NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...
S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...Amint v√°rhat√≥ volt, a g√°zai "offenz√≠va" n√©gy ir√°ny√ļ c√©lt szolg√°l ki. Els√Ķdleges c√©lk√©nt figyelemelterel√©s az ukrajnai esem√©nyekr√Ķl, m√°sodlagos c√©lk√©nt G√°za felsz√°mol√°sa, harmadlagos szempontk√©nt arab t√°mad√°s kiprovok√°l√°s√°t, √©s nem utols√≥ sorban a g√°zai ter√ľletek olaj -√©s g√°zkincs√©nek 1976-√≥ta foly√≥ palesztin n√©pirt√°s keret√©ben val√≥ megszerz√©s√©t. De s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r az oroszellenes szankci√≥k bevezet√©se, els√Ķsorban Eur√≥pa vonatkoz√°s√°ban is, mint a "buta gyerek eset√©ben, aki az√©rt sem fogadja el az √©telt, ink√°bb √©hen halna", mert v√©lt vagy bebesz√©lt s√©relme miatt "durc√°s". Eur√≥pa megv√°s√°rolt √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ korm√°nyainak nagy sz√ľks√©ge lesz hamarosan az orsz√°gaikat ellep√Ķ idegen hader√Ķkre, hatalmuk fenntart√°sa √©rdek√©ben (mert a lakoss√°gra nem sz√°m√≠thatnak). T√ļl sokba ker√ľlnek az amerikai, brit √©s izraeli √©rdekek els√Ķsorban Eur√≥p√°nak, de f√Ķleg a lakoss√°gnak. Ez a sarokba szor√≠tott patk√°ny tipikus esete. Az √∂sszes patk√°ny sz√≠vesen lev√°lna err√Ķl a "csecsr√Ķl", mert b√°rmikor "felrobbanhat", de ebb√Ķl a "m√≥kusker√©kb√Ķl" nincs kisz√°ll√°s, csak kopors√≥ban, b√°r a s√≠rjukat maguk √°st√°k meg, "j√≥ J√ļd√°s-p√©nz√©rt"...


A g√°zai esem√©nyek egyben k√∂zeli z√°r√≥ aktusai is a g√°zai palesztinok kiirt√°s√°nak. J√≥ zsid√≥ szok√°s szerint t√Ľzzel-vassal irtj√°k a palesztin ter√ľletek egykor t√∂bbnyire zsid√≥, de iszlamiz√°l√≥dott vagy kereszt√©ny vall√°st felvett n√©pess√©g√©t, mondhatni "v√©reiket", de Izrael lakoss√°g√°nak t√∂bb, mint 95%-a kaz√°r-zsid√≥, √©s mint ilyenek sohasem √©ltek kor√°bban Palesztin√°ban. "Ny√ļl hal√°l√°t r√≥ka b√°nja, mert az is az √Ķ fajt√°ja", mondja a k√≠nai k√∂zmond√°s, de zsid√≥√©kn√°l ez nem √≠gy van. Benjamin Netannyahu - eredetileg az apja √°ltal felvett Benzion Netanyahu n√©v, Benzion Mileikowsky lengyel cionista zsid√≥ nevet takar - a szok√°sos kegyetlens√©ggel alkalmaz tiltott fegyvereket, a polg√°ri lakoss√°g hat√©kony √©s min√©l kegyetlenebb eszk√∂z√∂kkel val√≥ bomb√°z√°s√°hoz, elpuszt√≠t√°s√°hoz. Ez ut√≥bbi az ukrajnai helyzet h√≠rad√°sokban h√°tt√©rbe szor√≠t√°s√°val f√©lret√°j√©koztatja Eur√≥p√°t, √©s l√©t√©ben fenyegeti. Az USA √°ltal kiprovok√°lt √©s nyom√°sukra, felbujt√°sukra √©s t√°mogat√°suk miatt l√©trej√∂tt napr√≥l-napra roml√≥ √°llapot Eur√≥pa gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°t id√©zi el√Ķ.


A helyzetet lehet √ļgy tekinteni, hogy az ISIS, k√©s√Ķbb ISIL, "hagyom√°nyokat √Ķriz". Baghdadi zsid√≥ sz√°rmaz√°sa sok mindent megmagyar√°z, ahogy kor√°bban a Bush-csal√°d √©s Osz√°ma bin Laden csal√°dja k√∂z√∂tti szoros kapcsolatok is, vagy a szaudi "uralkod√≥h√°z" sz√°rmaz√°sa √©s az al-Kaida szaudi t√°mogat√°sa. Az ISIL ugyan√ļgy j√∂n a k√©pbe, mint a zsid√≥k √°ltal ir√°ny√≠tott ukrajnai "Jobb Szektor", vagy az ‘American PMC Academi’ √©s a ‘PMC Greystone Limited’ martal√≥cai √©s a lengyel bel√ľgyminiszter Bart¬≥omiej Sienkiewicz katonai mag√°nv√°llalat√°nak; az ‘ASBS Othago-nak zsoldosai. Ezen szervezetek elpuszt√≠t√°sa, m√©g ha nagy √°rat is k√∂vetel, de megtisztul√°st jelent. A "f√©rgek" kevesebben vannak, √©s nagyobb ar√°nyban pusztulnak, mint a norm√°lis emberek ez esetben, mert l√©trej√∂n az √∂sszefog√°s ellen√ľk. Sajnos ez a l√©trehozand√≥ Eur√°zsiai Uni√≥ szempontj√°b√≥l sem jelent egyenl√Ķre t√ļl sok j√≥t, b√°r egyesek m√°r annak √©rt√©kelik. K√©ts√©gtelen, hogy Oroszorsz√°g sz√°m√°ra fejleszt√©si lehet√Ķs√©get biztos√≠t az eur√≥pai √©s amerikai mez√Ķgazdas√°gi term√©kek embarg√≥ja, de Eur√≥pa amerikai nyom√°sra ezen is bukik, m√©ghozz√° sokszoros√°t, mint az oroszok.


Ahogy Ban Ki Mun mondta, G√°za a vil√°g sz√©gyene, de az "Arab Tavasz" is az volt, ahogy Irak, L√≠bia, Afganiszt√°n √©s az ukrajnai esem√©nyek, de visszamen√Ķleg a vietnami-kambodzsai √©s az I-II. Vil√°gh√°bor√ļk is. K√∂z√∂s elem√ľk a "kapitalizmus" fokozatos, de egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ torzul√°sa, a hatalomkoncentr√°ci√≥s folyamatok gyorsul√°sa. Ennek sarokponti eleme a 2277 sz√°m√ļ amerikai szen√°tus el√© terjesztett t√∂rv√©nyjavaslat, amely m√°r a III. Vil√°gh√°bor√ļ elind√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l, de pontos√≠tva arr√≥l, hogy USA nyom√°sra USA-Eur√≥pa du√≥val t√°mad√°st ind√≠tsanak a F√ĀK, vagyis Oroszorsz√°g √©s a F√ľggetlen √Āllamok Sz√∂vets√©ge ellen, amibe hamarosan bekapcsol√≥dna K√≠na is, ha a "k√©t legyet egycsap√°sra" elv alapj√°n az USA √©s Eur√≥pa le√°ll√≠tja a k√≠nai importot. Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t az orosz agresszi√≥ megel√Ķz√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ 2014. m√°jus 1-i t√∂rv√©ny jogos√≠tan√° fel a k√∂vetkez√Ķkre az eur√≥pai lakoss√°g belegyez√©se n√©lk√ľl, els√Ķsorban n√©met k√∂zrem√Ľk√∂d√©sre √©p√≠tve. A "t√∂rv√©ny" kivonata r√∂viden (z√°r√≥jelben a saj√°t komment√°rom):


1. Szankci√≥k √©s korl√°toz√°sok, diplom√°ciai int√©zked√©sek, olaj-√©s g√°zipari technol√≥gi√°k z√°rol√°sa. (A technol√≥gi√°ik n√©lk√ľl is meglenne b√°rki.)
2. Az "orosz demokr√°cia" √©s a civil szervezetek t√°mogat√°sa. (Ami az USA eset√©ben kiv√©tel n√©lk√ľl az orsz√°gok felforgat√°s√°t, polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°s√°t, majd kifoszt√°s√°t jelenti.)
3. Katonai seg√≠ts√©gny√ļjt√°s Ukrajn√°nak. (A b√°bkorm√°ny v√©delme √©s az ellenz√©k kiirt√°sa. Zsid√≥-betelep√≠t√©s.)
4. Kiterjesztett biztons√°gi er√Ķ k√©pz√©s, t√°mogat√°s √©s v√©delmi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a legfontosabb nem-NATO √°llamokkal. (Iraki, l√≠biai, ukrajnai √°llapotok el√Ķid√©z√©se.)
5. F√∂ldg√°z-export k√©zbes√≠t√©se, az eur√≥pai √©s eur√°zsiai energetikai f√ľggetlens√©g kialak√≠t√°sa. (Amerikai, Rockefeller √©s Rothschild √©rdekelts√©gekbe tartoz√≥ olajv√°llalatok sz√°m√°ra megszerezni a kiszemelt orsz√°gok fosszilis energiahordoz√≥k√©szleteit, √©s eladni a tulajdonosoknak.)
6. Kib√Ķv√≠tett m√Ľsorsz√≥r√°s az egykori Szovjetuni√≥ orsz√°gaiban. (Amerikai propaganda √©s megt√©veszt√©s terjeszt√©se, demoraliz√°l√°s.)
7. Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi seg√≠ts√©gny√ļjt√°sa Eur√≥p√°ban √©s Eur√°zsi√°ban. (Jelenleg a vil√°gra n√©zve az USA, Izrael, Nagy Britannia, Franciaorsz√°g √©s K√≠na jelenti a legnagyobb kock√°zatot √©s vesz√©lyt.)
8. Halad√©ktalanul v√©get vetni az Eur√≥pa Tan√°cs Eln√∂ki ir√°ny√≠t√°s√°nak, √©s az eln√∂k szerep√©t az Egyes√ľlt √Āllamok Fegyveres Er√Ķi parancsnoka 180 napos id√Ķszakra √°tveszi, amint beiktattj√°k az ezt kimond√≥ t√∂rv√©nyt. A harchoz sz√ľks√©ges er√Ķk √°tcsoportos√≠t√°sa megt√∂rt√©nt, a csere er√Ķk hely√ľk√∂n vannak, vagy a tervek szerint elfoglalj√°k a hely√ľket. (S.2277 IS 1. (b) alapj√°n az USA √°tvenn√© Eur√≥pa ir√°ny√≠t√°s√°t √©s bevezetn√© a "katonai ir√°ny√≠t√°st"! Err√Ķl a 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB tervezet kapcs√°n m√°r sok esetben √≠rtam).
9. Az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°ga k√©szenl√©ti tervei szerint az √°tcsoportos√≠tott er√Ķkt√Ķl megk√∂veteli Eur√≥pa √©s Eur√°zsia nemzeti fegyveres er√Ķivel, m√°s NATO sz√∂vets√©geseivel az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kijav√≠tani az esetleges hi√°nyoss√°gokat egy el√Ķre nem l√°that√≥ esem√©nyre is felk√©sz√ľlve Eur√≥p√°ban. ("El√Ķre nem l√°that√≥ esem√©ny" K√≠na √©s a K√∂zel-Kelet bel√©p√©se.)
10. A t√∂rv√©ny beiktat√°sa ut√°n minden 180 napon bel√ľl az eln√∂k el√© terjesztik a sz√ľks√©ges tervkorrekci√≥kkal √©s bele√©rtve a k√∂lts√©gbecsl√©st, a reagensek √°ltal tett l√©p√©sek alapj√°n. sb2277

2014-2017. k√∂z√∂tt minden p√©nz√ľgyi √©vben 50 milli√≥ doll√°r az (a) bekezd√©sben le√≠rt tev√©kenys√©gek haszn√°lati alapja. A "hat√©konys√°got tart√≥san megalapozza a NATO er√Ķkn√©l Lengyelorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°ni√°ban √©s m√°s NATO-tagorsz√°gokban". A v√©grehajt√°s felgyors√≠t√°s√°ra h√°rom szakaszos eur√≥pai adat√≠va ker√ľlt l√©trehoz√°sra. A sort m√©g folytathatn√°m, de az eg√©sz l√©nyege, hogy az eur√≥pai rak√©tav√©delmi rendszerek, a "k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©g ny√ļjt√°sa", Eur√≥pa megsz√°ll√°sa √©s az amerikai parancsnoks√°g√ļ katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a glob√°lis rabszolgas√°g alternat√≠v√°ja.
M√°sik lehet√Ķs√©gk√©nt Eur√≥pa sz√©tszakad√°sa √©s √ļjrafeloszt√°sa szerepel. Az amerikai verzi√≥ szerint az eur√≥pai nagyt√Ķk√©seket fokozatosan felzab√°ln√°k az amerikai √©rdekcsoportok. Eur√≥pa val√≥j√°ban is gyarmati st√°tuszba ker√ľl, amihez m√©g nem elegend√Ķ az egyes√ľlt USA-brit-izraeli hader√Ķ. Eur√≥pa sz√©tszakad√°sakor a div√≠zi√≥ eredm√©nyek√©nt, belh√°bor√ļk √°r√°n, Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥p√°ig orosz-n√©met vezet√©s√Ľ, BRICS-hez csatlakoz√≥ √°llamk√∂z√∂ss√©g j√∂nne l√©tre, de ez ellen √∂sszpontos√≠tott t√°mad√°st ind√≠tana az el√Ķz√Ķekben eml√≠tett triumvir√°tus, esetleg kieg√©sz√ľlve Franciaorsz√°ggal.


Mint l√°that√≥, Eur√≥pa tot√°lis elfoglal√°sa √©s t√©rdre k√©nyszer√≠t√©se a c√©l, Ukrajna csak indok √©s Palesztina "csak" egy t√∂bb szinten sz√°mukra hasznos elterel√Ķ fed√Ķsztori. A 2277-szerinti fel√°ll√°s miatt √ľr√≠tik ki a budapesti miniszt√©riumokat √©s k√∂lt√∂ztetik ezeket vid√©kre 2015-re, mert Eur√≥pa logisztikai k√∂zpontj√°t m√°r legal√°bb 15-20 √©ve ide tervezt√©k. Az USA korm√°nya a 2277-es t√∂rv√©nyben sz√°mos helyen eml√≠ti az USA-NSZK glob√°lis egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kieg√©sz√≠tve √©s meger√Ķs√≠tve az EU tag√°llamai hader√Ķivel. T√∂bb, mint √©rdekes, hogy az USA √©s Oroszorsz√°g is az NSZK-ra hajt. B√°rki, aki a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°ggal (N√©metorsz√°g nem l√©tezik) sz√∂vets√©get tud l√©trehozni, az az eg√©sz vil√°got k√©pes uralni, technikai, technol√≥gia f√∂l√©ny birtok√°ban.
Nem utols√≥ szempontk√©nt az USA √©s Eur√≥pa lakoss√°ga nem harcol glob√°lisan saj√°t rabszolgas√°g√°nak "kiharcol√°s√°√©rt", ami hossz√ļ t√°von t√∂meges dezert√°l√°sokban, egyre nagyobb ar√°ny√ļ belharcokban √©s bels√Ķ megosztotts√°gban fog kifejez√©sre jutni. A kapitalista kifoszt√≥ √©s rabszolgas√°gba tasz√≠t√≥ nyugati rendszerek r√°k√©nyszer√≠tik az ellenfelet, hogy becs√ľletesebb legyen, mint eredetileg sz√°nd√©kozott...


Most m√©g a legt√∂bben, akik megtehetik, nyaralnak, mulatnak, √ļgy √©lik vil√°gukat, mintha nem lenn√©nek balj√≥s el√Ķjelek, nem tudn√°k, hogy mi k√©sz√ľl ellen√ľk, de az int√Ķ jeleket m√°r √©szrevehetik. Egyre t√∂bb katona √©s katonai technika √©rkezik az orsz√°gba. A K√∂zjegyz√Ķi Kamara m√°r ny√≠lt t√∂rv√©nys√©rt√©sekre vetemedik, szembe megy a korm√°ny d√∂nt√©seivel. A DK hatalom√°tv√©telben rem√©nykedik, mik√∂zben a FIDESZ-KDNP eszeveszett temp√≥ban rabolja ki az orsz√°got. Az emberek figyelm√©t sz√°nd√©kosan terelik el az egyre k√∂zelebb ker√ľl√Ķ l√©tk√©rd√©seket √©rint√Ķ probl√©m√°kr√≥l. Ukrajn√°ban m√°r nyilv√°nval√≥, hogy t√©len nem lesz f√Ľt√©s, de sz√°nd√©kosan tov√°bb rontj√°k a helyzetet Eur√≥p√°ban is. Nincs energiaell√°t√°si alternat√≠va. Olyan √ľzleti partnert szankcion√°l Eur√≥pa, akit√Ķl a l√©te f√ľgg. Akik tehetn√©nek ez ellen, sp√°jzol√°sukban b√≠znak. Egyre gyakrabban hallani a britek, n√©metek, de Magyarorsz√°g EU-s kil√©p√©s√©r√Ķl, mik√∂zben Izrael mindent elk√∂vet a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ kirobbant√°sa √©rdek√©ben. Az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett iszl√°m h√≠v√Ķk m√°r megkezdt√©k Eur√≥p√°ban is az egym√°s elleni h√°bor√ļjukat. H√°rom √©ve m√°r √≠rtam "Eur√≥pa kiirt√°sa Bilderberg m√≥dra" c√≠mmel egy t√∂bb nyelvre leford√≠tott cikket. A norv√©g bel√ľgyminiszternek m√°r a cikkben k√∂z√∂ltekt√Ķl is fel√°llt a sz√Ķr a h√°t√°n. Most, a guta√ľt√©s ker√ľlgetheti, de √Ķk tal√°n nem fognak f√°zni √©hesen a s√∂t√©tben...
Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#101 | Krisi - 2014.08.25. 13:49:26
Lehets√©ges,itt lesz sz√ľks√©g a fent megnevezett n√Ķszem√©ly "szak√©rtelm√©re"?

Szövegezik a második törvényt
http://mno.hu/mag...yt-1244047
FrownWink

Itt meg √©ppen a Magyarorsz√°g nev√Ľ V√ĀLLALAT megb√≠zott √ľgyvezet√Ķje "nyomja a s√≥dert":

http://mno.hu/bel...nk-1244089

http://mno.hu/ahi...ni-1244093

KARTELL-ben megy itt a n√©ph√ľly√≠t√©s.
M√°r csak a "LIB√ĀSGORDON" hi√°nyzik,b√°r √Ķ bevallotta:nem √©rtettek hozz√°...
#102 | Hegel - 2014.08.25. 13:56:01
Krisi eleinte m√©g √∂szint√©nek t√ľnt, val√≥szin√ľleg ahogy a t√∂bbinek megmagyar√°zt√°k hogy saj√°t √©rdek√©ben jobb ha kavarog igy ugy ahogy ez a mai hatalom is vagy 5000 √©ve kavar hol itt hol ott.

√Čn mikor K√Ā forditott a korm√°nya rudj√°n szint√©n hasonl√≥t √©reztem, valamif√©le vagy zsarol√°st vagy m√°s fenyeget√©st....

L√°ssuk be emberek vagyunk ha mi lenn√©nk a hely√ľkbe √©s...fel√°ldozn√°k csak ugy a feles√©g√ľnket f√©rj√ľnket csal√°dunkat egyt√Ķl egyig? - mert az aki ezt a dolgot elrendelte ebben az orsz√°gban szivf√°jdalom n√©lk√ľl m√©g a saj√°t fajt√°j√°t is f√Ķl√°ldozza az anyagi √©rdekei√©rt!

Hiszen Tulok el√©gg√© √©rthet√Ķen leirta nekem mi√©rt ilyen lelketlen ma ez a vil√°g nagy r√©sze! Ugyanis 1 lelketlen 100 csin√°l √©s k√°rt√©konyabban mint a bolondok!
#103 | Krisi - 2014.08.25. 14:08:28
√Črtem √©n Hegel,amit √≠rsz...,aki a magyar emberek puszt√≠t√°s√°ban r√©szt vesz (dev.alapu ak√°rmi),az biztosan GENETIKAILAG S√ČR√úLT.
Legyen az dr.T√≥th J√≥zsef Zolt√°n,dr.Damm Andrea,vagy ak√°rmelyik politikus celeb.√ēket a zsid√≥ m√©dia n√©pszer√Ľs√≠ti a zsid√≥k √©rdek√©ben.
Az MTA meg tudom√°nyosan al√°t√°masztja,a tan√ľgy meg beleveri a szerencs√©tlen gyermekeinkbe,unok√°inkba az √©ppen √©rv√©nyes "tanokat".

Csakhogy NEM K√ĖTELEZ√ē ebben a nagy "f√©lrevezet√Ķs j√°t√©kban" r√©szt venni....ja,ja...de akkor mib√Ķl van az extra meg√©lhet√©s...ugye...
#104 | Krisi - 2014.08.25. 15:06:07
Itt egy √ļjabb 'nemzet ment√Ķ'...√©nekel √©s h√≠vogat...k√∂zben a 'MEJJE HUS√ĀT MUTOGATJA'...√©rdekesek ezek a n√Ķk (???)...k√°b√≠tj√°k a fijj√ļkat,...azok meg bed√Ķlnek nekik...

EZ A F√ĖLD A MI√ČNK! Nemzetegyes√≠t√©s, Nemzetgy√Ľl√©s!
https://www.faceb...422894236/

Kedves potens fijj√ļk!
Nem a gyermekeitek anyj√°nak val√≥ az ilyen mag√°t mutogat√≥,...mutogatja az mag√°t annak,aki "JOBBAN MEGFIZETI"....ez √∂r√∂k tapasztalat...azt√°n verhetitek a fejeteket a falba....a genetikai s√©r√ľltek meg ugye √∂sszetartanak...
#105 | Hegel - 2014.08.25. 17:18:05
El√©g sok√°ig elm√©l√°zok ak√°r Tulok vagy Kerion nekem IS szol√≥ ir√°sain, de azokat intellektu√°lisan √©rzem (√©rtem +√©rzem) de ez az oldal olyan "magyarosan=ba'meg" t√°lalja ugyan azokat a helyzeteket √©s b√°r sirni volna az √°llapotfelm√©r√©st√Ķl az ember kedve m√©gis r√∂h√∂g√∂k folyton.
Nem nem az ideges röhögés hanem mint a Hofi poénokon valójában a magyarok kinjukban magukat és a világot figurázzák ki.....olyan mint a karika-tura-rajz
http://radicalpuz...galja.html

Valamelyik hsz-emben a kultur√°r√≥l is emlit√©st tettem, nos ezt √∂sszehasonlitva a √Ķsi magyar szakr√°lis kultur√°val - l√°tni a k√ľl√∂mbs√©get melyik az eg√©sz-s√©ges!
Melyik milyen m√©lyen a teremt√©sr√Ķl sz√≥l! (a varrottasokban mes√©kben t√°ncokban ott van a teremt√©s mindben!)
#106 | aragorn - 2014.08.25. 19:41:34
Sziasztok! Szeretn√©k seg√≠ts√©get k√©rni. Sokan olvass√°tok az oldalt, sok m√°s port√°l is √°tveszi az √≠r√°sokat. Nos ennek igaz√°n √∂r√ľl√∂k, csak sajnos el√Ķ√°llt az a kellemetlen helyzet, hogy napokon bel√ľl nem lesz oldal anyagi okok miatt. √ögy tudom Tulok t√∂bbsz√∂r k√©rt seg√≠ts√©get, de senki sem mozd√≠totta a f√ľle botj√°t. Tal√°n mindig csak 3-4 ember seg√≠tett...akkor igaz√°b√≥l 3-4 embernek fontos csak ez az oldal? T√∂bb sz√°z a napi olvas√≥k sz√°ma. Semmi baj, ha √≠gy d√∂nt√∂t√∂k szabad akarat van, mindenki arra √°ldoz, ami neki fontos. √Čs nagyon j√≥l tudj√°tok, hogy nem t√∂bb ezer forintr√≥l lenne sz√≥ olvas√≥k√©nt. Tudom, hogy Laci b√ľszke, de rem√©lem most az egyszer nem szedi le ezt az √≠r√°som.
#107 | SZIM - 2014.08.25. 23:10:12
Aragon!

√Čn el√©g r√©gen voltam itt, √ļjra kellett reg√©znem √©s GERRY seg√≠tett.
Hogyan és miben kellene a segítség ?
Ugye nem haragszol, hogy kérdeztem ? Smile
Lehet, még emlékszel rám valahonnan.... Smile
#108 | Renegat - 2014.08.25. 23:39:15
Aragorn!√Čn egyet√©rtek veled, ha csak a bejegyzett tagl√©tsz√°mot tekintj√ľk alapnak, akkor is t√∂bb sz√°z tag√ļ azonos szeml√©let√Ľ, gondolkod√°s√ļ k√∂z√∂ss√©gr√Ķl besz√©lhet√ľnk akik maguk is olvas√≥i, egyben szerkeszt√Ķi ennek az oldalnak.Az itt olvas√≥, csak t√°j√©koz√≥dni k√≠v√°n√≥ szimpatiz√°nsok l√©tsz√°m√°r√≥l nem is besz√©lve.√Ėsszehasonl√≠t√°sul, ha csak szem√©lyenk√©nt havi k√©t doboz cigaretta √°r√°ban fejezz√ľk ki az oldal t√°mogat√°s√°nak k√∂lts√©geit, akkor sem besz√©lhet√ľnk m√©g egy √ļjs√°g el√Ķfizet√©s√©r√Ķl sem, (TV-t nem n√©zek, √ļjs√°gokat nem veszek, nem olvasok-minek?) de megold√≥dna az oldal √©letben tart√°s√°nak k√∂lts√©gbiztos√≠t√©ka is, amit javar√©szt Laci √°ll saj√°t zsebb√Ķl.A T√°mogat√°s lehet√Ķs√©g√©nek biztos√≠t√°s√°hoz a villog√≥ f√©ny alatt -jobb fels√Ķ sarok- minden sz√ľks√©ges inform√°ci√≥ rendelkez√©sre √°ll.Csak rajtunk m√ļlik √©l√ľnk-e vele, akarjuk-e holnap is l√°togatni a honlapot, akarjuk-e elolvasni egym√°s v√©lem√©ny√©t, kiv√°l√≥ t√°j√©koztat√°s√°t, egym√°s gondolatai k√∂zvetlen kicser√©l√©s√©nek k√∂lcs√∂n√∂s lehet√Ķs√©g√©t.Csak ennyit akartam hozz√°tenni, de ezt le kellett √≠rnom, ki kellett mondanom.
#109 | Hegel - 2014.08.26. 23:50:03
111kit√∂r√∂ltem, nehogy k√∂telez√Ķnek vagy agresszivnak v√©lj√©k a v√©lem√©nyem, v√©g√ľlis feln√∂ttek vagyunk.

Nah érdekes még tavaj elején énis találkoztam ezzel:http://magyarnemz...dmore=7967

Igaz van itthon Korán is ami nem felkelés, na majd átlapozom mert viselkedési szabályokból áll az is nagyrészt.
Ha m√°r j√∂nnek, nehogy bunk√≥nak t√ľnj√ľnk....Frown
#110 | Renegat - 2014.08.27. 13:17:10
Hollande k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k most √°ssa a saj√°t, Franciaorsz√°g √©s/vagy az EU s√≠rj√°t.Ut√≥bbi att√≥l f√ľgg, meddig lesz hatalmon.

"Politikai cs√Ķd k√∂vetkezik be, vagyis a francia parlament nem lesz k√©pes t√∂bbs√©gi t√°mogat√°s√ļ korm√°nyt alak√≠tani, ez√©rt rendk√≠v√ľli helyhat√≥s√°gi v√°laszt√°st kell ki√≠rni, ami -az idei k√©t v√°laszt√°s egyenes folytat√°sak√©nt- a Nemzeti Front t√∂bbs√©gi gy√Ķzelm√©t fogja jelenteni. Ez pedig egyenesen vezet Franciaorsz√°g EU-b√≥l kil√©p√©s√©hez (amire a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s lehet√Ķs√©get ad).

A franci√°knak eleg√ľk van a porosz megszor√≠t√°si politik√°b√≥l, visszaford√≠thatatlan a bal- √©s jobboldali liber√°lis-kapitalist√°k les√∂pr√©se. Ennek az akaratnak az √©rv√©nyes√ľl√©se kezd√Ķd√∂tt meg a francia politikai vezet√©sben."

Hollande hamarosan kénytelen lesz az EU-tagság fenntartásáról népszavazást rendezni -Nagy-Britanniához hasonlóan.

http://internetfi...szetesese/

http://hungarian....itol-0182/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum