NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Halmozott m√©rgez√©sek... (gyermekv√©delem, fontos!)
Halmozott m√©rgez√©sek... (gyermekv√©delem, fontos!)Sajnos megint olyan gyarmati diktat√ļra n√©pirt√°si c√©lzat√ļ int√©zked√©sei kateg√≥ri√°j√°ba tartoz√≥ er√Ķszakr√≥l kell besz√°molni √©s figyelmeztetni r√°, amely k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a 2009-es H1N1, 35-50 mg etil-higanyt tartalmaz√≥ Fluval-P influenza elleni vakcina (Nyugat-Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban, m√°r 5 mg miatt kit√∂rt botr√°ny) eset√©ben. Akkor Dr. Czeizel Endre √©s m√°s hitelesnek tartott orvos-professzor biztat√°sa mellett (az ember-kereskedelmi b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl csak k√©s√Ķbb √©rtes√ľlt√ľnk Link), valamint "korm√°ny" √©s √ĀNTSZ k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel n√©pszer√Ľs√≠tett√©k. A Fluval-P eset√©ben a TV nyilv√°noss√°ga mellett "adt√°k be egyes politikusoknak" nevezett b√Ľn√∂z√Ķknek a vakcin√°t olyan fecskend√Ķvel, amelyen a "t√Ľv√©d√Ķ" m√Ľanyag h√ľvelyt le sem vett√©k.

Ennek kapcs√°n kiemeln√©k a sok k√∂z√ľl egy k√©ts√©gbeesett volt gy√≥gyszer√©sz h√∂lgyet, aki tan√°cstalans√°g√°ban m√°r mindent kipr√≥b√°lt (otthagyta a szakm√°t is) az olt√°st√≥l autist√°v√° √©s immunhi√°nyoss√° v√°lt gyermeke gy√≥gy√≠t√°si lehet√Ķs√©geivel kapcsolatban. Az Omninvest (laborat√≥riumi k√∂r√ľlm√©nyek mell√Ķz√©s√©vel egy csal√°di h√°zban, h√°zilagos k√©sz√≠t√©ssel, ismert "politikusok" 98%-os ciprusi offshore r√©szesed√©se mellett) milli√°rdokat keresett a "vakcin√°n", amit a k√∂rny√©kez√Ķ orsz√°gok eg√©szs√©g√ľgyi szervei sem voltak hajland√≥ megv√°s√°rolni, mert 10-szer annyi etil-higanyt tartalmazott, mint a kint kifog√°solt nyugati m√©reggy√°rt√≥k vakcin√°ja.

Felh√≠vn√°m arra a figyelmet, hogy az "enged√©lyez√Ķk" √©s rend√Ķri er√Ķszakot kil√°t√°sba helyez√Ķk, a kimer√≠t√Ķ √©s alapos t√°j√©koztat√°st elmulaszt√≥k is megkaphatj√°k a "vakcin√°t", "elt√°vol√≠tott t√Ľv√©d√Ķ" mellett, mert Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak √©rintett r√©sze a k√°lium-kloridos √©s Fluval-P-s n√©pirt√°si korm√°ny-k√≠s√©rletek ut√°n lehet, hogy oltani fog, csak √©ppen t√Ľv√©d√Ķ n√©lk√ľl, √©s lehet, hogy a fecskend√Ķben csak √©ltet√Ķ elem√ľnk, a "leveg√Ķ" lesz a "gy√≥gyszer". Figyelembe v√©ve a botr√°nyosan nyilv√°noss√°gra ker√ľlt izraeli eti√≥p falasha-n√©ger zsid√≥ n√Ķk steriliz√°l√≥ "v√©d√Ķolt√°si" k√©nyszer√©nek alkalmaz√°s√°t, valamint az √∂sszes embertelen √©s emberis√©gellenes felt√°rt n√©pirt√°si m√≥dszereket, amelyeket haz√°nk lakoss√°g√°val szemben alkalmaznak a megsz√°ll√≥k, jegyezz√©k meg, ma Magyarorsz√°g lakoss√°ga m√°r akkor sem hisz a gyarmati korm√°nyzatnak √©s sleppj√©nek, ha k√©rdez, √©s minden er√Ķvel fell√©p ellene...

/Tulok/

Let√∂lthet√Ķ mell√©kletben az "elj√°r√°si kifog√°s" nyomtatv√°ny: Link

"Tisztelt Olvasó!

Anonimit√°somat megszeretn√©m √Ķrizni, addig am√≠g, csak lehet. Els√Ķsorban gyermekem miatt. Harcomat a gyermekem√©rt √©s az olyan gyermekek√©rt folytatom, akinek a sz√ľlei m√©g csak nem is sejtik mekkora kock√°zat a "v√©d√Ķolt√°s", hiszen err√Ķl t√°j√©koztat√°ssal nem is √©lnek a szakemberek, s√Ķt nincs is k√∂telezetts√©g√ľk, erre n√©zve!
A t√∂rv√©nyeikkel ezt a gy√≥gyszer maffi√°t olyan szinten k√∂r√ľl b√°sty√°zt√°k, hogy szinte lehetetlen kisajtolni bel√Ķl√ľk egy egyszer√Ľ t√°j√©koztat√°st is. Nem veszik figyelembe sem a Magyar, sem az EU-s jogszab√°lyokat, valamint az Emberi jogokat. Azokat, amivel sarcolni √©s k√∂telezni lehet, azt igen!
Mivel egy√©b m√°s t√°rsadalmi munk√°mb√≥l ad√≥d√≥an ismerem a jelenleg regn√°l√≥ hatalom b√≠r√≥s√°g√°t, ami m√©g csak v√©letlen sem f√ľggetlen, teljess√©ggel halott dolognak l√°tom a peresked√©st, csak a b√≠r√≥kat √©s a jog√°szokat tartjuk el abb√≥l a kicsib√Ķl is, ami m√©g van !
Nek√ľnk sz√ľl√Ķknek kell kiharcolni a jogainkat, amit m√°s EU-s orsz√°gban teljesen nyilv√°nval√≥an tudnak.
Nem tudom, hogy el√©rek –e ezzel a k√∂zszeml√©re t√©tellel b√°rmit is , de sz√≥ n√©lk√ľl nem fogom hagyni ezt a „hentesmunk√°t”,amikor m√©g csak nem is k√∂telesek t√°j√©koztatni mi van a vakcin√°ban , annak ellen√©re, hogy pl. a gyermekem allergi√°s. A v√°laszuk erre az egyszer√Ľ, majd ellen√Ķrz√∂tt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt beadj√°k a k√≥rh√°zban, √©s ha valami nagy baj van, akkor egyb√Ķl tudnak, seg√≠teni …
Az √©n gyerekemen, ne k√≠s√©rletezzen senki ( ! ) - de m√°s√©n sem - ha te sem akarod le√©lni az √©letedet homokba dugott fejjel, akkor olvasd el a hivatalos v√°laszokat √©s a szakanyagot. √Ėsszeszedtem orvosi szaklapokb√≥l, orvosi k√∂nyvekb√Ķl √©s r√°j√∂ssz, hogy be vagyunk csapva ezen a t√©ren is, √©s ha k√©rdezni mersz, akkor rend√Ķr√∂k vihetik el a gyerekedet k√∂telez√Ķ olt√°sra (Link)!

Ez nem futurisztikus j√∂v√Ķ, hanem ez a val√≥s√°g ma 2013-ban!

A m√©dia, a hatalom meghosszabb√≠tott keze, ez√©rt nem nyilatkozok senkinek 1 x megtettem a HVG-nek Link √©s olyan lett amilyen. Nem teszem ki sem magam, sem a csal√°domat boh√≥cnak, de sz√≥ n√©lk√ľl sem hagyhatom ez√©rt v√°lasztottam az internetet. Ez a v√©res val√≥s√°g sajnos, hogy a szakemberek f√©ltik az egzisztenci√°jukat √©s sz√≥ n√©lk√ľl csin√°lj√°k az embertelen beavatkoz√°sokat, ha kell rend√Ķri seg√≠ts√©ggel. Az etikai k√≥dex√ľk ezt a legs√ļlyosabb v√©ts√©gnek √≠rja le. De mit v√°rjunk t√Ķl√ľk, hiszen az √ĀNTSZ-t √©s az orvosi egyetemeket Rothschild-csal√°d alap√≠totta, √©s ma √∂v√©k a gy√≥gyszeripar. √Ėsszeesk√ľv√©s elm√©let ( ? ) csak az a baj, hogy ez annyira igaz, hogy j√ļlius 11.-√©n, ha nem viszem a gyereket oltatni, akkor hat√°rozatba van foglalva, hogy rend√Ķr√∂k vihetik el, √©s m√©g ha van er√Ķd, akkor hallgasd meg az els√Ķ hat√°rozatot amikor megkaptam mit mondtam el nektek (jelenleg 76.000 ember hallgatta meg ezt a hanganyagot a t√∂bbi helyen felt√∂lt√∂tt anyagr√≥l nem is sz√≥lva.Akinek van okos gondolata a megold√°sra az √≠rjon nekem a bibor07@gmail.com –ra.

Ui.: T√ľntetni, nem megyek!"

/Bíbor/


Fogalma sincs a gy√≥gyszer hat√°s√°r√≥l tartalm√°r√≥l, kutat√°si anyagokkal sincs tiszt√°ba , de b√ľntet √©s szankci√≥n√°l √©s rend√Ķrrel fenyeget k√©s√Ķbb hat√°rozatban. √Čn mint sz√ľl√Ķ akkor honnan fogom megtudni, hogy a gyerekemre milyen hat√°ssal lesz r√∂vid vagy hossz√ļt√°von vagy van -e val√≥s v√©delem.

Az egyik szakember a másiktól kér segítséget:

V√°lasz a "szak√©rt√Ķt√Ķl" akit√Ķl a seg√≠ts√©get v√°rta a tiszti orvos:
1. oldal:


2. oldal:


  HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2013.07.11. 10:28:35
Ma a hatalom, az államhatalom, nem a bizalomra, hanem kimondottan a bizalmatlanságra épít!
A bizalmatlanság, a kételyben tartás az, amire aztán stabilan hatalmi-várat emelhet...
Teszi ezt √ļgy, hogy a k√©telyek, a bizalmatlans√°g teljesen indokolt, tekintve a t√∂bb √©vtizedes NAcionalista CIonista, azaz N√ĀCI korm√°nyainknak, s az √Ķket t√°mogat√≥ n√°ci parlamenti cs√Ķcsel√©knek!
A bizalom, a bizalmatlanság ma kulcskérdés...
Olyan tökélyre fejlesztette a hatalom a bizalmatlansági rátát, amelyen áttörni már-már szinte lehetetlen.
T√°pl√°lt m√©telyk√©nt vert gy√∂keret benn√ľnk, sajnos indokoltan!
S nem csak a "v√©d√Ķolt√°sok" tekintet√©ben! Mindenre kiterjed√Ķben!
Lehet ez a hamis iskolai oktat√°s, a hazug kultur√°lis term√©kek, a vegyszerezett √©lelmiszerek, g√©nmanipul√°lt vet√Ķmagok, term√©kek, hamis, hazug c√©l√ļ szervezetek, felsorolhatatlan...
Bizalmunk csak egyben töretlen: hogy a hatalombitorlók nem csak ellenségeinknek látszanak!
Gyöngyösi Zoltán
#2 | Tulok - 2013.07.12. 10:36:31
A hatalombitorl√≥k bizalombitorl√≥k is, m√°r akinek m√©g van bizalma vel√ľk szemben √©s kapcsolatban. A j√°mbors√°g nagyon sz√©p tulajdons√°g, de tarts√°k meg a birk√°k maguknak e "nemes" jellemvon√°st...
#3 | Statikus - 2013.07.12. 19:43:46
Egy kis sz√ľnet ut√°n √©s el√Ķtt, k√∂sz√∂ntelek Benneteket!

A Czeizel Endrére történt hivatkozás késztetett az ismételt színrelépésre (nem lesz gyakori).
Volt gimn√°ziumi oszt√°lyt√°rsam az ismert genetikus "sz√°rnyai" al√° ker√ľlt az orvosi egyetem elv√©gz√©s√©t k√∂vet√Ķen.
Oszt√°lytal√°lkoz√≥kon pr√≥b√°lkoztam n√°la t√∂bb l√©nyeges k√©rd√©st megvitatni - √°ltal√°ban elutas√≠t√°sban r√©szes√ľltem. Amikor a FACEBOOK m√©g √ļj volt sz√°momra, megsz√≥l√≠tottam √Ķt is. Sz√≠v√©lyesen fogadta a jelentkez√©sem. K√©s√Ķbb megpr√≥b√°lkoztam fajs√ļlyos k√©rd√©sek vit√°ra bocs√°jt√°s√°val.
Az al√°bbi √ľzenetet k√ľldtem neki, amire sajnos nem reag√°lt. Tudni kell, hogy egy id√Ķben - lehet, hogy m√©g most is - a Schobert-h√°zasp√°r orvosi tan√°csad√≥ja. volt..
Aki konyít valamit a kálium-probléma kérdésköréhez, talán értékén kezeli az alábbi szöveget:

Csaba! Most a „hogy ker√ľl a csizma az asztalra” jelens√©g k√∂vetkezik: Schobert Norbi („Update&#8221Wink √ľzleteiben kaphat√≥ egyik term√©ke kapcs√°n tal√°n megh√∂kkentelek, tal√°n egy kis fejcs√≥v√°l√°st v√°ltok ki Bel√Ķled.
A t√©ma a k√°lium, illetve az √©tkez√©si s√≥ba kevert k√°lium-klorid. Amit most √≠rok, mindent fejb√Ķl id√©zek, nem akarlak t√ļlzottan linkekkel, dokumentumokkal trakt√°lni, ez√©rt az √°ll√≠t√°saimat nem tudom kikezdhetetlen√ľl bizony√≠tani. Ink√°bb arra k√©rlek, hogy figyeld meg, mik√©nt gondolkodom a rendelkez√©semre √°ll√≥ adatok √©s ismeretanyag alapj√°n – mik√∂zben sem biol√≥giai, sem orvosi k√©pz√©sben nem volt r√©szem, csak √©rdekel a t√©mak√∂r. (Az √ļn. √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let ide cit√°lhat√≥ pro √©s kontra √°ll√≠t√°sait, c√°folatait √©s szerepl√Ķit is tegy√ľk f√©lre.)
C√≠mszavakban egy kis terminol√≥gia, amivel √©n le tudom √≠rni a k√©rd√©sk√∂rt: n√°trium, k√°lium, sejtpumpa, ATP, fiziol√≥gi√°s oldat, visszavont √©tkez√©si s√≥ szabv√°ny, magas v√©rnyom√°s, sz√≠v- √©s √©rrendszeri betegs√©gek, vesem√Ľk√∂d√©s, „STOP S√ď” program, k√°lis√≥ m√Ľtr√°gya, a n√∂v√©nyi alap√ļ t√°pl√°l√©k magas k√°lium tartalma, (a k√©r√Ķdz√Ķ h√°zi√°llatokkal NaCl alap√ļ k√Ķs√≥t „nyalatnak&#8221Wink, cs√∂kkentett n√°trium tartalm√ļ s√≥k√©sz√≠tm√©nyek, stb.
Nos, ha √©vsz√°zadok (√©vezredek) alatt pl. a parajdi s√≥b√°ny√°b√≥l sz√°rmaz√≥ NaCl konyha(k√Ķ)s√≥k√©nt t√∂rt√©nt fogyaszt√°sa ellen√©re a K√°rp√°t-medenc√©t lak√≥ n√©pek l√©leksz√°ma a h√°bor√ļk, j√°rv√°nyok dac√°ra is folyamatosan emelkedett, mi a garancia arra, hogy a Norbi f√©le s√≥ban l√©v√Ķ 17/23 Na/K ar√°ny ugyan ezt a trendet szolg√°lja? M√°sk√©ppen fogalmazva: egy eg√©szs√©ges emberi test sejtm√Ľk√∂d√©s√©t biztosan nem „rontja el” a kor√°bban szabv√°nyban is el√Ķ√≠rt 30/1 Na/K ar√°nyhoz k√©pest er√Ķsen torz√≠tott ionar√°ny, ha azt folyamatosan √©s hossz√ļ ideig alkalmazzuk? Tudom, a vese ki√ľr√≠ti a „felesleges” k√°liumot – de akkor mi√©rt vigyem be a szervezetembe, ha hivatalosan is „felesleges” jelz√Ķvel illetik? A n√°trium-k√°lium pump√°nak a sejt-anyagcser√©ben megl√©v√Ķ szerepe nagyj√°b√≥l az √©n m√©rn√∂ki agyammal is felfoghat√≥, s√Ķt: annak a bizonyos fiziol√≥gi√°s ar√°nyt er√Ķsen torz√≠t√≥ ionszintnek a nem t√ļl √°ld√°sos hat√°s√°t modellezni sem t√Ľnik megoldhatatlan feladatnak. A n√°trium v√©rnyom√°sra gyakorolt hat√°sa nyilv√°n k√≠s√©rletek, vizsg√°latok, tapasztalatok alapj√°n volt m√©rhet√Ķ. Gondolom, a megn√∂velt mennyis√©g√Ľ k√°liumnak a szervezetbe juttat√°sa is m√©rhet√Ķ k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r, de arr√≥l alig van el√©rhet√Ķ adat – csak szlogenek hallhat√≥k, olvashat√≥k r√≥la…
A k√°lium-probl√©m√°t igen vehemensen boncolgatta a n√©hai dr. Kov√°cs P√°l, egykori MSZP-s eg√©szs√©g√ľgyi miniszter m√©g a 90-es √©vek elej√©n (el√©g, ha be√ľt√∂d a keres√Ķbe: „Kov√°cs P√°l k√°lium&#8221Wink – miniszters√©ge idej√©n n√©peg√©szs√©g√ľgyi programot dolgozott ki Ve√©r Andr√°ssal, mint √°llamtitk√°rral egy√ľtt – √©rdekes m√≥don, mindketten id√Ķ el√Ķtt let√Ľntek a politikai sz√≠npadr√≥l √©s azt√°n meg is haltak…
Van azonban m√©g egy igen √©rdekes t√©ny: a k√°lium a f√∂ldk√©regben igen nagy mennyis√©gben fordul el√Ķ √©s kicsiny, de stabil ar√°nyban tartalmaz 40K izot√≥pot, ami radioakt√≠v. Sug√°rbiol√≥giai szempontb√≥l – a k√©rd√©ssel foglalkoz√≥ szakirodalom – nagy jelent√Ķs√©get tulajdon√≠t e t√©nynek, mint „bels√Ķ” eredet√Ľ sug√°rforr√°snak. Az √°ltalam megismert adatok azt mutatj√°k, hogy a kor√°bban term√©szetes 30/1 ar√°ny√ļ Na/K bevitel melletti 40K radioaktivit√°s az eg√©szs√©ges sug√°rd√≥zis keretein bel√ľl maradt – ha azonban a napi K bevitelt a t√∂bbsz√∂r√∂s√©re n√∂velj√ľk a v√©rnyom√°s cs√∂kkent√©s√©nek a sz√°nd√©k√°t√≥l vez√©relve, az √∂sszes sug√°rd√≥zis igenis t√ļll√©phet a megengedett hat√°ron! Hi√°ba t√°vol√≠tja el a vese a „felesleges” k√°liumot, ha azt az √ļj √©tkez√©si szok√°sok miatt √°lland√≥an √©s folyamatosan p√≥toljuk: a megn√∂velt K szint t√∂rv√©nyszer√Ľen megn√∂veli a radioakt√≠v sug√°rd√≥zist is a szervezetben! Nem kellene ezt a k√©rd√©st alaposabban megvizsg√°lni a r√°kbetegs√©gek statisztikai adatai alapj√°n, √∂sszevetve egy adott n√©pess√©g k√°lium-bevitel√©re vet√≠tve (itt a nagy√ľzemi mez√Ķgazdas√°gban kisz√≥rt k√°lis√≥ m√Ľtr√°gya n√∂v√©nyekbe t√∂rt√©n√Ķ felsz√≠v√≥d√°s√°t sem kihagyva). Norbi s√≥ja nem egyed√ľli – sz√°mtalan olyan s√≥k√©sz√≠tm√©nyre bukkantam, ami jelent√Ķs mennyis√©g√Ľ k√°liumot tartalmaz (Horv√°th Rozi term√©kei, vagy pl. a Vivega). Eln√©z√©st, r√∂videbben nem ment…
Csak r√∂viden v√°laszolj – v√°laszodt√≥l nem f√ľgg semmi, csak hobbi szinten foglalkozom a t√©mak√∂rrel.
Egy√©bk√©nt saj√°t szakm√°mban is botlottam m√°r olyan esetbe, ami hivatalos szinten sz√°momra elfogadhatatlan magyar√°zattal b√≠r: ilyen volt a 9/11 „toronyd√∂nt√©s”(az √©p√ľletek „√ļgy” csak ir√°ny√≠tott robbant√°ssal roskadhattak magukba), de a kolont√°ri v√∂r√∂siszap-g√°t sarokszakad√°sa is titkokat rejt!
Bar√°ti √ľdv√∂zlettel: Tibi (N√©h√°ny link&#8230Wink
http://thedailybe...ct-of-Life
http://www.mkogy....40119.html
http://www.naturs...mp;print=1
http://pavogy.web...I/NAI.html
#4 | Seraf - 2013.07.13. 02:33:55
"Újabb hivatalos hazugságokon alapuló ... oltásbotrány" http://idokjelei....asbotrany/
#5 | piskota - 2013.07.13. 11:41:22
Az eg√©sz k√©rd√©sk√∂r csak egy√ľttesen kezelhet√Ķ a k√∂lcs√∂nhat√°sok ok√°n...
Tulajdonk√©ppen k√©tlem, hogy √Ķr√ľltnek tartott n√©h√°ny zseni kiv√©tel√©vel, ember k√©pes lenne felfogni, √∂sszegezni azokat a negat√≠v hat√°sokat, aminek az emberis√©g ki van t√©ve...
V√©d√Ķolt√°sok?
Ugyan.., √©s a tonnasz√°mra gy√°rtott gy√≥gyszerek, k√°b√≠t√≥szerek, alkohol, doh√°ny, n√∂v√©nyv√©d√Ķ szerek, sz√ļnyogirt√°s, vegyszerezett √©telek-, italok, g√©nmanipul√°lt vet√Ķmagok, abb√≥l k√©sz√ľlt term√©kek, vegyi permetez√©s, gy√°rt√°si technol√≥gi√°k sor√°n felel√Ķtlen√ľl kiker√ľl√Ķ szennyez√Ķd√©sek, az elektromos szmog.., fel sem lehet sorolni...
Azt√°n mindezt megk√≠s√©rlik, megnyugtat√°sul, r√°fogni mondjuk a parlagf√Ľre, meg az allergi√°ra...
Csoda, hogy egyáltalán képesek vagyunk életben maradni...
√Črz√©kelni v√©lem kerti viszonyokra vonatkoztatva, hogy a Nap, a napf√©ny megv√°ltozott, kev√©sb√© √©rlel, er√Ķteljesebben √©get, egyes gy√ľm√∂lcs√∂k k√©nyszer-√©rlelt benyom√°st keltenek, f√°k pusztulnak ki, n√Ķt a n√∂v√©nyek √©rz√©kenys√©ge.., a term√©szet borul√°s√°t v√©lem l√°tni...
Gyz
#6 | piskota - 2013.07.13. 19:44:54
Némileg korrigálni illene a sommás véleményem...
Bizony vannak az √©letnek neh√©z, √©s azonnali d√∂nt√©st hoz√≥ fontos pillanatai, id√Ķszakai...
Ilyen lehet egy deviz√°s kilakoltat√°si v√©grehajt√°sa, avagy B√≠bor szembes√ľl√©se az olt√°si terrorral...
Megosztotts√°gunk, az √°ltal√°nos kommunik√°ci√≥s viszonyok, a saj√°t egy√©ni bajaink, kiszolg√°ltatott helyzet√ľnk, mind-mind akad√°lyozza, ellehetetlen√≠ti az igaz√°n sz√©lesk√∂r√Ľ ellen√°ll√°st, sz√©tes√ľnk egy√©ni ellen√°ll√≥kk√°, az egyez√Ķ elvek ellen√©re is!
Az egy√ľttgondolkod√°s ott kev√©s, ahol egy√ľtt-cselekv√©sre lenne sz√ľks√©g...
Gyz
#7 | piskota - 2013.07.14. 10:28:27
Annyira aranyos, hogy musz√°j megosztanom:

Vital » Betegs√©gek » Allergia
Vigy√°zat, allergia!
1 . oldal
Allergi√°t kiv√°lt√≥ anyagok - Foglalkoz√°si √°rtalmak - V√°ltozatos t√ľnetek - S√ļlyos esetek - Kialakul√°sa
Az allergia napjainkban szinte n√©pbetegs√©gnek sz√°m√≠t. Ilyenkor az immunrendszer az eg√©szs√©gre val√≥j√°ban √°rtalmatlan k√ľls√Ķ anyagokat idegennek, k√°rosnak √©rtelmez, ez√©rt ellen√ľk (a val√≥s vesz√©ly szempontj√°b√≥l elt√ļlzott) v√°laszreakci√≥t produk√°l. Az allergia t√ľnetei t√∂bbf√©l√©k lehetnek, att√≥l f√ľgg√Ķen, mi okozza azt.

Vásároljon a Vital EgészségPlázában!

Allergiát kiváltó anyagok

Allerg√©n, vagyis allergi√°s reakci√≥t kiv√°lt√≥ anyag a legk√ľl√∂nf√©l√©bb eredet√Ľ lehet: a kellemetlen t√ľneteket okozhatj√°k pollenek, (parlagf√Ľ, fekete √ľr√∂m, csal√°n, √ļtilapu vir√°gpora), sz√©na; k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llati sz√Ķr√∂k √©s tollak (kutya, macska, tengerimalac, aranyh√∂rcs√∂g, ny√ļl, l√≥, birka; papag√°j), atk√°k, pen√©szgomb√°k.

Allergia allergi√°s

Az √©telek k√∂z√ľl a tej, tejterm√©kek, a toj√°s √©s a h√ļsf√©l√©k a legvesz√©lyesebbek, s ki gondoln√°, hogy bizonyos emberekn√©l a kivi, narancs, alma, eper, g√∂r√∂gdinnye, vagy az √Ķszibarack is kiv√°lthatja a nem k√≠v√°nt t√ľneteket. A csonth√©jasok k√∂z√ľl a di√≥, a mogyor√≥, a mandula √©s a t√∂kmag okozhat allergi√°t. Nem jelentenek kiv√©telt a z√∂lds√©gek sem: a zeller, a s√°rgar√©pa √©s a paradicsom fogyaszt√°sa szint√©n oka lehet a t√ļl√©rz√©keny reakci√≥nak.

A f√Ľszerek k√∂z√ľl a van√≠li√°t √©s az √°nizst, valamint az √©tel√≠zes√≠t√Ķket √©s sz√≠nez√Ķket, a tart√≥s√≠t√≥szereket kell megeml√≠teni, de allergi√°t v√°lthat ki ak√°r a pezsg√Ķ √©s a v√∂r√∂sbor is.

Tov√°bbi allerg√©nt jelentenek a vegyszerek (gy√≥gyszerek, kozmetikumok, mos√≥-, √∂bl√≠t√Ķ- √©s mosogat√≥szerek), a doh√°nyf√ľst √©s a kipufog√≥g√°zok.

Foglalkoz√°si √°rtalmak

K√ľl√∂n tanulm√°nyt √©rdemelne a szakm√°hoz k√∂t√Ķd√Ķen jelentkez√Ķ allergi√°s megbeteged√©sek felsorol√°sa, eml√≠ts√ľnk meg h√°t n√©h√°nyat a leggyakoribbak k√∂z√ľl.

A por√°rtalmak els√Ķsorban a restaur√°torokat, k√∂nyvk√∂t√Ķket, asztalosokat, cukr√°szokat √©s p√©keket fenyegetik, m√≠g a szerves old√≥szerek, m√©rgez√Ķ vegyszerek haszn√°lata a szobafest√Ķkre, fot√≥labor√°nsokra jelent vesz√©lyt. Gondoljunk bele, milyen probl√©m√°t vet fel, ha p√©ld√°ul egy p√©k v√°lik allergi√°ss√° a lisztporra, √©s eg√©szs√©ge √©rdek√©ben munkahelyet, s√Ķt szakm√°t kell v√°ltoztatnia, de a latexallergia is hasonl√≥an sok gondot okozhat, ha valakinek gumikeszty√Ľt kell viselnie a munk√°j√°hoz. Gyakori m√©g, hogy bizonyos f√©mek (k√∂zt√ľk a nikkel, a kr√≥m) v√°ltanak ki allergi√°t; s√Ķt az akril is, mely anyag a fog√°szatban is haszn√°latos.

V√°ltozatos t√ľnetekA felsorolt allerg√©nek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ klinikai t√ľneteket produk√°lnak.

A l√©gz√Ķszervi megbeteged√©s form√°j√°ban jelentkez√Ķ allergia t√ľssz√∂g√©si rohamot, orrfoly√°st, dugul√°st, szem- √©s torokviszket√©st, k√∂nnyez√©st okozhat. Az allergi√°s t√ľnet megnyilv√°nulhat garat- √©s g√©gegyullad√°s form√°j√°ban is, mely toroksz√°razs√°ggal, kr√°kog√°ssal, rekedts√©ggel j√°r; de lehet a t√ľnet k√≠nz√≥, sz√°raz k√∂h√∂g√©s, zih√°l√°s, s√≠pol√≥ l√©gz√©s vagy neh√©zl√©gz√©s is.

A b√Ķrgy√≥gy√°szati megbeteged√©sek k√∂z√ľl a csal√°nki√ľt√©s √©s az ekc√©ma a legjellemz√Ķbb t√ľnetek, de ezek kombin√°ci√≥ja is lehets√©ges. Ugyan√≠gy gyakran el√Ķfordul kontakt ekc√©ma, melyet f√Ķleg f√©mek, vegyszerek v√°ltanak ki.

A fentieken k√≠v√ľl az allergi√°s betegs√©gek jelentkezhetnek sz√°mos egy√©b form√°ban is: pl. em√©szt√Ķszervi betegs√©gekben (ezek hosszan tart√≥ hasmen√©ssel √©s hasi f√°jdalommal j√°rnak; ilyen p√©ld√°ul a tejallergia), vagy szem√©szeti folyamatokban (sziv√°rv√°nyh√°rtya-gyullad√°s).

S√ļlyos esetek

A legkomolyabb allergi√°s esem√©ny az anafilaxi√°s sokk, melyet m√©h, dar√°zs vagy egy√©b rovarok cs√≠p√©se, gy√≥gyszer/vegyszer allergi√°k, olajos magvak, feh√©rj√©k fogyaszt√°sa, bizonyos v√©d√Ķolt√°sok, hib√°s v√©rtranszf√ļzi√≥k v√°lthatnak ki. Az azonnali orvosi ell√°t√°st ig√©nyl√Ķ, ak√°r √©letvesz√©lyes √°llapot szab√°lytalan szemh√©j- √©s ajakduzzanatokkal, fullad√°s√©rz√©ssel, testszerte megjelen√Ķ viszket√Ķ b√Ķrki√ľt√©sekkel, hasmen√©ssel, v√©rnyom√°ses√©ssel, teljes kering√©si √©s l√©gz√©si √∂sszeoml√°ssal j√°rhat.

Kialakul√°sa

Az allergi√°s megbeteged√©sre val√≥ hajlam √∂r√∂kl√Ķdik, de a betegs√©g kialakul√°s√°hoz a k√∂rnyezeti hat√°sok is nagyban hozz√°j√°rulnak. Az allergiz√°l√≥ anyagok ir√°nti √©rz√©kenny√© v√°l√°s kialakul√°sa egy√©nenk√©nt elt√©r√Ķ lehet: el√Ķfordulhat, hogy az allergi√°s t√ľnetek m√°r az allerg√©nnel val√≥ m√°sodik tal√°lkoz√°skor jelentkeznek, vagy √©pp ellenkez√Ķleg, csak √©vtizedek m√ļlt√°n, feln√Ķttkorban alakul ki a betegs√©g.
Az allergi√°s megbeteged√©sek form√°ja az egy√©n √©lete sor√°n is v√°ltozhat. Csecsem√Ķ- √©s kisdedkorban a b√Ķrki√ľt√©sek igen gyakoriak, 4-10 √©ves korban az allergi√°s eredet√Ľ asztm√°k k√∂vetkeznek, serd√ľl√Ķ- √©s fiatal feln√Ķttkorban a sz√©nan√°tha gyakori, majd ism√©t az asztm√°s megbeteged√©sek √©s minden √©letkorban, f√Ķleg a poliallergiz√°ltakban az √∂d√©ma. √Ėr√∂kl√Ķd√Ķ esetekben az egym√°st k√∂vet√Ķ gener√°ci√≥kban √°ltal√°ban egyre fiatalabb √©letkorban kezd√Ķdik az allergi√°s megbeteged√©s valamelyik fentebb r√©szletezett fajt√°ja.
A diagn√≥zis fel√°ll√≠t√°s√°hoz a gondos anamn√©zis, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ b√Ķrpr√≥b√°k, l√©gz√©sfunkci√≥k √©s egy√©b, speci√°lis vizsg√°latok elv√©gz√©se ny√ļjt seg√≠ts√©get.


Mint √≠rtam, t√©nyleg csoda, hogy mi m√©g √©lhet√ľnk...
S lehetne a végtelenségig sorolni a felsorolhatatlant...
V√©letlen√ľl se maradjon ki a sorb√≥l a stressz, amir√Ķl azt√°n a m√©dia gondoskodik, hogy mindenkihez eljusson.
A stressz legf√Ķbb k√∂zvet√≠t√Ķje ma a TV!
Ezt j√≥l tudja, a t√∂bb √©vtizedes nacionalista cionista hatalombitorl√≥ ellens√©ges √°llamszervezet is, az √©ppen aktu√°lis, regn√°l√≥ n√°ci (nacionalista-cionista) korm√°nyzatunk m√°ris int√©zkedett a TV befoly√°sol√°s√°nak a meg√Ķrz√©se √©rdek√©ben: √°llami seg√≠ts√©get √≠g√©rve a v√©gk√©pp elszeg√©nyedetteknek a digit√°lis √°t√°ll√°shoz!
Helyesen l√°tj√°k! A tudati terror t√∂bbnyire fontosabb √©s hasznosabb, mint a kisz√°m√≠thatatlans√°got is mag√°ba rejt√Ķ, hordoz√≥, ny√≠lt, brut√°lis fizikai terror!
Gyöngyösi Zoltán
#8 | piskota - 2013.07.14. 11:35:34
Halmozott mérgezések...
Mint #9 | wiiking bejegyz√©se, linkje is utal r√°, http://idokjelei.... k√©ts√©gtelen√ľl a f√Ķ m√©regkever√Ķ, az izraeli megsz√°ll√°s k√∂vetkezt√©ben az USA lett..., melyet csak Izrael √≠r fel√ľl!K√ľlf√∂ld
2013-07-14 08:24:00
Brit √ļjs√°g√≠r√≥: Snowden egy perc alatt nagyon kisz√ļrhatna az USA-val

Az Edward Snowden birtok√°ban l√©v√Ķ inform√°ci√≥k elegend√Ķek ahhoz, hogy egyetlen perc alatt t√∂bb k√°rt okozzanak az amerikai korm√°nynak, mint eddig b√°rki - mondta az a brit √ļjs√°g√≠r√≥, aki a The Guardianben hetekkel ezel√Ķtt els√Ķk√©nt k√∂z√∂lte a nemzetk√∂zi botr√°nyt kiv√°lt√≥ kisziv√°rogtat√°sokat.
Brit √ļjs√°g√≠r√≥: Snowden egy perc alatt nagyon kisz√ļrhatna az USA-val

A legsz√∂rny√Ľbb r√©m√°lom lenne az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°m√°ra, ha Edward Snowden a nyilv√°noss√°g el√© t√°rn√° a birtok√°ban l√©v√Ķ inform√°ci√≥kat - k√∂z√∂lte szombaton az a brit √ļjs√°g√≠r√≥, aki a The Guardian c√≠m√Ľ lap has√°bjain hetekkel ezel√Ķtt els√Ķk√©nt k√∂z√∂lte a nemzetk√∂zi botr√°nyt kiv√°lt√≥ kisziv√°rogtat√°sokat. A Rio de Janeir√≥ban √©l√Ķ √ļjs√°g√≠r√≥ a La Nacion c√≠m√Ľ argentin lapnak adott interj√ļban besz√©lt err√Ķl.

"A Snowden birtok√°ban l√©v√Ķ inform√°ci√≥k elegend√Ķek ahhoz, hogy egyetlen perc alatt t√∂bb k√°rt okozzanak az amerikai korm√°nynak, mint eddig b√°rki" - mondta Greenwald. Az √ļjs√°g√≠r√≥ √≥va intette Washington att√≥l, hogy √ľld√∂zze az amerikai informatikust.

"Az amerikai korm√°nynak minden napj√°t azzal k√©nek kezdenie, hogy t√©rden √°llva k√∂ny√∂r√∂g, hogy semmi se t√∂rt√©nj√©k Snowdennel, mert ha valami m√©gis t√∂rt√©nne vele, minden inform√°ci√≥ nyilv√°noss√°gra ker√ľlne, √©s ez a legsz√∂rny√Ľbb r√©m√°lom lenne (Washingon sz√°m√°ra)" - figyelmeztetett Greenwald. Az √ļjs√°g√≠r√≥ szerint Snowden olyan inform√°ci√≥kat rejtett el a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szein, amelyekb√Ķl kider√ľlne, hogy mely k√©mprograg hogyan tartja megfigyel√©s alatt Latin-Amerik√°t.

Evo Morales bol√≠viai eln√∂k √©ppen szombaton azzal v√°dolta az amerikai h√≠rszerz√©st, hogy felt√∂rte a bol√≠viai vezet√Ķk internetes postafi√≥kjait. Morales azt mondta, hogy err√Ķl a t√©rs√©gbeli orsz√°gok minapi montevide√≥i cs√ļcstal√°lkoz√≥j√°n szerzett tudom√°st. Azt tan√°csolt√°k neki, hogy ne haszn√°lja a postafi√≥kj√°t, √©s √Ķ ezt meg is fogadta. H√©ctor Timerman argentin k√ľl√ľgyminiszter ugyanazon a konferenci√°n arr√≥l besz√©lt, hogy sz√°zn√°l t√∂bb argentin illet√©kest tartott megfigyel√©s alatt egy meg nem nevezett orsz√°g.

Edward Snowden, aki leleplezte, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok titokban adatokat gy√Ľjt a nemzetk√∂zi telefonos √©s internetes forgalomr√≥l, h√°rom heti hallgat√°s ut√°n p√©nteken a moszkvai Seremetyjevo rep√ľl√Ķt√©ren jelentette be, hogy menek√ľltjogi st√°tust k√©r Oroszorsz√°gt√≥l, majd szeretne D√©l-Amerik√°ban letelepedni.

Snowden él és jól van

Ahogy arr√≥l kor√°bban besz√°moltunk, Edward Snowden nem akar a nyilv√°noss√°g el√Ķtt mutatkozni, de a Rosszija 24 √°llami h√≠rtelev√≠zi√≥ √°ltal is bemutatott, mobiltelefonnal k√©sz√≠tett felv√©tel alapj√°n mindenki meggy√Ķz√Ķdhetett arr√≥l, hogy az amerikai titkosszolg√°latok adatgy√Ľjt√©si gyakorlat√°t kisziv√°rogtat√≥ informatikus √©l √©s j√≥l van.

A felv√©telt a moszkvai Seremetyjevo rep√ľl√Ķt√©ren, eredetileg a nyilv√°noss√°g kiz√°r√°s√°val zajlott tal√°lkoz√≥n k√©sz√≠tette az egyik jogv√©d√Ķ szervezet munkat√°rsa. A vide√≥n j√≥l hallhat√≥, amint Snowden felolvasta a WikiLeaks kisziv√°rogtat√≥ port√°lon is k√∂zz√©tett nyilatkozat√°t, amely sor√°n k√∂z√∂lte, hogy politikai mened√©kjogot k√©r Oroszorsz√°gt√≥l. A Life News a r√∂vid vide√≥t feltette a YouTube videomegoszt√≥ port√°lra is.

Az √©ppen most 30 √©ves amerikai egy√°ltal√°n nem l√°tszott megviseltnek, eleg√°ns √∂lt√∂nyben jelent meg a jogv√©d√Ķk el√Ķtt. J√≥ hangulatban volt, nevetett. Azok, akik tal√°lkozhattak vele ugyanakkor elmondt√°k, hogy Edward Snowden nagyon sov√°ny. "Viszont j√≥ a frizur√°ja" - id√©zte a jogv√©d√Ķket az orosz h√≠rtelev√≠zi√≥.

Anatolij Kucserena √ľgyv√©d, aki v√°llalta, hogy seg√≠ts√©get ny√ļjt Snowdennek, az orosz h√≠rtelev√≠zi√≥nak √ļgy nyilatkozott: Snowden k√©rte t√Ķl√ľk, seg√≠tsenek abban, hogy megkaphassa a politikai mened√©kjogot Oroszorsz√°gban, √©s hogy eljuttathasson egy levelet az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂k√©nek az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozat√°nak megs√©rt√©s√©r√Ķl.

"√Čn elhiszem neki, hogy a meggy√Ķz√Ķd√©se miatt √ľld√∂zik. Val√≥ban nem j√°tszik, nem az√©rt csin√°lja ezt, hogy politikai el√Ķny√∂kh√∂z jusson. L√°thatj√°k, m√©g az √ļjs√°g√≠r√≥kkal sem √°ll sz√≥ba" - tette hozz√° Kucserena.

MTI / atv.hu


Kötelességemnek érzem, hogy megvédjem a védelemre szoruló USA-t!
"... mert ha valami m√©gis t√∂rt√©nne vele, minden inform√°ci√≥ nyilv√°noss√°gra ker√ľlne, √©s ez a legsz√∂rny√Ľbb r√©m√°lom lenne (Washingon sz√°m√°ra)..."
Pont fordítva látom a helyzetet!
A zsid√≥ dominancia, a megsz√°ll√°s olyan m√©lys√©ges m√©lyre s√ľllyesztette az USA nemzetk√∂zi meg√≠t√©l√©s√©t, melyn√©l a val√≥s√°gban elk√∂vetett emberis√©gellenes b√Ľntettei csak enyh√©bbek lehetnek...
Ezen, c√©lszer√Ľ lenne, ha az amerikai adminisztr√°ci√≥ is elgondolkozna...
Ami pedig v√©gk√©pp az emberis√©g jav√°t szolg√°ln√° az USA r√©sz√©r√Ķl, ha az amerikai lakoss√°g fegyverrel a kez√©ben zavarn√° el a zsid√≥ nacionalista-cionista, azaz n√°ci, adminisztr√°ci√≥t! V√©gk√©pp!
B√°rmely √°ldozat √°r√°n!
Gyzolt√°n
#9 | piskota - 2013.07.16. 07:02:58
ATV hozta le:

2013-07-15 10:17:00
Milliárdokat költött vesztegetésre a brit GSK kínai vállalata

Korrupci√≥, "s√ļlyos gazdas√°gi b√Ľncselekm√©nyek miatt" rend√Ķrs√©gi elj√°r√°s van folyamatban a GlaxoSmithKline (GSK) multinacion√°lis gy√≥gyszergy√°rt√≥ c√©g k√≠nai v√°llalat√°nak n√©gy vezet√Ķje ellen. Az elm√ļlt hat √©vben √°ll√≠t√≥lag 3 milli√°rd j√ľant (109,2 milli√°rd forint) ford√≠tottak megveszteget√©sre - t√°j√©koztatott a k√∂zbiztons√°gi miniszt√©rium h√©tf√Ķn.

Ez olyan, mint a sportban a dopping! Aki nem doppingol, h√°tr√°nyba ker√ľl! Vagyis, szinte k√∂telez√Ķ a dopping!
Azaz gyógyszergyártóknál a vesztegetés!
Ami, ugye lehet akár reklám is, avagy "tudományos támogatás", ösztöndíj, konferencia rendezés,vagy akármi...
P√©ld√°ul a konkurenci√°t leleplez√Ķ tudom√°nyos, korrekt tanulm√°ny t√°mogat√°sa...
Gyz
#10 | piskota - 2013.07.16. 19:27:28
Parlagf√Ľ?!
Egy fenét!
√Črdemes n√©ha egy-egy √©lelmiszer-k√©sz√≠tm√©nyt szem√ľgyre venni. Lit√°ni√°t √≠rnak az √∂sszetev√Ķkr√Ķl...
Mindent elkövetnek, hogy mindenki allergiás legyen, leginkább az életre...
A parlagf√Ľ, mint √≠rtam, csak a h√°tteret elt√ľntet√Ķ f√©nyf√ľgg√∂ny...
Arra haszn√°lj√°k el√Ķszeretettel, hogy √°ltala is zsarolhat√≥ legyen a f√∂ldm√Ľvel√Ķ n√©p...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum