NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...
S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...Amint v√°rhat√≥ volt, a g√°zai "offenz√≠va" n√©gy ir√°ny√ļ c√©lt szolg√°l ki. Els√Ķdleges c√©lk√©nt figyelemelterel√©s az ukrajnai esem√©nyekr√Ķl, m√°sodlagos c√©lk√©nt G√°za felsz√°mol√°sa, harmadlagos szempontk√©nt arab t√°mad√°s kiprovok√°l√°s√°t, √©s nem utols√≥ sorban a g√°zai ter√ľletek olaj -√©s g√°zkincs√©nek 1976-√≥ta foly√≥ palesztin n√©pirt√°s keret√©ben val√≥ megszerz√©s√©t. De s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r az oroszellenes szankci√≥k bevezet√©se, els√Ķsorban Eur√≥pa vonatkoz√°s√°ban is, mint a "buta gyerek eset√©ben, aki az√©rt sem fogadja el az √©telt, ink√°bb √©hen halna", mert v√©lt vagy bebesz√©lt s√©relme miatt "durc√°s". Eur√≥pa megv√°s√°rolt √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ korm√°nyainak nagy sz√ľks√©ge lesz hamarosan az orsz√°gaikat ellep√Ķ idegen hader√Ķkre, hatalmuk fenntart√°sa √©rdek√©ben (mert a lakoss√°gra nem sz√°m√≠thatnak). T√ļl sokba ker√ľlnek az amerikai, brit √©s izraeli √©rdekek els√Ķsorban Eur√≥p√°nak, de f√Ķleg a lakoss√°gnak. Ez a sarokba szor√≠tott patk√°ny tipikus esete. Az √∂sszes patk√°ny sz√≠vesen lev√°lna err√Ķl a "csecsr√Ķl", mert b√°rmikor "felrobbanhat", de ebb√Ķl a "m√≥kusker√©kb√Ķl" nincs kisz√°ll√°s, csak kopors√≥ban, b√°r a s√≠rjukat maguk √°st√°k meg, "j√≥ J√ļd√°s-p√©nz√©rt"...


A g√°zai esem√©nyek egyben k√∂zeli z√°r√≥ aktusai is a g√°zai palesztinok kiirt√°s√°nak. J√≥ zsid√≥ szok√°s szerint t√Ľzzel-vassal irtj√°k a palesztin ter√ľletek egykor t√∂bbnyire zsid√≥, de iszlamiz√°l√≥dott vagy kereszt√©ny vall√°st felvett n√©pess√©g√©t, mondhatni "v√©reiket", de Izrael lakoss√°g√°nak t√∂bb, mint 95%-a kaz√°r-zsid√≥, √©s mint ilyenek sohasem √©ltek kor√°bban Palesztin√°ban. "Ny√ļl hal√°l√°t r√≥ka b√°nja, mert az is az √Ķ fajt√°ja", mondja a k√≠nai k√∂zmond√°s, de zsid√≥√©kn√°l ez nem √≠gy van. Benjamin Netannyahu - eredetileg az apja √°ltal felvett Benzion Netanyahu n√©v, Benzion Mileikowsky lengyel cionista zsid√≥ nevet takar - a szok√°sos kegyetlens√©ggel alkalmaz tiltott fegyvereket, a polg√°ri lakoss√°g hat√©kony √©s min√©l kegyetlenebb eszk√∂z√∂kkel val√≥ bomb√°z√°s√°hoz, elpuszt√≠t√°s√°hoz. Ez ut√≥bbi az ukrajnai helyzet h√≠rad√°sokban h√°tt√©rbe szor√≠t√°s√°val f√©lret√°j√©koztatja Eur√≥p√°t, √©s l√©t√©ben fenyegeti. Az USA √°ltal kiprovok√°lt √©s nyom√°sukra, felbujt√°sukra √©s t√°mogat√°suk miatt l√©trej√∂tt napr√≥l-napra roml√≥ √°llapot Eur√≥pa gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°t id√©zi el√Ķ.


A helyzetet lehet √ļgy tekinteni, hogy az ISIS, k√©s√Ķbb ISIL, "hagyom√°nyokat √Ķriz". Baghdadi zsid√≥ sz√°rmaz√°sa sok mindent megmagyar√°z, ahogy kor√°bban a Bush-csal√°d √©s Osz√°ma bin Laden csal√°dja k√∂z√∂tti szoros kapcsolatok is, vagy a szaudi "uralkod√≥h√°z" sz√°rmaz√°sa √©s az al-Kaida szaudi t√°mogat√°sa. Az ISIL ugyan√ļgy j√∂n a k√©pbe, mint a zsid√≥k √°ltal ir√°ny√≠tott ukrajnai "Jobb Szektor", vagy az ‘American PMC Academi’ √©s a ‘PMC Greystone Limited’ martal√≥cai √©s a lengyel bel√ľgyminiszter Bart¬≥omiej Sienkiewicz katonai mag√°nv√°llalat√°nak; az ‘ASBS Othago-nak zsoldosai. Ezen szervezetek elpuszt√≠t√°sa, m√©g ha nagy √°rat is k√∂vetel, de megtisztul√°st jelent. A "f√©rgek" kevesebben vannak, √©s nagyobb ar√°nyban pusztulnak, mint a norm√°lis emberek ez esetben, mert l√©trej√∂n az √∂sszefog√°s ellen√ľk. Sajnos ez a l√©trehozand√≥ Eur√°zsiai Uni√≥ szempontj√°b√≥l sem jelent egyenl√Ķre t√ļl sok j√≥t, b√°r egyesek m√°r annak √©rt√©kelik. K√©ts√©gtelen, hogy Oroszorsz√°g sz√°m√°ra fejleszt√©si lehet√Ķs√©get biztos√≠t az eur√≥pai √©s amerikai mez√Ķgazdas√°gi term√©kek embarg√≥ja, de Eur√≥pa amerikai nyom√°sra ezen is bukik, m√©ghozz√° sokszoros√°t, mint az oroszok.


Ahogy Ban Ki Mun mondta, G√°za a vil√°g sz√©gyene, de az "Arab Tavasz" is az volt, ahogy Irak, L√≠bia, Afganiszt√°n √©s az ukrajnai esem√©nyek, de visszamen√Ķleg a vietnami-kambodzsai √©s az I-II. Vil√°gh√°bor√ļk is. K√∂z√∂s elem√ľk a "kapitalizmus" fokozatos, de egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ torzul√°sa, a hatalomkoncentr√°ci√≥s folyamatok gyorsul√°sa. Ennek sarokponti eleme a 2277 sz√°m√ļ amerikai szen√°tus el√© terjesztett t√∂rv√©nyjavaslat, amely m√°r a III. Vil√°gh√°bor√ļ elind√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l, de pontos√≠tva arr√≥l, hogy USA nyom√°sra USA-Eur√≥pa du√≥val t√°mad√°st ind√≠tsanak a F√ĀK, vagyis Oroszorsz√°g √©s a F√ľggetlen √Āllamok Sz√∂vets√©ge ellen, amibe hamarosan bekapcsol√≥dna K√≠na is, ha a "k√©t legyet egycsap√°sra" elv alapj√°n az USA √©s Eur√≥pa le√°ll√≠tja a k√≠nai importot. Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t az orosz agresszi√≥ megel√Ķz√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ 2014. m√°jus 1-i t√∂rv√©ny jogos√≠tan√° fel a k√∂vetkez√Ķkre az eur√≥pai lakoss√°g belegyez√©se n√©lk√ľl, els√Ķsorban n√©met k√∂zrem√Ľk√∂d√©sre √©p√≠tve. A "t√∂rv√©ny" kivonata r√∂viden (z√°r√≥jelben a saj√°t komment√°rom):


1. Szankci√≥k √©s korl√°toz√°sok, diplom√°ciai int√©zked√©sek, olaj-√©s g√°zipari technol√≥gi√°k z√°rol√°sa. (A technol√≥gi√°ik n√©lk√ľl is meglenne b√°rki.)
2. Az "orosz demokr√°cia" √©s a civil szervezetek t√°mogat√°sa. (Ami az USA eset√©ben kiv√©tel n√©lk√ľl az orsz√°gok felforgat√°s√°t, polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°s√°t, majd kifoszt√°s√°t jelenti.)
3. Katonai seg√≠ts√©gny√ļjt√°s Ukrajn√°nak. (A b√°bkorm√°ny v√©delme √©s az ellenz√©k kiirt√°sa. Zsid√≥-betelep√≠t√©s.)
4. Kiterjesztett biztons√°gi er√Ķ k√©pz√©s, t√°mogat√°s √©s v√©delmi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a legfontosabb nem-NATO √°llamokkal. (Iraki, l√≠biai, ukrajnai √°llapotok el√Ķid√©z√©se.)
5. F√∂ldg√°z-export k√©zbes√≠t√©se, az eur√≥pai √©s eur√°zsiai energetikai f√ľggetlens√©g kialak√≠t√°sa. (Amerikai, Rockefeller √©s Rothschild √©rdekelts√©gekbe tartoz√≥ olajv√°llalatok sz√°m√°ra megszerezni a kiszemelt orsz√°gok fosszilis energiahordoz√≥k√©szleteit, √©s eladni a tulajdonosoknak.)
6. Kib√Ķv√≠tett m√Ľsorsz√≥r√°s az egykori Szovjetuni√≥ orsz√°gaiban. (Amerikai propaganda √©s megt√©veszt√©s terjeszt√©se, demoraliz√°l√°s.)
7. Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi seg√≠ts√©gny√ļjt√°sa Eur√≥p√°ban √©s Eur√°zsi√°ban. (Jelenleg a vil√°gra n√©zve az USA, Izrael, Nagy Britannia, Franciaorsz√°g √©s K√≠na jelenti a legnagyobb kock√°zatot √©s vesz√©lyt.)
8. Halad√©ktalanul v√©get vetni az Eur√≥pa Tan√°cs Eln√∂ki ir√°ny√≠t√°s√°nak, √©s az eln√∂k szerep√©t az Egyes√ľlt √Āllamok Fegyveres Er√Ķi parancsnoka 180 napos id√Ķszakra √°tveszi, amint beiktattj√°k az ezt kimond√≥ t√∂rv√©nyt. A harchoz sz√ľks√©ges er√Ķk √°tcsoportos√≠t√°sa megt√∂rt√©nt, a csere er√Ķk hely√ľk√∂n vannak, vagy a tervek szerint elfoglalj√°k a hely√ľket. (S.2277 IS 1. (b) alapj√°n az USA √°tvenn√© Eur√≥pa ir√°ny√≠t√°s√°t √©s bevezetn√© a "katonai ir√°ny√≠t√°st"! Err√Ķl a 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB tervezet kapcs√°n m√°r sok esetben √≠rtam).
9. Az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°ga k√©szenl√©ti tervei szerint az √°tcsoportos√≠tott er√Ķkt√Ķl megk√∂veteli Eur√≥pa √©s Eur√°zsia nemzeti fegyveres er√Ķivel, m√°s NATO sz√∂vets√©geseivel az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kijav√≠tani az esetleges hi√°nyoss√°gokat egy el√Ķre nem l√°that√≥ esem√©nyre is felk√©sz√ľlve Eur√≥p√°ban. ("El√Ķre nem l√°that√≥ esem√©ny" K√≠na √©s a K√∂zel-Kelet bel√©p√©se.)
10. A t√∂rv√©ny beiktat√°sa ut√°n minden 180 napon bel√ľl az eln√∂k el√© terjesztik a sz√ľks√©ges tervkorrekci√≥kkal √©s bele√©rtve a k√∂lts√©gbecsl√©st, a reagensek √°ltal tett l√©p√©sek alapj√°n. sb2277

2014-2017. k√∂z√∂tt minden p√©nz√ľgyi √©vben 50 milli√≥ doll√°r az (a) bekezd√©sben le√≠rt tev√©kenys√©gek haszn√°lati alapja. A "hat√©konys√°got tart√≥san megalapozza a NATO er√Ķkn√©l Lengyelorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°ni√°ban √©s m√°s NATO-tagorsz√°gokban". A v√©grehajt√°s felgyors√≠t√°s√°ra h√°rom szakaszos eur√≥pai adat√≠va ker√ľlt l√©trehoz√°sra. A sort m√©g folytathatn√°m, de az eg√©sz l√©nyege, hogy az eur√≥pai rak√©tav√©delmi rendszerek, a "k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©g ny√ļjt√°sa", Eur√≥pa megsz√°ll√°sa √©s az amerikai parancsnoks√°g√ļ katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a glob√°lis rabszolgas√°g alternat√≠v√°ja.
M√°sik lehet√Ķs√©gk√©nt Eur√≥pa sz√©tszakad√°sa √©s √ļjrafeloszt√°sa szerepel. Az amerikai verzi√≥ szerint az eur√≥pai nagyt√Ķk√©seket fokozatosan felzab√°ln√°k az amerikai √©rdekcsoportok. Eur√≥pa val√≥j√°ban is gyarmati st√°tuszba ker√ľl, amihez m√©g nem elegend√Ķ az egyes√ľlt USA-brit-izraeli hader√Ķ. Eur√≥pa sz√©tszakad√°sakor a div√≠zi√≥ eredm√©nyek√©nt, belh√°bor√ļk √°r√°n, Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥p√°ig orosz-n√©met vezet√©s√Ľ, BRICS-hez csatlakoz√≥ √°llamk√∂z√∂ss√©g j√∂nne l√©tre, de ez ellen √∂sszpontos√≠tott t√°mad√°st ind√≠tana az el√Ķz√Ķekben eml√≠tett triumvir√°tus, esetleg kieg√©sz√ľlve Franciaorsz√°ggal.


Mint l√°that√≥, Eur√≥pa tot√°lis elfoglal√°sa √©s t√©rdre k√©nyszer√≠t√©se a c√©l, Ukrajna csak indok √©s Palesztina "csak" egy t√∂bb szinten sz√°mukra hasznos elterel√Ķ fed√Ķsztori. A 2277-szerinti fel√°ll√°s miatt √ľr√≠tik ki a budapesti miniszt√©riumokat √©s k√∂lt√∂ztetik ezeket vid√©kre 2015-re, mert Eur√≥pa logisztikai k√∂zpontj√°t m√°r legal√°bb 15-20 √©ve ide tervezt√©k. Az USA korm√°nya a 2277-es t√∂rv√©nyben sz√°mos helyen eml√≠ti az USA-NSZK glob√°lis egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kieg√©sz√≠tve √©s meger√Ķs√≠tve az EU tag√°llamai hader√Ķivel. T√∂bb, mint √©rdekes, hogy az USA √©s Oroszorsz√°g is az NSZK-ra hajt. B√°rki, aki a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°ggal (N√©metorsz√°g nem l√©tezik) sz√∂vets√©get tud l√©trehozni, az az eg√©sz vil√°got k√©pes uralni, technikai, technol√≥gia f√∂l√©ny birtok√°ban.
Nem utols√≥ szempontk√©nt az USA √©s Eur√≥pa lakoss√°ga nem harcol glob√°lisan saj√°t rabszolgas√°g√°nak "kiharcol√°s√°√©rt", ami hossz√ļ t√°von t√∂meges dezert√°l√°sokban, egyre nagyobb ar√°ny√ļ belharcokban √©s bels√Ķ megosztotts√°gban fog kifejez√©sre jutni. A kapitalista kifoszt√≥ √©s rabszolgas√°gba tasz√≠t√≥ nyugati rendszerek r√°k√©nyszer√≠tik az ellenfelet, hogy becs√ľletesebb legyen, mint eredetileg sz√°nd√©kozott...


Most m√©g a legt√∂bben, akik megtehetik, nyaralnak, mulatnak, √ļgy √©lik vil√°gukat, mintha nem lenn√©nek balj√≥s el√Ķjelek, nem tudn√°k, hogy mi k√©sz√ľl ellen√ľk, de az int√Ķ jeleket m√°r √©szrevehetik. Egyre t√∂bb katona √©s katonai technika √©rkezik az orsz√°gba. A K√∂zjegyz√Ķi Kamara m√°r ny√≠lt t√∂rv√©nys√©rt√©sekre vetemedik, szembe megy a korm√°ny d√∂nt√©seivel. A DK hatalom√°tv√©telben rem√©nykedik, mik√∂zben a FIDESZ-KDNP eszeveszett temp√≥ban rabolja ki az orsz√°got. Az emberek figyelm√©t sz√°nd√©kosan terelik el az egyre k√∂zelebb ker√ľl√Ķ l√©tk√©rd√©seket √©rint√Ķ probl√©m√°kr√≥l. Ukrajn√°ban m√°r nyilv√°nval√≥, hogy t√©len nem lesz f√Ľt√©s, de sz√°nd√©kosan tov√°bb rontj√°k a helyzetet Eur√≥p√°ban is. Nincs energiaell√°t√°si alternat√≠va. Olyan √ľzleti partnert szankcion√°l Eur√≥pa, akit√Ķl a l√©te f√ľgg. Akik tehetn√©nek ez ellen, sp√°jzol√°sukban b√≠znak. Egyre gyakrabban hallani a britek, n√©metek, de Magyarorsz√°g EU-s kil√©p√©s√©r√Ķl, mik√∂zben Izrael mindent elk√∂vet a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ kirobbant√°sa √©rdek√©ben. Az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett iszl√°m h√≠v√Ķk m√°r megkezdt√©k Eur√≥p√°ban is az egym√°s elleni h√°bor√ļjukat. H√°rom √©ve m√°r √≠rtam "Eur√≥pa kiirt√°sa Bilderberg m√≥dra" c√≠mmel egy t√∂bb nyelvre leford√≠tott cikket. A norv√©g bel√ľgyminiszternek m√°r a cikkben k√∂z√∂ltekt√Ķl is fel√°llt a sz√Ķr a h√°t√°n. Most, a guta√ľt√©s ker√ľlgetheti, de √Ķk tal√°n nem fognak f√°zni √©hesen a s√∂t√©tben...
Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#121 | naiv - 2014.08.30. 13:45:05
Seraf, csupán erre vonatkozott, de csak mint figyelemfelhívás (esetleg érdekel)

ez pedig Szigeti Lajos elemz√©se a versr√Ķl
Seraf, innen már Te következel

https://www.googl...sa=t&rct=j&q=&esr...5972,d.bGQ

Az utolsó bekezdéseddel (a kérdés.....) tökéletesen egyetértek.

Ebben a témában is sok a megmondó ember.

Szerintem ez egy komplex anyag.

Akit érdekel, Halász József oldalain a válaszok megtalálhatóak, de nem 1 estés könnyed olvasmány.

http://szksz.com/

http://szkszhu.sz...index.html


---------------------------

nincs megjegyzés, mindenki azt gondol amit akar

http://kiralyiudv...om=1169050

,
#122 | Tulok - 2014.08.31. 04:41:11
Els√Ķk√©nt szeretn√©m megk√∂sz√∂nni mindazoknak, aki megpr√≥b√°ltak seg√≠teni a v√©grehajt√≥k moh√≥s√°ga okozta helyzet konszolid√°l√°sban (mind a hat j√≥sz√≠v√Ľ embernek). Magyarul, ahogy √∂sszej√∂n legal√°bb egy-egy havi befizet√©sre val√≥, egy h√≥nap halad√©kot megint nyerek. Addigra tal√°n elindul a cs√Ķkaz√°n gy√°rt√°s √©s az elektrom√°gneses v√©delmek√©i is, amelyeken most is dolgozom. Mindkett√Ķ v√©gf√°zisban van, de k√∂zben szaporodnak a feldolgozand√≥ perek is.

Naiv! Az egyveleg nem sok j√≥t √≠g√©r. Itt-ott s√ļlyos t√©ved√©sek is becs√ļsztak, mert bizonyos r√©szek nem egy t√Ķr√Ķl √©s ismeretanyag mennyis√©gb√Ķl sz√°rmaznak. Magyarul: √∂ssze√°ll√≠t√≥i nem egyforma ismeretekkel √©s f√Ķleg nem egyforma m√©lys√©gben rendelkeznek jogi √©s t√∂rt√©nelmi tud√°salapokkal. Alapvet√©s, hogy 1944. m√°rcius 19-t√Ķl Magyarorsz√°gon t√°rsadalmi felhatalmaz√°s, √≠gy jogalap n√©lk√ľli rendszerek v√°ltott√°k egym√°st (megsz√°ll√°sok √©s csal√°s megt√©veszt√©s). Ez a jogrendszer szerint (magyar √©s nemzetk√∂zi) megk√∂veteli az utols√≥ t√∂rv√©nyes √°llapot vissza√°ll√≠t√°s√°t, mint kiindul√°si √°llapotot. N√©pszavaz√°ssal kor√°bban sem mertek "meger√Ķs√≠t√©st" k√©rni sem az 1949-es XX-as t√∂rv√©nyhez, sem az 1989-es "Ideiglenes Alkotm√°nyhoz", mert egyr√©szt mindenkire k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ szavaz√°st kellett volna elrendelni, amin cs√ļfosan megbuktak volna, m√°sr√©szt megakad√°lyozta volna a R√≥zsadombi-paktum szerinti orsz√°gkifoszt√°st.

A "FIDESZ-alkotm√°ny" ugyanilyen, t√°rsadalmi meger√Ķs√≠t√©s n√©lk√ľli alkotm√°nynak cs√ļfolt t√°kolm√°ny √©s a hivatkozott 2/3-os t√°mogatotts√°g is (a szavaz√°sra jogosultak 1/3-a szavazott 2010-ben, aminek csal√°ssorozatokkal is csak a 2/3-√°t szerezt√©k meg, ami a szavaz√°sra jugosultak √∂sszess√©g√©nek 2/9-ed r√©sze, ami messze van a szavaz√°sra jogosultak 4/5-√∂s, vagyis nyolcvan sz√°zal√©kos megk√∂vetelt t√°mogat√°s√°t√≥l).

A jelenlegi megmozdul√°s szerepl√Ķit ink√°bb nem min√Ķs√≠ten√©m. Eg√©szen idi√≥ta elgondol√°s (mellesleg paradoxon is) pet√≠ci√≥kkal bomb√°zni egy illegitim, hatalombitorl√≥, vagyis jogilag nem l√©tez√Ķ gyarmati vezet√©st, illetve diktat√ļr√°j√°t. B√Ľn√∂z√Ķt√Ķl, t√°rstettest√Ķl k√∂vetelni az igazs√°got?
II. Andr√°s √©s M√°ria Ter√©zia k√∂z√∂tt jogfolytonoss√°gr√≥l ugyanolyan neh√©z besz√©lni, mint "betelep√ľl√©snek" nevezni a kaz√°r-zsid√≥ megsz√°ll√°st. Az "Alkotm√°nyos ellen√°ll√°s" meghirdet√©se m√°r 70 √©ve id√Ķszer√Ľ, b√°r a parlamenti p√°rtokon √©s "k√©pvisel√Ķk√∂n" nincs mit sz√°mon k√©rni "csak" lop√°saik√©rt, csal√°saik√©rt √©s k√∂zvetett vagy k√∂zvetlen elk√∂vetett gyilkoss√°gaik√©rt kell felel√Ķss√©gre vonni valamennyit.
A szovjet megsz√°ll√°shoz hasonl√≥an a jelenlegi, NATO √©s csatl√≥sai, Izrael, valamint az Eur√≥pai Csend√Ķrs√©g √°ltal megsz√°llt orsz√°gban annyi es√©ly sincs mint 56-ban "alkotm√°nyozni". Nevezhetj√ľk ezt h√ľlyes√©gnek vagy sz√°nd√©kos id√Ķz√≠t√©snek, mert sem a t√°rsadalmi t√°mogatotts√°g, sem v√°rhat√≥ k√ľls√Ķ seg√≠ts√©g nincs kil√°t√°sban, ami megakad√°lyozn√°, hogy a k√∂rnyez√Ķ, egy√°ltal√°n nem bar√°ts√°gos, Nagy Magyarorsz√°gb√≥l "k√©pz√Ķd√∂tt" ut√≥d√°llamok, Izrael, az EU √©s a NATO ne haszn√°ln√°k ki a zavart.

Ami pedig I. Levent√©t illeti, a III. B√©la valagrend tagja az a Kajtor Gergely b√≠r√≥ is, aki elmeszak√©rt√Ķi vizsg√°lat c√≠m√©n az IMEI-be z√°ratta Borb√©lyt, maga pedig nem ment el az ugyanilyen c√©l√ļ vizsg√°latra, tudva, hogy √©rte nem h√°borodn√°nak fel Br√ľsszelben, de Putyin sem.
√Čs ami a cion-sion gondolatmenetet illeti: A MAG n√©pe k√∂sz√∂ni sz√©pen, cion-sionok n√©lk√ľl is ki tud pusztulni, nem sz√ľks√©ges a "seg√≠ts√©g", de ezek szerint hi√°ba magyar√°zom el annyiszor v√©rfet√Ķz√©s okozta genetikai hib√°kb√≥l kitermelt pszichopat√°sok "teremt√©s√©nek" menet√©t. Magukat v√°lasztott√°k ki a VII. sz√°zadt√≥l, el√Ķtte "b√Ľn√∂s" vagy "v√©rfert√Ķz√©sben fogant" n√©pk√©nt szerepeltek. A zsid√≥s√°g t√∂bb, mint 4000-5000 √©ve sz√∂vi √∂sszeesk√ľv√©s√©t a vil√°g ellen, √©s a "k√©k v√©rr√Ķl" eddig m√©g az esetek 100%-√°ban kider√ľlt, hogy v√∂r√∂s, √©s gyakran fert√Ķz√∂tt is. Viszont, aki m√°snak vermet √°s... "√Ābrah√°m n√©pe" kipusztul a nem fajzsid√≥ kaz√°r-zsid√≥k miatt, akik az √∂reg hal√°sz feles√©g√©nek a mint√°j√°ra nem el√©gednek meg a gazdags√°ggal, de m√°r "c√°rn√Ķk", vagyis magyarok akarnak lenni.

V√©g√ľl reag√°lva az "√©rdekess√©gre": A genetikai kutat√°sok m√°r a 80-as √©vekben is lehet√Ķv√© tett√©k, hogy genom alapj√°n is lehessen gyilkolni, de ez Izraelben a jelzett form√°ban nem lehetett k√ľl√∂n√∂sebb "probl√©ma", mert Izrael lakoss√°g√°nak 98%-a kaz√°r-zsid√≥, akiknek genetikailag semmi k√∂ze a palesztinokhoz, ahogy a 2%-nyi szefard √©s falasha zsid√≥hoz sem. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl a falsha (n√©ger) zsid√≥kat genetikailag is irtj√°k.

Tibi! A Sz√≠ri√°t √©rt rak√©tat√°mad√°s orosz meghi√ļs√≠t√°s√°r√≥l m√°r abban az id√Ķben is besz√©lt√ľnk, de a H√≠df√Ķ is leadta 2014. √°prilis 01-el. http://www.hidfo....-partoktol
A t√°mad√°s 2013. szeptember 3-√°n volt. A Vil√°ghelyzete a H√≠df√Ķ h√≠rad√°s√°t "porolta" le, v√©lhet√Ķen az egy √©ves "√©vfordul√≥" megeml√©kez√©sek√©nt.

Gizus! Az eddigi √∂sszes kelet-nyugat k√∂z√∂tti "tev√©kenys√©g" r√©szei √©s eredm√©nyei a "v√°laszl√©p√©seknek". H√°bor√ļk n√©lk√ľl nincsenek fegyver√ľzletek.
#123 | Gyula - 2014.08.31. 17:51:02
Laci! az a cs√Ķkaz√°n mivel fog m√ľk√∂dni, ha szabad k√©rdeznem r√≥lla, k√∂szi Gyula
#124 | Tulok - 2014.09.01. 01:18:17
Gyula! T√∂bbnyire az ak√°cerd√Ķk ritk√≠t√°sakor csak t√Ľzhelybe j√≥ 3-5 cm √°tm√©r√Ķj√Ľ botf√°kkal. Az 1 m-es darabok sok√°ig (6-8 √≥ra) √©gnek √©s igen nagy h√Ķt termelnek, mik√∂zben t√∂k√©letesen el√©getik a f√°t. Begy√ļjt√°s ut√°n nincs f√ľst √©s k√©m√©ny sem kell. A sima, cs√∂ves v√°ltozat a h√©ten k√©sz lehet, √©s akkor felteszem ide az oldalra is az elk√©sz√≠t√©s m√≥dj√°t, a beker√ľl√©si k√∂lts√©g√©t √©s k√©peket, sematikus rajzot. Annyira egyszer√Ľ, hogy b√°rhol fel√°ll√≠that√≥, √∂sszerakhat√≥. A kaz√°nos v√°ltozat√°hoz m√©g kell egy keskeny lemeztart√°ly √©s a benne fut√≥ bet√©tcs√∂vek, de √≠gy be√©p√≠thet√Ķ lesz k√∂zponti f√Ľt√©ses rendszerekbe is a megl√©v√Ķ kaz√°n ut√°ni els√Ķ radi√°tor hely√©re.
#125 | naiv - 2014.09.01. 01:56:29
Tulok, pr√≥b√°lok v√°ltozni, de √ļgy l√°tom marad6ok naiv!
Frown


Köszönöm a kiegészítéseket.

Jeleztem, hogy nagyon sok a megmond√≥ ember, ez√°ltal a szok√°sos helyzet kezd kialakulni. A sok b√°ba k√∂zt elv√©sz a gyerek, mivel mindenki a maga igaz√°t f√ļjja, minek k√∂vetkezt√©ben az aki igyekszik megtudni a val√≥s√°got el√Ķbb-ut√≥bb elbizonytalanodik √©s belef√°sul a igazs√°g fellel√©s√©be. Ez pedig illeszkedik a tervbe.
Ritka és nehéz jó mestert találni.

Nem lenne sz√ľks√©g jogrendszerre (t√∂rv√©nyes √°llapot vissza√°ll√≠t√°sa), ha l√©tezne a hazugs√°gokt√≥l mentes tiszta emberis√©g.

Most m√©g ink√°bb beb√ļjtak a n√©pszavaz√°s m√∂g√©.

A FIDESZ-r√Ķl b√°rmit mondhatunk, csak azt nem, hogy FIDESZ. (mozaiksz√≥)
Azt is tapasztaljuk, hogy igazs√°gszolg√°ltat√°st m√°ra felv√°lt√≥ jogszolg√°ltat√°s sem m√Ľk√∂dik.

A hegyvid√©ki paktumr√≥l is a v√©gs√Ķkig kitartva √°ll√≠tj√°k, hogy beteges √∂sszeesk√ľv√©s elm√©let.
A b√∂lcsek jegyz√Ķk√∂nyv√©t igaz√°b√≥l nem tudom ki, mikor rakta √∂ssze, de a le√≠rtak, ugyan √ļgy mint a paktumban p√°r √©v t√°vlat√°b√≥l visszatekintve z√∂m√©ben bizony√≠t√°st nyertek.

A megmozdul√°st nem min√Ķs√≠tem, pl√°ne √ļgy, hogy nem l√°tok bele l√©zerdzsoni k√°rty√°j√°ba.

A fi√ļ √°g kihal√°sa sok esetben nem j√∂tt rosszul a k√∂zelben seretepert√©l√Ķknek.
Nem keresek √∂sszef√ľgg√©st, Jeruzs√°lem, Apostoli Magyar Kir√°lys√°g, Alkotm√°nyoz√≥ Nemzetgy√Ľl√©s k√∂z√∂tt,....
Most √ļgy elbizonytalanodtam - vagy nem?

Nem magyar√°zol hi√°ba, s√Ķt engem pl. gondolkod√°sra k√©sztet. Mi j√∂n ki bel√Ķle?? - n√©ha magam is meglepem.

------

Sion k√©rd√©sben besz√©lhet√ľnk fajv√©delemr√Ķl?
http://www.vho.or...aelben.pdf

------------------

Tudom, nem k√∂nny√Ľ befogadni, amit a l√©trehoz√°suk c√©lj√°r√≥l √≠rtam, de ezen m√©g t√∂bbet k√©ne medit√°lni, pedig roppant egyszer√Ľ. Annyi hi√°nyzik a v√©g√©r√Ķl, hogy elbuktak!!

Az ember 10 ill√ļzi√≥ja

1. L√©tezik sz√ľks√©g
2. Létezik kudarc
3. Létezik meghasonlás
4. Létezik hiány
5. Létezik követelmény
6. Létezik ítélkezés
7. Létezik elítéltetés
8. Létezik feltételesség
9. L√©tezik fels√Ķbbrend√Ľs√©g
10. Létezik tudatlanság


Most l√°sd az igazs√°got!

1. Istennek semmire nincs sz√ľks√©ge
2. Isten nem vallhat kudarcot, és Ti sem
3. Semmi sem k√ľl√∂n√°ll√≥ semmit√Ķl
4. Van elegend√Ķ
5. Semmit nem kell megtennetek
6. Soha nem ítélkeznek feletettek
7. Soha nem lesztek elítélve
8. A szeretet nem ismer feltételeket
9. Semmi nem lehet fels√Ķbbrend√Ľbb √∂nmag√°n√°l
10. Ti m√°r mindezt tudj√°tok

http://www.fenyor...sagot.html

Neal Donald Walsch: Egységben Istennel
http://data.hu/ge...tennel.pdf

----------------------

Sajna nem tal√°lom a g√©nfegyver cikk eredetij√©t, de hasonl√≥ t√©m√°j√ļ
(perverzek ezek a mikrobiológusok, virológusok elég lenne a humánus neutron bomba is, nem???)

Jut eszembe, amennyiben elfogadjuk k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©g√ľket, ord√≠t a k√©rd√©s, mi√©rt nem vetik be??? Mi a c√©l????

http://hitelvilag...l?spref=fb

http://www.kontro...ogiai.html

http://lemil.blog...haladoknak


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


Mindig √≠r√≠gyeltem, csod√°ltam a tud√≥ embereket, mivel olvasni, tanulni, hinni az teljesen m√°s. Nem √∂sszekeverend√Ķ a tapasztalattal, felismer√©ssel, amit az agyunk is haszn√°l.
pl.: valaki azt mondja tudja mi a r√©pa - √©n is tudom??? - a fr√°szt. az agyamban iszony√ļ sebess√©ggel fut a keres√Ķ program, mi van t√°rolva a r√©p√°r√≥l. (√≠ze, k√©pe, szaga, mire j√≥, milyen √°llag√ļ, milyen a mikroszk√≥p alatt, hogy mozognak az atomjai....stCool

A kérdés az hogy ezek a meghatározások már azt jelentik, hogy tudom mi az?
.
#126 | Seraf - 2014.09.01. 09:17:12

FRISS - 2014. 08. 31

YouTube Videů


http://www.youtub...UbfZz1ATgg

#127 | Livia - 2014.09.01. 23:46:35
Tulok! √Črdekel a kaz√°n! No, √©s, megpr√≥b√°lok √©n is seg√≠teni. Addig is!
#128 | Gyula - 2014.09.02. 19:27:01
Laci! ez a kazán nem hasonló a rakéta kályhához
#129 | Hegel - 2014.09.02. 23:36:03
#130 | Seraf - 2014.09.03. 00:27:17
2014. 09. 02 : "A moratórium ellenére is kilakoltattak" - 'A bírósági végrehajtó hivatali visz -
sza√©l√©st k√∂vetett el, a rend√Ķr√∂knek meg kellett volna tagadniuk a r√©szv√©telt a kik√∂lt√∂zte -
t√©sben ... B√°r k√©t jogszab√°ly is tiltja a kilakoltat√°st, tegnap m√©gis sor ker√ľlt S√°rv√°ron egy
ingatlan ki√ľr√≠t√©s√©re ... A b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ hivatali vissza√©l√©st k√∂vetett el, a rend√Ķr√∂knek
meg kellett volna tagadniuk a k√∂zrem√Ľk√∂d√©st' http://magyarhirl...akoltattak

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum