NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...
A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...A brut√°lis terrorizmus ellen k√ľzd√Ķ Assad-rezsimet v√°ratlan fordulat √©rte, amikor Homs v√°rosban az √ļgynevezett nemzeti v√©delmi er√Ķk egyik √°ga, Assad Shabeeha elpusztult. A robban√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a sz√≠riai hadsereg Qasyoon hegyi er√Ķd√≠tm√©ny√©t √©rt t√°mad√°shoz. Els√Ķk√©nt azt jelentett√©k, hogy a t√°mad√°s a l√Ķszerrakt√°rat c√©lozta meg, de a Homs-i √©s Qasyoon elleni t√°mad√°sok ugyanazokat a tulajdons√°gokat mutatt√°k. Greg Thielman fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķ nyilatkozata szerint, "az t√©ny, hogy amit l√°ttunk mindk√©t esetben, egy taktikai nukle√°ris csap√°s volt". A taktikai nukle√°ris fegyverek kisebb hat√°s√ļak, mint egy atombomba, de a nukle√°ris holokauszt m√°r √≠gy is elkezd√Ķd√∂tt. A t√°mad√≥ mindk√©t esetben Izrael, az egyetlen orsz√°g amely b√ľntetlen√ľl √©s f√©lelem n√©lk√ľl k√©pes telep√≠teni √©s haszn√°lni ilyen t√≠pus√ļ fegyvereket, mivel az √°lzsid√≥ terror-√°llam azt hirdeti, hogy r√° semmilyen nemzetk√∂zi korl√°toz√°s, egyezm√©ny nem vonatkozik.


Izrael nem tudja hagyom√°nyos er√Ķkkel megt√∂rni a harci kedvet, ez√©rt megpr√≥b√°lja elpuszt√≠tani a harci k√©pess√©g felmorzsol√°s√°val, a sokk √©s f√©lelem fenntart√°sa mellett, nukle√°ris, vegyi √©s biol√≥giai fegyverek bevet√©s√©vel a sz√≠riai korm√°nyer√Ķk ellen√°ll√°s√°t. Egym√°st√≥l f√ľggetlen fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķk v√©lem√©nye azt jelzi, hogy Sz√≠ri√°t az elm√ļlt napokban legal√°bb n√©gy taktikai nukle√°ris fegyverekkel elk√∂vetett t√°mad√°s √©rte. Ezen k√≠v√ľl a sz√≠riai hadsereg s√ļlyos vesztes√©geket szenvedett a szarin-g√°z t√°mad√°sokt√≥l.

Nem csak ezek a t√°mad√°sok tasz√≠tj√°k a vil√°got a h√°bor√ļ sz√©l√©re, de egybeesik Amerika lakoss√°g√°nak bels√Ķ fenyegetetts√©g√©vel a Pentagon, a DHS, az AIPAC, a drogkartellek, √©s a legfontosabb sz√©ls√Ķs√©ges vezet√Ķi csoportok, a GOP √©s Tea Party frakci√≥ r√©sz√©r√Ķl, az amerikai lakoss√°g elleni agresszi√≥val. Nincs "al-Kaida fenyeget√©s", az eg√©sz csak megt√©veszt√©s, egy "takar√≥", ami lehet√Ķv√© tette, hogy Obama bevezesse a puccs elleni sz√ľks√©ges v√©delmi int√©zked√©seket.

A sz√≠riai vegyifegyver alkalmaz√°sok gr√ļziai sz√°ll√≠t√°sra vezethet√Ķk vissza, √©s az izraeli vezet√©s√Ľ al-Kaida er√Ķket a t√∂r√∂k hadsereg t√°mogatja bel√ľlr√Ķl. V√°ls√°g fenyeget. A m√ļlt h√©ten az IDF, a katonai h√≠rszerz√©s, √©s amerikai t√°rsaik arr√≥l sz√°moltak be, hogy Oroszorsz√°g nyolc nukle√°ris fegyvert sz√°ll√≠tott Sz√≠ri√°ba, mint elrettent√Ķ er√Ķt a tov√°bbi izraeli t√∂megpuszt√≠t√≥ t√°mad√°sok megel√Ķz√©s√©re. Az USA kapcsolata Oroszorsz√°ggal a hivatalos diplom√°ciai csatorn√°kon ugyan folyamatos, de amikor megk√©rdezt√©k Oroszorsz√°got, tagadt√°k a nukle√°ris fegyverek sz√°ll√≠t√°s√°t Sz√≠ri√°ba, de jelezt√©k, hogy "speci√°lis fegyvereket" alkalmaznak a haditenger√©szeti √©s l√©gier√Ķn√©l "l√©tfontoss√°g√ļ √©rdekeik" v√©delm√©ben.

Izrael Szaud-Ar√°bi√°t arra k√©rte, hogy hagyja el az 1000 milli√°rd doll√°r megfizet√©s√©t Oroszorsz√°gnak, √©s ink√°bb Ir√°n elszigetel√©s√©n dolgozzon. Kicsit fur√°nak t√Ľnhet, hogy Oroszorsz√°got meg kell fizetni, de 2010-ben Izrael a robotrep√ľl√Ķg√©p gy√°rt√°s technol√≥gi√°j√°t √©s gy√°rt√≥ sorok √©p√≠t√©s√©t v√°llalta, hogy Oroszorsz√°g ne sz√≥ljon bele az eur√≥pai ir√°ny√≠t√°s √°tv√©teli k√≠s√©rlet√©be, amit 15 eur√≥pai tag√°llam l√©gi hadgyakorlata k√∂vetett. Most a Biztons√°gi Tan√°cs hat√°rozata szerint kellett volna elrendelni Sz√≠ria felett rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°t, √©s Izrael √©s Szaud-Ar√°bia biztos√≠t√©kot kapott volna, hogy K√≠na nem √©l v√©t√≥jog√°val, ha Oroszorsz√°g t√°mogatja az int√©zked√©st. Ugyan a Kreml-b√Ķl nem sziv√°rgott ki inform√°ci√≥, de Putyin d√∂nt√©se lesz a m√©rt√©kad√≥ .Megeml√≠teni az√©rt musz√°j, mert a vil√°g legt√∂bb √°llam√°nak sorsa diplom√°ciai egyezked√©sek sor√°n d√Ķl el.

Martin Dempsey t√°bornok, az egyes√ľlt hader√Ķ vez√©rkai f√Ķn√∂k√©nek izraeli l√°togat√°sa egy j√≥zan hang √©s egy er√Ķfesz√≠t√©s arra n√©zve, hogy megakad√°lyozza a nukle√°ris konfliktust, ami feltart√≥ztathatalanul elnyeli a bolyg√≥t. Obama lemondta a tervezett tal√°lkoz√≥t Putyinnal. A l√°tsz√≥lagos indok Snowden politikai mened√©kjoga, de val√≥j√°ban Obama az√©rt nem hagyja el a f√Ķv√°rost, mert bels√Ķ fenyeget√©sk√©nt katonai puccs vesz√©lyezteti. Ezt az AIPAC √©s az izraeli lobby r√©sz√©r√Ķl McCain √©s Graham "hal√°szati" exped√≠ci√≥i is f√©mjelzik. Egyiptomban McCain durva √©s meggondolatlan megjegyz√©sek tett, k√∂zvetlen√ľl ellentmondva nemcsak az √°llamtitk√°r Kerrynek de az egyiptomi korm√°ny el√Ķtt is, amely al√°√°shatja McCain befoly√°s√°t, √©s sz√©ls√Ķs√©ges elemekkel tervezi, hogy megd√∂nts√©k az amerikai korm√°nyt.

A napokban egy aut√≥ba rejtett bomba meg√∂lt 18 szem√©lyt Damaszkusz k√ľlter√ľlet√©n. Al Nusra, az al-Kaida le√°nyv√°llalata megpr√≥b√°lja megbuktatni a korm√°nyt Irakban √©s Sz√≠ria j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľl. A h√≠rszerz√©si becsl√©sek m√°ra egy√©rtelm√Ľen elismerik, hogy az Al Nusra egyre ink√°bb izraeli ellen√Ķrz√©s alatt √°ll, k√ľl√∂n√∂sen miut√°n rohamos belharc alakult ki a sz√≠r korm√°ny frakci√≥i k√∂z√∂tt. Az Oroszorsz√°g elleni besz√©d, hivatkozva a k√ľlf√∂ldi √°llamok √°ltal t√°mogatott fegyveresekre, megpr√≥b√°lja fel√©getni Sz√≠ri√°t, hogy a sz√≠riai n√©pet a "rendszerv√°lt√°s" fel√© terelje.


Amit Oroszorsz√°g nem tett, nem besz√©l a sokkal komolyabb t√°mad√°sokr√≥l Sz√≠ria ellen, az izraeli taktikai nukle√°ris fegyverek haszn√°lat√°r√≥l. Egyes elemz√Ķk √ļgy v√©lik, hogy fel√ľlr√Ķl, a Golan-fenns√≠k vagy Libanon fel√Ķl, vagy bel√ľlr√Ķl, esetleg T√∂r√∂korsz√°gb√≥l vagy tengeralattj√°r√≥kr√≥l Sz√≠ria partjain indul el az offenz√≠va. Oroszorsz√°g hi√°nya val√≥s√°g alap√ļ politika, √©s k√∂zvetlen√ľl felel√Ķsek a jelenlegi sz√≠riai helyzet√©rt, ami utat enged az izraeli arroganci√°nak. Izrael k√©ts√©gbeesett, nyom√°s alatt tartja az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy dolgozzon ki egy b√©ketervet a palesztinokkal, akik most meg√©rezt√©k a "v√©r szag√°t", √©s nem hajland√≥k rendezni a sok√©ves konfliktust egy mosollyal vagy egy k√©zfog√°ssal √©s k√©ssel gondolnak t√°rgyal√≥partnereik tork√°ra. Az izraeli nukle√°ris fegyverek ellen Sz√≠ria bemutat√≥ tart a hatalomb√≥l, ami m√°r nem a gyenges√©g jele, hanem Izrael √∂sszeoml√°s√°√©, √©s Izrael "feled√©sbe mer√ľl√©s√©n", m√©g a heti holokauszt kez√©t t√∂rdel√Ķ maratoni megeml√©kez√©sei is √©szrev√©tlen√ľl fognak eltelni, √©s nem tudnak seg√≠teni, ahogy az eg√©sz √∂tlet m√∂g√∂tti √°ldozatt√° hiszteriz√°lt izraeli t√°rsadalmi szerkezet sem.

Mindezeknek nyom√≥s oka van. Izrael, a folyamatosan v√°ltoz√≥ forgat√≥k√∂nyv szerint mindig pr√≥b√°l "m√°rk√°s gonosztev√Ķk√©nt" fell√©pni, de m√°r nem tud sikerrel elj√°rni Ir√°nnal szemben. Ir√°n √ļj n√©pi korm√°nyt √©p√≠tett ki a progressz√≠v nyugati m√©rc√©vel m√©rve is, ami a f√©lelem √°rus√≠t√≥inak, a Netanjahu √©s Likudista fanatikusoknak kev√©s hiteless√©get biztos√≠t. A h√°tt√©rben k√©nyelmetlen t√©nyek sorakoznak. M√°jus elej√©n, Izrael elvesztette egy Dolphin tengeralattj√°r√≥j√°t egy orosz be√©p√≠tett vez√©rl√Ķrendszerrel rendelkez√Ķ √∂nir√°ny√≠t√≥ torped√≥ miatt, amit egy sz√≠riai helikopter k√ľld√∂tt r√° a sz√≠riai partokn√°l. K√∂r√ľlbel√ľl 48 √≥r√°val k√©s√Ķbb, Izrael t√°mad√°st int√©zett a sz√≠riai parancsnoki k√∂zpont ellen taktikai nukle√°ris fegyverrel. A k√©sz√ľlt vide√≥kat megvizsg√°lt√°k nukle√°ris fegyverek szak√©rt√Ķi is, akik egy√©rtelm√Ľs√≠tett√©k, hogy ez egy nukle√°ris fegyver volt.

Az√≥ta Izrael elvesztette egyik F16-√°t k√©t f√Ķ leg√©nys√©ggel, mert m√Ľk√∂dik az S-300-as l√©gv√©delmi rendszer. A forr√°sok azt mutatj√°k, hogy az USA-ban, miel√Ķtt Bush szolg√°lati jogviszonya megsz√Ľnt volna, beny√ļjtotta, a leg√ļjabb v√°ltozatait a Generation III √©s IV taktikai nukle√°ris fegyvereknek. Az "eredm√©nyek" olyan alacsonyak, mint 10 tonna TNT robban√≥ereje, visszamarad√≥ sug√°rz√°s n√©lk√ľl. Ez lehet√Ķv√© tette, hogy Izrael megt√°madja Sz√≠ria "puha c√©ljait". A terepet k√∂vet√Ķ rak√©t√°k elker√ľlhetik az S-300 radarokat. Izrael alkalmazza a "teljes r√©szrehajl√≥ b√≠r√≥s√°g sajt√≥t". Minden rendelkez√©sre √°ll√≥ intelligens eszk√∂zt, hogy legy√Ķzze a S-300 rendszer mobil radarjait. Alapj√°ban v√©ve azonban nagyon korl√°tozott √©s meglep√Ķen alacsony a teljes√≠tm√©ny. Izrael csak az √ļjdons√ľlt mini-fejekkel felszerelt Szarin-g√°z -√©s meg nem er√Ķs√≠tett forr√°sok szerinti bio-toxin-ostorokkal tudott kirukkolni.


Hivatalos forr√°sok egyet√©rtettek, √©s egy interj√ļban Jim Hanke ezredes, egykori izraeli honv√©delmi attas√© szerint is meger√Ķs√≠t√©st nyert, hogy Izrael r√©g√≥ta felk√©sz√ľlt az ilyen t√°mad√°sokra Sz√≠ri√°val szemben. M√©g azon pontok gondos felt√©rk√©pez√©s√©re is, amelyek t√∂r√©svonalakat k√©peznek Izraelbe vezetve. A nukle√°ris fegyver ugyan massz√≠v penetrator/bunker-rombol√≥, de ami hatalmas f√∂ldreng√©seket okozhat eg√©sz Izraelben. A Snow-f√©le forr√°s rendk√≠v√ľl hiteles √©s j√≥l jelezte, hogy Izrael k√©szen √°ll arra, hogy mozg√≥s√≠tsa az arzen√°lj√°t, ak√°r az √∂t megatonn√°s termonukle√°ris fegyvereit is Sz√≠ria v√°rosai ellen. Izrael √ļgy v√©li, hogy imm√ļnisak a megtorl√°sra. E c√©l √©rdek√©ben a Izrael utas√≠totta Indi√°t, hogy kezdje meg az √∂sszecsap√°sokat a pakiszt√°ni hat√°r ment√©n, √©s hogy a nukle√°ris er√Ķk jelentik a nagy figyelmeztet√©st. Pakiszt√°n tal√°lkozhat egy izraeli els√∂pr√Ķ nukle√°ris t√°mad√°ssal. Ez India feladata, ami megk√∂ti Pakiszt√°n kez√©t.

Minden alap szab√°lyozott. Az Egyes√ľlt √Āllamokat puccs fenyegeti. Az EU p√©nz√ľgyileg megsemmis√ľlt, Oroszorsz√°ggal szemben bizonytalan az Egyes√ľlt √Āllamok, √©s az es√©ly egy hatalmas p√©nz√ľgyi nyerem√©nyre eleny√©sz√Ķ. Az emberek hallottak m√°r a j√°t√©kelm√©leti hadvisel√©sr√Ķl, de kevesen ismerik a val√≥s kock√°zatokat...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#51 | piskota - 2013.09.03. 10:37:04
Mindent bevetnek!
Most egyre f√ļjj√°k a Sz√≠ria luftballont, de ezzel az agresszi√≥ra k√©sz√ľl√Ķ n√°-ci-on USA vezet√©s mag√°t hozza neh√©z, hat√°rid√Ķs helyzetbe...
Z√°ros hat√°rid√Ķn bel√ľl kell agresszi√≥j√°t v√©grehajtania, miel√Ķtt teljesen tarthatatlann√° v√°lnak, hasonl√≥an Irak eset√©hez, az √∂sszehazudott v√°dak!
Irak kapcs√°n, s a k√∂zelm√ļlt, az Izraellel v√©grehajtott titkosszolg√°lati arabellenes akci√≥k r√©v√©n, az USA vezet√©se gyakorlatilag szalonk√©ptelenn√© v√°lt!
Fokozza ellen√©rz√©s√ľnket a szimpatikusnak egy√°ltal√°n nem mondhat√≥ John Kerry k√ľl√ľgyminiszter futtat√°sa, megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ alkalmass√°ga!
Amire viszont kiv√°l√≥an alkalmas lesz, az az, hogyha b√°rmely okb√≥l, az USA sz√°nd√©ka, t√∂rekv√©se kudarcba fullad, nos, nagyszer√Ľ felel√Ķs baleknak megteszi...
Igaz, ak√°rmi is lesz az esem√©nyek alakul√°sa, maga Obama is mindenk√©ppen menteget√Ķz√©sre fog szorulni, hogy a titkosszolg√°latok hamis jelent√©sei megt√©vesztett√©k.., csak √ļgy mint Irak eset√©ben m√°r megt√∂rt√©nt...
Gyz
#52 | Seraf - 2013.09.03. 16:09:31
2013. 09. 02 : "Sz√≠ria - Az Arab Liga felel√Ķss√©gv√°llal√°st √©s cselekv√©st s√ľrget" - 'Felel√Ķss√©g -
v√°llal√°st √©s cselekv√©st s√ľrgettek az Arab Liga tagorsz√°gai vas√°rnap esti kair√≥i tan√°cskoz√° -
sukon az ENSZ-t√Ķl √©s a vil√°g orsz√°gait√≥l Sz√≠ri√°val kapcsolatban, illetve a damaszkuszi kor -
mánnyal szemben' http://www.hirado...urget.aspx 2013. 09. 02 : "A Szíria elleni fellépést
s√ľrget az Arab Liga is" - 'Arab orsz√°gok s√ľrgetik a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©get, hogy l√©pjen fel
a szíriai rezsimmel szemben ... Az Arab Liga határozatát Szíria szomszédjai, Libanon és Irak
nem t√°mogatt√°k. Alg√©ria szint√©n nemmel szavazott, Sz√≠ria tags√°ga pedig fel lett f√ľggeszt -
ve' http://www.atv.hu...ab-liga-is 2013. 09.03 : "Az Arab Liga is √°ll√°st foglalt" - '√ēk is h√° -
bor√ļt akarnak Sz√≠ria ellen ... Az Arab Liga, ahogy az m√°r kor√°bban vil√°goss√° v√°lt, el√≠t√©li az
Aszad-rendszert √©s egy√©rtelm√Ľen a felkel√Ķket t√°mogatja http://kitekinto....iWu8ax_V0w
#53 | Seraf - 2013.09.03. 17:44:41
2013. 08. 31-√©n pedig t√∂rt√©nt egy Sz√≠ria ( Asszad ) melletti t√ľntet√©s a lenti vide√≥k szerint .

YouTube Videů


YouTube Videů


#54 | Seraf - 2013.09.04. 22:00:30
2013. 09.03 : "John McCain - Katasztr√≥fa lenne, ha lemondan√°nk a Sz√≠ria elleni csap√°sr√≥l" http://hungarian....-csapasrol 2013.09.03 : "Az Egyes√ľlt √Āllamok nagyl√©pt√©k√Ľ hadm√Ľvele -
tet tervez Szíria ellen" http://hungarian....-ria-ellen 2013. 09. 04 : "Irán óva inti Washing -
tont egy esetleges k√∂zel-keleti vall√°sh√°bor√ļt√≥l" - 'Az ir√°ni t√°bornok v√©lem√©nye szerint az amerikai tervek Izrael √©rdekeit tartj√°k szem el√Ķtt ... Az Aszad-rezsim Teher√°n legf√Ķbb sz√∂ -
vetségese' http://www.hirado...rutol.aspx 2013. 09.04 : "Mehet a bombázás, a falkavezé -
rek t√°mogatj√°k" - 'Az amerikai k√©pvisel√Ķh√°z legbefoly√°sosabb vezet√Ķi t√°mogatj√°k, hogy az
USA megtorl√≥ akci√≥t ind√≠tson a sz√≠riai rezsim ellen .... Barack Obama amerikai eln√∂k begy√Ľj -
tött néhány nagyon fontos támogatást ahhoz, hogy az amerikai kongresszus áldását adja
a szíriai rezsim elleni katonai megtorló akcióhoz' http://www.napi.h...63577.html 2013. 09.
04 : "Oroszorsz√°g a legfejlettebb t√°mad√≥rak√©t√°kkal l√°tta el Sz√≠ri√°t" - 'Sz√≠ria megt√°mad√°sa eset√©n az Egyes√ľlt √Āllamok m√©g komoly meglepet√©sekkel tal√°lhatja szemben mag√°t, mert ilyen felszerelt hadsereggel m√©g nem √ľtk√∂ztek meg a k√∂zel-keleten. Ezek a rak√©t√°k a F√∂ld -
közi-tenger szinte bármely pontját elérhetik' http://idokjelei....l-sziriat/
#55 | Seraf - 2013.09.06. 06:16:55
2013. 09. 05 : "Sz√≠ria ; Amerika megrendezte a saj√°t h√°bor√ļj√°t ?" - 'Sokan √ļgy v√©lik, hogy
az Egyes√ľlt √Āllamok √ļjra megrendezte a saj√°t h√°bor√ļj√°t ... Amerika t√∂rt√©nelme a Lusitania
cirk√°l√≥ √≥ta k√ľl√∂n√∂sen gazdag olyan h√°bor√ļkban, amelyekbe finoman sz√≥lva sem tiszt√°zott
√ľr√ľgyekkel sz√°llt be' http://mno.hu/kul...at-1182403 2013.09.05 : "K√©t olasz hadihaj√≥ tart
a Földközi-tenger keleti medencéjébe" http://www.hirado...ejebe.aspx 2013. 09.05 : "Irán
továbbra is támogatni fogja Szíriát" http://hungarian....ja-Sz-riat
#56 | piskota - 2013.09.06. 06:53:40
A Lusitania csak gyakorlatilag volt szinte cirk√°l√≥nak tekinthet√Ķ, rejtett fegyverzetet viselt, egy√©bk√©nt szem√©lysz√°ll√≠t√≥ haj√≥nak volt √°lc√°zva, b√°r √©ppen √©ls√ľly√©sztesekkor is √©ppen hadi-nyersanyaggal volt megrakva...
Gyz
#57 | Seraf - 2013.09.07. 23:59:32
2013. 09.06 : "Obama - Mindenki hisz abban, hogy az Asszad-rezsim követte el a vegyi-tá -
mad√°st" http://aranykorha...iuDqX8gvs0 2013. 09. 07 : "Sz√≠ria - A korm√°nyer√Ķk a f√Ķv√°ros
k√∂rny√©k√©t l√Ķtt√©k" http://www.hirado...ttek_.aspx 2013. 09. 07 : "Kerry beler√°ngatn√° a sz√≠ -
riai akci√≥ba Eur√≥p√°t" - 'Az amerikai k√ľl√ľgyminiszter a Sz√≠ria ellen tervezett amerikai katonai
csapáshoz igyekszik uniós támogatást szerezni' http://mno.hu/kul...at-1182824 2013. 09.
07 : "Jelent√©s - Ir√°n t√°mad√°st tervez az Egyes√ľlt √Āllamok ellen a katonai beavatkoz√°s ese -
tére" http://aranykorha...iuD9H8gvs0

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 75% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum