NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Polg√°rok elleni glob√°lis elektronikus agresszi√≥
Polg√°rok elleni glob√°lis elektronikus agresszi√≥Miel√Ķtt r√°t√©rn√©k a l√©nyegre, el√Ķre bocs√°tan√°m, hogy szupertitkos programok nem l√©teznek tart√≥san, csak id√Ķlegesen. Amir√Ķl egyn√©l t√∂bb ember tud, az hamarosan kisziv√°rog, ann√°l az egyszer√Ľ okn√°l fogva, hogy k√©t azonos √©rdekelts√©ggel rendelkez√Ķ, v√©gig azonos c√©lt k√∂vet√Ķ ember nem l√©tezik. Sokakat aggaszt a glob√°lis megfigyel√©s, mik√∂zben egyesek azzal vigasztalj√°k magukat, hogy nincs takargatnival√≥juk, teh√°t nincs mit√Ķl f√©lni√ľk, de val√≥j√°ban √∂nk√©nt kiteregetik k√∂z√∂ss√©gi √©s mag√°n√©let√ľk r√©szleteit az √ļn. "k√∂z√∂ss√©gi oldalakon". Ezek az oldalak kiv√©tel n√©lk√ľl, ahogy a telefonbesz√©lget√©sek √©s m√°s elektronikus h√≠rk√∂zl√©si lehet√Ķs√©gek, alkalmaz√°sok, megfigyel√©s √©s r√∂gz√≠t√©s alatt √°llnak. A l√°tsz√≥lagosan m√°s idegenek sz√°m√°ra √©rt√©ktelen "inform√°ci√≥k" √©rt√©kkel b√≠rnak, ha "testreszabott" zsarol√°si vagy √©rzelemmint√°zati felm√©r√©shez haszn√°lj√°k fel a glob√°lis terelget√©sben. Link


A Salt Lake City megfigyel√Ķ/adatgy√Ľjt√Ķ k√∂zpontban a F√∂ld minden lakos√°nak 750 GByte elektronikus t√°rol√°si ter√ľleten, minden adata, tev√©kenys√©ge, m√ļltja, √Ķsei, sz√°rmaz√°sa, politikai meggy√Ķz√Ķd√©se, csal√°di viszonyai, szok√°sai, bar√°ti kapcsolatai, egy hatalmas, gig√°szi adatb√°zis r√©sz√©t k√©pezik. A c√©l, hogy az egy√©n minden elektronikusan megfigyelhet√Ķ kommunik√°ci√≥ja elemezhet√Ķ, √©s felhaszn√°lhat√≥ legyen, els√Ķsorban ellene √©s csoportosul√°sai, rokonai, bar√°tai, ismer√Ķsei ellen, √©s glob√°lisan lehet√Ķv√© tegye a m√©dia vagy a titkos szervezetek, valamint, ha t√°rsadalmi poz√≠ci√≥ √ļgy k√≠v√°nja, a v√©lem√©nyform√°l√≥k r√©sz√©r√Ķl, kieg√©sz√≠tve a szem√©lyes megfigyel√©sek adataival, a megfigyel√©st. A legt√∂bben √ļgy gondolj√°k, hogy eg√©szs√©gesnek tartott exhibicionalizmusuk m√©g elfogadhat√≥ m√©rt√©k√Ľ, de val√≥j√°ban sok k√∂vetkeztet√©sre ny√ļjthat alapot, amikor egy egy√©n vagy egy csoport tev√©kenys√©g√©t megfigyelik √©s elemzik. Szint√©n sokan merik v√°llalni politikai, t√°rsadalmi, vall√°si meggy√Ķz√Ķd√©s√ľket, ahogy a m√ļltban elk√∂vetett hib√°ikat is, b√°r ez m√°r er√Ķsen szubjekt√≠v a l√°t√°sm√≥dot √©s az √∂nkritik√°t illet√Ķen. Am√≠g az egy√©n √©letben van, vagy a tov√°bb√©l√©s rem√©ny√©ben v√©dekezik a pszich√©j√©t √©rt (v√©lt, val√≥s, vagy csak lelkiismereti k√©rd√©st felvet√Ķ) t√°mad√°sok ellen, addig minden felhaszn√°lhat√≥ ellen, m√©g a hossz√ļ id√Ķn kereszt√ľl titkolt, de rejtetten megl√©v√Ķ, megnyilv√°nul√°sokb√≥l lesz√Ľrhet√Ķ k√∂vetkeztet√©sek alapj√°n is.


Alapvet√Ķen abb√≥l kell kiindulni, hogy amit meg kehet tenni, azt ha szabad, ha nem, megteszik. Mindegy, hogy t√∂rv√©nyek v√©dik a mag√°n, illetve a t√°rsadalmi csoportok szem√©lyis√©gjogi √©rdekeit, adatv√©delm√©t. Az inform√°ci√≥ k√©zzel foghat√≥ √©rt√©k, √©s a minden esetben felhaszn√°lhat√≥ bizonyos √©rdekcsoportok haszn√°ra. A hat√°rt, ak√°r az NSA-t (Amerikai Nemzetbiztons√°gi Hivatal), ak√°r a Mossadot, vagy a KGB-FSB-t illeti, ugyanaz jelenti. Eszk√∂z√∂k, fel√ľgyeleti lehet√Ķs√©g, k√©nyszer√≠thet√Ķs√©g, zsarolhat√≥s√°g. Am√ļgy a "val√≥s id√Ķben megfigyelhet√Ķs√©g" enged√©lyez√©se a gyakorlatban azt jelenti, hogy m√°r r√©g√≥ta megteszik, csak hivatkoz√°si alapk√©nt "m√©g" nem haszn√°lhat√≥ fel b√≠r√≥s√°gokon hivatalosan, a jog√°llami l√°tszat fenntart√°sa v√©gett, de hatalom megszerz√Ķi els√Ķ dolga, hogy k√ľl√∂n jogokat biztos√≠tsanak erre saj√°t kezel√©s√Ľ "elh√°r√≠t√≥ szervezeteik" sz√°m√°ra.


Az internet, √©s a sz√°m√≠t√≥g√©pes telefonk√∂zpontok vonalai k√∂nnyen megfigyelhet√Ķk. A gerincvonalakon elhelyezett szupersz√°m√≠t√≥g√©pek k√©pesek a teljes adatforgalmat vizsg√°lni, Magyarorsz√°g √∂sszes k√ľlf√∂ldi forgalm√°t figyelembe v√©ve is. A telefonszolg√°ltat√≥k minden h√≠v√°st r√∂gz√≠tenek, amelyek a titkosszolg√°latok sz√°m√°ra "ter√≠tett asztalt" jelentenek. Aki elektronikus adattov√°bb√≠t√°st haszn√°l, lehallgathat√≥ belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n is egyar√°nt, de a megfigyel√©s/lehallgat√°s ellen lehet v√©dekezni. A m√Ľholdas letapogat√°s szint√©n nagy seg√≠ts√©get jelent a hatalom sz√°m√°ra, mik√∂zben az √°ltala kiprovok√°lt "terrorizmusra" hivatkozik fenntart√°si indokk√©nt.

Az internetes rendszerek szinte egy√°ltal√°n nem v√©dhet√Ķk (csak lekapcsol√°ssal), ez√©rt ebben a t√©mak√∂rben a megt√©veszt√©s√©, a f√©lrevezet√©s√©, a t√ļlterhel√©ses √©s blokkol√°sos, felt√∂r√©ses t√°mad√°sok√© a f√Ķszerep. A telefonos lehallgat√°sok ellen szint√©n neh√©z v√©dekezni, de itt is probl√©ma a nyomonk√∂vethet√Ķs√©g, mivel a telefon GPS jele alapj√°n megtal√°lhat√≥ a tulajdonosa. M√©g rosszab lesz a helyzet, ha elektronikus azonos√≠t√≥val, √ļn. RFID-chippel l√°tj√°k el az igazolv√°nyokat, mert ezek a chipek teszik lehet√Ķv√© el√Ķbb-ut√≥bb a hozz√°f√©r√©st a banksz√°ml√°nkhoz, fogyaszt√°si cikkekhez √©s az √©lelmiszerekhez. B√°r ez a beharangozott "√ļj√≠t√°s" m√°r el√Ķny√∂ket is jelent, √©s egy √ļj "ipar√°g" kialakul√°s√°hoz vezet, a chip-kiolvas√°shoz √©s hamis√≠t√°shoz.


Ezek a chipek nagy mennyis√©gben, az eredetihez teljesen azonos kivitelben gy√°rthat√≥k, programozhat√≥k. √Ārny√©kol√°sukhoz csak egy lapos, m√°gnesezhet√Ķ anyagb√≥l k√©sz√ľlt f√©mtok sz√ľks√©ges. Ugyanez a r√°di√≥telefonokra is √©rv√©nyes. Egy v√©kony ac√©llemezb√Ķl k√©sz√ľlt dobozka le√°rny√©kolja a GPS jelet. N√©mi r√°ford√≠t√°ssal egy k√©sz√ľl√©knek lehet t√∂bb IMEI-sz√°ma, ahogy ak√°r mindenkinek lehet Orb√°n Viktor, vagy L√°z√°r J√°nos n√©vre, azonos√≠t√≥kra ki√°ll√≠tott igazolv√°nya is. Tov√°bbi lehet√Ķs√©g a t√∂meges kiiktat√°suk. Nagy energi√°j√ļ mikrohull√°m√ļ sug√°rz√°ssal ak√°rmelyik t√∂nkretehet√Ķ, ak√°r sok ember eset√©ben is, mert az ehhez sz√ľks√©ges eszk√∂z ott vigyorog a legt√∂bb konyh√°ban. A mikrohull√°m√ļ jel j√≥l ir√°ny√≠that√≥, f√≥kusz√°lva nehezen bem√©rhet√Ķ azalatt a kis id√Ķ alatt am√≠g m√Ľk√∂dik, illetve ami a chipek t√ļlterhel√©ses ki√©get√©s√©hez kell. Az elektronika, b√°r sok esetben hasznos, minden erre √©p√ľl√Ķ berendez√©s s√©r√ľl√©kenys√©g√©t is biztos√≠tja. Nagy energi√°j√ļ mikrohull√°m√ļ jellel m√Ľk√∂d√©sk√©ptelenn√© lehet tenni elektronikai berendez√©seket, ad√≥-vev√Ķket, kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂ket.

Feltehet√Ķ a k√©rd√©s, hogy mi√©rt helyezik el√Ķt√©rbe az elektronik√°t?

Szerencs√©re nem minden m√Ľk√∂dik elektronikus alapon, b√°r eljutottunk oda, hogy bizonyos eszk√∂zeink egyszer√Ľ m√≥dszerekkel m√°r jav√≠thatatlann√° v√°ltak. Az emberek k√©nyelmi szempontok alapj√°n t√∂rt√©n√Ķ elektronika felhaszn√°l√°sa, b√°r m√°r alapvet√Ķen hozz√°tartozik az √©let√ľnkh√∂z, m√©g mindig n√©lk√ľl√∂zhet√Ķ lenne, ha a v√©dekez√©s, p√©ld√°ul a felder√≠t√©s, ter√ľletv√©delem nem indokoln√° felhaszn√°l√°s√°t, vagy a gy√°rt√≥ c√©gek nem teremten√©nek munk√°t maguknak a speci√°lis felk√©sz√ľlts√©get ig√©nyl√Ķ jav√≠t√°sokkal. Megfigyelhet√Ķ, hogy a "b√°tor" izraeli √©s amerikai agresszorok csak olyan orsz√°gokat t√°madnak meg, amelyek gyeng√©bbek, vagy amelyeknek el√Ķz√Ķleg felsz√°molt√°k a v√©dekez√©si lehet√Ķs√©geit, bele√©rtve az elektronikus √©szlel√©s, v√©dekez√©s form√°it is. Az "ilyen ellens√©gekkel" szemben a fair-play szab√°lyait csak eg√©szen buta emberek k√∂vetik. Az elektronika fegyverk√©nt v√©dhet, k√©nyelmi szempontok alapj√°n kiszolg√°lhatja a lehet√Ķs√©geink biztos√≠totta ig√©nyeink, √©s nem a fejl√Ķd√©s v√©g√°llom√°sa, de ez√©rt a "fejl√Ķd√©si verseny" fontos r√©sze. Jelenleg minden √°llampolg√°r lehets√©ges potenci√°lis terrorista a cionista √©s cionist√°kat kiszolg√°l√≥ korm√°nyok szem√©ben, mert a glob√°lis megfigyel√©s saj√°t polg√°raik ellen ir√°nyul.


Az emberi besz√©d kiszor√≠totta a gondolati kommunik√°ci√≥t. Az √≠r√°s megjelen√©se m√°r egy mank√≥ volt, hogy azok is k√©pesek legyenek t√°volba kommunik√°lni, akik nem k√©pesek arra, amire az ausztr√°l √Ķslakosok m√©g k√©pesek, vagyis nagy t√°vols√°gb√≥l kapcsolatot teremteni egym√°ssal. Az elektronikus kommunik√°ci√≥ feleslegess√© tette, elsorvasztja az ilyen vel√ľnk sz√ľletett k√©pess√©geket. A sz√°m√≠t√≥g√©pek, agyprot√©zisek "kieg√©sz√≠t√Ķ egys√©gek" az √°tlagembert egyre t√°volabbra tasz√≠tja a megismerhet√Ķ tud√°st√≥l. Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2013.08.04. 08:45:54
A j√©ghegy cs√ļcsa? Ugyan...


Pintér megírta, kikre mennek rá a titkosszolgálatok

Index

2013. augusztus 3., szombat 09:52 |
Címkék
titkosszolgálat, nemzetbiztonság, közszolgálat, megfigyelés

Pint√©r S√°ndor megmondta, hogy kik sz√°m√≠thatnak szinte korl√°tlan titkosszolg√°lati ellen√Ķrz√©sre a miniszt√©riumokban - √≠rja a Blikk. Azt id√°ig is tudni lehetett, hogy a tervezett tot√°lis elh√°r√≠t√°s az √°llamigazgat√°s √∂sszes vezet√Ķj√©re √©s m√©g t√∂bb ezer emberre v√°r, √°m hogy pontosan mennyire, arr√≥l eddig nem volt hitelt √©rdeml√Ķ adat.

A bel√ľgyminiszter Harangoz√≥ Tam√°s MSZP-s k√©pvisel√Ķ k√©rd√©s√©re adott v√°lasza szerint a k√ľl√ľgy √©s a Minisztereln√∂ki Hivatal munkat√°rsainak 100 sz√°zal√©k√°t al√°vetn√©k a nemzetbiztons√°gi ellen√Ķrz√©snek, m√≠g a bel√ľgyi t√°rc√°n√°l 46, a honv√©delmin√©l pedig 30 sz√°zal√©k lehet az ellen√Ķrizend√Ķk ar√°nya.

Ezek az adatok csak a miniszt√©riumokra vonatkoznak, a h√°tt√©rint√©zm√©nyekre nem. Harangoz√≥ Tam√°s hangs√ļlyozta, hogy a v√°lasz nem t√©r ki arra, hogy mi lesz a 60 ezres k√∂ztisztvisel√Ķi karral, az √°llamigazgat√°si hivatalokk√©nt m√Ľk√∂d√Ķ, √≠gy a t√∂rv√©ny hat√°lya al√° es√Ķ polg√°rmesteri, j√°r√°si, megyei k√∂zigazgat√°si hivatalokkal.

A fideszes Kocsis M√°t√© √©s Csampa Zsolt √°ltal m√°jusban beterjesztett t√∂rv√©nym√≥dos√≠t√°s lehet√Ķv√© tenn√©, hogy a vezet√Ķ beoszt√°s√ļ k√∂zszolg√°kat folyamatosan megfigyelj√©k, √©vente k√©tszer harminc napig pedig titkosszolg√°lati eszk√∂z√∂ket is alkalmazzanak a szemmel tart√°sukra. Mindezt b√°rmilyen gyan√ļ n√©lk√ľl tehetn√©k meg a hat√≥s√°gok. Am√≠g kor√°bban ezt az ellen√Ķrz√©st a munkaviszony megkezd√©se el√Ķtt v√©gezt√©k √©s fejezt√©k be, majd legk√∂zelebb √∂t √©v m√ļlva repet√°ztak, addig ezent√ļl folyamatos lesz. Azaz b√°rmikor megfigyelhetik az illet√Ķt √©s a csal√°dtagj√°t an√©lk√ľl, hogy √Ķk err√Ķl tudn√°nak.

A titkosszolg√°lat emberei l√©nyeg√©ben az √∂sszes lehets√©ges eszk√∂zt bevethetik. Egy √©vben k√©tszer egy h√≥napig b√≠r√≥i enged√©llyel lehallgathatj√°k az illet√Ķ telefonjait √©s √°tkutathatj√°k titokban az otthon√°t, s√Ķt, be is polosk√°zhatj√°k azt. Ugyan√≠gy k√©tszer egy h√≥napig felbonthatj√°k a leveleit, elolvashatj√°k az emailjeit. Van, amit enged√©ly n√©lk√ľl, korl√°tlanul megtehetnek: ezek k√∂z√© tartozik az adott szem√©ly megfigyel√©se operat√≠v m√≥don (p√©ld√°ul k√∂vet√©ssel), vagy tal√°lkoz√≥inak f√©nyk√©pes dokument√°l√°sa.

A m√≥dos√≠t√°st j√ļlius k√∂zep√©n t√∂bb ponton alapt√∂rv√©ny-ellenesnek min√Ķs√≠tette az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g, √≠gy egyel√Ķre felf√ľggesztette a hat√°lybal√©p√©s√©t. Az AB szerint agg√°lyos, hogy a titkosszolg√°lat olyan adatokat gy√Ľjthet, „amelyek felt√°rj√°k a nemzetbiztons√°gi ellen√Ķrz√©s al√° es√Ķ szem√©ly mag√°nszf√©r√°j√°nak legbens√Ķbb ter√ľleteit, korl√°tozva a mag√°nlak√°s √©s a mag√°ntitok s√©rthetetlens√©g√©t is.” „Mindez oly m√≥don t√∂rt√©nik, hogy az √©rintett az inform√°ci√≥gy√Ľjt√©s ir√°nyair√≥l, m√©lys√©g√©r√Ķl, konkr√©t c√©lj√°r√≥l, r√©szleteir√Ķl sem szerezhet tudom√°st”, √≠rta az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g.

Kocsis M√°t√© Fidesz-sz√≥viv√Ķ, az egyik beterjeszt√Ķ az AB d√∂nt√©se ut√°n azonnal lesz√∂gezte: a korm√°nyz√≥ p√°rtok sz√°nd√©ka mit sem v√°ltozott


Nyilvánvaló, hogy a témában sem a megfontolás, sem törvény, sem erkölcs, sem morál nem jelent gátat, ezt mindnyájunknak be kell látni... Miért is?
Azért, mert kényszeres a rendszer!
Azt√°n lehet bogozni, hogy mit√Ķl k√©nyszeres a rendszer, s mik√©pp v√°lt azz√°...
Gyz
#2 | Gyula - 2013.08.04. 11:48:42
Egy√©bk√©nt ehez tartozik, hogy az NBH-soknak al√° kell irniuk egy nyilatkozatot, miszerint b√°rmikor lehalgathatj√°k, √°tkutathatj√°k, megfigyelhetik stb. √Ķket √©s k√∂zvetlen csal√°dtagjaikat, akiknek szintugy beleeggyez√©s√ľket kell adni hozz√°, valamint bar√°ti, csal√°di √©s egy√©bb tal√°lkoz√≥kr√≥l is jelenteni√ľk kell. Egysz√≥val d√≠szes t√°rsas√°g!
#3 | piskota - 2013.08.05. 07:19:55
Ezzel a k√©rd√©ssel a ma √©l√Ķ embereknek valahol meg kell b√©k√©lni. tudom√°sul kell venni, de nem belenyugodni abba, hogy szem√©lyis√©g√ľnket √©rint√Ķ adatainkat ellens√©geink tanulm√°nyozhatj√°k, a t√∂bb √©vtizedes ellens√©ges korm√°nyzati √©s parlamenti tev√©kenys√©g k√∂vetkezt√©ben! Ez a kulcsk√©rd√©s! A n√°ci, a n√°cionista er√Ķk t√©rnyer√©se!
Ma √©s mindenkor, egyetlen √°llam sem mondhat le, m√©g r√©szlegesen sem a mindenre kiterjed√Ķ inform√°ci√≥k megszerz√©s√©nek √©s birtokl√°s√°nak el√Ķnyeir√Ķl...
Ez nagyon hasonl√≥, a korrupci√≥ term√©szetrajz√°hoz: amennyiben olyan gazdas√°gi k√∂rnyezetben kell mozogni, ahol a korrupci√≥ m√°r jelen van, az egyenl√Ķ es√©lyed megteremt√©se szinte megk√∂veteli, hogy a korrupci√≥t magadra v√°llald, mert k√∂vetkezm√©nyk√©nt egy√©bk√©nt h√°tr√°nyos helyzetbe ker√ľlsz...
Ennek megfelel√Ķen j√°rnak el az √°llamok, s√Ķt √°llamon bel√ľl a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ h√≠rszerz√Ķ szervek, mikor egym√°sra is r√°dolgoznak...
A korl√°tlan inform√°ci√≥√©hs√©gnek csakis, az egyre b√Ķv√ľl√Ķ, kapacit√°shi√°ny emel g√°tat, a megszerzett adatok feldolgoz√°s√°nak, rendszerez√©s√©nek v√©ges volta...
Politikai vet√ľlete a t√©m√°nak, hogy m√©g a l√°tszatdemokr√°ci√°t sem b√≠zhatjuk a l√°tsz√≥lag v√°laszt√°s kapcs√°n az ellens√©geinkre, a v√°llalkoz√≥, h√≥d√≠t√≥, Perez szerint felv√°s√°rl√≥, de √∂sszess√©gben mindenk√©ppen ellens√©ges zsarol√≥ √©s uzsor√°z√≥ zsid√≥s√°gra, a politika nem lehet egy, avagy t√∂bb sz√Ľk zsid√≥ csoport martal√©ka!
Azok, akik azt hangoztatj√°k, hogy a, k√©ts√©gtelen√ľl alaposan manipul√°lt, "v√°laszt√°son" val√≥ r√©szv√©tel, √°ll√°sfoglal√°s csak legitim√°ci√≥t, rendszerelfogad√°st jelent, azok tudatosan, vagy b√°rgy√ļ m√≥don, de a zsid√≥s√°gra b√≠zz√°k a magyar nemzet sors√°t!
Amint az eddigi gyakorlat mutatja, a zsidóság egyáltalán nem ódzkodik a politikai szerepvállalástól, hogy aztán nácionista érdekeiket érvényesítsék!
A ma k√©rd√©se lehet, hogy ki hogy l√°tja, az USA-ban, avagy Magyarorsz√°gon √©rv√©nyes√ľl jobban a zsid√≥ h√≥d√≠t√°s, elnyom√°s..?
Gyöngyösi Zoltán
#4 | Tulok - 2013.08.05. 08:30:11
Alapvet√Ķen a legnagyobb probl√©ma, hogy a nyugati t√≠pus√ļ demokr√°cia m√©g csak most kezdi √©szlelni azt, ami n√°lunk val√≥s√°g. A k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľli korm√°nyzati csal√°s, lop√°s, vissza√©l√©sek, a f√©ktelen korrupci√≥ vil√°g√°t, ami egyre jobban villogtatja hi√°nyos, a zom√°nc alatt rothadt, itt ott m√°r √∂sszeroppan√≥ fogsor√°t. Az inform√°ci√≥ ez esetben m√°r csak arra kell, hogy b√°rkire b√°rmikor r√° tudj√°k h√ļzni a vizes leped√Ķt, √©s olyanok √≠t√©lkezhessenek felett√ľk, akiknek k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk√©nt, haza√°rul√≥k√©nt a b√∂rt√∂nben vagy a siralomh√°zban van a helye.
Az I.√©s II. Vil√°gh√°bor√ļt megel√Ķz√Ķen m√©g hatalmas t√∂megek voltak meggy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy a h√°bor√ļt egyes cezarom√°ni√°s dikt√°torok √©s uralkod√≥k kezdem√©nyezt√©k a v√°ls√°g vagy √∂nc√©l√ļ h√≥d√≠t√≥i √©rdekeik miatt, de m√°ra m√°r az eg√©szen h√ľlye emberek sz√°m√°ra is vil√°gos, hogy zsid√≥ n√©pirt√°si, vagy saj√°t n√©p√ľk elleni h√°bor√ļra akarj√°k felhaszn√°lni, vagy r√°k√©nyszer√≠teni. T√∂bbek k√∂zt ez√©rt v√°ltottak m√≥dszert. Az etnikai konfliktusok l√©trehoz√°s√°nak a legc√©lravezet√Ķbb m√≥dszere, ha mesters√©gesen hoznak l√©tre √∂sszetett konfront√°ci√≥s fel√ľleteket, szembe√°ll√≠tva a fajilag, vall√°silag √©s tart√≥zkod√°si min√Ķs√©g√ľkben ellent√©t k√©pez√Ķket, nem idegenben, hanem idehaza. A "prolet√°ri√°tus" √©s a burzso√°zia m√°r nem √°ll√≠that√≥ szembe egym√°ssal, mert burzso√°zia nem l√©tezik, √°tment k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk t√∂meg√©be. Prolet√°rok sincsenek, csak elnyomott √©s t√∂bb szinten kifosztott, jogfosztott polg√°rok, √©s teherk√©nt, ellens√©gk√©nt a nyakukba varrt, elmaradott, semmire sem haszn√°lhat√≥, eltart√°st k√∂vetel√Ķ bev√°ndorl√≥k √©s a sz√°nd√©kosan rosszul "t√°rsadalomba integr√°lt √Ķshonos etnikum" szint√©n semmire sem haszn√°lhat√≥ t√∂megei.
A szem√©lyi glob√°lis megfigyel√©s √©s ellen√Ķrz√©s a legfontosabb r√©sze a hatalombitorl√≥k a t√°rsadalom egyedei ellen folytatott harc√°nak, mik√∂zben az ir√°ny√≠t√°sban p√∂ffeszked√Ķ gazemberekr√Ķl is mindent lehet tudni, m√©g azt is amit nem akarunk, mert egym√°st sem k√≠m√©lik, hogy keny√©r helyett legal√°bb cirkusz legyen, ha √°ltaluk kimondott igazs√°g nem is l√©tezik....
#5 | Tulok - 2013.08.05. 14:46:16
A glob√°lis megfigyel√©s eredm√©nyeinek elemz√©se gyorsan kiv√°laszthat√≥v√° teszi azokat is, akiket fel k√≠v√°nnak haszn√°lni, ak√°r tudtukon k√≠v√ľl is, a bostonihoz hasonl√≥ mer√©nyletek indokl√°s√°hoz. A k√∂z√∂ss√©gi megoszt√≥ port√°lok rendk√≠v√ľl j√≥ lehet√Ķs√©get biztos√≠tanak arra, hogy ak√°r csoportok is l√°t√≥t√©rbe ker√ľlhessenek, ahogy a cig√°ny-gyilkoss√°gokn√°l is neh√©z meg√°llap√≠tani, hogy melyik a kommand√≥s, √©s melyik a tettesnek be√∂lt√∂ztetett kommand√≥s a vide√≥kon, f√©nyk√©peken, mert "√Ķrz√Ķk" √©s √Ķrizetben l√©v√Ķk egyform√°k, csak maszk takarja el az egyik arc√°t.
#6 | Seraf - 2013.08.07. 05:12:09
Ezért volt és van negatív megítélésem mindenféle központosítással : Legyen az bármi ; Jön
egyszer egy agyament √©s a fel√©p√≠tett rendszert ( nem l√©v√©n m√°sik ) diktat√≥rikus / k√∂telez√Ķ
eszk√∂zk√©nt haszn√°lja - A k√∂zpontos√≠tott dolgokn√°l az az alapvet√Ķ probl√©ma, hogy hi√°ba az
eredeti "j√≥" sz√°nd√©k, maga a monopol helyzet biztos√≠tja a negat√≠v c√©l√ļ felhaszn√°lhat√≥s√°got .
{ A j√≥ sz√°nd√©kot az√©rt tettem "id√©z√Ķjelbe", mivel a nem k√∂r√ľltekint√Ķ elhat√°roz√°s √©s kivitele -
z√©s olyan, mint a *meggondolatlan gondolat* terjeszt√©se - Sok feltal√°l√≥ erre k√©s√Ķn j√∂tt r√° }

YouTube Videů

A videó szerint pedig szó sincs válságról, hanem ebben a kialakuló New World Order-ben el -
√©rt√ľk az √∂nrendelkez√©s maximum√°t - Mondjuk ez egy√©ni v√©lem√©nyem lenne, de √©n √©vr√Ķl √©v -
re ink√°bb fogy√≥k√ļr√°s √∂nrendelkez√©st √©rzek http://propeller....yomkovetot Parano√°s lenn√©k ?
Igaz a vide√≥ban k√ľlpolitika van eml√≠tve, de a belpolitikai int√©zked√©sek j√≥val besz√©desebbek .
#7 | Hegel - 2013.08.07. 13:11:16
Elektronikus behatározottság: Tegnap Kasle facén irja egyik faxi hogy csak regelni kell a BJ honlapjára és elektronikus aranykoronával BJ minden hitelt adósságot rendez mert minden magyar állampolgárnak havi 200 aranykorona jár!
Namost k√©rd√©seim ugy amik felmer√ľltek: mi√©rt kell ehhez regelnem a tempo oldal√°n? ha j√°r!
Azt√°n kivel egyezett meg BJ hogy a bankok elfogadj√°k?
Ha ez állampolgári jog akkor miért nincs eleve az összes magyar hitel lerendezve miért kell ehhez BJ mögé felsorakozni?

Tudom ez pont olyan f√©regr√°gta dolog a k√∂zponti bankok √°ltal tili-toliz√≥s p√©nzhez val√≥ felsorakoztat√°s, sokkalta jobban mint Kasler sz√≥v√° t√©tele hogy baj van √©s mi ezt nem akarjuk hogy ez igy m√ľk√∂dj√∂n!

BJ m√°st sem csin√°l a k√∂vet√Ķivel hogy Magyar Szentkoron√°nak vagy aranykoron√°nak nevezett virtu√°lis p√©nzt propag√°lja - mintha az uj ord√©n√°r√©nak is ez lenne a c√©lja! - vagy nem j√≥l l√°tom mert meggy√∂z√∂d√∂tt b√°rki is BJ √°ltali p√©nz okoss√°g√°r√≥l?

√Čs akinek nincs netje a marin√©ninek √©s j√≥zsib√°nak akik hetedizigleni magyarok nem j√°rna mert nem tud regelni?

√©s m√©g sz√°mtalan k√©rd√©s felvet√Ķdik ki kiket t√°mogat a magyar leplekbe burkol√≥zva.
#8 | piskota - 2013.08.07. 19:14:14
H√°la Isten!
A tud√≥sok √ļjabb sikere, diadala! Tov√°bb t√∂k√©letes√≠tett√©k...

Bek√∂vetkezett, amit√Ķl f√©ltek: Emberr√Ķl emberre terjed a gyilkos k√≥r
Emberr√Ķl emberre is terjedhet a H7N9, a mad√°rinfluenza-v√≠rus √ļj t√∂rzse

MTI
Létrehozás:
2013.08.07. - 16:35

K√≠nai kutat√≥k az eddigi leger√Ķsebb bizony√≠t√©kot tal√°lt√°k arra, hogy a mad√°rinfluenza √ļj H7N9 t√∂rzs√©nek a k√≥rokoz√≥ja k√©pes emberr√Ķl emberre terjedni.

Kell ehhez komment√°r?
√ögy t√Ľnik, hogy valamif√©le vet√©lked√Ķ alakult ki, "ki tud t√∂bbet √°rtani az emberis√©gnek..."
Eszm√©letlen, hogy milyen zseni√°lisan √ľt√Ķd√∂tt a .., -a mondatot k√©rem saj√°t √≠zl√©s szerint befejezni.
Gyz
#9 | Seraf - 2013.08.07. 20:00:23
L√°that√≥ a vet√©lked√©s a "tudom√°ny" m√°s ter√ľletein is - Megbolygatva minden term√©szetest .
2013. 08. 07. - " A DARPA egy 47. kromoszóma hozzáadásával módosítaná az emberi géne -
ket " http://idokjelei....ri-geneket 2013. 07. 29. - " Ember-állat hibridek és egyéb genetikai
egyvelegek " http://idokjelei....egyvelegek { Alant - Ha valakit érdekelnek a jelzett filmek }

YouTube Videů


LOPOTT ID√ē - TELJES FILM
http://online-fil...film/14710 + http://www.movsha...ipnq47kgl0

#10 | Tulok - 2013.08.07. 21:31:27
Egyre kisebb a t√Ľr√Ķk√©pess√©g: Szavaz√°s, melyik a legszeml√©letesebb?

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-1.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-2.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-3.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-4.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-5.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-6.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-7.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-8.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-9.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-10.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-11.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-12.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/hoseg-13.jpg

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum