NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  H√°tsz√©llel a szakad√©kba...
H√°tsz√©llel a szakad√©kba...Ami nem megy, ne er√Ķltess√ľk... T√ľntetgetn√©nk az Orb√°n-rezsim ellen, de m√©g a legtudatlanabb, legmaradibb ember is k√∂p egyet, ha Gyurcs√°ny neve ker√ľl sz√≥ba, √©s v√©g√ľl is ez a c√©l. Sikertelen megmozdul√°sokat er√Ķltet√Ķ magatart√°suk c√©ltalan, mert b√°r az emberek Orb√°nt is ut√°lj√°k, Gyurcs√°nyt, Bajnait m√©g jobban. Ebb√Ķl nem lesz szimp√°tia. Sikeresen leamortiz√°lt√°k a szocializmus eszm√©j√©t, √©s a b√°lv√°nyozott "j√≥l√©ti kapitalizmusr√≥l" kider√ľlt, hogy ugyan volt ilyen nyugaton, de nek√ľnk m√°r nem maradt bel√Ķle, ahogy a harmadik gyereknek is m√°r csak az apja... jutott. De k√∂zr√∂hej t√°rgy√°t k√©pezik a m√©di√°ban nyilatkoz√≥, √∂njel√∂lt √©s "hivat√°sos" politol√≥gusok agymen√©sei is, ahogy az √©v√©rt√©kel√Ķ "politikusok" pof√°tlan √°ll√≠t√°sai. Az orsz√°g k√©t r√©szre szakadt. Egyik fel√©n a helyzetr√Ķl tudom√°st sem venni akar√≥k, h√°tuk m√∂g√∂tt a m√©dia, az illegitim "korm√°ny", az "ellenz√©k", √©s nyugati megt√©veszt√©s a hazugs√°gaival, a m√°sikon a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt keresg√©l√Ķk, akiket m√©g a keleti m√©dia k√∂nt√∂rfalaz√°sa is pr√≥b√°l a szakad√©k fel√© tasz√≠tani.


Bizonyos emberek naivit√°sa hat√°rtalan, akik m√©g hisznek az "ugyanazon az oldalon egym√°s ellen harcol√≥" feleknek, az USA √©s csatl√≥sai √©s a kelet b√°bjainak "√Ķszinte" egym√°s elleni harc√°ban. "Gy√Ķztes" csak egy lehet √©s vesztes mindig a megvezetett √©s felhaszn√°lt kisember, akit√Ķl elveszik √∂r√∂ks√©g√©t, j√∂v√Ķj√©t, hit√©t, √©let√©t √©s √©letter√©t. Ez ut√≥bbiak legt√∂bbj√©nek meg sem fordul a fej√©ben, hogy a "kommunista K√≠na" hogyan lehet egyszerre kommunista √©s t√Ķk√©s milli√°rdosok gy√ľlekezete, vagy mi a k√ľl√∂nbs√©g Oroszorsz√°g nagy hatalm√ļ √©s vezet√Ķ oligarch√°ja Putyin √©s a nyugati bank√°rkaszt h√°tt√©rhatalmi er√Ķi k√∂z√∂tt. A v√°laszt ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√°r mindenki azonnal tudn√°: SEMMI.


A "ki √≠g√©r t√∂bbet az emberis√©gnek" licit√°l√°sban legt√∂bbeknek el√©g, hogy Oroszorsz√°g t√°mogatja Luhanszk √©s Donyeck honv√©d√Ķ h√°bor√ļj√°t, mintegy m√©zesmadzagot benyelve, csal√©tekk√©nt (l√°sd Izlandot is), amit Hruscsov √©s f√Ķn√∂kei m√°r 1954. el√Ķtt megterveztek. 2015. janu√°r 1. nagy nap egyesek szem√©ben, mert a doll√°r (vele egy√ľtt az eur√≥ √©s forint) hal√°l√°t jelent√Ķ Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ megkezdte hivatalos √©s a tagorsz√°gai sz√°m√°ra k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ m√Ľk√∂d√©s√©t. Az eredm√©nyek√©nt gyorsan megjelen√Ķ nyugati szuper majd hiperinfl√°ci√≥n ugyanazok fognak nyerni, akik gondosan megtervezt√©k √©s k√∂z√∂sen kivitelezt√©k a doll√°r hal√°l√°t, mert a p√©nz csak egy relat√≠v √©rt√©kkel b√≠r√≥ m√©r√Ķ -√©s csereeszk√∂z, de a vagyon birtokl√°sa biztos√≠tja a hatalmat, ami nem m√©rhet√Ķ p√©nzben. A "hiteless√©g l√°tszat√°nak" fenntart√°sa √©rdek√©ben semmi sem dr√°ga. Az Amerika √°ltal kier√Ķszakolt olaj√°rcs√∂kkent√©s nagyj√°b√≥l hasonl√≥ egyen√©rt√©kkel rendelkezik a 9/11-es esem√©nyek ut√°ni "terrorizmus elleni harcra" val√≥ hivatkoz√°ssal. Pedig az emberek j√≥l tudj√°k, hogy a terrorista t√∂meggyilkosok a parlamentekben, szen√°tusokban, korm√°nyokban √ľlnek v√©grehajt√≥kk√©nt, √©s m√∂g√∂tt√ľk ott sorj√°znak a h√°tt√©rhatalom b√°bmesterei.

Az olaj√°rcs√∂kken√©s j√≥ lehet√Ķs√©g a "nagyhalaknak", hogy felzab√°lj√°k a "kishalakat", vagyis a kisebb olajt√°rsas√°gokat, mik√∂zben ezen "k√°rvallottak" dolgoz√≥i mellett a j√°rul√©kos iparb√≥l √©l√Ķk is utc√°ra ker√ľlnek. Sohasem fognak megtelni a FEMA t√°borok, ha nem n√∂vekszik a munkan√©lk√ľlis√©g √©s a nyomor. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ is a szabad munkaer√Ķ √°raml√°st t√°mogatja, ezzel biztos√≠tva, hogy kialakuljanak az EU-ban √©s az USA-ban m√°r "megszokott" faji egyenl√Ķtlens√©gek, melyek v√©ge mindig az, hogy a be√°raml√≥ olcs√≥bb munkaer√Ķ devalv√°lja a helyi munkaer√Ķt. A folyamat v√©g√©re Afrik√°ban fogj√°k betan√≠tani a kitelep√≠tett gy√°rakban ban√°n√©rt dolgoz√≥ majmokat, mik√∂zben a "munka n√©lk√ľl szerzett alapj√∂vedelem" helyett "v√©letlen√ľl" g√©nspecifikus j√°rv√°nyok √©s katonai diktatt√ļr√°k felezik majd negyedelik a tags√°g n√©pess√©g√©t, "id√Ķlegesen megoldva az eloszt√°si k√©rd√©seket".


Ilyenkor √©v elej√©n, szok√°s m√©rleget vonni az elm√ļlt √©v t√∂rt√©n√©sei felett. Illik szidni az illegitim helytart√≥ korm√°nyt, amely t√∂rv√©nyeivel, √ļjabb √©s √ļjabb sarcaival seg√≠t be a vele egy k√∂vet f√ļj√≥ "ellenz√©knek" √©s nyugati orsz√°gellenes √©rdekk√∂r√∂knek, indokot teremteni a "l√°zad√°shoz", amit v√©rbe fojthat az idecs√Ķd√≠tett idegen hader√Ķ, mert a forgat√≥k√∂nyv szerint fel kell l√°z√≠tani a n√©pet, hogy polg√°rh√°bor√ļkat lehessen kirobbantani Eur√≥p√°ban. Magyarorsz√°g eset√©ben ez k√ľl√∂n√∂sen vissz√°s, mivel ahogy a kelet, √ļgy a nyugat is j√≥l tudja, hogy Magyarorsz√°gon 70 √©ve hatalombitorl√≥ "korm√°nyok" k√∂tnek nemzetk√∂zi egyezm√©nyeket, hoznak t√∂rv√©nyeket, keleti -√©s nyugati szok√°sgyakorlata szerint, √©s csalj√°k el a v√°laszt√°sokat. Az alig 15%-os t√°mogatotts√°g√ļ FIDESZ-KDNP mes√©ben sem l√©tez√Ķ k√©tharmad√°val szolg√°lja ki kelet, nyugat √©s "d√©l" √©rdekeit. A Jobbik m√©g kisebb t√°mogat√°ssal k√©sz√ľlne fel a "korm√°nyz√°sra", b√°r senki sem eml√≠tette, hogy a FIDESZ-KDNP-rezsim buk√°sa eset√©n is egy csal√°son alapul√≥ v√°laszt√°si rendszer szerint osztan√°k sz√©t √ļjabb √©hes farkasoknak a k√∂zvagyont √©s ad√≥bev√©teleket "p√°rtalapon". √Čs miben rem√©nykedik a liber√°lis tolvajok gy√ľlekezete? Abban, hogy 1956-hoz hasonl√≥an, k√°d√°ri mint√°ra Gyurcs√°ny majd n√©h√°nyadmag√°val √©s 2%-nyi fizetett szimpatiz√°nssal beh√≠vja a teljes NATO-t, az EU csend√Ķrs√©get √©s az amerikai hader√Ķt.


De mi lesz, ha az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ az elk√∂vetkezend√Ķ h√≥napokban maga al√° gy√Ľri Eur√≥p√°t √©s az USA-t, vezet√Ķ szerepet elfoglalva a nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°ban, az SDR-ben? Kazahszt√°nban a "Mindent l√°t√≥ Szem", az NWO nyomor√©k c√≠mer√°llata m√°r lepet√©zett (Link). Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥pa v√©res harcok sor√°n ism√©telten oroszorsz√°gi √©s izraeli zsid√≥ oligarch√°k martal√©k√°v√° v√°lik (ahogy eddig is) √©s a sz√©tszakadt Eur√≥pa Lisszaboni EU-ja √°tadja a hely√©t hadsz√≠nt√©rk√©nt, mert az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se 50-50-50" c√©lkit√Ľz√©sei szerint 50%-os l√©tsz√°mcs√∂kkent√©snek kell 2050-ig megval√≥sulnia. Az USA is teljes√≠ti a "kv√≥t√°t", az infl√°ci√≥ j√≥ alkalom lesz a lakoss√°g GMO-s √©lelmiszerekkel t√∂rt√©n√Ķ megm√©rgez√©s√©re, t√∂megpuszt√≠t√≥ k√©nyszerolt√°sok √°ltal√°nos bevezet√©s√©re, mesters√©gesen l√©trehozott j√°rv√°nyokra hivatkozva. A "hadik√∂lts√©gvet√©s" mindent elb√≠r. A marad√©k lakoss√°g, ha √©lni akar, k√©t dolgot tehet. Vagy katon√°nak, b√©rgyilkosnak √°ll, vagy lem√©sz√°rolja elnyom√≥it. Ez ut√≥bbi eset√©ben az amerikai ter√ľleten begyakorolt orosz-k√≠nai "katasztr√≥faelh√°r√≠t√°si gyakorlat" leple alatt a "korm√°nyzat" seg√≠ts√©get kap a "l√°zad√°s" lever√©s√©hez, mert a "N√©pi K√≠na" val√≥j√°ban az egyik legrohadtabb kapitalista terrorrendszer, √©s a "j√≥s√°gos √©s embers√©ges" Oroszorsz√°got is oligarch√°k uralj√°k, √©l√ľk√∂n Putyinnal, mint leggazdagabb oligarch√°val.


Orb√°n, de mostan√°ban egyre gyakrabban Putyin is "√ļj vil√°grendr√Ķl" besz√©l, b√°r Putyin m√°r "Szovjetuni√≥r√≥l" is √°lmodik. A kett√Ķ v√©geredm√©nyben ugyanaz. Egy olyan terrorrendszer, amelyben a korl√°tlan hatalom r√©muralma k√©nye-kedve szerint cs√∂kkenthet vagy n√∂velhet l√©tsz√°mot, kord√°ban tartatva a nemzetekkel egym√°st, mint Szt√°lin idej√©ben, de ez a "c√©l" m√©g messze van, viszont helyesen ismert√©k fel, hogy csak heterog√©n √∂sszet√©tel√Ľ n√©pess√©csoportokat lehet egym√°sra usz√≠tani. Ez√©rt fontosak a nemzetek, nemzet√°llamok, etnikai k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gek, mert a homog√©n √∂sszet√©tel hamar√°bb lehet√Ķv√© teszi az √∂sszefog√°st. Jelenleg folyamatosan sz√Ľk√≠teni kell a potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķ gazdas√°gi szerepl√Ķk l√©tsz√°m√°t is. Putyin a ciprusi bankcs√Ķd-csal√°ssal t√∂bb, mint 180 oligarch√°j√°t√≥l szabadult meg a Bilderberg seg√≠ts√©ggel. Ukrajn√°ban elt√Ľnt a teljes Janukovics-f√©le "oligarcha csapat". Az USA-ban egyre nagyobb c√©gek fuzion√°lnak, vagy mennek cs√Ķdbe, v√°s√°rolj√°k fel √Ķket m√©g nagyobb c√©gek, √©s felv√°s√°rl√≥k k√∂z√∂tt mindig szerepelnek a Bilderberg Group legfels√Ķ ir√°ny√≠t√°s√°ba tartoz√≥ kl√°nok.

A vil√°g legkorruptabb, legaljasabb vezet√©s√©vel rendelkez√Ķ orsz√°gai k√∂z√∂tt szerepel az az USA is, amelyik korrupci√≥s v√°dakat fogalmaz meg a hasonsz√Ķr√Ľ Orb√°n-rezsimmel szemben. Ak√°rhogy is n√©zz√ľk, Orb√°n zsin√≥rjait a korrupci√≥ √Ķsi f√©szk√©b√Ķl, Nagy Britanni√°b√≥l √©s Izraelb√Ķl, a legkorruptabb orsz√°g c√≠met b√ľszk√©n viselhet√Ķ Oroszorsz√°gb√≥l, a "nagy√ľzemi" √©s cs√ļcstechnika alkalmaz√°s√°val t√∂k√©lyre fejlesztett csal√°s √©s korrupci√≥ haz√°j√°b√≥l, az USA-b√≥l r√°ngatj√°k a legintenz√≠vebben, b√°r Orb√°n (Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcs√°ny, Bajnai) egyikkel sem volt "sz√Ľkmark√ļ". A Rothschildok nyelt√©k be a k√∂zelm√ļltban az IMF-en √©s a Vil√°gbankon kereszt√ľl a magyar nyugd√≠jkassza 2130 milli√°rdj√°t, de 1989-√≥ta a sok t√≠zezer milli√°rd ellopott k√∂zvagyon jelent√Ķs r√©sz√©t, 4-5 milli√≥ koldus orsz√°g√°v√° t√©ve haz√°nkat, √©s a nyilv√°noss√°gra hozott terveik szerint ez m√©g messze nem el√©g sz√°mukra.


A "demokr√°ci√°hoz" mind√∂ssze az kellene, hogy a vil√°g √∂sszes orsz√°g√°ban visszah√≠vhat√≥ √©s sz√°mon k√©rhet√Ķ k√©pvisel√Ķk k√©pviselj√©k v√°laszt√≥ik akarat√°t, amit bels√Ķ √∂sszefon√≥d√°sok eset√©n k√ľlf√∂ldi seg√≠ts√©g ig√©nybev√©tel√©vel is fel lehetne sz√°molni. Ha nincs k√ľlf√∂ldi befektet√©s, k√ľlf√∂ldi √©rdekek miatt korrump√°lhat√≥ politikusok, k√∂zszolg√°k sem lenn√©nek. Ha nincsenek "k√ľlf√∂ldi bankok", idegen √©rdekelts√©gek sem sz√≥lhatn√°nak bele a korm√°nyz√°sba, egyes orsz√°gok befektet√©seibe, k√ľl√∂nben sincs sz√ľks√©g bankokra, csak egy nemzeti fejleszt√©si alapra A "b√©k√©tlenked√Ķ n√©pekkel"(?), legyen az h√°rom fej√Ľ, szemtengelyferd√ľl√©se, gluk√≥z-√©rz√©keny, emp√°tiahi√°nyos, pedig √ļgy kell b√°nni, ahogy meg√©rdemlik. Embers√©g csak embereknek j√°r... Boldog √öj√©vet az EMBEREKNEK! Nem lenn√©k konzekvens, ha elfelejten√©m megeml√≠teni, hogy az emberek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge nem akar harcolni eddigi kifoszt√≥i √©rdekei√©rt. Az eg√©sz patk√°nyhorda v√©kony j√©gen t√°ncol √©s alattuk a borotva √©le. Ha elcs√ļsznak, lila sz√°j√ļ felpuffadt v√≠zihullak√©nt v√°gj√°k darabokra a "b√Ľneik mell√©kterm√©kei". Ha t√Ķl√ľk, √©s kiszolg√°l√≥ikt√≥l f√ľggetlen energi√°nk lesz, v√©g√ľk, ha az "emberek" v√©gre k√©pesek lesznek haszn√°lni vel√ľk sz√ľletett tudatel√©r√©s√ľket, v√©g√ľk. Ha csak egy ember j√∂n, aki az "emberek" k√∂z√∂tti kapcsolat l√©trehoz√°s√°ra k√©pes, v√©g√ľk... √Čs v√©g√ľl, beavatkoz√°s n√©lk√ľl is v√©g√ľk, mert nem k√©pezik az emberis√©g r√©sz√©t. Egy √©l√Ķ szervezet vagy elpusztul, vagy elpuszt√≠tja fert√Ķz√©s√©t...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#111 | Hegel - 2015.01.16. 12:28:24
Hi√°ba agyalunk a politik√°t t√°ncol√≥k ak√°r k√∂pk√∂dnek r√°juk ak√°r nem mind egy sz√°lig a lefizetett agymosottak k√∂z√© tartoznak, aki nem felel meg a p√ľ hatalomnak azt lecser√©lik..p√°r ember hi√°ba is pr√≥b√°l nemzeti √©rdekekben gondolkodni kiturj√°k ha nem uszik sehogy vel√ľk az √°rral...

A gener√°ci√≥mhoz tartoz√≥k hogy nem eml√©keznek jobb munkahelyet a k√°d√°ri √©r√°ban sem kaptak p√°rtk√∂nyv n√©lk√ľl kiv√©ve ha dikci√≥z√≥ hely√©re valakit kellett a munk√°t is ell√°tni.
Tudom mert p√°rtcsp √©s szakszervezetis helyett bujtatott √°ll√°sban voltam a gy√°rban mikor m√°r gyesr√Ķl visszat√©rtem a munk√°ba...√©n megcsin√°ltam a mel√≥t √Ķk meg lobogtat√°k hogy megcsin√°ltamm mondva...
Ezért egyetlen a emberek megvezetésében járó embernek NEM hiszem el hogy a jószándékát végig tudja vinni.
L√°ttam a 69 √©v alatt eleget. Tulokt√≥l pedig megtanultam a mult √∂sszeilleszt√©s√©t is. (EZ a val√≥s nemzetment√©s nem a b√©ka meg ilyen olyan menetek amib√Ķl provok√°ci√≥t lehet teremteni)

Vagy kicsin√°lj√°k vagy betagozz√°k aki nem uszik az √°rral, oszt j√≥napot...A p√°rt vagy csoportosul√°s b√°rmilyen nemzeti csomagol√°st h√ļzhat mag√°ra.

Egy dolgot l√°tok csak : meg√∂rizni tanitani az arra fog√©konyaknak a kultur√°nkat ne t√ľnj√∂n el. L√°tom a 30-40 k√∂r√ľli koroszt√°ly m√°r igen √©rdekl√Ķdik ezek ir√°nt....

√Čs MI akik a nagy r√°kosi √©s k√°d√°ri √©r√°ban f√Ķln√∂tt szocializ√°l√≥dott, √©s m√©g mindig ha nem agymosott nagyon bizony teszi a k√∂z√∂ss√©g√©rt a dolg√°t 1x m√°sik csakis alulr√≥l egym√°st segitve tudjuk ezt megtenni!

Tisztelettel és önzetlenséggel szolgálatkézséggel az ugyan olyan ember részére érdekében, mint mi vagyunk!
Egyszer√ľ ember t√∂bb van mint f√≥ka nem neh√©z tal√°lni olyanokat akik r√°szorulnak ak√°r egy j√≥ sz√≥t√≥l a tan√°csig vagy b√°rmilyen m√°s t√°mogat√°sig ak√°r fizikailag is.

Akik ellen √°g√°lunk az √°tn√©z minden egyszer√ľ ember feje felett egy id√Ķ ut√°n csak addig √©rdekes mig √∂sszegy√ľjti a slepj√©t.

Tiszta sor mit akarnak, vajjon meddig szórakoznak a tömeggel?
A h√°bor√ļ a f√©rfiak j√°tsz√≥tere azokkal a rohadt fegyverekkel...katon√°sdi rohamosdi...
F√Ķleg azok√© akik biztons√°gb√≥l ir√°nyitgatj√°k most hol kiket kell le√∂lni a zs√°km√°ny√©rt legyen az ter√ľlet vagy alatta l√©v√Ķ term√©szeti kincs.

Ezt a trutym√≥t lehet keverni kavarni a alja ez amit leirtam a t√∂megb√Ķl meg azok √°llanak b√°rmelyik harson√°z√≥ m√Ķg√© akit m√©g meglehet vezetni.

Hi√°ba mondja b√°rki ezt vagy azt ne hagyjuk.
√ČS?


Ez a xarlötyögtetése.

Mit tud tan√°csolni?

DE hol tud a tan√°csa m√∂g√© p√©nzt parip√°t √©s igazs√°got f√Ķlsorakoztatni ami hat is???

A fegyvergyártás nagy biznic igy azt nyilván aztán raktárról el kell használni ez a mostani állapotok lényege.

N√©zem a keleti orsz√°gokat hogy sz√©tl√Ķtt√©k +ukrajn√°t..hasznavehetetlen hacsak nem egy tol√≥g√©ppel letolj√°k √©s mehet a kitermel√©s..hogy az ott otthonoknak adott helyett - kit √©rdekel ezekn√©l?

Ez igy megy évezredek óta - ezért nem bizok senkiben mert a fiatal aki nem élte le az élete javát annak azt mondanak amit akarnak a fanatikus meg fröcsögi amivel beoltották joghurtnak.

Az egyszer√ľ emberek honnan a francb√≥l tudn√°k hogy √∂ssze√ľl p√°r mufti a bank √©l√©r√Ķl √©s mit tal√°l ad hoc ki hogy nekik jobb legyen a m√°sok feje felett - aki erre v√°laszolni tud az L√ĀTNOK minimum.

L√°tni hogyan csin√°lj√°k a billentget√©st a politik√°ban ami a t√∂meget √©rinti -a vonal olyan mint az √∂k√∂rhugyoz√°s egyik nap ez m√°sik nap az....a l√°tsz√≥lagos √∂ttlett ami az√©rt kimondottan a c√©ljuk fel√© halad...mintha a pajszerral mi is igy er√Ķlk√∂dn√©nk mikor valamit el akarunk √©rni egy neh√©z betondarabn√°l.

Ett√Ķl azt√°n nem l√°tszik a val√≥s c√©l r√∂gt√∂n csak a folyamat el√Ķrehaladt√°val, m√©g akkoris akik nincsenek beavatva tal√°lgathatnak mi ez mikor jobbra halad a √∂k√∂rhugy azt√°n balra toszitj√°k a pajszert a politikai tervekben √©s ezzel a saj√°t sleppj√ľket is √°tv√°gj√°k.

Na ez igy megy évezredeken át.
#112 | Krisi - 2015.01.16. 13:16:17
√Čljen a kommunik√°ci√≥ !...avagy hogyan lesz a b√Ľn√∂s MULASZT√ĀS-b√≥l nemzetment√Ķ ER√ČNY...
Az igazság akkor is igazság marad,ha azt a kormány és a törvényhozók hazugsággal,féligazsággal próbálják elfedni.

Id√Ķben rendezte a korm√°ny a devizaad√≥sok √ľgy√©t
http://mno.hu/ahi...t-1267998/
#113 | Krisi - 2015.01.16. 14:08:10
Ha a meghozott t√∂rv√©ny szerint viheti a bank a csal√°s √ļtj√°n megszerzett p√©nzt,akkor a kifosztott-becsapott-meggyal√°zott deviza alap√ļ forinthiteleseken vajon t√©nyleg seg√≠t az ad√≥fizet√Ķkt√Ķl elvett 80 milli√≥ Ft-ba ker√ľlt

kommunikációs hadtest felállítása ?

A legszomor√ļbb az,hogy m√©g kereszt√©ny szervezetek is nev√ľket adj√°k a bank√°rok-politikusok-t√∂rv√©nyhoz√≥k
b√Ľn√∂s mulaszt√°saihoz √©s az elk√∂vetett b√Ľncselekm√©ny elfed√©s√©hez.

Lásd:kaslerarpad.hu oldalon a "civil szerecsenmosdató kommandósok" táblázatba foglalt névsorát,és a nekik juttatott legális pénzösszegeket.
Tudom,v√°ls√°g v√°ls√°g h√°t√°n-gazdas√°gi-p√©nz√ľgyi,stb.-a gond csak az,hogy Magyarorsz√°gban m√°r 26-27 √©ve tart ez a v√°ls√°g.
Erkölcsi válság?...IS...
A val√≥ban kereszt√©ny erk√∂lccsel b√≠r√≥ egyh√°zi embereknek nem lenne ill√Ķ besz√°llni ebbe szerecsenmosdat√°sba.

LELEPLEZ√ēDTEK,----annak a n√≥t√°j√°t h√ļzz√°k,----
...aki a sz√°ml√°jukat fizeti.

Vajon gondoltak-e erre az "egyh√°zfiak" ?
#114 | Krisi - 2015.01.16. 16:24:20
Sz√≥val,ha j√≥l √©rtelmezem a MNB-ban l√©v√Ķ,a "deviz√°sokt√≥l" ellopott p√©nzb√Ķl finansz√≠rozz√°k azt a "kommunik√°ci√≥s kommand√≥t",akik majd bele√ľltetik az √°ldozatok fej√©be,hogy √Ķk tulajdonk√©ppen nem az √Ķket kifoszt√≥,csal√≥ bank√°rok √°ldozatai,hanem...valaki m√°s√©i.√Črdekes.
#115 | Hegel - 2015.01.16. 19:10:09
http://joportal.h...admore=797


[img]bildr.no/thumb/b2FDcjVC.jpeg[/img]

T√∂bbnyire nyilv√°nval√≥ aki k√∂zelebb van valamihez(b√°rmilyen dologban) az √°ltal√°ban jobban j√°r vagy siker√ľl a "j√°t√©k" mint annak aki t√°volabbra a "t√ľzt√Ķl"

Tal√°lkozom olyamivel is hogy afrika n√©peit is pusztitj√°k mindennel de a vil√°g nem dz√≥lal ugy f√Ķl √©rt√ľk mint most az ujs√°gir√≥k√©rt - pedig h√°t szenvednek.

Vagy magam tudom a 60 √©vekben tanitottuk a wietnamiakat kinaiakat a ruhagy√°rban varrni meg a speci√°lis g√©peket kezelni ma olyan k√©peket l√°tok ami elborzaszt...vagy 200M2m√©teres ter√ľleten egym√°sba l√≥gva reggelt√Ķl estig - mik√∂zben amerika meg a nyugat ezeknek az embereknek a izzads√°gcseppjeib√Ķl √©l. A gyerekmunk√°kr√≥l ne is besz√©lj√ľnk....

√Čs ezt szeretn√©k hogy most a mi ter√ľlet√ľnk√∂n eur√≥p√°ban is csak fogyaszt√≥k legy√ľnk j√∂vedelem n√©lk√ľl - noooorm√°lis gondolkod√°s elv√°rni olyasmit onnan ahova nem tett√ľnk?

Ma MO-n a szolg√°ltat√°s is kereskedelem egy f√©l r√©sze mert a haszn√°latba helyez√©st m√°r nem v√°llalj√°k a sok b√≥vlira de a tart√≥s(?) fogy.cikkekre se. Hazaviszik oszt sz√≥rakozzon vele a vev√Ķ a l√© a l√©nyeg amit m√°r kiperk√°lt √©rte.

√Čs minden szinten ez a csin√°ld magad b√ľrokr√°cia van.
#116 | Renegat - 2015.01.16. 20:39:23
Elt√©rve az oldal aktu√°lis t√©m√°j√°t√≥l p√°r sor erej√©ig el√Ķhuzakodn√©k r√©gebben √°ltalam sokat emlegetett term√©szetes csodagy√≥gyszerrel, az orvosi Cannabis kivonattal.Egy most megjelent cikk kapcs√°n √ļjra el√Ķker√ľlt, rendk√≠v√ľl pozit√≠v meg√≠t√©l√©s mellett.Lehet, hogy valakinek ez lehet az utols√≥ kapaszkod√≥ "szalmasz√°l" az √©letben marad√°shoz.

R√©szlet a cikkb√Ķl:

A gyógyítás jelensége

"A Kannabisz sz√©les k√∂r√Ľ ter√°pi√°s felhaszn√°l√°sa a r√°kt√≥l az asztm√°ig, a degenerat√≠v idegrendszeri betegs√©gekt√Ķl az autoimmun rendelleness√©gekig eg√©szen elk√©peszt√Ķ. T√∂bb amerikai √°llamban elismert m√°r j√≥t√©kony gy√≥gy√≠t√≥ hat√°sa √©s ez√©rt bizonyos √°llamokban az orvosi Kannabisz el√©rhet√Ķ gy√≥gy√°szati c√©lokra. √ćgy van ez m√°r j√≥ p√°r orsz√°gban, a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl: Ausztri√°ban, Sv√°jcban, Spanyolorsz√°gban, Portug√°li√°ban, Belgiumban, Hollandi√°ban, Peruban vagy √©pp Mexik√≥ban, Kanad√°ban, Csehorsz√°gban, Franciaorsz√°gban √©s Izraelben is. Horv√°torsz√°g most k√©sz√ľl elfogadni haszn√°lat√°t. Szomor√ļ, hogy Magyarorsz√°gon a kannabisz m√©g mindig illeg√°lis, a rengeteg gy√≥gyerej√©t bizony√≠t√≥ tanulm√°ny √©s sz√°mos m√©g az orvosoknak is "csod√°ba ill√Ķ" tanulm√°ny ellen√©re is. Washington √©s Colorado √°llamok a kannabisz haszn√°lat√°t szabadid√Ķs tev√©kenys√©gekre is elfogadt√°k."

Nem a baba volt a csoda, hanem a Kannabisz kivonat gyógyhatása.

http://naturahire...csodababa/

Kapcsolódó linkek:

http://www.natura...tient.html

http://naturahire...irek.hu%29

http://ckmagazin....ia-helyett

http://www.medicc...t=hemp-oil

http://www.tenyek..._rakot.htm

...és még sorolhatnám.
#117 | Hegel - 2015.01.16. 23:35:52
√Črdekes √Čn is egy term√©szetes gy√≥gym√≥ddal foglalkoz√≥ oldalon bogar√°szok.
De ez is ott volt:
II. Pius p√°pa Hunyadi J√°nos sereg√©nek vil√°gjelent√Ķs√©g√Ľ n√°ndorfeh√©rv√°ri diadala ut√°n (1456) √≠rja III. Frigyes cs√°sz√°rhoz k√ľld√∂tt level√©ben:
"Magyarorsz√°g a kereszt√©nys√©g pajzsa √©s a nyugati civiliz√°ci√≥ v√©d√Ķje."

V. Miklós pápa 1449-ben, III. Callixtus pápa 1455-ben:

"A Kereszt√©nys√©g v√©d√Ķ pajzsa" c√≠mmel t√ľntette ki Magyarorsz√°got.

Napol√©on Bonaparte 1809-ben √≠rta hozz√°nk magyarokhoz int√©zett ki√°ltv√°ny√°ban a gy√Ķri csata el√Ķtt:

"Dics√Ķ sz√°rmaz√°stok r√©gis√©g√©vel m√©lt√°n b√ľszk√©lkedhettek..."

√Čs ezt a napoleoni mond√°st k√©ne √°lland√≥an mondogatni nem pedig a t√∂rt√©nelm√ľnk elsikkaszt√°s√°t...

K√ľl√∂nben ak√°r nyugat ak√°r a felt√Ķrekv√Ķ hatalmak k√∂sz√∂n√©s helyett hogy akkor nem t√∂r√∂k uralom k√∂vetkezett nyugaton elpusztit√°sunkkal h√°l√°lj√°k meg... Elgondolkodom vajjon √©rdemes volt e?
#118 | Hegel - 2015.01.16. 23:38:46
Renegat Késmárki László oldala https://www.faceb...ar?fref=nf Igen érdekes természetgyógyászati alapokkal ismerteti meg az embereket cikkeivel könyveivel.

Olyan √©rz√©sem van mikor olvasgatom hogy valami keleti kolostorb√≥l ker√ľlt ide...m√©g nem hallottam eddig r√≥la.Grin
#119 | Renegat - 2015.01.17. 00:29:27
Hegel! Le akartam menteni az √°ltalad aj√°nlott nagyon √©rdekes facebook-os oldalt, de visszariadtam a terjedelmes anyag√°t√≥l, k√©t nap is kev√©s lenne lement√©s√©hez.Az√©rt az √©rdekesebb r√©szeket leszedem, de ilyenkor mindig az jut eszembe, mi lesz ha k√©s√Ķbb nem lesz el√©rhet√Ķ a sok kihagyott oldal √©s k√©s√Ķb√°nat, mi√©rt nem mentettem le azokat is id√Ķben.
Az el√Ķz√Ķ aj√°nl√°sod innen sz√°rmazik tal√°n:

http://joportal.h...admore=110

Ez tetszett, jót is mosolyogtam magamban:

http://www.tudato...r%C3%A1dzs
#120 | Hegel - 2015.01.17. 13:25:06
Renegat sok ir√°st lementettem kil√©pve az oldalakra az adott linkeken, ha adsz egy mailcimet szivesen √°tk√ľld√∂m a lement√©seket.Volt ahol a k√©ztart√°sokr√≥l a k√©pek copizhatatlan voltak, az √©bredez√Ķk c linken f√Ķleg az a enigm√°s Sz√°raz Gy√∂rgy√©... b√°rhogy is √ľgyeskedtem de nagyon sok megvan m√°s oldalakr√≥l....

Igen kiv√°nt t√ľrelmetSmile

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum