Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Sötét fellegek Európa egén...
Sötét fellegek Európa egén...Amint várható volt, a gázai "offenzíva" négy irányú célt szolgál ki. Elsődleges célként figyelemelterelés az ukrajnai eseményekről, másodlagos célként Gáza felszámolása, harmadlagos szempontként arab támadás kiprovokálását, és nem utolsó sorban a gázai területek olaj -és gázkincsének 1976-óta folyó palesztin népirtás keretében való megszerzését. De súlyos következményekkel jár az oroszellenes szankciók bevezetése, elsősorban Európa vonatkozásában is, mint a "buta gyerek esetében, aki azért sem fogadja el az ételt, inkább éhen halna", mert vélt vagy bebeszélt sérelme miatt "durcás". Európa megvásárolt és idegen érdekeket képviselő kormányainak nagy szüksége lesz hamarosan az országaikat ellepő idegen haderőkre, hatalmuk fenntartása érdekében (mert a lakosságra nem számíthatnak). Túl sokba kerülnek az amerikai, brit és izraeli érdekek elsősorban Európának, de főleg a lakosságnak. Ez a sarokba szorított patkány tipikus esete. Az összes patkány szívesen leválna erről a "csecsről", mert bármikor "felrobbanhat", de ebből a "mókuskerékből" nincs kiszállás, csak koporsóban, bár a sírjukat maguk ásták meg, "jó Júdás-pénzért"...


A gázai események egyben közeli záró aktusai is a gázai palesztinok kiirtásának. Jó zsidó szokás szerint tűzzel-vassal irtják a palesztin területek egykor többnyire zsidó, de iszlamizálódott vagy keresztény vallást felvett népességét, mondhatni "véreiket", de Izrael lakosságának több, mint 95%-a kazár-zsidó, és mint ilyenek sohasem éltek korábban Palesztinában. "Nyúl halálát róka bánja, mert az is az ő fajtája", mondja a kínai közmondás, de zsidóéknál ez nem így van. Benjamin Netannyahu - eredetileg az apja által felvett Benzion Netanyahu név, Benzion Mileikowsky lengyel cionista zsidó nevet takar - a szokásos kegyetlenséggel alkalmaz tiltott fegyvereket, a polgári lakosság hatékony és minél kegyetlenebb eszközökkel való bombázásához, elpusztításához. Ez utóbbi az ukrajnai helyzet híradásokban háttérbe szorításával félretájékoztatja Európát, és létében fenyegeti. Az USA által kiprovokált és nyomásukra, felbujtásukra és támogatásuk miatt létrejött napról-napra romló állapot Európa gazdasági összeomlását idézi elő.


A helyzetet lehet úgy tekinteni, hogy az ISIS, később ISIL, "hagyományokat őriz". Baghdadi zsidó származása sok mindent megmagyaráz, ahogy korábban a Bush-család és Oszáma bin Laden családja közötti szoros kapcsolatok is, vagy a szaudi "uralkodóház" származása és az al-Kaida szaudi támogatása. Az ISIL ugyanúgy jön a képbe, mint a zsidók által irányított ukrajnai "Jobb Szektor", vagy az ‘American PMC Academi’ és a ‘PMC Greystone Limited’ martalócai és a lengyel belügyminiszter Bartłomiej Sienkiewicz katonai magánvállalatának; az ‘ASBS Othago-nak zsoldosai. Ezen szervezetek elpusztítása, még ha nagy árat is követel, de megtisztulást jelent. A "férgek" kevesebben vannak, és nagyobb arányban pusztulnak, mint a normális emberek ez esetben, mert létrejön az összefogás ellenük. Sajnos ez a létrehozandó Eurázsiai Unió szempontjából sem jelent egyenlőre túl sok jót, bár egyesek már annak értékelik. Kétségtelen, hogy Oroszország számára fejlesztési lehetőséget biztosít az európai és amerikai mezőgazdasági termékek embargója, de Európa amerikai nyomásra ezen is bukik, méghozzá sokszorosát, mint az oroszok.


Ahogy Ban Ki Mun mondta, Gáza a világ szégyene, de az "Arab Tavasz" is az volt, ahogy Irak, Líbia, Afganisztán és az ukrajnai események, de visszamenőleg a vietnami-kambodzsai és az I-II. Világháborúk is. Közös elemük a "kapitalizmus" fokozatos, de egyre nagyobb mértékű torzulása, a hatalomkoncentrációs folyamatok gyorsulása. Ennek sarokponti eleme a 2277 számú amerikai szenátus elé terjesztett törvényjavaslat, amely már a III. Világháború elindításáról szól, de pontosítva arról, hogy USA nyomásra USA-Európa duóval támadást indítsanak a FÁK, vagyis Oroszország és a Független Államok Szövetsége ellen, amibe hamarosan bekapcsolódna Kína is, ha a "két legyet egycsapásra" elv alapján az USA és Európa leállítja a kínai importot. Az Amerikai Egyesült Államok kormányát az orosz agresszió megelőzéséről szóló 2014. május 1-i törvény jogosítaná fel a következőkre az európai lakosság belegyezése nélkül, elsősorban német közreműködésre építve. A "törvény" kivonata röviden (zárójelben a saját kommentárom):


1. Szankciók és korlátozások, diplomáciai intézkedések, olaj-és gázipari technológiák zárolása. (A technológiáik nélkül is meglenne bárki.)
2. Az "orosz demokrácia" és a civil szervezetek támogatása. (Ami az USA esetében kivétel nélkül az országok felforgatását, polgárháború kirobbantását, majd kifosztását jelenti.)
3. Katonai segítségnyújtás Ukrajnának. (A bábkormány védelme és az ellenzék kiirtása. Zsidó-betelepítés.)
4. Kiterjesztett biztonsági erő képzés, támogatás és védelmi együttműködés a legfontosabb nem-NATO államokkal. (Iraki, líbiai, ukrajnai állapotok előidézése.)
5. Földgáz-export kézbesítése, az európai és eurázsiai energetikai függetlenség kialakítása. (Amerikai, Rockefeller és Rothschild érdekeltségekbe tartozó olajvállalatok számára megszerezni a kiszemelt országok fosszilis energiahordozókészleteit, és eladni a tulajdonosoknak.)
6. Kibővített műsorszórás az egykori Szovjetunió országaiban. (Amerikai propaganda és megtévesztés terjesztése, demoralizálás.)
7. Egyesült Államok védelmi segítségnyújtása Európában és Eurázsiában. (Jelenleg a világra nézve az USA, Izrael, Nagy Britannia, Franciaország és Kína jelenti a legnagyobb kockázatot és veszélyt.)
8. Haladéktalanul véget vetni az Európa Tanács Elnöki irányításának, és az elnök szerepét az Egyesült Államok Fegyveres Erői parancsnoka 180 napos időszakra átveszi, amint beiktattják az ezt kimondó törvényt. A harchoz szükséges erők átcsoportosítása megtörtént, a csere erők helyükön vannak, vagy a tervek szerint elfoglalják a helyüket. (S.2277 IS 1. (b) alapján az USA átvenné Európa irányítását és bevezetné a "katonai irányítást"! Erről a 2010. februárjában kiszivárgott EKB tervezet kapcsán már sok esetben írtam).
9. Az Egyesült Államok Európai Parancsnoksága készenléti tervei szerint az átcsoportosított erőktől megköveteli Európa és Eurázsia nemzeti fegyveres erőivel, más NATO szövetségeseivel az együttműködést, kijavítani az esetleges hiányosságokat egy előre nem látható eseményre is felkészülve Európában. ("Előre nem látható esemény" Kína és a Közel-Kelet belépése.)
10. A törvény beiktatása után minden 180 napon belül az elnök elé terjesztik a szükséges tervkorrekciókkal és beleértve a költségbecslést, a reagensek által tett lépések alapján. sb2277

2014-2017. között minden pénzügyi évben 50 millió dollár az (a) bekezdésben leírt tevékenységek használati alapja. A "hatékonyságot tartósan megalapozza a NATO erőknél Lengyelország, Észtország, Lettország, Litvániában és más NATO-tagországokban". A végrehajtás felgyorsítására három szakaszos európai adatíva került létrehozásra. A sort még folytathatnám, de az egész lényege, hogy az európai rakétavédelmi rendszerek, a "kölcsönös segítség nyújtása", Európa megszállása és az amerikai parancsnokságú katonai irányítás bevezetése a globális rabszolgaság alternatívája.
Másik lehetőségként Európa szétszakadása és újrafelosztása szerepel. Az amerikai verzió szerint az európai nagytőkéseket fokozatosan felzabálnák az amerikai érdekcsoportok. Európa valójában is gyarmati státuszba kerül, amihez még nem elegendő az egyesült USA-brit-izraeli haderő. Európa szétszakadásakor a divízió eredményeként, belháborúk árán, Kelet -és Közép Európáig orosz-német vezetésű, BRICS-hez csatlakozó államközösség jönne létre, de ez ellen összpontosított támadást indítana az előzőekben említett triumvirátus, esetleg kiegészülve Franciaországgal.


Mint látható, Európa totális elfoglalása és térdre kényszerítése a cél, Ukrajna csak indok és Palesztina "csak" egy több szinten számukra hasznos elterelő fedősztori. A 2277-szerinti felállás miatt ürítik ki a budapesti minisztériumokat és költöztetik ezeket vidékre 2015-re, mert Európa logisztikai központját már legalább 15-20 éve ide tervezték. Az USA kormánya a 2277-es törvényben számos helyen említi az USA-NSZK globális együttműködést, kiegészítve és megerősítve az EU tagállamai haderőivel. Több, mint érdekes, hogy az USA és Oroszország is az NSZK-ra hajt. Bárki, aki a Német Szövetségi Köztársasággal (Németország nem létezik) szövetséget tud létrehozni, az az egész világot képes uralni, technikai, technológia fölény birtokában.
Nem utolsó szempontként az USA és Európa lakossága nem harcol globálisan saját rabszolgaságának "kiharcolásáért", ami hosszú távon tömeges dezertálásokban, egyre nagyobb arányú belharcokban és belső megosztottságban fog kifejezésre jutni. A kapitalista kifosztó és rabszolgaságba taszító nyugati rendszerek rákényszerítik az ellenfelet, hogy becsületesebb legyen, mint eredetileg szándékozott...


Most még a legtöbben, akik megtehetik, nyaralnak, mulatnak, úgy élik világukat, mintha nem lennének baljós előjelek, nem tudnák, hogy mi készül ellenük, de az intő jeleket már észrevehetik. Egyre több katona és katonai technika érkezik az országba. A Közjegyzői Kamara már nyílt törvénysértésekre vetemedik, szembe megy a kormány döntéseivel. A DK hatalomátvételben reménykedik, miközben a FIDESZ-KDNP eszeveszett tempóban rabolja ki az országot. Az emberek figyelmét szándékosan terelik el az egyre közelebb kerülő létkérdéseket érintő problémákról. Ukrajnában már nyilvánvaló, hogy télen nem lesz fűtés, de szándékosan tovább rontják a helyzetet Európában is. Nincs energiaellátási alternatíva. Olyan üzleti partnert szankcionál Európa, akitől a léte függ. Akik tehetnének ez ellen, spájzolásukban bíznak. Egyre gyakrabban hallani a britek, németek, de Magyarország EU-s kilépéséről, miközben Izrael mindent elkövet a közel-keleti háború kirobbantása érdekében. Az Európába betelepített iszlám hívők már megkezdték Európában is az egymás elleni háborújukat. Három éve már írtam "Európa kiirtása Bilderberg módra" címmel egy több nyelvre lefordított cikket. A norvég belügyminiszternek már a cikkben közöltektől is felállt a szőr a hátán. Most, a gutaütés kerülgetheti, de ők talán nem fognak fázni éhesen a sötétben...
Link

/Tulok/

  Hozzászólások
#131 | Tulok - 2014.09.03. 06:10:20
Lívia és Mindenki! A segítségeket köszönöm, és egyúttal azt is előre vetítem, hogy nem csak az életben maradásunkat segítitek, hanem a fejlesztéseket is. Jó néhány dolog van, amit télig még meg kell osztanom, de ezeknél mindig probléma, hogy miért áll, vagy nem halad. Az oldal nem energia fórum, és erre nem is nagyon szeretem használni, de a jelenlegi helyzetben muszáj.

Gyula! Az írásjel lemaradt a végéről (.?). A működési elv ugyanaz, mert a rakéta-kályha és a torlósugaras hajtómű esetében, ahogy ez a csőkazán is arra épül, hogy a csőben kialakul egy örvénylő toló áramlás, ami nagy mennyiségű levegőt szív be, és ezáltal ugyanazt a hatást éri el, mint az ipari kazánoknál a nagy teljesítményű ventilátorok által keltett légfelesleg miatti tökéletesebb égés. A csőkazán ezért tudja jobban elégetni a tüzelőanyagot, mert a csőben kialakul egy örvénylő áramlás, ami tolja maga előtt a levegőt és nagy mennyiségű levegőt szív be. Ezért nem kell a begyújtás után kémény és huzat. Természetesen az égésterméket el kell vezetni, de jobb hiján egy parapet, vagy egy kidugott cső is megteszi. Aki ki szeretné kipróbálni. elég ha egy ilyen egyszerű, könnyen és 10 perc alatt összeállítható kis "vackot" is összerakhat "tesztelésre".
Természetesen "finomítani" kell a berendezést, hogy a célnak megfeleljen, de erről is adok felvilágosítást, mivel most készítem a víztér nélküli kivitelezést, és hamarosan, ha lesz rá keretem, megosztom a vízteres megoldás tapasztalatait, dokumentációját is.

Gizus! Szeszák mondanivalójának lényege az, hogy az egyre nagyobb tömegű emberiségben egyre jelentéktelenné válik az egyén szerepe, problémáival és társadalmi érzékenységével együtt amit zsidó tudásnak állít be a Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei is. Az egyén szava elvész a többi emberek jajszavai között, ami érzéketlenné, közömbössé teszi az embereket. Ez a "birka effektus", de megfigyelhető a gnúk vagy más tömegesen vándorló állatoknál is. Közömbösen nézik, hogy a gepárd vagy az oroszlán leteríti a leggyengébb, védekezés vagy menekülés képtelen egyedeket, mert azáltal, hogy a ragadozó áldozatot talált, egy-egy napot megint túlélhet. Szűkebb közösségekben ez nem történhetne meg, a közösség ilyenkor általában összezár és nem csak a zsidóknál. Megfigyelhető a vadbivalyoknál, amikor körbe veszik a gyengébb borjakat és a teheneket és felrúgják az oroszlánt mint a lószart...

Seraf! A kormány jól tudja, hogy a mohóság ilyen törvényellenes megmozdulásokat is produkálni fog. A cél az, hogy társadalmi felháborodásra hivatkozva felszámolják a főleg deviza-hitelek miatt kialakított maszek végrehajtói és maszek közjegyzői rendszert és beszedjék a végrehajtók és közjegyzők által összelopott "véres pénzt", kirúgva a felesleget.
A végrehajtók és közjegyzők kiskirályoskodása lejárt, elfogyott az rablási lehetőség, minden kell a hatalomnak, és most fogják megérteni velük, hogy megmérettek és kevésnek találtattak, de valójában bizonyították, hogy nagy általánosságban szar emberek.
Gondolod, hogy nem lehetne egy tollvonással bezáratni egy-egy végrehajtót, ha ellent merne mondani egy törvénynek? A műanyag lakat is rárohad, ha a rendőrség és az ügyészségek megkapják az ukázt, de még megvárják a kellő szintű "társadalmi felhatalmazást". Mindent központosítani, a kormány alá kell koncentrálni, ez az EU irányvonal. Amikor Aragorn egy konferencián "véletlenül" elkottyantotta, hogy egyes emberek a végrehajtók közül felkerülnek a "feketelistára", már néhány be is szartak. Most vért, illetve pénzt fognak izzadni, mert nem örökbe kapták amit elloptak, csak a begyűjtés volt a feladatuk, amiről azt hitték, hogy szabad rablás van, ezért az övék. Tévedtek és ez a bőrükbe kerül...
#132 | Hegel - 2014.09.03. 12:31:09
A nekem szólóhoz: Mivel sokfelé járok még látom a férfiak többsége elvesztették azt a funkciójukat a nagy egyénieskedésben, hogy védelmet szolgáltassanak a családnak - nagyon nagy tisztelet annak a kevésnek aki tarja magát a teremtés általi feladatához. (nőben is!)

Van még munkahelye havi biztos(?) fizetése de ott akarja hagyni mert iszik és hülyévé vált, másik van 2000négyszögöl(nagyobb mint a m2) területe furt kút otthagyta a biztos munkahelyét 5 éve, valamicskét termelt és östermelőként piacozott..azt is abbahagyta és mivel leépült nem vették vissza a volt munkahelyére mert a tesztje nem volt jó...nyilván nem ő a hibás -most iszik veri a családját stb.

Mivel vagy 15 évvel ezelőtt hasónló problémákkal voltam tudom nem könnyü főlvenni a kesztyüt de ha valaki elhagyja magát magyarul átvált sérült birkává hát azt a másik "birka" valóban csak tehetetlenül tudja nézni, ledermedve és valóban csak megkönnyebbül tőlle és a terhétől.

Próbálja ki bárki önmagát tartó embert és problémát feladatát cipelni vagy önmagát totál elhagyót....ég és föld a külömbség.

Bármily nehéz is vannak kötelességek a többi emberrel szemben és minimum elvárás, hogy ne nehezitsük a többiek dolgát, amikor viszont segitségre szorulunk jó volna ebből a "csak én tudom" cimü okoskodásból lejjebb adni.

Persze, hogy a hatalomnak nevezett xar könnyen boldogul az emberekkel mikor mindenki azt hiszi és ez valóban egyfajta -álhit- hogy csak ő tudja a tutit. Kis hatalmaskodások családon és nagyobb csoportokon belül, osztják meg az embereket, mivel még a legtudatlanabbja is gőgjében csak kompenzálni tud de összehasonlitásában tanulni a jobbtól nem!

Fáj a szivem ugy kisebb közvetlen közeli mint magáért a nemzetért mert ez az ábra.

Más: Valamikor az 50 években nálunk fürészporos kályha volt, azt is egy hordószerü kályhát kellett megtaposni fürészporral ugy, hogy a közepébe egy föstcső alakú vasat tettek és körbe volt a fürészpor.
Engem tettek bele taposni körbe körbe. Aztán mikor dugig volt kihuzták a vascsövet és egy füst-levegő járat alakult igy ki.
Rátették a fedelet és alulról volt egy kis ablak onnan ujságpapirral meggyujtották. Másnapig izzott a fürészpor meleget adva. Igaz azt kéménybe kötötték és hődobot raktak a kéménybe vezető füstcső közé.

Bááár már mára az asztalos mühelyekben ha nagybani gyártáshoz van is ilyesmi nem tudom, de mintha forgácslapokból dolgoznának abból pedig nincs olyan fürészpor.
Gondolom valahogy Tulok által emlitett elven müködött a régi fürészporos kályha is. Lényeg volt a tömörités hogy ne gyorsan égjen le hanem csak izzon.
Ha ötletet adtam Smile OK mert gondolom rég elfelejtődőtt ez a megoldás is.Grin
#133 | Hegel - 2014.09.03. 15:42:59
http://www.fenyor...ego_8.html
A világ baja az EGÓ főlénye (lásd pólókon IS!) ebből keletkezően a meghasonlás akár a globalisták agressziv kiáradásában a nemzetekre való rátelepedésében, akár a nemzetek ezalatti összehúzódásában a "problémák" kikerülésében eggyüttes összefogás helyett egyéni részmegoldásokban van.

Pedig ha eszük lenne (mert egyértelmü NINCS!) akkor nem a totális leés rátelepedéssel müködnének.

Egyéni szinten mert egyénenként leszünk megméretve és értékelve feltétlenül igyekezni kell a 0 ponthoz, vagy ahogy Horatius mondta az arany középúthoz.

Ma MO-n csak a meglévő nagypártok mellett közelmúltban vagy 150 pártocska lett bejegyezve +egyházak akik "feloldozást" akarnak produkálni - mi jogon a saját szellemem=Atyám helyett - és egyebek próbálnak még valamiféle vezérhangyányi szerepkörre alakulni.
Valahol olvastam valamikor a magyar mindig tudta mindenki hol a helye mi a dolga....na ez veszett el a főlforgatásban erre kell visszaállani!

ÖNKONTROLL és AGYKONTROLL a javaslatom ha lehet.

Valamelyik nap durva incidens ért...el elmélkedtem a dolgon és észleltem mennyi düh gyülölet tud egy egy incidens során megszületni, vagy bennünk van valahol és felszinre törni.
Ha nem konstatáljuk az eseményláncolatot a saját negativitásunkat meglátva benne akkor történik meg az amire mára a nemzet is jutott.

Ugyanis a Nemzet egyénekből áll ahogy a test sejtekből - igy ha a közösség nem tekinti át azokat az eseményeket amelyek benne egyéni gyülöletek láncolatát szülte meg és nem reagálja le ugy hogy minimum tudatositja - mert a másik magatartását alig tudja másként befolyásolni....akkor történik meg az ami mára majdhogynem a sirgödör szélére keriti.

A önmagával valkó szembenézés helyett mára a betegségekbe való menekülés a panaszkodás folyton folyvása és a bogyózás annak versengése maradt ki miből mennyit kap be naponta sokszor.

Nem a valós betegekből akarok gunyt üzni de nagyon elharapodzótt az állandó panaszáradat ezekre és nem gondol rá az ember hogy ÖNMAGÁBAN mélyiti a meglévő problémát ahogy folyton ismétli.

Nem szeretem a nyálas lapokat de ez a cikk pontosan leirja ahogy ma a világ felborulva kaoszzá válik.
#134 | Renegat - 2014.09.03. 21:58:27
Potrohsenko visszautasította Putyin tűzszünetre vonatkozó javaslatát.A DNR sérelmezte, hogy nélkülük s nem velük történt a tűzszünet egyeztetése és kidolgozása, mint az egyik oldal közvetlen érdekeltjével.Többek között attól tartanak, hogy a kievi junta a tűzszünet időszakát csapatai megerősítésére és átrendezésére használja fel, hogy jobb pozícióból folytathassa a DNR elleni hadműveleteit.Különös tekintettel arra, hogy jelen vannak az ukrán erőkben lengyel, magyar és amerikai magán katonai cégek zsoldosai, -melynek 11000 fővel való feltöltésének előkészítése jelenleg éppen Magyarországról történik- katonai szakértők szerint nem biztos, hogy Kiev őszintén kívánja a tűzszünetet.

http://ria.ru/wor...76887.html

http://ria.ru/wor...95370.html

https://www.faceb...5728701717

http://www.presst...-insanity/

http://svich.ucoz...

https://www.youtu...Cy7Ata7MVc

http://www.hidfo....arorszagra

*****************

Csak rá kell nézni, Maga a megtestesült gonoszság ami árad ennek az emberutánzatnak a tekintetéből.Az idióta Herman Van Rompuyka -aki jelenleg az Európai Unnijó elnöke- megfenyegette Oroszországot, hogy amennyiben 1 héten belül nem hagy fel Novorossia támogatásával, abban az esetben háborúval vagy teljes körű kereskedelmi embargóval számolhatnak.

Ha Moszkva nem hátrál meg és nem vonja ki (nemlétező) katonai erejét Délkelet-Ukrajnából, akkor teljes konfrontációval egyenértékű "további jelentős ellenlépéseket" tesznek Moszkva ellen. -fenyegetett az EU elnöke.David Cameron az EU legutolsó brüsszeli ülésén kijelentette, hogy "teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy orosz katonák vannak ukrán földön". Kínjukban nem találnak valós támadási felületet Oroszország ellen, ezért mindenféle kreált hazugságot próbálnak vádként összehordani, mint ahogy a maláj repülőgép elleni merénylet elkövetésével tették.Nem jött be nekik az iraki szisztéma sem, ahol csak vegyi fegyver birtoklásának vádjával rohant le az USA egy vétlen országot -mindezt olajának elrablásáért.Az EU elfelejtett súlycsoportot választani a boxmeccs előtt, de erre az első menetben egy balegyenes után hamarosan rá fog ébredni -úgy 1-2 nap elteltével.Mert jön a tél...vagy a nukleáris kis-jégkorszak.Lehet választani Rompuy úr.

www.sott.net/image/s10/204234/large/Herman_Van_Rompuy.jpg

http://www.sott.n...-not-doing

*********************

Francia jelentés az IS/ISIL-ről:

Abu Bakr al-bagdadi, az úgynevezett "kalifa", az ISIL feje nem más mint Elliot Simon, a Moszad által kiképzett ügynök.Semmi köze az iszlám valláshoz. Hamis álneve szép hosszú: Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini.

Simon Elliot (Elliot Simon), más néven Al-bagdadi zsidó szülők gyermekeként született és a Moszad ügynöke, akit az izraeli Moszad képzett ki arab és iszlám társadalmak elleni kémkedésre és lélektani hadviselésre.Hadserege egy nemzetközi hitetlen vegyes zsoldos söpredék, akiket Izrael, Szaúd-Arábia és az USA pénzel.Ezek a vérszomjas gyilkosok nem fogják megérni természetes haláluk idejét.

www.sott.net/image/s10/204291/full/28.jpg

A nagy terv: átvenni olyan országok katonai és polgári vezetését, amelyek veszélyt jelenthetnek Izraelre s annak érdekében, hogy azokat elpusztítsa, hogy megkönnyítsék Izrael cionista állama számára a "Nagy-Izrael" létrehozását.

http://www.vetera...er-mossad/

http://www.sott.n...is-cooking

http://ria.ru/pol...97638.html

http://www.presst...on-israel/

http://komlomedia...leti-unio/

Így válik az amerikai álomból valódi rémálom -ezt már felesleges kommentálni, el kell olvasni

http://endoftheam...to-america
#135 | Hegel - 2014.09.04. 01:08:30
Csak az a gond abból a balegyenes maflásból mi is megkapjuk a részünk.
A faxnak kell a mi politikusainknak állandóan belerángatni a xarba a népséget?
Elég baj a tank és az innen való feltőltése az ukrán dolognak!
Ugylátszik mégsem olyan okosak mint hiszik magukról mert 2x már totál tajra volt téve az ország!Angry
Nem, - igy sajátmaguk alatt is fürészelnek. Agybaj.
#136 | piskota - 2014.09.05. 11:56:09
Aki tud segíteni, az segítsen!
Kásler Árpád honlapja elérhetetlen...
Emlékeztetés: mára Nemzetgyűlést hirdetett...
Gyz
#137 | Renegat - 2014.09.05. 13:09:29
Piskóta!
Valszeg működik a cenzúra.Csak ezt az oldalt érheted el, mások is reklamálták már tegnap a facebook oldalon a KÁ főoldal elérhetetlenségét.

K.Árpád üzenete-alább első linken olvashatod

"Figyelem!!!

A www kaslerarpad.hu oldalt terheléses támadással a tegnapi napon lekapcsolták. Mellette Árpád (magán) facebook oldalát is sikerült kikapcsolniuk.
A bejelentés, amit Árpád ígért, meg lesz, de jelenleg az oldal ellehetetlenítése miatt erre nincs megfelelő lehetőségünk. Amint a probléma megoldódik, a cselekvési terv is nyilvánosságra lesz hozva!"

https://www.faceb...doMozgalom

https://www.faceb...sler.arpad

Ezt azért ajánlanám a "devizában" adósok figyelmébe-friss:

http://www.civilk...rorszagon/
#138 | Renegat - 2014.09.05. 14:40:51
A Nyugat agresszív keleti expanziós katonai-gazdasági politikájával szemben az ukrán válságra egyetlen egy kompromisszumos megoldás az lenne, ha a NATO és Oroszország -Ausztriához hasonlóan- Ukrajnát semleges puffer zónának tekintené, mint régen a hidegháború idején volt. Ennek kölcsönös elfogadása nélkül csak a konfrontáció további kiszélesedésével lehet számolni. A megoldás belső feltétele az ukrán és orosz oligarchák szarvának letörése kell legyen, mint a meggyezés második fő akadályának megszüntetése illetve feltételének megteremtése. Az alábbi link tartalmában rendkívül jól feldolgozza ezt a témát, sajnos csak angol nyelven.
Szerző:John J. Mearsheimer politológia professzor, nemzetközi kapcsolatok teoretikusa
Nyelvismeret híján Google fordítóval 90%-ban szerintem jól értelmezhető a tanulmánnyal felérő írás.

http://www.foreig...ests-fault

Ez is illeszkedik jól a témához:

http://www.antalf...6#comments
#139 | Renegat - 2014.09.06. 19:32:18
Alexander Dugin nyílt levele az amerikai néphez Ukrajnáról:
(A.Dugin - Putyin politikai tanácsadója)

openrevolt16.files.wordpress.com/2014/03/alexander_dugin_ukraine.jpg

Nyílt levél az amerikai néphez Ukrajnáról - 1.

http://deres.tv/2...rajnarol-1

Nyílt levél az amerikai néphez Ukrajnáról - 2.

http://deres.tv/2...rajnarol-2

Alexander Dugin nyilt levele az amerikai néphez Ukrajnáról - angol nyelven:

http://openrevolt...n-ukraine/
#140 | Hegel - 2014.09.07. 12:43:00
A jelenlegi amerika is az indiánok vérén épült fel, egyetlen ma amerikainak mondott lakos öse sem amerika földjéről származik!

Igy mára a mi földünkre és ázsia földjére éhes az amerikai és társult sleppje.

Egyébként tegnap pár földönkivüli dologgal foglalkozva nyilvánvaló hogy ma a katonai hatalom rendelkezik az ufóhajtómüves gépekkel, és azokat láthatja erre arra a jóember mikor tesztelik.
Jóval kevesebb valóban földönkivüli népség van benne.

Másik feltételezésem végülis nincs kizárva ez a hajcihő akár saját nemzettársak feláldozásával is külömböző tömböket uniókat egyesitve az országokból kb 2-3 at későbbiekben könnyebbé válik a totális globalista elvet gyakorlatilag is összehozni.

Putyin tán azon hatódótt meg Mongóliában a himnuszukra hogy nincs kizárva Nagyoroszország(mai napig is a legnagyobb ország) utólsó vezetőjeként szerepel....mert eu összeomlása(szankciók miatt!) után jön a uniok egyesitése. Párdon a szőke logikáért.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum