NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...
S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...Amint v√°rhat√≥ volt, a g√°zai "offenz√≠va" n√©gy ir√°ny√ļ c√©lt szolg√°l ki. Els√Ķdleges c√©lk√©nt figyelemelterel√©s az ukrajnai esem√©nyekr√Ķl, m√°sodlagos c√©lk√©nt G√°za felsz√°mol√°sa, harmadlagos szempontk√©nt arab t√°mad√°s kiprovok√°l√°s√°t, √©s nem utols√≥ sorban a g√°zai ter√ľletek olaj -√©s g√°zkincs√©nek 1976-√≥ta foly√≥ palesztin n√©pirt√°s keret√©ben val√≥ megszerz√©s√©t. De s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r az oroszellenes szankci√≥k bevezet√©se, els√Ķsorban Eur√≥pa vonatkoz√°s√°ban is, mint a "buta gyerek eset√©ben, aki az√©rt sem fogadja el az √©telt, ink√°bb √©hen halna", mert v√©lt vagy bebesz√©lt s√©relme miatt "durc√°s". Eur√≥pa megv√°s√°rolt √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ korm√°nyainak nagy sz√ľks√©ge lesz hamarosan az orsz√°gaikat ellep√Ķ idegen hader√Ķkre, hatalmuk fenntart√°sa √©rdek√©ben (mert a lakoss√°gra nem sz√°m√≠thatnak). T√ļl sokba ker√ľlnek az amerikai, brit √©s izraeli √©rdekek els√Ķsorban Eur√≥p√°nak, de f√Ķleg a lakoss√°gnak. Ez a sarokba szor√≠tott patk√°ny tipikus esete. Az √∂sszes patk√°ny sz√≠vesen lev√°lna err√Ķl a "csecsr√Ķl", mert b√°rmikor "felrobbanhat", de ebb√Ķl a "m√≥kusker√©kb√Ķl" nincs kisz√°ll√°s, csak kopors√≥ban, b√°r a s√≠rjukat maguk √°st√°k meg, "j√≥ J√ļd√°s-p√©nz√©rt"...


A g√°zai esem√©nyek egyben k√∂zeli z√°r√≥ aktusai is a g√°zai palesztinok kiirt√°s√°nak. J√≥ zsid√≥ szok√°s szerint t√Ľzzel-vassal irtj√°k a palesztin ter√ľletek egykor t√∂bbnyire zsid√≥, de iszlamiz√°l√≥dott vagy kereszt√©ny vall√°st felvett n√©pess√©g√©t, mondhatni "v√©reiket", de Izrael lakoss√°g√°nak t√∂bb, mint 95%-a kaz√°r-zsid√≥, √©s mint ilyenek sohasem √©ltek kor√°bban Palesztin√°ban. "Ny√ļl hal√°l√°t r√≥ka b√°nja, mert az is az √Ķ fajt√°ja", mondja a k√≠nai k√∂zmond√°s, de zsid√≥√©kn√°l ez nem √≠gy van. Benjamin Netannyahu - eredetileg az apja √°ltal felvett Benzion Netanyahu n√©v, Benzion Mileikowsky lengyel cionista zsid√≥ nevet takar - a szok√°sos kegyetlens√©ggel alkalmaz tiltott fegyvereket, a polg√°ri lakoss√°g hat√©kony √©s min√©l kegyetlenebb eszk√∂z√∂kkel val√≥ bomb√°z√°s√°hoz, elpuszt√≠t√°s√°hoz. Ez ut√≥bbi az ukrajnai helyzet h√≠rad√°sokban h√°tt√©rbe szor√≠t√°s√°val f√©lret√°j√©koztatja Eur√≥p√°t, √©s l√©t√©ben fenyegeti. Az USA √°ltal kiprovok√°lt √©s nyom√°sukra, felbujt√°sukra √©s t√°mogat√°suk miatt l√©trej√∂tt napr√≥l-napra roml√≥ √°llapot Eur√≥pa gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°t id√©zi el√Ķ.


A helyzetet lehet √ļgy tekinteni, hogy az ISIS, k√©s√Ķbb ISIL, "hagyom√°nyokat √Ķriz". Baghdadi zsid√≥ sz√°rmaz√°sa sok mindent megmagyar√°z, ahogy kor√°bban a Bush-csal√°d √©s Osz√°ma bin Laden csal√°dja k√∂z√∂tti szoros kapcsolatok is, vagy a szaudi "uralkod√≥h√°z" sz√°rmaz√°sa √©s az al-Kaida szaudi t√°mogat√°sa. Az ISIL ugyan√ļgy j√∂n a k√©pbe, mint a zsid√≥k √°ltal ir√°ny√≠tott ukrajnai "Jobb Szektor", vagy az ‘American PMC Academi’ √©s a ‘PMC Greystone Limited’ martal√≥cai √©s a lengyel bel√ľgyminiszter Bart¬≥omiej Sienkiewicz katonai mag√°nv√°llalat√°nak; az ‘ASBS Othago-nak zsoldosai. Ezen szervezetek elpuszt√≠t√°sa, m√©g ha nagy √°rat is k√∂vetel, de megtisztul√°st jelent. A "f√©rgek" kevesebben vannak, √©s nagyobb ar√°nyban pusztulnak, mint a norm√°lis emberek ez esetben, mert l√©trej√∂n az √∂sszefog√°s ellen√ľk. Sajnos ez a l√©trehozand√≥ Eur√°zsiai Uni√≥ szempontj√°b√≥l sem jelent egyenl√Ķre t√ļl sok j√≥t, b√°r egyesek m√°r annak √©rt√©kelik. K√©ts√©gtelen, hogy Oroszorsz√°g sz√°m√°ra fejleszt√©si lehet√Ķs√©get biztos√≠t az eur√≥pai √©s amerikai mez√Ķgazdas√°gi term√©kek embarg√≥ja, de Eur√≥pa amerikai nyom√°sra ezen is bukik, m√©ghozz√° sokszoros√°t, mint az oroszok.


Ahogy Ban Ki Mun mondta, G√°za a vil√°g sz√©gyene, de az "Arab Tavasz" is az volt, ahogy Irak, L√≠bia, Afganiszt√°n √©s az ukrajnai esem√©nyek, de visszamen√Ķleg a vietnami-kambodzsai √©s az I-II. Vil√°gh√°bor√ļk is. K√∂z√∂s elem√ľk a "kapitalizmus" fokozatos, de egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ torzul√°sa, a hatalomkoncentr√°ci√≥s folyamatok gyorsul√°sa. Ennek sarokponti eleme a 2277 sz√°m√ļ amerikai szen√°tus el√© terjesztett t√∂rv√©nyjavaslat, amely m√°r a III. Vil√°gh√°bor√ļ elind√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l, de pontos√≠tva arr√≥l, hogy USA nyom√°sra USA-Eur√≥pa du√≥val t√°mad√°st ind√≠tsanak a F√ĀK, vagyis Oroszorsz√°g √©s a F√ľggetlen √Āllamok Sz√∂vets√©ge ellen, amibe hamarosan bekapcsol√≥dna K√≠na is, ha a "k√©t legyet egycsap√°sra" elv alapj√°n az USA √©s Eur√≥pa le√°ll√≠tja a k√≠nai importot. Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t az orosz agresszi√≥ megel√Ķz√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ 2014. m√°jus 1-i t√∂rv√©ny jogos√≠tan√° fel a k√∂vetkez√Ķkre az eur√≥pai lakoss√°g belegyez√©se n√©lk√ľl, els√Ķsorban n√©met k√∂zrem√Ľk√∂d√©sre √©p√≠tve. A "t√∂rv√©ny" kivonata r√∂viden (z√°r√≥jelben a saj√°t komment√°rom):


1. Szankci√≥k √©s korl√°toz√°sok, diplom√°ciai int√©zked√©sek, olaj-√©s g√°zipari technol√≥gi√°k z√°rol√°sa. (A technol√≥gi√°ik n√©lk√ľl is meglenne b√°rki.)
2. Az "orosz demokr√°cia" √©s a civil szervezetek t√°mogat√°sa. (Ami az USA eset√©ben kiv√©tel n√©lk√ľl az orsz√°gok felforgat√°s√°t, polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°s√°t, majd kifoszt√°s√°t jelenti.)
3. Katonai seg√≠ts√©gny√ļjt√°s Ukrajn√°nak. (A b√°bkorm√°ny v√©delme √©s az ellenz√©k kiirt√°sa. Zsid√≥-betelep√≠t√©s.)
4. Kiterjesztett biztons√°gi er√Ķ k√©pz√©s, t√°mogat√°s √©s v√©delmi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a legfontosabb nem-NATO √°llamokkal. (Iraki, l√≠biai, ukrajnai √°llapotok el√Ķid√©z√©se.)
5. F√∂ldg√°z-export k√©zbes√≠t√©se, az eur√≥pai √©s eur√°zsiai energetikai f√ľggetlens√©g kialak√≠t√°sa. (Amerikai, Rockefeller √©s Rothschild √©rdekelts√©gekbe tartoz√≥ olajv√°llalatok sz√°m√°ra megszerezni a kiszemelt orsz√°gok fosszilis energiahordoz√≥k√©szleteit, √©s eladni a tulajdonosoknak.)
6. Kib√Ķv√≠tett m√Ľsorsz√≥r√°s az egykori Szovjetuni√≥ orsz√°gaiban. (Amerikai propaganda √©s megt√©veszt√©s terjeszt√©se, demoraliz√°l√°s.)
7. Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi seg√≠ts√©gny√ļjt√°sa Eur√≥p√°ban √©s Eur√°zsi√°ban. (Jelenleg a vil√°gra n√©zve az USA, Izrael, Nagy Britannia, Franciaorsz√°g √©s K√≠na jelenti a legnagyobb kock√°zatot √©s vesz√©lyt.)
8. Halad√©ktalanul v√©get vetni az Eur√≥pa Tan√°cs Eln√∂ki ir√°ny√≠t√°s√°nak, √©s az eln√∂k szerep√©t az Egyes√ľlt √Āllamok Fegyveres Er√Ķi parancsnoka 180 napos id√Ķszakra √°tveszi, amint beiktattj√°k az ezt kimond√≥ t√∂rv√©nyt. A harchoz sz√ľks√©ges er√Ķk √°tcsoportos√≠t√°sa megt√∂rt√©nt, a csere er√Ķk hely√ľk√∂n vannak, vagy a tervek szerint elfoglalj√°k a hely√ľket. (S.2277 IS 1. (b) alapj√°n az USA √°tvenn√© Eur√≥pa ir√°ny√≠t√°s√°t √©s bevezetn√© a "katonai ir√°ny√≠t√°st"! Err√Ķl a 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB tervezet kapcs√°n m√°r sok esetben √≠rtam).
9. Az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°ga k√©szenl√©ti tervei szerint az √°tcsoportos√≠tott er√Ķkt√Ķl megk√∂veteli Eur√≥pa √©s Eur√°zsia nemzeti fegyveres er√Ķivel, m√°s NATO sz√∂vets√©geseivel az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kijav√≠tani az esetleges hi√°nyoss√°gokat egy el√Ķre nem l√°that√≥ esem√©nyre is felk√©sz√ľlve Eur√≥p√°ban. ("El√Ķre nem l√°that√≥ esem√©ny" K√≠na √©s a K√∂zel-Kelet bel√©p√©se.)
10. A t√∂rv√©ny beiktat√°sa ut√°n minden 180 napon bel√ľl az eln√∂k el√© terjesztik a sz√ľks√©ges tervkorrekci√≥kkal √©s bele√©rtve a k√∂lts√©gbecsl√©st, a reagensek √°ltal tett l√©p√©sek alapj√°n. sb2277

2014-2017. k√∂z√∂tt minden p√©nz√ľgyi √©vben 50 milli√≥ doll√°r az (a) bekezd√©sben le√≠rt tev√©kenys√©gek haszn√°lati alapja. A "hat√©konys√°got tart√≥san megalapozza a NATO er√Ķkn√©l Lengyelorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°ni√°ban √©s m√°s NATO-tagorsz√°gokban". A v√©grehajt√°s felgyors√≠t√°s√°ra h√°rom szakaszos eur√≥pai adat√≠va ker√ľlt l√©trehoz√°sra. A sort m√©g folytathatn√°m, de az eg√©sz l√©nyege, hogy az eur√≥pai rak√©tav√©delmi rendszerek, a "k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©g ny√ļjt√°sa", Eur√≥pa megsz√°ll√°sa √©s az amerikai parancsnoks√°g√ļ katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a glob√°lis rabszolgas√°g alternat√≠v√°ja.
M√°sik lehet√Ķs√©gk√©nt Eur√≥pa sz√©tszakad√°sa √©s √ļjrafeloszt√°sa szerepel. Az amerikai verzi√≥ szerint az eur√≥pai nagyt√Ķk√©seket fokozatosan felzab√°ln√°k az amerikai √©rdekcsoportok. Eur√≥pa val√≥j√°ban is gyarmati st√°tuszba ker√ľl, amihez m√©g nem elegend√Ķ az egyes√ľlt USA-brit-izraeli hader√Ķ. Eur√≥pa sz√©tszakad√°sakor a div√≠zi√≥ eredm√©nyek√©nt, belh√°bor√ļk √°r√°n, Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥p√°ig orosz-n√©met vezet√©s√Ľ, BRICS-hez csatlakoz√≥ √°llamk√∂z√∂ss√©g j√∂nne l√©tre, de ez ellen √∂sszpontos√≠tott t√°mad√°st ind√≠tana az el√Ķz√Ķekben eml√≠tett triumvir√°tus, esetleg kieg√©sz√ľlve Franciaorsz√°ggal.


Mint l√°that√≥, Eur√≥pa tot√°lis elfoglal√°sa √©s t√©rdre k√©nyszer√≠t√©se a c√©l, Ukrajna csak indok √©s Palesztina "csak" egy t√∂bb szinten sz√°mukra hasznos elterel√Ķ fed√Ķsztori. A 2277-szerinti fel√°ll√°s miatt √ľr√≠tik ki a budapesti miniszt√©riumokat √©s k√∂lt√∂ztetik ezeket vid√©kre 2015-re, mert Eur√≥pa logisztikai k√∂zpontj√°t m√°r legal√°bb 15-20 √©ve ide tervezt√©k. Az USA korm√°nya a 2277-es t√∂rv√©nyben sz√°mos helyen eml√≠ti az USA-NSZK glob√°lis egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kieg√©sz√≠tve √©s meger√Ķs√≠tve az EU tag√°llamai hader√Ķivel. T√∂bb, mint √©rdekes, hogy az USA √©s Oroszorsz√°g is az NSZK-ra hajt. B√°rki, aki a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°ggal (N√©metorsz√°g nem l√©tezik) sz√∂vets√©get tud l√©trehozni, az az eg√©sz vil√°got k√©pes uralni, technikai, technol√≥gia f√∂l√©ny birtok√°ban.
Nem utols√≥ szempontk√©nt az USA √©s Eur√≥pa lakoss√°ga nem harcol glob√°lisan saj√°t rabszolgas√°g√°nak "kiharcol√°s√°√©rt", ami hossz√ļ t√°von t√∂meges dezert√°l√°sokban, egyre nagyobb ar√°ny√ļ belharcokban √©s bels√Ķ megosztotts√°gban fog kifejez√©sre jutni. A kapitalista kifoszt√≥ √©s rabszolgas√°gba tasz√≠t√≥ nyugati rendszerek r√°k√©nyszer√≠tik az ellenfelet, hogy becs√ľletesebb legyen, mint eredetileg sz√°nd√©kozott...


Most m√©g a legt√∂bben, akik megtehetik, nyaralnak, mulatnak, √ļgy √©lik vil√°gukat, mintha nem lenn√©nek balj√≥s el√Ķjelek, nem tudn√°k, hogy mi k√©sz√ľl ellen√ľk, de az int√Ķ jeleket m√°r √©szrevehetik. Egyre t√∂bb katona √©s katonai technika √©rkezik az orsz√°gba. A K√∂zjegyz√Ķi Kamara m√°r ny√≠lt t√∂rv√©nys√©rt√©sekre vetemedik, szembe megy a korm√°ny d√∂nt√©seivel. A DK hatalom√°tv√©telben rem√©nykedik, mik√∂zben a FIDESZ-KDNP eszeveszett temp√≥ban rabolja ki az orsz√°got. Az emberek figyelm√©t sz√°nd√©kosan terelik el az egyre k√∂zelebb ker√ľl√Ķ l√©tk√©rd√©seket √©rint√Ķ probl√©m√°kr√≥l. Ukrajn√°ban m√°r nyilv√°nval√≥, hogy t√©len nem lesz f√Ľt√©s, de sz√°nd√©kosan tov√°bb rontj√°k a helyzetet Eur√≥p√°ban is. Nincs energiaell√°t√°si alternat√≠va. Olyan √ľzleti partnert szankcion√°l Eur√≥pa, akit√Ķl a l√©te f√ľgg. Akik tehetn√©nek ez ellen, sp√°jzol√°sukban b√≠znak. Egyre gyakrabban hallani a britek, n√©metek, de Magyarorsz√°g EU-s kil√©p√©s√©r√Ķl, mik√∂zben Izrael mindent elk√∂vet a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ kirobbant√°sa √©rdek√©ben. Az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett iszl√°m h√≠v√Ķk m√°r megkezdt√©k Eur√≥p√°ban is az egym√°s elleni h√°bor√ļjukat. H√°rom √©ve m√°r √≠rtam "Eur√≥pa kiirt√°sa Bilderberg m√≥dra" c√≠mmel egy t√∂bb nyelvre leford√≠tott cikket. A norv√©g bel√ľgyminiszternek m√°r a cikkben k√∂z√∂ltekt√Ķl is fel√°llt a sz√Ķr a h√°t√°n. Most, a guta√ľt√©s ker√ľlgetheti, de √Ķk tal√°n nem fognak f√°zni √©hesen a s√∂t√©tben...
Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#111 | Hegel - 2014.08.27. 13:59:52
Azé ezer bocsánat de a májam nem birta ki..ma megnéztem mennyit kóstál egy blikkféle..napi 129 havi 3120 froncsi és ua szemét árad abból is mint a többi médiából, ahogy az árát a végégén kerestem....

M√©g ecce sorry, csak m√©g lend√ľletben voltamGrin

Ja elne felejtsem, ha valaki megtudn√° magyar√°zni nekem igen h√°l√°s lenn√©k...ugye mily nagy volt a haccac√°r√© a n√©met megsz√°ll√°s eml√©km√ľ miatt, ugyanis ma arra vetett dolgom √©s n√©m tiszta sirat√≥fal, cip√Ķ, kavics, f√©nyk√©pek hat√°rozatok a depor√≥l meg tot√°l tele alatta meg a szemk√∂zti oldal a sz√∂k√∂k√ļt mellett....a f√°ra r√°tekerve nagy bet√ľkkel hogy szem√ľg√© n√©lk√ľl a vak is l√°ssa j√≥ lenne ha szembe n√©zne a magyars√°g mag√°val.....stb


bazz.

Mehogy ezek √©s a t√∂bbi nemzet nem tudja hogy rosszcsild√©k finanszirozt√°k hitlert √©s szt√°lint is meg hogy a depot a testv√©rek (zs.f√Ķtan√°cs!vagy mi)tan√°lt√°k ki √©s az menek√ľlt aki j√≥ fejp√©nzt adott..vagy pl ugyan a t√©r m√°sik v√©g√©n a "szovjet" eml√©km√ľ de k√∂z√©pen mint a m√©rleghinta csap√°gya ott √°ll Montgomerry T√°bornok szobra aki a napl√≥j√°ban leirta! -olvassa csak mindenki el hogy mi voltunk az ut√≥ls√≥ csatl√≥s √©s v√©dte a nemzet az embereket.A menek√ľlteknek anyanyelvi iskol√°kat nyitottak! -

Mivel is k√©ne szemben√©zni? azzal, hogy ami t√∂l√ľnk telt megtett√ľk de akkor is ugyan olyan gyarmatk√©nt nem a magyar nemzet d√∂nt√∂tt hanem akiket rossz√©k rokkefeller√©k a hatalomba √ľltettek....

√Čs akkor kinek kiknek is k√©ne szemben√©znie a m√ļlttal? √Čs a b√ľntudatkelt√©ssel?

√Čs h√°nyni kell ett√Ķl a vircsaftt√≥l amit rendeztek ez√ľgyben - mindegy csak abba a ventil√°torba mindig ker√ľlj√∂n xar ami sz√©tfr√∂cs√∂g.
Na az √ľgyint√©z√©s siker√ľlt de k√∂zben ezzel lettem gazdagabb, hogy saj√°t magam tapasztalom meg a befogadottak j√≥nevelts√©g√©t!
Nem! Nem kell h√°la de norm√°lis magatart√°s nem √°rtana.
Politikailag sem.
Ja h√°borg√°s ut√°n sz√ľlettem ha nincs kollektiv b√ľn√Ķss√©g akkor????R√°nk mi√©rt akarj√°k alkalmazni?

Tudom csak gondolat√©breszt√Ķnek tudj√°k m√°r az√© nem vagyunk h√ľly√©k √©s nem√°rt ha tudj√°k mi√©rt xarunk a dologra! Ez√©rt mert hazugs√°ggal nem lehet semmit elint√©zni!
#112 | spartakusz - 2014.08.28. 10:25:56
Kedves SZIM!

megd√∂bbentem AMIKOR OLVASTAM √ćR√ĀSOM - ID√ČZEM:

"...AZ UTOLS√ď √ćR√ĀSOM

http://atlatszo.h...ormanyzot/

23 hozzászólás
atlatszo.hu
Bejelentkezés
L√°szl√≥ Kiss • 2 √©ve
AZ UTOLS√ď
√ćR√ĀSOM…
Amikor
Még azt hittem, hogy megváltozhatnak a dolgok,

Amikor
Hittem még, hogy a remény hal meg utoljára, amikor hittem azt,

Hogy a
Szónak ereje van, hittem, és lám mára hitetlenné váltam.

Ma 2013.
január. Hatodikán 0: 33 - órakor. a
HAT-ODI-K√ĀN eml√©kszem √°lmaimra √©s √≠rom.

Amikor
Arr√≥l √°lmodtam, hogy melyik holdra, bolyg√≥ra megyek √ľkunoka l√°togat√≥ba.
Elm√ļlt,
Nagyon f√°j a m√°sodik felismer√©s - az els√Ķn√©l √©n is agyv√©rz√©st kaptam, sz√°jz√°rt.

A csoda
Meggyógyított - hittem, hogy ha visszavonulok, megalázkodok - látszatot
Színlelve,

Akkor még
Teker√Ķs volt kezdetleges hivatali telefonom. De ma a minim√Ľgy√Ľribe is bej√∂n a
Vil√°g.
Mégsem
Történik meg a megvilágosodás, az agyak továbbra is sötétek, - teljesen
Ki√°br√°ndultam.

Bezzeg a
Gonoszság, a mocskok tovább virulnak, virgoncodnak és szemembe röhögnek.
Nem bírom
Tovább - kerek-perec Borbély esete rávilágított, ha valós, és nem megjátszott,

Hogy
Nincs tov√°bb - MAGYARORSZ√ĀG CSAK VOLT - √≠gy kisebbs√©gbe vonulok.

Jano
√Ėtlete tetszett, m√©g utolj√°ra, hogy kis csoportokba fegyver n√©lk√ľl foglaljuk el
A h√°zat,

De minek
- d√∂bbenek r√° - akkor r√©gen volt er√Ķ h√°tt√©r Buda tr√ľkk√∂s elfoglal√°s kapcs√°n, a
Töröknek.

Még
r√°j√∂v√∂k, hogy mindent, amit csin√°lunk lem√°solj√°k √©s ut√°nozz√°k, √©s ellen√ľnk
Fordítják,

H√°t nem -
L√°zadok fel magamban - t√Ķlem t√∂bbet nem - kiv√°lok - √ČRTED - ki-v√°l-ok!

Azért,
hogy √ļj kol√≥ni√°t k√©sz√≠tsek fel akik mennek az √ļj bolyg√≥ra, mert itt sz√°munkra
Nincsen hely. Ha azt kívánod, hogy velem tartasz - csatlakozol, azt már ezután
Személyesen kell. Mi mindig távozunk!

Befejeztetett
- nincs t√∂bb „puska” sz√°modra, csak lopott l√©vai lexikon, itt e f√∂ld√∂n fogsz elpusztulni - mert a Hold
√©s a Marsn√°l tov√°bb - nem engedlek - √©s csak sz√Ķdd az √°lmod, addig is te ostoba
- buta mocsok

Paradicsompusztító
Ember form√°j√ļ sz√∂rnyetegek - sz√∂rny√©n√©l is h√°tborzongat√≥ l√°thatatlan idegen.

Készítek
majd egy kis könyvecskét, melyben leírom , amit leírhatok, és azt számodra
Adom.

Azzal,
hogy k√©sz√ľlj fel magyar - ok,
Titkos lesz, oly titkos, hogy még magam sem tudom.

Val√≥ban –
Tényleg - tévedtem, ne gyertek haza - ahogy az író írta, mert itten a katlanban
Megf√Ķznek,

Megf√Ķznek
és megesznek - a fenti sorokban jellemezettek, véglegesen akarva.

Vége,
- fáradt ujjaim már néha - néha érik el
a billenty√Ľt - T√≥th Judit Isten nyugosztaljon,

Utolsó
Foh√°szommal neked s hozz√°d k√ľld√∂m - sz√≥lva, ott t√ļl a t√ļlvil√°gon, t√∂bbet tenni
√Čn nem tudok!
kelt.
B√°zakerettye, 2013. janu√°r - 6-√°n.
id. Kiss László

ui: az
√ćr√°s oldalsz√°ma 1- v√©gtelen!

teh√°t - cinkos ne legy√©l - ne v√°lassz√°l mert nincs mib√Ķl - k√ľld√∂m ma nektek: 2014. augusztus 28-√°n 08:22 √≥rakor - √©rtelmezd a korai √≠r√°som - mert az √©gi √ľzenet!
Ha nem √ľlsz le a p√≥ker asztalhoz nem leszel j√°t√©kos - azaz CINKOS aki n√©ma!

id. Kiss László
ui: ne √∂lj√©tek egym√°st testv√©rek - a a r√∂h√∂g√Ķ harmadikat likvid√°lj√°tok - A KEVESEKET!
#113 | SZIM - 2014.08.28. 10:38:01
Spartik√°m !

Szólítottá, de nem sejtem miért...
Ugye minden rendben N√°lad ?
Bízva bízom ebben...
√údv.,
SZIM
#114 | spartakusz - 2014.08.28. 12:36:17
Kedves SZIM!

Ne feledd, ahogy írod a sejt nem felejt! Nincs semmi rendbe! - Nálam? Nem tudom - harcolok mindhalálig!

spari....
#115 | Renegat - 2014.08.28. 16:20:23
Online legfrissebb h√≠rek, katonai operat√≠v jelent√©sek a D√©l-Kelet-Ukrajnai h√°bor√ļs √∂vezetb√Ķl.
Vide√≥s esem√©nyek a d√©l-keleti Cassad TV-t√Ķl.

http://voicesevas...etsya.html

http://voicesevas...

http://lifenews.r...

http://voenkor.info/

http://cassad.net...

http://cassad.net...-veka.html

http://cyber-berk...

Ma reggek Kievben h√°bor√ļellenes t√ľntet√Ķk k√∂vetelt√©k Potrohsenko lemond√°s√°t az eln√∂ki adminisztr√°ci√≥ √©p√ľlete el√Ķtt.K√∂zben Kijevben rendk√≠v√ľli √ľl√©st tartottak, Potrohsenko √∂sszeh√≠vta a Nemzeti Biztons√°gi V√©delmi Tan√°cs√°t.Az elm√ļlt h√≥napban r√°j√∂ttek hogy a harcok v√°ltoz√°sa sor√°n a mil√≠ci√°t nem tudj√°k megt√∂rni, √©s most m√°r az ukr√°n "urak" kezdenek f√©lni, hogy f√∂ldjeik hat√°r√°nak megv√©d√©s√©re m√°r nem alkalmas az ukr√°n hivat√°sos hadsereg - mondta Perendzhiev ukr√°n katonai szak√©rt√Ķ.

http://lifenews.r...

http://voicesevas...rovsk.html

http://cassad.net...gust-2014/
#116 | naiv - 2014.08.29. 03:11:09
Nemzetegyesítés

#106 Krisi, már említést tett róla, bár furamód László Andrea közösségi oldalképe kapcsán.
Mi√©rt ezt a k√©pet tette ki - passz, k√©rdezd meg t√Ķle! (n√°lam sem nyer√Ķ)
[mail][/mail]

Az √©nekhangja kiemelked√Ķen sz√©p √©s k√ľl√∂nleges.
A t√∂bbit m√°r megbesz√©lt√ľk K√Ā politikai p√°rt szerepl√©se kapcs√°n itt a honlapon.

--------------------------------

Egy picit l√©pj√ľnk vissza - eml√©keztek ugye!

Kossuth tér 2011 április 18.
http://www.youtub...-EUpROKBdk

Alkotm√°nyos ellen√°ll√°s
http://www.egyseg...llenallas/

Pet√≠ci√≥ a magyar Orsz√°ggy√Ľl√©s tagjai √©s Magyarorsz√°g Korm√°nya r√©sz√©re
http://marevosz.u...amp;id=259

Közvetlen demokrácia és uniós polgári kezdeményezés
http://www.nemzet.../index.php


most itt tartunk:


Tájékoztató
A mai napon, 2014, augusztus 16-√°n, 1121 √©vvel a h√©t vez√©r v√©rszerz√Ķd√©s√©nek megk√∂t√©se ut√°n, Ver√Ķc√©n, a L√≥si-v√∂lgyben, a K√°rp√°t-Haza Temploma l√°b√°n√°l, szabad k√°rp√°tmedencei magyarok ellenv√©lem√©ny n√©lk√ľl megb√≠zt√°k Orosh√°zi Ferencet azzal, hogy a 2014. szeptember 21-√©n, vas√°rnap, Budapesten, Bud√°n, a Tab√°n Dombon, 14 √≥rakor megtart√°sra ker√ľl√Ķ Nemzetgy√Ľl√©ssel kapcsolatos szervez√©si feladatok ell√°t√°s√°ban r√©sztvev√Ķk sz√≥viv√Ķje legyen.

A Nemzetegyes√≠t√Ķ Mozgalom nev√©ben
v. Gálfalvy Gallik Béla

----------

ja így mindjárt más

--------

ez pedig 1 friss javaslat
http://www.youtub...e=youtu.be

erre √©p√ľl
http://nemzetiegy...adigma.pdf
ez rendben van

DE!!!!!

hogyan mondjam el neked???
http://www.youtub...vFFVGYm7A4

-----

II. András óta a mindenkori magyar király egyben Jeruzsálem királya is.
http://hu.metaped...s%C3%A1lem


1736-t√≥l viselt√©k a Habsburgok a "Jeruzs√°lem kir√°lya" c√≠met, mivel Lotharingiai Ferenc, M√°ria Ter√©zia f√©rje, az els√Ķ jeruzs√°lemi kir√°ly, Boullion Gottfried lesz√°rmazottja volt. Ez azonban sok√°ig nem jelentette azt, hogy a Habsburgok t√©nyleges jeruzs√°lemi jelenl√©tre t√∂rekedtek volna.
http://www.histor...hovari.htm
http://hu.wikiped...r%C3%A9zia

√ćgy m√°r √©rthet√Ķ,??? - hogyan k√©sz√≠tik el√Ķ a jogalapot a betelep√ľl√©shez?
Terelnek, mint a birk√°kat, mi + sz√©pen assziszt√°lunk, s√Ķt.......(nemzetgy√Ľl√©s, visszat√©r√©s a r√©gi alkotm√°nyhoz, √©s √≠gy meg is √©rkez√ľnk az alkotm√°nyos kir√°lys√°ghoz)

Ez a terv. - mivel j√°ratosak a szellemi szinteken is. (kabbala, fekete m√°gia...stCool

Ennek ellentételezésére egy kis "szellemi" segítség

Magyarország, és a spirál felkavaró ereje...
http://hunfeny.bl...piral.html

Csak egy magyar hangja...
http://hunfeny.bl...agyar.html

----

vagy ez

----

Csurka I. írása (2001)
http://www.freepr...dbetel.htm

Izrael kijel√∂lt benn√ľnket √ļj haz√°nak (2005)
http://regi.sofar...node/35642

ANTISZEMITA-K√ĀT√Č A MAGYAR N√ČP SZ√ĀM√ĀRA.
http://mtdaportal...a_kate.pdf

A MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG ELT√ĖRL√ČSE √ČS A CIONIZMUS
C√öTH J√ĀNOS
http://www.boldog...Itemid=761

Cecil Rhodes öröksége: a "Round Table" hálózata a kis nemzetek ellenében uralja a globális világot
http://tdyweb.wbt...Rhodes.htm


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ide kívánkozik, hogy a cion - sion kérdést (az alapokat), másként látom.

Valóban kiválasztott nép.

Az alkot√≥k arra a c√©lra hozt√°k l√©tre ezt a fajt, hogy v√©dje, seg√≠tse, t√°mogassa a Mag n√©p√©t a tud√°s √Ķrz√Ķj√©t, mely a g√©njeiben, nyelv√©ben √Ķrzi a tov√°bbl√©p√©s lehet√Ķs√©g√©t.

Teh√°t erre lettek kiv√°lasztva!

Más tulajdonságokat kaptak, mivel ezekkel nem tudna élni a tudás népe, de a védelem céljai érdekében számukra nem okoz lelkiismeret furdalást bizonyos eszközök felhasználása. Teremteni viszont képtelenek.
Tal√°n nagy r√©sz√ľk nem rendelkezik l√©lekkel.
Az alkotók nem tudnak lelket létrehozni, (ebben egyetértek Hegellel) de az általuk létrehozott fizikai testbe bele tudják építeni, ha akarják.

Igen√°m, de az id√Ķk telt√©vel a kiv√°laszt√°s ok√°t a vezet√Ķik elhazudt√°k, √©s √∂nc√©l√ļan felhaszn√°lva jutottak el a mai helyzethez. Beteges fels√Ķbbrend√Ľs√©gi √©rz√©st kre√°ltak a feladatukb√≥l √©s ez√©rt k√∂vetkezik be a degener√°lts√°guk is, mivel a t√∂rt√©nelemben megfigyelhet√Ķ, hogy a hatalmon l√©v√Ķ uralkod√≥ csal√°dok csak az u.n. "k√©k v√©r" megtart√°s√°ra t√∂rekszenek. (Tulok is eml√≠ti)
Ennek k√∂vetkezt√©ben bez√°rul a k√Ķr. Kipuszt√≠tj√°k az √Ķrz√Ķket, nekik is v√©g√ľk van, mivel NEM l√©phetnek a hely√ľkre, hi√°ba telep√ľln√©nek az √Ķrz√Ķk √°ltal lakott ter√ľletre.
A cig√°ny faj egy kor√°bbi verzi√≥. Alapfunkci√≥kat ell√°t, de k√©ptelen a tov√°bbfejl√Ķd√©sre.

Az√©rt volt sz√ľks√©g a tud√°st √°tadni az emberis√©gnek, √©s l√©trehozni egy olyan √Ķrz√Ķ fajt mely legal√°bb a lehet√Ķs√©g val√≥s√°gg√° form√°l√°s√°nak az ismeret√©nek a birtok√°ban van.

----------------------------------------------

√Črdekess√©gk√©nt:

Izrael, már a 80-as évek végén rendelkezett az u.n. gén fegyverrel, amit a Palesztinok ellen akartak bevetni.
Hi√°ba finom√≠tott√°k a geom sz√°lakat, nem tudt√°k megoldani, hogy a puszt√≠t√≥ fegyver√ľk k√ľl√∂nbs√©get tegyen a k√©t n√°ci√≥ k√∂z√∂tt. √ćgy nem maradt m√°s mint a hagyom√°nyos, j√≥l bev√°lt puska, megt√°mogatva a butas√°ggal, hazugs√°ggal, aljass√°ggal √©s a vall√°si fanatizmussal..


http://www.youtub...OQVgm4H7fg

.
#117 | Hegel - 2014.08.29. 12:08:46
Naiv jó az összefoglalódSmile
Gondolom √©s t√°n Tulok rendbetesziGrin j√≥l e a teremt√©sn√©l nekem is felt√ľnt minimum 2 fajta ember l√©tezik azaz van 1 Atya √©s van 1 a teremtm√©ny teremtm√©nyei e kett√Ķ m√°sk√©nt teremt.
De aki nem tud lelket teremteni mint az Atya az az√©rt stik√°ban r√°vezette √Ķket hogy az Aty√°√©val l√©trehozottakb√≥l t√°n siker√ľlhet lelkest is produk√°lni....n√©aha bej√∂het ha nem is mindig a reljess√©g ig√©ny√©vel.

Még a fehér és fekete ember utódha sem teljesen egészséges mert nem teljesen kompatibilisak legalábbis idegrendszeri szinten attól hogy se ide se oda nem tartoznak.

Ha valaki, t√°n a nevel√Ķk f√Ķleg tudhatj√°k elmondani m√©g a lelkes emberekn√©l is a sehovatartoz√°s √©s abb√≥l fakad√≥ √©rzelmek hogyan viselik meg a lelket - azaz nagyon er√Ķs tudatos l√©lek kell hogy abba a testben legyen aki v√©gig tudja vinni az √©let√©t ugy hogy m√°sokat ez√©rt nem k√°rhoztat hanem ahol tud m√©g segit is nem megal√°zkodva de term√©szetesen al√°zattal.
A kett√Ķ k√∂z√∂tt hatalmas a k√∂l√∂mbs√©g!

T√ļl sokat nem tehet√≥nk √©rte a nemb√°nt√°son t√ļl t√°n m√©g im√°inkban megemlithetj√ľk minimum a norm√°lis eggy√ľtt√©l√©s lehet√Ķs√©g√©t.
Aty√°nk is ezt akarn√°.Grin
#118 | naiv - 2014.08.29. 19:25:25
Kiegészítés.

Nem vagyok jártas a jogban, ezért segítsetek!

http://kaleidosco...etgyules_1


Az ezer√©ves alkotm√°nyt, 1949-ben fel√ľl√≠rt√°k a szt√°lini alkotm√°nnyal, majd a t√°kolm√°nnyal az alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°t az orsz√°ggy√Ľl√©s hat√°sk√∂r√©be utalt√°k.

Ismereteim szerint, √∂tsz√°zezer ember k√©rheti az orsz√°ggy√Ľl√©st, hogy szavaz√°sra bocs√°ssa a nemzetgy√Ľl√©s ki√≠r√°s√°t. A nemzetgy√Ľl√©s pedig csak akkor kezdheti meg a munk√°j√°t, ha az orsz√°g lakosainak minimum a 2/3 ezt k√≠v√°nja.

???????????

No persze demokratikusan.

El tudjátok ezt képzelni??

--------

Mit is √ľzen a hetedik te magad l√©gy?

József Attila A hetedik
http://mek.oszk.h...sk1932.htm

ez pedig Szigeti Lajos elemz√©se a versr√Ķl
Seraf, innen már Te következel
Wink

https://www.googl...5972,d.bGQ


ezt csak hallgatni kell
http://www.youtub...XLP3K8RQoA

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


most j√∂ttem r√°, hogy mit f√ľty√ľlgetek eg√©sz d√©lut√°n

http://www.youtub...xVqDZcLSyY

.
#119 | Seraf - 2014.08.30. 06:19:39
Naiv .

Mire gondolsz pontosan : Mire reagáljak ? ; Ha netán a 2 / 3-ra gondolsz, akkor valójában
már régen van hozzá annyi kiábrándult ( nem pártoskodó / szavazó ), aki változást akar, s
aki esetleg nem, annak j√≥ oka van a m√ļltj√°b√≥l ( privatiz√°l√°sb√≥l ) √©s a jelen√©b√Ķl ( har√°csol√° -
s√°b√≥l ) ered√Ķleg - Vagy esetleg m√°sra vonatkozott a passzol√°s ? Konkr√©t k√©rd√©s nem volt .


Ha a 'Nemzetgy√Ľl√©sre' ( 'n√©pszavaz√°sra' ), illetve a *T√∂rt√©neti Alkotm√°ny* vissza√°ll√≠t√°s√°ra
gondolsz, akkor azt írhatom, mint amit eddig jeleztem { http://www.zalacl...1-HUN.html }
Ahhoz pedig mindenképpen kelleni fog http://www.zalacl...onaja.html : De nem csak hazai
viszonylatban / célból http://www.zalacl...Pop-2.html { http://www.zalacl...2-HUN.html }


A k√©rd√©s ink√°bb az, hogy milyen 'nemzetgy√ľl√©s' a tervezett 'gy√Ľl√©s' ? ; Hamarosan elv√°lik .
√Čn √ļgy l√°tom, hogy az emberek nincsenek kell√Ķen felvil√°gos√≠tva arr√≥l amir√Ķl kellene, √©s ez
vonatkozik a tervezett gy√Ľl√©sre, de a T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyra is - Meg alapvet√Ķ dokgokra .
#120 | Hegel - 2014.08.30. 12:33:24
Akkor Ukrajna a bossz√ļ ez√©rt! √Čs f√Ķleg nemcsak a hat√°rmente hanem az orosz lakoss√°gon elverve a port!
Szégyen a nemberekre.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum