NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...
- 780.) Utolsů tŠrgyalŠs...
- 797.) Utolsů ŪrŠs...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Elitokr√°cia, p√©nz√ľgyi -√©s √∂kofasizmus, avagy a "dar√°l√≥" megy tov√°bb...
Elitokr√°cia, p√©nz√ľgyi -√©s √∂kofasizmus, avagy a "dar√°l√≥" megy tov√°bb..."Eur√°bia" t√∂rt√©net√©t n√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt m√©g √ļgy √≠rt√°k le, hogy az Eur√≥p√°ban megjelen√Ķ k√ľls√Ķ er√Ķ a kontinens legnagyobb demogr√°fiai felfordul√°s√°nak t√∂rt√©nete. Az √Ķshonos eur√≥paiakat fokozatosan felv√°ltj√°k az √ļj, els√Ķsorban muzulm√°n etnikai csoportok. Br√ľsszel k√∂vetkez√Ķ titkos terve azt akarja, hogy 50 milli√≥ afrikait is hozzanak az EU-ba. B√°r a h√≠r nem √ļj, de relev√°nsabb, mint valaha. T√∂bb mint 50 milli√≥ fekete afrikai munk√°st akarnak hozni egy titkos EU terv szerint a k√∂vetkez√Ķ √©vekben Eur√≥p√°ba. Ez a sokatmond√≥ t√°j√©koztat√°s a "The Daily Express" 2008. okt√≥ber 11-i kiad√°s√°ban szerepelt. K√∂zgazd√°szok szerint Br√ľsszelben, az EU-nak a k√∂vetkez√Ķ √©vtizedben 56 milli√≥ bev√°ndorl√≥t, ak√°r munkav√°llal√≥k√©nt kell behozni az eur√≥pai gazdas√°gba, kifejezetten annak √©rdek√©ben, hogy ellens√ļlyozz√°k a demogr√°fiai cs√∂kken√©st az eur√≥pai alacsony sz√ľlet√©si r√°ta miatt. Err√Ķl annak idej√©n t√∂bb nyelven besz√°moltam, "Eur√≥pa kiirt√°sa Bilderberg-m√≥dra" c√≠m√Ľ √≠r√°somban.Link


A "t√°j√©koztat√°s" akkor kiverte a biztos√≠t√©kot a norv√©g bel√ľgyminisztern√©l √©s a t√∂bbi skandin√°v orsz√°gn√°l is, de Br√ľsszelben, a baloldal sokkal ink√°bb azt mondja, hogy az √°llami t√∂rv√©nyhoz√°s r√©g√≥ta biztos√≠totta d√∂nt√©seivel a legfels√Ķbb szovjet orsz√°gok mint√°ja szerint, megk√©rd√Ķjelez√©si lehet√Ķs√©g, vagy a lakoss√°g el√Ķzetes hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, a lakoss√°g 500 milli√≥s eur√≥pai kontinensen t√∂rt√©n√Ķ kevered√©s√©t. A k√∂vetkezm√©nyek s√ļlyosak Eur√≥p√°ban, jogilag is sz√∂vev√©nyesek, annyira, hogy csak n√©h√°ny √ļjs√°g√≠r√≥ k√©pes felismerni a meg√°llapod√°sok k√∂vetkezm√©nyeit, ahogy a "Lisszaboni Szerz√Ķd√©snek" is. Ha egy√°ltal√°n fel akarj√°k ismerni...

A bev√°ndorl√°si politika mag√°n viseli minden jel√©t az eur√≥pai politikai elit totalit√°rius koncepci√≥j√°nak, √©s eml√©keztet a hatalmas n√©pess√©g mozgat√°sra a Szovjetuni√≥ban √©s a kommunista K√≠n√°ban Szt√°lin √©s Mao idej√©ben, ami val√≥j√°ban egy kis l√©tsz√°m√ļ politikai k√∂r √©rdekei ment√©n t√∂rt√©nt. Magyarul, amennyire Eur√≥p√°ban, a baloldali-z√∂ld energia komplex alapvet√Ķen politikai ter√ľleteken tev√©kenykedik (mint p√©ld√°ul a bev√°ndorl√°s, az EU b√Ķv√≠t√©se, √°llampolg√°rs√°g), saj√°t n√©pe ellen √°ll√≠t fel egy k√ľls√Ķ megsz√°ll√≥ er√Ķt, mivel az √Ķshonos eur√≥pai szavaz√≥k nem tudnak nyerni meggy√Ķz√Ķ politikai eredm√©nyeket felmutatva. A t√∂meges bev√°ndorl√°st elrendel√Ķ tisztvisel√Ķk foglaltatj√°k el a saj√°t orsz√°gukat t√∂bb milli√≥ bev√°ndorl√≥val, egy idegen nyelvvel, a "kult√ļr√°juk √©s vall√°suk" nev√©ben. A sz√°nd√©k az, hogy legyeng√≠ts√©k a bennsz√ľl√∂tt lakoss√°got k√∂z√©p-√©s hossz√ļ t√°von a tart√≥s "elv√©kony√≠t√°ssal".

A baloldali z√∂ld mester-tervnek m√°r l√°that√≥k az els√Ķk√©nt jelentkez√Ķ √©s k√≠v√°nt eredm√©nyei. Br√ľsszelben, Mil√°n√≥ban √©s Osl√≥ban a "Mohammed" m√°r a leggyakoribb keresztn√©v a f√©rfi √ļjsz√ľl√∂ttek k√∂z√∂tt. Angli√°ban hagyom√°nyosan a leggyakoribb keresztn√©v a "Jack", de m√°r ott van a "Mohamed" is az √©len. 2004-ben a Holland v√°rosok eset√©ben 56 sz√°zal√©kban minden gyermek √©s fiatal k√ľlf√∂ldi, t√∂bbs√©g√ľkben muzulm√°n volt. Az el√Ķrejelz√©sek szerint 2040-re Sv√°jc lakoss√°g√°nak 76 sz√°zal√©ka muszlim lesz, de t√©ved√©s azt hinni, hogy a muszlimok √©s egy√©b vall√°s√ļ n√©gerek betelep√≠t√©se miatt az √Ķslakoss√°g kiszor√≠t√°sa a c√©l. A "terv" az etnikai konfliktusok sz√≠t√°s√°r√≥l, polg√°r -√©s vall√°sh√°bor√ļk kirobbant√°s√°r√≥l sz√≥l. Csak √≠gy lehet 2050-re az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©s√©ben meghat√°rozott √©s el√Ķir√°nyzott 50%-os n√©pess√©gcs√∂kkent√©st megval√≥s√≠tani √©s sz√©trobbantani a nemzet√°llamokat. Hogy milyen √©rdekekb√Ķl, azt eddig is j√≥l tudtuk. Hogy kik, azt is, mivel 2009. december√©ben a Koppenh√°gai Kl√≠macs√ļcsra Obamba m√°r k√©sz n√©pess√©g √°trendez√©si tervekkel √©rkezett...

Szervesen kapcsol√≥dik a k√©rd√©shez Eur√≥pa teljes kifoszt√°sa, a nyugd√≠jalapok √©s a devizatartal√©kok kirabl√°sa ut√°n a s√∂t√©t oldal szabad-kereskedelmi meg√°llapod√°sa, amit nyugodtan nevezhet√ľnk szabad-rabl√°si meg√°llapod√°snak is.. A politikusok az Atlanti-√≥ce√°n mindk√©t oldal√°n tapsolnak a tervezett szabad-kereskedelmi meg√°llapod√°shoz az EU √©s az USA k√∂z√∂tt. "Ez √°ld√°s √©s a munka alkot√≥ja" - mondj√°k. De van egy m√°sik oldala is tervezetnek Val√≥j√°ban, a szabad-kereskedelem azzal fenyeget, hogy a k√∂rnyezet rov√°s√°ra j√∂n l√©tre, √©s a fogyaszt√≥k v√©delm√©t akn√°zza al√°. Az iv√≥v√≠z privatiz√°ci√≥ja m√©g v√°rat mag√°ra, mint ahogy a g√©nm√≥dos√≠tott z√∂lds√©gek is, de ne legyenek ill√ļzi√≥ink. A v√°llalatok sz√°m√°ra ebben is van egy "kis √©des√≠t√Ķszer": Lehet perelni a j√∂v√Ķben az√©rt, ha kevesebb a nyeres√©g.
Ezután ugyanaz a hullámverés fog fenyegetni, mint Amerikában?

Az EU diktat√ļra prominens b√Ľn√∂z√Ķi sokoldal√ļan k√©pesek felk√≠n√°lni a b√Ķr√ľnket a Goldman Sachs "befektet√Ķinek", j√≥szerivel apr√≥p√©nz√©rt. M√°r sokan elgondolkodnak, hogy mi sz√ľks√©g az EU-ra, amikor t√∂bbet fizett√ľnk bele, mint amit kivesz√ľnk. "V√©delmet" csak Izrael ellen jelent, mert az EU ir√°ny√≠t√°s nem akarja az izraeli konkurens zsid√≥ hatalom√°tv√©telt Eur√≥pa felett budapesti k√∂zponttal. Sok kilom√©ter hosszon √°llnak √ľresen Budapesten az egykori palot√°k, az izraeli "menek√ľltekre v√°rva". Az EKB rendelkezik az MNB, deviza-alap√ļ hitelez√©s miatt hirtelen megn√∂vekedett devizatartal√©ka felett, felette meg a mag√°nk√©zben l√©v√Ķ FED. Orb√°n √©vi nyolc milli√°rd doll√°r p√©nzkiad√°si sarccal "t√°mogatja" 2001-√≥ta az EU diktat√ļr√°t, √©s ezen kereszt√ľl a Rothschild rabl√≥band√°t.

M√©g miel√Ķtt a "kedvezm√©nyezettek" arra gondoln√°nak, hogy √©rdek√ľkben j√°rnak el, az √©gb√Ķl r√°juk is potyog az "√°ld√°s". Az √©gbolton rendellenes ritka jelens√©geket lehet tapasztalni, a sz√≠nes, szisztematikus minta nem j√∂n l√©tre term√©szetes m√≥don. A HAARP technol√≥gia szint√©zise vegyi-permetez√©sekkel, befoly√°solja az id√Ķj√°r√°st, eml√©keztetve a d√©l-sv√©dorsz√°gi LOIS √©s a holland partokn√°l √ļsz√≥ LOFAR-rendszer eur√≥pai p√©nzekb√Ķl Eur√≥pa ellen m√Ľk√∂dtetett rendszereire. A "n√©pj√≥l√©ti √°llamok", √≠gy Sv√©dorsz√°g sem kiv√©tel, mint ahogy az al√°bbi k√∂zelm√ļltban k√©sz√ľlt vide√≥ is mutatja./Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Hegel - 2013.08.03. 13:29:38
Elgondolkodtat√≥ a magyar hajl√©ktalanoknak illetve a most kilakoltatottaknak nem jut fed√©l kultur√°lt √©s gondoskod√°s mik√∂zben menek√ľltekkel t√∂mik fel az orsz√°g mind a n√©gy sark√°t!

Nem a vall√°suk zavar hiszen 1-etlen teremt√Ķ gyermekei vagyunk ak√°rmilyen n√©ven vagy szertatrt√°s keret√©ben sz√≥litjuk meg viszont amig az √©n gyermekeim nem kaptak el√©g ell√°t√°st √ľgye addig a t√∂bbletemet nem osztogathatom ha j√≥ gondvisel√Ķje vagyok!
Addig nem k√∂lthetem a megl√©v√Ķt csilivilire mig a l√©tfelt√©teleit a r√°mbizottaknak nem teremtettem meg.
Azoknak a csal√°doknak a sz√ľl√Ķf√∂ldj√ľk√∂n KELL maradniuk √©s ott emberi k√∂r√ľlm√©nyeket teremteni vagy nem elvenni t√Ķl√ľk ahogy ma teszik! Az a megold√°s nem pedig ez a multikulti zavaross√° t√©tel!
#12 | Tulok - 2013.08.04. 15:05:29
Putyin p√©lda √©rt√©k√Ľ besz√©de vas√°rnap, m√°jus 19, 2013

"Oroszorsz√°gban oroszok √©lnek. Ha b√°rmely, de f√Ķleg zsid√≥,vagy cig√°ny kisebbs√©g, b√°rhonnan, Oroszorsz√°gban akar √©lni, itt dolgozni √©s Oroszorsz√°gban lenni, besz√©lnie kell oroszul, √©s tiszteletben kell tartaniuk az orosz t√∂rv√©nyeket. Ha ink√°bb m√°s t√∂rv√©nyeket, tisztelnek, akkor azt tan√°csoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az √°llami jog.
Oroszorsz√°gnak nem kellenek ezek a zsid√≥, vagy ingyen√©l√Ķ cig√°ny kisebbs√©gek. Ezeknek a kisebbs√©geknek kell Oroszorsz√°g, √©s nem adunk nekik kiv√°lts√°gokat, ne pr√≥b√°lj√°k megv√°ltoztatni a t√∂rv√©nyeinket, hogy illeszkedjen az √Ķ v√°gyakhoz, nem sz√°m√≠t, mennyire hangosan kiab√°lnak "h√°tr√°nyos megk√ľl√∂nb√∂ztet√©st".
Jobb ha tanulunk az √∂ngyilkoss√°gi statisztik√°kb√≥l Amerik√°ban, Angli√°ban, Hollandi√°ban √©s Franciaorsz√°gban, ha t√ļl akarjunk √©lni, mint nemzet. Az orosz szok√°sok √©s hagyom√°nyok nem kompatibilisek sok kisebbs√©g primit√≠v kult√ļr√°j√°val. Ez a tiszteletrem√©lt√≥ t√∂rv√©nyhoz√≥ test√ľlet, az √ļj t√∂rv√©nyek megalkot√°s√°n√°l, az Orosz nemzeti √©rt√©keket kell szem el√Ķtt
tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! "

Ezt az √°ll√°spontot a legkomolyabban aj√°nlan√°m a magyar n√©pnek is, √©s az √Ķket k√∂r√ľlvev√Ķ orsz√°gok n√©peinek, mert soha nem lesz igazs√°g, am√≠g ezek a magyars√°got is p√©nz√ľgyi fogs√°gban tart√≥, √©s az √Ķket teljesen kifoszt√≥ zsid√≥ √©s cig√°ny kisebbs√©g a rendk√≠v√ľl rossz k√∂zponti politikai d√∂nt√©s miatt, az √Ķket ideiglenesen, √©s m√°r nem sok√°ig elvisel√Ķ Magyar √Ķslakosok sz√°m√°ra katasztr√≥f√°ba torkollik.

A politikusok a Dumában öt teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!
#13 | piskota - 2013.08.08. 12:34:51
Talán érik FIDESZ körökben is helyzet...
Oda√°t olvastam "Bulcsu" odafigyel√©s√©b√Ķl fakad√≥an a r√©szleteket: "√Āllamellenes b√Ľncselekm√©nyeket k√∂vettek el a bankok!" -c√≠m alatt...
√Črdemes a cikket √°tolvasni...
Megjegyzem, m√°r nem el√Ķsz√∂r t√Ľnik fel Bulcs√ļ √©rz√©kenys√©ge a t√∂rt√©n√©sekre...
Gyz
#14 | piskota - 2013.08.08. 12:42:22
Lacik√°m!
Putyin elmondhatta! Ott m√©g csak pr√≥b√°lkozik, igaz visszat√©r√Ķen a nemzetk√∂zi cionizmus, a n√°ci n√°cionalizmus!
Ilyen megnyilatkoz√°st ma Magyarorsz√°gon a zsid√≥ nacionista korm√°nyainkt√≥l, a n√°-cionista parlamenti cs√Ķcsel√©kt√Ķl elv√°rni nem lehet!
Gyz
#15 | Renegat - 2013.08.08. 19:14:30
A vil√°guralomra t√∂r√Ķ USA neokon n√°cikb√≥l √°ll√≥ korm√°nya nem f√©r a b√Ķr√©be, √ļgy t√Ľnik valakinek miel√Ķbb √°t kell szabni n√©h√°ny mester metsz√©ssel √©s √ļjra varr√°ssal, hogy kij√≥zanodjanak. Az a nukle√°ris h√°bor√ļs terv jelenleg Washington napirendj√©n, hogy latolgatj√°k az √ļgynevezett els√Ķ megel√Ķz√Ķ nukle√°ris csap√°s lehet√Ķs√©g√©t K√≠n√°val √©s Oroszorsz√°ggal szemben azzal a felt√©telezett rem√©nnyel, hogy √≠gy meg√ļszhatj√°k a retorzi√≥s katonai v√°laszcsap√°s lehet√Ķs√©g√©t. Az a lehet√Ķs√©g, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok kezdem√©nyezi atomh√°bor√ļt, tizenegy √©vvel ezel√Ķtt v√°lt ismertt√©, amikor Dick Cheney √©s a neokonok ural√≥ rezsimje s√ľrget√©s√©re George W. Bush eln√∂k √≠rta al√° az 2002-ben a Nuclear Posture Review jelent√©s√©t, (Nukle√°ris Helyzet Fel√ľlvizsg√°lata) amiben az √°ll, hogy Washington akarat√°nak √©rv√©nyes√ľl√©s√©t csak egyetlen m√≥don a nukle√°ris fegyverekkel tudja el√©rni, ha a nukle√°ris els√Ķ megel√Ķz√Ķ atomcsap√°s lehet√Ķs√©g√©t v√°lasztja. Tipikus pszichopata, szociopata √©szj√°r√°s √©s hozz√°√°ll√°s. A sug√°rz√°s term√©szetesen meg fogja √∂lni az amerikaiakat is. Az elm√ļlt 68 √©vben, a legt√∂bb katonai agresszi√≥t √ļgy √°ll√≠totta be az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Izrael, mintha agresszi√≥ √°ldozatai √Ķk lenn√©nek √©s csak ezek ellen√©ben l√©pnek fel. Izrael, egy olyan nukle√°ris arzen√°lt birtokol, ami illeg√°lis, be nem vallott √©s √©rinthetetlen mind a NA√ú , mind az ENSZ sz√°m√°ra is, akik nyilv√°nval√≥an az USA √°ltal dikt√°lt √©s gyakorolt kett√Ķs m√©rc√©t alkalmazz√°k √∂nk√©nyesen, nevets√©ges m√≥don mantr√°zva az √ļgynevezett amerikai nemzetbiztons√°gi √©rdekekre hivatkozva. A Vil√°gh√≥d√≠t√≥k √ļgy √©rzik m√©g mindig az er√Ķ poz√≠ci√≥j√°b√≥l vez√©relhetik a vil√°got, mik√∂zben √©szre sem veszik a t√∂bb p√≥lus√ļ vil√°grendszer kialakul√°s√°nak val√≥s√°gos t√©ny√©t. M√°r nem becs√ľlik le annyira ellenfeleiknek erej√©t, - mellesleg akiket √©ppen √Ķk tettek azz√° - s mint a sarokba szor√≠tott patk√°ny utols√≥ lehet√Ķs√©gk√©nt az agressz√≠v megel√Ķz√Ķ atomcsap√°s √∂ngyilkos l√©p√©s√©re is hajland√≥k lenn√©nek. Mindebb√Ķl az amerikai n√©pnek vajmi kev√©s fogalma, ismerete sincs a manipul√°lt-korrupt korm√°ny propaganda j√≥volt√°b√≥l. (a n√©p elbut√≠tva, elaltatva, f√©lrevezetve, de sokkol√≥ lesz sz√°mukra az √©bred√©s)
Vil√°gunk tov√°bb√©l√©s√©nek egyetlen alternat√≠v√°ja van, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok √°tfog√≥ r√∂vid √©s hossz√ļ t√°v√ļ helyes politikai strat√©gi√°j√°t nem a vil√°guralomra, h√°bor√ļra, er√Ķszakra alapozza, hanem lemondva a birodalmi hegemonisztikus vez√©relvekr√Ķl a nemzetek k√∂z√∂tti egyenl√Ķs√©gen, kiegyez√©sen √©s k√∂lcs√∂n√∂s el√Ķny√∂k√∂n alapul√≥ b√©k√©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©st v√°lassza. Ennek egyik f√Ķ felt√©tele a velej√©ig romlott, jav√≠thatatlan globalista multinacion√°lis NWO er√Ķk, a politikai √©s gazdas√°gi elit √©s kiszolg√°l√≥i hatalm√°nak megt√∂r√©se, mely mint a t√∂rt√©nelem sz√°mtalanszor igazolta, term√©szet√©n√©l fogva sajnos b√©k√©s √ļton nem megval√≥s√≠that√≥.


http://www.global...th/5343844

http://www.stimso...re-review/
#16 | piskota - 2013.08.08. 22:07:32
Reneg√°t!
Semmi meglepetés!
Term√©szetes, hogy a prevent√≠v nukle√°ris csap√°s v√©grehajt√°s√°ra mindegyik atomhatalom fel van k√©sz√ľlve, amint magasfok√ļ a v√©delmi k√©sz√ľlts√©g is...
Ami nem annyira k√∂zismert, pedig nem is titkolt√°k: a katonai szakirodalom m√°r a az 1960-as 70-es √©vekben ny√≠ltan t√°rgyalta, az √ļgynevezett pre-emt√≠v, ford√≠t√°sban el√©be-v√°g√≥ csap√°s lehet√Ķs√©g√©t, s annak lehets√©ges lefoly√°s√°t, k√∂vetkezm√©nyeit!
Vagyis, olyan t√°mad√°s v√©grehajt√°s√°t, mikor nincs nemzetk√∂zi fesz√ľlts√©g, b√©k√©s, oldott √°llapotok uralkodnak, vagy √©ppen a felek bar√°tian k√∂zelednek egym√°shoz...
Nyilv√°nval√≥, hogy a lehets√©ges legsz√©lesebb-k√∂r√Ľen a pre-emt√≠v csap√°s v√©grehajt√°s√°t is lemodellezt√©k, minden ismert √©s ismeretlen t√©nyez√Ķt figyelembe v√©ve, felt√©telezve...
Az, hogy ilyen v√©gzetes l√©p√©sre m√©g nem ker√ľlt sor, csak azt igazolja, hogy m√©g a v√©gtelen sz√°m√≠t√≥g√©pes kapacit√°s is v√©ges hozz√°, hogy valamif√©le, b√°rmely f√©lre, kedvez√Ķ eredm√©ny sz√ľlethessen!
Gyz
#17 | Renegat - 2013.08.10. 14:28:20
Izraeli orsz√°gfoglal√≥k-korrupt √∂nkorm√°nyzatok sz√©gyenletes egy√ľttm√Ľk√∂d√©se √©s haza√°rul√°sa Magyarorsz√°gon.
Ez is mehet a "v√©gs√Ķ elsz√°mol√°s" b√Ľnlajstrom√°ba.

http://magyarhajn...a-mellett/
#18 | piskota - 2013.08.11. 10:58:36
Ugyan mit√Ķl is korruptak az √∂nkorm√°nyzatok?
Ki a fene korrump√°lja √Ķket?
Ugyan kiknek az aljas fegyvere a korrupció?
Ugyan elgondolkodtat√≥ a zsid√≥ bankok rasszista, VIP-list√°s elj√°r√°sa, a zsid√≥ gazdas√°gi rasszizmus, a zsid√≥ dominancia √©rv√©nyes√ľl√©se, de nekem halv√°ny tippem sincs erre, tal√°lgatni pedig nem szeretn√©k...
Gyz
#19 | piskota - 2013.08.14. 08:34:16
Az a fellaz√≠t√°si n√©pesed√©si politika mely Eur√≥pa ellen ir√°nyul, -legy√ľnk √Ķszint√©k, ha p√©ld√°ul mondjuk az angol-francia-spanyol, stb. gyarmatos√≠t√≥ tev√©kenys√©gre gondolunk.., h√°t meg is √©rdemlik sorsukat, neh√©zs√©geiket-, nos, ez a gond fokozottan jelentkezik Magyarorsz√°g viszonylat√°ban!
Ennyi utalással beérem, mert a kérdés bizony korrekt tanulmányozást, tanulmányt érdemelne...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum