsz, az ördög a régi marad, téged formál a képére."

Kronen Zeitung - "Orb√°n biztosra megy: kamp√°ny√°t a migr√°nsokr√≥l √©s Sorosr√≥l sz√≥l√≥ √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekre √©p√≠ti."

https://alfahir.h...ros_gyorgy
#17 | Hegel - 2018.03.26. 00:13:22
Igen Renegat de amig OV √∂rd√∂g addig a t√∂bbi a krampusz Most ugyan a jobbik nyomja hogy √∂k se engedi be a migriket..m√°r v√©ge nekem mondhatnak b√°rmit....soros p√©nze van olyan mint Bibi√©...alapban a liqud vagy a mazsihisz err√Ķl van sz√≥ ...√©s aki majd nekik t√∂bbet ig√©r √©s tesz az a nyer√∂ a versenyen...

T√°n eddig is izrael k√∂lt√∂z√∂tt ide √©s t√°n nem olyanok eg√©szen mint a afrikaiak...de ha bemegy√ľnk pestre biza sok s√∂t√©t pof√°t l√°tni itt is! + rejtett tartal√©lkok...

Ilyen k√©s√∂n pedig m√°r itt se aj√°nlatos k√≥ric√°lni! Az√© m√©g szerencse nincs nagyon 2 m√ľszakos √©jf√©li hazat√©r√©sekkel mert biza l√°nykoromban 10?20 ig m√ľszak+f√ľrd√©s √∂lt√∂z√©s √©s a motoz√≥n kifel√© volt 3/4 11 is...f√©l 12 fele slattyogtam gyalog vagy 3 buszmeg√°ll√≥nyit mert m√°r a busz nem j√°rt s√ľr√ľn...Ma nem lehetne!Nem lenne igy se biztons√°gos!

√Čs m√©g nincsenek is itt eg√©szen....
#18 | odon0803 - 2018.03.26. 10:51:20
#19 | Renegat - 2018.03.26. 18:01:04
#19 | odon0803

√Ėd√∂n!Ez t√©nyleg nagyot fog durranni -ha tov√°bbi bizony√≠t√©kok is el√Ķker√ľlnek-, v√°rjuk a fejlem√©nyeket!Az FBI kiszedi bel√Ķl√ľk az el√Ķz√Ķ √©let√ľk eml√©keit is.

"...az amerikai hat√≥s√°gok a magyar f√©rfi vallom√°sa alapj√°n konkr√©t nyomozati cselekm√©nyeket is k√©rtek a magyar hat√≥s√°gokt√≥l, de harminc nap ut√°n azt a v√°laszt kapt√°k Budapestr√Ķl, hogy itteni koll√©g√°ik nem tal√°ltak semmilyen, b√Ľncselekm√©nyre utal√≥ nyomot."
Nan√°, hogy nem tal√°ltak.Lapulnak mint sz@r a f√Ľben.

MNO frissítés:

https://mno.hu/be...an-2455928

https://24.hu/bel...-penzeket/

https://article.w..._az_FBIna/

Ugyanitt tal√°ltam.V√°laszt√°s 2018. - csal√°s vagy nem csal√°s?

https://mno.hu/be...an-2455976

*************************

Ajjaj!Ebb√Ķl nagy baj lehet.Mint a II. vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtt 3 h√≥nappal.Az USA, UK, Ukrajna √©s az EU -p√©ld√°tlan m√≥don- eddig 139 (!) orosz diplomat√°t utas√≠tott ki orsz√°gaikb√≥l a Scripal √ľgy kapcs√°n.A Nyugat p√°rbesz√©d helyett teljesen konfront√°l√≥dni akar Oroszorsz√°ggal, K√≠n√°val √©s a BRICS-el.Ez m√°r t√∂bb mint propaganda h√°bor√ļ, a diplom√°ciai kapcsolatok felsz√°mol√°sa zajlik √©s az er√Ķpolitik√°t tolj√°k el√Ķt√©rbe.√Črzik a veszt√ľket...amerikai vil√°ghegem√≥nia, vagy hal√°l.
Neokon hisztérika - Májusi Terike, UK:

pbs.twimg.com/media/DZOA2DqXkAEHgjm.jpg

http://halturnerr...alk-of-war

http://halturnerr...on-for-war

https://thebell.i...skripalej/

https://meduza.io...-skripaley

https://twitter.c...1201696768

https://www.zeroh...-war-plans

http://halturnerr...tal-riyadh

*********************
/Péntek, március 30, 2018 18:27/

Meg√©rkezett az orosz v√°lasz.Valami l√≥g a leveg√Ķben.Trump meglep√Ķ bejent√©se: -kivonulunk Sz√≠ri√°b√≥l.Belpolitikai z√Ľr az USA-ban?

https://southfron...ipal-case/

https://nemzeti.n...54305.html

http://www.future...

https://www.rt.co...ve-troops/

http://halturnerr...scate-guns
#20 | Hegel - 2018.03.28. 00:50:56
Ezek l√°tn√°k magukat mint a majmok a t√ľk√∂rben Frown

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum