NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  "V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?
"V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?A Morgenthau -√©s Kaufman tervei (a n√©metek steriliz√°l√°sa, kiirt√°sa √©s N√©metorsz√°g ter√ľlet√©nek feldarabol√°sa, felsz√°nt√°sa) tipikus reakci√≥ja a h√°bor√ļt vesztett N√©metorsz√°g felsz√°mol√°s√°ra tett er√Ķfesz√≠t√©seknek. A Morgenthau-terv a zsid√≥ megtorl√°s azon "term√©ke", mellyel bossz√ļt √°lln√°nak a zsid√≥kat √©rt s√©relemek√©rt, nevezetesen a zsid√≥ talmudi fajelm√©let visszal√∂v√©s√©√©rt a "felad√≥nak". A Kaufman-terv "szer√©nyen" csak k√©nyszersteriliz√°ci√≥t √≠r el√Ķ a n√©pirt√°shoz, b√°r Merkel √©s elvt√°rsai a kor√°bbi "tervekhez" is visszany√ļltak, √≠gy nem csak a n√©metek - mint potenci√°lis vesz√©lyforr√°s - de minden eur√≥pai c√©lkeresztben van. K√©rem csak er√Ķs idegzet√Ľek olvass√°k tov√°bb, mert a cikk v√©g√©re eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°ja lesz, magas v√©rnyom√°s, l√©gz√©si zavarok, √©tv√°gytalans√°g, letargia, de ezen t√ľnetek napok telt√©vel elm√ļlnak!

Merkel menek√ľlt√ľgyi politik√°j√°nak az eredm√©nye, hogy az IA-nak (Iszl√°m √°llamak) 2016 v√©g√©re a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°gban kb. 200.000 harcos √°ll majd rendelkez√©s√©re. Ezek a harcosok 24 √≥ra leforg√°sa alatt k√©pesek egyszer√Ľ k√©zi fegyverrel kb. 4-5 milli√≥ n√©metet meg√∂lni, miel√Ķtt a sz√∂vets√©gi katonai v√©delem erre reag√°lhatna. √ögy technikailag √©s taktikailag, egy √≥ri√°si pogromot (n√©pirt√°st) lehet v√©grehajtani a n√©meteken √©s ezt mag√°ban N√©metorsz√°gban. Nagyon meglep√Ķdn√©k azon, ha ezt az IA nem ismerte volna fel. A "fert√Ķz√©s" tov√°bb fog terjedni Eur√≥p√°ban, b√°r rem√©lhet√Ķleg egyes orsz√°gok m√°r nem kaz√°r maffi√°hoz h√Ľ politikusai szembefordulnak!

Tegy√ľk fel egyszer√Ľen a k√©rd√©st, hogy mikor √©s hogyan kezd√Ķdik meg az √∂ld√∂kl√©s?

N√©zz√ľk a n√©met alkotm√°nyv√©delmi hivatal jelent√©s√©t m√©g a Merkel √°ltal megind√≠tott illeg√°lis n√©pv√°ndorl√°s el√Ķtt. Kb. 30-40.000 er√Ķszakra k√©sz iszlamista l√©tsz√°m volt N√©metorsz√°gban. A libanoni menek√ľltt√°bor elemz√©s√©b√Ķl tudott, hogy az ott tart√≥zkod√≥ sz√≠riai menek√ľlteknek a 2%-a er√Ķszakra k√©sz szem√©ly. Ha ezt √∂sszevetj√ľk a m√°r 2015-ben be√©rkezett 1,5 milli√≥ Merkel-menek√ľlt sz√°m√°val, ez annyit jelent, hogy jelenleg kb. 30.000 er√Ķszakra k√©pes iszlamista √©rkezett N√©metorsz√°gba. Teh√°t az IA ma m√°r kb. 60-70.000 harcossal sz√°molhat.

Az esem√©nyek tov√°bbi alakul√°s√°nak folyamat√°r√≥l ne legyenek ill√ļzi√≥ink. Az EU-b√≥l hi√°nyzik minden politikai akarat (l√°sd: Dr. Morvai √©s Dr. Gaudi EU-besz√°mol√≥j√°t Link) olyan mint a k√ľls√Ķ hat√°rok fegyverrel val√≥ v√©delme, negat√≠v. Horv√°torsz√°g egy √°tj√°r√≥h√°z lett. A Lampedusa el√Ķtt a katonai v√©delmi flotta embercsemp√©szettel foglalkozik ahelyett, hogy a katonai lehet√Ķs√©geit alkalmazn√°. Az EU, a g√∂r√∂g k√ľls√Ķ hat√°rok v√©delm√©t "bizarr b√∂lcsess√©ggel" √°truh√°zta a szomsz√©dos T√∂r√∂korsz√°gra, ami az eddigi vil√°gt√∂rt√©nelemben egyed√ľl√°ll√≥ bl√Ķdli.

T√∂r√∂korsz√°gnak nem √©rdeke, hogy a Nyugat-Eur√≥p√°ba tart√≥ muzulm√°n √°ramlatot megakad√°lyozza √©s nem is fogja, mindenekel√Ķtt f√Ķleg nem tart√≥san. Azzal nem fog megv√°ltozni semmi, ha Merkel asszonyt menesztik √©s mondjuk helyette a sz√∂vets√©gi korm√°nyz√≥t majd Sch√§ubl√©nek h√≠vj√°k. Afg√°nok, pakiszt√°niak, szom√°liaiak, nig√©riaiak, szeretn√©nek maradni - sz√≠riaiak a vil√°g minden sark√°b√≥l milli√≥an √©s milli√≥an fognak be√°ramlani illeg√°lisan N√©metorsz√°gba. A kulcssz√≥ pontosan √ļgy hangzik: "sz√≠nes k√∂zt√°rsas√°g", mert ez politikailag √≠gy k√≠v√°natos.

Kedvez√Ķ esetben a k√∂vetkez√Ķ √©vben a bev√°ndorl√≥k sz√°ma cs√∂kkenhet, a mai √©s a m√ļlt√©vi 600%-os fejl√Ķd√©si r√°t√°val szemben, √©s ez az illeg√°lis √°ramlat, ha sok szerencs√©nk van, √°lland√≥sulhat. Ha a jelenlegi sz√°mokat figyelembe vessz√ľk napi 15.000 bev√°ndorl√≥. Ez annyit jelent, hogy √©v v√©g√©re kb. 5-6 milli√≥ f√Ķr√Ķl besz√©lhet√ľnk. Ha visszat√©r√ľnk a 2%-os szab√°lyhoz, akkor 2016 v√©g√©re tov√°bbi 100.000 – 120.000 bev√°ndorolt harcossal sz√°molhatunk, √©s ha √∂sszeadjuk a m√°r itt tart√≥zkod√≥kat, kapunk 160.000 – 190-000 er√Ķszakra k√©pes l√©tsz√°mot. Egyes eur√≥pai orsz√°goknak nincs is ekkora hadereje.

Ezt a l√©tsz√°mot m√©g n√∂velni fogj√°k a Sz√≠ri√°ban operat√≠van tev√©kenyked√Ķ IA-b√≥l kiv√°l√≥k, akik szint√©n Nyugat-Eur√≥p√°ba tartanak. Ennek k√©t oka van: els√Ķ, hogy Assad, k√∂sz√∂nhet√Ķen az orosz seg√≠ts√©gnek, val√≥sz√≠n√Ľleg a h√°bor√ļt megnyeri. Ebb√Ķl kifoly√≥lag az IA harcosok T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl Nyugat-Eur√≥p√°ba fognak v√°ndorolni. Ez a fajta elv√°ndorl√°s (Erdog√°n j√≥indulata √°ltal t√°mogatva) megkezd√Ķd√∂tt. A m√°sodik ok: Sz√≠ri√°ban az IA-harcosoknak lassan nincs kedv√ľk egy m√°sodrend√Ľ h√°bor√ļt folytatni a Szahar√°ban, ha egy gazdag Nyugat-Eur√≥p√°ba sokkal t√∂bbet lehet megszerezni, rabolni.

Az iszl√°m, k√∂vetkez√Ķ frontja egyszer s mindenkor Eur√≥pa. A helyzet oly kedvez√Ķ, mint amilyen 1000 √©ve nem volt ennyire alkalmas. Az IA vezet√Ķi nem h√ľly√©k, igen csak gyorsan √°tcsoportos√≠tj√°k csapataikat a k√∂vetkez√Ķ hadszintt√©rre. Ha a csapatainak csak a 10 - 20%-√°t, mint √ļgynevezett "menek√ľlteket" √°ttelep√≠ti N√©metorsz√°gba, kitesznek 30 - 60.000 f√Ķt, √©s m√°r 2016 v√©g√©re el√©rik a 200.000 f√Ķs l√©tsz√°mot.

Felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy mikor lehets√©ges 200.000 f√Ķt aktiv√°lni? A v√°lasz egyszer√Ľ: ha elegend√Ķ fegyverrel rendelkeznek.

Itt j√∂n a k√©pbe Ukrajna √©s Sv√©dorsz√°g, az Ukrajn√°ban kik√©pz√©s alatt √°ll√≥ dzsihadist√°k √©s a Sv√©dorsz√°gban "elt√ľnt", t√∂bb mint 10 ezer "bev√°ndorl√≥". Vegy√ľk figyelembe az elm√ļlt id√Ķszak IA h√°bor√ļit, ismerj√ľk a h√≠rekb√Ķl fanatizmusukat. √Ėld√∂kl√©seiket, nap mint nap folytatj√°k, gyakorolj√°k. Egy helyi bevet√©sre sz√°nt IA harcosnak nem kellene mag√°t meger√Ķltetni, hogy egy nap leforg√°sa alatt 20-30 naiv, felk√©sz√ľletlen √©s f√Ķleg fegyvertelen n√©metet, vagy m√°s eur√≥pai nemzet polg√°r√°t meg√∂lj√∂n - legal√°bbis az els√Ķ napon, ha a t√°mad√°s j√≥l szervezett √©s meglepet√©sszer√Ľ.

Ez 250.000 harcos est√©ben alapos val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel 24 √≥r√°n bel√ľl, 4-5 milli√≥ lehets√©ges halottat eredm√©nyezhet, miel√Ķtt a sz√∂vets√©gi vagy a tagorsz√°gi hader√Ķ egy√°ltal√°n reag√°lni tudna. Ez annyit jelent, hogy az els√Ķ h√©ten laz√°n kb. 10 milli√≥, de nincs kiz√°rva a 20 milli√≥ feletti meg√∂lt emberek sz√°ma sem, felt√©ve ha elegend√Ķ l√Ķszerrel rendelkeznek.

Feltehet√Ķ a k√©rd√©s mikorra v√°rhat√≥ a t√°mad√°s?

Vegy√ľk figyelembe, hogy a t√©li hideg id√Ķszak nem ide√°lis, mert t√ļlnyom√≥r√©szt arabokr√≥l van sz√≥, de biztos, hogy az afrikaiak is r√©szt v√°llalnak. 2016 √©v eleje m√©g korai lenne, mert a csapatok l√©tsz√°ma nem √©ri el a sz√ľks√©gest. 2018 a tervez√©si horizontban m√°r el√©g k√©s√Ķi d√°tum. Mi√©rt v√°rjanak olyan sok√°ig, ha ezt el√Ķbb is el√©rhetik? Az els√Ķ val√≥s t√°mad√°si id√Ķpont, amelyre az IA tervez√Ķinek t√∂rzse el√©gg√© felk√©sz√ľlhet, az 2017 eleje, teh√°t a v√°rhat√≥ t√°mad√°s id√Ķpontj√°ig a mai napt√≥l sz√°m√≠tva marad sz√°munkra kb. 12-14 h√≥nap mondjuk 420 nap.


Meddig tartana 200.000 gyorst√ľzel√Ķ k√©zifegyvert az orsz√°gba becsemp√©szni?

200.000 fegyver eset√©n, napj√°ba 476 db kellene N√©metorsz√°gba csemp√©szni. Nem egy nagy logisztikai kih√≠v√°s, k√ľl√∂n√∂sen akkor nem ha az √°r√ļ √°raml√°s√°nak folyamata beindult. A k√°b√≠t√≥szercsemp√©szek m√°r profik ebben. A legalkalmasabb hely erre Koszov√≥. Boszni√°ban m√©g nem panaszkodtak fegyverhi√°nyr√≥l. N√©metorsz√°gban az illeg√°lis fegyverkereskedelem m√°r √©vek √≥ta muzulm√°n k√©zben van. Minden tizedik √°ruval megrakott teheraut√≥ a n√©met aut√≥p√°ly√°n T√∂r√∂korsz√°gb√≥l j√∂n. Napi 476 l√Ķfegyver annyit jelent, hogy 10 teheraut√≥ 47 fegyverrel. Hat√°rellen√Ķrz√©s nincs, teh√°t nem gond.

Az, hogy 200.000 IA harcost 2016/17 re felfegyverezzenek, alapj√°ba v√©ve lehets√©ges. 2017 √©v elej√©re egy ar√°nylag kell√Ķen el√Ķk√©sz√≠tett t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©ge van a muzulm√°n k√∂z√∂ss√©gnek, lefedni N√©metorsz√°g ter√ľlet√©t. Eur√≥pa leggazdagabb orsz√°g√°ban egy k√©t nap leforg√°sa alatt, t√∂bb milli√≥ "hitetlent" √∂lhetnek meg. A d√∂nt√©s, hogy ezt a lehet√Ķs√©get kihaszn√°lja-e az IA, nem rajtunk m√ļlik.

2016 v√©g√©re az IA-nak 200.000 embere lesz az orsz√°gban. Az elsz√°ll√°sol√°suk sz√©tsz√≥rt, ter√ľletileg lefedve t√∂rt√©nik menek√ľlt sz√°ll√°sok kialak√≠t√°s√°val. Ez annyit jelent, hogy a vid√©ki lakoss√°gnak semmi menek√ľl√©si lehet√Ķs√©ge sem lesz. Egy ter√ľletileg lefedett, j√≥l koordin√°lt meglepet√©st√°mad√°s eset√©n, k√∂zel egy h√©t leforg√°sa alatt t√∂bb mint10 milli√≥ n√©met hitetlent tudn√°nak meg√∂lni a honv√©delem tehetetlens√©ge k√∂vetkezt√©ben.

A jutalom a meg√∂ltek ut√°n az, hogy a gyilkol√≥ az √°ltala meg√∂lt h√°z√°ba bek√∂lt√∂zhet √©s nem kell tov√°bb s√°torban √©lnie. Ezzel az √°llam milli√°rdokat megsp√≥rol a meg nem √©p√≠tend√Ķ h√°zakon, egy-k√©t h√©t ut√°n pedig m√°r senki sem besz√©l r√≥la. Nem tartom annyira lebut√≠tottnak az IA -t, hogy ezt a t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©get ne ismerte volna fel. M√°r az√©rt sem, mert t√∂rt√©nelm√ľnk tele ilyen √©s hasonl√≥ t√°mad√°sokkal √©s h√°bor√ļkkal. Igaz, nem sok√°ig √©lvezhetik...

Valamikor √≠gy tett Mohamed is a hadj√°ratai sor√°n. A jutalom a megnyert t√°mad√°sok √©s h√°bor√ļk eset√©n, h√°zak, ter√ľletek, p√°lma√ľltetv√©nyek, lovak, tev√©k, apr√≥j√≥sz√°gok, valamint a fogs√°gba eset n√Ķk √©s gyerekek, k√©s√Ķbb ezeket mint rabszolg√°kat √°ruba lehetett bocs√°tani. Ez az egyik vonzer√Ķ, mely siker√©hez hozz√°j√°rult. A Kor√°nban egy eg√©sz sure err√Ķl sz√≥l, mely a zs√°km√°ny feloszt√°s√°t szab√°lyozza. (Sure 8)

Már nem is tudom, hogy álmodok vagy ez a valóság...

Ha arra gondolok, hogy politikusaink - remélem olvassák az oldalunkat - azon tétováznak, hogy kvótázunk vagy ne kvótázunk, a kvótarendszer azt jelentené, hogy nem csak a németeket mészárolná le ez a gyilkos banda, hanem Európa nagy részét is. Ez az amit a zsidóság szeretne, mert tudjuk, hogy a piszkos munkákat mindig másokkal végeztetik el.

Hitetlen megölése az emberi jogok törvénye, a iszlám törvények értemében

Emberi jogok csak akkor l√©teznek, ha a sari√°val √∂sszef√ľggenek, teh√°t Isten akarat√°b√≥l lem√©sz√°rolni a "hitetleneket".

A v√©res iszlamista terrort√°mad√°s ut√°n P√°rizsban majd Br√ľsszelben a politikusok egy szigor√ļ rend√Ķri √©s b√ľntet√Ķt√∂rv√©nyileg k√∂vetkezetes rendfenntart√°s ut√°n √°h√≠toznak, mellyel val√≥j√°ban az √Ķslakoss√°got tudj√°k ketrecbe z√°rni. Ez sajn√°latos, de Eur√≥pa egy √©rdekk√∂z√∂ss√©g, melyet szorosan √∂sszefog√°ssal, minden er√Ķvel meg kell v√©den√ľnk.Egy √©rdekes esem√©ny zajlott le - amir√Ķl igen csak kevesen tudhatnak - 1990 ben Kair√≥ban, ahol 45 iszlamista orsz√°g tal√°lkozott, pontosan 42 √©v ut√°n az ENSZ 1948-as √©vi Emberjogi-Charta megjelen√©s√©t√Ķl, megfogalmazt√°k az emberi jogokat iszl√°m √©rtemben. 1990. augusztus 5-√©n kiadt√°k a "Kair√≥ Iszlamista Emberi Jogok Nyilatkozat√°t". Link

Az √©rdekk√∂z√∂ss√©g v√©delme nemes feladat √©s ezt t√°mogatnunk is kell, de ahhoz hogy eredm√©nyes megel√Ķz√Ķ int√©zked√©seket hozzunk, sz√ľks√©ges lenne egy k√©rd√©snek ut√°nan√©zni, hogy melyek azok a forr√°sok, amelyekb√Ķl az iszlamist√°k t√°pl√°lkoznak? Ok √©s okozat!!! Milyen √©rt√©keket √©s c√©lokat k√©pvisel az iszl√°m? Az iszlamizmus val√≥ban Eur√≥p√°hoz tartozik?

Ezt ekkor 45 orsz√°g elfogadta √©s al√°√≠rta a nyilatkozatot (√©s ezzel hal√°los √ćt√©let√ľket is), melyben a saria az egyetlen forr√°sa minden egyes cikk megfogalmaz√°s√°nak. Ma m√°r a nyilatkozatot 57 orsz√°g √≠rta al√°. Ezzel a nyilatkozattal ezek az orsz√°gok az UN.Charta emberjogi megfogalmaz√°s√°t√≥l elb√ļcs√ļztak. Nem kell azon csod√°lkoznunk, ha a nyugati emberi jogok fogalma a dzsihadist√°kn√°l el√©rte a kritikus pontot.

A Kor√°n √©rtelm√©ben a b√©ke csak akkor lehets√©ges ha mindenki a muzulm√°n vall√°s al√° rendeltetik. Mert az iszl√°m csak akkor fogadja el az emberjogi t√∂rv√©nyeket ha ez a Kor√°nnal √©s a sari√°val √∂sszeegyeztethet√Ķ. Egy muzulm√°n h√≠v√Ķ sz√°m√°ra a nyugati √©rt√©kekhez val√≥ alkalmazkod√°s maradand√≥ √∂nmegtagad√°st jelent.
A t√∂r√∂k √≠r√≥ Zafer Senocak, √≠gy fogalmazott: "akkor is, ha nagyon sok muzulm√°n nem akarja elfogadni, a terror az iszl√°m sz√≠v√©b√Ķl fakad, mert maga a Kor√°n az eredete."
El√©g szomor√ļ tudni, hogy az iszl√°m vil√°g kiirt√°sa indok√°hoz Eur√≥pa az "√°ldozati b√°r√°ny"...

/Aramis/

  HozzŠszůlŠsok
#61 | Hegel - 2016.05.25. 23:12:56
Renegat term√©szetes hogy az islam http://www.sneak*yislam.com*/learn.html(egy felforgat√≥ dolog mivel ugyan azok irt√°k akik az √≥√©s ujsz√∂vit s√Ķt ugyan abb√≥l ism√©telve meg a sz√∂vegeket a politikai haszon √©rdek√©ben √©s a szaudi t√°rsasg is ugyan az a j√≥n√©ps√©g m√°s papirba csomagolva....innen l√°that√≥ hogy a folyamatos v√©rengz√©s saj√°tos fajtajelleggel bir n√°luk. Ha csak a perzsa id√Ķkig megy√ľnk vissza √©s a k√∂z√©pkori m√°gly√°kra gondolunk meg minap olvasva a afrik√°ba betelepedett iszlamizmus keletkez√©s√©r√Ķl.
Pont olyan k√©rlelhetetlen√ľl gy√ľl√∂lk√∂d√Ķ mint a m√°sik k√©t √°lvall√°s....mert ezek m√©gcsak vall√°snak sem tekinthet√Ķk hanem fanatizmusnak agymosottaknak.
#62 | Renegat - 2016.05.26. 00:37:57
Savany√ļ a sz√Ķl√Ķ, mert z√∂ld, vagyis most m√°r biztos hogy az ausztriai eln√∂kv√°laszt√°son megszerzett gy√Ķzelem a z√∂ld jel√∂lt Alexander Van der Bellen holland bev√°ndorl√≥ "trottyer" sz√°m√°ra csal√°ssal t√∂rt√©nt. -jegyzi meg a londoni Breitbart.Val√≥j√°ban nem √Ķt akarta az osztr√°kok t√∂bbs√©ge eln√∂knek.

A 700.000 darab postai √ļton leadott szavazatb√≥l az FP√Ė (Szabads√°g P√°rt Ausztria) jel√∂ltj√©nek mind√∂ssze 31.000 szavazat jutott, ami eleve irre√°lis, mivel a k√©t eln√∂kjel√∂lt k√∂z√∂tt az √∂sszes szavazatokb√≥l mind√∂ssze 0,6 % szavazatel√Ķnye volt a bev√°ndorl√≥p√°rti AVd Bellennek Norbert Hoferrel szemben, a gy√Ķzelemhez.

A v√°laszt√°sok szeptemberi megism√©tl√©s√©re pet√≠ci√≥t kiv√°n beny√ļjtani az FP√Ė a nyilv√°nval√≥ csal√°sok miatt.A beid√≠tott pet√≠ci√≥t t√°mogat√≥ al√°√≠r√°sgy√Ľjt√©s k√©t nap alatt 17.812 t√°mogat√≥ al√°√≠r√°st hozott, √≠gy b√Ķven marad idej√ľk a rendelkez√©s√ľkre adott 90 nap alatt a sz√ľks√©ges 500.000 al√°√≠r√°s √∂sszegy√Ľjt√©s√©re.
Teh√°t az eln√∂kv√°laszt√°si m√©rk√Ķz√©s m√©g nincs lej√°tszva.

http://www.breitb...president/

http://www.breitb...c-slogans/

http://www.breitb...ist-right/

http://lovasistva...

https://www.openp...ember-2016
#63 | Renegat - 2016.05.26. 02:34:12
V√°rhat√≥ volt.Muszlim vad√°llatok tombolnak P√°rizsban.Polg√°rokat vernek, mindent felgy√ļjtanak, kifosztj√°k az √ľzleteket, a rend√Ķrs√©g szab√°lyos utcai harcban √°ll a muszlim s√∂pred√©kkel.

A k√°osz terjed, k√≥bor band√°k √©s iszl√°m radik√°lisok t√∂bb sz√°z p√°rizsit s√ļlyosan megsebes√≠tettek. K√∂vekkel √©s l√°ndzs√°kkal mindent sz√©tvernek, rend√Ķrs√©gi aut√≥kat felgy√ļjtanak.A rohamrend√Ķrs√©g eddig eredm√©nytelen√ľl vetett be minden lehet√Ķ t√∂megoszlat√≥ eszk√∂zt.A rend√Ķrs√©g eg√©sz Franciaorsz√°gban teljes h√≠rz√°rlatot rendelt el a p√°rizsi zavarg√°sokr√≥l.

https://www.super...world/1369

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [5 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum