Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Polgárok elleni globális elektronikus agresszió
Polgárok elleni globális elektronikus agresszióMielőtt rátérnék a lényegre, előre bocsátanám, hogy szupertitkos programok nem léteznek tartósan, csak időlegesen. Amiről egynél több ember tud, az hamarosan kiszivárog, annál az egyszerű oknál fogva, hogy két azonos érdekeltséggel rendelkező, végig azonos célt követő ember nem létezik. Sokakat aggaszt a globális megfigyelés, miközben egyesek azzal vigasztalják magukat, hogy nincs takargatnivalójuk, tehát nincs mitől félniük, de valójában önként kiteregetik közösségi és magánéletük részleteit az ún. "közösségi oldalakon". Ezek az oldalak kivétel nélkül, ahogy a telefonbeszélgetések és más elektronikus hírközlési lehetőségek, alkalmazások, megfigyelés és rögzítés alatt állnak. A látszólagosan más idegenek számára értéktelen "információk" értékkel bírnak, ha "testreszabott" zsarolási vagy érzelemmintázati felméréshez használják fel a globális terelgetésben. Link


A Salt Lake City megfigyelő/adatgyűjtő központban a Föld minden lakosának 750 GByte elektronikus tárolási területen, minden adata, tevékenysége, múltja, ősei, származása, politikai meggyőződése, családi viszonyai, szokásai, baráti kapcsolatai, egy hatalmas, gigászi adatbázis részét képezik. A cél, hogy az egyén minden elektronikusan megfigyelhető kommunikációja elemezhető, és felhasználható legyen, elsősorban ellene és csoportosulásai, rokonai, barátai, ismerősei ellen, és globálisan lehetővé tegye a média vagy a titkos szervezetek, valamint, ha társadalmi pozíció úgy kívánja, a véleményformálók részéről, kiegészítve a személyes megfigyelések adataival, a megfigyelést. A legtöbben úgy gondolják, hogy egészségesnek tartott exhibicionalizmusuk még elfogadható mértékű, de valójában sok következtetésre nyújthat alapot, amikor egy egyén vagy egy csoport tevékenységét megfigyelik és elemzik. Szintén sokan merik vállalni politikai, társadalmi, vallási meggyőződésüket, ahogy a múltban elkövetett hibáikat is, bár ez már erősen szubjektív a látásmódot és az önkritikát illetően. Amíg az egyén életben van, vagy a továbbélés reményében védekezik a pszichéjét ért (vélt, valós, vagy csak lelkiismereti kérdést felvető) támadások ellen, addig minden felhasználható ellen, még a hosszú időn keresztül titkolt, de rejtetten meglévő, megnyilvánulásokból leszűrhető következtetések alapján is.


Alapvetően abból kell kiindulni, hogy amit meg kehet tenni, azt ha szabad, ha nem, megteszik. Mindegy, hogy törvények védik a magán, illetve a társadalmi csoportok személyiségjogi érdekeit, adatvédelmét. Az információ kézzel fogható érték, és a minden esetben felhasználható bizonyos érdekcsoportok hasznára. A határt, akár az NSA-t (Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal), akár a Mossadot, vagy a KGB-FSB-t illeti, ugyanaz jelenti. Eszközök, felügyeleti lehetőség, kényszeríthetőség, zsarolhatóság. Amúgy a "valós időben megfigyelhetőség" engedélyezése a gyakorlatban azt jelenti, hogy már régóta megteszik, csak hivatkozási alapként "még" nem használható fel bíróságokon hivatalosan, a jogállami látszat fenntartása végett, de hatalom megszerzői első dolga, hogy külön jogokat biztosítsanak erre saját kezelésű "elhárító szervezeteik" számára.


Az internet, és a számítógépes telefonközpontok vonalai könnyen megfigyelhetők. A gerincvonalakon elhelyezett szuperszámítógépek képesek a teljes adatforgalmat vizsgálni, Magyarország összes külföldi forgalmát figyelembe véve is. A telefonszolgáltatók minden hívást rögzítenek, amelyek a titkosszolgálatok számára "terített asztalt" jelentenek. Aki elektronikus adattovábbítást használ, lehallgatható belföldön és külföldön is egyaránt, de a megfigyelés/lehallgatás ellen lehet védekezni. A műholdas letapogatás szintén nagy segítséget jelent a hatalom számára, miközben az általa kiprovokált "terrorizmusra" hivatkozik fenntartási indokként.

Az internetes rendszerek szinte egyáltalán nem védhetők (csak lekapcsolással), ezért ebben a témakörben a megtévesztésé, a félrevezetésé, a túlterheléses és blokkolásos, feltöréses támadásoké a főszerep. A telefonos lehallgatások ellen szintén nehéz védekezni, de itt is probléma a nyomonkövethetőség, mivel a telefon GPS jele alapján megtalálható a tulajdonosa. Még rosszab lesz a helyzet, ha elektronikus azonosítóval, ún. RFID-chippel látják el az igazolványokat, mert ezek a chipek teszik lehetővé előbb-utóbb a hozzáférést a bankszámlánkhoz, fogyasztási cikkekhez és az élelmiszerekhez. Bár ez a beharangozott "újítás" már előnyöket is jelent, és egy új "iparág" kialakulásához vezet, a chip-kiolvasáshoz és hamisításhoz.


Ezek a chipek nagy mennyiségben, az eredetihez teljesen azonos kivitelben gyárthatók, programozhatók. Árnyékolásukhoz csak egy lapos, mágnesezhető anyagból készült fémtok szükséges. Ugyanez a rádiótelefonokra is érvényes. Egy vékony acéllemezből készült dobozka leárnyékolja a GPS jelet. Némi ráfordítással egy készüléknek lehet több IMEI-száma, ahogy akár mindenkinek lehet Orbán Viktor, vagy Lázár János névre, azonosítókra kiállított igazolványa is. További lehetőség a tömeges kiiktatásuk. Nagy energiájú mikrohullámú sugárzással akármelyik tönkretehető, akár sok ember esetében is, mert az ehhez szükséges eszköz ott vigyorog a legtöbb konyhában. A mikrohullámú jel jól irányítható, fókuszálva nehezen bemérhető azalatt a kis idő alatt amíg működik, illetve ami a chipek túlterheléses kiégetéséhez kell. Az elektronika, bár sok esetben hasznos, minden erre épülő berendezés sérülékenységét is biztosítja. Nagy energiájú mikrohullámú jellel működésképtelenné lehet tenni elektronikai berendezéseket, adó-vevőket, kommunikációs eszközöket.

Feltehető a kérdés, hogy miért helyezik előtérbe az elektronikát?

Szerencsére nem minden működik elektronikus alapon, bár eljutottunk oda, hogy bizonyos eszközeink egyszerű módszerekkel már javíthatatlanná váltak. Az emberek kényelmi szempontok alapján történő elektronika felhasználása, bár már alapvetően hozzátartozik az életünkhöz, még mindig nélkülözhető lenne, ha a védekezés, például a felderítés, területvédelem nem indokolná felhasználását, vagy a gyártó cégek nem teremtenének munkát maguknak a speciális felkészültséget igénylő javításokkal. Megfigyelhető, hogy a "bátor" izraeli és amerikai agresszorok csak olyan országokat támadnak meg, amelyek gyengébbek, vagy amelyeknek előzőleg felszámolták a védekezési lehetőségeit, beleértve az elektronikus észlelés, védekezés formáit is. Az "ilyen ellenségekkel" szemben a fair-play szabályait csak egészen buta emberek követik. Az elektronika fegyverként védhet, kényelmi szempontok alapján kiszolgálhatja a lehetőségeink biztosította igényeink, és nem a fejlődés végállomása, de ezért a "fejlődési verseny" fontos része. Jelenleg minden állampolgár lehetséges potenciális terrorista a cionista és cionistákat kiszolgáló kormányok szemében, mert a globális megfigyelés saját polgáraik ellen irányul.


Az emberi beszéd kiszorította a gondolati kommunikációt. Az írás megjelenése már egy mankó volt, hogy azok is képesek legyenek távolba kommunikálni, akik nem képesek arra, amire az ausztrál őslakosok még képesek, vagyis nagy távolságból kapcsolatot teremteni egymással. Az elektronikus kommunikáció feleslegessé tette, elsorvasztja az ilyen velünk született képességeket. A számítógépek, agyprotézisek "kiegészítő egységek" az átlagembert egyre távolabbra taszítja a megismerhető tudástól. Link

/Tulok/

  Hozzászólások
#21 | Seraf - 2013.08.21. 03:39:01
2013. 08. 20 : "Lelepleződött a nyugati demokráciák álszentsége" - "David Miranda reptéri
kalandja egyértelművé tette, hogy Nagy-Britanniában beköszöntött az orwelli világ ? Vagy
a hatóságok egyszerűen csak a munkájukat végezték, amikor megállították az 'érzékeny i -
ratokkal' utazó férfit ?" http://mno.hu/lap...ge-1179429 { Érdekes az újságírók és informá -
ciós szolgáltatók ( hírügynökségek ) lemaradása, mert Snowden pont az Orwell-it tárta fel }
2013. 08. 20 : VH ; "Interjú magyarul Edward Snowden-nel" http://vilaghelyz...n-nel.html


'David Miranda detention : MP asks police for explanation' http://www.bbc.co...a-23750289
DM : They said I would be put in jail if I didn't co-operate http://www.thegua...n-heathrow
"David Miranda will take legal action over his detention at Heathrow Airport, says Alan Rus -
bridger" - "Miranda was held for nine hours at Heathrow airport under Section 7 of the Ter -
rorism Act 2000" http://www.indepe...76409.html { Szerintem 'Global Ügyileg' várható volt }
#22 | Seraf - 2013.08.21. 06:14:05
2013. 08. 20 : 'Miért a "csak parancsot teljesítettem" mentalitás tette lehetővé a fasiszták -
nak, hogy átvegyék a hatalmat Nyugaton ?' http://ujvilagtud...ettem.html "Kanada a felszí -
nen úgy tűnik, hogy ugyanaz, mint ami mindig is volt, liberális, nyugodt és toleráns. Ám an -
nak ellenére, hogy a lakossága nyitott, szabad gondolkodású, egyértelmű, hogy a Stephen Harper kormány továbbra is hatalmon van fasiszta napirendjével"
#23 | Seraf - 2013.08.25. 17:07:34
Esett szó megfigyelésről meg chip-ről - Így essen szó a 'renitenseket' fogadó táborokról is .

"Amerikába 800 haláltábort építettek föl. Rákospalotán itt áll a
haláltábor ... Európában több helyen építettek föl ugyanolyan
minta szerint emberek tízezreinek a kipusztítására táborokat"

YouTube Videó


( 28 : 56-tól { 29 : 40-tól, 29 : 53-ig } 30 : 16-ig )

#24 | piskota - 2013.08.31. 23:14:11
#24 | Seraf!
Megütköztettél!
Ilyen méltatlan támadás a fasiszták felé?
Idézlek:
'Miért a "csak parancsot teljesítettem" mentalitás tette lehetővé a fasisztáknak, hogy átvegyék a hatalmat Nyugaton ?

Tiltakozom, hogy így, ilyen méltatlanul lehúzd a minden tekintetben kiváló teljesítményt nyújtó nemzeti szocializmust, a fasizmust, vagy akár a rendszer hadseregét, mely lényegesen nagyvonalúbb és kevésbé embertelenebb volt, mint a szövetségesek... Ez tény kérdés!
Ami most, a Nyugat szövetségi rendszerét illeti, melybe a megcsonkított, kirabolt, kifosztott Magyarország-maradványt, resztlit is bekényszerítették, ez a ná-cion-ista förmedvény még a méltatásra is méltatlan!
Véletlennek nem tekinthető tüntetések sorozata zajlik világszerte, a ná-cion-ista, az igazi náci hatalombitorlók ellen! Ezek még a náci szót is lejáratják!
Gyz
Seraf!
Elnézést, hogy apropónak használtalak...
Gyz
#25 | piskota - 2013.09.01. 07:37:12
Egyre több az allergiás
Mi az oka a járványnak?
megosztás

2013.08.31.
Partner: HáziPatika.com

Az allergén polleneknél kimutatták: sokszor nem maguk a pollenfehérjék, hanem a pollenekre rakódó különböző szennyező anyagok által kiváltott biokémiai reakciók hoznak létre allergéneket.

Címkék: asztma, pollenek, parlagfű, légúti allergia, allergia
Az allergia túlzott mértékű védekező reakció ártalmatlan anyagokra. Az oltások, a túl tiszta környezet miatt az immunrendszer nem kap elég feladatot? "Unalmában" az élelmiszerekben vagy a környezetünkben fellelhető fehérjékkel gyakorlatozik - vélik. Valószínűleg ennél azért több oka van az immunrendszer túlműködésének.

Az allergén polleneknél kimutatták: sokszor nem maguk a pollenfehérjék, hanem a pollenekre rakódó különböző szennyező anyagok által kiváltott biokémiai reakciók hoznak létre allergéneket. Tehát az ok a környezetszennyezés, különböző vegyi anyagok, amikkel szervezetünk eddig nem vagy csak kis mennyiségben találkozott: mosó-, tartósítószerek, gyógyszerösszetevők.

A globális felmelegedés és a szén-dioxid-koncentráció növekedése is közrejátszhat: több lett a virágpor, és nagy mennyiségben másként hat a szervezetre. Még talányosabb, ha a napfényre mutatkoznak allergiás tünetek. Genetikai okai is vannak az allergiára való hajlamnak, de kizárt, hogy egy gén olyan gyorsan adódik át, amilyen sebességgel az allergiások száma nő. Régen egy kézlegyintéssel elintézték a szénanáthát, a múlt század elején például az emberek alig egy százalékának gyűlt meg vele a baja, ma 11-12 százalék körüli az előfordulása.Ma többek gondja, könnyebben beazonosítható, és több segítség reményében jobban oda is figyelünk rá. Tehát nem csupán több lesz az allergiás, ma többre derül fény, több érintettet tartunk nyilván.

Ma a fejlett országokban lakó minden ötödik ember allergiás. Egy évszázad alatt mintegy tízszeresére nőtt a betegszám, az emelkedés főleg a 80-90-es években ugrott meg. Az Egyesült Államokban a nyilvántartott betegek száma közel ötszöröse a 30 évvel ezelőttinek. A tendencia jól látszik a gyermekek példáján is: a fejlett országokban minden harmadik gyermek allergiás valamire. Hogy mire, az igen változó, ahogy az allergia megnyilvánulása is.

A nyári hónapokban a keresztallergiák is gondot okozhatnak. Akik a fekete ürömre érzékenyek azoknál - kizárólag a nyári szezonban - egyes italok vagy fűszerek (például curry félék) kiválthatnak száj- vagy nyelvdagadást. Néha az atkákra érzékenyeknél a finom puhatestűek, rákok nagyobb mennyiségű fogyasztása is allergiás tünetekkel járhat, és sokat lehet hallani parlagfű-allergiások esetében dinnye vagy cukkini, uborka, paradicsom, esetleg banán fogyasztása után bekövető panaszokról. Ilyen esetekben indokolt lehet ezek kerülése, hogy ne okozzanak felesleges ijedtséget.

Látszólag nem idetartozó cikk, pedig nagyon is az!
Sérülékenységünk, kiszolgáltatottságunk felfoghatatlan mértékű!
Mást ne is vegyünk hozzá, csak a mértéktelen mennyiségű elektromos szmogot, meg az életünk meghatározó részévé tett stresszt, hogy sejtésünk legyen életesélyeinkről!
Megjegyzem: ideje lenne befejezni a parlagfűn/ambrózia keresztül folytatott terrorhadjáratot!
A mezőgazdaságnak nem a parlagfű-mentesítés a fő tevékenysége, évezredek óta együtt, egy légtérben léteztünk...
Hatósági pribékek stresszt-növelve zsarolják, fosztogatják a mezőgazdaságból élőket, kik ténylegesen, szó szerint, az éjt nappallá téve teremtik elő a mindennapi kenyerünket!
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum