NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Halmozott m√©rgez√©sek... (gyermekv√©delem, fontos!)
Halmozott m√©rgez√©sek... (gyermekv√©delem, fontos!)Sajnos megint olyan gyarmati diktat√ļra n√©pirt√°si c√©lzat√ļ int√©zked√©sei kateg√≥ri√°j√°ba tartoz√≥ er√Ķszakr√≥l kell besz√°molni √©s figyelmeztetni r√°, amely k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a 2009-es H1N1, 35-50 mg etil-higanyt tartalmaz√≥ Fluval-P influenza elleni vakcina (Nyugat-Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban, m√°r 5 mg miatt kit√∂rt botr√°ny) eset√©ben. Akkor Dr. Czeizel Endre √©s m√°s hitelesnek tartott orvos-professzor biztat√°sa mellett (az ember-kereskedelmi b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl csak k√©s√Ķbb √©rtes√ľlt√ľnk Link), valamint "korm√°ny" √©s √ĀNTSZ k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel n√©pszer√Ľs√≠tett√©k. A Fluval-P eset√©ben a TV nyilv√°noss√°ga mellett "adt√°k be egyes politikusoknak" nevezett b√Ľn√∂z√Ķknek a vakcin√°t olyan fecskend√Ķvel, amelyen a "t√Ľv√©d√Ķ" m√Ľanyag h√ľvelyt le sem vett√©k.

Ennek kapcs√°n kiemeln√©k a sok k√∂z√ľl egy k√©ts√©gbeesett volt gy√≥gyszer√©sz h√∂lgyet, aki tan√°cstalans√°g√°ban m√°r mindent kipr√≥b√°lt (otthagyta a szakm√°t is) az olt√°st√≥l autist√°v√° √©s immunhi√°nyoss√° v√°lt gyermeke gy√≥gy√≠t√°si lehet√Ķs√©geivel kapcsolatban. Az Omninvest (laborat√≥riumi k√∂r√ľlm√©nyek mell√Ķz√©s√©vel egy csal√°di h√°zban, h√°zilagos k√©sz√≠t√©ssel, ismert "politikusok" 98%-os ciprusi offshore r√©szesed√©se mellett) milli√°rdokat keresett a "vakcin√°n", amit a k√∂rny√©kez√Ķ orsz√°gok eg√©szs√©g√ľgyi szervei sem voltak hajland√≥ megv√°s√°rolni, mert 10-szer annyi etil-higanyt tartalmazott, mint a kint kifog√°solt nyugati m√©reggy√°rt√≥k vakcin√°ja.

Felh√≠vn√°m arra a figyelmet, hogy az "enged√©lyez√Ķk" √©s rend√Ķri er√Ķszakot kil√°t√°sba helyez√Ķk, a kimer√≠t√Ķ √©s alapos t√°j√©koztat√°st elmulaszt√≥k is megkaphatj√°k a "vakcin√°t", "elt√°vol√≠tott t√Ľv√©d√Ķ" mellett, mert Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak √©rintett r√©sze a k√°lium-kloridos √©s Fluval-P-s n√©pirt√°si korm√°ny-k√≠s√©rletek ut√°n lehet, hogy oltani fog, csak √©ppen t√Ľv√©d√Ķ n√©lk√ľl, √©s lehet, hogy a fecskend√Ķben csak √©ltet√Ķ elem√ľnk, a "leveg√Ķ" lesz a "gy√≥gyszer". Figyelembe v√©ve a botr√°nyosan nyilv√°noss√°gra ker√ľlt izraeli eti√≥p falasha-n√©ger zsid√≥ n√Ķk steriliz√°l√≥ "v√©d√Ķolt√°si" k√©nyszer√©nek alkalmaz√°s√°t, valamint az √∂sszes embertelen √©s emberis√©gellenes felt√°rt n√©pirt√°si m√≥dszereket, amelyeket haz√°nk lakoss√°g√°val szemben alkalmaznak a megsz√°ll√≥k, jegyezz√©k meg, ma Magyarorsz√°g lakoss√°ga m√°r akkor sem hisz a gyarmati korm√°nyzatnak √©s sleppj√©nek, ha k√©rdez, √©s minden er√Ķvel fell√©p ellene...

/Tulok/

Let√∂lthet√Ķ mell√©kletben az "elj√°r√°si kifog√°s" nyomtatv√°ny: Link

"Tisztelt Olvasó!

Anonimit√°somat megszeretn√©m √Ķrizni, addig am√≠g, csak lehet. Els√Ķsorban gyermekem miatt. Harcomat a gyermekem√©rt √©s az olyan gyermekek√©rt folytatom, akinek a sz√ľlei m√©g csak nem is sejtik mekkora kock√°zat a "v√©d√Ķolt√°s", hiszen err√Ķl t√°j√©koztat√°ssal nem is √©lnek a szakemberek, s√Ķt nincs is k√∂telezetts√©g√ľk, erre n√©zve!
A t√∂rv√©nyeikkel ezt a gy√≥gyszer maffi√°t olyan szinten k√∂r√ľl b√°sty√°zt√°k, hogy szinte lehetetlen kisajtolni bel√Ķl√ľk egy egyszer√Ľ t√°j√©koztat√°st is. Nem veszik figyelembe sem a Magyar, sem az EU-s jogszab√°lyokat, valamint az Emberi jogokat. Azokat, amivel sarcolni √©s k√∂telezni lehet, azt igen!
Mivel egy√©b m√°s t√°rsadalmi munk√°mb√≥l ad√≥d√≥an ismerem a jelenleg regn√°l√≥ hatalom b√≠r√≥s√°g√°t, ami m√©g csak v√©letlen sem f√ľggetlen, teljess√©ggel halott dolognak l√°tom a peresked√©st, csak a b√≠r√≥kat √©s a jog√°szokat tartjuk el abb√≥l a kicsib√Ķl is, ami m√©g van !
Nek√ľnk sz√ľl√Ķknek kell kiharcolni a jogainkat, amit m√°s EU-s orsz√°gban teljesen nyilv√°nval√≥an tudnak.
Nem tudom, hogy el√©rek –e ezzel a k√∂zszeml√©re t√©tellel b√°rmit is , de sz√≥ n√©lk√ľl nem fogom hagyni ezt a „hentesmunk√°t”,amikor m√©g csak nem is k√∂telesek t√°j√©koztatni mi van a vakcin√°ban , annak ellen√©re, hogy pl. a gyermekem allergi√°s. A v√°laszuk erre az egyszer√Ľ, majd ellen√Ķrz√∂tt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt beadj√°k a k√≥rh√°zban, √©s ha valami nagy baj van, akkor egyb√Ķl tudnak, seg√≠teni …
Az √©n gyerekemen, ne k√≠s√©rletezzen senki ( ! ) - de m√°s√©n sem - ha te sem akarod le√©lni az √©letedet homokba dugott fejjel, akkor olvasd el a hivatalos v√°laszokat √©s a szakanyagot. √Ėsszeszedtem orvosi szaklapokb√≥l, orvosi k√∂nyvekb√Ķl √©s r√°j√∂ssz, hogy be vagyunk csapva ezen a t√©ren is, √©s ha k√©rdezni mersz, akkor rend√Ķr√∂k vihetik el a gyerekedet k√∂telez√Ķ olt√°sra (Link)!

Ez nem futurisztikus j√∂v√Ķ, hanem ez a val√≥s√°g ma 2013-ban!

A m√©dia, a hatalom meghosszabb√≠tott keze, ez√©rt nem nyilatkozok senkinek 1 x megtettem a HVG-nek Link √©s olyan lett amilyen. Nem teszem ki sem magam, sem a csal√°domat boh√≥cnak, de sz√≥ n√©lk√ľl sem hagyhatom ez√©rt v√°lasztottam az internetet. Ez a v√©res val√≥s√°g sajnos, hogy a szakemberek f√©ltik az egzisztenci√°jukat √©s sz√≥ n√©lk√ľl csin√°lj√°k az embertelen beavatkoz√°sokat, ha kell rend√Ķri seg√≠ts√©ggel. Az etikai k√≥dex√ľk ezt a legs√ļlyosabb v√©ts√©gnek √≠rja le. De mit v√°rjunk t√Ķl√ľk, hiszen az √ĀNTSZ-t √©s az orvosi egyetemeket Rothschild-csal√°d alap√≠totta, √©s ma √∂v√©k a gy√≥gyszeripar. √Ėsszeesk√ľv√©s elm√©let ( ? ) csak az a baj, hogy ez annyira igaz, hogy j√ļlius 11.-√©n, ha nem viszem a gyereket oltatni, akkor hat√°rozatba van foglalva, hogy rend√Ķr√∂k vihetik el, √©s m√©g ha van er√Ķd, akkor hallgasd meg az els√Ķ hat√°rozatot amikor megkaptam mit mondtam el nektek (jelenleg 76.000 ember hallgatta meg ezt a hanganyagot a t√∂bbi helyen felt√∂lt√∂tt anyagr√≥l nem is sz√≥lva.Akinek van okos gondolata a megold√°sra az √≠rjon nekem a bibor07@gmail.com –ra.

Ui.: T√ľntetni, nem megyek!"

/Bíbor/


Fogalma sincs a gy√≥gyszer hat√°s√°r√≥l tartalm√°r√≥l, kutat√°si anyagokkal sincs tiszt√°ba , de b√ľntet √©s szankci√≥n√°l √©s rend√Ķrrel fenyeget k√©s√Ķbb hat√°rozatban. √Čn mint sz√ľl√Ķ akkor honnan fogom megtudni, hogy a gyerekemre milyen hat√°ssal lesz r√∂vid vagy hossz√ļt√°von vagy van -e val√≥s v√©delem.

Az egyik szakember a másiktól kér segítséget:

V√°lasz a "szak√©rt√Ķt√Ķl" akit√Ķl a seg√≠ts√©get v√°rta a tiszti orvos:
1. oldal:


2. oldal:


  HozzŠszůlŠsok
#11 | Merkurius - 2013.07.17. 02:27:00
#12 | piskota - 2013.07.17. 23:57:32
Sajnálatos, hogy a nagy többség, nem csak a politika irányában lett teljesen érzékeletlenné téve, kényszerítve, hanem minden egyéb kérdéskör sem érdekli, mert nem látja értelmét, bármit is tenni...
Ennek els√Ķdleges k√∂zvetlen oka a t√∂bb √©vtizedes hatalom, szinte t√∂k√©lyre fejlesztett, elnyom√≥ terrorja!
M√°sodlagos, h√°tt√©r okk√©nt szerepel, hogy Magyarorsz√°g, az elm√ļlt t√∂bb mint 100 √©v alatt, nemzeti elitj√©nek majd teljes eg√©sz√©t vesztette el, tudatosan irtott√°k ki, emberis√©gellenes, rasszista ellens√©geink!
Gyz
#13 | Statikus - 2013.07.18. 20:29:04
Kedveseim! N√©ha jusson eszetekbe, hogy anya sz√ľlt benneteket is erre a zavaros vil√°gra - moss√°tok tiszt√°ra lelketeket is id√Ķnk√©nt...

Anyakeres√Ķ

Mostan√°ban R√°d tal√°lni k√ľzd a sz√≠vem sz√ľntelen,
jó Anyám!
Halott világban drága kóbor lelked hol lelem?

Kerestem √©n az √ļsz√≥ √©gi v√°ndorok k√∂z√∂tt -
a felh√Ķk azt √ľzent√©k, innen messze k√∂lt√∂z√∂tt.

Kerestem √©n a Nap t√ľz√©ben ny√°ri d√©lut√°n -
hunyorgó két szememmel néztem azt a fényt bután.

Kerestem volna én a Hold mögött is lelkesen -
s√ļgta √Ķ, hogy l√°tta n√©m√°n s√≠rni ott a rejteken.

Kerestem volna csillagoknál langyos éjszakán -
milli√°rdnyi l√°mpa k√∂zt az √Ľri √ļr a t√©l, s mag√°ny.

S mikor sz√≠vem a s√ļly alatt m√°r majdnem megszakadt:
jó Anyám -
egész valódban itt magamban megtaláltalak!

2013. 07. 18. Csorba Tibor
#14 | piskota - 2013.07.19. 00:05:18
"...az √Ľri √ļr a t√©l, s mag√°ny."
√ćgy t√∂k√©letes!
Ez√©rt nem leszek k√∂lt√Ķ!
Elgondolkoztam, hogy mennyivel gyeng√©bben √≠rtam volna; ...az √Ľri t√©l az √ļr, s mag√°ny...
S hol marad még az egész?!
"...egész valódban itt magamban megtaláltalak!"
Ezt a gondolatot jól ismerem.., azaz vélem, hogy jól ismerem...
Vall√°si vit√°ink kapcs√°n hangoztattam, hogy Isten benn√ľnk lakozik, s nincs sz√ľks√©g√ľnk kuf√°rokra, str√≥manokra, s m√°s egy√©b k√∂zvet√≠t√Ķkre hozz√°...
B√°r az √ļt hossz√ļ, s van aki vezet√Ķre szorulhat...
Ami meg a felvezet√Ķ mondatodat illeti, a tiszta lelket tal√°n lehet meg√Ķrizni, de a lelk√ľnket terhel√Ķ b√Ľn√∂k nem lemoshat√≥ak, az√©rt feleln√ľnk kell...
Megérintettél...
Gyz
#15 | Lica - 2013.07.19. 01:07:10
Fluval-P mellékhatásokra itt norvégban az állam már 60 millió koronát fizetett ki, agyrém az egész.....
#16 | Merkurius - 2013.07.20. 02:15:18
#17 | Renegat - 2013.08.14. 21:29:30
Az USA-ban 98 milli√≥ amerikait oltottak be v√©d√Ķolt√°s gyan√°nt R√ĀKOT okoz√≥ v√≠russal.Hivatalosan be is ismert√©k.Ehhez a h√≠rhez nem tudok indulatok n√©lk√ľl komment√°rt f√Ľzni...

http://preventdis...site.shtml

http://www.natura...cines.html

http://www.natura..._SV40.html

http://www.natura...s_MSG.html
#18 | Seraf - 2013.08.15. 02:50:01
"Aggaszt√≥ hal√°lesetek a WHO √°ltal t√°mogatott olt√°skamp√°nyban" - "25 milli√≥ csecsem√Ķ
beoltása esetén a legjobb esetben is csak 350 gyereket menthetnének meg a 'HIB' bak -
t√©rium okozta agyh√°rtyagyullad√°st√≥l √©s t√ľd√Ķgyullad√°st√≥l, ugyanakkor az olt√°s k√∂vetkez -
t√©ben 3125 csecsem√Ķ hal√°l√°ra lehet sz√°m√≠tani" http://idokjelei....ampanyban/
#19 | Seraf - 2013.08.15. 06:40:35
Ez is egyfajta t√∂rv√©nybe iktatott t√°rsadalom, nemzet 'm√©rgez√©s'. M√°sr√©szr√Ķl a t√°rsadalom /
sz√ľl√Ķk terjed√Ķ / felel√Ķtlen √©rt√©krendj√©nek a t√ľk√∂rk√©pe .... "√öj Btk : 12 √©vesen is szexelhet
valaki b√ľntetlen√ľl" - '12 √©vesen is el√©g id√Ķs lehet valaki ahhoz, hogy beleegyezzen a szex -
be, felt√©ve, ha a partnere sem id√Ķsebb 18-n√°l. √ćgy lehet √©rtelmezni a j√ļlius elsej√©n √©letbe
lépett Btk. paragrafusát' http://www.kiskeg...zex-123675 ( Törvény a *gyermekek* ellen )

{ Hallottatok ellenvetést valamely egyháztól ?! #70 & #75 http://hungarianr...c_start=60 }
'Merkurius'-t√≥l hozva √©s Grandpierre K. Endr√©-t√Ķl k√∂lcs√∂n√∂zve : "Az igazs√°g kimond√°sa, fel -
tárása és érvényesítése a legszentebb emberi jog és kötelesség. Az igazság elpalástolása
Isten elleni v√©tek" ( A sz√ľl√Ķk √©s feln√Ķttek *iratlan k√∂teless√©ge* lenne a gyerekek v√©delme )
#20 | Renegat - 2013.08.18. 16:40:16
Lass√ļ, gy√∂trelmes hal√°lra √≠t√©lt√©k az emberis√©g 80-90%-√°t az NWO szabadk√Ķm√Ľvesek √©s multinacion√°lis oligarch√°k nev√©ben. Az√©rt lass√ļ hal√°lra, mert √≠gy kev√©sb√© felt√Ľn√Ķ megritk√≠t√°sunk. Csak azt nem √©rtem, tudjuk hogy mivel, kikkel √©s kinek a parancs√°ra m√Ľvelik ezt a gazembers√©get, akkor mi√©rt nem likvid√°lj√°k ezt a b√Ľnband√°t hal√°los j√°t√©kszereikkel egy√ľtt azok akik ezt sokkal k√∂nnyebben megtehetn√©k mint √©n, ak√°r az ellenf√©l saj√°t alattomos m√≥dszerei alkalmaz√°sa √°ltal. Mert meg√©rdemlik!
Al√°bbiakban k√©t bizony√≠t√≥ erej√Ľ fontos link a hazudoz√≥ gengszterek m√°r nem eltitkolhat√≥ gyilkos NATO √©s USA korm√°nyszint√Ľ elit tev√©kenys√©g√©r√Ķl. Nemzetinek mondott korm√°nyok saj√°t √©s m√°s n√©peket puszt√≠tanak, gyilkolnak sunyi, gy√°va, alattomos m√≥dszerekkel (chemtrail, HAARP) cinkos hallgat√°sba burkol√≥zva. Net√°n √©n is lehetn√©k "terrorista" a szem√ľkben? Ha a f√∂ld n√©peir√Ķl van sz√≥, akkor "haszontalan zab√°l√≥k" vagyunk, ha pedig r√≥luk, akkor meg√≠t√©l√©s√ľk szerint √©n vagyok a terrorista, ha elpuszt√≠t√°som ellen fell√©pni k√≠v√°nok. Nagyon t√ļlm√©retezt√©k az EG√ďjukat.
(haszn√°lj√°tok a Google ford√≠t√≥t ha sz√ľks√©ges)

http://www.chemtr...entral.com

http://ymlp.com/z...

http://www.secret...anization/

http://www.trinit...1-2012.pdf

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum