NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A kaz√°r-maffia
A kaz√°r-maffiaB√°r korai m√©g √∂r√ľlni, de a kaz√°r-maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ √©s ir√°ny√≠totta amerikai korm√°ny, Izrael, √©s a szint√©n kaz√°r maffia r√©sz√©t k√©pez√Ķ "korm√°nyok" vil√°gszerte, a "nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben", ny√≠lt konfront√°ci√≥ban fognak "elv√©rezni" a "saj√°t n√©p√ľk" (sic) ellen folytatott h√°bor√ļban. A fal√°nk k√≠gy√≥ saj√°t fark√°b√≥l is t√°pl√°lkozik. Persze egyenl√Ķre csak a vil√°g nyugati fel√©n... Az amerikai veter√°nok r√°j√∂ttek, √©s egyre nagyobb sz√°mban j√∂nnek r√°, hogy becsapt√°k √Ķket, megnyomor√≠tott√°k csal√°djaikat, a mammon √©s a hatalomv√°gy megsz√°llottjai √©rdekei√©rt, kihaszn√°lt√°k hisz√©kenys√©g√ľket, de "√©rik a b√ľntet√©s√ľk". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a t√∂rt√©nelemben valaha el√Ķfordult perek b√°rmelyike. A v√°dlottak padj√°ra ker√ľl minden, egy-egy orsz√°g k√©pviselet√©t csal√°ssal, lop√°ssal, korrupci√≥s tev√©kenys√©ggel ell√°t√≥ identit√°s n√©lk√ľli haza√°rul√≥, hi√°ba tett hamis esk√ľt, vagy hiszi azt, hogy a n√©p√©nek tett esk√ľje al√≥l felmenti a kaz√°r-maffia eddig felment√©st ny√ļjt√≥ ideol√≥gi√°ja.

Az √©remnek k√©t oldala van. Az egyiken szerepel a g√≥joknak tett hamis esk√ľ, a m√°sikon a b√Ľnt√°rsaiknak. A nevezettek egyiket sem szokt√°k betartani, mivel az els√Ķ eset√©ben tev√©kenys√©g√ľk √©s elk√∂telezetts√©g√ľk egy√©rtelm√Ľen esk√ľszeg√©s, √©s a m√°sik oldal eset√©ben is csak a k√∂z√∂s √©rdekek, a b√Ľnsz√∂vetkezeti tags√°g √©s a b√Ľnp√°rtol√°s az √∂sszetart√≥ er√Ķ. A "tolvajbecs√ľletr√Ķl" ugyan m√°r nagyon r√©g√≥ta megeml√©keznek a t√∂rt√©nelemben, de a rabl√≥k, rabl√≥gyilkosok k√∂z√∂tt soha nem l√©tezett ilyen, f√Ķleg a prec√≠zen √©s alaposan v√©grehajtott "munk√°t" k√∂vet√Ķ osztozkod√°s k√∂zben. Az USA eset√©ben nehezebb a k√©rd√©s feldolgoz√°sa, mint a csatl√≥soknak (sz√∂vets√©geseknek) nevezett, t√∂bbnyire csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel megv√°lasztott nyugati t√≠pus√ļ korm√°nyok eset√©ben. Ugyanis a lakoss√°g v√©resen komolyan veszi azon jog√°t, hogy tulajdon√°t, saj√°t √©s csal√°dja, valamint honfit√°rsai √©let√©t ak√°r fegyverrel is megv√©dje, √°m nem csak k√ľls√Ķ ellens√©ggel, de saj√°t korm√°ny√°val szemben is megteheti ezt.


Az USA eset√©ben nem kellett k√ľl√∂n√∂sebb j√≥stehets√©g, hogy a lakoss√°g √©s a veter√°n katon√°k id√Ķvel r√°j√∂nnek, a Gladio stilus√ļ 9-11 mint√°j√ļ t√°mad√°sok, ahogy kor√°bban Pearl Harbour is, egy vil√°gm√©ret√Ľ megt√©veszt√©ssorozat r√©szei. √öj trend alakult ki. A csoportos perek ig√©nye, amelyekben nagy csoportok perelnek √≥ri√°si multinacion√°lis v√°llalatokat. Ahogy a 9-11 hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sa, a kaz√°r-maffia megt√©veszt√©st t√°mogat√≥ mainstream m√©di√°ja t√°mogat√°s√°val, √ļgy magas szinten alkalmazz√°k a PSYOPS (pszichol√≥giai m√Ľveletek) eszk√∂zparkj√°t. Az ellen√Ķrz√∂tt CMMM (Major Mass Media) az illeg√°lis sajt√≥monop√≥liumok, a tr√∂szt-ellenes t√∂rv√©nyeket j√°tsz√°k ki, k√©nyszer√≠tve a korrupt k√©pvisel√Ķket a jog√°llamis√°g megker√ľl√©s√©re. A 9-11 hazugs√°gaira , de a Katrina-hurrik√°nt√≥l a bostoni mer√©nyletig, f√©ny der√ľlt a hazugs√°gokra. Milyen korm√°nyoldali √°rul√≥k, milyen robban√≥anyagokat haszn√°ltak, honnan szerezt√©k be, ki kezdem√©nyezt√©k a WTC tornyainak lerombol√°s√°t. Az Irak megt√°mad√°s√°t t√°nccal √ľnnepl√Ķ zsid√≥k vide√≥felv√©tele √°ltal is bizony√≠tott, amit a f√©l vil√°g tudott, vagyis a vil√°g legt√∂bb orsz√°g√°t katonailag vagy gazdas√°gilag megt√°mad√≥ kaz√°r-maffia az USA hadsereg√©t √©s lakoss√°g√°t haszn√°lta √©s m√©g jelenleg is felhaszn√°lja a vil√°g kirabl√°s√°ra.

A kaz√°r maffi√°r√≥l egyre t√∂bben tudj√°k meg, hogy milyen kapcsolatok f√Ľzik az izraeli Likudist√°khoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kett√Ķs √°llampolg√°rokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA √°rul√≥khoz √©s a Bilderberg Group-hoz. B√°r mi m√°r r√©g√≥ta √≠runk err√Ķl, Amerik√°ban most kezdik t√∂megesen felfogni, hogy a kaz√°r-maffia 1913-ban alkotm√°nyellenesen, Federal Reserve System n√©ven l√©trehozta a vil√°g legnagyobb nemzetinek √°lc√°zott hamis√≠t√°si rendszer√©t. A m√≥dszer Magyarorsz√°gon is ugyanez, √©s ugyanez a rendszer biztos√≠tja az ad√≥srabszolgas√°got is, amit az EU ir√°ny√≠t√°s is t√°mogat. A jelenlegi fedezet n√©lk√ľl EKB √°ltal kibocs√°tott 60 milli√°rd eur√≥val felv√°s√°rolj√°k a fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal elad√≥s√≠tott EU tagorsz√°gok √°llamk√∂tv√©nyeit, amely B√°zelen kereszt√ľl a FED-hez v√°ndorol. Ez k√©s√Ķbb is biztos√≠tja a haza√°rul√≥ korm√°nyok h√Ľs√©g√©t, de egy√ļttal a mag√°nbev√©teleiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezm√©ny" lehet√Ķv√© teszi az "amerikai befektet√Ķk" sz√°m√°ra, hogy az USA-ban m√°r betiltott, illetve t√∂rv√©nyekkel korl√°tozott m√≥dszerek szerint m√©g egy √ļjabb hull√°mban lerabolj√°k Eur√≥p√°t.


Az √°tlag amerikaiaknak, de a vil√°g n√©pess√©g√©nek is sok √©ven kereszt√ľl hazudozott a zsid√≥ m√©dia, hogy Oszama Bin Laden √©s Szaddam Husszein t√°madta meg Amerik√°t. Ma m√°r biztosan lehet tudni, hogy Iraknak √©s Afganiszt√°nnak semmi k√∂ze sem volt az Amerik√°t √©rt t√°mad√°shoz. Bin Laden 2001 v√©g√©n vesebetegs√©gben halt meg, mert a genetikai eredet√Ľ Marfan-betegs√©gben szenvedett. Val√≥j√°ban egy CIA √ľgyn√∂k volt, Kol Tim Osman n√©ven, aki seg√≠tett Afganiszt√°nban a mudzsaheddineknek legy√Ķzni a szovjet megsz√°ll√≥kat. Az amerikai katon√°knak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kaz√°r-maffia √°gy√ļt√∂ltel√©knek haszn√°lta √Ķket, kipr√≥b√°lva a szeg√©ny√≠tett ur√°nl√∂ved√©keket, √©s amikor hazat√©rtek olyan "gy√≥gyszerkokt√©lokat" kaptak amit√Ķl poszttraum√°s stressz-zavar √°llt el√Ķ, √©s ami felel√Ķs az √∂ngyilkoss√°gok magas ar√°nyai√©rt is. A hamis z√°szl√≥s t√°mad√°sok t√∂bb milli√≥ ember√©letet k√∂veteltek. Amerikai katon√°kat k√ľldtek a kaz√°r-maffia afganiszt√°ni √≥pium-√©rdekelts√©gei v√©delm√©re, de hamis √©s manipul√°lt izraeli h√°bor√ļk v√©delm√©ben is, l√©trehozva a vil√°g legnagyobb szabadt√©ri fogolyt√°bor√°t, az amerikai G√°za II.-√Ķt.


Min√©l nagyobbak a kaz√°r-maffia er√Ķfesz√≠t√©sei, hogy sarokba szor√≠tsa az amerikai lakoss√°got √©s a veter√°nokat, ann√°l t√∂bb harag √©s d√ľh k√∂vetel bossz√ļt. A vil√°g legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vad√°szok, fegyvertulajdonosok, veter√°nok t√∂mege, a honfit√°rsai ellen harcolni nem akar√≥ akt√≠v katon√°k, akik az ut√≥bb eml√≠tett veter√°nokkal egy√ľtt j√°rtasak ak√°r a modern fegyverek, ak√°r a t√°volr√≥l gyilkol√≥ technik√°k haszn√°lat√°ban, alkalmaz√°s√°ban is, m√°r k√©sz√ľlnek az elsz√°moltat√°sra, az I. √©s II. vil√°gh√°bor√ļk√©rt, Vietn√°m√©rt, Kore√°√©rt, az √∂b√∂lh√°bor√ļ√©rt, Irak√©rt, L√≠bi√°√©rt, √©s hamarosan a megsz√°llt √©s kifosztott Eur√≥p√°√©rt is. Nem lesznek egyed√ľl. √Ābrah√°m n√©p√©t kiszor√≠totta a kaz√°r-zsid√≥, de ne legyenek ill√ļzi√≥ik nekik sem... Semmi sem tart √∂r√∂kk√©.

Az √ćt√©let Napja k√∂zeleg. Az amerikai kaz√°r-maffi√°t nem tudja megv√©deni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az eur√≥pai korm√°nyoknak nevezett tolvajband√°k el√Ķre menek√ľlnek, ahogy Izrael is. Hamarosan vesz√©lyess√© v√°lik az USA-ban kaz√°r-zsid√≥nak lenni, √©s a doll√°r √∂sszeoml√°sa ut√°n Kanad√°ban √©s Eur√≥p√°ban is. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ ugyanazt k√≠n√°lja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hossz√ļ √©let√Ľ, mert nem k√≠n√°l m√°st, mint egy m√°sik olyan t√∂m√∂r√ľl√©st, amelyik nem z√°rja ki az el√Ķz√Ķ √∂sszeoml√°s alatt √°ll√≥ rendszer m√≥dszertani elmeit √©s lez√ľlleszt√Ķ r√©sztvev√Ķit. A nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°b√≥l, az SDR-b√Ķl fokozatosan, indirekt m√≥don kiszor√≠tott USA m√©g l√©p√©seket tesz Eur√≥pa elfoglal√°s√°ra, de az Eur√≥p√°ra k√©nyszer√≠tett szankci√≥k miatt elhappolt orosz piacok elfoglal√°sa sem mentheti meg. Az AIIB (√Āzsiai Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Bank) √©s az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ testv√©rk√©je a nyugati d√∂gl√Ķd√Ķ "finansz√≠roz√°si" rendszernek. A "vonalas gondolkod√°s" mindig elakad azon a ponton, amikor m√°r h√°tt√©rismeretekre is sz√ľks√©g lenne, pedig a vonalak √∂sszefutnak. L√©nyeg. hogy a verkli ne √°lljon le...

A legt√∂bb "politikainak nevezett szerepl√Ķ" ringben maradt eddig, de √°zsi√≥juk rohamosan cs√∂kken. Egyre vadabbul √©s g√°tl√°sokat levetk√Ķzve pr√≥b√°lnak m√©g nagyobb vagyonra √©s hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a g√≥j hadsereg, amivel a g√≥jokat elnyomj√°k. Az iszl√°m terror√°llam, az IS, kulcsfontoss√°g√ļ fegyverkereskedelmi √©s "foglalkoztat√°si" szempontb√≥l, ahogy Ukrajna is. Ha cs√∂kken a h√°bor√ļk sz√°ma, lanyhul a fegyverkereskedelem, cs√∂kkennek a bev√©telek. A "nyilv√°noss√°gra hozott" IS T√∂r√∂korsz√°got, Eur√≥pa egy r√©sz√©t √©s Magyarorsz√°got is √©rint√Ķ "√°ll√≠t√≥lagos megsz√°ll√°si terve" √ļjabb bev√©teleket jelenthet a fegyvergy√°rt√≥knak. B√°r az IS egyetlen offenz√≠v√°val les√∂p√∂rhet√Ķ lenne a terepr√Ķl, egy√©rtelm√Ľ, hogy nem √©rdeke egyik √©rintett f√©lnek sem. A m√≥dszer ugyanaz, mint Palesztin√°ban, ahol a zsid√≥k p√©nzelik a palesztin ellen√°ll√≥kat. Az IS-t az USA l√°tja el fegyverrel, hogy fegyverbe sz√≥l√≠thassa Eur√≥pa tag√°llamait, hatalmas bev√©teleket szerezve a fegyverelad√°sokb√≥l, hadseregek fel√°ll√≠t√°s√°b√≥l. El√©g √°tl√°tsz√≥ "ellens√©ggy√°rt√°si" tr√ľkk a III. Vil√°gh√°bor√ļs fenyegetetts√©ggel √©s riogat√°ssal egy√ľtt...


√ďri√°si volumen√Ľ "ipar" j√∂tt l√©tre a f√©lelemkelt√©sre √©p√ľlve, de fizetnek a retteg√Ķ milli√°rdos-tolvajok is, bunkereket √©p√≠ttetnek, mag√°nhadseregeket szerelnek fel √©s tartanak fenn, mik√∂zben a h√°bor√ļ-iparb√≥l szerzett bev√©teleknek n√∂vekedni kell, mert a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s alapja" a "vil√°ggazdas√°g n√∂veked√©se" (t√©nylegesen csak a moh√≥s√°g n√∂vekszik). Term√©szetesen ezek a "bev√©telek" nem elegend√Ķek a kaz√°r-maffia sz√°m√°ra. Vesz√©lyeztetni kell a t√°rsadalmak gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi biztons√°g√°t. T√Ķzsdei, banki √∂sszeoml√°sok el√Ķid√©z√©s√©vel, mesters√©gesen okozott kr√≠zishelyzetek produk√°l√°s√°val. L√°tsz√≥lag a vil√°g n√©pess√©ge a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem√©rt dolgozik √©s fizet, de val√≥j√°ban a n√©pess√©g egyik fele el√Ķteremti a javakat, a m√°sik fele meg abb√≥l az "iparb√≥l" √©l, amelyik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek ellen hoz l√©tre h√°bor√ļkat, kr√≠zishelyzeteket, j√°rv√°nyokat, betegs√©geket, √©h√≠ns√©get, konfliktusokat. Az√©rt a term√©szeti kincsek √©s k√∂zp√©nzek ellop√°s√°t sem vetik meg, strat√©giai √©s "n√©pess√©gpolitikai", bels√Ķ fesz√ľlts√©geket okoz√≥ fegyvereket faragva bel√Ķl√ľk, √©s nem mellesleg, ezzel is biztos√≠tva j√≥l√©t√ľket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Hegel - 2015.04.02. 17:06:43
https://www.youtu...tube_gdata Itt a letiltott beszéd..ha valaki tudja illessze be. (én kuka vagyok ehhez.

YouTube Videů
#2 | Kata - 2015.04.02. 17:27:13
Laci, ez (is) remekre sikeredett, gratul√°lok.
#3 | Tulok - 2015.04.02. 22:00:54
Wiiking (Tibi)! A "vil√°g helyzete" nem t√ļl sok ismeretlent tartalmaz, √©s √°ltal√°ban ink√°bb a "Mi oldalunkr√≥l". B√°r l√°tsz√≥lag "null√°z√°s" (reset), vagy √ļjraind√≠t√°s (restart) l√°tszik a k√©t v√°laszthat√≥ megold√°snak, val√≥j√°ban t√∂bb alternat√≠va is van. Szinte elk√©pzelhetetlen, hogy mire k√©pes egy emberut√°nzat, hogy √©letben maradjon. A nagyobb baj, hogy am√≠g √©l, potenci√°lis vesz√©lyt jelent.
Nem felt√©tlen√ľl sz√ľks√©ges az "anarchia vagy a tot√°l k√°osz". Ez csak azoknak kedvez, akik eddig is a "zavarosban hal√°sztak".

Gizus (Hegel)! M√°r nem akartam a cikk v√©g√©re biggyeszteni a Putyin-vide√≥t is. A "r√≥kak√©p√Ľ" majdnem j√≥ dolgokat mond, de ker√ľli az egyenes fogalmaz√°st. Ezt h√≠vhatjuk "diplom√°ci√°nak", vagy mell√©besz√©l√©snek. Ahmedinezsad sokkal pontosabban mert fogalmazni... m√°rpedig addig nem tudj√°k meg a t√∂megek, hogy nekik mi√©rt rossz, √©s a nem megeml√≠tett "egyeseknek" mi√©rt j√≥...
Hamarosan eljön ennek is az ideje.
#4 | Aramis - 2015.04.03. 02:07:01
Tulok, ne l√©gy t√ľrelmetlen, elj√∂n ennek is az ideje mikor nev√©n fogjuk nevezni √∂ket, ett√∂l f√ľggetlen√ľl a besz√©de joval hosszabb, igen j√≥l siker√ľlt √≠r√°s, v√©g√ľl is nincs √ļj amit elmondhatunk, a val√≥j√°ban ism√©telj√ľk magunkat igazitva a jelenlegi esem√©nyekhez, a J√°nos m√©g mindig alszik, az altat√≥ tablett√°ja a tv. s m√©g mindig abban a hiszemben √©l, hogy jobbra fordul a sorsa.
#5 | Renegat - 2015.04.03. 11:47:53
#6 | Hegel - 2015.04.03. 19:32:43
Tulok tudom a f√©ligazs√°g vagy a CSAK √ČN igazs√°gom mindig csak az √ČN szemsz√∂g√∂mb√Ķl igaz mig m√°sok√©b√≥l hi√°nyos.

Ugye a orosz elleness√©g eur√≥p√°ban m√©g a 2 vh ra utal az akkori magatart√°sra √©s az ut√°ni id√Ķkre....ha az nem hagyott volna m√©ly nyomokat most k√∂nnyebb dolga lenne...

√Čs ugyan ez usel...
A hatalom arcait is ismeri a népség akkor is ha csak részigazságokból....

Mindegyik a lelkekkel játszik azt akarja marokba fogni egyre szorosabban....bárki kisérletet végezhet fogjon egy marék száraz homokot..minél jobban szoritja annál jobban kiszoródik..ugyan ez van a vizzel ami a lélek mig a homok a fizika világ=arany pénz gazdagság.
Ezeket nem szabad szorongatni ha nem akarjuk hogy kisz√≥r√≥djanak a markunkb√≥l, s√Ķt markolni se k√©ne....

Nem a mi√©nk hanem a teremt√Ķ√©. √ē tudja kinek mi√©rt mennyit ad vagy sem...

Nagyon sokszor a gazdagságot nem homokként kapjuk hanem vizként....

Nem veszem kp nek Pityut seGrin

Ugyanis a norv√©gok az ijemef is a bricsbe tolong ja meg az angolokr√≥l is olvastam...ja akkor az ua mint a msik szipoly? S√Ķt m√©g a vezet√Ķk is imitt amott?

Akkor mi változik? A széljárás? aha annak meg igy olyan szaga van mint mikor Hegi álmában pukizik....
#7 | Tulok - 2015.04.04. 01:12:07
Jelen √≠r√°s c√≠me lehetett volna "a Vil√°g kirabl√°sa a kaz√°r-maffia m√≥dszereivel". A folyamatot l√°tni kell! A "v√°ls√°g kirobban√°sa" 3,5 - 5 ezer milli√°rd doll√°ros csal√°ssal indult, ami egy soron kicsontozta az eur√≥pai bankokat. Ezt k√∂vette a LIBOR-botr√°ny 8100 milli√°rdos csal√°sa, majd a "Londoni-br√≥kerbotr√°ny" 41000 milli√°rd doll√°rja. M√°r a LIBOR-botr√°nyt is az √©vsz√°zad csal√°s√°nak nevezt√©k, de a br√≥ker-botr√°ny gyorsan maga m√∂g√© utas√≠totta a rangsorban. Most egy 213 ezer milli√°rd doll√°ros USA csal√°s van folyamatban, ez√©rt kell leamortiz√°lni az USA-t √©s Eur√≥p√°t. √Ėsszess√©g√©ben ez az ut√≥bbi "apr√≥p√©nz gy√Ľjt√Ķ tranzakci√≥", a "sallangokkal" b√Ķven r√ļgja majd a 250 ezer milli√°rd doll√°rt, √©s m√©g nincs v√©ge...
A j√°rul√©kos csal√°sokkal, rabl√°sokkal (Leviathan-medence, √Čgei-tenger g√°zmez√Ķi stb.) m√©g megfejelhetj√ľk a fenti √∂sszeget legal√°bb 50 ezer milli√°rd doll√°rral, √©s t√∂bb mint 700 ezer tonna arannyal.
Persze ahhoz, hogy ezek a lopott-rabolt p√©nzek funkcion√°lni tudjanak, most Putyinnak √©s a k√≠nai verklinek kell biztos√≠tani a "zenei al√°fest√©st", vagyis ehet√Ķ, bekaj√°ltathat√≥ form√°ban kell t√°lalniuk a mes√©t...
Mindazon√°ltal a kaz√°r-maffia √©s "politikusg√°rd√°ja" kiiktat√°s√°val ez az eg√©sz visszaker√ľl az emberis√©g "embernek nevezhet√Ķ" r√©sz√©nek tulajdon√°ba.
(A 7,5 milliárd embernek "fejeként" min. 100 ezer dollár)
#8 | Hegel - 2015.04.04. 01:50:11
√Čs kitudj√°k iktatni a polg√°rd√°t vagy csak sz√©p sunyiban m√°s neveken √©l√©re √°ll a j√∂v√∂nknek? - megtartva a hatalm√°t a markol√°sra.

Ez igen √©rdekelne ha j√∂v√Ķbel√°t√≥k lenn√©nk....vajh te Tulok erre mit gondolsz?

Azt l√°tom megy a kapkod√°s...a legjobb trezor √ļjra a ciha ha marad valami h√≥napok v√©g√©n.
Grin

Egy√©bk√©nt b√°r nincs egy kanyi tartoz√°som se most nem enne meg a fene ha mindenkinek mindent elt√∂r√∂ln√©nek...√©s √ļgy kapna annyit amib√Ķl v√°llalkozni tudna vagy sz√∂vetkezni valamilyen termel√©sben termel√Ķeszk√∂zh√∂z.
Minimum!
#9 | Renegat - 2015.04.04. 02:31:04
Conteo? Nem tudom, de mindenesetre √©rdekes felvet√©s a Germanwings Flight 9525 polg√°ri rep√ľl√Ķg√©p szerencs√©tlens√©g√©vel kapcsolatban.

A CERN tervek szerinti legut√≥bbi tesztj√©t kezdte meg 23.-√°n √©s 24.-√©n, pontosan akkor, amikor Andreas LUBTZ pil√≥ta √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy "√∂ngyilkoss√°got" k√∂vet el, ezzel meg√∂lve a g√©p 149 utas√°t is.Ugyanezen id√Ķ alatt intenz√≠v Mikrohull√°m√ļ Pulzus burkolta be a f√∂ld feletti l√©gteret m√°rcius 23.-√°n √©s 24.-√©n, pontosan akkor, amikor CERN tesztet beind√≠tott√°k.A CERN a vil√°g legnagyobb, leger√Ķsebb m√°gneses kvantumt√©r szerkezete.Ekkor nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel LUBITZ m√≥dosult tudat√°llapotba ker√ľlhetett, ami azt eredm√©nyezte, hogy az elektronikai vez√©rl√©s, valamint a pil√≥ta tudata megzavarodott √©s a fekete doboz hangfelfelv√©telei ezt jelezt√©k is.(tartalma -sz√°munkra- ismeretlen)Ahogy egyre t√∂bb adat ker√ľl el√Ķ, az egyre t√∂bb k√©rd√©st vet fel a szerencs√©tlens√©g k√∂r√ľlm√©nyeivel kapcsolatban.A CERN ellentmond√°sos nyilatkozatai nem meggy√Ķz√Ķek a r√©szecskegyors√≠t√≥ berendez√©s beind√≠t√°s√°nak id√Ķpontj√°t illet√Ķen.Tal√°lgathatunk a lehets√©ges okok k√∂z√∂tt, de az igazs√°got val√≥sz√≠n√Ľleg sohasem fogjuk megtudni, mint ahogy a k√©t mal√°j g√©p eset√©ben sem.A hatalom mindig hazudik, ahogy √©rdekei megk√≠v√°nj√°k, itthon √©s k√ľlf√∂ld√∂n egyar√°nt.

Forr√°sok:

http://sitsshow.b...-24th.html

http://dutchsinse...into-24th/

http://sitsshow.b...mpted.html

http://www.abelda...-hand.html

http://www.cabalt...wings9525/
#10 | Tulok - 2015.04.04. 03:05:02
Gizus! Akinek van esze, tanul az "Arab Tavaszb√≥l". Ha nincs, majd adunk neki. Persze, hogy megpr√≥b√°lnak majd az √©l√©re √°llni a megindul√≥ folyamatoknak, de a "k√°derez√©s" Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban m√°sk√©nt megy mint az arabokn√°l, f√Ķleg, hogy a kor√°bbi n√≥menklat√ļra √©s m√©g a pereputtya sem mehet a k√∂zszf√©ra ir√°ny√≠t√°s√°nak k√∂zel√©be sem (m√°r amelyik t√ļl√©li az elsz√°moltat√°st).

B√©l√°m! A 9525-√∂s pil√≥t√°j√°nak "√∂ngyilkoss√°gi" mes√©je m√°r eleve "b√ľd√∂s", ahogy a CERN is...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [4 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum