NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...
S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...Amint v√°rhat√≥ volt, a g√°zai "offenz√≠va" n√©gy ir√°ny√ļ c√©lt szolg√°l ki. Els√Ķdleges c√©lk√©nt figyelemelterel√©s az ukrajnai esem√©nyekr√Ķl, m√°sodlagos c√©lk√©nt G√°za felsz√°mol√°sa, harmadlagos szempontk√©nt arab t√°mad√°s kiprovok√°l√°s√°t, √©s nem utols√≥ sorban a g√°zai ter√ľletek olaj -√©s g√°zkincs√©nek 1976-√≥ta foly√≥ palesztin n√©pirt√°s keret√©ben val√≥ megszerz√©s√©t. De s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r az oroszellenes szankci√≥k bevezet√©se, els√Ķsorban Eur√≥pa vonatkoz√°s√°ban is, mint a "buta gyerek eset√©ben, aki az√©rt sem fogadja el az √©telt, ink√°bb √©hen halna", mert v√©lt vagy bebesz√©lt s√©relme miatt "durc√°s". Eur√≥pa megv√°s√°rolt √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ korm√°nyainak nagy sz√ľks√©ge lesz hamarosan az orsz√°gaikat ellep√Ķ idegen hader√Ķkre, hatalmuk fenntart√°sa √©rdek√©ben (mert a lakoss√°gra nem sz√°m√≠thatnak). T√ļl sokba ker√ľlnek az amerikai, brit √©s izraeli √©rdekek els√Ķsorban Eur√≥p√°nak, de f√Ķleg a lakoss√°gnak. Ez a sarokba szor√≠tott patk√°ny tipikus esete. Az √∂sszes patk√°ny sz√≠vesen lev√°lna err√Ķl a "csecsr√Ķl", mert b√°rmikor "felrobbanhat", de ebb√Ķl a "m√≥kusker√©kb√Ķl" nincs kisz√°ll√°s, csak kopors√≥ban, b√°r a s√≠rjukat maguk √°st√°k meg, "j√≥ J√ļd√°s-p√©nz√©rt"...


A g√°zai esem√©nyek egyben k√∂zeli z√°r√≥ aktusai is a g√°zai palesztinok kiirt√°s√°nak. J√≥ zsid√≥ szok√°s szerint t√Ľzzel-vassal irtj√°k a palesztin ter√ľletek egykor t√∂bbnyire zsid√≥, de iszlamiz√°l√≥dott vagy kereszt√©ny vall√°st felvett n√©pess√©g√©t, mondhatni "v√©reiket", de Izrael lakoss√°g√°nak t√∂bb, mint 95%-a kaz√°r-zsid√≥, √©s mint ilyenek sohasem √©ltek kor√°bban Palesztin√°ban. "Ny√ļl hal√°l√°t r√≥ka b√°nja, mert az is az √Ķ fajt√°ja", mondja a k√≠nai k√∂zmond√°s, de zsid√≥√©kn√°l ez nem √≠gy van. Benjamin Netannyahu - eredetileg az apja √°ltal felvett Benzion Netanyahu n√©v, Benzion Mileikowsky lengyel cionista zsid√≥ nevet takar - a szok√°sos kegyetlens√©ggel alkalmaz tiltott fegyvereket, a polg√°ri lakoss√°g hat√©kony √©s min√©l kegyetlenebb eszk√∂z√∂kkel val√≥ bomb√°z√°s√°hoz, elpuszt√≠t√°s√°hoz. Ez ut√≥bbi az ukrajnai helyzet h√≠rad√°sokban h√°tt√©rbe szor√≠t√°s√°val f√©lret√°j√©koztatja Eur√≥p√°t, √©s l√©t√©ben fenyegeti. Az USA √°ltal kiprovok√°lt √©s nyom√°sukra, felbujt√°sukra √©s t√°mogat√°suk miatt l√©trej√∂tt napr√≥l-napra roml√≥ √°llapot Eur√≥pa gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°t id√©zi el√Ķ.


A helyzetet lehet √ļgy tekinteni, hogy az ISIS, k√©s√Ķbb ISIL, "hagyom√°nyokat √Ķriz". Baghdadi zsid√≥ sz√°rmaz√°sa sok mindent megmagyar√°z, ahogy kor√°bban a Bush-csal√°d √©s Osz√°ma bin Laden csal√°dja k√∂z√∂tti szoros kapcsolatok is, vagy a szaudi "uralkod√≥h√°z" sz√°rmaz√°sa √©s az al-Kaida szaudi t√°mogat√°sa. Az ISIL ugyan√ļgy j√∂n a k√©pbe, mint a zsid√≥k √°ltal ir√°ny√≠tott ukrajnai "Jobb Szektor", vagy az ‘American PMC Academi’ √©s a ‘PMC Greystone Limited’ martal√≥cai √©s a lengyel bel√ľgyminiszter Bart¬≥omiej Sienkiewicz katonai mag√°nv√°llalat√°nak; az ‘ASBS Othago-nak zsoldosai. Ezen szervezetek elpuszt√≠t√°sa, m√©g ha nagy √°rat is k√∂vetel, de megtisztul√°st jelent. A "f√©rgek" kevesebben vannak, √©s nagyobb ar√°nyban pusztulnak, mint a norm√°lis emberek ez esetben, mert l√©trej√∂n az √∂sszefog√°s ellen√ľk. Sajnos ez a l√©trehozand√≥ Eur√°zsiai Uni√≥ szempontj√°b√≥l sem jelent egyenl√Ķre t√ļl sok j√≥t, b√°r egyesek m√°r annak √©rt√©kelik. K√©ts√©gtelen, hogy Oroszorsz√°g sz√°m√°ra fejleszt√©si lehet√Ķs√©get biztos√≠t az eur√≥pai √©s amerikai mez√Ķgazdas√°gi term√©kek embarg√≥ja, de Eur√≥pa amerikai nyom√°sra ezen is bukik, m√©ghozz√° sokszoros√°t, mint az oroszok.


Ahogy Ban Ki Mun mondta, G√°za a vil√°g sz√©gyene, de az "Arab Tavasz" is az volt, ahogy Irak, L√≠bia, Afganiszt√°n √©s az ukrajnai esem√©nyek, de visszamen√Ķleg a vietnami-kambodzsai √©s az I-II. Vil√°gh√°bor√ļk is. K√∂z√∂s elem√ľk a "kapitalizmus" fokozatos, de egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ torzul√°sa, a hatalomkoncentr√°ci√≥s folyamatok gyorsul√°sa. Ennek sarokponti eleme a 2277 sz√°m√ļ amerikai szen√°tus el√© terjesztett t√∂rv√©nyjavaslat, amely m√°r a III. Vil√°gh√°bor√ļ elind√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l, de pontos√≠tva arr√≥l, hogy USA nyom√°sra USA-Eur√≥pa du√≥val t√°mad√°st ind√≠tsanak a F√ĀK, vagyis Oroszorsz√°g √©s a F√ľggetlen √Āllamok Sz√∂vets√©ge ellen, amibe hamarosan bekapcsol√≥dna K√≠na is, ha a "k√©t legyet egycsap√°sra" elv alapj√°n az USA √©s Eur√≥pa le√°ll√≠tja a k√≠nai importot. Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t az orosz agresszi√≥ megel√Ķz√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ 2014. m√°jus 1-i t√∂rv√©ny jogos√≠tan√° fel a k√∂vetkez√Ķkre az eur√≥pai lakoss√°g belegyez√©se n√©lk√ľl, els√Ķsorban n√©met k√∂zrem√Ľk√∂d√©sre √©p√≠tve. A "t√∂rv√©ny" kivonata r√∂viden (z√°r√≥jelben a saj√°t komment√°rom):


1. Szankci√≥k √©s korl√°toz√°sok, diplom√°ciai int√©zked√©sek, olaj-√©s g√°zipari technol√≥gi√°k z√°rol√°sa. (A technol√≥gi√°ik n√©lk√ľl is meglenne b√°rki.)
2. Az "orosz demokr√°cia" √©s a civil szervezetek t√°mogat√°sa. (Ami az USA eset√©ben kiv√©tel n√©lk√ľl az orsz√°gok felforgat√°s√°t, polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°s√°t, majd kifoszt√°s√°t jelenti.)
3. Katonai seg√≠ts√©gny√ļjt√°s Ukrajn√°nak. (A b√°bkorm√°ny v√©delme √©s az ellenz√©k kiirt√°sa. Zsid√≥-betelep√≠t√©s.)
4. Kiterjesztett biztons√°gi er√Ķ k√©pz√©s, t√°mogat√°s √©s v√©delmi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a legfontosabb nem-NATO √°llamokkal. (Iraki, l√≠biai, ukrajnai √°llapotok el√Ķid√©z√©se.)
5. F√∂ldg√°z-export k√©zbes√≠t√©se, az eur√≥pai √©s eur√°zsiai energetikai f√ľggetlens√©g kialak√≠t√°sa. (Amerikai, Rockefeller √©s Rothschild √©rdekelts√©gekbe tartoz√≥ olajv√°llalatok sz√°m√°ra megszerezni a kiszemelt orsz√°gok fosszilis energiahordoz√≥k√©szleteit, √©s eladni a tulajdonosoknak.)
6. Kib√Ķv√≠tett m√Ľsorsz√≥r√°s az egykori Szovjetuni√≥ orsz√°gaiban. (Amerikai propaganda √©s megt√©veszt√©s terjeszt√©se, demoraliz√°l√°s.)
7. Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi seg√≠ts√©gny√ļjt√°sa Eur√≥p√°ban √©s Eur√°zsi√°ban. (Jelenleg a vil√°gra n√©zve az USA, Izrael, Nagy Britannia, Franciaorsz√°g √©s K√≠na jelenti a legnagyobb kock√°zatot √©s vesz√©lyt.)
8. Halad√©ktalanul v√©get vetni az Eur√≥pa Tan√°cs Eln√∂ki ir√°ny√≠t√°s√°nak, √©s az eln√∂k szerep√©t az Egyes√ľlt √Āllamok Fegyveres Er√Ķi parancsnoka 180 napos id√Ķszakra √°tveszi, amint beiktattj√°k az ezt kimond√≥ t√∂rv√©nyt. A harchoz sz√ľks√©ges er√Ķk √°tcsoportos√≠t√°sa megt√∂rt√©nt, a csere er√Ķk hely√ľk√∂n vannak, vagy a tervek szerint elfoglalj√°k a hely√ľket. (S.2277 IS 1. (b) alapj√°n az USA √°tvenn√© Eur√≥pa ir√°ny√≠t√°s√°t √©s bevezetn√© a "katonai ir√°ny√≠t√°st"! Err√Ķl a 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB tervezet kapcs√°n m√°r sok esetben √≠rtam).
9. Az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°ga k√©szenl√©ti tervei szerint az √°tcsoportos√≠tott er√Ķkt√Ķl megk√∂veteli Eur√≥pa √©s Eur√°zsia nemzeti fegyveres er√Ķivel, m√°s NATO sz√∂vets√©geseivel az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kijav√≠tani az esetleges hi√°nyoss√°gokat egy el√Ķre nem l√°that√≥ esem√©nyre is felk√©sz√ľlve Eur√≥p√°ban. ("El√Ķre nem l√°that√≥ esem√©ny" K√≠na √©s a K√∂zel-Kelet bel√©p√©se.)
10. A t√∂rv√©ny beiktat√°sa ut√°n minden 180 napon bel√ľl az eln√∂k el√© terjesztik a sz√ľks√©ges tervkorrekci√≥kkal √©s bele√©rtve a k√∂lts√©gbecsl√©st, a reagensek √°ltal tett l√©p√©sek alapj√°n. sb2277

2014-2017. k√∂z√∂tt minden p√©nz√ľgyi √©vben 50 milli√≥ doll√°r az (a) bekezd√©sben le√≠rt tev√©kenys√©gek haszn√°lati alapja. A "hat√©konys√°got tart√≥san megalapozza a NATO er√Ķkn√©l Lengyelorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°ni√°ban √©s m√°s NATO-tagorsz√°gokban". A v√©grehajt√°s felgyors√≠t√°s√°ra h√°rom szakaszos eur√≥pai adat√≠va ker√ľlt l√©trehoz√°sra. A sort m√©g folytathatn√°m, de az eg√©sz l√©nyege, hogy az eur√≥pai rak√©tav√©delmi rendszerek, a "k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©g ny√ļjt√°sa", Eur√≥pa megsz√°ll√°sa √©s az amerikai parancsnoks√°g√ļ katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a glob√°lis rabszolgas√°g alternat√≠v√°ja.
M√°sik lehet√Ķs√©gk√©nt Eur√≥pa sz√©tszakad√°sa √©s √ļjrafeloszt√°sa szerepel. Az amerikai verzi√≥ szerint az eur√≥pai nagyt√Ķk√©seket fokozatosan felzab√°ln√°k az amerikai √©rdekcsoportok. Eur√≥pa val√≥j√°ban is gyarmati st√°tuszba ker√ľl, amihez m√©g nem elegend√Ķ az egyes√ľlt USA-brit-izraeli hader√Ķ. Eur√≥pa sz√©tszakad√°sakor a div√≠zi√≥ eredm√©nyek√©nt, belh√°bor√ļk √°r√°n, Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥p√°ig orosz-n√©met vezet√©s√Ľ, BRICS-hez csatlakoz√≥ √°llamk√∂z√∂ss√©g j√∂nne l√©tre, de ez ellen √∂sszpontos√≠tott t√°mad√°st ind√≠tana az el√Ķz√Ķekben eml√≠tett triumvir√°tus, esetleg kieg√©sz√ľlve Franciaorsz√°ggal.


Mint l√°that√≥, Eur√≥pa tot√°lis elfoglal√°sa √©s t√©rdre k√©nyszer√≠t√©se a c√©l, Ukrajna csak indok √©s Palesztina "csak" egy t√∂bb szinten sz√°mukra hasznos elterel√Ķ fed√Ķsztori. A 2277-szerinti fel√°ll√°s miatt √ľr√≠tik ki a budapesti miniszt√©riumokat √©s k√∂lt√∂ztetik ezeket vid√©kre 2015-re, mert Eur√≥pa logisztikai k√∂zpontj√°t m√°r legal√°bb 15-20 √©ve ide tervezt√©k. Az USA korm√°nya a 2277-es t√∂rv√©nyben sz√°mos helyen eml√≠ti az USA-NSZK glob√°lis egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kieg√©sz√≠tve √©s meger√Ķs√≠tve az EU tag√°llamai hader√Ķivel. T√∂bb, mint √©rdekes, hogy az USA √©s Oroszorsz√°g is az NSZK-ra hajt. B√°rki, aki a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°ggal (N√©metorsz√°g nem l√©tezik) sz√∂vets√©get tud l√©trehozni, az az eg√©sz vil√°got k√©pes uralni, technikai, technol√≥gia f√∂l√©ny birtok√°ban.
Nem utols√≥ szempontk√©nt az USA √©s Eur√≥pa lakoss√°ga nem harcol glob√°lisan saj√°t rabszolgas√°g√°nak "kiharcol√°s√°√©rt", ami hossz√ļ t√°von t√∂meges dezert√°l√°sokban, egyre nagyobb ar√°ny√ļ belharcokban √©s bels√Ķ megosztotts√°gban fog kifejez√©sre jutni. A kapitalista kifoszt√≥ √©s rabszolgas√°gba tasz√≠t√≥ nyugati rendszerek r√°k√©nyszer√≠tik az ellenfelet, hogy becs√ľletesebb legyen, mint eredetileg sz√°nd√©kozott...


Most m√©g a legt√∂bben, akik megtehetik, nyaralnak, mulatnak, √ļgy √©lik vil√°gukat, mintha nem lenn√©nek balj√≥s el√Ķjelek, nem tudn√°k, hogy mi k√©sz√ľl ellen√ľk, de az int√Ķ jeleket m√°r √©szrevehetik. Egyre t√∂bb katona √©s katonai technika √©rkezik az orsz√°gba. A K√∂zjegyz√Ķi Kamara m√°r ny√≠lt t√∂rv√©nys√©rt√©sekre vetemedik, szembe megy a korm√°ny d√∂nt√©seivel. A DK hatalom√°tv√©telben rem√©nykedik, mik√∂zben a FIDESZ-KDNP eszeveszett temp√≥ban rabolja ki az orsz√°got. Az emberek figyelm√©t sz√°nd√©kosan terelik el az egyre k√∂zelebb ker√ľl√Ķ l√©tk√©rd√©seket √©rint√Ķ probl√©m√°kr√≥l. Ukrajn√°ban m√°r nyilv√°nval√≥, hogy t√©len nem lesz f√Ľt√©s, de sz√°nd√©kosan tov√°bb rontj√°k a helyzetet Eur√≥p√°ban is. Nincs energiaell√°t√°si alternat√≠va. Olyan √ľzleti partnert szankcion√°l Eur√≥pa, akit√Ķl a l√©te f√ľgg. Akik tehetn√©nek ez ellen, sp√°jzol√°sukban b√≠znak. Egyre gyakrabban hallani a britek, n√©metek, de Magyarorsz√°g EU-s kil√©p√©s√©r√Ķl, mik√∂zben Izrael mindent elk√∂vet a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ kirobbant√°sa √©rdek√©ben. Az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett iszl√°m h√≠v√Ķk m√°r megkezdt√©k Eur√≥p√°ban is az egym√°s elleni h√°bor√ļjukat. H√°rom √©ve m√°r √≠rtam "Eur√≥pa kiirt√°sa Bilderberg m√≥dra" c√≠mmel egy t√∂bb nyelvre leford√≠tott cikket. A norv√©g bel√ľgyminiszternek m√°r a cikkben k√∂z√∂ltekt√Ķl is fel√°llt a sz√Ķr a h√°t√°n. Most, a guta√ľt√©s ker√ľlgetheti, de √Ķk tal√°n nem fognak f√°zni √©hesen a s√∂t√©tben...
Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Renegat - 2014.08.08. 16:30:47
Oroszorsz√°g az elm√ļlt 48 √≥r√°ban a fegyvernemek teljes sk√°l√°j√°n felk√©sz√ľlt egy esetleges ukrajnai inv√°zi√≥ra az ukr√°n orosz hat√°rt√©rs√©gben.Az int√©zked√©st humanit√°rius k√ľldet√©ssel √©s b√©kefenntart√≥ jelleggel indokolt√°k.Jelenleg 21000 katona teljes harck√©sz√ľlts√©gben v√°rja Putyin d√∂nt√©s√©t.Tov√°bbi 42000 katona n√©h√°ny m√©rf√∂ldre √°llom√°sozik az els√Ķ arcvonalt√≥l.(H√≠rd√°tum:2014.08.05.)

www.pakalertpress.com/wp-content/uploads/2014/08/Russia-Prepares-Large-Scale-Invasion-%E2%80%9CBattle-ready-Force-of-Infantry-Armor-Artillery-and-Air-Defense%E2%80%9D.jpg

http://www.shtfpl...e_08052014

http://www.pakale...r-defense/
#2 | Tulok - 2014.08.08. 18:01:34
B√©l√°m! A h√≠r mindk√©t helyen ugyanabb√≥l a forr√°sb√≥l sz√°rmazik. Meger√Ķs√≠t√©st nem tal√°ltam, de volt kor√°bban ilyen "felvonul√°s", m√©g miel√Ķtt kezdtek Valcman√©k egyre rosszabb poz√≠ci√≥ba ker√ľlni. A "forr√°s" a New York Times, de csak r√©szleteket vettek √°t, nem a teljes anyagot, amiben sz√≥ sincs orosz k√©sz√ľl√Ķ t√°mad√°sr√≥l. Am√ļgy sem indokolt. http://www.nytime...s&_r=1
Sorra j√∂nnek a h√≠rek, hogy t√∂megesen adj√°k meg magukat az ukr√°nok √©s Kijevben √ļjra kit√∂rt a polg√°rh√°bor√ļ, ez√ļttal a Valcmanista "korm√°ny" ellen.
Szaur-Mogilnál még rosszabbul álnak: https://balrad.wo...erletetel/
Sajnos a Pakalertnél már nem egyszer vettem észre (amit jeleztem is korábban), hogy alaposan utána kell nézni a közölt "híreknek"...
#3 | Renegat - 2014.08.08. 19:56:35
Tulok! Igazad van, megtaláltam én is a forrást egy kis böngészés után.

"Obama megismételte a "mély aggodalmát az ukrajnai szeparatisták oroszországi fokozott támogatása miatt." -a Fehér Ház közleménye szerint."

Ezek szerint Obama nyugodtan aggódhat tovább.

http://www.nytime...s&_r=0

Még a "Business Insider" is átvette a hírt:

http://www.busine...ama-2014-8
#4 | Hegel - 2014.08.09. 01:20:51
Fiuk én nem értek a politikához csak:
Olvastam a 2 vh el√Ķtt igy korl√°tozt√°k n√©metorsz√°g kereskedelm√©t, amerik√°ban ha egy keresked√©sben n√©met √°rut tal√°ltak, pl pamutharisny√°t akkor az eg√©sz boltot elkobozt√°k tulaj√°t pedig sittrev√°gt√°k hogy n√©met kapcsolata van...most ugyan azt a hajcih√Ķt j√°tsz√°k el a ruszkikkal....mert ujat nem tudnak kital√°lni...
Nade nekem olyan √©rz√©sem van ez a cirkusz megegyez√©s r√©sze....amig faxakodtak ukrajn√°t nyugiban ellephette volna pity√ľ hogy megv√©dje az oroszokat a ruszinok is ink√°bb orosz mint m√°s....DE! nem tette hagyta ezt a m√©g nem eg√©szen v√©gkifejletet.

Vajjon melyik bili találkozón tervezték ki a a papa áldását adta rá?
Mert igy eur√≥pa majd mindegyik orsz√°g√°t(?) sz√©pen lelehet seperni √©s!Naj√≥ sv√°jcot meg p√°rat hagynak p√≥rr√°zon ahogy most is vannak de a k√∂z√©p √©s kelet eur√≥pai orsz√°gok tot√°lis kirabl√°s letarol√°s r√©sz√©v√© v√°lhat...a m√©g megl√©v√Ķ ingatlan √°llom√°nyra f√°j a foguk mert ami akad term√©szeti kincsek viz, ter√ľlet.
Az √°llamalkot√≥ n√©pek pedig majd mehetnek s√°trazni m√°r aki t√ļl√©li.


Mert nem politikai nyelven nagyon igy néz ki az ábra! Nekem.
#5 | Tulok - 2014.08.09. 05:51:58
Gizus! Hruscsov m√°r 1954-ben bor√≠t√©kba helyezte a mai ukrajnai √°llapotok l√©trehoz√°s√°t, a Kr√≠m √©s nagy kiterjed√©s√Ľ orosz lakta ter√ľletek Ukrajn√°hoz csatol√°s√°t. Szt√°lin hal√°la ut√°n Hruscsovval a Szovjetuni√≥ visszat√©rt a New York-i "zsid√≥ vil√°gkorm√°ny kebel√©re", √©s 1954-ben megalakult a Bilderberg Group is. 2004-t√Ķl Ukrajna, a "narancsos forradalom" ut√°n folyamatosan szerepelt a ter√≠t√©ken, de tavaly √Ķsszel, az "aranyrubel" bejelent√©se nyitotta meg az ukrajnai konfliktus kibontakoztat√°sa fel√© az utat. Ehhez el√Ķsz√∂r az √°ltalam oly gyakran emlegetett 2010. febru√°r 26. √©jjel√©n 02 √≥rakor a londoni Daily Telegraph k√∂zgazdas√°gi rovat√°ban megjelent, √©s r√∂vid k√©t √≥rahossza ut√°n kicenz√ļr√°zott "EKB Tervezet √©s az EU tag√°llamok vezet√Ķ sz√°m√°ra megfogalmazott Utas√≠t√°s" szisztematikus v√©grehajt√°sa kellett. A kisziv√°rgott r√©szletek miatt a rovat szerkeszt√Ķj√©t azonnal kir√ļgt√°k. Gyakran emlegetem, mert az eur√≥pai gazdas√°gok √©s a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek lecs√∂kkent√©se mellett a harmadik, utols√≥ pont a "katonai ir√°ny√≠t√°s" bevezet√©s√©r√Ķl sz√≥lt. A buta b√°bkorm√°nyoknak val√≥sz√≠n√Ľleg megmagyar√°zt√°k, hogy lehet v√°lasztani. Vagy a lengyel korm√°ny p√©ld√°ja, vagy, ha nagyon √ľgyesen lopnak, csalnak √©s adnak √°t mindent haz√°juk bev√©tel√©b√Ķl √©s term√©szeti kincseib√Ķl, r√©szt vehetnek a "v√©gs√Ķ viadalon". Az id√Ķ fogy. Egy√©ni szinten az √°tlagembernek t√∂bb t√ļl√©l√©si lehet√Ķs√©ge van, mint egy politikusnak, vagy a sleppj√ľknek, √©s az eg√©sz Eur√≥pa feloszt√°s√°r√≥l sz√≥l. Nincsenek r√∂gz√≠tett kimenetel√Ľ esem√©nyek. V√°ltozhatnak a fel√°ll√°sok, de az "el√Ķk√©sz√≠t√©s" megszabja az ir√°nyokat.
Magyarorsz√°gi viszonylatban nincs sok es√©lye se Orb√°nnak, se Gyurcs√°nynak. Az ut√≥daik vonatkoz√°s√°ban m√©g annyira sem. H√ľlye gyerekekkel nem lehet dinaszti√°t alap√≠tani, √©s ez vonatkozik a legt√∂bb k√∂vet√Ķj√ľkre is...
#6 | Seraf - 2014.08.09. 06:29:19
2014. 08. 07 : "Görögország ellenzéki pártjai követelik az oroszellenes szankciók leállítá -
sát" - 'Görögország legnagyobb ellenzéki pártja, a Radikális Baloldali Szövetség ( Syriza )
közleményt adott ki, melyben követeli, a kormány állítsa le az Oroszország elleni szankci -
√≥kat ... A Syriza p√°rtsz√∂vets√©g k√∂vetelte, hogy G√∂r√∂gorsz√°g azonnal f√ľggessze fel az O -
roszorsz√°g ellen hozott szankci√≥kat, mert ezzel egy olyan gazdas√°gi h√°bor√ļ vette kezde -
tét, melynek a kis országok csak áldozatai lehetnek' http://www.hidfo....eallitasat
2014. 08. 08 : "Kártérítést követel az osztrák agrárágazat az orosz embargó miatt" - 'Kár -
térítést követel az exportkiesés miatt a kormánytól az osztrák agrárágazat, és az osztrák
mez√Ķgazdas√°gi miniszter p√©nteken az uni√≥s mez√Ķgazdas√°gi vezet√Ķk rendk√≠v√ľli √ľl√©s√©nek
√∂sszeh√≠v√°s√°t s√ľrgette' http://alfahir.hu...argo_miatt
2014. 08. 08 : "K√∂sz√∂nhetj√ľk az Uni√≥nak" - 'Az orosz v√°laszint√©zked√©sek hazai termel√Ķk -
nek és gyártóknak is fájni fognak. Azonban nem lehetne ezeket a visszatartott terméke -
ket, v√©g√ľl a magyar fogyaszt√≥khoz eljuttatni ?" https://balrad.wo...exportorok 2014. 08.
08 : "400 mil. eur√≥b√≥l k√°rtalan√≠thatj√°k az eu termel√Ķket" http://mno.hu/gaz...et-1241472


2014. 08. 08 : "A donbassi-orosz hat√°r teljes hossza a milici√°k ellen√Ķrz√©se alatt √°ll" - 'A
Donbass-Oroszország határszakasz Izvarinotól-Dgyjakovoig a teljes 165 km.-es szaka -
szon a n√©pi milicia ellen√Ķrz√©se alatt √°ll ism√©t' https://balrad.wo...zese-alatt


2014. 08. 08 : "Donyeck lesz az √ļj Vukov√°r ; Ha hagyjuk" - 'A kijevi hatalom nem tagad -
ja, hogy t√∂meges mozg√≥s√≠t√°sra k√©sz√ľl a kelet-ukrajnai szakad√°r fegyveresekkel szemben.
M√°r eddig is sok ezer katon√°t vetettek be, szinte minden eredm√©ny n√©lk√ľl. A donyecki fel -
kel√Ķk minden jel szerint sokkal elsz√°ntabbak √©s jobban felszereltek, mint a darabokra hul -
lott ukrán hadsereg. Tömegesek a dezertálások, az átállások, kapitulációk, és a harci vesz -
tes√©g is napr√≥l napra tetemesebb. Kell a friss h√ļs a v√©rszivatty√ļba. √Čs ez a mieink h√ļsa is
lesz. Ismerj√ľk m√°r ezt a j√°t√©kot, nem el√Ķsz√∂r t√∂rt√©nik. A d√©lszl√°v h√°bor√ļ pokl√°ban, Szent -
lászló, Vukovár és Eszék ostrománál állt már szemben egymással magyar és magyar. Kétfé -
le egyenruh√°ban, ugyanabban a nyomor√ļs√°gban ... Pontosan ugyanez a szerep v√°r Ukraj -
na nemzetiségeire, így az kárpátaljai magyarságra is' http://alfahir.hu...ha_hagyjuk
2014. 08. 08 : "Donbass ; Tömeges fegyverletétel" https://balrad.wo...verletetel 2014. 08.
08 : "Doneckben egész éjjel robbanásokat lehetett hallani" http://hungarian....4671286511


2014. 08. 08 : "Amerikai l√©git√°mad√°s el√Ķzte meg a seg√©lyakci√≥t ?" - 'Az Egyes√ľlt √Āllamok
√Čszak-Irakban megkezdte a l√©gi humanit√°rius seg√©lyakci√≥t az iszlamista milit√°nsok √°ltal
fenyegetett kisebbségi csoportok támogatására' http://mno.hu/kul...ot-1241405
2014. 08. 08 : "Az USA elkezdte Irak bomb√°z√°s√°t" - 'Az amerikai l√©gier√Ķ p√©nteken csap√°st
m√©rt az Iszl√°m √Āllam sz√©ls√Ķs√©ges csoportnak a kurd er√Ķket t√°mad√≥ t√ľz√©rs√©gi √°ll√°saira √Č -
szak-Irakban' http://alfahir.hu...bombazasat 2014. 08. 08 : "Az USA Irakban csapást mért
a fegyveres harcosok √°ll√°saira" http://hungarian....saira-5580


2014. 08. 08 : "London segélycsomagokat fog ledobni Irakban" - 'Nagy-Britannia a követ -
kez√Ķ 48 √≥r√°ban √©lelmet fog ledobni az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) dzsihadist√°inak el√Ķret√∂r√©se √°ltal
fenyegetett iraki lakoss√°gnak, √©s k√©sz "m√Ľszaki t√°mogat√°st" ny√ļjtani a dzsihadist√°k √°ll√° -
sait bomb√°z√≥ Egyes√ľlt √Āllamoknak' http://alfahir.hu...ni_irakban
2014. 08. 08 : "Oroszország támogatja az iraki hatóságokat a terroristák elleni harcukban"
'A miniszt√©rium komoly agg√°lyainak adott hangot a fesz√ľlt iraki helyzet kapcs√°n ... Az Isz -
l√°m √Āllam terrorista szervezet fegyveresei tov√°bbra is b√Ķv√≠tik ellen√Ķrz√©s√ľk al√° tartoz√≥ √∂ve -
zetet az ország észak-nyugati részén' http://hungarian....ukban-0700


2014. 08. 08 : "Ellent√°mad√°sba lend√ľlt a libanoni hadsereg Arsz√°l v√°ros√°ban" - 'A libano -
ni hadsereg pénteken ismét behatolt Arszál városába, amelyért napokon át heves harco -
kat vívott a Szíriából behatoló dzsihadistákkal' http://alfahir.hu..._varosaban


-------------------------------------------------------------------------------------

2014. 08. 08 : "Halálos vírus a haldokló amerikai gazdaság megmentésére" - 'Az ebola e -
gyel√Ķre nem t√Ľnik semmi egy√©bnek, mint egy nagyon alaposan megtervezett √©s nagyon
j√∂vedelmez√Ķ glob√°lis befektet√©s, ami az emberek hal√°lf√©lelm√©re √©p√≠t. A f√Ķvonal√ļ m√©dia
már akkor elkezdett ebolával foglalkozni, amikor még csak 3 megbetegedés volt ... Aki is -
meri a kapitalizmus t√∂rv√©nyszer√Ľs√©geit, √©s mindebb√Ķl levonhatta a k√∂vetkeztet√©st, hogy
már megint el akarnak adni valamit .... A kormányok hatalmas mennyiségben rendelik az
ebola elleni vakcinát, majd a kormánypropaganda örömmel beszámol arról, hogy a lakos -
ság védve van ... Hányan oltották be magukat madárinfluenza ellen? Emlékezzenek csak
vissza, hogy épp a fenti forgatókönyvet követte a madárinfluenza propaganda is ... Egye -
l√Ķre √ļgy t√Ľnik, hogy ezen a j√°rv√°nyon mindenki j√≥l j√°r, kiv√©ve azt a n√©h√°ny afrikait, akinek
az lett a sorsa, hogy példát statuálnak vele egy globális marketing részeként. Az amerikai
√©s eur√≥pai √°llampolg√°r pedig √∂r√ľlj√∂n, hogy nem halt meg' http://www.hidfo....gmentesere


2014. 08. 08 : "Az amerikaiak már csak alig több mint tizede bízik a kormányukban" - 'Az a -
merikaiak 13 sz√°zal√©ka v√©li √ļgy, hogy a korm√°nyban mindig, vagy az esetek t√∂bbs√©g√©ben
meg lehet bízni ... A felmérés szerint az amerikaiaknak a nagyvállalatokba vetett bizodal -
ma sem sokkal er√Ķsebb: mind√∂ssze 17 sz√°zal√©k hiszi azt, hogy mindig, vagy a legt√∂bbsz√∂r
meg lehet b√≠zni benn√ľk' http://alfahir.hu...rmanyukban 2014. 08. 08 : "Poklok pokl√°n az O -
bama-korm√°ny ir√°nti bizalom" http://mno.hu/kul...om-1241495
#7 | Hegel - 2014.08.09. 13:42:45
"Hruscsovval a Szovjetuni√≥ visszat√©rt a New York-i "zsid√≥ vil√°gkorm√°ny kebel√©re", - igen ezt √©rz√©kelem hogy keleten nyugaton ua t√°rsas√°g dirig√°l most is csak ugr√°lnak ide oda mint a bolh√°k, √©s nem lehet megsz√°molni √Ķket! Ez a strat√©gi√°ja hogy tizszeresnek l√°tsz√≥dj√©k a l√©tsz√°m....h√ļ√ļ√ļ√ļde sokan vagyunk hagyjatok fel minden rem√©nnyel!

Olyan √©rzetem van mintha a l√©tez√©s egyik eonb√≥l folyna √°t a m√°sikba √©s mostanra a szemetje kurutty√≥l csup√°n √©s kering felett√ľnk - ahogy a k√°dban a lefoly√≥abn a viz....

sztálini hruscsovi politikát nemigazán értettem...annyit tudtam csak róluk hatalommánia oszt kész.

Igy már értem is, miért éreztem ezt a mérleghinta palintát.
Cool

Az√© azt nem hinn√©m hogy pistab√°tya mellett nincs a sleppben olyan l√°t√≥sz√∂g√ľ ember mint pl. Szesz√°k √ör -√©s nem tudta volna us megl√°t√°s√°t vele k√∂z√∂lni a j√≥n√©p √©rdek√©ben.
Az örihari látszólag is is ugy is ua...vagy mégse?Frown
#8 | Hegel - 2014.08.09. 13:51:52
Wiking az alpinista g√∂nc√∂k al√° val√≥ pol√°r als√≥ fels√Ķt kell beszerezni hogy a popek nem fagyjon b√©tot√°l a kij√°ratn√°l...tetej√©re lehet mell√©ny vagy kapucnis fels√Ķ √©s tuti melegen tart..j√≥ meleg a goratex bakancs, javaslom a beszerz√©s√©t ha m√©g nincs.Ja √©s el√©gg√© f√°z√≥s voltam teh√°t ez j√≥ tapasztalat.Igaz dr√°ga de 2000 √≥ta viselem ua cuccosokat!
#9 | Renegat - 2014.08.09. 16:41:19
Orosz √©s ukr√°n identit√°s analitik√°ja statisztikai adatokkal, t√©rk√©ppel kieg√©sz√≠tve a jelenlegi Ukrajna ter√ľlet√©re vonatkoztatva:

www.media.nakanune.ru/images/pictures/image_big_59881.jpg


http://www.nakanu...les/19122/
#10 | Renegat - 2014.08.09. 22:11:48
"H√°bor√ļ √©s f√∂ldg√°z"

Az izraeli inv√°zi√≥ -G√°za katonai megsz√°ll√°s√°val, a palesztinok folyamatos el√Ľz√©s√©vel- a palesztin ter√ľlethez tartoz√≥ tengeri f√∂ldg√°zk√©szletek "kisaj√°t√≠t√°s√°ra" ir√°nyul. De Izraelnek ez kev√©s, kell neki az eg√©sz levantei medence g√°z √©s olajkincse is, ami a F√∂ldk√∂zi-tenger keleti r√©gi√≥j√°ban kitermelhet√Ķ.Megszerzik fajt√°jukra jellemz√Ķ rabl√≥gyilkos m√≥dszerekkel, er√Ķszakkal, h√°bor√ļkkal a palesztinokat meg√∂lve, el√Ľzve √©s kifosztva jogos tulajdonukb√≥l.Ha j√≥l eml√©kszem, Tulok mester err√Ķl m√°r kor√°bbi √≠r√°saiban kifejtette gondolatait. USRAEL privatiz√°lt cionista hadig√©pezet√©nek az igazi c√©lja az energiaforr√°sok, a p√©nz√ľgyi hegem√≥nia glob√°lis ellen√Ķrz√©s√©nek megszerz√©se az eg√©sz vil√°gon. Az √°r lehet egy nukle√°ris holokauszt is, pszichopata √Ķr√ľlteknek semmi sem sz√°m√≠t, pedig biztos√≠thatom √Ķket, ebbe √Ķk is bele fognak d√∂gleni...

www.globalresearch.ca/articlePictures/LevantineEnergyCorridor.gif


http://www.global...elds/11680

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum