NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  H√°tsz√©llel a szakad√©kba...
H√°tsz√©llel a szakad√©kba...Ami nem megy, ne er√Ķltess√ľk... T√ľntetgetn√©nk az Orb√°n-rezsim ellen, de m√©g a legtudatlanabb, legmaradibb ember is k√∂p egyet, ha Gyurcs√°ny neve ker√ľl sz√≥ba, √©s v√©g√ľl is ez a c√©l. Sikertelen megmozdul√°sokat er√Ķltet√Ķ magatart√°suk c√©ltalan, mert b√°r az emberek Orb√°nt is ut√°lj√°k, Gyurcs√°nyt, Bajnait m√©g jobban. Ebb√Ķl nem lesz szimp√°tia. Sikeresen leamortiz√°lt√°k a szocializmus eszm√©j√©t, √©s a b√°lv√°nyozott "j√≥l√©ti kapitalizmusr√≥l" kider√ľlt, hogy ugyan volt ilyen nyugaton, de nek√ľnk m√°r nem maradt bel√Ķle, ahogy a harmadik gyereknek is m√°r csak az apja... jutott. De k√∂zr√∂hej t√°rgy√°t k√©pezik a m√©di√°ban nyilatkoz√≥, √∂njel√∂lt √©s "hivat√°sos" politol√≥gusok agymen√©sei is, ahogy az √©v√©rt√©kel√Ķ "politikusok" pof√°tlan √°ll√≠t√°sai. Az orsz√°g k√©t r√©szre szakadt. Egyik fel√©n a helyzetr√Ķl tudom√°st sem venni akar√≥k, h√°tuk m√∂g√∂tt a m√©dia, az illegitim "korm√°ny", az "ellenz√©k", √©s nyugati megt√©veszt√©s a hazugs√°gaival, a m√°sikon a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt keresg√©l√Ķk, akiket m√©g a keleti m√©dia k√∂nt√∂rfalaz√°sa is pr√≥b√°l a szakad√©k fel√© tasz√≠tani.


Bizonyos emberek naivit√°sa hat√°rtalan, akik m√©g hisznek az "ugyanazon az oldalon egym√°s ellen harcol√≥" feleknek, az USA √©s csatl√≥sai √©s a kelet b√°bjainak "√Ķszinte" egym√°s elleni harc√°ban. "Gy√Ķztes" csak egy lehet √©s vesztes mindig a megvezetett √©s felhaszn√°lt kisember, akit√Ķl elveszik √∂r√∂ks√©g√©t, j√∂v√Ķj√©t, hit√©t, √©let√©t √©s √©letter√©t. Ez ut√≥bbiak legt√∂bbj√©nek meg sem fordul a fej√©ben, hogy a "kommunista K√≠na" hogyan lehet egyszerre kommunista √©s t√Ķk√©s milli√°rdosok gy√ľlekezete, vagy mi a k√ľl√∂nbs√©g Oroszorsz√°g nagy hatalm√ļ √©s vezet√Ķ oligarch√°ja Putyin √©s a nyugati bank√°rkaszt h√°tt√©rhatalmi er√Ķi k√∂z√∂tt. A v√°laszt ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√°r mindenki azonnal tudn√°: SEMMI.


A "ki √≠g√©r t√∂bbet az emberis√©gnek" licit√°l√°sban legt√∂bbeknek el√©g, hogy Oroszorsz√°g t√°mogatja Luhanszk √©s Donyeck honv√©d√Ķ h√°bor√ļj√°t, mintegy m√©zesmadzagot benyelve, csal√©tekk√©nt (l√°sd Izlandot is), amit Hruscsov √©s f√Ķn√∂kei m√°r 1954. el√Ķtt megterveztek. 2015. janu√°r 1. nagy nap egyesek szem√©ben, mert a doll√°r (vele egy√ľtt az eur√≥ √©s forint) hal√°l√°t jelent√Ķ Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ megkezdte hivatalos √©s a tagorsz√°gai sz√°m√°ra k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ m√Ľk√∂d√©s√©t. Az eredm√©nyek√©nt gyorsan megjelen√Ķ nyugati szuper majd hiperinfl√°ci√≥n ugyanazok fognak nyerni, akik gondosan megtervezt√©k √©s k√∂z√∂sen kivitelezt√©k a doll√°r hal√°l√°t, mert a p√©nz csak egy relat√≠v √©rt√©kkel b√≠r√≥ m√©r√Ķ -√©s csereeszk√∂z, de a vagyon birtokl√°sa biztos√≠tja a hatalmat, ami nem m√©rhet√Ķ p√©nzben. A "hiteless√©g l√°tszat√°nak" fenntart√°sa √©rdek√©ben semmi sem dr√°ga. Az Amerika √°ltal kier√Ķszakolt olaj√°rcs√∂kkent√©s nagyj√°b√≥l hasonl√≥ egyen√©rt√©kkel rendelkezik a 9/11-es esem√©nyek ut√°ni "terrorizmus elleni harcra" val√≥ hivatkoz√°ssal. Pedig az emberek j√≥l tudj√°k, hogy a terrorista t√∂meggyilkosok a parlamentekben, szen√°tusokban, korm√°nyokban √ľlnek v√©grehajt√≥kk√©nt, √©s m√∂g√∂tt√ľk ott sorj√°znak a h√°tt√©rhatalom b√°bmesterei.

Az olaj√°rcs√∂kken√©s j√≥ lehet√Ķs√©g a "nagyhalaknak", hogy felzab√°lj√°k a "kishalakat", vagyis a kisebb olajt√°rsas√°gokat, mik√∂zben ezen "k√°rvallottak" dolgoz√≥i mellett a j√°rul√©kos iparb√≥l √©l√Ķk is utc√°ra ker√ľlnek. Sohasem fognak megtelni a FEMA t√°borok, ha nem n√∂vekszik a munkan√©lk√ľlis√©g √©s a nyomor. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ is a szabad munkaer√Ķ √°raml√°st t√°mogatja, ezzel biztos√≠tva, hogy kialakuljanak az EU-ban √©s az USA-ban m√°r "megszokott" faji egyenl√Ķtlens√©gek, melyek v√©ge mindig az, hogy a be√°raml√≥ olcs√≥bb munkaer√Ķ devalv√°lja a helyi munkaer√Ķt. A folyamat v√©g√©re Afrik√°ban fogj√°k betan√≠tani a kitelep√≠tett gy√°rakban ban√°n√©rt dolgoz√≥ majmokat, mik√∂zben a "munka n√©lk√ľl szerzett alapj√∂vedelem" helyett "v√©letlen√ľl" g√©nspecifikus j√°rv√°nyok √©s katonai diktatt√ļr√°k felezik majd negyedelik a tags√°g n√©pess√©g√©t, "id√Ķlegesen megoldva az eloszt√°si k√©rd√©seket".


Ilyenkor √©v elej√©n, szok√°s m√©rleget vonni az elm√ļlt √©v t√∂rt√©n√©sei felett. Illik szidni az illegitim helytart√≥ korm√°nyt, amely t√∂rv√©nyeivel, √ļjabb √©s √ļjabb sarcaival seg√≠t be a vele egy k√∂vet f√ļj√≥ "ellenz√©knek" √©s nyugati orsz√°gellenes √©rdekk√∂r√∂knek, indokot teremteni a "l√°zad√°shoz", amit v√©rbe fojthat az idecs√Ķd√≠tett idegen hader√Ķ, mert a forgat√≥k√∂nyv szerint fel kell l√°z√≠tani a n√©pet, hogy polg√°rh√°bor√ļkat lehessen kirobbantani Eur√≥p√°ban. Magyarorsz√°g eset√©ben ez k√ľl√∂n√∂sen vissz√°s, mivel ahogy a kelet, √ļgy a nyugat is j√≥l tudja, hogy Magyarorsz√°gon 70 √©ve hatalombitorl√≥ "korm√°nyok" k√∂tnek nemzetk√∂zi egyezm√©nyeket, hoznak t√∂rv√©nyeket, keleti -√©s nyugati szok√°sgyakorlata szerint, √©s csalj√°k el a v√°laszt√°sokat. Az alig 15%-os t√°mogatotts√°g√ļ FIDESZ-KDNP mes√©ben sem l√©tez√Ķ k√©tharmad√°val szolg√°lja ki kelet, nyugat √©s "d√©l" √©rdekeit. A Jobbik m√©g kisebb t√°mogat√°ssal k√©sz√ľlne fel a "korm√°nyz√°sra", b√°r senki sem eml√≠tette, hogy a FIDESZ-KDNP-rezsim buk√°sa eset√©n is egy csal√°son alapul√≥ v√°laszt√°si rendszer szerint osztan√°k sz√©t √ļjabb √©hes farkasoknak a k√∂zvagyont √©s ad√≥bev√©teleket "p√°rtalapon". √Čs miben rem√©nykedik a liber√°lis tolvajok gy√ľlekezete? Abban, hogy 1956-hoz hasonl√≥an, k√°d√°ri mint√°ra Gyurcs√°ny majd n√©h√°nyadmag√°val √©s 2%-nyi fizetett szimpatiz√°nssal beh√≠vja a teljes NATO-t, az EU csend√Ķrs√©get √©s az amerikai hader√Ķt.


De mi lesz, ha az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ az elk√∂vetkezend√Ķ h√≥napokban maga al√° gy√Ľri Eur√≥p√°t √©s az USA-t, vezet√Ķ szerepet elfoglalva a nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°ban, az SDR-ben? Kazahszt√°nban a "Mindent l√°t√≥ Szem", az NWO nyomor√©k c√≠mer√°llata m√°r lepet√©zett (Link). Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥pa v√©res harcok sor√°n ism√©telten oroszorsz√°gi √©s izraeli zsid√≥ oligarch√°k martal√©k√°v√° v√°lik (ahogy eddig is) √©s a sz√©tszakadt Eur√≥pa Lisszaboni EU-ja √°tadja a hely√©t hadsz√≠nt√©rk√©nt, mert az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se 50-50-50" c√©lkit√Ľz√©sei szerint 50%-os l√©tsz√°mcs√∂kkent√©snek kell 2050-ig megval√≥sulnia. Az USA is teljes√≠ti a "kv√≥t√°t", az infl√°ci√≥ j√≥ alkalom lesz a lakoss√°g GMO-s √©lelmiszerekkel t√∂rt√©n√Ķ megm√©rgez√©s√©re, t√∂megpuszt√≠t√≥ k√©nyszerolt√°sok √°ltal√°nos bevezet√©s√©re, mesters√©gesen l√©trehozott j√°rv√°nyokra hivatkozva. A "hadik√∂lts√©gvet√©s" mindent elb√≠r. A marad√©k lakoss√°g, ha √©lni akar, k√©t dolgot tehet. Vagy katon√°nak, b√©rgyilkosnak √°ll, vagy lem√©sz√°rolja elnyom√≥it. Ez ut√≥bbi eset√©ben az amerikai ter√ľleten begyakorolt orosz-k√≠nai "katasztr√≥faelh√°r√≠t√°si gyakorlat" leple alatt a "korm√°nyzat" seg√≠ts√©get kap a "l√°zad√°s" lever√©s√©hez, mert a "N√©pi K√≠na" val√≥j√°ban az egyik legrohadtabb kapitalista terrorrendszer, √©s a "j√≥s√°gos √©s embers√©ges" Oroszorsz√°got is oligarch√°k uralj√°k, √©l√ľk√∂n Putyinnal, mint leggazdagabb oligarch√°val.


Orb√°n, de mostan√°ban egyre gyakrabban Putyin is "√ļj vil√°grendr√Ķl" besz√©l, b√°r Putyin m√°r "Szovjetuni√≥r√≥l" is √°lmodik. A kett√Ķ v√©geredm√©nyben ugyanaz. Egy olyan terrorrendszer, amelyben a korl√°tlan hatalom r√©muralma k√©nye-kedve szerint cs√∂kkenthet vagy n√∂velhet l√©tsz√°mot, kord√°ban tartatva a nemzetekkel egym√°st, mint Szt√°lin idej√©ben, de ez a "c√©l" m√©g messze van, viszont helyesen ismert√©k fel, hogy csak heterog√©n √∂sszet√©tel√Ľ n√©pess√©csoportokat lehet egym√°sra usz√≠tani. Ez√©rt fontosak a nemzetek, nemzet√°llamok, etnikai k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gek, mert a homog√©n √∂sszet√©tel hamar√°bb lehet√Ķv√© teszi az √∂sszefog√°st. Jelenleg folyamatosan sz√Ľk√≠teni kell a potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķ gazdas√°gi szerepl√Ķk l√©tsz√°m√°t is. Putyin a ciprusi bankcs√Ķd-csal√°ssal t√∂bb, mint 180 oligarch√°j√°t√≥l szabadult meg a Bilderberg seg√≠ts√©ggel. Ukrajn√°ban elt√Ľnt a teljes Janukovics-f√©le "oligarcha csapat". Az USA-ban egyre nagyobb c√©gek fuzion√°lnak, vagy mennek cs√Ķdbe, v√°s√°rolj√°k fel √Ķket m√©g nagyobb c√©gek, √©s felv√°s√°rl√≥k k√∂z√∂tt mindig szerepelnek a Bilderberg Group legfels√Ķ ir√°ny√≠t√°s√°ba tartoz√≥ kl√°nok.

A vil√°g legkorruptabb, legaljasabb vezet√©s√©vel rendelkez√Ķ orsz√°gai k√∂z√∂tt szerepel az az USA is, amelyik korrupci√≥s v√°dakat fogalmaz meg a hasonsz√Ķr√Ľ Orb√°n-rezsimmel szemben. Ak√°rhogy is n√©zz√ľk, Orb√°n zsin√≥rjait a korrupci√≥ √Ķsi f√©szk√©b√Ķl, Nagy Britanni√°b√≥l √©s Izraelb√Ķl, a legkorruptabb orsz√°g c√≠met b√ľszk√©n viselhet√Ķ Oroszorsz√°gb√≥l, a "nagy√ľzemi" √©s cs√ļcstechnika alkalmaz√°s√°val t√∂k√©lyre fejlesztett csal√°s √©s korrupci√≥ haz√°j√°b√≥l, az USA-b√≥l r√°ngatj√°k a legintenz√≠vebben, b√°r Orb√°n (Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcs√°ny, Bajnai) egyikkel sem volt "sz√Ľkmark√ļ". A Rothschildok nyelt√©k be a k√∂zelm√ļltban az IMF-en √©s a Vil√°gbankon kereszt√ľl a magyar nyugd√≠jkassza 2130 milli√°rdj√°t, de 1989-√≥ta a sok t√≠zezer milli√°rd ellopott k√∂zvagyon jelent√Ķs r√©sz√©t, 4-5 milli√≥ koldus orsz√°g√°v√° t√©ve haz√°nkat, √©s a nyilv√°noss√°gra hozott terveik szerint ez m√©g messze nem el√©g sz√°mukra.


A "demokr√°ci√°hoz" mind√∂ssze az kellene, hogy a vil√°g √∂sszes orsz√°g√°ban visszah√≠vhat√≥ √©s sz√°mon k√©rhet√Ķ k√©pvisel√Ķk k√©pviselj√©k v√°laszt√≥ik akarat√°t, amit bels√Ķ √∂sszefon√≥d√°sok eset√©n k√ľlf√∂ldi seg√≠ts√©g ig√©nybev√©tel√©vel is fel lehetne sz√°molni. Ha nincs k√ľlf√∂ldi befektet√©s, k√ľlf√∂ldi √©rdekek miatt korrump√°lhat√≥ politikusok, k√∂zszolg√°k sem lenn√©nek. Ha nincsenek "k√ľlf√∂ldi bankok", idegen √©rdekelts√©gek sem sz√≥lhatn√°nak bele a korm√°nyz√°sba, egyes orsz√°gok befektet√©seibe, k√ľl√∂nben sincs sz√ľks√©g bankokra, csak egy nemzeti fejleszt√©si alapra A "b√©k√©tlenked√Ķ n√©pekkel"(?), legyen az h√°rom fej√Ľ, szemtengelyferd√ľl√©se, gluk√≥z-√©rz√©keny, emp√°tiahi√°nyos, pedig √ļgy kell b√°nni, ahogy meg√©rdemlik. Embers√©g csak embereknek j√°r... Boldog √öj√©vet az EMBEREKNEK! Nem lenn√©k konzekvens, ha elfelejten√©m megeml√≠teni, hogy az emberek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge nem akar harcolni eddigi kifoszt√≥i √©rdekei√©rt. Az eg√©sz patk√°nyhorda v√©kony j√©gen t√°ncol √©s alattuk a borotva √©le. Ha elcs√ļsznak, lila sz√°j√ļ felpuffadt v√≠zihullak√©nt v√°gj√°k darabokra a "b√Ľneik mell√©kterm√©kei". Ha t√Ķl√ľk, √©s kiszolg√°l√≥ikt√≥l f√ľggetlen energi√°nk lesz, v√©g√ľk, ha az "emberek" v√©gre k√©pesek lesznek haszn√°lni vel√ľk sz√ľletett tudatel√©r√©s√ľket, v√©g√ľk. Ha csak egy ember j√∂n, aki az "emberek" k√∂z√∂tti kapcsolat l√©trehoz√°s√°ra k√©pes, v√©g√ľk... √Čs v√©g√ľl, beavatkoz√°s n√©lk√ľl is v√©g√ľk, mert nem k√©pezik az emberis√©g r√©sz√©t. Egy √©l√Ķ szervezet vagy elpusztul, vagy elpuszt√≠tja fert√Ķz√©s√©t...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#101 | piskota - 2015.01.14. 10:02:21
Bátorkodtam írni, hogy több-tízezer ember gondolkodását befolyásolhattam.., lehet, hogy szerényen fogalmaztam...
A mai napig is keresem az eszmecsere lehet√Ķs√©g√©t az emberekkel, vagy √©ppen kiprovok√°lom...
√Čletem folyam√°n m√≥dom volt nagyobb k√∂z√∂ss√©gek el√Ķtt is besz√©lni k√∂zvetlen√ľl...
M√°r ez is b√Ķven lefedi a felvetett "t√∂bb-t√≠zezer" sz√°mot.., de...
Valamikor, hajnalok hajnal√°n, meggondolatlanul, a Kossuth-r√°di√≥nak k√©t √©l√Ķad√°sos m√Ľsora is volt...
Neh√©z volt beker√ľlni, kitart√°s, pr√≥b√°lkoz√°s k√©rd√©se volt, nekem el√©g sokszor siker√ľlt... Minden bizonnyal alaposan hozz√°j√°rultam, mivel √©ppen el√©g mondanival√≥m volt, hogy az ilyen el√Ķ ad√°sokat, sajnos, megsz√ľntett√©k.
B.Gy. frissen, √ľd√©n szerkesztett "Besz√©lj√ľk meg..." m√Ľsor√°ban, tal√°n m√°r m√°snap, sor ker√ľlt a 9/11 t√°rgyal√°s√°ra, hiszen a hiszt√©ria fokoz√°sa els√Ķrend√Ľ feladat volt...
Nos, akkor, √©s ott, a Kossuth-r√°di√≥ √©l√Ķ ad√°s√°ban vetettem fel: hogy az els√Ķ h√≠rad√°sok ak√°r 15 ezer halottr√≥l besz√©ltek, melyhez k√©pest...
Elmondhattam, hogy sz√≠vesen olvasn√°m annak a t√∂bb-ezer zsid√≥nak a MES√ČJ√ČT, akik megjelen√©s√©hez a munkahelyen ak√°r √≥r√°t is lehetett volna igaz√≠tani, s most m√©gis igaz√°n "szerencs√©sen" t√ļl√©lt√©k.., utalva a lehets√©ges elk√∂vet√Ķkre...
Gondolom, az elhangzottakra, akár egy-két ember is felkaphatta a fejét...
Az igazs√°ghoz tartozik, hogy a nagyszer√Ľ B.Gy. alaposan visszav√°gott, visszak√©rdezett, hogy ugyan honnan tudom, hogy zsid√≥k voltak a megmenek√ľltek...
Tényleg, honnan is tudhattam volna...

K√≠s√©rt a m√ļlt, a p√°rhuzam...
A p√°rizsi esem√©nyek els√Ķ komment√°rj√°t k√∂vettem el itt a honlapon:

#27 | piskota - 2015.01.07. 19:19:25
Kivéve a gyevi bírót!
http://vs.hu/koze...
Majd aztán tovább lehet rezegni.., de képtelen vagyok elmenni az események mellett...
1956, provok√°ci√≥s mer√©nylet Magyarorsz√°g ellen, a Szuezi-akci√≥, kaland √©rdek√©ben, √°ldozatul dobva a magyar lakoss√°got a f√∂l√©nyes szovjet katonai er√Ķnek...
Említhetnénk az iraki atombomba regéjét, említhetnénk a 9/11-et, szinte minden napra jut, jutott valami hamisság, hazugság!
Most itt van a párizsi esemény, az ártatlanoknak tragédia!
Megtervezett, kiszámított akció volt! A végrehajtók szándékosan demonstrálták valós, vagy hamis muzulmán voltukat...
Provokáció provokáció hátán...
Amerik√°ban is minden mer√©nyletet elk√∂vettetnek, csakhogy valamik√©pp kicsavarj√°k a fegyvert a lakoss√°g kez√©b√Ķl, hogy v√©gre hasznosulhassanak a Fel√©p√≠tett FEMA-t√°borok, elfogyjanak a felhalmozott kopors√≥hegyek...
Tulok-Laci éppen eleget elemezte ezt a helyzetet...
Tal√°n a t√∂bbs√©gnek, legal√°bb is sejthet√Ķ, kinek is az √©rdek√©ben t√∂rt√©ntek az esem√©nyek...
Beérett, érik a Merkel-merénylet Európa ellen...
Gyz
...na, lehet tov√°bb merengeni!

A történtek ismét igazolni látszanak.
Gyz
#102 | Renegat - 2015.01.14. 21:42:59
A Francia Nemzeti Front (Front National) - mint a francia ellenz√©k euroszkeptikus √©s bev√°ndorl√≥ellenes leger√Ķsebb p√°rtj√°nak vezet√Ķje - Marine LePen ki akarja menteni Franciaorsz√°got az EU "b√∂rt√∂n√©b√Ķl". Nyilatkozat√°ban kifejti n√©zeteit, vissza k√≠v√°nja √°ll√≠tani Franciaorsz√°g nemzeti szuverenit√°s√°t kil√©pve az EU-b√≥l is. Egy k√©rd√©s maradt nyitva, m√©gpedig az, hogy lesz-e neki el√©g ideje arra, hogy elk√©pzel√©seit a 2017-ben t√∂rt√©n√Ķ eln√∂kv√°laszt√°son megval√≥s√≠tsa. Az id√Ķt√©nyez√Ķ az el√Ķbb-ut√≥bb bek√∂vetkez√Ķ Kelet-Nyugat h√°bor√ļj√°nak idej√©t jelenti.

szabadriport.files.wordpress.com/2015/01/marine-le-pen.jpg


https://www.youtu...33t4#t=274

https://szabadrip...ol-minket/


*****************

- Elkezd√Ķd√∂tt a Nyugat ny√≠lt beavatkoz√°sa Szerbia bel√ľgyeibe is -

Aleksandar Vucic, Szerbia miniszterelnöke nem akar a Nyugat "lótifutija" és "Bólogató Jánosa" lenni.

https://szabadrip...biaban-is/
#103 | piskota - 2015.01.15. 01:25:46
A francia, p√°rizsi esem√©nyek Eur√≥p√°ba helyezve v√°lik valami eg√©szen elk√©peszt√Ķen √©lvezhet√Ķv√©!
A teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl, m√°r csak az√©rt is, mert egy√©bk√©nt komoly, tanulm√°ny-szint√Ľ elemz√©st ig√©nyelne a jelen helyzet, de nem m√©lyedn√©k bele...
Maradok az események felszínén...
Az vitathatatlan, hogy Marine LePen √©s p√°rtja a Francia Nemzeti Front egy√©rtelm√Ľen profit√°lni fog...
M√°r er√Ķsen k√∂rvonalaz√≥dik az is, hogy Eur√≥pa ebben a k√∂rben nem fogja az USA szervilis, zsid√≥-h√Ľ, kritika-n√©lk√ľli elj√°r√°s√°t k√∂vetni.., egyenl√Ķre m√©g a toj√°sban marad az eur√≥pai egys√©gfront a muszlimok ellen...
Ez r√°k√©nyszer√≠theti Izraelt egy j√≥val er√Ķsebb, tragikusabb provok√°ci√≥ v√©grehajt√°s√°ra...
Marine LePen er√Ķs√∂d√©se Angli√°nak is h√°tr√°nyos!
Míg Anglia az EU zsarolásának szándékával lebegteti az EU-ból való kilépést, addig ez LePen politikájának meghatározó talpköve...
Ezen kereszt√ľl mintegy kioltja /interferencia jelens√©ge/ az angol zsarol√°st...
Ebbe a k√©rd√©sk√∂rbe tartozik Merkel√©k, id√°ig bl√Ķfnek bizonyult, m√°rka visszahoz√°si latolgat√°sa, ami szint√©n a britek f√©ken-tart√°s√°t szolg√°lja...
A zsid√≥ m√©dia most, -most is- az usz√≠t√°ssal, a gy√Ľl√∂letkelt√©ssel van elfoglalva, mint mindig...
Valamiért Jörg Haider neve is felötlött...
Van min elgondolkodni...
Gyz
#104 | Tulok - 2015.01.15. 06:06:43
A francia esem√©nyek csak a kezdetet jelentik. Eur√≥pa kiv√©gz√©s√©nek kezdet√©t, mert a haldokl√≥ hal√°l√°t sem tudj√°k m√°r kiv√°rni. A doll√°r √∂sszeoml√°sa am√ļgy is kiv√©gezte volna az EU-t, de tagorsz√°gait a felboml√°s ut√°n egyenk√©nt kellene kiv√©reztetni, ami √∂sszefog√°st eredm√©nyezne. Addig kell megszerezni az ir√°ny√≠t√°st, ameddig az √°rul√≥ EU "ir√°ny√≠t√°s" m√©g el tudja adni...
#105 | piskota - 2015.01.15. 10:48:09
Tulok Laci!
Folyamatr√≥l besz√©l√ľnk...
Sajn√°latosan keser√Ľ, de Anglia, a brit birodalom az elm√ļlt 5-700 √©vben meglehet√Ķsen f√©nyes √°ll√≥csillagnak bizonyult Eur√≥pa eg√©n... A t√∂rt√©nelmi esem√©nyek ezt igazolj√°k...
Az anyag hatalmas volta miatt, megint csak fel√ľletesen utalhatok a t√∂rt√©nelemre, a franci√°kkal folytatott sorozatos h√°bor√ļkra (100 √©ves h√°bor√ļ, az "Orl√©ans-ii Sz√Ľz"Wink, a spanyolokkal t√∂rt√©nt gy√Ķztes vet√©lked√©sre, N√©met-Alf√∂ld, Hollandia is eml√≠t√©sre m√©lt√≥, vagy a nap√≥leoni h√°bor√ļk, az oroszok, poroszok bevon√°sa, a Szent Sz√∂vets√©g, √©rdekes t√∂rt√©nelmi sz√≠nfolt a koal√≠ci√≥s Krimi-h√°bor√ļ, a volt sz√∂vets√©ges oroszok ellen, vagy ak√°r a "Bokszer-l√°zad√°s" lever√©se, leveret√©se, a lista nem is teljes, m√©g akkor sem, ha √°ltal√°noss√°gban megeml√≠tj√ľk Amerik√°t, a gyarmati h√°bor√ļkat...
-és akkor még jött a perfid Anglia gyalázatos XX. századi szereplése, melynek gyalázatát sikeresen átmentették a XXI. századra is...
Sok a napi tennivalom, Isten√ľnk aj√°nd√©k√©t, a j√≥ id√Ķt musz√°j kihaszn√°lnom, de ha lesz id√Ķm, s hangulatom, tal√°n visszat√©rek m√©g a perfid Anglia XX.-XXI. sz√°zadi mocskos szerep√©re, szerep j√°tsz√°s√°ra... "Angli√°nak √©rdekei vannak..."
Gyz
#106 | Hegel - 2015.01.15. 17:21:40
Angli√°ban sz√©kel a roschild h√°z √©s √∂k a jezsuit√°k bak√°rjaik. igy gondolom.M√°r a 1000 √©vek el√Ķtt √Ķk furt√°k be magukat minden √°llamszervez√Ķd√©sbe, √Ķk ir√°nyitott√°k p√©nz√ľkkel a t√∂r√∂k √©s egy√©b h√°burukat..s√Ķt r√°juk fogom azt is amir√Ķl sejtelmem sincs.
#107 | Renegat - 2015.01.15. 22:06:06
V√©letlen√ľl akadtam r√°, r√°ad√°sul az "Index"-en √©s ki is akadtam t√Ķle. Az √°llam sz√©p lassan ki akar vonulni az alapell√°t√°s√ļ szoci√°lis gondoz√°sb√≥l is. Erre ugyeb√°r, m√°r nem maradt keret√ľk, de m√°s h√ľlyes√©gekre igen.
A r√°szorults√°gi k√ľsz√∂b√∂t pontoz√°ssal d√∂ntik el, mint a ded√≥ban.

"Seg√≠ts√©gre szorul√≥ id√Ķsek ezreit√Ķl veszi el a gondoz√°st a miniszt√©rium"

http://index.hu/b...egitseget/
#108 | Krisi - 2015.01.16. 00:27:31
" Hátszéllel a szakadékba..."?

Igen,

√©s a deviza alap√ļ forinthiteleseknek ezt a h√°tszelet a parlamentben √ľl√Ķ t√∂rv√©nyhoz√≥k adt√°k meg/adj√°k meg.

Hogyan és miképp?
A "forintosítással".

A forintosítás---,DE mi van a lepel alatt?

http://nemtartozu.../#more-531

Csakhogy:

"Att√≥l, hogy UFO k√∂zgazdas√°gtanon alapul a banki szerencsej√°t√©k, nek√ľnk sem, √©s a jogalkalmaz√°snak sem kell besz√°llnia az "itt a piros, hol a piros" j√°t√©kba.
Att√≥l, hogy bank az egyik szerz√Ķd√Ķ f√©l,
nem kell vakk√°, s√ľkett√©, √©s tehetetlenn√© v√°lni a t√°rgyal√≥ teremben senkinek.

M√©g akkor sem, ha a jogalkot√°s jog√°llami b√°tors√°ga √©s √©lesl√°t√°sa barna sz√≠nt hagyott a bankok √°rny√©k√°t√≥l a Tisztelt H√°z als√≥nem√Ľj√©n.

Azt moss√°k tiszt√°ra √Ķk........"

Tanulságos elemzés, -segíti a bajbajutott adósokat a tisztánlátásban -engem mindenképp.
S ha már tisztán látunk, a lehetséges megoldások is körvonalazódhatnak.

Sosem hittem volna azt,hogy
....a magyar nemzet szolg√°lat√°ra felesk√ľd√∂tt t√∂rv√©nyhoz√≥k,
.... a magyar nemzet,a saját választópolgáraik
H√ďH√ČRAI-v√° v√°lnak.
Ezek rosszabbak mint Haynau volt,
és az összes diktátor 1849 óta,...
...a banki csal√°st,
...a banki diktat√ļr√°t,

törvénybe iktatni...?

Ha NINCS TANK,akkor BANKKAL,
de... akkor is magyarellenesen...?

H√°t EMBEREK ezek, vagy CSAK annak L√ĀTSZ√ďDNAK ?
#109 | Renegat - 2015.01.16. 01:56:09
A Gazprom el√Ķzetes figyelmeztet√©s n√©lk√ľl 60 %-al cs√∂kkentette az Eur√≥pai Uni√≥ba t√∂rt√©n√Ķ g√°zsz√°ll√≠t√°s√°t.

Bulg√°ria, G√∂r√∂gorsz√°g, Maced√≥nia, Rom√°nia, Horv√°torsz√°g √©s T√∂r√∂korsz√°g eset√©ben teljesen le√°llt az Ukrajn√°n kereszt√ľli g√°ztranzit. Horv√°torsz√°gban csak az ipari √ľgyfeleket tudj√°k kiszolg√°lni, Bulg√°ri√°ban n√©h√°ny napra elegend√Ķ tartal√©kokkal rendelkeznek. Oroszorsz√°gb√≥l Ukrajn√°n kereszt√ľl √©rkez√Ķ g√°z mintegy 80 %-√°t az eur√≥pai uni√≥s orsz√°gok kapj√°k, amely eddig Ukrajn√°n kereszt√ľl √©rkezett. Ukrajna a teljes export√°lt g√°zmennyis√©g 3/5-√©t illeg√°lisan √©s folyamatosan megcsapolta.

Ezek ut√°n Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k tegnap megbesz√©l√©st tartott a Alekszej Millerrel, a Gazprom eln√∂k√©vel, ahol a tegnapi √ľl√©sen d√∂nt√©s sz√ľletett a g√°ztranzit cs√∂kkent√©s√©r√Ķl, am√≠g az Ukr√°n f√©l nem tiszt√°zza illeg√°lis g√°zv√©telez√©s√©t √©s fizet√©si k√∂telezetts√©g√©t. Ez azt is jelentheti, hogy n√©h√°ny √≥r√°n bel√ľl probl√©m√°k jelentkezhetnek az Eur√≥p√°nak ny√ļjtott g√°zell√°t√°sban.

http://www.dailym...raine.html

http://www.ac24.c...skych-zemi

****************

Utólag:

http://itar-tass....omy/771204
#110 | piskota - 2015.01.16. 10:52:32
A tegnapi valutakr√≠zis, a v√°rhat√≥ mai esem√©nyek fel√ľl√≠rj√°k gyenge hajland√≥s√°gomat, hogy az Anglia nev√Ľ szennyhalommal egy√°ltal√°n foglalkozzak...
El√©g volt az el√Ķzm√©nyekhez kapcsol√≥d√≥ b√ļrok elleni terror-h√°bor√ļ r√©szleteire gondolni, az √°ltaluk els√Ķk√©nt ott alkalmazott koncentr√°ci√≥s t√°borokra, majd az azt k√∂vet√Ķ vadul keresett h√°bor√ļs indok, a gazdas√°gilag er√Ķs√∂d√Ķ N√©metorsz√°g elleni h√°bor√ļhoz, hogy a lelki-tudati h√°nyinger fogjon el! S onnan m√©g milyen hossz√ļ az emberis√©g elleni b√Ľnlajstromuk ak√°rcsak a mai napig, s akkor m√©g nem is foglalkoztunk az er√Ķsen sejthet√Ķ, hasonl√≥an szennyes, hasonl√≥an mocskos, v√°rhat√≥ politik√°jukkal...
√ćgy most elrep√ľlt egy neh√©z k√Ķ.., √©s sok-sok magyar a csal√°dj√°val remegve figyeli rept√©t...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum