NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Vil√°g globalista terrorist√°i
A Vil√°g globalista terrorist√°iId√Ķszer√Ľ hely√©re tenni a terrorizmus elleni harc szerepl√Ķit, c√©ljaikat √©s a "terv megval√≥s√≠t√°s√°nak" eddigi "eredm√©nyeit" √©s f√°zisait. Jelenleg a vil√°gon a leger√Ķsebb terrorista csoport a "globalista vil√°gelitnek" nevezett f√©rgek gy√ľlekezete, amelyb√Ķl olyan neveket is √©rdemes kiemelni, mint a Sorossal √©s a Bilderberggel k√∂z√∂s terveket megval√≥s√≠t√≥ Obama, Merkel, Cameron, Netanjahu, Junker √©s Hollande, de nyugodtan hozz√° lehet √≠rni a list√°hoz Eur√≥pa √∂sszes vezet√Ķ politikus√°t √©s sleppj√ľk jelent√Ķs r√©sz√©t is, √©l√ľk√∂n a Rothschild √©s Rockefeller kl√°nnal √©s brit kir√°lyi csal√°ddal. A vil√°g lakoss√°g√°nak r√©szleges kiirt√°sa √©s √ļjrafeloszt√°s√°nak tov√°bbi r√©sztvev√Ķi a l√°tsz√≥lagos "ellen√©rdekelts√©g√Ľ oldal" szerepl√Ķi, akik k√©ts√©gbeesett harcot folytatnak "a vil√°g-torta szeletei√©rt". Mint Putyin vagy a t√°vol-keleti √©s k√≠nai gazdas√°g, p√©nzrendszer tulajdonosai a Li-kl√°n, de az "ellenf√©llel" szigor√ļan egyeztetett szab√°lyok szerint. A l√°tsz√≥lagos kett√Ķss√©g egys√©ge "kicsiben" is j√≥l l√°that√≥ itthon, amikor Gyurcs√°ny saj√°t megut√°ltat√°s√°val er√Ķs√≠ti Orb√°n poz√≠ci√≥j√°t, Orb√°n pedig juttat a lopott javakb√≥l Gyurcs√°ny sz√°m√°ra is, √©s "megv√©di ellenz√©k√©t" a d√ľh√∂dt emberekt√Ķl...

Egyesek csak arra gondolnak, hogy a nyugat-eur√≥pai politikusoknak elment a marad√©k esze, m√°sok arra, hogy megv√°s√°rolt b√©rencekk√©nt √°rulj√°k el haz√°jukat, de arra m√°r kevesen, hogy √Ķk tervezt√©k- szervezt√©k meg k√∂z√∂sen Eur√≥pa kifoszt√°s√°t √©s el√°rul√°s√°t, pedig erre minden bizony√≠t√©k rendelkez√©sre √°ll, v√°ls√°gost√≥l, migr√°nshull√°most√≥l a bank√°rkaszttal kar√∂ltve. A CIA √©s a Mossad √°ltal kitervelt √©s v√©grehajtott 9/11 mint√°j√°ra kivitelezett p√°rizsi mer√©nylet komment√°l√°s√°ban Hollande m√°r arra sem vette a f√°rads√°got, hogy m√°s szavakkal jelentse be a terrorizmus elleni h√°bor√ļt. Egy az egyben, sz√≥r√≥l sz√≥ra ism√©telte el a WTC tornyai √∂sszeoml√°sa ok√°n anno ifjabb Bush √°ltal elmondott szavakat, de sajnos m√°r itthon is h√°bor√ļr√≥l besz√©lnek a nemzetbiztons√°giak, mert "megt√°madt√°k Eur√≥p√°t". Hogy kik, azt m√°ra m√°r mindenki tudja: a "vil√°gelitnek" nevezett rabl√≥banda. A migr√°nsp√°rtol√≥ MSZP pedig m√©g Btk. szigor√≠t√°st is k√∂vetel. A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s EU-ja azzal a c√©llal j√∂tt l√©tre, hogy Nyugat-Eur√≥p√°t USA-brit, Kelet-Eur√≥p√°t Eur√°zsiai Uni√≥s ir√°ny√≠t√°s al√° lehessen helyezni, mik√∂zben felosztj√°k a K√∂zel-Keletet, hadseregnek felhaszn√°lva Eur√≥pa lakoss√°g√°t az arabok, perzs√°k √©s n√©gerek, valamint az oroszok √©s saj√°t nemzet√ľk ellen, mint ahogy ezt kor√°bban jeleztem is j√≥ n√©h√°ny cikkben. Az al√°bbi vide√≥ legal√°bb annyi √∂r√∂met jelent, hogy kezdik meg√©rteni nyugaton is, "mire megy ki a j√°t√©k"...


Az eg√©sz "migr√°ns-buli" k√©t f√Ķ c√©lt szolg√°l. Indokot gener√°lni a K√∂zel-Kelet megt√°mad√°s√°ra √©s feloszt√°s√°ra, √©s Eur√≥pa lakoss√°g√°nak demokratikus jogainak szinte teljes elv√©tel√©re, mert ez ut√≥bbi eset√©ben az EU-s rendszer m√°r fenntarthat√≥s√°g√°nak hat√°r√°ra √©rt, ak√°r erk√∂lcsi, ak√°r hazafias t√Ľr√©shat√°r vonatkoz√°s√°ban, ak√°r a burj√°nz√≥ korrupci√≥ tekintet√©ben. Mindezen c√©lokr√≥l a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s ratifik√°l√°sa √©s hat√°lybal√©p√©se √≥ta √≠rok, el√Ķre jelezve esem√©nyeket, vagyis 2009. okt√≥ber 31. - december 1-√≥ta, √©s azon k√≠v√ľl, hogy a k√∂zszolg√°lati TV-kben most m√°r szinte sz√≥r√≥l-sz√≥ra id√©zik a cikkeimet. Nem zuhog√≥ es√Ķben kellene eserny√Ķgy√°rat alap√≠tani, merthogy nincs eserny√Ķ √©s √°zunk, de megszokott Magyarorsz√°gon, ahogy m√°r az NSZK-ban √©s Franciaorsz√°gban is, hogy elhib√°zott politik√°nak, hozz√° nem√©rt√©snek nevezik a sz√°nd√©kos, el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kb√≥l, el√Ķre kitervelt m√≥don, b√Ľnsz√∂vetkezetben elk√∂vetett haza -√©s Eur√≥pa √°rul√°st.


A r√∂vidt√°v√ļ tervez√©s gondolkod√°s√°ra r√°nevelt emberek sz√°m√°ra a hossz√ļt√°v√ļ, gener√°ci√≥kon kereszt√ľli el√Ķretervez√©s szinte m√°r a misztikum hat√°r√°t s√ļrolja, pedig a jelenleg zajl√≥ folyamatok r√©szt√∂rt√©n√©sei pontosan illeszkednek egym√°shoz, mint a sakkban alkalmazott strat√©gi√°k l√©p√©sei, m√°r amennyire ilyen tervez√©sre alkalmas az illet√Ķ. A "Grand Chess" sakkt√°bl√°j√°n az a nyer√Ķ, aki tov√°bb k√©pes megtervezni a l√©p√©ssorozatait a sz√°m√≠t√°sba vehet√Ķ ellenl√©p√©sek bekalkul√°l√°s√°val. A j√≥l √©s el√Ķre elhelyezett b√°buk mindig garant√°lj√°k a kihaszn√°lhat√≥ helyzeteket.
A politik√°nak nevezett el√Ķre kitervelt rabl√°s, h√°bor√ļk √©s t√∂meggyilkoss√°g-sorozatok szerepl√Ķi k√∂z√ľl sokat toltak m√°r j√≥ el√Ķre, emberi m√©rt√©kkel m√©rve - esetleg m√©g sz√ľlet√©se el√Ķtt - a megfelel√Ķ poz√≠ci√≥ba.
Hogy p√©ld√°zzam is: Az oldalon kor√°bban megjelentettem az amerikai eln√∂k√∂k k√∂z√ľl soknak a sz√°rmaz√°s√°t. Mindegyik eset√©ben visszavezethet√Ķ volt a brit kir√°lyi csal√°dra (benjaminita zsid√≥) a felmen√Ķ √°g.
A sokat emlegetett Merkel eset√©ben is fellelhet√Ķ a zsid√≥ nagyapa, a h√©ber (KNESZET-b√©li besz√©d) √©s orosz, nem v√©letlen√ľl megszerzett nyelvtud√°s, valamint a (szokatlanul √©s nem v√©letlen√ľl) gyorsan fel√≠vel√Ķ p√°ly√°ja, a 70-es √©vek k√∂zep√©n elhunyt, szint√©n Rothschild sz√°rmaz√°shoz kapcsolhat√≥ √©s felt√©telezhet√Ķ hitleri rokons√°g√°val. De nem keveset nyomhatott a latba a lengyel-zsid√≥ nagyapa sem.


A "kinevelt √©s adott feladat elv√©gz√©s√©re sz√°nt versenyz√Ķkb√Ķl" sokat ismer√ľnk, mint a fent eml√≠tett amerikai eln√∂k√∂ket √©s sz√°rmaz√°sukat is, de ide sorolhat√≥ a Merkelhez hasonl√≥ p√°lya√≠vet lefut√≥ Putyin vagy Orb√°n Viktor is. Putyin sem v√°lasztott eln√∂kk√©nt kezdte, "Jelcin mondott le a jav√°ra", √©s biztos, hogy nem √∂nk√©nt. Orb√°nt Soros neveltette ki, ahogy annak idej√©n Antall J√≥zsefet Tom Lantos. Putyin nem tiszt√°zott sz√°rmaz√°sa √©s zsid√≥ nevel√Ķsz√ľlei szint√©n olyan k√©rd√©seket vetnek fel, mint Orb√°n francia lapnak tett tett kijelent√©se, miszerint "b√ľszke a zsid√≥ sz√°rmaz√°s√°ra", ahogy Valcman-Porosenk√≥ ukrajnai szarkavar√≥ is hasonl√≥ zsid√≥ kik√©pz√©sben r√©szes√ľlt "j√°t√©kos". Eur√≥pa hat√°rrendez√©si k√©rd√©seit, ak√°r Ukrajn√°t, ak√°r Rom√°ni√°t n√©zz√ľk, mindenk√©pp Kaz√°ria kialak√≠t√°sa √©s l√©trehoz√°sa hat√°rozza meg. Orb√°n, Putyin, de Porosenk√≥ is ugyanabban a h√°l√≥ban verg√Ķdik, ahogy az EU is.


Mivel napi t√©ma, az orosz utassz√°ll√≠t√≥ √©s a Szu-24-es rep√ľl√Ķg√©pek elleni t√°mad√°s, √©rdemes megkeresni a val√≥s okokat √©s √©rdekeket. Tal√°n csak az elemz√Ķk √©s h√≠rolvas√≥k sz√°m√°ra nem nyilv√°nval√≥, hogy a nagyhatalmak k√∂z√ľl egyik sem akar "egyens√ļlyt" vagy tart√≥s "vil√°gb√©k√©t", hisz saj√°t √©s eltart√≥ik, p√©nzel√Ķik √©rdekei pont azt k√≠v√°nj√°k meg, hogy fogyjon a fegyver √©s √ļjabb bev√©teli forr√°sokat jelent√Ķ ter√ľleteket lehessen felszabad√≠t√°s, demokratiz√°l√°s vagy v√©delem √ľr√ľgy√©n kirabolni. A felrobbantott utassz√°ll√≠t√≥ trag√©di√°j√°t - b√°r a nyugati sajt√≥ elhallgatta, elbagateliz√°lta, a Rothschild tulajdon√ļCharlie Hebdo kegyetlen√ľl kig√ļnyolta - √∂nmag√°ban is megtorl√°si indok, ami j√≥l j√∂tt az oroszoknak. A T√∂r√∂korsz√°g felett 17 m√°sodpercig l√©gt√©rt s√©rtett g√©p esete viszont m√°r nem az ISIS, hanem Erdog√°n sara.
A török helyzetet vagy szándékosan, vagy tudatlanságból, de félreértik, félremagyarázzák a politológusok és az érdekes módon nagy számban politikai elemzéssel foglalkozó közgazdászok (Boros, Bogár, Lóránt, Torba stb.).

M√°r √©vekkel ezel√Ķtt is jeleztem, hogy amerikai, de ha jobban megvizsg√°ljuk a k√©rd√©st, orosz √©rdekek is a kurd √°llam l√©trehoz√°s√°n f√°radoznak. A t√∂r√∂k-amerikai viszony az elm√ļlt √©vekben sem volt felh√Ķtlen, b√°r T√∂r√∂korsz√°g pap√≠ron NATO sz√∂vets√©ges (val√≥j√°ban ugyanolyan t√°maszpont atomfegyverekkel, mint az oroszoknak Sz√≠ria), de m√°r nem is lehet √∂sszesz√°molni, hogy Erdog√°n merre √©s h√°nyszor pr√≥b√°lt hintapolitik√°val a felsz√≠nen maradni, ahogy a t√©rs√©gben t√∂bb √°llam, √≠gy Irak, L√≠bia √©s Szaud-Ar√°bia is ezzel pr√≥b√°lkozott/pr√≥b√°lkozik. Kurdiszt√°n Ir√°n, Irak, T√∂r√∂korsz√°g, kis r√©szben √∂rm√©nyorsz√°gi √©s sz√≠riai ter√ľleteken l√©tezett a kb. 40 milli√≥s √∂sszes l√©leksz√°mot jelent√Ķ, t√∂bbnyire kurd lakoss√°ggal. Hatalmas "hadsereg", amelyet az √©vekkel ezel√Ķtt √°ltalam √≠rt √©s a nem a Brown-f√©le "Angolsz√°sz misszi√≥" szerint, Eur√≥pa √ļjrafeloszt√°sa √©s a K√∂zel-Kelet gyarmatos√≠t√°sa, r√©szleges kiirt√°sa ut√°n megnyitja az utat a T√°vol-Kelet megt√°mad√°s√°hoz, de ez m√©g od√©bb van. T√∂r√∂korsz√°got jelent√Ķs orosz importj√°nak megsz√ľntet√©s√©re, munkav√°llal√≥inak kitiltat√°s√°ra k√©nyszer√≠ti az USA, ezzel polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°s√°t √©s T√∂r√∂korsz√°g sz√©tszabdal√°s√°t gyors√≠tja fel. A kurdokra a kurdiszt√°ni olaj -√©s g√°zlel√Ķhelyek, valamint a T√°vol-Keletre vezet√Ķ felvonul√°si √ļt megnyit√°sa miatt van sz√ľks√©g, de van egy m√°sik √ľzenete is ennek a fura mer√©nyletnek. Eur√≥pa √ļjabb energiaell√°t√°si lehet√Ķs√©g√©nek l√©trehoz√°s√°t, a T√∂r√∂k-√Āramlat meg√©p√≠t√©s√©t is lehetetlenn√© tette. Kicsit el√Ķre szaladtam az id√Ķben. Most Eur√≥pa destabiliz√°l√°sa, lakoss√°g√°nak ketrecbe z√°r√°sa √©s a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ kiterjeszt√©se, a K√∂zel-Kelet hat√°rainak √ļjrarajzol√°sa a soron l√©v√Ķ "feladat", √©s ebben kulcsfontoss√°g√ļ √©rintett T√∂r√∂korsz√°g is a fentebb eml√≠tettek miatt, a t√∂r√∂k√∂k amerikai nyom√°sra k√©nytelenek bev√°llalni 4+4,4 (energia √©s turizmus) milli√°rd doll√°ros vesztes√©get. Ez ut√≥bbi√©rt az EU megcsillogtatott 2016-os bel√©p√©si lehet√Ķs√©ge sem fogja k√°rp√≥tolni az akkorra m√°r Kurdiszt√°nt√≥l v√°rhat√≥n megfosztott T√∂r√∂korsz√°got.


Az Eur√≥p√°ban "migr√°nsok" indik√°lta, de val√≥j√°ban a vil√°gelit √°ltal gener√°lt fokoz√≥d√≥ terrorvesz√©lyre hivatkoz√°ssal a szem√©lyis√©gi jogok korl√°toz√°sa, felf√ľggeszt√©se √©s az ezt lehet√Ķv√© tev√Ķ helyzet el√Ķid√©z√©se a c√©ljuk term√©szetesen az internet korl√°toz√°s√°val. Az Eur√≥pai Uni√≥ sz√©tszakad√°s√°ban Orb√°nnak jelent√Ķs szerepet osztottak le. Eur√≥pa nyugati lakoss√°ga √ľnnepli, mik√∂zben az Uni√≥ t√°mad√°st ind√≠t ellene, ami nem alaptalan.
Link
A haza korrupci√≥ vil√°gszinten is dobog√≥s helyez√©s√Ľ, lakoss√°gar√°nyosan pedig messze t√ļlsz√°rnyalja az ellopott javak egy√©nekre leosztott √©rt√©k√©t tekintve a vil√°g √∂sszes orsz√°g√°nak helyez√©s√©t. A felt√°rt b√Ľncselekm√©nyek megd√∂bbent√Ķek, de az is, ahogy a korm√°ny, az √ľgy√©szs√©gek √©s b√≠r√≥s√°gok viszonyulnak az egyre ny√≠ltabban elk√∂vetett fosztogat√°sokra. F√Ķleg a TEMPO p√°rtnak k√∂sz√∂nhet√Ķen a sz√°mos web-oldalon emlegetett csal√°sokra, korrupci√≥s √ľgyletekre nem csak utal√°s van, hanem b√≠r√≥s√°g el√Ķtt bizony√≠that√≥ t√©nyek is felder√≠t√©sre ker√ľltek √©s perek is folynak. Borb√©ly J√≥zsefet, a TEMPO p√°rt eln√∂k√©t ism√©t korl√°tozni pr√≥b√°lj√°k a volt √©s jelenlegi illegitim gyarmati korm√°nyzatok politikusnak cs√ļfolt szerepl√Ķi a tev√©kenys√©g√©ben. Mint az al√°bbi vide√≥kb√≥l kider√ľl, egyr√©szt nem sok sikerrel √©s mint l√°that√≥, nincs is egyed√ľl...A Kecskem√©ti J√°r√°si B√≠r√≥s√°g el√Ķter√©t √©s v√°r√≥j√°t megt√∂lt√∂tt√ľk. A megszeppent b√≠r√≥ √©s biztons√°gi emberek rend√Ķr√∂ket h√≠vtak, akikkel bar√°ts√°gosan elbesz√©lgett√ľnk, mivel a b√≠r√≥ √©s az √ľgy√©sz els√Ķ zavarukban z√°rt t√°rgyal√°st rendeltek el, √≠gy nem jutottunk be a t√°rgyal√≥terembe. A 26 √©ve folytat√≥d√≥ csal√°ssorozatok, b√Ľncselekm√©nyek t√∂mege alkalmasint lehet, hogy √©rdekeln√© az Uni√≥t is, nem mintha nem tudn√°nak r√≥luk, egy√ľtt csin√°lt√°k...
Tal√°n felt√Ľnt m√°r t√∂bbeknek is, hogy egyre durv√°bb √©s a nemzeti oldalakon r√©g√≥ta haszn√°latos form√°ban, tartalommal nyilatkoznak a korm√°nyk√∂zeli k√∂zszolg√°lati √©s h√≠rtelev√≠zi√≥kban egyes megmond√≥emberek, k√≠nosan ker√ľlve a korm√°nyzatot is √©rint√Ķ k√©rd√©seket √©s f√Ķleg az EU √©s n√©met, francia vezet√©st kritiz√°lva. Amir√Ķl besz√©lnek, sok esetben sz√≥ szerint megtal√°lhat√≥k itt √©s bar√°taink honlapjain, csak h√≥napokkal, √©vekkel ezel√Ķtt le√≠rva, el√Ķre jelezve.

Mindezek ellen√©re, a korrupci√≥, a korm√°nyzat √©s sleppj√©nek fosztogat√°sai gyorsul√≥ √ľtemben √©s egyre nagyobb l√©pt√©kben tov√°bb folytat√≥dnak, a "magyar korm√°nyzat" egyre er√Ķteljesebben EU-ellenes, √©s egyre jobban elk√∂telezi mag√°t az oroszok ir√°ny√°ba, ami nem v√©letlen. A vil√°gon az √°ltal√°nos, vagyis nem csak a politikai √©s gazdas√°gi elitre jellemz√Ķ korrupci√≥ szintj√©n az oroszok vezetnek. Az Orb√°n-korm√°ny sz√°m√°ra, de hasonl√≥an korrupt ellenz√©ke sz√°m√°ra is, az oroszokhoz csatlakoz√°s lenne az optim√°lis, √°tmentve a lopott, rabolt javakat, poz√≠ci√≥ikkal egy√ľtt. Mivel Kaz√°ria a mai Kr√≠m, Luhanszk √©s Donyeck megy√©k ter√ľlet√©n l√©tezett addig, am√≠g a magyar t√∂rzsek vezet√©s√©vel sz√©t nem vert√©k, az Eur√°zsiai Uni√≥ Budapesti k√∂zponttal √©s Kaz√°ri√°val izraeli √©rdek is. B√°r egyik oldal sem jobb a m√°sikn√°l, a v√°lt√°son lehet nyerni is, de ha Orb√°n nyugd√≠jkassza felsz√°mol√≥ √°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√©si, nek√ľnk 3000 milli√°rd forintba ker√ľl√Ķ cirkusz√°t vessz√ľk alapul, "nem az els√Ķ eset lenne", ha r√°faragn√°nk "h√Ķsies ki√°ll√°s√°ra" (a 3000 milli√°rdos befizet√©s hat√°s√°ra 82%-r√≥l 76%-ra cs√∂kkent, majd Orb√°n IMF elleni fell√©p√©se miatt 3 h√≥nap m√ļlva 82,6%-ra n√∂vekedett √°llamad√≥ss√°g). El√Ķfordulhat, s√Ķt, t√∂bb, mint biztos, hogy a most Orb√°nt √ľnnepl√Ķ nyugat-eur√≥paiak ugyan√ļgy pof√°ra esnek, mint mi. T√∂bbek k√∂zt ez√©rt kell fenntart√°sokkal fogadni a l√©p√©seit, melyek egy megb√≠zott gyarmati korm√°nyz√≥ (minidikt√°tor) l√©p√©sei.


Alapvet√Ķen, a vil√°g -√©s az itthoni politika alakul√°s√°n√°l nem szabad elfelejteni, hogy az "elhangz√≥ √©s le√≠rt elemz√©sek" egy fontos t√©nyez√Ķt sohasem, illetve csak elv√©tve eml√≠tenek. Azt, hogy a vil√°gpolitika r√©sztvev√Ķi mind fel√ľlr√Ķl vez√©reltek. Ak√°r a t√∂r√∂k, ak√°r szaudi, amerikai, k√∂zel-keleti egy√©b, egyiptomi, izraeli, eur√≥pai, k√≠nai vagy orosz tev√©kenys√©gek m√∂g√∂tt mindig √°ll egy √©rdekek √∂sszefon√≥d√°s√°n alapul√≥ olyan "k√∂z√∂ss√©g", nevezz√ľk "rabl√≥band√°nak", amelyik meghat√°rozza az egyes, k√∂zv√©lem√©ny el√Ķtti szerepl√Ķk tev√©kenys√©g√©t. Csak formai k√©rd√©s az, hogy egy szem√©ly vagy egy csoport ir√°ny√≠tja az esem√©nyeket egy szigor√ļan betartott szab√°lyzat szerint √©s egy m√°sik k√©rd√©s az √∂sszehangolts√°guk terjedelme.
M√°r kor√°bban is √≠rtam arr√≥l, hogy pl. Orb√°nnak mennyi "felettes k√©r√©s√©t" kell f√Ķveszt√©s terhe mellett megval√≥s√≠tania, ahogy ez al√≥l az USA eln√∂ke Obama, Merkel a n√©met nemzeth√≥h√©r, √©s Putyin, a legnagyobb orosz oligarcha sem kiv√©tel. A "rendszert" √ļgy hozt√°k l√©tre, hogy az egyes szerepl√Ķk f√ľgg√Ķs√©gi viszony n√©lk√ľl ne l√©phessenek be a "j√°t√©kba", ami meghat√°rozza azt is, hogy egy√°ltal√°n kik lehet azok. A "sok b√°ba k√∂z√∂tt elv√©sz a gyerek", ez√©rt folyik a poz√≠ci√≥harc √©s a "selejtez√Ķ m√©rk√Ķz√©sek". A "statiszt√°k" mint eszk√∂z√∂k √ļjra konfigur√°lhat√≥k vagy le√≠rhat√≥ak, viszont a "tervez√©s" nem tudja gyorsan korrig√°lni a be nem tervezett "hib√°kat", ez√©rt s√©r√ľl√©keny, minden ilyen hib√°n√°l belassul...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#111 | Seraf - 2015.12.24. 07:20:53

" Péter csendben tovább evett és közben sírt. Annyira sírt,
hogy szalvétát kellett neki adnom. Erre felállt a másik asz -
talt√≥l az 5 √©v k√∂r√ľli kisfi√ļ, oda j√∂tt P√©terhez, megr√°zta pici
kezeivel Péter lábát, és azt mondta neki : ne sírj bácsi ... !"


https://internetf...more-38598
{{ M√ĀRK EV. 10 : 14 & 16 }}
http://www.bibl.u...ia/48.html

" Péter nagyon hálás volt, és én is. Mindenkinek, aki ma délu -
tán segített és emberszámba vette Pétert nagyon köszönöm "


#112 | spartakusz - 2015.12.24. 08:33:24
111

EZ MIND EGYES, m√°rpedig v√©letlenek nincsenek, egyben az er√Ķ - a HANG AZ IGE!
Bocs√°natot k√©rek csak ut√°na olvastam Seraf ezen √≠r√°s√°t - m√°r megel√Ķz√∂tt - engem is megihletett Tulok k√∂sz√∂n√Ķ cikk√©n√©l - t√∂r√∂ljem seraf?

spari...
#113 | Krisi - 2015.12.24. 19:57:23
111./112.-re:
Aki kisgyermekek k√∂z√∂tt dolgozott feln√Ķtt fejjel,az mindezt megtapasztalhatta.J√≥ esetben a saj√°t csal√°dj√°ban,a saj√°t gyermekei k√∂r√©ben is.
A jelens√©get '√Ķsbizalom'-nak nevezn√©m,vagy ak√°r:'√Ķs-szeretet'-nek.K√°r,hogy az √≠r√°stud√≥k e felett elsiklanak.Seraf,szerintem egy nagyon fontos 'J√©zusi tan√°csra' mutatott re√°.K√∂sz√∂net √©rte.

Kívánok én is:

√Āldott,b√©k√©s √ľnnepet!

Legyen ez a felt√©tlen szeretet √ľnnepe.
...mert:ki mint vet,√ļgy arat...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum