NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ki "menti meg" Eur√≥p√°t (mag√°nak)? Avagy Eur√≥pa gyarmatos√≠t√°sa...
Ki "menti meg" Eur√≥p√°t (mag√°nak)? Avagy Eur√≥pa gyarmatos√≠t√°sa...H√°t nem Th√©szeusz lesz a megment√Ķ. Az ironikus c√≠m sejtet valamit, illetve egy j√≥l ismert "not√≥rius megment√Ķt", de "konkurenseit" is. Ha az Eur√≥pai Uni√≥ vezet√©se √©s a kaz√°r-maffia vel√ľk bar√°ti tagorsz√°gi korm√°nyai eladj√°k kil√≥ra Eur√≥p√°t, el kell z√°rni a migr√°ci√≥t okoz√≥k √©s az IS-t finansz√≠roz√≥k p√©nzcsapjait. Az USA ir√°ny√≠t√°sa, City of London √©s Izrael az Eur√≥p√°t√≥l ellopott elrabolt p√©nzb√Ķl fedezi a migr√°nsok Eur√≥p√°ba bejut√°s√°t, bejuttat√°s√°t. Ez a p√©nz, az a p√©nz, amit az Uni√≥ nyomtat az USA-nak, eg√©szen pontosan a n√©metek g√∂r√∂g√∂knek ny√ļjtott, Goldman-Sachsnak fizetett eur√≥ milli√°rdjai. L√°tni kell a f√°t√≥l az erd√Ķt! Mint kor√°bban m√°r t√∂bbsz√∂r eml√≠tettem, az EU ir√°ny√≠t√°s hat√°rozta meg, hogy "Eur√≥pa lakoss√°g√°nak el√∂reged√©se miatt" el√Ķsz√∂r 50 milli√≥, majd 70 milli√≥ra emelt l√©tsz√°m√ļ, f√Ķleg muszlim, √©s tov√°bbi 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©s√©t ir√°nyozta el√Ķ. Most √ļgy besz√©lnek err√Ķl, mintha nem is sejtett√©k volna, hogy ilyen megt√∂rt√©nhet. A New York Times most m√°r egymilli√°rdos n√©pv√°ndorl√°sr√≥l besz√©l. Obama 2009. december√©ben a "Koppenh√°gai Kl√≠macs√ļcsra" m√°r k√©sz "tervekkel" √©rkezett a "n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°s√°val" kapcsolatban. Mindegy, hogy az akkor m√©g h√Ľ, de az√≥ta megcsappant l√©tsz√°m√ļ √©s p√©nz√©hes politikusok √©s sleppj√ľkb√Ķl kiker√ľl√Ķ b√°bok (t√∂bbnyire kaz√°rok), nyeres√©g rem√©ny√©ben t√°mogatt√°k Eur√≥pa kifoszt√°s√°t, majd energiaell√°t√°s√°nak elz√°r√°st, feldarabol√°s√°nak el√Ķk√©sz√≠t√©s√©t.

A kiselejtezett p√©nz(√©hes)emberek csak addig √©s abban az esetben maradhattak csal√°ssal, korrupci√≥val szerzett hivatalukban √©s gazdas√°gi poz√≠ci√≥jukban, ameddig kiszolg√°lt√°k, kiszolg√°lj√°k gazd√°ik √©rdekeit, de akkor sem tudj√°k, mikor ker√ľlnek lap√°tra. Ez √©rv√©nyes a m√©g most is √©letmarad√°sukban b√≠z√≥ tetvekre is... a "sz√≠npadi szerepl√Ķkre"...
A Goldman-Sachs Megabank, az Uni√≥ Eur√≥pa-ellenes √©rdekek ment√©n kialak√≠tott vezet√©se, az USA, City of London √©s ciprusi bankfoszt√°sban, valamint a felesleges oligarch√°it√≥l megszabadul√≥ √©s a Leviath√°n-medence (F√∂ldk√∂zi-tenger) g√°zmez√Ķin Goldman-Sachs-szal megosztoz√≥ Putyin, k√∂z√∂sen kif√Ķz√∂tt gonosz terve alapj√°n, egy olyan h√°bor√ļ hadsz√≠nter√©v√© teszik Eur√≥pa nemzet√°llamait, amelyb√Ķl korrupt √©s haza√°rul√≥ korm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel olyan helyzet kialak√≠t√°s√°t tervezt√©k meg, ami Eur√≥pa keleti √©s amerikai katonai megsz√°ll√°s√°t teheti lehet√Ķv√©. A "k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ ellens√©gek", vagyis a m√°r bev√°ndoroltatott, √©s a helyileg m√°r am√ļgy is l√©tez√Ķ etnikai r√©szben "ellens√©gek" mellett k√ľls√Ķ "ellens√©gekkel" szemben, a harct√≥l √©s h√°bor√ļt√≥l "elszokott" lakoss√°g, az el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kb√≥l lecs√∂kkentett l√©tsz√°m√ļ hadseregek miatt, Nyugat-Eur√≥p√°ban amerikai, Kelet-k√∂z√©p Eur√≥p√°ban keleti, vagyis f√Ķleg orosz seg√≠ts√©get lesz "k√©nytelen" ig√©nybe venni. Eur√≥pa t√©rk√©pe hamarosan hasonl√≥ k√©pet mutathat, mint 1959-ben, megtoldva a keleti oldalt az egykori Jugoszl√°via, √©s esetleg a teljes N√©metorsz√°g (nem BRD) ter√ľlet√©vel. Term√©szetesen egy√©b ter√ľletek is r√©sz√©v√© v√°lhatnak az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ fed√Ķn√©v alatt l√©trej√∂v√Ķ "f√∂der√°ci√≥nak", de ez m√©g az osztozkod√°s sor√°n v√°ltozhat. Mindenesetre a p√©nzrendszert √©s strukt√ļr√°j√°t m√°r √°tmentett√©k keletre. Az "oll√≥" keleti √©le G√∂r√∂gorsz√°g, T√∂r√∂korsz√°g √©s Szaud-Ar√°bia r√©szv√©tel√©vel is b√Ķv√ľlhet (mindh√°rom orsz√°g korm√°nya k√∂p√∂nyegforgat√≥), de az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se Eur√≥p√°ban a jelenlegi c√©l az USA r√©sz√©r√Ķl.Mit is jelent ez az oll√≥? V√©geredm√©nyben Eur√≥pa, a K√∂zel-Kelet √©s Afrika feloszt√°s√°t keleti √©s nyugati egyeztetett √©rdekek alapj√°n. Az arab, afrikai n√©ger √°llamok √©s "√Ābrah√°m val√≥di n√©p√©nek" felsz√°mol√°sa ut√°n innen m√°r csak egy l√©p√©s K√≠na √©s a T√°vol-Kelet felmorzsol√°sa, de addig m√©g fel kell k√∂tni gaty√°jukat. El√Ķsz√∂r el√Ķ kell k√©sz√≠teni az USA katonai befoly√°s√°nak kiterjeszt√©s√©t az EU eg√©sz√©re, a tagorsz√°gok szuverenit√°s√°nak felsz√°mol√°s√°val, amit gazdas√°gilag garant√°l a "Transzatlanti Kereskedelmi √©s Befektet√©si Egyezm√©ny" Eur√≥pa-parlamenti megszavaz√°sa, √©s a "menek√ľlt" IS terrorist√°k "bev√°ndoroltat√°sa". Az el√Ķbbi egyfajta "gumicsont", amit az amerikai "befektet√Ķk" el√© dobnak. M√©g egy b√Ķrt le lehet h√ļzni Eur√≥p√°r√≥l, miel√Ķtt √Ķket is felfalj√°k "j√≥tev√Ķik", mert "n√°luk √≠gy szok√°s".
A j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett folyamat ism√©telten bizony√≠tja, hogy nem csak Eur√≥pa-ellenes √©s korrupt az EU-ir√°ny√≠t√°s, de ugyanolyan alkalmatlan feladatai ell√°t√°s√°ra, mint a "nemzeti korm√°nyoknak" nevezett eur√≥pai kollabor√°ns kaz√°rokb√≥l √°ll√≥ b√°bir√°ny√≠t√°sok. Ez ut√≥bbi egyezs√©g annak a szabad rabl√°snak az enged√©lyez√©se, amit az USA-ban tiltanak. Eur√≥p√°ban "semmi akad√°lya" ennek. Ez ut√≥bbi kapcsol√≥dik az USA-ban megszavazott s.2277-es (2014. szeptember 5.) √©s H.RES.758-as sz√°mmal ell√°tott t√∂rv√©ny (2014. december 4.) 180 naponk√©nt meg√ļj√≠that√≥, "Eur√≥pa amerikai katonai f√Ķparancsnok al√° rendelt katonai ir√°ny√≠t√°si jogk√∂r√©nek" elfogadtat√°sa" alapoz√≥ m√Ľvelet√©nek" (de err√Ķl kor√°bban is √≠rtam a "S√∂t√©t felleg Eur√≥pa eg√©n" √©s t√∂bb tov√°bbi cikkben is, pl.: "Ki kor√°n kel...").


"Az emberis√©g p√°ratlan mozg√°s√°nak korszak√°t √©lj√ľk: 1 milli√°rdos rekordsz√°mban indultak meg az emberek, mondta William L. Swing, a Nemzetk√∂zi Migr√°ci√≥s Szervezet vez√©rigazgat√≥ja…". De mi√©rt √©s mib√Ķl? Ilyen "gazdag menek√ľlteket" csak az EU-s √©s amerikai p√©nznyomtat√°s tud t√∂megesen bev√°ndoroltatni.
Eur√≥pa felsz√°mol√°s√°nak √©s gyarmatos√≠t√°s√°nak √∂tlete sokkal r√©gebbi, mint ahogy a legt√∂bben gondolj√°k, de elegend√Ķ az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ k√≠s√©rleteit, valamint a II. Vil√°gh√°bor√ļ ut√°ni esem√©nyeket f√Ķbb vonalakban v√©giggondolni Izrael er√Ķszakos megalak√≠t√°s√°t√≥l Szt√°lin meggyilkol√°s√°n kereszt√ľl napjainkig.
1789-t√Ķl Eur√≥pa m√≥dszeres felsz√°mol√°sa folytat√≥dott 1945-ig, √©s 1951. √°prilis 18-t√≥l, az EU megalakul√°s√°nak id√Ķpontj√°val √©s a gazdas√°gi t√°rsul√°s kiterjeszt√©s√©vel, 1957. m√°rcius 25-√©n, a R√≥mai Szerz√Ķd√©ssel l√©trehozt√°k az EGK-t (Eur√≥pai Gazdas√°gi K√∂z√∂ss√©g, alias "K√∂z√∂s Piacot"). 1953-ig a folyamatot n√©mileg csak Szt√°lin h√°tr√°ltatta, ellenezve Izrael l√©trehoz√°s√°t, √©s sz√∂vets√©get k√∂tve K√≠n√°val. A b√Ľn√∂z√Ķk n√©ven nevezhet√Ķk, ahogy az "etnikai" hovatartoz√°suk is egy√©rtelm√Ľ (Link). Eur√≥pa felsz√°mol√°s√°t a 2001-es 9/11-nek nevezett amerikai √∂nmer√©nylet, √©s az USA "kifoszt√≥ ideol√≥giav√°lt√°sa", amit "terrorizmus elleni harcnak" kereszteltek el, ind√≠totta el, b√°r az el√Ķk√©sz√≠t√©s kezdete sokkal kor√°bbra dat√°lhat√≥ (1700-as √©vekt√Ķl a jelenleg is m√Ľk√∂d√Ķ kaz√°r-maffia t√©rnyer√©se). Hruscsov m√°r 1954-ben el√Ķk√©sz√≠tette a New York-i "Zsid√≥ Vil√°gkorm√°ny" megb√≠z√°s√°ra a jelenlegi ukrajnai helyzetet, mivel tudt√°k, hogy az NWO erej√©t k√©pez√Ķ USA hader√Ķ kialak√≠t√°s√°hoz f√©lelmetes mennyis√©g√Ľ p√©nz kell. A horribilis ad√≥ss√°g jelleg√Ľ p√©nz√∂sszeg csak m√°s orsz√°gok kifoszt√°s√°b√≥l j√∂hetett l√©tre, mivel m√©g az USA gig√°szi gazdas√°ga sem volt k√©pes ilyen m√©rt√©k√Ľ fegyverkez√©st finansz√≠rozni. A fizet√©sk√©ptelens√©g el√Ķre l√°that√≥ √©s betervezett folyamatk√©nt r√©sz√©t k√©pezte a "tervnek". Eur√≥pa felsz√°mol√°s√°hoz jelent√Ķs l√©p√©seknek tekinthet√Ķk a k√∂vetkez√Ķk:

1945-t√Ķl az eur√≥pai korm√°nyokba egyre nagyobb sz√°mba csemp√©sztek illetve er√Ķszakoltak be el√Ķre fel√©p√≠tett m√ļlt√ļ √©s sz√°rmaz√°s√ļ "politikusokat", mik√∂zben ahol csak tehett√©k, a m√©g nemzetinek nevezhet√Ķ vezet√Ķket f√©lre√°ll√≠tott√°k, vagy k√©nyszerhelyzetbe hozva elt√°vol√≠tott√°k. Izrael er√Ķszakos l√©trehoz√°sa, ahogy az EU el√Ķdj√©nek az EGK megalak√≠t√°sa is, egy kaz√°r-zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ √©s √©rdekelts√©g√Ľ csoporthoz k√∂thet√Ķ (Izrael lakoss√°g√°nak 98%-a jelenleg is kaz√°r.zsid√≥, akiknek soha, egyetlen √Ķse sem √©lt Palesztin√°ban, √©s genetikailag sem "√Ābrah√°m n√©pe"). Szt√°lin meggyilkol√°sa ut√°n sem okozott probl√©m√°t a bolsevik-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ Kelet-Eur√≥pa √©s a Szovjetuni√≥. Az aljas tervhez sz√ľks√©geltetett egy kezdetekt√Ķl fogva a kaz√°r-maffia ir√°ny√≠t√°sa alatt √°ll√≥ EU vezet√©s l√©trehoz√°sa, akik mind haza√°rul√≥k √©s Eur√≥pa h√≥h√©rai. Term√©szetesen ugyanannyira sz√ľks√©g volt a kaz√°r.maffia √°ltal ir√°ny√≠tott √©s "minden √°ron" hatalomba juttatott eur√≥pai b√°bkorm√°nyok akt√≠v r√©szv√©tel√©re, "beavatotts√°g√°ra", b√Ľnr√©szess√©g√©re. 2001-ben a g√∂r√∂g√∂ket a Goldman-Sachs Megabank tolta be az EU-ba. Nem ingyen, mert a bel√©p√©shez ny√ļjtott "seg√≠ts√©g" egyoldal√ļ kamatemel√©seit ny√∂gik most is a g√∂r√∂g√∂k, jobban mondva a n√©metek, ahogy 2004. m√°jus 1-gyel a ciprusi g√∂r√∂g√∂k "√ļj √°llam√°t", az "offshore paradicsomot" is kier√Ķszakolt√°k, majd 2008. janu√°r 1-t√Ķl az eur√≥z√≥na tagj√°v√° is tett√©k. (2007. 12. 17-√©n a "magyar parlament" is szavaz√°st tartott a bel√©p√©sr√Ķl √ļgy, hogy a Lisszaboni szerz√Ķd√©s ford√≠t√°s√°t a szavaz√°s el√Ķtt h√°rom nappal kapt√°k meg "hivatalos √ļton" a k√©pvisel√Ķk. Ennek ellen√©re megszavazt√°k!) A 2008-as "ingatlanv√°ls√°g" idej√©re l√©tre kellett hozni a Lisszaboni EU-t, ami 2009. okt√≥ber 31-es csal√°s sz√ľlte ratifik√°l√°ssal, 2009. december 1-el √©letbe is l√©pett, √©s amely "ir√°ny√≠t√°s" "megfinansz√≠rozta" az "amerikai vesztes√©geket". Val√≥j√°ban az eur√≥pai bankok fizett√©k meg az amerikai bankok √°ltal l√©trehozott csal√°s √°r√°t a bet√©tesek p√©nz√©b√Ķl, ahogy a CIA √©s a Mossad √°ltal lerombolt WTC-tornyok biztos√≠t√°s√°t is eur√≥pai biztos√≠t√≥k fizett√©k. A tornyok leoml√°sakor az ott t√°ncol√≥, √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥ja bej√°rta a vil√°gh√°l√≥t.

1976-ban komoly probl√©m√°t okozott a h√°tt√©rir√°ny√≠t√°sk√©nt is emlegetett kaz√°r maffi√°nak, hogy Eur√≥p√°nak lehetne √∂n√°ll√≥ g√°zell√°t√°sa az √Čgei-tenger ter√ľlet√©n, a franci√°k √°ltal felfedezett f√∂ldk√∂zi-tengeri Leviathan-medenc√©ben, magyarorsz√°gi √©s lengyelorsz√°gi g√°zlel√Ķhelyek miatt. Eur√≥pa orosz g√°zell√°t√°sa majdani vesz√©lyeztet√©si lehet√Ķs√©g√©r√Ķl m√°r 1954-ben gondoskodott Hruscsov. Az id√Ķj√°r√°s-manipul√°ci√≥kkal √©s HAARP-pal el√Ķid√©zett √©h√≠ns√©g el√Ķre megtervezett "Arab Tavaszt" hozott l√©tre, lehet√Ķv√© t√©ve a K√∂zel-Keleten Egyiptom parkol√≥p√°ly√°ra √°ll√≠t√°s√°t, L√≠bia lerombol√°s√°t √©s kifoszt√°s√°t, Sz√≠ria megt√°mad√°s√°t, Irak sz√©tszabdal√°s√°t, mik√∂zben az USA, City of London √©s Izrael g√Ķzer√Ķvel fosztotta √©s fosztja ki az EU-t is. A t√∂bbsz√∂r√∂s bankkonszolid√°ci√≥kkal, fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal √©s t√∂rleszt√©seik kamatainak n√∂vel√©s√©vel. 2010. j√ļnius√°ban az USA-NATO id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°si beavatkoz√°snak k√∂sz√∂nhet√Ķen 2011 elej√©n √©h√≠ns√©g s√ļjtotta a "Harmadik vil√°got", mivel az orosz gabonaexportot le√°ll√≠tott√°k az asz√°ly miatt. A franci√°kn√°l, n√°lunk, √©s a lengyelekn√©l is csak a bels√Ķ sz√ľks√©gletekhez elegend√Ķ gabonamennyis√©g termett. K√≠n√°ban, Indi√°ban √©s Ausztr√°li√°ban az √°rvizek tett√©k t√∂nkre a term√©st, √©s az USA pedig felv√°s√°rolta marad√©kot. Ez volt a K√∂zel-kelet √©s Afrika "Arab Tavaszos rendez√©si terv√©nek" az eredm√©nye. A "m√≥dszer" kor√°bban m√°r ismertet√©sre ker√ľlt az oldalon megjelent "A chamtrails √©s az √ľzlet..." c√≠m√Ľ cikkben is (Link), √©s amelyet Enron-botr√°ny n√©ven is emlegetnek.

2010 "term√©keny helyett term√©ketlen √©v" volt. 2010. √°prilis 20-√°n is megesett egy term√©szetes id√Ķj√°r√°s elleni "mer√©nylet", a folyamatos vegyi-permetez√©sek √©s a HAARP tev√©kenys√©g mellett. A Deep Water Horizon felrobban√°sa, felrobbant√°sa. Az ut√≥bbit az√©rt kell megeml√≠teni, mert ismerve a British Petrol, a Haliburton, Transocean √©s a Schlumberger szakembereit, k√∂z√ľl√ľk egy sem olyan h√ľlye, hogy figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k a lyukegyens√ļly probl√©m√°t. Az amerikai ker√ľleti b√≠r√≥, Carl Barbier kimondta, a BP s√ļlyos gondatlans√°got √©s sz√°nd√©kosan k√∂teless√©gszeg√©st hajtott v√©gre a "Tiszta v√≠z t√∂rv√©ny" ellen, de a ki√∂ml√Ķ olaj megk√∂t√©se sem olyan m√≥dszerrel t√∂rt√©nt, ami hat√©konyan megoldotta volna a felmer√ľl√Ķ gondokat. Maga a kit√∂r√©s tekinthet√Ķ lenne term√©szeti katasztr√≥f√°nak, de el√Ķz√Ķekben eml√≠tett okok kiz√°rj√°k. A m√°sodik mer√©nylet az olajmegk√∂t√©s m√≥dja volt, vagyis egy, a Mexik√≥i-√∂b√∂l fenek√©re le√ľltetett "m√Ľgyanta falllal" a Golf-√°ramlatot le√°ll√≠tott√°k, ami meghat√°rozza √Čszak-Eur√≥pa √©s √Čszak-Amerika id√Ķj√°r√°s√°t, de Eur√≥pa egy√©b r√©szei√©t ist. Az√≥ta a kor√°bban m√≠nuszokat alig ismer√Ķ britek is megtapasztalt√°k, milyen az amikor hideg van. Term√©szetesen az id√Ķj√°r√°s ilyen okokb√≥l t√∂rt√©nt v√°ltoz√°s√°t r√°fogt√°k a "Glob√°lis felmeleged√©sre", ami√©rt √©vi 4 trilli√≥ doll√°rt szednek be azokt√≥l a "lakoss√°gnak" nevezett rabszolg√°kt√≥l CO2-kv√≥ta c√≠men, akiket a mai napig r√°k√©nyszer√≠tenek a h√°tt√©rhatalom √°ltal kiz√°r√≥lagosan elbitorolt fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°ra. Az USA-ban 2013-t√≥l k√ľl√∂n t√∂rv√©ny min√Ķs√≠ti terrorcselekm√©nynek a "szabad-energia berendez√©sek" tervez√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, a tervek tov√°bbad√°s√°t.

A "m√Ľvi √ļton", Rupert Murdoc √°ltal kirobbantott 8100 milli√°rd doll√°ros LIBOR-csal√°si botr√°ny, majd a 41000 milli√°rdos londoni br√≥ker-botr√°ny is el√Ķseg√≠tette a csatl√≥sl√©tsz√°m cs√∂kkent√©s√©t, de a FED, a Rothchildok egyre "√©hesebbek", √©s ne feledj√ľk el, hogy ezek a p√©nzek az ad√≥fizet√Ķ emberek p√©nzei. A g√∂r√∂g √°llamad√≥ss√°g n√©met finansz√≠roz√°sa eur√≥ milli√°rdokat juttat a Goldman-Sachshoz, amit Soros a "menek√ľltek megseg√≠t√©s√©re" ford√≠t. A migr√°nsok t√∂bb, mint 90%-a 18-40 √©v k√∂z√∂tti kor√ļ f√©rfi. Az eur√≥pai partokhoz amerikai fels√©gjelz√©s√Ľ haj√≥k sz√°ll√≠tj√°k a t√∂meget, majd Maced√≥ni√°ban, mivel vonatok √©s buszok maced√≥n korm√°nyrendeletre nem sz√°ll√≠tj√°k √Ķket. 200 eur√≥√©rt ker√©kp√°rokat v√°s√°rolnak. Szerbi√°ban m√°r buszok sz√°ll√≠tj√°k Szabadk√°ra a "menek√ľl√Ķket", ahol felveszik a bankokban 2500-3000 eur√≥s "ell√°tm√°nyukat". Kiskunhalason m√°r megtelt k√©t laktanya. A laktany√°n√°l kirobbant √∂sszecsap√°sr√≥l sz√≥l√≥ h√≠rad√°s eleinte m√©g olvashat√≥ volt a Halasm√©di√°ban, majd elt√Ľnt. A rend√Ķr√∂k nagy er√Ķkkel vonultak ki. Taxit fogni lehetetlen, mert min. 200 eur√≥√©rt Budapestre sz√°ll√≠tj√°k a migr√°nsokat. A "menek√ľltek" a "kispiacon" √°rulj√°k az √©lelmiszer ell√°tm√°nyt, potom √∂sszegek√©rt, √©s nem k√©rnek p√©nz√ľgyi seg√≠ts√©get, mondv√°n: van el√©g p√©nz√ľk, √©s mobiljuk a "kommunik√°ci√≥hoz".


A helyzet tarthatatlann√° v√°lik hamarosan, √©s a r√∂vid √Ķsz ut√°n a hideg bek√∂sz√∂nt√©vel v√°rhat√≥, hogy a migr√°nsok a veresegyh√°zi esethez hasonl√≥an elkezdik "kilakoltatni" a lakoss√°got f√Ķleg a hat√°rmenti tany√°kb√≥l. A "hat√°rv√©delmi ker√≠t√©s" csak nagyfesz√ľlts√©ggel √©rne valamit, vagy "hum√°nus megold√°sk√©nt" k√∂zeled√©s√©rz√©kel√Ķs mikrohull√°m√ļ v√©delemmel. A gyan√ļs migr√°nsokat vissza kell post√°zni a "felad√≥nak"! √Čs ha m√°r h√°rom C-17 Globemaster III sz√°ll√≠t√≥g√©pet b√©rel√ľnk, nem csak izraeli betelep√ľl√Ķk √©s izraeli atomfegyverek idesz√°ll√≠t√°s√°ra kellene haszn√°lni, hanem visszfuvarban Sorosnak visszak√ľldeni a "kedvesk√©it". Naponta 1500-1600 menek√ľlt √©rkezik, √©s tov√°bbi 150 f√Ķ k√∂r√ľlit lehet "√∂sszefogdosni" a "cselleng√Ķkb√Ķl". Term√©szetesen a gyermekes csal√°dok menek√ľl√©se √©rthet√Ķ. A 14 √©ve m√©g kb. 500 f√Ķs t√ľz√©ralakulat laktany√°ja 1000 f√Ķ befogad√°s√°val lett be√°ll√≠tva a "menek√ľltt√°borok" sor√°ba. Felt√Ľn√Ķen sok a n√©ger, ami nem afg√°n, pakiszt√°ni, l√≠biai vagy sz√≠r "sz√°rmaz√°st" sejtet. A d√©li hat√°ron felh√ļzand√≥ "hat√°rker√≠t√©s" dr√≥tj√°t m√°r √°rulj√°k a tolvajok, b√°r a kezd√Ķmunk√°latok elindul√°sa ut√°n l√°that√≥, hogy a ker√≠t√©sen csak az nem j√∂n √°t, aki nem akar...


Senki sem gondolhatja azt, hogy b√°rmelyik eur√≥pai orsz√°gnak akkora √°llamad√≥ss√°ga van, mint amekkor√°t a b√°bkorm√°nyaik elismernek, hiszen √Ķk hozt√°k l√©tre gazd√°ik parancs√°ra. Az emberek hajlamosak arra, hogy r√°b√≠zz√°k k√©pviselet√ľket olyanokra, akik k√ľl√∂n kaz√°r-maffia kik√©pz√©sben r√©szes√ľltek/nek a t√∂megek √°tver√©s√©nek technik√°ib√≥l. Eur√≥pa √∂sszes politikusa, kev√©s kiv√©tellel zsarolhat√≥, mert nagyon kev√©s az olyan "korpa k√∂z√© keveredett", akit nem falnak fel a diszn√≥k. A "liber√°lis jogv√©d√Ķknek" nevezett kollabor√°nsok k√©pviselik a sz√©ls√Ķs√©ges Eur√≥pa-elleness√©get. A "m√©rs√©keltet" a "nemzetinek nevezett korm√°nyok". Gyurcs√°ny eset√©ben ez √©rthet√Ķ is, mert identit√°s n√©lk√ľli, ebb√Ķl √©l√Ķ, k√∂p√∂nyegforgat√≥ kripto-zsid√≥. Feles√©ge Dobrev Kl√°ra, Peter Dobrev l√°nya, aki Bulg√°ri√°t fosztotta ki, szint√©n zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ. Gyurcs√°ny eladta tokkal-von√≥st√≥l, S√°ndor-palot√°st√≥l Magyarorsz√°got. Orb√°n √©s sleppje ugyanez pepit√°ban, de nemzetisz√≠n szalaggal k√∂t√∂tte √°t a h√≥h√©rb√°rdot, h√°tha √≠gy kev√©sb√© lesz felt√Ľn√Ķ, hogy ugyanazt teszi mint Gyurcs√°ny, egy√ľttm√Ľk√∂d√©sben egym√°ssal. "Nagy az Isten √°llatkertje", mert m√©g mindig akadnak "meggy√Ķz√Ķd√©ses h√≠v√Ķik".

A helytart√≥ korm√°nyok eddig is tett√©k a dolgukat, ellen√ľnk. Az USA c√©lja hasonl√≥, mint a K√∂zel-Keleten. Megosztoznak az oroszokkal, most Eur√≥p√°n. A "migr√°ns be√°raml√°s", a betelep√≠tett muszlimok √©s n√©gerek szerepe ugyanaz, mint az etnikai konfliktusok gerjeszt√©s√©nek. Eur√≥pa gyarmatos√≠t√°sa, az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se, √©s a sz√©thull√≥ EU feldarabol√°sa. A c√©l, Szovjetuni√≥-mint√°j√ļ Nyugat-Eur√≥pa-USA √©s sz√∂vets√©ges√ľkk√©nt az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥nak nevezett orosz vezet√©s√Ľ "Uni√≥"-Keletk√∂z√©p-Eur√≥pa r√©szv√©tel√©vel val√≥ l√©trehoz√°sa, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k a helyenk√©nt √ļjra l√©trehoz√°sa ker√ľl√Ķ gyarmati hader√Ķt egym√°s ellen. Ez m√°r Szt√°linnak is j√≥l bev√°lt annak idej√©n. Logikusan gondolkodva, mi √©rtelme lett volna egy egym√°ssal is nemzeti fenntart√°sokkal viseltet√Ķ Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°nak. Az Uni√≥ egym√°s kifoszt√°s√°ra √©s idegenek √°ltali kifoszt√°sra √©p√ľlt fel, √©s ebben a kifoszt√°sban j√≥l megfelelt a ki√°rus√≠t√≥knak a 95 (2008), majd 98%-os (2009) FED r√©szesed√©s. Egys√©ges Eur√≥pa csak akkor tudott volna l√©trej√∂nni, ha az √ļj bel√©p√Ķket felhozz√°k a fejlett nyugat-eur√≥pai √°tlagra. Mivel ez senkinek sem jutott esz√©be, illetve lehet, hogy a "szervez√Ķk" tudt√°k, de nem ez volt a c√©ljuk, megb√≠z√°suk, a megt√©vesztett, sokszorosan becsapott "Uni√≥s polg√°rokkal" szemben.
Az √ļn. "osztr√°k s√≥gorokat" felesleges okolni a deviza-hitelez√©s k√∂r√ľli befektet√Ķi r√©szesed√©s miatt, mivel az osztr√°knak nevezett bankok kiv√©tel n√©lk√ľl a kaz√°r-maffia bankjai, "befektet√Ķi" szint√©n. Ez ugyanolyan, mint az ausztriai "magyar p√©nzhamis√≠t√≥k", aki val√≥j√°ban cig√°nyok, ahogy sz√≠vbaj n√©lk√ľl r√°mondj√°k a vadkerti, keceli, kisk√Ķr√∂si, haj√≥si, cs√°sz√°rt√∂lt√©si zsid√≥-sv√°b kever√©kekre is, hogy "ilyenek magyarok". Sosem voltak azok! J√≥l gondoljuk meg, hogy mikor √°ltal√°nos√≠tunk, mikor hagyjuk, hogy √°ltal√°nos√≠tsanak, √©s azt is n√©zz√ľk meg, hogy kik teszik ezt. Kaz√°rjaink, sv√°b-zsid√≥ √©s zsid√≥-magyar kever√©keink n√©mi haszon rem√©ny√©ben m√°r a K√°d√°r-rendszerben is eladt√°k volna az anyjukat is. Orb√°nnak √©s Pint√©rnek - amikor Pint√©rnek azt a feladatot adt√°k, hogy biztos√≠tsa a FIDESZ anyagi b√°zis√°t - nem v√©letlen√ľl az "Arany h√°romsz√∂g" volt az egyik legfontosabb p√©nzforr√°sa. Most a dr√≥tot √°rulj√°k, a haz√°val egy√ľtt. A mi√©nket, mert nekik nincs, nem is volt, de hasonl√≥ a helyzet Eur√≥pa m√°s n√©pein√©l is. A "vezet√Ķk" t√∂bbnyire vagy kaz√°rok, vagy ha nem, hamarosan csal√°ssal elfoglalj√°k a hely√ľket az el√Ķbb eml√≠tettek a marad√©k nem kaz√°rnak.

Eur√≥pai n√©peinek el√Ķsz√∂r saj√°t orsz√°gukban kell elkezdeni a "gyoml√°l√°s", mert az EU √©s tagorsz√°gai ir√°ny√≠t√°s√°ba bef√©szkelt kaz√°r-maffia hozza a migr√°nsokat, teszi lehet√Ķv√©, hogy eur√≥milli√≥kat juttassanak sz√°mukra. Putyin kiadhatn√° az utas√≠t√°st a "testv√©ri" szerbeknek, hogy z√°rj√°k le a hat√°rukat, de Putyin √©rdeke is, hogy sz√©tszakadjon Eur√≥pa. A ker√≠t√©s annyit √©r, mint halott segg√©re a cs√≥k. Figyelemelterel√©s, √©s id√Ķh√ļz√°s, hogy √∂sszej√∂jj√∂n az a "menek√ľltl√©tsz√°m", ami m√°r "nemzetbiztons√°gi kock√°zatk√©nt" bevezethet√Ķv√© teszi a katonai ir√°ny√≠t√°st. Innen m√°r csak egy l√©p√©s "terrorista vesz√©lyre" hivatkoz√°ssal a NATO √©s USA katonai f√Ķparancsnoks√°g hatalom√°tv√©tele, √©s Eur√≥pa bevonultatott lakoss√°ga mehet Ukrajn√°ba, a K√∂zel-Keletre √©s nem utols√≥ sorban az amerikai "l√°zad√°s" lever√©s√©re is...
Ne feledj√ľk a 2010. febru√°r v√©g√©n kisziv√°rgott √©s a Londoni Daily Telegraph k√∂zgazdas√°gi rovat√°b√≥l kicenz√ļr√°zott EKB utas√≠t√°s harmadik pontj√°t: "a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t Eur√≥p√°ban"... ideje kimosni √©s j√≥l felk√∂tni azt a gaty√°t, am√≠g m√©g van, m√©g ha rongyos is, foltozott is...
√Ėsszefog√°ssal k√∂nnyen le tudn√°nk z√°rni a hat√°rt, de az EU √©s Orb√°n√©k t√∂bb rend√Ķrt √©s idegen katonai alakulatot rendeln√©nek ki ellen√ľnk, mint az orsz√°g lakoss√°ga, √©s Gyurcs√°ny is els√≠rn√° Br√ľsszelben, hogy a "fajgy√Ľl√∂l√Ķ" magyarok nem hagyj√°k kiirtani magukat...


Az Amnesty International hi√°ba r√°zza a l√°b√°t. A "menek√ľlt" csak az els√Ķ "biztons√°gos orsz√°gig" menek√ľlhet. Onnan m√°r bev√°ndorl√≥k√©nt √©rkezhet csak √ļjabb "biztons√°gos orsz√°gba"... √©s a "biztons√°gos orsz√°gnak" els√Ķsorban saj√°t hajl√©ktalanjainak kell, hogy √©lhet√Ķ k√∂r√ľlm√©nyeket biztos√≠tson. A liber√°lis baloldal aktivist√°inak pedig javasolhat√≥, hogy mindegyik v√°llaljon be egy-egy csal√°dot, ham√°r annyira sz√≠v√ľk√∂n viselik a sorsukat. Megeml√≠tend√Ķ, hogy t√∂bb migr√°nsokat befogad√≥ t√°borb√≥l k√ľldtek f√©nyk√©peket a menek√ľltek, bemutatva, hogy mennyi szem√©t, √©telmarad√©k gy√Ľlt √∂ssze ideiglenes √©l√Ķhely√ľk√∂n (Szeged, R√∂szke). A minimum az lenne, hogy legal√°bb kitakar√≠tsanak maguk ut√°n... a s√∂pr√Ľ √©s a kuka nem ellens√©g...
T√©ved√©s ne ess√©k, az √≠r√°s elej√©n emlegetett "√©rtelmi szerz√Ķk", az eur√≥pai bev√°ndorl√°st p√©nzel√Ķk, ugyanabb√≥l a p√©nzb√Ķl k√©nyszer√≠tik a menek√ľlteket otthonaik elhagy√°s√°ra √©s fizetik viszontags√°gos √ļtjukat is. A francia √°ll√°spont szerint a n√©pv√°ndorl√°st kiv√°lt√≥ okokat kell felsz√°molni, de ehhez az kell, hogy az USA korm√°nyzata ne t√°mogassa p√©nzzel √©s fegyverrel az ISIS-t (IS, ISIL), ne terroriz√°lja Pakiszt√°nt √©s Afganiszt√°nt, Irakot, L√≠bi√°t, Szom√°li√°t, Jement Sz√≠ri√°t, √©s √ļgy √°ltal√°ban senkit se.
M√©g egy "apr√≥s√°got" √©rdemes megeml√≠teni: A pakiszt√°niak mi√©rt nem Indi√°ba vagy K√≠n√°ba menek√ľlnek, √ļtba esik Kazahszt√°n is. Az afg√°nok mi√©rt nem Ir√°nba, a L√≠biaiak, sz√≠riaiak mi√©rt nem T√∂r√∂korsz√°gba, Izraelbe vagy Egyiptomba? A emberjog-v√©d√Ķk term√©szetesnek veszik azt, hogy az eg√©sz vil√°g menek√ľltjei Eur√≥p√°ba akarnak menek√ľlni, mintha nem lenn√©nek m√°s "biztons√°gos orsz√°gok". Nem hallani, hogy pl. az oroszbar√°t sz√≠riaiak Oroszorsz√°gba szeretn√©nek mened√©kjogot k√©rni... pedig sokak szerint Putyin a "j√≥ fi√ļ"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#211 | Seraf - 2015.09.11. 17:29:59

"V√ČNS√ČGTEKIG √ČN VAGYOK AZ, √ČS MEG√ēSZ√úL√ČSTEKIG √ČN
VISELLEK ; √ČN TEREMTETTEM √ČS √ČN HORDOZOM ... KIHEZ
HASONL√ćTTOK ENGEM, √ČS KIVEL TESZTEK EGYENL√ēV√Č ?
√ČS KIVEL VETTEK EGYBE, HOGY HASONL√ďK VOLN√ĀNK ?
"


YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...VDpzKVzZtE PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...4siYAuzAzw PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...FPULS5WHRA PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...TP4ALYnJ4M PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...-AN7-oMLOU PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...wKxvRafMWo PLUSZ

-------------------------------------------------------------

YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...bdic5NFNQg PLUSZ

YouTube Videů


PLUSZ https://www.youtu...vi3m67en_c PLUSZ
PLUSZ https://www.youtu...ebLaU2UvhA PLUSZ

----------------------------------------------------------

zalaclub.hu/PLUSZ/OrionNebula-2.jpg

{{ ** https://www.youtu...x98WKyHiGM ** }}

"H√ĀT NEM TUDJ√ĀTOK √ČS NEM HALLOTT√ĀTOK-√Č, H√ĀT NEM
H√ćRDETTETETT N√ČKTEK ELEIT√ēL FOGVA, H√ĀT NEM √ČRTET -
T√ČTEK-√Č MEG A F√ĖLD FUNDAMENTOMAIT ? KIHEZ HASON -
L√ćTTOK H√ĀT ENGEM, HOGY HASONL√ď VOLN√ČK ? .... EMEL -
J√ČTEK F√ĖL A MAGASBA SZEMEITEKET, √ČS L√ĀSS√ĀTOK MEG,
KI TEREMT√Č AZOKAT ?
"


*** 340-ES HSZ ***
{{ http://hungarianr...330#c11525 }}

#212 | Hegel - 2015.09.15. 23:40:24
http://cicakis-bl...t-911.html Ha van id√Ķt√Ķk m√°sf√©l √≥r√°s √©s a magyar sz√∂veget olvasni kell, de a mai helyzet alapoz√°s√°r√≥l volna sz√≥ de sajnos nyugati szemmel ami kiss√© csusztat√≥s..ennek ellen√©re √©lvezetes √©s sok igazs√°g van benne.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum