NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#321 | Statikus - 2015.05.23. 13:24:27
327 Spartakusz

"nem hasztalan meghallgatni - van benne tanulni való!"

Egyetértek.
#322 | Renegat - 2015.05.23. 13:43:20
P√©nz√ľgyi szakemberek seg√≠thetn√©nek a meg√©rt√©s√©ben √©s √©rtelmez√©s√©nek k√∂zl√©s√©ben!
Ezt olvastam:

A hitelpiac bes√ľlt, glob√°lisan kit√∂rt a hitelpaci/k√∂tv√©nypiaci p√°nik az elm√ļlt h√©t cs√ľt√∂t√∂k reggel√©n.√Ātmenetileg a nagy k√∂zponti bankok mentett√©k meg a cs√Ķdhelyzetet, de nem v√°rhat√≥ el t√Ķl√ľk tart√≥san a helyzet megold√°sa.A felhalmoz√≥dott nagy mennyis√©g√Ľ ad√≥ss√°g√°llom√°nyt t√Ķke√°tt√©telekkel kompenz√°lt√°k a vil√°gon mindenhol, Eur√≥p√°t√≥l √Āzsi√°ig.

Ha hitelpiac le√°ll, akkor le√°llnak vagy megsz√Ľnnek a v√°llalatok √©s az ingatlanpiac, kiv√©ve a k√©szp√©nzes v√°s√°rl√°sokat.Rejtett fizet√©sk√©ptelens√©g √°llapota √°llt be, amit nem kompenz√°lhatnak sok√°ig, csak id√Ķh√ļz√°sra alkamas megold√°st jelent.K√∂vetkezm√©ny:bukik a digit√°lis valuta, ut√°na a pap√≠rp√©nz
√©s marad a nemesf√©m elfogadott fizet√Ķeszk√∂znek, majd egy nagy BUMM √©s j√∂het a vil√°gvaluta.

De vajon ki√© lesz √©s milyen form√°ban val√≥sulhat meg.A digit√°lis valuta koncepci√≥ eleve halott √∂tlet, manipul√°lhat√≥ lenne ak√°rcsak a doll√°r, vagy b√°rmely m√°s p√©nznem.A bank√°rok √©s a Wall Street feldughatj√°k a p√©nz√ľket.
√Čs vajon vel√ľnk mi lesz.

http://www.gramsg...-last-week

http://blog.miles...-notice-it

http://www.zerohe...e-7-charts

http://www.zerohe...ger-crisis

http://galeinnes....orrow.html
#323 | Statikus - 2015.05.23. 15:53:03
Holujkauszt

O, hol van most kauszt?
Mefisztó kérdez - mondd Faust!
H√°t minden√ľtt, amerre n√©zek -
Korhely a Hal√°l: v√©rt√Ķl, s v√©rre r√©szeg...
De hát csak okausztról szól az ének -
d√ļdolj√°k √∂r√∂k t√ļl√©l√Ķk √©s korav√©nek.
√Ā, nagyot fordult a vil√°g, semmi k√©ts√©g:
ahogy k√©z a k√©zben √ď- √©s √öjsz√∂vets√©g,
"o" ut√°n most ujkauszt a trend -
míg az Új Világ nem lesz puszta rend!

2013.04.16. Csorba Tibor
#324 | Renegat - 2015.05.23. 20:05:44
#279| és #306| hsz.-hoz kiegészítés:

Bizony√≠t√°st nyert, hogy Kalifornia √Āllam a cionista p√©nz√ľgyi bankszter "elit" √©s transznacion√°lis v√°llalatok, valamint az amerikai sz√∂vets√©gi korm√°ny emberis√©gellenes √∂sszeesk√ľv√©s√©nek, √∂ko-terrorizmus√°nak √°ldozata lett.

A c√©ljuk az, hogy HAARP √©s chemtrails √∂ko-fegyverek bevet√©s√©vel cs√∂kkents√©k az emberi popul√°ci√≥ l√©tsz√°m√°t (genoc√≠dium) -saj√°t orsz√°guk n√©p√©t sem k√≠m√©lve- a lehet√Ķ leggyorsabban, alattomos, arctalan, l√°thatatlan m√≥dszereikkel.Meglep√Ķ az amerikaiak t√°j√©kozatlans√°ga a t√∂rt√©ntek ut√°n, mivel hasonl√≥ esetben m√°s orsz√°gok n√©pei m√°r r√©gen felk√∂t√∂tt√©k volna a felel√Ķs√∂ket √©s v√©grehajt√≥ikat t√∂meggyilkoss√°g√©rt √©s haza√°rul√°s√©rt.

"Chemtrail Aszály California - 2014 április 8" - Videofelvétel - Közzététel:2014.április 9.

https://www.youtu...RPh0rPQWpY

"Californiai Asz√°ly Update, √°prilis 19, 2015, √ĖT igazol√°s a HAARP okozta asz√°lyra"
- Videofelvétel - Közzététel:2015.április 19.

https://www.youtu...7iBUkshzHE

A k√©t video felvezet√Ķ sz√∂vege adja meg a kieg√©sz√≠t√Ķ tartalmas √©s fontos t√°j√©koztat√°st a rejtett √≠d√Ķj√°r√°si hadvisel√©s eszk√∂zeir√Ķl, k√∂r√ľlm√©nyeir√Ķl √©s k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl.

Ez a sz√∂rny√Ľs√©g egy maroknyi pszichopata vadbarom (nem ember!) lelk√©n sz√°rad, akiket a legs√ļlyosabb testi k√≠nok k√∂z√∂tt kellene elpuszt√≠tani tetteik√©rt.

Ezeket az id√Ķj√°r√°si fegyverprogramokat le kell √°ll√≠tani azonnal, k√ľl√∂nben vel√ľnk egy√ľtt az eg√©sz bolyg√≥ 20 √©ven bel√ľl!!! hal√°lra van √≠t√©lve.M√©g tal√°n nem k√©s√Ķ. -mint olvashat√≥ a k√©t vide√≥ felvezet√Ķj√©ben.

*****************

Kiegészítés:

Mi tal√°lhat√≥ a chemtraillel szennyezett √©lelmiszerekben, leveg√Ķben, a t√ľd√Ķben √©s a bioszf√©r√°ban?

Alum√≠nium-oxid-r√©szecsk√©k, b√°rium-s√≥k, b√°rium titan√°tok, etil√©n-dibromid, kadmium, metil-alum√≠nium, kisz√°radt hum√°n v√∂r√∂sv√©rsejtek, nano-alum√≠nium-bevonat√ļ √ľvegsz√°l, al-mikronos r√©szecsk√©k (amely √©l√Ķ biol√≥giai anyag), polimer sz√°lak, azonos√≠tatlan bakt√©riumok, enterobakt√©riumok-klo√°ka, mikoplazma, emberi feh√©rv√©rsejtek, gombasp√≥r√°k, bacilusok, s√°rga gomb√°s mikotoxinok, √≥lom, higany, nitrog√©n-trifluoridot, nikkel, kalcium, kr√≥m, radioakt√≠v c√©zium, radioakt√≠v t√≥rium, szel√©n, arz√©n, tit√°n szil√°nkok, ez√ľst, Streptomyces, stroncium, ur√°n.

-Borzalom! √Čs erre nem l√©p senki, m√©g az sem aki megtehetn√©, pedig kiv√©tel n√©lk√ľl mindenkit egyform√°n √©rint!

http://www.vetera...ather-war/

http://www.vetera...te-change/

http://climatevie...terrorism/

http://www.geoeng...watch.org/

https://www.youtu...LmlAA#t=19
#325 | Statikus - 2015.05.23. 20:35:23
Csak

√ď, csak annyit, hogy r√° ne j√∂jjenek:
csak párányit, csak vézna csöppeket.
Egy kis ködöt, csak néma hószitát:
emeljen Rábát, kanyargó Tiszát.

Csak fedje még a víz a zöld vetést,
m√≠g az √©let - a b√ļza - elvet√©lt.
Csak fogja lelk√ľk nyirkos f√©lelem,
csak legyen még a gyilkos tél velem !

S az √°zott orsz√°g, hogyha v√≠zbe f√ļl -
bajukba markos k√©t kezem beny√ļl:
ontj√°k fel√©m majd meleg k√∂nny√ľket -
s csak hozz√°k mind a telekk√∂nyv√ľket.

2013.04.05. Csorba Tibor
#326 | Statikus - 2015.05.23. 22:49:41
Elektro Sokkk-5 - Papp Lajos professzor a láthatatlan energia hatásairól - 2013.05.25

Az elektromos szmog kor√ľl vesz benn√ľnket. Nem l√°tjuk, de hat a szervezet√ľnkre. A l√°thatatlan energia hat√°sait Papp Lajos professzor, sz√≠vseb√©sz ismerteti.

https://www.youtu...qqtmkLxVZo
#327 | Renegat - 2015.05.24. 01:53:17
√Črdekes amerikai hazafias oldal, a "Jade Helm 15"-re k√©sz√ľl√Ķdve.Azt tudni kell, hogy az USA-ban √©l√Ķ 23 milli√≥!!! amerikai h√°bor√ļs veter√°n t√∂bbs√©ge rendelkezik otthon√°ban t√∂bb fegyverrel.

http://www.darkmo...overnment/

http://www.thecom...-citizens/

A fenti m√°sodik link az al√°bbi hitelesnek elfogadott alternat√≠v oldalakat aj√°nlja, egyben figyelmezetet, hogy "...ezek a forr√°sok folyamatosan t√°mad√°s alatt √°llnak az egyes szervek √©s korm√°nyszervezetek r√©sz√©r√Ķl. Kapnak hal√°los fenyeget√©seket is. Az id√Ķ hamarosan elj√∂n, amikor ezek a forr√°sok m√°r nem lesznek el√©rhet√Ķk. Egy bizonyos ponton az internet cenz√ļr√°zva lesz, vagy teljesen le√°ll. Teh√°t √©rdemes felvenni a t√°j√©koz√≥d√°si sebess√©get most. Az √Ėn inform√°ci√≥s lehet√Ķs√©ge r√∂vid."


http://www.thecom...civil-war/
http://www.steveq...
http://www.hagman...gmann.com/
http://www.infowa...
http://shoebat.com/
http://roguemoney...
http://goldenjack...main5.html
https://www.faceb...3827632449
http://caravantom....com/news/
http://www.drudge...
#328 | Statikus - 2015.05.24. 08:34:42
334 Renegat

A Szabads√°g-szobor egyszer√Ľen megszomjazott - esetleg strandolni t√°madt kedve. Fizikai jellemz√Ķib√Ķl ad√≥dott, hogy a m√©ret√©hez igazodva meg kellett emelni a talapzat√°t k√∂r√ľl nyaldos√≥ v√≠z szintj√©t, ami a mai technol√≥giai eszk√∂z√∂kkel gyerekj√°t√©k - nem leengedt√©k a medence viz√©t, hanem felemelt√©k a v√≠zszintet. √ćgy fordulhat el√Ķ, hogy az √∂b > √∂l! Biztosan a rengeteg elolvadt j√©g - ld. √Čszaki-sark, Gr√∂nland, vagy net√°n nyitva maradt a Nagy Testv√©r h√Ľt√Ķszekr√©ny√©nek az ajtaja. El√Ķfordul az m√°s vil√°gvezet√Ķkn√©l is. M√°r Zeusz sem volt t√∂k√©letes - √Ķ borral oltotta szomj√°t, No√© pedig unalm√°ban v√©rfert√Ķz√∂tt (persze r√©szegen √©s √°lm√°ban maguk a b√°rc√°s l√°nyai lept√©k meg a v√©n b√°rk√°st). K√©rd√©s, hogy Moszkv√°ban a Lenni, vagy nem Lenni mauz√≥leumot mikor lepi m√°r el a Moszkva-foly√≥? (El lehetne j√°tszani a gondolattal: minden v√°rost nevezz√ľnk el a rajta √°tk√≠gy√≥z√≥ foly√≥r√≥l: Pl.: Dunapest, Neretvamostar, stb.).

Sz-√≥val Sz-abads√°g Sz-√≥bor. S azt√°n j√∂het az √ļjabb aj√°nd√©k: katy-USA.
#329 | Krisi - 2015.05.24. 14:03:28
Sose szerettem a történelmet,mint tantárgyat.Elvesztem a sok adatban,-ki,mikor,hogyan ,miért,...és a következmények,stb.-.
Most viszont √ļjra√©rtelmezhetem (ha akarom) 19.-20.-21. sz√°zadi t√∂rt√©n√©seket.
Az√©rt b√°torkodom most,ezt itt jelezni,h√°tha m√°soknak is √°ttekinthet√Ķbb lesz a k√∂zelm√ļlt √©s a jelen.De az is lehets√©ges,csak √©n vagyok ilyen kesze-kusza √©s √©rtetlen.

FIX TV | Enigma - Hány Amerika van valójában? | 2015.05.05.
https://www.youtu...j678Mo_wa4

Kérdéseim:
1.--Hány Európa van valójában?
2.--Hány Afrika van valójában?
3.--H√°ny √Āzsia van val√≥j√°ban?

4.--Hány történetírás/térképezés van valójában? (amerikai,európai,afrikai,ázsiai....)
5.--Hány vallás van valójában?
6.--Hány "isten" van valójában? (egyisten,többisten,seisten...)

47:30-t√≥l r√∂vid √∂sszegz√©s...a Rothschild formula t√ľkr√©ben;
a)..."...olyan helyzetet kell teremteni,hogy r√°k√©nyszer√ľljenek a 'hitelp√©nz' ig√©nybev√©tel√©re √©s az elad√≥s√≠t√°sra..."
Ez ut√≥bbi n√°lunk 1982-ben meg is t√∂rt√©nt,L√°mfalussy S√°ndor (RIP) magyar sz√°rmaz√°s√ļ jegybank√°r seg√≠ts√©g√©vel.

Cool..."...mindig annyi kamatot kell kiszabni,......a re√°lgazdas√°gi hozama ahhoz menjen,aki a 'hitelt' adta..."

c)..."...persze a Rothschild szállítmányok akadálytalanul mentek át a frontvonalakon,....
...persze,mert az illet√©kes parancsnokok megfelel√Ķ p√©nzben r√©szes√ľltek..."

Hivatkoz√°sok:

1.//--
http://hu.wikiped...%C3%A1ndor

L√°mfalussy S√°ndor jegybank√°r 1949-ben hagyta el Magyarorsz√°got.
1949. a Mindszenty-per kezdete.

1976-t√≥l a jegybankok bankj√°nak nevezett b√°zeli Nemzetk√∂zi Fizet√©sek Bankj√°n√°l dolgozott gazdas√°gi tan√°csad√≥k√©nt. 1981-t√Ķl vez√©rigazgat√≥-helyettes, majd 1985-t√Ķl vez√©rigazgat√≥ lett; ezt a posztot 1993-ig t√∂lt√∂tte be.

2.//--
http://lexikon.ka...y-per.html

3.//--Mindszenty J√≥zsef hercegpr√≠m√°s 1971-ben elhagyta Magyarorsz√°g ter√ľlet√©t.
http://hu.wikiped...%C3%B3zsef

4.//--II.J√°nos P√°lt 1978-ban v√°lasztott√°k meg p√°p√°v√°.
https://www.googl...ygPMxILwBQ

5.//--A MNB is nagy tisztelettel volt L√°mfalussy S√°ndor,magyar sz√°rmaz√°s√ļ jegybank√°r ir√°nt.
"...A paradigmav√°lt√°s id√Ķszak√°ban k√ľl√∂n√∂sen fontos, hogy a nemzeti √©s nemzetk√∂zi gazdas√°gpolitika legfels√Ķbb szint√Ľ alak√≠t√≥i v√©lem√©nyt cser√©ljenek a kialakul√≥ban l√©v√Ķ √ļj, glob√°lis gazdas√°gi vil√°grend kih√≠v√°sair√≥l...."
http://www.mnb.hu...ussy_award

Szerintem,m√°r csak a haarpol√≥kkal,a kemtr√©lez√Ķkkel,valamint a
"deviz√°ban nyilv√°ntartott" forintk√∂lcs√∂n-vev√Ķkkel kellene sz√≥t √©rtenie a MNB-nak.
Figyelembe v√©ve dr.Dr√°bik J√°nos vide√≥beli v√©lem√©ny√©t,rem√©lhetj√ľk el√Ķbb-ut√≥bb erre is sor ker√ľl.
Ann√°l is ink√°bb,mivel m√°r t√∂bbeknek felt√Ľnt:nem a magyar ny√ļjt√≥zkodott tov√°bb,min ahogy a takar√≥ja √©rt.
Sokkal ink√°bb a kereskedelmi bankok,akik "innovat√≠v banki term√©ket" adtak el a p√©nz√ľgyi fogyaszt√≥iknak.
#330 | spartakusz - 2015.05.24. 21:38:00
https://www.youtu...am5zBIIAL8

nem tudom elmenteni - nem tudj√°tok hogy lehet?
spari

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum