Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mi okozhatja az emberi faj eltűnését?
Mi okozhatja az emberi faj eltűnését?A kérdést talán úgy kellene feltenni, hogy "kik okozhatják az emberi faj eltűnését?" A válasz ugyanúgy látható kicsiben, például itthon, és nagyban, a világ jelentős, védekezésre képtelen részein. Láthatóan Magyarországon, az illegitim bábkormány mindent megtesz azért, hogy Magyarországon - vagy amit ők és tettestársaik hagytak belőle - végképp ledarálják a maradék lakosságot. A tervek végrehajtása időigényes, nem fedhetik fel a valós célokat. Orbán és a Gyurcsány körül tömörülő, még hazaárulónak sem minősíthető - mivel nem magyar, nem nemzeti és nem a lakosság érdekképviseletét ellátó - ismert származású és elkötelezetteségű "politikusok", kihasználták az elmúlt éveket. Ahogy 2009. elején és végén megegyezett az illegitim "ellenzék" és a "kormány-oldal", úgy jelenleg is - a "gyújtásnak" szánt ukrajnai helyzet kapcsán is - folyamatos az egyeztetés. Mivel számukra kielégítő eredmények híján nem sikerült kiprovokálni a szükségesnek látott helyzetet, marad a lakosság kifosztása és sanyargatása, Orbán szerint egy "dübörgő", számottevő növekedést mutató gazdaság mellett...

Orbán "nemzeti" álnevű rablóbandái és az "ellenzék" - most atlantista maszkot öltött - vérszopói, különleges tervet eszeltek ki, többnyire a háttérből több külföldi érdek által irányítottan az ország kiürítésére és a lakosság felszámolására. 1989-óta egy olyan állapotot tartanak fenn, amelyik nemzetközi besorolás szerint még megszállt ország látszatát sem keltheti, mert az országot mára már nem csak egy hadsereg foglalta el, hanem egy olyan, csalással, megtévesztéssel és erőszakkal kialakított egynemű (nem egy nemzetű) betelepített ellenség is, amelyik magyarnak adja ki magát, és a magyarság nevében követ el pénzügyi, gazdasági, politikai, katonai és társadalom ellenes bűncselekményeket és köt felhatalmazás nélküli nemzetközi egyezményeket, miközben a főbb hatalmak távlati céljait valósítja meg, és elvárásaiknak megfelelően vezeti félre a magát választópolgárnak vélő, az itt élő lakosság jelentős részét, akiknek mellesleg beleszólása sincs saját sorsának alakulásába.

A FIDESZ-KDNP konglomerátum létrehozta a teljes jogtiprás káoszát. Az Orbán-bagázst 2002-ben még tartalékolták. 2009. október 31, a Lisszaboni-szerződés ratifikálása, majd december 2-es életbelépése lehetővé tette, hogy a FIDESZ-KDNP "nemzeti logóval" fémjelezve előkészítse majd bevezesse a teljes, bár még a "jogelődeiknek tekintettek" korábbi szabályozása szerint is illegitim jogfosztást amit "FIDESZ-alkotmánynak" neveztek el, és itt érdemes megállni néhány szóra. 1944. március 19-től Magyarország, mint ország, megszűnt létezni. Az 1949-es XX.-as törvény még az ENSZ alapokmánya szerint is érvénytelen, nem csak a korábbi magyar jog szerint, melyet teljesen mértékben a mai napig sem tudtak felszámolni, megszüntetni, átalakítani.
Az 1989-es "ideiglenes alkotmány" egy olyan paktum keretében született, amely biztosította a ciklusonkénti gengszter illetve maffiacsoportok váltását, bebetonozva leválthatatlanságukat, és egymás elleni védelemként a 80%-os, vagyis 4/5-ös alkotmánymódosítási kritériumot, bár a 71 év diktatúrái alatt bevezetett alkotmányok egyszer sem rendelkeztek népi felhatalmazással, vagyis népszavazás általi elfogadottsággal. 2011-ben a hatalom bitorlói már arra vetemedtek, hogy a, hogy az ország "szavazásra jogosult" polgárai egyharmadára hivatkozva "hirdettek 2/3-os kormányzást", miközben átjátszották az IMF-nek és a Világbanknak a nyugdíjkassza egy jelentős részét, a maradékot pedig ellopták.

A "jogutódlás, jogfolytonosság kérdése" soha nem került napirendre. Ezek szerint Magyarország, bár szintén illegitim 1989-es "ideiglenes alkotmányának" jogutódja a FIDESZ-KDNP álnemzeti, illegitim, gyarmati kormányzat, mivel egyetlen előző gyarmati bérenckormány által megkötött nemzetközi egyezményt sem kellett úja tárgyalni. Orbán gyakorlatilag vértelenül vezette be diktatúráját, miközben folyamatosan hitegette a lakosságot, többek közt a deviza-hitel problémák orvoslásával, természetesen a 80%-os alkotmánymódosítási elfogadottság figyelmen kívül hagyásával. A sorozatos nemzetközi és ENSZ jogsértések nem váltottak ki semmilyen nemzetközi beavatkozást. A keleti és nyugati "bűntársak rendszere" Magyarországgal szemben mindig jól működött, akár Trianont, akár a "szovjet felszabadítást", akár 1956-ot nézzük, de visszamehetünk az időben akár Atilláig is. A jelenlegi sánta, illegitim, felhatalmazás nélküli rendszerről elmondható, hogy az ország szavazatra jogosult lakosságának több, mint 2/3-át - a Kádár-rendszerrel megegyező módszerekkel - kizárták saját sorsának irányításából.

Mindezek újratárgyalása mindössze azért szükséges, mert a hatalmi helyzet szempontjából lényeges megfelelő megvilágításban látni a még Magyarországnak nevezett földrajzi hely helytartóinak hatalom -és vagyonmegtartását célzó "egyezményeit", mint pl. a "paksi bővítést" is. Ukrajna "Kazáriává" átalakítása mint terv, Budapest logisztikai központtá átrendezése, a minisztériumok vidékre történő kitelepítése, valamint az orosz irányú elkötelezettség nem csak a küszöbön álló USA és európai összeomlást jelzi, de azt is, hogy a magyarnak nevezett bérenckormány, mivel tisztában van a nyugati pénzrendszer összeomlásával, látszólag keletre menekül. Valójában egyetlen kérdés sem hangzott el a "budapesti európai logisztikai központ" kialakításának miértjeivel kapcsolatban, bár aki az izraeli kazár birodalommal kapcsolatos törekvéseket is figyelembe veszi, valami mást is "megneszelhet", ami érinti Magyarországot, Lengyelországot, Szlovákiát, Ukrajnát és Romániát is... az ún. "keleti blokkot"...


Visszatérve az paksi bővítésre, megütközést kelt a Washington-párti atlantista ellenzékben a megállapodás, mert kiszorulásukat jelenti a hatalomból, de ténylegesen arra még nem "vetemedtek", hogy bedobják az adu ászt a köztudatba. Történetesen Magyarország geotermikus energiatartalékainak sokkal kisebb bekerülési költségű kiaknázását, ami többszörösét érheti el a kibővített paksi energiatermelő kapacitásnak. Mivel a kérdésről az NSZ-3-as jelű, Vén István-féle gőzhasznosításon kívül nem esik szó, érdemes e kérdésnek is szentelni néhány szót: - Agyonhallgatott adat, hogy a Kárpát-medencében 5000 m alatt szinte bárhol kivehető nagynyomású, erőművi hasznosításra alkalmas gőzenergia. Még a költségvetés is finanszírozni tudná külső hitelek nélkül is, a rendszer kialakítását, mivel az ország összes hőerőműve és a paksi erőmű is átalakítható minimáslis költséggel a hasznosítására.

Nem igaz, hogy "nincs technológiánk a hasznosításhoz", csak "Magyar Kormányunk" nincs hozzá! . A Tiszaalpár I.-es 5400 m-es mélységű, a Világbank által finanszírozott kutatófúrás 1989-1990-ben 1200 bar nyomású gőzt produkált (lefúrásában és kivizsgálásában magam is részt vettem). A költségvetésből ellopott ezermilliárdok töredéke elegendő lenne nem csak Magyarország, de a környékező országok teljes energiaellátásának biztosítására, hosszútávra megoldva az energetikai gondokat, egyúttal bevételt jelentve a lakosságnak. Mivel Európa többi részén is rendelkezésre áll hasonló lehetőség, bár nagyobb mélységű lyukak lefúrásával, a geotermikus energia majdnem teljesen kiszoríthatná Európa-szerte a fosszilis energiahordozókat. Ez egyúttal választ is ad arra, hogy miért nem meri az ún. "ellenzék" felvetni a kérdést. A halálos ítéletüket jelentené, ahogy a bábkormánynak is, és egyúttal átstruktúrálná a világ energiatermelési koncepcióit, mert a geotermikus energia kiaknázása szinte mindenhol adott. Jelenleg TILOS még a téma érintése is!

Helyette marad a lakosság fokozatos kiirtása, otthonaik, életterük felszámolása. Az adókból pénzelt vegyi-permetezések "költségtakarékos megoldásában", hasonló analógia ismerhető fel a sírját (nem önként) megásó ember tevékenységével. Mivel a kiszórt vegyianyagok nem csak belégzés útján okoznak fokozatos, lassú mérgezést (a talajra, növényzetre kerülő vegyi-anyagok bekerülnek az élelmiszerekbe és az ivóvízbe is), egyre nagyobb számú lakossági megbetegedés tapasztalható. Idézve egy "tanulmányból":

"Egészségügyi elemzők az elkövetkező 20 évben a szívelégtelenség előfordulási gyakoriságának 25%-os növekedését jelzik, ami véleményük szerint az egészségügyi költségek közel háromszoros növekedésével jár majd.Éppen ezért a szívelégtelenség korszerű, az aktuális irányelveknek megfelelő ellátása mindenkinek érdeke: a szívelégtelenségben szenvedő betegeknek, a leterhelt egészségügyi intézményeknek és a finanszírozónak egyaránt."

A vegyi-permetezések elsősorban magán -és geopolitikai, népességcsökkentési törekvések kiszolgálásához kapcsolhatók, bár hivatalos indoklás ezidáig nem hangzott el az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése óta. A szétterülő vegyszerfelhőket mindenki látja, de mivel nem azonnal öl, a legtöbb ember csak keveset törödik vele. A fitalabbak meg azt hiszik, mindig ilyen volt az ég, a repülőgépek "kondenzcsíkja", pedig a lassan aláhulló nanorészecskékkel már eltüntették a rovarok jelentős hányadát, a kisállat populációk egy részét, a velük táplálkozó egyéb állatfajokat is megtizedelve, még jobban felborítva az ökológiai egyensúlyt. A bárium-szulfát és kén permetezéstől elsavasodik a talaj. Bekerül a növények nedvkeringésébe, megbetegítve a flórát. A savas környezet az emberi szervezetben rákot okoz. Aki odafigyel a környezetében élőkre, észreveheti, hogy a halálokok között rák vagy keringési betegségek szerepelnek túlnyomó részt, bár nem csekély az időben történő orvosi beavatkozás elmulasztásából származó elhalálozások száma sem. Az orvosi ellátás gazdasági vonatkozásait elemzők "aggodalma" felesleges. A környezetembe előforduló halálokok az utóbbi két évben szinte kizárólag rákra vagy szívproblémákra vezethető vissza, és zömében a 50-65 év közötti korosztályra jellemző. Ez utóbbi "garantálja a nyugdíjmentességet" és a fiatalabb korosztályok ismerethiányos felnövekedését is.

Utódainknak úgy kell megvédeni saját magukat és azokat, aki fontosak számukra, hogy nem áll rendelkezésükre őseik múltjának, tapasztalatainak, bölcsességének ismerete, mert az első számú szabály, hogy egy nép lassú kiirtásához a múlt és a hit felszámolása az alkalmazandó eszköz, de azokat sem árt kipusztítani, akik még tudják, hogy mikor hazudtak a politikusok, a média, és az áltörténészek. A gyors folyamatok feltűnőek, és kiszámíthatatlan következményűek lehetnek. A háborúk, a vegyi-permetezések, a mesterséges járványok, a pénzügyi manipulációk-csalások, az infláció és a defláció megfelelő időben való alkalmazása mind-mind népirtó eszközök a cionista háttérhatalom mancsában. Így ismételten előkerül a sokak által már számtalanszor feltett kérdés: "de mit tudok én, én a kisember tenni ezek ellen a folyamatok és egy világméretű összeesküvés ellen?" - A válasz az, hogy, csak a kisember, aki rendőrnek, katonának áll, vagy az ellensége kívánalmainak megfelelően és időben tüntet, tud ellene tenni, aki adóival táplálja a hátérhatalmat, mert ne várjuk az ellenségtől, hogy hátba szúrja, megmérgezi önmagát, vagy a nemlétező lelkiismerete fojtja vízbe. Az ember gyakran ott találkozik a sorssal, ahol kikerülni akarja, és gyakran a kikerülési szándék sodorja a biztos halálba, mert ezeket az "utakat" azok is ismerik, akik ezekre az utakra terelik az embereket.


A sokat hangoztatott szabadság, melyben elvileg élünk, elsősorban a mindenkit megnyomorító nagytőke szabadsága, demokráciánk pedig egy sokat hangoztatott, de virtuális, sőtt, hazudott demokrácia, hiszen nem érinti a gazdasági és pénzügyi folyamatokat. Mint már írtam korábban, a rablókapitalizmusba torkoló kapitalizmus és a demokrácia, időben és térben, azonos helyen, összeegyeztethetetlen társadalmi formációk. Éppen ezért érdemes idehozni a külföldi, "mértékadónak" tartott elemzéseket is. A sokat emlegetett "Stratfor-elemzés" szerint 2015-2025. között "Oroszország feloszlik". Csak azt felejtették megemlíteni, hogy az USA, Izrael és Nagy Britannia ennek már nem fog örülni, mert Oroszország feloszlása előtt megszűnnek, bár cél a nemzetállamok felszámolása.
Az USA-ban ennek oka egyrészt a "sokszínű népesség", amit nemzetnek neveznek, de nem az. Másrészt a lakosság ellen folytatott egyre nyíltabb népirtás, amit már a hülyék is észrevesznek, azok számára is nyilvánvaló, akik begyepesedett és beléjük sulykolt gondolkodásmódjuk miatt, nehezen veszik észre a veszélyt. Egyre nyíltabb az elégedetlenség a zsidó lobbi irányította kormány és szenátus ellen, és az európai vezetés is megkezdte kihátrálását a "szövetségből". A polgárháborús kedv ragadós lehet, és veszélyes "átállt alakulatok mellett" Európában is.

Ukrajnában újabb "átrendeződés", vagy helyesebben visszarendeződés várható, bár az antagonisztikus ellentétek már kialakultak a keleti és nyugati országrész között (korábban már jeleztem, hogy ez várható), amit Izrael próbál meglovagolni, bejelentve igényét Kazária volt területére. Eddig is erre ment ki a játék. De ennyivel nem fogják beérni. Európa "logisztikai központja" létrehozása Budapesten azt jelenti, hogy az egykori Nagy Magyarország területe, Lengyelország, Ukrajna, Szlovákia, Románia, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Montenegró, Csehország, Ausztria és NSZK is csatlakozik az orosz vezetésű Eurázsiai Gazdasági Unióhoz, egészen pontosan egy újabb 'Szovjetunióhoz". Esetleg még néhány "baráti" állam is Európából, de az angolszász érdekeltségi területek megmaradnak, mert az irányítás szefárd vagy szefárd-kazár származású. Mindezek a közeljövő tervei. A kazár-zsidók pusztán csak pénzügyi eszközökkel és az irányítási pozíciók elfoglalásával nem képesek fenntartani hatalmukat, mert bármikor elsöpörheti rendszerüket a fellázadó lakosság, ezért kell Oroszország.
Ennyire nem, lehetnek buták az emberek. Az amerikai uniós tagállamok, az EU, ugyanezt kínálta. Mi a különbség? Az, hogy a másik oldal kínálja ugyanezt a gyűlölt és elítélt USA helyett? Sztálin 31 éves rémuralma csak a tömegkommunikációs lehetőségek hiánya miatt maradhatott fenn és Berija mérgezése nélkül is összeomlott volna, mert a kor és a technikai eszközök, a tömegkommunikáció már túlhaladták. Jacenyuk tévedett, amikor a The Sunday Timesnak azt nyilatkozta, hogy Putyin akar a "szovjet birodalomhoz hasonló" diktatúrát teremteni Ukrajnában és Magyarországon.

Szerencsére "a WHO (Egészségügyi Világszervezet) is vigyáz ránk", mert szerencsés kimenetelűnek ítéli a 2009-2010-es H1N1-es járványt, amit a gyógyszergyártók, a WHO és az amerikai kormány hozott létre, és e tevékenységükkel meg is buktak 2010. májusában a kaliforniai bíróságon. Elég nehéz lehetett megmagyarázni, hogy a H1N1 elleni vakcinát 2009. februárban szabadalmaztaták, és a "járvány" 2009. májusában "tört ki", főleg permetezés által. Ukrajna, köszönhetően Julija (Kapelman) Timosenkonak, a 2009. október végén kezdődő járványból is kapott bőségesen, mert a Baxter méreggyártó bőségesen ellátta "alapanyaggal" a permetezést végző repülőgépeket.
"Figyelmeztetés: készüljenek meglepetésekre"! Ezt nem én mondom, hanem a WHO, most 2015-ben, de akadnak olyan önzetlen támogatók, mint Bill Gates és neje Melinda Gates, akik hatalmas erőfeszítéseket tesznek sterilizációs eljárások és génspecifikus vírusok kifejlesztése érdekében. A "figyelmeztetést" komolyan kell venni, és legalább lelkileg fel kell készülni arra, hogy újabb pandémiás merényletekre készül a háttérhatalom...

Miközben zajlik az élet, vagyis tömegével halnak meg emberek a Közel-Keleten és Ukrajnában, fogy Putyin ellenzéke is. Borisz (Eidman) Nyemcov, az "orosz, Ukrajna-párti ellenzék" múltidőbe tett vezetője sem vesz már fel több jogdíjat Putyinról írt könyveiért. Aki rövid távon teszi fel életét és családja életét tétként, az rövid távon nyerhet, de hosszú távon biztos hogy veszít. A Kaczinskí-kormány is addig járt a kútra... Eidman jó volt az USA-nak áldozati bárányként... de hamarább utolérik a hazug embert, ha sánta. Az USA "ezerlábú" lábai fogynak... Mi lenne, ha gondolkodnánk, arra használva azt a "tököt" a nyakunkon, amire van? Elég bonyolult gépezet, megérdemelné, hogy használjuk, kihasználjuk a lehetőségeit...

/Tulok/

  Hozzászólások
#51 | Hegel - 2015.03.23. 19:35:10
http://ujvilagtud...RA_u_yG_v1 A katonai komplexumhoz nemcsak az usraeli adminisztráció hanem sok adminisztráció is beletartozik...ha a zufókáktól lopták el akkor az zufókák lopják vissza és semmisitsék meg az eszközöket amiket elcsórtak oszt jónapot! Nem hiszek ezeknek mégha kérdeznek se!
#52 | Renegat - 2015.03.24. 23:08:19
Spartakusz!

Válaszom /#51 | spartakusz/ hsz-ban feltettt kérdésedre a Sacrum Imperium szerkesztésében megjelent "Horváth Róbert:A nemzet ellenségei" című írásában fogalmazódik meg legjobban, kissé talán filozófikus megközelítéssel.Szellemi és fizikai mozgásterünk és erőnk kevés jelenlegi ellenségeink legyőzéséhez szövetségesek nélkül.

Felülről nézve -az, hogy "...ami a jelen pillanatban döntő jelentőségű: a menthetetlen világ erőit tiszta tudatossággal elválasztani egy születő világ erőitől: ez utóbbiakhoz hozzákapcsolódni, megnyitni az útjaikat, táplálni őket, felfokozni azokat egészen addig, hogy manifesztálódhasson teljes mértékben ezek kettős értéke: ami egyrészről romboló és »forradalmi«, másrészről felszabadító és reintegráló."

"A modern ember harchoz való megromlott viszonyulása tulajdonképpen önmagához való megromlott viszonyának következménye. Azt jelenti, hogy nem érdekli önmaga, saját harcát semmilyen szinten sem akarja megvívni. Azok a határhelyzetek, amikkel a modern ember szembetalálkozik, egzisztenciális problémákból erednek, ezért valójában csak ál-határhelyzetek, amiket megoldva jobban egzisztál (megél valahogy), de nem transzcendentál (nem lép tovább rajta). A transzcendenciáért (magasabbrendű életért) folyó harc helyett a létért folyik a harc. Ezzel a mentalitással ember-alatti szintre fokozza le magát. A "mehr als leben" (több mint csak élni, jobban élni) elvét felváltja a "nur leben" (csak élni, éldegélni) elve. Nem csoda, hogy olyan ideák, mint például a heroizmus (önfeláldozó hősiesség) egyszerűen értelmezhetetlenné váltak."
Az ember "...alanyiságát elvesztve eltárgyiasul, nem az áldozat alanya, hanem tárgya lesz. Coomaraswamy szavait idézve: eljött az az idő, amikor "az ember meghalt, mint ember, durva fenevaddá vált. Mindenképpen ágyútöltelék - mert nem nagy különbség, hogy a lövészárokban hirtelen hal meg, vagy a gyárban hosszú napok során."

"A világot, mint világot (heteront) először le kell választanom magamról, hogy majd azután a világot, mint önmagamat (autont) visszavehessem. Ezért a harcot ma elsősorban szellemi szinten kell megvívni."

Elsősorban, de nem kizárva a fizikai síkon való küzdelmet. Nagy kérdés, tudunk-e még harcolni. "A választás az én kezemben van: vagy beletagozódok a minőségtelen tömegbe, végleg elveszítve azt a centrumot, ami minden igazi ember lényege."
(Borbás László:Harc és heroizmus)

http://www.sacrum...cr0807.htm

http://www.sacrum...cr0404.htm

http://www.sacrum...
#53 | Hegel - 2015.03.25. 12:34:33
"Nagy kérdés, tudunk-e még harcolni. "A választás az én kezemben van: vagy beletagozódok a minőségtelen tömegbe, végleg elveszítve azt a centrumot, ami minden igazi ember lényege."

Pontosan a hitelesek öngyilkosságba való menekülése vagy a bankokkal való harc NEMfelvétele az ami a mai korszak heroizmusából hiányzik egy igazi harcos nemzetnél!

Kimondott szellemi munka az igazságért szellemi mararul jogi(§) utón, mégha nehéz is a kiforgatott jogszabályok között megtalálni a megfelelő védekezési módót.

Nem jogásznak(azok se tudják jobban) hanem energia harckézség kérdée és főleg elszántság.

Ma amikor kimondottan a magyarok ingatlanállományára hajtanak az embernek megkell kötnie magát minden csábitó igéret reklám stb-től!

Egyik mára magyar kormány kezébe került bank állandóan hivogat ajánlataival - jah ingatlantulajdonosként vagyok beregelve ami azóta nem igaz de hajt....hiába mondom nem akarok hitelt biztositást semmit mint a pióca - tehát ezeket az embereket xarni rá hogy ő ilyen megélhetést talált netán xarpucolás helyett, ELKELL határolódni tőlük!

Igen ma a harc a legalsóbb szintekre tevődőtt át a létezés megmareadás szintjére.

Hogy ez emelkedjék a gondolatainkban mindenképpen a jelent és jövöt magasabb szintre kell vizualizálni és gondolatainkat hozzáemelni arra a szintre ami EMBERIbb.

És amig tudunk alkalmunk van rá mindenképpen segiteni kell a többieket fizikai és szellemi téren egyarán, valamint tanulni hogy mégis megvalósul a békésebb életünk tudjuk hol folytatni öseink munkályát a jövö nemzedékének hasznára.

Ez is harc.

Igen ahogy tapasztaltam az ember harcra született, nem a másé elvevésére hanem a magáénak megtartására az utódjaiért!


(Renegat ez a László András kapcsolatos rokonilag László Ervinnel?)
#54 | spartakusz - 2015.03.25. 13:11:19
Kedves Renegat!

Először is megköszönöm a válaszod, de enged meg számomra, hogy amit sugall nem fogadom el. Magyar háborút soha nem veszített, csak csatát. Valóban lehetséges, hogy most is csatát veszítünk ; de a háborút megnyerjük! Mert sok értelmes, és akin múlik döntésében - magyarul gondolkodó ember van ; mindenhol! Ezért nem lesz világégés megint! Hisz a megkapott üzenet is úgy szól ;a XXI. Század a bölcskor lesz; és ebben a bölcs korban elképzelhetetlen, hogy ;bölcsen; elpusztítsa magát! Akkor régen is kemény törvényeket hozott a kannibalizmus ; emberevés ellen a kor szellemisége, megvilágosodása kapcsán.

Ugyan úgy lesz most is, a mostani emberiség szellemiségének többsége megérti, hogy ember ; embert nem ölhet, csupán kedvtelésből és hatalmának fenntartása érdekében. Akik ezt szorgalmazzák betegek, ma még!

Súlyos elfajzott állapotba kerültek az ember fogalmától messze állnak, de holnap már nem a többség!
Ennek felismerése és megértése ad erőt ; és sugallom mindenki felé, hogy a remény soha nem hal meg, ahogy írta itt egy hozzá szóló:

http://magyarnemz...976#c91204

#6 | mezesmozes - 2015. március 24. 22:22:33
Most már tényleg (sok) mindent megértettél Imre. Még fiatal vagy, csak ne nézz hátra, mert az öregít.
#7 | Galagonya - 2015. március 24. 23:30:16
Azt mondják, hogy a remény hal meg utoljára. Ez pedig nem igaz! Nem hal itt meg senki és semmi. Voltunk-vagyunk-leszünk örökké. Szóval fel a fejjel Imre! Gondolat teremti a világot. Hát akkor gondolj valami szépre-jóra, és kezdd el a megvalósítását!

Természetesen mezesmozes örömét is értem, hogy kevesebb lett a csapat szellemi síkon, ha Posta Imrét elveszítjük ; de Imrét is értem ; MERT ELSŐ A CSALÁD!

Ha megtehetném és parancs kiadási jogom, lenne ; kötelezővé tenném, mint régen amikor a mester elküldte az inasát világot látni ; 3-évre tapasztalat begyűjtésre - MEGTENNÉM MINDEN AKTÍV FIZIKAI ÉS SZELLEMI DOLGOZÓ RÉSZÉRE - és kettő legyet csapnák agyon ; békésen ; a politikus kalandorok nem tudnának mit és kit irányítani ; mert kiürülne az ország ; és csak az öregek maradnának! A kalandorok is elmennének az ;elit; más értékes vadászmezőre pártoskodni ; politizálni, és ingyen élni mások ROVÁSÁRA!

Mersze ez álom? Vagy utópia? A rossebeket ez a folyamat zajlik ma 2015-03-25 amikor írom e sorokat!
Szóval folytatom az olvasását a linkeknek amit adtál eddig ez a véleményem ; nem szabad félni senkitől és semmitől ; mert semmi sem az aminek látszik!

Ma még a küzdelem a türelem nálam: id. Kiss László
#55 | spartakusz - 2015.03.25. 14:27:41
Elolvastam - át futottam, ilyen tudományos és idegen szavakkal megmagyarázva még nem volt szerencsém -

Sok jót ír - annak örültem, hogy leírta, hogy a háború nem megoldás - olvassátok el érdekes - De határozottan kijelentem mert tudom, hogy soha a "paraszt" egy nemzetnél sem kezdeményezett másik nemzet parasztja ellen háborút - azt mindig az "uri" kaszt - nemesség - ma a pénzurai oligarchák szorgalmazzák - tehát akár milyen nemzet fia az alsó kasztba nem ellensége egymásnak - ezt ha valaki megérti - megérti mi az a mozgató rugó - amit mát leírtam - akkor a kevesek hatalma megdől - ezen az úton haladunk - és valóban ez szellemi - um. ideológiai tudtaszintű harc - amit szerintem már sokan megértettek!
Miért - kiért adja az életét, azért, hogy továbbra is kizsákmányolják - kizsigereljék - teljesen ellehetetlenítsék - pedig ez megy - fondorlatosan - tudatosan kiforgatják a "parasztot" teljes vagyonából mindenhol a földön - és éhbérérét dolgoztatják - foglalkoztatják 8-12 órába - - hogy el legyen foglalva - ne legyen ideje gondolkodni a HOGYAN-ról , meg a miértről - abban a korban amikor a robot világában két óra munkaidő elég volna ha az elosztás az volna aminek kellene lennie - ugye értitek - a "parasztoknak" az egész földön ezt kell felismernie és összefognia - mert valóban szövetség nélkül nem megy - magyarul közönséges köztörvényes bűnözők ragadták magukhoz a hatalmat - és hatalmukat védik bár mi áron... de hiába ma már, mert a BILI FEL BORULT A MOCSOK KIÖMLÖTT ÉS MÁR AZT LÁTJÁK ELEGEN - AMI!
id. Kiss László
#56 | spartakusz - 2015.03.25. 18:01:25
László Kiss ; 6 perce

Szevasztok!

Mikor értitek meg, hogy maga a rendszer és annak kiszolgálói akik döntési joggal rendelkeznek az ember gyilkosok. Már leírtam módozatait, lehet közvetlen és közvetetten is, az utóbbi klasszikus esete amikor ellehetetleníti, nyomorba dönti, gyógyítani nem tudja magát - pénz hiánya miatt - halállista - meg-tönkre teszi öngyilkosságba hajszolja - gilisztások, libások - megy-fa - legutóbb un. devizások - meg stb. és ezt teszi - és más kiforgatását, hogy elhiteti, hogy tartozol, - jelzálog - és FUCCS A HÁZADNAK IS - meg stb. sok-sokk eset amit nem tudunk.

Ha ez valós lenne az ember gyilkos vád képviselőjének vádirata - akkor az a sok rendőr aki halálba kergette autós üldözés és más üldözés során az embereket akkor azokra is áll ez a megállapításuk - tehát itt fontos a szándék MIÉRT ÜLDÖZI - megakarta ölni - NEM - tulajdonát akarta vissza szerezni kapni - a rendőr sem azért üldözi, hogy megölje az üldözöttet - ha meg áll - nincs tragédia se a nő se a rendőr esetében.

Bizony - bizony te ölő éhes ember - magyar ember gyilkos - ügyészség vedd figyelembe és vond vissza az átlátszó magyar irtó gyűlöleted -
mert ha nem - ez sem lesz elfelejtve - és amikor számot kell adnod tetteidről szemedbe lesz olvasva, mint az én lenyúlásom is név szerint, akik részt-vettek benne - tehettek volna ellene, de nem tették - tehát - cinkosa volt a magyarok irtásában meg stb

ma még a küzdelem nálam a türelem, de holnap már lehet, hogy nem.
id. Kiss László.
https://kuruc.inf...

mit szóltok hozzá

és a háború:

http://magyarnemz...977#c91227
#57 | Hegel - 2015.03.25. 21:16:13
Spari ne idegesíts úgy teszel mintha nem tudnád hogy tudjuk!

Ime a következő rakás xar amibe belevisznek a politikusok!

Ők nyalják azt a feneket amelyiket már a saját szövetségesei is elhagynak Echó Szaniszló és a banktisztviselő asszony..(azt hiszem ez is Andrea)

Közben már angolok sőt az IMF is a bricsbe tolat...valami ezzel a Briccsel nekem nem tettszik - ez pont azt csinálja amit zusrael akart csak más a főmufti ezért megy a bruszt köztük és nekünk ezért kéne meghalnunk hogy valaki helyett harcoljunk...

http://ujvilagtud...RL40PyG_v0

Ez a honlap ugyan hoz sok olyan cikket ami SS nagyon a fene tudja ez a fulfordos agymenés is mi miközben semmi nem változik sőt...

A kereskedő az kereskedő....és abból nem lesz szalonna!

Ma a szuból lelépettek irányitják a világot kinában is ugyhogy????meg newyorkban is....
#58 | Renegat - 2015.03.27. 00:39:21
Kishantos újratöltve.
Az ész megáll.Ez már több mint bolondok háza.A hatalom totális arroganciája határtalan..."az új bérlők 2014 április 12-én elkezdték aratás előtt beszántani a területet, a kishantosiak becslése szerint 140 millió forint értékben tönkretéve ezzel bioélelmiszereket, teljesen értelmetlenül." -ugyanakkor >valamilyen állami fedőnevű szerv< "a kishantosiakra és a Greenpeace-re, az ügyvédi követelés értelmében összesen kicsivel több mint 9 millió forintot várnak el a biogazdaságtól és a civil szervezettől, valamint további 4,9 milliót, mert 2013 novembere és 2014 áprilisa között az új bérlők nem kaptak haszonbérleti díjat." -a 140 millió forint károkozás ellenében?...további részletek a cikkben és a hozzászólásokban.

http://444.hu/201...reenpeace/
#59 | Hegel - 2015.03.27. 11:32:11
Kishantos velem eggyütt hivatkozzanak az "alaptörvényre XIII cikkére mégpedig!

Nekem is ujra harcot kell felvennem az állammal szembe merthogy 2007 ben eldőntik hogy majd eltulajdonitják a telkek felét egy útépitésre, de addig is megadóztatják m2 renként 100Ft tal...most meg uj huzivoni vele...pont azt keresgélem mifaxt akarnak mert az akkori kisajátitás több millióba fájt volna amit gondolom az előre megadóztatásból is.....magyarul ingyé!

Tudom a § azért van hogy áthágják...csak a kettős mérce...

Ném ezt az alaptörvényt..eleje senkinem kinozhat más embert..hmmm és vidéken a sok öreget akiket 50 ft éárt nyugdijnap után (magántulajdonáért XIII cikk) megkinoznak halálra? (III.Cikk)

Totál szembemennek saját törvényalkotásukkal!

Ja jut eszembe a libásoknál is a kifizetetlen számlák után még az ÁFÁt is kérték - pont ugyan az mintha nem tudná a vezetés a jobb keze mit vett el erre a bal is kaszálni akar!

Hát igen dübörög a gazdagodás a köz és mások egyéni javaiból amit azok egy élet munkájával teremtettek....
#60 | Hegel - 2015.03.27. 13:06:40
Gyerekek ez katasztrófa....előző irásom 10:32:11 óta eddig tunkolták az agyamat hogy csak most csak ingyen csak csak átutalnak a nyugdijas szlamra 25 ttől annyit amennyit szeretnék kb 100 belül gondolom és annak csak a kamatát kell visszafizetnem mikor a THM-re kérdeztem rá kiváncsiságból...

vagy 3 vagy 4x mondtam megpróbálom a jövedelmem beosztani hogy a lábam ne lógjék ki.....csak nyomja csak nyomja..
Ezért vagy 5-6x felhivtak csak mindig kinyomtam vagy letettem....

Megint az emberekre tukmálják a kibaxott hitelt....vajjon miért ? Nem hiszem csak a kamatért ahogy a nyilvános elektronikus árveréseken hüledezek!

Az a gyanum a még meglévő tiszta ingatlanokra fáj a foguk....nemtudják már nem a saját tulajdonom Smile)))de azért ciki ez a rábeszélős tukmálós, olyan mint mikor a nyugdijasokat kirándulni ebédelni meg egyéb drága kacatbemutatóra viszik és hiteltartozással térnek haza az öregek.
A ingatlanokon kivül még a nyugdijakra telepednek rá, holott az is a magamfajtánál a minimálbér után akár a 40 valahány év után is beosztva éppenhogy.

Tele a tököm velük....ne szívja fel az ember a vizet...
Angry

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum