NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mindenki gyarmata
Mindenki gyarmataA Magyarorsz√°gnak nevezett ter√ľlet st√°tusz√°val a legt√∂bben, m√©g az √©rintettek k√∂z√ľl is, vagyis Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak nevezettek sincsenek tiszt√°ban. Magyarorsz√°g, ahogy az √°llamrendszer√©nek nevezett gyarmati helytart√≥ korm√°nyz√≥s√°ga, minden, a kaz√°r-maffia uralma √©s oltalma al√° tart√≥z√≥ maffia√°llam k√∂z√∂s gyarmata! Nem egy, √©s nem k√©t orsz√°g√©, hanem minden, a b√ľd√∂s pof√°j√°t ide tol√≥ b√Ľn√∂z√Ķ, kaz√°r-maffia ir√°ny√≠t√°s√ļ orsz√°g√©, helyesebben a kaz√°r-maffia tagjaik√©nt az adott orsz√°g √©l√©re furakodott maffia-kl√°nok√©. Miut√°n t√∂bb megkeres√©s ok√°n nem lehet elker√ľlni az √∂n√°ll√≥s√°gi k√©rd√©s vizsg√°lat√°t, a (k√©ts√©gbeesett) ki√ļt keres√©si elk√©pzel√©sek realit√°salapjait √©rdemes magyar, eur√≥pai √©s vil√°gszinten is felt√°rni a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl. Az aktualit√°st az indokolja, hogy t√∂bb "magyar n√©pi" kezdem√©nyez√©s "Alkotm√°nyozna", amihez minden joguk megvan, b√°r a "m√Ľvelet" felesleges. Akadnak olyan szervez√Ķd√©sek, amelyek p√°rtszinten pr√≥b√°lj√°k megoldani Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak sokasod√≥ √©s egyre sz√©lesebb k√∂r√Ľ gondjait, mert azt sem tudj√°k, hogy a p√°rtrendszer megoszt√≥ kialak√≠t√°sa csak az√©rt van, hogy ne lehessen egys√©get teremteni √©s hogy el√ľltess√©k a gondolatot: "saj√°t fegyver√ľkkel gy√Ķzik le leig√°z√≥ikat". A "m√°sodik vonal" a v√©gs√Ķ harcban l√°tja a "Gordiuszi csom√≥" kibogoz√°s√°t √©s val√≥j√°ban saj√°t n√©p√©vel vagy hasonl√≥ helyzet√Ľ nemzetek hasonl√≥ ig√°ban s√≠nyl√Ķd√Ķ √°tvert, kiszolg√°ltatott rendszer-√°ldozataival hadakozna mund√©rba b√ļjva √©s ideges√≠t√Ķen buta, hazug ideol√≥gi√°kkal felv√©rtezve. Ez a "csom√≥" a nemzetis√©gek k√∂z√∂tti √©s a jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g k√©rd√©se.

A szakr√°lis vonalak k√∂vet√Ķi vall√°si, ezoterikus √©s spiritu√°lis eszk√∂z√∂kben keresik a kiutat, √©s maradnak a t√°rsadalmi szint√Ľ egyenl√Ķtlens√©gek m√©rs√©kl√©s√©t c√©lz√≥ elk√©pzel√©sek, √≠gy a nemzeti √∂nrendelkez√©s √©s a felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem bevezet√©s√©t szorgalmaz√≥ tervezetek. Az √©letben marad√°si jog, valamint a hozz√°juk kapcsolt szoci√°lis rendszer kialak√≠t√°si javaslatai, mert az automatiz√°l√°s m√°r k√∂zel sem ig√©nyel olyan mennyis√©g√Ľ munkaer√Ķt, mint amennyi rendelkez√©sre √°ll. Viszont a politikai hadsint√©r hi√©n√°i egyre √©hesebbek. Fogynak a ter√ľletek √©s a zs√°km√°nyol√°si lehet√Ķs√©gek is cs√∂kkenek.


Alapvet√Ķen √©s legel√Ķsz√∂r Magyarorsz√°g st√°tusz√°t sz√ľks√©ges meghat√°rozni: Magyarorsz√°g egy cs√∂kkentett korm√°nyz√°si szinten m√Ľk√∂dtetett, n√©vlegesen orsz√°g st√°tusszal rendelkez√Ķ gyarmat (gyakorlatilag egy kisebb, de fontos Kft. a UCC rendszer√©ben). F√ľgg√Ķs√©g vonatkoz√°s√°ban rendk√≠v√ľl sz√≠nes az "illegitim korm√°nyt mozgat√≥ b√°bj√°t√©kosok" √∂sszet√©tele. Teljes p√©nz√ľgyi, gazdas√°gi √©s r√°nk k√©nyszer√≠tett termel√©s-struktur√°lis f√ľgg√©st hoztak l√©tre a Lisszaboni EU-t√≥l, az USA-t√≥l, Oroszorsz√°gt√≥l, Izraelt√Ķl √©s szinte minden zsid√≥ √©rdekelts√©gt√Ķl. A jelenlegi illegitim rendszer v√©delm√©t biztos√≠t√≥ NATO, amerikai, EU, orosz √©s izraeli "katonai √©s rend√©szeti biztos√≠t√°s" teszi lehet√Ķv√©, hogy az el√Ķbb felsorolt hatalmak megakad√°lyozhassanak, hal√°lra √≠t√©lhessenek b√°rmely olyan kezdem√©nyez√©st, amely megv√°ltoztathatn√° a jelenlegi √©s a j√∂v√Ķben is √°ltaluk sz√ľks√©gesnek tartott aktu√°lis berendezked√©s kialak√≠t√°s√°t. Ez ut√≥bbi t√∂bb √∂sszetev√Ķt is tartalmaz. A Magyarorsz√°gon tart√≥zkod√≥ idegen fegyveres alakulatok nem csak katonai szinten k√©pviseltetik magukat, b√°r ez ut√≥bbi sem elhanyagolhat√≥ (a volt szovjet rak√©tab√°zisok fegyverzet√©t izraeli atomfegyverek v√°ltott√°k fel). Semmit sem b√≠ztak a v√©letlenre, de ink√°bb √ļgy lehet fogalmazni, hogy a vil√°g legjobban √Ķrz√∂tt √°llama lenne Magyarorsz√°g, ha √°llam lenne... √ćgy csak egy szigor√ļan, mindenki √°ltal √Ķrz√∂tt ter√ľlet. Kicsit fura ez a nagy figyelem, de ha azt vessz√ľk, hogy a kaz√°r-zsid√≥ szervezetek m√°r 1910-ben p√°rizsi p√©nzalapot hoztak l√©tre az akkor m√©g l√©tez√Ķ Magyarorsz√°g megszerz√©s√©re, √©s hogy k√∂zel 500 √©ve azon munk√°lkodik a zsid√≥s√°g, hogy elhazudja t√∂rt√©nelm√ľnk, ellopja nyelv√ľnket, b√Ķr√ľnkbe b√ļjva magyarnak adja ki mag√°t, √©s v√©g√ľl nev√ľnkben mag√°nak k√∂vetelje vissza t√∂rt√©nelmi √∂r√∂ks√©g√ľnk. Itt van a kutya el√°sva...

A bels√Ķ l√°zad√°st olasz-szlov√©n-magyar egyezm√©nyesen l√©trehozott alakulatok, valamint a TEK, az In-Kall Security √©s az IOSA is nagy l√©tsz√°mmal (100 ezres nagys√°grend) vern√© le. Minimum 13 NATO logisztikai k√∂zpont, √©s "v√©letlen√ľl itt felejtett" eur√≥pai alakulatokon k√≠v√ľl, Szlov√°kia, Rom√°nia, Ukrajna (√©s harmadik t√∂rt√©nelmi pofonk√©nt az oroszok alakulatai) is bevet√©sre ker√ľln√©nek a rend√Ķrs√©g √©s a "magyar hadsereg" identit√°s n√©lk√ľli h√°nyad√°val, a szint√©n Izraelben kik√©pzett tartal√©kos izraeli bev√°ndoroltatottak katonai √°llom√°ny√°val egyetemben (k√∂telez√Ķ izraeli kik√©pz√©s). Ehhez m√©g hozz√°adhat√≥ az Eur√≥pai Csend√Ķrs√©g idevez√©nyelhet√Ķ alakulatainak l√©tsz√°ma, √©s az egy√©b √°tvez√©nyelhet√Ķ regul√°ris -√©s mag√°nhadseregek √°llom√°nya az izraeli hadsereggel egy√ľtt. Mindezeket az√©rt soroltam fel, hogy √©rz√©kelhet√Ķ legyen, milyen es√©lyekkel vehet√Ķ fel a harc a megsz√°ll√≥k √©s kiszolg√°l√≥ik, b√Ľnt√°rsaik, kollabor√°ns csatl√≥saik ellen. A technikai f√∂l√©ny√ľk egy√©rtelm√Ľ, tekintve, hogy az els√Ķ FIDESZ korm√°ny idej√©n Magyarorsz√°got ugyan√ļgy lefegyverezt√©k, mint az I. Vil√°gh√°bor√ļ ut√°n, Trianon el√Ķtt, √©s Gyurcs√≥t√°ny√©k kal√°k√°ban mindent fegyvert eladtak. A h√°bor√ļt viszont nem csak hagyom√°nyos fegyverekkel lehet megv√≠vni, √©s itt nem csak a n√©met, cseh √©s finn "korm√°ny" 10 napos √©lelmiszer √©s iv√≥v√≠z lakoss√°gi tartal√©kk√©pz√©si utas√≠t√°sa szerepel a figyelmeztet√©sek k√∂z√∂tt, azon k√≠v√ľl, hogy a magyar √©lelmiszer-tartal√©kokat is eladt√°k. Mint kor√°bban t√∂bbsz√∂r is jeleztem, az USA "√õrid√Ķj√°r√°s Hivatala" egy EMP t√°mad√°s eltussol√°s√°ra j√∂tt l√©tre. Ez ut√≥bbi az√©rt l√©nyeges, mert teljes le√°ll√°st hoz l√©tre minden elektronikusan vez√©relt rendszerben, kezdve a zsebr√°di√≥kt√≥l, folytatva a kommunik√°ci√≥ eszk√∂zein kereszt√ľl az er√Ķm√Ľvek vez√©rl√©s√©ig. √Ām a "nagy balh√©k" nem csak az amerikai, angliai, franciaorsz√°gi, n√©metorsz√°gi vagy izraeli √°llampolg√°rs√°g√ļ zsid√≥knak, de a k√≠nai illet√Ķs√©g√Ľ vagy oroszorsz√°gi zsid√≥knak sem kedvezn√©nek, b√°r a "vesztes√©g" fel√ľlr√Ķl lefel√© √ļgy m√Ľk√∂dik, hogy semmi √©s senki sem sz√°m√≠t, m√©g az alacsonyabb "harc√©rt√©k√Ľ" zsid√≥k sem...


R√∂viden az Alkotm√°nyoz√°sr√≥l: Magyarorsz√°gnak az utols√≥ √©rv√©nyes, Nemzetgy√Ľl√©s √°ltal elfogadott √©s N√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett Alkotm√°nya 1944. m√°rcius 17-√©n, p√©nteken ker√ľlt a Parlament el√©, 1944. m√°rcius 18-√°n elfogadta a Nemzetgy√Ľl√©s √©s N√©pszavaz√°s is meger√Ķs√≠tette, majd 1944. m√°rcius 19-√©n a n√©metek hivatalosan is elfoglalt√°k Magyarorsz√°got. 1945. √°prilis 4-t√Ķl az orsz√°g szovjet (bolsevik) megsz√°ll√°s al√° ker√ľlt. Viszont az 1920. I. T√∂rv√©ny is jogfolytonoss√°got biztos√≠t, sz√°munkra, ha felszabadulna az orsz√°g. Az 1949 -es XX-as t√∂rv√©nyk√©nt elh√≠res√ľlt, er√Ķszakkal, "szovjet tankok √°rny√©k√°ban" elfogadtatott Buharini-alkotm√°ny, a FIDESZ-KDNP 2011-es alkott√°kolm√°nya kidolgoz√≥i szerint sem √©rv√©nyes, b√°r ez nem akad√°lyozta meg a lakoss√°g megk√©rdez√©se n√©lk√ľl, 2/9-es "t√∂bbs√©ggel" √°ltaluk elfogadottnak tekintett 2011-es "alkott√°kolm√°ny" hat√°lyba helyez√©s√©t az √©rv√©nytelennek kiki√°ltott 1949-es XX-as t√∂rv√©ny z√°r√≥rendelkez√©sei alapj√°n. Az 1949-es alkotm√°ny az ENSZ alapokm√°nya √©s a Nemzetk√∂zi Jog rendelkez√©sei szerint am√ļgy sem volt √©rv√©nyes, ahogy a folyom√°nyak√©nt l√©trej√∂tt 1989-es, az MSZMP √°ltal kre√°lt "Ideiglenes Alkotm√°ny" sem. Ez ut√≥bbi biztos√≠totta a l√°tsz√≥lagos "jogfolytonoss√°gukat", ami az orsz√°gra val√≥ tragikus hat√°sait√≥l eltekintve el√©g r√∂hejes, mivel senki nem jogos√≠totta fel Orb√°n√©kat erre.

A FIDESZ-KDNP 2011-ben a 2010-es elcsalt, meghosszabb√≠tott szavaz√°si idej√Ľ, k√ľlf√∂ldi √°tszavaz√≥kat egyik szavaz√≥helyis√©gt√Ķl a m√°sikig buszokkal √°tsz√°ll√≠tgat√≥, megveszteget√©sekkel √©s v√°s√°rolt szavazatokkal, 2/9-nyi "t√∂bbs√©ggel" saj√°t mag√°t√≥l saj√°t mag√°nak elfogadott alkott√°kolm√°nya csak√ļgy nem √©rv√©nyes, mint Magyarorsz√°g 72 √©ves megsz√°ll√°sa alatt k√©sz√ľlt el√Ķz√Ķ kett√Ķ. M√©g jogfolytonoss√°gi hivatkoz√°ssal sem bajl√≥dtak, b√°r a R√≥zsadombi-paktumban m√©g anno megegyeztek, hogy milyen feloszt√°sban √©s √ľtemez√©sben rabolj√°k ki az orsz√°got "vet√©sforg√≥ sziszt√©ma szerint".
2010-ben az 1989-es "ideiglenes alkotmány" választási törvénye alapján választatott és az 1949-es XX-as törvény szerint helyezte magát hatalomba a FIDESZ-KDNP (bár a KDNP-t felesleges pártként emlegetni, mivel százalékban ténylegesen kimutathatatlan a szavazólétszáma, és mindkét alkotmány érvénytelen a nemzetközi jog szerint is), ami alkotmány-módosításhoz 4/5-öt, vagyis a szavazók 80%-ának elfogadó szavazatát követelte meg.
A FIDESZ-KDNP gyarmati, sz√ľks√©g -√©s rendk√≠v√ľli √°llapotra kihegyezett alkott√°kolm√°nya ut√≥lagosan be√©p√≠tett √©s banki √ľzleti szab√°lyzatok mint√°j√°ra m√≥dos√≠tgathat√≥ "sarkalatos gumit√∂rv√©nyekkel" √©s a "terrorizmus elleni harc eshet√Ķs√©g√©re" hivatkozva Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak a teljes elnyom√°s√°hoz sz√ľks√©ges "terrort√∂rv√©nyi" elnyom√≥i r√©sz√©t is tartalmazza. A v√°laszt√°si t√∂rv√©ny m√≥dos√≠t√°s√°nak "parlamenti" elfogadtat√°sa ut√°n m√©g az EBESZ megfigyel√Ķk jelent√©se szerint sem lehet Magyarorsz√°gon jogilag elfogadhat√≥ v√°laszt√°st tartani, mert a v√°laszt√°si t√∂rv√©ny erre alkalmatlan. De ez nem csak az EBESZ v√©lem√©nye. Nonszensz, hogy egy illegitim, csal√°sok sokas√°g√°val √©s megt√©veszt√©ssel l√©trehozott 2/9-edes elnyom√≥ korm√°nyzat alkotm√°nyozni akar. A sorozatos v√°laszt√°si csal√°sok pedig v√©gig k√≠s√©rik a gengszterv√°lt√°s m√°ig tart√≥ rabl√≥hadj√°rat√°t.


A 2018-as v√°laszt√°sra k√©sz√ľl√Ķ p√°rtoknak (hi) azonban nem csak a lezs√≠rozott √©s el√Ķk√©sz√≠tett v√°laszt√°si csal√°sokkal kell szemben√©zni√ľk, ami √∂nmag√°ban is √©rv√©nytelens√©get jelent, mert nincs n√©pi felhatalmaz√°ssal b√≠r√≥ jogalapjuk. A FIDESZ kisaj√°t√≠totta a m√©dia jelent√Ķs r√©sz√©t. A magukat liber√°lisnak nevez√Ķ m√°sik zsid√≥ oldal birtokolja a f√Ķsodrat√ļnak tartott m√©dia fennmarad√≥ √©s az √°lellenz√©knek meghagyott ter√ľlet√©t. A jelenleg m√©g kb. √∂t milli√≥ra tehet√Ķ magyar √©s a kb. 1,5 milli√≥s cig√°ny kisebbs√©gnek gyakorlatilag csak az alternat√≠v m√©di√°ban, az interneten van publik√°ci√≥s, t√°j√©koztat√°si vagy kamp√°nyfel√ľlete. A v√°laszt√°s p√°rt -√©s k√©pvisel√Ķ-finansz√≠roz√°si lehet√Ķs√©gei magyar nemzeti szinten lekorl√°tozottak (a cig√°nys√°g√© is), mert egyr√©szt a Jobbik kollabor√°nsai m√°r az eddigi karcs√ļ finansz√≠roz√°st is megsz√ľntetn√©k, m√°sr√©szt az egygazd√°j√ļ √°ljobb √©s √°lbaloldal 1989-√≥ta olyan hatalmas r√©szt lopott el az orsz√°g vagyon√°b√≥l, hogy egy v√°laszt√°si kamp√°ny milli√°rdos nagys√°grend√Ľ, amerikai mint√°j√ļ k√∂lts√©geit csak √Ķk tudj√°k megfizetni. Term√©szetesen a lakoss√°gt√≥l ellopott, elrabolt javakb√≥l, de ak√°r ellen√Ķrizhetetlen k√ľlf√∂ldi forr√°sokb√≥l is, melyek t√©nylegesen a magyar k√∂zvagyon elrabl√°s√°b√≥l √©s a lakoss√°g kizs√°km√°nyol√°s√°b√≥l √°ll rendelkez√©s√ľkre. A p√°rtszint√Ľ fell√©p√©s csak magyar (√©s cig√°ny) szervezet -√©s p√°rtsz√∂vets√©gek l√©trej√∂tt√©vel tehet√Ķ n√©mileg versenyk√©pess√©, amelynek kialak√≠that√≥s√°g√°t t√∂bb t√©nyez√Ķ is akad√°lyozza, kezdve azzal, hogy a judeo-demokratikus p√°rtrendszerbe tagoz√≥d√°s egyet jelent az elfogad√°s√°val is. Akik megteszik, lemondanak a jogi alap megk√©rd√Ķjelezhet√Ķs√©g√©r√Ķl, elfogadj√°k az ellen√ľk kidolgozott csal√°si sziszt√©m√°kat... de sajnos m√°s probl√©m√°k is felvet√Ķdnek:

1. A szervez√Ķd√©sek vezet√©se, vezet√Ķi k√©ptelenek al√°rendelni egy√©ni amb√≠ci√≥ikat egy k√∂z√∂s c√©l √©rdek√©ben. Hi√°nyzik a c√©lok ir√°nti elk√∂telezetts√©g, az al√°zat a k√∂z√∂s c√©lok ir√°nt, mely egys√©get teremthetne, al√°rendelve az eg√≥t a k√∂z√∂s √©rdekeknek.
2. A v√°laszt√≥k annyira nem b√≠znak a kor√°bban m√°r sokszor magukat ellehetetlen√≠t√Ķ, megalkuv√≥, az ellenf√©llel lepakt√°l√≥, vagy egy√©ni √©rdekeik √©rv√©nyes√≠t√©s√©re v√°laszt√≥ikat felhaszn√°l√≥kban, hogy k√∂z√∂ny√∂ss√© v√°ltak az √∂njel√∂lt, csal√≥kb√≥l √°ll√≥ "k√©pviseletekkel" szemben.
3. Mivel k√∂zismert, hogy az √∂sszes eddigi v√°laszt√°st elcsalt√°k, nem b√≠znak a v√°laszt√°s tisztess√©ges lefolytat√°s√°ban, ez ut√≥bbira nem volt p√©lda az ut√≥bbi 72 √©vben. Ez okozza a v√°laszt√°si hajland√≥s√°g sz√°mottev√Ķ cs√∂kken√©s√©t.
4. Az elnyom√≥ hatalom k√∂zel 1,7 milli√≥, meg√©lhet√©si forr√°s√©rt kollabor√°l√≥, a g√©pezet appar√°tus√°b√≥l nyer√©szked√Ķ "haszon√©lvez√Ķvel" rendelkezik. T√∂bb mint 3,5 milli√≥s, "pap√≠ron magyar √°llampolg√°r" mozg√≥s√≠that√≥ az akt√≠v √©s passz√≠v magyar szavaz√≥k ellen (min. 13,5 milli√≥ TB igazolv√°ny van kiadva).
5. Az oktat√°sban √©s vall√°si nevel√©sb√Ķl kiiktatt√°k a magyar identit√°st. A mai magyarok t√ļlnyom√≥ r√©sze nem tudja, hogy a vil√°g leger√Ķsebb √©s legeg√©szs√©gesebb g√©nszerkezet√©nek, a vil√°g legfejlettebb √©s leg√Ķsibb nyelv√©nek, a vil√°g legr√©gebbi t√∂rt√©nelm√©nek tulajdonosa √©s √∂r√∂k√∂se, a vil√°g leggazdagabb orsz√°g√°ban. Mindezeket nem ismertetik, oktatj√°k, hanem elhallgatj√°k, f√©lremagyar√°zz√°k, devalv√°lj√°k, elhazudj√°k. A kommunik√°ci√≥ban szeg√©ny vagy, kicsi √©s t√∂r√©keny...
6. A kiszolg√°ltatott, meg√©lhet√©se, csal√°dj√°nak meg√©lhet√©se miatt megf√©leml√≠tett "kisemberek" t√∂mege nem meri kimondani v√©lem√©ny√©t, nem mer ki√°llni kirabolt orsz√°ga √©s honfit√°rsai mellett, mert f√©l a megtorl√°st√≥l √©s azzal sincs tiszt√°ban, hogy mire van- lenne joga √©s lehet√Ķs√©ge, mit raboltak el t√Ķle...


A sort m√©g lehetne folytatni, de az emberek nem tudj√°k, hogy minden magyarorsz√°gi lakost√≥l - bele√©rtve a ma sz√ľletett csecsem√Ķt is, akinek az √∂r√∂ks√©g√©t - de mindenkinek legal√°bb 50 milli√≥j√°t lopt√°k el a j√∂v√Ķj√©vel √©s sok milli√°rdos egy√©b vagyon√°val egy√ľtt (a t√©nyleges √©rt√©k ett√Ķl sokkal nagyobb, mivel a rabl√°s t√∂bb sz√°z √©ve folytonos √©s nem √©r v√©get z√°ros hat√°rid√Ķn bel√ľl). A n√©p csak ki√°llva √©rdekei mellett, szerezheti vissza ami az √∂v√©. Ennyi√©rt viszont m√°r megmozduln√°nak az emberek, de azt sem tudj√°k, hogy mij√ľk van, √©s f√Ķleg, hogy "mij√ľk volt". Milyen √∂r√∂ks√©g√©t√Ķl fosztott√°k meg. A jude-demokr√°cia p√°rtrendszere megosztja a lakoss√°got (a lop√°s, rabl√°s nem jelent jog szerinti tulajdonl√°st). A k√ľl√∂nf√©le nemzeti p√°rtok √©s szervezetek megosztj√°k az embereket, pedig rengeteg azonos √©rdek vonal√°n k√∂z√∂sen is felsorakozhatn√°nak. A k√ľl√∂nf√©le n√©pcsoportok, entit√°sok, ugyan egyedi √©rdekek alapj√°n n√©mileg elt√©rhetnek √©rdekeikben, c√©ljaikban, de 10 √°ltal√°nos k√©rd√©scsoportb√≥l 7-8-ban √°ltal√°ban egyeznek az elv√°r√°sok. A lakoss√°g, heterog√©n n√©pess√©g eset√©ben nem csak etnikailag megosztott, de p√°rtrendszer szinten is szembe √°ll√≠that√≥ egym√°ssal, √©s senki sem keresi a nevet√Ķ harmadikat, aki szemben√°ll√°sb√≥l, megoszt√°sb√≥l, megosztotts√°gb√≥l hasznot h√ļz. Az etnikai √©s p√°rtmegoszl√°s tisztess√©ges JOG √©s JOG EL√ēTTI EGYENL√ēS√ČG hi√°ny√°ban az egyik legjobban felhaszn√°lhat√≥ fegyver, pedig az √Ķsi, soknemzetis√©g√Ľ Magyarorsz√°got ez a "jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g" tartotta √∂ssze.

A judeo-demokrtatikus p√°rtrendszer elfogad√°sa egyet jelent az √©rv√©nytelen alkotm√°ny, a jogalap √©s felhatalmaz√°s n√©lk√ľli rendszer √©s √∂nhatalm√ļlag saj√°t maga fel√© hajl√≥ fel√©p√≠tm√©nye elfogad√°s√°val. A betagoz√≥d√°s egyet jelent a megalkuv√°ssal, √©s b√°r es√©lyegyenl√Ķs√©gr√Ķl papolnak, a rendszert √ļgy alak√≠tott√°k ki, hogy a "demokr√°cia" √°larca alatt a legs√∂t√©tebb diktat√ļr√°t biztos√≠tsa a(z) "(egykori) v√°laszt√≥polg√°rok" kirabl√°s√°val, rabszolgasorba tasz√≠t√°s√°val √©s rabszolgak√©nti ki√°rus√≠t√°s√°val egyetemben. A jelenlegi helyzetben egys√©ges Isten-hit sem seg√≠ti el√Ķ az √∂sszefog√°st, mert a K√°d√°r-rendszer materialista szeml√©lete alapj√°n nevelt embere kev√©s hitet √©s m√©g kevesebb Isten-h√≠v√Ķt tud felmutatni. Rengeteg az ezoterikus, spiritu√°lis √©s √°lvall√°sos megt√©veszt√Ķ, de f√Ķleg a terelget√Ķ web-oldal √©s m√©dia. A sokf√©le hitkombin√°ci√≥t √©s √©rtelmez√©st hirdet√Ķk elhom√°lyos√≠tj√°k a dogm√°k, f√©tisek n√©lk√ľli hit-igazs√°gait, pedig az egys√©ges hit ereje tal√°n a legnagyobb erej√Ľ fegyver lehetne! Ez√©rt rombolj√°k kitart√≥an.

A v√©g√©re maradt a t√°rsadalmi fesz√ľlts√©gek enyh√≠t√©s√©t √©s felold√°s√°t kiszolg√°lni hivatott szoci√°lis biztons√°g megteremt√©s√©nek lehet√Ķs√©ge. A felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem feloldan√° a l√©tbizonytalans√°gb√≥l ad√≥d√≥ g√∂rcs√∂s f√©lelmet, de nem sz√ľntetn√© meg az eloszt√°s igazs√°gtalans√°gait. A t√°rsadalmi r√©tegz√Ķd√©s is megmaradna, ahogy a direkt l√©trehozott √ļj oszt√°lyk√ľl√∂nbs√©gek is. Eur√≥pai szinten m√©g zavarosabbnak t√Ľnik a bizonytalan st√°tusz√ļ Magyarorsz√°g helyzete. B√°r Eur√≥pa m√°r az ukrajnai kr√≠zis beind√≠t√°sa √≥ta kiszolg√°ltatott f√ľgg√Ķs√©gi viszonyba ker√ľlt energetikailag, az√≥ta megakad√°lyoztak minden d√©lr√Ķl j√∂v√Ķ energiaell√°t√°si kezdem√©nyez√©st is. Val√≥j√°ban Eur√≥pa a II. Vil√°gh√°bor√ļ √≥ta teljesen zsid√≥ - "kaz√°r maffia" - uralom al√° ker√ľlt. Mivel az orsz√°g 1945-t√Ķl szint√©n hasonl√≥ sorsra jutott, Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban ez annyit jelent, hogy 1989-√≥ta tov√°bb fokoz√≥dott az orosz-izraeli-USA elk√∂telezetts√©g, amit 2016-t√≥l az orosz-izraeli katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©ssel tov√°bb romlott. Magyarorsz√°g izraeli gyarmat, de szinte minden nagyhatalom fosztogatja. Magyarra ford√≠tva, az EU bev√°ndoroltat√°ssal eltervezett √©s kier√Ķszakolt szakad√°sa visszahozza ugyanazon "√©rdekk√∂r√∂k" teljes fennhat√≥s√°g√°t, akik 1945-t√Ķl 1989-ig, de val√≥j√°ban az ut√≥bbi 72 √©vben folyamatosan biztos√≠tott√°k saj√°t √©s vazallusaik uralm√°t Magyarorsz√°g lakoss√°ga felett, csak osztozkodniuk kell a koncon m√°s hasonsz√Ķr√Ľekkel az ellens√©ges, konkurens oldalon.

A vil√°g v√°ltoz√°sai minden orsz√°got √©rintenek, √≠gy a Magyarorsz√°gnak nevezett ter√ľletet is. Az USA egy biztos bels√Ķ √©s egy lehets√©ges k√ľls√Ķ h√°bor√ļval is szemben√©z. Eur√≥pa lakoss√°ga az ellene felfegyverzett √©s kik√©pzett Soros √©s rajta kereszt√ľl a Rothschildok (Merkel, Juncker stb. csatl√≥sok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel √©s) √°ltal l√©trehozott √©s mozgatott bev√°ndorl√°spolitik√°nak nevezett, de val√≥j√°ban a vil√°g, els√Ķsorban Eur√≥pa tov√°bbi le√©p√≠t√©s√©nek az √°ldozata. A gyors v√°ltoz√°sok megval√≥s√≠t√°sa helyett kihaszn√°lj√°k a napr√≥l-napra teng√Ķd√Ķ emberek indulatait vagy √©ppen az √°ltal√°noss√° v√°lt k√∂z√∂ny√∂ss√©get. Ellen√ľk. L√°tjuk a virtu√°lis vil√°got is, de akik tudj√°k, hogy nem val√≥di, f√°jdalommal szeml√©lik azokat, akik nem l√°tnak, vagy nem akarnak l√°tni. Sajnos akadnak olyan "meggy√Ķz√Ķd√©sesek", akik azt hiszik, j√≥l l√°tnak (pedig vakok) √©s err√Ķl meg akarnak gy√Ķzni m√°sokat is. Az elej√©n eml√≠tett √©letben marad√°s jog√°t √©s felt√©teleit mindenki ismeri. A vil√°g forrong, illetve forralj√°k. Az √ľst k√∂r√ľl a cionista, kapzsi, hatalom√©hes horda t√°ncol √©s sz√≠tja a t√ľzet. Hogy ki √°ll a j√≥ √©s a rossz oldalon, gyakran csak n√©z√Ķpont k√©rd√©se, ahogy a pszichopata √©s szociopata is meg van gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy soha nem k√∂vet el b√Ľnt, ez√©rt nem √©rez b√Ľntudatot sem. Mindenki gyarmata Magyarorsz√°g, sz√≥ szerint √©rtend√Ķ! Egyszerre rabolja ki az USA (FED, IMF, Vil√°gbank, Goldman-Sachs), az EU, Oroszorsz√°g (Putyin, Abramovich-kl√°n), Izrael √©s EU √∂sszes zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ √°llamnak nevezett "√©rdekcsoportja", de nem marad ki a sorb√≥l egyetlen zsid√≥-csahos sem. V√©geredm√©nyben ez lenne a sorsa minden orsz√°gnak nevezett, m√°ra m√°r kaz√°r-maffia ir√°ny√≠t√°sa vagy fel√ľgyelete alatt √°ll√≥ "orsz√°gnak".

N√©mileg megmosolyogtat√≥ (b√°r s√≠rni is √©rdemes), hogy egyes h√≠rorg√°numok "politikusnak" neveznek olyan be -√©s fel√©p√≠tett "embernek l√°tsz√≥ t√°rgyakat", mint Obama, Putyin, Merkel vagy √©ppen Orb√°n. A politikainak tartott l√©p√©seiket √ļgy magyar√°zz√°k, ahogy a sz√°jukba r√°gj√°k - mik√∂zben nem l√°tj√°k, l√°ttatj√°k a zsid√≥ kl√°nok sz√∂vets√©g√©t, konkurencia -√©s hatalmi harc√°t - mert egy virtu√°lis vil√°got vet√≠tenek az emberek el√©, amelyben a "v√°laszt√≥polg√°r" azt hiszi m√©g, v√°laszthat. Cs√∂kken√Ķ sz√°mban m√©g akadnak naiv √©s hisz√©keny emberek, de egyre t√∂bb embernek rend√ľl meg a bizalma a v√°laszt√°sok tisztas√°g√°t √©s saj√°t d√∂nt√©sjog√°t illet√Ķen, mivel csak a vak nem l√°tja, hogy tombol k√∂r√ľl√∂tt√ľnk a zsid√≥ nihil. M√°ra m√°r oda jutott Eur√≥pa, hogy politikusok √°ltal elismerten is kijelentett/kijelenthet√Ķ, egy v√°laszt√°s vagy n√©pszavaz√°s "eredm√©nye" akkor √©rv√©nyes csak, ha megfelel a h√°tt√©rir√°ny√≠t√°s terveinek, elv√°r√°sainak. A sz√≠nfalak m√∂g√∂tti ir√°ny√≠t√°s ismeret√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen Friedman, a Sratfor (elismert strat√©giai elemz√Ķ c√©g) egykori alap√≠t√≥ja k√∂nnyen besz√©l matematikai √∂sszef√ľgg√©sekr√Ķl, sakkr√≥l, mivel csak a terveket kell megn√©znie. √Čvek √≥ta nem olvastam t√Ķl√ľk olyan elemz√©st, amelyben ne hazudtak volna elej√©t√Ķl a v√©g√©ig, kihagyva a l√©nyeget, az igazs√°got, a val√≥di okokat √©s elk√∂vet√Ķket. K√©tf√©le t√∂rt√©nelem l√©tezik, de csak egy val√≥s. Az egyik a zsid√≥ m√©di√°ban szerepel√Ķ √©s √°t√©rtelmezett hazugs√°gt√∂meg, a m√°sik az, ami szerint pl. az els√Ķsorban Eur√≥p√°t s√ļjt√≥ recesszi√≥ nem m√°s, mint az amerikai zsid√≥ lobbi Eur√≥pa bankrendszer√©nek √©s az EU tagorsz√°gainak kifoszt√°si hadm√Ľvelete, hogy a "migr√°ci√≥s v√°ls√°got" ugyanez a "garnit√ļra" szervezte, szervezi √©s jelenleg is sz√≠tja, akik a 9/11-et, √©s az √∂sszes "false flag" (hamis z√°szl√≥s), milli√≥k √©let√©t megnyomor√≠t√≥ √©s k√∂vetel√Ķ m√Ľveleteket is. Azt is elfelejti megeml√≠teni, hogy a g√∂r√∂g √©s most m√°r az olasz √©s PIIGS v√°ls√°g, majd szinte az ut√≥bbiakkal egy id√Ķben a n√©met bek√∂vetkez√Ķ "v√°ls√°g" is ugyanennek a "k√∂rnek" az utas√≠t√°sai miatt fog bek√∂vetkezni.

Van egy nyilv√°nos, a t√∂megek √°tver√©s√©re sz√°nt, √©s van egy nem nyilv√°nos, de val√≥s t√∂rt√©nelem. Gyakorlatilag ugyanez a kett√Ķss√©g jellemz√Ķ a kaz√°r-maffia √©s √Ābrah√°m-n√©pe zsid√≥inak valamennyi "k√©pviselete" kommunik√°ci√≥j√°ra, amelyeket a v√°ltozatoss√°g kedv√©√©rt nevezhet√ľnk "korm√°nyoknak" is. Legalacsonyabb szint√Ľ csoportosul√°sukat pedig ENSZ-nek. Ez√©rt j√∂tt l√©tre a bolyg√≥t √°tfog√≥ h√°tt√©rir√°ny√≠t√°s, a v√°llalati rendszer. Az a vil√°g, ami a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt zajlik, de a nagyk√∂z√∂ns√©g sz√°m√°ra h√°bor√ļkat, √©h√≠ns√©get, munkan√©lk√ľlis√©get, ki -√©s bev√°ndorl√°st hoz, √°ltaluk mesters√©gesen kialak√≠tott "t√∂rv√©nyszer√Ľs√©gek" szerinti. Egy dologban viszont igazat mond Friedman: "sok l√©p√©s lehets√©ges, de optim√°lis l√©p√©s csak egy van". Sz√°mukra! Nek√ľnk szerencs√©re t√∂bb is, mint le√≠rtam kor√°bban.
Egy j√≥kora maroknyi f√©reg tartja sakkban az ellenf√©lnek tekintetteket az ellenf√©l katon√°it, rend√Ķreit felhaszn√°lva fegyverk√©nt, mert ahhoz az √©l√Ķsk√∂d√Ķk kevesen vannak, hogy √∂ner√Ķb√Ķl k√©pesek legyenek erre. T√ļlszaporodniuk meg nem lehet, mert √≠gy is egym√°st falj√°k fel.
Semmif√©le v√°ltoz√°s nincs a s√∂t√©t k√∂z√©pkor feud√°lis "nagyuraihoz, arisztokr√°ci√°j√°hoz" hasonl√≠tva a jelenlegi helyzetet. A g√©nhib√°s arisztokr√°cia fennmaradt r√©sze √©s a szaporod√≥ √ļjabb g√©nhib√°s "globalist√°k" ugyan√ļgy √∂sszez√°rnak, mint a "feud√°lis h√Ľb√©ri rendszerekben". A kifoszt√°s m√≥dja sem v√°ltozott, csak a "csomagol√°s"...


Az "ellent√©teket" a tudatlans√°gban tart√°s gener√°lja a leghat√©konyabban. Mert mit is mond az egyszer√Ľ cig√°ny? "A cig√°ny vezet√Ķk meg a magyarok ellopj√°k a seg√©lyeinket..." Ha r√°k√©rdez√ľnk, kik azok a "magyarok", felsorolnak n√©h√°ny kaz√°r-zsid√≥ k√∂ztisztvisel√Ķt, bele√©rtve a "korm√°ny tagjait" is, de a cs√≥ri cig√°ny azt hiszi, azok is "magyarok", mert "feh√©rek". M√©g miel√Ķtt felh√∂rd√ľlne valaki, hogy "a magyarok k√∂z√∂tt is van gazember", v√©gezzen alapos vizsg√°latot minden "magyarnak nevezett" sz√°rmaz√°s√°t illet√Ķen. A "nagyon magyarr√≥l nagy √°tlagban" gyorsan ki fog der√ľlni, hogy nemhogy nagyon nem magyar, de m√©g kicsit sem, vagy csak "nyomokban". Az 1900-as √©vek elej√©n m√©g k√©sz√ľltek olyan statisztik√°k, hogy melyik n√©pcsoport milyen ar√°nyban k√©pviselteti mag√°t k√ľl√∂nf√©le t√≠pus√ļ b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√©s√©ben, de az "√©rintettek" a hatalom birtok√°ban ezt is betiltott√°k. Ugyanez a probl√©ma Eur√≥pa t√∂bbi r√©sz√©ben is. A lakoss√°g t√ļlnyom√≥ r√©sze nincs tiszt√°ban azzal, hogy a korrupt politikusaik, k√∂ztisztvisel√Ķik, b√≠r√≥ik, √ľgy√©szeik nem osztr√°kok, nem n√©metek vagy franci√°k, hanem a kaz√°r-maffia c√©g√©res, erre a feladatra kinevelt tagjai. Ez √Ābrah√°m-n√©pe "feh√©r-zsid√≥ tr√ľkkje". (A m√°sodik "tr√ľkk" m√°r az lesz a bev√°ndoroltat√°s eredm√©nyek√©nt, hogy m√©g nehezebb lesz kisz√Ľrni az arabok kevered√©s√©vel a zsid√≥kat. A "13. t√∂rzs", a cig√°ny √©s kaz√°r-zsid√≥ kevered√©s ugyanilyen eredm√©ny√Ľ.) A megl√©v√Ķ magyar demokratikusnak cs√ļfolt p√°rtstrukt√ļra is azt mutatja, hogy nincs semmilyen magyar "√©rdekk√©pviselet". A Jobbik, mint egykori nemzeti p√°rt, 2009. szeptember v√©gi Morvai-f√©le √©s a 2009. okt√≥ber eleji Vona (Zazrivecz) - Orb√°n megegyez√©skor eladta a 2010-es v√°laszt√°st, vele a tagokat, szimpatiz√°nsokat, a nemzeti oldalt is. A 2010-es v√°laszt√°si csal√°sokat, vissza√©l√©seket nem vizsg√°lt√°k, nem engedt√©k vizsg√°lni. A teljesen, m√©g saj√°t kor√°bbi, √©rv√©nytelen t√∂rv√©nyeik szerint is √©rv√©nytelen 2010-es v√°laszt√°s ut√°n a G√°rd√°t fokozatosan le√©p√≠tett√©k, felsz√°molt√°k. A FIDESZ "jogfolytonoss√°gra" hivatkozva v√°llalta a kor√°bbi 1989-t√Ķl megk√∂t√∂tt egyezs√©ges betart√°s√°t, de felhatalmaz√°s √©s jogalap n√©lk√ľl alkotm√°nyozott! A jobbik k√©pvisel√Ķinek sorait felt√∂lt√∂tt√©k tapasztalatlan, bev√°s√°rolt √©s f√Ķleg nem magyar "helyettes√≠t√Ķkkel". A le√©p√≠t√©si technika szinte azonos, mint a Kisgazda P√°rt (FKGP) eset√©ben volt anno. Az MSZ (Magyarok Sz√∂vets√©ge) tags√°g√°t √©s szimpatiz√°nsait sz√©tsz√≥rt√°k, megkeser√≠tett√©k, ki√°br√°ndultakk√° tett√©k az eltelt √©vek alatt, k√∂sz√∂nhet√Ķen a "vezet√©s" sz√°nd√©kainak √©s megb√≠zat√°s√°nak, amit a "hatalomnak" nevezett illegitim korm√°nyzat hozott l√©tre, √ľzemeltetett, majd sz√°molt fel.

C√©ljuk akkor az volt, hogy a k√∂ztisztvisel√Ķi √©s a kis -√©s k√∂z√©pv√°llalkoz√≥i r√©teget, az MSZ tags√°g√°nak z√∂m√©t, t√°vol tudj√°k tartani a Jobbik t√°bor√°t√≥l, f√Ķleg, hogy anyagi b√°zist ne tudjanak ny√ļjtani a nemzeti oldal sz√°m√°ra. Az MSZ lelkes tagjai eml√©km√Ľveket sik√°ltak, koszor√ļztak, megeml√©kez√©seket, eb√©deket, vacsor√°kat szerveztek √©s 2010-t√Ķl fokozatosan felsz√°mol√≥dtak, mivel ez volt a c√©lja az Orb√°n-rezsimnek. A jelenleg m√©g l√©tez√Ķ magyarnak nevezhet√Ķ szervezetek, csoportosul√°sok kis l√©tsz√°m√ļak, √©s vezet√Ķik poz√≠ci√≥jukat f√©ltve k√©ptelenek az egy√ľttm√Ľk√∂d√©sre a k√∂z√∂s c√©lok √©rdek√©ben, pedig a magyars√°got csak az √∂sszetart√°s mentheti meg. Ez√©rt visszat√©rve az alkotm√°nyozni sz√°nd√©koz√≥kra √©s azokra akik 1989-es MSZMP √°ltal egy √©v alatt √∂sszet√°kolt "ideiglenes alkotm√°nyt" hiszik megold√°snak:

A Magyarorsz√°gnak nevezett ter√ľletnek √©s lakoss√°g√°nak van √©rv√©nyes Alkotm√°nya, a mai napig hat√°lyban van! A legutols√≥ √©s magyar, Alkotm√°ny 1944. m√°rcius 17-√©n kelt. A kir√°ly n√©lk√ľli Magyar Kir√°lys√°g Magyar Korm√°nya az√©rt alkotm√°nyozott √©s er√Ķs√≠tette meg m√°snap a Nemzetgy√Ľl√©s √©s N√©pszavaz√°s, mert tudt√°k, a n√©metek megsz√°llj√°k Magyarorsz√°got, de azt is tudt√°k, hogy a n√©metek r√∂vid id√Ķn bel√ľl elv√©rzenek, √©s ut√°na szovjet megsz√°ll√°s k√∂vetkezik. Akik most alkotm√°nyozni akarnak, vagy elfogadn√°k a soha meg nem szavazott 1989-es "ideiglenes alkotm√°nyt", azok nincsenek tiszt√°ban azzal, hogy alkotm√°nyoz√°s eset√©n 13,5 milli√≥ (az 1989-√≥ta hatalmat bitorl√≥k √°ltal betelep√≠tett 50%-ban sem magyar) szerint√ľk szavaz√°sra jogosult fog "magyar √°llampolg√°rk√©nt" (plusz f√©l Izrael) szavazni, √©s fogja leszavazni a "magyar kisebbs√©get". Az 1989-es (1949-es XX-as t√∂rv√©ny) alkotm√°nynak nevezett MSZMP √°tirat szerint pedig vissza√°ll√≠that√≥ lenne a "kollekt√≠v bizalmatlans√°g int√©zm√©nye" (ami bebetonozza az elmozd√≠thatatlan k√©pvisel√Ķk √©s kaz√°r-zsid√≥ korm√°nyok jogait). Az 1989-es "ideiglenes alkotm√°nyt" vissza√°ll√≠tani sz√°nd√©koz√≥k val√≥sz√≠n√Ľleg nem olvast√°k el azt a f√∂rmedv√©nyt, ahogy a FIDESZ-KDNP 2011-es illegitim alkott√°kolm√°ny√°t sem. A jelenlegi megsz√°llt Magyarorsz√°g magyar lakoss√°ga nem sz√ľntetheti meg az 1944-es Alkotm√°ny jogfolytonoss√°g√°t, mert erre jelenleg nincs felhatalmaz√°sa, lehet√Ķs√©ge √©s m√≥dja, nem helyezheti hat√°lyba az 1989-es "ideglenes alkotm√°nyt", mert azon k√≠v√ľl, hogy erre sincs m√≥dja, a magyar √©s a nemzetk√∂zi jog szerint az ut√≥bbi nem √©rv√©nyes. A magyars√°gnak jog√°ban √°ll visszat√©rni b√°rmelyik t√∂rt√©nelmi MAGYAR ALKOTM√ĀNY-hoz, mert egyik sem lett n√©pszavaz√°ssal hat√°lytalan√≠tva, de nem t√©rhet vissza egyetlen, az ut√≥bbi 72 √©vben r√°nk er√Ķszakolt √©s n√©pszavaz√°ssal meg nem er√Ķs√≠tett alkotm√°nynak nevezett, felhatalmaz√°s n√©lk√ľli megsz√°ll√≥ korm√°nyok √°ltal √∂sszet√°kolthoz sem! B√°r ez is jogunkban √°llna elvileg, mert:

"Az 1960. √©vi Nyilatkozat a gyarmati orsz√°goknak √©s n√©peknek biztos√≠tand√≥ f√ľggetlens√©gr√Ķl meg√°llap√≠tja, hogy "valamennyi n√©pnek jog√°ban √°ll teljes szabads√°g√°t megval√≥s√≠tani, szuverenit√°s√°t gyakorolni √©s nemzeti ter√ľlet√©t megv√©deni”, illetve hogy "minden fegyveres akci√≥t, vagy a f√ľgg√Ķ n√©pek ellen ir√°nyul√≥ b√°rmilyen megtorl√≥ int√©zked√©st meg kell sz√ľntetni".

"Az ENSZ K√∂zgy√Ľl√©s√©nek, ugyancsak 1960.-ban elfogadott, 1541. sz√°m√ļ hat√°rozata el√Ķ√≠rja azt a h√°rom m√≥dszert, ahogyan az √∂nrendelkez√©si jogot alkalmazni lehet. Ennek megfelel√Ķen, a gy√°ms√°gi vagy az √∂nkorm√°nyzattal nem rendelkez√Ķ ter√ľleteknek jogukban √°ll √ļj, f√ľggetlen √°llamot l√©trehozni, szabadon egyes√ľlni f√ľggetlen, m√°r l√©tez√Ķ √°llammal, vagy szabadon integr√°l√≥dni m√°r l√©tez√Ķ √°llamba A k√©t fenti hat√°rozat r√©v√©n az √∂nrendelkez√©si jogot a gyarmati ter√ľleteken √©l√Ķ n√©pek tagadhatatlan jogak√©nt ismert√©k el." Link


Mint l√°that√≥, az 1944. m√°rcius 19-t√Ķl folyamatosan megsz√°llt √©s gyarmati sorban tartott Magyarorsz√°g magyar lakoss√°g√°nak ugyan√ļgy jog√°ban √°llna √∂n√°ll√≥sodnia, mint Ukrajn√°ban Luhanszk √©s Donyeck megy√©knek, vagy Erd√©lynek csatlakozni az anyaorsz√°ghoz ahogy a Kr√≠m eset√©ben t√∂rt√©nt, de ugyanaz a nyugat, amely l√©trehozta ezt a jogot, k√∂pi szemk√∂zt e jog alkalmaz√≥it, ha nem a kaz√°r-maffia √©rdekeinek megfelel√Ķen √©lnek vele. Kisebb, de m√°r jegyzett √©s nem elhallgathat√≥ kezdem√©nyez√©sekn√©l a J√∂rg Haider-rel szembeni, a nagyon probl√©m√°s esetekn√©l a Lech Kaczy√Īski-korm√°ny likvid√°l√°skivitelez√©se az alkalmazott m√≥dszer. Tov√°bbi k√©rd√©s, kik √©s hogyan d√∂ntik el, ki magyar? Ki sz√°m√≠t magyarnak, √©s milyen alapon? Ebbe m√°r Dr. Hal√°sz J√≥zsefnek is belet√∂rt a bicsk√°ja, √©s mindenkinek, aki r√°szervezett a 2010-2011-es alkotm√°nyoz√°si cirkuszra, melynek v√©g√©n Orb√°n√©k √°tvertek mindenkit. Van √©rv√©nyes Magyar Alkotm√°nyunk, de nem a 2011-es! Az "ellen√°ll√°si jog" minden n√©pnek alapjoga, √≠gy nek√ľnk is. √Člni vele csak √ļgy lehet, ha egys√©get teremt√ľnk 72 √©ves Magyar Alkotm√°nyunk szerint...

B√°r l√°tsz√≥lag nem kapcsol√≥dik szorosan az el√Ķz√Ķekben felvetett alkotm√°nyoz√°si k√©rd√©shez, napirenden van Orb√°n n√©pszavaz√°sa, ami h√°ts√≥ sz√°nd√©kok sor√°t takarja:
"
Akarja-e, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ az Orsz√°ggy√Ľl√©s hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl is el√Ķ√≠rhassa nem magyar √°llampolg√°rok Magyarorsz√°gra t√∂rt√©n√Ķ k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s√©t?
"
Az illegitim korm√°nyzat illegitim orsz√°ggy√Ľl√©se, kollabor√°ns p√°rtjai felhatalmaz√°st k√©rnek arra, hogy egyed√ľli d√∂nt√©sjogot szerezve, egy√ļttal legitim√°lva magukat, d√∂nthessenek Magyarorsz√°gra b√°rmely n√©pcsoport betelep√≠t√©si k√©rd√©s√©ben, √≠gy nem csak az arab √©s n√©ger betolakod√≥k, de az izraeli lakoss√°g betelep√≠t√©s√©nek k√©rd√©s√©ben is, ami am√ļgy is folyamatos az ut√≥bbi √©vekben. Nem az a k√©rd√©s, hogy akarunk-e bev√°ndorl√≥kat fogadni uni√≥s nyom√°sra, hanem az, hogy legitim√°ljuk-e az Orb√°n-rezsim orsz√°ggy√Ľl√©s√©t az Uni√≥val szemben. Ilyen megvil√°g√≠t√°sban a n√©pszavaz√°s felhaszn√°lhat√≥ hivatkoz√°si alapk√©nt az uni√≥s kil√©p√©sre, az izraeli betelep√≠t√©sre, √©s Orb√°n stadionjainak megt√∂lt√©s√©re is Pinochet mint√°ra. Az √°lellenz√©k (a zs√°km√°nyol√°sb√≥l egyre jobban kiszor√≠tottak) nem v√©letlen√ľl tekinti ezt a n√©pszavaz√°st Orb√°n megm√©rettet√©s√©nek. A "nem" szavazat legitim√°lja a "rabl√≥korm√°nyt √©s orsz√°ggy√Ľl√©s√©t", feleslegess√© t√©ve az alkotm√°nyoz√°skor nem v√©letlen√ľl elmaradt, de k√∂telez√Ķ n√©pi meger√Ķs√≠t√©st. Az "igen", polg√°rh√°bor√ļs helyzetet id√©zhet el√Ķ, b√°r a magyars√°g √©s az igen nagy l√©tsz√°m√ļ cig√°nys√°g egy√ľttesen gyorsan "kiut√°ln√°" a bev√°ndorl√≥kat. Nem mell√©kes, hogy az ut√≥bbi √∂sszefog√°s k√∂nnyen zsid√≥elleness√©gbe is √°tcsaphat, ami esetleg bev√°ndorl√≥t√°mogat√°st is kaphat, mivel az ut√≥bbiak nagyon j√≥l tudj√°k, ki az ellens√©g, kik parancs√°ra d√ļlt√°k fel, rabolt√°k ki √©s rombolt√°k le otthonaikat, haz√°jukat √©s kik miatt kellett elmenek√ľlni√ľk onnan.


A n√©pszavaz√°s feltett k√©rd√©se v√©t√≥jogot k√©r az uni√≥s d√∂nt√©s ellen (√©s k√©s√Ķbb ak√°r m√°s uni√≥s d√∂nt√©sek ellene is, a n√©pszavaz√°sra hivatkozva), mag√°ba foglalva az uni√≥s kil√©p√©sre feljogos√≠t√°st, mik√∂zben szembe megy saj√°t alkott√°kolm√°ny√°val, √©s "magyar √°llampolg√°rokra" korl√°tozn√° a betelep√≠thet√Ķs√©get (f√©l Izrael magyar √°llampolg√°r). √Čs m√©g nem besz√©lt√ľnk a "magukat bev√°s√°rl√≥ √°llampolg√°rokr√≥l", akik j√≥ √ľzletet jelentenek a "gyarmati korm√°nynak". A n√©pszavaz√°s √°th√°r√≠tan√° a felel√Ķss√©get a lakoss√°gra iszl√°m bev√°ndorl√≥k fogad√°s√°t is elutas√≠tva, de az "orsz√°ggy√Ľl√©s", vagyis a korm√°ny "n√©pi felhatalmaz√°saal"mindenkit idetelep√≠thetne, akiknek √°llampolg√°rs√°got ad, r√°ad√°sk√©nt a NATO t√°maszpontokat is. Igaz, eddig is ezt tett√©k, de ezek az "√°llampolg√°rs√°gok" √©rv√©nytelen√≠thet√Ķk, mivel erre sincs felhatalmaz√°sa, joga az illegitim gyarmati korm√°nynak. A n√©pszavaz√°s ut√°n, ez m√°r nehezebb lenne, mivel "nem" eset√©n Orb√°n m√°r n√©pi beleegyez√©ssel vihetn√© tov√°bb az izraeli betelep√≠t√©st √©s az Eur√°zsiai Uni√≥ terv√©t. Az uni√≥s kil√©p√©st √©s az Eur√°zsiai Uni√≥ megalak√≠t√°s√°nak azon terv√©t, mely szerint budapesti logisztikai k√∂zponttal az izraeli kaz√°r-zsid√≥k magyar √°llampolg√°rs√°g√ļ (3,5 milli√≥s) r√©sze Magyarorsz√°gra, a m√°sik fel√ľk a megalak√≠tand√≥ Kaz√°ri√°ban, a mai Luhanszk √©s Donyeck megy√©k, valamint a Kr√≠m ter√ľlet√©re telepedhetn√©nek orosz megegyez√©ssel. Netanjahu err√Ķl a "tervezetr√Ķl" besz√©lt 2015. elej√©n, √©s ez√©rt besz√©lt err√Ķl Dr. Dr√°bik J√°nos is az Echo TV-ben, id√©zve Netanjahut. Igaz, a "r√©szleteket" nem ebben a kontextusban eml√≠tve, de ugyanezt kotyogta el Matolcsy is m√°r 2001-ben.

√Ėsszess√©g√©ben: gondolkodjon el azon mindenki a fentiek figyelembev√©tel√©vel, hogy az Orb√°n-rezsim mi√©rt k√©pviseli saj√°t t√∂rv√©nyeit figyelmen k√≠v√ľl hagyva ("nem tarthat√≥ n√©pszavaz√°s uni√≥s d√∂nt√©sekkel kapcsolatban") Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak bev√°ndorl√≥elleness√©g√©t? Mi√©rt k√∂ti ezt a kollabor√°ns orsz√°ggy√Ľl√©s felhatalmaz√°s√°hoz, √©s ez az "orsz√°ggy√Ľl√©s", mi√©rt v√°ndoroltathatna be, t√Ķl√ľk magyar √°llampolg√°rs√°got kapott idegeneket? Egy√ļttal azon is el kell gondolkodni, hogy mi√©rt cser√©lj√ľk le a m√°ig √©rv√©nyben l√©v√Ķ Magyar Alkotm√°nyunkat, mely a magyars√°g jogait a megsz√°ll√°s alatt is el√©v√ľlhetetlenn√© tette, egy olyanra, amely minden jogunk elveszt√©s√©t okozn√°? Mert ez ut√≥bbi k√©rd√©s eset√©ben senkinek ne legyenek ill√ļzi√≥i: milyen alkotm√°ny sz√ľletne egy olyan orsz√°gban, amelynek lakoss√°g√°b√≥l a magukat magyarnak vall√≥ t√©nylegesen magyarok csak egyharmad√°t teszik ki a n√©pess√©gnek, mik√∂zben a magukat szint√©n magyarnak nevez√Ķ √©vek alatt bev√°ndoroltatott √©s √°llampolg√°rs√°got kapott nem magyarok majdnem k√©tharmaddal olyan t√∂rv√©nyeket hozhatnak, amiket k√©s√Ķbb m√©g val√≥di magyar √∂sszefog√°ssal sem lehetne √©rv√©nytelen√≠teni? Aki ezekkel a k√©rd√©sekkel "√ľzletel", vagy h√ľlye, vagy provok√°tor, vagy haza -√©s nemzet√°rul√≥. A l√°tsz√≥lag uni√≥s bev√°ndorl√°spolitika elleni n√©pszavaz√°s Orb√°n√©k √°ltal feltett k√©rd√©se √°tver√©s! "Adj sz√°ll√°st a t√≥tnak √©s kit√ļr a hajl√©kodb√≥l". A megv√°laszolatlan k√©rd√©sekre a v√°lasz: megsz√°ll√°s el√Ķtt, alatt √©s ut√°n is, Magyarorsz√°g a magyar identit√°s√ļ igaz magyarok√©, √©s jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g biztos√≠t√°sa mellett minden Magyarorsz√°got haz√°j√°nak tekint√Ķ nemzetis√©g√©! A "n√©pszavaz√°snak" v√©geredm√©nyben semmi k√∂ze ahhoz, hogy az uni√≥ mit tehet meg, vagy mit nem. Az "illegitim orsz√°ggy√Ľl√©s" akkor is fel√ľl√≠rhat mindent ("nem" eset√©n m√°r leg√°lis n√©pi felhatalmaz√°ssal is)...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | Arany - 2016.10.05. 13:32:28
Sokf√©l√©k vagyunk m√©g mi magyarok is... Aki nem csak magyarul besz√©l, hanem megpr√≥b√°l √ļgy is √©lni, √©s gondolkozni, ahogy a magyar l√©lek min√Ķs√©ge dikt√°lja.

K√≠√≠rtak egy n√©pszavaz√°st, √©s h√≥napokon kereszt√ľl ment a propaganda mindk√©t oldalr√≥l, √©s a v√©lem√©nyek, a szem√©ts√©gek kider√≠t√©se csak alak√≠totta k√∂zben az egyes emberek v√©lem√©ny√©t is, √©s mint akik hint√°ban √ľlnek, hol erre, hol arra d√Ķlt a m√©rleg. Volt, aki azt mondta, hogy hi√°ba tesznek ide kv√≥ta szerint migr√°nsokat, azok √ļgysem akarnak itt maradni, el fognak menni... Laz√°n kezelt√©k a t√©nyeket, k√ľl√∂n√∂sen olyanok, akik nem tapasztalt√°k meg a jelenl√©t√ľket. A kv√≥ta arr√≥l IS sz√≥l, hogy az ide telep√≠tetteket nem t√°borokba kell rakni, hanem "integr√°lni", lak√°ssal, seg√©llyel, oktat√°ssal, √©s mindezt olyan anyagi h√°tt√©rrel, amit az itt √©l√Ķ magyar ember √°llampolg√°ri jogon sem kap meg.

K√∂zben zajlik mindegyik√ľnk egy√©ni √©lete, √©s nem kev√©s tapasztalattal, nincs olyan nap, hogy ne azt mondan√°m, hogy m√°r egy napra sem szabad tervezni, mert olyanok t√∂rt√©nnek, amikre nem lehetett sz√°m√≠tani, √©s m√©gis megt√∂rt√©nik. L√°tom, hogy a csal√°dok egyre jobban sz√©tesnek, √©s akik addig valahogy voltak, egym√°s ellens√©gei lesznek, kisebb-nagyobb okokkal, √©s mintha nem tobz√≥dna k√∂r√ľl√∂tt√ľnk a vil√°g √ļgy, ahogy, hogy szinte semmire sincs m√°r hat√°sunk, m√©g a saj√°t √©let√ľnkre is egyre kevesebb. M√©gis meg kell √Ķrizni valamilyen szinten a j√≥zans√°gunkat, az igazs√°g√©rzet√ľnket, √©s az √≠t√©l√Ķk√©pess√©g√ľnket.
Tudom, nem tartom a kezemben a b√∂lcsek k√∂v√©t, nem is sz√°nd√©kozom magamr√≥l ezt gondolni, de id√Ķnkint elk√©pedek, hogy a m√©g valamennyire norm√°lisnak gondolt emberek is mire k√©pesek , a val√≥s√°got mennyire m√°sk√©pp l√°tj√°k. Csak egy p√©lda... √Čvek √≥ta besz√©l√ľnk r√≥la, √©szrevett√ľk, amikor m√©g alig n√©ztek az emberek az √©gre, √©s tudtuk, hogy valami nincs rendben. A kemtr√©l m√°r nem h√©tpecs√©tes titok, aki keres, az tal√°l v√°laszokat, m√©g akkor is, ha t√∂bb ok sorolhat√≥ fel. Egy ismer√Ķs√∂mnek "v√©letlen√ľl" megjegyeztem, hogy a cs√≠kok az √©gen... Az id√Ķj√°r√°sra panaszkodott... Amikor megjegyeztem, hogy tal√°n azok befoly√°solj√°k, kioktatott, hogy azok nem... Ugyanis, ha nem tudn√°m, az csak annyi, hogy a rep√ľl√Ķg√©pek kiengedik a felesleges √ľzemanyagot lesz√°ll√°s el√Ķtt. K√©rdezem, hogy 180 km-re Budapestt√Ķl? Nem tudn√°k kisz√°m√≠tani, hogy mennyi kell az √ļtra, vagy mindenki √ľres tart√°llyal landol m√°r Ferihegyen? Azt√°n tankol, hogy tov√°bbmehessen? √Čn voltam a t√°j√©kozatlan, aki a rep√ľl√©s m√Ľszaki r√©sz√©t nem gondolom v√©gig... Smile) Nem folytattam az eszmecser√©t, mert teljesen f√∂l√∂slegesnek l√°ttam.
√Čs h√°nyan vannak ilyenek? Ez viszont csak egy kis epiz√≥d az eg√©szhez k√©pest. A t√∂bbi t√©nyr√Ķl vajon milyen tud√°sa van? Semmilyen, legfeljebb mag√°r√≥l hiszi, hogy igen...
Biztos vagyok benne, hogy szavazni sem ment el, √©s nem az√©rt, mert meggy√Ķz√Ķd√©se lenne b√°rmir√Ķl, hanem mert √©rdektelen sz√°m√°ra.

Minden cikket elolvasok, amit itt √≠rtok, amit√Ķl egy√°ltal√°n nem gondolom magam t√°j√©kozatlannak, √©s mindehhez m√°r sok √©ve pr√≥b√°lok inform√°ci√≥kat szerezni. Mindenhonnan! Nyelveket nem ismerek, √©s ez√©rt csak a magyar nyelv√Ľ, j√≥ esetben a leford√≠tott dolgokat tudom megismerni. A fiam n√©ha egy-k√©t sz√°momra √©rdekes dolgot leford√≠t a l√©nyeg√©t tekintve, mert √Ķ t√∂bb nyelvet is ismer, igaz nem gyorsford√≠t√°s szintj√©n. Neki ez egy adott k√©pess√©ge is, amit gyerekkora √≥ta felismertem. A magyar nyelv ismerete is v√°laszt√©kos... Tal√°n ahova sz√ľletett, a k√∂rnyezete is adott hozz√° valamit, de azon t√ļl n√©h√°ny √©vesk√©nt meg kellett l√°tni, hogy vele sz√ľletett k√©pess√©g. Csak nincs olyan csal√°di h√°ttere, hogy ezt j√≥ p√©nz√©rt kamatoztathassa... Smile

De rengeteg el√Ķad√°st hallgattam meg az elm√ļlt t√≠z √©v alatt, mindenf√©l√©r√Ķl, mert itthon olyasmivel foglalkozom, hogy mellette ezt tudom legink√°bb tenni. Az olvas√°s is megy p√°rhuzamosan, de az csak akkor olvas√°s, ebben lassabban haladok.

Azt is l√°tom, hogy ami √ļgy t√Ľnt, √©s t√Ľnik, hogy valamilyen "tiszta" dolognak indul, valahol mindig kisiklik, √©s ezt sem veszi √©szre mindenki, amikor meg igen, akkor m√°r ragaszkodik a megl√©v√Ķ elk√∂telezetts√©g√©hez is. Nehezen valljuk be m√©g magunknak is, hogy t√©vedt√ľnk.
Legyen az p√°rt, vagy √©ppen valamilyen t√∂rt√©nelemben megismert esem√©ny, pedig a m√ļltban sem volt semmi fekete, vagy feh√©r, nagyon sok minden befoly√°solta akkor is a t√∂rt√©n√©seket.
De egyvalami ott is, √©s akkor is felismerhet√Ķ, hogy a k√ľls√Ķ besziv√°rg√°s mindig megosztotta a t√∂rt√©nelem menet√©t, √©s a sikertelens√©g okai is ezek.
Ha valaki egy ir√°nyban eld√∂nt√∂tte, mit fogad el, akkor m√°r nem is lehet meggy√Ķzni a t√©ved√©s√©r√Ķl m√©g √©rvekkel sem, f√Ķleg, ha meg sem hallgatja. A neten voltam tan√ļja egy olyan vit√°nak, hogy az egyik mondanival√≥j√°t letorkollta a m√°sik, mert Marton Veronika k√∂nyv√©re hivatkozott, √©s csak annyi volt az √©rve, hogy ki az a Marton Veronika? Nem ismerem, h√°t sz√°momra senki... Nem baj, ha valaki nem tud valamit, az a baj, ha meg sem hallgatja a m√°sikat.

K√≠√≠rt√°k a v√°laszt√°st. Eleget t√∂prengtem rajta, hogy mi lehet itt a teend√Ķ, kinek mi az √©rdeke, tudok √©ppen eleget ahhoz a jelenlegi politikai helyzetr√Ķl, hogy ne akarjak felhatalmaz√°st adni a jelenlegi korm√°nynak. De saj√°t bels√Ķ √©rz√©sem szerint azt a v√°laszt fogalmaztam meg magamnak, hogy Eur√≥pa fel√© a magyars√°gnak m√©gis meg kellene mutatni, hogy ne a meg nem v√°lasztott, √©s kiv√©tel n√©lk√ľl b√°b eur√≥pai vezet√Ķk √©s csatl√≥saik d√∂ntsenek kv√≥ta√ľgyben. Ha a belpolitik√°t nem tudjuk befoly√°solni √ļgy, hogy magyar √©rdekek szerint cselekedjen √©s a magyar ne legyen megt√Ľrt a saj√°t haz√°j√°ban, akkor az a mi szeg√©nys√©gi bizony√≠tv√°nyunk itthon, mert ez a n√©p m√°r sajnos nem nemzet, de ez a mi hib√°nk, a mi sarunk, ha k√©ptelenek vagyunk ebben eredm√©nyre jutni, hogy az igazs√°g valamilyen szinten √©rv√©nyes√ľlj√∂n az √©let√ľnkben. DE! Akkor sem akarom felhatalmazni Eur√≥p√°t, hogy itt √©s r√≥lunk √Ķk d√∂ntsenek!

J√∂ttek persze a f√©lremagyar√°z√°sok √©s a f√©ligazs√°gok... hogy Orb√°n m√°r al√°√≠rta.. Igen, azt a p√°r migr√°nst, ami ellen b√≠r√≥s√°ghoz is fordultunk Szlov√°ki√°val egy√ľtt, de itt nem arr√≥l volt sz√≥, hanem a fels√Ķ hat√°r n√©lk√ľli betelep√≠t√©sr√Ķl.

Azt nem tudom, hogy kinek jutott esz√©be, hogy volt egy titkos meg√°llapod√°s, amiben minden politikai vezet√Ķ m√°r akkor al√°√≠r√°s√°t letette, hogy 500 ezer betelep√ľl√Ķt befogad Magyarorsz√°g. Tudjuk honnan... Senkit nem k√©rdeztek meg, √©s m√°r sokkal t√∂bben j√∂ttek. Ezt sem hiszi el az √°tlagmagyar, ha van ilyen. √úres lak√≥parkok, amir√Ķl annak idej√©n √©ppen el√©g tud√°sunk volt, nem csak az alternat√≠v m√©di√°b√≥l, hanem sokak szem√©lyes tapasztalat√°b√≥l is.

Halljuk a dicshimnuszokat, a gazdas√°g helyzet√©r√Ķl, a statisztik√°kat a felvett munkaer√Ķr√Ķl, √©s a cs√∂kken√Ķ munkan√©lk√ľlis√©gr√Ķl, no meg a hi√°nyz√≥ szakemberekr√Ķl... Mind, mind hazugs√°g, kozmetik√°zott hazugs√°g. Egy adal√©k, ami tapasztalat, √©s m√©g senki nem besz√©lt r√≥la, mert csak azok tudj√°k legink√°bb, akiket a b√Ķr√ľk√∂n √©r az √ľgy. A multik n√©h√°ny nap munkaviszony ut√°n megk√∂sz√∂nik a munkaer√Ķt, √©s indok n√©lk√ľl felmondanak. A szerz√Ķd√©s is √≠gy sz√≥l, egy h√≥napi hat√°rozatlan id√Ķre, amikor mindk√©t f√©l indok n√©lk√ľl megsz√ľntetheti... Vajon mi van m√∂g√∂tte??? Oktat√°s, t√∂bbsz√∂ri sz√Ľr√©s, √©s h√°rom nap ut√°n m√°r nem kell... √Čs nem egyedi eset, hanem jelens√©g, amit m√°r az√≥ta kider√≠tettem, csak az emberek nem nagyon mondj√°k, tal√°n sz√©gyellik, hogy m√©g erre sem vagyok j√≥... Betan√≠tott munka, nem nyolc √°ltal√°nossal, a tesztek j√≥ eredm√©nnyel, √©s h√°rom nap alatt ki tudj√°k der√≠teni az alkalmatlans√°got? Ennyi id√Ķ alatt m√©g a ter√ľleten a helyismeretet sem lehet megszokni! Nem hogy a teljes√≠tm√©nyt lem√©rni...
Kider√ľlt sz√°momra, mert kiv√°ncsi voltam r√°, √©s t√∂bb ir√°nyban is √©rdekl√Ķdtem, orsz√°gos jelens√©g. Ha n√©h√°ny nap munkaviszonya van valakinek, akkor m√°r kiker√ľl a tart√≥s munkan√©lk√ľli st√°tuszb√≥l. Ut√°na m√°r csak megint sim√°n √©ppen nincs munk√°ja. A felvett emberek a munk√°ba √°ll√°s statisztik√°j√°t jav√≠tj√°k, az m√°r nincs mellette, hogy h√°nyan √©s mennyi ideig "√©lvezt√©k" a munkaviszonyt...
√Čs √©rdekes m√≥don ez a multin√°l szok√°s. Tal√°n fizet ez√©rt az √°llam nekik, vagy m√©g tov√°bbi kedvezm√©nyeket kapnak? Arr√≥l m√°r nem is besz√©lek hogy egy ilyen n√©h√°ny napos √úGYNEK mennyi pap√≠rgy√°rt√°s, √©s szaladg√°l√°s a k√∂vetkezm√©nye, √©s az erd√Ķk fogynak, de a hivatalokban van feladat, amit kom√≥tosan csin√°lnak. Lesz√°ll√≠tott√°k az √ľgyek int√©z√©s√©t 30 napr√≥l 21-re. Az eredm√©ny, n√©h√°ny nappal a dolog bead√°sa ut√°n kap az ember egy hivatalos pap√≠rt, hogy f√ľgg√Ķben van az √ľgye, de majd hat√°rozat csak k√©s√Ķbb sz√ľletik. Ebben le√≠rj√°k azt is, ha nem kap hat√°rozatot k√©t h√≥napon bel√ľl, akkor 10ezer Ft illeti meg. Persze ez m√°r nem t√∂rt√©nik meg, mert a t√≠zezer forintot az √ľgyint√©z√Ķ b√©r√©b√Ķl vonn√°k le...
Mindez egy nagyon kicsi apr√≥s√°g, de a mindennapi √©let√ľnket megkeser√≠ti, √©s nagyobb diszn√≥s√°g van m√∂g√∂tte. Ha √ļgy √©rtelmezitek, a b√©ka perspekt√≠v√°j√°b√≥l, ez van...
De aki ezen végigmegy, annak a lelkébe már alaposan belerondítottak.
Persze nem kell a multin√°l √©hb√©r√©rt dolgozni... De az√©rt valamib√Ķl tal√°n √©lni kellene...

Spari! Ha lehet, ne írj be megint tele kódokkal szöveget, mert ha két sornál hosszabb, akkor nem bogarászom, hanem marad a görgetés.
√Čs ne hurcolj egyik honlapr√≥l, vagy TV-b√Ķl esem√©nyeket ide, mert az a Te v√©lem√©nyed. Csak annak √©r valamit, aki rendszeresen hallgatja, amir√Ķl √≠rsz. Ha esetleg √©rdekel, semmivel kapcsolatban sem foglalok √°ll√°st, csak figyelek. Abb√≥l a m√Ľsorb√≥l legink√°bb a hozz√°sz√≥l√≥k v√©lem√©nye √©rdekel. Kub√≠nyi tud sokmindent, de √Ķ is terel, √©s nem mindig √©rtek egyet vele, de ez az √©n dolgom. Mindenki haszn√°lja a j√≥zan esz√©t, ha van.

√Čs m√©g valami!
Majd 4-5 h√≥nap m√ļlva t√©rj√ľnk vissza r√°... Grin

Ha m√©g nem tapasztalt√°tok volna meg, mostan√°ban ennyi id√Ķ m√°r nagyon hossz√ļ. Naponta van v√°ltoz√°s, √©s olyan esem√©ny, ami mindent meg is v√°ltoztathat. Tervezni szinte alig lehet, √©ppen ez√©rt neh√©z az √©letet is olyannak felfogni, hogy majd megoldjuk. Szinte csak a napi dolgok, amit TAL√ĀN l√°tunk el√Ķre, de van, hogy egy pillanat a napi tervet is megv√°ltoztatja, √©s visszavonhatatlanul.
Ha jobban k√∂r√ľln√©z√ľnk a k√∂rnyezet√ľnkben is √©s a vil√°gban is felgyorsult minden, √©s v√°ratlan esem√©nyek t√∂rt√©nnek.

Lehet, hogy ezt a szeml√©letemet befoly√°solja is a f√©rjem hal√°la. Reggel elment Pestre, este a vonathoz indulva m√©g 19:15-kor besz√©ltem vele a H√ČV-en, √©s nyolc √≥ra ut√°n, amikor m√°r a vonaton kellett volna lennie, nem vette fel a telefont. Este f√©l 10-kor tudtam meg, hogy 19:27-kor a hatos villamos meg√°ll√≥j√°ban √∂sszeesett, √©s meghalt. Nem volt beteg...
√Čs az√≥ta is az √©letemben t√∂rt√©nt nem kev√©s, ennyire v√°ratlan esem√©ny.

Ma m√°r nincs m√°s feladatom, csak annyi, hogy a lehet√Ķs√©gekhez k√©pest embernek maradni, √©s magyarnak.


Egy beszélgetés, amit talán érdemes megnézni:
https://www.youtu...tvYaIHTGlU
Biztos van ebben is olyan, aminek minden szavával nem kell egyetérteni, de talán van benne tanulság is.
#32 | Tulok - 2016.10.05. 16:12:03
Vakeg√©r! A "l√©tsz√°mellen√Ķrz√©s" egyr√©szt arra vonatkozott, hogy mennyi megt√©veszthet√Ķ ember van a szavaz√°sra jogosultak k√∂z√∂tt, m√°sr√©szt Eur√≥p√°nak kellett adni egy l√∂k√©st. Nem kellett k√ľl√∂nleges j√≥stehets√©g ahhoz, hogy Orb√°n√©k is tudj√°k, a lakoss√°g t√ļlnyom√≥ r√©sze nemmel fog szavazni, de a "t√∂bbsz√∂r√∂s haszon elve" szerint a sz√°mukra optim√°lis √°llapotot hozt√°k l√©tre (lehet, hogy megint csal√°ssal), mivel ez a "n√©pszavaz√°s" ahhoz kiel√©g√≠t√Ķ eredm√©nyt hozott, hogy lavin√°t ind√≠tson el az EU-ban √©s Orb√°n alkott√°kolm√°nyt m√≥dos√≠tson,de a t√∂bbsz√∂r√∂s haszon tov√°bbi √∂sszetev√Ķje a "lebegtet√©si lehet√Ķs√©g", vagyis a k√∂zelj√∂v√Ķben b√°rmi aktiv√°lhat√≥ b√°rmikor. Egyenl√Ķre m√©g korai lenne pog√°rh√°bor√ļkat ind√≠tani EU-szerte. Egyr√©szt m√©g a t√©l elej√©n sem j√°runk, a lakoss√°g nem el√©g kiszolg√°ltatott, m√°sr√©szt Sz√≠ri√°ban is most bontakozik ki az orosz-amerikai h√°bor√ļ. Az amerikai eln√∂kv√°laszt√°s h√°romes√©lyes kimenetele is meghat√°roz√≥ t√©nyez√Ķ. M√©g csak k√©szenl√©tbe helyezt√©k magukat, √©s ehhez kellett Orb√°n n√©pszavaz√°sa az "el√Ķre jelzett" √©s min√Ķ csoda, a sz√°ml√°lva is 42%-kal.

B√©l√°m! A sz√≠riai h√°bor√ļ az el√Ķbbiekben le√≠rtakkal √∂sszhangban fog kiteljesedni, viszont Orb√°n k√©tkulacsoss√°ga nem ismer hat√°rokat. Ez√©rt szokta mondani, hogy "ne arra figyeljenek amit mondok, hanem arra amit teszek". Febru√°rban al√°√≠rta az EU-ban a kv√≥ta megszavaz√°st, majd n√©pszavaz√°st ind√≠tott maga ellen...
A csoportos betelepítés ellen sem "harcol", ha a célállomás a Dohány utca.

Naiv! Hal√°sz munk√°j√°b√≥l semmi sem ker√ľlt be a FIDESZ alkott√°kolm√°ny√°ba. Dobtak egy csontot a sz√°m√°ra, kimehetett Morvai "tan√°csad√≥j√°nak", majd lap√°tra tett√©k, amikor m√°r lej√°tszottak mindent.

Gizus! Meg√©rtem a f√©lelmeidet, ahogy azok√©t is, akik hasonl√≥ megfontol√°sb√≥l mentek el szavazni, de ez egy tipikus zsid√≥s megfogalmaz√°s√ļ √°tver√©s volt, m√°snak lekommunik√°lva. Kicsit sokba ker√ľlt a n√©gy alkott√°kolm√°ny-m√≥dos√≠t√°s... ez√©rt kellett n√©pszavazni...
Az sem titok m√°r, hogy minden h√°bor√ļt k√∂zvetlen√ľl vagy k√∂zvetve ugyanaz az √©vezredek √≥ta tereb√©lyesed√Ķ, szaporod√≥ csoport szervezett meg √©s ir√°ny√≠tott. Sorban le√≠rhatn√°m, mikor, hol, hogyan, de m√°r annyiszor megtett√ľk, csak ism√©teln√©m magam √©s bar√°tainkat. Megnyugtatlak, √Ķk is csak apr√≥ hangy√°k, igaz j√≥l megszervezt√©k a saj√°t v√©delm√ľket...

Spari! Kubinyib√Ķl ennyi m√°r sok. Aki nem tudn√° ki √Ķ, milyen sz√°rmaz√°s√ļ a csal√°dja, feles√©ge, any√≥sa, kiknek dolgozott kor√°bban, hogyan √ľzemelteti v√°llalkoz√°s√°t, milyen m√≥dszerekkel "dolgozik", az s√ľrg√Ķsen n√©zzen ut√°na...
Ami pedig a savazást illeti, sem én sem családtagjaim nem mentek bele abba, hogy legalizálják ezt a gyarmati kormányzóságot...

Arany! El√Ķsz√∂r: √Ķszinte r√©szv√©tem f√©rjed hirtelen hal√°la miatt, b√°r id√Ķpontot nem √≠rt√°l. Sok okos dolgot √©s √©szrev√©telet le√≠rt√°l cikknek is felrakhat√≥ √≠r√°sodban. Ha egy kicsit kib√Ķv√≠ten√©d, fel is teszem az oldalra, mert a multik viselked√©se a legt√∂bb ember sz√°m√°ra nem ismert. A hazug kommunik√°ci√≥ vakk√° teszi mindazokat akiknek nincs hasonl√≥ probl√©m√°ja.

Ami a szavaz√°si k√©szs√©get illeti, nem nevezn√©m a t√∂bbs√©get √©rdektelennek, b√°r kevesen ismert√©k fel, hogy Orb√°nnak esze √°g√°ban sem volt szembemenni az √°ltala is elfogadott uni√≥s egyezm√©nyekkel, melyek betart√°sa mellett ind√≠tottak n√©pszavaz√°st. Nem s√©rti az uni√≥s egyezs√©geket, ha arr√≥l szavaztatja a n√©pet, hogy a kv√≥tabetelep√≠t√©s k√©rd√©s√©t n√©pi felhatalmaz√°sra hivatkozva is az orsz√°ggy√Ľl√©s hat√°sk√∂r√©be rendelheti, meger√Ķs√≠tve alkott√°kolm√°ny√°t, szentes√≠tve a "magyar √°llampolg√°rs√°g√ļak" betelep√≠thet√Ķs√©gt (izraeli √©s egy√©b zsid√≥k, v√°s√°rolt √°llampolg√°rs√°gok). A v√°laszt√°si k√©rd√©sben egy sz√≥ sem esik arr√≥l, hogy akarod-e, hogy b√°rminem√Ľ menek√ľlteket betelep√≠thessenek... Csak azt k√©rdezt√©k meg, hogy az orsz√°ggy√Ľl√©st jel√∂l√∂d-e meg, mint d√∂nt√©shozatali szervet bev√°ndorl√°s√ľgyben - ezzel elfogadva a FIDESZ-korm√°ny legitim√°l√°s√°t - √©s csak magyar √°llampolg√°rs√°got kapottak betelep√≠thet√©s√©t. Olyanok betelep√≠t√©s√©t, akinek a FIDESZ-korm√°ny adott vagy akik t√Ķl√ľk v√°s√°roltak √°llampolg√°rs√°got.
A zsid√≥ betelep√≠t√©s 500, majd 550 ezres menek√ľlt√ľgyi egyezm√©ny√©t illet√Ķen lekereshet√Ķ az egyezm√©ny, √©s val√≥s, de az 1989-√≥ta uralkod√≥ gyarmati korm√°nyok sz√°mtalanszor haszn√°lt√°k ki, hogy nev√ľnkben, mint orsz√°gnak a nev√©ben k√∂ssenek egyezm√©nyeket ellen√ľnk. Ezt egy gyarmat nev√©ben nem tudt√°k volna megtenni. Ez√©rt lett Magyar N√©pk√∂zt√°rsas√°g, Magyar K√∂zt√°rsas√°g, majd Magyarorsz√°g a gyarmat neve, l√°tsz√≥lagos √°llam st√°tusszal, de mindig zsid√≥ helytart√≥kkal.
A 4-5 h√≥nap m√ļlva "visszat√©r√©s" meg olyan kijelent√©s Kubinyi (az eredeti nev√©t nem tudom) r√©sz√©r√Ķl, amely teljes inform√°latlans√°got mutat a vil√°g helyzet√©nek ismerete n√©lk√ľl..
#33 | spartakusz - 2016.10.05. 17:02:34
Kedves Arany és Tulok Laci!
K√∂sz√∂n√∂m a v√°laszt amit olvashattam - hi√°ba okosok vagytok √©s sokat tanulok t√Ķletek √©s ez √≠gy a j√≥! Eml√©kszek akkor r√©gen, amikor √≠rtad Kedves arany a szomor√ļ h√≠rt, vigasztal√≥ soraimat k√ľszk√∂dve magammal, √≠rtam le akkor, mert f√°jt a felismer√©s - ennyi csak az √©let - de az√≥ta nem hiszem, ha nem tudom, hogy csak a fizikai test√ľnk muland√≥ - lelk√ľnk √∂r√∂kk√© √©l √©s hidd, de ink√°bb tudd KEDVES ARANY , hogy b√ľszke a f√©rjed r√°d - ki√°ll√°sod miatt!

Igazatok van, m√°r megint a b√Ķbesz√©d√Ľs√©g hib√°j√°ba estem - visszatartom magam - Kedves Tulok Laci √∂r√ľl√∂k ennek az √≠r√°sodnak is mert nem csak sz√°momra hozott felismer√©st ha nem azok sz√°m√°ra is akik k√©telkednek k√©telyeik vannak arra vonatkoz√≥an, hogy kuty√°b√≥l is lehet szalonna. Nem lehet - √≠rtam le √©n is - k√∂sz√∂n√∂m a meger√Ķs√≠t√©st!
Tisztelettel id. Kiss László
ui: bocs benéztem Hegel írta Tulok név alatt!
#34 | Arany - 2016.10.05. 17:40:05
Kedves Tulok!

R√©szv√©tedet k√∂sz√∂n√∂m! A f√©rjemmel a t√∂rt√©net 2014. jan. 10.-√©n volt. Az ut√°na k√∂vetkez√Ķ f√©l √©v a jogszab√°lyok, √©s a hivatalokkal val√≥ √ľgyint√©z√©sek, √©s egy√©b "harcok" k√∂z√∂tt zajlott.
Talpon kellett maradni, mert mindk√©t fiam alig t√©rt mag√°hoz. Pesten is a nagyobbik j√°rt ut√°na, hogy mi t√∂rt√©nt, √©s a h√≠rt a rend√Ķrs√©gt√Ķl √Ķ kapta. Nem ragozom tov√°bb...
Az, hogy az √©p eszem megmaradt, egyed√ľl annak k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy a neten mindig rengeteg el√Ķad√°st hallgattam, √©s akkor is az egyetlen dolog volt, ami a gondolataimat le tudta k√∂tni.

A munkahelyekkel, √©s a hivatalokkal val√≥ harcok m√°r a m√°sik fejezete az √©let√ľnknek, m√°r sz√°m√°t is alig tudom, mennyi v√©gzetts√©ge van a fiamnak, nemr√©g szerezte meg a harmadik k√∂z√©pfok√ļ nyelvvizsg√°t, v√©gzett saj√°t k√∂lts√©gen is szakk√©pz√©si tanfolyamot, √©s sehol nem terem bab√©r a sz√°m√°ra. Nem extra √≥hajai vannak, csak egy elfogadhat√≥ b√©r√Ľ, bejelentett √°ll√°st szeretne...
√Čs √°ll√≠t√≥lag nincs szakk√©pzett munkaer√Ķ, mondj√°k a h√≠rekben, igaz diplom√°ja nincs, de akkor sem hiszem, hogy m√°sk√©pp lenne. Idegenforgalmi, sz√°m√≠t√°stechnikai, elad√≥i v√©gzetts√©gek, h√°rom nyelvvizsga, √©s semmi... V√©gs√Ķ gondolatk√©nt elindult az itteni Bosch-ba... (A v√©gzetts√©geir√Ķl m√°r nem is nyilatkozott, nem is √©rdekelte √Ķket, csak az √©retts√©gi, hiszen szalag mell√© oper√°tornak m√°r semmi nem kell.) Teszt az els√Ķ bel√©p√Ķn√©l, majd tanfolyam... elm√©let, majd gyakorlat, ut√°na megint teszt, majd a helysz√≠nen ismerked√©s a feladatokkal, meg a hellyel, √©s beoszt√°s. Minden kit√©tel n√©lk√ľl b√°rmilyen beoszt√°st elv√°llalt. Egy nappali 12 √≥ra, √©s k√©t √©jszak√°s 12 √≥ra ut√°n itthon d√©lben cs√∂r√∂g a telefon (az √©jszaka ut√°n m√©g aludt), hogy a munkaviszonya a mai nappal megsz√Ľnt...
Minden indok n√©lk√ľl. Mikor m√©gis r√°k√©rdezett a sorvezet√Ķre, az a teljes√≠tm√©ny√©re hivatkozott, ami hazugs√°g, mert az ember √©rzi, hogy mennyire csin√°lta, amit elv√°rtak t√Ķle. A h√°rom nap alatt h√°rom k√ľl√∂nb√∂z√Ķ g√©pen dolgoztatt√°k. Nincs az a j√≥szem√Ľ vezet√Ķ, aki ennyib√Ķl meg tudja √≠t√©lni, hogy mire k√©pes hossz√ļ t√°von.
Persze azzal senki nem t√∂r√Ķdik, hogy mit √©rez valaki ilyen esetben, hogy m√©g erre sem vagyok j√≥??? Sz√≥ban semmi kifog√°s nem volt, nem is lehetett.
Viszont k√∂r√ľln√©zett a csarnokban, hogy kik, akik dolgoznak... H√°t ... Olyan ember nem kell, akin l√°tszik, hogy √©rtelmes. Ilyen munk√°ra k√ľl√∂n√∂sen, nehogy legyenek jobb√≠t√≥ saj√°t gondolatai.
De az eset ut√°n t√∂bbek mondt√°k, hogy ez mostan√°ban divat. N√©h√°ny napi alkalmaz√°s ut√°n valahogy m√©gsem kell a munkaer√Ķ, annak ellen√©re, hogy kev√©s az ember, √©s √°lland√≥an t√ļl√≥r√°zni is kell azoknak, akik m√©g dolgoznak.
√Čs nem csak errefel√©, hanem az orsz√°g m√°sik v√©g√©b√Ķl, √©s Budapestr√Ķl is hallottam ilyeneket. Tal√°n az√©rt nincs ebb√Ķl nagyobb hang, mert m√°sok is azt √©rzik, amit √Ķ, hogy erre sem alkalmas, √©s ink√°bb sz√©gyenk√©nt √©lik meg ezt a helyzetet, √©s ez√©rt ink√°bb nem is besz√©lnek r√≥la.

Valami oka viszont kell, hogy legyen!!! Mi √©rdeke f√Ľz√Ķdhet a multinak ahhoz, hogy egy h√©tig oktassa √©s tesztelje a jelentkez√Ķt, m√°r munkaviszonyban, √©s h√°rom m√Ľszak ut√°n √ļtilaput k√∂ss√∂n a talp√°ra??? Azt az id√Ķt az√©rt ki kell fizetnie! Vagy ennek t√∂bbsz√∂r√∂s√©t megkapja az √°llamt√≥l valamilyen form√°ban? Csak a statisztika kedv√©√©rt?
T√∂bben kaptak munk√°t az adott h√≥napban. A kutya sem k√©rdezi, √©s nem is mondja, hogy meddig... Ennyien kiker√ľltek a tart√≥s munkan√©lk√ľliek t√°bor√°b√≥l. N√©h√°ny nap munkaviszony ut√°n m√°r nem az...
√Čs ha valaki belen√©z a statisztik√°kba, m√©g igazak is lesznek...
Azt√°n lehet megint j√°rni a munka√ľgyi k√∂zpontba, √ļjra regisztr√°lni, √©s most m√°r m√©g t√∂bb adat kell a szoci√°lis seg√©lyhez is. Ha van foly√≥sz√°ml√°ja, akkor annak a sz√°ma is kell! √Čs mennyi p√©nz van rajta, meg a havi egyenleg... Al√°√≠ratj√°k azt is, hogy √©rdekl√Ķdhetnek a bankn√°l....
Csak a fiam mondta, hogy √©rdekl√Ķdhetnek..., de m√©g az√©rt l√©tezik banktitok. Erre a pasi elhallgatott. Nekik ez az utas√≠t√°s.
Itt állunk, és marják egymást az emberek, a legkisebb szinten is...

A f√©rjem hal√°la ut√°ni tort√ļra egy p√°r dologra megtan√≠tott, mert senkinek nem k√≠v√°nom, hogy ut√°nam csin√°lja. Vagyon n√©lk√ľl, csak ad√≥ss√°ggal, √©s m√©g ami j√°rt, azt is le akart√°k tagadni...
Amint m√≥dom volt, megsz√ľntettem a banksz√°ml√°mat, √©s nem is vagyok hajland√≥ egyet sem csin√°ltatni, a nyugd√≠jamat ide hozz√°k a kezembe!

A betelep√≠t√©sr√Ķl... Eddig is azt csin√°ltak, amit akartak, √©s ezut√°n is azt fognak csin√°lni... Saj√°t zsebre, saj√°t haszon√©rt, saj√°t hatalom√©rt.

Nem k√©rdeztek meg senkit, hogy eladj√°k-e bag√≥√©rt, amit eladtak, a pillanatnyi haszon√©rt tett√©k, mindegyik a saj√°t pecseny√©j√©t s√ľt√∂getve. Fogott emberek, √©s √©n ezzel nem is tudok, de nem is akarok m√°r mit kezdeni. M√°r val√≥ban senki √©s semmi nem az, aminek l√°tszik. B√°r√°nyb√Ķrbe b√ļjt farkasok. Egyed√ľl tal√°n m√©g annyit tehetek, hogy a gondolataim a k√∂z√∂s tudatba beker√ľlnek, √©s amit tanulok, tal√°n az is ott lesz. Az embereket nagyon hamar siker√ľlt a tudatlans√°g mocsar√°ba les√ľllyeszteni, √©s sokan mintha j√≥l is √©rezn√©k magukat ott.

Tal√°n ez√©rt is ritk√°bban sz√≥lalok meg, mint valaha. Az √∂sszefoglal√°said, √©s gondolatvezet√©sed mindenkor √©rthet√Ķ, √©s sz√°momra ritk√°n meglep√Ķ. De a tehetetlens√©g √©rz√©se nem j√≥, de nincs jobb.

Mindig csak egy l√©p√©s el√Ķre, de az ne legyen rossz. Nekem m√°r csak ennyi maradt, √©s hogy a fiam tal√°ljon √©rtelmes √©s tisztess√©ges munk√°t, ha √©n m√°r nem leszek, legyen akkor is mib√Ķl √©lnie.

A fiam NEM akar k√ľlf√∂ldre menni, √©s nem csak az√©rt, mert egyed√ľl maradn√©k. Itt van a haz√°ja.
#35 | Arany - 2016.10.05. 18:03:46
Kedves Spari!

Köszönöm, tudom!
√Čn is mindig b√ľszke voltam r√°, mert EMBER volt. kieg√©sz√≠tett√ľk egym√°st. 4 h√≥nap h√≠j√°n 46 √©v... Ez√©rt is hi√°nyzik nagyon mindk√©t fiunknak, j√≥ apjuk volt.
#36 | Hegel - 2016.10.05. 22:30:49
Arany!
Nagyon gyenge vigasz amit mondok, de 90-99 ig sok hald√≥kl√≥t √°poltam volt aki t√∂bb √©ven √°t mag√°r√≥l se tudva pelenk√°zni kellett...√©s volt aki meg k√≥m√°ban t√∂lt√∂tt heteket √©s mi tehetetlen√ľl n√©zt√ľk mit lehetne segiteni rajta....Vigasztaljon az a tudat hogy nem szenvedett..nem sok de hidd el a sok bajban nem kicsi el√Ķny hogy nem szenvedett b√©n√°n vagy cs√∂vekkel k√≥m√°ban.

M√°sik √©nis n√©zem mikor kutya kaj√°√©rt valamelyik multiba megyek mert 3kil√°s kiszerel√©st tudok 1 alkalommal haza nyanyakamionozni...√©s a mel√≥s√≥k fut√≥l√©p√©sben dolgoznak kb 70-80 nett√Ķ√©rt 6h ra bejelentve.

Nos gondolom van egy hat√°rid√Ķ mikor kell bejelenteni a j√°rul√©kokra t√°n 3-4 h√©t?A 4 m√°r mindenk√©ppen majd megn√©zem mert ez √©rdekes...√©s akkor ezt az ut√°na j√°r√≥ j√°rul√©kot sporolj√°k meg, de ut√°na√©rdekl√Ķd√Ķm, mert az√©rt ne vijjogjanak kell a munk√°sk√©z azt√°n ezt csin√°lj√°k...t√°n csak nem csak a magyarokkal?

√Čn p√©ld√°ul hi√°ba mondom a napi pol √°ll√°st √©s hogy k√©szits√©k fel magukat nem akarj√°k hallani..mint a strucc mert a eleve sok gondt√≥l leterhelve erre m√°r nincs lelkier√Ķ feldolgozni! L√°tom, mert nem a tv vagy m√°s veszi ig√©nybe az id√Ķt elm√©t hanem a napi gondok.
Ez√©rt is vagyok pipa a birk√°soz√°sra...mikor ugyan nem k√©reget de t√°n a k√©reget√Ķ koldust√≥l is messze t√∂bb a gondja....Ha tudok segitek de sokmindent csak l√°tok √©s nem tolakodok mert nem v√©letlen a feladata.

Igy aztán egy ilyen pol csata....végképpen nem fér bele se a lelkébe se az idejébe hogy foglalkozzon vele - több ilyent ismerek.....

Nyilv√°n nekem id√Ķm van r√° ez√©rt l√°tom meg.

Kubinyi..√©n nem szeretem az lass√ļ besz√©d√ľ embereket nekem olyan mintha megaludna a tej a sz√°j√°ban....elalszok t√Ķlle.
Egy√©bk√©nt MOn nem tudom m√°s orsz√°gokban is de divat lett el√Ķad√°sokb√≥l meg√©lni..mindenki tanitani akarja a t√∂bbit mintha a tutit csak √Ķk tudn√°k...na egyiknek a nyom√°ba eredtem √©s kotor√°sztam h√°t mit ad j√≥√©g alapitv√°ny valahol a v√°ci √ļt v√©g√©n ahol a szcent√©k meg bel√Ķle kin√Ķtt zepter√©k laknak....no comment tov√°bb. Ja √©s igen fura a megnevez√©se a dolognak na megn√©m √©s vissza http://a-teremtes...ei.spm.hu/ A fr√°stz kit√∂rt rajtam mikor ny√°r elej√©n el√Ķsz√∂r r√°l√©ptem azt√°n t√∂bbet nem...√©s ez tartozik hozz√°: http://spm.hu/ A faxi neve ut√°n jutottam el a c√©gig. M√°ra √°trendezt√©k mert irtam hogy egyetlen alapitv√°nyi dolog se igaz√°n a tanit√°sr√≥l hanem a p√©nzszerz√©sr√Ķl sz√≥l...ha valakit m√°r hivtak fel telefonon √©s meghivt√°k bemutat√≥ra akkor tudja mir√Ķl besz√©lek, na ez a tanit√°s is pont olyan: hogyan csapjunk be m√°sokat hogy p√©nz√ľnk legyen!...... - beteszem.....boldogs√°got tanitan√°nak......hmmm az bel√ľlr√Ķl kifel√© √°rad√≥ meleg √©rzet has√≥nl√≥ a m√©ly h√°l√°hoz..√©s nem lehet tanitani az j√≥n mag√°t√≥l tudom√°st szerez r√≥la az emebr √©s elcsod√°lkozik de j√≥....azt√°n lassan visszahuz√≥dik a kebelbe √©s az √©let megy tov√°bb.

A spirituális történéseket nem lehet tanitani azt vagy kapja az ember és a lánya vagy nem.
#37 | Arany - 2016.10.05. 23:27:43
Kedves Hegel!

Tudom, hogy a Sorst√≥l nagy aj√°nd√©k, ha valaki ilyen gyorsan t√°vozik. Neki is, meg a csal√°dnak is, ha nem kell meg√©lni egy hossz√ļ szenved√©st, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl benne lenni kegyetlen t√∂rt√©net, amit t√ļl kell √©lni. Nagyon r√©gen, m√©g fiatalon mondta egyszer, √©s az√≥ta is n√©ha el√Ķfordult: "Nem szeretn√©m, ha Te menn√©l el el√Ķbb..." Ez a k√≠v√°ns√°ga teljes√ľlt. Tal√°n mi n√Ķk ezt is jobban kib√≠rjuk...

A járulék témán nem gondolkoztam, de az is lehetséges.
A dolgot m√©g √°rnyalja az, hogy egy Munkaer√Ķ K√∂lcs√∂nz√Ķ k√∂zvet√≠tette ki, √©s a "munkaviszonya" ezzel a c√©ggel volt szerz√Ķd√©sben, ott is csin√°ltak egy el√Ķtesztet. El√Ķsz√∂r arra gondoltunk, hogy tal√°n annak a c√©gnek √≠gy nem kell fizetni, viszont ha √≠gy lenne, akkor ennyi id√Ķre sem foglalkozna vele a c√©g. Budapesti k√∂zponttal ProHum√°n a neve. Gondolom ebb√Ķl j√≥l √©lnek, akik ott vannak. A Bosch-ban m√©g azt is mondt√°k, hogy elv√°rj√°k, hogy havonta egy 12 √≥r√°s m√Ľszakot t√ļl√≥r√°ban megcsin√°ljanak. Ezt is v√°llalta... Ha ennyire nincs ember, akkor mi√©rt ilyen r√∂vid id√Ķ alatt mutatnak ajt√≥t? Mind√∂ssze 3 m√Ľszak, a t√∂bbi oktat√°s stb., nem termel√Ķ tev√©kenys√©g. Ebb√Ķl nincs teljes√≠tm√©ny, √©s nincs profit, nem hiszem, hogy csak a j√°rul√©k lenne, valami m√°snak is kell lenni m√∂g√∂tte!
Aki vele egy√ľtt ker√ľlt oda, azt is ugyan√≠gy kir√ļgt√°k, √©s mint sz√°munkra kider√ľlt, nem egyedi eset.
Annyi tr√ľkk van k√∂r√ľl√∂tt√ľnk, hogy mi magyarok csak b√°mulunk, mert nek√ľnk esz√ľnkbe sem jutna. Nem tudunk ezzel a felfog√°ssal gondolkodni. Csak a spekul√°ci√≥, a tr√ľkk√∂z√©s...

Az el√Ķad√°sok, √©s az el√Ķad√≥k... ??? Grin
Tudod erre m√°r az ember r√°√©rez, amikor gyakorlatot szerez... Egy oldalon is, a be√≠r√°sokb√≥l is √©rzi, tudja az ember egy id√Ķ ut√°n, hi√°ba v√°lt valaki nick nevet, vagy √≠r h√°rom n√©ven, lehet tudni... Hi√°ba akar, nem tud senki nyomtalanul st√≠lust v√°ltani.
Ha ismeretlen egy el√Ķad√≥, akkor egy id√Ķ ut√°n √©rzem, hogy mi a sz√°nd√©ka, √©s nem is hallgatom tov√°bb, ha befoly√°solni akar. N√©ha a kiv√°ncsis√°g ott tart, hogy milyen √∂k√∂rs√©geket mond, de nem hat r√°m.

Kubinyi pedig... Van v√©lem√©nyem, f√ľggetlen√ľl att√≥l, amit Tulok √≠rt r√≥la. Ami id√Ķnkint ott hallatszik, soksz√≠n√Ľ paletta. Innen is sokat meg lehet tudni az emberekr√Ķl. Telefon√°lni nem fogok, mert hi√°ba Cenz√ļra n√©lk√ľl a c√≠me, lehet, hogy engem kicenz√ļr√°zna... Smile
#38 | Zimo - 2016.10.05. 23:31:37
Kedves Arany!

"Valami oka viszont kell, hogy legyen!!! Mi √©rdeke f√Ľz√Ķdhet a multinak ahhoz, hogy egy h√©tig oktassa √©s tesztelje a jelentkez√Ķt, m√°r munkaviszonyban, √©s h√°rom m√Ľszak ut√°n √ļtilaput k√∂ss√∂n a talp√°ra??? Azt az id√Ķt az√©rt ki kell fizetnie! Vagy ennek t√∂bbsz√∂r√∂s√©t megkapja az √°llamt√≥l valamilyen form√°ban? Csak a statisztika kedv√©√©rt? "

A fiam az el√Ķz√Ķ munkahely√©n is hasonl√≥kat tapasztalt.
Valami olyasmit hallottam, hogy a c√©gek kapnak valamit, ha munkan√©lk√ľlit vesznek fel.
Azt√°n t√ļl l√©pett rajta meg√©rtette, hogy a vil√°g ilyen, nem felt√©tlen magunkban kell keresni a hib√°t.
Nem felt√©tlen a bels√Ķ √∂nbecs√ľl√©s√ľnket kell m√©g magunknak is rombolni, megteszik azt sokan k√∂r√ľl√∂tt√ľnk. Hogy √©n voltam kev√©s, vagy tal√°n sok?
A p√°rom amikor j√≥ t√≠z √©ve munk√°t keresett volt ahol kerek perec megmondt√°k t√ļlk√©pzett. Vagy gondolkodik.
Ha az ember √©rti a vil√°g rendj√©t, akkor nem csod√°lkozik, mert ez a vil√°g a piramis el szerint √©p√ľl fel √©s a piramis adott szintj√©n adott ismeret, tud√°s √©s √©rtelem sz√ľks√©geltetik.

Részvétem a párod miatt.
Esetlen a kifejez√©s "r√©szv√©tem", hisz r√©szt nem vehetek a b√°natodban, helyetted a f√°jdalmad nem √©lhetem √°t, csak egy√ľtt tudok √©rezni. Vagyis megpr√≥b√°lom bele√©lni magam a m√°sik sors√°ba..

Talán akinek van Isten hite, nem vallása, az könnyeben el tudja fogadni a élet hozta dolgokat.
√Čdesany√°m mindig azt mondja, "aminek j√∂nnie kell az j√∂nni fog, az ember a sors√°t nem ker√ľlheti el".
S ha az embernek van magyar√°zata is arra, hogy mi mi√©rt t√∂rt√©nik, akkor tal√°n m√©g k√∂nnyebben megy kereszt√ľl a neh√©z dolgokon.
Nekem hossz√ļ √©vek √≥ta megmutatj√°k, hogy a sorsom mi√©rt olyan, amilyen √©s azt is hogy az √©n kis sorsom, szerepem, milyen a nagy t√∂rt√©n√©sekben. Nagyon sokszor k√≠v√ľlr√Ķl l√°tom az √©letem.
Talán segít ha leírom, nagy vonalakban amit megértettem.
Mint írtam itt már az oldalon, van nagy év és van kis év.
A 26 000 √©ves nagy √©v is n√©gy √©vszakb√≥l √°ll jelenleg az √Ķszben vagyunk.
Minden amilyen kicsiben, olyan nagyban, vagy fordítva.
Ha megn√©zed √Ķsszel a term√©szet lepusztul.
Az √©p√≠t√Ķ er√Ķk sz√©tforg√°csol√≥dnak, kev√©s energi√°t kapnak.
A nap kevesebbet s√ľt, az √©jszak√°k hosszabbak, a biblia √ļgy √≠rja, "az utols√≥ id√Ķk megr√∂vid√≠ttetnek".
L√°sd hogy szalad az id√Ķ, mily r√∂vid az egyik √©v a m√°sik ut√°n, megr√∂vid√≠tettek.
A fény népe kevesebb, a sötétség népe több energiát kap.
√ēsszel elszaporodnak az √©l√Ķsk√∂d√Ķk, amik mindent felzab√°lnak, lepuszt√≠tanak.
A nap n√©pek, az √©p√≠t√Ķk h√°tt√©rbe szorulnak, k√©ptelenek az √∂sszefog√°sra. √Čs ha ezt nem √©rti az √©p√≠t√Ķk n√©p√©nek embere, akkor szembefordul √©s a m√°sikat hib√°ztatja, "miattad van!".
A f√©ny n√©pe ilyenkor er√Ķtlen, mert sz√°m√°ra a lebont√°s maga a hal√°l.
A lebont√°s folyamat√°hoz, a rombol√°shoz nem √©rt, √≠gy ebben az id√Ķszakban, nem lehet sikeres sem.
Ha ezt, nem √©rti az √©p√≠t√Ķ n√©p embere, akkor a lelke is belepusztul, mert a lelketlen√ľl v√©gzett munka sz√°m√°ra l√©lek√∂l√Ķ.
Vagy √ļgy √©rzi, √Ķ m√©g erre is alkalmatlan, pedig csak a teremt√Ķ √Ķ bel√© ezeket a tulajdons√°gokat nem oltotta bel√©.
"Gy√ľm√∂lcs√©r√Ķl a f√°t."
Ugye a magyar azt mondja szívvel, lélekkel. A lélek helye a szívben van és akinek a lelke halott, az szívtelenné válik.
Ugye érted már miért ilyen szívtelen a világ?
A Magyarra mondj√°k a mag n√©pe. √ēsszel a mag is bez√°rja, √Ķrzi az inform√°ci√≥kat, egy k√∂vetkez√Ķ tavaszig.
√ērzi a tud√°st, hogy abb√≥l tavasszal egy √ļj √©let serkenhessen.
√ēsszel a magyar bevackolt t√©lire, elrakta a szersz√°mokat, bek√©sz√≠tette a t√ľzel√Ķt, a t√©lire val√≥ √©lelmet. √Ėsszeb√ļjtak a t√∂bbiekkel √©s azt√°n k√©sz√ľlni kezdtek a nagy √ľnnepre. A nagy √ľnnepre, amikor a s√∂t√©ts√©g hatalma tet√Ķfok√°ra h√°g √©s azt√°n abban a pillanatban megt√∂rik. Ilyenkor a puszt√≠t√≥ er√Ķ m√°r a saj√°tjait sem k√≠m√©li. A faggyal, csak az √©l√Ķ, a l√©lek meleg√©t hordoz√≥ tud megbirk√≥zni.
A mag(√Ķr) ilyenkor sz√°mot vetett ki - ki az eltel esztend√Ķr√Ķl √©s lelk√©t elcsendes√≠tve befele fordult, v√°rta az √©v t√©nyleges v√©g√©t, amikor a nappalok hossz√°nak cs√∂kken√©se meg√°ll. Mert sz√°m√°r az volt a v√©g, onnan egy √ļj √©v kezd√Ķd√∂tt, amikort√≥l a f√©ny, √ļjrasz√ľletett √©s napok hossza n√∂vekedni kezdett. Innent√Ķl m√°r tervezte a k√∂vetkez√Ķ √©vet. Egy √ļj √©letet.
De √Ķsszel a vil√°g lepusztul!
Ki a hibás azért?
Ki a hib√°s, hogy az √Ķsz ezt hozza?
De, ha nincs √Ķsz, azt√°n a t√©l, nincs √ļj tavasz sem.
Ha nincs √ļj tavasz, nincs √ļj kezd√©s, akkor nem lesz √ļj teremt√©s √©s a ny√°rban annak kiteljesed√©se sem.
Most √Ķsz van.
Haragszol-e valakire ezért?
Ugye nem?
Mert, az élet így kerek, egy.
#39 | Arany - 2016.10.05. 23:57:17
Kedves Zimo!

Köszönöm kedves soraidat, és a bölcs levezetést is.

A munk√°val kapcsolatban csak annyit, hogy mindig van valami kifog√°s, ok... Hol az, hogy munkan√©lk√ľli, hol az, hogy t√ļlk√©pzett, hol az, hogy m√©g nincs valamiben gyakorlata, a v√©geredm√©ny az, hogy nincs bel√Ķle munkahely, √©s valamennyire megb√≠zhat√≥ j√∂vedelem, √©s az √©vek m√ļlnak.
Gyakorlata sz√°llodai recepci√≥sk√©nt van, de ott se nagyon kellett eddig, mert minim√°lb√©r√©rt nem egy munkak√∂rt kellett volna bet√∂lteni, ennek ellen√©re csak √≠g√©retek voltak, ez√©rt indult a rabszolgamunka fel√©, ott legal√°bb √ļgy gondolta, ha elv√©gzi a munk√°j√°t, akkor nincs gond. √Čs ami az √©rdekes, √∂nmaga is csod√°lkozott rajta, hogy sz√≠vesen csin√°lta, mert volt eredm√©nye, √©s nem zavarta a monoton munka.
Sebaj, fog még egy pár kört futni...
Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy valami√©rt m√©gsem ezt kellett neki csin√°lni, vagy nem most.
Szerencs√©re mindketten tudjuk, hogy semmi nem t√∂rt√©nik ok n√©lk√ľl, b√°rmennyire is nem j√≥, ami van. √Āltal√°ban egy id√Ķ ut√°n kider√ľl, hogy mi√©rt t√∂rt√©nt az, ami... V√©letlenek nincsenek...
#40 | Hegel - 2016.10.06. 01:17:18
Zimo Smile

M√©g csak √Ķsz van? √©s ki kell birni a telet is az h√°ny √©v vajjon?
Ninap pont a nagy √©vk√∂rt sz√°moltam nem a 26 hanem hol lehet a naprendszer az univerzumban ahogy a Milky Way is forog benne.... Az h√°ny √©v √©s hogyan oszlik meg benne a 26 √©s a kisebb rendszerek ideje. √Čs m√°ris nagyon hasonl√≥an √°br√°zolhatjuk(rajzban) a √≥rakerekeket egym√°shoz viszonyitva mint a maj√°k.

Erany Smile Minden neh√©zs√©g ellen√©re mondom lehet a feladata a harc√°t megvivni....ha belegondolunk fiatalabb √©veinkben mind√Ķnknek volt egy-k√©t f√Ķbb √©lethelyzet amiben harcosk√©nt kellett megfelelni a sosrnak! Kiv√°nok nektek ehhez t√ľrelmet kitart√°st √©s sok er√Ķt! Mindh√°romra sz√ľks√©g van f√Ķleg a mai pol helyzetben.

Renegat egyik n√©met linkj√©n m√°r olvastam has√≥nl√≥t....http://alfahir.hu...ti_Hirhalo t√©nyleg nem lehet el√Ķre m√©g 1 napot se megtervezni.....

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum