NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mindenki gyarmata
Mindenki gyarmataA Magyarorsz√°gnak nevezett ter√ľlet st√°tusz√°val a legt√∂bben, m√©g az √©rintettek k√∂z√ľl is, vagyis Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak nevezettek sincsenek tiszt√°ban. Magyarorsz√°g, ahogy az √°llamrendszer√©nek nevezett gyarmati helytart√≥ korm√°nyz√≥s√°ga, minden, a kaz√°r-maffia uralma √©s oltalma al√° tart√≥z√≥ maffia√°llam k√∂z√∂s gyarmata! Nem egy, √©s nem k√©t orsz√°g√©, hanem minden, a b√ľd√∂s pof√°j√°t ide tol√≥ b√Ľn√∂z√Ķ, kaz√°r-maffia ir√°ny√≠t√°s√ļ orsz√°g√©, helyesebben a kaz√°r-maffia tagjaik√©nt az adott orsz√°g √©l√©re furakodott maffia-kl√°nok√©. Miut√°n t√∂bb megkeres√©s ok√°n nem lehet elker√ľlni az √∂n√°ll√≥s√°gi k√©rd√©s vizsg√°lat√°t, a (k√©ts√©gbeesett) ki√ļt keres√©si elk√©pzel√©sek realit√°salapjait √©rdemes magyar, eur√≥pai √©s vil√°gszinten is felt√°rni a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl. Az aktualit√°st az indokolja, hogy t√∂bb "magyar n√©pi" kezdem√©nyez√©s "Alkotm√°nyozna", amihez minden joguk megvan, b√°r a "m√Ľvelet" felesleges. Akadnak olyan szervez√Ķd√©sek, amelyek p√°rtszinten pr√≥b√°lj√°k megoldani Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak sokasod√≥ √©s egyre sz√©lesebb k√∂r√Ľ gondjait, mert azt sem tudj√°k, hogy a p√°rtrendszer megoszt√≥ kialak√≠t√°sa csak az√©rt van, hogy ne lehessen egys√©get teremteni √©s hogy el√ľltess√©k a gondolatot: "saj√°t fegyver√ľkkel gy√Ķzik le leig√°z√≥ikat". A "m√°sodik vonal" a v√©gs√Ķ harcban l√°tja a "Gordiuszi csom√≥" kibogoz√°s√°t √©s val√≥j√°ban saj√°t n√©p√©vel vagy hasonl√≥ helyzet√Ľ nemzetek hasonl√≥ ig√°ban s√≠nyl√Ķd√Ķ √°tvert, kiszolg√°ltatott rendszer-√°ldozataival hadakozna mund√©rba b√ļjva √©s ideges√≠t√Ķen buta, hazug ideol√≥gi√°kkal felv√©rtezve. Ez a "csom√≥" a nemzetis√©gek k√∂z√∂tti √©s a jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g k√©rd√©se.

A szakr√°lis vonalak k√∂vet√Ķi vall√°si, ezoterikus √©s spiritu√°lis eszk√∂z√∂kben keresik a kiutat, √©s maradnak a t√°rsadalmi szint√Ľ egyenl√Ķtlens√©gek m√©rs√©kl√©s√©t c√©lz√≥ elk√©pzel√©sek, √≠gy a nemzeti √∂nrendelkez√©s √©s a felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem bevezet√©s√©t szorgalmaz√≥ tervezetek. Az √©letben marad√°si jog, valamint a hozz√°juk kapcsolt szoci√°lis rendszer kialak√≠t√°si javaslatai, mert az automatiz√°l√°s m√°r k√∂zel sem ig√©nyel olyan mennyis√©g√Ľ munkaer√Ķt, mint amennyi rendelkez√©sre √°ll. Viszont a politikai hadsint√©r hi√©n√°i egyre √©hesebbek. Fogynak a ter√ľletek √©s a zs√°km√°nyol√°si lehet√Ķs√©gek is cs√∂kkenek.


Alapvet√Ķen √©s legel√Ķsz√∂r Magyarorsz√°g st√°tusz√°t sz√ľks√©ges meghat√°rozni: Magyarorsz√°g egy cs√∂kkentett korm√°nyz√°si szinten m√Ľk√∂dtetett, n√©vlegesen orsz√°g st√°tusszal rendelkez√Ķ gyarmat (gyakorlatilag egy kisebb, de fontos Kft. a UCC rendszer√©ben). F√ľgg√Ķs√©g vonatkoz√°s√°ban rendk√≠v√ľl sz√≠nes az "illegitim korm√°nyt mozgat√≥ b√°bj√°t√©kosok" √∂sszet√©tele. Teljes p√©nz√ľgyi, gazdas√°gi √©s r√°nk k√©nyszer√≠tett termel√©s-struktur√°lis f√ľgg√©st hoztak l√©tre a Lisszaboni EU-t√≥l, az USA-t√≥l, Oroszorsz√°gt√≥l, Izraelt√Ķl √©s szinte minden zsid√≥ √©rdekelts√©gt√Ķl. A jelenlegi illegitim rendszer v√©delm√©t biztos√≠t√≥ NATO, amerikai, EU, orosz √©s izraeli "katonai √©s rend√©szeti biztos√≠t√°s" teszi lehet√Ķv√©, hogy az el√Ķbb felsorolt hatalmak megakad√°lyozhassanak, hal√°lra √≠t√©lhessenek b√°rmely olyan kezdem√©nyez√©st, amely megv√°ltoztathatn√° a jelenlegi √©s a j√∂v√Ķben is √°ltaluk sz√ľks√©gesnek tartott aktu√°lis berendezked√©s kialak√≠t√°s√°t. Ez ut√≥bbi t√∂bb √∂sszetev√Ķt is tartalmaz. A Magyarorsz√°gon tart√≥zkod√≥ idegen fegyveres alakulatok nem csak katonai szinten k√©pviseltetik magukat, b√°r ez ut√≥bbi sem elhanyagolhat√≥ (a volt szovjet rak√©tab√°zisok fegyverzet√©t izraeli atomfegyverek v√°ltott√°k fel). Semmit sem b√≠ztak a v√©letlenre, de ink√°bb √ļgy lehet fogalmazni, hogy a vil√°g legjobban √Ķrz√∂tt √°llama lenne Magyarorsz√°g, ha √°llam lenne... √ćgy csak egy szigor√ļan, mindenki √°ltal √Ķrz√∂tt ter√ľlet. Kicsit fura ez a nagy figyelem, de ha azt vessz√ľk, hogy a kaz√°r-zsid√≥ szervezetek m√°r 1910-ben p√°rizsi p√©nzalapot hoztak l√©tre az akkor m√©g l√©tez√Ķ Magyarorsz√°g megszerz√©s√©re, √©s hogy k√∂zel 500 √©ve azon munk√°lkodik a zsid√≥s√°g, hogy elhazudja t√∂rt√©nelm√ľnk, ellopja nyelv√ľnket, b√Ķr√ľnkbe b√ļjva magyarnak adja ki mag√°t, √©s v√©g√ľl nev√ľnkben mag√°nak k√∂vetelje vissza t√∂rt√©nelmi √∂r√∂ks√©g√ľnk. Itt van a kutya el√°sva...

A bels√Ķ l√°zad√°st olasz-szlov√©n-magyar egyezm√©nyesen l√©trehozott alakulatok, valamint a TEK, az In-Kall Security √©s az IOSA is nagy l√©tsz√°mmal (100 ezres nagys√°grend) vern√© le. Minimum 13 NATO logisztikai k√∂zpont, √©s "v√©letlen√ľl itt felejtett" eur√≥pai alakulatokon k√≠v√ľl, Szlov√°kia, Rom√°nia, Ukrajna (√©s harmadik t√∂rt√©nelmi pofonk√©nt az oroszok alakulatai) is bevet√©sre ker√ľln√©nek a rend√Ķrs√©g √©s a "magyar hadsereg" identit√°s n√©lk√ľli h√°nyad√°val, a szint√©n Izraelben kik√©pzett tartal√©kos izraeli bev√°ndoroltatottak katonai √°llom√°ny√°val egyetemben (k√∂telez√Ķ izraeli kik√©pz√©s). Ehhez m√©g hozz√°adhat√≥ az Eur√≥pai Csend√Ķrs√©g idevez√©nyelhet√Ķ alakulatainak l√©tsz√°ma, √©s az egy√©b √°tvez√©nyelhet√Ķ regul√°ris -√©s mag√°nhadseregek √°llom√°nya az izraeli hadsereggel egy√ľtt. Mindezeket az√©rt soroltam fel, hogy √©rz√©kelhet√Ķ legyen, milyen es√©lyekkel vehet√Ķ fel a harc a megsz√°ll√≥k √©s kiszolg√°l√≥ik, b√Ľnt√°rsaik, kollabor√°ns csatl√≥saik ellen. A technikai f√∂l√©ny√ľk egy√©rtelm√Ľ, tekintve, hogy az els√Ķ FIDESZ korm√°ny idej√©n Magyarorsz√°got ugyan√ļgy lefegyverezt√©k, mint az I. Vil√°gh√°bor√ļ ut√°n, Trianon el√Ķtt, √©s Gyurcs√≥t√°ny√©k kal√°k√°ban mindent fegyvert eladtak. A h√°bor√ļt viszont nem csak hagyom√°nyos fegyverekkel lehet megv√≠vni, √©s itt nem csak a n√©met, cseh √©s finn "korm√°ny" 10 napos √©lelmiszer √©s iv√≥v√≠z lakoss√°gi tartal√©kk√©pz√©si utas√≠t√°sa szerepel a figyelmeztet√©sek k√∂z√∂tt, azon k√≠v√ľl, hogy a magyar √©lelmiszer-tartal√©kokat is eladt√°k. Mint kor√°bban t√∂bbsz√∂r is jeleztem, az USA "√õrid√Ķj√°r√°s Hivatala" egy EMP t√°mad√°s eltussol√°s√°ra j√∂tt l√©tre. Ez ut√≥bbi az√©rt l√©nyeges, mert teljes le√°ll√°st hoz l√©tre minden elektronikusan vez√©relt rendszerben, kezdve a zsebr√°di√≥kt√≥l, folytatva a kommunik√°ci√≥ eszk√∂zein kereszt√ľl az er√Ķm√Ľvek vez√©rl√©s√©ig. √Ām a "nagy balh√©k" nem csak az amerikai, angliai, franciaorsz√°gi, n√©metorsz√°gi vagy izraeli √°llampolg√°rs√°g√ļ zsid√≥knak, de a k√≠nai illet√Ķs√©g√Ľ vagy oroszorsz√°gi zsid√≥knak sem kedvezn√©nek, b√°r a "vesztes√©g" fel√ľlr√Ķl lefel√© √ļgy m√Ľk√∂dik, hogy semmi √©s senki sem sz√°m√≠t, m√©g az alacsonyabb "harc√©rt√©k√Ľ" zsid√≥k sem...


R√∂viden az Alkotm√°nyoz√°sr√≥l: Magyarorsz√°gnak az utols√≥ √©rv√©nyes, Nemzetgy√Ľl√©s √°ltal elfogadott √©s N√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett Alkotm√°nya 1944. m√°rcius 17-√©n, p√©nteken ker√ľlt a Parlament el√©, 1944. m√°rcius 18-√°n elfogadta a Nemzetgy√Ľl√©s √©s N√©pszavaz√°s is meger√Ķs√≠tette, majd 1944. m√°rcius 19-√©n a n√©metek hivatalosan is elfoglalt√°k Magyarorsz√°got. 1945. √°prilis 4-t√Ķl az orsz√°g szovjet (bolsevik) megsz√°ll√°s al√° ker√ľlt. Viszont az 1920. I. T√∂rv√©ny is jogfolytonoss√°got biztos√≠t, sz√°munkra, ha felszabadulna az orsz√°g. Az 1949 -es XX-as t√∂rv√©nyk√©nt elh√≠res√ľlt, er√Ķszakkal, "szovjet tankok √°rny√©k√°ban" elfogadtatott Buharini-alkotm√°ny, a FIDESZ-KDNP 2011-es alkott√°kolm√°nya kidolgoz√≥i szerint sem √©rv√©nyes, b√°r ez nem akad√°lyozta meg a lakoss√°g megk√©rdez√©se n√©lk√ľl, 2/9-es "t√∂bbs√©ggel" √°ltaluk elfogadottnak tekintett 2011-es "alkott√°kolm√°ny" hat√°lyba helyez√©s√©t az √©rv√©nytelennek kiki√°ltott 1949-es XX-as t√∂rv√©ny z√°r√≥rendelkez√©sei alapj√°n. Az 1949-es alkotm√°ny az ENSZ alapokm√°nya √©s a Nemzetk√∂zi Jog rendelkez√©sei szerint am√ļgy sem volt √©rv√©nyes, ahogy a folyom√°nyak√©nt l√©trej√∂tt 1989-es, az MSZMP √°ltal kre√°lt "Ideiglenes Alkotm√°ny" sem. Ez ut√≥bbi biztos√≠totta a l√°tsz√≥lagos "jogfolytonoss√°gukat", ami az orsz√°gra val√≥ tragikus hat√°sait√≥l eltekintve el√©g r√∂hejes, mivel senki nem jogos√≠totta fel Orb√°n√©kat erre.

A FIDESZ-KDNP 2011-ben a 2010-es elcsalt, meghosszabb√≠tott szavaz√°si idej√Ľ, k√ľlf√∂ldi √°tszavaz√≥kat egyik szavaz√≥helyis√©gt√Ķl a m√°sikig buszokkal √°tsz√°ll√≠tgat√≥, megveszteget√©sekkel √©s v√°s√°rolt szavazatokkal, 2/9-nyi "t√∂bbs√©ggel" saj√°t mag√°t√≥l saj√°t mag√°nak elfogadott alkott√°kolm√°nya csak√ļgy nem √©rv√©nyes, mint Magyarorsz√°g 72 √©ves megsz√°ll√°sa alatt k√©sz√ľlt el√Ķz√Ķ kett√Ķ. M√©g jogfolytonoss√°gi hivatkoz√°ssal sem bajl√≥dtak, b√°r a R√≥zsadombi-paktumban m√©g anno megegyeztek, hogy milyen feloszt√°sban √©s √ľtemez√©sben rabolj√°k ki az orsz√°got "vet√©sforg√≥ sziszt√©ma szerint".
2010-ben az 1989-es "ideiglenes alkotmány" választási törvénye alapján választatott és az 1949-es XX-as törvény szerint helyezte magát hatalomba a FIDESZ-KDNP (bár a KDNP-t felesleges pártként emlegetni, mivel százalékban ténylegesen kimutathatatlan a szavazólétszáma, és mindkét alkotmány érvénytelen a nemzetközi jog szerint is), ami alkotmány-módosításhoz 4/5-öt, vagyis a szavazók 80%-ának elfogadó szavazatát követelte meg.
A FIDESZ-KDNP gyarmati, sz√ľks√©g -√©s rendk√≠v√ľli √°llapotra kihegyezett alkott√°kolm√°nya ut√≥lagosan be√©p√≠tett √©s banki √ľzleti szab√°lyzatok mint√°j√°ra m√≥dos√≠tgathat√≥ "sarkalatos gumit√∂rv√©nyekkel" √©s a "terrorizmus elleni harc eshet√Ķs√©g√©re" hivatkozva Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak a teljes elnyom√°s√°hoz sz√ľks√©ges "terrort√∂rv√©nyi" elnyom√≥i r√©sz√©t is tartalmazza. A v√°laszt√°si t√∂rv√©ny m√≥dos√≠t√°s√°nak "parlamenti" elfogadtat√°sa ut√°n m√©g az EBESZ megfigyel√Ķk jelent√©se szerint sem lehet Magyarorsz√°gon jogilag elfogadhat√≥ v√°laszt√°st tartani, mert a v√°laszt√°si t√∂rv√©ny erre alkalmatlan. De ez nem csak az EBESZ v√©lem√©nye. Nonszensz, hogy egy illegitim, csal√°sok sokas√°g√°val √©s megt√©veszt√©ssel l√©trehozott 2/9-edes elnyom√≥ korm√°nyzat alkotm√°nyozni akar. A sorozatos v√°laszt√°si csal√°sok pedig v√©gig k√≠s√©rik a gengszterv√°lt√°s m√°ig tart√≥ rabl√≥hadj√°rat√°t.


A 2018-as v√°laszt√°sra k√©sz√ľl√Ķ p√°rtoknak (hi) azonban nem csak a lezs√≠rozott √©s el√Ķk√©sz√≠tett v√°laszt√°si csal√°sokkal kell szemben√©zni√ľk, ami √∂nmag√°ban is √©rv√©nytelens√©get jelent, mert nincs n√©pi felhatalmaz√°ssal b√≠r√≥ jogalapjuk. A FIDESZ kisaj√°t√≠totta a m√©dia jelent√Ķs r√©sz√©t. A magukat liber√°lisnak nevez√Ķ m√°sik zsid√≥ oldal birtokolja a f√Ķsodrat√ļnak tartott m√©dia fennmarad√≥ √©s az √°lellenz√©knek meghagyott ter√ľlet√©t. A jelenleg m√©g kb. √∂t milli√≥ra tehet√Ķ magyar √©s a kb. 1,5 milli√≥s cig√°ny kisebbs√©gnek gyakorlatilag csak az alternat√≠v m√©di√°ban, az interneten van publik√°ci√≥s, t√°j√©koztat√°si vagy kamp√°nyfel√ľlete. A v√°laszt√°s p√°rt -√©s k√©pvisel√Ķ-finansz√≠roz√°si lehet√Ķs√©gei magyar nemzeti szinten lekorl√°tozottak (a cig√°nys√°g√© is), mert egyr√©szt a Jobbik kollabor√°nsai m√°r az eddigi karcs√ļ finansz√≠roz√°st is megsz√ľntetn√©k, m√°sr√©szt az egygazd√°j√ļ √°ljobb √©s √°lbaloldal 1989-√≥ta olyan hatalmas r√©szt lopott el az orsz√°g vagyon√°b√≥l, hogy egy v√°laszt√°si kamp√°ny milli√°rdos nagys√°grend√Ľ, amerikai mint√°j√ļ k√∂lts√©geit csak √Ķk tudj√°k megfizetni. Term√©szetesen a lakoss√°gt√≥l ellopott, elrabolt javakb√≥l, de ak√°r ellen√Ķrizhetetlen k√ľlf√∂ldi forr√°sokb√≥l is, melyek t√©nylegesen a magyar k√∂zvagyon elrabl√°s√°b√≥l √©s a lakoss√°g kizs√°km√°nyol√°s√°b√≥l √°ll rendelkez√©s√ľkre. A p√°rtszint√Ľ fell√©p√©s csak magyar (√©s cig√°ny) szervezet -√©s p√°rtsz√∂vets√©gek l√©trej√∂tt√©vel tehet√Ķ n√©mileg versenyk√©pess√©, amelynek kialak√≠that√≥s√°g√°t t√∂bb t√©nyez√Ķ is akad√°lyozza, kezdve azzal, hogy a judeo-demokratikus p√°rtrendszerbe tagoz√≥d√°s egyet jelent az elfogad√°s√°val is. Akik megteszik, lemondanak a jogi alap megk√©rd√Ķjelezhet√Ķs√©g√©r√Ķl, elfogadj√°k az ellen√ľk kidolgozott csal√°si sziszt√©m√°kat... de sajnos m√°s probl√©m√°k is felvet√Ķdnek:

1. A szervez√Ķd√©sek vezet√©se, vezet√Ķi k√©ptelenek al√°rendelni egy√©ni amb√≠ci√≥ikat egy k√∂z√∂s c√©l √©rdek√©ben. Hi√°nyzik a c√©lok ir√°nti elk√∂telezetts√©g, az al√°zat a k√∂z√∂s c√©lok ir√°nt, mely egys√©get teremthetne, al√°rendelve az eg√≥t a k√∂z√∂s √©rdekeknek.
2. A v√°laszt√≥k annyira nem b√≠znak a kor√°bban m√°r sokszor magukat ellehetetlen√≠t√Ķ, megalkuv√≥, az ellenf√©llel lepakt√°l√≥, vagy egy√©ni √©rdekeik √©rv√©nyes√≠t√©s√©re v√°laszt√≥ikat felhaszn√°l√≥kban, hogy k√∂z√∂ny√∂ss√© v√°ltak az √∂njel√∂lt, csal√≥kb√≥l √°ll√≥ "k√©pviseletekkel" szemben.
3. Mivel k√∂zismert, hogy az √∂sszes eddigi v√°laszt√°st elcsalt√°k, nem b√≠znak a v√°laszt√°s tisztess√©ges lefolytat√°s√°ban, ez ut√≥bbira nem volt p√©lda az ut√≥bbi 72 √©vben. Ez okozza a v√°laszt√°si hajland√≥s√°g sz√°mottev√Ķ cs√∂kken√©s√©t.
4. Az elnyom√≥ hatalom k√∂zel 1,7 milli√≥, meg√©lhet√©si forr√°s√©rt kollabor√°l√≥, a g√©pezet appar√°tus√°b√≥l nyer√©szked√Ķ "haszon√©lvez√Ķvel" rendelkezik. T√∂bb mint 3,5 milli√≥s, "pap√≠ron magyar √°llampolg√°r" mozg√≥s√≠that√≥ az akt√≠v √©s passz√≠v magyar szavaz√≥k ellen (min. 13,5 milli√≥ TB igazolv√°ny van kiadva).
5. Az oktat√°sban √©s vall√°si nevel√©sb√Ķl kiiktatt√°k a magyar identit√°st. A mai magyarok t√ļlnyom√≥ r√©sze nem tudja, hogy a vil√°g leger√Ķsebb √©s legeg√©szs√©gesebb g√©nszerkezet√©nek, a vil√°g legfejlettebb √©s leg√Ķsibb nyelv√©nek, a vil√°g legr√©gebbi t√∂rt√©nelm√©nek tulajdonosa √©s √∂r√∂k√∂se, a vil√°g leggazdagabb orsz√°g√°ban. Mindezeket nem ismertetik, oktatj√°k, hanem elhallgatj√°k, f√©lremagyar√°zz√°k, devalv√°lj√°k, elhazudj√°k. A kommunik√°ci√≥ban szeg√©ny vagy, kicsi √©s t√∂r√©keny...
6. A kiszolg√°ltatott, meg√©lhet√©se, csal√°dj√°nak meg√©lhet√©se miatt megf√©leml√≠tett "kisemberek" t√∂mege nem meri kimondani v√©lem√©ny√©t, nem mer ki√°llni kirabolt orsz√°ga √©s honfit√°rsai mellett, mert f√©l a megtorl√°st√≥l √©s azzal sincs tiszt√°ban, hogy mire van- lenne joga √©s lehet√Ķs√©ge, mit raboltak el t√Ķle...


A sort m√©g lehetne folytatni, de az emberek nem tudj√°k, hogy minden magyarorsz√°gi lakost√≥l - bele√©rtve a ma sz√ľletett csecsem√Ķt is, akinek az √∂r√∂ks√©g√©t - de mindenkinek legal√°bb 50 milli√≥j√°t lopt√°k el a j√∂v√Ķj√©vel √©s sok milli√°rdos egy√©b vagyon√°val egy√ľtt (a t√©nyleges √©rt√©k ett√Ķl sokkal nagyobb, mivel a rabl√°s t√∂bb sz√°z √©ve folytonos √©s nem √©r v√©get z√°ros hat√°rid√Ķn bel√ľl). A n√©p csak ki√°llva √©rdekei mellett, szerezheti vissza ami az √∂v√©. Ennyi√©rt viszont m√°r megmozduln√°nak az emberek, de azt sem tudj√°k, hogy mij√ľk van, √©s f√Ķleg, hogy "mij√ľk volt". Milyen √∂r√∂ks√©g√©t√Ķl fosztott√°k meg. A jude-demokr√°cia p√°rtrendszere megosztja a lakoss√°got (a lop√°s, rabl√°s nem jelent jog szerinti tulajdonl√°st). A k√ľl√∂nf√©le nemzeti p√°rtok √©s szervezetek megosztj√°k az embereket, pedig rengeteg azonos √©rdek vonal√°n k√∂z√∂sen is felsorakozhatn√°nak. A k√ľl√∂nf√©le n√©pcsoportok, entit√°sok, ugyan egyedi √©rdekek alapj√°n n√©mileg elt√©rhetnek √©rdekeikben, c√©ljaikban, de 10 √°ltal√°nos k√©rd√©scsoportb√≥l 7-8-ban √°ltal√°ban egyeznek az elv√°r√°sok. A lakoss√°g, heterog√©n n√©pess√©g eset√©ben nem csak etnikailag megosztott, de p√°rtrendszer szinten is szembe √°ll√≠that√≥ egym√°ssal, √©s senki sem keresi a nevet√Ķ harmadikat, aki szemben√°ll√°sb√≥l, megoszt√°sb√≥l, megosztotts√°gb√≥l hasznot h√ļz. Az etnikai √©s p√°rtmegoszl√°s tisztess√©ges JOG √©s JOG EL√ēTTI EGYENL√ēS√ČG hi√°ny√°ban az egyik legjobban felhaszn√°lhat√≥ fegyver, pedig az √Ķsi, soknemzetis√©g√Ľ Magyarorsz√°got ez a "jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g" tartotta √∂ssze.

A judeo-demokrtatikus p√°rtrendszer elfogad√°sa egyet jelent az √©rv√©nytelen alkotm√°ny, a jogalap √©s felhatalmaz√°s n√©lk√ľli rendszer √©s √∂nhatalm√ļlag saj√°t maga fel√© hajl√≥ fel√©p√≠tm√©nye elfogad√°s√°val. A betagoz√≥d√°s egyet jelent a megalkuv√°ssal, √©s b√°r es√©lyegyenl√Ķs√©gr√Ķl papolnak, a rendszert √ļgy alak√≠tott√°k ki, hogy a "demokr√°cia" √°larca alatt a legs√∂t√©tebb diktat√ļr√°t biztos√≠tsa a(z) "(egykori) v√°laszt√≥polg√°rok" kirabl√°s√°val, rabszolgasorba tasz√≠t√°s√°val √©s rabszolgak√©nti ki√°rus√≠t√°s√°val egyetemben. A jelenlegi helyzetben egys√©ges Isten-hit sem seg√≠ti el√Ķ az √∂sszefog√°st, mert a K√°d√°r-rendszer materialista szeml√©lete alapj√°n nevelt embere kev√©s hitet √©s m√©g kevesebb Isten-h√≠v√Ķt tud felmutatni. Rengeteg az ezoterikus, spiritu√°lis √©s √°lvall√°sos megt√©veszt√Ķ, de f√Ķleg a terelget√Ķ web-oldal √©s m√©dia. A sokf√©le hitkombin√°ci√≥t √©s √©rtelmez√©st hirdet√Ķk elhom√°lyos√≠tj√°k a dogm√°k, f√©tisek n√©lk√ľli hit-igazs√°gait, pedig az egys√©ges hit ereje tal√°n a legnagyobb erej√Ľ fegyver lehetne! Ez√©rt rombolj√°k kitart√≥an.

A v√©g√©re maradt a t√°rsadalmi fesz√ľlts√©gek enyh√≠t√©s√©t √©s felold√°s√°t kiszolg√°lni hivatott szoci√°lis biztons√°g megteremt√©s√©nek lehet√Ķs√©ge. A felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem feloldan√° a l√©tbizonytalans√°gb√≥l ad√≥d√≥ g√∂rcs√∂s f√©lelmet, de nem sz√ľntetn√© meg az eloszt√°s igazs√°gtalans√°gait. A t√°rsadalmi r√©tegz√Ķd√©s is megmaradna, ahogy a direkt l√©trehozott √ļj oszt√°lyk√ľl√∂nbs√©gek is. Eur√≥pai szinten m√©g zavarosabbnak t√Ľnik a bizonytalan st√°tusz√ļ Magyarorsz√°g helyzete. B√°r Eur√≥pa m√°r az ukrajnai kr√≠zis beind√≠t√°sa √≥ta kiszolg√°ltatott f√ľgg√Ķs√©gi viszonyba ker√ľlt energetikailag, az√≥ta megakad√°lyoztak minden d√©lr√Ķl j√∂v√Ķ energiaell√°t√°si kezdem√©nyez√©st is. Val√≥j√°ban Eur√≥pa a II. Vil√°gh√°bor√ļ √≥ta teljesen zsid√≥ - "kaz√°r maffia" - uralom al√° ker√ľlt. Mivel az orsz√°g 1945-t√Ķl szint√©n hasonl√≥ sorsra jutott, Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban ez annyit jelent, hogy 1989-√≥ta tov√°bb fokoz√≥dott az orosz-izraeli-USA elk√∂telezetts√©g, amit 2016-t√≥l az orosz-izraeli katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©ssel tov√°bb romlott. Magyarorsz√°g izraeli gyarmat, de szinte minden nagyhatalom fosztogatja. Magyarra ford√≠tva, az EU bev√°ndoroltat√°ssal eltervezett √©s kier√Ķszakolt szakad√°sa visszahozza ugyanazon "√©rdekk√∂r√∂k" teljes fennhat√≥s√°g√°t, akik 1945-t√Ķl 1989-ig, de val√≥j√°ban az ut√≥bbi 72 √©vben folyamatosan biztos√≠tott√°k saj√°t √©s vazallusaik uralm√°t Magyarorsz√°g lakoss√°ga felett, csak osztozkodniuk kell a koncon m√°s hasonsz√Ķr√Ľekkel az ellens√©ges, konkurens oldalon.

A vil√°g v√°ltoz√°sai minden orsz√°got √©rintenek, √≠gy a Magyarorsz√°gnak nevezett ter√ľletet is. Az USA egy biztos bels√Ķ √©s egy lehets√©ges k√ľls√Ķ h√°bor√ļval is szemben√©z. Eur√≥pa lakoss√°ga az ellene felfegyverzett √©s kik√©pzett Soros √©s rajta kereszt√ľl a Rothschildok (Merkel, Juncker stb. csatl√≥sok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel √©s) √°ltal l√©trehozott √©s mozgatott bev√°ndorl√°spolitik√°nak nevezett, de val√≥j√°ban a vil√°g, els√Ķsorban Eur√≥pa tov√°bbi le√©p√≠t√©s√©nek az √°ldozata. A gyors v√°ltoz√°sok megval√≥s√≠t√°sa helyett kihaszn√°lj√°k a napr√≥l-napra teng√Ķd√Ķ emberek indulatait vagy √©ppen az √°ltal√°noss√° v√°lt k√∂z√∂ny√∂ss√©get. Ellen√ľk. L√°tjuk a virtu√°lis vil√°got is, de akik tudj√°k, hogy nem val√≥di, f√°jdalommal szeml√©lik azokat, akik nem l√°tnak, vagy nem akarnak l√°tni. Sajnos akadnak olyan "meggy√Ķz√Ķd√©sesek", akik azt hiszik, j√≥l l√°tnak (pedig vakok) √©s err√Ķl meg akarnak gy√Ķzni m√°sokat is. Az elej√©n eml√≠tett √©letben marad√°s jog√°t √©s felt√©teleit mindenki ismeri. A vil√°g forrong, illetve forralj√°k. Az √ľst k√∂r√ľl a cionista, kapzsi, hatalom√©hes horda t√°ncol √©s sz√≠tja a t√ľzet. Hogy ki √°ll a j√≥ √©s a rossz oldalon, gyakran csak n√©z√Ķpont k√©rd√©se, ahogy a pszichopata √©s szociopata is meg van gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy soha nem k√∂vet el b√Ľnt, ez√©rt nem √©rez b√Ľntudatot sem. Mindenki gyarmata Magyarorsz√°g, sz√≥ szerint √©rtend√Ķ! Egyszerre rabolja ki az USA (FED, IMF, Vil√°gbank, Goldman-Sachs), az EU, Oroszorsz√°g (Putyin, Abramovich-kl√°n), Izrael √©s EU √∂sszes zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ √°llamnak nevezett "√©rdekcsoportja", de nem marad ki a sorb√≥l egyetlen zsid√≥-csahos sem. V√©geredm√©nyben ez lenne a sorsa minden orsz√°gnak nevezett, m√°ra m√°r kaz√°r-maffia ir√°ny√≠t√°sa vagy fel√ľgyelete alatt √°ll√≥ "orsz√°gnak".

N√©mileg megmosolyogtat√≥ (b√°r s√≠rni is √©rdemes), hogy egyes h√≠rorg√°numok "politikusnak" neveznek olyan be -√©s fel√©p√≠tett "embernek l√°tsz√≥ t√°rgyakat", mint Obama, Putyin, Merkel vagy √©ppen Orb√°n. A politikainak tartott l√©p√©seiket √ļgy magyar√°zz√°k, ahogy a sz√°jukba r√°gj√°k - mik√∂zben nem l√°tj√°k, l√°ttatj√°k a zsid√≥ kl√°nok sz√∂vets√©g√©t, konkurencia -√©s hatalmi harc√°t - mert egy virtu√°lis vil√°got vet√≠tenek az emberek el√©, amelyben a "v√°laszt√≥polg√°r" azt hiszi m√©g, v√°laszthat. Cs√∂kken√Ķ sz√°mban m√©g akadnak naiv √©s hisz√©keny emberek, de egyre t√∂bb embernek rend√ľl meg a bizalma a v√°laszt√°sok tisztas√°g√°t √©s saj√°t d√∂nt√©sjog√°t illet√Ķen, mivel csak a vak nem l√°tja, hogy tombol k√∂r√ľl√∂tt√ľnk a zsid√≥ nihil. M√°ra m√°r oda jutott Eur√≥pa, hogy politikusok √°ltal elismerten is kijelentett/kijelenthet√Ķ, egy v√°laszt√°s vagy n√©pszavaz√°s "eredm√©nye" akkor √©rv√©nyes csak, ha megfelel a h√°tt√©rir√°ny√≠t√°s terveinek, elv√°r√°sainak. A sz√≠nfalak m√∂g√∂tti ir√°ny√≠t√°s ismeret√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen Friedman, a Sratfor (elismert strat√©giai elemz√Ķ c√©g) egykori alap√≠t√≥ja k√∂nnyen besz√©l matematikai √∂sszef√ľgg√©sekr√Ķl, sakkr√≥l, mivel csak a terveket kell megn√©znie. √Čvek √≥ta nem olvastam t√Ķl√ľk olyan elemz√©st, amelyben ne hazudtak volna elej√©t√Ķl a v√©g√©ig, kihagyva a l√©nyeget, az igazs√°got, a val√≥di okokat √©s elk√∂vet√Ķket. K√©tf√©le t√∂rt√©nelem l√©tezik, de csak egy val√≥s. Az egyik a zsid√≥ m√©di√°ban szerepel√Ķ √©s √°t√©rtelmezett hazugs√°gt√∂meg, a m√°sik az, ami szerint pl. az els√Ķsorban Eur√≥p√°t s√ļjt√≥ recesszi√≥ nem m√°s, mint az amerikai zsid√≥ lobbi Eur√≥pa bankrendszer√©nek √©s az EU tagorsz√°gainak kifoszt√°si hadm√Ľvelete, hogy a "migr√°ci√≥s v√°ls√°got" ugyanez a "garnit√ļra" szervezte, szervezi √©s jelenleg is sz√≠tja, akik a 9/11-et, √©s az √∂sszes "false flag" (hamis z√°szl√≥s), milli√≥k √©let√©t megnyomor√≠t√≥ √©s k√∂vetel√Ķ m√Ľveleteket is. Azt is elfelejti megeml√≠teni, hogy a g√∂r√∂g √©s most m√°r az olasz √©s PIIGS v√°ls√°g, majd szinte az ut√≥bbiakkal egy id√Ķben a n√©met bek√∂vetkez√Ķ "v√°ls√°g" is ugyanennek a "k√∂rnek" az utas√≠t√°sai miatt fog bek√∂vetkezni.

Van egy nyilv√°nos, a t√∂megek √°tver√©s√©re sz√°nt, √©s van egy nem nyilv√°nos, de val√≥s t√∂rt√©nelem. Gyakorlatilag ugyanez a kett√Ķss√©g jellemz√Ķ a kaz√°r-maffia √©s √Ābrah√°m-n√©pe zsid√≥inak valamennyi "k√©pviselete" kommunik√°ci√≥j√°ra, amelyeket a v√°ltozatoss√°g kedv√©√©rt nevezhet√ľnk "korm√°nyoknak" is. Legalacsonyabb szint√Ľ csoportosul√°sukat pedig ENSZ-nek. Ez√©rt j√∂tt l√©tre a bolyg√≥t √°tfog√≥ h√°tt√©rir√°ny√≠t√°s, a v√°llalati rendszer. Az a vil√°g, ami a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt zajlik, de a nagyk√∂z√∂ns√©g sz√°m√°ra h√°bor√ļkat, √©h√≠ns√©get, munkan√©lk√ľlis√©get, ki -√©s bev√°ndorl√°st hoz, √°ltaluk mesters√©gesen kialak√≠tott "t√∂rv√©nyszer√Ľs√©gek" szerinti. Egy dologban viszont igazat mond Friedman: "sok l√©p√©s lehets√©ges, de optim√°lis l√©p√©s csak egy van". Sz√°mukra! Nek√ľnk szerencs√©re t√∂bb is, mint le√≠rtam kor√°bban.
Egy j√≥kora maroknyi f√©reg tartja sakkban az ellenf√©lnek tekintetteket az ellenf√©l katon√°it, rend√Ķreit felhaszn√°lva fegyverk√©nt, mert ahhoz az √©l√Ķsk√∂d√Ķk kevesen vannak, hogy √∂ner√Ķb√Ķl k√©pesek legyenek erre. T√ļlszaporodniuk meg nem lehet, mert √≠gy is egym√°st falj√°k fel.
Semmif√©le v√°ltoz√°s nincs a s√∂t√©t k√∂z√©pkor feud√°lis "nagyuraihoz, arisztokr√°ci√°j√°hoz" hasonl√≠tva a jelenlegi helyzetet. A g√©nhib√°s arisztokr√°cia fennmaradt r√©sze √©s a szaporod√≥ √ļjabb g√©nhib√°s "globalist√°k" ugyan√ļgy √∂sszez√°rnak, mint a "feud√°lis h√Ľb√©ri rendszerekben". A kifoszt√°s m√≥dja sem v√°ltozott, csak a "csomagol√°s"...


Az "ellent√©teket" a tudatlans√°gban tart√°s gener√°lja a leghat√©konyabban. Mert mit is mond az egyszer√Ľ cig√°ny? "A cig√°ny vezet√Ķk meg a magyarok ellopj√°k a seg√©lyeinket..." Ha r√°k√©rdez√ľnk, kik azok a "magyarok", felsorolnak n√©h√°ny kaz√°r-zsid√≥ k√∂ztisztvisel√Ķt, bele√©rtve a "korm√°ny tagjait" is, de a cs√≥ri cig√°ny azt hiszi, azok is "magyarok", mert "feh√©rek". M√©g miel√Ķtt felh√∂rd√ľlne valaki, hogy "a magyarok k√∂z√∂tt is van gazember", v√©gezzen alapos vizsg√°latot minden "magyarnak nevezett" sz√°rmaz√°s√°t illet√Ķen. A "nagyon magyarr√≥l nagy √°tlagban" gyorsan ki fog der√ľlni, hogy nemhogy nagyon nem magyar, de m√©g kicsit sem, vagy csak "nyomokban". Az 1900-as √©vek elej√©n m√©g k√©sz√ľltek olyan statisztik√°k, hogy melyik n√©pcsoport milyen ar√°nyban k√©pviselteti mag√°t k√ľl√∂nf√©le t√≠pus√ļ b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√©s√©ben, de az "√©rintettek" a hatalom birtok√°ban ezt is betiltott√°k. Ugyanez a probl√©ma Eur√≥pa t√∂bbi r√©sz√©ben is. A lakoss√°g t√ļlnyom√≥ r√©sze nincs tiszt√°ban azzal, hogy a korrupt politikusaik, k√∂ztisztvisel√Ķik, b√≠r√≥ik, √ľgy√©szeik nem osztr√°kok, nem n√©metek vagy franci√°k, hanem a kaz√°r-maffia c√©g√©res, erre a feladatra kinevelt tagjai. Ez √Ābrah√°m-n√©pe "feh√©r-zsid√≥ tr√ľkkje". (A m√°sodik "tr√ľkk" m√°r az lesz a bev√°ndoroltat√°s eredm√©nyek√©nt, hogy m√©g nehezebb lesz kisz√Ľrni az arabok kevered√©s√©vel a zsid√≥kat. A "13. t√∂rzs", a cig√°ny √©s kaz√°r-zsid√≥ kevered√©s ugyanilyen eredm√©ny√Ľ.) A megl√©v√Ķ magyar demokratikusnak cs√ļfolt p√°rtstrukt√ļra is azt mutatja, hogy nincs semmilyen magyar "√©rdekk√©pviselet". A Jobbik, mint egykori nemzeti p√°rt, 2009. szeptember v√©gi Morvai-f√©le √©s a 2009. okt√≥ber eleji Vona (Zazrivecz) - Orb√°n megegyez√©skor eladta a 2010-es v√°laszt√°st, vele a tagokat, szimpatiz√°nsokat, a nemzeti oldalt is. A 2010-es v√°laszt√°si csal√°sokat, vissza√©l√©seket nem vizsg√°lt√°k, nem engedt√©k vizsg√°lni. A teljesen, m√©g saj√°t kor√°bbi, √©rv√©nytelen t√∂rv√©nyeik szerint is √©rv√©nytelen 2010-es v√°laszt√°s ut√°n a G√°rd√°t fokozatosan le√©p√≠tett√©k, felsz√°molt√°k. A FIDESZ "jogfolytonoss√°gra" hivatkozva v√°llalta a kor√°bbi 1989-t√Ķl megk√∂t√∂tt egyezs√©ges betart√°s√°t, de felhatalmaz√°s √©s jogalap n√©lk√ľl alkotm√°nyozott! A jobbik k√©pvisel√Ķinek sorait felt√∂lt√∂tt√©k tapasztalatlan, bev√°s√°rolt √©s f√Ķleg nem magyar "helyettes√≠t√Ķkkel". A le√©p√≠t√©si technika szinte azonos, mint a Kisgazda P√°rt (FKGP) eset√©ben volt anno. Az MSZ (Magyarok Sz√∂vets√©ge) tags√°g√°t √©s szimpatiz√°nsait sz√©tsz√≥rt√°k, megkeser√≠tett√©k, ki√°br√°ndultakk√° tett√©k az eltelt √©vek alatt, k√∂sz√∂nhet√Ķen a "vezet√©s" sz√°nd√©kainak √©s megb√≠zat√°s√°nak, amit a "hatalomnak" nevezett illegitim korm√°nyzat hozott l√©tre, √ľzemeltetett, majd sz√°molt fel.

C√©ljuk akkor az volt, hogy a k√∂ztisztvisel√Ķi √©s a kis -√©s k√∂z√©pv√°llalkoz√≥i r√©teget, az MSZ tags√°g√°nak z√∂m√©t, t√°vol tudj√°k tartani a Jobbik t√°bor√°t√≥l, f√Ķleg, hogy anyagi b√°zist ne tudjanak ny√ļjtani a nemzeti oldal sz√°m√°ra. Az MSZ lelkes tagjai eml√©km√Ľveket sik√°ltak, koszor√ļztak, megeml√©kez√©seket, eb√©deket, vacsor√°kat szerveztek √©s 2010-t√Ķl fokozatosan felsz√°mol√≥dtak, mivel ez volt a c√©lja az Orb√°n-rezsimnek. A jelenleg m√©g l√©tez√Ķ magyarnak nevezhet√Ķ szervezetek, csoportosul√°sok kis l√©tsz√°m√ļak, √©s vezet√Ķik poz√≠ci√≥jukat f√©ltve k√©ptelenek az egy√ľttm√Ľk√∂d√©sre a k√∂z√∂s c√©lok √©rdek√©ben, pedig a magyars√°got csak az √∂sszetart√°s mentheti meg. Ez√©rt visszat√©rve az alkotm√°nyozni sz√°nd√©koz√≥kra √©s azokra akik 1989-es MSZMP √°ltal egy √©v alatt √∂sszet√°kolt "ideiglenes alkotm√°nyt" hiszik megold√°snak:

A Magyarorsz√°gnak nevezett ter√ľletnek √©s lakoss√°g√°nak van √©rv√©nyes Alkotm√°nya, a mai napig hat√°lyban van! A legutols√≥ √©s magyar, Alkotm√°ny 1944. m√°rcius 17-√©n kelt. A kir√°ly n√©lk√ľli Magyar Kir√°lys√°g Magyar Korm√°nya az√©rt alkotm√°nyozott √©s er√Ķs√≠tette meg m√°snap a Nemzetgy√Ľl√©s √©s N√©pszavaz√°s, mert tudt√°k, a n√©metek megsz√°llj√°k Magyarorsz√°got, de azt is tudt√°k, hogy a n√©metek r√∂vid id√Ķn bel√ľl elv√©rzenek, √©s ut√°na szovjet megsz√°ll√°s k√∂vetkezik. Akik most alkotm√°nyozni akarnak, vagy elfogadn√°k a soha meg nem szavazott 1989-es "ideiglenes alkotm√°nyt", azok nincsenek tiszt√°ban azzal, hogy alkotm√°nyoz√°s eset√©n 13,5 milli√≥ (az 1989-√≥ta hatalmat bitorl√≥k √°ltal betelep√≠tett 50%-ban sem magyar) szerint√ľk szavaz√°sra jogosult fog "magyar √°llampolg√°rk√©nt" (plusz f√©l Izrael) szavazni, √©s fogja leszavazni a "magyar kisebbs√©get". Az 1989-es (1949-es XX-as t√∂rv√©ny) alkotm√°nynak nevezett MSZMP √°tirat szerint pedig vissza√°ll√≠that√≥ lenne a "kollekt√≠v bizalmatlans√°g int√©zm√©nye" (ami bebetonozza az elmozd√≠thatatlan k√©pvisel√Ķk √©s kaz√°r-zsid√≥ korm√°nyok jogait). Az 1989-es "ideiglenes alkotm√°nyt" vissza√°ll√≠tani sz√°nd√©koz√≥k val√≥sz√≠n√Ľleg nem olvast√°k el azt a f√∂rmedv√©nyt, ahogy a FIDESZ-KDNP 2011-es illegitim alkott√°kolm√°ny√°t sem. A jelenlegi megsz√°llt Magyarorsz√°g magyar lakoss√°ga nem sz√ľntetheti meg az 1944-es Alkotm√°ny jogfolytonoss√°g√°t, mert erre jelenleg nincs felhatalmaz√°sa, lehet√Ķs√©ge √©s m√≥dja, nem helyezheti hat√°lyba az 1989-es "ideglenes alkotm√°nyt", mert azon k√≠v√ľl, hogy erre sincs m√≥dja, a magyar √©s a nemzetk√∂zi jog szerint az ut√≥bbi nem √©rv√©nyes. A magyars√°gnak jog√°ban √°ll visszat√©rni b√°rmelyik t√∂rt√©nelmi MAGYAR ALKOTM√ĀNY-hoz, mert egyik sem lett n√©pszavaz√°ssal hat√°lytalan√≠tva, de nem t√©rhet vissza egyetlen, az ut√≥bbi 72 √©vben r√°nk er√Ķszakolt √©s n√©pszavaz√°ssal meg nem er√Ķs√≠tett alkotm√°nynak nevezett, felhatalmaz√°s n√©lk√ľli megsz√°ll√≥ korm√°nyok √°ltal √∂sszet√°kolthoz sem! B√°r ez is jogunkban √°llna elvileg, mert:

"Az 1960. √©vi Nyilatkozat a gyarmati orsz√°goknak √©s n√©peknek biztos√≠tand√≥ f√ľggetlens√©gr√Ķl meg√°llap√≠tja, hogy "valamennyi n√©pnek jog√°ban √°ll teljes szabads√°g√°t megval√≥s√≠tani, szuverenit√°s√°t gyakorolni √©s nemzeti ter√ľlet√©t megv√©deni”, illetve hogy "minden fegyveres akci√≥t, vagy a f√ľgg√Ķ n√©pek ellen ir√°nyul√≥ b√°rmilyen megtorl√≥ int√©zked√©st meg kell sz√ľntetni".

"Az ENSZ K√∂zgy√Ľl√©s√©nek, ugyancsak 1960.-ban elfogadott, 1541. sz√°m√ļ hat√°rozata el√Ķ√≠rja azt a h√°rom m√≥dszert, ahogyan az √∂nrendelkez√©si jogot alkalmazni lehet. Ennek megfelel√Ķen, a gy√°ms√°gi vagy az √∂nkorm√°nyzattal nem rendelkez√Ķ ter√ľleteknek jogukban √°ll √ļj, f√ľggetlen √°llamot l√©trehozni, szabadon egyes√ľlni f√ľggetlen, m√°r l√©tez√Ķ √°llammal, vagy szabadon integr√°l√≥dni m√°r l√©tez√Ķ √°llamba A k√©t fenti hat√°rozat r√©v√©n az √∂nrendelkez√©si jogot a gyarmati ter√ľleteken √©l√Ķ n√©pek tagadhatatlan jogak√©nt ismert√©k el." Link


Mint l√°that√≥, az 1944. m√°rcius 19-t√Ķl folyamatosan megsz√°llt √©s gyarmati sorban tartott Magyarorsz√°g magyar lakoss√°g√°nak ugyan√ļgy jog√°ban √°llna √∂n√°ll√≥sodnia, mint Ukrajn√°ban Luhanszk √©s Donyeck megy√©knek, vagy Erd√©lynek csatlakozni az anyaorsz√°ghoz ahogy a Kr√≠m eset√©ben t√∂rt√©nt, de ugyanaz a nyugat, amely l√©trehozta ezt a jogot, k√∂pi szemk√∂zt e jog alkalmaz√≥it, ha nem a kaz√°r-maffia √©rdekeinek megfelel√Ķen √©lnek vele. Kisebb, de m√°r jegyzett √©s nem elhallgathat√≥ kezdem√©nyez√©sekn√©l a J√∂rg Haider-rel szembeni, a nagyon probl√©m√°s esetekn√©l a Lech Kaczy√Īski-korm√°ny likvid√°l√°skivitelez√©se az alkalmazott m√≥dszer. Tov√°bbi k√©rd√©s, kik √©s hogyan d√∂ntik el, ki magyar? Ki sz√°m√≠t magyarnak, √©s milyen alapon? Ebbe m√°r Dr. Hal√°sz J√≥zsefnek is belet√∂rt a bicsk√°ja, √©s mindenkinek, aki r√°szervezett a 2010-2011-es alkotm√°nyoz√°si cirkuszra, melynek v√©g√©n Orb√°n√©k √°tvertek mindenkit. Van √©rv√©nyes Magyar Alkotm√°nyunk, de nem a 2011-es! Az "ellen√°ll√°si jog" minden n√©pnek alapjoga, √≠gy nek√ľnk is. √Člni vele csak √ļgy lehet, ha egys√©get teremt√ľnk 72 √©ves Magyar Alkotm√°nyunk szerint...

B√°r l√°tsz√≥lag nem kapcsol√≥dik szorosan az el√Ķz√Ķekben felvetett alkotm√°nyoz√°si k√©rd√©shez, napirenden van Orb√°n n√©pszavaz√°sa, ami h√°ts√≥ sz√°nd√©kok sor√°t takarja:
"
Akarja-e, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ az Orsz√°ggy√Ľl√©s hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl is el√Ķ√≠rhassa nem magyar √°llampolg√°rok Magyarorsz√°gra t√∂rt√©n√Ķ k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s√©t?
"
Az illegitim korm√°nyzat illegitim orsz√°ggy√Ľl√©se, kollabor√°ns p√°rtjai felhatalmaz√°st k√©rnek arra, hogy egyed√ľli d√∂nt√©sjogot szerezve, egy√ļttal legitim√°lva magukat, d√∂nthessenek Magyarorsz√°gra b√°rmely n√©pcsoport betelep√≠t√©si k√©rd√©s√©ben, √≠gy nem csak az arab √©s n√©ger betolakod√≥k, de az izraeli lakoss√°g betelep√≠t√©s√©nek k√©rd√©s√©ben is, ami am√ļgy is folyamatos az ut√≥bbi √©vekben. Nem az a k√©rd√©s, hogy akarunk-e bev√°ndorl√≥kat fogadni uni√≥s nyom√°sra, hanem az, hogy legitim√°ljuk-e az Orb√°n-rezsim orsz√°ggy√Ľl√©s√©t az Uni√≥val szemben. Ilyen megvil√°g√≠t√°sban a n√©pszavaz√°s felhaszn√°lhat√≥ hivatkoz√°si alapk√©nt az uni√≥s kil√©p√©sre, az izraeli betelep√≠t√©sre, √©s Orb√°n stadionjainak megt√∂lt√©s√©re is Pinochet mint√°ra. Az √°lellenz√©k (a zs√°km√°nyol√°sb√≥l egyre jobban kiszor√≠tottak) nem v√©letlen√ľl tekinti ezt a n√©pszavaz√°st Orb√°n megm√©rettet√©s√©nek. A "nem" szavazat legitim√°lja a "rabl√≥korm√°nyt √©s orsz√°ggy√Ľl√©s√©t", feleslegess√© t√©ve az alkotm√°nyoz√°skor nem v√©letlen√ľl elmaradt, de k√∂telez√Ķ n√©pi meger√Ķs√≠t√©st. Az "igen", polg√°rh√°bor√ļs helyzetet id√©zhet el√Ķ, b√°r a magyars√°g √©s az igen nagy l√©tsz√°m√ļ cig√°nys√°g egy√ľttesen gyorsan "kiut√°ln√°" a bev√°ndorl√≥kat. Nem mell√©kes, hogy az ut√≥bbi √∂sszefog√°s k√∂nnyen zsid√≥elleness√©gbe is √°tcsaphat, ami esetleg bev√°ndorl√≥t√°mogat√°st is kaphat, mivel az ut√≥bbiak nagyon j√≥l tudj√°k, ki az ellens√©g, kik parancs√°ra d√ļlt√°k fel, rabolt√°k ki √©s rombolt√°k le otthonaikat, haz√°jukat √©s kik miatt kellett elmenek√ľlni√ľk onnan.


A n√©pszavaz√°s feltett k√©rd√©se v√©t√≥jogot k√©r az uni√≥s d√∂nt√©s ellen (√©s k√©s√Ķbb ak√°r m√°s uni√≥s d√∂nt√©sek ellene is, a n√©pszavaz√°sra hivatkozva), mag√°ba foglalva az uni√≥s kil√©p√©sre feljogos√≠t√°st, mik√∂zben szembe megy saj√°t alkott√°kolm√°ny√°val, √©s "magyar √°llampolg√°rokra" korl√°tozn√° a betelep√≠thet√Ķs√©get (f√©l Izrael magyar √°llampolg√°r). √Čs m√©g nem besz√©lt√ľnk a "magukat bev√°s√°rl√≥ √°llampolg√°rokr√≥l", akik j√≥ √ľzletet jelentenek a "gyarmati korm√°nynak". A n√©pszavaz√°s √°th√°r√≠tan√° a felel√Ķss√©get a lakoss√°gra iszl√°m bev√°ndorl√≥k fogad√°s√°t is elutas√≠tva, de az "orsz√°ggy√Ľl√©s", vagyis a korm√°ny "n√©pi felhatalmaz√°saal"mindenkit idetelep√≠thetne, akiknek √°llampolg√°rs√°got ad, r√°ad√°sk√©nt a NATO t√°maszpontokat is. Igaz, eddig is ezt tett√©k, de ezek az "√°llampolg√°rs√°gok" √©rv√©nytelen√≠thet√Ķk, mivel erre sincs felhatalmaz√°sa, joga az illegitim gyarmati korm√°nynak. A n√©pszavaz√°s ut√°n, ez m√°r nehezebb lenne, mivel "nem" eset√©n Orb√°n m√°r n√©pi beleegyez√©ssel vihetn√© tov√°bb az izraeli betelep√≠t√©st √©s az Eur√°zsiai Uni√≥ terv√©t. Az uni√≥s kil√©p√©st √©s az Eur√°zsiai Uni√≥ megalak√≠t√°s√°nak azon terv√©t, mely szerint budapesti logisztikai k√∂zponttal az izraeli kaz√°r-zsid√≥k magyar √°llampolg√°rs√°g√ļ (3,5 milli√≥s) r√©sze Magyarorsz√°gra, a m√°sik fel√ľk a megalak√≠tand√≥ Kaz√°ri√°ban, a mai Luhanszk √©s Donyeck megy√©k, valamint a Kr√≠m ter√ľlet√©re telepedhetn√©nek orosz megegyez√©ssel. Netanjahu err√Ķl a "tervezetr√Ķl" besz√©lt 2015. elej√©n, √©s ez√©rt besz√©lt err√Ķl Dr. Dr√°bik J√°nos is az Echo TV-ben, id√©zve Netanjahut. Igaz, a "r√©szleteket" nem ebben a kontextusban eml√≠tve, de ugyanezt kotyogta el Matolcsy is m√°r 2001-ben.

√Ėsszess√©g√©ben: gondolkodjon el azon mindenki a fentiek figyelembev√©tel√©vel, hogy az Orb√°n-rezsim mi√©rt k√©pviseli saj√°t t√∂rv√©nyeit figyelmen k√≠v√ľl hagyva ("nem tarthat√≥ n√©pszavaz√°s uni√≥s d√∂nt√©sekkel kapcsolatban") Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak bev√°ndorl√≥elleness√©g√©t? Mi√©rt k√∂ti ezt a kollabor√°ns orsz√°ggy√Ľl√©s felhatalmaz√°s√°hoz, √©s ez az "orsz√°ggy√Ľl√©s", mi√©rt v√°ndoroltathatna be, t√Ķl√ľk magyar √°llampolg√°rs√°got kapott idegeneket? Egy√ļttal azon is el kell gondolkodni, hogy mi√©rt cser√©lj√ľk le a m√°ig √©rv√©nyben l√©v√Ķ Magyar Alkotm√°nyunkat, mely a magyars√°g jogait a megsz√°ll√°s alatt is el√©v√ľlhetetlenn√© tette, egy olyanra, amely minden jogunk elveszt√©s√©t okozn√°? Mert ez ut√≥bbi k√©rd√©s eset√©ben senkinek ne legyenek ill√ļzi√≥i: milyen alkotm√°ny sz√ľletne egy olyan orsz√°gban, amelynek lakoss√°g√°b√≥l a magukat magyarnak vall√≥ t√©nylegesen magyarok csak egyharmad√°t teszik ki a n√©pess√©gnek, mik√∂zben a magukat szint√©n magyarnak nevez√Ķ √©vek alatt bev√°ndoroltatott √©s √°llampolg√°rs√°got kapott nem magyarok majdnem k√©tharmaddal olyan t√∂rv√©nyeket hozhatnak, amiket k√©s√Ķbb m√©g val√≥di magyar √∂sszefog√°ssal sem lehetne √©rv√©nytelen√≠teni? Aki ezekkel a k√©rd√©sekkel "√ľzletel", vagy h√ľlye, vagy provok√°tor, vagy haza -√©s nemzet√°rul√≥. A l√°tsz√≥lag uni√≥s bev√°ndorl√°spolitika elleni n√©pszavaz√°s Orb√°n√©k √°ltal feltett k√©rd√©se √°tver√©s! "Adj sz√°ll√°st a t√≥tnak √©s kit√ļr a hajl√©kodb√≥l". A megv√°laszolatlan k√©rd√©sekre a v√°lasz: megsz√°ll√°s el√Ķtt, alatt √©s ut√°n is, Magyarorsz√°g a magyar identit√°s√ļ igaz magyarok√©, √©s jog el√Ķtti egyenl√Ķs√©g biztos√≠t√°sa mellett minden Magyarorsz√°got haz√°j√°nak tekint√Ķ nemzetis√©g√©! A "n√©pszavaz√°snak" v√©geredm√©nyben semmi k√∂ze ahhoz, hogy az uni√≥ mit tehet meg, vagy mit nem. Az "illegitim orsz√°ggy√Ľl√©s" akkor is fel√ľl√≠rhat mindent ("nem" eset√©n m√°r leg√°lis n√©pi felhatalmaz√°ssal is)...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Tulok - 2016.10.03. 20:20:05
Az "alkotmányozási mánia" miatt írtam egy választ a feltett kérdésekre (felhasználható):
El√Ķsz√∂r is: Nemzetgy√Ľl√©s igen r√©g√≥ta l√©tezett m√°r a "magyar jogrendben". Ami egyszer jogszer√Ľen hat√°lyba lett helyezve, az mindaddig hat√°lyos, am√≠g hat√°lyon k√≠v√ľl nem helyezik egy tisztess√©gesen lefolytatott n√©pszavaz√°ssal. "T√∂rv√©nytelens√©g jogot nem alap√≠t", m√°rpedig 1944. m√°rcius 19-t√Ķl a n√©metek, majd 1945. √°prilis 4-t√Ķl a szovjetek foglalt√°k el Magyarorsz√°got. Az 1945. I. √©s az 1949-es XX.-as t√∂rv√©ny - az ut√≥bbi a p√°rtok felsz√°mol√°sa, tagok √©s vezet√Ķk letart√≥ztat√°sa mellett, csak a Hazafias N√©pfront r√©szv√©tel√©nek szovjet enged√©lyez√©s√©vel - megsz√°ll√°s alatt j√∂tt l√©tre. A t√∂rt√©neti Magyar Alkotm√°ny, a Nemzetk√∂zi Jog, az ENSZ alapokm√°nya, de az Emberi Jogok Nyilatkozata alapj√°n is √©rv√©nytelen minden olyan t√∂rv√©ny, rendelkez√©s, amely megsz√°ll√°s alatt, er√Ķszak hat√°s√°ra j√∂tt l√©tre. T√∂bbs√©gr√Ķl csak olyan esetben besz√©lhet√ľnk, ami az itt "bolsevik rendet biztos√≠t√≥" szovjet alakulatok l√©tsz√°m√°t illeti. Az 1934-es buharini mint√°ra, a szovjet-csatl√≥s√°llamok sz√°m√°ra kidolgozott 1949-es "alkotm√°ny" soha sem volt √©rv√©nyes! Az 1944-es Alkotm√°ny jogszer√Ľ hat√°lyon k√≠v√ľl helyez√©s√©r√Ķl ez√©rt nem besz√©lhet√ľnk (t√°n a bolsevikok vagy a szovjetek hat√°lytalan√≠tott√°k, akiknek ehhez nem volt joga?), de ez a r√≥mai jog alapt√©zise is. "T√∂rv√©nytelens√©g jogot nem alap√≠t", de ha ez kev√©s, m√©g mindig ott van az ENSZ 1960-as 1541-es hat√°rozata, vagy az alapokm√°ny I. fejezet 2. cikk 4. pontja. Ide vonatkozik 78. cikk √©s szinte valamennyi, mivel orosz r√©szr√Ķl is al√°√≠rt√°k 1945. j√ļlius 26-√°n. De ugyan√ļgy √©rv√©nytelen√≠ti ak√°r az 1949-es, ak√°r az 1989-es alkott√°kolm√°nyokat az Emberi Jogok Nyilatkozata 8. cikkeje, 21. cikk 3. pontja √©s term√©szetesen a 30. cikk. Az 1989-es, MSZMP √°ltal 1 √©v alatt k√©sz√≠tett ideiglenes alkotm√°ny azon k√≠v√ľl, hogy nem er√Ķs√≠tette meg n√©pszavaz√°s, nem hat√°lytalan√≠tva semmit, bels√Ķ jogi ellent√©teket is tartalmaz. P√©ld√°ul a n√©phatalom √©s a "kollekt√≠v bizalmatlans√°g int√©zm√©nye" be√©p√≠tett jogi √ľtk√∂z√©s√©t. Nincs n√©phatalom felel√Ķss√©gre vonhatatlan, lev√°lthatatlan korm√°ny √©s k√©pvisel√Ķk eset√©n, ezt ugyanis m√°r √ļgy h√≠vj√°k: diktat√ļra. Persze R√°kosi-pajt√°s is a "t√∂rv√©nyes √©s alkotm√°nyos rend √©lharcosak√©nt" vonult be a t√∂rt√©nelembe. Ha 1920-t√≥l v√©gig k√∂vetj√ľk az alkotm√°nyok "jogfolytonoss√°g√°t", az els√Ķ t√∂r√©s 1944. december 22-√©n keletkezett, amikor l√©trej√∂tt a debreceni ideiglenes bolsevik korm√°ny, majd 1945. √©vi I. t√∂rv√©ny, amely l√©trehoz√≥i megb√≠zz√°k saj√°t magukat.
A t√©nyszer√Ľs√©g kedv√©√©rt: 1989-ben nem az orsz√°ggy√Ľl√©s alkotm√°nyozott, hanem az MSZMP. √Čs mivel az orsz√°ggy√Ľl√©s nem rendelkezett felhatalmaz√°ssal, ez√©rt lett "ideiglenes" az alkotm√°nyuk. 1996-ig minden volt szovjet csatl√≥s-orsz√°g alkotm√°nyozott √©s alkotm√°nyaikat n√©pszavaz√°ssal er√Ķs√≠tett√©k meg, kiv√©ve Magyarorsz√°got.
A t√∂bbi "√©rv", m√°r ami az "alkotm√°nyozhatunk" mellet sz√≥l, elfogadhat√≥ lenne, ha 5 milli√≥ magyarra nem jutna magyar √°llampolg√°rs√°ggal rendelkez√Ķ legal√°bb 5 milli√≥ zsid√≥, 1,5 milli√≥ cig√°ny, √©s 2 milli√≥ egy√©b nem magyar, de √°llampolg√°rs√°ggal rendelkez√Ķ (ne feledkezz√ľnk meg arr√≥l az egyszer√Ľ t√©nyr√Ķl, ami a TB adatb√°zisban is megtal√°lhat√≥, hogy m√°r 2010-ben is 13,5 milli√≥ TB-igazolv√°ny volt kiadva, ami √°llampolg√°rs√°ghoz k√∂t√∂tt). A helyre√°ll√≠tand√≥ 1920-as vagy 1944-es Magyar Alkotm√°nyok szerint m√©g lehetne √ļjra szabad Magyarorsz√°g, de a mostani megsz√°llt helyzetben, ilyen "√°llampolg√°rs√°gi" viszonyok mellett alkotm√°nyozni csak "alapos tiszt√≠t√°s" ut√°n lenne √©sszer√Ľ √©s c√©lszer√Ľ. Persze √©sz n√©lk√ľl is lehetne (ha Orb√°n√©k, Netanjahu√©k, Obam√°√©k, Merkel√©k, Cameron√©k √©s Putyin√©k hagyn√°k), de akkor kiakaszthatjuk a t√°bl√°t, hogy New Israel, mert √∂r√∂kre leszavazn√°nak benn√ľnket. El√Ķsz√∂r ki kell takar√≠tani az orsz√°got, visszavonni az illegitim korm√°nyok √°ltal kiadott √°llampolg√°rs√°gokat √©s csak ut√°na lehetne a nemzeti √∂nrendelkez√©st aktualiz√°lni...

Gizus! Alaposan belegondoltam... M√©g mindig nem tudatosodott az emberek t√∂bbs√©g√©ben az, hogy Orb√°n alkott√°kolm√°nya illegitim. Nem lehet olyan j√°t√©kot j√°tszani, hogy megtagadja a kor√°bbi illegitim alkotm√°nyoz√°si k√≠s√©rleteket √©s kier√Ķszakolt jogosults√°gokat, mik√∂zben jogut√≥dk√©nt mindent szentes√≠t amelyet kor√°bban egyezm√©nyk√©nt megk√∂t√∂ttek, akkor is csal√°ssal. A "b√ľsszeli pi√°st" sem lehet lev√°ltani, ahogy az eg√©sz EU g√©pezet els√Ķ dolga az volt, hogy az 1989-e "ideiglenes alkotm√°nyhoz" hasonl√≥an, lev√°lthatatlann√° tett√©k (magyar mint√°ra) a tiszts√©gvisel√Ķket. Orb√°n az alapt√∂rv√©nye m√≥dos√≠t√°s√°t m√°r 2-√°n este bejelentette. Ez akkor is megt√∂rt√©nt volna, ha m√°s ar√°nyok j√∂ttek volna ki, vagy siker√ľlt volna mindenkit √°tverni...
#22 | Vakeger - 2016.10.03. 22:27:19
L√©tsz√°mellen√Ķrz√©s megt√∂rt√©nt, ennyi √©rtelme volt a szavaz√≥sdinak! Bor√≠t√©kolhat√≥ volt a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ p√°rtok, √©s emberk√©k felsz√≥lal√°sa, v√©lem√©nye. Tulajdonk√©ppen a "nem" gomb, csak egy √∂ndiagnosztika lefut√°st enged√©lyezett. K√≠v√°ncsis√°gunk kiel√©g√ľlt. A szar √©s v√≠z ar√°ny√°t mutatja. Ennyi! Szavazatokt√≥l f√ľggetlen√ľl, k√©nyszerp√°ly√°n t√∂rt√©nnek az esem√©nyek. Kiz√°r√≥lag csak ennyit jelentettek a szavazatok.
#23 | Renegat - 2016.10.04. 00:48:26
Forró hírek orosz oldalakról:
(az els√Ķ 4 kiv√©tel√©vel)

http://beforeitsn...63090.html

https://mojavedes...th-drills/

http://allnewspip...unkers.php

http://www.mmo-champion.com/threads/2082976-MOE-will-conduct-training-for-civil-defense-with-the-participation-of-40-million-peop

http://www.pravda...ear_war-0/

http://www.kommer...sant_obmen

http://newinform....osam-sirii

http://www.interf...sia/530781

http://smi2.ru/ne...&st=16

http://nation-new...yh-sankcii

http://rueconomic...ert_247371

http://riafan.ru/...gnennyi-ad

http://www.vesti....id=2770163

http://www.vesti....id=2805986

http://newsbuzz.r...nnn_267152

http://ren.tv/blo...nt=4716762

***************************

Aki m√°snak vermet √°s, maga esik bele.Kellett a Fidesznek alkott√°kolm√°ny√°t m√°ni√°kusan v√°ltoztatgatni mindig az √©ppen aktu√°lis el√Ķny√∂k√©rt!Most beszopt√°k az 50%-os szavaz√°si c√©lk√ľsz√∂b v√°lt√°ssal...a vil√°g m√°r r√©g elment mellett√ľk, ez m√°r csak verg√Ķd√©s.

67.media.tumblr.com/80628b1544779c4b42f42cd7c72f40d7/tumblr_oefl18PRBb1qbgoyio1_500.gif
#24 | naiv - 2016.10.04. 01:56:11
Halász Józsefnek, ha csak a bicskája törött volna bele.
Régen volt.
http://szkszhu.sz...llenes.pdf

Az anyag amit √∂sszerakott, mindett√Ķl f√ľggetlen√ľl komoly alapm√Ľ.

Munkájának egy részlete, az alkotmányozásról
http://szkszhu.sz...01207.html

Ez nem sok, de erre is képtelenek voltunk, vagyunk? !!
http://szkszhu.sz...yrovid.pdf

(lehet, hogy az √ļj honfoglal√≥k, majd megval√≥s√≠tj√°k?)
https://www.youtu...edOLPqSpSk

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ki áll a háttérben?
kinek áll érdekében?


a zene
https://www.youtu...ZB8dq-OF-Y

----------------------------

a szöveg
http://viszavzsod...logia.html
#25 | Renegat - 2016.10.04. 15:31:11
Jemen √©s Sz√≠ria.Sz√∂rny√Ľ.Emberek ezek a kapzsi hatalomm√°ni√°sok?

i4.mirror.co.uk/incoming/article8948325.ece/ALTERNATES/s615b/Rescue-volunteer-bursts-into-tears-after-rescuing-a-baby-girl-caught-in-Assad-bombings.png

Az MSM m√©dia elmehet a pits..ba, soha ne b√≠zz az MSM m√©di√°ban.√öjs√°got nem veszek, TV-t nem n√©zek, r√°di√≥t nem hallgatok.Elhallgat, torz√≠t, cs√ļsztat, terel, hazudik, j√≥l fizet√Ķ gazd√°ik √©rdek√©ben.(tisztelet a nagyon kev√©s kiv√©telnek)

http://www.mirror...ar_twitter

https://www.super...world/2166
#26 | Hegel - 2016.10.04. 22:01:38
Tulok Smile
Tudod nagyon j√≥l hogy eleve ez az eg√©sz migr√°nsbizbaxban ingadoz√≥ vagyok, sajn√°lom is √Ķket de nem mi qrtuk sz√©t az otthonaikat 1x √©s nem a mi gyarmati alkalmaz√°sunk miatt olyan szeg√©nyek, Azt√°n hezit√°ltam ezen a szavaz√≥sdin is merthogy tudom lehet t√∂bb k√∂tv√©ny tulajdonos lehet mint a kv√≥ta, meg a fransetudja m√°r lassan fiu vagy le√°ny az ember l√°nya hiszen a hazugs√°gokb√≥l igen neh√©z kibogar√°szni most mi is igaz?

V√©g√©n az√©rt d√∂nt√∂ttem ugy mert √©n szigoruan arra gondoltam ide ne j√∂jj√∂n egy fax se n√Ķket gyerekeket moleszt√°lni..l√°nyom van l√°nyunok√°m menyeim....√©s a t√∂bbi fiatal n√Ķre gyerekre akiket megkell v√©deni ezekt√Ķl. Megint csupa kigyort kan k√≥ric√°l Belgr√°d √©s a M hat√°r k√∂z√∂tt....

Teh√°t tudtam a simliss√©gekr√Ķl √©s tudom sokan ez√©rt nem mentek el, pedig javallom tot√°l figyelmenkiv√ľl k√©ne hagyni majd a 18 ast mert az lesz sz√°mmottev√≥ √©s nincs kire!

√Čn most csak arra adtam a szavazatomat NEM akarok itt migr√°nst se kv√≥t√°val se an√©lk√ľl...ah√°nyszor utazom l√°tom el√Ķz√Ķ betelep√ľltek mind gyereket cipel 1-2-3 meg a pocakj√°ban a sokadik! Kell ett√Ķl m√©g t√∂bb?
Engem a magatartásuk zavar és nem más!

(Jut eszembe azt se szeretném ha ugy járna bárki is mint a gyerekem télviz idején mezitláb jött be mert levetköztették.....)

Azt j√≥l tudjuk ma m√°r az 1-2 vh-t is rosszchild√©k √©s rokefeller√©k finanszirozt√°k s√Ķt valahogy a propagand√°val √Ķk inditott√°k be!

Innent√Ķl kezdve nincs semmi k√©ts√©gen ez a mostani is az arab tavaszokkal az √Ķ hat√°sk√∂r√ľkb√Ķl indult....amig nyomtatj√°k a papirt addig nincs mir√Ķl besz√©lni ....meg amennyit √∂sszehar√°csoltak -√©s m√©g van k√©p√ľk a felel√Ķss√©gr√Ķl besz√©lni (yutuCool nincs k√©ts√©gem hogy az egyszer√Ķ emberek nekik hangy√°nyit √©rnek.

Viszont azt is tudom mindent vissza kell fizetni√ľk szenved√©sben amit okoztak egyenk√©nt emberenk√©nt √°llatokk√©nt n√©pekk√©nt!


Renegat itt irom: a kaz√°rok is a vall√°si fanatizmusb√≥l ered√Ķen belteny√©szett√© v√°ltak √©s att√≥l mazochista er√Ķszakoss√°gaikat erre utalom, mert ha a 2012 blognak igaza lenne tudn√°nak dolgozni is de nem tudnak. N√©zd meg a m√ľv√©szet√ľket...h√°√°√°t nem egy g√∂r√∂g szobor a t√°kolm√°nyuk! Az √©p√ľleteik elmaradnak mindenk√©ppen a klaszicista vagy rokok√≥ √©s egy√©b igen sz√©p mutat√≥s stylusokt√≥l, szke vagy katonaz√∂ld √ľvegh√°zak slusz passz...teh√°t sem az szellemi sem sz √©rzelmi dolgaik de a fizikai √°ll√≥k√©pess√©g se mert l√°ssuk a sportot...sz√≥val??? Grin
#27 | Hegel - 2016.10.04. 22:36:49
"A statisztikák azt mutatják, hogy bevándorlók az állampolgárság megszerzése után 96 százalékban baloldali szavazók lesznek. РMTI."

FR√ĀSZT!

h√ľly√©k!

A migrik alakitana majd egy iszlám pártot aztán a baloldal is pisloghat mint béka a lencsében!
#28 | Renegat - 2016.10.05. 03:51:30
Csupa "j√≥ h√≠r".November 8-√°n az alkott√°kolm√°ny m√≥dos√≠t√°s (parlamenti alapt√∂rv√©ny gy√ļrm√°z√°s) √©s a CETA / Kanada √©s az EU k√∂z√∂tti szabadkereskedelmi egyezm√©ny ratifik√°ci√≥s folyamat√°nak minisztereln√∂ki al√°√≠r√°sa.A CETA √©s a TTIP mgyarorsz√°gi ratifik√°l√°s√°t haza√°rul√°ssal egyen√©rt√©k√Ľ b√Ľnt√©nyk√©nt kell kezelni, ezzel j√∂n be haz√°nkba a GMO tr√≥jai falova.

http://hvg.hu/itt...otak_orban

http://hir-ozon.h...februarban

https://kuruc.inf...

https://www.youtu...NYmJalcdgw
#29 | spartakusz - 2016.10.05. 09:33:55
kedves MINDENKI!

√öjb√≥l √≠rok, pedig nem k√©ne! Erre Tulok Laci √©s Hegel motiv√°lt √©s tegnap a kubiny√≠ m√Ľsor kiakasztott! ide id√©zem m√°solom:

László Kiss1 másodperce
AKARJA E?

"Akarja e, hogy a h√≥h√©r, h√≥h√©rseg√©d hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl is felakasszon, a nem magyar akasztani akar√≥k Magyarorsz√°gra t√∂rt√©n√Ķ k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©se sor√°n?"

Erre 100 %-os a nem v√°lasz!

Szóval Tulok Laci nem ismerek rád szavaztál, és jó tetted!
√Čn nem szavaztam √©n is j√≥ tettem! Magamra se ismerek!

√ćgy vita nem lehet, k√∂lcs√∂n√∂sen tiszteletbe tartjuk egym√°s √°ll√°spontj√°t, v√©lem√©ny√©t!

De tegnap a CNN-es tanítvány remekelt, hallgasd meg itt:

https://www.youtu...FqAeoQpd7A

G√°bor er√Ķsebben, √Ārp√°d megszeppenve, Szilvia diplomatikusan lefolytatott diskurzus ok√°n, ragadtam tollat megint, mert ki √ľresed√©semet,
nem √©des musttal szeretettel, ha nem gy√Ľl√∂lettel t√∂lt√∂tte fel kubiny√≠ √ļr!

Tipikus megoszt√°si tematika alapj√°n , mondand√≥j√°t fel√©p√≠tve hivatkozva, hogy meg gy√Ķz√Ķd√©se, hogy j√≥l d√∂nt√∂tt, hogy szavazott, viszont aki
nem ment el az h√ľlye √©s stb. brut√°lis jelz√Ķkkel illette, diplomatikusan, pl G√°bornak: "h√ľlyes√©geket mondasz G√°bor"
√Ārp√°dot meg gyurcs√°ny √©r√°ba tartoz√≥nak titul√°lta, szeg√©ny √Ārp√°d ny√∂gni nyelni sz√≥lni nem
tudott, v√©g√ľl √Ķ lett diplomata √©s azt k√∂z√∂lte 4-6 h√≥nap m√ļlva t√©rj√ľnk vissza r√°! Szerintem m√©g - m√©g tiszteletb√Ķl kubiny√≠ √ļr fel√©, akit m√©g tisztel hasznos tev√©kenys√©ge miatt, mivel a magyar t√∂rt√©n√©seket olyan sz√©pen adja el√Ķ, hogy √©n is szerettem hallgatni, de tegnap √≥ta ez megv√°ltozott, nekem ne besz√©ljen sz√©pen t√∂bbet, mert amennyire hasznos annyira √°rtalmas is m√Ľsora. Igen "m√Ľt" √≠rtam √©s nem √©l√Ķad√°st, mert az ad√°snak √Ķszint√©nek kel lenni, mint a term√©szetben j√∂v√Ķ ami az √©letet szolg√°lja √©s nem a puszt√≠t√°st!

Szilvi√°val m√°r diplomatikusan besz√©ltek el egym√°s mellett! Pedig milyen egyszer√Ľ lett volna mind h√°rmuknak k√©t v√°llra fektetni a CNN √©s tan√≠tv√°nyt - ha
esz√ľkbe jut a k√∂vetkez√Ķ mondat:
"Hamisk√°rty√°sok asztala mell√© nem √ľl√∂k be j√°tszani, pl√°ne ha tudom, hogy hamisj√°t√©kosok!"

Kubinyí tudja, hisz tegnap is felsorolta és hivatkozott a
400 oldalas √ļjs√°gj√°ra is, ami taglalja az orb√°n
maffia korm√°nyt! De k√∂ti tov√°bbra is a lovat a kar√≥hoz, nem sz√°m√≠t ha nemzetk√©rd√©sr√Ķl van sz√≥ az az els√Ķdleges! Bizony kubiny√≠ az!

L√°ssuk a komcsik 5:3 √©rvel√©s√©t, k√ľl√∂nben elhangzott orb√°n √©s gyurcs√°ny sz√°j√°b√≥l, hogy az 5 milli√≥ √Ķket t√°mogatta, nem √©desek?
Miután én az 5 millióba tartozom, elmondom álláspontomat, véleményemet: ezzel nem a megosztást szítva. Mint azok akik erre használják e témát - ha nem a megértésre sarkalok!
Nem tudom, hogy az 5 milli√≥ nem szavaz√≥ teljes eg√©sz√©ben kikb√Ķl √°ll! Teh√°t amit
√≠rok k√∂vetkeztet√©sek, olyan k√∂vetkeztet√©s, mint az SZ√ď PIRKAD! Teh√°t reggel lesz egy √ļj nap!

Szóval:
1. Vannak, akik √∂nhib√°jukon k√≠v√ľl nem szavaztak,
2. Vannak, akik soha nem szavaztak ennek a maffi√°nak,
3. Vannak, akik haragból nem szavaztak,
4. Vannak, akik, ismerik a szerepl√Ķket √©s a k√©rd√©st meg√©rtve nem, szavaztak.
5. Vannak a ki√°br√°ndultak, akik nem szavaztak, 6. √©s vannak, akik tudnak, l√°tj√°k a j√∂v√Ķt, l√°tj√°k, hogy 4-6 h√≥nap m√ļlva mi lesz √©s mi√©rt volt ez a cirkusz, ehhez nem adt√°k nev√ľket, ezekhez tartoz√≥nak √©rzem magam! Vigy√°ztam csal√°domra, √≠gy a csal√°db√≥l t√∂bb mint 50 %-a szavazott - nemmel - meg√≠rtam ezt is, teh√°t ha minden szavaz√≥ csal√°d ezt tette volna,
akkor eredm√©nyes a szavaz√°s, nem √©rv√©nytelen, amit kubiny√≠ √ļr is elismer √©s mondja, de mondja azt is, hogy siker a "3.3. Milli√≥" nem szavazat. Igen az.
Pillanatnyi √∂r√∂m √©rz√©s okoz√°sa, majd megl√°tj√°tok 3 milli√≥ak - p√°r h√≥nap m√ļlva!

Azt is leírtam, ha eredményes lett volna a szavazás, az eu trv-el érvénytelenítik!

Befejez√©s√ľl, mert m√°r megint 2. Oldaln√°l tartok, tudom√°sul kell venni, hogy gyarmat, megsz√°llt orsz√°g vagyunk - j√≥ legyen, mert 1942-ben m√©g Magyar kir√°lys√°g volt, bizony√≠tom egy 10 fill√©resemmel - ami nem sz√Ľnt meg a mai napig, mert ut√°na er√Ķszakkal er√Ķltett√©k r√°nk idegen hadseregek √°rny√©k√°ban
a diktat√ļr√°t helyi kollabor√°nsvezet√Ķkkel! Legyen a pont 1944, m√°rcius 19., a n√©met megsz√°ll√°sunk ideje napjainkig!

Az√≥ta dirig√°lnak nek√ľnk hamis pr√≥f√©t√°k ontj√°k az √©szt, √ļgy kiforgatva, hogy ember l√©gy a talpadon, hogy meg√©rtsd mi a val√≥s√°g, h√°t ez van, √©s ezekkel, aki j√°tszik az a cinkosa, √©s lehet f√©nyezni magukat
lelkiismeret√ľket, nyugtatgatni vagy tov√°bb √Ľzni a hamis besz√©det tudatlanul vagy tudatosan megb√≠zva a keny√©rad√≥ gazd√°inak sz√≥t fogadva, mert √©lete, csal√°dja fennmarad√°sa vesz√©lyben van. Mert megfenyegett√©k, √©s kollabor√°ltt√° v√°lik, azaz haza√°rul√≥v√°!

De megtehetem-e √©n, hogy √≠gy jellemezem √Ķket? Nem mert √©n is a megoszt√°st szolg√°ln√°m vele √©s a r√∂h√∂g√Ķ
harmadik érdekét szolgálnám vele!

EZ√ČRT MEG√ČRTEM A 3.3 MILLI√ďT SZAVAZ√ďT IS √ČS AZ 5 MILLI√ď NEM SZAVAZ√ďT IS, MERT IGAZUK VAN! NEM KERESEM AZ INDOKOT, HOGY MILYEN MEGAL√ĀZ√ď S√ČRT√ē JELZ√ČSSEL ILLESSEM!

√Č R T I T E K?

SZERETETTEL ID. KISS L√ĀSZL√ď

B√ĀZAKERETTYE, 2016-10-05.
#30 | spartakusz - 2016.10.05. 11:10:50
HA NEM TUDJ√ĀTOK NY√ć TANI - √ćRJ√ĀTOK MEG √ČS EZT IS BEM√ĀSOLOM - K√ČT VERSEM AMI MEG LETT, MERT ELVESZETT, AMIKOR T√ĖNKRE MENT A G√ČPEM!

https://www.faceb...1606492409

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum