NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  H√°tsz√©llel a szakad√©kba...
H√°tsz√©llel a szakad√©kba...Ami nem megy, ne er√Ķltess√ľk... T√ľntetgetn√©nk az Orb√°n-rezsim ellen, de m√©g a legtudatlanabb, legmaradibb ember is k√∂p egyet, ha Gyurcs√°ny neve ker√ľl sz√≥ba, √©s v√©g√ľl is ez a c√©l. Sikertelen megmozdul√°sokat er√Ķltet√Ķ magatart√°suk c√©ltalan, mert b√°r az emberek Orb√°nt is ut√°lj√°k, Gyurcs√°nyt, Bajnait m√©g jobban. Ebb√Ķl nem lesz szimp√°tia. Sikeresen leamortiz√°lt√°k a szocializmus eszm√©j√©t, √©s a b√°lv√°nyozott "j√≥l√©ti kapitalizmusr√≥l" kider√ľlt, hogy ugyan volt ilyen nyugaton, de nek√ľnk m√°r nem maradt bel√Ķle, ahogy a harmadik gyereknek is m√°r csak az apja... jutott. De k√∂zr√∂hej t√°rgy√°t k√©pezik a m√©di√°ban nyilatkoz√≥, √∂njel√∂lt √©s "hivat√°sos" politol√≥gusok agymen√©sei is, ahogy az √©v√©rt√©kel√Ķ "politikusok" pof√°tlan √°ll√≠t√°sai. Az orsz√°g k√©t r√©szre szakadt. Egyik fel√©n a helyzetr√Ķl tudom√°st sem venni akar√≥k, h√°tuk m√∂g√∂tt a m√©dia, az illegitim "korm√°ny", az "ellenz√©k", √©s nyugati megt√©veszt√©s a hazugs√°gaival, a m√°sikon a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt keresg√©l√Ķk, akiket m√©g a keleti m√©dia k√∂nt√∂rfalaz√°sa is pr√≥b√°l a szakad√©k fel√© tasz√≠tani.


Bizonyos emberek naivit√°sa hat√°rtalan, akik m√©g hisznek az "ugyanazon az oldalon egym√°s ellen harcol√≥" feleknek, az USA √©s csatl√≥sai √©s a kelet b√°bjainak "√Ķszinte" egym√°s elleni harc√°ban. "Gy√Ķztes" csak egy lehet √©s vesztes mindig a megvezetett √©s felhaszn√°lt kisember, akit√Ķl elveszik √∂r√∂ks√©g√©t, j√∂v√Ķj√©t, hit√©t, √©let√©t √©s √©letter√©t. Ez ut√≥bbiak legt√∂bbj√©nek meg sem fordul a fej√©ben, hogy a "kommunista K√≠na" hogyan lehet egyszerre kommunista √©s t√Ķk√©s milli√°rdosok gy√ľlekezete, vagy mi a k√ľl√∂nbs√©g Oroszorsz√°g nagy hatalm√ļ √©s vezet√Ķ oligarch√°ja Putyin √©s a nyugati bank√°rkaszt h√°tt√©rhatalmi er√Ķi k√∂z√∂tt. A v√°laszt ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√°r mindenki azonnal tudn√°: SEMMI.


A "ki √≠g√©r t√∂bbet az emberis√©gnek" licit√°l√°sban legt√∂bbeknek el√©g, hogy Oroszorsz√°g t√°mogatja Luhanszk √©s Donyeck honv√©d√Ķ h√°bor√ļj√°t, mintegy m√©zesmadzagot benyelve, csal√©tekk√©nt (l√°sd Izlandot is), amit Hruscsov √©s f√Ķn√∂kei m√°r 1954. el√Ķtt megterveztek. 2015. janu√°r 1. nagy nap egyesek szem√©ben, mert a doll√°r (vele egy√ľtt az eur√≥ √©s forint) hal√°l√°t jelent√Ķ Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ megkezdte hivatalos √©s a tagorsz√°gai sz√°m√°ra k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ m√Ľk√∂d√©s√©t. Az eredm√©nyek√©nt gyorsan megjelen√Ķ nyugati szuper majd hiperinfl√°ci√≥n ugyanazok fognak nyerni, akik gondosan megtervezt√©k √©s k√∂z√∂sen kivitelezt√©k a doll√°r hal√°l√°t, mert a p√©nz csak egy relat√≠v √©rt√©kkel b√≠r√≥ m√©r√Ķ -√©s csereeszk√∂z, de a vagyon birtokl√°sa biztos√≠tja a hatalmat, ami nem m√©rhet√Ķ p√©nzben. A "hiteless√©g l√°tszat√°nak" fenntart√°sa √©rdek√©ben semmi sem dr√°ga. Az Amerika √°ltal kier√Ķszakolt olaj√°rcs√∂kkent√©s nagyj√°b√≥l hasonl√≥ egyen√©rt√©kkel rendelkezik a 9/11-es esem√©nyek ut√°ni "terrorizmus elleni harcra" val√≥ hivatkoz√°ssal. Pedig az emberek j√≥l tudj√°k, hogy a terrorista t√∂meggyilkosok a parlamentekben, szen√°tusokban, korm√°nyokban √ľlnek v√©grehajt√≥kk√©nt, √©s m√∂g√∂tt√ľk ott sorj√°znak a h√°tt√©rhatalom b√°bmesterei.

Az olaj√°rcs√∂kken√©s j√≥ lehet√Ķs√©g a "nagyhalaknak", hogy felzab√°lj√°k a "kishalakat", vagyis a kisebb olajt√°rsas√°gokat, mik√∂zben ezen "k√°rvallottak" dolgoz√≥i mellett a j√°rul√©kos iparb√≥l √©l√Ķk is utc√°ra ker√ľlnek. Sohasem fognak megtelni a FEMA t√°borok, ha nem n√∂vekszik a munkan√©lk√ľlis√©g √©s a nyomor. Az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ is a szabad munkaer√Ķ √°raml√°st t√°mogatja, ezzel biztos√≠tva, hogy kialakuljanak az EU-ban √©s az USA-ban m√°r "megszokott" faji egyenl√Ķtlens√©gek, melyek v√©ge mindig az, hogy a be√°raml√≥ olcs√≥bb munkaer√Ķ devalv√°lja a helyi munkaer√Ķt. A folyamat v√©g√©re Afrik√°ban fogj√°k betan√≠tani a kitelep√≠tett gy√°rakban ban√°n√©rt dolgoz√≥ majmokat, mik√∂zben a "munka n√©lk√ľl szerzett alapj√∂vedelem" helyett "v√©letlen√ľl" g√©nspecifikus j√°rv√°nyok √©s katonai diktatt√ļr√°k felezik majd negyedelik a tags√°g n√©pess√©g√©t, "id√Ķlegesen megoldva az eloszt√°si k√©rd√©seket".


Ilyenkor √©v elej√©n, szok√°s m√©rleget vonni az elm√ļlt √©v t√∂rt√©n√©sei felett. Illik szidni az illegitim helytart√≥ korm√°nyt, amely t√∂rv√©nyeivel, √ļjabb √©s √ļjabb sarcaival seg√≠t be a vele egy k√∂vet f√ļj√≥ "ellenz√©knek" √©s nyugati orsz√°gellenes √©rdekk√∂r√∂knek, indokot teremteni a "l√°zad√°shoz", amit v√©rbe fojthat az idecs√Ķd√≠tett idegen hader√Ķ, mert a forgat√≥k√∂nyv szerint fel kell l√°z√≠tani a n√©pet, hogy polg√°rh√°bor√ļkat lehessen kirobbantani Eur√≥p√°ban. Magyarorsz√°g eset√©ben ez k√ľl√∂n√∂sen vissz√°s, mivel ahogy a kelet, √ļgy a nyugat is j√≥l tudja, hogy Magyarorsz√°gon 70 √©ve hatalombitorl√≥ "korm√°nyok" k√∂tnek nemzetk√∂zi egyezm√©nyeket, hoznak t√∂rv√©nyeket, keleti -√©s nyugati szok√°sgyakorlata szerint, √©s csalj√°k el a v√°laszt√°sokat. Az alig 15%-os t√°mogatotts√°g√ļ FIDESZ-KDNP mes√©ben sem l√©tez√Ķ k√©tharmad√°val szolg√°lja ki kelet, nyugat √©s "d√©l" √©rdekeit. A Jobbik m√©g kisebb t√°mogat√°ssal k√©sz√ľlne fel a "korm√°nyz√°sra", b√°r senki sem eml√≠tette, hogy a FIDESZ-KDNP-rezsim buk√°sa eset√©n is egy csal√°son alapul√≥ v√°laszt√°si rendszer szerint osztan√°k sz√©t √ļjabb √©hes farkasoknak a k√∂zvagyont √©s ad√≥bev√©teleket "p√°rtalapon". √Čs miben rem√©nykedik a liber√°lis tolvajok gy√ľlekezete? Abban, hogy 1956-hoz hasonl√≥an, k√°d√°ri mint√°ra Gyurcs√°ny majd n√©h√°nyadmag√°val √©s 2%-nyi fizetett szimpatiz√°nssal beh√≠vja a teljes NATO-t, az EU csend√Ķrs√©get √©s az amerikai hader√Ķt.


De mi lesz, ha az Eur√°zsiai Gazdas√°gi Uni√≥ az elk√∂vetkezend√Ķ h√≥napokban maga al√° gy√Ľri Eur√≥p√°t √©s az USA-t, vezet√Ķ szerepet elfoglalva a nemzetk√∂zi elsz√°mol√≥valut√°ban, az SDR-ben? Kazahszt√°nban a "Mindent l√°t√≥ Szem", az NWO nyomor√©k c√≠mer√°llata m√°r lepet√©zett (Link). Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥pa v√©res harcok sor√°n ism√©telten oroszorsz√°gi √©s izraeli zsid√≥ oligarch√°k martal√©k√°v√° v√°lik (ahogy eddig is) √©s a sz√©tszakadt Eur√≥pa Lisszaboni EU-ja √°tadja a hely√©t hadsz√≠nt√©rk√©nt, mert az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se 50-50-50" c√©lkit√Ľz√©sei szerint 50%-os l√©tsz√°mcs√∂kkent√©snek kell 2050-ig megval√≥sulnia. Az USA is teljes√≠ti a "kv√≥t√°t", az infl√°ci√≥ j√≥ alkalom lesz a lakoss√°g GMO-s √©lelmiszerekkel t√∂rt√©n√Ķ megm√©rgez√©s√©re, t√∂megpuszt√≠t√≥ k√©nyszerolt√°sok √°ltal√°nos bevezet√©s√©re, mesters√©gesen l√©trehozott j√°rv√°nyokra hivatkozva. A "hadik√∂lts√©gvet√©s" mindent elb√≠r. A marad√©k lakoss√°g, ha √©lni akar, k√©t dolgot tehet. Vagy katon√°nak, b√©rgyilkosnak √°ll, vagy lem√©sz√°rolja elnyom√≥it. Ez ut√≥bbi eset√©ben az amerikai ter√ľleten begyakorolt orosz-k√≠nai "katasztr√≥faelh√°r√≠t√°si gyakorlat" leple alatt a "korm√°nyzat" seg√≠ts√©get kap a "l√°zad√°s" lever√©s√©hez, mert a "N√©pi K√≠na" val√≥j√°ban az egyik legrohadtabb kapitalista terrorrendszer, √©s a "j√≥s√°gos √©s embers√©ges" Oroszorsz√°got is oligarch√°k uralj√°k, √©l√ľk√∂n Putyinnal, mint leggazdagabb oligarch√°val.


Orb√°n, de mostan√°ban egyre gyakrabban Putyin is "√ļj vil√°grendr√Ķl" besz√©l, b√°r Putyin m√°r "Szovjetuni√≥r√≥l" is √°lmodik. A kett√Ķ v√©geredm√©nyben ugyanaz. Egy olyan terrorrendszer, amelyben a korl√°tlan hatalom r√©muralma k√©nye-kedve szerint cs√∂kkenthet vagy n√∂velhet l√©tsz√°mot, kord√°ban tartatva a nemzetekkel egym√°st, mint Szt√°lin idej√©ben, de ez a "c√©l" m√©g messze van, viszont helyesen ismert√©k fel, hogy csak heterog√©n √∂sszet√©tel√Ľ n√©pess√©csoportokat lehet egym√°sra usz√≠tani. Ez√©rt fontosak a nemzetek, nemzet√°llamok, etnikai k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gek, mert a homog√©n √∂sszet√©tel hamar√°bb lehet√Ķv√© teszi az √∂sszefog√°st. Jelenleg folyamatosan sz√Ľk√≠teni kell a potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķ gazdas√°gi szerepl√Ķk l√©tsz√°m√°t is. Putyin a ciprusi bankcs√Ķd-csal√°ssal t√∂bb, mint 180 oligarch√°j√°t√≥l szabadult meg a Bilderberg seg√≠ts√©ggel. Ukrajn√°ban elt√Ľnt a teljes Janukovics-f√©le "oligarcha csapat". Az USA-ban egyre nagyobb c√©gek fuzion√°lnak, vagy mennek cs√Ķdbe, v√°s√°rolj√°k fel √Ķket m√©g nagyobb c√©gek, √©s felv√°s√°rl√≥k k√∂z√∂tt mindig szerepelnek a Bilderberg Group legfels√Ķ ir√°ny√≠t√°s√°ba tartoz√≥ kl√°nok.

A vil√°g legkorruptabb, legaljasabb vezet√©s√©vel rendelkez√Ķ orsz√°gai k√∂z√∂tt szerepel az az USA is, amelyik korrupci√≥s v√°dakat fogalmaz meg a hasonsz√Ķr√Ľ Orb√°n-rezsimmel szemben. Ak√°rhogy is n√©zz√ľk, Orb√°n zsin√≥rjait a korrupci√≥ √Ķsi f√©szk√©b√Ķl, Nagy Britanni√°b√≥l √©s Izraelb√Ķl, a legkorruptabb orsz√°g c√≠met b√ľszk√©n viselhet√Ķ Oroszorsz√°gb√≥l, a "nagy√ľzemi" √©s cs√ļcstechnika alkalmaz√°s√°val t√∂k√©lyre fejlesztett csal√°s √©s korrupci√≥ haz√°j√°b√≥l, az USA-b√≥l r√°ngatj√°k a legintenz√≠vebben, b√°r Orb√°n (Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcs√°ny, Bajnai) egyikkel sem volt "sz√Ľkmark√ļ". A Rothschildok nyelt√©k be a k√∂zelm√ļltban az IMF-en √©s a Vil√°gbankon kereszt√ľl a magyar nyugd√≠jkassza 2130 milli√°rdj√°t, de 1989-√≥ta a sok t√≠zezer milli√°rd ellopott k√∂zvagyon jelent√Ķs r√©sz√©t, 4-5 milli√≥ koldus orsz√°g√°v√° t√©ve haz√°nkat, √©s a nyilv√°noss√°gra hozott terveik szerint ez m√©g messze nem el√©g sz√°mukra.


A "demokr√°ci√°hoz" mind√∂ssze az kellene, hogy a vil√°g √∂sszes orsz√°g√°ban visszah√≠vhat√≥ √©s sz√°mon k√©rhet√Ķ k√©pvisel√Ķk k√©pviselj√©k v√°laszt√≥ik akarat√°t, amit bels√Ķ √∂sszefon√≥d√°sok eset√©n k√ľlf√∂ldi seg√≠ts√©g ig√©nybev√©tel√©vel is fel lehetne sz√°molni. Ha nincs k√ľlf√∂ldi befektet√©s, k√ľlf√∂ldi √©rdekek miatt korrump√°lhat√≥ politikusok, k√∂zszolg√°k sem lenn√©nek. Ha nincsenek "k√ľlf√∂ldi bankok", idegen √©rdekelts√©gek sem sz√≥lhatn√°nak bele a korm√°nyz√°sba, egyes orsz√°gok befektet√©seibe, k√ľl√∂nben sincs sz√ľks√©g bankokra, csak egy nemzeti fejleszt√©si alapra A "b√©k√©tlenked√Ķ n√©pekkel"(?), legyen az h√°rom fej√Ľ, szemtengelyferd√ľl√©se, gluk√≥z-√©rz√©keny, emp√°tiahi√°nyos, pedig √ļgy kell b√°nni, ahogy meg√©rdemlik. Embers√©g csak embereknek j√°r... Boldog √öj√©vet az EMBEREKNEK! Nem lenn√©k konzekvens, ha elfelejten√©m megeml√≠teni, hogy az emberek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge nem akar harcolni eddigi kifoszt√≥i √©rdekei√©rt. Az eg√©sz patk√°nyhorda v√©kony j√©gen t√°ncol √©s alattuk a borotva √©le. Ha elcs√ļsznak, lila sz√°j√ļ felpuffadt v√≠zihullak√©nt v√°gj√°k darabokra a "b√Ľneik mell√©kterm√©kei". Ha t√Ķl√ľk, √©s kiszolg√°l√≥ikt√≥l f√ľggetlen energi√°nk lesz, v√©g√ľk, ha az "emberek" v√©gre k√©pesek lesznek haszn√°lni vel√ľk sz√ľletett tudatel√©r√©s√ľket, v√©g√ľk. Ha csak egy ember j√∂n, aki az "emberek" k√∂z√∂tti kapcsolat l√©trehoz√°s√°ra k√©pes, v√©g√ľk... √Čs v√©g√ľl, beavatkoz√°s n√©lk√ľl is v√©g√ľk, mert nem k√©pezik az emberis√©g r√©sz√©t. Egy √©l√Ķ szervezet vagy elpusztul, vagy elpuszt√≠tja fert√Ķz√©s√©t...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#131 | Hegel - 2015.01.19. 19:59:36
OK J√ď√ď√ďGrin

Viszont a ruszki katona el√Ķtt nem ismertem meg obamakit, ugy bevan k√∂tve a feje mint egy b√°busk√°nak.
#132 | Renegat - 2015.01.20. 15:57:24
"24 milli√≥t sikkasztott az angyalarc√ļ T√≠mea - Felf√ľggesztett b√∂rt√∂nt kapott az a kaposv√°ri banki √ľgyint√©z√Ķ, aki m√°sf√©l √©ven kereszt√ľl id√Ķs √ľgyfeleinek sz√°ml√°j√°t csapolta meg az Unicredit Bank egyik helyi fi√≥kj√°ban."

Egy komment - ugyanezt mondan√°m:

"-Mi ebb√Ķl a tanuls√°g? Ne csokit √©s t√Ľzif√°t lopjunk, hanem legal√°bb 25 milli√≥t √©s akkor a magyar t√∂rv√©nyek szerint nagyon enyhe b√ľntet√©st kapunk. Tudj√°k ezt vezet√Ķ politikusaink is."

Gondolom a k√∂vetkez√Ķ intenci√≥ban r√©szes√≠tette a "b√≠r√≥" a sz√Ľzies tekin-tet√Ľ n√Ķi h√∂lgyet: -Ejnye-bejnye, t√∂bbet ilyen el√Ķ ne forduljon, mert irgum-burgum nagyon m√©rges leszek! (Am√ļgy az anyagiakat m√°r el√Ķre lerendezhett√©k, mondjuk fifti-fifti alapon.)

http://propeller....arcu-timea

*******************

"250 ezer devizahiteles autós bukhatja akár a lakását is"

- K√≥stolgatj√°k a n√©pet, meddig t√Ľr m√©g, de tartok t√Ķle, hogy hamarosan szakad a c√©rna, amikor m√°r minden mindegy lesz. √Čs akkor m√°r nem mi fogunk kiugr√°lni az √∂t√∂dikr√Ķl az ablakon, hanem "√Ķket" dobjuk ki.

http://propeller....s-bukhatja
#133 | Renegat - 2015.01.20. 19:51:08
Putyin beszédének a Valdai Klubban (Szocsi, 2014.október 24.) elmondott, tömörített összefoglalója.

√Črdemes a cikkben minden hivatkoz√°st, vide√≥t √°tolvasni illetve megn√©zni. Tiszta √©s vil√°gos a sz√°nd√©k, tartalma a jelenre √©s j√∂v√Ķre egyar√°nt aktu√°lis.

Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak

komlomedia.files.wordpress.com/2014/11/putin-valdai-2.jpg

https://komlomedi...-jateknak/

Kapcsolódó:

https://komlomedi...i-unioert/
#134 | Hegel - 2015.01.20. 21:16:00
Renegat én meg tegnap ezt http://www.portfo...09064.html láttam..most? összevissza irkálnak.
√Čn ugy v√©lem majdnem minden hirad√°s olyan se se egyik igen m√°sik nem, bizonytalans√°gban akarj√°k tartani az embereket vagy m√©g a sz√°nd√©k is hi√°nyzik annyirra sok h√ľlye irk√°l firk√°l.....
(Nagyon nem foglalkozom a hitelekkel mert ugy ahogy van √©n nem l√°tom a kiutat csak a szerepl√Ķk szerepl√©si v√°gy√°t √©s √∂nf√©nyez√©s√©t, de ez csak egy v√©lem√©ny.H√°l istennek aut√≥m sincs m√°r csak nyanyakamionom Grin)

A komlómédiás linknél: Lehetséges lenne mégis hogy a vatikánban abban egyezett meg Putyin, hogy ezt a fordulatot végrehajtsa?
Ugyanis valóban egy 25900 földi év végén azaz egy másik uj fordulat elején vagyunk...és tán a földi vezetésnek kiadták az ukázt emberek ez igy nem OK tessék 180 fokot forditani vagy mentek a levesbe am block?
"3. Az √öj Vil√°grend √©p√≠t√Ķi elbuktak. Homokv√°rat √©p√≠tettek"
√Čs h√°t tudjuk vagy 2000 √©ve aki homokra √©pit az megy a levesbe elviszi az √°rviz a sz√©l stb.

Azért még igy a végjátékban megy a habzsi rendesen....
#135 | Hegel - 2015.01.20. 23:01:44
"A diktat√≥rikus h√°bor√ļra √©hes hatalom „orvosai” el√Ķsz√∂r elterjesztik a h√°bor√ļ l√°z√°t a n√©p k√∂z√∂tt, majd eladj√°k nekik az orvoss√°got, amivel szerint√ľk kigy√≥gyulhatnak a l√°zb√≥l. Ez egy gonosz, barb√°r √©s pszichopata m√≥dszer."

https://komlomedi...acio-vege/ Pontonsan igy √©rzem m√©gha nem is √©ppen √©rtem az apr√≥ illeszt√©seket, √©s ez√©rt vagyok bizalmatlan mert ez a zavarkelt√Ķ hazug technika majd minden t√©ren m√°r az ember- ember k√∂z√∂tti rel√°ci√≥kban is javar√©szt megjelent.

Minden esetre ennek féket kell vetni egyéni és társadalmi szinten egyaránt.
#136 | Renegat - 2015.01.20. 23:30:48
Kedves Hegel!
A Portfolio cikke egy semmitmondó "parasztvakítás". Aki elolvassa, azt sem tudja hogy sírjon-e, vagy nevessen.

√ćgy fogalmazza: "...az aut√≥- √©s fogyaszt√°si hitellel rendelkez√Ķket a t√∂rv√©nyek ugyan nem mentes√≠tett√©k az √°rfolyamkock√°zatt√≥l, de az elsz√°mol√°s sor√°n √Ķk is √°tlagosan 25 sz√°zal√©kos k√∂nny√≠t√©sben r√©szes√ľlnek, ahogy ezt t√∂bb korm√°nyzati forr√°s is meg√°llap√≠totta.

-Nem √≠r √°rfolyamr√∂gz√≠t√©sr√Ķl, mint a lak√°shitelekn√©l
-Az árfolyamkockázat nem a banké, hanem a bepalizott magyaré, aki valójában devizában nyilvántartott (hazudott) forint hitelt vett fel, miközben a CHF árfolyama az egekben jár
-A szab√°lytalan szerz√Ķd√©sek t√∂rv√©nytelens√©g√©r√Ķl egy sz√≥ nincs
-Minek a 25%-os k√∂nny√≠t√©s√©r√Ķl van sz√≥, mert √≠gy ebben a megfogalmaz√°sban √©rtelmetlen k√∂nny√≠t√©sr√Ķl besz√©lni

Sz√≥val semmi sz√°molhat√≥ konkr√©tumot nem tartalmaz a cikknek sem nevezhet√Ķ Portfolio-s MTI forr√°s√ļ jelent√©s.Csak felideges√≠tett a pongyola megfogalmaz√°ssal.

A legut√≥bb hivatkozott linked 2012-es, de mintha ma √≠rt√°k volna "M√°rcius idusa - A modern civiliz√°ci√≥ v√©ge?" c√≠mmel. A vide√≥j√°t val√≥sz√≠n√Ľ hogy valakik s√©rtetts√©g√ľk jelek√©nt m√°r t√∂r√∂lt√©k.
#137 | Hegel - 2015.01.21. 13:25:49
Azt a portfoliós cikket a ma.hu-n linken olvastam...tehát 2012 cikket is ujjráznak(nem láttam a dátumot véltem a Ma.hu a mostani álláspontot hirdeti....

√Čs m√©g ne legyen birka, terelhet√Ķ az ember mikor olyan hazugs√°ghalmazban √©l ami elk√©peszt√Ķ. Vagy ne legyen gyanakv√≥.

Csak az√©rt √©rdekel a hitel mert a gyerekemen szeretn√©k segiteni, de k√©ptelen vagyok a xarb√≥l a val√≥s t√©nyeket kih√°mozni ugy hogy norm√°lisan ne pedig √°tb@xva legy√ľnk.

Tegnap a koml√≥m√©di√°n olvasom asszem te tetted ide Putyin besz√©d√©t -de tov√°bbi cikkre l√©pve Ir√°nr√≥l √©s egy√©b politikai csiki csukikat t√°rgyal√≥ cikken meglep√Ķdtem.
Ir√°n vezet√©s√©t is az illumin√©k tett√©k a hatalomba....√©s mindenhol csak az √Ķ embereik vannak, ahol pedig √∂nj√°r√≥v√° v√°lt a hatalomban a odatett ember√ľk azokat teszik h√ľv√∂sre √©s l√∂vik bomb√°zz√°k sz√©t az orsz√°got n√©p√©vel eggy√ľtt....

Hát ez faxa....igy én csak arra tudok gondolni hogy vödör csöbör helyzetben maga a föld népe.

Hi√°ba er√Ķlk√∂dik.

Ez a cseber veder csup√°n a k√©tp√≥lusuval vagy ak√°r 1 el is a fegyvergy√°rt√°sban √©s elad√°sban √©rdekelt. Ehhez folytonos z√ľrzavarkelt√©s kell., egym√°snak feszit√©s vall√°si vagy politikai dogm√°kkal.
A vil√°g keleti fele, afrika sz√©tqva ez√©rt j√∂n ujra eur√≥pa... ahogy 70 √©vvel ezel√Ķtt...

Szép uj világ.
√Čs m√©g a szeretetr√Ķl mer pr√©dik√°lni.

Jut eszembe ovi a csapvizre rekl√°moz...mi van ? is tesznek bele mert a chemotoxt√≥l nem puszt√ļl a j√≥n√©p vagy?
#138 | Renegat - 2015.01.21. 19:40:11
T√°rgyilagos elemz√©s Kabai Domokos Lajost√≥l az - Ukrajn√°ba √©s a K√∂zel-Keletbe √°gyazott - vil√°gm√©ret√Ľv√© terjed√Ķ gazdas√°gi rabl√≥h√°bor√ļr√≥l, annak okair√≥l √©s v√°rhat√≥ v√©gkimenetel√©r√Ķl.

Ez a h√°bor√ļ Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok akarat√°b√≥l t√∂rt√©nik - Eur√≥p√°t is belek√©nyszer√≠tve vazallus korm√°nyain kereszt√ľl - az√©rt hogy az ukr√°n-orosz f√∂ld √°sv√°nykincseire, energiaforr√°saira, √©desv√≠zk√©szleteire, term√Ķf√∂ldj√©re r√°tehess√©k a kez√ľket tipikus modernkori gyarmatos√≠t√≥, n√©pirt√≥ h√°bor√ļval, mint ahogy eddig is ezt tett√©k a t√∂rt√©nelem sor√°n, ha valamit rabl√°ssal, er√Ķszakkal megk√≠v√°ntak maguknak szerezni.

Ez a m√≥dszer az atomkorban - r√°ad√°sul egy atomnagyhatalommal szemben - m√°r nem m√Ľk√∂dik "tisztelt rabl√≥ urak", mert ez egyenes √ļt lenne az emberis√©g teljes megsemmis√ľl√©se fel√©. K√©rd√©s csup√°n az, hogy k√©pesek-e felfogni, felismerni az USA vezet√Ķ politikusai abszurd gondolkod√°suk √©s tetteik v√©gzetes k√∂vetkezm√©ny√©t.

m.cdn.blog.hu/be/bekialtas/image/usa_-_unle_sam.jpg

http://bekialtas....ore7093523

Kapcsolódó:

http://elgondolko.../politika/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum