NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Inferno
InfernoA v√©szharangokat folyamatosan kongatj√°k, f√Ķleg azok, akik a vil√°gv√°ls√°got okozt√°k. A tervezett (meg√°lmodott) "vesztes√©g" n√©h√°ny ezer trilli√≥ doll√°r, term√©szetesen az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©b√Ķl, √©s a bolyg√≥ lakoss√°g√°nak legal√°bb a fele. Mindezt n√©h√°ny "ir√°ny√≠t√≥nak", vil√°gszerte sok milli√≥nyi ebb√Ķl hasznot rem√©l√Ķ csatl√≥snak, b√©rencnek k√∂sz√∂nhet√Ķ. A recept nem olyan bonyolult, mint amilyennek els√Ķre l√°tszik. Ki kellett teny√©szteni egy g√°tl√°stalan "hadsereget", amely egyik r√©sze mag√°nhader√Ķk√©nt, a m√°sik r√©sze be√©p√≠tve a k√∂zigazgat√°si rendszerekbe biztos√≠tja a "t√∂rv√©nyi t√°mogat√°st" a bank√°rkaszt, illumin√°tus, szabadk√Ķm√Ľves, arisztokrata, befektet√Ķ, p√©nzember, politikus megnevez√©s√Ľ emberkreat√ļr√°k sz√°m√°ra a fosztogat√°shoz. Az amerikai polg√°rh√°bor√ļ √©s Eur√≥pa feldarabol√°sa, az ukrajnai, maced√≥niai, szaudi, ir√°ni, sz√≠riai jemeni konfliktusok r√©szei az el√©g morbid m√≥don √©rtelmezett "vil√°ggazdas√°g fenntart√°s felt√©teleinek". Az eg√©sz a saj√°t hasznuk √©s az ir√°ny√≠t√°s megtart√°s√°r√≥l sz√≥l, √©s a legt√∂bb √©l√Ķsk√∂d√Ķ az hiszi, hogy jut nekik hely a j√∂v√Ķj√ľkben.


A sok b√°ba k√∂z√∂tt elv√©sz a gyerek, de manaps√°g n√©h√°ny b√°ba is, ha keresni meri a gyereket. Lehet fik√°zni az "√°lmagyar korm√°ny √©s parlamenti" d√∂nt√©seket, de alapvet√Ķ hiba, amikor a tolvaj rabl√≥gyilkost√≥l k√©r√ľnk √©s v√°runk seg√≠ts√©get √©s igazs√°got. A korm√°nyz√°shoz √©s n√©pszavaz√°s megnyer√©s√©hez, megszerz√©s√©hez kev√©s a "politikai vezet√Ķi" r√©tegnek nevezett kaz√°r ir√°ny√≠t√°s - nevezz√ľk hosszabb nev√ľk√∂n az orsz√°g lakoss√°g√°nak legal√°bb 2/3-nak t√°mogat√°s√°t nem √©lvez√Ķ - "haszon√©lvez√Ķk √©s b√Ľnt√°rsai" csoportjainak, csal√°ssal hatalmat megszerz√Ķ kisebbs√©gnek, vagy r√∂videbb megfogalmaz√°sban, gazemberek, er√Ķszakkal √©s megt√©veszt√©ssel fenntartott hatalm√°t. Miel√Ķtt felsorakoztatn√°nk √©rveket √©s ellen√©rveket, √©rdekeket √©s ellen√©rdekeket l√°tsz√≥lag √©s val√≥san felvonultat√≥ csoportok mellett √©s ellen, az "alapokat" kell megvizsg√°lni. Melyek azok a t√∂rv√©nyek, szab√°lyok, amelyek a "tisztess√©gess√©g √©s emberiess√©g" alapvet√Ķ krit√©riumait teljes√≠tik.

Az el√Ķbbi k√©rd√©s felvet√©se √∂nmag√°ban is paradoxon egy olyan "orsz√°gban", ahol 71 √©ve nem √©rv√©nyes√ľlhetnek alkotm√°nyos jogok. A jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s rendszer√©t kisaj√°t√≠tja √©s √©rdekei szerint form√°lja, alkalmazza egy bizonyos r√©teg, akik betagoz√≥dtak a nemzetk√∂zi maffiah√°l√≥zatban. T√©ved√©s ne ess√©k, ez nem csak egy szimpla b√Ľnszervezet. Ez egy, a t√°rsadalmi tev√©kenys√©gek minden ter√ľlet√©re kiterjed√Ķ nemzetk√∂zi maffia, melynek r√©szeit k√©pezik a csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomba juttatott korm√°nyok √©s az √©rdekeiket kiszolg√°l√≥ magatehetetlen k√∂zigazgat√°si rendszer.
Az jelenleg "√∂sszeoml√≥" p√©nz√ľgyi rendszer buk√°sa, sz√°nd√©kos √©s c√©lzatos bebuktat√°sa, egyes r√©m√ľlt √©s b√©relt v√©szmadarak szerint a hitel -√©s ingatlanpiac, valamint a v√°llalatok megsz√Ľn√©s√©t eredm√©nyezi, de ez term√©szetesen csak a p√©nzvil√°g prominens gazembereinek √°ll√°spontja. A vil√°g gazdas√°g√°t nem csak a hitelek m√Ľk√∂dtetik. A hitel csak egy olyan eszk√∂z amivel egyesek hallatlan vagyonokat har√°csolnak √∂ssze munka n√©lk√ľl, ha nincs fedezete, vagy kitermelhetetlen az ut√≥lag megemelt kamatai miatt, mert ezeket a "felt√©teleket" valakik elfogadt√°k.


Egy orsz√°g √©s lakoss√°ga kifoszt√°s√°nak sz√°mtalan m√≥dj√°t dolgozt√°k ki. Ezek k√∂z√© tartozik az egyre nagyobb k√∂zfelh√°borod√°st kiv√°lt√≥ deviza alap√ļ hitelez√©s is, amelyn√©l az √©rintettek rendre megfeledkeznek arr√≥l, hogy a kifoszt√°st a b√°bkorm√°ny a bankokkal kar√∂ltve hajtotta v√©gre √©s t√∂rv√©nyhoz√°si jogalap n√©lk√ľli t√∂rv√©nyekkel t√°mogatja a mai napig. A deviza-hitelek 95-98%-a m√©g mindig az MNB tartal√©kait n√∂veli, ami az Amerikai Jegybank (FED) tulajdonosaihoz v√°ndorol. Orb√°n √©s Matolcsy csak az irre√°ll√≠san magas √°ron MNB √°ltal felv√°s√°rolt ingatlanokkal tudj√°k megcsapolni a devizatartal√©kot. Az EKB-nak, B√°zelen kereszt√ľl a FED-nek √°tadott p√©nzkiad√°si joga √©vi 8 milli√°rd doll√°rba ker√ľl a magyar ad√≥fizet√Ķknek. Az IMF √©s Vil√°gbanki hitelek tetsz√Ķlegesen emelgetett kamatai olyan ad√≥ss√°gspir√°lt eredm√©nyeztek amely m√≥kusker√©kb√Ķl nincs kisz√°ll√°s. Ez korrupt politikusok n√©lk√ľl nem lenne lehets√©ges, ahogy a privatiz√°ci√≥k, felsz√°mol√°sok, fejl√Ķd√©snek, halad√°snak mutatott √©s mondott le√©p√≠t√©si m√≥dszerei alkalmaz√°sa sem. Tipikus zsid√≥ m√≥dszer, amikor a megsz√°llt orsz√°g p√©nzrendszer√©t, gazdas√°g√°t t√∂nkreteszik, korrupt b√°bokat √ľltetnek a korm√°nyba, majd le√©p√≠tik az oktat√°st, k√∂zben felsz√°molj√°k az ipart √©s a mez√Ķgazdas√°got. Egy gener√°ci√≥ alatt pof√°tlanul m√°r arra hivatkoznak, hogy a megsz√°llt n√©p nem √©letk√©pes, csak a zsid√≥k tartj√°k √©letben, mik√∂zben mindent kisaj√°t√≠tanak, mindenkit kirabolnak. Utols√≥ f√°zis a teljes rabszolgas√°g bevezet√©se. Mindez itthon sem j√∂tt volna l√©tre az el√Ķretolt hely√Ķrs√©g, Antallok, Borosok, Hornok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Torgy√°nok, Medgyessyk Gyurcs√°nyok, Bajnaik, Matolcsyk n√©lk√ľl...

2011-ben a FIDESZ-KDNP √ļgy alkotm√°nyozott - jogut√≥djak√©nt az 1989-es "Ideiglenes Alkotm√°nynak", hogy nem t√°rgyalt√°k √ļjra a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©seket √©s az ad√≥ss√°g√°llom√°nyt sem - √©shogy minden maradt, csak a csal√°s v√°lt k√∂nnyebb√©. Az "Ideiglenes Alkotm√°ny" alkotm√°nym√≥dos√≠t√°shoz 4/5-√∂s parlamenti t√°mogatotts√°g megl√©t√©t √≠rta el√Ķ. A "jogut√≥d" csal√°ssal megszerzett 2/9-es, 2/3-osnak mondott v√°laszt√°si gy√Ķzelm√©re hivatkozva eszk√°b√°lt √∂ssze egy olyan alkott√°kolm√°nyt, amelyet m√°r kor√°bban "el√Ķregy√°rtottak", √©s f√Ķleg a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©re hegyeztek ki, de ell√°ttak olyan gumit√∂rv√©ny-helyekkel is, amelyek ut√≥lagos "alkotm√°nym√≥dos√≠t√°snak nem min√Ķs√≠tett" tetsz√Ķleges v√°ltoztat√°sokat tesznek lehet√Ķv√©. Magyarorsz√°gon, mint a K√ļria helyesen elismerte, "egyetlen b√≠r√≥s√°g sem jogk√©pes". Mit√Ķl lenn√©nek azok? Egy semmilyen form√°ban nem t√∂rv√©nyes "rendszer" szab√°lyoz√°s√°t k√©nyszer√≠tik a "demokr√°ci√°hoz" nem szokott lakoss√°gra. Ez a rabszolgatart√°s 20-21. sz√°zadi "modern" form√°ja...


M√°r 1989-ben sem mert√©k n√©pszavaz√°s el√© vinni az MSZMP √°ltal kidolgozott ideiglenes alkotm√°nyt, pedig a nemzetk√∂zi jog szerint szint√©n illegitim (er√Ķszak, megsz√°ll√°s hat√°s√°ra l√©trej√∂tt) 1949-es XX-as t√∂rv√©nyk√©nt elh√≠res√ľlt "alapt√∂rv√©ny" is kimondta, ahogy az 1989-es hasonsz√Ķr√Ľ t√°rsa is, hogy "minden hatalom a n√©p√©", √©s a hatalmat a Parlament a n√©ppel egy√ľtt gyakorolja n√©pk√©pviselet √ļtj√°t, vagy k√∂zvetlen√ľl. Az ellen√ľnk alkalmazott "t√∂rv√©nyek" nem rendelkeznek t√∂bbs√©gi n√©pi felhatalmaz√°ssal, ahogy a hatalombitorl√≥k sem. Sajn√°latos m√≥don, ahogy v√©grehajt√≥k viszik el a balh√©t a k√∂zjegyz√Ķk √©s b√≠r√≥s√°gok alapt√∂rv√©nyi √©s n√©pi felhatalmaz√°s √©s jogosults√°g n√©lk√ľli d√∂nt√©sei miatt (b√°r keveset √ľt√∂ttek m√©g agyon), √ļgy a bankok viszik el a magyar √°llam k√©pviselet√©nek nevezett b√°bkorm√°ny csal√°sainak k√∂vetkezm√©nyeit, pedig minden jogunk megvan arra, hogy megtagadjunk mindenf√©le n√©p -√©s hazaellenes t√∂rv√©ny, rendelet, jogszab√°ly betart√°s√°t, a k√∂zigazgat√°snak nevezett maffia t√ļlkap√°sainak v√©grehajt√°s√°t. Megeml√≠tend√Ķ, hogy a Lisszaboni EU sem l√©tezik t√∂rv√©nyesen. T√∂bb "tagorsz√°g" al√°√≠r√°sa is hasonl√≥k√©pp j√∂tt l√©tre, mint Magyarorsz√°g√©. Illegitim, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalomra juttatott b√©renckorm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, a kaz√°r-maffia b√Ľnt√°rsaik√©nt, akik egym√°st elismerve legitim√°lni pr√≥b√°lj√°k magukat.


Egy politikus addig haz√°ja politikusa ameddig hazafi, haz√°ja √©s honfit√°rsai √©rdekeit tartja szem el√Ķtt, mert ez√©rt b√≠zt√°k meg a feladattal munkaad√≥i. Addig politikus, ameddig haz√°ja korrupt politikusa nem lesz, √©s onnant√≥l nem m√°r egy√°ltal√°n nem tekinthet√Ķ politikusnak, amikor idegen √©rdekeket k√©pviselve el√°rulja v√°laszt√≥inak azon r√©sz√©t is, akik baksis rem√©ny√©ben m√©g t√°mogatj√°k. Onnant√≥l m√°r helytart√≥, hogy idegen hatalmak seg√≠ts√©g√©t veszi ig√©nybe orsz√°ga elnyom√°s√°ra, √©s az utols√≥ f√°zisa lealjasod√°s√°nak, amikor r√°j√∂n, hogy nem tartanak ig√©nyt a "szolg√°lataira", mert m√°r nincs mit el√°rulnia, ki√°rus√≠tania, √°tj√°tszania idegen hatalmaknak. A folyamat megfigyelhet√Ķ illegitim korm√°nyaink szintj√©n is... b√°r Magyarorsz√°g 71 √©ve tart√≥ "k√ľl√∂nleges st√°tusza", vagyis nem l√©tez√©se miatt egyedibb, mint a vil√°g m√°s ter√ľletei√©. Az √ļn. korm√°nyok nem v√°dolhat√≥k haza√°rul√°ssal, mivel, ahogy Ukrajn√°ban is megfigyelhet√Ķ, nem az adott orsz√°g √©rdekk√©pviselet√©t ell√°t√≥ "politikusok", idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ, √©s nem az adott orsz√°g nemzet√©hez tartoz√≥k szolg√°ltatj√°k ki a lakoss√°got kifoszt√≥iknak. Haza√°rul√°ssal nem, de n√©pirt√°ssal, rabl√°ssal, rabl√≥gyilkoss√°ggal, h√Ľtlen kezel√©ssel, lop√°ssal, csal√°ssal v√°dolhat√≥k. Ahhoz m√©g t√ļl kevesen vannak, hogy seg√≠ts√©g n√©lk√ľl, a mi seg√≠ts√©g√ľnk n√©lk√ľl, leig√°zhassan √©s kiirthassan benn√ľnket, de Soros "alap√≠tv√°nyai", a hamis t√∂rt√©nelem tan√≠t√°sa, a t√°rsadalmi √©rt√©knorm√°k devalv√°l√°sa elegend√Ķ, hogy a j√∂v√Ķ nemzed√©ke azt sem tudja, mi az √∂r√∂ks√©ge. Pedig:

"A szem√©ly (a politikai nemzet tagja) az √°llam √°ltal v√©dend√Ķ legf√Ķbb √©rt√©k, egyben a hatalom forr√°sa is, mint a n√©pfels√©g eleme. Az egy√©n jogainak √©s szabads√°g√°nak, mai sz√≥haszn√°lattal az alapvet√Ķ emberi jogok, szavatol√°sa az √°llam√©rdekkel azonos s√ļly√ļ."


Az √©let nem a gyeng√©ket t√°mogatja, mondj√°k azok, akik er√Ķsnek √©rzik magukat, de a gyenge fogalma √°t√©rt√©kel√Ķd√∂tt a technikai fejl√Ķd√©ssel. A leger√Ķsebb embert is leter√≠theti egy n√©h√°ny grammos √≥lomdarab, l√°thatatlan sugarak, elektrom√°gneses hull√°mok ellen nem sokat √©r az er√Ķs fizikum, f√Ķleg, ha gyenge jellemmel √©s m√≠nuszos IQ-val p√°rosul. L√°tni kell, hogy az elnyom√≥ hatalom bel√Ķl√ľnk t√°pl√°lkozik, a fegyvereket emberek haszn√°lj√°k, t√ļlnyom√≥ r√©szt emberek, saj√°t deform√°lt er√Ķinket ford√≠tja ellen√ľnk. Kihaszn√°lva a t√°rsadalomnak √°lc√°zott "rend" folyamatos, √©s √°ltaluk tudatos eltorz√≠t√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ el√Ķny√∂ket. Fiataljaink √©szre sem veszik, hogy vermet √°stak sz√°mukra, amibe sorra belepotyognak, mert belek√©nyszer√≠tik a saj√°t mesters√©gen el√Ķid√©zett √©s sugallt ig√©nyeikkel, a term√©szetellenes √©s √∂ngyilkos √©letfelfog√°s √©letszer√Ľ t√°lal√°s√°val, mik√∂zben felhaszn√°lj√°k z√∂m√ľket a saj√°t meger√Ķs√∂d√©s√ľk el√Ķseg√≠t√©s√©t szolg√°l√≥ c√©ljaikhoz. Egyes beteg lelk√Ľ emberekt√Ķl gyakran hallani, ez vagy az a politikus jobb, mint m√°sik, mert ez kevesebbet lop, rabol, gyilkol, vagy k√≠m√©letesebben k√∂zli, hogy √ļjabb k√∂telet hurkolt a nyaka k√∂r√©. A megalkuv√°s az igazi gyenges√©g, mindenki saj√°t pokla.


A vil√°g fejlettebb fele k√©sz√ľl a v√©dekez√©sre, a m√°sik fejletlenebb, most is egym√°st gyilkolja. Az USA-ban szaporod√≥ mag√°nhadseregek, a regul√°ris alakulatok "√©bred√©se", a veter√°nok sz√∂rny√Ľ, meghasonl√°st okoz√≥ eszm√©l√©se nem csak k√∂vetkezm√©ny. A k√∂vetkezm√©nyeknek el√Ķzm√©nyei is vannak. Akik l√©trehozt√°k, azt is tudj√°k, hogy mit provok√°ltak ki, √©s azzal is tiszt√°ban vannak (t√∂bbnyire), hogy milyenek lesznek a v√°laszreakci√≥k. Jelenleg Eur√≥pa elszigetel√©se √©s sz√©tszak√≠t√°sa a c√©l. √ēszig sem fog megold√≥dni az eur√≥pai energiaell√°t√°si probl√©ma. Ez√©rt megy a huzavona a T√∂r√∂k √Āramlat √©s Nabucco vonal√°n, kieg√©sz√≠tve az Ir√°nt √©rint√Ķ szankci√≥k felold√°s√°nak lebegtet√©s√©vel. Sokan azt v√≠zion√°lj√°k, hogy az amerikai t√Ķkebe√°raml√°s √°talak√≠tja Ir√°n viszony√°t a nyugattal, de ez logik√°tlan, b√°r √≥ri√°si fegyverbev√©teleket biztos√≠that, mivel tov√°bb fokozn√° a k√∂zel-keleti fesz√ľlts√©get. A Goldman Sachs √©s Putyin tov√°bbra is hallgat a Leviathan-medence hatalmas f√∂ldk√∂zi-tengeri g√°zk√©szlet√©r√Ķl, pedig ez√©rt volt a "ciprusi bankfoszt√°s"...

Tov√°bb borzolhatj√°k a ked√©lyeket az USA √Ľrid√Ķj√°r√°st √©rint√Ķ l√©p√©sei, ami t√©nylegesen azt jelenti, hogy az eddig adiabatikusan komprim√°lt l√©zertorped√≥kkal v√©grehajtott nap elleni t√°mad√°sok meg fognak szaporodni a nagy napkit√∂r√©sek l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben. Kor√°bban "A tudatm√≥dos√≠t√°s √©s a 3G" c√≠m√Ľ √≠r√°somban Link eml√≠tettem ezt a tev√©kenys√©get is (H√°bor√ļ √©s hidegh√°bor√ļ a nemzetek ellen ), de az eddig lefolytatott "tesztel√©si f√°zis" ut√°n legk√©s√Ķbb 2016-ra m√°r front√°lis t√°mad√°s v√°rhat√≥. Ez hasonl√≥ a "l√©gk√∂r felmeleged√©si" csal√°shoz, amikor a vil√°g nagy r√©sz√©t √°t√°ll√≠tott√°k fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°ra CO2-kv√≥t√°t kivetve, mik√∂zben 2013. elej√©n terrorcselekm√©nny√© min√Ķs√≠tett√©k az k√∂rnyezetet nem szennyez√Ķ szabad-energia termel√Ķ berendez√©sek, tervez√©s√©t, gy√°rt√°s√°t, √©s a tervek tov√°bbad√°s√°t is. Az energiatermel√©s fosszilis energiahordoz√≥kra koncentr√°ci√≥j√°val p√°rhuzamosan az USA √©s Izrael el√Ķid√©zte a vil√°g eddigi legnagyobb atomkatasztr√≥f√°j√°t, a Fukushimait. Meg kell jegyezni, hogy Orb√°n "csak" a geotermikus, sz√©l √©s napenergia hasznos√≠t√≥ berendez√©seket k√≠v√°nja megad√≥ztatni, Paksot m√©g nem robbanthatja r√°nk.


Az elektrom√°gneses hadvisel√©s alkalmaz√°sa hamarosan el√©ri tet√Ķfok√°t. A "glob√°lis felmeleged√©sre" hivatkozva chemtrail (vegyi-permet) felh√Ķkkel √°rasztj√°k el az eget √©s a l√©gk√∂rt, egyr√©szt az id√Ķj√°r√°s √©rdekeik szerinti m√≥dos√≠t√°s√°ra, az √©lelmez√©s k√©zbentart√°s√°hoz, m√°sr√©szt a lakoss√°g, a fl√≥ra √©s fauna b√°riums√≥kkal, neh√©zf√©mekkel, v√≠rusokkal, bakt√©riumokkal m√©rgez√©s√©re. A HAARP, vegyi-permetez√©s, √©s a mesters√©gesen el√Ķid√©zett napkit√∂r√©sek okozta robban√°sszer√Ľen megemelked√Ķ kozmikus-sug√°rz√°si szint, egy√ľttesen az elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mokkal, t√∂nkre teszi a m√°ra m√°r mindenhol jelenl√©v√Ķ gyenge√°ram√ļ elektronik√°t, els√Ķsorban a sz√°m√≠t√≥g√©pes vez√©rl√Ķrendszereket, legyen az er√Ķm√Ľ√©, "intelligens" aut√≥√© vagy egy egyszer√Ľ r√°di√≥√©t. M√©g szerencse, hogy a kap√°ban nincs chip. Vesz√©lyess√©gi szint szerint a magasan fejlett, agyonelektroniz√°lt orsz√°gok ker√ľlnek h√°tr√°nyos helyzetben, de kommunik√°ci√≥ megakad√°lyoz√°sa is felvir√°goztatja a Ley-vonalak haszn√°lat√°t.

Riaszt√≥ gondolatok √Ķszre tavasszal, de valamij√ľk nincs a f√©rgeknek, √©s ez az emp√°tia, ami megakad√°lyozhatn√° n√°luk egym√°s kiirt√°s√°t √©s amit p√©nz√©rt, arany√©rt nem lehet megv√°s√°rolni. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķk egym√°st is megt√°madj√°k, kirabolj√°k, majd meg√∂lik. Rem√©lhet√Ķen √Ķk fogynak el hamarabb, f√Ķleg, ha beseg√≠t√ľnk egy kicsit... mi vagyunk t√∂bben, √©s a fegyvereket is t√∂bbnyire emberek kezelik. Tal√°n marad az ut√≥bbiakban annyi emberi, ami megakad√°lyozza, hogy √°llatt√° v√°ljanak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#341 | spartakusz - 2015.08.05. 11:15:48
szevasztok!

Tömény rasszizmus!

Helyett A Tömény fajvédelem! A helyes!

Az lehet, hogy kanadai, de hogy nem magyar az biztos - olvass√°tok a magyar gy√Ľl√∂l√Ķk hozz√° sz√≥l√≥ √≠r√°sait is majd √©s bizony√≠tsuk nekik, hogy helytelen √ļton j√°rnak - vagy a fegyver√ľkkel a rasszizmus antiszemitizmussal fajukat v√©dik - vonom le a v√©gk√∂vetkeztet√©st!

innen:
http://kanadaihir...asszizmus/

és a felhívás:

az√©rt tett√©k be maguknak mert van benne √∂nv√©delem mellett usz√≠t√°s is - ami egyik fegyver√ľk - k√ľl√∂nben nem hozt√°k volna nyilv√°noss√°gra - √©n az√©rt teszem be az eg√©szet - mert az √∂nv√©delemmel egyet √©rtek - az usz√≠t√°ssal nem - mert a csal√°d a legkisebb sejtje egy n√©pek nemzetnek - √©s a sok csal√°d egy orsz√°g - √©s ha h√≠vatlan vend√©gek √∂z√∂nlik el - tudni kell az ok√°t - mi tudjuk, hogy az ir√°ny√≠t√≥k mit akarnak, √©s akik ezt t√°mogatj√°k azok b√©rtollnokok - keny√©rad√≥ gazd√°ik parancsait k√∂vetve! - vagy t√©nyleg but√°k nem l√°tj√°k √°t a helyzetet - a migr√°ci√≥t saj√°t orsz√°g√°ban bonyol√≠tsa le - ne m√°s orsz√°gba tegye sz√°nd√©kosan √©s p√©nzelve - azt a p√©nzt adja oda orsz√°g√°ban a lehet hogy val√≥ban r√°szorul√≥kra , amit √Ķk tett√©k t√∂nkre olyann√°!

szóval a teljes szöveg megörökítve az utókornak:

"...Tömény rasszizmus!
2015 augusztus 4 2:59 du.10 comments

Egyszer√Ľen nem merem feltenni a lent k√∂vetkez√Ķ ocsm√°ny sz√∂veget a megszokott oldalaimra, mert m√©g csak v√©letlen√ľl sem szeretn√©m, ha √ļgy t√Ľnne, mintha t√Ķlem sz√°rmazna vagy √©n is egyet√©rten√©k egyetlen bet√Ľj√©vel is.
Sz√©gyen, hogy ebben az orsz√°gban, azaz Magyarorsz√°gon egy ilyen sz√∂rny√Ľ felh√≠v√°s terjed levelez√Ķ rendszereken kereszt√ľl, sz√©gyen, hogy az emberek meggondolatlanul ilyen sz√∂vegekkel bomb√°zz√°k ismer√Ķseiket. √Čn is olyan szem√©lyt√Ķl kaptam, akir√Ķl √°lmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire tudatlan √©s befoly√°solhat√≥.

Az egykor gyakran emlegetett “s√∂t√©t Balk√°nt” t√ļlsz√°rnyalva ki tudja hov√° jutunk m√©g √≠gy?
√ćme a k√©retlen k√ľldem√©ny:

“Fontos!!! Id√Ķszer√Ľ k√©rd√©s, hogy val√≥ban mit tehet√ľnk.!?

Felhívás az európai fehér nemzetekhez! Pokoli invázió vette kezdetét!

Eur√≥pa l√°nyai √©s fiai! Olyan pokoli inv√°zi√≥ vette kezdet√©t, ami elk√©peszt√Ķ m√©reteivel k√©pes lerohanni √©s megsemmis√≠teni a teljes, eur√≥pai √©letteret. Afrikaiak rohannak az embercsemp√©sz haj√≥kra, hogy min√©l el√Ķbb partot √©rjenek √°lmaik f√∂ldj√©n. A feh√©r emberek f√∂ldj√©n. Eur√≥pa k√©ptelen az ellen√°ll√°sra, mert a b√°bkorm√°nyok, emberi jogokra hivatkozva, sz√©lesre t√°rj√°k a vad√°llatok el√Ķtt a humanizmus kapuit. Az elk√∂vetkez√Ķ napokban √©s hetekben 60 milli√≥ ember veszi az ir√°nyt a mi Eur√≥p√°nk fel√©. B√©lpoklos szarac√©n √°radat, akik h√≥d√≠tani indulnak. A gazdas√°ggal omlik √∂ssze a szoci√°lis rendszer, az eg√©szs√©g√ľgy, megsz√Ľnnek a munkahelyek, az utc√°inkon pedig a k√°osz √©s z√Ľrzavar lesz √ļrr√°. A v√°rosokban √©s falvakban pedig f√©l√°llati l√©nyek porty√°znak majd.
Eur√≥pa l√°nyai √©s fiai! Milyen j√∂v√Ķ v√°r gyermekeitekre? Milyen Eur√≥p√°t hagytok ut√≥daitokra? √ēseink a v√©r√ľket adt√°k nemzeteink√©rt, most pedig a legcsek√©lyebb ellen√°ll√°st sem vagyunk k√©pesek tan√ļs√≠tani? Van olyan nap, hogy Magyarorsz√°gra 1000 migr√°ns √©rkezik, ez a sz√°m ijeszt√Ķ! Eur√≥pa t√∂bbi nemzet√©re is hasonl√≥ sz√°mban t√∂rnek r√° az idegenek, ez√©rt az ellen√°ll√°s √ľgye a k√∂z√∂s √©rdek√ľnk! Eur√≥pai testv√©rek! A beteges sovinizmust dobjuk v√©gre f√©lre √©s sorakozzunk fel az eur√≥pai hat√°rokon! √Ālljunk fel olyan csatasorba, melyet nem t√∂rhetnek √°t az emberev√Ķ hord√°k. Nincs sok id√Ķnk! Szerb, szlov√°k, n√©met, olasz, spanyol √©s minden eur√≥pai feh√©r testv√©r! Minden lehets√©ges, de t√∂rv√©nyes eszk√∂zzel adjuk korm√°nyaink tudt√°ra, hogy nem k√©r√ľnk az inv√°zi√≥b√≥l, adjunk hangot annak, hogy elutas√≠tjuk a multikultur√°lis d√∂gv√©szt, az ezzel j√°r√≥ dekadenci√°t √©s a n√©pek hal√°l√°hoz vezet√Ķ soksz√≠n√Ľs√©get! Nyomat√©kos√≠tsuk az orsz√°gaink √©l√©n √°ll√≥ politikusokban, hogy Eur√≥pa l√°nyit √©s fiait nem lehet f√©lre√°ll√≠tani! Mi vagyunk Eur√≥pa! Nem f√©l√ľnk! B√°tran ki√°llunk a hat√°rainkra √©s ha kell a test√ľnkkel √°ll√≠tjuk meg az inv√°zi√≥t!

Nem f√©ln√ľnk t√Ķletek!!!
Mi vagyunk Eur√≥pa utols√≥ b√°sty√°ja! Ha k√©pesek vagyunk egyes√ľlni, Eur√≥pa √©lni fog! Ha pedig gyeng√©nek bizonyulunk, a feh√©r rassz megsz√Ľnik l√©tezni! Az eur√≥pai harcosok keresztes h√°bor√ļba menetelnek. Nem fordulnak vissza √©s nem adj√°k meg magukat! Nem t√©rdelnek le a t√ļler√Ķ el√Ķtt! Fel√©lesztik a harag l√°ngjait √©s v√°lt a v√°llnak vetve k√ľzdenek.
Eur√≥pa √©bredj!!! Oszd meg te is ezt a posztot!”

IGEN, √ČBREDJ EUR√ďPA, ID√ĀIG JUTOTTUNK AZ EMBERTELENS√ČGBEN!..."

AHA - id√°ig jutottunk, hogy engedt√ľk a p√©nzurait felett√ľnk b√ľntetlen√ľl tivorny√°zni, hogy meg meri tenni mind ezt vel√ľnk EUR√ďP√ĀVAL!

AKKOR KI IS AZ EMBERTELEN - KIRABOL - KI H√ďD√ćT - KI SZ√úNTET MEG ORSZ√ĀGOKAT √ČS UJJAKAT ALAP√ćT!

val√≥ban √ČBREDJ EUR√ďPA!

ID. Kiss László
#342 | Hegel - 2015.08.05. 12:23:12
Seraf √©rdekes √©s ink√°bb sz√©p k√©pkock√°k a betett f√∂ldr√Ķl a linked.

Ugyanis a csillagok(Nap) √©s bolyg√≥i egy egy isteni tudat r√©sz amire a rajtuk l√©v√Ķ √©l√Ķl√©nyek legyenek b√°rmilyen finoms√°g√ļ testekben f√Ķlvannak r√°juk f√ľzve mint a gy√∂ngysor...a nap a galaxis k√∂zpontj√°ra a bolyg√≥k a napra az emberek √°llatok n√∂v√©nyek √°sv√°nyok pedig a f√∂ldre sorba ahogy az √©n d√©dsz√ľleimre vagyok √©n √©s az unok√°im re√°m.

Ezek a magasrend√ľ(embern√©l magasabb!) tudatok fejl√Ķd√©si c√©llal v√°llalt√°k a biol√≥giai t√∂meget magukra de ez nem jelenti azt hogy v√©gtelens√©gig majd t√Ľrik.

Az ember gy√°rtotta ideol√≥gi√°k √∂nszolg√°latuk miatt l√°tjuk hova vitte az emberis√©get - ma sok √°llatnak magasabb a tudatszintje mint azok√© az emberek√© akik har√°csol√°si c√©lb√≥l mag√°t a f√∂ld bolyg√≥ √©l√Ķvil√°g√°t is vesz√©lyeztetik - gondolok az ess√Ķerd√Ķk irt√°s√°t√≥l a mexik√≥i √∂b√∂l t√∂nkret√©tel√©ig a delfingyilkoss√°gokon √°t a vall√°si fanatizmusig.

Ugyanis a ma √Ā.√°ltal jelzett hitrendszerekideol√≥gi√°ja annak prefer√°l√°sa anyagi √©rdekb√Ķl tot√°l lepusztitja az emberi l√©tet vele az √°llatokat is!

Az embernek szolg√°lnia kell a f√∂ldet viszonz√°s√ļl a rajta √©lhet√©s√©rt tanul√°s√©rt fejl√Ķd√©s√©rt.

Sajnos az ember √∂nmag√°t se szolg√°lja nemhogy a term√©szetet benne a Teremt√Ķj√©t, azt az Isteni szikr√°t mely mind√Ķnkben benne foglaltatik. Az √°llatokban IS!

Ha magasabb szintr√Ķl n√©zz√ľk a fejlem√©nyeket eur√≥pa most azt kapja amit ezekkel a n√©pekkel is tett mert a nat√≥ usa+kistes√≥ term√©k, √©s nyugateu gyarmatosit√°s√°nak bumer√°ngja most csap vissza.

Ebben az a probléma hogy mi soha nem gyarmatositottunk mégis nálunk csapódik le pontosan eme gyarmatositó elv alapján a "népvándorlás" hogy egy klasszikust idézzek.

√Čs ez sz√°nd√©kos.

Valahol megk√©ne √©rtetni ahogy a cig√°nyokkal is meglehetett(ez√©rt nem volt polg√°rh√°bor√ļ) hogy ha minket elpusztitanak √ēK k√∂vetkeznek csup√°n fegyverk√©nt vannak bevetve.
Hogy meg√©rtik k√©tlem az √°llati tudati szintal√° nyomoritott embert√∂meg aki magyarul sem tud t√°n t√∂bbs√©ge angolul se m√©gis erre vette √ļtj√°t valaki finansziroz√°s√°b√≥l, hogy meg√©rti mire megy ki ez a muszlim kereszt√©ny vall√°sh√°boruba csomagolt ter√ľlet tiszt√≠t√°s.

Harc helyett r√∂gt√∂n a v√©g√°llom√°sra k√©ne sz√°llitani √Ķket vagy vissza ahonnan j√∂ttek a nyugati rep√ľl√Ķj√°ratok k√∂lts√©g√©re -finanszirozza az utik√∂lts√©get ell√°t√°st az aki finanszirozta a s√©t√°t ide.

Ha tökös politikusaink lennének a fentieket valósitanák meg.....hogy a fele balfax a másik fele jobbfax hááát sajna ez van.
#343 | Seraf - 2015.08.05. 16:05:44
Kedves Hegel .

√Ėr√ľl√∂k, hogy tetszett : T√©nyleg kit√Ľn√Ķ min√Ķs√©g ; Benne a l√©nyeg - Mivel konkr√©t √ľzenet .
#344 | Hegel - 2015.08.05. 16:22:18
SerafSmile Gy√∂ny√∂r√ľ a f√∂ld nagyon nagyon magasb√≥l de amikor f√∂ldk√∂zelbe √©r az ember h√°√°√°t nem √°rt ha v√°logat, mert tud lent is sz√©ps√©ges lenni, emberzaj n√©lk√ľl.
Na igen ilyenkor én sem emberként hanem csak egy lélekként figyelem a természetet.
#345 | Renegat - 2015.08.05. 22:16:17
ILLEG√ĀLIS HAT√ĀR√ĀTL√ČP√ēK - √ĀLL A B√ĀL MARTONF√ĀN

A Zala megyei Sorm√°s mellett, a mecseki Martonf√°n hozza l√©tre a korm√°ny a muszlim √©s negroid illeg√°lis hat√°r√°tl√©p√Ķknek a s√°tort√°bort, vagy kont√©nerfalut, ahol cca. 1.000 f√Ķ illeg√°lis migr√°nst akarnak elhelyezni...(rem√©lhet√Ķen nem √©g le az erd√Ķ)

A telep√ľl√©s lakoss√°ga a helysz√≠nen tiltakozik a megval√≥s√≠t√°s ellen.A kivonul√≥ k√©szenl√©tisek nemes egyszer√Ľs√©ggel el√Ķadt√°k j√∂vetel√ľk c√©lj√°t, majd az eg√©sz falu lakoss√°g√°t igazoltatt√°k a helysz√≠nen.A lakoss√°g nagy r√©sze nem k√©r az illeg√°lis hat√°r√°tl√©p√Ķkb√Ķl, akiket semmilyen hivatalos el√Ķzetes t√°j√©koztat√°sban nem r√©szes√≠tettek a korm√°ny d√∂nt√©s√©r√Ķl.A t√°bor fest√Ķi term√©szeti sz√©ps√©g√Ľ t√°jon, de k√∂zm√Ľvek n√©lk√ľli ter√ľleten ker√ľlne ki√©p√≠t√©sre.A ter√ľlet kiv√°laszt√°sa a legalapvet√Ķbb d√∂nt√©si √©sszer√Ľs√©get √©s logik√°t is n√©lk√ľl√∂zi.

"Mi lenne, ha a korm√°ny v√©gre komolyan venn√© a menek√ľltek ell√°t√°s√°t, √©s nem ilyen istenh√°ta m√∂g√∂tti kis falvakba pr√≥b√°ln√° meg elhelyezni √Ķket, hanem felhaszn√°ln√° az infrastrukt√ļr√°val m√°r ell√°tott haszn√°laton k√≠v√ľli laktany√°kat. Azok mi√©rt nem j√≥k erre a c√©lra? Ez is olyan, mint az √≥csai devizahiteles lak√≥park, csak a p√©nz leny√ļl√°sra lesz j√≥, igazi megold√°st nem fog adni."
/Péter Haubert hozzászóló/

http://www.netext...martonfan/

http://kettosmerc...rbenhagyva

**********************


√ögy l√°tom, komolyan k√©sz√ľlhet√ľnk...ak√°rmire.

"N√©metek: Magyarorsz√°gnak potenci√°lisan migr√°nsok sz√°zezreire kell felk√©sz√ľlni"

http://propeller....z%C3%BClni


Kiemelt:

http://citizengo....d=14932975
#346 | Renegat - 2015.08.06. 00:00:18
Na v√©gre! Az olaszoknak is megj√∂tt az esz√ľk - "Marihuan√°t termeszt az olasz hadsereg a lakoss√°g sz√°m√°ra"

(Nem cigi! MediCannabis olaj kivonat gyógyászati célra)

http://hu.euronew...g-szamara/

http://www.golyol...ommon/home

http://tudnodkell...t-szerrel/

http://ckmagazin....ia-helyett

http://naturahire...irek.hu%29

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum