Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A cionista militarizmus titkos fegyverei
A cionista militarizmus titkos fegyvereiVálasztási csalások mindenütt. Az áldemokratikus nyugati rendszerek tolvajai, a média és a politikusvilág háttérirányítói, az ún. "pénzemberek", nehezen vagy könnyebben összelopott, rabolt vagyonuk révén arra törekednek, hogy a demokráciába beépített politikusaik, mint darázs a pókba beültetett petéi, lárváik és utána bábjaik lehessenek, illetve, hogy kikelhessenek. Az amerikai elcsalt elnökválasztás után itt a következő, a német elcsalt választás, de tolvajok, rablógyilkosok már nem elégednek meg a tömegektől elorzott, "átmenetileg bitorolt" javakkal. A bűnözők jó szokása szerint egymást is igyekeznek kirabolni. Ez tehát a válasz a "háttérhatalom" mibenlétére és milyenségére. Az évek óta tartó "boszorkányüldözés", az amerikai 2001-óta tartó terrorizmus elleni hadjáratot hirdető, "izomból működő USA rendőrállam" legnagyobb sikereit a Bush-korszak "terror elleni háborúiban" aratta, ami mára már a legtöbb esetben borzalmas visszaélésekre, bírósági eljárásokra, vásárolt vallomásokra, meghamisított bizonyítékokra, célzott egyének és csoportok likvidálására és a terrorizmus "anyagi támogatására" használnak fel.


"Mert ha szándékosan vétkezünk ... akkor nincs többé bűnökért való áldozat, hanem az ítéletnek valami rettenetes várása... Ez volt az, amit Belsazár, Babilon királya átélt, és ez lesz az, amit az utolsó ítéletben minden, Krisztus kegyelmét el nem fogadó ember át fog élni". Az izraelieket úgy látszik, nem nyűgözte le Hassan Rouhani, új iráni elnök, de ezzel a véleményükkel egyenlőre egyedül maradtak. Az Egyesült Államok és más nyugati országok szívesen hívják az új iráni elnököt az ENSZ-be. Pedig Ahmadinezsád után Rouhani is az állítja: "nukleáris vagy más tömegpusztító fegyvereknek nincs helye az iráni biztonsági és védelmi doktrínákban, és ellentmond az alapvető vallási és erkölcsi meggyőződésnek. A nemzeti érdekek megkövetelik tőlünk, hogy eloszlassuk a kételyeket Irán békés célú nukleáris programjáról", de megvédik magukat...
Saját véleményem szerint, Irán rendelkezik atomfegyverekkel, igaz még nem saját gyártásúakkal, de a Szovjetunió leamortizálása és Gorbacsov általi nyugati megbízásra történő szétrobbantása után, sok ezer atomtöltet került papíron megsemmisítésre, amelyek egyszerűen "gazdát cseréltek", ahogy az ősi szkíta régészeti kincsek, az Uruguay-i, vagy az Irak kirablásából származó leletek is. Sajnos a múlt emlékei, de atomtöltetek is, ugyanannál a "társulatnál" kötnek ki legtöbbször, és itt nem ártana kiemelni, hogy lopott történelemmel senki sem vált még naggyá, bármennyit is hazudozik róla, ahogy erőszakkal sem tudja elérni ezt!


Szép szó a "lenyűgözni". Általában arra használják, hogy az ámulatba esés egy fázisát írják le a szájtátás utáni eszmélés jellemzésére. A nyűg, az én olvasatomban az, amit magyarul jelent. Ezért estem inkább ámulatba (nem nyűgözött le), hogy az NSZK (BRD) válsztásainál is a magyarországi (de nem magyar) módszert alkalmazzák. Akik már korábban is olvasták írásaimat a Posta-oldalon, emlékezhetnek arra a 2008-2009-ben gyakran megírt figyelmeztetésemre, hogy a Magyarország 1949-óta elcsalt választásainak módszertanát ne vegye át a nyugat, főleg az 1989 után kifejlesztetteket. A Facebook-on figyelve a német méltatlankodást, joggal üthetett rést a választók bizalmán az SPD 92 kapott szavazata után a 241 feltüntetett szavazat Detmold községben, de a hamburgi hiányzó 100 ezer szavazat is a CDU-tól. A csalás módszertana hasonló mint itthon. A külföld "oktatásában jeleskedő politikusaink közkedveltsége" idegenben ezután érthető. A kérdés "sürgős tisztázását" sokan követelik, pedig náluk még be sem vezették a választási ívek megsemmisítését az "ellenőrizhetetlenség érdekében"...

Persze nincs kizárva, hogy a német választási csalások után érdeklődőkre is rásütik az "antiszemita bélyeget", bár az NSZK-ban is nagyítóval kell keresni szemita, vagyis sémi népcsoporthoz tartozó valóban fajzsidót, de Putyin is megkapta az "antiszemita minősítést", mert a moszkvai zsidó múzeumot meglátogatva, azt merte mondani, hogy az első szovjet kormány 80-85%-ban zsidókból állt. Habár lassan, de tudatosodik már az emberekben, hogy Európa és az USA, valamint Izrael megszálló zsidóinak döntő része fajilag nem, csak vallásilag zsidó, ami kizárja a velük szembeni "antiszemitizmust". Az antiszemitizmus vádjával fenyegetőzés még mindig "sikertermék" maradt "egyes körökben", annak ellenére, hogy saját Rockefeller Alapítványuk genetikai vizsgálata bizonyította be, hogy a fajzsidók (szefard, falasha stb.) és a kazár (askenázi -és keleti zsidók) között nincs, illetve az európai átlagnépesség genetikájára jellemzően 1% körüli a genetikai egyezés.
Link


Egyes klubokban háborús uszítóknak is ugyanez lehet a problémája, mivel Laurent Fabius, francia külügyminiszter és Hollande is tudatában van, hogy kiknek szolgál. "Tudatában vagyok azon szavak erejével, amit mondok. Mr. Bashar Al-Assad nem érdemli meg, hogy létezzen a Földön". A vállakozó kedvű háborús uszítók nem szólnak mást mint, hogy Oroszország és Kína adja fel fel vétójogát a Biztonsági Tanácsban, a Szíria elleni összeesküvésben, és az Egyesült Államok, Franciaország és Nagy-Britannia legyen a meghatározó a jövőben, a háborús bűncselekmények kiagyalásával és végrehajtásával kapcsolatban, valamint, hogy az ENSZ is helyezkedjen velük hasonló álláspontra. A kérdés azért is röhejes, mert pont a jelzett "triumvirátus", nevezetesen Franciaország (aki átadta az atom-titkot Izraelnek, Kennedy (ez miatti) meggyilkolása előtt), Nagy-Britannia és a City of London (a bankárkaszt tényleges központja), és az Egyesült Államok kormánya, akit már saját állampolgárai is a "Nagy Sátánként" emlegetnek, okozza a háborúkat egy egyszerű és könnyen értelmezhető "késztetés" alapján, aljas indokból és nyereségvágyból, nem is annyira "fondorlatos módon", de különös kegyetlenséggel, előre kitervelt, és előre megfontolt szándékkal.

Hogy miért teszik ezt, tudjuk. Ha nem folytatják, a pro-izraeli lobby és a márkás antiszemita média karrierje is elpusztul. Izrael, illetve a "támogatói", az amerikai közvélemény ellen is harcolni próbálnak, egyre kevesebb sikerrel. A Hoolyvood-i Izrael-barát filmek is kezdik felfedni a zsidónak nevezett, valójában Új-Kazár állam törekvéseit. Ez, összevetve a Bilderberg tagok kiszivárogtatási botrányaival, úgymint a LIBOR (Murdock), vagy a bróker-botrány, azt feltételezi, hogy Izraelnek befellegzett, ami nekünk, a németeknek és lengyeleknek, de minden zsidó-kormánnyal "felszerelt" államnak még több hátrányt, kifosztást, terhet és elnyomást jelent a "menekültek áradata" miatt. James Abourezk, az egykori Dél-Dakota-i szenátor azt vallotta: "Azt lehet mondani, személyes tapasztalat alapján, hogy legalábbis a kongresszust illetően, Izrael támogatása a politikai félelemre épül - a félelem a vereségtől - annak, aki nem teszi azt, amit Izrael akar tenni. Így azt lehet mondani, hogy igen kis hányadát képezik csak a kongresszusi tagoknak azok, akik legalábbis, amikor én itt szolgáltam - bármilyen vonzalmat tápláltak Izrael vagy az izraeli-lobby iránt. A megvetést elnémította a félelem.Túl sok ruhatári beszélgetésben hallottam, hogy a szenátus tagjai keserű hangon jegyezték meg, másként gondolkodnak arról a lobbyról, aki betolta őket a körbe, mint amit elvárnak tőlük. Privát hallható és érzékelhető az ellenszenv Izrael és a lobby taktikája ellen, de egyikük sem hajlandó kockáztatni a lobbyval való ellenségeskedést azáltal, hogy érzelmeiket nyilvánossságra hozzák."
Európában, és így nálunk sem más a helyzet...


A "nyomásgyakorlás" jól nyomonkövethető. Bizonyíték rá az amerikai és izraeli sajtó néhány, itt is megemlíthető "díszpéldányának" címolda. A Times of Israel (nem egészen anticionista rongy): "Izrael intelligenciáját tekintik központinak az amerikaiak Szíriával kapcsolatos tevékenységében", a Haaretz: "az AIPAC vörös kutya lobbistákkal gyakorol nyomást a szíriai cselekvés érdekében". A US News and World Report: "a pro-izraeli lobby szíriai vitát generál a Kongresszusban", a Bloomberg szerint: "Adelson New Obama szövetségesei, a szíriai zsidó csoportok visszaütnek". A legrosszabb ellenségei lesznek Obama szövetségesei konc fejében, feltéve, hogy azt teszik, amit a "zsidó csoportok" akarnak. A rabbik meg táncolnak (mint 2001.09.11-én, a WTC tornyainak összeomlásakor): a Times Izrael, "amerikai rabbik késztetik a kongresszust, Obama, vissza Szíriába". A New York Times magyarázata bizonyos logika szerint a nyomásgyakorlásról: "Az Adminisztráció tisztviselői szerint a befolyásos Izrael-barát lobby-csoport, az AIPAC, sürgeti a munkát a katonai akció megindítására az Assad-kormány ellen, attól tartva, hogy Szíria megmenekül a megtorlás alól a vegyi fegyverek használata után, és Irán felbátorodhat a jövőben, megtámadni Izraelt. Egy ... közigazgatási tisztviselő, aki, mint a többiek, megvitatná a Fehér Ház stratégiáját, az úgynevezett AIPAC, "a 800 kilós gorilla a szobában" kérdést, azt mondta, hogy szövetségeseiknek a kongresszusban azt kellett mondani: "Ha a Fehér Ház nem képes a katasztrofális piros vonal érvényesítésére a vegyi fegyverek használata ellen, bajban vagyunk".

Az amerikai sajtó jelentős része még azon vitatkozik, hogy Izrael milyen alapon szól bele az USA irányításába, de csak néhányan merik kimondani, hogy az USA egy óriásira nőtt, tetszőlegesen manipulálható bábállam. Viszont a manipulációt irányítók személyét illetően még mindig nem beszélnek a nyugati világ valódi urairól, akik nem Izraelben, és nem is Washingtonban tanyáznak. Az amerikai "honpolgári öntudatnak" jókora pofont jelenthet azonosulni a kiszolgáltatottsággal, a nyakukba ült cionista önkényuralom rémségeivel, terrorjával, bár eddig is nehezen volt érthető, hogy a vietnami majd afrikai, közel-keleti háborúk után mi az, amivel még meg lehet győzni az amerikai katonát, hogy ő hazáját védő katona és nem bérgyilkos, vagy enyhébb esetben rabló, útonálló, esetleg csak szimpla tolvaj. Ugyanezek vonatkoznak a nyugat másik két "bástyájára" is, Franciaországra és Nagy-Britanniára, de nem csak nyugaton használják fel az állampolgárokat népük és saját maguk ellen.

Az idő fogy, a háborút generáló világuralomra törő gépezet még működik, annak ellenére, hogy az emberek ébredeznek, de többségükben még nem ébredtek fel, esetleg az álomtól még bódultak. Amíg a többség alszik, Amerika új kiegészítéseket és új generációs nukleáris fegyvereket fejleszt speciális laboratóriumokban. Ezek a fejlesztések 1991. után kezdődtek. Többnyire olyan nukleáris fegyverekről van szó, amelyek kicsit, vagy egyáltalán nem okoznak robbanást. Lehetetlen megállapítani, hogy egy nagy robbanás egy nukleáris fegyvertől, vagy hagyományos fegyvertől származott. Néhány nukleáris fegyvernél, a "minimális a reziduális sugárzás" (minimális reziduális sugárzás = MMR) ismert, ami csak egy ionizáló sugárzás néhány száz méteren, és nem mutatható ki 72 óra után. Mégis más nukleáris fegyverek és vegyi fegyverek nélkül terjed a mérgező anyag mérföldeken keresztül, mint ahogy Irakban is. Ezekkel a fegyverekkel már felszerelték a Tomahawk rakétákat a Földközi-tengeren, és készen állnak a használatra Szíria ellen. Itt van az egyik oka annak, hogy Obama elnök és a külügyminisztere, Kerry hallgatag, mert megadta a támadási tervben a terjedelmet és időpontot. Ugyanebből az okból, azt is jelenti, hogy képesek lemondani a földi katonai beavatkozásról. Ehelyett nukleáris fegyverek bevetését tervezik. Fontos eleme a stratégiának, hogy "titkos nukleáris műveleteket" használjanak. Az meg magától értetődő, hogy olyan elutasító jelentések készüljenek, amelyek ellentmondanak a tényleges történéseknek és hivatalos mitológiát hozzanak létre, mint összeesküvés elméletet. A "szakértők" és "vezetők", mint Jonh Stewart, Wolf Blitzer vagy Rush Limbaugh játsszák a főszerepet. Több konformista média, olyan, mint a Fox News, Murdoch és a Wall Street Journal, talán a legrosszabbak, majd DailyBeast.com és a Newsweek az AIPAC propaganda lapjai és a megkent Jane Harmon.

A legutóbbi "eredményként" a Huffington Post lemeze, tele szex-szel és a "csillagokkal", elítélte az orosz videót a szíriai lázadók szarin-gáz támadásáról tegnap. Soha nem jelent meg egyetlen egy jelentést sem a nukleáris támadásról a nyugati sajtóban, és nem is fog, nem számít, hogy mennyi tudományos bizonyíték áll rendelkezésre. Független szakértőként Dr. Chris Busby professzor is megerősíti ezt. A szíriai lázadók filmje a mérges gáz támadásról kérkedik, a videót erről feltöltötték a YouTube-ra, de a videó gyakorlatilag láthatatlan. Az ellenőrzött hírek jelenetei, az USA-t arra késztette, hogy elképzelhetetlen fegyvereket használjon. Ilyen fegyvereket Irakban és Afganisztánban is gyakran alkalmaznak . Vannak jelentések a független nukleáris szakértőktől, akik nyilatkoztak arról, hogy az amerikai tengerészgyalogság laktanyáját Beirutban felrobbantották egy atombombával, egy másik az Oklahoma City elleni támadásról, és egy harmadik, amit a Bali bombázásnál alkalmaztak. Egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy atombombát használtak Damaszkuszban 2013. Május 4-én. A flash-videók az atombomba gombafelhőjéről futótűzként terjedt az interneten, és nem volt kísérlet a tagadására, miután a Veteranstodays.com feltette a Youtube-ra.

Sokan azt hiszik, hogy ott, ahol élnek, még nincs háború, esetleg nem is lesz, de a háború a XXI.-ik században már nem csak hagyományos eszközökkel folyik, és az ellenség maga az állampolgár. Magánszemélyek kerülnek a célkeresztbe, mert egyre több bizonyíték van, hogy "célok" vannak kitéve támadásoknak, köztük kitervelt fenyegetéseknek, szándékosan előidézett baleseteknek, gyilkosságoknak, és öngyilkosságra késztető támadások titkos technológiájának. Ezek az egyének testek, tárgyak, esetleg fenyegető veszélyt jelentenek a biztonságra, vagy "Oswald" típusok. Az USA-nak a parancsot végrehajtó terrorcselekményeket elkövetői, gyakran távirányíthatók, mint ahogy ez például az egyik a Charles Bronson filmben is látható, telefonon. Ft. Hood, Gabby Giffords, Sandy Hook és a haditengerészeti incidens csak néhány példa.


John Anthony Hill ellen vádat emeltek az Egyesült Királyságban, mert ő hozta le a háttérrel együtt a 7/7 terrortámadás anyagait, de a bírósági tárgyaláson felmentették, mert igazolni tudta, hogy a 7/7 terrorista támadás hamis zászló volt. Viszont az agy elleni támadási technikák alkalmazását sokan érzik. A legtöbb ember hallott már az MK Ultráról, vagy a "Men Who Stare at Goats" (Kecskebűvölők) filmről. Ez mix az "összeesküvés-elméletekből" és a dezinformálást szolgálja, hogy korlátozza a tudást, és elrejtse a közvéleményt befolyásoló több évtizedes programokat, amelyek költsége számtalan milliárdot emésztett fel. Mi lehet az ilyen programok célja?

Egy részleges lista szerint: "Idegi kommunikáció. Ez a képesség lehetővé teszi, hogy a csapatok sisakreceptorokon keresztül kommunikáljanak. Furán hangzik, de nem az. Ez a folyamatos milliárdos befeketetések révén létrejött DARPA-projekt (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) része, de soha sem volt mögötte olyan szándék, hogy arra használják amire eredetileg létrehozták. Ez egy tiszta agykontroll-projekt, "eredményeit" már láthatta az egész világ az Egyesült Államok "terrorista" lövöldözéseinél. Fontos része az "indukált pszichózis". Csak emlékezni kell az amerikai invázióra Panamában. Noriega elnököt a "rock" gyötörte, ami elképzelhetetlenül hangos volt, pedig nem járt koncertekre. Izraeli cégek ma már nyílvánosan kínálnak energiafegyver technológiákat, amelyek fizikai fájdalmat, pánikrohamokat, sőt, öngyilkosságot okoznak, és hamarosan az E-bay-en is megvásárolhatóvá válnak. Az Ericsson mobilkommunikációs használatra fejlesztett ki rendszereket, a súlyos pszichózis, paranoia, erőszakot kiváltó támadások ellen. A sokat emlegetett "Halál Sugár", a legfejlettebb titkos programok, amelyek képesek beültetni ötleteket, gondolatokat. Halált is okozhatnak az öngyilkosság gondolatának elültetésével, és néha együtt járhat az indukciós terrorista akciókkal. Cél, hogy az emberíség saját válságának színésze legyen. Legfontosabb, hogy mentásisan zavart vagy parazita partnert rendeljenek az egyén mellé, kihasználva gyengeségeit, mint a bűntudat, vagy túlzott kedvesség. A támadásokat gyakran kísérik rendszerint halálos kimenetelű betegségek, rákos megbetegedések, és aneurizma, gyilkos háziállatok vagy öngyilkossággal járó gyermek és unoka gyilkosságok. Csak az enyhébb hatások között szerepel a szorongás."


A kvantumfizika áttörése elképzelhetetlen lehetőségeket nyitott meg, hogy a hazugság messze túl tudjon mutatni minden telepatikus tapasztalaton, illetve tisztánlátáson. A fejlett energiakutatás, Tesla éter-megállapításai olyan, soha nyilvánosságra nem hozott energiatermelési lehetőségeket rejtenek, amelyek még az emberek sokasága számára ismeretlenek. Az ellopott technológiák a politikai vezetők számára lehetővé teszik, hogy képesek legyenek mindent megtenni anélkül, hogy valaha is hibáztatni lehessen őket ezért. E "szellemiség" áldozatok millióit eredményezi, akik Henry Kissinger szerint "csak haszontalan evők". A "Fekete technológia" elképzelése szerint az emberiség nem több, mint a szarvasmarha, és ez az értékrend szivárog ma Washingtonból. Meg kell kérdezni, hogy az emberiség miért süllyedt ilyen mélyre? Csak naivitás, ha azt gondoljuk, hogy a politikai és gazdasági elit része az emberiségnek...

/Tulok/

  Hozzászólások
#31 | piskota - 2013.10.06. 08:14:12
Seraf!
Spari minden gondja-baja visszavezethető a hatalmas testsúlyára! Az égvilágon minden!
Telekszomszédom egyébként egy-két évvel idősebb Sparinál.., tehát szó sincs sportszerű fogyózásról...
Spari kóros elhízása, véleményem szerint, orvosi segítséget igényel, s jól-teszi, ha helyt ad meglátásomnak...
Gyz
#32 | Hegel - 2013.10.06. 12:45:21
Fiuk ne felejtsétek el Spari asszem 65 éves és bizony magamról tudom 55-60 felé ahogy az izmok lazulnak valahogy súlyfelesleg keletkezik....aztán a nyugdijas már nem mozog annyit...

Elkellene hagynia a kenyeret a franc tudja mi van a kenyérben hizlal sőt főlfuj. Napi 3 zsemlénél többett nem és turót juh vagy tehén hozzá semmi kolbászt.
A sok élelmiszeradalék is főlfuj....Olvasom a füstöltárunál is szója....
Sok csalánteát tisztit kihajtja a májból a mérgeket.
Ugyanis a test ha nem tudja kivezetni mert annyi akkor zsirba temeti be.
A kövérség egyrészt méregtemető!

Eleinte nehéz megszabadulni tőlle de nem reménytelen.
Nálam még az ezüstnyaklánc is fekete lett mutatva mennyi méreg szabadult fel az izzadással is a börön keresztül....
Minden szinten mérgeznek az ételtől a levegőn át a vizig...tehát tenni kell valamelyest ellene! Azt nem mondom ne vegyünk levegőtGrin
#33 | Tulok - 2013.10.06. 13:40:25
Hegel! Az elhízás egyik oka a mozgáshiány, a másik a sok műkaja. Mivel a permetezések "eredményeként" mindenbe bekerülnek olyan vegyi-anyagok, amelyek hosszútávon felhalmozódnak a szervezetben és tartós egészségügyi problémákat okoznak, mindenki veszélyeztetett, minden élőlény, beleértve a "szegényebb segítőket", illetve az ebben a tevékenységben résztvevő bűntársakat is.
Az apósom 96 éves korában azért halt meg, mert penicillinkészítményekkel szétrombolták az elsődleges immunrendszerét, a bélflóráját. 85 éves koráig azt ette, amit megtermelt. Zsírt-zsírral, húst hússal, tojást, kenyeret, és minden olyat is, amit tiltanak, mellette dohányzott, és mértékkel, de ivott is. Természetesen saját borát, pálinkáját. Fejte a teheneit, magának nevelte a baromfit, hűtő nélkül, zsírban rakták el a kisütött húsokat, a padláson mindig volt 1-2 feldolgozott disznó, amiket saját maga termelte takarmánnyal etetett. Hajnaltól estig dolgozott, de biztosra veszem, hogy az utolsó tíz éve alatt több szenny került a szervezetébe, mint egész addigi életében, pedig huszárként végigharcolta a II. Vh.-t, és egész életében keményen dolgozott. Egy deka háj sem volt rajta, ahogy a 86 éves feleségén sem...
#34 | Hegel - 2013.10.06. 22:53:20
Drága Tulok mester elhiszem, vagy 3fő 95 év körüli rokonyt gondoztam a 80-90 években, és azidőtájt nem volt ennyi xarság a kajába.
És hiába piacon vásárolok mégis a nem magyar árura ugyan ugy ráirják hogy magyar!
Nyáron a dinyés rekesz mellett hasravágtam magam és látom án 1, görög görög dinnye a 2 olasz görögdinye....édes édes de éreztem amikor magyart vettem más az ize....Paradicsom szintúgy még az illata is egészen más!
Csakhát már tényleg válogatni kell. Sok embernek nincs lehetősége vagy ideje a pénzről ne is tegyünk emlitést.

Viszont Sparinak is, korunkban éhségérzetet veszünk észre közben tán szomjasak vagyunk...érdemes evés előtt egy 2dl vizet inni vagy 1.5...és azzal is kevesebb kaja fér be.
Nekem is egy 10 lekell adni...Ma kéne kötélen felmászni a Törökbálinti kilátó toronyra biza néznék csak a fejemből...FrownCoolA karom nem birná a feneségemet el.Grin
(52 évesen még ment mint a karikacsapás)
#35 | piskota - 2013.10.07. 08:40:24
"A cionista militarizmus titkos fegyverei" -és a nem-titkosak? Ami itt történik a szemünk előtt, a látóterünkben?
Valóságos merénylet a lakosság ellen az a készség, mellyel segítik az arra rászorulókat, hogy a digitális átállás ellenére is tovább tévézhessenek...
Ugyanilyen egészségromboló, drogfüggő hatást jelent az internet, emberek halnak bele, lehetetlenülnek el miatta...
Persze, tarts mértéket, mondják az alkoholistának...
Látni kell, hogy beteg, vesztésre ítélt a társadalom, ahol a fejétől büdösödik a hal...
Gyz
#36 | piskota - 2013.10.19. 10:33:25
Milliárdos műkincsvagyont ad vissza az állam

2013. október 19. szombat, 07:30
Kurír

A Szépművészeti Múzeum falán lóg a család egykori kedvenc festménye? Hamarosan mindenki visszakaphatja a saját tulajdonú műtárgyakat. Ehhez csak annyi kell, hogy az állam ne tudja kétséget kizáróan bizonyítani, hogy a műkincs az övé.

Visszaadja az állam a törvénytelenül lefoglalt műkincseket

Krisztus az olajfák hegyén, visszajár
A magyar múzeumok és közgyűjtemények hamarosan kötelesek lesznek visszaadni a műtárgyakat azok jogos tulajdonosának. Vagyis véget érhet az akár évtizedekre elhúzódó pereskedés egy-egy II. Világháború után "beszolgáltatott" festmény miatt. Az erről szóló törvényjavaslatot Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter terjesztette be.

Az új - sok már törvényt módosító - jogszabály szerint ha egy kicsit is kétséges, hogy egy műtárgy jogosan van az állam birtokában, vissza kell azt adni az érte jelentkező tulajdonosnak. Ha a jelentkező hagyatéki igazolást tud felmutatni a kulturális kincsre, szinte automatikusan, és illetékmentesen a tulajdonába kerülhet a családi ereklye. A szabály szerint ehhez az is elég, ha az államnak nincs kétséget kizáró bizonyítéka, hogy a műtárgy az övé.

A miniszteri javaslat emlékeztet rá, hogy II. világháború után hatalmas mennyiségű műkincs került az állam közgyűjteményekbe, sok esetben jogszerűtlenül. És ezeknél a műkincseknél a mai napig nem rendezett a dokumentáció, vagy az, hogy pontosan hogyan is lett állami az állami műtárgy vagyon. Az egykori tulajdonosok vagy örököseik sok esetben pereskedtek, azonban az állami szervezetek - írja a miniszteri előterjesztés - rosszul értelmezték a szakmai feladatukat, és gátolták a műtárgyak visszaadását.

A kormány már áprilisban bejelentette, hogy jegyzéket készítenek azokról a magyar múzeumokban található műtárgyakról, amelyeknél egyértelmű, hogy az állami tulajdon nem magyarázható, hogy azok visszakerülhessenek az eredeti tulajdonoshoz.

20 milliárdos per 33 festményért

Néhány éve amerikai bíróságon indítottak pert a magyar állam ellen Herczog Mór Lipót örökösei. Nem először, 2008-ban már elveszítettek egy hasonló pert, amely egykor a család tulajdonában lévő festményekért indult. A műtárgyak között van El Greco egyik leghíresebb műve, a Krisztus az olajfák hegyén, amely jelenleg is a Szépművészeti Múzemumban található. A 33 festmény összértéke, a kereset szerint meghaladja a 20 milliárd forintot.

A Herczog családnak 1944-ben a zsidóüldözések miatt kellett elmenekülnie Magyarországról. A birtokukban lévő mintegy 2500 műtárgy nagy részét a nácik és a vörös hadsereg vitte magával. De a rendszerváltás után egyértelművé vált, hogy a műtárgyak egy jelentős része itthon maradt, és a magyar állam foglalta le a háború után.

A család eredetileg több kép miatt perelt, de 14 festményről már eldőlt, hogy a magyar állam tulajdonában maradnak. 2011-ig a magyar állam a festmények megtartásáért 1 milliárd forintot költött az eljárásra.


A nácionista militarizmus anyagi bázisát fenn kell tartani! Az kizárt, hogy az állam hivatalból megvizsgálja, hogy a nácionista befektető, ki hivatásszerűen gyakorolja a zsarolás, az uzsorás tevékenységet, ugyan, hogyan tett szert méltatlan vagyonára, s nem csak tegnap, ma is!
Centenáriumi év következik, 100 éves évfordulója az Első Világháború kitörésének!
Sok, a lövészárkot elkerülő nácionista sokat nyert rajta, vérszívó parazitaként!
Esetenként kötél helyett még királyi-császári elismerésben is részesítették méltatlanul, felfordult világunkban.., a nácionizmus diadalát hirdetve!
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum