NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Szarajev√≥ 2013, 99 √©vvel k√©s√Ķbb (fontos)
Szarajev√≥ 2013, 99 √©vvel k√©s√Ķbb (fontos)
A harag hasznosabb, mint a kétségbeesés...

A val√≥s√°g a mai vil√°gban, "hideg √©s meleg h√°bor√ļkkal", a terrorizmus elleni harc hamis z√°szlaja alatt, gazdas√°gi holokauszt √©s mesters√©gesen el√Ķid√©zett f√°zisforradalmak, v√©gel√°thatatlan sz√°m√ļ √°ldozatok list√°ival sokban hasonl√≠t 1914-re. Az volt a tiszta √©s egyszer√Ľ Rothschild h√°bor√ļ. A machin√°ci√≥k, a gyarmatos√≠t√°s, a k√∂zponti bankok, ad√≥ss√°g-alap√ļ valut√°k √©s megv√°s√°rolt vagy eladott korm√°nytisztvisel√Ķk gener√°lta konfliktusok kora. A h√°bor√ļ ma, a val√≥s√°gban folytat√°sa a vil√°g megh√≥d√≠t√°s√°nak. A forgat√≥k√∂nyv √ļjabb szakasz√°ba l√©pett. A sz√≠npadon megjelent a kommunizmus, a "l√°gy gyarmatos√≠t√°s", √©s a v√©get nem √©r√Ķ, "alacsony intenzit√°s√ļ konfliktusok", a h√°bor√ļs terror, az el√Ķre meg√≠rt hamis sz√≠nh√°zi val√≥s√°g. Lehet, hogy a vil√°g m√°r k√©szen √°ll levonni a t√∂rt√©nelmi tanuls√°gokat a tudatlans√°g hozta v√©gtelen ism√©tl√Ķd√©sb√Ķl...


Izrael fel√©bredt, a "nadr√°g a boka k√∂r√ľl." Egy √ļj vil√°gra √©bredt. Sz√≠ria egy teljesen m√Ľk√∂d√Ķk√©pes S-300 -as l√©gv√©delmi rendszerrel rendelkezik, amely mag√°ban foglalja, nem csak Sz√≠ria, de Libanon v√°gyait is. A "The Daily Beast", √©s a "Newsweek" foly√≥iratokban tegnap Jane Harmon, a kongresszus volt tagja, aki hivatal√°ban maradt miut√°n izraeli k√©mked√©ssel v√°dolt√°k, azt √°ll√≠tja, Obama eln√∂k elrendelte a "no fly zone", vagyis a rep√ľl√©s tilalmi z√≥n√°t Sz√≠ria felett. Egy √≥r√°val k√©s√Ķbb, a korm√°ny elrendelte a Harmon kiadv√°nyok nyomtat√°s√°nak visszavon√°s√°t. Ma Sz√≠ria "saj√°t rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°val" rendelkezik.

A h√°bor√ļ els√Ķ √°ldozata az igazs√°g. A sz√≠riai h√°bor√ļ m√°r egy nukle√°ris h√°bor√ļ. Az els√Ķ sort√Ľz m√°jus 4-√©n d√∂rd√ľlt el a Sz√≠ria elleni izraeli t√°mad√°ssal, annyira nyilv√°nval√≥an, hogy az m√°r tagadhatatlan. Az amerikai sajt√≥ folyamatosan tele van vad √©s pontatlan konspir√°ci√≥s borzalmakkal, de sorra bizonyosodik be, hogy mindegyik hamis. A sz√≠riai l√°zad√≥k tev√©kenys√©g√©r√Ķl sz√≥l√≥ h√≠rad√°sokat cenz√ļr√°zz√°k, nem √≠rnak a l√°zad√≥k "nemi er√Ķszak osztagair√≥l", az emberrabl√°sokr√≥l, a fiatal l√°nyok √©s n√Ķk meger√Ķszakol√°s√°r√≥l √©s meg√∂l√©s√©r√Ķl, az elk√∂vetett n√©pirt√°si b√Ľn√∂kr√Ķl. Ezek egyesek szerint nem az er√Ķszak megnyilv√°nul√°sai, ha a szaudi wahabit√°k azt mondj√°k, mert szerint√ľk a Kor√°n t√∂rv√©nye √≠rja ezt el√Ķ.
T√∂rt√©netek emberrabl√°sokr√≥l, az al-Kaida √°ltal legyilkolt kereszt√©ny falvakr√≥l, ami igazodik a l√°zad√≥ "Nemzeti Tan√°cs" elnyom√≥ c√©lkit√Ľz√©seihez, meger√Ķs√≠tik a t√∂rt√©neteket. A vegyi fegyverek haszn√°lat√°t, csecsen zsoldosokr√≥l, akik a CIA √©s az al-Kaida szolg√°lat√°ba √°lltak a damaszkuszi korm√°ny ellen.

A h√°bor√ļs vonalak m√°r hivatalosan is dolgoznak. A Oroszorsz√°g √°ltal vezetett "sz√∂vets√©gesek" el√Ķsz√∂r mondanak ellen Putyin vezet√©s√©vel saj√°t cionista oligarch√°iknak. Ahogy az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļban is, most is kialakultak a tengelyek. Az egyiket Putyin Oroszorsz√°ga, Obama eln√∂k, az amerikai K√ľl√ľgy -√©s Honv√©delmi Miniszt√©rium, a Pentagon, Ir√°n, Sz√≠ria, Irak, Libanon √©s a Hezbollah alkotja, a m√°sikat, "tengelyhatalmak" hat√°sk√∂r√©t bet√∂lt√Ķ N√©metorsz√°g, T√∂r√∂korsz√°g (√©s az iraki Kurdiszt√°n), Izrael, Szaud-Ar√°bia √©s Katar, Nagy-Britannia √©s Franciaorsz√°g, John McCain szen√°tor, az AIPAC/kongresszusi izraeli lobby, a vil√°g sajt√≥sz√≥viv√Ķi, √©s a vil√°g szervezett b√Ľn√∂z√©se p√≥tolhatja egyes k√∂zel-keleti elemz√Ķk szerint.

A h√°bor√ļs k√ľzdelem elkezd√Ķd√∂tt, nem csak Sz√≠ri√°ban, de terrorista t√°mad√°sokkal az USA-n bel√ľl is, gondosan hangszerelt sajt√≥kamp√°nnyal, amellyel el√Ķk√©sz√≠tik a f√©lelem terep√©t, a bostoni √©s woolrichi hamis z√°szl√≥s cselekm√©nyek v√©grehajt√°s√°hoz hasonl√≥an. 1914-ben a "Nagy H√°bor√ļ" jelezte a civiliz√°ci√≥ v√©g√©t, ma a t√∂meges f√©lrevezet√©s √©s cenz√ļra ellen√©re is l√°that√≥, hogy Izrael √°llam k√∂zel √°ll a megsemmis√ľl√©shez. Oroszorsz√°g k√©szen √°ll, ha sarokba szor√≠tj√°k, nincs m√°s lehet√Ķs√©ge, minthogy megsz√ľnteti a zsid√≥ √°llam termonukle√°ris fenyeget√©s√©t.


Amit most l√°tunk, csak meg kell n√©zni a finoman kifejezve is er√Ķsen "kontroll√°lt" m√©di√°t, a k√©ts√©gbees√©s. Ez a h√°bor√ļ 2013. m√°jus 2-√°n 02:30-kor kezd√Ķd√∂tt, egy izraeli, s√ľllyed√Ķ n√©met gy√°rtm√°ny√ļ Dolphin tengeralattj√°r√≥ kommand√≥s besziv√°rg√°st t√°mogat√≥ m√Ľvelet√©vel a sz√≠riai partokn√°l. A v√≠z alatt, 150 m-es m√©lys√©gben telibe tal√°lta egy kifinomult technol√≥gi√°j√ļ ir√°ny√≠tott torped√≥. A sz√≠riai helikopterek a helysz√≠n felett maradtak am√≠g meg√©rkezett egy orosz flottilla megk√≠s√©relni a ment√©st √©s hogy biztos√≠tsa a nukle√°ris t√∂ltetekkel ell√°tott Tomahawk rak√©t√°kat, amelyekkel Izrael felszerelte a Dolphin tengeralattj√°r√≥t. A megtorl√°st Izrael kezdte, t√ľz√©rs√©gi bob√°z√°ssal a sz√≠riai poz√≠ci√≥k ellen Damaszkusz ter√ľlet√©n, m√°jus 4-√©n. A nagy felbont√°s√ļ vide√≥ tizen√∂t m√©rf√∂ld t√°vols√°gb√≥l egy√©rtelm√Ľen azonos√≠totta a hatalmas villan√°st, √©s az √°rulkod√≥ gombafelh√Ķt, √≠gy nem k√©ts√©ges, hogy ez egy nukle√°ris t√°mad√°s volt. A robban√°st felvett√©k az amerikai Vela m√Ľholdak √©s meg is er√Ķs√≠tett√©k.


Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, hogy a Feh√©r H√°z most mi√©rt √°llt Oroszorsz√°g, Sz√≠ria √©s Ir√°n oldal√°ra? Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k felvette a kapcsolatot az amerikai eln√∂kkel, Barack Obam√°val. Putyin meger√Ķs√≠tette, hogy Oroszorsz√°g nem enged meg tov√°bbi v√°lasz n√©lk√ľli nukle√°ris t√°mad√°st Izrael r√©sz√©r√Ķl, √©s hogy az adott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt az Egyes√ľlt √Āllamok figyelm√©t is felh√≠vja, hogy "Izraelt tette √°gy√°ba, √©s ha √ļgy d√∂nt, √Ķ is meghal benne". Az Obama-korm√°ny beleegyezett, hogy f√©lre√°ll. R√©szleges k√°rp√≥tl√°sk√©nt Amerik√°ba v√°s√°roltak orosz helikoptereket a fegyveres er√Ķk, de m√°jus 23-√°n robbant az Obama bomba, amikor 48 perces besz√©d√©ben felv√°zolta az amerikai politik√°t. A besz√©d√©ben elbesz√©l√Ķ jelleg√Ľen, rosszul id√©zve hazudott √©s v√©g√ľl cenz√ļr√°zt√°k a sajt√≥ban. Mi√©rt? Mit mondott Obama?

  HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2013.06.06. 07:04:10
A megtévesztés, a potenciális ellenfél "megnyugtatása" ugyancsak az arzenálhoz tartozik"!
Gyz
#2 | Alfa - 2013.06.06. 09:35:04
Laci a Termin√°tor!
Azt√°n - asztalaviszta baby!
Wink
#3 | Hegel - 2013.06.06. 16:56:59
√Čs m√©g a sok fax oldal a vil√°gbizbax.hu √©len nyomja hogy letart√≥ztatt√°k √Ķket meg elhajtott√°k ..k√∂zben csak helycsere √©s t√°mad√°s t√∂rt√©nik folyton. Ahogy a p√°pacsere vagy b√°rmi m√°s.
√Čn nem hiszem egy szavukat se...
#4 | spartakusz - 2013.06.06. 22:55:35
N√©gy √©vvel ezel√Ķtt amikor √∂n√∂k el√Ķtt √°lltam azt mondtam, Izrael biztons√°ga szent √©s s√©rthetetlen. Ez vit√°n fel√ľl √°ll. Eln√∂kk√©nt mindig ennek szellem√©ben cselekedtem...."

http://www.youtub...b1WePV8tJs

Tal√°n most 2013-ban er√Ķteljesebb lehetett a m√ļlt id√Ķ

cselekedem vagy a cselekedtem - nem mind egy...

becs√ľlettel - tisztess√©ggel - szerrel a tettel -
id. Kiss László
ui: borzalom ha ez val√≥s h√≠r - m√°r mint a villan√°s meg a felh√Ķ - mire v√°rnak m√©g egyre √©s nagyobbra?
#5 | Renegat - 2013.06.06. 23:35:34
wiiking! Itt az egyik bizony√≠t√©k Tulok √°ltal eml√≠tett izraeli √ļj t√≠pus√ļ szeg√©ny√≠tett ur√°n alap√ļ atombomb√°r√≥l, amit Damaszkuszra dobtak m√°jus elej√©n.

Google ford√≠t√°sban besz√°mol√≥ a helysz√≠nr√Ķl:

"Izrael haszn√°lt szeg√©ny√≠tett ur√°n kagyl√≥ l√©gi csap√°s" - sz√≠riai forr√°s. Izrael haszn√°lt egy √ļj t√≠pus√ļ fegyvert, egy magas rang√ļ tisztvisel√Ķje a sz√≠riai katonai l√©tes√≠tm√©ny, amely al√° ker√ľlt t√°mad√°s az izraeli l√©gier√Ķ mondta RT."
"Amikor a robban√°s t√∂rt√©nt, √ļgy √©reztem, mint egy f√∂ldreng√©s," mondta a forr√°s, aki jelen volt, k√∂zel a t√°mad√°s hely√©n sz√©l√©n Damaszkuszban vas√°rnap reggel.
"Azt√°n egy hatalmas arany gomba a t√Ľz meg. Ez azt mondja, hogy Izrael alkalmazott szeg√©ny√≠tett ur√°n kagyl√≥."

Linkek:

http://www.youtub...84pVGsP6YU

http://edwardmd.w...cus-syria/

http://translate....mankind%2F
#6 | ASUMHARI - 2013.06.08. 02:16:40
Döbbenet, hogy mit meg mernek engedni maguknak!
Nem hiszem, hogy egy zsid√≥nak is t√ļl k√©ne √©lni azt ami ezek ut√°n vel√ľk fog t√∂rt√©nni!
Szerintem Obama kétkulacsos. Izraelt egyébként sem tudja már finanszírozni, látszatra az oroszok mellé áll.
Gyeng√≠tett ur√°n l√∂ved√©ket m√°r az usa is alkalmazott az iraki h√°bor√ļban.
"Kis tes√≥" meg kiterjeszti? Egy kutya ez mind!Kis zsid√≥, nagy zsid√≥, MIND ZSID√ď!!
#7 | spartakusz - 2013.06.08. 06:13:36
Szevasztok!
Kubinyi Tamás is beszél róla itt:

http://www.kubiny...

A bevezet√Ķ besz√©d√©ben valami tengeralattj√°r√≥r√≥l is amit a Sz√≠rek kil√Ķttek - amin nukle√°ris fegyverzet volt - √©s a n√©metek adt√°k nekik. meg stb...

spari...
#8 | hamu - 2013.06.08. 14:13:14
Nem hiszem, hogy Obama, vagy a politika b√°rmely szerepl√Ķje ne kiz√°r√≥lag a saj√°t hatalm√°t akarn√° menteni, vagy n√∂velni. Obama nyilv√°n arra k√©nyszer√ľl, hogy engedelmeskedjen a Medv√©nek. Ez mind√∂ssze egyet jelent: a Medve jelenleg er√Ķsebb, mint USA. Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy a h√°tt√©rben Izrael hadierej√©re sz√°m√≠t USA, de a legval√≥sz√≠n√Ľbb, hogy az el√Ķad√°s az lesz, hogy USA megb√°nva b√Ľneit, megb√Ľnteti Izraelt (az addigra legyeng√≠tett, ki√ľr√≠tett orsz√°got). Sz√≥val, csak a legszeg√©nyebb zsid√≥k, akik nem k√©pesek m√°r elk√∂lt√∂zni, azok lesznek megsemmis√≠tve. √Čs erre mondja majd azt Obama, hogy bizony√≠tott. Mit? Azt, hogy hatalma √©rdek√©ben az igazi zsid√≥ katonai potenci√°lt √°ln√©ven behaj√≥zza amerika hat√°rain bel√ľlre, √©s minim√°lis √°ldozattal demonstr√°lja "h√Ľs√©g√©t" az emberekhez.

De, a németek, franciák, törökök, oroszok sem tennének másként. Védik a hatalmukat. Ez egy olyan általános törvény, mint a gravitáció.
#9 | Tulok - 2013.06.08. 15:52:33
M√©g miel√Ķtt azt gondolhatn√° b√°rki is, hogy Obam√°t megsz√°llta a "Szentl√©lek", nem √°rt eml√©kezni Izrael 2010-es "megfeny√≠t√©s√©re", amikor m√°r Budapestr√Ķl akarta ir√°ny√≠tani a n√©metek kifizet√©s√©t a g√∂r√∂g √°llamad√≥ss√°g rendez√©shez. A 171.-ik enged√©ly n√©lk√ľli berep√ľl√©s√ľk volt az indok az izlandi vulk√°nkit√∂ret√©sre, a polg√°ri l√©giforgalom le√°ll√≠t√°s√°ra √©s 15 eur√≥pai orsz√°g l√©gi hadgyakorlat√°ra, "term√©szetesen" Magyarorsz√°gon. Ugyanekkor "ker√ľltek el√Ķ" az izraeli palesztin n√©pirt√°s dokumentumainak sz√°zai, az atomfegyvereikr√Ķl sz√≥l√≥ jelent√©sek, √©s a nemzetk√∂zi jogs√©rt√©seik t√∂meg√©nek sajt√≥k√∂zl√©sei. Mivel a sajt√≥ is a zsid√≥-m√©dia r√©sze, l√°that√≥, hogy nem egyf√©le zsid√≥ √©rdek mutatkozik meg. Most is √©szrevehet√Ķ, hogy az izraeli lobby csak az egyik, l√°that√≥an a gyeng√©bb r√©sze a zsid√≥ √©rdekeknek. A "medve" nem er√Ķsebb mint az USA, √©s f√Ķleg nem er√Ķsebb, mint az egyes√≠thet√Ķ nyugati hader√Ķ, de jellemz√Ķen Izrael j√≥r√©szt kimarad a nyugati kifoszt√°sb√≥l, √©s ez√©rt t√ľrelmetlen. Fogalmazhatunk √ļgy is, hogy mire a tervek szerint a gyarmatos√≠tott Magyarorsz√°g √©s k√∂zpontja Budapest lesz Eur√≥pa logisztikai k√∂zpontja izraeli ir√°ny√≠t√°ssal, addigra Eur√≥pa egy ler√°gott csont lesz, ami nem tetszik nekik. Maradna a k√∂zel-keleti zs√°km√°ny, de az USA n√©lk√ľl erre es√©ly√ľk sincs. Ameddig meg nem kezd√Ķdik a ny√≠lt Ir√°n elleni h√°bor√ļ, addig meg nem tudnak menek√ľltk√©nt a nyakunkra hozni t√∂bb milli√≥ zsid√≥ "menek√ľltet" sem.
#10 | Hegel - 2013.06.09. 13:13:20
Magyarul a hatalomban l√©v√Ķ zs.pl Rossz√©k kisemmizik a kiszs√©t oszt j√≥napot...sz√≥val az az √∂sszetart√°s csak a felszinen a nagyok √©rdekei-ig?! ..... azt√°n a majdani b√©kek√∂t√©sn√©l izrael√©rt uj k√°rp√≥tl√°sok k√∂vetel√©se innen onnan?.....gr√≥szkohn√©k ua man√Ķvere mint eddigiekben .....

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum