NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Polg√°rok elleni glob√°lis elektronikus agresszi√≥
Polg√°rok elleni glob√°lis elektronikus agresszi√≥Miel√Ķtt r√°t√©rn√©k a l√©nyegre, el√Ķre bocs√°tan√°m, hogy szupertitkos programok nem l√©teznek tart√≥san, csak id√Ķlegesen. Amir√Ķl egyn√©l t√∂bb ember tud, az hamarosan kisziv√°rog, ann√°l az egyszer√Ľ okn√°l fogva, hogy k√©t azonos √©rdekelts√©ggel rendelkez√Ķ, v√©gig azonos c√©lt k√∂vet√Ķ ember nem l√©tezik. Sokakat aggaszt a glob√°lis megfigyel√©s, mik√∂zben egyesek azzal vigasztalj√°k magukat, hogy nincs takargatnival√≥juk, teh√°t nincs mit√Ķl f√©lni√ľk, de val√≥j√°ban √∂nk√©nt kiteregetik k√∂z√∂ss√©gi √©s mag√°n√©let√ľk r√©szleteit az √ļn. "k√∂z√∂ss√©gi oldalakon". Ezek az oldalak kiv√©tel n√©lk√ľl, ahogy a telefonbesz√©lget√©sek √©s m√°s elektronikus h√≠rk√∂zl√©si lehet√Ķs√©gek, alkalmaz√°sok, megfigyel√©s √©s r√∂gz√≠t√©s alatt √°llnak. A l√°tsz√≥lagosan m√°s idegenek sz√°m√°ra √©rt√©ktelen "inform√°ci√≥k" √©rt√©kkel b√≠rnak, ha "testreszabott" zsarol√°si vagy √©rzelemmint√°zati felm√©r√©shez haszn√°lj√°k fel a glob√°lis terelget√©sben. Link


A Salt Lake City megfigyel√Ķ/adatgy√Ľjt√Ķ k√∂zpontban a F√∂ld minden lakos√°nak 750 GByte elektronikus t√°rol√°si ter√ľleten, minden adata, tev√©kenys√©ge, m√ļltja, √Ķsei, sz√°rmaz√°sa, politikai meggy√Ķz√Ķd√©se, csal√°di viszonyai, szok√°sai, bar√°ti kapcsolatai, egy hatalmas, gig√°szi adatb√°zis r√©sz√©t k√©pezik. A c√©l, hogy az egy√©n minden elektronikusan megfigyelhet√Ķ kommunik√°ci√≥ja elemezhet√Ķ, √©s felhaszn√°lhat√≥ legyen, els√Ķsorban ellene √©s csoportosul√°sai, rokonai, bar√°tai, ismer√Ķsei ellen, √©s glob√°lisan lehet√Ķv√© tegye a m√©dia vagy a titkos szervezetek, valamint, ha t√°rsadalmi poz√≠ci√≥ √ļgy k√≠v√°nja, a v√©lem√©nyform√°l√≥k r√©sz√©r√Ķl, kieg√©sz√≠tve a szem√©lyes megfigyel√©sek adataival, a megfigyel√©st. A legt√∂bben √ļgy gondolj√°k, hogy eg√©szs√©gesnek tartott exhibicionalizmusuk m√©g elfogadhat√≥ m√©rt√©k√Ľ, de val√≥j√°ban sok k√∂vetkeztet√©sre ny√ļjthat alapot, amikor egy egy√©n vagy egy csoport tev√©kenys√©g√©t megfigyelik √©s elemzik. Szint√©n sokan merik v√°llalni politikai, t√°rsadalmi, vall√°si meggy√Ķz√Ķd√©s√ľket, ahogy a m√ļltban elk√∂vetett hib√°ikat is, b√°r ez m√°r er√Ķsen szubjekt√≠v a l√°t√°sm√≥dot √©s az √∂nkritik√°t illet√Ķen. Am√≠g az egy√©n √©letben van, vagy a tov√°bb√©l√©s rem√©ny√©ben v√©dekezik a pszich√©j√©t √©rt (v√©lt, val√≥s, vagy csak lelkiismereti k√©rd√©st felvet√Ķ) t√°mad√°sok ellen, addig minden felhaszn√°lhat√≥ ellen, m√©g a hossz√ļ id√Ķn kereszt√ľl titkolt, de rejtetten megl√©v√Ķ, megnyilv√°nul√°sokb√≥l lesz√Ľrhet√Ķ k√∂vetkeztet√©sek alapj√°n is.


Alapvet√Ķen abb√≥l kell kiindulni, hogy amit meg kehet tenni, azt ha szabad, ha nem, megteszik. Mindegy, hogy t√∂rv√©nyek v√©dik a mag√°n, illetve a t√°rsadalmi csoportok szem√©lyis√©gjogi √©rdekeit, adatv√©delm√©t. Az inform√°ci√≥ k√©zzel foghat√≥ √©rt√©k, √©s a minden esetben felhaszn√°lhat√≥ bizonyos √©rdekcsoportok haszn√°ra. A hat√°rt, ak√°r az NSA-t (Amerikai Nemzetbiztons√°gi Hivatal), ak√°r a Mossadot, vagy a KGB-FSB-t illeti, ugyanaz jelenti. Eszk√∂z√∂k, fel√ľgyeleti lehet√Ķs√©g, k√©nyszer√≠thet√Ķs√©g, zsarolhat√≥s√°g. Am√ļgy a "val√≥s id√Ķben megfigyelhet√Ķs√©g" enged√©lyez√©se a gyakorlatban azt jelenti, hogy m√°r r√©g√≥ta megteszik, csak hivatkoz√°si alapk√©nt "m√©g" nem haszn√°lhat√≥ fel b√≠r√≥s√°gokon hivatalosan, a jog√°llami l√°tszat fenntart√°sa v√©gett, de hatalom megszerz√Ķi els√Ķ dolga, hogy k√ľl√∂n jogokat biztos√≠tsanak erre saj√°t kezel√©s√Ľ "elh√°r√≠t√≥ szervezeteik" sz√°m√°ra.


Az internet, √©s a sz√°m√≠t√≥g√©pes telefonk√∂zpontok vonalai k√∂nnyen megfigyelhet√Ķk. A gerincvonalakon elhelyezett szupersz√°m√≠t√≥g√©pek k√©pesek a teljes adatforgalmat vizsg√°lni, Magyarorsz√°g √∂sszes k√ľlf√∂ldi forgalm√°t figyelembe v√©ve is. A telefonszolg√°ltat√≥k minden h√≠v√°st r√∂gz√≠tenek, amelyek a titkosszolg√°latok sz√°m√°ra "ter√≠tett asztalt" jelentenek. Aki elektronikus adattov√°bb√≠t√°st haszn√°l, lehallgathat√≥ belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n is egyar√°nt, de a megfigyel√©s/lehallgat√°s ellen lehet v√©dekezni. A m√Ľholdas letapogat√°s szint√©n nagy seg√≠ts√©get jelent a hatalom sz√°m√°ra, mik√∂zben az √°ltala kiprovok√°lt "terrorizmusra" hivatkozik fenntart√°si indokk√©nt.

Az internetes rendszerek szinte egy√°ltal√°n nem v√©dhet√Ķk (csak lekapcsol√°ssal), ez√©rt ebben a t√©mak√∂rben a megt√©veszt√©s√©, a f√©lrevezet√©s√©, a t√ļlterhel√©ses √©s blokkol√°sos, felt√∂r√©ses t√°mad√°sok√© a f√Ķszerep. A telefonos lehallgat√°sok ellen szint√©n neh√©z v√©dekezni, de itt is probl√©ma a nyomonk√∂vethet√Ķs√©g, mivel a telefon GPS jele alapj√°n megtal√°lhat√≥ a tulajdonosa. M√©g rosszab lesz a helyzet, ha elektronikus azonos√≠t√≥val, √ļn. RFID-chippel l√°tj√°k el az igazolv√°nyokat, mert ezek a chipek teszik lehet√Ķv√© el√Ķbb-ut√≥bb a hozz√°f√©r√©st a banksz√°ml√°nkhoz, fogyaszt√°si cikkekhez √©s az √©lelmiszerekhez. B√°r ez a beharangozott "√ļj√≠t√°s" m√°r el√Ķny√∂ket is jelent, √©s egy √ļj "ipar√°g" kialakul√°s√°hoz vezet, a chip-kiolvas√°shoz √©s hamis√≠t√°shoz.


Ezek a chipek nagy mennyis√©gben, az eredetihez teljesen azonos kivitelben gy√°rthat√≥k, programozhat√≥k. √Ārny√©kol√°sukhoz csak egy lapos, m√°gnesezhet√Ķ anyagb√≥l k√©sz√ľlt f√©mtok sz√ľks√©ges. Ugyanez a r√°di√≥telefonokra is √©rv√©nyes. Egy v√©kony ac√©llemezb√Ķl k√©sz√ľlt dobozka le√°rny√©kolja a GPS jelet. N√©mi r√°ford√≠t√°ssal egy k√©sz√ľl√©knek lehet t√∂bb IMEI-sz√°ma, ahogy ak√°r mindenkinek lehet Orb√°n Viktor, vagy L√°z√°r J√°nos n√©vre, azonos√≠t√≥kra ki√°ll√≠tott igazolv√°nya is. Tov√°bbi lehet√Ķs√©g a t√∂meges kiiktat√°suk. Nagy energi√°j√ļ mikrohull√°m√ļ sug√°rz√°ssal ak√°rmelyik t√∂nkretehet√Ķ, ak√°r sok ember eset√©ben is, mert az ehhez sz√ľks√©ges eszk√∂z ott vigyorog a legt√∂bb konyh√°ban. A mikrohull√°m√ļ jel j√≥l ir√°ny√≠that√≥, f√≥kusz√°lva nehezen bem√©rhet√Ķ azalatt a kis id√Ķ alatt am√≠g m√Ľk√∂dik, illetve ami a chipek t√ļlterhel√©ses ki√©get√©s√©hez kell. Az elektronika, b√°r sok esetben hasznos, minden erre √©p√ľl√Ķ berendez√©s s√©r√ľl√©kenys√©g√©t is biztos√≠tja. Nagy energi√°j√ļ mikrohull√°m√ļ jellel m√Ľk√∂d√©sk√©ptelenn√© lehet tenni elektronikai berendez√©seket, ad√≥-vev√Ķket, kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂ket.

Feltehet√Ķ a k√©rd√©s, hogy mi√©rt helyezik el√Ķt√©rbe az elektronik√°t?

Szerencs√©re nem minden m√Ľk√∂dik elektronikus alapon, b√°r eljutottunk oda, hogy bizonyos eszk√∂zeink egyszer√Ľ m√≥dszerekkel m√°r jav√≠thatatlann√° v√°ltak. Az emberek k√©nyelmi szempontok alapj√°n t√∂rt√©n√Ķ elektronika felhaszn√°l√°sa, b√°r m√°r alapvet√Ķen hozz√°tartozik az √©let√ľnkh√∂z, m√©g mindig n√©lk√ľl√∂zhet√Ķ lenne, ha a v√©dekez√©s, p√©ld√°ul a felder√≠t√©s, ter√ľletv√©delem nem indokoln√° felhaszn√°l√°s√°t, vagy a gy√°rt√≥ c√©gek nem teremten√©nek munk√°t maguknak a speci√°lis felk√©sz√ľlts√©get ig√©nyl√Ķ jav√≠t√°sokkal. Megfigyelhet√Ķ, hogy a "b√°tor" izraeli √©s amerikai agresszorok csak olyan orsz√°gokat t√°madnak meg, amelyek gyeng√©bbek, vagy amelyeknek el√Ķz√Ķleg felsz√°molt√°k a v√©dekez√©si lehet√Ķs√©geit, bele√©rtve az elektronikus √©szlel√©s, v√©dekez√©s form√°it is. Az "ilyen ellens√©gekkel" szemben a fair-play szab√°lyait csak eg√©szen buta emberek k√∂vetik. Az elektronika fegyverk√©nt v√©dhet, k√©nyelmi szempontok alapj√°n kiszolg√°lhatja a lehet√Ķs√©geink biztos√≠totta ig√©nyeink, √©s nem a fejl√Ķd√©s v√©g√°llom√°sa, de ez√©rt a "fejl√Ķd√©si verseny" fontos r√©sze. Jelenleg minden √°llampolg√°r lehets√©ges potenci√°lis terrorista a cionista √©s cionist√°kat kiszolg√°l√≥ korm√°nyok szem√©ben, mert a glob√°lis megfigyel√©s saj√°t polg√°raik ellen ir√°nyul.


Az emberi besz√©d kiszor√≠totta a gondolati kommunik√°ci√≥t. Az √≠r√°s megjelen√©se m√°r egy mank√≥ volt, hogy azok is k√©pesek legyenek t√°volba kommunik√°lni, akik nem k√©pesek arra, amire az ausztr√°l √Ķslakosok m√©g k√©pesek, vagyis nagy t√°vols√°gb√≥l kapcsolatot teremteni egym√°ssal. Az elektronikus kommunik√°ci√≥ feleslegess√© tette, elsorvasztja az ilyen vel√ľnk sz√ľletett k√©pess√©geket. A sz√°m√≠t√≥g√©pek, agyprot√©zisek "kieg√©sz√≠t√Ķ egys√©gek" az √°tlagembert egyre t√°volabbra tasz√≠tja a megismerhet√Ķ tud√°st√≥l. Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Arany - 2013.08.08. 09:10:04
Mindegyik szemléletes...Grin

Az √°rny√©kba b√ļjt kacs√°k, √©s a cic√°k k√ľl√∂n√∂sen tetszenek...Smile

A fiam vett egy kiv√©nhedt robog√≥t... A v√°ros d√©li r√©sz√©r√Ķl az √©szakira semmivel sem j√≥ k√∂zlekedni...
A minap sz√≥lnak a koll√©g√°k, hogy a kit√°maszt√≥ja alatt megolvadt az aszfalt, √©s eld√Ķlt... Frown
#12 | Hegel - 2013.08.08. 15:20:40
Nekem a paci a k√°dban vagy ahogy m√©g a kis r√≥ka ami vad√°llat hagyja hogy megitass√°k mert √©lete f√ľgg t√Ķle! √Čdes a t√∂bbi is..√©s √©nis vizesrongyal a nyakamba fejemen k√∂zlekedek j√≥id√Ķ √≥ta m√©g a bes√∂t√©titett lak√°sban is.
Hegelt meg a f√∂rd√Ķvizembe nyomkodom naponta hogy birja mert ezt a fajt√°t nem lehet nyirni ahogy a pubikat.
Viszont az √©jszakai leh√ľl√©ssel a fenti l√©gk√∂rbe emelkedett sz√©nmonoxid √©s szmog letelepszik √©s besziv√°rog a lak√°sokba...ez Budapest!
#13 | Hegel - 2013.08.08. 15:23:51
Seraf Smile
A g√©nmanipul√°ci√≥kr√≥l az a gondolatom t√°madt t√°n a mai ember f√Ķleg a Magyar √©s hasonlatos fajt√°k nem felelnek meg a t√∂k√©letes ir√°nyithat√≥s√°gnak ! H√°t m√°st kell gy√°rtani lecser√©lend√Ķ...."Mari√≥ var√°zsl√≥" agg√≥dik hogy a √©pitm√©nye r√°d√Ķl, miel√Ķtt uj valamire bukkanna e t√©ren. Sad

Nos ime a génmanipuláció minek:http://mkh.valosa...ddcomments
Mert √∂nfenntart√≥k vagyunk a kultur√°nk a term√©szet rendj√©re √©p√ľl!
#14 | Hegel - 2013.08.08. 16:20:09
Egy√©bk√©nt r√©g√≥ta az az √©rz√©sem hogy ama kb 5000√©vnyi emberis√©g el√Ķtti kultura a szkyta-hun m√©d kultura volt vagy 40.000 de m√©g r√©gebbi id√Ķk √≥ta visszafel√© sz√°molva...a mai kuf√°r √©s szellemis√©ge egy uj g√©nmanipul√°ci√≥ ami m√©g ezek szerint m√©g mindig nem el√©g "j√≥"

√Čs hogy mi√©rt gondolom igy? nos ime!http://mkh.valosa...ik-szemmel

Van egy k√∂nyv az eur√≥pa √Ķst√∂rt√©nete a honfoglal√°sig, √©s 100.000 √©ves tel√©rekb√Ķl finoman megmunk√°lt eszk√∂z√∂k aranyt√°rgyak ker√ľlnek el√Ķ !

Mikorra is teszik a sumer t√°bl√°k a g√©nmanipul√°ci√≥s embergy√°rt√°st? Na azid√Ķt√°jt a mai 5000 √©vesnek nevezett kultur√°j√ļ embereket gy√°rtott√°k....h√°t √Ķk sem el√©g j√≥k m√©g vagy el√©g rosszak.
#15 | satu - 2013.08.10. 01:38:35
Seraf által ajánlott film akár lehetne egy biblia is a 47. dik kromószóma után. szuperemberek, szuperkatonák. ... Ehhez a világhoz tényleg ez kell???
Ha a sz√°misztik√°t el√Ķvessz√ľk b√°r sosem voltam j√≥ benne √©s nem is √©rdekelt de 23 p√°r tal√°n az egys√©get adj√°k ebbe a spir√°lba beleny√ļlni nem hiszem h kellelne. Kett√Ķb√Ķl lesz egy ez a term√©szet rendje mi kell m√°s??? 2+3 +3+2 =1+0 √©s kit zavar???
f√©l elemekb√Ķl egy lesz mi ebben a baj???
Persze tudom ...
#16 | Seraf - 2013.08.10. 04:40:28
Kedves Hegel .
A véleményem szerint minden manipuláció veszélyes és káros, de ezek között is a gén a le -
gek legje, mert itt kezdi az ember a Teremt√Ķt ut√°nozni, illetve csak halov√°nyan ut√°nozgat -
ni. Ezekb√Ķl a kis√©rletez√©sekb√Ķl soha semmi j√≥ nem s√ľlhet el r√©szleges √©s hi√°nyos tud√°ssal,
vagyis megkockáztatom, hogy abból minden esetben csak rossz / negatív eredmény lehet .
Olyan ez, mint amikor valamelyik√Ķt√∂k szaktud√°s√°t √©s j√°rtass√°g√°t ( mindegy milyen szakma )
gyakorlati tapasztalat, tud√°s n√©lk√ľl pr√≥b√°ln√°m ut√°nozni, mert valamit x-y elmondott bel√Ķle :
Máris mantrázhatnám, hogy amerikából jöttem, mesterségem címere 'kontár' ; Azaz magya -
rosan / szittyássabban szólogatva *mekk-az-elek* { http://www.youtub...hUkxZ-87g0 }
Aztán a meglátásom szerint van még egy "apró" probléma. Mégpedig, hogy hiába találnak
fel j√≥ sz√°nd√©kkal valamit ( energia elm√©let ), ha j√∂n '√ďz meg Mari√≥' √©s eg√©szen m√°st akar
bel√Ķle eszk√°b√°lni ( atom bomba ). De, ak√°r Tesla eredeti sz√°nd√©k√°t is eml√≠thetj√ľk szembe
állítva a jelenleg tapasztalható kivitelezéssel - Amíg a 'rombolók' kezébe jutnak az ilyen ta -
l√°lm√°nyok, addig arra is fejlesztik azokat ... Szerintem az alap 'okot' kellene megsz√ľntetni .

Satu .
A 'kett√Ķb√Ķl lesz egy' √©s a 'f√©l elemekb√Ķl egy lesz' v√©lem√©nyedet t√°mogatom, illetve nem is
√©n, mivel az √ćr√°s sem fogalmaz ezzel kapcsolatosan m√°shogy ( 1-M√≥zes 2 : 24 "√©s lesznek
egy testt√©" + M√°t√© 19 : 5 "√©s lesznek ketten egy testt√©" + M√°rk 10 : 8 "√Čs lesznek ketten
egy testt√©! Az√©rt t√∂bb√© nem k√©t, hanem egy test" ) { P√ĀL AP. LEV. EFF√ČZUS 5 : 30 - 31 }
#17 | piskota - 2013.08.10. 08:09:16
K√©ts√©gtelen, van sz√ľks√©g, az elm√©leti moraliz√°l√°sra, mely er√Ķs√≠theti n√©zeteink helyess√©g√©t...
Viszont, az elm√©lked√©s sem terelheti el figyelm√ľnket a naponta vel√ľnk t√∂rt√©ntekr√Ķl, a napi trag√©di√°kr√≥l:

HVG.HU \
VIL√ĀG
Egyiptomban végzett iszlamistákkal egy izraeli drón

2013. augusztus 09., p√©ntek, 20:32 • Utols√≥ friss√≠t√©s: 9 √≥r√°ja
Szerz√Ķ: MTI

Címkék: Egyiptom; Izrael; iszlamisták; drón;

√Ėt iszlamista fegyverest √∂lt meg √©s megsemmis√≠tett egy rak√©ta ind√≠t√≥√°ll√°st Egyiptomban egy izraeli pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķg√©p p√©ntek este – k√∂z√∂lte k√©t magas rang√ļ egyiptomi biztons√°gi vezet√Ķ.
http://hvg.hu/vil...kal_egy_iz


T√©nyleg, minden mindennel √∂sszef√ľgg!
Eml√©kezhet√ľnk az izraeli rep√ľl√Ķg√©pek magyarorsz√°gi grassz√°l√°s√°ra!
K√©zenfekv√Ķ feltenni a k√©rd√©st, tekintettel az √°lland√≥sult cion-n√°cionista korm√°nyzatokra, a folyamatosan cionista √∂rv√©nyben fuldokl√≥ parlamenti cs√Ķcsel√©kre, hogy mindez n√°lunk is megt√∂rt√©nhet?
Aki szót emel az izraeli megszállás, fellép a zsidó elnyomás, a zsidó uzsora ellen, a zsidó gazdasági fojtogatás, zsarolás ellen, az nézzen az égre, s legyen rá figyelemmel, hogy hány izraeli drón les rá..?
Gyöngyösi Zoltán
#18 | Seraf - 2013.08.14. 02:19:38
Biztos nem sz√ľks√©ges hozz√° komment√°r : A fot√≥k mindent el√°rulnak ; "A gigantikus m√©re -
t√Ľ g√©nmut√°ci√≥s szarvasmarh√°k m√°r √©vtizedek √≥ta val√≥s√°g" http://greenprofi...;Itemid=74
#19 | piskota - 2013.08.14. 23:34:59
"Polgárok elleni globális elektronikus agresszió" ezen írás címe...
√ögy gondolom, igen kev√©s kiv√©tellel, nem √©rezhetj√ľk polg√°rnak magunkat...
Ami pedig a globális elektronikus agressziót illeti, tényleg nem árt odafigyelni!
Ma, a t√∂megek fel√©, a leghat√©konyabb elektronikus agresszi√≥s eszk√∂z, b√°rhogy is forgatom, egy√©rtelm√Ľen a telev√≠zi√≥! A tudati borj√ļk√∂t√©l!
Misem bizony√≠tja jobban a rendk√≠v√ľli fontoss√°g√°t, hogy most a digit√°lis √°t√°ll√°s idej√©n, fokozottan vigy√°znak r√°, hogy ezen k√∂t√©l ne szakadhasson...
Nem titok, s√Ľr√Ľn rekl√°mozz√°k, hogy aki √ļgymond r√°szorul√≥, √°llami seg√≠ts√©get kaphat az √°t√°ll√°shoz!
Minden √ļt.., a m√©dia hatalomp√°rtol√≥, szervilis tev√©kenys√©g√©hez vezet, ami tal√°n nem is lenne baj, de csak akkor, ha megsz√Ľnne a hatalombitorl√°s n√°ci-cionista sorozata!
Gyz
#20 | Renegat - 2013.08.17. 01:50:19
A be√ľltetni tervezett nyomk√∂vet√Ķ, azonos√≠t√≥ stb. cianidos RFID chip m√°r sz√ľlet√©sekor megbukott.Csak egy m√≥dszer a sok k√∂z√ľl: "RFID killer" vide√≥val-a mini EMP nagyon hat√°sos.

http://www.youtub...3JdZB_CZmw

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum