NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"
A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"Az els√Ķ tiszt√°zand√≥ k√©rd√©s a politik√°val kapcsolatban, hogy az abban turk√°l√≥, kurk√°sz√≥ √©s matat√≥k t√∂bbs√©ge t√©vesen azt gondolja, "emberek" j√°tssz√°k ezt a "j√°t√©kot". A m√°sodik az, hogy val√≥s√°gk√©nt fogadj√°k-e el a "t√°lalt esem√©nyeket", nem ismerve vagy r√©szben ismerve a "mozgat√≥ rug√≥kat", √©s a harmadik, hogy puszt√°n egyet√©rt√©s√ľkkel vagy egyet nem √©rt√©s√ľkkel meg tudj√°k-e v√°ltoztatni a h√°tt√©rb√Ķl dr√≥ton r√°ngatott politikusnak nevezett b√°bok mozg√°s√°t illetve saj√°t jel√∂lt (b√°b?) √°ll√≠t√°s√°val r√©szt vehetnek-e a "Grand Chess" j√°tszm√°j√°ban, amit alapvet√Ķen nem a "politikusok" ir√°ny√≠tanak. Kiindul√°s az a probl√©ma, hogy a legt√∂bben csak a maguk √°ltal elgondolt vagy sz√°jukba r√°gott "j√°t√©kszab√°lyok" szerint √©rtelmezik ezt a "hal√°los k√ľzdelmet", pedig a "szab√°lyokat" nem azok hozz√°k, akik b√Ķr√©t els√Ķsorban -√©s c√©lk√©nt a v√°s√°rra viszik. A j√°t√©k neve "t√ļl√©l√©s", √©s ebben a "j√°t√©kban" nem ismerik a fair play-t. Szun Ce szerint: "a h√°bor√ļ legmagasabb foka, amikor fegyverek n√©lk√ľl nyer√ľnk csat√°t". A vil√°g n√©pess√©g√©t ford√≠tj√°k saj√°t maga ellen, saj√°t megalkuv√°sukat, de ezt a k√©s√Ķbbiekben m√©g b√Ķvebben is kifejtem...

"Min√©l messzebb sodr√≥dik egy t√°rsadalom az igazs√°gt√≥l, ann√°l jobban fogja gy√Ľl√∂lni azokat akik kimondj√°k!"

GEORGE ORWELL

Kezdhetn√©nk a t√∂rt√©netet a t√°voli m√ļltban, amikor az embernek l√°tsz√≥k rabl√≥band√°kba t√∂m√∂r√ľltek egy k√©nyszer√Ľ tapasztal√°sra bukkanva - a v√©rfert√Ķz√©ssel kiteny√©szthet√Ķ pszicho -√©s szociopat√°k felhaszn√°l√°s√°ra - t√ļl√©l√©s√ľk √©rdek√©ben. A t√∂rt√©net√ľket b√°rki megismerheti, √©s aki nem ismern√©, megtal√°lhatja a "h√©ber vagy zsid√≥ t√∂rt√©nelem" c√≠msz√≥ alatt, igaz, nagy r√©szben plagiz√°l√≥, de m√©gis h√Ľ k√©pet fest√Ķ √∂sszeoll√≥z√≥ir√≥l. T√∂rt√©nelm√ľk, a jelenhez vezet√Ķ √ļtjuk, ember milli√°rdok kifoszt√°s√°n √©s hal√°l√°n kereszt√ľl vezet a m√°hoz, amelyben a virtu√°lis, el√©nk vet√≠tett √°lval√≥s√°g mutatja a megt√©veszt√©s milli√≥nyi, √©vezredeken kereszt√ľl √°t√∂r√∂k√≠tett tudom√°ny√°nak siralmas "eredm√©nyeit". Amit ma politik√°nak neveznek, egy "vil√°gsz√≠nh√°z", amelyben a "n√©z√Ķk" is szerepl√Ķk, √©s a forgat√≥k√∂nyv szerint interakt√≠v lehets√©ges gy√Ķztesek vagy √°ldozatok is lehetnek, de ink√°bb az el√Ķbbiek a szereposzt√°s √©s forgat√≥k√∂nyv szerint.


Az emberek t√ļlnyom√≥ r√©sze megint pof√°ra esett, √©s akik m√©g hisznek a mes√©kben, ugyan√ļgy pr√≥b√°lnak b√≠zni Trumpban mint Putyinban, ahogy a legt√∂bb politikusnak nevezett m√°sodrend√Ľ ragadoz√≥ban. Trump is be√°llt a sorba √©s kip√°t ragadva tisztelet√©t tette a sirat√≥faln√°l, amit nem is a magukat zsid√≥knak nevez√Ķk √©p√≠tettek. Az ut√≥bbiak ugyanis nehezen tudn√°k megmagyar√°zni Herzl Tivadar "egy n√©p, egy faj, egy nemzet” zsid√≥ besorol√°s√°t a n√©ger falasha fekete, vagy szef√°rd s√°rg√°bb b√Ķr√Ľ, esetleg k√≠nai vagy indiai manip√ļr zsid√≥kkal, a genetikailag √©s b√Ķrsz√≠n√©ben is elt√©r√Ķ, feh√©r kaz√°r, de zsid√≥ vall√°s√ļakr√≥l nem is besz√©lve. Ezek a rabl√°sra szakosodottak egy bizonyos ideig egys√©gesek, viszont, mint minden rabl√≥band√°ban, a "m√Ľvelet" v√©grehajt√°s√°ig "csapatj√°t√©kosok", ut√°na m√°r egyedi t√ļl√©l√Ķk, √©s nem t√Ķl√ľnk, hanem egym√°st√≥l kell rettegni√ľk.

Mindenki igyekszik t√ļl√©l√©st v√°s√°rolni. Szalud-Ar√°bia zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ "uralkod√≥ csal√°dja" 380 milli√°rd doll√°r√©rt, Orb√°n 30 milli√°rd eur√≥√©rt, √©s az ut√≥bbin√°l √©rdemes is egy kicsit elid√Ķzni, mert a sz√°ml√°t mi fizetj√ľk. Ann√°l is ink√°bb, mert m√≥dfelett bosszant√≥ Aradszky selejtes √∂sszegz√©se az atomenergia √©s a b√Ķv√≠t√©s el√Ķnyeir√Ķl, az EU "rosszindulat√ļ" k√°rog√°s√°r√≥l, meg sem eml√≠tve a t√∂bb ezer √©vig sug√°rz√≥ radioakt√≠v hullad√©kokat. Az √°ltala mondottak nem fedik a val√≥s√°got. A "beruh√°z√°s" t√∂bb okb√≥l is felesleges. Egyr√©szt Magyarorsz√°g szinte a vil√°gon egyed√ľl√°ll√≥ geotermikus energia mennyis√©ggel rendelkezik, m√°sr√©szt Orb√°n 30 milli√°rd eur√≥s "v√©delemv√°s√°rl√°sa" sem tart √∂r√∂kk√©. Eg√©szen pontosan csak addig, ameddig Magyarorsz√°g a leend√Ķ Eur√°zsiai Uni√≥ oroszorsz√°gi tulajdonosai egyik√©nek "meg nem tetszik". De hogy senkit se hagyjak els√Ķ k√©zb√Ķl sz√°rmaz√≥ inform√°ci√≥k n√©lk√ľl, ism√©telten le√≠rom, hogy mi√©rt feleslegesek - nem csak a beruh√°z√°s, de - a jelenlegi √©s a b√Ķv√≠t√©sben szerepel√Ķ paksi atomreaktorok is.


A t√∂rt√©net 1985-ben kezd√Ķd√∂tt a F√°bi√°nsebesty√©n-4 jel√Ľ k√ļt kit√∂r√©s√©vel ahol 170-190 fokos h√Ķm√©rs√©klettel t√∂rt fel a g√Ķz 4239 m√©terr√Ķl, meg√∂lve egy embert. A kutat m√©g nem hasznos√≠tott√°k, ahogy a F√°bi√°nsebesty√©n-Nagysz√©n√°s mez√Ķ egyed√ľl√°ll√≥nak gondolt g√Ķzkitermel√©si lehet√Ķs√©geit sem (V√©n Istv√°n; Nagysz√©n√°s-3). 1989-ben ker√ľlt lem√©ly√≠t√©sre a Tiszaalp√°r I. jel√Ľ k√ļt, amely 5400 m√©teres talpm√©lys√©g√©vel akkor az orsz√°g legm√©lyebb f√ļr√°sa volt. 1200 atmoszf√©ra g√Ķzt fogtunk (az√©rt √≠rom, hogy fogtunk, mert ott voltam), de az 1050 b√°ros szerelv√©nyek kib√≠rt√°k addig, ameddig le nem cser√©lt√©k 1350 b√°rosokra. Er√Ķm√Ľvi hasznos√≠t√°sban gondolkodtunk, mert az R-63-as jelz√©s√Ľ 160 tonn√°s horogkapacit√°s√ļ DHR-160-as berendez√©s a k√ļt 1990-es kivizsg√°l√°sa sor√°n biztons√°gosan el tudta v√©gezni m√©r√©seket. De a Vil√°gbank letiltotta hasznos√≠t√°st √©s betemettette (rekultiv√°ltatta) a lyukat. Pedig 1990-ben m√°r egy 550 tonna horogkapacit√°s√ļ diesel-elektromos berendez√©st is v√°s√°rolt az akkor m√©g Rotary F√ļr√°si Kft. n√©ven fut√≥ c√©g. A berendez√©sre nem csak a g√Ķzhasznos√≠t√°sban lett volna sz√ľks√©g, de az akkor felfedezett "Mak√≥i-√°rok" szeizmikus m√©r√©sek szerint 6200 m-es m√©lys√©gben tal√°lhat√≥ g√°zt√°rol√≥j√°nak el√©r√©s√©hez is (15000 milli√°rd m3). A berendez√©s 8000 m-ig biztos√≠totta volna a f√ļr√°st, de 1991-ben Szab√≥ Iv√°n √©s t√°rsai gyorsan eladt√°k az eg√©sz MOL Rt-t. Rotaryst√≥l, ami r√©sze volt annak a koncepci√≥nak, miszerint Szanyi szavaival √©lve: "A deficites v√°llalatokt√≥l m√©g akkor is meg kell szabadulni, ha csak egy forintot kapunk √©rt√ľk". Milli√°rdos nagys√°grend√Ľ olyan k√∂zvagyon ker√ľlt "ebek harmincadj√°ra", amelyek√©rt Magyarorsz√°g lakoss√°ga dolgozott meg, √©s els√Ķk√©nt a nyeres√©ges c√©gekt√Ķl szabadultak meg. Az "elt√Ľnt 20 ezer milli√°rd nyom√°ban" c√≠mszavakkal fut√≥ t√©nyfelt√°r√°s 2008-ig m√©g tal√°n tartotta mag√°t (Lakatos P√°l - K√Ķr√∂si Imre), de val√≥j√°ban a zsid√≥ korm√°nyok √°ltal okozott k√°r milli√≥ milli√°rdokban m√©rhet√Ķ. A mi tulajdonunkban √©s gyermekeink "√∂r√∂ks√©g√©ben"!

A Paksi-Atomer√Ķm√Ľ reaktorait n√©h√°ny Tiszaalp√°r I. m√©lys√©g√Ľ k√ļt k√©pes lenne kiv√°ltani. Izlandon is megoldott√°k, mi is megoldottuk volna. A s√≥-kirak√≥d√°s megakad√°lyoz√°sa sem lehetetlen feladat, √©s k√ľl√∂nben is, az egy k√∂bkilom√©teres h√Ķtartalom a l√©nyeges, nem csak a r√©tegvizek g√Ķzhozam√°nak felsz√≠nre hozatala. A k√©rd√©sben szerepel√Ķ v√°lasz nagyszer√Ľs√©ge, hogy Magyarorsz√°gon, s√≠k ter√ľleten mindenhol hasonl√≥ g√Ķzviszonyok tal√°lhat√≥k 5000 m√©ter k√∂r√ľli m√©lys√©gben, de j√≥l ismert valakiknek ugyan√ļgy nem √©rdeke, hogy Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak hozzon hasznot az energia elad√°s, mint ahogy a palesztinok sem l√°ttak semmit a Leviathan-medence √Ķket illet√Ķ g√°zk√©szleteib√Ķl. "V√©letlen√ľl" ugyanazok az "√©rdekelts√©gek √°llnak mindkett√Ķ m√∂g√∂tt. Ugyanez√©rt kell "el√ľld√∂zni" minden jelent√Ķsebb magyar tal√°lm√°nyt, felfedez√©st, kutat√°si eredm√©nyt zsid√≥ √©rdekelts√©gek al√°, hogy ne az orsz√°gnak hozzon hasznot (L√°sd: Dr, prof Horv√°th vakcin√°ja, a forg√°cs n√©lk√ľli v√°g√°s technol√≥gi√°ja, Dr Szab√≥ L√°szl√≥-f√©le ingyen energia gener√°tor, √©s a sor m√©g hossz√ļ). Ehhez mind√∂ssze csak olyan, a n√©p megk√©rdez√©se n√©lk√ľl hatalomba √ľltetett "√°lkorm√°nyok" kellenek, amelyek g√°tl√°s n√©lk√ľl eladhatj√°k, √°tj√°tszhatj√°k a magyar nemzeti vagyont a magyars√°g nev√©ben, mik√∂zben s√©rt√Ķd√∂tten utas√≠tanak vissza minden leleplez√©st. Igaz, od√°ig egyik rabl√≥banda sem mert elmenni, hogy rabl√°saikat, tolvajl√°saikat biztos√≠t√≥ "alkott√°kolm√°nyaikat" n√©pszavaz√°sra bocs√°ssa, √ļgy mint ahogy 1996-ig az √∂sszes volt szocialista csatl√≥s-orsz√°g ezt megtette, kiv√©ve Magyarorsz√°got. A geotermikus energi√°t, az √°sv√°nykincseket orsz√°gunk mostani √∂nk√©nyes √©s √∂njel√∂lt "tulajdonosai" (Izrael ki√ľr√≠t√©se ut√°n) maguknak tartj√°k fenn...

Az illegitim rendszer ereszt√©kei ugyan recsegnek, ropognak √©s Orb√°n m√°r csak √ļgy tud √ľlni az EU d√∂gl√∂tt bik√°j√°n, hogy idegen hadseregekkel, megvett orosz t√°mogat√°ssal, izraeli fegyveres er√Ķkkel, terrorizmus elleni illegitim t√∂rv√©nnyel √©s a "mindenki gyarmat√°v√°" tett Magyarorsz√°g beker√≠t√©s√©vel tudja csak megv√©deni saj√°t √©s gyarmatos√≠t√≥ink √©rdekeit. A szinte megsz√°ml√°lhatatlan idegen √©rdekelts√©g b√Ķszen rontana r√° a tulajdonosokra, vagyis r√°nk, ha egy "v√°laszt√°st" nem siker√ľlne elcsalni. A 2018-ban esed√©kes "magyar v√°laszt√°s" v√°rhat√≥an ugyan√ļgy vagy m√©g rosszabbul fogja v√©gezni, mint a kor√°bbiak, esetleg egy "terrorizmus elleni t√∂rv√©nyre" hivatkoz√≥ rendk√≠v√ľli √°llapottal is "hat√°lytalan√≠tva". Orb√°nnak, ahogy enyveskez√Ľ b√Ľnt√°rsainak is, nincs sok v√°laszt√°sa (ahogy Merkel√©knek sem). Az elcsalt sk√≥t, holland, osztr√°k, francia v√°laszt√°s ut√°n m√©g csoda, hogy akadnak, akik a nemzeti egys√©g l√©trehozhat√≥s√°g√°ban b√≠zva mozg√≥s√≠tani pr√≥b√°lj√°k a magyars√°got √©s a szint√©n elnyomott etnikai kisebbs√©geket. A j√≥ sz√°nd√©k jelek√©nt, de k√∂vetend√Ķ p√©ldak√©nt is √©rdemes az √öj Magyar Front mozgalom eln√∂k√©t meghallgatni √©s t√°j√©koz√≥dni Link:


A lakoss√°got - √©s itt sz√°nd√©kosan nem csak a magyars√°gr√≥l besz√©lek - a gengszterv√°lt√°s √≥ta elm√ļlt 28 √©vben lakosonk√©nt legal√°bb 100 milli√≥ forinttal (val√≥j√°ban az √∂sszeg sokkal nagyobb) lopt√°k meg, rabolt√°k ki, √©s z√°tonyra futtattak minden √∂sszefog√°sra sz√≥l√≠t√≥ kezdem√©nyez√©st. Akik k√≠s√©rletet tettek erre, kihaszn√°lva tapasztalatlans√°gukat, m√≥dszeresen √©s kir√∂h√∂gve a szervez√Ķket, beterelt√©k egy olyan - oxfordi m√≥dszertan szerint kialak√≠tott - '√∂k√∂r√°tj√°r√≥ba', amelyb√Ķl csak egy fel√© vezet az √ļt, a v√°g√≥h√≠dra. Ki, mit rontott el? A nemzeti oldal mindazokat a hib√°kat elk√∂vette, amelyek m√°ig megakad√°lyozt√°k az egys√©g l√©trej√∂tt√©t. Ez ut√≥bbi√©rt nem csak a tapasztalatlans√°g a felel√Ķs. Mit jelentene az alulr√≥l szervez√Ķd√©s? Azt, hogy csoportok alakulnak, kiv√°lasztj√°k maguk k√∂z√ľl a legmegb√≠zhat√≥bbnak √©s ez mellett a legokosabbnak, legt√∂bb r√°l√°t√°ssal rendelkez√Ķt, √©s deleg√°lj√°k a t√∂bbi csoport hasonl√≥an kiv√°lasztott k√©pvisel√Ķi fel√©, de senki sem saj√°t√≠thatja ki az "alap√≠t√≥ √∂tletgazda" nem l√©tez√Ķ privil√©giumait, √≠gy a "vezet√Ķ st√°tuszt" sem. Egy igazi vezet√Ķ soha nem √∂njel√∂lt, hanem kiv√°laszt√≥dik. A "csoportk√©pvisel√Ķk" ism√©telten v√°laszthatnak maguk k√∂z√ľl vezet√Ķket, de kiz√°r√°st kell jelentsen a DNS-teszttel igazolt v√©rfert√Ķz√©s (szocio -√©s pszichopat√°k kiz√°r√°sa), √©s az MRI vizsg√°lat (empatikus k√©pess√©g ellen√Ķrz√©s) egy√ľttes eredm√©nye. Vezet√Ķ csak az lehet, aki megfelel√Ķ szinten ismeri a vil√°gpolitikai helyzetet √©s helyzet√ľnket, valamint a szakter√ľlet√©t. Az ilyen szervez√Ķd√©si met√≥dus minden helyzetben biztos√≠tani tudja a n√©pk√©pviseletet, √©s a jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©get. Ez ut√≥bbi k√©pezte hossz√ļ id√Ķn kereszt√ľl az alapj√°t a soksz√≠n√Ľ, soknemzetis√©g√Ľ Magyarorsz√°g t√∂rt√©nelmi egys√©g√©nek, de a legfontosabb a c√©lokk√©nt megjel√∂lt nemzeti -√©s orsz√°g-√©rdekek ir√°nti al√°zat. Egy vezet√Ķnek k√©pesnek kell lennie al√°rendelni eg√≥j√°t az el√©rend√Ķ k√∂z√∂s c√©lok magasabb rend√Ľ c√©lkit√Ľz√©seinek.

Term√©szetesen a Soros-Orb√°n j√≥l megrendezett √∂sszj√°t√©k az Uni√≥ szakad√°s√°t k√≠v√°nja el√©rni, de nem tesz j√≥t a "√°lv√°laszt√°soknak" sem. Csak a vak nem veszi √©szre, hogy az EU bev√°ndorl√°s-politik√°ja egyetlen c√©lt szolg√°l: az EU felboml√°s√°nak meggyors√≠t√°s√°t. Soros √°ldatlan tev√©kenys√©ge is t√∂bb feladatot l√°t el. Amit lehetett, m√°r elloptak, hossz√ļ t√°von is biztos√≠tott√°k, hogy mindenkinek fizess√ľnk a Goldman-Sachst√≥l a City Groupig, a FED-t√Ķl az oroszokig (Orb√°n r√° a garancia), de Soros bev√°ndorl√°s-politik√°j√°val biztos√≠tott Nyugat-Eur√≥pa lakoss√°g√°nak t√©tlens√©gbe √©s v√©dekez√©sk√©ptelens√©gbe k√©nyszer√≠t√©se is. Ez ut√≥bbi azt eredm√©nyezi, hogy a kor√°bban Kelet-Eur√≥p√°b√≥l, a K√∂zel-Keletr√Ķl, Afrik√°b√≥l √©s a T√°vol-Keletr√Ķl Nyugat-Eur√≥p√°ba bev√°ndorl√≥ kvalifik√°ltabb munkaer√Ķ tov√°bb menek√ľlj√∂n a k√∂zel 43 milli√≥ k√©pzetlen munkan√©lk√ľlivel b√ľszk√©lkedhet√Ķ USA-ba. Trump √≠gy m√°r t√©nyleg hazatelep√≠theti az ipart a T√°vol-Keletr√Ķl. A m√≥dszer k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a II. Vil√°gh√°bor√ļs amerikai agyelsz√≠v√°sra, amikor is, a n√©met tud√≥sokat is hasonl√≥ "kedvezm√©nyekkel" hurcolt√°k el az USA-ba. Egy vil√°ghatalomra t√∂rekv√Ķ "vil√°g-elitnek" a legk√©pzettebb munkaer√Ķvel kell rendelkeznie... a t√∂bbi rabszolga vagy "selejt" a sz√°mukra…


Nyugat-Eur√≥pa marad√©k lakoss√°ga sem marad tennival√≥k n√©lk√ľl, futhat az √©let√©√©rt, vagy √°ttelep√ľlhet az USA-ba, esetleg alternat√≠v lehet√Ķs√©gk√©nt Kelet-Eur√≥p√°ba, √©s ism√©telten vagy, felveheti a harcot "korm√°nyuk" vagy az EU ir√°ny√≠t√°s √©s "bev√°ndorl√≥ik" ellen. Az ut√≥bbi k√©t √©vben gy√ļjt√≥zsin√≥rnak behozott bev√°ndorl√≥k √©s az ut√°np√≥tl√°sk√©nt √©rkez√Ķk elleni harc, az EU ir√°ny√≠t√°s, Soros √©s b√©rencei, az USA √°ltal felfegyverzett bev√°ndorl√≥knak √°lc√°zott "terrorist√°kkal" elegend√Ķ vesz√©lyt jelentenek majd az Eur√≥pa-ellenes jelenlegi √©s az leend√Ķ Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok vezet√©se sz√°m√°ra, hogy al√°√≠rj√°k az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny alapj√°n l√©trehozott egyezm√©nyt, miszerint 180 napos id√Ķszakra √°tveszi az amerikai f√Ķparancsnok a marad√©k EU, vagyis Nyugat-Eur√≥pa katonai ir√°ny√≠t√°s√°t, mivel nem k√©pesek megoldani a bev√°ndorl√°si k√©rd√©st. Nem t√Ľnt fel senkinek, hogy Eur√≥p√°t ugyan√ļgy k√©nyszer√≠tik t√©rdre, mint a K√∂zel-Keletet? Nyomat√©kot terrorcselekm√©nyekkel, els√Ķsorban mer√©nyletekkel √©s robbant√°sokkal adnak ebb√©li elk√©pzel√©seiknek, de m√°r k√ľsz√∂b√∂n √°ll a ny√≠lt l√°zad√°s Merkel "m√≥dszerei" ellen. A "multikulturalizmus √©s politikai korrekts√©g" m√©g fed√Ķsztorinak is gyenge indokl√°s. A szerencs√©tlen iszl√°mist√°k azt hiszik, vall√°si k√ľldet√©s√ľket teljes√≠tik, pedig most √≠rj√°k al√° hal√°los √≠t√©let√ľk v√©gleges√≠t√©s√©t. A kiv√©gz√©s√ľk 2001-√≥ta folyamatos. A lengyel bel√ľgyminiszter, Mariusz Blaszczak, de a francia v√°laszt√°si csal√°ssal ki√ľt√∂tt Le Pen is hasonl√≥ √©rveket sorakoztat fel a bev√°ndorl√°s ellen, de m√©g mindig nem besz√©l egyik sem az EU-ir√°ny√≠t√°s 2010-2013 k√∂z√∂tti 120 milli√≥s (70 milli√≥ muszlim √©s 50 milli√≥ n√©ger) t√∂bbsz√∂r m√≥dos√≠tott betelep√≠t√©si rendeleteir√Ķl, amelyeket v√©gre is hajtottak, √©s amelyr√Ķl az √∂sszes vezet√Ķ eur√≥pai politikus tudott; √≠gy √Ķk is.

A 2009. december 19-21. k√∂z√∂tt lezajlott koppenh√°gai kl√≠ma-cs√ļcstal√°lkoz√≥ra Obamba m√°r k√©sz n√©pess√©g√°tcsoportos√≠t√°si tervekkel √©rkezett, de a "cs√ļcs" cs√ļfosan megbukott, √©s nem csak az√©rt, mert a fejl√Ķd√Ķ orsz√°gok CO2-kv√≥t√°it akart√°k megkaparintani maguk sz√°m√°ra a "fejlett orsz√°gok". Szorgos hackerek(?) k√∂zz√© tett√©k, hogy a Kelet-Angliai Egyetem "t√∂bb mint 100 √©ves m√©r√©si eredm√©nyei" hamis√≠tv√°nyok, mivel √°ll√≠t√≥lag az √∂sszes kl√≠mav√°ltoz√°ssal kapcsolatos eredeti feljegyz√©s "elveszett" (ha nem engedik be az ajt√≥n, bemegy az ablakon). A "n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°si tervezetr√Ķl" nem sok sziv√°rgott ki, de a 2009. m√°jus√°ban WHO (Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet) "oltalom" alatt kirobbantott H1N1 "j√°rv√°nnyal'' is, a 6-os pand√©mi√°s fokozat (katonai ir√°ny√≠t√°s elrendelhet√Ķs√©g√©rt) j√∂tt l√©tre a Baxter amerikai m√©reggy√°rt√≥ vezet√©s√©vel. 2010. m√°jus√°ban, a perbe fogott WHO, valamint a Baxter √©s t√°rsai - miut√°n kider√ľlt, hogy a H1N1 elleni "vakcin√°t" 2009 febru√°rj√°ban, a "j√°rv√°ny kit√∂r√©se" el√Ķtt szabadalmaztatt√°k - szint√©n cs√ļfosan √©s l√°tv√°nyosan megbuktak. Az is kider√ľlt, hogy az 1918-1919-es spanyoln√°tha-j√°rv√°nyban elhunyt eszkim√≥ asszony ki√°sott tetem√©b√Ķl kinyert v√≠rusb√≥l teny√©sztett√©k ki a H1N1-et.

Hogy mi√©rt eml√≠tem meg mindezeket? Csak az√©rt, mert 2001-√≥ta elszabad√≠tott√°k a poklot. FEMA-t√°borok ezreit √©p√≠tett√©k fel az USA-ban azokhoz a "katasztr√≥f√°khoz" amelyeket a vil√°g elitpatk√°nyai hoztak √©s hoznak l√©tre. A "Lisszaboni EU" √©letre h√≠v√°s√°t √©s Eur√≥pa teljes kifoszt√°s√°t majd feldarabol√°s√°t megtervezt√©k, de mindez nem ment volna, ha az EU ir√°ny√≠t√°s √©s a tagorsz√°gok korm√°nyai, deleg√°lt "k√©pvisel√Ķi" azok lettek volna, √©s azok lenn√©nek, akinek gondolta az eur√≥pai lakoss√°g. 2009. december 1-t√Ķl Eur√≥p√°ra er√Ķszakoltak egy olyan EU-t, amely els√Ķdleges feladatak√©nt t√∂bb szinten kirabolta megb√≠z√≥inak saj√°t orsz√°gait. A kollabor√°ns korm√°nyok egym√°st t√ļllicit√°lva k√∂vett√©k -√©s k√∂vetik el n√©peik elleni haza√°rul√°sukat, √°rulnak el minden embert √©s emberi √©rt√©keket. Az eur√≥pai helyzet cs√ļcst√∂rv√©nytelens√©gei, mint mindig, a m√©g Magyarorsz√°gnak (√©s NSZK-nak) nevezett ter√ľleten zajlanak.

A magukat "liber√°lisnak" nevez√Ķ haza√°rul√≥k pof√°tlans√°ga nem ismer hat√°rt. Egyes c√©g√©res gazemberei ny√≠ltan az orsz√°g √©s nem az illegitim csal√≥, tolvaj "korm√°ny megb√ľntet√©s√©t" k√∂vetelik att√≥l a br√ľsszeli, senki √°ltal meg nem v√°lasztott, illetve haza√°rul√≥, csal√°ssal poz√≠ci√≥ba helyezett ember form√°j√ļ f√©rgek b√Ľnsz√∂vetkezet√©t√Ķl, akik most er√Ķszakos betelep√≠t√©ssel fenyeget√Ķznek. A szerencs√©tlen √©s magatehetetlen eur√≥pai n√©pess√©g pedig az "aktu√°lpolitik√°n r√°g√≥dik", nem v√©ve √©szre, hogy ilyen nem l√©tezik. Amit egyesek annak gondolnak az, az a sz√≠nj√°t√©k, amit sz√°munkra j√°tszanak el tehets√©gtelen, de ann√°l moh√≥bb, kapzsibb, "el√Ķre gy√°rtott", adott szerepekre kinevelt, kiteny√©sztett "politikusnak nevezett sz√≠n√©szek". Hogy mi okozza mindezeket? A szerepl√Ķk t√ļlnyom√≥r√©sze √©s a megb√≠z√≥k is zsid√≥k vagy zsid√≥ t√≠pus√ļak. Az egyetlen krit√©rium vel√ľk szemben, hogy mindenre kaphat√≥ szociopat√°k legyenek.


"Az egyik zsid√≥ a m√°sik √ľld√∂z√©s√©ben is √∂nmag√°t f√©lti √©s v√©di. P√©ld√°s √∂sszetart√°suknak nem √∂szt√∂n√∂s, hanem spekulat√≠v alapja van. A kevert faj√ļ ember sem nemzet√©vel, sem a t√∂bbi emberrel √©rzelmi kapcsolatot nem √©rez. Ez√©rt √∂nz√Ķ a v√©gtelens√©gig √©s aszoci√°lis. Sz√°m√°ra a szabad verseny a legel√Ķny√∂sebb √©rv√©nyes√ľl√©si terr√©num, mert a becs√ľlet √©rz√©se nem g√°tolja. Az intellektu√°lis b√Ľn√∂z√©s ter√©n, mint csal√≥, sikkaszt√≥, s√∂t√©t kereskedelmi √ľgyletek lebonyol√≠t√≥ja, orgazda, uzsor√°s, csal√°rd √©s v√©tkes. Buk√°s ter√©n a zsid√≥s√°g kimagasl√≥ nagy sz√°mban szerepel a statisztik√°ban. A kereskedelmi √©letben val√≥ hihetetlen √©rv√©nyes√ľl√©s√ľket ezen g√°tl√°s n√©lk√ľli term√©szet√ľk magyar√°zza. Ilyen lelkis√©g mellett magasabb rend√Ľ szervezetet nem is tudnak alkotni. Nem is volt ez sz√°nd√©k√°ban a zsid√≥s√°gnak, hiszen a megl√©v√Ķ t√°rsadalomk√©pz√Ķ er√Ķknek a bomlaszt√°s√°ra t√∂rekedett mindig. Tal√°l√≥ Papini jellemz√©se a 'G√Ķg' c√≠m√Ľ k√∂nyv√©ben, amikor az emberis√©g nagy eszm√©nyeinek, a romanticizmusnak, a katolicizmusnak, a n√Ķi eszm√©nynek, a zseni magasabbrend√Ľs√©g√©nek, a vil√°gegyetem stabilit√°s√°nak destru√°l√≥it l√°tja benn√ľk, Heine, Weininger, Lombroso, Freud √©s Einstein szem√©ly√©ben. Dr. Sz L J. (Epol: 1943. szeptember.)"

"Az √©l√Ķsk√∂d√Ķ megt√©veszti az √°ldozat immunrendszer√©t, megb√©n√≠tja v√©dekez√Ķ k√©pess√©g√©t, illetve √°tveszi az immunrendszer funkci√≥j√°t. Egy m√°sik hasonlat szerint a harci g√©pek bar√°t/ellens√©g felismer√Ķ rendszer√©nek √°tprogramoz√°s√°hoz, megb√©n√≠t√°s√°hoz hasonl√≠that√≥ a tev√©kenys√©g. K√∂vetkeztet√©s: az immunrendszer√ľnket kell er√Ķs√≠ten√ľnk"! Ami nem is olyan neh√©z, ha arra gondolunk, hogy mi√©rt akarja a zsid√≥ EU, vagy a magyarorsz√°gi szint√©n zsid√≥ vezet√©s√Ľ - √©s nagy r√©szben tags√°g√ļ - DK √©s MSZP a muszlimokat befogadni, amikor Orb√°n "aranytartal√©ka", a cig√°nys√°g m√°r k√©sz√ľl√Ķdik ellen√ľk. A cig√°nynak a zsid√≥ is "g√°dzs√≥", mert feh√©r, legal√°bb is a kaz√°r zsid√≥. A muszlim √Ķsi ellens√©g√©nek tekinti a zsid√≥t, m√©gis arab testv√©reivel val√≥ √∂sszefog√°sra sz√≥l√≠tja fel a francia Rabbi Korsia "h√≠veit" a kor√°bbi Rothschild-bank√°r Macron eln√∂ki j√≥v√°hagy√°s√°val, ami ann√°l is ink√°bb nevets√©ges, mivel Nyugat-Eur√≥p√°ban abszol√ļt t√∂bbs√©gben migr√°nsok k√∂vetik el az "antiszemita" b√Ľncselekm√©nyeket, ami√©rt egyre t√∂bb nyugat-eur√≥pai zsid√≥ menek√ľl Izraelbe. Ak√°r az arab, ak√°r a cig√°ny eset√©ben csak tippet kell adni mindkett√Ķnek, melyik ellens√©g√ľket hol lehet megtal√°lni. A cig√°ny az√©rt vern√© agyon Gyurcs√°nyt √©s Moln√°rt, mert nyakukra hozn√°k a "konkurenci√°t", a muszlim meg az√©rt, mert nagyon j√≥l tudj√°k, hogy zsid√≥k parancs√°ra d√ļlt√°k fel, puszt√≠tott√°k el √©s fosztott√°k ki otthonaikat, orsz√°gaikat. Mivel Gyurcs√≥t√°ny lecsukatn√° a b√≠r√≥kat, √ľgy√©szeket (saj√°t embereiket), mi a k√∂zjegyz√Ķk egy r√©sz√©t √©s a v√©grehajt√≥kat is, Gyurcs√°nyt √©s Orb√°nt a sleppj√©vel egy√ľtt, mindazokkal, akik 1944. m√°rcius 19-√≥ta √°rtottak az orsz√°gnak.

Term√©szetesen a minimum lenne a lopott vagyonok elkobz√°sa, mert t√≠zezer milli√°rdokra tehet√Ķ az, amit elloptak √©s milli√≥ milli√°rdokban m√©rhet√Ķ csak, amit √°tj√°tszottak k√ľlf√∂ldi b√Ľnt√°rsaiknak, akik ez√©rt "v√©delmet" biztos√≠tottak √©s biztos√≠tanak sz√°mukra. Sajnos egyik oldalr√≥l a nemzeti csomagol√°s√ļ Orb√°n-terror (a 2010-es elcsalt v√°laszt√°sokra √©s a 2011-es √°llamcs√≠nyre hivatkozva), a vel√ľk egy k√∂vet f√ļj√≥ "m√°sik oldalon" a "liber√°lis" hasonsz√Ķr√Ľ gazemberek fenyeget√Ķznek a sz√≥l√°sszabads√°g betilt√°s√°val, szankci√≥kat, szigor√ļ b√ľntet√©seket kil√°t√°sba helyezve. Ujhelyi Istv√°n √©s az MSZP eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķi t√°mogatni fogj√°k a baloldali EP-frakci√≥k Magyarorsz√°g megb√ľntet√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ k√∂z√∂s ind√≠tv√°ny√°t, ami min√Ķs√≠tett haza√°rul√°s, sz√°nd√©kos k√°rokoz√°s Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak. Botk√°val, a szegedi v√©ressz√°j√ļ "polg√°rmesterrel" ugyanazt a t√°ncot akarj√°k elj√°rni, mint Trump Hillary Clintonnal. Az amerikai eln√∂kv√°laszt√°sn√°l felk√≠n√°ltak egy es√©lytelen, de "sz√≠nes" uralmat, teljes terrorral, h√°bor√ļval √©s a lehet√Ķ legrosszabb kil√°t√°sokkal, ha a lottyadt, v√©ressz√°j√ļ leszbikus loty√≥ nyerne. Sokan be is d√Ķltek a tr√ľkknek. Trump munk√°t, b√©k√©t a hadi kiad√°sok cs√∂kkent√©s√©t, csapatkivon√°sokat √≠g√©rt, amib√Ķl semmi sem lett. Az amerikai munkan√©lk√ľliek tov√°bbra is azok lesznek, m√©g akkor is, ha "hazahozz√°k a k√ľlf√∂ldre", eg√©szen pontosan a T√°vol-Keletre telep√≠tett ipart. Az oka egyszer√Ľ. 43 milli√≥ semmihez sem √©rt√Ķ munkan√©lk√ľli ember nem fog bonyolult, magas k√©pzetts√©get √©s szaktud√°st ig√©nyl√Ķ munk√°t v√©gezni. Ezt a "munkaer√Ķt", mint kor√°bban √©s jelenleg is folyamatosan, a vil√°g minden t√°j√°r√≥l szipk√°zz√°k el. Ez az igazi "n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°s", de nevezhetj√ľk "selejtez√©snek" is. Nem lenne k√∂nny√Ľ azt mondani a bolyg√≥ k√©tharmad√°nak, hogy "felesleges zab√°l√≥k vagytok" (id√©zve Henry Kissingert√Ķl). Az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se vil√°gosan megfogalmazza a c√©lkit√Ľz√©seiket. Link


"50%-os l√©tsz√°mcs√∂kkent√©s" 2050-ig. Az √ļn. "aktu√°lpolitika" az a maszlag, amit felt√°lalnak a "selejtez√©sre v√°r√≥k" sz√°m√°ra, elhitetve, hogy az embereknek van v√°laszt√°sa, javulhat a helyzet, b√©k√©s √©letet √©lhetnek, √©s biztos√≠tott "fajfenntart√°suk". Val√≥j√°ban az eg√©sz emberis√©get beler√°ngatt√°k a hatalmi harcaikba, az √©vezredeken kereszt√ľl fel√©p√≠tett terveik szerint m√≥dos√≠tott "t√∂rt√©nelem" √°ltaluk kre√°lt borzalmaiba. Maga a t√ļl√©l√©si verseny b√°rkinek ismer√Ķs lehet az √°llatvil√°gb√≥l, de egyetlenegy √°llatfaj sem t√∂rekedett √©s t√∂rekszik kiz√°r√≥lagos uralomra, territ√≥rium√°nak tekintve az eg√©sz vil√°got, kiv√©ve a szociopat√°kat, az √©l√Ķsk√∂d√Ķket √©s a v√≠rusokat. Az emberek t√∂bbs√©g√©re igaz, hogy azt sem akarja l√°tni, ami a szem√©t is majdnem kib√∂ki, de hagyja r√≥la elterelni a figyelm√©t, mert √ļgy gondolja, nem √©rinti. Hogy szeml√©letesebb legyen az el√Ķbbi kijelent√©s, lehet p√©lda megint csak Magyarorsz√°g. A bev√°ndorl√≥k miatti p√°nikkelt√©s √©s Orb√°n√©k napi szint√Ľ lop√°si, csal√°si, vissza√©l√©si botr√°nyai elfedik, hogy emberek t√≠zezreit √∂lik meg √©vente az eg√©szs√©g√ľgyi rendelkez√©sekkel. Ez csak egyet jelenthet; sokkal nagyobb a baj. Nem kell ide Obama-CARE t√∂rv√©ny. Orb√°n√©k √©s el√Ķdei megoldott√°k hangzatos elnevez√©s √©s "kidobol√°s" n√©lk√ľl.

Mindenki tudja, hogy csalás, megtévesztés és törvénytelen is a devizahitelesek pokoljárása, de az USA-ban cégként regisztrált bíróságok már be sem fogadják a perkérelmeket. Link Link Link Link
(A linkeken bárki tájékozódhat, de mellékelek néhány bejegyzést is képekkel)
Ha v√©letlen√ľl m√©gis befogadj√°k a perk√©relmeket, pof√°tlanul kijelentik, hogy a k√∂zjegyz√Ķi t√∂rv√©nyben el√Ķ√≠rtaknak nem megfelel√Ķ szerz√Ķd√©sek megfelelnek a t√∂rv√©nyi el√Ķ√≠r√°soknak, hogy a nem l√©tez√Ķ k√∂lcs√∂nz√∂tt deviz√°ra hivatkozva jogos a p√©nzint√©zetek √°rfolyam emelked√©s miatti tartoz√°sn√∂vel√©se. Mindenki tudhatja, hogy "mire megy itt a j√°t√©k". Megmagyar√°zz√°k, hogy 28.500 forintb√≥l egy, de ak√°r k√©t ember is meg tud √©lni egy h√≥napban (b√≠r√≥s√°gi d√∂nt√©s is van r√≥la). Magyarorsz√°gnak 73 √©ve nincs magyar korm√°nya, de vannak sz√°zezres nagys√°grendben √©hez√Ķ gyermekei, √∂t milli√≥ koldusa, √©s t√≠zezres nagys√°grendben banki csal√°sok, √©s a hozz√°juk kapcsol√≥d√≥ k√∂zjegyz√Ķi √©s b√≠r√≥s√°gi vissza√©l√©sek miatti √∂ngyilkosai. Magyar nemzeti √©rzelmeket hangoztat√≥ zsid√≥k, nemzeti trikol√≥rokba burkol√≥zva haszn√°lj√°k pajzsnak kifosztott n√©p√ľnket. Aki nem venn√© √©szre, fokoz√≥dik a lakoss√°g elleni terror elcsalt v√°laszt√°sokkal nyakukba √ľltetett "vezet√Ķk" k√∂zpontos√≠tott hatalmi vissza√©l√©seivel, lop√°saival, csal√°saival. Nyugat-Eur√≥p√°ba, de f√Ķleg az NSZK-ban Merkel √©s visszatasz√≠t√≥ sleppje m√°r ny√≠ltan megt√°madja a lakoss√°got √©s azokat a tag√°llamokat is, amelyek nem hajland√≥k elfogadni nemzet -√©s Eur√≥pa-√°rul√°si m√≥dszereiket.

Heiko Maas n√©met (?) igazs√°g√ľgyi miniszter 2015. december√©ben a ¬ß202d – Btk. bevezet√©s√©vel "csatlakozott" a magyar "titkos√≠tott b√Ľncselekm√©nyek mint√°j√°ra, √°llamszint√Ľ n√©met bevezet√©s√©hez". Ha titkos√≠tott vissza√©l√©seket, b√Ľncselekm√©nyeket t√°rsz fel, b√∂rt√∂nbe ker√ľlhetsz. Ha m√©red a b√°rium, alum√≠nium √©s stroncium koncentr√°ci√≥t a l√©gk√∂rbe a vegyi-permetez√©sek eredm√©nyek√©nt, ism√©telten b√Ľn√∂z√Ķv√© min√Ķs√≠tenek. Ha meg akarsz gy√≥gyulni az √°llami eg√©szs√©g√ľgy keretein bel√ľl, jobb, ha kopors√≥t is rendelsz, mert meg√∂lnek a v√°rakoztat√°ssal, a lepuszt√≠tott eg√©szs√©g√ľggyel vagy "m√©rgez√Ķ „gy√≥gyszerekkel". Soros "nyugati ny√≠lt t√°rsadalma" szigor√≠tott fegyh√°z, csak a falakat az orsz√°ghat√°rokon h√ļzt√°k fel √©s a h√≥h√©rok helyben m√©sz√°rolj√°k le √°ldozataikat. Magyarorsz√°g egy olyan siralomh√°z, ahol t√∂bb fogdmeg van, mint hal√°lra √≠t√©lt. Ha b√©k√©sen belet√∂r√Ķdsz abba, hogy lassan meggyilkolnak t√©ged, gyermekeidet, a k√∂rnyezetedben √©l√Ķket, t√∂r√Ķdj azzal, amit elv√°rnak t√Ķled, j√≥ „halott magyar” lesz bel√Ķled...

De az eg√©sz √≠gy nem "kerek". Azzal, hogy szok√°s szerint megkongatt√°k a "v√©szharangot" √Čszak-Kore√°val, K√≠na √∂leb√©vel, kiadva az "er√Ķgy√Ľjt√Ķ" fegyverkez√©si kiad√°sokat n√∂vel√Ķ riaszt√°st, csak a zsid√≥ kl√°nok k√∂z√∂tti hatalomgy√Ľjt√©shez ny√ļjtottak menetrendszer√Ľ seg√≠ts√©get. H√°nyadik alkalom volt m√°r ez az ut√≥bbi √©vekben? De a K√∂zel-Kelet "konfliktusaira" is mindaddig sz√ľks√©g van, am√≠g az Eur√≥pai Uni√≥ fel nem dobja a talp√°t, vagyis sz√©t nem szakad az √©vekkel ezel√Ķtt legy√°rtott forgat√≥k√∂nyv szerint. A Lisszaboni EU Eur√≥pa kifoszt√°sa √©rdek√©ben j√∂tt l√©tre, majd az √ļjrafeloszt√°s√°ra. Az eur√≥pai "ir√°ny√≠t√°s" sincs jobb helyzetben, mint Orb√°n, vagy b√°rmelyik "korm√°ny" b√°rmely tagja. Szabad v√©grehajtani minden utas√≠t√°st, √©s ez Sorosra is vonatkozik, nem csak az utas√≠t√°saira. Rudolf Kastnert √©s Roger Graudit sem √°rt elfelejteni. Az izraeli perben Rudolf Kastnert azzal v√°dolt√°k, hogy egyet√©rt√©sben a cionista vezet√Ķkkel (akik k√∂z√ľl a legt√∂bben a per idej√©n miniszterek voltak) Eichmannal √ľzletelt 1684 "hasznos zsid√≥" (a kiemel√©s Roger Garaudyt√≥l) kiszabad√≠t√°s√°r√≥l √©s Palesztin√°ba emigr√°l√°s√°r√≥l, mint az elj√∂vend√Ķ Izrael √©p√≠t√©s√©hez sz√ľks√©ges emberekr√Ķl, annak fej√©ben, hogy meggy√Ķzi a 460.000 magyarorsz√°gi zsid√≥t, hogy csak egy egyszer√Ľ √°ttelep√≠t√©sr√Ķl van sz√≥, semmik√©ppen sem az Auschwitzi hal√°lt√°borokba val√≥ sz√°ll√≠t√°s√°r√≥l. A mostani helyzet hasonlatos a II. Vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtti √°llapotokhoz. Akkor Graudi riposztja szerint 460 ezer zsid√≥t "selejteztek le", mert nem √ľt√∂tt√©k meg a "m√©rt√©ket". Halevi b√≠r√≥ r√°mutatott arra, hogy ezek a gyilkoss√°gok mind a Zsid√≥ √úgyn√∂ks√©g √©s a Nemzetk√∂zi Zsid√≥ Kongresszus j√≥v√°hagy√°s√°val, pontosabban hozz√°j√°rul√°s√°val t√∂rt√©nt. De ha tov√°bb "pontos√≠tunk", a n√©met munkat√°borok ut√°np√≥tl√°si vonalainak elv√°g√°sa, bomb√°z√°sa Churchill √©s Roosevelt parancs√°ra, mi volt? F√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy Izrael k√∂zben atomhatalomm√° v√°lt, Netanj√°h√ļ ugyan√ļgy k√©nytelen "eltakar√≠tani a felesleget", mert az "izraeli √°llamban" is egyre nagyobbak a fesz√ľlts√©gek √©s csak az Izrael √°ltal fizetett "palesztin bels√Ķ fenyeget√©s", az ir√°ni, sz√≠riai, libanoni "k√ľls√Ķ" tudja fenntartani a lakoss√°g f√©lkatonai k√©szenl√©tben tart√°s√°val az ir√°ny√≠that√≥s√°got. A "takar√≠t√°s", vagy m√°s n√©ven "selejtez√©s" Magyarorsz√°got is √©rinteni fogja, ahogy Eur√≥pa m√°s orsz√°gait is.

A sz√≠riai expanzi√≥ is egyre vil√°gosabb√° teszi, hogy b√°r "nincs eur√°zsiai NATO", de egyre jobban m√Ľk√∂dik. Az osztozkod√≥ felek egyre t√ľrelmetlenebbek, √©s b√°r ugyan nincs had√ľzenet, de ami folyamatban van, az h√°bor√ļ Oroszorsz√°g √©s az USA k√∂z√∂tt, amibe egyre jobban bevonj√°k Ir√°nt √©s K√≠n√°t is. Ez val√≥j√°ban az orosz √©s amerikai zsid√≥ kl√°nok harca. Egyenl√Ķre m√©g "k√ľls√Ķs√∂kkel" l√∂vetik le egym√°s g√©peit, de ez meg fog v√°ltozni az EU r√©szekre szakad√°sakor. A h√°bor√ļs provok√°ci√≥ m√°r Ukrajna fel√Ķl is er√Ķs√∂dik. Valcman-Porsenko, annak ellen√©re, hogy a magyar illegitim korm√°ny r√©sz√©r√Ķl nincs ter√ľleti k√∂vetel√©s, had√ľzenetnek nevezheti a magyarorsz√°gi trianoni t√°rsas√°gok Nagy-Magyarorsz√°g vissza√°ll√≠t√°si t√∂rekv√©seit √©s a rom√°nok is egyre jobban √©rz√©kelik, hogy Izrael, ak√°r orosz katonai seg√≠ts√©ggel is, de Rom√°ni√°t is felosztan√°, nem csak Ukrajn√°t (mag√°nak k√∂vetelve a Trianonban elcsatolt magyar ter√ľleteket). Ez ut√≥bbit term√©szetesen m√°r mag√°t magyarnak nevez√Ķ "hazai" √©s folyamatosan betelep√ľl√Ķ izraeliekkel. Sajnos ezekkel az esem√©nyekkel p√°rhuzamosan Merkel m√≥dszeresen sz√°molja fel a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°got. A II. Vil√°gh√°bor√ļ v√©g√©n √©s ut√°na n√©metek milli√≥it gyilkolt√°k meg a zsid√≥-megtorl√°s jegy√©ben, de a n√©pirt√°s jelenleg is tart, azon k√≠v√ľl, hogy Merkel Eur√≥pa ig√°slov√°nak haszn√°lja a n√©met n√©pet, mindenki szeker√©t h√ļzatva, b√°r a "haszon" mindig a FED-n√©l, Goldman-Sachs megabank-rendszern√©l, az AIPAC-n√°l meg City of Londonn√°l csap√≥dik le. Ahogy n√°lunk, a n√©metekn√©l is felsz√°molt√°k a nyugd√≠jalapot, ellopt√°k az aranyk√©szletet, √©s a fiatalok t√∂meges √©s m√≥dszeres el√ľld√∂z√©se a "korm√°nyz√°si" gyakorlat, ami n√°lunk a "n√©pess√©gcsere program" els√Ķdleges p√°rtc√©lkit√Ľz√©sek√©nt jelent meg 1989-ben.


Egy demokratikusnak cs√ļfolt rendszerben neh√©z meghat√°rozni, hogy mi k√©pezi m√©g a "demokr√°cia" r√©sz√©t √©s mi nem. Egy biztos, ahogy a szocializmus sem volt szocialista, √ļgy a judeo-demokr√°cia sincs k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban sem a demokr√°ci√°val (n√©puralommal). Sem amivel pr√≥b√°lj√°k bet√∂mni az emberek sz√°j√°t, √©s ami√©rt nem a "fogalom" √©s jelent√©se a felel√Ķs. Egyesek r√©gebben is t√©vesen azonos√≠tott√°k a kommunizmust a szovjet, kubai, k√≠nai, vagy ak√°r a luxemburgi kommunizmussal, de senkinek sem jutott esz√©be, hogy a kommun√°k t√ļlnyom√≥ r√©sze j√≥l m√Ľk√∂dik, a kommunizmus pedig eddig sehol sem val√≥sult meg √°llamszinten, mert az embereknek zsid√≥ vezet√Ķk azt hazudt√°k, hogy azt val√≥s√≠tott√°k meg amit Marx √©s Engels annak idej√©n meg√°lmodott. Viszont az√©rt arr√≥l sem szabad megfeledkezni, hogy 2001. el√Ķtt pl. Sv√°jcban is volt m√©g demokr√°cia, amit m√°ra m√°r sikeresen felsz√°moltak.

Az "antidemokratikus rend" mesters√©ges kialak√≠t√°sa lehet√Ķv√© teszi, hogy az "emberek" olyanokban pr√≥b√°ljanak b√≠zni, akik hamis "ig√©ket" hirdetnek, kezdve a p√°p√°t√≥l eg√©szen a zsid√≥ -vagy t√ļl√©l√©s√ľk √©rdek√©ben zsid√≥kat kiszolg√°l√≥ politikusokig. A "leantiszemit√°z√°s" divatt√° v√°lt, pedig a s√©mi n√©pek sor√°ban soha nem szerepelt a kaz√°r-zsid√≥. Nem is szerepelhetett, mivel semmi k√∂z√ľk hozz√°juk (ahogy ezt Benjamin Netanj√°h√ļ 2015. √©v eleji besz√©d√©ben is elmondta), de belf√∂ldi kaz√°r zsid√≥ink b√Ķszen zsid√≥nak √©s fajnak vallj√°k magukat (ahogy most az antiszemit√°nak b√©lyegzett Orb√°n is, aki b√ľszk√©n vallotta mag√°t zsid√≥nak sz√°rmaz√°sa alapj√°n egy francia lapnak… zsid√≥ antiszemita?), ami legfeljebb vall√°silag lehetne igaz, de az a probl√©ma, hogy genetikailag csak "kaz√°rok", fajilag, nem zsid√≥k, mivel nincs genetikai egyez√©s az √Ābrah√°m n√©p√©nek nevezett s√©mi (szemita) √©s a kaz√°r-zsid√≥k k√∂z√∂tt. Nem mellesleg az √ļn. "szemita zsid√≥" is csak v√©rfert√Ķz√∂tt arab. A "vall√°si hivatkoz√°si alapokkal" mindig az a baj, hogy rendre "anyagi √©s hatalmi term√©szet√Ľek". "A Pesten sz√ľletett vil√°gh√≠r√Ľ √≠r√≥nak, Arthur Koestlernek m√©gis igaza lehet: √ļj genetikai vizsg√°latok alapj√°n a ma √©l√Ķ zsid√≥s√°g 90 sz√°zal√©ka csak kis r√©szben k√∂zel-keleti, azaz szemita eredet√Ľ. A kelet- √©s k√∂z√©p-eur√≥pai zsid√≥k ink√°bb kauk√°zusi n√©pekkel rokon√≠that√≥k. Ezzel gyakorlatilag megd√Ķlt az antiszemitizmus genetikai alapja." Wikipedia

Nem el√©g, hogy kifoszt√≥ink "antiszemit√°nak" b√©lyegeznek mindenkit, aki kifog√°solni meri kirabl√°s√°t, de biztos√≠tj√°k a folytonoss√°got is. Magyarorsz√°g hivatalos GDP-je egyes "becsl√©sek" szerint 25 √©s 39 ezer milli√°rd forint k√∂z√∂tt mozog (illetve nem meg√°llap√≠that√≥ az ellentmond√≥ adatoknak k√∂sz√∂nhet√Ķen). A GNI √©rt√©k 69 ezer milli√°rd, de a k√∂lts√©gvet√©s mind√∂ssze 18,7 ezer milli√°rd, aminek m√©g √≠gy is nagy r√©sz√©t ellopj√°k. Link Fizet√ľnk az EKB-nak a p√©nzkiad√°s√©rt, fizet√ľnk a Goldman-Sachs-nak √©s t√°rsainak a nem l√©tez√Ķ magyar √°llamad√≥ss√°g kamatai√©rt, √©s fizet√ľnk a FED minden val√≥tlan k√∂vetel√©s√©√©rt, r√°ad√°sul a kifizet√©sek jelent√Ķs r√©sze nem is szerepel a „k√∂lts√©gvet√©sben”. Az √∂tsz√∂r-nyolcszor jobb √©letsz√≠nvonalunkat lopj√°k el folyamatosan, nem csak gyermekeink j√∂v√Ķj√©t. A mi√©nket m√°r √≠gy is ellopt√°k. √Čvi 20-40 ezer milli√°rd forint t√Ľnik el szinte nyomtalanul, a kib√°ny√°szott aranyr√≥l, √©s az ellopott v√≠zr√Ķl nem is besz√©lve. Nem tudni, mi√≥ta szinonim√°ja a populista sz√≥ a tolvajnak, rabl√≥nak, haza√°rul√≥nak (tal√°n a r√©gi mond√°s miatt: "aki hazudik az lop √©s csal is"). A h√≠rad√°sok zs√ļfol√°sig megteltek a vissza√©l√©sekr√Ķl, mutyiz√°sokr√≥l, korm√°nyzati lop√°sokr√≥l √©s tolvajl√°sokr√≥l sz√≥l√≥ h√≠rekkel, de jellemz√Ķen a "m√°sik oldalnak" nevezett tolvajok t√°rnak fel t√©nyeket, a saj√°t b√Ľneikr√Ķl hallgatva. A kisember csak kapkodja a fej√©t, mert nem l√°tja a folyamatokat. Olyan mennyis√©g√Ľ inform√°ci√≥ z√ļdul r√° nap mint nap, amit m√°r k√©ptelen feldolgozni.


Ma m√°r nem besz√©lhet√ľnk olyanr√≥l, hogy "vil√°gpolitika", mert csak azok √©rthetik meg a t√∂rt√©n√©seket, akik m√≥dszeresen figyelemmel k√≠s√©rt√©k a t√°voli √©s k√∂zeli m√ļlt esem√©nyeit. Eur√≥pa lakoss√°g√°nak ism√©t befellegzett. Rothschild b√°b√ļ Sorosok, Merkelek, Macronok √©s Orb√°nok m√Ľk√∂dnek k√∂zre a tagorsz√°gok felsz√°mol√°s√°ban. A n√©metek olyan diktat√ļra alatt szorulnak egyre h√°tr√°nyosabb helyzetbe, amilyen n√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt m√©g r√©m√°lmaikban sem jelent meg, de ugyanez a helyzet a franci√°kn√°l √©s a sv√©dekn√©l is. Mire szolg√°lt a 2011-es "Arab Tavaszt√≥l" kezdve feler√Ķs√≠tett K√∂zel-Kelet elleni n√©pirt√°sokban val√≥ nyugati r√©szv√©tel? A v√°lasz egy√©rtelm√Ľ: A 2010-es id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°ssal l√©trehozott 2011-es √©h√≠ns√©g indokot teremtett a k√∂zel-keleti "rendcsin√°l√°sra" √©s a nyugat fosztogat√°s√°ra, melyb√Ķl f√Ķleg a franci√°k √©s a britek vett√©k ki a r√©sz√ľket. Term√©szetesen nem a francia √©s a brit lakoss√°g kezdem√©nyezte, hanem a n√©pirt√°sra kihegyezett, pontosabban ellen√ľk felb√©relt korm√°nyaik. Nagyon j√≥l tudt√°k, hogy lerombolt, kifosztott K√∂zel-Kelet j√≥ indok lesz ahhoz a Soros √°ltal gerjesztett menek√ľlthull√°mhoz, ami Eur√≥pa ism√©telt felsz√°mol√°s√°hoz vezet. T√∂rt√©nt ilyen m√°r kor√°bban is. A II. Vil√°gh√°bor√ļ szint√©n Eur√≥pa √ļjrafeloszt√°s√°t eredm√©nyezte. H√°nyszor lehet kirabolni Eur√≥pa nemzeteit? A zsid√≥ id√Ķr√Ķl-id√Ķre "felhizlalja" √°ldozatait, hogy k√©s√Ķbb kirabolhassa √Ķket.

Az ilyen ciklikus fosztogat√°sokhoz mindig √ļjabb ideol√≥gi√°kat kell kidolgozni. Az oroszorsz√°gi forradalommal a "kommunizmus elleni harc" volt az indok. Ut√°na a k√°b√≠t√≥szer elleni, majd a "demokr√°ci√°√©rt" folytatott. 2001-√≥ta a "terrorizmus" elleni. Ha fell√°zadsz a zsid√≥ fosztogat√°s √©s a h√°bor√ļs usz√≠t√≥, provok√°ci√≥s tev√©kenys√©geik ellen, "terrorist√°nak" b√©lyegeznek (Oszama Bin Laden: Sz√≠nj√°t√©k)! De nem szabad elfeledni, hogy m√©g mindig g√≥j hadseregekkel v√≠vj√°k egym√°s -√©s ellen√ľnk folytatott h√°bor√ļikat. Mint eml√≠tettem volt, a kl√°nok gazdas√°gi-p√©nz√ľgyi √©s ezen kereszt√ľl hatalmi potenci√°lj√°nak n√∂vel√©s√©hez a fegyvergy√°rt√°son kereszt√ľl vezet az √ļt. A fegyverek felhaszn√°l√°s√°hoz h√°bor√ļkat kell gener√°lni, hogy m√©g t√∂bb fegyvert lehessen eladni, mik√∂zben strat√©giailag fontos ter√ľleteket lehet megszerezni az √ļjabb h√°bor√ļkhoz √©s egyes kl√°nok meger√Ķs√∂d√©s√©hez. Eur√≥pa muszlimokkal el√°raszt√°sa is egy olyan k√∂zelj√∂v√Ķben megval√≥sul√≥ r√©gi tervet takar, amely g√°tl√°stalans√°g√°ban felveszi a versenyt a mohamed√°nok gerinctelens√©g√©vel. A Kor√°nra hamisan esk√ľd√Ķ muszlim ugyan√ļgy vall√°si "feloldoz√°sr√≥l" biztos√≠tott, mint a hamisan esk√ľt t√©v√Ķ zsid√≥. Mohamed ugyan√ļgy rendre megszegte a "tiszt√°talanoknak" adott szav√°t, vel√ľk k√∂t√∂tt szerz√Ķd√©seit, mint ahogy hamis esk√ľket tesznek az Eur√≥pai Uni√≥ vezet√Ķi √©s a tagorsz√°gok korm√°nyai, mert a Talmud megengedi sz√°mukra a g√≥jok fel√© tett hamis esk√ľt. Legrosszabb az, amikor zsid√≥ besz√©l "becs√ľletr√Ķl". Link


A "k√©t legyet egy csap√°sra", j√≥ taktika, ameddig ki nem der√ľl, hogy Eur√≥p√°t ki akarj√°k j√°tszani az iszl√°m ellen √©s viszont. Nem k√©ts√©ges, hogy az iszl√°m fog vesz√≠teni, de milyen √°ron… R√°megy Eur√≥pa lakoss√°g√°nak a fele.120 milli√≥ bev√°ndoroltatott √©s k√∂zel 190 milli√≥ eur√≥pai (az amerikai √©s orosz sallangr√≥l nem is besz√©lve) K√∂zel-Kelet √©s Afrika kiirt√°s√°√©rt. Kelet-Eur√≥pa orosz pajzsk√©nt felk√©sz√ľlhet a Putyin-f√©le diktat√ļr√°ra, az "Eur√°zsiai Uni√≥ v√©d√Ķsz√°rnyai" alatt, de od√°ig is r√∂g√∂s az √ļt, tot√°lis Orb√°n-diktat√ļr√°val megfejelve Magyarorsz√°gon. A V4 tal√°lkoz√≥n az osztozkod√°sba Macron az egyik oldal √©s Netanj√°h√ļ is besz√°ll a m√°sik oldal r√©sz√©r√Ķl. Szerencs√©re a kil√°t√°sokat m√°r sokan sejtik az "egyik √©s a m√°sik oldalon" is. Mi a "harmadik oldalk√©nt" csak eszk√∂z√∂k vagyunk egym√°s elleni konkurenciaharcukban. A marad√©k nemzet lassacsk√°n elv√©rzik, hacsak nem form√°l√≥dik egy olyan, sokak sz√°m√°ra elfogadhat√≥ parlamenti √°ljobboldal √©s √°lbaloldal elleni egys√©ges er√Ķ, amely fel tudja sz√°molni a parlamenti patk√°nyokat sleppj√ľkkel egy√ľtt. Ha a FIDESZ-t√°bor szavaz√≥i, ha a Jobbik marad√©k h√≠vei √©s a DK, LMP stb. b√Ķr√ľket nagyra √©rt√©kel√Ķ zsid√≥i is √©szreveszik, hogy r√∂vidt√°von ugyan t√ļl√©l√©st kapnak k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√ľk√©rt, de hossz√ļt√°von csak a v√°g√≥h√≠d v√°r r√°juk is, tal√°n lehet √©rtelme sz√°mukra is az √∂sszefog√°snak. Ne azokban b√≠zzanak, akik fejp√©nzt kapnak a kiirt√°suk√©rt… √©s ez ut√≥bbi vonatkozik a vil√°g valamennyi orsz√°g√°nak lakoss√°g√°ra is… "Meleg" √Ķsz v√°rhat√≥, ilyenkor hasznos lehet a hideg fej, de az sem √°rt, ha ez a fej nem √ľres…

/Tulok/  HozzŠszůlŠsok
#51 | Hegel - 2017.08.04. 22:55:32
Renegat ez mi a fene???

https://www.rt.co...-congress/ √Čszn√©l volt ez mikor hib√°s jogi iz√©ket al√°irt az oroszok ellen??? Vagy csak nek√ľnk p√≥rhint√©s hogy megy a balh√© mig h√°tt√©rben???
#52 | Renegat - 2017.08.05. 01:00:50
Hegel!Ahogy √©n l√°tom:A velej√©ig korrupt amerikai szen√°tus, a k√©pvisel√Ķh√°z, a CIA, a hadiipari komplexum, a bankszterek √©s a neokon katonai h√©j√°k ( "H√°tt√©rhatalmi elit" )szembe mennek a gyenge Trump adminisztr√°ci√≥val, az amerikai n√©p-√©s a vil√°gb√©ke meg√Ķrz√©s√©nek √©rdekeivel.Minden eddigi vil√°g√©g√©s kiterjedt gazdas√°gi h√°bor√ļval kezd√Ķd√∂tt √©s vil√°gh√°bor√ļval √©rt v√©get.Trumpnak korl√°tozott hatalma van, √Ķ csak egy kirakat ember, megal√°z√≥ m√≥don nem rendelkezik szuver√©n d√∂nt√©si joggal, hatalommal √©s szolgai m√≥don beh√≥dol a kongresszus √©s a szen√°tus -amerika sz√°m√°ra is √∂ng√≥lt jelent√Ķ- d√∂nt√©s√©nek.

Ha ezeknek Armageddon kell, megkapj√°k √ļgy, mint v√©g√≠t√©letet.K√©ptelenek elfogadni √©s bel√°tni hogy v√©ge az USA egyp√≥lus√ļ -azt teszek amit csak akarok a vil√°gban- hegemonisztikus vil√°grendj√©nek.A fent eml√≠tett b√Ľn√∂z√Ķ szindik√°tus (telhetetlen p√©nzeszs√°kok) j√≥zan √©sszel -ami nincs neki- fel sem fogja hogy ebbe a kiprovok√°lt konfront√°ci√≥ba √Ķk is bele fognak d√∂gleni, hi√°ba b√ļjn√°nak patk√°ny m√≥dj√°ra luxus bunkerekben a f√∂ld al√°, csak a cs√≥t√°nyoknak van es√©ly√ľk a nukle√°ris holokauszt tart√≥s t√ļl√©l√©s√©re.

http://www.shtfpl...r_08032017

http://themillenn...d-war-iii/

http://www.vetera...d-war-iii/

https://sputnikne...sanctions/

http://lovasistva...busza-ala/

https://journal-n...aipac-bus/
#53 | gladiator07 - 2017.08.28. 19:55:35
Mondom hogy b√∂rt√∂n bolyg√≥, m√°r √©vek √≥ta. H√©gel el√Ķttem √≠rta le t√∂k√©letesen,,,, akkor!!! ??? Mit rug√≥ztok, h√°t,,,, nem vil√°gos.

Az Avatárok elmondták hogy mi a kiszálási kód,, tisztán ,,világosan, van még kérdés. NINCS!!! 2050,,, a vég!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 75% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 25% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum