NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#341 | spartakusz - 2015.05.26. 09:56:08
Arany jó beszélsz - Renegat fél - ezért el kezdtem írni - az eleje - idézem - de majd folytatom:"....K√ČPEZ!

K√©p ez? Mit csin√°l, ha gondolkodik? K√©pez? Vagy elk√©pzeli. Mir√Ķl lehet k√©pet alkotni? Amit l√°tt√°l csak arr√≥l. Teh√°t a K√ČPZELEM, VALAMIKOR MEGT√ĖRT√ČNT, VAGY FOG A J√ĖV√ēBEN!

Az √ľzenet √ļgy j√∂tt: „…minden EMBERI gondolat valamikor megt√∂rt√©nt, vagy megfog t√∂rt√©nni…”
Tudsz r√≥la. Azt nem tudod, hogy mi nem t√∂rt√©nt m√©g meg, err√Ķl k√©pet sem tudsz alkotni, nincs benne a gondolatodban! Az az K√ČPTELEN VAGY! Nincs r√≥la k√©ped!

A t√∂bb milli√°rd √©v alatt, sok minden t√∂rt√©nt, val√≥sz√≠n√Ľ, hogy minden lehets√©ges megt√∂rt√©nt.

De a l√©nyeg amit tudj – az √©let mindig √ļjra kezd√Ķdik – gondolattal, mert ez a rezg√©s ami l√°thatatlan , a semmi mindig jelen van.

RENEG√ĀT teljesen meg√©rtem a retteg√©sed a f√©lelmed – id√©zlek:

„…
Renegat
2015.05.25. 23:31

Naiv, köszönöm, már meg is rendeltem.Ezek
szerint v√©g√ľnk lesz hamarosan, mint a botnak?…”

L√°tod te is tudod m√°r √©s nem hiszed, hogy aminek eleje van annak v√©ge is – a fizika z√°rt vil√°g√°ban lev√Ķ botnak, de a mindens√©gben nem √≠gy van!
Hatalmas fegyver a szellem ural√°sa, ami neh√©z, ez√©rt megf√©leml√≠t – retard√°ltt√° tesz, magyarul nem vagy ura √∂nmagadnak, √©s k√∂nnyen ir√°ny√≠that√≥v√° v√°lsz, ez a c√©lja, ami √ļgy t√Ľnik n√°lad is el√©rte a c√©lj√°t!

A fentieket, amit √≠rtam, √ļgy t√Ľnik √≠ratattak velem – k√∂zl√©sre, tal√°n mindenkinek √©s csak nem neked – tov√°bb kell adni – Mi bizony√≠tja? Maga a jelen. Val√≥s az a f√©lelem, hogy elpusztul az √©let? Nem, mert a F√ĖLD m√©g √©l, csak rajta lev√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķk ciklusosan v√°ltoztak Ez t√∂rv√©ny szer√Ľ – nevezd szab√°lynak vagy rendszernek, oly mind egy, mert val√≥ban egy!

innen majd

id. Kiss László
ui: EL-M√ČL-KED-√ē A K√ČPBEN! VAN!
#342 | Renegat - 2015.05.26. 11:49:17
Xinhuanet h√≠r√ľgyn√∂ks√©g jelent√©se:

A Jap√°n-K√≠nai bar√°ti k√∂zeled√©s ki√ľti a JWO/NWO-kaz√°r hatalmi csoportok √°rm√°nykod√°s√°t.
3000 f√Ķs jap√°n deleg√°ci√≥ √©rkezett a K√≠n√°ba p√©nteken.A nagy esem√©ny -megfigyel√Ķk rem√©nyei szerint- elm√©ly√≠tik a k√∂lcs√∂n√∂s meg√©rt√©st √©s bizalmat a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tt.

http://news.xinhu...267799.htm

http://news.xinhu...264565.htm
#343 | Hegel - 2015.05.26. 14:00:32
Naiv VB jehov√°sk√©nt kezdte amit majd minden el√Ķad√°s√°n√°l √©rz√©kelek - olyan √°tsz√ľr√∂d√Ķen!

Ahogy nyomja az egyfajta agymosásos némámilyenokosvagyok!

Ugyan ez a avat√°ra nev√ľ h√∂lgy affekt√°l√°sos agymos√°sos fenetudja mi. √Čn spec nagyon ritk√°n hallgatom meg mert az ahogy nyomj√°k nem term√©szetes magyar emberi besz√©dstilus!

Ami pedig mesterk√©lt azt tudjuk mit√Ķl mi√©rt.

Persze a sok igazság sok hazugsággal turmixolva??? a cél.

AranySmile A MODOROSS√ĀG..√©s amikor modoros valaki ott a gondolatok √©s a kimondottak k√∂z√∂tt csusz√°s lehet.... Kerionnak igaza van amikor MO-n m√°r majd mindenki p√≥diumra √°ll tanitani cimmel √©s VALAKIV√Č akar v√°lni.

Id√Ķnk√©nt Pap G√°bort √©s Sz√°ntait is f√©lreteszem..valahogy id√Ķnk√©nt t√∂m√©ny.

A Magyarok/hunok is emberek voltak akkor is mikm√©g az etikai rendj√ľk j√≥val a mai felett √°lt m√©gis....az √°rul√°sok voltak azok √©s az √∂sszetart√°s hi√°nya abban hogy a nemzetalkot√≥ n√©p ilyen bajba ker√ľlt.
(a naivs√°g hisz√©kenys√©g baj akkor mikor alaposan nem gy√∂z√∂d√ľnk meg dolgokr√≥l! A lelkesed√©s kev√©s biztos tud√°s hijj√°n! Pl fortunatosimre vagy has√≥nl√≥ak!)

Ugyanis ha Miksz√°thtot is figyelembe vessz√ľk √°rv√°csk√°k nem lehettek volna ha az etik√°t megtartja a n√©p. √Čs folytathatn√°m.

Persze szeretem a n√©pemet de l√°tni kell, hogy emberi hib√°kat k√∂vett√ľnk el ami√©rt ma ilyen helyzetben vagyunk, azonkiv√ľl hogy val√≥ban a pokol kapuit nyitott√°k ki a okk√ļltist√°k.

Minden ember √ĖNMAGA nevel√©s√©vel azon kereszt√ľli segits√©ggel tud csak a nemzet javul√°s√°hoz hozz√°tenni.
Nem az a gond hogy hib√°ztunk - az volt a legjobb tud√°sunk szerinti megold√°s, hanem az ha √∂nmagunkr√≥l nem vessz√ľk tudom√°sul hogy hib√°ztunk.
Nos egyik yutub el√Ķad√≥n√°l sem hallottam arr√≥l hol hib√°ztunk MI MAGYAROK!

Mondom: Mint a nyilas n√©pe amin ek a Jupiter az uralkod√≥ bolyg√≥lya igen kett√Ķs azaz k√©ts√©gben √©l√ľnk. Azt gondoljuk mi vagyunk a tud√°s birtokosai de nem vessz√ľk hozz√° hogy a tud√°s birtokosnak szer√©nynek k√©ne lenni.
Bizony nem vagyunk szer√©nyek, ha nem veszik √©szre milyen tud√°s birtok√°ban vagyunk neki√°llunk panasz√°radattal ell√°tni mindent √©s mindenkit....hogy l√©szrevegyenek. Ez a rosszgyerek szindr√≥ma ha nem foglalkoznak vele h√°t rosszalkodik net√°n beteg lesz a figyelem√©rt annak kiviv√°s√°√©rt. (most a chem √©s tsait ne vegy√ľk ide an√©lk√ľl is)

√Čn m√°r megsem merem k√©rdezni "hogy vagy?" - mert csak energiaelsziv√≥ sir√°mot hallok....konstruktiv megold√°sokat alig.

Neh√©z id√Ķk vannak elfogadom de valahogy kevesebbett k√©ne sir√°nkozni.
Igaz√°n neh√©z helyzetben l√©v√Ķt√Ķl nem hallani nyavajg√°st! Ahogy az igaz√°n beteg is csendben szenved.
Az sz√Ľks√©g √©s betegs√©g!

A kertek nincsenek bevetve akkor nekem senki ne panaszkodjon, hogy drága a zöldség! PL!

A nyavajgásunk csak energiapazarlás! Magunké és másoké.
#344 | Hegel - 2015.05.26. 15:03:04
Naa PI oldalon az 1 link befejezése ezt adta ki....hmm mintha engem igazolna: Nem engedi a labdába tenni (????)

Bocsi :Hmm egyáltalán bemásolni is csak kézzel tudom ha: https://www.youtu...tch?v=Wqwk IPVNcv

Teh√°t nem engedi a linket tov√°bbm√°solni a rendszar.
#345 | Hegel - 2015.05.26. 15:05:04
Naa PI oldalon az 1 link befejezése ezt adta ki....hmm mintha engem igazolna: Nem engedi a labdába tenni (????)

Bocsi :Hmm egyáltalán bemásolni is csak kézzel tudom ha: Szántai Lajos Istenkép a magyar krónikákban a cime, a linket nem engedi betenni sehogy.

Teh√°t nem engedi a linket tov√°bbm√°solni a rendszar. Security is!
#346 | naiv - 2015.05.26. 15:09:42
#347 Arany - a vizes leped√Ķ, a l√°zas gyereknek haszn√°l, b√°r √©n ink√°bb a h√Ľt√Ķ-, (h√Ľl√Ķ-) f√ľrd√Ķs j√°t√©kot v√°lasztottam.
brrrrrrrrr
Smile


Hozz√°√°ll√°sunkban nem l√°tok nagy k√ľl√∂nbs√©get.

de

fussunk neki még1x

- felh√≠vtam figyelmeteket, egy sz√°momra elgondolkodtat√≥ el√Ķad√°sra,
- nem √≠t√©ltem, csup√°n √©rz√©seimr√Ķl besz√©ltem,
- a bels√Ķ hang az eredeti program szerint m√Ľk√∂dik (amennyiben jelez - vagy meghallom, vagy nem)
- megemlítettem, hogy ellentmondásokat véltem felfedezni,
- biztos volt aki nem birta, nem akarta végignézni,
- megköszöntem egy információt, ami hozzátartozik a teljes kép kialakításához,
- Seraf még meg sem szólalt,
- megyek és keresem tovább a nekem AHA élményt adó - valamit.

Az egyh√°zak ugye nem fizetnek ad√≥t. Ezt bizonyos esetekben el tudom fogadni, de akkor legy√ľnk tiszt√°ban, a mit - mi√©rttel. (Gyurcs√≥k is ide sorolhat√≥)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

√ögy biza, ahogy spari mondja - a fizikai ruci let√©tele, nem jelenti az √©let v√©g√©t - s√Ķt!!!
Csup√°n kider√ľl, hogy a v√°lasztott szerep√ľnkben hogy teljes√≠tett√ľnk.

Persze ezen gondolatok beteljesedésének a feltétele, ha valóban igazat mondanak a tudók.

Számomra jelenleg ez is csupán válaszra váró kérdés.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reneg√°t, a JADE Helm-b√Ķl (k√∂z√∂s mozg√≥s√≠t√°si √©s kivitelez√©si t√°mogat√°s) valamint a bunkerek √©p√≠t√©s√©b√Ķl, ezt a k√∂vetkeztet√©st is le lehet vonni.
https://www.youtu...0VmSfhVFvk

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

#350 Hegel, ezt √©reztem a honlapon is, hogy az ide √≠rogat√≥ j√≥ emberekben is √°tbillen a negat√≠v √©rzelmek fel√© az omin√≥zus m√©rleg nyelve. Ez√©rt pr√≥b√°ltam egy kicsit m√°s vizekre evezni. H√°t √≠gy siker√ľlt.
Nem a p√∂tty√∂s k√∂nyvek t√ļl√°rad√≥ √©rzelemvil√°g√°t, √©s a debil gondolkod√°s n√©lk√ľli b√°rgy√ļs√°g√°t k√≠v√°nom szembe√°ll√≠tani a sok hasznos inform√°ci√≥val.

Tudom, √©rzem milyen id√Ķket √©l√ľnk, de legal√°bb a v√°ltoz√°s rem√©ny√©t ne vesz√≠ts√ľk el.
A napi verkli teker√©s√©nek megkezd√©se √©s le√°ll√≠t√°sa - el√Ķtt √©s ut√°n pr√≥b√°ljuk elk√©pzelni egy kis id√Ķre, hogy milyen vil√°gban szeretn√©nk √©lni.
Adjunk magunknak p√°r perc pihet√Ķt, √∂r√∂met - meg√©rdemelj√ľk.

Ki fog segíteni rajtunk, ha nem mi magunk????

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

https://www.youtu...CrHkrLr4PA
.
#347 | Statikus - 2015.05.26. 17:16:48
1.) A Zs√Ľri Nagyd√≠j√°t nyerte Cannes-ban a Saul fia

1984 ut√°n el√Ķsz√∂r nyerte el a Zs√Ľri Nagyd√≠j√°t magyar film, A napl√≥ gyermekeimnek ut√°n ez√ļttal a Saul fia alkot√≥g√°rd√°ja √∂r√ľlhetett a rangos elismer√©snek (1985-ben a Redl ezredes kapta meg a zs√Ľri d√≠j√°t, de az jelent√Ķs√©g√©t tekintve egy fokkal kisebb elismer√©s a Nagyd√≠jn√°l, kor√°bbi nev√©n a Zs√Ľri K√ľl√∂n Nagyd√≠j√°n√°l). A d√≠jkioszt√≥ cerem√≥nia vas√°rnap este h√©tkor kezd√Ķd√∂tt, itt jelentett√©k be, hogy kik nyert√©k a d√≠jakat a fesztiv√°l versenyprogramj√°ban. Az utols√≥ el√Ķttik√©nt √°tadott d√≠jat Mads Mikkelsen adta √°t Nemes Jeles L√°szl√≥nak, a film l√°that√≥an zavarban l√©v√Ķ rendez√Ķj√©nek. Nemes legf√Ķk√©pp a st√°bnak k√∂sz√∂nte meg azt, hogy hittek benne. Ugyancsak k√∂sz√∂netet mondott a fesztiv√°l szervez√Ķinek, hogy m√°r els√Ķ nagyj√°t√©kfilmj√©t a versenyprogramba h√≠vt√°k.

A d√≠j√°tad√≥ ut√°n az is kider√ľlt, hogy a Vulcain elnevez√©s√Ľ technikai d√≠jat Z√°nyi Tam√°s kapta meg " a Saul fia kiemelked√Ķ hangm√©rn√∂ki munk√°j√°√©rt". √ćgy a magyar st√°b √∂sszesen n√©gy d√≠jjal gazdagodott Cannes-ban: a Nagyd√≠j mellett a FIPRESCI-, a Francois Chalais √©s a hangm√©rn√∂ki d√≠jat is bezsebelte az alkot√≥g√°rda.

http://hvg.hu/kul...ioszto#rss

2.) Megd√Ķlt az antiszemitizmus genetikai alapja

Az eur√≥pai zsid√≥s√°g - amely a vil√°g 13 milli√≥s zsid√≥s√°g√°nak 90 sz√°zal√©k√°t jelenti - eredet√©r√Ķl r√©g√≥ta vitatkoznak a szaktud√≥sok. Sok√°ig megmosolyogt√°k az 1905-ben Budapesten sz√ľletett √≠r√≥, Arthur Koestler "fantasztikus elm√©let√©t". Eszerint a volgai, doni puszt√°kr√≥l √©s az el√Ķ-kauk√°zusi t√©rs√©gb√Ķl √©rkezett az eur√≥pai zsid√≥k √Ķseinek z√∂me, az egykori kaz√°r birodalom ter√ľlet√©r√Ķl - √©s nem Palesztin√°b√≥l. Koestler - aki a S√∂t√©ts√©g d√©lben c√≠m√Ľ antiszt√°linista m√Ľv√©vel v√°lt vil√°gh√≠r√Ľv√© - ezt az elm√©letet egy 1976-os k√∂nyv√©ben, A tizenharmadik t√∂rzsben fejtette ki, amely 1990-ben jelent meg magyarul.

http://www.origo....nepek.html

3.) Saul zsidó király

Benj√°min t√∂rzs√©b√Ķl sz√°rmazott, Kis fia volt. Az i. e. 11. sz√°zadban a zsid√≥ t√∂rzsek a filiszteusok √©s az amm√≥niak sorozatos t√°mad√°sainak voltak kit√©ve. Az ellen√ľk folytatott v√©dekez√©s vez√©re volt Saul, s a vesz√©ly elh√°r√≠t√°sa √©rdek√©ben sz√ľks√©g volt az egys√©ges hadvezet√©sre √©s ir√°ny√≠t√°sra. Ett√Ķl a c√©lt√≥l vez√©relve Saul egyes√≠tette Izrael tizenk√©t t√∂rzs√©t. A Biblia szerint Isten parancs√°ra S√°muel pr√≥f√©ta kente fel kir√°lly√° Sault, s ezzel megval√≥sult a kir√°lys√°gra val√≥ √°tt√©r√©s, amit a k√ľls√Ķ t√°mad√°s vesz√©lye mellett az egyistenhit is er√Ķsen motiv√°lt, mely er√Ķsen elt√©rt a k√∂rnyez√Ķ n√©pek hitb√©li elk√©pzel√©seit√Ķl.

Saul t√∂bb hadj√°ratot is vezetett a filiszteusok ellen az els√Ķ id√Ķkben sikerrel. Az √°llamigazgat√°s szervezet√©t azonban nem siker√ľlt neki l√©trehoznia, csup√°n az √°lland√≥ hadsereg megteremt√©se fel√© tett maradand√≥ eredm√©nyt hoz√≥ l√©p√©seket. Idegbetegs√©gben szenvedett, ami eluralkodott rajta. A legenda szerint D√°vid h√°rfaj√°t√©k√°val igyekezett a kir√°ly b√ļskomors√°g√°t enyh√≠teni. D√°vid feles√©g√ľl vette Saul le√°ny√°t, Mikh√°lt, s ez√°ltal a kir√°ly veje lett. A kir√°ly k√©s√Ķbb azonban szembeker√ľlt S√°muellel √©s D√°viddal is. V√©g√ľl egy filiszteusok elleni csat√°ban a Gilboa hegyen, miut√°n a harcban h√°rom fi√°t is meg√∂lt√©k, a fogs√°gba es√©s el√Ķl menek√ľlve kardj√°ba d√Ķlve √∂ngyilkos lett. Hal√°la ut√°n a n√©p D√°vidot v√°lasztotta kir√°lly√°.

http://hu.wikiped...ir%C3%A1ly

4.) Saulus

Damaszkuszi √ļt
A damaszkuszi √ļton t√∂rt√©nt a p√°lfordul√°s: azaz a kereszt√©ny√ľld√∂z√Ķ Saul megkapta a sz√ľks√©ges kegyelmet √©s √©lt is vele ahhoz, hogy P√°l apostoll√°, kereszt√©ny t√©r√≠t√Ķv√© lehessen.

http://hu.wikiped...zi_%C3%BAt

5.) Tautológia

Ugyanazon sz√≥ vagy sz√≥szerkezet felesleges ism√©tl√©se, az adjekci√≥ r√©v√©n l√©trej√∂v√Ķ szolecizmus. St√≠lushiba ill. nyelvhelyess√©gi hiba, ha k√©t ugyanolyan jelent√©s√Ľ k√∂t√Ķsz√≥t haszn√°l egym√°s ut√°n a besz√©l√Ķ (pl. de azonban), ha ugyanazt a fogalmat ism√©tli szinonim√°val (pl. aut√≥, kocsi), vagy idegen sz√≥t √©s magyar megfelel√Ķj√©t kapcsolja √∂ssze (pl. h√©tv√©gi weekend). √Črvel√©si hiba; az √∂nmag√°ba visszat√©r√Ķ √©rv olyan √°ll√≠t√°s, amely nem indokl√°s, csup√°n ism√©tl√©s. Pl. A v√°dlottban nem lehet megb√≠zni, mert egy teljesen megb√≠zhatatlan szem√©ly.

http://encikloped...ologia.htm

Vil√°g! Igazodj ki magadon, ha tudsz!

Ld.: CBJ
√ĀTALAKUL√ď VIL√ĀG:
8. A JEGYZ√ēK√ĖNYVEK

MOTT√ď:"Mi vagyunk a gojok farkasa."

http://betiltva.c...nyvek1.php
#348 | Renegat - 2015.05.26. 22:00:07
Rossz szok√°somhoz h√≠ven most is elb√≥kl√°sztam a vil√°gh√°l√≥n √©s nagyon sok, t√∂bb mint √©rdekes h√≠rre, oldalakra tal√°ltam.Ezek egy r√©sz√©t megosztan√°m, lehet hogy van k√∂zte m√°sokat is √©rdekl√Ķ inform√°ci√≥ is, egyben seg√≠t meg√©rteni a nagyvil√°gban t√∂rt√©n√Ķ √∂sszetett √©s r√©szben elhalgatott esem√©nyeket.

http://www.global...
http://www.whatdo...ex1870.htm
http://www.phoeni...
http://www.vetera...
http://www.sott.net/
http://www.rense....
http://tudatosebr...lamok.html
http://yournewswi...gory/news/
http://beforeitsn...60752.html
http://beforeitsn...-1466.html
http://www.livele...1432616739
http://prophecyin...us-is.html
http://www.barry....orite.html
http://www.haneef...cument.pdf
http://sputniknew...55720.html

**************

http://gepnarancs...ep-felora/

*****************

http://www.dcclot...

http://www.arizon...

http://allnewspip...hp?pr=Home

http://www.pakale...
#349 | Hegel - 2015.05.26. 23:47:31
NaivSmile

Naponta medit√°lok, az √©letemmel nagyj√°b√≥l v√©geztem, m√°r a neh√©z r√©sz√©nek meg√©rt√©s√©vel √©√°s elfogad√°s√°val ugy hogy az ellenf√©l mi√©rtj√©t is sz√°mbavettem √©s meg√©rtettem - megbocs√°jtottam ami nem felejt√©s mert nem h√ľly√©v√© kell v√°lni hanem megbocs√°jtov√°! Ez pedig kett√Ķ.

Igy azt√°n a nemzeti sorssal tudok foglalkozni, merthogy azzal is kell, nem felt√©tlen k√∂zszerepl√Ķk√©nt hanem meditativan mi mi√©rt t√∂rt√©nt √ļgy ahogy hol voltunk mi hib√°sak....mert abb√≥l tudunk visszal√©pni √©s j√≥ ir√°nyt felvenni..ezt egy√©nk√©nt is egyenk√©nt megkell tenn√ľnk ahhoz hogy a t√∂bbiek l√°tva csak √ļgy k√∂vetnek, mert l√°tj√°k j√≥ √©s c√©lravezet√Ķ.
Kicsiny környezetemben látom....

Gyerekek mikor a linket akartam betenni a rendxer nem hagyta √©s a bet√ľ m√©rete az oldalon kb 7 vagy 6..hogyan tudom vissza√°llitani kb 12 m√©ret√ľre?

Smile

Ja nevel√Ķotthonokban a vizesleped√Ķvel verekedni szoktak! Hehe csak ugy eszembe jutattad NaivSmile
#350 | Statikus - 2015.05.26. 23:48:06
V√©g√ľl megkaptam a kegyet: l√°thatom a hozz√°sz√≥l√°sokat.

Reneg√°t: ijeszt√Ķek ezek a linkek, √©s k√∂zben pedig olyanok, mint egy megrendezett k√°osz mozaikjai..Mikor lesz ebb√Ķl f√°jdalom - ak√°r az USA-ban, ak√°r itt a szomsz√©dom kertj√©ben? Ki tudja?

Tov√°bbi lelkes kutakod√°st k√≠v√°nok, mert nek√ľnk is hasznunkra v√°lik.

√Čn m√©g csak itt tartok:

Ady Endre: Korrobori

http://epa.oszk.h.../10556.htm

Mintha most írta volna tegnap este. Csak most a Kelet c. lap nem engedné lehozni.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum