NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...
A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...A brut√°lis terrorizmus ellen k√ľzd√Ķ Assad-rezsimet v√°ratlan fordulat √©rte, amikor Homs v√°rosban az √ļgynevezett nemzeti v√©delmi er√Ķk egyik √°ga, Assad Shabeeha elpusztult. A robban√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a sz√≠riai hadsereg Qasyoon hegyi er√Ķd√≠tm√©ny√©t √©rt t√°mad√°shoz. Els√Ķk√©nt azt jelentett√©k, hogy a t√°mad√°s a l√Ķszerrakt√°rat c√©lozta meg, de a Homs-i √©s Qasyoon elleni t√°mad√°sok ugyanazokat a tulajdons√°gokat mutatt√°k. Greg Thielman fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķ nyilatkozata szerint, "az t√©ny, hogy amit l√°ttunk mindk√©t esetben, egy taktikai nukle√°ris csap√°s volt". A taktikai nukle√°ris fegyverek kisebb hat√°s√ļak, mint egy atombomba, de a nukle√°ris holokauszt m√°r √≠gy is elkezd√Ķd√∂tt. A t√°mad√≥ mindk√©t esetben Izrael, az egyetlen orsz√°g amely b√ľntetlen√ľl √©s f√©lelem n√©lk√ľl k√©pes telep√≠teni √©s haszn√°lni ilyen t√≠pus√ļ fegyvereket, mivel az √°lzsid√≥ terror-√°llam azt hirdeti, hogy r√° semmilyen nemzetk√∂zi korl√°toz√°s, egyezm√©ny nem vonatkozik.


Izrael nem tudja hagyom√°nyos er√Ķkkel megt√∂rni a harci kedvet, ez√©rt megpr√≥b√°lja elpuszt√≠tani a harci k√©pess√©g felmorzsol√°s√°val, a sokk √©s f√©lelem fenntart√°sa mellett, nukle√°ris, vegyi √©s biol√≥giai fegyverek bevet√©s√©vel a sz√≠riai korm√°nyer√Ķk ellen√°ll√°s√°t. Egym√°st√≥l f√ľggetlen fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķk v√©lem√©nye azt jelzi, hogy Sz√≠ri√°t az elm√ļlt napokban legal√°bb n√©gy taktikai nukle√°ris fegyverekkel elk√∂vetett t√°mad√°s √©rte. Ezen k√≠v√ľl a sz√≠riai hadsereg s√ļlyos vesztes√©geket szenvedett a szarin-g√°z t√°mad√°sokt√≥l.

Nem csak ezek a t√°mad√°sok tasz√≠tj√°k a vil√°got a h√°bor√ļ sz√©l√©re, de egybeesik Amerika lakoss√°g√°nak bels√Ķ fenyegetetts√©g√©vel a Pentagon, a DHS, az AIPAC, a drogkartellek, √©s a legfontosabb sz√©ls√Ķs√©ges vezet√Ķi csoportok, a GOP √©s Tea Party frakci√≥ r√©sz√©r√Ķl, az amerikai lakoss√°g elleni agresszi√≥val. Nincs "al-Kaida fenyeget√©s", az eg√©sz csak megt√©veszt√©s, egy "takar√≥", ami lehet√Ķv√© tette, hogy Obama bevezesse a puccs elleni sz√ľks√©ges v√©delmi int√©zked√©seket.

A sz√≠riai vegyifegyver alkalmaz√°sok gr√ļziai sz√°ll√≠t√°sra vezethet√Ķk vissza, √©s az izraeli vezet√©s√Ľ al-Kaida er√Ķket a t√∂r√∂k hadsereg t√°mogatja bel√ľlr√Ķl. V√°ls√°g fenyeget. A m√ļlt h√©ten az IDF, a katonai h√≠rszerz√©s, √©s amerikai t√°rsaik arr√≥l sz√°moltak be, hogy Oroszorsz√°g nyolc nukle√°ris fegyvert sz√°ll√≠tott Sz√≠ri√°ba, mint elrettent√Ķ er√Ķt a tov√°bbi izraeli t√∂megpuszt√≠t√≥ t√°mad√°sok megel√Ķz√©s√©re. Az USA kapcsolata Oroszorsz√°ggal a hivatalos diplom√°ciai csatorn√°kon ugyan folyamatos, de amikor megk√©rdezt√©k Oroszorsz√°got, tagadt√°k a nukle√°ris fegyverek sz√°ll√≠t√°s√°t Sz√≠ri√°ba, de jelezt√©k, hogy "speci√°lis fegyvereket" alkalmaznak a haditenger√©szeti √©s l√©gier√Ķn√©l "l√©tfontoss√°g√ļ √©rdekeik" v√©delm√©ben.

Izrael Szaud-Ar√°bi√°t arra k√©rte, hogy hagyja el az 1000 milli√°rd doll√°r megfizet√©s√©t Oroszorsz√°gnak, √©s ink√°bb Ir√°n elszigetel√©s√©n dolgozzon. Kicsit fur√°nak t√Ľnhet, hogy Oroszorsz√°got meg kell fizetni, de 2010-ben Izrael a robotrep√ľl√Ķg√©p gy√°rt√°s technol√≥gi√°j√°t √©s gy√°rt√≥ sorok √©p√≠t√©s√©t v√°llalta, hogy Oroszorsz√°g ne sz√≥ljon bele az eur√≥pai ir√°ny√≠t√°s √°tv√©teli k√≠s√©rlet√©be, amit 15 eur√≥pai tag√°llam l√©gi hadgyakorlata k√∂vetett. Most a Biztons√°gi Tan√°cs hat√°rozata szerint kellett volna elrendelni Sz√≠ria felett rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°t, √©s Izrael √©s Szaud-Ar√°bia biztos√≠t√©kot kapott volna, hogy K√≠na nem √©l v√©t√≥jog√°val, ha Oroszorsz√°g t√°mogatja az int√©zked√©st. Ugyan a Kreml-b√Ķl nem sziv√°rgott ki inform√°ci√≥, de Putyin d√∂nt√©se lesz a m√©rt√©kad√≥ .Megeml√≠teni az√©rt musz√°j, mert a vil√°g legt√∂bb √°llam√°nak sorsa diplom√°ciai egyezked√©sek sor√°n d√Ķl el.

Martin Dempsey t√°bornok, az egyes√ľlt hader√Ķ vez√©rkai f√Ķn√∂k√©nek izraeli l√°togat√°sa egy j√≥zan hang √©s egy er√Ķfesz√≠t√©s arra n√©zve, hogy megakad√°lyozza a nukle√°ris konfliktust, ami feltart√≥ztathatalanul elnyeli a bolyg√≥t. Obama lemondta a tervezett tal√°lkoz√≥t Putyinnal. A l√°tsz√≥lagos indok Snowden politikai mened√©kjoga, de val√≥j√°ban Obama az√©rt nem hagyja el a f√Ķv√°rost, mert bels√Ķ fenyeget√©sk√©nt katonai puccs vesz√©lyezteti. Ezt az AIPAC √©s az izraeli lobby r√©sz√©r√Ķl McCain √©s Graham "hal√°szati" exped√≠ci√≥i is f√©mjelzik. Egyiptomban McCain durva √©s meggondolatlan megjegyz√©sek tett, k√∂zvetlen√ľl ellentmondva nemcsak az √°llamtitk√°r Kerrynek de az egyiptomi korm√°ny el√Ķtt is, amely al√°√°shatja McCain befoly√°s√°t, √©s sz√©ls√Ķs√©ges elemekkel tervezi, hogy megd√∂nts√©k az amerikai korm√°nyt.

A napokban egy aut√≥ba rejtett bomba meg√∂lt 18 szem√©lyt Damaszkusz k√ľlter√ľlet√©n. Al Nusra, az al-Kaida le√°nyv√°llalata megpr√≥b√°lja megbuktatni a korm√°nyt Irakban √©s Sz√≠ria j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl. A h√≠rszerz√©si becsl√©sek m√°ra egy√©rtelm√Ľen elismerik, hogy az Al Nusra egyre ink√°bb izraeli ellen√Ķrz√©s alatt √°ll, k√ľl√∂n√∂sen miut√°n rohamos belharc alakult ki a sz√≠r korm√°ny frakci√≥i k√∂z√∂tt. Az Oroszorsz√°g elleni besz√©d, hivatkozva a k√ľlf√∂ldi √°llamok √°ltal t√°mogatott fegyveresekre, megpr√≥b√°lja fel√©getni Sz√≠ri√°t, hogy a sz√≠riai n√©pet a "rendszerv√°lt√°s" fel√© terelje.


Amit Oroszorsz√°g nem tett, nem besz√©l a sokkal komolyabb t√°mad√°sokr√≥l Sz√≠ria ellen, az izraeli taktikai nukle√°ris fegyverek haszn√°lat√°r√≥l. Egyes elemz√Ķk √ļgy v√©lik, hogy fel√ľlr√Ķl, a Golan-fenns√≠k vagy Libanon fel√Ķl, vagy bel√ľlr√Ķl, esetleg T√∂r√∂korsz√°gb√≥l vagy tengeralattj√°r√≥kr√≥l Sz√≠ria partjain indul el az offenz√≠va. Oroszorsz√°g hi√°nya val√≥s√°g alap√ļ politika, √©s k√∂zvetlen√ľl felel√Ķsek a jelenlegi sz√≠riai helyzet√©rt, ami utat enged az izraeli arroganci√°nak. Izrael k√©ts√©gbeesett, nyom√°s alatt tartja az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy dolgozzon ki egy b√©ketervet a palesztinokkal, akik most meg√©rezt√©k a "v√©r szag√°t", √©s nem hajland√≥k rendezni a sok√©ves konfliktust egy mosollyal vagy egy k√©zfog√°ssal √©s k√©ssel gondolnak t√°rgyal√≥partnereik tork√°ra. Az izraeli nukle√°ris fegyverek ellen Sz√≠ria bemutat√≥ tart a hatalomb√≥l, ami m√°r nem a gyenges√©g jele, hanem Izrael √∂sszeoml√°s√°√©, √©s Izrael "feled√©sbe mer√ľl√©s√©n", m√©g a heti holokauszt kez√©t t√∂rdel√Ķ maratoni megeml√©kez√©sei is √©szrev√©tlen√ľl fognak eltelni, √©s nem tudnak seg√≠teni, ahogy az eg√©sz √∂tlet m√∂g√∂tti √°ldozatt√° hiszteriz√°lt izraeli t√°rsadalmi szerkezet sem.

Mindezeknek nyom√≥s oka van. Izrael, a folyamatosan v√°ltoz√≥ forgat√≥k√∂nyv szerint mindig pr√≥b√°l "m√°rk√°s gonosztev√Ķk√©nt" fell√©pni, de m√°r nem tud sikerrel elj√°rni Ir√°nnal szemben. Ir√°n √ļj n√©pi korm√°nyt √©p√≠tett ki a progressz√≠v nyugati m√©rc√©vel m√©rve is, ami a f√©lelem √°rus√≠t√≥inak, a Netanjahu √©s Likudista fanatikusoknak kev√©s hiteless√©get biztos√≠t. A h√°tt√©rben k√©nyelmetlen t√©nyek sorakoznak. M√°jus elej√©n, Izrael elvesztette egy Dolphin tengeralattj√°r√≥j√°t egy orosz be√©p√≠tett vez√©rl√Ķrendszerrel rendelkez√Ķ √∂nir√°ny√≠t√≥ torped√≥ miatt, amit egy sz√≠riai helikopter k√ľld√∂tt r√° a sz√≠riai partokn√°l. K√∂r√ľlbel√ľl 48 √≥r√°val k√©s√Ķbb, Izrael t√°mad√°st int√©zett a sz√≠riai parancsnoki k√∂zpont ellen taktikai nukle√°ris fegyverrel. A k√©sz√ľlt vide√≥kat megvizsg√°lt√°k nukle√°ris fegyverek szak√©rt√Ķi is, akik egy√©rtelm√Ľs√≠tett√©k, hogy ez egy nukle√°ris fegyver volt.

Az√≥ta Izrael elvesztette egyik F16-√°t k√©t f√Ķ leg√©nys√©ggel, mert m√Ľk√∂dik az S-300-as l√©gv√©delmi rendszer. A forr√°sok azt mutatj√°k, hogy az USA-ban, miel√Ķtt Bush szolg√°lati jogviszonya megsz√Ľnt volna, beny√ļjtotta, a leg√ļjabb v√°ltozatait a Generation III √©s IV taktikai nukle√°ris fegyvereknek. Az "eredm√©nyek" olyan alacsonyak, mint 10 tonna TNT robban√≥ereje, visszamarad√≥ sug√°rz√°s n√©lk√ľl. Ez lehet√Ķv√© tette, hogy Izrael megt√°madja Sz√≠ria "puha c√©ljait". A terepet k√∂vet√Ķ rak√©t√°k elker√ľlhetik az S-300 radarokat. Izrael alkalmazza a "teljes r√©szrehajl√≥ b√≠r√≥s√°g sajt√≥t". Minden rendelkez√©sre √°ll√≥ intelligens eszk√∂zt, hogy legy√Ķzze a S-300 rendszer mobil radarjait. Alapj√°ban v√©ve azonban nagyon korl√°tozott √©s meglep√Ķen alacsony a teljes√≠tm√©ny. Izrael csak az √ļjdons√ľlt mini-fejekkel felszerelt Szarin-g√°z -√©s meg nem er√Ķs√≠tett forr√°sok szerinti bio-toxin-ostorokkal tudott kirukkolni.


Hivatalos forr√°sok egyet√©rtettek, √©s egy interj√ļban Jim Hanke ezredes, egykori izraeli honv√©delmi attas√© szerint is meger√Ķs√≠t√©st nyert, hogy Izrael r√©g√≥ta felk√©sz√ľlt az ilyen t√°mad√°sokra Sz√≠ri√°val szemben. M√©g azon pontok gondos felt√©rk√©pez√©s√©re is, amelyek t√∂r√©svonalakat k√©peznek Izraelbe vezetve. A nukle√°ris fegyver ugyan massz√≠v penetrator/bunker-rombol√≥, de ami hatalmas f√∂ldreng√©seket okozhat eg√©sz Izraelben. A Snow-f√©le forr√°s rendk√≠v√ľl hiteles √©s j√≥l jelezte, hogy Izrael k√©szen √°ll arra, hogy mozg√≥s√≠tsa az arzen√°lj√°t, ak√°r az √∂t megatonn√°s termonukle√°ris fegyvereit is Sz√≠ria v√°rosai ellen. Izrael √ļgy v√©li, hogy imm√ļnisak a megtorl√°sra. E c√©l √©rdek√©ben a Izrael utas√≠totta Indi√°t, hogy kezdje meg az √∂sszecsap√°sokat a pakiszt√°ni hat√°r ment√©n, √©s hogy a nukle√°ris er√Ķk jelentik a nagy figyelmeztet√©st. Pakiszt√°n tal√°lkozhat egy izraeli els√∂pr√Ķ nukle√°ris t√°mad√°ssal. Ez India feladata, ami megk√∂ti Pakiszt√°n kez√©t.

Minden alap szab√°lyozott. Az Egyes√ľlt √Āllamokat puccs fenyegeti. Az EU p√©nz√ľgyileg megsemmis√ľlt, Oroszorsz√°ggal szemben bizonytalan az Egyes√ľlt √Āllamok, √©s az es√©ly egy hatalmas p√©nz√ľgyi nyerem√©nyre eleny√©sz√Ķ. Az emberek hallottak m√°r a j√°t√©kelm√©leti hadvisel√©sr√Ķl, de kevesen ismerik a val√≥s kock√°zatokat...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Seraf - 2013.08.28. 19:39:02
2013. 08. 27 : "A k√∂vetkez√Ķ 48 √≥r√°n bel√ľl kit√∂rhet a h√°bor√ļ" - '48 √≥r√°n bel√ľl elindulhat a Sz√≠ria elleni t√°mad√°s, mely d√∂nt√Ķ fontoss√°g√ļ lesz a vil√°g √©s K√∂z√©p-Kelet modern kori t√∂r -
ténelmében' http://vilaghelyz...orhet.html 2013. 08. 28 : "Már holnap elkezdhetik Szíria bombázását" - 'Szíria megszállása olyan komoly fordulatokat hozhat a világpolitikában, a -
mely teljes mértékben feje tetejére állíthatja az eddigi állapotokat .... A gazdaság és a
társadalmak jelenlegi állapota szerint a Nyugat teljes összeomlásával folytatódna ez a
folyamat, √©s milli√≥k √©let√©t k√∂vetel√Ķ polg√°rh√°bor√ļk t√∂rn√©nek ki. Ez egy p√°r √©ves id√Ķszak
lenne, jelent√Ķs mennyis√©g√Ľ halottal' http://www.hidfo....bombazasat
#42 | Seraf - 2013.08.29. 02:15:07
2013. 08. 27 : "K√ľsz√∂b√∂n √°ll az amerikai katonai beavatkoz√°s ?" - 'A nyugati hatalmak arr√≥l
t√°j√©koztatt√°k a sz√≠riai ellenz√©ket egy h√©tf√Ķi isztanbuli titkos tan√°cskoz√°son, hogy napokon
bel√ľl katonai akci√≥t ind√≠tanak Bass√°r el-Aszad eln√∂k er√Ķi ellen .... Ir√°n kedden arra is figyel -
meztetett, hogy a Szíria elleni katonai beavatkozás nyomán kibontakozó konfliktus lángba
borítaná az egész térséget' http://www.metrop...eavatkozas 2013. 08. 28 : "A szíriai ellen -
z√©k c√©ljait szolg√°lta a vegyifegyver-t√°mad√°s" - 'A vil√°gnak t√ľrelemmel meg kellene v√°rnia
az ENSZ ellen√Ķr√∂k √°ltal v√©gzett vizsg√°lat v√©geredm√©ny√©t' http://mno.hu/kul...as-1180831 2013. 08. 28 : "A sz√≠riai hat√≥s√°gok bizony√≠t√©kokat szolg√°ltattak arr√≥l, hogy nincs k√∂z√ľk a
vegyi t√°mad√°shoz" http://hungarian....tamadashoz 2013. 08. 28 : "Cs√ľt√∂rt√∂k √©jjel indulhat
meg a h√°bor√ļ, amib√Ķl region√°lis k√°osz √©s vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tt b√°rmi lehets√©ges" - 'Nagy-Bri -
tannia parlamentje elfogadta a támadás megindítását' http://nyisdkiasz...aboru.html 2013.
08.28 : "Egyre t√∂bben a sz√≠riai akci√≥ mellett" - ' Ban Ki Mun ENSZ-f√Ķtitk√°r bejelentette, az
ellen√Ķr√∂knek m√©g n√©gy napra van sz√ľks√©g√ľk a helysz√≠ni mintav√©telhez ... Az Egyes√ľlt √Ālla -
mok mellett a beavatkoz√°s k√©t legf√Ķbb t√°mogat√≥ja Nagy-Britannia s Franciaorsz√°g ... Sz√≥ -
ban N√©metorsz√°g is t√°mogatja az akci√≥t, de az egyel√Ķre val√≥sz√≠n√Ľtlen, hogy Berlin tev√©ke -
nyen is r√©szt vegyen a beavatkoz√°sban ... A beavatkoz√°s h√°rom f√Ķ ellenz√Ķje Oroszorsz√°g,
K√≠na √©s Ir√°n. Moszkva √©s Teher√°n az Aszad-rezsim legf√Ķbb t√°mogat√≥inak sz√°m√≠tanak ... A sz√≠riai rezsim ellen v√°rhat√≥ katonai csap√°st√≥l tartva sok ezer sz√≠riai hagyta el az otthon√°t.
Egy libanoni hat√°r√Ķr szerdai k√∂zl√©se szerint huszonn√©gy √≥ra leforg√°sa alatt mintegy 10 ez -
ren menek√ľltek Libanonba ... Ellenz√©ki forr√°sok szerint a rezsimhez h√Ľ csal√°dok a f√Ķv√°ros -
ban kerestek menedéket' http://www.hirado...__Ban.aspx
#43 | Renegat - 2013.08.29. 03:02:38
A K√∂zel-keleti h√°bor√ļk k√∂zvetlen kiv√°lt√≥ okai a nyugati politikai gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi elit r√©sz√©r√Ķl a k√∂vetkez√Ķk. Egyszer√Ľen sz√≥lva energiakincsek√©rt mennek rabolni, √∂lni, h√°bor√ļzni. Olaj√©rt, g√°z√©rt. Nem tudnak elszakadni a Petrodoll√°rt√≥l.

A z√∂ldhas√ļ doll√°rb√≥l m√°r nincs elegend√Ķ fedezet -t√∂bbet nem mernek nyomtatni- √©s m√°r nem "szalonk√©pes" fizet√Ķeszk√∂z, azaz hovatov√°bb nem elfogadhat√≥ pap√≠r fecniv√© kezd v√°lni, ez√©rt √ļgy d√∂nt√∂ttek, megszerzik h√°bor√ļval, h√≥d√≠t√°ssal ingyen, ker√ľl amibe ker√ľl. P√©nzben nem kifejezhet√Ķ emberi √©letek t√≠z-sz√°z ezreibe ker√ľl(t), de √Ķk nem ismerik az emberi √©let p√©nzben ki nem fejezhet√Ķ konverzi√≥j√°t, ez√©rt nem is foglalkoznak a k√©rd√©ssel. √ćgy m√©g t√∂bbe fog nekik ker√ľlni k√©s√Ķbb, de ezt √Ķk m√©g nem tudj√°k.

-L√≠bi√°ban az olaj kellett nekik, h√°l√°b√≥l t√∂nkrev√°gt√°k az orsz√°got, de hivatalosan a gonosz Kadhafi elt√°vol√≠t√°s√°val sikeresen export√°lt√°k a val√≥di amerikai t√≠pus√ļ demokr√°ci√°t azaz dekadenci√°t. Az√≥ta sem tudnak vele mit kezdeni. Lindsey Graham amerikai szen√°tor szerint sz√°mukra teljesen mag√°t√≥l √©rthet√Ķ m√≥don az olaj√©rt rohant√°k le, fosztott√°k ki L√≠bi√°t, mivel olajk√©szlete az 5. legnagyobb a vil√°gon. Evidens magyar√°zat egy politikai sz√©lh√°mos r√©sz√©r√Ķl. Ugyanez vonatkozik az √°ltaluk m√Ľvelt √©s gondosan begyakorolt rutinm√Ľvelett√© fejlesztett szabadrabl√°sra Irak eset√©ben. A rabl√≥ is az√©rt j√°r a bankba rabolni, mert ott tartj√°k a p√©nzt.

-Sz√≠ri√°ban a f√∂ld egyik legnagyobb g√°zk√©szlet√©t rejti a F√∂ldk√∂zi-tenger Sz√≠ri√°hoz k√∂zel es√Ķ r√©sze. Most erre is szemet vetettek a szemetek. Fant√°zi√°tlan m√≥don ugyan azt a forgat√≥k√∂nyvet k√≠v√°nj√°k lej√°tszani, mint Irak √©s L√≠bia eset√©ben. √ögy gondolt√°k, ha bev√°lt a kor√°bbi k√©t esetben a j√≥l bev√°lt m√≥dszer, akkor csak meg kell ism√©telni ugyanazt harmadszorra is.
Meglehet√Ķsen primit√≠v gondolkod√°sm√≥dra vall ez a m√Ľvelt nyugati szellemi sz√ľlem√©ny, ami szeg√©ny kors√≥sl√°ny eset√©t juttatja eszembe, aki addig j√°rt a kors√≥j√°val a k√ļtra, m√≠g egyszer szerencs√©tlen√ľl nem j√°rt a kors√≥j√°val √©s elvesz√≠tette sz√Ľzess√©g√©t. Komolyra ford√≠tva a sz√≥t USRAEL ebben a kalandj√°ban nagyon megr√°zhatja a pofonf√°t. √Čppen ideje lenne a kij√≥zan√≠t√°s erej√©vel hat√≥ s√ļlyos katonai veres√©g√ľk, mert a sz√≥b√≥l nem, csak az er√Ķb√Ķl √©rtenek. Arroganci√°juk, g√°tl√°stalans√°guk, k√©pmutat√°suk hat√°rtalan. R√°juk sem a nemzetk√∂zi jog, sem az ENSZ nemzetk√∂zi egyezm√©nyei, szab√°lyai nem vonatkoznak, teljesen √∂nt√∂rv√©ny√Ľ m√≥don gyilkolnak le, fosztanak ki, ig√°znak le orsz√°gokat a f√∂ld b√°rmely pontj√°n, ha √©rdekeik √ļgy k√≠v√°nj√°k. Ez tarhatatlan √°llapot, ezt az √°mokfut√°st valakiknek meg kell √°ll√≠tani, miel√Ķtt kiprovok√°lhatn√°k a III. vil√°gh√°bor√ļt. Sz√≠ria elleni √∂nk√©nyes katonai intervenci√≥ nemzetk√∂zi jogba √ľtk√∂z√Ķ k√∂z√∂ns√©ges b√Ľncselekm√©nynek min√Ķs√≠thet√Ķ, mely mag√°ban hordozza az ENSZ felboml√°s√°nak lehet√Ķs√©g√©t is. Van egy r√©gi mond√°s: -√ďvakodj a t√ľrelmes ember haragj√°t√≥l!

Kapcsolódó link: http://www.whatdo...ex1699.htm
#44 | Renegat - 2013.08.29. 18:05:25
Eddig a sz√≠riai hadsereg 8000 katon√°ja √©s 13 pil√≥t√°ja √≠rt al√° nyilatkozatot √∂ngyilkos m√°rt√≠r kamikaze akci√≥k v√©grehajt√°s√°ra az inv√°zi√≥s amerikai-brit-francia NATO er√Ķk elleni harcban.√ēk tudj√°k milyen √ľgy√©rt harcolnak. A NATO zsoldos katon√°i csak parancsot teljes√≠tenek. Nagy erk√∂lcsi k√ľl√∂nbs√©g a k√©t hadsereg katon√°i k√∂z√∂tt a harci mor√°l √©s elsz√°nts√°g tekintet√©ben.4000 civil √∂nk√©ntes jelentkezett a h√°torsz√°g rendj√©nek biztos√≠t√°s√°ra, hogy a sz√≠riai hadsereg csak az amerikaiak elleni harcra √∂sszpontos√≠thassanak, akiket gyors√≠tott kik√©pz√©sben r√©szes√≠tenek √©s fegyverrel l√°tnak el.


http://www.thegua...west-assad

http://www.prison...yprus.html
#45 | piskota - 2013.08.29. 23:43:20
Nagy sz√ľks√©g lehet r√°juk, ha egy√°ltal√°n a sz√≠r katonai er√Ķk k√©pesek lesznek v√°laszcsap√°sra...
El√Ķzetesen a terrorista gengszterek, a profi prib√©kek technikai f√∂l√©ny√©t l√°tom re√°lisnak...
Gyz
#46 | Seraf - 2013.08.30. 17:27:21
2013. 08. 29 : "Amerikai terroristák a vegyi támadás mögött ? - Zajlik az evakuálás, felso -
rakoztak a hadihaj√≥k √©s menek√ľlnek a civilek" http://vilaghelyz...madas.html 2013. 08.30 :
"Elk√©pzelhet√Ķ, hogy Moszkv√°val szemben nem kock√°ztat nagy Britannia ?" - 'Oroszorsz√°g
m√©gsem marad t√©tlen √©s eld√∂nt√∂tt√©k a t√°mad√°s ut√°ni v√°laszcsap√°s t√©ny√©t .... Val√≥sz√≠n√Ľ -
leg t√©nyleg vannak bizony√≠t√©kok, amelyek meger√Ķs√≠tik, hogy az USA-nak is k√∂ze van a ve -
gyi t√°mad√°shoz' http://vilaghelyz...emben.html
#47 | Renegat - 2013.08.30. 23:55:13
Washinton el√Ķre eltervezett hazugs√°gra √©p√≠tette Sz√≠ri√°val szembeni v√°djait a vegyifegyver haszn√°lat√°val kapcsolatban. √ē volt a felbujt√≥ √©s a szponzor, melyet kap√°sb√≥l Sz√≠ri√°ra kentek. √ćgy m√°r k√©szen is √°llt a hazug indok a katonai intervenci√≥ra. Ebben m√°r nagy gyakorlatuk van, de mint mindig, most is leleplez√Ķdtek.


http://www.flagma...p_toroltek

http://web.archiv...-in-syria/

https://kuruc.inf...382802.jpg
#48 | Seraf - 2013.08.31. 22:36:31
2013.08.30 : "El a kezekkel Sz√≠ri√°t√≥l !" - 'Egyetlen magyar katon√°t se a h√°bor√ļba! Magyar -
orsz√°g semmilyen form√°ba se vegyen r√©szt a h√°bor√ļban!' http://www.nemzet...ikk=2#cikk
2013. 08. 30 : "Sz√≠r-H√≠rek !" - 'Az Egyes√ľlt √Āllamok t√°mogatta, hogy vegyi fegyvert vesse -
nek be Szíriában, majd Aszad rezsimjére fogják .... A Damaszkusz környéki Keleti Gutában
a szemtan√ļk √©s k√°rosultak vallom√°sai teljes nyilv√°nval√≥s√°ggal arra utalnak, hogy a szarin
idegmérget az ellenzék fegyveresei alkalmazták .... Barack Obama amerikai elnök nem mér -
legeli a katonai beavatkoz√°s lehet√Ķs√©g√©t Sz√≠ri√°ban' http://www.nemzet...ikk=1#cikk
#49 | Seraf - 2013.09.01. 18:47:12
2013. 09.01 : " Obama arra kérte a Kongresszust, hogy hagyják jóvá a katonai akciót Szí -
ri√°ban" http://hungarian....-Sz-riaban 2013. 09. 01 : " Obama elk√ľldte javaslat√°t a kong -
resszusnak " - ' Barack Obama amerikai elnök katonai akcióra vonatkozó javaslata már a
kongresszusn√°l van ... Franciaorsz√°gban is egyre hangosabban parlamenti szavaz√°st szor -
galmaz az ellenzék ' http://index.hu/k...goldas_van 2013. 09. 01 : "Izrael és a szíriai ellen -
zék is csalódott Obama lépése miatt" - 'Az elnök maga jelentette be szombaton, hogy az
elvi döntést már meghozta a Szíria elleni katonai fellépés elindításáról, de ennek végrehaj -
tásához kéri a kongresszus felhatalmazását' http://mno.hu/kul...ni-1181582 2013. 09. 01 : "Nagyon viszket az amcsi tenyér" http://alfahir.hu...csi_tenyer
#50 | Seraf - 2013.09.02. 14:57:55
2013. 08.31 : "Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere - Úton
a 3. vil√°gh√°bor√ļ fel√©" http://vilaghelyz...kozel.html 2013. 08. 31 : " Obama bejelentette a t√°mad√°st ! A borotva√©l, amin t√°ncolt a vil√°g " http://vilaghelyz...tvael.html 2013. 09. 01 :
" Sz√≠ria - Nyolc nap m√ļlva t√°madhat az Egyes√ľlt √Āllamok " http://aranykorha...at-az.html 2013. 09. 01 : "Washington tr√ľkk - Had√ľzenet m√°r megvolt ... Most v√°rjuk az elker√ľlhetet -
len k√∂zel-kelti h√°bor√ļt" http://aranykorha...t-mar.html 2013. 09. 01 : "Az Egyes√ľlt √Āllamok
bizony√≠t√©kot kapott a szarin sz√≠riai haszn√°lat√°r√≥l" - 'A titk√°r ezen k√≠v√ľl kifejezte meggy√Ķz√Ķ -
dését arról, hogy az amerikai Kongresszus jóváhagyja Barack Obama elnök kérését a szíriai
konfliktusba való katonai bevatkozásról' http://hungarian....znalatarol 2013. 09. 01 : "Az i -
r√°ni fiatalok k√©sz√ľlnek a sz√≠riai dzsih√°dra" http://hungarian....-dzsihadra 2013. 09. 02 : "Az
izraeliek sem akarnak h√°bor√ļt" http://alfahir.hu...osszujatol 2013. 09.02 : " Zsarolj√°k Nagy-Britanni√°t ? ; Mehet a kuk√°ba a parlamenti d√∂nt√©s " - 'Egyre nagyobb nyom√°s nehezedik a brit korm√°nyra a sz√≠riai beavatkoz√°s elvet√©se miatt' http://mno.hu/kul...st-1181765

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 75% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum