NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  H√°tsz√©llel a szakad√©kba...
H√°tsz√©llel a szakad√©kba...Ami nem megy, ne er√Ķltess√ľk... T√ľntetgetn√©nk az Orb√°n-rezsim ellen, de m√©g a legtudatlanabb, legmaradibb ember is k√∂p egyet, ha Gyurcs√°ny neve ker√ľl sz√≥ba, √©s v√©g√ľl is ez a c√©l. Sikertelen megmozdul√°sokat er√Ķltet√Ķ magatart√°suk c√©ltalan, mert b√°r az emberek Orb√°nt is ut√°lj√°k, Gyurcs√°nyt, Bajnait m√©g jobban. Ebb√Ķl nem lesz szimp√°tia. Sikeresen leamortiz√°lt√°k a szocializmus eszm√©j√©t, √©s a b√°lv√°nyozott "j√≥l√©ti kapitalizmusr√≥l" kider√ľlt, hogy ugyan volt ilyen nyugaton, de nek√ľnk m√°r nem maradt bel√Ķle, ahogy a harmadik gyereknek is m√°r csak az apja... jutott. De k√∂zr√∂hej t√°rgy√°t k√©pezik a m√©di√°ban nyilatkoz√≥, √∂njel√∂lt √©s "hivat√°sos" politol√≥gusok agymen√©sei is, ahogy az √©v√©rt√©kel√Ķ "politikusok" pof√°tlan √°ll√≠t√°sai. Az orsz√°g k√©t r√©szre szakadt. Egyik fel√©n a helyzetr√Ķl tudom√°st sem venni akar√≥k, h√°tuk m√∂g√∂tt a m√©dia, az illegitim "korm√°ny", az "ellenz√©k", √©s nyugati megt√©veszt√©s a hazugs√°gaival, a m√°sikon a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt keresg√©l√Ķk, akiket m√©g a keleti m√©dia k√∂nt√∂rfalaz√°sa is pr√≥b√°l a szakad√©k fel√© tasz√≠tani.


Bizonyos emberek naivit√°sa hat√°rtalan, akik m√©g hisznek az "ugyanazon az oldalon egym√°s ellen harcol√≥" feleknek, az USA √©s csatl√≥sai √©s a kelet b√°bjainak "√Ķszinte" egym√°s elleni harc√°ban. "Gy√Ķztes" csak egy lehet √©s vesztes mindig a megvezetett √©s felhaszn√°lt kisember, akit√Ķl elveszik √∂r√∂ks√©g√©t, j√∂v√Ķj√©t, hit√©t, √©let√©t √©s √©letter√©t. Ez ut√≥bbiak legt√∂bbj√©nek meg sem fordul a fej√©ben, hogy a "kommunista K√≠na" hogyan lehet egyszerre kommunista √©s t√Ķk√©s milli√°rdosok gy√ľlekezete, vagy mi a k√ľl√∂nbs√©g Oroszorsz√°g nagy hatalm√ļ √©s vezet√Ķ oligarch√°ja Putyin √©s a nyugati bank√°rkaszt h√°tt√©rhatalmi er√Ķi k√∂z√∂tt. A v√°laszt ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√°r mindenki azonnal tudn√°: SEMMI.


A "ki √≠g√©r t√∂bbet az emberis√©gnek" licit√°l√°sban legt√∂bbeknek el√©g, hogy Oroszorsz√°g t√°mogatja Luhanszk √©s Donyeck honv√©d√Ķ h√°bor√ļj√°t, mintegy m√©zesmadzagot benyelve, csal√©tekk√©nt (l√°sd Izlandot is), amit Hruscsov √©s f√Ķn√∂kei m√°r 1954. el√Ķtt megterveztek. 2015. janu√°r 1. nagy nap egyesek szem√©ben, mert a doll√°r (vele egy√ľtt az eur√≥ √©s forint) hal√°l√°t jelent√Ķ Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ megkezdte hivatalos √©s a tagorsz√°gai sz√°m√°ra k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ m√Ľk√∂d√©s√©t. Az eredm√©nyek√©nt gyorsan megjelen√Ķ nyugati szuper majd hiperinfl√°ci√≥n ugyanazok fognak nyerni, akik gondosan megtervezt√©k √©s k√∂z√∂sen kivitelezt√©k a doll√°r hal√°l√°t, mert a p√©nz csak egy relat√≠v √©rt√©kkel b√≠r√≥ m√©r√Ķ -√©s csereeszk√∂z, de a vagyon birtokl√°sa biztos√≠tja a hatalmat, ami nem m√©rhet√Ķ p√©nzben. A "hiteless√©g l√°tszat√°nak" fenntart√°sa √©rdek√©ben semmi sem dr√°ga. Az Amerika √°ltal kier√Ķszakolt olaj√°rcs√∂kkent√©s nagyj√°b√≥l hasonl√≥ egyen√©rt√©kkel rendelkezik a 9/11-es esem√©nyek ut√°ni "terrorizmus elleni harcra" val√≥ hivatkoz√°ssal. Pedig az emberek j√≥l tudj√°k, hogy a terrorista t√∂meggyilkosok a parlamentekben, szen√°tusokban, korm√°nyokban √ľlnek v√©grehajt√≥kk√©nt, √©s m√∂g√∂tt√ľk ott sorj√°znak a h√°tt√©rhatalom b√°bmesterei.

Az olaj√°rcs√∂kken√©s j√≥ lehet√Ķs√©g a "nagyhalaknak", hogy felzab√°lj√°k a "kishalakat", vagyis a kisebb olajt√°rsas√°gokat, mik√∂zben ezen "k√°rvallottak" dolgoz√≥i mellett a j√°rul√©kos iparb√≥l √©l√Ķk is utc√°ra ker√ľlnek. Sohasem fognak megtelni a FEMA t√°borok, ha nem n√∂vekszik a munkan√©lk√ľlis√©g √©s a nyomor. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ is a szabad munkaer√Ķ √°raml√°st t√°mogatja, ezzel biztos√≠tva, hogy kialakuljanak az EU-ban √©s az USA-ban m√°r "megszokott" faji egyenl√Ķtlens√©gek, melyek v√©ge mindig az, hogy a be√°raml√≥ olcs√≥bb munkaer√Ķ devalv√°lja a helyi munkaer√Ķt. A folyamat v√©g√©re Afrik√°ban fogj√°k betan√≠tani a kitelep√≠tett gy√°rakban ban√°n√©rt dolgoz√≥ majmokat, mik√∂zben a "munka n√©lk√ľl szerzett alapj√∂vedelem" helyett "v√©letlen√ľl" g√©nspecifikus j√°rv√°nyok √©s katonai diktatt√ļr√°k felezik majd negyedelik a tags√°g n√©pess√©g√©t, "id√Ķlegesen megoldva az eloszt√°si k√©rd√©seket".


Ilyenkor √©v elej√©n, szok√°s m√©rleget vonni az elm√ļlt √©v t√∂rt√©n√©sei felett. Illik szidni az illegitim helytart√≥ korm√°nyt, amely t√∂rv√©nyeivel, √ļjabb √©s √ļjabb sarcaival seg√≠t be a vele egy k√∂vet f√ļj√≥ "ellenz√©knek" √©s nyugati orsz√°gellenes √©rdekk√∂r√∂knek, indokot teremteni a "l√°zad√°shoz", amit v√©rbe fojthat az idecs√Ķd√≠tett idegen hader√Ķ, mert a forgat√≥k√∂nyv szerint fel kell l√°z√≠tani a n√©pet, hogy polg√°rh√°bor√ļkat lehessen kirobbantani Eur√≥p√°ban. Magyarorsz√°g eset√©ben ez k√ľl√∂n√∂sen vissz√°s, mivel ahogy a kelet, √ļgy a nyugat is j√≥l tudja, hogy Magyarorsz√°gon 70 √©ve hatalombitorl√≥ "korm√°nyok" k√∂tnek nemzetk√∂zi egyezm√©nyeket, hoznak t√∂rv√©nyeket, keleti -√©s nyugati szok√°sgyakorlata szerint, √©s csalj√°k el a v√°laszt√°sokat. Az alig 15%-os t√°mogatotts√°g√ļ FIDESZ-KDNP mes√©ben sem l√©tez√Ķ k√©tharmad√°val szolg√°lja ki kelet, nyugat √©s "d√©l" √©rdekeit. A Jobbik m√©g kisebb t√°mogat√°ssal k√©sz√ľlne fel a "korm√°nyz√°sra", b√°r senki sem eml√≠tette, hogy a FIDESZ-KDNP-rezsim buk√°sa eset√©n is egy csal√°son alapul√≥ v√°laszt√°si rendszer szerint osztan√°k sz√©t √ļjabb √©hes farkasoknak a k√∂zvagyont √©s ad√≥bev√©teleket "p√°rtalapon". √Čs miben rem√©nykedik a liber√°lis tolvajok gy√ľlekezete? Abban, hogy 1956-hoz hasonl√≥an, k√°d√°ri mint√°ra Gyurcs√°ny majd n√©h√°nyadmag√°val √©s 2%-nyi fizetett szimpatiz√°nssal beh√≠vja a teljes NATO-t, az EU csend√Ķrs√©get √©s az amerikai hader√Ķt.


De mi lesz, ha az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ az elk√∂vetkezend√Ķ h√≥napokban maga al√° gy√Ľri Eur√≥p√°t √©s az USA-t, vezet√Ķ szerepet elfoglalva a nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°ban, az SDR-ben? Kazahszt√°nban a "Mindent l√°t√≥ Szem", az NWO nyomor√©k c√≠mer√°llata m√°r lepet√©zett (Link). Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥pa v√©res harcok sor√°n ism√©telten oroszorsz√°gi √©s izraeli zsid√≥ oligarch√°k martal√©k√°v√° v√°lik (ahogy eddig is) √©s a sz√©tszakadt Eur√≥pa Lisszaboni EU-ja √°tadja a hely√©t hadsz√≠nt√©rk√©nt, mert az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se 50-50-50" c√©lkit√Ľz√©sei szerint 50%-os l√©tsz√°mcs√∂kkent√©snek kell 2050-ig megval√≥sulnia. Az USA is teljes√≠ti a "kv√≥t√°t", az infl√°ci√≥ j√≥ alkalom lesz a lakoss√°g GMO-s √©lelmiszerekkel t√∂rt√©n√Ķ megm√©rgez√©s√©re, t√∂megpuszt√≠t√≥ k√©nyszerolt√°sok √°ltal√°nos bevezet√©s√©re, mesters√©gesen l√©trehozott j√°rv√°nyokra hivatkozva. A "hadik√∂lts√©gvet√©s" mindent elb√≠r. A marad√©k lakoss√°g, ha √©lni akar, k√©t dolgot tehet. Vagy katon√°nak, b√©rgyilkosnak √°ll, vagy lem√©sz√°rolja elnyom√≥it. Ez ut√≥bbi eset√©ben az amerikai ter√ľleten begyakorolt orosz-k√≠nai "katasztr√≥faelh√°r√≠t√°si gyakorlat" leple alatt a "korm√°nyzat" seg√≠ts√©get kap a "l√°zad√°s" lever√©s√©hez, mert a "N√©pi K√≠na" val√≥j√°ban az egyik legrohadtabb kapitalista terrorrendszer, √©s a "j√≥s√°gos √©s embers√©ges" Oroszorsz√°got is oligarch√°k uralj√°k, √©l√ľk√∂n Putyinnal, mint leggazdagabb oligarch√°val.


Orb√°n, de mostan√°ban egyre gyakrabban Putyin is "√ļj vil√°grendr√Ķl" besz√©l, b√°r Putyin m√°r "Szovjetuni√≥r√≥l" is √°lmodik. A kett√Ķ v√©geredm√©nyben ugyanaz. Egy olyan terrorrendszer, amelyben a korl√°tlan hatalom r√©muralma k√©nye-kedve szerint cs√∂kkenthet vagy n√∂velhet l√©tsz√°mot, kord√°ban tartatva a nemzetekkel egym√°st, mint Szt√°lin idej√©ben, de ez a "c√©l" m√©g messze van, viszont helyesen ismert√©k fel, hogy csak heterog√©n √∂sszet√©tel√Ľ n√©pess√©csoportokat lehet egym√°sra usz√≠tani. Ez√©rt fontosak a nemzetek, nemzet√°llamok, etnikai k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gek, mert a homog√©n √∂sszet√©tel hamar√°bb lehet√Ķv√© teszi az √∂sszefog√°st. Jelenleg folyamatosan sz√Ľk√≠teni kell a potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķ gazdas√°gi szerepl√Ķk l√©tsz√°m√°t is. Putyin a ciprusi bankcs√Ķd-csal√°ssal t√∂bb, mint 180 oligarch√°j√°t√≥l szabadult meg a Bilderberg seg√≠ts√©ggel. Ukrajn√°ban elt√Ľnt a teljes Janukovics-f√©le "oligarcha csapat". Az USA-ban egyre nagyobb c√©gek fuzion√°lnak, vagy mennek cs√Ķdbe, v√°s√°rolj√°k fel √Ķket m√©g nagyobb c√©gek, √©s felv√°s√°rl√≥k k√∂z√∂tt mindig szerepelnek a Bilderberg Group legfels√Ķ ir√°ny√≠t√°s√°ba tartoz√≥ kl√°nok.

A vil√°g legkorruptabb, legaljasabb vezet√©s√©vel rendelkez√Ķ orsz√°gai k√∂z√∂tt szerepel az az USA is, amelyik korrupci√≥s v√°dakat fogalmaz meg a hasonsz√Ķr√Ľ Orb√°n-rezsimmel szemben. Ak√°rhogy is n√©zz√ľk, Orb√°n zsin√≥rjait a korrupci√≥ √Ķsi f√©szk√©b√Ķl, Nagy Britanni√°b√≥l √©s Izraelb√Ķl, a legkorruptabb orsz√°g c√≠met b√ľszk√©n viselhet√Ķ Oroszorsz√°gb√≥l, a "nagy√ľzemi" √©s cs√ļcstechnika alkalmaz√°s√°val t√∂k√©lyre fejlesztett csal√°s √©s korrupci√≥ haz√°j√°b√≥l, az USA-b√≥l r√°ngatj√°k a legintenz√≠vebben, b√°r Orb√°n (Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcs√°ny, Bajnai) egyikkel sem volt "sz√Ľkmark√ļ". A Rothschildok nyelt√©k be a k√∂zelm√ļltban az IMF-en √©s a Vil√°gbankon kereszt√ľl a magyar nyugd√≠jkassza 2130 milli√°rdj√°t, de 1989-√≥ta a sok t√≠zezer milli√°rd ellopott k√∂zvagyon jelent√Ķs r√©sz√©t, 4-5 milli√≥ koldus orsz√°g√°v√° t√©ve haz√°nkat, √©s a nyilv√°noss√°gra hozott terveik szerint ez m√©g messze nem el√©g sz√°mukra.


A "demokr√°ci√°hoz" mind√∂ssze az kellene, hogy a vil√°g √∂sszes orsz√°g√°ban visszah√≠vhat√≥ √©s sz√°mon k√©rhet√Ķ k√©pvisel√Ķk k√©pviselj√©k v√°laszt√≥ik akarat√°t, amit bels√Ķ √∂sszefon√≥d√°sok eset√©n k√ľlf√∂ldi seg√≠ts√©g ig√©nybev√©tel√©vel is fel lehetne sz√°molni. Ha nincs k√ľlf√∂ldi befektet√©s, k√ľlf√∂ldi √©rdekek miatt korrump√°lhat√≥ politikusok, k√∂zszolg√°k sem lenn√©nek. Ha nincsenek "k√ľlf√∂ldi bankok", idegen √©rdekelts√©gek sem sz√≥lhatn√°nak bele a korm√°nyz√°sba, egyes orsz√°gok befektet√©seibe, k√ľl√∂nben sincs sz√ľks√©g bankokra, csak egy nemzeti fejleszt√©si alapra A "b√©k√©tlenked√Ķ n√©pekkel"(?), legyen az h√°rom fej√Ľ, szemtengelyferd√ľl√©se, gluk√≥z-√©rz√©keny, emp√°tiahi√°nyos, pedig √ļgy kell b√°nni, ahogy meg√©rdemlik. Embers√©g csak embereknek j√°r... Boldog √öj√©vet az EMBEREKNEK! Nem lenn√©k konzekvens, ha elfelejten√©m megeml√≠teni, hogy az emberek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge nem akar harcolni eddigi kifoszt√≥i √©rdekei√©rt. Az eg√©sz patk√°nyhorda v√©kony j√©gen t√°ncol √©s alattuk a borotva √©le. Ha elcs√ļsznak, lila sz√°j√ļ felpuffadt v√≠zihullak√©nt v√°gj√°k darabokra a "b√Ľneik mell√©kterm√©kei". Ha t√Ķl√ľk, √©s kiszolg√°l√≥ikt√≥l f√ľggetlen energi√°nk lesz, v√©g√ľk, ha az "emberek" v√©gre k√©pesek lesznek haszn√°lni vel√ľk sz√ľletett tudatel√©r√©s√ľket, v√©g√ľk. Ha csak egy ember j√∂n, aki az "emberek" k√∂z√∂tti kapcsolat l√©trehoz√°s√°ra k√©pes, v√©g√ľk... √Čs v√©g√ľl, beavatkoz√°s n√©lk√ľl is v√©g√ľk, mert nem k√©pezik az emberis√©g r√©sz√©t. Egy √©l√Ķ szervezet vagy elpusztul, vagy elpuszt√≠tja fert√Ķz√©s√©t...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | spartakusz - 2015.01.04. 08:25:22
szevasztok egy régi írásom

KIKUP√ĀL√ďDTAK C. ALATT MENTETTEM EL MAGAMNAK -
SEG√ćT MEG√ČRTENI A MAI HELYZETET - ELLENE A GY√ďGYSZER AZ ER√ē SZAK √ĀL - VAGY √ĀLL

NEM MINDEGY!

"...Sziasztok!

Kedves Dobozoskola!

Ezt írtad:

"...dobozoskola - 2010 12 06 ¦ 17:28:13
A magyar a vil√°g s√∂pred√©ke. Irtani kell... de ezt a sz√≠vess√©get megteszitek saj√°t magatok, a diszn√≥h√ļs-zab√°l√°ssal, pi√°l√°ssal, bag√≥z√°ssal..."

Nagyany√°m 1896 -ban sz√ľletett √©s 1970-ben hallt meg sz√©p kort √©rt meg - √©n nem biztos, hogy meg√©rem, mert m√©rgeznek benn√ľnk a cs√ļnya emberform√°k...

√ē mes√©lte nekem - akinek az √ē sz√ľlei mes√©lt√©k, hogy cs√ļnya emberke j√∂ttek piszkosan b√ľd√∂sen batyuval - sz√°nalmasan - befogadt√°k √Ķket - cs√ļny√°n besz√©ltek egym√°s k√∂z√∂tt is - elk√ľldt√©k egym√°st a j√≥ *aha* anyukba meg stb, √©s bizony n√©ha egym√°snak neki is estek √©s p√ľf√∂lt√©k egym√°st - borzalmas emberek voltak - de ott a birtokon ki kup√°l√≥dtak, igaz termel√Ķmunk√°t nem v√©geztek - de valami ragad r√°juk...

Ahogy magamban sz√°molom az kb. 164 √©ve volt, a le√≠rt √©vek t√°vlat√°b√≥l az√©rt elv√°rom t√Ķled, mivel a g√©pedr√Ķl √≠t√©lve itt vagy szeretet haz√°m Magyarorsz√°g f√∂ldj√©n, hogy m√°sk√©pp viselkedj √©s √≠rj...


ILYET NE √ćRJ√ĀL, HOGY A MAGYAR A VIL√ĀG S√ĖPRED√ČKE - MERT NAGYANY√ĀM ELMONDTA, √ČS AZ ELTEL 59 √ČV ALATT M√ĀRA MEGTANULTAM, HOGY B√úSZKE KELL HOGY LEGYEK, HOGY MAGYAR VAGYOK. √©S AZ VAGYOK - Mert a magyar √Ķsn√©p √©s minden fontos tal√°lm√°nyt √Ķ tal√°lt fel - a gyuf√°t√≥l, a sz√≥dav√≠zt√Ķl - eg√©sz az atom korig meghat√°roz√≥ volt, illetve m√©g ma is az.

Meg olyat se írjál, hogy irtani kell, mert akkor kifogja föltalálni azt a technikát, majdan ha el kell hagyni a földet, mert muszáj lesz egy másik bolygóra, kell menni, hogy az emberiség fenn maradjon...

Meg olyat se √≠rj√°l, hogy sz√≠vess√©get tesz√ľnk neked, hogy diszn√≥h√ļst esz√ľnk - pi√°lunk, meg bag√≥zunk - mert √©n p√©ld√°ul soha nem felejtem azokat a r√©gi j√≥ diszn√≥√∂l√©seket, amikor m√©g szalm√°val perzselt√ľnk √©s j√≥ diszn√≥toros k√°poszt√°t f√Ķz√∂tt Nagyany√°m,

- mert az eg√©szs√©ges volt ellent√©tben a mai √©letviszonyokkal, amikor m√©rget etetnek vel√ľnk , a bor gy√≥gyszer √©s er√Ķt ad, na persze t√ļlz√°sba nem szabad vinni - a bag√≥r√≥l meg annyit, nagyap√°m 88 √©ves volt amikor a doh√°nyt√≥l m√©g egy j√≥ √≠z√Ľ√©t kerhantott √©s k√∂p√∂tt - a f√∂ldre...

Vagy tal√°n a cs√ļnya embereket kellet volna, lek√∂pnie - akkor tal√°n tov√°bb √°lltak volna - √©s nem lenne itt az √ľkunok√°ja aki ilyeneket √≠r a Magyarokr√≥l -- Nem tudom - J√≥ lenne ha m√°r ben√Ķne a fejel√°tyatok...

szeretettel: spartakusz...
#2 | buzogany - 2015.01.04. 10:02:17
Mik√∂zben olvasom ezt az √≠r√°sodat is Tulok, csak igenl√Ķen b√≥logatok minden sorodra.
#3 | Hegel - 2015.01.04. 13:57:45
[img]bildr.no/thumb/Y00wVnc3.jpeg[/img]

√Črthet√Ķ m√°r a metakomunik√°ci√≥!
Amit a nyugati b√°b√°k nem tudtak megcsin√°lni az ki van adva keletfel√Ķl oszt j√≥napot.
Azé a sok hadfelszerelést mégse lehet raktárra tenni....ilyen volt korea vietnam és máig az összes alkalmazás 1.0 tól a franc tudja most hol tartva.

Ezt √°tl√°tni csak √ļt√≥lag lehet √©s ugy is csak picit mikor k√∂zben ott van az ember napi meg√©lhet√©si gondja - munka csal√°d gyereknevel√©s stb.

Ahogy a r√©gm√ļlt t√∂rt√©n√©seit olvasgattam ez el√©g r√©g√≥ta igy megy, mert a jobb√°gyokat ugyan √ļgy kifosztotta az aki√© a fal√ļ volt....s√Ķt el√Ķtte pedig a t√∂rzsek is igy pusztitott√°k egym√°st a zs√°km√°ny√©rt.

Eddig r√©szben csak a hun birodalomban val√≥ t√∂rv√©nyekr√Ķl olvastam n√©mi embers√©get - vagy csak mert magyar ir√≥t√≥l magyark√©nt elfogultan.

M√°r a bakt√©riumok virusok m√©rt√©k√©n is egym√°st pusztitj√°k az √©l√Ķl√©nyek eg√©szen a galaxiksokig ahol szint√©n egym√°snak /meg/√ľtk√∂zve befogj√°k egym√°s bolyg√≥it √©gitestjeit....mit√Ķl lenne az ember ett√Ķl k√ľl√∂nb mikor ennek k√∂z√∂s r√©sze?

Mondjuk nagyon fentr√Ķl tekintve a probl√©m√°ra.

(√©rdekes ahonnan ez val√≥ a weboldal m√°r nem √©rhet√Ķ el..hmm t√ļl √©rthet√Ķ? Katt a k√©pre nagyobb√° v√°lik.)
#4 | Hegel - 2015.01.04. 14:13:33
Tulok dr√°ga az a 70 √©v van lassan 1000 is.....n√©mi h√©zagokkal mikor val√≥s kir√°lyok √ľltek a tr√≥non.
Szt László Mátyás pl.

B√°r idej√ľkben a k√∂zn√©pnek azid√Ķt√°jt is kem√©ny volt az √©let...ha j√≥l √©rzem amit olvasok r√≥luk.

Most a keleti usába átköltözöttek ujra keletre vissza és onnan huzzák a gatyánk madzagját.
A valamikor biz√°nc a mai orosz nagyr√©szt s√Ķt a kaz√°r is.
Ha n√©zem ezt a kaz√°r dolgot ujjab himbilimbi mert a kagan√°tus hely√©t ami sohanem volt csak biz√°nc alatt t√°nazt a ter√ľletet jel√Ķli ami a magyarok√© volt m√©dek√© hunok√© Fekete tenger Kaszpi tenger k√∂ze....f√Ķl a torgaj kapuig. Mikor olvasok itt a sok t√©rk√©p megn√©zem mir√Ķl is hazudnak? √Čs mi√≥ta is?

https://www.youtu...yVzG4wjedQ

A t√∂r√∂k(bizanc ut√≥dja) orosz √©s hasburg mindig is p√°ly√°zott a K√°rp√°tmedenc√©re...√©s tudjuk ezek fejelmei cs√°sz√°rai hovatartoz√≥ak voltak....√©l√ľk√∂n a jezsuit√°kkal....katonai rend√ľ paps√°g.Meg√°ldja mindk√©t oldalt a gyilkol√°sra.
M√°s politikai csomagol√°sban ma is ez megy.

Kár fanatikusan a gyféket vagy a libást védeni mert innen bujt ki ahogy a többi...

Lehet hogy amikor nekem r√©sz rajzot adtak a szerel√©shez amin csak 1 ny√°klap rajza volt √Ķk is ugy kapj√°k a r√©szfeladatot? Nagyon igy v√©lem az eg√©szet v√©gleg nem csak a feladatig l√°tj√°k.
Mindig ha k√©sz voltam 1 vel vissza kellett adnim ha a k√∂vetkez√Ķ munk√°t kaptam nehogy √°tl√°ssam a ny√°klapok mire hova val√≥ak....√ēk se l√°tn√°k √°t csak feladatot hajtanak v√©gre magyarul parancsot?

Nem lesz odafenn felmentés érte.
#5 | Tulok - 2015.01.04. 15:18:28
Spartakusz! Ilyen, amikor az √©l√Ķsk√∂d√Ķ m√©g becsm√©rli is a gazdatestet, nemhogy √∂r√ľlne, hogy megt√Ľrik...

Gizus (Hegel)! M√°r r√©g√≥ta √≠rom le szinte minden egyes √≠r√°sban, hogy nincs "j√≥ kapitalista kizs√°km√°nyol√≥" √©s rossz. Csak egyfajta van, √©s megvezetett, buta emberek. Putyin sem kiv√©tel. A tev√©kenys√©geket el√Ķre is l√°ttunk, de ahogy "egy fecske nem csin√°l nyarat", √ļgy neh√©z a p√°rtokban √©s izmusokban h√≠v√Ķ √©s ezen feln√Ķtt emberekb√Ķl is elt√°vol√≠tani a bel√©j√ľk r√∂gz√Ķd√∂tt h√ľlyes√©get. Ez olyan, mint amikor valakit eg√©sz eddigi √©let√©n kereszt√ľl k√°lium-kloriddal "d√ļs√≠tott" s√≥val etetnek. A kez√©be ker√ľl√Ķ nem m√©rgezett s√≥t is olyan mennyis√©gben haszn√°lja, mint a kor√°bbit, majd m√©rgel√Ķdik, hogy els√≥zta a kolb√°szt, hurk√°t, √©s vissza akar √°llni a "r√©gi, j√≥l megszokott m√©rgezettre". Ut√°na m√©g ideol√≥gi√°t is gy√°rt hozz√°, √©s megmagyar√°zza, vagy pr√≥b√°lja megmagyar√°zni a h√ľlyes√©g√©t.

Gizus! A m√≥dszerek v√°ltoznak, a c√©l ugyanaz. H√≠vek toborz√°sa, majd felhaszn√°l√°suk saj√°t √©rdekeik kier√Ķszakol√°s√°ra. √Ėr√∂k√©rv√©ny√Ľ Pet√Ķfi felh√≠v√°sa: "Akasszuk fel a kir√°lyokat". Sajnos mind j√≥l √°tl√°tja a helyzetet, √©s m√°r akkor is hazudik, ha k√©rdez, mert a "kir√°lyokat" is az√©rt tal√°lt√°k ki, hogy megv√©dj√©k a tr√≥njukat √©s vagyonukat, ami sok esetben az eg√©sz orsz√°got jelentette, tokkal, von√≥st√≥l, lakoss√°gost√≥l. N√©melyeknek most is k√©nyszerk√©pzete van, hogy falk√°st√≥l isten√≠ts√©k egyik vagy m√°sik kifoszt√≥jukat, elnyom√≥jukat. Fel√°ldozz√°k magukat √©rte, a semmi√©rt... a szolgalelk√Ľ ember nem √©r egy guriga taknyot sem.
#6 | Hegel - 2015.01.04. 17:39:16
Igaz Igaz Smile

Jogszab√°lykeres√©sben vagyok √©s n√©m ezt a kupit..k√∂zben a demokrat√°k ujra majdanokat szerveznek...orb√°n ellen gyurcsi√©rt vagy lib√°s√©rt? nem tudom csak l√°tom k√∂zelr√Ķl t√°volr√≥l hogyan fanatiz√°lhat√≥ak az emberek....√©s l√°tod √©n meg csak Frown hogynem l√°tj√°k hogy mind a gaty√°t is lehuzta r√≥lunk.
A fiatalok nem tudj√°k mennyi mez√Ķgazdas√°gi √©s ipari termel√Ķ √ľzem√ľnk volt...m√°ra csak mag√°n ha van. A multit pedig nem birja a magyar kisv√°llalat versenyben, mert most a 6634db t√∂rv√©ny √©s ez csak a t√∂rv√©ny erej√ľ rend+ezek mell√©kletei csatolt ¬ß i. b√°r el√Ķirja egyik m√°sik hogy nem lehet kartellezni, de megteszik a kishalak ellen. (√©lelmiszerboltok)

√Čs ha nem olvasn√©k itt igy nyugdijask√©nt lehet elhinn√©m(? Grin ) amit nyomnak mert m√°r nem j√°rva k√∂z√∂ss√©gbe ut√≥n utf√©len is csak piacra akkor honnan a francb√≥l tudn√° a birk√°nak nevezett mi az √°bra v√©g√ľlis?

Eml√©kezem a 60 √©vekben az √∂regek(jah ma koromb√©liek) folyton a sokolon cs√∂ngtek √©s csiiiit mert hireket mondtak az 50 √©vekben meg a billenty√ľs√∂n a zug√≥ szabadeur√≥p√°ra ugrottak...a "la dr√°bikra. Most nyomhatja a tv-nem √©s hiszik igaz..jah f√©lig mint akkor.

Csak azt a m√≥d√≥t l√°tom ebb√Ķl a m√≥kusker√©kb√Ķl ki hogy sz√©pen begub√≥dzik az ember √©s beb√°boz√≥dik...ha szerencs√©je van sz√©p pillang√≥ ha nincs szur√≥s dar√°zs lesz bel√ĶleGrin

A 60 √©vekben az orosz sz√ļ volt a bitang az emberek szem√©ben nem l√°tva nem √©ppen a n√©ps√©g hanem a r√°ngatott b√°buk csin√°lt√°k a c√©c√≥t..ma azusrael b√°r mintha az el angyalsz√°rnyakat kezden√© elhagyni l√°√°tsz√≥lag vagy csak stik√°ban van rajta m√©g....

annyi a ¬ß hogy lehetetlen k√∂z√∂tt√ľk kiismernie mag√°t az eccer√ľ p√≥g√°rnak....de ha nem tartja be fizessen....hiszen nemtud√°sa nem mentesiti...

H√°t ez√©rt sok a birka mert n√©m mennyit ellettek + ezek mi√≥ta nem dolgozom kb 1 √©v 2 h√≥napja...amir√Ķl nem tud az ember azzal belehet csapni.

√Čs 1 ember fej√©be vajjon mennyi inform√°ci√≥ f√©r el? Naj√≥ a fiuk√©ba az√© t√∂bb mert nagyobb a fejk√∂rfogatuk Smile Nehezebb is vil√°grahozni √Ķket.

A m√≥dszerek: addig mig a dolog nem fejl√Ķdik el√©gg√© materi√°lisan ki addig a fene se tudja a beteg elm√©k mit alkotnak..ez√©rt nem ismerhet√Ķ fel r√∂gt√∂n.

Ismerek 1 szelid pszichopata pasit..√©s n√©m csak hogyan l√°tja a vil√°got....elk√©peszt√Ķ, eszembe nem jutna agyilag annyi faxs√°got turmixolni √∂ssze....√©s kis billen√©s majd mindenkin√©l van a t√∂bbiekhez k√©pest...

JahGrin énis lehet 100 as helyett csak 99 vagyok.
#7 | Renegat - 2015.01.04. 22:28:14
10 jel, hogy Oroszorsz√°g felk√©sz√ľlt a nukle√°ris √∂sszecsap√°sra az Egyes√ľlt √Āllamokkal.Mivel az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya els√Ķsz√°m√ļ ellens√©g√©nek nevezte meg Oroszorsz√°got, az oroszok l√°zasan k√©sz√ľlnek a v√©gs√Ķ lesz√°mol√°sra.Oroszorsz√°g nem akar nukle√°ris h√°bor√ļt, de az oroszok azon dolgoznak, -teljesen √ļj gener√°ci√≥s bomb√°z√≥k, tengeralattj√°r√≥k √©s a rak√©t√°k hadrendbe √°ll√≠t√°s√°val-, amely k√©pes elh√°r√≠tani √©s teljesen megb√©n√≠tani az els√Ķ t√°mad√≥ csap√°st.
Egy ilyen h√°bor√ļs esem√©ny elmondhatatlan horror lenne az eg√©sz vil√°gon.Rem√©lhet√Ķen az esetleges "t√°mad√≥ f√©l" a j√≥zanabbik fel√©t haszn√°lja ilyen tragikus l√©p√©s meghozatala el√Ķtt, amib√Ķl mindk√©t f√©l csak vesztesen ker√ľlne ki.

endoftheamericandream.com/wp-content/uploads/2014/11/Russian-Submarine-Launching-A-Nuclear-Missile-Public-Domain-300x300.jpeg


http://investment...ed-states/

http://idokjelei....usa-ellen/

K√≠na is k√©sz√ľl:
Hadrendbe √°ll√≠tj√°k az √ļj fejleszt√©s√Ľ interkontinent√°lis 12.000 km hat√≥t√°vols√°g√ļ PLA JL-2 t√≠pus√ļ hiperszonikus rak√©t√°jukat, melyekkel 351 tengeralattj√°r√≥t illetve felsz√≠ni hadihaj√≥t k√≠v√°nnak felszerelni s ezekkel a rak√©t√°kkal el√©rhetik az Egyes√ľlt √Āllamok teljes ter√ľlet√©t.

www.wantchinatimes.com/newsphoto/2014-11-23/450/JL%202%20missile%20launch77-143559_copy1.jpg


http://www.wantch...ainCatID=0
#8 | Hegel - 2015.01.04. 22:40:46
Hmm ami t√∂bbezer esztend√Ķn √°t a hunokn√°l term√©szeti t√∂rv√©ny volt, erg√≥ mindenkinek megvan a feladata ime felsorol√°sa az √°llit√≥lagos bibli√°ban..hol is k√©sz√ľlt ez? sz√°jhagyom√°ny utj√°n majd ezdr√°s irat√°ban Babilonban a skyt√°kn√°lhttps://www.youtu...8xz_8-AEC8

25 √©vvel ezel√Ķttig pontosan igy √∂nfenntart√≥an m√ľk√∂d√∂tt nagyj√°b√≥l haz√°nk √©lelmiszer ter√©n.Azt nem mondom hogy nem volt sok import √°ru az ipari termel√©shez de √©lelmiszerben j√≥k voltunk...87 ben m√©g savany√≠t√≥ √ľzemeket ban√°n√©rlel√Ķt √©s kereskedelmi csarnokokat √ľzemelt√ľnk be, m√°ra h√Ľlt hely√ľk a cukorgy√°rakkal egyetemben.Valaki k√≥stolta a behozott cukrot? a magyarb√≥l 1 kan√°l annyira √©des mint ebb√Ķl a n√°d vagy mifen√©b√Ķl 2.

Azért jó lenne ujra számbavenni amennyire lehet minden vallási fanatizmust elhagyva hogyan lehetne önellátókká válni megint.
Semmi k√∂ze ehhez a vall√°snak csak valamikor mikor tan√≠tott√°k az embereket hogy megjegyezz√©k vall√°si el√Ķir√°sba csomagolt√°k, m√°sk√©ppen tojtak volna a beduinok megosztani a feladatokat.

A f√∂ld √©szaki f√©ltek√©j√©n m√°r ezred√©vekkel el√Ķtte igy m√ľk√∂d√∂tt az √©letfelfog√°s.

Megkell l√°tni √Ķk tanultak a mi technol√≥gi√°nkb√≥l megold√°sokat h√°t vissza kell a tud√°sunkat venni... mondjuk val√≥s √∂sszefog√°ssal ebben a munk√°ban.Hol volt √Ābr√°m a skyt√°k idej√©ben m√©g?s√©t√°lt a nagy sivatagba Babilonb√≥l Egyiptomba √©s vissza....megn√©zni ki hol mit tervez.
#9 | Merkurius - 2015.01.04. 22:41:40
Sziasztok . Tulok tetszik az √≠r√°sod . A demokr√°cia mint √°llamforma szerintem megbukott . √Črtem , hogy ellen√Ķrizhet√Ķv√© t√©ve m√°s is lehetne , de ki ellen√Ķrizn√© ? Vagy akkor m√©gis az uralkodik aki ellen√Ķrzi ?
"" ha az "emberek" v√©gre k√©pesek lesznek haszn√°lni vel√ľk sz√ľletett tudatel√©r√©s√ľket, v√©g√ľk."" Igen √≠gy is lehet nevezni az √∂ntudatra √©bred√©st , ha az emberek √∂ntudatukra √©brednek val√≥ban v√©g√ľk . De am√≠g saj√°t maguk tartj√°k fogs√°gban tudatukat addig nem igaz√°n van mit√Ķl f√©lni√ľk . .
Tudom sehol nem vagyok n√©pszer√Ľ ezzel a megl√°t√°sommal , de a templomokban haszn√°l miaty√°nk meg tal√°n m√©g t√∂bb ima is (nem sokat ismerek) . Valamint a jelenlegi himnuszunk √©ppen ezt a c√©lt szolg√°lj√°k , az emberek saj√°t maguk z√°rj√°k be , √©s teszik szolg√°v√° magukat √°ltala . √ćgy a hatalomban l√©v√Ķk nyugodtan d√Ķlhetnek h√°tra am√≠g az embereknek az az els√Ķ , hogy √©nekelhess√©k ezeket , s√Ķt m√©g k√∂vetelik is , hogy √©nekelhess√©k . Gondolom j√≥t r√∂h√∂gnek egym√°s k√∂zt ezen . De kicsit tov√°bb menve ilyen a jelenlegi "Szent korona" most m√°r lassan b√°lv√°nyim√°d√°sa is . Magasztalhatja valaki b√≠zhat bent , de milyen alapon akarja ezt m√°sra is kiterjeszteni , ha nem is tudja val√≥s eredet√©t ? Tudatlans√°g , vagy sz√°nd√©kos f√©lrevezet√©s ? Mindenesetre az biztos , hogy az illet√Ķk , meg az elvakult k√∂vet√Ķi nem magukban b√≠znak .

http://kiralysag....adasa_2014

Bocs , ha valakit megbántottam , nem az volt a szándékom .
#10 | Hegel - 2015.01.04. 22:47:46
Renegat állitólag terraformálták a marsot..átlépnek oda és minket ugyis likvidálni akartak.
Elgondolkodom azon nem e m√°r megt√∂rt√©nt p√°rszor ez a csiki csuki is f√Ķldr√Ķl marsra marsr√≥l f√∂ldre...6000 √©venk√©nt.

Más igy is rettenetesen szennyezett a földi légkör a sok kisérleti robbantásoktól... a sok rákos is mutatja...

Volt m√°r 82-86 k√∂z√∂tt hogy majdnem kit√∂rt szint√©n a nukle√°ris h√°boru de elmaradt....vagy csak id√Ķeltol√≥d√°s t√∂rt√©nt volna?
Vagy a f√©lelemgy√°rt√°sra is k√©sz√ľlnek ha nem teszed ezt azt akkor majd ez j√∂n....vagy legyenek pesszimist√°k az emberek.
Hát jobb akkor meghalni mint kinlódni éveken át nyomorékon.

√úzifalon Aranyi L linkje a kronovizorral kapcsolatban √©s benne olyan rep√ľl√Ķ alkalmatoss√°gokat mutat amelyekr√Ķl a j√≥n√©p azt hiszi Uf√≥ka....k√∂zben a mi p√©nz√ľnkb√Ķl fegyver √©s ellen√ľnk tudatbefoly√°sol√≥ hull√°nrezg√©st kelt√Ķ.
Valamelyik nap valaki az √ľzifalra tette a Shuman hull√°mok m√°r a 12 n√©l tartanak 8 helyett...h√°t a linkben elmondj√°k mi√©rt! √Čs mesters√©gesen.
√Čs hogy akik bamb√°n b√°mulnak szerencs√©tlenek nem tehetnek r√≥la ha agyuk el van tompitva mesters√©gesen.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum