Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?
Ezúttal egy jól ismert problémát közelítünk meg, de a logikus, tudományos és érzelmi meggyőzésre alapozva, a legfontosabb értékeinkre vetítve. Több nemzetvédő szakember vív élet-halál harcot Magyarország lakosságának módszeres, a 60-as évek eleje óta tartós kálim-kloridos mérgezése ellen! Bejelentéseik, feljelentéseik szélmalomharcnak tűnhetnek, mert tömegesen csak a nemzeti oldal felvilágosodottabb része figyelt fel rá!
Mivel jelen írás szélesebb nyilvánosság számára készült, így kitérnék olyan részletekre is, amelyek sokak számára ismertek, de sok olyan ember akad, aki szándékosan el sem olvassa a hasonló, felvilágosító, és cselekvésre buzdító felhívásokat, mert összeesküvés-elméletnek, légből kapott valótlanságnak minősítve, szinte gondolkodás nélkül átlép rajta. Egyesek, pedig gyakorta arra hivatkoznak, hogy tehetetlenek az elnyomó hatalom népirtási tevékenysége ellen!

Tegye, ha lelkiismeret furdalás nélkül képes mérgezett ételt letenni gyermekei, szülei, testvérei, rokonai, barátai elé az asztalra. Az ismeretlen honfitársakat nem említem meg, mert a közönyösség tipikus álarca a személytelenség.

Valamennyien tudjuk, hogy Magyarországon népbetegségként emlegetik a szív -és érrendszeri betegségeket, és elsődleges halálokként a szívinfarktus, agyvérzés és tüdőembólia szerepel. Az európai átlagnál 10 évvel alacsonyabb átlagéletkort a magyarok étkezési szokásaival, a sós, zsíros ételek fogyasztásával, illetve a mozgáshiányos életmóddal indokolják, amely ellen sajátos, törvénytelen, embertelen és nem csak a magyarországi, de a nemzetközi jogba is ütköző módon biztosítanak "szabad utat"!
A boltokban, áruházláncokban a polcokat vizsgálva, több só típus is a kezünkbe akadhat. A zsidó vallású népesség számára gyártott és csomagolt "kóser" só kivételével, egyik sem felel meg sem az MSZ 01-10007-82-es magyar szabványnak, sem az európai Élelmiszer Adalékanyagok Kódex Bizottsága általi CX STAN 150-1985, Rev. 1-1997, Amend. 1-1999, Amend. 2-2001, Amend. 3-2006-os előírásainak, amelyek az étkezési só Nátrium-klorid tartalmát "legalább" 97%-ban határozza meg! Az Élelmiszer Adalékanyagok Kódex Bizottsága 42. ülését 2010-ben, Kínában, Pekingben tartotta, Magyarország képviseletében a FVM, Élelmiszerlánc Elemzési Főosztály részéről Kelemen Gábor, főtanácsos részvételével.


A fogyasztóvédő só-szabványt (MSZ-01-10007-82.) sértő, e szabvány tudatos kijátszásával a fogyasztók egészségét végzetesen károsító csalásnak, a nem kóser étkezésűeket tudatosan betegítő és ivartalanító, mérgező "étkezési sókeverékek" magyarországi kereskedelmi forgalmazása nép -és jog-ellenes!


Sokan nem ismerik a kálium-klorid élettani hatásait, mivel a nátriumszegény sókat reklámozzák minden TV csatornán, de Schobert Norbi honlapján, vagy az izraeli érdekeltség által megvásárolt Horváth Rozi "védjegy" alatt is, ezért magyarázatot kell adnunk a kálium-kloridos, "nátriumszegény sók" élettani hatásairól: Kálium-klorid
Egyúttal kiemelném azok számára, akik nem rendelkeznek internetes elérhetőséggel, vagy kinyomtatva kapják meg a felhívást, hogy milyen tájékoztatást ad a kálium-kloridról a
Wikipédia:

"Gyógyászati felhasználása:
A kálium-kloridot pszichiáterek a mániás depresszió kezelésére is használják. Rendszeres adagolása, mondhatni, megszünteti az érzelmeket és a depresszió kezelhető. Hátulütője az, hogy rendszeres adagolása érzelemhiányos állapotot idézhet elő, így nem javasolják a konyhasó, azaz a nátrium-klorid helyettesítésére. Ezért nem is vezették be a konyhasó leváltását kálium-kloridra, mivel pszichiáterek javasolták az ötlet elvetését. Néhány termékben nagyon kis mennyiségben megtalálható, például sókeverékekben, káliumbevitel céljából."

A lakosság mérgezése két generáció óta tart. A fenti idézetben szerepelő "nagyon kis" kálium-klorid mennyiség a legtöbb forgalomban lévő étkezési sóban 40%, vagyis egy kilógramban 40 deka! Sokak nem értik, miért közömbösek az egymás szomszédságában élők. Miért fordulhat elő, hogy közvetlen szomszédok is alig ismerik egymást, pedig hosszú évekig éltek a két emelettel feljebb, vagy három házzal odébb lakó mellett?
Miért válik rideggé, távolságtartóvá, összefogás-hiányossá az emberek zöme?
A válasz nem csak a rohanó életben, a szakadatlan futkosásban, a létért folytatott küzdelem, időhiányos, elidegenítő hatásában rejlik.
A napi átlagos 15 gramm sóbevitelből, átlagosan, mintegy 6 gramm, kálium-klorid! Aki már vásárolt gyógyszertárban laboratóriumi tisztaságú nátrium-kloridot, vagyis tiszta konyhasót, tudja, hogy eleinte elsózza a rutinszerűen adagolt sóval ételeit, mert a NaCl "sósabb", ízesebb, és nincs maró mellékhatása!

"a kálium-kloridnak kellemetlen, savas íze van, ezért általában konyhasóval keverve szokták használni."


Felvetődik a kérdés, miért kell egyáltalán sót fogyasztani, mikor a média a só-mentes, vagy minimális sómennyiség használatát ajánlja az egészséges életmódhoz?
A válasz az ember és a legtöbb állat fiziológiájában keresendő! A vérben, ami a szervezet oxigén, tápanyag -és salakanyagok szállításáért felelős, a kálium-klorid és a nátrium-klorid aránya 1:30. Ugyanennyi, némi helyi eltéréssel, a világtengerekben lévő kálium-klorid és a nátrium-klorid arány is, lévén ezek együttesen alkotják a földi élet bölcsőjét! Szintén ilyen arányban kevert oldatot kapunk a kórházban, élettani sóoldatként infúzióban a kiszáradás ellen, ha megbetegszünk! Ez utóbbi oldatot Ringer-oldatként is emlegetik, és ezzel kapcsolatban idéznék Tejfalussy András, 2006. X. 19-i keltezésű, a Strasbourgi Nemzetközi Emberi Jogi Bíróságon tett feljelentéséből:

"Orvosoknak tudatosan tanítják a káliumot olyan mértékben túladagoló "napi kálium dózisok" infúzióval beadagolását, mely az infúzió felgyorsítása esetén a kálium túladagolásnak a veseműködést csökkentő, mérgező hatása miatt, szívleállító hatású. Ezúton a "tanítás szabadságának" "az alkotmányos jogára" hivatkozva, bárkinek büntetlenül beadható a gyilkos káliumdózis a kórházakban. Így gyilkolt egy poznani kórházi ápoló is, s a hazai ápolónő is (a"Fekete Angyal"). Csak azért kerülhettek büntetőbíróság elé, mert Poznanban az EKG-n megmaradt a bizonyító diagram arról, hogy mindig az ápoló ügyeletei alatt történt mérgező kálium túladagolás miatti szívmegállás, s azért, mert a hazai ápolónő dicsekedett azzal, hogy sorozatosan, sikeresen gyilkolt kálium túladagolással. "
Link

"A sejtek közötti kapcsolatot szervezetünkben a vérelektrolit biztosítja. A nátrium-, kálium- és klorid ion kényes egyensúlya biztosítja, hogy ez a kapcsolat megfelelően működjön. Bármilyen zavar súlyos következményekkel jár az egyénre nézve. Számos betegség kiváltó oka lehet ez is, köztük a két legelterjedtebb a csontritkulás, és a rák, de férfiak nemzőképességét is rontja.
Az ókorban desztilláltvíz ivással és hozzá sóskenyér evéssel gyógyítottak számos betegséget, mert megfigyelték, hogy valójában ezek hiánya okozza a legtöbb betegséget.
Az emberi test sótartalmának 27 %-a a csontokban, kristályos formában tárolódik. Ez szerepet játszik a csontok keménységében, tehát a sóhiány is felelős lehet a csontritkulás kifejlődéséért. A csont sótartalmát csak a vér létfontosságú normális szintjének biztosítása miatt használja a szervezet. Az alacsony sófogyasztás a sejt elsavasodásához járul hozzá. Az erős savas közegben a sejt károsíthatja a DNS szerkezetét, és rákos megbetegedéshez vezethet. Kísérleti mérések megmutatták, hogy számos rákos betegnél alacsony sószintet mértek a testben.
Az infúziós Ringer-oldat alkotóelemeinek összetétele a szív igényeinek legjobban felelnek meg."
(Forrás: Dr. Boksay Zoltán - Dr. Csákvári Béla - Dr. Kónya Józsefné: Kémia III. osztály, Gimnáziumi tankönyv)

A kálium-klorid a talajban sem kívánatos, mert: "A talaj magasabb káliumszintje más mikroelemek felvételét is akadályozza, például a légzés szempontjából fontos vas, vagy a már említett nitrátok lebontásához szükséges molibdén, mangán és cink felvételét. Ha ezek a mikroelemek ott vannak a szervezetben, akkor a nitrátokat ammóniákra bontják, és az távozik a szervezetből. Ha hiányoznak, akkor ez a szintézis nem megy végbe, csak nitridek vagy egyéb nitrogénszármazékok, például nitrózaminok keletkeznek, s mivel ezek karcinogén anyagok, betegségeket idéznek elő.
A (kálium a) talajban lévő kalcium a cink felvételének blokkolásával a gazdasági állatok reprodukcióját is veszélyezteti.
De más mezőgazdasági szempontból káros jelenség is visszavezethető a kálium túlzott jelenlétére a talajban.
Mivel a kálium nem engedi meg, hogy a növény elegendő kalciumhoz jusson, ezzel tönkreteszi a sejtfalat és emiatt növekszik a növények érzékenysége. A sejteket könnyen megtámadják a mikroorganizmusok, egyéb kórokozók, s mivel a laza sejtszerkezet elősegíti a szabad aminosavak felvételét - amelyek a mikroorganizmusokat táplálják - így azok elszaporodnak, a növényeken betegségek jelennek meg."

A kereskedelemben kapható sótermékek csomagolásán már csak elvétve lehet "MSZ" (Magyar Szabvány) jelölést találni. Ha van, akkor is csak annyi, hogy "MSZ", de ez sem jellemző!
Az alábbiakban néhány termék képe látható, de bővebben itt lehet tájékozódni:
LinkMilyen következményei vannak a kálium-klorid mérgezésnek?
Szív és keringési problémák, magas vérnyomás, asztma, csontritkulás, érszűkület, fokozott trombózis, és infarktus veszély, anyagcserezavarok, de csökkenti a nemzőképességet is.
A kálium egy egyébként létfontosságú anyag, a vérben 3,5-5 mmol/liter -nek kell lenni belőle, azonban az egyensúlya annyira kényes, hogy 7 mmol/l-nél már megáll a szív!
Az orvosi biokémiából ismert Donnan egyensúly azt írja le, hogy a vérben 5 mmol/l káliumnak kell lenni. Az emberi szervezet számára létfontosságú anyagok egyensúlyának fenntartásához egy anyagból ugyanannyit kell fogyasztani, mint amennyi természetes úton távozik! Átlagos embernél, napi 2 liter folyadékfogyasztást és ennek megfelelően 2 liter folyadékürítést vegyünk alapul. A folyadékürítés nem csak vizeletürítést jelent, de ha a folyadékvesztés többi módját is részleteznénk, az sem módosítana sokat a végeredményen.
A vizelet, mint szűrlet, a vérből választódik ki. Ideális esetben, ha a szervezetnek nem kell azért dolgoznia, hogy káliumot tartson vissza, vagy felesleges káliumtól szabaduljon meg, akkor a kiválasztott vizeletben ugyanannyi kálium van, mint a vérben, tehát 5 mmol/l. Ha ennyi ürül, akkor az egyensúly fenntartásához ugyanannyit kell fogyasztani, tehát 5 mmol/l-t. Ez napi 2 liter esetén napi 10 mmol káliumfogyasztást jelent. A kálium relatív atomtömege 39,1. 39,1x10=391 mg. Tehát ideális esetben, napi 2 liter folyadékfogyasztást alapul véve, a napi ideális káliumfogyasztás 391 mg, vagyis 0,39 gramm! Ha kevesebb folyadékot iszunk, akkor kevesebb káliumra van szükségünk!
Jól látható, hogy a betegséggyártók, az egészséges káliumfogyasztáshoz képest 10 - 20 szoros mennyiséget tüntetnek fel egészségesnek, és ennyit javasolnak (merő jóindulatból).

Aki eddig nem látott tisztán sóügyekben, elolvashatja, hogy a Talmud (zsidó törvénykönyv) egészségjavítóként, gyógyszerként is ajánlja a desztillált víz ivást, és a több, tiszta konyhasó (sós kenyér) evést 83 betegség ellen. Lásd: Talmud. 93 b. lap és Baba m. 107 b. alatt is. Előírja, hogy zsidók csak tiszta desztillált vizet használjanak ivóvízként, mások viszont csak szennyezettet ihassanak. Lásd Talmud. Taanith. 10 a. lap. Vagyis nem a desztillált víz káros, hanem esetleg a desztillált ivóvíz hiánya és a konyhasó hiányos étkezés. Természetesen erről korszerű tudományos mérések adatai is rendelkezésre állnak.

A WHO is tökéletes ivóvízként ajánlja a desztillált vizet, tehát az Európai Uniós szabályok megsértése is, ha a hivatalos média a tiszta desztillált lágy ivóvizet ártalmasabbnak híreszteli, mint a kemény ásványvizeket és a mérgeket és vírusokat is tartalmazó vezetékes ivóvizet, s a konyhasó-használat hiánya és a káliummal dúsított ételek miatti valóban életveszélyes betegségeket ráfogja a tiszta víz nem létező mérgező hatására.
Mindezek konkrét mérési bizonyítékai is megtekinthetők a Link internetes honlapon.

Jogosan felmerülő kérdés honfitársaink részéről, hogy hol, és hogyan tudjuk beszerezni a szükségleteinknek megfelelő mennyiségű, nem mérgező, vagyis jó minőségű sómennyiséget, és hogyan tudunk megbizonyosodni arról, hogy valóban olyan összetételű, mint ami a szabványnak, és az élettanilag optimális kritériumoknak is megfelel.

Tejfalussy Úr 1996. március 29-én átadott bejelentő levelére a TECHNOLÓGIAPOLITIKAI FŐSZTÁLY-tól Dányi István válasza az volt, hogy "feljelentés az IKM-hez nem érkezett be"! De erre a sorsra jutott több száz hasonló próbálkozás is azóta, mivel mindig akad olyan "neves orvosi szagértő", akinek a "szakmai tekintélyére" hivatkozva megindokolják, hogy az egész világon mérgezőnek tartott, és bizonyítottan mérgező "sókeverékek" a "magyaroknak" nem ártanak!

Jó, vagy kiváló minőségű sót, csak külföldről lehet beszerezni, mivel Magyarországon nem bányásznak sót! Itt csak csomagolják, de Salamon Berkowitz, nyírtasi csomagolóüzeme nem túl bizalomgerjesztő, vagy jó "ajánlólevél", bár a "kóser" sót valószínűleg ott csomagolják, és onnan osztják el, "hitsorsos barátaiknak". Kormányszintű intézkedésekre pedig, nem lehet számítani, mivel az ENSZ 2050-ig tervező, 2010. szeptemberi jelentése, nem csak a károsanyag kibocsátás 50%-os csökkentését írta elő, hanem a világ össznépességének 50%-os csökkentését is! A 2010-es jelentés

Az egyéni beszerzések nem oldják meg a kollektív problémát, mivel az élelmiszer feldolgozókban dolgozók, ismerve az alapanyagokat, megelégszenek azzal, ha ismerik a só összetételét, és egészségkárosító hatásait, ezért családjukkal, rokonaikkal, barátaikkal nem etetik meg! DE!
Ők is kénytelenek megenni, az ugyanazzal a sóval készült kenyeret, készételeket, konzerveket, és húskészítményeket, amelyeknek a gyártási folyamatát nem ismerik, ezzel mérgezve akár saját gyermekeiket is! De melyik szülő adna mérgező ételt a gyermekének, ha tudja, hogy mérgező? És melyik szülő tűri el, ha mások akarják megmérgezni az Ő, vagy ismerősei gyermekét, ha tudja, hogy a másik szülő is mellé áll? Ki merné ezt megtenni, amikor az emberek azért kénytelenek másokat is védeni, hogy a saját családjuk is védve legyen?

A törvény és egészségellenes kereskedelmi forgalomban étkezési sóként kapható termékekről viszonylag egyszerűen megállapítható, hogy milyen arányban tartalmaznak kálium-kloridot.
Tegyünk a hűtőszekrénybe egy üveg csapvizet. Jól működő hűtőgép esetén, a víz 4-10 Celsius fokig fog lehűlni, néhány óra alatt. Egy kb. 2 dl-es pohárba töltve, és egy mokkáskanálnyi sót beleszórva, 10-15 mp-es lötykölés után, a pohár alján maradó konyhasónak látszó fehér kristályos üledék, a kálium-klorid. Nem kell kevergetni, mivel a nátrium-klorid ionos térrácsú, és azonnal eloldódik a vízben, amíg a kálium-klorid alkálifém-halogenid, ami valamivel lassabban oldódik el! A valóban konyhasós folyadékot felhasználhatjuk főzésre, a maradék üledéket pedig célszerű kiönteni (vagy egyéb, egyéni elképzelések szerinti felhasználásra összegyűjteni).

Ettől sokkal hatékonyabb megoldás, ha megszervezzük a nagyobb mennyiségű erdélyi, bevizsgált minőségű só beszerzését! Ez a feladat, és a csomagok postázása, némi juttatás fejében könnyen megoldható. A postaköltség, és a 3-5 kg só beszerzése így sem fogja meghaladni a 1800-2500,-Ft-os árat, ami kb. féléves szükségletét tudja fedezni egy családnak. Természetesen megkövetelhetjük a pékségek, maszek húsfeldolgozóktól is, hogy ne használjanak mérgezett sót, mivel ugyanezt Ők is elvárhatják a más élelmiszeripari területen dolgozóktól. Ez nem "becsületkassza", és mindig akadnak ügyeskedők, a termékeik közösen bevizsgáltathatók (részecske scannerrel, 5000,.-Ft-os áron), ami egy sumákoló vállalkozás csődjét, hiteltelenné válását jelentheti!

A lehetőség adott! Magyarország napi sófelhasználása, a jelenlegi hozzávetőlegesen 100 tonnáról, valódi só esetén 40-50 tonnára eshet, ami csak két kamionnyi!
Ön nyugodt szívvel adna gyermekének, édesanyjának, édesapjának, testvéreinek, rokonainak, barátainak, olyan ételt, amiről tudja, hogy mérgező sóval, adalékanyagokkal készült, esetleg Ön készítette? És ha rendszeres fogyasztás esetén megrövidíti az életét? Ami súlyos egészségkárosodást, betegségeket okoz, és nem "csak" okozhat? Ki szeretné már 40-50 évesen eltemetni szívinfarktusban, látszólag okok nélkül elhunyt gyermekét? Ki szeretné súlyosbítani beteg rokona állapotát mérgezéssel? Aki szeretné, használjon patkánymérget! Gyorsan megtudja, hogy mi járna büntetésként, azoknak a gyilkosoknak, akik hatalmi pozícióból, bérencként ugyanerre vetemednek!
Mi gyermekek, szülők, testvérek, barátok, nem kell, hogy ezt tegyük!

/Tulok/

  Hozzászólások
#11 | Tulok - 2011.03.18. 12:24:08
Kedves Nelli! A lakossági kiszolgálást letiltották:

www.fokiingatlan.com/Kepek/soantsz.jpg


Ezért nem szolgálhat ki a gyógyszerész!

(Lementve és kinagyítva olvasható!)
#12 | szurkemarha - 2011.03.23. 16:28:38
Azannya!!! Köszi,Lacikám. Azt hittem, az a nő csak mellébeszél a gyógyszertárban.

Nem tudom, én mért nem találtam meg, de a lényeg, hogy most szétküldöm.

Hajrá Magyarok!!
#13 | Tulok - 2011.03.30. 09:29:56
"(Eszter, 2011.03.22 14:46)
"Soós Gyöngyvér,vagy ki a fene"aláírásával nyomtak a kezembe egy dupla papírt a gyógyszertárban.
Ebből idézve:
"Az utóbbi hónapokban sajátos magyar abszurd jelentkezett bizonyos internetes oldalakon,amely lecsapódik a gyógyszertárakban is:nevezetesen tudományosnak tűnő információkat tettek közzé a kereskedelemben kapható konyhasó nátrium tartalmának ártó célúkáliummal történő helyettesítéséről és a fokozott kálium bevitel súlyos egészségkárosító hatásáról.A kálium sózással történő bevitelének elkerülése a gyógyszerkönyvi minőségű NaCl
élelmezési célú alkalmazását ajánlják.A hiszékeny lakosok ezért ostromolják a gyógyszertárakat a legalább tízszeres árú alapanyagért."
Ez csak az első bekezdés...
Utánanéztem,ki ez a Soós Gyöngyvér?
Egy idős bőrgyógyász nemi kór gyógyító PROFESSZOR-ASSZONY!

Kérdem én:Ha valaki tudományos kérdésben,többé-kevésbé szakmába vágóan foglal állást,sőt agitál,akkor miért nem írja alá a titulusát is?
Sántít és bűzlik egyszerre!
Nem tudom,ki ez a nő,de a hüvely ph -értékéről írt tanulmánya engem nem győzött meg arról,hogy Tejfalussy úr elénk tárt és összegyűjtött bizonyítékai
"MAGYAR ABSZURD"lennének,sőt inkább az ő levele tipikus!!!
Megpróbálom beszkennelni és feltölteni!
Soós Gyöngyvérnek meg üzenem,erről a "bizonyos" oldalról,hogy
NEM JÖTT BE!!!"

Forrás: http://www.magyar...k-comments
#14 | Myksa - 2011.04.04. 13:10:11
Kedves Barátaim és Harcostársaim!

Mindnyájatok figyelmébe ajánlom a lenti tanulságos levélváltást Siklósi András barátom és Tejfalussy úr között. (időrendben alulról felfelé!), valamint a még alább következő mellékleteket is. Érdemes komolyan venni a bennük foglaltakat, mert az egészségünkről s az életünkről van szó! Az italokon s az élelmiszereken, különösen pedig az étkezési sókon keresztül is évtizedek óta tervszerűen mérgeznek bennünket, s ebben egyaránt bűnös valamennyi hazai kormány (beleértve Orbánékat is!), országgyűlés, az Orvosi Kamara, a "Magyar (finnugrász!) áll Tudományos Akadémia", a bíróságok és ügyészségek, valamint az összes érdekelt szakhatóság. Példátlan, ami itt történik, ezek tényleg a legaljasabb maffiamódszerekkel akarnak likvidálni bennünket! Nem bízhatunk senkiben sem, csak önmagunkban. Kérem, hogy közös nemzeti érdekünkben terjesszétek minél szélesebb körben ezt a körlevelet.

Más. Csatolva küldöm egy külpolitikai tanulmányomat, valamint meghallgatásra javaslom (aki elég időt tud rá szakítani) a Szent Korona Rádión elérhető és letölthető Magyar Jelen Sajtóklub eddigi 47 hírcsokrát és elemzését, melyek az alábbi linken találhatók meg: http://szentkoron...b/archivum . Ezekben szinte valamennyi jelentős magyar és világprobléma szóba kerül, s zömmel a saját meglátásaimat, okfejtéseimet tartalmazzák, mindig a legnyíltabb, legteljesebb igazságra törekedve.

Kedves András!

Köszönöm gyors válaszodat, ill. a mellékelt anyagokat. Mivel illetékes hatóságként az OÉTI garanciájára hivatkoztál, ezért megnéztem a honlapjukat http://www.oeti.h...mp;m2id=88, s ebből az derült ki számomra, hogy ők is nyakig benne vannak a szervezett népirtásban, hiszen ők is a STOP SÓ programot reklámozzák. Ezek után arra is képesnek tartom őket, hogy bármilyen hamis tanúsítványt kiadjanak, pl. a lengyel só esetében, hogy tovább mérgezzenek bennünket. Ezért valóban csak külföldön érdemes a sót beszerezni (pl. Erdélyben, Kárpátalján vagy Lengyelországban), ahol még biztosan kiküszöbölhetjük a "magyar" (zsidó!) átcsomagolást, azaz az eredeti összetétel megváltoztatását. Javaslom, hogy egyik körleveledben erre is hívd fel az olvasók figyelmét, hogy nálunk már semmilyen cégnek és hivatalos szervnek nem hihetünk, tehát ajánlott nagyobb tételben a határon túlról (baráti-rokoni szervezésben) behozni és szétosztani az étkezési sót. Vagyis üzletekben ezután senki ne vásároljon, azaz bojkottáljuk a hazai sókészletet, ha nem akarunk idő előtt megdögleni. Egyébként pár napja laikusként jómagam ismét szóltam e témakörről a legutóbbi Magyar Jelen Sajtóklubban (lásd http://szentkoron..._sajtoklub , kb. 45-54 perc közt ).
Kedves András!

Véleményem szerint a cég gátlástalan és megbízhatatlan, miután azon hamis indokolással, hogy a konyhasót kálisóval való helyettesítés gyógyhatású a magas vérnyomásban, keringési betegségekben szenvedők részére, részt vállal a STOP SÓ program szerinti tudatosan hamis reklámban. Az étkezési vákuumsó az adatlap szerint nem tartalmaz kálisót, de csak akkor szabad vásárolni tőlük, ha okirati tanúsítványt is adnak hozzá, ami szerint az MSZ-01-10007-82. magyar szabványnak megfelelőnek ismerte el ezen terméküket az OÉTI, és garantálja a magyar szabvány betartását az ellenőrzésre illetékes magyar hatóság.

Nincs büntetési tétel ezen magyar szabványt sértő, kálisót is tartalmazó étkezési sókra. Bármit el lehet követni a büntethetetlenségre számítóknak. A kálisóval fajirtási stb. haszonhoz képest elhanyagolható mértékű büntetés sem visszatartó hatású. A természetes só stb. elnevezések csalások, mert valamennyi ilyen sókeverék valamennyi komponense a tengerből származik. Az, hogy életet vagy halált szolgál, kizárólag e sók arányától függ. Az izraeli Holt-tengerben is ugyanazok a sók vannak, mint az élettel teli tengerekben és óceánokban, csak az arányuk más. Sejtjeink tengere a vérszérum, amiben 30/1 az élettanilag optimális nátrium/kálium arány. Ezt most a STOP SÓ programmal 1/1-re, életkioltóra módosítják. Lásd a mellékelt bírósági keresetben és az ügyész feljelentő beadvány, ill. a www.aquanet.fw.hu honlap bizonyítékai alapján.

A hamis reklámban közreműködő miskolci cég helyett egy olyan magyar céget kellene keresni, amelyik nem itt, hanem Lengyelországban választja ki és csomagolja be a Magyar Szabványnak mindenben megfelelő étkezési sót. Ehhez az OÉTI engedélyét is megszerezve, zárt láncban, büntetőjogi felelősséget is vállalva kell eljuttatni közvetlenül a magyarok kezéhez. Vagy lengyel gyógyszertárból kell vásárolni, az általuk becsomagolt tiszta konyhasót, elkérve az adatlapját, mivel a gyógyszertár ott sem módosíthatja az adatlap szerinti összetételt.

Azért tiltja a szabvány a konyhasóhoz kálisót adagolást, mert a kálisó egyébként is veszélyesen sok lehet az élelmiszerekben.

Budapest, 2011. 04. 01.

Üdv, Tejfalussy András
#15 | Myksa - 2011.04.04. 14:35:59
A lakosság mérgezése, már két generáció óta tart-

rabsicOK


Magyarországon az ősi sómonopóliumot idegen kezekbe adták az idegenbérencek.

Látni kell, hogy a kereskedelemben kapható, Magyarországon forgalmazott só feliratú csomagokon a csomagolóhely megjelölése egységesen Nyírtass. ( hogyan kerültek oda?)

Ott keverik a valódi sóhoz a kálisót. Néhány éve ezek az idegen véglények részegen randalíroztak a békés nyírségi faluban, és magyar nőket molesztáltak. Csak a kapa, meg egyéb hasonló "békeszerző" alkalmasságok állították meg őket, akkor is szélsőségeseztek.Az az állami vezetés, érettünk el és kitartottan a mi adónkból fizetve, melynek választott embernek látszó bábjai a magyarság elsorvasztására szerződtek, és adtak szabad kezet egy állítólag visszatelepülő charter-hordának - nos, ők erről mélyen hallgatnak és hallgattatnak. Nagy az ő bűnük. Úgy nevezik: népirtás. És ez nem évül el, mint Nürnberg óta tudjuk. Így fejeződik be a kettős mérce gyakorlata.

Mindeközben az állítólagos részeges visszatelepülők - a mi adónkból, vissza nem térítendő állami támogatással létesített üzemük hasznából - élnek és virulnak szép Hazánk eldugott szegletében és keverik a sónkat kálisóval. Mert az történik. Nem csupán a só csomagolásáról szól az üzlet, hanem keverőüzemet létesítettek. Ki az a féleszű, aki ezt nem látja? A só csomagolása és a keverése két alapvetően különböző ipari tevékenység. De ők minden engedélyt tegnapra kaptak meg erre, mielőtt "visszatelepültek" volna. Értik? Mielőtt!

A káliumot műtrágya alapanyagként is használják - sajnos széles körben telehazudva a világot annak jótékony növényi hatásáról koholt aljasságával.
#16 | Tulok - 2011.04.04. 17:29:42
Áldás Myksa! Üdvözöllek minálunk! Salamon Berkowitz tevékenységét, hazudozásait, és sócsomagolási/keverési tömeggyilkosságra való törekvését jól ismerjük! Mária-Terézia idejében jöttek, osztrák katonák védelme alatt, most NATO és izraeli megszállás miatt tolhatják ide képüket, miután, ahogy európában máshol is, csalással, megtévesztéssel átvették az irányítást!
Salamon Berkowitznak a legrosszabbat kívánom, amit egy zsidónak kívánni lehet: Allah rángassa meg a szakálát (remélhetőleg Allah nem éri be ennyivel)!

A körlevelet én is megkaptam, és továbbítottam is! Korábban Siklósi Andrásnak is megküldtem a Lengyel Só Kft-s linket, ezért kért véleményt Tejfalussy Andrástól.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum