Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Hátszéllel a szakadékba...
Hátszéllel a szakadékba...Ami nem megy, ne erőltessük... Tüntetgetnénk az Orbán-rezsim ellen, de még a legtudatlanabb, legmaradibb ember is köp egyet, ha Gyurcsány neve kerül szóba, és végül is ez a cél. Sikertelen megmozdulásokat erőltető magatartásuk céltalan, mert bár az emberek Orbánt is utálják, Gyurcsányt, Bajnait még jobban. Ebből nem lesz szimpátia. Sikeresen leamortizálták a szocializmus eszméjét, és a bálványozott "jóléti kapitalizmusról" kiderült, hogy ugyan volt ilyen nyugaton, de nekünk már nem maradt belőle, ahogy a harmadik gyereknek is már csak az apja... jutott. De közröhej tárgyát képezik a médiában nyilatkozó, önjelölt és "hivatásos" politológusok agymenései is, ahogy az évértékelő "politikusok" pofátlan állításai. Az ország két részre szakadt. Egyik felén a helyzetről tudomást sem venni akarók, hátuk mögött a média, az illegitim "kormány", az "ellenzék", és nyugati megtévesztés a hazugságaival, a másikon a színfalak mögött keresgélők, akiket még a keleti média köntörfalazása is próbál a szakadék felé taszítani.


Bizonyos emberek naivitása határtalan, akik még hisznek az "ugyanazon az oldalon egymás ellen harcoló" feleknek, az USA és csatlósai és a kelet bábjainak "őszinte" egymás elleni harcában. "Győztes" csak egy lehet és vesztes mindig a megvezetett és felhasznált kisember, akitől elveszik örökségét, jövőjét, hitét, életét és életterét. Ez utóbbiak legtöbbjének meg sem fordul a fejében, hogy a "kommunista Kína" hogyan lehet egyszerre kommunista és tőkés milliárdosok gyülekezete, vagy mi a különbség Oroszország nagy hatalmú és vezető oligarchája Putyin és a nyugati bankárkaszt háttérhatalmi erői között. A választ ilyen megvilágításban már mindenki azonnal tudná: SEMMI.


A "ki ígér többet az emberiségnek" licitálásban legtöbbeknek elég, hogy Oroszország támogatja Luhanszk és Donyeck honvédő háborúját, mintegy mézesmadzagot benyelve, csalétekként (lásd Izlandot is), amit Hruscsov és főnökei már 1954. előtt megterveztek. 2015. január 1. nagy nap egyesek szemében, mert a dollár (vele együtt az euró és forint) halálát jelentő Eurázsiai Gazdasági Unió megkezdte hivatalos és a tagországai számára kötelező érvényű működését. Az eredményeként gyorsan megjelenő nyugati szuper majd hiperinfláción ugyanazok fognak nyerni, akik gondosan megtervezték és közösen kivitelezték a dollár halálát, mert a pénz csak egy relatív értékkel bíró mérő -és csereeszköz, de a vagyon birtoklása biztosítja a hatalmat, ami nem mérhető pénzben. A "hitelesség látszatának" fenntartása érdekében semmi sem drága. Az Amerika által kierőszakolt olajárcsökkentés nagyjából hasonló egyenértékkel rendelkezik a 9/11-es események utáni "terrorizmus elleni harcra" való hivatkozással. Pedig az emberek jól tudják, hogy a terrorista tömeggyilkosok a parlamentekben, szenátusokban, kormányokban ülnek végrehajtókként, és mögöttük ott sorjáznak a háttérhatalom bábmesterei.

Az olajárcsökkenés jó lehetőség a "nagyhalaknak", hogy felzabálják a "kishalakat", vagyis a kisebb olajtársaságokat, miközben ezen "kárvallottak" dolgozói mellett a járulékos iparból élők is utcára kerülnek. Sohasem fognak megtelni a FEMA táborok, ha nem növekszik a munkanélküliség és a nyomor. Az Eurázsiai Gazdasági Unió is a szabad munkaerő áramlást támogatja, ezzel biztosítva, hogy kialakuljanak az EU-ban és az USA-ban már "megszokott" faji egyenlőtlenségek, melyek vége mindig az, hogy a beáramló olcsóbb munkaerő devalválja a helyi munkaerőt. A folyamat végére Afrikában fogják betanítani a kitelepített gyárakban banánért dolgozó majmokat, miközben a "munka nélkül szerzett alapjövedelem" helyett "véletlenül" génspecifikus járványok és katonai diktattúrák felezik majd negyedelik a tagság népességét, "időlegesen megoldva az elosztási kérdéseket".


Ilyenkor év elején, szokás mérleget vonni az elmúlt év történései felett. Illik szidni az illegitim helytartó kormányt, amely törvényeivel, újabb és újabb sarcaival segít be a vele egy követ fújó "ellenzéknek" és nyugati országellenes érdekköröknek, indokot teremteni a "lázadáshoz", amit vérbe fojthat az idecsődített idegen haderő, mert a forgatókönyv szerint fel kell lázítani a népet, hogy polgárháborúkat lehessen kirobbantani Európában. Magyarország esetében ez különösen visszás, mivel ahogy a kelet, úgy a nyugat is jól tudja, hogy Magyarországon 70 éve hatalombitorló "kormányok" kötnek nemzetközi egyezményeket, hoznak törvényeket, keleti -és nyugati szokásgyakorlata szerint, és csalják el a választásokat. Az alig 15%-os támogatottságú FIDESZ-KDNP mesében sem létező kétharmadával szolgálja ki kelet, nyugat és "dél" érdekeit. A Jobbik még kisebb támogatással készülne fel a "kormányzásra", bár senki sem említette, hogy a FIDESZ-KDNP-rezsim bukása esetén is egy csaláson alapuló választási rendszer szerint osztanák szét újabb éhes farkasoknak a közvagyont és adóbevételeket "pártalapon". És miben reménykedik a liberális tolvajok gyülekezete? Abban, hogy 1956-hoz hasonlóan, kádári mintára Gyurcsány majd néhányadmagával és 2%-nyi fizetett szimpatizánssal behívja a teljes NATO-t, az EU csendőrséget és az amerikai haderőt.


De mi lesz, ha az Eurázsiai Gazdasági Unió az elkövetkezendő hónapokban maga alá gyűri Európát és az USA-t, vezető szerepet elfoglalva a nemzetközi elszámolóvalutában, az SDR-ben? Kazahsztánban a "Mindent látó Szem", az NWO nyomorék címerállata már lepetézett (Link). Kelet -és Közép Európa véres harcok során ismételten oroszországi és izraeli zsidó oligarchák martalékává válik (ahogy eddig is) és a szétszakadt Európa Lisszaboni EU-ja átadja a helyét hadszíntérként, mert az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése 50-50-50" célkitűzései szerint 50%-os létszámcsökkentésnek kell 2050-ig megvalósulnia. Az USA is teljesíti a "kvótát", az infláció jó alkalom lesz a lakosság GMO-s élelmiszerekkel történő megmérgezésére, tömegpusztító kényszeroltások általános bevezetésére, mesterségesen létrehozott járványokra hivatkozva. A "hadiköltségvetés" mindent elbír. A maradék lakosság, ha élni akar, két dolgot tehet. Vagy katonának, bérgyilkosnak áll, vagy lemészárolja elnyomóit. Ez utóbbi esetében az amerikai területen begyakorolt orosz-kínai "katasztrófaelhárítási gyakorlat" leple alatt a "kormányzat" segítséget kap a "lázadás" leveréséhez, mert a "Népi Kína" valójában az egyik legrohadtabb kapitalista terrorrendszer, és a "jóságos és emberséges" Oroszországot is oligarchák uralják, élükön Putyinnal, mint leggazdagabb oligarchával.


Orbán, de mostanában egyre gyakrabban Putyin is "új világrendről" beszél, bár Putyin már "Szovjetunióról" is álmodik. A kettő végeredményben ugyanaz. Egy olyan terrorrendszer, amelyben a korlátlan hatalom rémuralma kénye-kedve szerint csökkenthet vagy növelhet létszámot, kordában tartatva a nemzetekkel egymást, mint Sztálin idejében, de ez a "cél" még messze van, viszont helyesen ismerték fel, hogy csak heterogén összetételű népessécsoportokat lehet egymásra uszítani. Ezért fontosak a nemzetek, nemzetállamok, etnikai különbözőségek, mert a homogén összetétel hamarább lehetővé teszi az összefogást. Jelenleg folyamatosan szűkíteni kell a potenciális veszélyt jelentő gazdasági szereplők létszámát is. Putyin a ciprusi bankcsőd-csalással több, mint 180 oligarchájától szabadult meg a Bilderberg segítséggel. Ukrajnában eltűnt a teljes Janukovics-féle "oligarcha csapat". Az USA-ban egyre nagyobb cégek fuzionálnak, vagy mennek csődbe, vásárolják fel őket még nagyobb cégek, és felvásárlók között mindig szerepelnek a Bilderberg Group legfelső irányításába tartozó klánok.

A világ legkorruptabb, legaljasabb vezetésével rendelkező országai között szerepel az az USA is, amelyik korrupciós vádakat fogalmaz meg a hasonszőrű Orbán-rezsimmel szemben. Akárhogy is nézzük, Orbán zsinórjait a korrupció ősi fészkéből, Nagy Britanniából és Izraelből, a legkorruptabb ország címet büszkén viselhető Oroszországból, a "nagyüzemi" és csúcstechnika alkalmazásával tökélyre fejlesztett csalás és korrupció hazájából, az USA-ból rángatják a legintenzívebben, bár Orbán (Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) egyikkel sem volt "szűkmarkú". A Rothschildok nyelték be a közelmúltban az IMF-en és a Világbankon keresztül a magyar nyugdíjkassza 2130 milliárdját, de 1989-óta a sok tízezer milliárd ellopott közvagyon jelentős részét, 4-5 millió koldus országává téve hazánkat, és a nyilvánosságra hozott terveik szerint ez még messze nem elég számukra.


A "demokráciához" mindössze az kellene, hogy a világ összes országában visszahívható és számon kérhető képviselők képviseljék választóik akaratát, amit belső összefonódások esetén külföldi segítség igénybevételével is fel lehetne számolni. Ha nincs külföldi befektetés, külföldi érdekek miatt korrumpálható politikusok, közszolgák sem lennének. Ha nincsenek "külföldi bankok", idegen érdekeltségek sem szólhatnának bele a kormányzásba, egyes országok befektetéseibe, különben sincs szükség bankokra, csak egy nemzeti fejlesztési alapra A "békétlenkedő népekkel"(?), legyen az három fejű, szemtengelyferdülése, glukóz-érzékeny, empátiahiányos, pedig úgy kell bánni, ahogy megérdemlik. Emberség csak embereknek jár... Boldog Újévet az EMBEREKNEK! Nem lennék konzekvens, ha elfelejteném megemlíteni, hogy az emberek túlnyomó többsége nem akar harcolni eddigi kifosztói érdekeiért. Az egész patkányhorda vékony jégen táncol és alattuk a borotva éle. Ha elcsúsznak, lila szájú felpuffadt vízihullaként vágják darabokra a "bűneik melléktermékei". Ha tőlük, és kiszolgálóiktól független energiánk lesz, végük, ha az "emberek" végre képesek lesznek használni velük született tudatelérésüket, végük. Ha csak egy ember jön, aki az "emberek" közötti kapcsolat létrehozására képes, végük... És végül, beavatkozás nélkül is végük, mert nem képezik az emberiség részét. Egy élő szervezet vagy elpusztul, vagy elpusztítja fertőzését...

/Tulok/

  Hozzászólások
#131 | Hegel - 2015.01.19. 19:59:36
OK JÓÓÓGrin

Viszont a ruszki katona előtt nem ismertem meg obamakit, ugy bevan kötve a feje mint egy bábuskának.
#132 | Renegat - 2015.01.20. 15:57:24
"24 milliót sikkasztott az angyalarcú Tímea - Felfüggesztett börtönt kapott az a kaposvári banki ügyintéző, aki másfél éven keresztül idős ügyfeleinek számláját csapolta meg az Unicredit Bank egyik helyi fiókjában."

Egy komment - ugyanezt mondanám:

"-Mi ebből a tanulság? Ne csokit és tűzifát lopjunk, hanem legalább 25 milliót és akkor a magyar törvények szerint nagyon enyhe büntetést kapunk. Tudják ezt vezető politikusaink is."

Gondolom a következő intencióban részesítette a "bíró" a szűzies tekin-tetű női hölgyet: -Ejnye-bejnye, többet ilyen elő ne forduljon, mert irgum-burgum nagyon mérges leszek! (Amúgy az anyagiakat már előre lerendezhették, mondjuk fifti-fifti alapon.)

http://propeller....arcu-timea

*******************

"250 ezer devizahiteles autós bukhatja akár a lakását is"

- Kóstolgatják a népet, meddig tűr még, de tartok tőle, hogy hamarosan szakad a cérna, amikor már minden mindegy lesz. És akkor már nem mi fogunk kiugrálni az ötödikről az ablakon, hanem "őket" dobjuk ki.

http://propeller....s-bukhatja
#133 | Renegat - 2015.01.20. 19:51:08
Putyin beszédének a Valdai Klubban (Szocsi, 2014.október 24.) elmondott, tömörített összefoglalója.

Érdemes a cikkben minden hivatkozást, videót átolvasni illetve megnézni. Tiszta és világos a szándék, tartalma a jelenre és jövőre egyaránt aktuális.

Putyin a nyugati elitnek: Vége a játéknak

komlomedia.files.wordpress.com/2014/11/putin-valdai-2.jpg

https://komlomedi...-jateknak/

Kapcsolódó:

https://komlomedi...i-unioert/
#134 | Hegel - 2015.01.20. 21:16:00
Renegat én meg tegnap ezt http://www.portfo...09064.html láttam..most? összevissza irkálnak.
Én ugy vélem majdnem minden hiradás olyan se se egyik igen másik nem, bizonytalanságban akarják tartani az embereket vagy még a szándék is hiányzik annyirra sok hülye irkál firkál.....
(Nagyon nem foglalkozom a hitelekkel mert ugy ahogy van én nem látom a kiutat csak a szereplők szereplési vágyát és önfényezését, de ez csak egy vélemény.Hál istennek autóm sincs már csak nyanyakamionom Grin)

A komlómédiás linknél: Lehetséges lenne mégis hogy a vatikánban abban egyezett meg Putyin, hogy ezt a fordulatot végrehajtsa?
Ugyanis valóban egy 25900 földi év végén azaz egy másik uj fordulat elején vagyunk...és tán a földi vezetésnek kiadták az ukázt emberek ez igy nem OK tessék 180 fokot forditani vagy mentek a levesbe am block?
"3. Az Új Világrend építői elbuktak. Homokvárat építettek"
És hát tudjuk vagy 2000 éve aki homokra épit az megy a levesbe elviszi az árviz a szél stb.

Azért még igy a végjátékban megy a habzsi rendesen....
#135 | Hegel - 2015.01.20. 23:01:44
"A diktatórikus háborúra éhes hatalom „orvosai” először elterjesztik a háború lázát a nép között, majd eladják nekik az orvosságot, amivel szerintük kigyógyulhatnak a lázból. Ez egy gonosz, barbár és pszichopata módszer."

https://komlomedi...acio-vege/ Pontonsan igy érzem mégha nem is éppen értem az apró illesztéseket, és ezért vagyok bizalmatlan mert ez a zavarkeltő hazug technika majd minden téren már az ember- ember közötti relációkban is javarészt megjelent.

Minden esetre ennek féket kell vetni egyéni és társadalmi szinten egyaránt.
#136 | Renegat - 2015.01.20. 23:30:48
Kedves Hegel!
A Portfolio cikke egy semmitmondó "parasztvakítás". Aki elolvassa, azt sem tudja hogy sírjon-e, vagy nevessen.

Így fogalmazza: "...az autó- és fogyasztási hitellel rendelkezőket a törvények ugyan nem mentesítették az árfolyamkockázattól, de az elszámolás során ők is átlagosan 25 százalékos könnyítésben részesülnek, ahogy ezt több kormányzati forrás is megállapította.

-Nem ír árfolyamrögzítésről, mint a lakáshiteleknél
-Az árfolyamkockázat nem a banké, hanem a bepalizott magyaré, aki valójában devizában nyilvántartott (hazudott) forint hitelt vett fel, miközben a CHF árfolyama az egekben jár
-A szabálytalan szerződések törvénytelenségéről egy szó nincs
-Minek a 25%-os könnyítéséről van szó, mert így ebben a megfogalmazásban értelmetlen könnyítésről beszélni

Szóval semmi számolható konkrétumot nem tartalmaz a cikknek sem nevezhető Portfolio-s MTI forrású jelentés.Csak felidegesített a pongyola megfogalmazással.

A legutóbb hivatkozott linked 2012-es, de mintha ma írták volna "Március idusa - A modern civilizáció vége?" címmel. A videóját valószínű hogy valakik sértettségük jeleként már törölték.
#137 | Hegel - 2015.01.21. 13:25:49
Azt a portfoliós cikket a ma.hu-n linken olvastam...tehát 2012 cikket is ujjráznak(nem láttam a dátumot véltem a Ma.hu a mostani álláspontot hirdeti....

És még ne legyen birka, terelhető az ember mikor olyan hazugsághalmazban él ami elképesztő. Vagy ne legyen gyanakvó.

Csak azért érdekel a hitel mert a gyerekemen szeretnék segiteni, de képtelen vagyok a xarból a valós tényeket kihámozni ugy hogy normálisan ne pedig átb@xva legyünk.

Tegnap a komlómédián olvasom asszem te tetted ide Putyin beszédét -de további cikkre lépve Iránról és egyéb politikai csiki csukikat tárgyaló cikken meglepődtem.
Irán vezetését is az illuminék tették a hatalomba....és mindenhol csak az ő embereik vannak, ahol pedig önjáróvá vált a hatalomban a odatett emberük azokat teszik hüvösre és lövik bombázzák szét az országot népével eggyütt....

Hát ez faxa....igy én csak arra tudok gondolni hogy vödör csöbör helyzetben maga a föld népe.

Hiába erőlködik.

Ez a cseber veder csupán a kétpólusuval vagy akár 1 el is a fegyvergyártásban és eladásban érdekelt. Ehhez folytonos zürzavarkeltés kell., egymásnak feszités vallási vagy politikai dogmákkal.
A világ keleti fele, afrika szétqva ezért jön ujra európa... ahogy 70 évvel ezelőtt...

Szép uj világ.
És még a szeretetről mer prédikálni.

Jut eszembe ovi a csapvizre reklámoz...mi van ? is tesznek bele mert a chemotoxtól nem pusztúl a jónép vagy?
#138 | Renegat - 2015.01.21. 19:40:11
Tárgyilagos elemzés Kabai Domokos Lajostól az - Ukrajnába és a Közel-Keletbe ágyazott - világméretűvé terjedő gazdasági rablóháborúról, annak okairól és várható végkimeneteléről.

Ez a háború Amerikai Egyesült Államok akaratából történik - Európát is belekényszerítve vazallus kormányain keresztül - azért hogy az ukrán-orosz föld ásványkincseire, energiaforrásaira, édesvízkészleteire, termőföldjére rátehessék a kezüket tipikus modernkori gyarmatosító, népirtó háborúval, mint ahogy eddig is ezt tették a történelem során, ha valamit rablással, erőszakkal megkívántak maguknak szerezni.

Ez a módszer az atomkorban - ráadásul egy atomnagyhatalommal szemben - már nem működik "tisztelt rabló urak", mert ez egyenes út lenne az emberiség teljes megsemmisülése felé. Kérdés csupán az, hogy képesek-e felfogni, felismerni az USA vezető politikusai abszurd gondolkodásuk és tetteik végzetes következményét.

m.cdn.blog.hu/be/bekialtas/image/usa_-_unle_sam.jpg

http://bekialtas....ore7093523

Kapcsolódó:

http://elgondolko.../politika/

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum