NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Eur√≥p√°t (mag√°nak)? Avagy Eur√≥pa gyarmatos√≠t√°sa...
Ki "menti meg" Eur√≥p√°t (mag√°nak)? Avagy Eur√≥pa gyarmatos√≠t√°sa...H√°t nem Th√©szeusz lesz a megment√Ķ. Az ironikus c√≠m sejtet valamit, illetve egy j√≥l ismert "not√≥rius megment√Ķt", de "konkurenseit" is. Ha az Eur√≥pai Uni√≥ vezet√©se √©s a kaz√°r-maffia vel√ľk bar√°ti tagorsz√°gi korm√°nyai eladj√°k kil√≥ra Eur√≥p√°t, el kell z√°rni a migr√°ci√≥t okoz√≥k √©s az IS-t finansz√≠roz√≥k p√©nzcsapjait. Az USA ir√°ny√≠t√°sa, City of London √©s Izrael az Eur√≥p√°t√≥l ellopott elrabolt p√©nzb√Ķl fedezi a migr√°nsok Eur√≥p√°ba bejut√°s√°t, bejuttat√°s√°t. Ez a p√©nz, az a p√©nz, amit az Uni√≥ nyomtat az USA-nak, eg√©szen pontosan a n√©metek g√∂r√∂g√∂knek ny√ļjtott, Goldman-Sachsnak fizetett eur√≥ milli√°rdjai. L√°tni kell a f√°t√≥l az erd√Ķt! Mint kor√°bban m√°r t√∂bbsz√∂r eml√≠tettem, az EU ir√°ny√≠t√°s hat√°rozta meg, hogy "Eur√≥pa lakoss√°g√°nak el√∂reged√©se miatt" el√Ķsz√∂r 50 milli√≥, majd 70 milli√≥ra emelt l√©tsz√°m√ļ, f√Ķleg muszlim, √©s tov√°bbi 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©s√©t ir√°nyozta el√Ķ. Most √ļgy besz√©lnek err√Ķl, mintha nem is sejtett√©k volna, hogy ilyen megt√∂rt√©nhet. A New York Times most m√°r egymilli√°rdos n√©pv√°ndorl√°sr√≥l besz√©l. Obama 2009. december√©ben a "Koppenh√°gai Kl√≠macs√ļcsra" m√°r k√©sz "tervekkel" √©rkezett a "n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°s√°val" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor m√©g h√Ľ, de az√≥ta megcsappant l√©tsz√°m√ļ √©s p√©nz√©hes politikusok √©s sleppj√ľkb√Ķl kiker√ľl√Ķ b√°bok (t√∂bbnyire kaz√°rok), nyeres√©g rem√©ny√©ben t√°mogatt√°k Eur√≥pa kifoszt√°s√°t, majd energiaell√°t√°s√°nak elz√°r√°st, feldarabol√°s√°nak el√Ķk√©sz√≠t√©s√©t.

A kiselejtezett p√©nz(√©hes)emberek csak addig √©s abban az esetben maradhattak csal√°ssal, korrupci√≥val szerzett hivatalukban √©s gazdas√°gi poz√≠ci√≥jukban, ameddig kiszolg√°lt√°k, kiszolg√°lj√°k gazd√°ik √©rdekeit, de akkor sem tudj√°k, mikor ker√ľlnek lap√°tra. Ez √©rv√©nyes a m√©g most is √©letmarad√°sukban b√≠z√≥ tetvekre is... a "sz√≠npadi szerepl√Ķkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Uni√≥ Eur√≥pa-ellenes √©rdekek ment√©n kialak√≠tott vezet√©se, az USA, City of London √©s ciprusi bankfoszt√°sban, valamint a felesleges oligarch√°it√≥l megszabadul√≥ √©s a Leviath√°n-medence (F√∂ldk√∂zi-tenger) g√°zmez√Ķin Goldman-Sachs-szal megosztoz√≥ Putyin, k√∂z√∂sen kif√Ķz√∂tt gonosz terve alapj√°n, egy olyan h√°bor√ļ hadsz√≠nter√©v√© teszik Eur√≥pa nemzet√°llamait, amelyb√Ķl korrupt √©s haza√°rul√≥ korm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel olyan helyzet kialak√≠t√°s√°t tervezt√©k meg, ami Eur√≥pa keleti √©s amerikai katonai megsz√°ll√°s√°t teheti lehet√Ķv√©. A "k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ ellens√©gek", vagyis a m√°r bev√°ndoroltatott, √©s a helyileg m√°r am√ļgy is l√©tez√Ķ etnikai r√©szben "ellens√©gek" mellett k√ľls√Ķ "ellens√©gekkel" szemben, a harct√≥l √©s h√°bor√ļt√≥l "elszokott" lakoss√°g, az el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kb√≥l lecs√∂kkentett l√©tsz√°m√ļ hadseregek miatt, Nyugat-Eur√≥p√°ban amerikai, Kelet-k√∂z√©p Eur√≥p√°ban keleti, vagyis f√Ķleg orosz seg√≠ts√©get lesz "k√©nytelen" ig√©nybe venni. Eur√≥pa t√©rk√©pe hamarosan hasonl√≥ k√©pet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszl√°via, √©s esetleg a teljes N√©metorsz√°g (nem BRD) ter√ľlet√©vel. Term√©szetesen egy√©b ter√ľletek is r√©sz√©v√© v√°lhatnak az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ fed√Ķn√©v alatt l√©trej√∂v√Ķ "f√∂der√°ci√≥nak", de ez m√©g az osztozkod√°s sor√°n v√°ltozhat. Mindenesetre a p√©nzrendszert √©s strukt√ļr√°j√°t m√°r √°tmentett√©k keletre. Az "oll√≥" keleti √©le G√∂r√∂gorsz√°g, T√∂r√∂korsz√°g √©s Szaud-Ar√°bia r√©szv√©tel√©vel is b√Ķv√ľlhet (mindh√°rom orsz√°g korm√°nya k√∂p√∂nyegforgat√≥), de az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se Eur√≥p√°ban a jelenlegi c√©l az USA r√©sz√©r√Ķl.Mit is jelent ez az oll√≥? V√©geredm√©nyben Eur√≥pa, a K√∂zel-Kelet √©s Afrika feloszt√°s√°t keleti √©s nyugati egyeztetett √©rdekek alapj√°n. Az arab, afrikai n√©ger √°llamok √©s "√Ābrah√°m val√≥di n√©p√©nek" felsz√°mol√°sa ut√°n innen m√°r csak egy l√©p√©s K√≠na √©s a T√°vol-Kelet felmorzsol√°sa, de addig m√©g fel kell k√∂tni gaty√°jukat. El√Ķsz√∂r el√Ķ kell k√©sz√≠teni az USA katonai befoly√°s√°nak kiterjeszt√©s√©t az EU eg√©sz√©re, a tagorsz√°gok szuverenit√°s√°nak felsz√°mol√°s√°val, amit gazdas√°gilag garant√°l a "Transzatlanti Kereskedelmi √©s Befektet√©si Egyezm√©ny" Eur√≥pa-parlamenti megszavaz√°sa, √©s a "menek√ľlt" IS terrorist√°k "bev√°ndoroltat√°sa". Az el√Ķbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektet√Ķk" el√© dobnak. M√©g egy b√Ķrt le lehet h√ļzni Eur√≥p√°r√≥l, miel√Ķtt √Ķket is felfalj√°k "j√≥tev√Ķik", mert "n√°luk √≠gy szok√°s".
A j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett folyamat ism√©telten bizony√≠tja, hogy nem csak Eur√≥pa-ellenes √©s korrupt az EU-ir√°ny√≠t√°s, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ell√°t√°s√°ra, mint a "nemzeti korm√°nyoknak" nevezett eur√≥pai kollabor√°ns kaz√°rokb√≥l √°ll√≥ b√°bir√°ny√≠t√°sok. Ez ut√≥bbi egyezs√©g annak a szabad rabl√°snak az enged√©lyez√©se, amit az USA-ban tiltanak. Eur√≥p√°ban "semmi akad√°lya" ennek. Ez ut√≥bbi kapcsol√≥dik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) √©s H.RES.758-as sz√°mmal ell√°tott t√∂rv√©ny (2014. december 4.) 180 naponk√©nt meg√ļj√≠that√≥, "Eur√≥pa amerikai katonai f√Ķparancsnok al√° rendelt katonai ir√°ny√≠t√°si jogk√∂r√©nek" elfogadtat√°sa" alapoz√≥ m√Ľvelet√©nek" (de err√Ķl kor√°bban is √≠rtam a "S√∂t√©t felleg Eur√≥pa eg√©n" √©s t√∂bb tov√°bbi cikkben is, pl.: "Ki kor√°n kel...").


"Az emberis√©g p√°ratlan mozg√°s√°nak korszak√°t √©lj√ľk: 1 milli√°rdos rekordsz√°mban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetk√∂zi Migr√°ci√≥s Szervezet vez√©rigazgat√≥ja…". De mi√©rt √©s mib√Ķl? Ilyen "gazdag menek√ľlteket" csak az EU-s √©s amerikai p√©nznyomtat√°s tud t√∂megesen bev√°ndoroltatni.
Eur√≥pa felsz√°mol√°s√°nak √©s gyarmatos√≠t√°s√°nak √∂tlete sokkal r√©gebbi, mint ahogy a legt√∂bben gondolj√°k, de elegend√Ķ az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ k√≠s√©rleteit, valamint a II. Vil√°gh√°bor√ļ ut√°ni esem√©nyeket f√Ķbb vonalakban v√©giggondolni Izrael er√Ķszakos megalak√≠t√°s√°t√≥l Szt√°lin meggyilkol√°s√°n kereszt√ľl napjainkig.
1789-t√Ķl Eur√≥pa m√≥dszeres felsz√°mol√°sa folytat√≥dott 1945-ig, √©s 1951. √°prilis 18-t√≥l, az EU megalakul√°s√°nak id√Ķpontj√°val √©s a gazdas√°gi t√°rsul√°s kiterjeszt√©s√©vel, 1957. m√°rcius 25-√©n, a R√≥mai Szerz√Ķd√©ssel l√©trehozt√°k az EGK-t (Eur√≥pai Gazdas√°gi K√∂z√∂ss√©g, alias "K√∂z√∂s Piacot"). 1953-ig a folyamatot n√©mileg csak Szt√°lin h√°tr√°ltatta, ellenezve Izrael l√©trehoz√°s√°t, √©s sz√∂vets√©get k√∂tve K√≠n√°val. A b√Ľn√∂z√Ķk n√©ven nevezhet√Ķk, ahogy az "etnikai" hovatartoz√°suk is egy√©rtelm√Ľ (Link). Eur√≥pa felsz√°mol√°s√°t a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai √∂nmer√©nylet, √©s az USA "kifoszt√≥ ideol√≥giav√°lt√°sa", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, ind√≠totta el, b√°r az el√Ķk√©sz√≠t√©s kezdete sokkal kor√°bbra dat√°lhat√≥ (1700-as √©vekt√Ķl a jelenleg is m√Ľk√∂d√Ķ kaz√°r-maffia t√©rnyer√©se). Hruscsov m√°r 1954-ben el√Ķk√©sz√≠tette a New York-i "Zsid√≥ Vil√°gkorm√°ny" megb√≠z√°s√°ra a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudt√°k, hogy az NWO erej√©t k√©pez√Ķ USA hader√Ķ kialak√≠t√°s√°hoz f√©lelmetes mennyis√©g√Ľ p√©nz kell. A horribilis ad√≥ss√°g jelleg√Ľ p√©nz√∂sszeg csak m√°s orsz√°gok kifoszt√°s√°b√≥l j√∂hetett l√©tre, mivel m√©g az USA gig√°szi gazdas√°ga sem volt k√©pes ilyen m√©rt√©k√Ľ fegyverkez√©st finansz√≠rozni. A fizet√©sk√©ptelens√©g el√Ķre l√°that√≥ √©s betervezett folyamatk√©nt r√©sz√©t k√©pezte a "tervnek". Eur√≥pa felsz√°mol√°s√°hoz jelent√Ķs l√©p√©seknek tekinthet√Ķk a k√∂vetkez√Ķk:

1945-t√Ķl az eur√≥pai korm√°nyokba egyre nagyobb sz√°mba csemp√©sztek illetve er√Ķszakoltak be el√Ķre fel√©p√≠tett m√ļlt√ļ √©s sz√°rmaz√°s√ļ "politikusokat", mik√∂zben ahol csak tehett√©k, a m√©g nemzetinek nevezhet√Ķ vezet√Ķket f√©lre√°ll√≠tott√°k, vagy k√©nyszerhelyzetbe hozva elt√°vol√≠tott√°k. Izrael er√Ķszakos l√©trehoz√°sa, ahogy az EU el√Ķdj√©nek az EGK megalak√≠t√°sa is, egy kaz√°r-zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ √©s √©rdekelts√©g√Ľ csoporthoz k√∂thet√Ķ (Izrael lakoss√°g√°nak 98%-a jelenleg is kaz√°r.zsid√≥, akiknek soha, egyetlen √Ķse sem √©lt Palesztin√°ban, √©s genetikailag sem "√Ābrah√°m n√©pe"). Szt√°lin meggyilkol√°sa ut√°n sem okozott probl√©m√°t a bolsevik-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ Kelet-Eur√≥pa √©s a Szovjetuni√≥. Az aljas tervhez sz√ľks√©geltetett egy kezdetekt√Ķl fogva a kaz√°r-maffia ir√°ny√≠t√°sa alatt √°ll√≥ EU vezet√©s l√©trehoz√°sa, akik mind haza√°rul√≥k √©s Eur√≥pa h√≥h√©rai. Term√©szetesen ugyanannyira sz√ľks√©g volt a kaz√°r.maffia √°ltal ir√°ny√≠tott √©s "minden √°ron" hatalomba juttatott eur√≥pai b√°bkorm√°nyok akt√≠v r√©szv√©tel√©re, "beavatotts√°g√°ra", b√Ľnr√©szess√©g√©re. 2001-ben a g√∂r√∂g√∂ket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a bel√©p√©shez ny√ļjtott "seg√≠ts√©g" egyoldal√ļ kamatemel√©seit ny√∂gik most is a g√∂r√∂g√∂k, jobban mondva a n√©metek, ahogy 2004. m√°jus 1-gyel a ciprusi g√∂r√∂g√∂k "√ļj √°llam√°t", az "offshore paradicsomot" is kier√Ķszakolt√°k, majd 2008. janu√°r 1-t√Ķl az eur√≥z√≥na tagj√°v√° is tett√©k. (2007. 12. 17-√©n a "magyar parlament" is szavaz√°st tartott a bel√©p√©sr√Ķl √ļgy, hogy a Lisszaboni szerz√Ķd√©s ford√≠t√°s√°t a szavaz√°s el√Ķtt h√°rom nappal kapt√°k meg "hivatalos √ļton" a k√©pvisel√Ķk. Ennek ellen√©re megszavazt√°k!) A 2008-as "ingatlanv√°ls√°g" idej√©re l√©tre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. okt√≥ber 31-es csal√°s sz√ľlte ratifik√°l√°ssal, 2009. december 1-el √©letbe is l√©pett, √©s amely "ir√°ny√≠t√°s" "megfinansz√≠rozta" az "amerikai vesztes√©geket". Val√≥j√°ban az eur√≥pai bankok fizett√©k meg az amerikai bankok √°ltal l√©trehozott csal√°s √°r√°t a bet√©tesek p√©nz√©b√Ķl, ahogy a CIA √©s a Mossad √°ltal lerombolt WTC-tornyok biztos√≠t√°s√°t is eur√≥pai biztos√≠t√≥k fizett√©k. A tornyok leoml√°sakor az ott t√°ncol√≥, √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥ja bej√°rta a vil√°gh√°l√≥t.

1976-ban komoly probl√©m√°t okozott a h√°tt√©rir√°ny√≠t√°sk√©nt is emlegetett kaz√°r maffi√°nak, hogy Eur√≥p√°nak lehetne √∂n√°ll√≥ g√°zell√°t√°sa az √Čgei-tenger ter√ľlet√©n, a franci√°k √°ltal felfedezett f√∂ldk√∂zi-tengeri Leviathan-medenc√©ben, magyarorsz√°gi √©s lengyelorsz√°gi g√°zlel√Ķhelyek miatt. Eur√≥pa orosz g√°zell√°t√°sa majdani vesz√©lyeztet√©si lehet√Ķs√©g√©r√Ķl m√°r 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az id√Ķj√°r√°s-manipul√°ci√≥kkal √©s HAARP-pal el√Ķid√©zett √©h√≠ns√©g el√Ķre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott l√©tre, lehet√Ķv√© t√©ve a K√∂zel-Keleten Egyiptom parkol√≥p√°ly√°ra √°ll√≠t√°s√°t, L√≠bia lerombol√°s√°t √©s kifoszt√°s√°t, Sz√≠ria megt√°mad√°s√°t, Irak sz√©tszabdal√°s√°t, mik√∂zben az USA, City of London √©s Izrael g√Ķzer√Ķvel fosztotta √©s fosztja ki az EU-t is. A t√∂bbsz√∂r√∂s bankkonszolid√°ci√≥kkal, fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal √©s t√∂rleszt√©seik kamatainak n√∂vel√©s√©vel. 2010. j√ļnius√°ban az USA-NATO id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°si beavatkoz√°snak k√∂sz√∂nhet√Ķen 2011 elej√©n √©h√≠ns√©g s√ļjtotta a "Harmadik vil√°got", mivel az orosz gabonaexportot le√°ll√≠tott√°k az asz√°ly miatt. A franci√°kn√°l, n√°lunk, √©s a lengyelekn√©l is csak a bels√Ķ sz√ľks√©gletekhez elegend√Ķ gabonamennyis√©g termett. K√≠n√°ban, Indi√°ban √©s Ausztr√°li√°ban az √°rvizek tett√©k t√∂nkre a term√©st, √©s az USA pedig felv√°s√°rolta marad√©kot. Ez volt a K√∂zel-kelet √©s Afrika "Arab Tavaszos rendez√©si terv√©nek" az eredm√©nye. A "m√≥dszer" kor√°bban m√°r ismertet√©sre ker√ľlt az oldalon megjelent "A chamtrails √©s az √ľzlet..." c√≠m√Ľ cikkben is (Link), √©s amelyet Enron-botr√°ny n√©ven is emlegetnek.

2010 "term√©keny helyett term√©ketlen √©v" volt. 2010. √°prilis 20-√°n is megesett egy term√©szetes id√Ķj√°r√°s elleni "mer√©nylet", a folyamatos vegyi-permetez√©sek √©s a HAARP tev√©kenys√©g mellett. A Deep Water Horizon felrobban√°sa, felrobbant√°sa. Az ut√≥bbit az√©rt kell megeml√≠teni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean √©s a Schlumberger szakembereit, k√∂z√ľl√ľk egy sem olyan h√ľlye, hogy figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k a lyukegyens√ļly probl√©m√°t. Az amerikai ker√ľleti b√≠r√≥, Carl Barbier kimondta, a BP s√ļlyos gondatlans√°got √©s sz√°nd√©kosan k√∂teless√©gszeg√©st hajtott v√©gre a "Tiszta v√≠z t√∂rv√©ny" ellen, de a ki√∂ml√Ķ olaj megk√∂t√©se sem olyan m√≥dszerrel t√∂rt√©nt, ami hat√©konyan megoldotta volna a felmer√ľl√Ķ gondokat. Maga a kit√∂r√©s tekinthet√Ķ lenne term√©szeti katasztr√≥f√°nak, de el√Ķz√Ķekben eml√≠tett okok kiz√°rj√°k. A m√°sodik mer√©nylet az olajmegk√∂t√©s m√≥dja volt, vagyis egy, a Mexik√≥i-√∂b√∂l fenek√©re le√ľltetett "m√Ľgyanta falllal" a Golf-√°ramlatot le√°ll√≠tott√°k, ami meghat√°rozza √Čszak-Eur√≥pa √©s √Čszak-Amerika id√Ķj√°r√°s√°t, de Eur√≥pa egy√©b r√©szei√©t ist. Az√≥ta a kor√°bban m√≠nuszokat alig ismer√Ķ britek is megtapasztalt√°k, milyen az amikor hideg van. Term√©szetesen az id√Ķj√°r√°s ilyen okokb√≥l t√∂rt√©nt v√°ltoz√°s√°t r√°fogt√°k a "Glob√°lis felmeleged√©sre", ami√©rt √©vi 4 trilli√≥ doll√°rt szednek be azokt√≥l a "lakoss√°gnak" nevezett rabszolg√°kt√≥l CO2-kv√≥ta c√≠men, akiket a mai napig r√°k√©nyszer√≠tenek a h√°tt√©rhatalom √°ltal kiz√°r√≥lagosan elbitorolt fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°ra. Az USA-ban 2013-t√≥l k√ľl√∂n t√∂rv√©ny min√Ķs√≠ti terrorcselekm√©nynek a "szabad-energia berendez√©sek" tervez√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, a tervek tov√°bbad√°s√°t.

A "m√Ľvi √ļton", Rupert Murdoc √°ltal kirobbantott 8100 milli√°rd doll√°ros LIBOR-csal√°si botr√°ny, majd a 41000 milli√°rdos londoni br√≥ker-botr√°ny is el√Ķseg√≠tette a csatl√≥sl√©tsz√°m cs√∂kkent√©s√©t, de a FED, a Rothchildok egyre "√©hesebbek", √©s ne feledj√ľk el, hogy ezek a p√©nzek az ad√≥fizet√Ķ emberek p√©nzei. A g√∂r√∂g √°llamad√≥ss√°g n√©met finansz√≠roz√°sa eur√≥ milli√°rdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menek√ľltek megseg√≠t√©s√©re" ford√≠t. A migr√°nsok t√∂bb, mint 90%-a 18-40 √©v k√∂z√∂tti kor√ļ f√©rfi. Az eur√≥pai partokhoz amerikai fels√©gjelz√©s√Ľ haj√≥k sz√°ll√≠tj√°k a t√∂meget, majd Maced√≥ni√°ban, mivel vonatok √©s buszok maced√≥n korm√°nyrendeletre nem sz√°ll√≠tj√°k √Ķket. 200 eur√≥√©rt ker√©kp√°rokat v√°s√°rolnak. Szerbi√°ban m√°r buszok sz√°ll√≠tj√°k Szabadk√°ra a "menek√ľl√Ķket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eur√≥s "ell√°tm√°nyukat". Kiskunhalason m√°r megtelt k√©t laktanya. A laktany√°n√°l kirobbant √∂sszecsap√°sr√≥l sz√≥l√≥ h√≠rad√°s eleinte m√©g olvashat√≥ volt a Halasm√©di√°ban, majd elt√Ľnt. A rend√Ķr√∂k nagy er√Ķkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 eur√≥√©rt Budapestre sz√°ll√≠tj√°k a migr√°nsokat. A "menek√ľltek" a "kispiacon" √°rulj√°k az √©lelmiszer ell√°tm√°nyt, potom √∂sszegek√©rt, √©s nem k√©rnek p√©nz√ľgyi seg√≠ts√©get, mondv√°n: van el√©g p√©nz√ľk, √©s mobiljuk a "kommunik√°ci√≥hoz".


A helyzet tarthatatlann√° v√°lik hamarosan, √©s a r√∂vid √Ķsz ut√°n a hideg bek√∂sz√∂nt√©vel v√°rhat√≥, hogy a migr√°nsok a veresegyh√°zi esethez hasonl√≥an elkezdik "kilakoltatni" a lakoss√°got f√Ķleg a hat√°rmenti tany√°kb√≥l. A "hat√°rv√©delmi ker√≠t√©s" csak nagyfesz√ľlts√©ggel √©rne valamit, vagy "hum√°nus megold√°sk√©nt" k√∂zeled√©s√©rz√©kel√Ķs mikrohull√°m√ļ v√©delemmel. A gyan√ļs migr√°nsokat vissza kell post√°zni a "felad√≥nak"! √Čs ha m√°r h√°rom C-17 Globemaster III sz√°ll√≠t√≥g√©pet b√©rel√ľnk, nem csak izraeli betelep√ľl√Ķk √©s izraeli atomfegyverek idesz√°ll√≠t√°s√°ra kellene haszn√°lni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszak√ľldeni a "kedvesk√©it". Naponta 1500-1600 menek√ľlt √©rkezik, √©s tov√°bbi 150 f√Ķ k√∂r√ľlit lehet "√∂sszefogdosni" a "cselleng√Ķkb√Ķl". Term√©szetesen a gyermekes csal√°dok menek√ľl√©se √©rthet√Ķ. A 14 √©ve m√©g kb. 500 f√Ķs t√ľz√©ralakulat laktany√°ja 1000 f√Ķ befogad√°s√°val lett be√°ll√≠tva a "menek√ľltt√°borok" sor√°ba. Felt√Ľn√Ķen sok a n√©ger, ami nem afg√°n, pakiszt√°ni, l√≠biai vagy sz√≠r "sz√°rmaz√°st" sejtet. A d√©li hat√°ron felh√ļzand√≥ "hat√°rker√≠t√©s" dr√≥tj√°t m√°r √°rulj√°k a tolvajok, b√°r a kezd√Ķmunk√°latok elindul√°sa ut√°n l√°that√≥, hogy a ker√≠t√©sen csak az nem j√∂n √°t, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy b√°rmelyik eur√≥pai orsz√°gnak akkora √°llamad√≥ss√°ga van, mint amekkor√°t a b√°bkorm√°nyaik elismernek, hiszen √Ķk hozt√°k l√©tre gazd√°ik parancs√°ra. Az emberek hajlamosak arra, hogy r√°b√≠zz√°k k√©pviselet√ľket olyanokra, akik k√ľl√∂n kaz√°r-maffia kik√©pz√©sben r√©szes√ľltek/nek a t√∂megek √°tver√©s√©nek technik√°ib√≥l. Eur√≥pa √∂sszes politikusa, kev√©s kiv√©tellel zsarolhat√≥, mert nagyon kev√©s az olyan "korpa k√∂z√© keveredett", akit nem falnak fel a diszn√≥k. A "liber√°lis jogv√©d√Ķknek" nevezett kollabor√°nsok k√©pviselik a sz√©ls√Ķs√©ges Eur√≥pa-elleness√©get. A "m√©rs√©keltet" a "nemzetinek nevezett korm√°nyok". Gyurcs√°ny eset√©ben ez √©rthet√Ķ is, mert identit√°s n√©lk√ľli, ebb√Ķl √©l√Ķ, k√∂p√∂nyegforgat√≥ kripto-zsid√≥. Feles√©ge Dobrev Kl√°ra, Peter Dobrev l√°nya, aki Bulg√°ri√°t fosztotta ki, szint√©n zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ. Gyurcs√°ny eladta tokkal-von√≥st√≥l, S√°ndor-palot√°st√≥l Magyarorsz√°got. Orb√°n √©s sleppje ugyanez pepit√°ban, de nemzetisz√≠n szalaggal k√∂t√∂tte √°t a h√≥h√©rb√°rdot, h√°tha √≠gy kev√©sb√© lesz felt√Ľn√Ķ, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcs√°ny, egy√ľttm√Ľk√∂d√©sben egym√°ssal. "Nagy az Isten √°llatkertje", mert m√©g mindig akadnak "meggy√Ķz√Ķd√©ses h√≠v√Ķik".

A helytart√≥ korm√°nyok eddig is tett√©k a dolgukat, ellen√ľnk. Az USA c√©lja hasonl√≥, mint a K√∂zel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Eur√≥p√°n. A "migr√°ns be√°raml√°s", a betelep√≠tett muszlimok √©s n√©gerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjeszt√©s√©nek. Eur√≥pa gyarmatos√≠t√°sa, az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se, √©s a sz√©thull√≥ EU feldarabol√°sa. A c√©l, Szovjetuni√≥-mint√°j√ļ Nyugat-Eur√≥pa-USA √©s sz√∂vets√©ges√ľkk√©nt az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥nak nevezett orosz vezet√©s√Ľ "Uni√≥"-Keletk√∂z√©p-Eur√≥pa r√©szv√©tel√©vel val√≥ l√©trehoz√°sa, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k a helyenk√©nt √ļjra l√©trehoz√°sa ker√ľl√Ķ gyarmati hader√Ķt egym√°s ellen. Ez m√°r Szt√°linnak is j√≥l bev√°lt annak idej√©n. Logikusan gondolkodva, mi √©rtelme lett volna egy egym√°ssal is nemzeti fenntart√°sokkal viseltet√Ķ Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°nak. Az Uni√≥ egym√°s kifoszt√°s√°ra √©s idegenek √°ltali kifoszt√°sra √©p√ľlt fel, √©s ebben a kifoszt√°sban j√≥l megfelelt a ki√°rus√≠t√≥knak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED r√©szesed√©s. Egys√©ges Eur√≥pa csak akkor tudott volna l√©trej√∂nni, ha az √ļj bel√©p√Ķket felhozz√°k a fejlett nyugat-eur√≥pai √°tlagra. Mivel ez senkinek sem jutott esz√©be, illetve lehet, hogy a "szervez√Ķk" tudt√°k, de nem ez volt a c√©ljuk, megb√≠z√°suk, a megt√©vesztett, sokszorosan becsapott "Uni√≥s polg√°rokkal" szemben.
Az √ļn. "osztr√°k s√≥gorokat" felesleges okolni a deviza-hitelez√©s k√∂r√ľli befektet√Ķi r√©szesed√©s miatt, mivel az osztr√°knak nevezett bankok kiv√©tel n√©lk√ľl a kaz√°r-maffia bankjai, "befektet√Ķi" szint√©n. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar p√©nzhamis√≠t√≥k", aki val√≥j√°ban cig√°nyok, ahogy sz√≠vbaj n√©lk√ľl r√°mondj√°k a vadkerti, keceli, kisk√Ķr√∂si, haj√≥si, cs√°sz√°rt√∂lt√©si zsid√≥-sv√°b kever√©kekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! J√≥l gondoljuk meg, hogy mikor √°ltal√°nos√≠tunk, mikor hagyjuk, hogy √°ltal√°nos√≠tsanak, √©s azt is n√©zz√ľk meg, hogy kik teszik ezt. Kaz√°rjaink, sv√°b-zsid√≥ √©s zsid√≥-magyar kever√©keink n√©mi haszon rem√©ny√©ben m√°r a K√°d√°r-rendszerben is eladt√°k volna az anyjukat is. Orb√°nnak √©s Pint√©rnek - amikor Pint√©rnek azt a feladatot adt√°k, hogy biztos√≠tsa a FIDESZ anyagi b√°zis√°t - nem v√©letlen√ľl az "Arany h√°romsz√∂g" volt az egyik legfontosabb p√©nzforr√°sa. Most a dr√≥tot √°rulj√°k, a haz√°val egy√ľtt. A mi√©nket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonl√≥ a helyzet Eur√≥pa m√°s n√©pein√©l is. A "vezet√Ķk" t√∂bbnyire vagy kaz√°rok, vagy ha nem, hamarosan csal√°ssal elfoglalj√°k a hely√ľket az el√Ķbb eml√≠tettek a marad√©k nem kaz√°rnak.

Eur√≥pai n√©peinek el√Ķsz√∂r saj√°t orsz√°gukban kell elkezdeni a "gyoml√°l√°s", mert az EU √©s tagorsz√°gai ir√°ny√≠t√°s√°ba bef√©szkelt kaz√°r-maffia hozza a migr√°nsokat, teszi lehet√Ķv√©, hogy eur√≥milli√≥kat juttassanak sz√°mukra. Putyin kiadhatn√° az utas√≠t√°st a "testv√©ri" szerbeknek, hogy z√°rj√°k le a hat√°rukat, de Putyin √©rdeke is, hogy sz√©tszakadjon Eur√≥pa. A ker√≠t√©s annyit √©r, mint halott segg√©re a cs√≥k. Figyelemelterel√©s, √©s id√Ķh√ļz√°s, hogy √∂sszej√∂jj√∂n az a "menek√ľltl√©tsz√°m", ami m√°r "nemzetbiztons√°gi kock√°zatk√©nt" bevezethet√Ķv√© teszi a katonai ir√°ny√≠t√°st. Innen m√°r csak egy l√©p√©s "terrorista vesz√©lyre" hivatkoz√°ssal a NATO √©s USA katonai f√Ķparancsnoks√°g hatalom√°tv√©tele, √©s Eur√≥pa bevonultatott lakoss√°ga mehet Ukrajn√°ba, a K√∂zel-Keletre √©s nem utols√≥ sorban az amerikai "l√°zad√°s" lever√©s√©re is...
Ne feledj√ľk a 2010. febru√°r v√©g√©n kisziv√°rgott √©s a Londoni Daily Telegraph k√∂zgazdas√°gi rovat√°b√≥l kicenz√ļr√°zott EKB utas√≠t√°s harmadik pontj√°t: "a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t Eur√≥p√°ban"... ideje kimosni √©s j√≥l felk√∂tni azt a gaty√°t, am√≠g m√©g van, m√©g ha rongyos is, foltozott is...
√Ėsszefog√°ssal k√∂nnyen le tudn√°nk z√°rni a hat√°rt, de az EU √©s Orb√°n√©k t√∂bb rend√Ķrt √©s idegen katonai alakulatot rendeln√©nek ki ellen√ľnk, mint az orsz√°g lakoss√°ga, √©s Gyurcs√°ny is els√≠rn√° Br√ľsszelben, hogy a "fajgy√Ľl√∂l√Ķ" magyarok nem hagyj√°k kiirtani magukat...


Az Amnesty International hi√°ba r√°zza a l√°b√°t. A "menek√ľlt" csak az els√Ķ "biztons√°gos orsz√°gig" menek√ľlhet. Onnan m√°r bev√°ndorl√≥k√©nt √©rkezhet csak √ļjabb "biztons√°gos orsz√°gba"... √©s a "biztons√°gos orsz√°gnak" els√Ķsorban saj√°t hajl√©ktalanjainak kell, hogy √©lhet√Ķ k√∂r√ľlm√©nyeket biztos√≠tson. A liber√°lis baloldal aktivist√°inak pedig javasolhat√≥, hogy mindegyik v√°llaljon be egy-egy csal√°dot, ham√°r annyira sz√≠v√ľk√∂n viselik a sorsukat. Megeml√≠tend√Ķ, hogy t√∂bb migr√°nsokat befogad√≥ t√°borb√≥l k√ľldtek f√©nyk√©peket a menek√ľltek, bemutatva, hogy mennyi szem√©t, √©telmarad√©k gy√Ľlt √∂ssze ideiglenes √©l√Ķhely√ľk√∂n (Szeged, R√∂szke). A minimum az lenne, hogy legal√°bb kitakar√≠tsanak maguk ut√°n... a s√∂pr√Ľ √©s a kuka nem ellens√©g...
T√©ved√©s ne ess√©k, az √≠r√°s elej√©n emlegetett "√©rtelmi szerz√Ķk", az eur√≥pai bev√°ndorl√°st p√©nzel√Ķk, ugyanabb√≥l a p√©nzb√Ķl k√©nyszer√≠tik a menek√ľlteket otthonaik elhagy√°s√°ra √©s fizetik viszontags√°gos √ļtjukat is. A francia √°ll√°spont szerint a n√©pv√°ndorl√°st kiv√°lt√≥ okokat kell felsz√°molni, de ehhez az kell, hogy az USA korm√°nyzata ne t√°mogassa p√©nzzel √©s fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terroriz√°lja Pakiszt√°nt √©s Afganiszt√°nt, Irakot, L√≠bi√°t, Szom√°li√°t, Jement Sz√≠ri√°t, √©s √ļgy √°ltal√°ban senkit se.
M√©g egy "apr√≥s√°got" √©rdemes megeml√≠teni: A pakiszt√°niak mi√©rt nem Indi√°ba vagy K√≠n√°ba menek√ľlnek, √ļtba esik Kazahszt√°n is. Az afg√°nok mi√©rt nem Ir√°nba, a L√≠biaiak, sz√≠riaiak mi√©rt nem T√∂r√∂korsz√°gba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-v√©d√Ķk term√©szetesnek veszik azt, hogy az eg√©sz vil√°g menek√ľltjei Eur√≥p√°ba akarnak menek√ľlni, mintha nem lenn√©nek m√°s "biztons√°gos orsz√°gok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbar√°t sz√≠riaiak Oroszorsz√°gba szeretn√©nek mened√©kjogot k√©rni... pedig sokak szerint Putyin a "j√≥ fi√ļ"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#191 | Renegat - 2015.09.08. 00:00:51
Seraf Orb√°nr√≥l sz√≥l√≥ vide√≥ihoz kapcsol√≥dva #190 | - B√°rmit mond, a csomagol√°s lehet "nemzeti", a tartalom nemzet-√©s magyarellenes.Hovatartoz√°suk el√°rulja rejtett sz√°nd√©kaikat is, melyet az al√°bbi link √©s az utols√≥ hozz√°sz√≥l√°s linkjei teljess√©g n√©lk√ľli √∂sszefoglal√≥j√°ban mind megtal√°lhat√≥k, elolvashat√≥k:

http://www.deres....-az-orszag

*************************

Ez a video ma hajnalban a spanyolorsz√°gi Valencia k√∂zel√©ben k√©sz√ľlt. A bev√°ndorl√°si √ľgyekkel foglalkoz√≥ fogolyt√°bor !!! t√∂bb tucat fogvatartottja a tet√Ķn kereszt√ľl sz√∂k√©st k√≠s√©relt meg.A rend√Ķr√∂k, -mint hallani a l√∂v√©seket-, nem b√°ntak keszty√Ľs k√©zzel a sz√∂kev√©nyekkel.√ögy t√Ľnik van n√©mi k√ľl√∂nbs√©g a hazai √©s a spanyol rend√Ķrhat√≥s√°gok hat√°rozott fell√©p√©sei k√∂z√∂tt.

https://www.youtu...L4cJ-afseQ
#192 | Seraf - 2015.09.08. 02:50:19
Renegat .

Kissé pontosítva : Persze nem baj ha arra hivatkoztál és jelezted a fentieket ; Csak a hír /
történések ( nyilatkozatok ) miatt mutatom a videókat - Párt semlegesen { Van amit be se
illesztek, mert t√ļlzottan is √©rezhet√Ķ benne a manipul√°ci√≥ ( mindegy melyik p√°rtr√≥l / oldal -
r√≥l t√∂rt√©nik ), vagy a kimondottan hangulat kelt√Ķket, amiket szint√©n manipulat√≠van adnak }

Néhány napja mutattam a Magyarok Szövetsége által jelzett törvényt, ami érvényben van .
Ezt valakik meghozták és megszavazták. Eddig hallgatás volt róla - Szerintem minden párt
( parlamenti k√©pvisel√Ķ ) tudott r√≥la { A magam r√©sz√©r√Ķl √≠gy tekintek mindegyikre, de m√°r a
v√°laszt√°sok el√Ķtt jeleztem, hogy a tov√°bbi p√°rtoskod√°s a kizs√°km√°nyol√≥ rendszer folytat√° -
s√°t szolg√°lja - √Čs a magyar mezzel igazad van, csak n√°lam, mint √≠rtam *teljes* a paletta )


Fel is tettem a kérdést, hogy más országban van-e ilyen törvény : Arany tömören válaszolt
is ; Ahogy én látom, ebben az esetben is globálisabb a helyzet - Egyáltalán miért van ilyen,
mi c√©lb√≥l ( igaz n√°lam nem k√©rd√©s ) az emberek / v√°laszt√≥k tudta n√©lk√ľl ? { El√Ķtervez√©s ? }


"A baloldalt és bizonyos polgármestereket nemhogy nem
érdekli a probléma, de aktívan támogatják a radikális isz -
l√°m terjed√©s√©t politikai √©rdekb√Ķl, mivel a muzulm√°nok a
szavazataik √°ltal a baloldal fontos t√°maszaiv√° v√°ltak ...."

YouTube Videů

A hangulat kelt√©s ok√°n nem linkeltem a vide√≥t, de ha felmer√ľlt a k√©rd√©s, akkor ide tartozik .

{ Véleményem nem változott : 26 éve mindig jobban teljesít az ország ; Amíg pártoskodás
lesz, addig pártérdekek ( pártokat támogató, irányító -hazai, multi és globális- hátsó érde -
kek ) √©rv√©nyes√ľlnek a v√°laszt√≥k / √°llampolg√°rok rov√°s√°ra ... A hungarikum mezbe el√©g so -
kan be√∂lt√∂ztek, itt is, ott is, amott is, de √ļgy t√Ľnik nem csak a v√°laszt√°si t√∂rv√©nyt kellett
a rendszer folytatásához hirtelen felindulásból megváltoztatni, hanem 'suttyomban' még o -
lyat is hozni, ha a jeges mici-macik felébrednek és nem kérnek a további szórakoztatásból,
akkor az ide t√©vedt barna-macik ( m√©g √ļgy sem l√°ttak ilyet ) biztos vev√Ķk lesznek a sz√≠nj√° -
t√©kra - √Čs ha net√°n m√©g sem integr√°l√≥dnak kult√ļr√°lisan az eur√≥pa-sz√≠nh√°zhoz, akkor majd
export√°lnak puf√≥k√°kat a Galaktikus Konf√∂der√°ci√≥t√≥l, vagy a k√∂z√∂s F√∂ld-Mars projekt√Ķl ....
Ami viszont 'kissé lelombozott', az az, hogy ezek a történések az ezeregyéjszaka ( "mária"
√©s "j√©zus" jelen√©sek ) mes√©kb√Ķl, mint int√Ķ el√Ķrejelz√©s √©s figyelmeztet√©s valami√©rt elmaradt .
Szerintem ezt is felt√©tlen / miel√Ķbb p√≥tolnia kellene az arra h√≠vatottaknak, mert mi lesz √≠gy
a "mária / jézus" által kiválasztott celeb médiumokkal. Az eseményeket az angyalok / prófé -
t√°k is el√Ķre szokt√°k jelezni √©s nem ut√°na. Igaz a t√©v√© j√≥sokn√°l sem sz√°m√≠t semmi √©s senki,
csak legyen az energi√°ra vev√Ķ - Van is, mint ahogy a mindig jobban teljes√≠t p√°rtoskod√°sra }
#193 | Hegel - 2015.09.08. 12:42:55
"az maradhat Németországban, aki elég képzett a jelenlegi piaci elvárásokhoz.
A képzetlen, a német vállalatok számára használhatatlan bevándorlókat pedig kvóták a -
lapján szétosztják az Európai Unió más országaiba"

Na ez az amire nincs sz√ľks√©g√ľnk, Orb√°n a cig√°nyoz√°ssal pont err√Ķl besz√©l, m√°sk√©nt hogyan engedhetne meg mag√°nak ilyent...

Ez a zavarkelt√©s az amire a majd rendet tesz√ľnk cim√ľ megold√°s lesz amikor mindenki belef√°rad az ellen√°ll√°sba - ez az ami elkezd√Ķd√Ķt most.

Sziri√°ban 4 √©ve afgansizt√°nban 40 √©ve h√°bor√ļ van MI√ČRT MOST indultak be √©s vele eggy√ľtt a Migration Aid...ahogy zsid√≥k a vezet√Ķk?

Egy√©rtelm√ľ a nyujorki zsid√≥s√°g vez√©nylete amit volt r√©gen moszkv√°b√≥l most ny√ľjorkb√≥l int√©znek.
#194 | Seraf - 2015.09.08. 17:19:59
2015. 09. 08 : "Min√Ķs√©gi v√°ltoz√°s j√∂n a v√°ls√°gkezel√©sben" - 'Lemondott H. Csaba honv√© -
delmi miniszter, a korm√°ny nemzetbiztons√°gi kabinetje h√©tf√Ķi √ľl√©s√©t k√∂vet√Ķen, ahol az il -
legális bevándorlással kapcsolatos helyzetet tekintették át és meghallgatták a határzár
k√©sz√ľlts√©gi √°llapot√°ra vonatkoz√≥ besz√°mol√≥t .... O. Viktor szombaton kijelentette, a ha -
t√°r√Ķrizetben min√Ķs√©gi v√°ltoz√°s √°ll be szeptember 15-√©n. Azt k√∂vet√Ķen a hadsereg szigo -
r√ļ ellen√Ķrz√©s al√° vonja a d√©li hat√°rvonalat' http://hidfo.ru/2...alsagkezel

YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...oZED24aeyM PLUSZ

YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...ClmeQo2xic PLUSZ

2015. 09. 08 : "Olasz sajtó ; Washington elárulta európai szövetségeseit" - 'Szándékosan
√°ll√≠tanak akad√°lyokat Eur√≥pa fejl√Ķd√©s√©nek √ļtj√°ba, majd olyan helyzetet pr√≥b√°lnak el√Ķid√©z -
ni, hogy azok megold√°s√°ban az Egyes√ľlt √Āllamok vezet√Ķ szerepet t√∂lts√∂n be, √©s √≠gy bizto -
sítva legyen fennhatósága Európa felett' http://hidfo.ru/2...etsegeseit

YouTube Videů


===============================================

YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...9XIUZFK708 PLUSZ

#195 | Hegel - 2015.09.08. 17:55:36
Azé csak kilóg a bábuska alól a pata is...http://24.hu/kulf...g-kapcsan/

Mivan pity√ļ nem t√°mogatja a kistes√Ķj√°t hanem h√°tbad√∂fi?

Ah m√°r jelentkezik a liber√°lis segits√©gny√ļjt√°s ellenszolg√°ltatsa...http://hidfo.ru/2...ndorlokat/

Gondolom valami el√Ķremegeggyez√©s van merthogy 1x igy 2x ugy ott is...ha a fentit vagy ezt n√©zz√ľk:http://hidfo.ru/2...ulodesrol/

√Čs nicsak a kedvesn√Ķv√©rek:http://hidfo.ru/c...y/belfold/

A történelem folyton ismétli önmagát?http://magyar.raj...age_id=135
#196 | Renegat - 2015.09.08. 18:10:26
Olvasom a szalagc√≠met, de m√°r nem lep√Ķd√∂k meg ezen sem.Tompulok, ingerk√ľsz√∂b√∂m a magass√°gokban tany√°zik.

-"Gyakorlatilag feladt√°k a rend√Ķr√∂k R√∂szk√©n, sz√©lnek eresztik a menek√ľlteket" 2015. 09. 08. 10:27

-Egy√©l, igy√°l, azt√°n menj, amerre l√°tsz - ezt mondj√°k a "menek√ľlteknek" (megsz√°ll√≥k jobb kifejez√©s) az elf√°sult, f√°radt rend√Ķr√∂k, akik kevesen vannak (kb. 50-en) a helyzet kezel√©s√©hez.Nem az √Ķ hib√°juk. Sz√°zak gyalogolnak a f√Ķ√ļt ment√©n Szeged fel√©.K√∂zben idillikus k√©p, a rend√Ķr√∂k, √∂nk√©ntesek mellett megjelentek a helysz√≠nen seg√≠teni n√©met civilek, anarchista √©s antifasiszta szervezetek k√©pviselet√©ben, akik seg√≠tenek az √©teloszt√°sban. Kis pihen√Ķ, uzsonna, azt√°n ir√°ny tov√°bb Merkelland.

http://24.hu/koze...ekulteket/
#197 | Hegel - 2015.09.08. 20:30:52
Na ezt a cinikus vigyorg√≥ r√∂f√∂g√©st...ime eur√≥pa sz√©tver√©s√©nek technik√°ja c√©lja..Szesz√°kt√≥l. √ē is meg√©r olvas√°st..

https://www.youtu...GdcQMaLinE

London:https://www.faceb...442505387/ egész békések...
#198 | Phaedra - 2015.09.09. 00:21:56
Sziasztok! Nagyon-nagyon régen nem szóltam hozzá és most alkalmam sincs, hogy az összes hozzászólást végigolvassam, ezért kérlek ne haragudjatok rám, hogy feltegyek néhány kérdést, hátha valaki tudja a választ:
1. Mit nem l√°thattunk augusztus 3. het√©ben, amikor napr√≥l-napra csak azt szajk√≥zt√°k a meteorol√≥gusok, hogy holnapt√≥l s√ľt a nap, √°m ehhez k√©pest √∂t teljes napig szakadt az es√Ķ √©s nem l√°tthattuk az eget?
2. Mi a b√ľd√∂s francot tehet√ľnk mi, b√©rb√Ķl √©s fizet√©sb√Ķl √©l√Ķk???
#199 | Renegat - 2015.09.09. 01:12:19
Európa muszlim elözönlése - migránsoknak álcázott dzsihádisták, az ISIS Trójai falova, az amerikai hírszerzési források szerint.

http://beforeitsn...10752.html

http://www.dailym...ugees.html

https://www.youtu...eMIX90-594

http://www.indepe...82415.html

http://www.ibtime...pe-1468701

http://www.lindse...-williams/
#200 | Hegel - 2015.09.09. 11:18:27
Szia Pheadra, itt Budapest d√©li r√©sz√©n 7 √°gra s√ľt√∂tt a nap, csak az√©rt eml√©kezem mert sz√ľlinapos volt egyik kedves ismer√Ķs√Ķm √©s mentem hozz√°...

Viszont most voltam kint a kuty√°val, felettem neh√©z repcsi ment el m√©gpedig teher mert belerezegett a h√°z is, mik√∂zben k√©k az √©g felh√Ķ sehol csak a k√©ks√©g valahogy sz√ľrk√©s m√©gis..√©s nem l√°tni √°t rajta hol a rep√ľl√Ķ mikor √©rzem hogy felettem kell lennie....

Hát ez igen, ugy betakarják a takonnyal az eget hogy észre se veszi aki nem figyel...

Hogy mit lehet tenni...na azt én sem tudom.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum