Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Versenyfutás az idővel...
Versenyfutás az idővel...A tervezetten kialakított világhelyzet társadalmi folyamatok sorát és változását indítja el nap mint nap, nem csak változásra célként megjelölt országokban vagy régiókban, de ott is, ahol a vélekedések szerint a folyamatokat generálják. Még most az elején kell tisztázni, hogy egyes országok világméretű kihatásokkal bíró manőverei nem az adott ország lakosságának döntéseit tükrözik. A világon Dél-Amerikától Kamcsatkáig, sehol sincs önálló döntéshozatal egyetlen kormány részéről sem. A mesterségesen gerjesztett konfliktusok ugyan egy átfogó terv részei, de a színen megjelenő politikai szereplők "tevékenysége" számukra jobb esetben bizonytalansági tényezőkkel tűzdelt stratégiai fontosságú betervezett lépés a Grand Chess sakktábláján, rosszabbik estben kényszerpálya. Ez utóbbi képez olyan-amilyen "perspektívát" a világ országainak túlnyomó részében, de nem kíméli azokat sem, akik a nem várt következményekkel vagy a menet közben átrendeződő erőviszonyokkal nem tudtak előre számolni, pedig a folyamatok elindításában meghatározó volt a szerepük.

Mindezek a bizonyos szinten megrekedt, előregyártott tervezetek elővarázsolhatók, mint a nyuszi a kalapból, de a "végjáték" meglehetősen sok meglepetést tartogat. Ilyen a vegyes, keverék népesség kialakítási terveinek erőltetése (Kalergi-EU), vagy ezek megvalósított formáira törekvés, lásd USA, ahol különböző származású és nemzetiségű emberek és annak látszók mondják magukról, hogy "nemzet" és sokan még el is hiszik. Kipróbálták az NWO típusú felépítményeket is. Sztálin rémálom Szovjetuniója vagy Kína kommunistának mondott kapitalista-bolsevik diktatúra-egyvelege is érdekes, bár gyenge lábakon álló próbálkozás. Aki elhiszi vagy azt sugallja, hogy a Kalergi-terv megvalósítható, az másokat néz hülyének, és magáról állít ki hasonló tartalmú bizonyítványt. Soros, Merkel vagy az ún. "EU-irányítás" egészen más jellegű megbízást teljesít, melyről már többször írtunk.
Az Európai Unió létrehozásának lakosság által elképzelt tervei messze állnak azoktól a megvalósított "vívmányoktól", amelyekkel jelenleg az EU "dicsekedhet". Európát zsidó-amerika európai zsidóbérenc kormányok segítségével több szinten kifosztotta, és jellemzően Trumpnak még van pofája nagyobb NATO költségvetési szerepvállalást szajkózni Európa részéről, hogy "a NATO költségvetését ne csak az amerikai állampolgárok adójából állják", amikor az USA eddig is más országok kifosztásából tartotta fent magát és hadseregét. A mohóság nem ismer határokat. Egyszerre kívánják kifosztani, leigázni, polgárháborúba, arabok és oroszok elleni háborúba hajszolni és teljes kiszolgáltatottság állapotába taszítani Európa nemzeteit.


Mindezt Amerika érdekeire hivatkozva, de valójában az AIPAC, az amerikai zsidó-lobby érdekeinek és hasznának növelése miatt kényszerítik ki. Ahogy előre látható volt, amerikai és európai zsidó, orosz, izraeli zsidó érdekek ütköznek. Magyarország Európa egyik legnagyobb (kazár) zsidó közössége Orbánostól, népszavazásostól tiltakozik a kötelező betelepítés ellen. Mivel Magyarország Izraeli gyarmat, orosz, NATO, amerikai és izraeli kazár-zsidó felügyelet mellett, nem elhanyagolható tényező az Izrael-barát amerikai és az amerikai kazár-zsidó szembenállás a "megálmodott" Eurázsiai Unió, a hamarosan létrejövő Kazária és Magyarország között. A muszlim "antiszemitizmust" jelentős veszélyforrásként értékelik azok, akik nem is sémi népcsoportok tagjai. Pedig, mint korábban jeleztem is, Európa képes lenne megvédeni magát zsidó kormányai és a szintén zsidó vagy zsidóbérenc EU irányítás nélkül. Ezt a koloncot csak Európa népei tudják lerázni magukról. Az EU-ról alkotott "népi elképzelés" ténylegesen ezt az egységet támogatta volna.

Zsidó-ügyileg a helyzet bonyolult. A szemben álló felek két fő zsidó oldalra oszthatók. Egyik oldalon állnak az Ábrahám népe típusú vérfertőzöttek és kazár-zsidó vazallusaik, a másikon szintén kazár származású konkurencia, de ez utóbbiak is megoszlanak orosz, európai, kínai, izraeli és és amerikai Izrael-párti kazár-zsidókra. Az izraeli kazár-zsidók (Izrael lakosságának 98%-a) menekülne a közel-keleti csapdából, nem kívánva megvárni a Közel-Kelet totális háborúját, melybe a Bilderberg Group, a Goldman Sachs és New York-i zsidó világkormány tervei és tevékenysége alapján került. Hruscsov és J.F. Kennedy idejében még szovjet- amerikai preventív atomcsapást terveztek Izrael ellen atomfegyverkezése miatt. Mára Izrael jelentős atom ütőerő birtokosa lett és egyre gyakrabban keveredik összetűzésbe létrehozóival. Ettől függetlenül szerepe alapján egyre több a belső feszültség Izraelben is, és ezeknek a feszültségeknek a mintázata is kísértetiesen hasonlít az európai, de elsősorban magyar állapotokra. Soha nem látott politikai és személyes támadások zajlanak az egykori szövetségesek részéről Netanjahu és Avigdor Lieberman védelmi miniszter ellen, fasiszta veszéllyel riogatva minden médiaplatformon, csakúgy, mint Lieberman elődje Moshe Ya'alon. Véleményük szerint a rasszizmus, az erőszak és a szélsőségességek aláássák az ország erejét és káros hatással gyakorolnak az IDF-re (Israel Defense Force - Izraeli Védelmi Erők).


Ya'alon szerint "a kormányt támogató bírák és a Legfelsőbb Bíróság a jogállamiság kárára tiszteletlenek". A megalakuló félben lévő, ún "józan jobb-közép" tábor magát tekinti normálisnak, és nem normálisnak azokat, akik nem tartoznak közéjük (ahogy elmegyógyintézetben a betegek). Sokan nehezményezik, hogy eltűnnek a releváns hírek, az izraeli társadalom belefáradt a képmutatásba, politikai korrektség látszatának fenntartásába (bár ez némi értetlenséget válthat ki a világ túlnyomó részéből, mert ebből a látszat fenntartási kísérletből nem sokat lehetett tapasztalni), a szervezett bűnözés, a csalók, a nemi erőszakot elkövetők, a családi bűnözés takargatásába. A hatalmas egójú jogászokból is elegük van, akik képviselik a felsorolt bűncselekmények elkövetőit. A bűncselekmények lefedettsége aláásta a beteg és fáradt izraeli politikusok és a közvélemény bizalmát a Legfelsőbb Bíróság állásfoglalásaival szemben. Az izraeli társadalom elvesztette a hitét az igazságszolgáltatásban, a jogállamiságban. Ya'alon jogi reformokat sürget a korrupció és a bűnözés ellen (pedig meg sem fordulna a fejünkben, hogy Izraelben ilyen lehetséges). A közelmúltbeli politikai fejlemények azt jelzik, hogy az orosz bevándorlók, akik beléptek az izraeli politikába az 1990-es évektől, elérték, hogy a legbefolyásosabb pozíciókat szerezzék meg a kormányban. A volt védelmi miniszter szerint rémálom a "normális" tábornak, ha szaúdi király Salman és az egyiptomi elnök Abdel Fattah al-Sisi, együtt ülnek ugyanazon a pódiumon Netanjahuval és Liebermannal, és együttműködési megállapodást írnak alá. Számos nagy horderejű politikai szereplő úgy véli, hogy a Benyamin Netanjahu a legrosszabb dolog, ami történt a Izrael állam történelemében. Az "ígéret földje" ellenkezője lesz annak amit vártak. "Ez a föld nem létezett a múltban, és nem létezik most sem".

A fentieket Ya'alon együtt az ex-IDF vezérkarrral Gabi Ashkenazi és Benny Gantz, a cionista Camp pártelnök Jichák Herzog, a volt belügyminiszter Gedeon Sa'ar, az egykori Shin Bet belbiztonsági szolgálat főnöke Yuval Diskin és a korábbi külügyminiszter, Tzipi Livni egy csapatban látja így, és körülbelül hasonló bűnügyi állapotokat láthatunk Magyarországon is. De: "Amilyen a főnök, olyan a beosztott." Mert az ún. jobboldali média Orbán és Matolcsy zseniális pénzügyi manővereiről áradozik, Bayer Zsolt, Bogár László és Boros Imre közös műsorában, miközben számszerűsítve kimondják, hogy az évi 10 ezer milliárd forintot meghaladó, a magyar GDP-ből, a "nyugat által ellopott zsákmányból" (valójában jelentős része a FED-hez vándorol) visszaosztanak 1-2%-ot, de szerintük ez már a múlté. Annyira nem az, hogy a Magyarországot sújtó zsidó uralom legalább 150 éve külföldre, többnyire az USA-ba "üldözi" a horribilis, a magyar államadósságot többszörösen meghaladó étékű találmányainkat felfedezőikkel, kifejlesztőikkel együtt. Most már Dr. Horváth professzort is...


Valójában annyiban változott a korábbi Magyarországot eláruló bal-liberálisnak csúfolt kormányok privatizációs és költségvetési lopások, csalások bűnlajstromához képest a helyzet, hogy Magyarország lakosságának jelentős hányada külföldön jobban fizetett, belföldön messze a nyugat-európai bérek alatt vált rabszolgává. Elsősorban német cégek rabszolgáivá, amit egyre ferdébb szemmel néznek az osztozkodásból és részesedésből kizárt bal-liberálisok. Egyre gyakrabban hangzik el részükről, hogy "könnyű közpénzekből politizálni". Sérelmezik a "kiválasztódás" alapjainak kisajátítását, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egyre mélyül a szakadék a kiválasztott zsidó irányítás és a leszakadók között, bár ha nem emlékeznének rá, a magyarsággal ők is ugyanezt tették. Igaz, korábban, még tabunak számított a pénzügyi világot támadni, mert a zsidók és kazár-zsidók nyomban "antiszemitizmust" kiáltottak. Mára már ez is kimondható a médiában. Azzal együtt, hogy csak a pénzvilágot érte kritika, de a zsidóság reagált rá, magára véve a megalapozott vádakat. Akinek nem inge, ne vegye magára... de akinek inge, öltözködjön már fel! Nem mellesleg a FIDESZ-KDNP diktatúra alatt is ugyanúgy eltűnik a GDP tetemes része EKB-Bázel-FED vonalon, mint korábban.

Az amerikai zsidók által szervezett európai "antiszemita" muszlimok bevándoroltatása jól mutatja összetartásukat. Az amerikai zsidók nagy ívben tesznek az európai zsidók érdekeire, ahogy Európa lakosságának is. Mivel széles körben ismerté vált George Friedman általunk is jól ismert beszéde, világossá vált, a militarista geopolitika nem csak napirenden van az angolszász-Amerikai Birodalomban, de törekvéseik is jól láthatók. Az "angolszász tengely" látszólagos előnye valóban csak látszólagos, mert e tengely olyan kerekekkel gurul, melyeket a becsapott népek adnak alájuk. Ennek a maffiacsoportnak 2009-ben már égetően szükségessé vált egy újabb és nagy gazdasági potenciállal rendelkező, kifosztható "gazdatest". Európa és főleg az NSZK, az USA és Oroszország közé szorulva ugyanolyan helyzetben van, mint a múlt században az I. és II. Világháború idején. A páston ugyanaz a három hatalmi játékos rókázza össze a terepet.
A játszma elemei fontos és 1954-ben előre tervezett lépéseként létrehozták az ukrajnai válságot, ami Európa orosz energiaellátását veszélyezteti. Fontos elem a görög válság létrehozása is, mert a görögök kifosztása, 2001-es EU-ba erőltetésükkel lehetővé tette a Goldman Sachs számára, hogy tönkre tegye a 2001-ig elég jól működő görög gazdaságot, leválasztva Görögországról az Égei-tenger gázmezőit és Ciprussal együtt a Leviathan-medencét. Manapság felelőtlen elemzők gyakran hibáztatják a görögöket, lustának adókerülőnek, a bevándorlók ellen nem megfelelően fellépő EU tagországnak nevezve, de már 2010. előtt is állandó problémát jelentett a görögök számára, hogy az EU kötelezte a menekültek fogadására, de támogatást ehhez nem volt hajlandó nyújtani. A "bevándoroltatáshoz" természetesen szükség volt az amúgy akkor még nem túl "zajos" Közel-Kelet feldúlására, mert különben nem lehetett volna elindítani a menekülthullámot. Az "Arab Tavasz" óriási hasznot hajtott a "befektetőknek", és előkészítette a menekültáradat megindíthatóságát.


Soros és Merkel végrehajtó tevékenysége lehetővé tette Európa harapófogóba szorítását, a kollaboráns kormányok és az EU irányítás velük közösen megásta Európa sírját, de még nincs lejátszva a meccs. Nem biztos, hogy az kerül a gödörbe, akinek szánták. Az előkészületek részleteiről és a megvalósítás fázisairól már többször írtunk a korábbi cikkekben, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egyre több "rés nyílik a falon". Egyre több az érdekütközés és egyre nagyobb azoknak a száma is akik perifériára kerültek a korábbi bűntársak közül, vagy a vesztüket érzik. Aki háborút akar nyerni, ne szaporítsa az ellenségei számát. Egy folyamat elindítása mindig együtt jár azzal, hogy az ellenzők és ellenérdekeltek reagálnak rá. "Ellenségem ellensége a barátom", ami részben vagy ideiglenesen igaz is, viszont nincs hosszan tartó "ilyen barátság", ha nincsenek tartós közös érdekek, és itt nem a kazár-maffia rablógyilkosságban közös bűnrészességét kell ez alatt érteni.


Európa lakossága le tudja állítani a jelenlegi folyamatokat, ha tömegesen felismeri valamint a veszély nagyságát és súlyát megérti, felfogja, hogy a döntés "még" a kezükben van. A nyugati rendszerekben még eltávolíthatók a korrupt, megvásárolt vagy Európa elpusztítására kinevelt beépített kollaboráns politikusok. 2010. elején ennek tudatában adta ki az EKB a tagországok vezetésének szóló utasítását, melynek utolsó lépése a szükség/rendkívüli vagy hadiállapot elrendelése. Kelet-Európában Magyarország az a hely, ahol jog és törvényesség szerint még érvényes rendszer sincs, ami szintén nem véletlen, de lehetőséget nyújt egy helyreállításra vagy új rendszer kialakítására. Ez egy olyan fegyver, amit mindkét oldal felhasználhat, mert a magyarság és az etnikumok még nem kerültek lélekszám hátrányba a folyamatosan betelepülő kazár-zsidókkal szemben. Az Eurázsiai Unióban logisztikai központként erre már aligha lesz esély... Kelet-Európa többi részén szintén rosszabb a helyzet, mint Dél, Észak -vagy Nyugat-Európában, mert a bolsevikok utódaikról "gondoskodva", átmentették a hatalmukat, ismételten, sokadszorra kirabolva az őslakosokat. A Balkán és Kelet-Európa lakossága meg sem kóstolhatta azt a "demokráciát", ami nyugaton még most is többet nyújt, mint Kelet-Európában a boldogan megélt átverések időszakában, bár nem illik fekete-humorral elviccelődni e szomorú vonaglást. Elmúlt az az idő, amikor még összeesküvés-elméletnek tarthattak minden olyan előrejelzést, amelyek most valóságként néznek vissza ránk. És ezek közül nem a tömeges és fizetett (hivatásos) bevándorlók jelentik a legnagyobb problémát. Ez utóbbi kérdést megoldaná az 1989-előtti határőrség kicsit megerősítve modern technikával, de mit sem ér a lakosság hajlandósága, ha korrupt uniós irányítás ezt meggátolja.


A fentebb említett izraeli Ya'alon volt védelmi miniszter sirámaival egyenértékű az az 1417 EU rendszerszintű csalásait taglaló jelentés is (a tényleges bűncselekmények száma ennek sokszorosa lehet) amit Dominic Raab brit államtitkár (jordán pozitív) emleget, de a bűnelkövetők származási szintjén Izralben és az EU-ban is ugyanaz a felhozatal. A brit kilépéspártiak június 23-án bizonyíthatnak, csak ügyeljenek arra, hogy ne azt a marokkói beszerzésű választási programot használják a szavazataik összesítésére, amivel a magyarországi választásokat szokták elcsalni. Feltétlenül ajánlható számukra az elcsalt osztrák elnökválasztás, vagy a szintén elcsalt skót elszakadási népszavazás tanulmányozása. És most ugrik a majom a vízbe: mi lesz a kifosztott tagállamokkal az EU felbomlása után? Merthogy felbomlik, az biztos! És City of London az USA-val, vagy helyesebben fogalmazva az IMF-el, a Világbankkal, a Wall-streettel, a Goldman-Schs-szal karöltve (bűnszövetkezetben) lelép a zsákmánnyal. Ez esetben nem csak Izland brit "befektetőknél" nyoma veszett 25 milliárd eurójáról, vagy a norvégok 40 trillió korona feletti eltűnt megtakarításairól van szó. Nem csak a Londoni Központi Bank és a Holland Központi Bank wolframra cserélt aranyrúdjait kell keresni, hanem azt a hihetetlen mértékű károkozást is, az ellopott tízezer milliárd eurók mellett, ami be sem került az emberek zsebébe, mert nem jöhetett létre.
Hát ezért kell versenyt futni az idővel, nekünk és hozzánk hasonlóknak az életért, a még emberkategóriába sorolható tájékozatlanoknak azért, hogy utolsó lehelletükig teletömhessék az ismert körökhöz tartozó cégek, szolgáltatók "tulajdonosainak" zsebét, a kazár-maffiának meg szintén az életéért, előlünk és egymás elöl is... bár nehéz lesz kezelniük az olyan katonaságot, amelyik átáll az ellenségeik oldalára.
A hazafiság manapság már nem a zsidók iránti lojalitást jelenti...

"Lassan írom", hogy Brüsszelben is megértsék (ez a TV-reklám helye): nem csak a magyarországi zsidók nem szeretnének antiszemita muszlim bevándorlókat, de az ország az ilyen tranzakciókat mindig megszívó lakossága sem kér semmilyen bevándorlókból, még izraeliből sem, ahogy a bűnöző EU irányításból, úgy a felhatalmazás és jogalap nélküli országfosztogatókból sem. A TTIP "szabályozásánál" is már figyelembe vették a kipróbált és jól bevált 1989-es magyarnak csúfolt, az MSZMP által összetákolt illegitim "Ideiglenes Alkotmány" bebetonozott "kollektív bizalmatlansági elvét". Ennek örömére a Lisszaboni EU 2010-ben sérthetetlenséggel ruházta fel minden közszolgáját (még a leglenézettebb takarítónőt is), de zsidó-amerika konzorciumai már saját bíróságot akarnak. Ettől már csak egy lépés a kötelező vásárlás a hátrányos helyzetű milliárdosok megsegítésére (90% beszolgáltatása), és a gyárakban, üzemekben szolgálatot teljesítő rögtönítélő bíróságok és kivégzőosztagok kikövetelése. Mindez olyan "csekélységekkel" kezdődött, mint a felelősségre vonhatatlan, leválthatatlan, mentelmi joggal rendelkező képviselők, a médiacenzúra, majd a politikai "elit"(ta az eszét) törvénybe iktatott csalási, lopási, gyilkolási jogai, és a holokauszttagadás büntethetősége. Mi ez, ha nem visszarendeződés, visszafejlődés (hűbérurak, vármegyerendszer, pallosjog stb.)? A hülye bevándorló meg azt hiszi, hogy Európa az "ígéret földje". Pedig ha tudná, hogy csak indoknak és hóhérnak kell, meg céltáblának, inkább az Antarktiszra vándorolna ki, de akkor Soros és az EU nem fizetné a fűtésszámláját...

/Tulok/

Soros hálózatok: Link

  Hozzászólások
#11 | spartakusz - 2016.05.31. 14:12:36
és itt egyben el is olvashatod:
http://www.corvin...pponyi.pdf
#12 | Tulok - 2016.05.31. 15:56:12
Renegát (Bélám)!
Először is az első linken Shlomo Sand hülyeségeket irkál, valószínűleg nem véletlenül. Az askenáz kifejezés a középkori héberből származik és "Németországot" jelenti, és amely szó vagy "nép" nehezen létezhetett volna Mózes idejében, mint ahogy nem is létezett. Ez csak a szokásos zsidó hazugságot taglalja. A cikk írója ezután nagyot ugrig 1048 tájékára, ahol szintén azt írja, hogy az oroszok bekerítve tartották az askenáziakat, amikor askenázi zsidó ekkor csak Európában létezett, ott is főleg észak-francia és német területeken. Visszatoloncolásuk a 12-13. században kezdődött keletre, de nem az Orosz Birodalomba. Erről külön megemlékezik az Aranybulla is (mivel ide is jutott belőlük, de már akkor sem számítottak preferált csoportnak). Ezután megint nagyot ugrik a szerző az 1800-as évekre. 1910 környékén kicsit vad adat a 66 millió keresztény legyilkolása Oroszországban, mert az akkori lakosság több, mint egyharmada lett volna, de nem kicsit nem ismeri a jelenleg zajló ukrajnai háború 1954-es előkészítését, Európára gyakorolt hatását, okait sem. Csak egy lencsén keresztül, lát, az orosz - kazár-zsidó ellentéten keresztül, ami azért nem kicsit sántít... mivel nincs ilyen ellentét, legalábbis Izrael és Oroszország között...
Az egész írás, bár zsidóellenességet sugall, valójában az askenázi zsidóság ősiségét, Mózes előttiségét próbálja beültetni az olvasó tudatába, ami hazugság.

A második link már másról ír és nevén nevezi a gyereket, vagyis azt mondja amit én is gyakran szoktam, hogy a kazár-zsidó csak esetlegesen zsidók, de csak vallásilag. Ilyenkor a zsidó szó jelentése nem egy amúgy kitalált fajt jelöl, hanem csak vallást, de a keresztény sem egy faj, ahogy a muszlim sem.

A harmadik link még mélyebbre nyúl. David Chilton fején találta szöget, amikor arról ír, hogy Biblia eredetileg nem is zsidónak, hanem judahitűnek hívja az alakváltó vérfertőzötteket, vagyis azokat akiket most zsidónk hívnak, vagy ezt állítják magukról. Josephus Flavius valószínűleg nem látta előre a jelenlegi állapotokat, de ahogy Ő, úgy minden logikusan gondolkodó "ember" is rájön, hogy a belterjességet meg kell szüntetni. A lopott zsidóság Arthur Koestlernek is szemet szúrt.
Látszólag ezért ki is nyírhatták volna, de a Herzl-féle hazugságok mellé távlatilag ez is szükséges. Korábban írtam már arról, hogy nem véletlenül hozták létre a "fehér" kazár-zsidót...

A negyedik linken szerepelő cikk már hosszabb ideje kering a neten. Benjamin H. Freedman a 2005-ös genetikai vizsgálat nélkül is bizonyította a "hamis zsidók" létét. Akik most a politikai életben zsidónak vallják magukat, elsősorban itthon, kezdve a Gyurcsány és Orbán félékkel, csak a belterjesség velejáróit örökölték. A szociopata-pszichopata érzelemmentességet és a gátlástalan harácsolást, de ezt minden vérfertőzött örökli érzelmek helyett, mindegy, hogy kazár, cigány, vagy örmény, esetleg Mohamedán afgán, vagy iraki. A vérfertőzésnek minden népnél ugyanaz a hatása, de ettől még a púposok sem lesznek külön faj. Freedman beszédével a régi, 2008-2010 közötti Posta-oldalon sokat foglalkoztunk.
A hatodik linket ugyan én raktam fel, de szerzője nem ismerte fel, hogy van Ábrahám-népe és kazár típusú zsidó, de csak az araboktól származó vérfetőzöttek szemiták. A kazár-zsidó nem szemita származású, de a hamis zsidóságával takarózik. Ezért nem lehetunk velük szemben "antiszemiták"...
Mindezeket tévhitek és megtévesztési szándékuk miatt írom, bár Gyurcsány elég pontosan definiálta a "politikai kaméleont". "Ha kell akkor cigány vagyok, ha kell zsidó...", de tőle nem is vártunk mást...

Jancsi (Naiv)! Mint említettem volt többször is korábban, előbb-utóbb lesz Nagy-Magyarország. A "könyv titka" nem fog EU-revíziót magával hozni, de lesz magyarnak mondott kazár zsidó területegyesítés orosz-izraeli nyomásra. Zsidóék elérkezettnek látják az időt, hogy az általuk trianonnál szétszedett Magyarországot saját maguknak egyesítsék...
#13 | spartakusz - 2016.05.31. 16:13:53
Zsidóék elérkezettnek látják az időt, hogy az általuk trianonnál szétszedett Magyarországot saját maguknak egyesítsék.."

Tulok Laci és ez baj? Szerintem nem. A hamis zsidó - zsidó komoly ellentét feloldására hozzák létre. Benne ha úgy lesz, akkor lesz feladatunk. Mert bebizonyosodik, hogy minden lehetséges - elvenni is és vissza adni is!
Utána kell észnél lennünk!

spari
#14 | Hegel - 2016.05.31. 23:38:32
Spari amit maguknak akarnak létrehozni hogyan tudnád azzal a kevés lefegyverzett magyarral rendbehozni? Ráadásul anyagilag is lefosztottan???

Én csak azt nem értem ha fehérbörü népség ők is miafenéért akarják a fehéreket kiirtani ezzel a keleti és afrikai népséggel? Még jobban belterjesek lesznek vérfrissités nélkül, vagy belefeketednek kivül is nemcsak bévül.
#15 | spartakusz - 2016.06.01. 08:53:10
Kedves Hegel!
Nem könnyű, de nem lehetetlen! Módszere - saját fegyverével - tehát amíg engedik minél több magot elhinteni szükséges - ezért kérek mindenkit
TERJESSZÉTEK!

https://www.faceb...iss.505523

SPARI...................
#16 | Hegel - 2016.06.01. 13:01:21
Apari én azt látom alapjábanvéve hogy az emberiség nagy része még mindig a csimpánz szintjén van...csoportokba tömörül és a többi csoportot hajkurássza territórium védésben. Ebben az alfahimek és nőstények a hangadók, rikácsolnak állandóan.

Az emberréváláshoz szellemi munkára van szükség nem kereskedelemre, bankokra, vallások-politikájára!

Amig az ideológiák(vallási) emberellenes tartalmakat közölnek és fanatizálnak addig még a csimpánzgazdi alatti mértéken van a potenciális emberanyag, és nem EMBER!
Egyetlen hit lehet az EMBERé a természet mély tisztelete aminek része ő maga is. Nem felette áll de ma még bőven alatta bárhogy is akarja kormányozni befolyásolni!

Lelesz takaritva ez a népség is ugy ahogy a többit is elmosta az ár, és lehet előlről kezdeni.

Nézem R fazont a faxbuk oldaladon röhögnöm kell a kazárok márha közelkeleti embert annak véljük széles arccsontu és kerek fejüek mig a képen egy totál északi nordikus pofát látok!
Elgondolkodom már a 60-70 években is meghökkentő aberrált dolgokat lehetett hallani az északi népek xexkulturájáról....már értem mire ez a nagy buzulás.
#17 | odon0803 - 2016.06.01. 15:27:35
Válasz

Nincs-tilos országban
Égre fröccsen a tinta
Tavon fodrozó hab is
Gyűlölet minta

Nincs-tilos országban
Lelkükben bujdosók
Keresik a hazát
A nyugtot adhatót

Arcukon bélyeg
Bűnös vagyok
Légy bárki
Megítélhetsz

Nincs-tilos országban
Ártatlan bűnösök
A reményben bízhatnak
Igazuk rab szavak mögött

Nincs-tilos országban
Szorgos kezek írnak
Hamisak nyájasak
Magyar lelket tipornak

Vallásuk gyűlölet és megvetés
Nevetve esznek isznak
Tudják
Mindig lesz új vetés

Nincs-tilos országban
Szorgos kezek vetnek
Életet adnak a léthez
Míg rajtuk nevetnek

Miért tartod hóhérod magyar?
Hisz mást érdemel
Miért hogy e kérdés most?
A válasz fölé emel?

Félre minden alázattal!
Félre a gyávasággal!
Félre meddő vitákkal!
Az igazság csak egy!

Nincs-tilos országot
Elsöpörni kell!
#18 | spartakusz - 2016.06.01. 19:59:56
Kedves Hegel!
Az én életem, mindenre rá cáfol - fiatalon kezdtem még 18 éves sem voltam - és lám együtt ünnepelhettem feleségem 66. szüli napját - gyerekeink eljöttek és megköszöntötték örül ő is és én is e szeretetnek!

Ami rám mért a mocsok féreg -feleségem is elszenvedte mellettem! - de elégedett vagyok ennek ellenére, mert nem tört meg - sőt felnyitotta a szemem! Azt a tapasztalatot akarom leírni és átadni -
semmi másért csak okulásért - mint már leírtam, hogy ne járják újra azt az utat amit mi meg szenvedtük!

szeretettel: id. Kiss László
ui: és ma leltem rá erre is:
http://napitema.b...emtve.html
#19 | Hegel - 2016.06.01. 20:25:01
Aki másnak vermet ás! http://www.vilagl...lennek-ha/ merthát a lyuk az lyuk és bárki beleléphet.
Európai fehéreket eltüntetni? nah!

És még mi fizetünk jóvátételeket? https://www.youtu...gzaGq_Z6_Q A magyarokat ki kárpótólja?
#20 | Tulok - 2016.06.03. 11:56:57
YouTube Videó

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum