NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...
S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...Amint v√°rhat√≥ volt, a g√°zai "offenz√≠va" n√©gy ir√°ny√ļ c√©lt szolg√°l ki. Els√Ķdleges c√©lk√©nt figyelemelterel√©s az ukrajnai esem√©nyekr√Ķl, m√°sodlagos c√©lk√©nt G√°za felsz√°mol√°sa, harmadlagos szempontk√©nt arab t√°mad√°s kiprovok√°l√°s√°t, √©s nem utols√≥ sorban a g√°zai ter√ľletek olaj -√©s g√°zkincs√©nek 1976-√≥ta foly√≥ palesztin n√©pirt√°s keret√©ben val√≥ megszerz√©s√©t. De s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r az oroszellenes szankci√≥k bevezet√©se, els√Ķsorban Eur√≥pa vonatkoz√°s√°ban is, mint a "buta gyerek eset√©ben, aki az√©rt sem fogadja el az √©telt, ink√°bb √©hen halna", mert v√©lt vagy bebesz√©lt s√©relme miatt "durc√°s". Eur√≥pa megv√°s√°rolt √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ korm√°nyainak nagy sz√ľks√©ge lesz hamarosan az orsz√°gaikat ellep√Ķ idegen hader√Ķkre, hatalmuk fenntart√°sa √©rdek√©ben (mert a lakoss√°gra nem sz√°m√≠thatnak). T√ļl sokba ker√ľlnek az amerikai, brit √©s izraeli √©rdekek els√Ķsorban Eur√≥p√°nak, de f√Ķleg a lakoss√°gnak. Ez a sarokba szor√≠tott patk√°ny tipikus esete. Az √∂sszes patk√°ny sz√≠vesen lev√°lna err√Ķl a "csecsr√Ķl", mert b√°rmikor "felrobbanhat", de ebb√Ķl a "m√≥kusker√©kb√Ķl" nincs kisz√°ll√°s, csak kopors√≥ban, b√°r a s√≠rjukat maguk √°st√°k meg, "j√≥ J√ļd√°s-p√©nz√©rt"...


A g√°zai esem√©nyek egyben k√∂zeli z√°r√≥ aktusai is a g√°zai palesztinok kiirt√°s√°nak. J√≥ zsid√≥ szok√°s szerint t√Ľzzel-vassal irtj√°k a palesztin ter√ľletek egykor t√∂bbnyire zsid√≥, de iszlamiz√°l√≥dott vagy kereszt√©ny vall√°st felvett n√©pess√©g√©t, mondhatni "v√©reiket", de Izrael lakoss√°g√°nak t√∂bb, mint 95%-a kaz√°r-zsid√≥, √©s mint ilyenek sohasem √©ltek kor√°bban Palesztin√°ban. "Ny√ļl hal√°l√°t r√≥ka b√°nja, mert az is az √Ķ fajt√°ja", mondja a k√≠nai k√∂zmond√°s, de zsid√≥√©kn√°l ez nem √≠gy van. Benjamin Netannyahu - eredetileg az apja √°ltal felvett Benzion Netanyahu n√©v, Benzion Mileikowsky lengyel cionista zsid√≥ nevet takar - a szok√°sos kegyetlens√©ggel alkalmaz tiltott fegyvereket, a polg√°ri lakoss√°g hat√©kony √©s min√©l kegyetlenebb eszk√∂z√∂kkel val√≥ bomb√°z√°s√°hoz, elpuszt√≠t√°s√°hoz. Ez ut√≥bbi az ukrajnai helyzet h√≠rad√°sokban h√°tt√©rbe szor√≠t√°s√°val f√©lret√°j√©koztatja Eur√≥p√°t, √©s l√©t√©ben fenyegeti. Az USA √°ltal kiprovok√°lt √©s nyom√°sukra, felbujt√°sukra √©s t√°mogat√°suk miatt l√©trej√∂tt napr√≥l-napra roml√≥ √°llapot Eur√≥pa gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°t id√©zi el√Ķ.


A helyzetet lehet √ļgy tekinteni, hogy az ISIS, k√©s√Ķbb ISIL, "hagyom√°nyokat √Ķriz". Baghdadi zsid√≥ sz√°rmaz√°sa sok mindent megmagyar√°z, ahogy kor√°bban a Bush-csal√°d √©s Osz√°ma bin Laden csal√°dja k√∂z√∂tti szoros kapcsolatok is, vagy a szaudi "uralkod√≥h√°z" sz√°rmaz√°sa √©s az al-Kaida szaudi t√°mogat√°sa. Az ISIL ugyan√ļgy j√∂n a k√©pbe, mint a zsid√≥k √°ltal ir√°ny√≠tott ukrajnai "Jobb Szektor", vagy az ‘American PMC Academi’ √©s a ‘PMC Greystone Limited’ martal√≥cai √©s a lengyel bel√ľgyminiszter Bart¬≥omiej Sienkiewicz katonai mag√°nv√°llalat√°nak; az ‘ASBS Othago-nak zsoldosai. Ezen szervezetek elpuszt√≠t√°sa, m√©g ha nagy √°rat is k√∂vetel, de megtisztul√°st jelent. A "f√©rgek" kevesebben vannak, √©s nagyobb ar√°nyban pusztulnak, mint a norm√°lis emberek ez esetben, mert l√©trej√∂n az √∂sszefog√°s ellen√ľk. Sajnos ez a l√©trehozand√≥ Eur√°zsiai Uni√≥ szempontj√°b√≥l sem jelent egyenl√Ķre t√ļl sok j√≥t, b√°r egyesek m√°r annak √©rt√©kelik. K√©ts√©gtelen, hogy Oroszorsz√°g sz√°m√°ra fejleszt√©si lehet√Ķs√©get biztos√≠t az eur√≥pai √©s amerikai mez√Ķgazdas√°gi term√©kek embarg√≥ja, de Eur√≥pa amerikai nyom√°sra ezen is bukik, m√©ghozz√° sokszoros√°t, mint az oroszok.


Ahogy Ban Ki Mun mondta, G√°za a vil√°g sz√©gyene, de az "Arab Tavasz" is az volt, ahogy Irak, L√≠bia, Afganiszt√°n √©s az ukrajnai esem√©nyek, de visszamen√Ķleg a vietnami-kambodzsai √©s az I-II. Vil√°gh√°bor√ļk is. K√∂z√∂s elem√ľk a "kapitalizmus" fokozatos, de egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ torzul√°sa, a hatalomkoncentr√°ci√≥s folyamatok gyorsul√°sa. Ennek sarokponti eleme a 2277 sz√°m√ļ amerikai szen√°tus el√© terjesztett t√∂rv√©nyjavaslat, amely m√°r a III. Vil√°gh√°bor√ļ elind√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l, de pontos√≠tva arr√≥l, hogy USA nyom√°sra USA-Eur√≥pa du√≥val t√°mad√°st ind√≠tsanak a F√ĀK, vagyis Oroszorsz√°g √©s a F√ľggetlen √Āllamok Sz√∂vets√©ge ellen, amibe hamarosan bekapcsol√≥dna K√≠na is, ha a "k√©t legyet egycsap√°sra" elv alapj√°n az USA √©s Eur√≥pa le√°ll√≠tja a k√≠nai importot. Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t az orosz agresszi√≥ megel√Ķz√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ 2014. m√°jus 1-i t√∂rv√©ny jogos√≠tan√° fel a k√∂vetkez√Ķkre az eur√≥pai lakoss√°g belegyez√©se n√©lk√ľl, els√Ķsorban n√©met k√∂zrem√Ľk√∂d√©sre √©p√≠tve. A "t√∂rv√©ny" kivonata r√∂viden (z√°r√≥jelben a saj√°t komment√°rom):


1. Szankci√≥k √©s korl√°toz√°sok, diplom√°ciai int√©zked√©sek, olaj-√©s g√°zipari technol√≥gi√°k z√°rol√°sa. (A technol√≥gi√°ik n√©lk√ľl is meglenne b√°rki.)
2. Az "orosz demokr√°cia" √©s a civil szervezetek t√°mogat√°sa. (Ami az USA eset√©ben kiv√©tel n√©lk√ľl az orsz√°gok felforgat√°s√°t, polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°s√°t, majd kifoszt√°s√°t jelenti.)
3. Katonai seg√≠ts√©gny√ļjt√°s Ukrajn√°nak. (A b√°bkorm√°ny v√©delme √©s az ellenz√©k kiirt√°sa. Zsid√≥-betelep√≠t√©s.)
4. Kiterjesztett biztons√°gi er√Ķ k√©pz√©s, t√°mogat√°s √©s v√©delmi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a legfontosabb nem-NATO √°llamokkal. (Iraki, l√≠biai, ukrajnai √°llapotok el√Ķid√©z√©se.)
5. F√∂ldg√°z-export k√©zbes√≠t√©se, az eur√≥pai √©s eur√°zsiai energetikai f√ľggetlens√©g kialak√≠t√°sa. (Amerikai, Rockefeller √©s Rothschild √©rdekelts√©gekbe tartoz√≥ olajv√°llalatok sz√°m√°ra megszerezni a kiszemelt orsz√°gok fosszilis energiahordoz√≥k√©szleteit, √©s eladni a tulajdonosoknak.)
6. Kib√Ķv√≠tett m√Ľsorsz√≥r√°s az egykori Szovjetuni√≥ orsz√°gaiban. (Amerikai propaganda √©s megt√©veszt√©s terjeszt√©se, demoraliz√°l√°s.)
7. Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi seg√≠ts√©gny√ļjt√°sa Eur√≥p√°ban √©s Eur√°zsi√°ban. (Jelenleg a vil√°gra n√©zve az USA, Izrael, Nagy Britannia, Franciaorsz√°g √©s K√≠na jelenti a legnagyobb kock√°zatot √©s vesz√©lyt.)
8. Halad√©ktalanul v√©get vetni az Eur√≥pa Tan√°cs Eln√∂ki ir√°ny√≠t√°s√°nak, √©s az eln√∂k szerep√©t az Egyes√ľlt √Āllamok Fegyveres Er√Ķi parancsnoka 180 napos id√Ķszakra √°tveszi, amint beiktattj√°k az ezt kimond√≥ t√∂rv√©nyt. A harchoz sz√ľks√©ges er√Ķk √°tcsoportos√≠t√°sa megt√∂rt√©nt, a csere er√Ķk hely√ľk√∂n vannak, vagy a tervek szerint elfoglalj√°k a hely√ľket. (S.2277 IS 1. (b) alapj√°n az USA √°tvenn√© Eur√≥pa ir√°ny√≠t√°s√°t √©s bevezetn√© a "katonai ir√°ny√≠t√°st"! Err√Ķl a 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB tervezet kapcs√°n m√°r sok esetben √≠rtam).
9. Az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°ga k√©szenl√©ti tervei szerint az √°tcsoportos√≠tott er√Ķkt√Ķl megk√∂veteli Eur√≥pa √©s Eur√°zsia nemzeti fegyveres er√Ķivel, m√°s NATO sz√∂vets√©geseivel az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kijav√≠tani az esetleges hi√°nyoss√°gokat egy el√Ķre nem l√°that√≥ esem√©nyre is felk√©sz√ľlve Eur√≥p√°ban. ("El√Ķre nem l√°that√≥ esem√©ny" K√≠na √©s a K√∂zel-Kelet bel√©p√©se.)
10. A t√∂rv√©ny beiktat√°sa ut√°n minden 180 napon bel√ľl az eln√∂k el√© terjesztik a sz√ľks√©ges tervkorrekci√≥kkal √©s bele√©rtve a k√∂lts√©gbecsl√©st, a reagensek √°ltal tett l√©p√©sek alapj√°n. sb2277

2014-2017. k√∂z√∂tt minden p√©nz√ľgyi √©vben 50 milli√≥ doll√°r az (a) bekezd√©sben le√≠rt tev√©kenys√©gek haszn√°lati alapja. A "hat√©konys√°got tart√≥san megalapozza a NATO er√Ķkn√©l Lengyelorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°ni√°ban √©s m√°s NATO-tagorsz√°gokban". A v√©grehajt√°s felgyors√≠t√°s√°ra h√°rom szakaszos eur√≥pai adat√≠va ker√ľlt l√©trehoz√°sra. A sort m√©g folytathatn√°m, de az eg√©sz l√©nyege, hogy az eur√≥pai rak√©tav√©delmi rendszerek, a "k√∂lcs√∂n√∂s seg√≠ts√©g ny√ļjt√°sa", Eur√≥pa megsz√°ll√°sa √©s az amerikai parancsnoks√°g√ļ katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a glob√°lis rabszolgas√°g alternat√≠v√°ja.
M√°sik lehet√Ķs√©gk√©nt Eur√≥pa sz√©tszakad√°sa √©s √ļjrafeloszt√°sa szerepel. Az amerikai verzi√≥ szerint az eur√≥pai nagyt√Ķk√©seket fokozatosan felzab√°ln√°k az amerikai √©rdekcsoportok. Eur√≥pa val√≥j√°ban is gyarmati st√°tuszba ker√ľl, amihez m√©g nem elegend√Ķ az egyes√ľlt USA-brit-izraeli hader√Ķ. Eur√≥pa sz√©tszakad√°sakor a div√≠zi√≥ eredm√©nyek√©nt, belh√°bor√ļk √°r√°n, Kelet -√©s K√∂z√©p Eur√≥p√°ig orosz-n√©met vezet√©s√Ľ, BRICS-hez csatlakoz√≥ √°llamk√∂z√∂ss√©g j√∂nne l√©tre, de ez ellen √∂sszpontos√≠tott t√°mad√°st ind√≠tana az el√Ķz√Ķekben eml√≠tett triumvir√°tus, esetleg kieg√©sz√ľlve Franciaorsz√°ggal.


Mint l√°that√≥, Eur√≥pa tot√°lis elfoglal√°sa √©s t√©rdre k√©nyszer√≠t√©se a c√©l, Ukrajna csak indok √©s Palesztina "csak" egy t√∂bb szinten sz√°mukra hasznos elterel√Ķ fed√Ķsztori. A 2277-szerinti fel√°ll√°s miatt √ľr√≠tik ki a budapesti miniszt√©riumokat √©s k√∂lt√∂ztetik ezeket vid√©kre 2015-re, mert Eur√≥pa logisztikai k√∂zpontj√°t m√°r legal√°bb 15-20 √©ve ide tervezt√©k. Az USA korm√°nya a 2277-es t√∂rv√©nyben sz√°mos helyen eml√≠ti az USA-NSZK glob√°lis egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, kieg√©sz√≠tve √©s meger√Ķs√≠tve az EU tag√°llamai hader√Ķivel. T√∂bb, mint √©rdekes, hogy az USA √©s Oroszorsz√°g is az NSZK-ra hajt. B√°rki, aki a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°ggal (N√©metorsz√°g nem l√©tezik) sz√∂vets√©get tud l√©trehozni, az az eg√©sz vil√°got k√©pes uralni, technikai, technol√≥gia f√∂l√©ny birtok√°ban.
Nem utols√≥ szempontk√©nt az USA √©s Eur√≥pa lakoss√°ga nem harcol glob√°lisan saj√°t rabszolgas√°g√°nak "kiharcol√°s√°√©rt", ami hossz√ļ t√°von t√∂meges dezert√°l√°sokban, egyre nagyobb ar√°ny√ļ belharcokban √©s bels√Ķ megosztotts√°gban fog kifejez√©sre jutni. A kapitalista kifoszt√≥ √©s rabszolgas√°gba tasz√≠t√≥ nyugati rendszerek r√°k√©nyszer√≠tik az ellenfelet, hogy becs√ľletesebb legyen, mint eredetileg sz√°nd√©kozott...


Most m√©g a legt√∂bben, akik megtehetik, nyaralnak, mulatnak, √ļgy √©lik vil√°gukat, mintha nem lenn√©nek balj√≥s el√Ķjelek, nem tudn√°k, hogy mi k√©sz√ľl ellen√ľk, de az int√Ķ jeleket m√°r √©szrevehetik. Egyre t√∂bb katona √©s katonai technika √©rkezik az orsz√°gba. A K√∂zjegyz√Ķi Kamara m√°r ny√≠lt t√∂rv√©nys√©rt√©sekre vetemedik, szembe megy a korm√°ny d√∂nt√©seivel. A DK hatalom√°tv√©telben rem√©nykedik, mik√∂zben a FIDESZ-KDNP eszeveszett temp√≥ban rabolja ki az orsz√°got. Az emberek figyelm√©t sz√°nd√©kosan terelik el az egyre k√∂zelebb ker√ľl√Ķ l√©tk√©rd√©seket √©rint√Ķ probl√©m√°kr√≥l. Ukrajn√°ban m√°r nyilv√°nval√≥, hogy t√©len nem lesz f√Ľt√©s, de sz√°nd√©kosan tov√°bb rontj√°k a helyzetet Eur√≥p√°ban is. Nincs energiaell√°t√°si alternat√≠va. Olyan √ľzleti partnert szankcion√°l Eur√≥pa, akit√Ķl a l√©te f√ľgg. Akik tehetn√©nek ez ellen, sp√°jzol√°sukban b√≠znak. Egyre gyakrabban hallani a britek, n√©metek, de Magyarorsz√°g EU-s kil√©p√©s√©r√Ķl, mik√∂zben Izrael mindent elk√∂vet a k√∂zel-keleti h√°bor√ļ kirobbant√°sa √©rdek√©ben. Az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett iszl√°m h√≠v√Ķk m√°r megkezdt√©k Eur√≥p√°ban is az egym√°s elleni h√°bor√ļjukat. H√°rom √©ve m√°r √≠rtam "Eur√≥pa kiirt√°sa Bilderberg m√≥dra" c√≠mmel egy t√∂bb nyelvre leford√≠tott cikket. A norv√©g bel√ľgyminiszternek m√°r a cikkben k√∂z√∂ltekt√Ķl is fel√°llt a sz√Ķr a h√°t√°n. Most, a guta√ľt√©s ker√ľlgetheti, de √Ķk tal√°n nem fognak f√°zni √©hesen a s√∂t√©tben...
Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#131 | Tulok - 2014.09.03. 06:10:20
L√≠via √©s Mindenki! A seg√≠ts√©geket k√∂sz√∂n√∂m, √©s egy√ļttal azt is el√Ķre vet√≠tem, hogy nem csak az √©letben marad√°sunkat seg√≠titek, hanem a fejleszt√©seket is. J√≥ n√©h√°ny dolog van, amit t√©lig m√©g meg kell osztanom, de ezekn√©l mindig probl√©ma, hogy mi√©rt √°ll, vagy nem halad. Az oldal nem energia f√≥rum, √©s erre nem is nagyon szeretem haszn√°lni, de a jelenlegi helyzetben musz√°j.

Gyula! Az √≠r√°sjel lemaradt a v√©g√©r√Ķl (.?). A m√Ľk√∂d√©si elv ugyanaz, mert a rak√©ta-k√°lyha √©s a torl√≥sugaras hajt√≥m√Ľ eset√©ben, ahogy ez a cs√Ķkaz√°n is arra √©p√ľl, hogy a cs√Ķben kialakul egy √∂rv√©nyl√Ķ tol√≥ √°raml√°s, ami nagy mennyis√©g√Ľ leveg√Ķt sz√≠v be, √©s ez√°ltal ugyanazt a hat√°st √©ri el, mint az ipari kaz√°nokn√°l a nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ ventil√°torok √°ltal keltett l√©gfelesleg miatti t√∂k√©letesebb √©g√©s. A cs√Ķkaz√°n ez√©rt tudja jobban el√©getni a t√ľzel√Ķanyagot, mert a cs√Ķben kialakul egy √∂rv√©nyl√Ķ √°raml√°s, ami tolja maga el√Ķtt a leveg√Ķt √©s nagy mennyis√©g√Ľ leveg√Ķt sz√≠v be. Ez√©rt nem kell a begy√ļjt√°s ut√°n k√©m√©ny √©s huzat. Term√©szetesen az √©g√©sterm√©ket el kell vezetni, de jobb hij√°n egy parapet, vagy egy kidugott cs√Ķ is megteszi. Aki ki szeretn√© kipr√≥b√°lni. el√©g ha egy ilyen egyszer√Ľ, k√∂nnyen √©s 10 perc alatt √∂ssze√°ll√≠that√≥ kis "vackot" is √∂sszerakhat "tesztel√©sre".
Term√©szetesen "finom√≠tani" kell a berendez√©st, hogy a c√©lnak megfeleljen, de err√Ķl is adok felvil√°gos√≠t√°st, mivel most k√©sz√≠tem a v√≠zt√©r n√©lk√ľli kivitelez√©st, √©s hamarosan, ha lesz r√° keretem, megosztom a v√≠zteres megold√°s tapasztalatait, dokument√°ci√≥j√°t is.

Gizus! Szesz√°k mondanival√≥j√°nak l√©nyege az, hogy az egyre nagyobb t√∂meg√Ľ emberis√©gben egyre jelent√©ktelenn√© v√°lik az egy√©n szerepe, probl√©m√°ival √©s t√°rsadalmi √©rz√©kenys√©g√©vel egy√ľtt amit zsid√≥ tud√°snak √°ll√≠t be a Cion B√∂lcsek Jegyz√Ķk√∂nyvei is. Az egy√©n szava elv√©sz a t√∂bbi emberek jajszavai k√∂z√∂tt, ami √©rz√©ketlenn√©, k√∂z√∂mb√∂ss√© teszi az embereket. Ez a "birka effektus", de megfigyelhet√Ķ a gn√ļk vagy m√°s t√∂megesen v√°ndorl√≥ √°llatokn√°l is. K√∂z√∂mb√∂sen n√©zik, hogy a gep√°rd vagy az oroszl√°n leter√≠ti a leggyeng√©bb, v√©dekez√©s vagy menek√ľl√©s k√©ptelen egyedeket, mert az√°ltal, hogy a ragadoz√≥ √°ldozatot tal√°lt, egy-egy napot megint t√ļl√©lhet. Sz√Ľkebb k√∂z√∂ss√©gekben ez nem t√∂rt√©nhetne meg, a k√∂z√∂ss√©g ilyenkor √°ltal√°ban √∂sszez√°r √©s nem csak a zsid√≥kn√°l. Megfigyelhet√Ķ a vadbivalyokn√°l, amikor k√∂rbe veszik a gyeng√©bb borjakat √©s a teheneket √©s felr√ļgj√°k az oroszl√°nt mint a l√≥szart...

Seraf! A korm√°ny j√≥l tudja, hogy a moh√≥s√°g ilyen t√∂rv√©nyellenes megmozdul√°sokat is produk√°lni fog. A c√©l az, hogy t√°rsadalmi felh√°borod√°sra hivatkozva felsz√°molj√°k a f√Ķleg deviza-hitelek miatt kialak√≠tott maszek v√©grehajt√≥i √©s maszek k√∂zjegyz√Ķi rendszert √©s beszedj√©k a v√©grehajt√≥k √©s k√∂zjegyz√Ķk √°ltal √∂sszelopott "v√©res p√©nzt", kir√ļgva a felesleget.
A v√©grehajt√≥k √©s k√∂zjegyz√Ķk kiskir√°lyoskod√°sa lej√°rt, elfogyott az rabl√°si lehet√Ķs√©g, minden kell a hatalomnak, √©s most fogj√°k meg√©rteni vel√ľk, hogy megm√©rettek √©s kev√©snek tal√°ltattak, de val√≥j√°ban bizony√≠tott√°k, hogy nagy √°ltal√°noss√°gban szar emberek.
Gondolod, hogy nem lehetne egy tollvon√°ssal bez√°ratni egy-egy v√©grehajt√≥t, ha ellent merne mondani egy t√∂rv√©nynek? A m√Ľanyag lakat is r√°rohad, ha a rend√Ķrs√©g √©s az √ľgy√©szs√©gek megkapj√°k az uk√°zt, de m√©g megv√°rj√°k a kell√Ķ szint√Ľ "t√°rsadalmi felhatalmaz√°st". Mindent k√∂zpontos√≠tani, a korm√°ny al√° kell koncentr√°lni, ez az EU ir√°nyvonal. Amikor Aragorn egy konferenci√°n "v√©letlen√ľl" elkottyantotta, hogy egyes emberek a v√©grehajt√≥k k√∂z√ľl felker√ľlnek a "feketelist√°ra", m√°r n√©h√°ny be is szartak. Most v√©rt, illetve p√©nzt fognak izzadni, mert nem √∂r√∂kbe kapt√°k amit elloptak, csak a begy√Ľjt√©s volt a feladatuk, amir√Ķl azt hitt√©k, hogy szabad rabl√°s van, ez√©rt az √∂v√©k. T√©vedtek √©s ez a b√Ķr√ľkbe ker√ľl...
#132 | Hegel - 2014.09.03. 12:31:09
A nekem sz√≥l√≥hoz: Mivel sokfel√© j√°rok m√©g l√°tom a f√©rfiak t√∂bbs√©ge elvesztett√©k azt a funkci√≥jukat a nagy egy√©niesked√©sben, hogy v√©delmet szolg√°ltassanak a csal√°dnak - nagyon nagy tisztelet annak a kev√©snek aki tarja mag√°t a teremt√©s √°ltali feladat√°hoz. (n√Ķben is!)

Van m√©g munkahelye havi biztos(?) fizet√©se de ott akarja hagyni mert iszik √©s h√ľly√©v√© v√°lt, m√°sik van 2000n√©gysz√∂g√∂l(nagyobb mint a m2) ter√ľlete furt k√ļt otthagyta a biztos munkahely√©t 5 √©ve, valamicsk√©t termelt √©s √∂stermel√Ķk√©nt piacozott..azt is abbahagyta √©s mivel le√©p√ľlt nem vett√©k vissza a volt munkahely√©re mert a tesztje nem volt j√≥...nyilv√°n nem √Ķ a hib√°s -most iszik veri a csal√°dj√°t stb.

Mivel vagy 15 √©vvel ezel√Ķtt has√≥nl√≥ probl√©m√°kkal voltam tudom nem k√∂nny√ľ f√Ķlvenni a keszty√ľt de ha valaki elhagyja mag√°t magyarul √°tv√°lt s√©r√ľlt birk√°v√° h√°t azt a m√°sik "birka" val√≥ban csak tehetetlen√ľl tudja n√©zni, ledermedve √©s val√≥ban csak megk√∂nnyebb√ľl t√Ķlle √©s a terh√©t√Ķl.

Pr√≥b√°lja ki b√°rki √∂nmag√°t tart√≥ embert √©s probl√©m√°t feladat√°t cipelni vagy √∂nmag√°t tot√°l elhagy√≥t....√©g √©s f√∂ld a k√ľl√∂mbs√©g.

B√°rmily neh√©z is vannak k√∂teless√©gek a t√∂bbi emberrel szemben √©s minimum elv√°r√°s, hogy ne nehezits√ľk a t√∂bbiek dolg√°t, amikor viszont segits√©gre szorulunk j√≥ volna ebb√Ķl a "csak √©n tudom" cim√ľ okoskod√°sb√≥l lejjebb adni.

Persze, hogy a hatalomnak nevezett xar k√∂nnyen boldogul az emberekkel mikor mindenki azt hiszi √©s ez val√≥ban egyfajta -√°lhit- hogy csak √Ķ tudja a tutit. Kis hatalmaskod√°sok csal√°don √©s nagyobb csoportokon bel√ľl, osztj√°k meg az embereket, mivel m√©g a legtudatlanabbja is g√Ķgj√©ben csak kompenz√°lni tud de √∂sszehasonlit√°s√°ban tanulni a jobbt√≥l nem!

Fáj a szivem ugy kisebb közvetlen közeli mint magáért a nemzetért mert ez az ábra.

M√°s: Valamikor az 50 √©vekben n√°lunk f√ľr√©szporos k√°lyha volt, azt is egy hord√≥szer√ľ k√°lyh√°t kellett megtaposni f√ľr√©szporral ugy, hogy a k√∂zep√©be egy f√∂stcs√Ķ alak√ļ vasat tettek √©s k√∂rbe volt a f√ľr√©szpor.
Engem tettek bele taposni k√∂rbe k√∂rbe. Azt√°n mikor dugig volt kihuzt√°k a vascs√∂vet √©s egy f√ľst-leveg√Ķ j√°rat alakult igy ki.
R√°tett√©k a fedelet √©s alulr√≥l volt egy kis ablak onnan ujs√°gpapirral meggyujtott√°k. M√°snapig izzott a f√ľr√©szpor meleget adva. Igaz azt k√©m√©nybe k√∂t√∂tt√©k √©s h√Ķdobot raktak a k√©m√©nybe vezet√Ķ f√ľstcs√Ķ k√∂z√©.

B√°√°√°r m√°r m√°ra az asztalos m√ľhelyekben ha nagybani gy√°rt√°shoz van is ilyesmi nem tudom, de mintha forg√°cslapokb√≥l dolgozn√°nak abb√≥l pedig nincs olyan f√ľr√©szpor.
Gondolom valahogy Tulok √°ltal emlitett elven m√ľk√∂d√∂tt a r√©gi f√ľr√©szporos k√°lyha is. L√©nyeg volt a t√∂m√∂rit√©s hogy ne gyorsan √©gjen le hanem csak izzon.
Ha √∂tletet adtam Smile OK mert gondolom r√©g elfelejt√Ķd√Ķtt ez a megold√°s is.Grin
#133 | Hegel - 2014.09.03. 15:42:59
http://www.fenyor...ego_8.html
A vil√°g baja az EG√ď f√Ķl√©nye (l√°sd p√≥l√≥kon IS!) ebb√Ķl keletkez√Ķen a meghasonl√°s ak√°r a globalist√°k agressziv ki√°rad√°s√°ban a nemzetekre val√≥ r√°teleped√©s√©ben, ak√°r a nemzetek ezalatti √∂sszeh√ļz√≥d√°s√°ban a "probl√©m√°k" kiker√ľl√©s√©ben eggy√ľttes √∂sszefog√°s helyett egy√©ni r√©szmegold√°sokban van.

Pedig ha esz√ľk lenne (mert egy√©rtelm√ľ NINCS!) akkor nem a tot√°lis le√©s r√°teleped√©ssel m√ľk√∂dn√©nek.

Egy√©ni szinten mert egy√©nenk√©nt lesz√ľnk megm√©retve √©s √©rt√©kelve felt√©tlen√ľl igyekezni kell a 0 ponthoz, vagy ahogy Horatius mondta az arany k√∂z√©p√ļthoz.

Ma MO-n csak a megl√©v√Ķ nagyp√°rtok mellett k√∂zelm√ļltban vagy 150 p√°rtocska lett bejegyezve +egyh√°zak akik "feloldoz√°st" akarnak produk√°lni - mi jogon a saj√°t szellemem=Aty√°m helyett - √©s egyebek pr√≥b√°lnak m√©g valamif√©le vez√©rhangy√°nyi szerepk√∂rre alakulni.
Valahol olvastam valamikor a magyar mindig tudta mindenki hol a helye mi a dolga....na ez veszett el a f√Ķlforgat√°sban erre kell vissza√°llani!

√ĖNKONTROLL √©s AGYKONTROLL a javaslatom ha lehet.

Valamelyik nap durva incidens √©rt...el elm√©lkedtem a dolgon √©s √©szleltem mennyi d√ľh gy√ľl√∂let tud egy egy incidens sor√°n megsz√ľletni, vagy benn√ľnk van valahol √©s felszinre t√∂rni.
Ha nem konstatáljuk az eseményláncolatot a saját negativitásunkat meglátva benne akkor történik meg az amire mára a nemzet is jutott.

Ugyanis a Nemzet egy√©nekb√Ķl √°ll ahogy a test sejtekb√Ķl - igy ha a k√∂z√∂ss√©g nem tekinti √°t azokat az esem√©nyeket amelyek benne egy√©ni gy√ľl√∂letek l√°ncolat√°t sz√ľlte meg √©s nem reag√°lja le ugy hogy minimum tudatositja - mert a m√°sik magatart√°s√°t alig tudja m√°sk√©nt befoly√°solni....akkor t√∂rt√©nik meg az ami m√°ra majdhogynem a sirg√∂d√∂r sz√©l√©re keriti.

A √∂nmag√°val valk√≥ szemben√©z√©s helyett m√°ra a betegs√©gekbe val√≥ menek√ľl√©s a panaszkod√°s folyton folyv√°sa √©s a bogy√≥z√°s annak verseng√©se maradt ki mib√Ķl mennyit kap be naponta sokszor.

Nem a val√≥s betegekb√Ķl akarok gunyt √ľzni de nagyon elharapodz√≥tt az √°lland√≥ panasz√°radat ezekre √©s nem gondol r√° az ember hogy √ĖNMAG√ĀBAN m√©lyiti a megl√©v√Ķ probl√©m√°t ahogy folyton ism√©tli.

Nem szeretem a ny√°las lapokat de ez a cikk pontosan leirja ahogy ma a vil√°g felborulva kaoszz√° v√°lik.
#134 | Renegat - 2014.09.03. 21:58:27
Potrohsenko visszautas√≠totta Putyin t√Ľzsz√ľnetre vonatkoz√≥ javaslat√°t.A DNR s√©relmezte, hogy n√©lk√ľl√ľk s nem vel√ľk t√∂rt√©nt a t√Ľzsz√ľnet egyeztet√©se √©s kidolgoz√°sa, mint az egyik oldal k√∂zvetlen √©rdekeltj√©vel.T√∂bbek k√∂z√∂tt att√≥l tartanak, hogy a kievi junta a t√Ľzsz√ľnet id√Ķszak√°t csapatai meger√Ķs√≠t√©s√©re √©s √°trendez√©s√©re haszn√°lja fel, hogy jobb poz√≠ci√≥b√≥l folytathassa a DNR elleni hadm√Ľveleteit.K√ľl√∂n√∂s tekintettel arra, hogy jelen vannak az ukr√°n er√Ķkben lengyel, magyar √©s amerikai mag√°n katonai c√©gek zsoldosai, -melynek 11000 f√Ķvel val√≥ felt√∂lt√©s√©nek el√Ķk√©sz√≠t√©se jelenleg √©ppen Magyarorsz√°gr√≥l t√∂rt√©nik- katonai szak√©rt√Ķk szerint nem biztos, hogy Kiev √Ķszint√©n k√≠v√°nja a t√Ľzsz√ľnetet.

http://ria.ru/wor...76887.html

http://ria.ru/wor...95370.html

https://www.faceb...5728701717

http://www.presst...-insanity/

http://svich.ucoz...

https://www.youtu...Cy7Ata7MVc

http://www.hidfo....arorszagra

*****************

Csak r√° kell n√©zni, Maga a megtestes√ľlt gonoszs√°g ami √°rad ennek az emberut√°nzatnak a tekintet√©b√Ķl.Az idi√≥ta Herman Van Rompuyka -aki jelenleg az Eur√≥pai Unnij√≥ eln√∂ke- megfenyegette Oroszorsz√°got, hogy amennyiben 1 h√©ten bel√ľl nem hagy fel Novorossia t√°mogat√°s√°val, abban az esetben h√°bor√ļval vagy teljes k√∂r√Ľ kereskedelmi embarg√≥val sz√°molhatnak.

Ha Moszkva nem h√°tr√°l meg √©s nem vonja ki (neml√©tez√Ķ) katonai erej√©t D√©lkelet-Ukrajn√°b√≥l, akkor teljes konfront√°ci√≥val egyen√©rt√©k√Ľ "tov√°bbi jelent√Ķs ellenl√©p√©seket" tesznek Moszkva ellen. -fenyegetett az EU eln√∂ke.David Cameron az EU legutols√≥ br√ľsszeli √ľl√©s√©n kijelentette, hogy "teljes m√©rt√©kben elfogadhatatlan, hogy orosz katon√°k vannak ukr√°n f√∂ld√∂n". K√≠njukban nem tal√°lnak val√≥s t√°mad√°si fel√ľletet Oroszorsz√°g ellen, ez√©rt mindenf√©le kre√°lt hazugs√°got pr√≥b√°lnak v√°dk√©nt √∂sszehordani, mint ahogy a mal√°j rep√ľl√Ķg√©p elleni mer√©nylet elk√∂vet√©s√©vel tett√©k.Nem j√∂tt be nekik az iraki sziszt√©ma sem, ahol csak vegyi fegyver birtokl√°s√°nak v√°dj√°val rohant le az USA egy v√©tlen orsz√°got -mindezt olaj√°nak elrabl√°s√°√©rt.Az EU elfelejtett s√ļlycsoportot v√°lasztani a boxmeccs el√Ķtt, de erre az els√Ķ menetben egy balegyenes ut√°n hamarosan r√° fog √©bredni -√ļgy 1-2 nap eltelt√©vel.Mert j√∂n a t√©l...vagy a nukle√°ris kis-j√©gkorszak.Lehet v√°lasztani Rompuy √ļr.

www.sott.net/image/s10/204234/large/Herman_Van_Rompuy.jpg

http://www.sott.n...-not-doing

*********************

Francia jelent√©s az IS/ISIL-r√Ķl:

Abu Bakr al-bagdadi, az √ļgynevezett "kalifa", az ISIL feje nem m√°s mint Elliot Simon, a Moszad √°ltal kik√©pzett √ľgyn√∂k.Semmi k√∂ze az iszl√°m vall√°shoz. Hamis √°lneve sz√©p hossz√ļ: Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini.

Simon Elliot (Elliot Simon), m√°s n√©ven Al-bagdadi zsid√≥ sz√ľl√Ķk gyermekek√©nt sz√ľletett √©s a Moszad √ľgyn√∂ke, akit az izraeli Moszad k√©pzett ki arab √©s iszl√°m t√°rsadalmak elleni k√©mked√©sre √©s l√©lektani hadvisel√©sre.Hadserege egy nemzetk√∂zi hitetlen vegyes zsoldos s√∂pred√©k, akiket Izrael, Sza√ļd-Ar√°bia √©s az USA p√©nzel.Ezek a v√©rszomjas gyilkosok nem fogj√°k meg√©rni term√©szetes hal√°luk idej√©t.

www.sott.net/image/s10/204291/full/28.jpg

A nagy terv: átvenni olyan országok katonai és polgári vezetését, amelyek veszélyt jelenthetnek Izraelre s annak érdekében, hogy azokat elpusztítsa, hogy megkönnyítsék Izrael cionista állama számára a "Nagy-Izrael" létrehozását.

http://www.vetera...er-mossad/

http://www.sott.n...is-cooking

http://ria.ru/pol...97638.html

http://www.presst...on-israel/

http://komlomedia...leti-unio/

√ćgy v√°lik az amerikai √°lomb√≥l val√≥di r√©m√°lom -ezt m√°r felesleges komment√°lni, el kell olvasni

http://endoftheam...to-america
#135 | Hegel - 2014.09.04. 01:08:30
Csak az a gond abb√≥l a balegyenes mafl√°sb√≥l mi is megkapjuk a r√©sz√ľnk.
A faxnak kell a mi politikusainknak állandóan belerángatni a xarba a népséget?
El√©g baj a tank √©s az innen val√≥ felt√Ķlt√©se az ukr√°n dolognak!
Ugylátszik mégsem olyan okosak mint hiszik magukról mert 2x már totál tajra volt téve az ország!Angry
Nem, - igy saj√°tmaguk alatt is f√ľr√©szelnek. Agybaj.
#136 | piskota - 2014.09.05. 11:56:09
Aki tud segíteni, az segítsen!
K√°sler √Ārp√°d honlapja el√©rhetetlen...
Eml√©keztet√©s: m√°ra Nemzetgy√Ľl√©st hirdetett...
Gyz
#137 | Renegat - 2014.09.05. 13:09:29
Piskóta!
Valszeg m√Ľk√∂dik a cenz√ļra.Csak ezt az oldalt √©rheted el, m√°sok is reklam√°lt√°k m√°r tegnap a facebook oldalon a K√Ā f√Ķoldal el√©rhetetlens√©g√©t.

K.√Ārp√°d √ľzenete-al√°bb els√Ķ linken olvashatod

"Figyelem!!!

A www kaslerarpad.hu oldalt terhel√©ses t√°mad√°ssal a tegnapi napon lekapcsolt√°k. Mellette √Ārp√°d (mag√°n) facebook oldal√°t is siker√ľlt kikapcsolniuk.
A bejelent√©s, amit √Ārp√°d √≠g√©rt, meg lesz, de jelenleg az oldal ellehetetlen√≠t√©se miatt erre nincs megfelel√Ķ lehet√Ķs√©g√ľnk. Amint a probl√©ma megold√≥dik, a cselekv√©si terv is nyilv√°noss√°gra lesz hozva!"

https://www.faceb...doMozgalom

https://www.faceb...sler.arpad

Ezt azért ajánlanám a "devizában" adósok figyelmébe-friss:

http://www.civilk...rorszagon/
#138 | Renegat - 2014.09.05. 14:40:51
A Nyugat agressz√≠v keleti expanzi√≥s katonai-gazdas√°gi politik√°j√°val szemben az ukr√°n v√°ls√°gra egyetlen egy kompromisszumos megold√°s az lenne, ha a NATO √©s Oroszorsz√°g -Ausztri√°hoz hasonl√≥an- Ukrajn√°t semleges puffer z√≥n√°nak tekinten√©, mint r√©gen a hidegh√°bor√ļ idej√©n volt. Ennek k√∂lcs√∂n√∂s elfogad√°sa n√©lk√ľl csak a konfront√°ci√≥ tov√°bbi kisz√©lesed√©s√©vel lehet sz√°molni. A megold√°s bels√Ķ felt√©tele az ukr√°n √©s orosz oligarch√°k szarv√°nak let√∂r√©se kell legyen, mint a meggyez√©s m√°sodik f√Ķ akad√°ly√°nak megsz√ľntet√©se illetve felt√©tel√©nek megteremt√©se. Az al√°bbi link tartalm√°ban rendk√≠v√ľl j√≥l feldolgozza ezt a t√©m√°t, sajnos csak angol nyelven.
Szerz√Ķ:John J. Mearsheimer politol√≥gia professzor, nemzetk√∂zi kapcsolatok teoretikusa
Nyelvismeret h√≠j√°n Google ford√≠t√≥val 90%-ban szerintem j√≥l √©rtelmezhet√Ķ a tanulm√°nnyal fel√©r√Ķ √≠r√°s.

http://www.foreig...ests-fault

Ez is illeszkedik jól a témához:

http://www.antalf...6#comments
#139 | Renegat - 2014.09.06. 19:32:18
Alexander Dugin nyílt levele az amerikai néphez Ukrajnáról:
(A.Dugin - Putyin politikai tanácsadója)

openrevolt16.files.wordpress.com/2014/03/alexander_dugin_ukraine.jpg

Nyílt levél az amerikai néphez Ukrajnáról - 1.

http://deres.tv/2...rajnarol-1

Nyílt levél az amerikai néphez Ukrajnáról - 2.

http://deres.tv/2...rajnarol-2

Alexander Dugin nyilt levele az amerikai néphez Ukrajnáról - angol nyelven:

http://openrevolt...n-ukraine/
#140 | Hegel - 2014.09.07. 12:43:00
A jelenlegi amerika is az indi√°nok v√©r√©n √©p√ľlt fel, egyetlen ma amerikainak mondott lakos √∂se sem amerika f√∂ldj√©r√Ķl sz√°rmazik!

Igy m√°ra a mi f√∂ld√ľnkre √©s √°zsia f√∂ldj√©re √©hes az amerikai √©s t√°rsult sleppje.

Egy√©bk√©nt tegnap p√°r f√∂ld√∂nkiv√ľli dologgal foglalkozva nyilv√°nval√≥ hogy ma a katonai hatalom rendelkezik az uf√≥hajt√≥m√ľves g√©pekkel, √©s azokat l√°thatja erre arra a j√≥ember mikor tesztelik.
J√≥val kevesebb val√≥ban f√∂ld√∂nkiv√ľli n√©ps√©g van benne.

M√°sik felt√©telez√©sem v√©g√ľlis nincs kiz√°rva ez a hajcih√Ķ ak√°r saj√°t nemzett√°rsak fel√°ldoz√°s√°val is k√ľl√∂mb√∂z√Ķ t√∂mb√∂ket uni√≥kat egyesitve az orsz√°gokb√≥l kb 2-3 at k√©s√Ķbbiekben k√∂nnyebb√© v√°lik a tot√°lis globalista elvet gyakorlatilag is √∂sszehozni.

Putyin t√°n azon hat√≥d√≥tt meg Mong√≥li√°ban a himnuszukra hogy nincs kiz√°rva Nagyoroszorsz√°g(mai napig is a legnagyobb orsz√°g) ut√≥ls√≥ vezet√Ķjek√©nt szerepel....mert eu √∂sszeoml√°sa(szankci√≥k miatt!) ut√°n j√∂n a uniok egyesit√©se. P√°rdon a sz√Ķke logik√°√©rt.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum