NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...
A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...A brut√°lis terrorizmus ellen k√ľzd√Ķ Assad-rezsimet v√°ratlan fordulat √©rte, amikor Homs v√°rosban az √ļgynevezett nemzeti v√©delmi er√Ķk egyik √°ga, Assad Shabeeha elpusztult. A robban√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a sz√≠riai hadsereg Qasyoon hegyi er√Ķd√≠tm√©ny√©t √©rt t√°mad√°shoz. Els√Ķk√©nt azt jelentett√©k, hogy a t√°mad√°s a l√Ķszerrakt√°rat c√©lozta meg, de a Homs-i √©s Qasyoon elleni t√°mad√°sok ugyanazokat a tulajdons√°gokat mutatt√°k. Greg Thielman fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķ nyilatkozata szerint, "az t√©ny, hogy amit l√°ttunk mindk√©t esetben, egy taktikai nukle√°ris csap√°s volt". A taktikai nukle√°ris fegyverek kisebb hat√°s√ļak, mint egy atombomba, de a nukle√°ris holokauszt m√°r √≠gy is elkezd√Ķd√∂tt. A t√°mad√≥ mindk√©t esetben Izrael, az egyetlen orsz√°g amely b√ľntetlen√ľl √©s f√©lelem n√©lk√ľl k√©pes telep√≠teni √©s haszn√°lni ilyen t√≠pus√ļ fegyvereket, mivel az √°lzsid√≥ terror-√°llam azt hirdeti, hogy r√° semmilyen nemzetk√∂zi korl√°toz√°s, egyezm√©ny nem vonatkozik.


Izrael nem tudja hagyom√°nyos er√Ķkkel megt√∂rni a harci kedvet, ez√©rt megpr√≥b√°lja elpuszt√≠tani a harci k√©pess√©g felmorzsol√°s√°val, a sokk √©s f√©lelem fenntart√°sa mellett, nukle√°ris, vegyi √©s biol√≥giai fegyverek bevet√©s√©vel a sz√≠riai korm√°nyer√Ķk ellen√°ll√°s√°t. Egym√°st√≥l f√ľggetlen fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķk v√©lem√©nye azt jelzi, hogy Sz√≠ri√°t az elm√ļlt napokban legal√°bb n√©gy taktikai nukle√°ris fegyverekkel elk√∂vetett t√°mad√°s √©rte. Ezen k√≠v√ľl a sz√≠riai hadsereg s√ļlyos vesztes√©geket szenvedett a szarin-g√°z t√°mad√°sokt√≥l.

Nem csak ezek a t√°mad√°sok tasz√≠tj√°k a vil√°got a h√°bor√ļ sz√©l√©re, de egybeesik Amerika lakoss√°g√°nak bels√Ķ fenyegetetts√©g√©vel a Pentagon, a DHS, az AIPAC, a drogkartellek, √©s a legfontosabb sz√©ls√Ķs√©ges vezet√Ķi csoportok, a GOP √©s Tea Party frakci√≥ r√©sz√©r√Ķl, az amerikai lakoss√°g elleni agresszi√≥val. Nincs "al-Kaida fenyeget√©s", az eg√©sz csak megt√©veszt√©s, egy "takar√≥", ami lehet√Ķv√© tette, hogy Obama bevezesse a puccs elleni sz√ľks√©ges v√©delmi int√©zked√©seket.

A sz√≠riai vegyifegyver alkalmaz√°sok gr√ļziai sz√°ll√≠t√°sra vezethet√Ķk vissza, √©s az izraeli vezet√©s√Ľ al-Kaida er√Ķket a t√∂r√∂k hadsereg t√°mogatja bel√ľlr√Ķl. V√°ls√°g fenyeget. A m√ļlt h√©ten az IDF, a katonai h√≠rszerz√©s, √©s amerikai t√°rsaik arr√≥l sz√°moltak be, hogy Oroszorsz√°g nyolc nukle√°ris fegyvert sz√°ll√≠tott Sz√≠ri√°ba, mint elrettent√Ķ er√Ķt a tov√°bbi izraeli t√∂megpuszt√≠t√≥ t√°mad√°sok megel√Ķz√©s√©re. Az USA kapcsolata Oroszorsz√°ggal a hivatalos diplom√°ciai csatorn√°kon ugyan folyamatos, de amikor megk√©rdezt√©k Oroszorsz√°got, tagadt√°k a nukle√°ris fegyverek sz√°ll√≠t√°s√°t Sz√≠ri√°ba, de jelezt√©k, hogy "speci√°lis fegyvereket" alkalmaznak a haditenger√©szeti √©s l√©gier√Ķn√©l "l√©tfontoss√°g√ļ √©rdekeik" v√©delm√©ben.

Izrael Szaud-Ar√°bi√°t arra k√©rte, hogy hagyja el az 1000 milli√°rd doll√°r megfizet√©s√©t Oroszorsz√°gnak, √©s ink√°bb Ir√°n elszigetel√©s√©n dolgozzon. Kicsit fur√°nak t√Ľnhet, hogy Oroszorsz√°got meg kell fizetni, de 2010-ben Izrael a robotrep√ľl√Ķg√©p gy√°rt√°s technol√≥gi√°j√°t √©s gy√°rt√≥ sorok √©p√≠t√©s√©t v√°llalta, hogy Oroszorsz√°g ne sz√≥ljon bele az eur√≥pai ir√°ny√≠t√°s √°tv√©teli k√≠s√©rlet√©be, amit 15 eur√≥pai tag√°llam l√©gi hadgyakorlata k√∂vetett. Most a Biztons√°gi Tan√°cs hat√°rozata szerint kellett volna elrendelni Sz√≠ria felett rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°t, √©s Izrael √©s Szaud-Ar√°bia biztos√≠t√©kot kapott volna, hogy K√≠na nem √©l v√©t√≥jog√°val, ha Oroszorsz√°g t√°mogatja az int√©zked√©st. Ugyan a Kreml-b√Ķl nem sziv√°rgott ki inform√°ci√≥, de Putyin d√∂nt√©se lesz a m√©rt√©kad√≥ .Megeml√≠teni az√©rt musz√°j, mert a vil√°g legt√∂bb √°llam√°nak sorsa diplom√°ciai egyezked√©sek sor√°n d√Ķl el.

Martin Dempsey t√°bornok, az egyes√ľlt hader√Ķ vez√©rkai f√Ķn√∂k√©nek izraeli l√°togat√°sa egy j√≥zan hang √©s egy er√Ķfesz√≠t√©s arra n√©zve, hogy megakad√°lyozza a nukle√°ris konfliktust, ami feltart√≥ztathatalanul elnyeli a bolyg√≥t. Obama lemondta a tervezett tal√°lkoz√≥t Putyinnal. A l√°tsz√≥lagos indok Snowden politikai mened√©kjoga, de val√≥j√°ban Obama az√©rt nem hagyja el a f√Ķv√°rost, mert bels√Ķ fenyeget√©sk√©nt katonai puccs vesz√©lyezteti. Ezt az AIPAC √©s az izraeli lobby r√©sz√©r√Ķl McCain √©s Graham "hal√°szati" exped√≠ci√≥i is f√©mjelzik. Egyiptomban McCain durva √©s meggondolatlan megjegyz√©sek tett, k√∂zvetlen√ľl ellentmondva nemcsak az √°llamtitk√°r Kerrynek de az egyiptomi korm√°ny el√Ķtt is, amely al√°√°shatja McCain befoly√°s√°t, √©s sz√©ls√Ķs√©ges elemekkel tervezi, hogy megd√∂nts√©k az amerikai korm√°nyt.

A napokban egy aut√≥ba rejtett bomba meg√∂lt 18 szem√©lyt Damaszkusz k√ľlter√ľlet√©n. Al Nusra, az al-Kaida le√°nyv√°llalata megpr√≥b√°lja megbuktatni a korm√°nyt Irakban √©s Sz√≠ria j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl. A h√≠rszerz√©si becsl√©sek m√°ra egy√©rtelm√Ľen elismerik, hogy az Al Nusra egyre ink√°bb izraeli ellen√Ķrz√©s alatt √°ll, k√ľl√∂n√∂sen miut√°n rohamos belharc alakult ki a sz√≠r korm√°ny frakci√≥i k√∂z√∂tt. Az Oroszorsz√°g elleni besz√©d, hivatkozva a k√ľlf√∂ldi √°llamok √°ltal t√°mogatott fegyveresekre, megpr√≥b√°lja fel√©getni Sz√≠ri√°t, hogy a sz√≠riai n√©pet a "rendszerv√°lt√°s" fel√© terelje.


Amit Oroszorsz√°g nem tett, nem besz√©l a sokkal komolyabb t√°mad√°sokr√≥l Sz√≠ria ellen, az izraeli taktikai nukle√°ris fegyverek haszn√°lat√°r√≥l. Egyes elemz√Ķk √ļgy v√©lik, hogy fel√ľlr√Ķl, a Golan-fenns√≠k vagy Libanon fel√Ķl, vagy bel√ľlr√Ķl, esetleg T√∂r√∂korsz√°gb√≥l vagy tengeralattj√°r√≥kr√≥l Sz√≠ria partjain indul el az offenz√≠va. Oroszorsz√°g hi√°nya val√≥s√°g alap√ļ politika, √©s k√∂zvetlen√ľl felel√Ķsek a jelenlegi sz√≠riai helyzet√©rt, ami utat enged az izraeli arroganci√°nak. Izrael k√©ts√©gbeesett, nyom√°s alatt tartja az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy dolgozzon ki egy b√©ketervet a palesztinokkal, akik most meg√©rezt√©k a "v√©r szag√°t", √©s nem hajland√≥k rendezni a sok√©ves konfliktust egy mosollyal vagy egy k√©zfog√°ssal √©s k√©ssel gondolnak t√°rgyal√≥partnereik tork√°ra. Az izraeli nukle√°ris fegyverek ellen Sz√≠ria bemutat√≥ tart a hatalomb√≥l, ami m√°r nem a gyenges√©g jele, hanem Izrael √∂sszeoml√°s√°√©, √©s Izrael "feled√©sbe mer√ľl√©s√©n", m√©g a heti holokauszt kez√©t t√∂rdel√Ķ maratoni megeml√©kez√©sei is √©szrev√©tlen√ľl fognak eltelni, √©s nem tudnak seg√≠teni, ahogy az eg√©sz √∂tlet m√∂g√∂tti √°ldozatt√° hiszteriz√°lt izraeli t√°rsadalmi szerkezet sem.

Mindezeknek nyom√≥s oka van. Izrael, a folyamatosan v√°ltoz√≥ forgat√≥k√∂nyv szerint mindig pr√≥b√°l "m√°rk√°s gonosztev√Ķk√©nt" fell√©pni, de m√°r nem tud sikerrel elj√°rni Ir√°nnal szemben. Ir√°n √ļj n√©pi korm√°nyt √©p√≠tett ki a progressz√≠v nyugati m√©rc√©vel m√©rve is, ami a f√©lelem √°rus√≠t√≥inak, a Netanjahu √©s Likudista fanatikusoknak kev√©s hiteless√©get biztos√≠t. A h√°tt√©rben k√©nyelmetlen t√©nyek sorakoznak. M√°jus elej√©n, Izrael elvesztette egy Dolphin tengeralattj√°r√≥j√°t egy orosz be√©p√≠tett vez√©rl√Ķrendszerrel rendelkez√Ķ √∂nir√°ny√≠t√≥ torped√≥ miatt, amit egy sz√≠riai helikopter k√ľld√∂tt r√° a sz√≠riai partokn√°l. K√∂r√ľlbel√ľl 48 √≥r√°val k√©s√Ķbb, Izrael t√°mad√°st int√©zett a sz√≠riai parancsnoki k√∂zpont ellen taktikai nukle√°ris fegyverrel. A k√©sz√ľlt vide√≥kat megvizsg√°lt√°k nukle√°ris fegyverek szak√©rt√Ķi is, akik egy√©rtelm√Ľs√≠tett√©k, hogy ez egy nukle√°ris fegyver volt.

Az√≥ta Izrael elvesztette egyik F16-√°t k√©t f√Ķ leg√©nys√©ggel, mert m√Ľk√∂dik az S-300-as l√©gv√©delmi rendszer. A forr√°sok azt mutatj√°k, hogy az USA-ban, miel√Ķtt Bush szolg√°lati jogviszonya megsz√Ľnt volna, beny√ļjtotta, a leg√ļjabb v√°ltozatait a Generation III √©s IV taktikai nukle√°ris fegyvereknek. Az "eredm√©nyek" olyan alacsonyak, mint 10 tonna TNT robban√≥ereje, visszamarad√≥ sug√°rz√°s n√©lk√ľl. Ez lehet√Ķv√© tette, hogy Izrael megt√°madja Sz√≠ria "puha c√©ljait". A terepet k√∂vet√Ķ rak√©t√°k elker√ľlhetik az S-300 radarokat. Izrael alkalmazza a "teljes r√©szrehajl√≥ b√≠r√≥s√°g sajt√≥t". Minden rendelkez√©sre √°ll√≥ intelligens eszk√∂zt, hogy legy√Ķzze a S-300 rendszer mobil radarjait. Alapj√°ban v√©ve azonban nagyon korl√°tozott √©s meglep√Ķen alacsony a teljes√≠tm√©ny. Izrael csak az √ļjdons√ľlt mini-fejekkel felszerelt Szarin-g√°z -√©s meg nem er√Ķs√≠tett forr√°sok szerinti bio-toxin-ostorokkal tudott kirukkolni.


Hivatalos forr√°sok egyet√©rtettek, √©s egy interj√ļban Jim Hanke ezredes, egykori izraeli honv√©delmi attas√© szerint is meger√Ķs√≠t√©st nyert, hogy Izrael r√©g√≥ta felk√©sz√ľlt az ilyen t√°mad√°sokra Sz√≠ri√°val szemben. M√©g azon pontok gondos felt√©rk√©pez√©s√©re is, amelyek t√∂r√©svonalakat k√©peznek Izraelbe vezetve. A nukle√°ris fegyver ugyan massz√≠v penetrator/bunker-rombol√≥, de ami hatalmas f√∂ldreng√©seket okozhat eg√©sz Izraelben. A Snow-f√©le forr√°s rendk√≠v√ľl hiteles √©s j√≥l jelezte, hogy Izrael k√©szen √°ll arra, hogy mozg√≥s√≠tsa az arzen√°lj√°t, ak√°r az √∂t megatonn√°s termonukle√°ris fegyvereit is Sz√≠ria v√°rosai ellen. Izrael √ļgy v√©li, hogy imm√ļnisak a megtorl√°sra. E c√©l √©rdek√©ben a Izrael utas√≠totta Indi√°t, hogy kezdje meg az √∂sszecsap√°sokat a pakiszt√°ni hat√°r ment√©n, √©s hogy a nukle√°ris er√Ķk jelentik a nagy figyelmeztet√©st. Pakiszt√°n tal√°lkozhat egy izraeli els√∂pr√Ķ nukle√°ris t√°mad√°ssal. Ez India feladata, ami megk√∂ti Pakiszt√°n kez√©t.

Minden alap szab√°lyozott. Az Egyes√ľlt √Āllamokat puccs fenyegeti. Az EU p√©nz√ľgyileg megsemmis√ľlt, Oroszorsz√°ggal szemben bizonytalan az Egyes√ľlt √Āllamok, √©s az es√©ly egy hatalmas p√©nz√ľgyi nyerem√©nyre eleny√©sz√Ķ. Az emberek hallottak m√°r a j√°t√©kelm√©leti hadvisel√©sr√Ķl, de kevesen ismerik a val√≥s kock√°zatokat...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | Seraf - 2013.08.26. 10:05:04
2013. 08. 24 : "A vegyi fegyverek több mint 300 szíriait öltek meg, több mint 3000 ember
pedig mérgezést szenvedett" http://hungarian....szenvedett 2013. 08.24 : "Vegyifegyver
támadás : Damaszkusz cáfol" http://www.hirado...cafol.aspx 2013.08.25 : "Szíriai helyzet -
jelentés" - 'A szíriai kormánycsapatok a banditáktól visszafoglalt városrészben földalatti ké -
miai laboratóriumot találtak' http://www.hidfo....etjelentes 2013.08.25 : "Vegyi ultimátum
Damaszkusznak" http://hungarian....aszkusznak 2013.08.25 : "A Pentagon rakétatámadás -
ra k√©sz√ľl Sz√≠ria ellen" http://idokjelei....iria-ellen 2013.08.25 : "Az USA 'beavatkozik' Sz√≠ri√° -
ban" - 'Szíria lerohanását vegyi fegyverek bevetésére hivatkozva akarják hivatalossá tenni'
http://www.hidfo....-sziriaban 2013. 08. 25 : "Sz√≠ria : √Ėsszehangolt v√°laszr√≥l t√°rgyalt Oba -
ma √©s Hollande" http://index.hu/k...s_hollande 2013. 08. 26 : "Casus Belli ?" - 'Ez√ļttal Sz√≠ -
ri√°ban k√©sz√ľlnek a katonai beavatkoz√°sra. Nem tudnak ugyanis megb√©k√©lni azzal, hogy Bas -
sár el-Aszad hatalmát az ellenzék képtelen megdönteni ....' http://mno.hu/vez...li-1180400
2013.08.26 : "K√∂zeleg az √ļj Vietnam ?" - 'Aszad sz√≠r eln√∂k szerint Amerik√°ra √ļj Vietnam v√°r -
na, ha katonai m√Ľveletet ind√≠tana Sz√≠ria ellen. Moszkva egyre er√©lyesebben tiltakozik az a -
merikai nyom√°sra' http://alfahir.hu...uj_vietnam
#32 | Renegat - 2013.08.27. 00:22:57
Oroszorsz√°g √ľzenete Obam√°nak:
Oroszorsz√°g P-80 Zubr. t√≠pus√ļ legfejlettebb szuperszonikus -hadi haj√≥k elleni- cirk√°l√≥rak√©t√°kkal l√°tta el Sz√≠ri√°t. Az USA haditenger√©szete (NAVY) rendk√≠v√ľl kock√°zatos esetleges partrasz√°ll√°si v√°llalkoz√°sa tengeri flott√°ja megsemmis√ľl√©s√©vel j√°rhat. A mell√©kelt videofelv√©tel el√©g besz√©des a fegyver rombol√≥ erej√©t illet√Ķen. A mai napon az Egyes√ľlt √Āllamok √©s az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g meg√°llapodott a katonai intervenci√≥ megkezd√©s√©r√Ķl, ami fokozza a WWIII nukle√°ris h√°bor√ļ kit√∂r√©s√©nek vesz√©ly√©t. J√≥ lenne, ha az √©rdekelt felek jobban √°tgondoln√°k d√∂nt√©s√ľk s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyeit is.

http://beforeitsn...53706.html

http://wwwwakeupa...hu3gX-t_EQ

http://www.youtub...2XsE#t=236
#33 | Seraf - 2013.08.27. 00:34:34
2013. 08. 26 : "H√°bor√ļv√° v√°lhat a polg√°rh√°bor√ļ Sz√≠ri√°ban" http://alfahir.hu..._sziriaban
#34 | Renegat - 2013.08.27. 02:07:13
Feket√©n-feh√©ren a Sz√≠riai h√°bor√ļs b√Ľntettekr√Ķl √©s elk√∂vet√Ķir√Ķl:


http://stormcloud...s-download
#35 | piskota - 2013.08.27. 10:29:59
Renegat!
Gondolom, az aj√°nlatban szerepl√Ķ tov√°bbi linkeket is √°tn√©zted...
Lehetne egy rövid, vagy akár kevésbé rövid összefoglalót összehozni?
Gyz
#36 | Seraf - 2013.08.27. 13:30:33
2013. 08. 26 : "Lavrov : A vegyi t√°mad√°s k√∂r√ľli hiszt√©ria egyik c√©lja a genfi tan√°cskoz√°s e -
l√Ķk√©sz√≠t√©s√©nek megakad√°lyoz√°sa" http://www.hirado...celja.aspx 2013. 08. 26 : "Oroszor -
sz√°g senkivel se fog h√°bor√ļt v√≠vni Sz√≠ria miatt" http://hungarian....-ria-miatt 2013. 08. 27 :
"A sz√≠riai korm√°ny felel√Ķs a vegyi fegyverek bevet√©s√©√©rt" http://hungarian....eveteseert 2013. 08. 27 : "Obama k√©t napig bomb√°zn√° Sz√≠ri√°t" http://index.hu/k...iria_ellen 2013. 08.
27 : "Amerikai-orosz konfliktus bontakozik ki Szíria miatt" http://hvg.hu/vil...k_ki_S#rss
#37 | Renegat - 2013.08.27. 20:30:03
Kedves Piskóta!

√ēszint√©n sz√≥lva k√©r√©sed el√Ķsz√∂r egyszer√Ľnek l√°tszott, de egyre m√©lyebbre √°sva a t√©m√°ban r√°d√∂bbentem n√©h√°ny nagyon √©rdekes √∂sszef√ľgg√©sre, ami tov√°bb bonyol√≠tott n√©h√°ny gondolataimban eddig sz√°m√≠t√°sba nem vett, de alapjaiban meghat√°roz√≥ t√©nyez√Ķ. Nem a n√©pek, nemzetek akarj√°k kifosztani, meger√Ķszakolni egym√°st, hanem az √∂nz√Ķ, telhetetlen, kapzsi, gonosz, g√°tl√°stalan nemzetk√∂zi cionista p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi √≥ri√°skorpor√°ci√≥k NWO-ba t√∂m√∂r√ľlt maffi√°ja az arra szervez√Ķd√∂tt, felb√©relt kozmopolita lak√°jain, par√°d√©z√≥ korm√°nyok zsoldos marionett figur√°in kereszt√ľl. A szabadk√Ķm√Ľves, illuminati √©s egy√©b okkultista szervezetek csak a "szellemi t√∂ltel√©ket" √©s a koreogr√°fi√°t adj√°k meg ennek a gigantom√°ni√°s, gyilkos pszichopata, szociopata maffi√°nak. K√∂zpontjai a Federal Reserve/FED, Washington DC, City of London √©s a Vatik√°n, akik mozgatj√°k a sz√°lakat √©s uralmat akarnak gyakorolni f√∂ld√ľnk √∂sszes n√©pei, vagyona, term√©szeti kincsei √©s er√Ķforr√°sai felett.(Sz√°nd√©kosan nem nevezem √Ķket "t√°rsadalmi elitnek", mert t√°volr√≥l sem azok, csak egyszer√Ľen gyilkosok, rabl√≥k, parazit√°k.) Minden emberis√©get √©rint√Ķ, √©let√©t befoly√°sol√≥ konfliktus, szenved√©s, puszt√≠t√°s err√Ķl a pokol torn√°c√°r√≥l eredeztethet√Ķ.

Most r√°t√©rn√©k egy kis √∂sszefoglal√≥ra a k√∂zel-keleti h√°bor√ļs konfliktussal kapcsolatban, konkr√©tabban Sz√≠ri√°ra. Az ENSZ Biztons√°gi Tan√°cs√°ban az orosz nagyk√∂vet Vitaly Churkin bemutatott meggy√Ķz√Ķ dokumentumok √©s m√Ľholdk√©pek bizony√≠t√©kai alapj√°n 2013 augusztus 21-√©n √©jjel a terrorista l√°zad√≥k/FSA l√Ķtt√©k ki m√©rgez√Ķ vegyi anyagot tartalmaz√≥ rak√©t√°jukat Damaszkusz k√ľlv√°ros√°nak Jobar telep√ľl√©s√©re, ahol az alv√≥ civil lakoss√°g -k√∂zt√ľk sok gyermek- k√∂z√ľl t√∂bb sz√°zan haltak meg √©s t√∂bb ezren szenvedtek szarin harcig√°z m√©rgez√©st.
Veszt√©sre √°llnak, de ann√°l brut√°lisabbak a l√°zad√≥ terrorist√°k.Tudj√°k azt is hogy nem gy√Ķzhetnek √©s azt is ha √©lve elfogj√°k √Ķket, nincs hadifogoly helyzet...
Lavrov maga is utalt arra, hogy a laborat√≥riumi vizsg√°lati eredm√©nyek meggy√Ķz√Ķek. √Črdekes m√≥don a Washingtoni ellen√Ķr√∂k nem akartak semmit tal√°lni -biztos utas√≠t√°st kaptak erre is.A NATO hatalmak, Egyes√ľlt √Āllamok, Franciaorsz√°g √©s Anglia nem habozott egy percig sem, hogy kihaszn√°lj√°k a trag√©dia adta lehet√Ķs√©get arra, hogy azonnal emberis√©g ellenes b√Ľncselekm√©nynek min√Ķs√≠ts√©k a t√∂rt√©nteket, s ugr√≥deszk√°nak tekints√©k az esem√©nyt Sz√≠ria elleni katonai beavatkoz√°s el√Ķk√©sz√≠t√©s√©re. Mindenk√©ppen igyekeznek fog√°st tal√°lni a katonai beavatkoz√°sra.

Oroszországi bizonyíték: - a szarin gázt a terrorista lázadók vetették be

https://www.faceb...sGathering

Az al√°bbi video al√°t√°masztja, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok √©s a NATO ind√≠ttat√°s√°ra k√∂vett√©k el az FSA l√°zad√≥k a szaring√°z t√°mad√°st:
http://www.youtub...bfcceEkn_M
Az nyugati mainstream m√©dia propaganda sz√©tesett, m√°r annyiszor ki√°ltott "FARKAS"-t, el√Ķsz√Ķr Ir√°n atomfegyver fejleszt√©s√©vel, majd a 2013 m√°rcius 19-√©n t√∂rt√©nt Alepp√≥i vegyifegyver sz√≠riai hadsereg √°ltali haszn√°lat√°val √©s most az augusztusi g√°zt√°mad√°ssal, hogy m√°r nevets√©gess√© tette mag√°t a vil√°g szem√©ben. Azt viszont tudniuk kell, hogy Sz√≠ria √©s Ir√°n k√∂z√∂tt k√∂lcs√∂n√∂s v√©delmi szerz√Ķd√©s van √©rv√©nyben √©s nem hivatalos forr√°sok szerint az ir√°ni g√°rda 40.000, orosz-ukr√°n √∂nk√©ntesek 50.000, Hezbollah 10.000, D√©l-Amerika 10.000, g√∂r√∂g √©s m√°s vegyes nemzetis√©gek 10.000 f√Ķvel vannak jelen Sz√≠ri√°ban √∂nk√©ntes katonak√©nt.Term√©szetesen az ilyen adatatokat fenntart√°ssal kell kezelni, mivel egy√©bk√©nt sem publikus, m√°sr√©szt a forr√°s nem nevezhet√Ķ meg.
Az FSA √ļgynevezett sz√≠riai l√°zad√≥i Katar, Szud√°n, Izrael, L√≠bia, Libanon, Sz√≠ria √©s egy√©b orsz√°gokb√≥l zsoldosk√©nt szervez√Ķdtek NATO szponzor√°l√°ssal. Fegyverzet√ľket Katarb√≥l, Szud√°nb√≥l kapj√°k T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl. Kapnak m√©g fegyvereket Izraelt√Ķl √©s a NATO-t√≥l Libanonon kereszt√ľl. T√∂bbs√©g√ľk b√Ľn√∂z√Ķ, nem emberi l√©nyek. Sz√©p kis bataillon lehetnek. Katonai k√©pzetts√©g√ľk szinte csak a fegyverhaszn√°latra korl√°toz√≥dik, n√©h√°ny katonai tan√°csad√≥ ir√°ny√≠tja √Ķket.
Oroszorsz√°g √©s K√≠na hat√°rozottan √©s ny√≠ltan ki√°ll Ir√°n √©s Sz√≠ria mellett, amennyiben NATO t√°mad√°s √©rn√© ezeket az orsz√°gokat, akt√≠v katonai t√°mogat√°sban r√©szes√≠ten√© √Ķket. Ez jelentheti azt is, hogy a h√°bor√ļ kiterjed√©se nem hagyn√° √©rintetlen√ľl Izraelt sem, akkor viszont elszabadul a pokol √©s semmi garancia nincs arra n√©zve hogy megkezd√Ķdik Armageddoni utols√≥ nagy h√°bor√ļ, ami rettenetes emberi √©s anyagi √°ldozatokkal √©s szenved√©ssel j√°rna. Nagyon k√∂zel √°llunk ehhez a ponthoz, ha az USA √©s a NATO nem vesz vissza arroganci√°j√°b√≥l. Oroszorsz√°g figyelmeztette az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy termonukle√°ris h√°bor√ļt okozhat, ha tov√°bbra is ezen az √ļton halad.
A sz√≠riai korm√°nydokumentumok az esem√©nyekr√Ķl bizony√≠t√©kokr√≥l:
http://stormcloud...ons-attack
- Kisziv√°rgott sz√≠riai Britam Defence let√∂lthet√Ķ dokumentumok:
:http://stormcloudsgathering.com/leaked-britam-defense-syrian-documents-d…

- Vegyi fegyverek haszn√°lat√°t meger√Ķs√≠t√Ķ bizony√≠t√©k:
http://www.cbc.ca...syria.html

- Amerikai segítette Szaddámot a kémiai fegyverek bevetésében Irán ellen:
http://www.foreig...amp;#8230;

- Ir√°n m√°r k√ľld√∂tt csapatokat a Sz√≠ri√°ba:
http://rt.com/new...syria-782/

- A proxy h√°bor√ļ Sz√≠ria ellen:
http://www.global...amp;#8230;

- Az els√Ķ Szarin t√°mad√°s 2013 m√°rcius 19 Assad:Izrael √©s az Egyes√ľlt √Āllamok hib√°s
http://abcnews.go...amp;#8230;

- Obama piros vonala:
http://www.telegr...amp;#8230;

- Az ENSZ szerint a vizsg√°lat /m√°rcius 19/ vegyifegyver t√°mad√°st kider√ľlt, hogy a l√°zad√≥k k√∂vett√©k el:
http://www.bbc.co...t-22424188

- Oroszország egyetért:
http://www.reuter...amp;#8230;

- A második Szarin támadás 2013 augusztus 21 vegyi támadást lázadók követték el alagutakban tárolt vegyi anyagokkal
http://www.reuter...amp;#8230;

- Videó a támadásoktól tanulmány kimutatta, a rakéták kicsik voltak, és primitív:
http://www.reuter...amp;#8230;

- Irán kimondja, hogy bizonyítékai vannak a lázadók vegyifegyver használatára:
http://news.yahoo...amp;#8230;

- Törökországi lázadó iszlamistáknál szarin gázt találtak otthonaikan
http://rt.com/new...nusra-021/

- FSA kimondja, hogy haszn√°lni fogja vegyi fegyvereit √ļjra
http://www.israel...hrr2rwYfUp
#38 | piskota - 2013.08.27. 23:48:02
Renegat!
Sz√≥hoz sem jutok, T√∂bbet ilyen k√©r√©sem nem lesz, egy ilyen anyagot √∂ssze√°ll√≠tani, v√©gig vinni a gondolatot. az elismer√©sen t√ļl, csak a k√∂sz√∂netemet tudom kifejezni.
Ma ott tartunk, hogy b√°rmely orsz√°gban k√©pesek beavatkoz√°st kiv√°lt√≥ fesz√ľlts√©get gener√°lni...
Sz√≠ria megt√°mad√°sa eddig is biztos volt, csak az id√Ķpont k√©rd√©ses...
Hasonl√≥an akkur√°tus, kimer√≠t√Ķ hozz√°sz√≥l√°st tal√°n csak "Seraf" r√©sz√©r√Ķl tapasztaltam...
Gyz
#39 | piskota - 2013.08.28. 09:15:27
Gyakorlatilag sz√°mtalan √°llamban a regn√°l√≥ hatalom √©ppen ellenszenves a t√∂bbs√©gnek, nem v√©letlen√ľl, √≠gy szinte b√°rmikor, b√°rhol lehets√©ges "sz√≠r √°llapotokat" teremteni, gener√°lni.
Magyarorsz√°gon is jogosan fojtan√°k meg Orb√°nt ak√°r egy kan√°l v√≠zben, hasonl√≥an Gyurcs√°nyhoz, vagy Bajnaihoz... Ezt az indokolt ellenszenvet haszn√°lja zsarol√°sra, a gazdas√°gi uzsora mellett, a nemzetk√∂zi n√°ci, n√°cionista emberis√©gellenes zsid√≥s√°g, minden gonoszs√°g k√ļtfeje!
Gyz
#40 | Renegat - 2013.08.28. 13:52:38
Ezt nézzétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
√Ā√°√°√°√°....a terrorista l√°zad√≥knak nincs is vegyi fegyver√ľk!Itt a bizony√≠t√©k, hogy van!!!!!!!!!!!!!!!
A 2013-00532 √©a 2013-00534 sz√°m√ļ file-t nyiss√°tok meg.De a t√∂bbi is nagyon √©rdekes!

Link: http://cryptome.org/

http://rotter.net...4659.shtml

http://www.youtub...woEM5Xao8Q

http://www.youtub...woEM5Xao8Q

http://www.livele...1377562800

http://www.youtub...8NM6mdgb4k

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 75% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum