NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  H√°tsz√©llel a szakad√©kba...
H√°tsz√©llel a szakad√©kba...Ami nem megy, ne er√Ķltess√ľk... T√ľntetgetn√©nk az Orb√°n-rezsim ellen, de m√©g a legtudatlanabb, legmaradibb ember is k√∂p egyet, ha Gyurcs√°ny neve ker√ľl sz√≥ba, √©s v√©g√ľl is ez a c√©l. Sikertelen megmozdul√°sokat er√Ķltet√Ķ magatart√°suk c√©ltalan, mert b√°r az emberek Orb√°nt is ut√°lj√°k, Gyurcs√°nyt, Bajnait m√©g jobban. Ebb√Ķl nem lesz szimp√°tia. Sikeresen leamortiz√°lt√°k a szocializmus eszm√©j√©t, √©s a b√°lv√°nyozott "j√≥l√©ti kapitalizmusr√≥l" kider√ľlt, hogy ugyan volt ilyen nyugaton, de nek√ľnk m√°r nem maradt bel√Ķle, ahogy a harmadik gyereknek is m√°r csak az apja... jutott. De k√∂zr√∂hej t√°rgy√°t k√©pezik a m√©di√°ban nyilatkoz√≥, √∂njel√∂lt √©s "hivat√°sos" politol√≥gusok agymen√©sei is, ahogy az √©v√©rt√©kel√Ķ "politikusok" pof√°tlan √°ll√≠t√°sai. Az orsz√°g k√©t r√©szre szakadt. Egyik fel√©n a helyzetr√Ķl tudom√°st sem venni akar√≥k, h√°tuk m√∂g√∂tt a m√©dia, az illegitim "korm√°ny", az "ellenz√©k", √©s nyugati megt√©veszt√©s a hazugs√°gaival, a m√°sikon a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt keresg√©l√Ķk, akiket m√©g a keleti m√©dia k√∂nt√∂rfalaz√°sa is pr√≥b√°l a szakad√©k fel√© tasz√≠tani.


Bizonyos emberek naivit√°sa hat√°rtalan, akik m√©g hisznek az "ugyanazon az oldalon egym√°s ellen harcol√≥" feleknek, az USA √©s csatl√≥sai √©s a kelet b√°bjainak "√Ķszinte" egym√°s elleni harc√°ban. "Gy√Ķztes" csak egy lehet √©s vesztes mindig a megvezetett √©s felhaszn√°lt kisember, akit√Ķl elveszik √∂r√∂ks√©g√©t, j√∂v√Ķj√©t, hit√©t, √©let√©t √©s √©letter√©t. Ez ut√≥bbiak legt√∂bbj√©nek meg sem fordul a fej√©ben, hogy a "kommunista K√≠na" hogyan lehet egyszerre kommunista √©s t√Ķk√©s milli√°rdosok gy√ľlekezete, vagy mi a k√ľl√∂nbs√©g Oroszorsz√°g nagy hatalm√ļ √©s vezet√Ķ oligarch√°ja Putyin √©s a nyugati bank√°rkaszt h√°tt√©rhatalmi er√Ķi k√∂z√∂tt. A v√°laszt ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√°r mindenki azonnal tudn√°: SEMMI.


A "ki √≠g√©r t√∂bbet az emberis√©gnek" licit√°l√°sban legt√∂bbeknek el√©g, hogy Oroszorsz√°g t√°mogatja Luhanszk √©s Donyeck honv√©d√Ķ h√°bor√ļj√°t, mintegy m√©zesmadzagot benyelve, csal√©tekk√©nt (l√°sd Izlandot is), amit Hruscsov √©s f√Ķn√∂kei m√°r 1954. el√Ķtt megterveztek. 2015. janu√°r 1. nagy nap egyesek szem√©ben, mert a doll√°r (vele egy√ľtt az eur√≥ √©s forint) hal√°l√°t jelent√Ķ Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ megkezdte hivatalos √©s a tagorsz√°gai sz√°m√°ra k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ m√Ľk√∂d√©s√©t. Az eredm√©nyek√©nt gyorsan megjelen√Ķ nyugati szuper majd hiperinfl√°ci√≥n ugyanazok fognak nyerni, akik gondosan megtervezt√©k √©s k√∂z√∂sen kivitelezt√©k a doll√°r hal√°l√°t, mert a p√©nz csak egy relat√≠v √©rt√©kkel b√≠r√≥ m√©r√Ķ -√©s csereeszk√∂z, de a vagyon birtokl√°sa biztos√≠tja a hatalmat, ami nem m√©rhet√Ķ p√©nzben. A "hiteless√©g l√°tszat√°nak" fenntart√°sa √©rdek√©ben semmi sem dr√°ga. Az Amerika √°ltal kier√Ķszakolt olaj√°rcs√∂kkent√©s nagyj√°b√≥l hasonl√≥ egyen√©rt√©kkel rendelkezik a 9/11-es esem√©nyek ut√°ni "terrorizmus elleni harcra" val√≥ hivatkoz√°ssal. Pedig az emberek j√≥l tudj√°k, hogy a terrorista t√∂meggyilkosok a parlamentekben, szen√°tusokban, korm√°nyokban √ľlnek v√©grehajt√≥kk√©nt, √©s m√∂g√∂tt√ľk ott sorj√°znak a h√°tt√©rhatalom b√°bmesterei.

Az olaj√°rcs√∂kken√©s j√≥ lehet√Ķs√©g a "nagyhalaknak", hogy felzab√°lj√°k a "kishalakat", vagyis a kisebb olajt√°rsas√°gokat, mik√∂zben ezen "k√°rvallottak" dolgoz√≥i mellett a j√°rul√©kos iparb√≥l √©l√Ķk is utc√°ra ker√ľlnek. Sohasem fognak megtelni a FEMA t√°borok, ha nem n√∂vekszik a munkan√©lk√ľlis√©g √©s a nyomor. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ is a szabad munkaer√Ķ √°raml√°st t√°mogatja, ezzel biztos√≠tva, hogy kialakuljanak az EU-ban √©s az USA-ban m√°r "megszokott" faji egyenl√Ķtlens√©gek, melyek v√©ge mindig az, hogy a be√°raml√≥ olcs√≥bb munkaer√Ķ devalv√°lja a helyi munkaer√Ķt. A folyamat v√©g√©re Afrik√°ban fogj√°k betan√≠tani a kitelep√≠tett gy√°rakban ban√°n√©rt dolgoz√≥ majmokat, mik√∂zben a "munka n√©lk√ľl szerzett alapj√∂vedelem" helyett "v√©letlen√ľl" g√©nspecifikus j√°rv√°nyok √©s katonai diktatt√ļr√°k felezik majd negyedelik a tags√°g n√©pess√©g√©t, "id√Ķlegesen megoldva az eloszt√°si k√©rd√©seket".


Ilyenkor √©v elej√©n, szok√°s m√©rleget vonni az elm√ļlt √©v t√∂rt√©n√©sei felett. Illik szidni az illegitim helytart√≥ korm√°nyt, amely t√∂rv√©nyeivel, √ļjabb √©s √ļjabb sarcaival seg√≠t be a vele egy k√∂vet f√ļj√≥ "ellenz√©knek" √©s nyugati orsz√°gellenes √©rdekk√∂r√∂knek, indokot teremteni a "l√°zad√°shoz", amit v√©rbe fojthat az idecs√Ķd√≠tett idegen hader√Ķ, mert a forgat√≥k√∂nyv szerint fel kell l√°z√≠tani a n√©pet, hogy polg√°rh√°bor√ļkat lehessen kirobbantani Eur√≥p√°ban. Magyarorsz√°g eset√©ben ez k√ľl√∂n√∂sen vissz√°s, mivel ahogy a kelet, √ļgy a nyugat is j√≥l tudja, hogy Magyarorsz√°gon 70 √©ve hatalombitorl√≥ "korm√°nyok" k√∂tnek nemzetk√∂zi egyezm√©nyeket, hoznak t√∂rv√©nyeket, keleti -√©s nyugati szok√°sgyakorlata szerint, √©s csalj√°k el a v√°laszt√°sokat. Az alig 15%-os t√°mogatotts√°g√ļ FIDESZ-KDNP mes√©ben sem l√©tez√Ķ k√©tharmad√°val szolg√°lja ki kelet, nyugat √©s "d√©l" √©rdekeit. A Jobbik m√©g kisebb t√°mogat√°ssal k√©sz√ľlne fel a "korm√°nyz√°sra", b√°r senki sem eml√≠tette, hogy a FIDESZ-KDNP-rezsim buk√°sa eset√©n is egy csal√°son alapul√≥ v√°laszt√°si rendszer szerint osztan√°k sz√©t √ļjabb √©hes farkasoknak a k√∂zvagyont √©s ad√≥bev√©teleket "p√°rtalapon". √Čs miben rem√©nykedik a liber√°lis tolvajok gy√ľlekezete? Abban, hogy 1956-hoz hasonl√≥an, k√°d√°ri mint√°ra Gyurcs√°ny majd n√©h√°nyadmag√°val √©s 2%-nyi fizetett szimpatiz√°nssal beh√≠vja a teljes NATO-t, az EU csend√Ķrs√©get √©s az amerikai hader√Ķt.


De mi lesz, ha az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ az elk√∂vetkezend√Ķ h√≥napokban maga al√° gy√Ľri Eur√≥p√°t √©s az USA-t, vezet√Ķ szerepet elfoglalva a nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°ban, az SDR-ben? Kazahszt√°nban a "Mindent l√°t√≥ Szem", az NWO nyomor√©k c√≠mer√°llata m√°r lepet√©zett (Link). Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥pa v√©res harcok sor√°n ism√©telten oroszorsz√°gi √©s izraeli zsid√≥ oligarch√°k martal√©k√°v√° v√°lik (ahogy eddig is) √©s a sz√©tszakadt Eur√≥pa Lisszaboni EU-ja √°tadja a hely√©t hadsz√≠nt√©rk√©nt, mert az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se 50-50-50" c√©lkit√Ľz√©sei szerint 50%-os l√©tsz√°mcs√∂kkent√©snek kell 2050-ig megval√≥sulnia. Az USA is teljes√≠ti a "kv√≥t√°t", az infl√°ci√≥ j√≥ alkalom lesz a lakoss√°g GMO-s √©lelmiszerekkel t√∂rt√©n√Ķ megm√©rgez√©s√©re, t√∂megpuszt√≠t√≥ k√©nyszerolt√°sok √°ltal√°nos bevezet√©s√©re, mesters√©gesen l√©trehozott j√°rv√°nyokra hivatkozva. A "hadik√∂lts√©gvet√©s" mindent elb√≠r. A marad√©k lakoss√°g, ha √©lni akar, k√©t dolgot tehet. Vagy katon√°nak, b√©rgyilkosnak √°ll, vagy lem√©sz√°rolja elnyom√≥it. Ez ut√≥bbi eset√©ben az amerikai ter√ľleten begyakorolt orosz-k√≠nai "katasztr√≥faelh√°r√≠t√°si gyakorlat" leple alatt a "korm√°nyzat" seg√≠ts√©get kap a "l√°zad√°s" lever√©s√©hez, mert a "N√©pi K√≠na" val√≥j√°ban az egyik legrohadtabb kapitalista terrorrendszer, √©s a "j√≥s√°gos √©s embers√©ges" Oroszorsz√°got is oligarch√°k uralj√°k, √©l√ľk√∂n Putyinnal, mint leggazdagabb oligarch√°val.


Orb√°n, de mostan√°ban egyre gyakrabban Putyin is "√ļj vil√°grendr√Ķl" besz√©l, b√°r Putyin m√°r "Szovjetuni√≥r√≥l" is √°lmodik. A kett√Ķ v√©geredm√©nyben ugyanaz. Egy olyan terrorrendszer, amelyben a korl√°tlan hatalom r√©muralma k√©nye-kedve szerint cs√∂kkenthet vagy n√∂velhet l√©tsz√°mot, kord√°ban tartatva a nemzetekkel egym√°st, mint Szt√°lin idej√©ben, de ez a "c√©l" m√©g messze van, viszont helyesen ismert√©k fel, hogy csak heterog√©n √∂sszet√©tel√Ľ n√©pess√©csoportokat lehet egym√°sra usz√≠tani. Ez√©rt fontosak a nemzetek, nemzet√°llamok, etnikai k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gek, mert a homog√©n √∂sszet√©tel hamar√°bb lehet√Ķv√© teszi az √∂sszefog√°st. Jelenleg folyamatosan sz√Ľk√≠teni kell a potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķ gazdas√°gi szerepl√Ķk l√©tsz√°m√°t is. Putyin a ciprusi bankcs√Ķd-csal√°ssal t√∂bb, mint 180 oligarch√°j√°t√≥l szabadult meg a Bilderberg seg√≠ts√©ggel. Ukrajn√°ban elt√Ľnt a teljes Janukovics-f√©le "oligarcha csapat". Az USA-ban egyre nagyobb c√©gek fuzion√°lnak, vagy mennek cs√Ķdbe, v√°s√°rolj√°k fel √Ķket m√©g nagyobb c√©gek, √©s felv√°s√°rl√≥k k√∂z√∂tt mindig szerepelnek a Bilderberg Group legfels√Ķ ir√°ny√≠t√°s√°ba tartoz√≥ kl√°nok.

A vil√°g legkorruptabb, legaljasabb vezet√©s√©vel rendelkez√Ķ orsz√°gai k√∂z√∂tt szerepel az az USA is, amelyik korrupci√≥s v√°dakat fogalmaz meg a hasonsz√Ķr√Ľ Orb√°n-rezsimmel szemben. Ak√°rhogy is n√©zz√ľk, Orb√°n zsin√≥rjait a korrupci√≥ √Ķsi f√©szk√©b√Ķl, Nagy Britanni√°b√≥l √©s Izraelb√Ķl, a legkorruptabb orsz√°g c√≠met b√ľszk√©n viselhet√Ķ Oroszorsz√°gb√≥l, a "nagy√ľzemi" √©s cs√ļcstechnika alkalmaz√°s√°val t√∂k√©lyre fejlesztett csal√°s √©s korrupci√≥ haz√°j√°b√≥l, az USA-b√≥l r√°ngatj√°k a legintenz√≠vebben, b√°r Orb√°n (Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcs√°ny, Bajnai) egyikkel sem volt "sz√Ľkmark√ļ". A Rothschildok nyelt√©k be a k√∂zelm√ļltban az IMF-en √©s a Vil√°gbankon kereszt√ľl a magyar nyugd√≠jkassza 2130 milli√°rdj√°t, de 1989-√≥ta a sok t√≠zezer milli√°rd ellopott k√∂zvagyon jelent√Ķs r√©sz√©t, 4-5 milli√≥ koldus orsz√°g√°v√° t√©ve haz√°nkat, √©s a nyilv√°noss√°gra hozott terveik szerint ez m√©g messze nem el√©g sz√°mukra.


A "demokr√°ci√°hoz" mind√∂ssze az kellene, hogy a vil√°g √∂sszes orsz√°g√°ban visszah√≠vhat√≥ √©s sz√°mon k√©rhet√Ķ k√©pvisel√Ķk k√©pviselj√©k v√°laszt√≥ik akarat√°t, amit bels√Ķ √∂sszefon√≥d√°sok eset√©n k√ľlf√∂ldi seg√≠ts√©g ig√©nybev√©tel√©vel is fel lehetne sz√°molni. Ha nincs k√ľlf√∂ldi befektet√©s, k√ľlf√∂ldi √©rdekek miatt korrump√°lhat√≥ politikusok, k√∂zszolg√°k sem lenn√©nek. Ha nincsenek "k√ľlf√∂ldi bankok", idegen √©rdekelts√©gek sem sz√≥lhatn√°nak bele a korm√°nyz√°sba, egyes orsz√°gok befektet√©seibe, k√ľl√∂nben sincs sz√ľks√©g bankokra, csak egy nemzeti fejleszt√©si alapra A "b√©k√©tlenked√Ķ n√©pekkel"(?), legyen az h√°rom fej√Ľ, szemtengelyferd√ľl√©se, gluk√≥z-√©rz√©keny, emp√°tiahi√°nyos, pedig √ļgy kell b√°nni, ahogy meg√©rdemlik. Embers√©g csak embereknek j√°r... Boldog √öj√©vet az EMBEREKNEK! Nem lenn√©k konzekvens, ha elfelejten√©m megeml√≠teni, hogy az emberek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge nem akar harcolni eddigi kifoszt√≥i √©rdekei√©rt. Az eg√©sz patk√°nyhorda v√©kony j√©gen t√°ncol √©s alattuk a borotva √©le. Ha elcs√ļsznak, lila sz√°j√ļ felpuffadt v√≠zihullak√©nt v√°gj√°k darabokra a "b√Ľneik mell√©kterm√©kei". Ha t√Ķl√ľk, √©s kiszolg√°l√≥ikt√≥l f√ľggetlen energi√°nk lesz, v√©g√ľk, ha az "emberek" v√©gre k√©pesek lesznek haszn√°lni vel√ľk sz√ľletett tudatel√©r√©s√ľket, v√©g√ľk. Ha csak egy ember j√∂n, aki az "emberek" k√∂z√∂tti kapcsolat l√©trehoz√°s√°ra k√©pes, v√©g√ľk... √Čs v√©g√ľl, beavatkoz√°s n√©lk√ľl is v√©g√ľk, mert nem k√©pezik az emberis√©g r√©sz√©t. Egy √©l√Ķ szervezet vagy elpusztul, vagy elpuszt√≠tja fert√Ķz√©s√©t...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#121 | Hegel - 2015.01.17. 14:24:14
Renegat √Čn meg a te linkedr√Ķl idej√∂ve http://joportal.h...admore=285 ma reggeli medit√°ci√≥mban r√°j√∂ttem az apr√≥ fing itt is √°tfujja az embert a tavon.

Ez a felismerésGrin
#122 | Hegel - 2015.01.17. 15:29:39
http://ujvilagtud...LpS9tKG_v1Pr√≥b√°lj√°k beadagolni hogy a f√∂ld√∂nkiv√ľli fajok csin√°lj√°k a z√ľrzavart mindehol.

√Čn akkor hinn√©m csak ha usrael abbahagyn√° a f√∂ld√∂n mindenhol a kaoszteremt√©st √©s mindenki visszat√©rne oda ahova val√≥!

A ismeretlen pukkan√°sok pedig a titkos fegyverekt√Ķl lehetnek.T√©ny a kutya egy id√Ķ √≥ta fura id√Ķnk√©nt.. √©s √©rz√©kel valamit amit m√©g √©n nem, de ezt m√°sokt√≥l is hallom. Ugy viselkedik mintha egy f√∂ldreng√©s vagy cunami el√Ķl k√©ne menek√ľlnie - de mivel a 4 fal k√∂z√∂tt vagyunk igy nem menek√ľl hanem f√©l.

Biztos vagyok abban hogy valami hull√°mgerjeszt√Ķ fegyverrel amit √©ghajlatra emberek tudatmod√≥sit√°as√°ra stb tal√°ltak ki (iraki katon√°k kezeket feltartva el√Ķj√∂ve) haszn√°lnak....azt√°n fogd r√° a nyuszira mint a kaka√≥t.

Ezért volt fontos az UFOkról szóló hiradások hogy legyen kire fogniuk!
#123 | Gyula - 2015.01.17. 22:18:14
Hegel Sz√°raz Gyuri oldal√°t egyszer√ľen komplett web lapk√©nt szoktam lementeni, amit k√©s√Ķbb net n√©lk√ľl is eltudok olvasni ha megnyitom az aktu√°lis b√∂ng√©sz√Ķben, ami n√°llam az Opera, kiss√© nagyobb terjedelm√Ľ mint word-ban, de menthet√Ķ √©s ak√°r net eset√©n fel lehet csatl. az oldal√°ra.
#124 | Hegel - 2015.01.18. 14:12:34
√Ātn√©zve a m√°sik oldalt ezzel a v√©lem√©nnyel tot√°l tudok azonosulni!

Ro-zsola - 2015. janu√°r 18. 10:56:23
H√°' itt meg mi folyik ? Tyih√° !!
Mi√©rt marakodtok balfaxok ? M√©ghogy fegyveres harc. J√≥ vicc. Mivel ? Fognak n√©h√°ny Grad vagy Smerch √ľteget √©s kb annyi nektek. Gondolkodni ? Minek ?
Innen látszik mennyire ostobák vagytok. Nem kell lövöldözni , sem elmélkedni. Felesleges.
A világ változik. Azon kellene agyaljatok , hogyan fogtok megmaradni. Mert " Zsukov jön ". Az " élet pedig nem habostorta ".
Rendben van. Legyen igazatok.
1. Fegyvert a k√©zbe √©s mehet a " ha a magyar megindul ". Sorozatvet√Ķ rak√©t√°k , vad√°sz √©s bomb√°z√≥g√©pek , mindenf√©le dr√≥nok , robotg√©ppusk√°k mindenf√©le infra , h√Ķ , mozg√°s , f√©ny , hangvez√©rl√©ssel . √Čs ott van m√©g Paks. Nem is folytatom.
2. Gondolkodjatok. Hova fogtok eljutni ? Szerintem egy√©rtelm√Ľ , " majd j√≥l megmondj√°tok a valakiknek a valamit ". Ezt sem folytatn√°m
Vagy :
√Ėsszeszeditek magatokat , sz√°mbav√©ve mi az ami m√©g j√≥ , √©s mi az amit mindenk√©ppen meg kell v√°ltoztatni. K√∂vetni az esem√©nyek folyamat√°t. Elemezni a helyzetet. Nem az sz√°m√≠t , hogy mindig igazad legyen. A l√©nyeg : mutasd meg hogy van eszed. Ha √ēK l√°tj√°k ezt , van √©rtelme t√°rgyalni.
p√©lda : " cs√°rli eset ". Tudom , benneteket nem √©rdekel. L√°tszik a hozz√°sz√≥l√°sok sz√°m√°b√≥l. Csakhogy. Mi lenne ha elkezden√©tek " kombin√°lni " ? Mi lenne ha " elm√©leteket gy√°rtan√°tok " az esetleges okokr√≥l ? F√©ltek a t√©ved√©st√Ķl ?
Csak az téved aki használja az eszét. Nem az a lényeg , hogy " te mond meg a tutit ".
Mit gondoln√°nak a keletiek ? " Dicsak mor√© , ezeknek a magyaroknak van esz√ľk ". Ha egy magyarnak kez√©be adok egy sz√°l deszk√°t , feltal√°lja mag√°t. Nem nyafog , hogy mit kezdjen vele hanem felsorolja , mit lehetne k√©sz√≠teni bel√Ķle . √Črthet√Ķ ? Vagy menjek bele a r√©szletekbe ?

Gyula √©s akinek sz√≥l: √∂r√ľl√∂k hogy m√°sok is olvasnak olyan oldalakat amiken √©n is j√°rok. Ez meger√Ķsit abban a hitemben hogy az√©rt csup√°n csak az "egy√©b" probl√©m√°k a teremt√Ķ tesztel√©sei - amib√Ķl √©n sem felelek mindig j√≥lGrin
#125 | Renegat - 2015.01.19. 00:27:34
A Kelet-Nyugat k√∂z√∂tt glob√°lis sz√≠nt√©ren eszkal√°l√≥dik a g√°z √©s devizah√°bor√ļ.Oroszorsz√°g Eur√≥pa k√©p√©be v√°gta a keszty√Ľt az energiaell√°t√°s cs√∂kkent√©s√©vel, kik√©nyszer√≠tve ezzel azt, hogy Eur√≥pa √©p√≠tse ki mag√°nak saj√°t g√°zvezet√©k√©t T√∂r√∂korsz√°g fel√©, ha f√∂ldg√°zhoz akar jutni.Oroszorsz√°g 88 billi√≥ petro doll√°rt√≥l szabad√≠tja meg mag√°t, rubelre illetve m√°s nemzeti valut√°kba konvert√°lja √°t USA doll√°rban l√©v√Ķ valutak√©szlet√©t.Oroszorsz√°g pozicion√°lja mag√°t a v√°rhat√≥ doll√°r √©s eur√≥ √∂sszeoml√°s√°hoz.V√©szj√≥sl√≥ k√©p alakul ki e k√©t strat√©giai l√©p√©s nyom√°n, amit a Nyugat nem tudni hogy milyen m√≥don k√©pes majd kezelni.


www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user12162/imageroot/2015/01/russian%20invader.jpg

Az M16-os a nagypap√°√© volt, de m√©g j√≥l m√Ľk√∂dik.

A forr√°sok angol nyelv√Ľek ugyan, angolosok el√Ķnyben, de google translator is √©rtelmezhet√Ķ ford√≠t√°st ad:

http://www.natura...ollar.html

(Al Tinfoil hozz√°sz√≥l√°sa kiemelked√Ķen j√≥)

http://www.zerohe...etrodollar

http://www.outsid...s/1375?r=1

http://www.outsid...nd-IMF/811

A kommentek is √ľt√Ķsek!

**************

Utólag:

http://www.silver...-underway/
#126 | spartakusz - 2015.01.19. 09:26:28
Ha senki nem akarja be√°ldozni mag√°t, mert feleslegesen nem akar meghalni, c√©l n√©lk√ľl elpusztulni, akkor marad minden √ļgy, ahogy eddig is volt √©s lesz m√©g j√≥ ideig.
Tov√°bbra is irtani fognak minket, √°ll√≠t√≥lagos b√©keid√Ķben,
csendes genoc√≠dium √©s a magyars√°g harc n√©lk√ľl is elfog fogyni. Ellens√©geink r√°√©rnek kiv√°rni m√≠g ez bek√∂vetkezik.
T√ľrelm√ľk eddig is volt, terveik pedig val√≥ra v√°ltak, ennyi √©vsz√°zad v√°rakoz√°s ut√°n. A magyar f√∂ld m√°r az √∂v√©k,
kérdés, még meddig? Mormota Misi...."
INNEN: MORMOTA1968 33. √ćR√ĀS√ĀB√ďL
http://magyarnemz...c_start=30

V√ČLEM√ČNYEM HEGEL ELLEN√ČBEN:

ID√ČZEM:
"...#41 | spartakusz - 2015. janu√°r 19. 06:00:59
The Kaaba At Mecca - IS - The North Pole Of Saturn
pont:
https://www.youtu...

Szevasztok!

Még öt év , 67. éves leszek ha megérem.
M-√ČG-√ČR-EM - h√°t igen az √©remnek k√©t oldala van mondj√°k t√©vesen, mert h√°rom.
Mondj√°k, hogy a zsid√≥k, cig√°nyok, most meg a muszlimok, elfelejtve kib√Ķl lettek a janics√°rok - m√∂g√© rejt√Ķzve, rejtve √°lc√°zva, teljesen √Ķr√ľlten, tal√°n betegen mint a kleptom√°ni√°s csin√°lj√°k a nemzetek ki irt√°s√°t - KIK? Kik kik - h√°t a b√Ľn√∂z√Ķk!
Nevezd nevén a dolgokat!
Ez az oldal j√≥ meg√≠t√©l√©sem szerint - eddig. Az√©rt is maradtam itt. A MNFK : MAGYARNEMZETIFELEL√ēSKORM√ĀNY - ez kell √©s j√≥ lenne ha m√Ľk√∂dne is...
csak √≠gy tov√°bb - ne feledd a m√≥dszer - a T√öL√ČLNI √ČS MEGMARADNI B√ĀRMI√ĀRON!
id. Kiss L√°szl√≥ SZER-E-TETT√ČVEL
ui:"... veletek vagyok az id√Ķk v√©gezet√©ig..."
#42 | ati - 2015. janu√°r 19. 06:21:26
spartakusz

Pontosan !

Magyarok Felel√Ķs Nemzeti Korm√°nya ...."

BIZONY-BIZONY
K√ľld√∂m ma 2015. janu√°r 18-√°n 07:25 √≥ra KOR
HA NEM √ČRTED SOHA NEM LESZEL B√ĖLCS! T√öL√ČL√ď
id. Kiss László
#127 | Hegel - 2015.01.19. 15:08:50
SpariFrown???? √Čs most t√°n nincs is telehold amit nekem v√°laszolt√°l se eleje se veleje....azok amikr√Ķl irtam a hajdani magosok tud√°s√°b√≥l kre√°ltak, amib√Ķl hi√°nyzik a l√©nyeg ez√©rt siker√ľl a fekete m√°gia is f√©lig vagy 3/4 dig mert nem √©sszel kell √©rteni.
Nem 1x1 hanem valami m√°s....√Čn sem √©rtem mindig de tudom a l√©nyeg a sz√≠vben van de ahhoz sokat kell gyakorolni.
ja √©s nem √°rt tisztasziv√ľnek lenni.
A mai ember még nem egészen az.


Orosz amcsi oppozició.
√Črdekes a 70-80 √©vekben az oroszokra f√ļjtak √©s √Ķk voltak akik azt√°n zuggy nem tudtuk fiatalon az akkori politik√°t mert a fiatalokat nem √©rdekli ha nem r√°gj√°k bele az agy√°ba.
A fiatal élni akar családot fedelet és ezekkel foglalkozik.
√Čpitkezt√ľnk √©s nem is tudtuk hogy a vid√©ki h√°zunkat pont egy atomcsap√°s vitte volna vel√ľnk eggy√ľtt de Gy√Ķr re men√Ķ is vitte volna..mi meg azt hitt√ľk tot√°l b√©ka van √©s dolgoztunk inunk szakadt√°ig amikor nem akkor tanultunk hogy tud√°sunkkal t√∂bb j√∂vedelemhez juthassunk....
√Čs ma bizony sokan szint√©n igy vannak csak most amerika eszkal√°lta ki ezt a cirkuszt.
Távol közel kelet letarolva most ezt a térséget próbálná ahogy a messzi vidékeket.
Illetve a földet akarja ez a banda.

Ez a hintapolitika hol ez hol az ker√ľl al√°bbik serpeny√Ķben nyilv√°nval√≥ 1 ir√°nyit√°sb√≥l j√∂n.

Spari ha áldozatot akarsz hozni akkor azt az 1 irányitót fedezd fel és harapd le a fejétGrin

B√°r a fenek√©b√Ķl log√≥ 1 ut√°nzat r√∂gt√∂n a hely√©be l√©p...mint a 7 fej√ľ s√°rk√°nyn√°l...
Valamikor Belovai irt a neten az √Ķ ir√°saib√≥l tudom a l√°tsz√≥lag b√©k√©s id√Ķ sem volt b√©k√©s √©s ez√©rt nevezt√©k √°rul√≥nak mert azid√Ķt√°jt el√°rulta az orosz atom terveket....most ki √°rulja el az amerikai terveket?
S√Ķt annak az 1 nek a terveit?

Mert a bajok forr√°sa folytonosan valahol ott keresend√Ķk.

1f√©lid√Ķ 2vh most a hosszabit√°s volna a meccsen kettej√ľk k√∂z√∂tt http://magyarnemz...dmore=8630 K√∂zben az afganiszt√°ni testgyakorl√°snak vett√©k....

El√©g szomor√ļ. De ezek√©rt megd√∂g√∂lni h√ľlye akar csak!

Itt nincs nem lehet gyözelem az egyes embernek nemzetnek - mióta is csinálják ezt? Mintha már Atilla is ezek ellen harcolt volna meg fél európa!
N√©zz√ľk csak fentr√Ķl az eg√©szet mindj√°rt l√°tszik a k√©p.

Ki finanszirozta a folytonos gyilkosságokat a Mkirályoknál? Ja hogy H volt a neve de ki volt mögötte, ki finanszirozta az európai harctereket? A törököt ki finanszirozta ide?
Ja hogy akkor még a felvidéki erdélyi arany volt a biznic most az olaj....

Lehet az a jkv a papi kl√©rus kiad√°sa t√∂k mindegy kinek a nev√©ben mert √Ķk is azok....

Ha a p√°p√°k szem√©ly√©t v√©gig vessz√ľk..kik voltak hogyan lettek....valahol a kutyuli ottan el√°sva...
#128 | Hegel - 2015.01.19. 17:03:10
[img]bildr.no/thumb/TVNlTDA5.jpeg[/img]
Katt rá olvashatóan nagy.

Az ébredés tévesen van értelmezve vagy csak félig!
Akik a fegyverek sz√©ps√©g√©ben vagy pozicion√°lts√°g√°ban tudnak gy√∂ny√∂rk√∂dni- h√ļ√ļ√ļ de j√≥ meg k√©ne az csak f√©lig √©bredt fel!

Mert a val√≥s √©bred√©sben nem kell egyik oldalnak se fegyver a igazi fegyver az amikor nincs h√°bor√ļ! Nincs √©rtelme.

Tudom most a legyártottakat elkell adni el kell használni ahogy eddig is tették a föld részein, és most itt is akarják.

Nincs támadó vagy védelmi fegyver csak eszköz van és az az amire használja az ember.

Ha egyetlen f√©rfi se menne katon√°nak (j√≥ p√©nz√©rt) akkor nincs h√°bor√ļ ha egyetlen f√©rfi se fogna a kez√©be fegyvert akkor nincs √©rtelme nincs akit meg√∂lhetnek.

Csakis rajtunk m√ļlik megtudj√°k e tenni vagy nem megmerj√ľk e tenni hogy nem engedj√ľk hogy katon√°nak elvigyenek vagy nem..ennyi.

Amig megvan mindenkinek az √°ra addig nem tudunk mir√Ķl besz√©lni mert mindig lesz olyan aki stik√°ban p√©nz√©rt megteszi - √©s innen √©rtelmetlen minden hajcih√Ķ!Angry

Rig√°ban amcsi hader√Ķ...

Majd sz√©tl√∂vik egym√°st azt√°n a f√∂ld ugy fog kin√©zni mindenhol ahogy sziria Donbasz vagy ahol m√°r csak √©letvesz√©lyes log√≥ emelet√ľ h√°zak vannak, √©s lehet menni s√°trazni.

Ha az embereknek ez kell meg erre b√ľszke b√°rki hogy a m√°sikkal ezt tette h√°t nincs mit sz√≥ljak.

Ink√°bb medit√°lok amig a testemben vagyok se legyek itt.

Eddig a vall√°sokkal keltett√©k a l√©lekben a f√©lelmet most a h√°bor√ļkkal, csup√°n ennyi a v√°ltoz√°s a technik√°ban a l√©lek f√©lelme sz√°m√≠t nekik.

Aki ezt nem l√°tja az vak.
Az elm√ļlt 70 √©v err√Ķl sz√≥lt azaz az elm√ļlt 2000 √©v err√Ķl sz√≥lt akarom mondani az elm√ļlt 13500 √©v err√Ķl sz√≥lt nekik!

[img]bildr.no/thumb/OVE0Rm9x.jpeg[/img] Tessék itt az illu millu. Oszt jónapot.
#129 | spartakusz - 2015.01.19. 17:56:54
Kedves hegel!
Ha valaki t√∂k√©letesen l√°tja ezen dolgokat az te vagy, tudd √©s hidd, hogy nem csak √©n - de minden magyar az az ember m√°r leharapta volna a fej√©t - de ez lehetetlen, akkor is ha tudjuk, hogy lehetetlen nincs. Mert az √ČR-T-ELEM - nek nem lehet leharapni a fej√©t - azt ok√≠tani - tan√≠tani kell a tapasztalat mellett - jobb ha egy viccet ami nem is vicc elmes√©lek neked:
A h√°bor√ļba t√∂rt√©nt, hogy az ellens√©ges katona ellens√©ges ter√ľleten egy n√Ķt meg h√°got mint puli a hegtort - ez ugy t√∂rt√©nt, hogy a f√©rj√©nek a szob√°ban rajzolt a sarokba egy f√©lk√∂rt, √©s azt mondta neki ha ebb√Ķl ki mersz l√©pni halott vagy. mert lel√Ķlek mint a kuty√°t - megt√∂rt√©nt a dolog - ut√°na a feles√©g felh√°borodottan kikelve szidta a f√©rj√©t - te gy√°mgyila alak gy√°va f√©reg - m√©g a k√∂rb√Ķl sem mertt√©l kil√©pni - a f√©rj v√©dekezett . dr√°g√°m de hogy is nem amikor nem n√©zett oda ki-be raktam a l√°bam....

ugye √ČRTED - kedves hegel - h√°bor√ļban ilyenekre nincs sz√ľks√©g - ki-be rakj√°k a l√°bukat - a magyar az ha elt√∂k√©li mag√°ban - hogy H - ARC akkor az az arc lesz amit MUTATNI FOG -- ezt √Ķk is tudj√°k - ez a logikus - illetve volt eddig - de az √ľzenet az egy√ČRTELM√õ - "...ha v√©rt izzadsz akkor sem fogod t√∂bbet a magyart a magyar ellen ugrasztani...." mi√©rt ez az √ľzenet - az√©rt mert kevesen maradtuk VAL√ďDI MAG---Y----AR---OK!
SZER-E-TETTEL: id. Kiss László

ui: tov√°bra is a megold√°s a T-√öL--√ČL--√ČS!
#130 | Renegat - 2015.01.19. 19:02:59
Napi anekdota:

Obama megk√©rdi a j√≥sn√Ķt:
-Mi fog t√∂rt√©nni a j√∂v√Ķben?

A j√≥sn√Ķ v√°laszol:
-L√°tok egy nagy h√°bor√ļt Oroszorsz√°g √©s Amerika k√∂z√∂tt.

Obama azt mondja:
-Nos, azt m√°r tudom hogy Oroszorsz√°g √©s Amerika k√∂z√∂tt lesz egy nagy h√°bor√ļ. Most dolgozunk rajta Ukrajn√°ban.

-Azt mond meg nekem , hogy mi lesz a legjobb az eg√©szben. P√©ld√°ul mennyibe fog ker√ľlni egy Big Mac New Yorkban, miut√°n v√©ge ennek a nagy h√°bor√ļnak?

A j√≥sn√Ķ egy pillanatra elgondolkodott, majd azt v√°laszolta:
-Négy rubel!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum