NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...
A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...A brut√°lis terrorizmus ellen k√ľzd√Ķ Assad-rezsimet v√°ratlan fordulat √©rte, amikor Homs v√°rosban az √ļgynevezett nemzeti v√©delmi er√Ķk egyik √°ga, Assad Shabeeha elpusztult. A robban√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a sz√≠riai hadsereg Qasyoon hegyi er√Ķd√≠tm√©ny√©t √©rt t√°mad√°shoz. Els√Ķk√©nt azt jelentett√©k, hogy a t√°mad√°s a l√Ķszerrakt√°rat c√©lozta meg, de a Homs-i √©s Qasyoon elleni t√°mad√°sok ugyanazokat a tulajdons√°gokat mutatt√°k. Greg Thielman fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķ nyilatkozata szerint, "az t√©ny, hogy amit l√°ttunk mindk√©t esetben, egy taktikai nukle√°ris csap√°s volt". A taktikai nukle√°ris fegyverek kisebb hat√°s√ļak, mint egy atombomba, de a nukle√°ris holokauszt m√°r √≠gy is elkezd√Ķd√∂tt. A t√°mad√≥ mindk√©t esetben Izrael, az egyetlen orsz√°g amely b√ľntetlen√ľl √©s f√©lelem n√©lk√ľl k√©pes telep√≠teni √©s haszn√°lni ilyen t√≠pus√ļ fegyvereket, mivel az √°lzsid√≥ terror-√°llam azt hirdeti, hogy r√° semmilyen nemzetk√∂zi korl√°toz√°s, egyezm√©ny nem vonatkozik.


Izrael nem tudja hagyom√°nyos er√Ķkkel megt√∂rni a harci kedvet, ez√©rt megpr√≥b√°lja elpuszt√≠tani a harci k√©pess√©g felmorzsol√°s√°val, a sokk √©s f√©lelem fenntart√°sa mellett, nukle√°ris, vegyi √©s biol√≥giai fegyverek bevet√©s√©vel a sz√≠riai korm√°nyer√Ķk ellen√°ll√°s√°t. Egym√°st√≥l f√ľggetlen fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķk v√©lem√©nye azt jelzi, hogy Sz√≠ri√°t az elm√ļlt napokban legal√°bb n√©gy taktikai nukle√°ris fegyverekkel elk√∂vetett t√°mad√°s √©rte. Ezen k√≠v√ľl a sz√≠riai hadsereg s√ļlyos vesztes√©geket szenvedett a szarin-g√°z t√°mad√°sokt√≥l.

Nem csak ezek a t√°mad√°sok tasz√≠tj√°k a vil√°got a h√°bor√ļ sz√©l√©re, de egybeesik Amerika lakoss√°g√°nak bels√Ķ fenyegetetts√©g√©vel a Pentagon, a DHS, az AIPAC, a drogkartellek, √©s a legfontosabb sz√©ls√Ķs√©ges vezet√Ķi csoportok, a GOP √©s Tea Party frakci√≥ r√©sz√©r√Ķl, az amerikai lakoss√°g elleni agresszi√≥val. Nincs "al-Kaida fenyeget√©s", az eg√©sz csak megt√©veszt√©s, egy "takar√≥", ami lehet√Ķv√© tette, hogy Obama bevezesse a puccs elleni sz√ľks√©ges v√©delmi int√©zked√©seket.

A sz√≠riai vegyifegyver alkalmaz√°sok gr√ļziai sz√°ll√≠t√°sra vezethet√Ķk vissza, √©s az izraeli vezet√©s√Ľ al-Kaida er√Ķket a t√∂r√∂k hadsereg t√°mogatja bel√ľlr√Ķl. V√°ls√°g fenyeget. A m√ļlt h√©ten az IDF, a katonai h√≠rszerz√©s, √©s amerikai t√°rsaik arr√≥l sz√°moltak be, hogy Oroszorsz√°g nyolc nukle√°ris fegyvert sz√°ll√≠tott Sz√≠ri√°ba, mint elrettent√Ķ er√Ķt a tov√°bbi izraeli t√∂megpuszt√≠t√≥ t√°mad√°sok megel√Ķz√©s√©re. Az USA kapcsolata Oroszorsz√°ggal a hivatalos diplom√°ciai csatorn√°kon ugyan folyamatos, de amikor megk√©rdezt√©k Oroszorsz√°got, tagadt√°k a nukle√°ris fegyverek sz√°ll√≠t√°s√°t Sz√≠ri√°ba, de jelezt√©k, hogy "speci√°lis fegyvereket" alkalmaznak a haditenger√©szeti √©s l√©gier√Ķn√©l "l√©tfontoss√°g√ļ √©rdekeik" v√©delm√©ben.

Izrael Szaud-Ar√°bi√°t arra k√©rte, hogy hagyja el az 1000 milli√°rd doll√°r megfizet√©s√©t Oroszorsz√°gnak, √©s ink√°bb Ir√°n elszigetel√©s√©n dolgozzon. Kicsit fur√°nak t√Ľnhet, hogy Oroszorsz√°got meg kell fizetni, de 2010-ben Izrael a robotrep√ľl√Ķg√©p gy√°rt√°s technol√≥gi√°j√°t √©s gy√°rt√≥ sorok √©p√≠t√©s√©t v√°llalta, hogy Oroszorsz√°g ne sz√≥ljon bele az eur√≥pai ir√°ny√≠t√°s √°tv√©teli k√≠s√©rlet√©be, amit 15 eur√≥pai tag√°llam l√©gi hadgyakorlata k√∂vetett. Most a Biztons√°gi Tan√°cs hat√°rozata szerint kellett volna elrendelni Sz√≠ria felett rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°t, √©s Izrael √©s Szaud-Ar√°bia biztos√≠t√©kot kapott volna, hogy K√≠na nem √©l v√©t√≥jog√°val, ha Oroszorsz√°g t√°mogatja az int√©zked√©st. Ugyan a Kreml-b√Ķl nem sziv√°rgott ki inform√°ci√≥, de Putyin d√∂nt√©se lesz a m√©rt√©kad√≥ .Megeml√≠teni az√©rt musz√°j, mert a vil√°g legt√∂bb √°llam√°nak sorsa diplom√°ciai egyezked√©sek sor√°n d√Ķl el.

Martin Dempsey t√°bornok, az egyes√ľlt hader√Ķ vez√©rkai f√Ķn√∂k√©nek izraeli l√°togat√°sa egy j√≥zan hang √©s egy er√Ķfesz√≠t√©s arra n√©zve, hogy megakad√°lyozza a nukle√°ris konfliktust, ami feltart√≥ztathatalanul elnyeli a bolyg√≥t. Obama lemondta a tervezett tal√°lkoz√≥t Putyinnal. A l√°tsz√≥lagos indok Snowden politikai mened√©kjoga, de val√≥j√°ban Obama az√©rt nem hagyja el a f√Ķv√°rost, mert bels√Ķ fenyeget√©sk√©nt katonai puccs vesz√©lyezteti. Ezt az AIPAC √©s az izraeli lobby r√©sz√©r√Ķl McCain √©s Graham "hal√°szati" exped√≠ci√≥i is f√©mjelzik. Egyiptomban McCain durva √©s meggondolatlan megjegyz√©sek tett, k√∂zvetlen√ľl ellentmondva nemcsak az √°llamtitk√°r Kerrynek de az egyiptomi korm√°ny el√Ķtt is, amely al√°√°shatja McCain befoly√°s√°t, √©s sz√©ls√Ķs√©ges elemekkel tervezi, hogy megd√∂nts√©k az amerikai korm√°nyt.

A napokban egy aut√≥ba rejtett bomba meg√∂lt 18 szem√©lyt Damaszkusz k√ľlter√ľlet√©n. Al Nusra, az al-Kaida le√°nyv√°llalata megpr√≥b√°lja megbuktatni a korm√°nyt Irakban √©s Sz√≠ria j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl. A h√≠rszerz√©si becsl√©sek m√°ra egy√©rtelm√Ľen elismerik, hogy az Al Nusra egyre ink√°bb izraeli ellen√Ķrz√©s alatt √°ll, k√ľl√∂n√∂sen miut√°n rohamos belharc alakult ki a sz√≠r korm√°ny frakci√≥i k√∂z√∂tt. Az Oroszorsz√°g elleni besz√©d, hivatkozva a k√ľlf√∂ldi √°llamok √°ltal t√°mogatott fegyveresekre, megpr√≥b√°lja fel√©getni Sz√≠ri√°t, hogy a sz√≠riai n√©pet a "rendszerv√°lt√°s" fel√© terelje.


Amit Oroszorsz√°g nem tett, nem besz√©l a sokkal komolyabb t√°mad√°sokr√≥l Sz√≠ria ellen, az izraeli taktikai nukle√°ris fegyverek haszn√°lat√°r√≥l. Egyes elemz√Ķk √ļgy v√©lik, hogy fel√ľlr√Ķl, a Golan-fenns√≠k vagy Libanon fel√Ķl, vagy bel√ľlr√Ķl, esetleg T√∂r√∂korsz√°gb√≥l vagy tengeralattj√°r√≥kr√≥l Sz√≠ria partjain indul el az offenz√≠va. Oroszorsz√°g hi√°nya val√≥s√°g alap√ļ politika, √©s k√∂zvetlen√ľl felel√Ķsek a jelenlegi sz√≠riai helyzet√©rt, ami utat enged az izraeli arroganci√°nak. Izrael k√©ts√©gbeesett, nyom√°s alatt tartja az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy dolgozzon ki egy b√©ketervet a palesztinokkal, akik most meg√©rezt√©k a "v√©r szag√°t", √©s nem hajland√≥k rendezni a sok√©ves konfliktust egy mosollyal vagy egy k√©zfog√°ssal √©s k√©ssel gondolnak t√°rgyal√≥partnereik tork√°ra. Az izraeli nukle√°ris fegyverek ellen Sz√≠ria bemutat√≥ tart a hatalomb√≥l, ami m√°r nem a gyenges√©g jele, hanem Izrael √∂sszeoml√°s√°√©, √©s Izrael "feled√©sbe mer√ľl√©s√©n", m√©g a heti holokauszt kez√©t t√∂rdel√Ķ maratoni megeml√©kez√©sei is √©szrev√©tlen√ľl fognak eltelni, √©s nem tudnak seg√≠teni, ahogy az eg√©sz √∂tlet m√∂g√∂tti √°ldozatt√° hiszteriz√°lt izraeli t√°rsadalmi szerkezet sem.

Mindezeknek nyom√≥s oka van. Izrael, a folyamatosan v√°ltoz√≥ forgat√≥k√∂nyv szerint mindig pr√≥b√°l "m√°rk√°s gonosztev√Ķk√©nt" fell√©pni, de m√°r nem tud sikerrel elj√°rni Ir√°nnal szemben. Ir√°n √ļj n√©pi korm√°nyt √©p√≠tett ki a progressz√≠v nyugati m√©rc√©vel m√©rve is, ami a f√©lelem √°rus√≠t√≥inak, a Netanjahu √©s Likudista fanatikusoknak kev√©s hiteless√©get biztos√≠t. A h√°tt√©rben k√©nyelmetlen t√©nyek sorakoznak. M√°jus elej√©n, Izrael elvesztette egy Dolphin tengeralattj√°r√≥j√°t egy orosz be√©p√≠tett vez√©rl√Ķrendszerrel rendelkez√Ķ √∂nir√°ny√≠t√≥ torped√≥ miatt, amit egy sz√≠riai helikopter k√ľld√∂tt r√° a sz√≠riai partokn√°l. K√∂r√ľlbel√ľl 48 √≥r√°val k√©s√Ķbb, Izrael t√°mad√°st int√©zett a sz√≠riai parancsnoki k√∂zpont ellen taktikai nukle√°ris fegyverrel. A k√©sz√ľlt vide√≥kat megvizsg√°lt√°k nukle√°ris fegyverek szak√©rt√Ķi is, akik egy√©rtelm√Ľs√≠tett√©k, hogy ez egy nukle√°ris fegyver volt.

Az√≥ta Izrael elvesztette egyik F16-√°t k√©t f√Ķ leg√©nys√©ggel, mert m√Ľk√∂dik az S-300-as l√©gv√©delmi rendszer. A forr√°sok azt mutatj√°k, hogy az USA-ban, miel√Ķtt Bush szolg√°lati jogviszonya megsz√Ľnt volna, beny√ļjtotta, a leg√ļjabb v√°ltozatait a Generation III √©s IV taktikai nukle√°ris fegyvereknek. Az "eredm√©nyek" olyan alacsonyak, mint 10 tonna TNT robban√≥ereje, visszamarad√≥ sug√°rz√°s n√©lk√ľl. Ez lehet√Ķv√© tette, hogy Izrael megt√°madja Sz√≠ria "puha c√©ljait". A terepet k√∂vet√Ķ rak√©t√°k elker√ľlhetik az S-300 radarokat. Izrael alkalmazza a "teljes r√©szrehajl√≥ b√≠r√≥s√°g sajt√≥t". Minden rendelkez√©sre √°ll√≥ intelligens eszk√∂zt, hogy legy√Ķzze a S-300 rendszer mobil radarjait. Alapj√°ban v√©ve azonban nagyon korl√°tozott √©s meglep√Ķen alacsony a teljes√≠tm√©ny. Izrael csak az √ļjdons√ľlt mini-fejekkel felszerelt Szarin-g√°z -√©s meg nem er√Ķs√≠tett forr√°sok szerinti bio-toxin-ostorokkal tudott kirukkolni.


Hivatalos forr√°sok egyet√©rtettek, √©s egy interj√ļban Jim Hanke ezredes, egykori izraeli honv√©delmi attas√© szerint is meger√Ķs√≠t√©st nyert, hogy Izrael r√©g√≥ta felk√©sz√ľlt az ilyen t√°mad√°sokra Sz√≠ri√°val szemben. M√©g azon pontok gondos felt√©rk√©pez√©s√©re is, amelyek t√∂r√©svonalakat k√©peznek Izraelbe vezetve. A nukle√°ris fegyver ugyan massz√≠v penetrator/bunker-rombol√≥, de ami hatalmas f√∂ldreng√©seket okozhat eg√©sz Izraelben. A Snow-f√©le forr√°s rendk√≠v√ľl hiteles √©s j√≥l jelezte, hogy Izrael k√©szen √°ll arra, hogy mozg√≥s√≠tsa az arzen√°lj√°t, ak√°r az √∂t megatonn√°s termonukle√°ris fegyvereit is Sz√≠ria v√°rosai ellen. Izrael √ļgy v√©li, hogy imm√ļnisak a megtorl√°sra. E c√©l √©rdek√©ben a Izrael utas√≠totta Indi√°t, hogy kezdje meg az √∂sszecsap√°sokat a pakiszt√°ni hat√°r ment√©n, √©s hogy a nukle√°ris er√Ķk jelentik a nagy figyelmeztet√©st. Pakiszt√°n tal√°lkozhat egy izraeli els√∂pr√Ķ nukle√°ris t√°mad√°ssal. Ez India feladata, ami megk√∂ti Pakiszt√°n kez√©t.

Minden alap szab√°lyozott. Az Egyes√ľlt √Āllamokat puccs fenyegeti. Az EU p√©nz√ľgyileg megsemmis√ľlt, Oroszorsz√°ggal szemben bizonytalan az Egyes√ľlt √Āllamok, √©s az es√©ly egy hatalmas p√©nz√ľgyi nyerem√©nyre eleny√©sz√Ķ. Az emberek hallottak m√°r a j√°t√©kelm√©leti hadvisel√©sr√Ķl, de kevesen ismerik a val√≥s kock√°zatokat...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Statikus - 2013.08.11. 11:20:24
Mint mindenkinek, nekem is megvannak az internetes t√°j√©koz√≥d√°si szok√°saim: egy adott alkalommal - naponta k√©tszer-h√°romszor - √°tfutom a tucatnyi honlapot, h√≠rmorzs√°k ut√°n szimatolva. Az ut√≥bbi h√≥napokban sorra "z√°rtak"be sz√°momra fontosnak, √©rdekesnek √≠t√©lt lapok- van, amelyik el is t√Ľnt a m√ļltj√°val egy√ľtt, t√∂bb megrekedt egy id√Ķpontban √©s hibern√°l√≥dott. A m√©g m√Ľk√∂d√Ķ szolg√°ltat√≥k pedig visszafogottabb st√≠lusban √©s egyre "puh√°bb"t√©m√°kkal jelentkeznek. A 2012-es √©v - a beharangozott √©v v√©gi sejtetett vil√°gk√°osz hull√°main - rengeteg √°lh√≠rt is sz√ľlt, ehhez k√©pest az id√©n a val√≥di, jelent√Ķs esem√©nyek ut√°n is nagy√≠t√≥val kell keresg√©lni a h√≠rek k√∂z√∂tt. Val√≥sz√≠n√Ľleg ez ut√≥bbi hordozza a komolyabb jelent√©startalmat: a t√©nyleges √∂sszeoml√°sra t√∂rt√©n√Ķ el√Ķk√©sz√ľletek utols√≥ f√°zisai zajlanak, amit nem k√≠v√°nnak az egyszer√Ľ haland√≥k orr√°ra k√∂tni.
2010-ben m√©g Posta Imre oldal√°n jelent meg az a cikk, amit√Ķl dat√°lom magamban a III. Vil√°gh√°bor√ļval kapcsolatos fejlem√©nyek ut√°ni √©rdekl√Ķd√©semet: "Mindenk√©ppen h√°bor√ļnak kell lennie"ez volt a cikk c√≠me.
Az√≥ta hol meger√Ķs√≠t√©st nyert, hol elhom√°lyosodott az √ļj vil√°g√©g√©s lehet√Ķs√©ge. Rendszeresen olvasom (olvasn√°m) M√©sz√°ros Mil√°n fizikus idev√°g√≥ √≠r√°sait is. 2011-ben jelentetett meg egy r√∂vid, de vel√Ķs eszmefuttat√°st e t√°rgyk√∂rben: "A III. Vil√°gh√°bor√ļ k√ľsz√∂b√©n" c√≠mmel:
http://realzoldek...C3%A9n.pdf
Tavaly, amikor t√∂r√∂k vad√°szg√©pet l√Ķtt le a sz√≠r l√©gv√©delem, M√©sz√°ros Mil√°n azonnali vil√°gh√°bor√ļ-kit√∂r√©sre figyelmeztetett. Azt a cikk√©t levette az archiv√°lt √≠r√°sai k√∂z√ľl, pedig az √©n szem√©lyes sorsomat azzal a gondolatsorral alaposan megforgatta: vil√°gg√° k√ľrt√∂ltem, szinte minden e-mail c√≠mre elk√ľldtem - az√≥ta hideget-meleget kaptam a fejemre, igen rosszul √°ll a sz√©n√°m az ismer√Ķsi, rokoni k√∂r√∂kben. K√∂zvetlen hozz√°tartoz√≥i k√∂rb√Ķl sz√°rmaz√≥ javaslat volt, hogy vonuljak be a "s√°rga h√°zba", ami oly m√©rt√©kben √ľt√∂tt sz√≠ven, hogy gyakorlatilag √∂n√©rt√©kel√©si zavaraim lettek....
Nos, Tulok jelenlegi √≠r√°sa egy kicsit seg√≠t nekem is, hogy kib√©k√ľljek √∂nmagammal: igen, az Albert Pike √°ltal prognosztiz√°lt harmadik vil√°g√©g√©s 100 √©ven bel√ľl legal√°bb elkezd√Ķdik, de az is lehet, hogy dolga v√©gezt√©vel gyors √©g√©ssel be is fejez√Ķdik. A k√∂vetkezm√©nyek modellez√©se a pr√≥b√°lkoz√≥ agy szoftver-k√©szlet√©t√Ķl f√ľgg......
#2 | Hegel - 2013.08.11. 13:07:53
Statikus az a gond hogy a ruszkiban se bizom, hiába maciznak erre arra 8becézgetik) egyik kutya másik eb! Már ami a hatalom és ránk nézve való magatartásuk.
jah és ugyan ugy tele vannak azzal a cionizmussal amivel nyugat. Csak látni kell.

Pontosan az oszd meg és uralkodj mintájára zusrael kontra orosz.
#3 | piskota - 2013.08.11. 14:42:47
Lehet vitatni, lehet kérdéseket felvetni, lehet kétségbe-vonni az írásnak akár a lényegét is...
Lehet h√°r√≠tani, √°tl√©pni a t√©ma felett, mert jobb a val√≥s√°got tudom√°sul sem venni... Tal√°n sajn√°latos, de ez a jellemz√Ķ!
Csodálatos magas szintre emelkedett az emberi mentalitás... A hatalombitorlók már nem nemes, pozitív erényekre, erkölcsre, morálra építkeznek, annál sokkal szilárdabb alapokat találtak aljas terveik végrehajtásához...
Kezdve a megosztáson, a szembefordításon, mely már nem csak a nemzetek ellen irányul, de a sejtekre is irányuló polarizációs törekvések végett ma már a családok szétverésére is törekszik... Szétverni minden lehetséges közösséget, amely a bitorolt hatalommal szembe fordulhatna...
Egyre kevésbé van szembefordulás! Egyre kevesebb a lehetséges szerepe a józan észnek!
Ma m√©g √©l az eml√©kezet√ľnkben az I. Vil√°gh√°bor√ļ megr√°z√≥, sokkol√≥, r√©miszt√Ķ fegyver√©nek, a harci-g√°znak, a mai napig tart√≥ t√∂rt√©nete...
Ismert, hogy a k√∂vetkezm√©ny nemzetk√∂zi megegyez√©s, szerz√Ķd√©s lett, hogy harci-g√°zt soha t√∂bbet...
Ismert, hogy ezt a szerz√Ķd√©st a II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©n is, a harcol√≥ felek marad√©ktalanul betartott√°k!
Ismert, hogy 1944-ben Anzi√≥n√°l, a harci cselekm√©nyek k√∂vetkezt√©ben a sz√∂vets√©gesek n√©h√°ny harci-g√°ztart√°lya megs√©r√ľlt, azonnal parlamentereken kereszt√ľl √©rtes√≠tett√©k a n√©meteket a balesetr√Ķl! Ennyire komolyan vett√©k... m√©g akkor!
Igaz, a helyes harci-g√°z helyzetkezel√©shez, az elrettents√©ghez, a m√°r t√∂nkrevert N√©metorsz√°g lehets√©ges bek√∂vetkez√Ķ v√°laszl√©p√©se is el√©gs√©ges volt...
Nos, és azóta..?
Ismert, hogy a zsid√≥k √°ltal uralt, ir√°ny√≠tott Amerika azt√°n minden averzi√≥ n√©lk√ľl, g√°tl√°stalanul vetette be atombomb√°it, mert hasonl√≥ v√°laszl√©p√©sre nem kellett sz√°m√≠tania...
Nos, ez az uralkodó gátlástalanság az ami ma a zsidóságot, Izraelt jellemzi!
Rendk√≠v√ľl kisz√°m√≠that√≥ak,r√©sz√ľkr√Ķl senki nem sz√°m√≠that a j√≥zan √©sz legkisebb t√∂red√©k√©re sem...
Gyz
#4 | zeta62 - 2013.08.12. 01:56:49
Statikus

A t√∂r√∂k g√©p lel√∂v√©s√©t k√∂vette egy orosz ballisztikus rak√©ta √°tk√ľld√©se izrael felett, amit hi√°ba pr√≥b√°ltak patriottal lel√Ķni...AZ√ČRT vettek vissza az 5. cikkely adta lend√ľletb√Ķl...
http://www.jovonk...kus-raketa
#5 | Tulok - 2013.08.12. 03:52:31
Tibik! A III. Vh. m√°r r√©gen elkezd√Ķd√∂tt, csak jobban √°lc√°zz√°k mint kor√°bban. √Āll√≠t√≥lagos "korm√°nyok" harcolnak t√∂bbnyire operat√≠v eszk√∂z√∂kkel saj√°t n√©p√ľk ellen, b√°r m√°r kev√©s korm√°nyt nem zsid√≥k ir√°ny√≠tanak..

Zolik√°m! A v√°rhat√≥ folyamatokat m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is el√Ķre l√°ttuk, de nem hitt√ľk el, hogy bek√∂vetkezik. Ez olyan, mint a fogorvosn√°l, amikor v√°rakoz√°s k√∂zben kezel√©s √©s f√°jdalomcsillap√≠t√≥ n√©lk√ľl elm√ļlik a fogf√°j√°sunk, de a sor fogy el√Ķtt√ľnk, √©s egyszer csak mi k√∂vetkez√ľnk.
Ami a "sz√∂vets√©gesek" √©rtes√≠t√©s√©t illeti, a mai napig hallgatnak arr√≥l a 13,4 milli√≥ n√©metr√Ķl, akiket a h√°bor√ļ ut√°n, "el√Ķzetes √©rtes√≠t√©s" n√©lk√ľl meggyilkoltak, sokukat embertelen k√≠nz√°sok k√∂zepette, term√©szetesen "a zsid√≥ megtorl√°s jegy√©ben".
#6 | Hegel - 2013.08.12. 20:46:35
N√°lam igen nagy kupi lett merthogy ugyi eddig zusa oppzici√≥ ruszkik ma reggel olvason (√©s r√∂gt√∂n az avas vinnyogni kezdett) hogy a usraeli megfigyel√©s r√©g√≥ta nemcsak a mag√°nszem√©lyek levelez√©s√©t besz√©lget√©s√©t stb r√∂gzitette hanem a katonai dolgokat is...√©s azt nyomta most Snowden √©s adta √°t a ruszkiknak azaz Putyinnak.....na meg hol egy√ľtt tankrode√≥znak meg repkednek hol meg szembe√°llanak √©s kigy√≥t b√©k√°t dob√°lnak egym√°sra...t√©nyleg mint a h√ľlye v√©nasszonyok akik csak plety√≥znak....

Ugyhogy én nem tudom komolyan venni a xarkavarásukat.

√Āllit√≥lag orb√°n kitolta az ijemefnek j√°r√≥t...akkor most mi is van???? Ebben a 40 fok k√∂r√ľli h√Ķs√©gben igen neh√©z k√∂vetni √Ķket...Frown
#7 | Seraf - 2013.08.13. 11:08:32
Nem vagyok katonai elemz√Ķ √©s szak√©rt√Ķ, de birizg√°l egy k√©rd√©s : Nem lehet, hogy ezek a
támadások amolyan megtorlásos elrettentések ? ; Ha jól emlékszek, akkor a májusi táma -
d√°st az Izraeli tengeralattj√°r√≥ s a mostanit a rep√ľl√Ķ elveszt√©se el√Ķzte meg - Szerintetek ?

YouTube Videů


A tengeralattjáró elvesztése utáni támadás - Május

YouTube Videů


A rep√ľl√Ķg√©p elveszt√©se ut√°ni t√°mad√°s - Augusztus

A konfliktusok alakulása miatt pedig, hogy tudjuk földrajzilag hol vagyunk : Olyan mintha
a Don-Kanyar id√©bb cs√ļszott volna ; Akkor √©s ott is minket haszn√°ltak goly√≥fog√≥nak. "Vi -
segrádi Négyek - A NATO pajzsa Oroszország ellen. Magyarország mint a kelet felé irányu -
l√≥ NATO-beavatkoz√°s logisztikai k√∂zpontja " ... ' Haz√°nk geopolitikai helyzete, amir√Ķl nem
szeretnek beszélni. Mi is ez a V4-csoport ? Mi a feladata ? Valóban csak a tagállamok biz -
tons√°ga szempontj√°b√≥l fontos ez az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s ? { http://aranykorha...ajzsa.html }
#8 | Krisi - 2013.08.13. 18:11:36
√údv mindenkinek!
Kedves Seraf!

Nehéz egy olvasmány linkjét tetted fel!
http://aranykorha...ajzsa.html
Az √©n gyomromat kiss√© meg is √ľlte.Hirtelenj√©ben a k√∂vetkez√Ķk jutottak az eszembe:

1. L√ľszisztrat√© ...ha akkor "bev√°lt",most mi√©rt ne...v√°lna be?
http://csicsada-i...b-385.html

2. A Haz√°t √©s nemzetet √°rul√≥ politikusaink,"szak√©rt√Ķink" milyen jogon hajtj√°k a v√°g√≥h√≠dra nemzett√°rsaikat?
Ha olyan nagy leg√©nyek,h√°t mutassanak p√©ld√°t:Menjenek EL√ēRE,mi meg majd megl√°tjuk:√©rdeke-e a nemzet√ľnknek...az el√Ķl mas√≠roz√≥k k esetleges elveszt√©se.
Az ir√°ntuk val√≥ BIZALOM M√ĀR FOGYT√ĀN VAN...√©s sajnos,p√©nz√©rt ez a "j√≥sz√°g" nem kaphat√≥.

3. Tudom√°som szerint az I. √©s a II. V.H. egy-egy p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi "vil√°gv√°ls√°g" megold√°s√°ban "seg√≠tett".
De van egy sokkal szelídebb megoldás is:
http://tempohirek...admore=671

Egyenl√Ķre semmi "okosabb" nem jutott az eszembe.

√ĀLD√ĀS minden igaz emberre:krisi Smile
#9 | piskota - 2013.08.14. 08:18:31
Lacik√°m!
"A III. Vh. m√°r r√©gen elkezd√Ķd√∂tt, csak jobban √°lc√°zz√°k mint kor√°bban."
H√°t...
V√©lem, hogy hat√°rozottan kijelenthetj√ľk, hogy m√©g az ELS√ē VIL√ĀGH√ĀBOR√ö sem √©rt v√©get!
M√°r az els√Ķt lez√°rni sz√°nd√©koz√≥ "b√©ke-terrordikt√°tum" el√Ķrevet√≠tette a m√°sodik fordul√≥t.., minden j√≥zanul gondolkod√≥ ember el√Ķtt! Sokan emeltek sz√≥t ellene!
Ez a b√©kedikt√°tum egy√©rtelm√Ľ mer√©nylet volt az emberis√©g, az embers√©g ellen!
Ugyanakkor, csak a legnagyobb elismer√©ssel h√≥dolhatunk a b√∂lcs zsid√≥s√°g nagyszer√Ľ helyzetfelismer√©s√©n, praktikum√°n, kik a sz√°mukra elk√©peszt√Ķ gazdas√°gi nyeres√©get, profitot eredm√©nyez√Ķ h√°bor√ļs esem√©ny biztos megism√©tl√©s√©t, k√∂telez√Ķ jelleggel, garant√°lt√°k!
Egy, nem csak n√©z√Ķ, zsid√≥ √≠r√≥: Joseph Heller A 22-es csapd√°ja c√≠m√Ľ, val√≥ban klasszikus reg√©ny√©t aj√°nlom olvas√°sra, akin√©l ez esetleg kimaradt...
Ak√°r √ľnnepelhet√ľnk is!
Elmondhatjuk, hogy imm√°r a sz√°zadik √©ve tart a Vil√°gh√°bor√ļ!
Igaz, még több hónap hátra van, márpedig tekintve, hogy az emberiség a lét-nemlét határán bolyong, botladozik, esetleg veszélyben is lehet ez az évforduló...
√ögy t√Ľnik, az emberis√©g t√ļl√©lte √∂nmag√°t, h√°t tekintsetek minden tov√°bbi pillanatot aj√°nd√©knak...
Gyzolt√°n
#10 | Tulok - 2013.08.15. 10:19:53
Zolik√°m! A h√°bor√ļk egym√°s folyom√°nyai. Valaki mindig vesz√≠t, √°ltal√°ban minden szemben √°ll√≥ f√©l, de a "vesztes", vagy mint a mi eset√ľnkben, az is, akinek a helyzet√©t olyann√° teszik, hogy a legnagyobb vesztes√©get √©rt legyen.
Joseph Hellert m√©g 15 √©vesen olvastam, de ugyanaz az √©rzelemmentes humor, mint ami Rejt√Ķn√©l tapasztalhat√≥.
A Vil√°gh√°bor√ļ 1789-√≥ta, az emberi -√©s polg√°ri jogok nyilatkozat√°nak kihirdet√©se √≥ta tart, amikor a zsid√≥k leteleped√©si -√©s polg√°rjogokat kaptak Eur√≥p√°ban...
Az "t√ļl√©l√©s aj√°nd√©ka" pedig szenved√©ssel teli √©let ut√°n a megnyugv√°st hoz√≥ hal√°l. Ezt kellene felv√©sni sz√°mtalan m√°rv√°nyt√°bl√°ra √©s agyonverni vel√ľk azokat akik mindig azon √ľgyk√∂dnek, hogy m√°sok k√°r√°ra szolg√°lj√°k ki telhetetlen eg√≥jukat...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 75% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum