NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Halmozott m√©rgez√©sek... (gyermekv√©delem, fontos!)
Halmozott m√©rgez√©sek... (gyermekv√©delem, fontos!)Sajnos megint olyan gyarmati diktat√ļra n√©pirt√°si c√©lzat√ļ int√©zked√©sei kateg√≥ri√°j√°ba tartoz√≥ er√Ķszakr√≥l kell besz√°molni √©s figyelmeztetni r√°, amely k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a 2009-es H1N1, 35-50 mg etil-higanyt tartalmaz√≥ Fluval-P influenza elleni vakcina (Nyugat-Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban, m√°r 5 mg miatt kit√∂rt botr√°ny) eset√©ben. Akkor Dr. Czeizel Endre √©s m√°s hitelesnek tartott orvos-professzor biztat√°sa mellett (az ember-kereskedelmi b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl csak k√©s√Ķbb √©rtes√ľlt√ľnk Link), valamint "korm√°ny" √©s √ĀNTSZ k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel n√©pszer√Ľs√≠tett√©k. A Fluval-P eset√©ben a TV nyilv√°noss√°ga mellett "adt√°k be egyes politikusoknak" nevezett b√Ľn√∂z√Ķknek a vakcin√°t olyan fecskend√Ķvel, amelyen a "t√Ľv√©d√Ķ" m√Ľanyag h√ľvelyt le sem vett√©k.

Ennek kapcs√°n kiemeln√©k a sok k√∂z√ľl egy k√©ts√©gbeesett volt gy√≥gyszer√©sz h√∂lgyet, aki tan√°cstalans√°g√°ban m√°r mindent kipr√≥b√°lt (otthagyta a szakm√°t is) az olt√°st√≥l autist√°v√° √©s immunhi√°nyoss√° v√°lt gyermeke gy√≥gy√≠t√°si lehet√Ķs√©geivel kapcsolatban. Az Omninvest (laborat√≥riumi k√∂r√ľlm√©nyek mell√Ķz√©s√©vel egy csal√°di h√°zban, h√°zilagos k√©sz√≠t√©ssel, ismert "politikusok" 98%-os ciprusi offshore r√©szesed√©se mellett) milli√°rdokat keresett a "vakcin√°n", amit a k√∂rny√©kez√Ķ orsz√°gok eg√©szs√©g√ľgyi szervei sem voltak hajland√≥ megv√°s√°rolni, mert 10-szer annyi etil-higanyt tartalmazott, mint a kint kifog√°solt nyugati m√©reggy√°rt√≥k vakcin√°ja.

Felh√≠vn√°m arra a figyelmet, hogy az "enged√©lyez√Ķk" √©s rend√Ķri er√Ķszakot kil√°t√°sba helyez√Ķk, a kimer√≠t√Ķ √©s alapos t√°j√©koztat√°st elmulaszt√≥k is megkaphatj√°k a "vakcin√°t", "elt√°vol√≠tott t√Ľv√©d√Ķ" mellett, mert Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak √©rintett r√©sze a k√°lium-kloridos √©s Fluval-P-s n√©pirt√°si korm√°ny-k√≠s√©rletek ut√°n lehet, hogy oltani fog, csak √©ppen t√Ľv√©d√Ķ n√©lk√ľl, √©s lehet, hogy a fecskend√Ķben csak √©ltet√Ķ elem√ľnk, a "leveg√Ķ" lesz a "gy√≥gyszer". Figyelembe v√©ve a botr√°nyosan nyilv√°noss√°gra ker√ľlt izraeli eti√≥p falasha-n√©ger zsid√≥ n√Ķk steriliz√°l√≥ "v√©d√Ķolt√°si" k√©nyszer√©nek alkalmaz√°s√°t, valamint az √∂sszes embertelen √©s emberis√©gellenes felt√°rt n√©pirt√°si m√≥dszereket, amelyeket haz√°nk lakoss√°g√°val szemben alkalmaznak a megsz√°ll√≥k, jegyezz√©k meg, ma Magyarorsz√°g lakoss√°ga m√°r akkor sem hisz a gyarmati korm√°nyzatnak √©s sleppj√©nek, ha k√©rdez, √©s minden er√Ķvel fell√©p ellene...

/Tulok/

Let√∂lthet√Ķ mell√©kletben az "elj√°r√°si kifog√°s" nyomtatv√°ny: Link

"Tisztelt Olvasó!

Anonimit√°somat megszeretn√©m √Ķrizni, addig am√≠g, csak lehet. Els√Ķsorban gyermekem miatt. Harcomat a gyermekem√©rt √©s az olyan gyermekek√©rt folytatom, akinek a sz√ľlei m√©g csak nem is sejtik mekkora kock√°zat a "v√©d√Ķolt√°s", hiszen err√Ķl t√°j√©koztat√°ssal nem is √©lnek a szakemberek, s√Ķt nincs is k√∂telezetts√©g√ľk, erre n√©zve!
A t√∂rv√©nyeikkel ezt a gy√≥gyszer maffi√°t olyan szinten k√∂r√ľl b√°sty√°zt√°k, hogy szinte lehetetlen kisajtolni bel√Ķl√ľk egy egyszer√Ľ t√°j√©koztat√°st is. Nem veszik figyelembe sem a Magyar, sem az EU-s jogszab√°lyokat, valamint az Emberi jogokat. Azokat, amivel sarcolni √©s k√∂telezni lehet, azt igen!
Mivel egy√©b m√°s t√°rsadalmi munk√°mb√≥l ad√≥d√≥an ismerem a jelenleg regn√°l√≥ hatalom b√≠r√≥s√°g√°t, ami m√©g csak v√©letlen sem f√ľggetlen, teljess√©ggel halott dolognak l√°tom a peresked√©st, csak a b√≠r√≥kat √©s a jog√°szokat tartjuk el abb√≥l a kicsib√Ķl is, ami m√©g van !
Nek√ľnk sz√ľl√Ķknek kell kiharcolni a jogainkat, amit m√°s EU-s orsz√°gban teljesen nyilv√°nval√≥an tudnak.
Nem tudom, hogy el√©rek –e ezzel a k√∂zszeml√©re t√©tellel b√°rmit is , de sz√≥ n√©lk√ľl nem fogom hagyni ezt a „hentesmunk√°t”,amikor m√©g csak nem is k√∂telesek t√°j√©koztatni mi van a vakcin√°ban , annak ellen√©re, hogy pl. a gyermekem allergi√°s. A v√°laszuk erre az egyszer√Ľ, majd ellen√Ķrz√∂tt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt beadj√°k a k√≥rh√°zban, √©s ha valami nagy baj van, akkor egyb√Ķl tudnak, seg√≠teni …
Az √©n gyerekemen, ne k√≠s√©rletezzen senki ( ! ) - de m√°s√©n sem - ha te sem akarod le√©lni az √©letedet homokba dugott fejjel, akkor olvasd el a hivatalos v√°laszokat √©s a szakanyagot. √Ėsszeszedtem orvosi szaklapokb√≥l, orvosi k√∂nyvekb√Ķl √©s r√°j√∂ssz, hogy be vagyunk csapva ezen a t√©ren is, √©s ha k√©rdezni mersz, akkor rend√Ķr√∂k vihetik el a gyerekedet k√∂telez√Ķ olt√°sra (Link)!

Ez nem futurisztikus j√∂v√Ķ, hanem ez a val√≥s√°g ma 2013-ban!

A m√©dia, a hatalom meghosszabb√≠tott keze, ez√©rt nem nyilatkozok senkinek 1 x megtettem a HVG-nek Link √©s olyan lett amilyen. Nem teszem ki sem magam, sem a csal√°domat boh√≥cnak, de sz√≥ n√©lk√ľl sem hagyhatom ez√©rt v√°lasztottam az internetet. Ez a v√©res val√≥s√°g sajnos, hogy a szakemberek f√©ltik az egzisztenci√°jukat √©s sz√≥ n√©lk√ľl csin√°lj√°k az embertelen beavatkoz√°sokat, ha kell rend√Ķri seg√≠ts√©ggel. Az etikai k√≥dex√ľk ezt a legs√ļlyosabb v√©ts√©gnek √≠rja le. De mit v√°rjunk t√Ķl√ľk, hiszen az √ĀNTSZ-t √©s az orvosi egyetemeket Rothschild-csal√°d alap√≠totta, √©s ma √∂v√©k a gy√≥gyszeripar. √Ėsszeesk√ľv√©s elm√©let ( ? ) csak az a baj, hogy ez annyira igaz, hogy j√ļlius 11.-√©n, ha nem viszem a gyereket oltatni, akkor hat√°rozatba van foglalva, hogy rend√Ķr√∂k vihetik el, √©s m√©g ha van er√Ķd, akkor hallgasd meg az els√Ķ hat√°rozatot amikor megkaptam mit mondtam el nektek (jelenleg 76.000 ember hallgatta meg ezt a hanganyagot a t√∂bbi helyen felt√∂lt√∂tt anyagr√≥l nem is sz√≥lva.Akinek van okos gondolata a megold√°sra az √≠rjon nekem a bibor07@gmail.com –ra.

Ui.: T√ľntetni, nem megyek!"

/Bíbor/


Fogalma sincs a gy√≥gyszer hat√°s√°r√≥l tartalm√°r√≥l, kutat√°si anyagokkal sincs tiszt√°ba , de b√ľntet √©s szankci√≥n√°l √©s rend√Ķrrel fenyeget k√©s√Ķbb hat√°rozatban. √Čn mint sz√ľl√Ķ akkor honnan fogom megtudni, hogy a gyerekemre milyen hat√°ssal lesz r√∂vid vagy hossz√ļt√°von vagy van -e val√≥s v√©delem.

Az egyik szakember a másiktól kér segítséget:

V√°lasz a "szak√©rt√Ķt√Ķl" akit√Ķl a seg√≠ts√©get v√°rta a tiszti orvos:
1. oldal:


2. oldal:


  HozzŠszůlŠsok
#21 | piskota - 2013.08.25. 09:34:47
Term√©szetesen a parlagf√Ľ/Ambr√≥zia a b√Ľn√∂s:

M√©rgez√Ķ nanor√©szecsk√©k juthatnak az emberi t√°pl√°l√©kba

MTI
Létrehozás:
2013.08.24. - 17:49A v√≠z kezel√©s√©hez, a csomagol√°shoz, a rovarirt√≥khoz √©s a kozmetikumokhoz felhaszn√°lt nanoanyagok mennyis√©ge nagyot n√Ķtt az ut√≥bbi √©vtizedekben, √©s f√©l√Ķ, hogy vesz√©lyt jelentenek az emberre √©s a k√∂rnyezetre. Amerikai kutat√≥k kidolgoztak egy elj√°r√°st, amellyel kimutathat√≥k az ez√ľst nanor√©szecsk√©k a friss term√©nyekben √©s m√°s √©lelmiszerekben.

Gondolom, felesleges véleményezni...
Gyz
#22 | piskota - 2013.09.01. 07:43:52
A halmozottn√°l is halmozottabbak, tel√≠tettebbek mindenfajta m√©reggel az √©let√ľnk...
Ide is felteszem, hogy ki ne maradjon:

Egyre több az allergiás
Mi az oka a j√°rv√°nynak?
megoszt√°s

2013.08.31.
Partner: H√°ziPatika.com

Az allerg√©n pollenekn√©l kimutatt√°k: sokszor nem maguk a pollenfeh√©rj√©k, hanem a pollenekre rak√≥d√≥ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szennyez√Ķ anyagok √°ltal kiv√°ltott biok√©miai reakci√≥k hoznak l√©tre allerg√©neket.

C√≠mk√©k: asztma, pollenek, parlagf√Ľ, l√©g√ļti allergia, allergia
Az allergia t√ļlzott m√©rt√©k√Ľ v√©dekez√Ķ reakci√≥ √°rtalmatlan anyagokra. Az olt√°sok, a t√ļl tiszta k√∂rnyezet miatt az immunrendszer nem kap el√©g feladatot? "Unalm√°ban" az √©lelmiszerekben vagy a k√∂rnyezet√ľnkben fellelhet√Ķ feh√©rj√©kkel gyakorlatozik - v√©lik. Val√≥sz√≠n√Ľleg enn√©l az√©rt t√∂bb oka van az immunrendszer t√ļlm√Ľk√∂d√©s√©nek.

Az allerg√©n pollenekn√©l kimutatt√°k: sokszor nem maguk a pollenfeh√©rj√©k, hanem a pollenekre rak√≥d√≥ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szennyez√Ķ anyagok √°ltal kiv√°ltott biok√©miai reakci√≥k hoznak l√©tre allerg√©neket. Teh√°t az ok a k√∂rnyezetszennyez√©s, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ vegyi anyagok, amikkel szervezet√ľnk eddig nem vagy csak kis mennyis√©gben tal√°lkozott: mos√≥-, tart√≥s√≠t√≥szerek, gy√≥gyszer√∂sszetev√Ķk.

A glob√°lis felmeleged√©s √©s a sz√©n-dioxid-koncentr√°ci√≥ n√∂veked√©se is k√∂zrej√°tszhat: t√∂bb lett a vir√°gpor, √©s nagy mennyis√©gben m√°sk√©nt hat a szervezetre. M√©g tal√°nyosabb, ha a napf√©nyre mutatkoznak allergi√°s t√ľnetek. Genetikai okai is vannak az allergi√°ra val√≥ hajlamnak, de kiz√°rt, hogy egy g√©n olyan gyorsan ad√≥dik √°t, amilyen sebess√©ggel az allergi√°sok sz√°ma n√Ķ. R√©gen egy k√©zlegyint√©ssel elint√©zt√©k a sz√©nan√°th√°t, a m√ļlt sz√°zad elej√©n p√©ld√°ul az emberek alig egy sz√°zal√©k√°nak gy√Ľlt meg vele a baja, ma 11-12 sz√°zal√©k k√∂r√ľli az el√Ķfordul√°sa.Ma t√∂bbek gondja, k√∂nnyebben beazonos√≠that√≥, √©s t√∂bb seg√≠ts√©g rem√©ny√©ben jobban oda is figyel√ľnk r√°. Teh√°t nem csup√°n t√∂bb lesz az allergi√°s, ma t√∂bbre der√ľl f√©ny, t√∂bb √©rintettet tartunk nyilv√°n.

Ma a fejlett orsz√°gokban lak√≥ minden √∂t√∂dik ember allergi√°s. Egy √©vsz√°zad alatt mintegy t√≠zszeres√©re n√Ķtt a betegsz√°m, az emelked√©s f√Ķleg a 80-90-es √©vekben ugrott meg. Az Egyes√ľlt √Āllamokban a nyilv√°ntartott betegek sz√°ma k√∂zel √∂tsz√∂r√∂se a 30 √©vvel ezel√Ķttinek. A tendencia j√≥l l√°tszik a gyermekek p√©ld√°j√°n is: a fejlett orsz√°gokban minden harmadik gyermek allergi√°s valamire. Hogy mire, az igen v√°ltoz√≥, ahogy az allergia megnyilv√°nul√°sa is.

A ny√°ri h√≥napokban a keresztallergi√°k is gondot okozhatnak. Akik a fekete √ľr√∂mre √©rz√©kenyek azokn√°l - kiz√°r√≥lag a ny√°ri szezonban - egyes italok vagy f√Ľszerek (p√©ld√°ul curry f√©l√©k) kiv√°lthatnak sz√°j- vagy nyelvdagad√°st. N√©ha az atk√°kra √©rz√©kenyekn√©l a finom puhatest√Ľek, r√°kok nagyobb mennyis√©g√Ľ fogyaszt√°sa is allergi√°s t√ľnetekkel j√°rhat, √©s sokat lehet hallani parlagf√Ľ-allergi√°sok eset√©ben dinnye vagy cukkini, uborka, paradicsom, esetleg ban√°n fogyaszt√°sa ut√°n bek√∂vet√Ķ panaszokr√≥l. Ilyen esetekben indokolt lehet ezek ker√ľl√©se, hogy ne okozzanak felesleges ijedts√©get.

Látszólag nem idetartozó cikk, pedig nagyon is az!
S√©r√ľl√©kenys√©g√ľnk, kiszolg√°ltatotts√°gunk felfoghatatlan m√©rt√©k√Ľ!
M√°st ne is vegy√ľnk hozz√°, csak a m√©rt√©ktelen mennyis√©g√Ľ elektromos szmogot, meg az √©let√ľnk meghat√°roz√≥ r√©sz√©v√© tett stresszt, hogy sejt√©s√ľnk legyen √©letes√©lyeinkr√Ķl!
Megjegyzem: ideje lenne befejezni a parlagf√Ľn/ambr√≥zia kereszt√ľl folytatott terrorhadj√°ratot!
A mez√Ķgazdas√°gnak nem a parlagf√Ľ-mentes√≠t√©s a f√Ķ tev√©kenys√©ge, √©vezredek √≥ta egy√ľtt, egy l√©gt√©rben l√©tezt√ľnk...
Hat√≥s√°gi prib√©kek stresszt-n√∂velve zsarolj√°k, fosztogatj√°k a mez√Ķgazdas√°gb√≥l √©l√Ķket, kik t√©nylegesen, sz√≥ szerint, az √©jt nappall√° t√©ve teremtik el√Ķ a mindennapi kenyer√ľnket!
Gyz
#23 | piskota - 2013.09.01. 20:22:07
Még ez is...

2013. szeptember 01. 10:10 | klímablog
Fakitermelés
Eszeveszett temp√≥ban irtj√°k az es√Ķerd√Ķket

Hi√°ba figyelik m√Ľholdakkal a F√∂ld t√ľdej√©nek sz√°m√≠t√≥ √Ķserd√Ķt, a fakiv√°g√°s √ľteme √©s m√©rt√©ke √ļjfent felgyorsult, jelentette be a brazil korm√°ny.
Gyz
#24 | piskota - 2013.10.01. 08:12:07
Ezt a t√©m√°t, k√©rd√©sk√∂rt lez√°rni nem lehet, mindig felvet√Ķdik valami, ami sokaknak, ak√°r √ļjat is jelenthet...
Posta Imr√©n√©l olvastam, "Bulcs√ļ" figyelmess√©g√©b√Ķl ad√≥d√≥an, aki m√°r nem el√Ķsz√∂r t√°lal fel √©rdemleges ismereteket:
http://naturahire...elemenyet/

Lehet tanulmányozni.., aztán elfogadni, avagy elutasítani...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum