Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mit csináljunk a zsidókkal?
Mit csináljunk a zsidókkal?Bayer Zsolt megfogalmazta hogy mit kell tenni a cigánnyal, hogy ez a több mint 700 éve tartó viszály megoldásra találjon, most viszont felteszem a kérdést, hogy vagyunk–e annyira felkészültek, hogy a már évezredek óta tartó zsidó problémát megoldjuk. Ismerjük a történelemből, hogy számtalanszor voltak kísérletek ennek megoldására melyek mindig és mindig kudarcba végződtek. Akit érdekel, az elmúlt évezredek során a zsidóság üldözése bármikor utána nézhet a feljegyzett történelemben, az ok az üldözésükre mindig egy és ugyanaz, mondhatnánk, hogy nem tanultak belőle, de igen, ezért van az, hogy egyre jobban és egyre okosabban és professzionálisabban szervezik tevékenységeiket a napjainkig.

Erényük: a hitvallásukban való fogadalom, (Thora, Talmud) összetartásuk, igaz hogy van közöttük nézeteltérés, de egy harmadikkal szemben azonnal összefognak. Nincs a bolygón olyan nemzet ahol nincsenek jelen. Olyanok, mint a kaméleon. Hogy ezt érthetőbbé tegyük, nézzük meg az elmúlt idők eseményeit, ami a világ, de legfőképpen az európai népeket nap mint nap érinti. Európa-szerte az emberek a TV előtt csak tanácstalanul bambulnak a milliárdos és billiós nagyságú garanciák kibocsájtása hallatán, egyesek valószínűleg nem is tudják, hogy hány nullát kell leírni a számok után, mindezt az úgynevezett euró megmentése érdekében. Sokak fejében felmerül a kérdés, hogy matematikailag miképp vezethető le az, hogy egyik másik európai tagállam az adósságának megoldására egyre magasabb összegekkel terheli lakossága termelékenységének hozamát. Ha ezt viszont megkérdezik a bankszterek segédmunkásaitól a politikusoktól, erre nem kapnak választ. Íjmód, a normál ember túlterhelt agya egyszerűen lekapcsol.


A lehetőségekhez képest becsületesnek és tisztelettudónak maradt emberek számára egyszerűen elképzelhetetlen hogy a politikai vezetőik a tengerentúli pénzügyi hiénák a csalásain alapuló trilliós nagyságbeli jogosultságaikat pofátlanul, mint, egy őrlő malomkövet, a még meg sem született generációk nyakába akasztják.
Ha viszont, azt hitetik el, hogy majd a “tőke piaca” az adósságaiban szenvedő országoknak, az egyre magasabb nagyságrendbeli pénzösszegek rendelkezésére bocsájtásával megoldja problémáit, akkor nagyon tévedünk. Ez olyan nagy hazugság, mely túlszárnyalja a holo hazugságát. Ezek az összegek, amelyről itt beszélünk a Péter Gauweiler, a németországi CSU (szocialista keresztény szövetség) politikusa szerint már a trilliót meghaladó nagyságú.

Értékálló euró nincs ezen a bolygón, ami magyarul annyit jelent, hogy nincs reális gazdasági háttere, és az érthetőség kedvéért még egyszer: gazdálkodással ezt az összeget nem lehet belátható időn belül kitermelni. Hogy még is hogyan jön létre?
Az NSZK szövetségi bankja és az EKB a finánc-hiénáknak egyszerűen a computerben "művileg" mű pénzt hoznak létre az úgynevezett levegőpénzt, amely után a német és az európai népek utódainak majd valós billiós nagyságbeli uzsorás nagyságú kamatot számolnak fel. “Az Európai Központi Bank (EKB) billiókkal árassza el a bankokat. Az elkövetkező héten több százmilliárd euró kerül kibocsátásra. Nincs kizárva, hogy az összege elérheti akár az egy billiót” (Die Welt, 2012.02.23, 3-ik oldal)
Igen, ha figyelmesen olvastuk, azt írta a lap, hogy kiadásra, már nem is törekszik, a szakkifejezésnél, egyszerűen zsargonosan fejezik ki magukat. Tehát, a kiöntött euró billióknak a finánc-dögevők sarc konténereiben nincs értékálló áru vagy szolgáltatási fedezet. Ez nem más, mint a megélhetőségi gazdasági területeink pénzel való elárasztása, majd ennek következménye, hogy egy belátható időn belül pénzkereskedelmileg megsemmisülünk. Ebbe a játékban az az érdekes, hogy a fináncmaffia által a sarc- konténerből való pénzünk kiöntése után, ezt a horribilis nagyságú összeget kamattal visszakölcsönözzük.

"Az alchemis-ten modellje a következő képen működik: Az üzleti bankok egy százalékos kamatra kölcsönt vesznek fel a EKB banktól, ezért, pld., Spanyol vagy Olasz államkötvényeket vásárolnak 5 és hat százalékos kamattal, ezeket a papírokat elhelyezik az EKB ban és ennek fedezete értékében újra hatalmas összegeket kölcsönöznek az EKB ból.”(SZ.de, 2012.02.01)

Kevesen tudják, hogy a Wall-Street az európai területről származó államkötvényeket a maga készítette törvényei alapján fogadásra bocsáthatja, és ennek a fogadásnak nincs felső határa, amit majd az európai bankoknak kötelező beváltani, ezért kénytelen az EKB egyre magasabb összegű pénzkibocsájtásra, hogy a már számokban kifejezhetetlen összegű fogadásokat teljesíthesse.
Ezt a galaktikus csalás szcenáriót nevezik, "hitelüzletnek" annak ellenére, hogy egyetlen egy ország népe sem látta ezt a számokban már kifejezhetetlen összeget, ebből a sarc-i légkasszából, nem beszélve arról, hogy rendelkezésére bocsájtották volna. Ez az összeg kimondottan és kizárólagosan csak is a tengeren túli pénzrendszer hiénáinak áll a rendelkezésére. Azért, hogy értsük a dolgok menetét, vegyük például Görögországot: 2010 –ben, mint segélycsomagként odaítéltek 110 milliárd eurót. Ebből az úgynevezett valós állami adósság fedezetére megkaptak 25 milliárdot, a fennmaradt 85 milliárdot kötelesek voltak a Wall-Street konténerébe, a fogadások értelmében kifizetni. A következő olvasható, a (2010.03.06 -án a Spiegel.de) oldalán:

"A befektetők a görög államkötvények hitelek visszafizetési kiesésre kötött biztosítások folytán 85 milliárd dollár kerül februárban kifizetésre, ez duplája az előző évinek, közölte a német pénzügyminisztérium"

Tehát a tengerentúli pénzügyi-maffia három hónapon belül, az NSZK-ás polit- vazálok támogatásával, egy 500 százalékos uzsora nyereséget könyvelhettek el maguknak, amit a szövetségi pénzügyi szolgáltatásokat ellenőrző szerv főnöke, Jochen Sanio önszántából bevallott:

"Sanio kiszámolta hogy a spekulánsok a Görögország esetében a CDS (Credit Default Swap) által 500 százalékot seperhettek be a zsebükbe." (spiegel de, 2010.05.05.)

Nem sokkal később, 130 milliárd euró vált esedékessé a görög államkötvények visszafizetésére kötött Wall-Street-i fogadások során, majd ezt folytatva, még egyszer, majd újból és újból. …
Azok akik, a EKB inflációs pénzét amivel a tőkepiacot folyamatába elárassza, mint sarc-i ajándékot elfogadják, és azonnal a nagyfokú uzsora kamattal valamint a több ezerszeri fogadási összeggel megnövelten, a tulajdonosoknak vissza kölcsönözik, ezek mindig ugyan azok a "Park Avenue Boys", a Wall-Street kirendeltségei. Megtaláljuk köztük a vakmerően elszánt Goldman-Sachs-t.
Mint ahogy már tudjuk hogy ez a zsidó különleges intézmény a volt német pénzügyminiszterrel Hans Eichel-el karöltve segítettek a Görög államháztartási költségvetését meghamisítani, hogy ezzel az Európa elleni trilliós fogadásokra, az ország egy biztos fogadási alap lehessen.

"Spekulánsok fogadást tesznek a csődbe jutott Görög hitelderivátumra (hitelszármazék) Ezen spekulánsok közzé tartoznak, J.P.Morgan, Goldman Sachs, Morgan Stanly és a Barclay, pont azok a bankok, amelyek az állami támogatások nélkül már rég nem is léteznének. Különösen arcátlan és pimasz a Goldman Sachs viselkedése, először segít a görög kormánynak a háztartási mérleg meghamisításában, majd az itt szerzet belső információkat felhasználva fogadást tesz az Akropolisz elsüllyesztésére.” (welt.de,2010.03.02.)

A hiénák feltornázzák az alapkövetelések összegét, az adósságot egy oly magas összegre mely
eléri a száz- és ezertrilliós nagyságrendet, s ezzel biztosítva azt hogy ez az adóssági sarc összege, amíg a bolygónk létezik, soha- de soha ne lehessen visszafizetni. Az adósságunk létrejön a saját pénzünk, fizetőeszközünk révén, amit mi, a zsidó finánc-lobinak biztosítunk, gyakorlatilag odaajándékozunk, és ezt drágán visszakölcsönözzük. Mivel, hogy mindenki számára érthető legyen, igyekszem egy példával bemutatni, hogy ez miként működik.

- Egy építési vállalkozó épít valakinek ingyen egy luxusházat, egy villát. Ezek után fizet a vállalkozó és majd a leszámozottjai, gyermeke, unokája majd ükunokája a megajándékozottnak bérleménydíjat anélkül, hogy benne lakna és nem beszélve arról, hogy nem is lakhat benne.
Ez a világra szóló csalás oly annyira gigantikus, hogy az emberek nagy többsége tiltakozik ezt a szörnyűséges valóságot felfogni, megérteni. Sokan elfordítják a fejüket és rezignáltan csak dünnyögnek, morognak magukban, ilyen az emberi történelemben, az ismereteink szerint még nem fordult elő. És, ez az, ami téves. A szisztematikus kirablása az emberiségnek olyan öreg, mint maga a babiloni talmud, ezt rendszeresen finomítják hogy minél nagyobb sarc-i követeléseket hozhassanak létre.

Ez a világi bűnszövetkezetet, a zsidó finánc-lobi már évszázadokkal ezelőtt folyamatosan fejlesztette, aminek majd következménye, a bolygónk nem zsidó lakosságának a folyamatos kirablása révén a szolgaságba való vetése. Egyesekben azonnal felmerül, hogy ez egy összeesküvés elmélet. Ha valaki erre gondol, akkor még mindig a Csipkerózsika álmában ringatja magát. A tény az, hogy nem is olyan régen az Izrael legfőbb rabbija, nyilvánosan közölte a nagyvilággal, hogy a nem zsidó emberiségnek csak is egy feladata van, az, hogy szolgálja a zsidóságot.

"A nem zsidók csak azért vannak ezen a világon, hogy a zsidóságot szolgálják. A góim csak azért született, hogy bennünket szolgáljon. Ezen a világon csak egy a feladatuk, hogy Izrael népét szolgálják."

Idézet a szeparatista zsidók fő rabbijának, Ovadia Yosef szombatonkénti prédikációjából. (JTA,Jewish Telegraph Agency, 2010.10.18.)
Annyit érdemes róla tudni, hogy az Ovadia Párt, tagja a jelenlegi izraeli kormánynak. Dr. von Leers tanulmányában olvashatjuk, hogy a középkori Németországban különösen a IV. Heinrick uralkodása alatt:

"a zsidók különös előjogokhoz jutottak, melynek hatása és fontossága kiemelkedő szerepet kapott. Állam által elismert és engedélyezett orgazdák lettek."

Hogyan is nézett ki ez a dolog: A lopásokból eredő hatalmas nyereséget uzsora kamatokkal visszakölcsönözték a császárnak, az uraságoknak és a parasztságnak. Az egyház magatartása sem különbözött a császárétól, az embertelen püspöki járandóságok kirovásával hozzá járultak a szabad parasztság elszegényedéséhez. Ezáltal a még szabad parasztság az uzsorás zsidóság kezébe kényszerült, kénytelenül eladósodott, ami házaiba és termőföldjeibe került. Ezzel összhangban kevesen tudják, hogy a zsidók által folytatott rabszolga kereskedelem nyereségéből pénzelték a Vatikánt, ezen keresztül rendszeresen a külön jogaik elérése érdekében zsarolhatták a Vatikánt általa. "A középkor papsága … a zsidóság pénzügyi támogatását élvezte" (Spiegel, 2000. 17.szám. 110. oldal)


Érdemes odafigyelni az eseményekre, mert úgy a császárnál, az egyháznál vagy a szegénységbe szorított parasztságnál kihelyezett hitelek származási eredete nem más, mint a már korábban a néptől kirabolt érték. Minden szabad paraszt, akik rákényszerültek a uzsorások hitelére, és amit nem tudtak visszafizetni, a császár és az egyház egyetértésével adós rabszolgaként eladható volt. A rabszolga kereskedelem évezredekig egy igen kamatozó jövedelemként szolgált az uzsorásoknak. Nem beszélve arról, hogy napjainkban újból egy jól fizetendő foglalkozás. (munkavállalókat közvetítő irodák! nem más, mint egy modern rabszolga kereskedelem, és ezt természetesen törvények betartása mellett, felszámolva az állami munkaügyi hivatalokat, szép szóval, privatizálták, tehát újból engedélyezte a mindenkori kormány a rabszolga kereskedelmet).

Megfigyelhetjük, hogy elvében a lobbi-pénzügyi rend a mai napig nem változott. Annak idején a császár, király, az egyház és a nép kölcsönzött az uzsorástól, amit korábban az uzsorás a néptől már elrabolt, pénz és vagyon formájában.
Ha arra gondolunk, hogy a zsidó kiváltságok csak német és nyugat európai területekre volt jellemző, akkor nagy tévedésben vagyunk. Már Árpád bevonulásakor kerültek zsidó vallást gyakorló kazár népek országunkba. Érdemes viszont kiemelni IV. Béla uralkodását, a tatárjárás kezdetekkor, 1239–ben egy kérelmi levélben fordult IX. Gergely pápához, hogy Ő is tarthasson udvari zsidóságot a pénzügyi ügyleteinek irányításához. Ezt csak a 1251–ben kiadott zsidó kiváltságosságot biztosító intézkedése múlja felül. Ezt a kiváltságosságot az uralkodói házak a "mai napig" megerősítették. Nem kell messzire mennünk példákért, megtaláljuk közvetlen közelben hazánkban is.

Ma, a kormányok teremtik elő a hatalmas összegeket, amit az uzsorásoknak átadnak és majd ezt az összeget kamattal, fogadási járulékkal, amit billiós nagyságra növekedettként vissza kölcsönöznek. Ahogy a világ forog, úgy ismétlődik újra és újra. Ha az emberiség nagy többsége továbbra is ellenszegül a sátáni pénzvilág felismerésének, ez azzal a következménnyel jár, hogy a jövő nemzedéke automatikusan megsemmisül.
A nagyon sok naiv kamatszolga csak tanácstalanul bámul a világba és azt mormolja magában, de hát ez csalás és törvénytelen.

Nem kedves gojim, ez a csalárd erkölcs. Ahogy annak idején IV. Heinrich a középkorban az orgazdaságot és az uzsorázást a fő szélhámosoknak törvényesítette, ma a politikusaink a saját népeik kirablását a globalizációs törvényeken keresztül legalizálják. Ahogy a német kormány megengedte a német dolgozók nyugdíjintézményének, a rabbinus Lehman bank által való kirablását, hasonlóan cselekedet Orbán Viktor kormánya, amikor a magyar nyugdíjkasszát államosította és kitudja hogy kiknek zálogosította el. Minden, ami zajlik "törvényes" kereteken belül történik.

"halászat” Németországban. A már csődben levő működő képtelen amerikai Lehman Brothers bank, szisztematikusan és szemérmetlenül az adósleveleivel oly kárt okozva a német takarékoskodóknak, amire még nem volt precedens." (stern, 2008.12.11. 51. szám. 138.oldal)

A zsidó finánc-lobbi nem talál kivetendőt a gojim kirablásában. A pofátlanságot már csak az tetőzi, hogy a Goldman-Sachs elnöke Lloyd Blankfein a tömegek kirablását egyenesen az Istene szolgálatának tekinti. Idézzük őt szó szerint:

"csak egy bankár vagyok, aki csak az isteni feladatot hajtja végre." (Der Spiegel, 2009. 48szám, 73. oldal) Ezt a kijelentést nagyon jól fedi a Talmud.

"a nem zsidó a zsidó jog szerint csak egy látszatember. A gojimnak csak azért van emberi formája hogy a zsidónak ne kelljen az állattal kiszolgáltatnia magát. (Traktat Schene luchoth habberith) A disznó és a látszatember nem jogképesek. Ebből adódóan nem élnek jogos házasságban és nincs jogos vagyonuk."

Ezek, alapkövei a zsidó jognak. Amit a zsidók cselekszenek a törvényük értelmében nem büntetendő. A nem zsidót nem tartják embernek, ezért nem lehet őket becsapni, mert egy állatot, jogi értelmen nem lehet becsapni. Értitek?

A Wikipedia oldalán a következők olvashatók: Maga a Jiddis nevezi a zsidót CHAJIM-nak, ami annyit jelent, hogy élő. Ezzel a szemben álló határozó, szintén Jiddis a GOJIM, ami annyit jelent, hogy lélektelen, vagy is halott. Tehát, a zsidó törvények előtt, ezt a pozíciót tölti be a nem zsidó származású. (de.wikipedia/wiki/Rotwelsch)
Csodálkozik még valaki azon, hogy az antiszemitizmus egyre jobban terjed, legalább is ezek olvashatók a napi világsajtóban. Bocsássa meg a világ, de ki, vagy kik azok akik ezt gerjesztik, hogy utána majd sajnáltathassák magukat? De folytassuk, itt a következő idézet:

"a zsidónak tiltott a másik zsidó becsapása. Ez a csalási tilalom nem vonatkozik a nem zsidóval szemben". (Professzor Israel Shahak, Jewish History, Jewish Relegion, 5.fejezett, Pénz és tulajdon, 89.oldal.)

Ezt a tényt, hogy a zsidó törvény a nem zsidót nem tarja embernek 2009 –ben, a nagyra értékelt Rabbinet-könyv ("Torat Ha`Melech” a Királyi Thorra) szerzője Yitzhak Shapira újból igazolja:

"A nem zsidó születésénél fogva lélektelen, ezért ölni kell őket, hogy a bűnös hajlamaikat korlátok között tartsuk. Ha megölünk egy nem zsidót, mert a 7 parancsolatot nem tartotta be akkor helyesen cselekedtünk. A zsidó törvények értelmében megengedett, hogy a nem zsidó újszülöttet megöljük, ha úgy észleljük hogy felnőtt korára gonoszságot fog ellenünk elkövetni." (jpost.com 2009.11.11.)

A rabszolga kereskedelem egy nemesi foglalkozás a zsidó törvények értelmében, mindaddig, amíg a nem zsidóval kereskedik. Ezt ma már senki nem vitatja hogy a négerrel való kereskedelem az észak és dél Amerikában zsidó kézben volt. (Der Spiegel, 1998.8.szám.7.oldal)
A történelmi feljegyzésekbe visszamenve, megfigyelhetjük és megállapíthatjuk, hogy ősidők óta napjainkig, a rabszolga kereskedelem egy óriási bevételi forrás a zsidók számára. Úgy, ahogy a Goldman Sachs elnöke Lloyd Blankfein, a német nép kirablásakor, álcázott nevén az Euró-védelmi pajzs, a Jahwe-ra hivatkozik, ugyanúgy hivatkozhatna és hivatkoznak a mai rabszolga kereskedők (Izraelben a mai napig is kelet Európából származó fiatal lányokkal kereskednek) a zsidó törvényekre.

"ha szolgára és ágyasokra van szükségetek, vásároljatok a benneteket körülvevő mezei népektől szolgákat és szolga nőket! Ugyanúgy a közöttetek élő nem egyenjogú polgárok leszármazottjait, kik messze a származásuktól országotokban élnek megvehetitek: tulajdonotokká tehetitek. Ezeket tovább adhatjátok örököseiteknek, így ezek örök tulajdonotokban maradhatnak. Uralkodhattok a rabszolgáitok felett, de zsidó testvéritekkel szemben ezt ne tegyétek." (Leviticus 25:44-46)

A világ uzsora hitelekkel való meghódítása kezdettől kezdve, mindig is a zsidó lobbi törekvése volt. Figyeljük meg, mindig és mindenkor a zsidó törvények érvényesítése a cél. Ezt támassza alá a Jelenések könyve is. "te (vagy is zsidó) sok-sok népnek fogsz hitelezni, de neked nem lesz szükséged mástól kölcsönt kérni. Sok nemzetek felett fogsz uralkodni, de fölötted senki" (Deuteronomium 15:16, Jelenések könyve) Természetesen a zsidó törvény meghatározza a különbözőséget a zsidó és a nem zsidó között.

"külfölditől kérhetsz kamatot, de a néptársadtól nem követelheted, bárhova költözöl, hogy tulajdont szerezz Jahwe az istened, áldásával kíséri cselekedeteidet.” (Moses 5. könyve 23,21) Idegeneket nyaggathatod de testvéreiddel szemben ezt ne tedd" (Mózes 5. könyve 15,3)
Mint ahogy már írásom elején említettem a Vatikán szívesen igénybe vette a zsidóság pénzzel való segítségeit, de ennek is meg volt a maga ára. Innozenz pápa a zsinagóga javára (az Ószövetség allegóriája javára) a kézműipar területén való tevékenységből kitiltja a zsidóságot, így ezzel akaratlanul is a pénzhitelezési terület, vetélytársak nélküli, terület birtokosa lett és egyúttal megtiltja a keresztényeknek a pénzel való kereskedelmet, vagyis kamat elleni hitelezést. A kamat szedése bűn. (4. palptai zsinat)

Ahogy a „szentszék” megtiltotta a keresztényeknek a pénzel való kereskedelmet, létrehozta a globális zsidó pénzügyi birodalmat.


"1215-be a III. Innozenz összehívta a 4.palotai (lateráni) zsinatot, határozatában úgy döntött, hogy a zsidókat a közhivatali tevékenységből, kézművességből és az iparűzésből kizárja. Így a zsidóság életfeladatként beáldozzák magukat a pénzügyi kereskedelembe, mivel a keresztények számára ez a foglalkozás válástörvénnyel tiltott lett. Kölcsönt nem adhattak és kamatot nem kérhettek. … Ahogy az egyházak egyre gazdagabbak lettek egyre jobban eladósodott a néptömeg és a lovagi közösség. Kénytelenek voltak szükség esetén a zsidóságtól uzsorakamatos hitelek felvételére. Az egyik legnagyobb népszónok, Berthold, egy ferenci szerzetes Regensburg-ból, a zsidókat, rablóknak és zsiványoknak nevezi, ugyan úgy mint a nem zsidó keresztényeket (mezei népeket) és eretnekeket az ördögtől származtatja." (A német történelmi atlasz, Bertelsmann, 1999, Gütersloh 100. oldal)

Mindenhol, ahol a pápai uralkodási hatáskör kiterjedt, kialakult a zsidóság egyeduradalma, a császárok, királyok a fejedelemségek és az elszegényedett népek fölött. Ahogy Róma a kamatos pénzhitelezést egy halálos bűnnek bélyegezte, egyben eltűri a pápaság hogy a "birkái", hívei, az uzsorakamat fizetésére való kényszerültét. Holott a kereszténység megváltója a pénzhitelezőket, pénzváltókat (kalmárokat) mérges kígyóknak (vipera) és sikló származéknak átkozza. Matthäus: (21,13) ((23:33)

Ez a Chuzpe (egy arcátlan pimaszság) azt állítani, hogy a zsidóságnak nem volt más lehetősége, mivel a földművelés és az iparűzés számára tiltott volt, ezért a pápai rendelettel az egyeduralmú pénzhitel kereskedelemmel meg kellett elégedniük - a szegények. Hogyan néz ki ez napjainkban, mindenki kedve és hajlama és tehetsége szerint minden foglalkozási ágat űzhet? Tehát, a nem zsidók azok, akik a banki üzlettel foglalkoznak és a zsidók azok, akik a földművelésben és ipari tevékenységben látják életvitelük megvalósulását? Erre nagyon egyszerű egy Izraeli példa, ott ahol voltaképpen nem létezhetne szakmai diszkrimináció

"Ma 10%-os munkanélküliség ellenére (Izrael) az építkezéseken csak is külföldi munkavállalókkal találkozunk. Az „új zsidóság”, a szakmai irányzat megválasztásánál követi elődeik szórványos hagyományait: bankárok, orvosok, ügyvédek, könyvelők és mérnökök. Kéz- és földművesség mely sarokpillérek voltak az új zsidóság elképzeléseiben, lásd, egyszerűen eltűntek.” (Die Welt, 2003.10.7. 6. oldal)

Mik ezek a szórványos szakmák és foglalkozások, a társadalom működésének az "idegrendszere", beleértve a kultúra és szórakoztató ipart, színházak, filmszínházak, a média minden ágát, oktatást, egészségügy, gyógyszeripar, szállítmányozás, kereskedelem, … stb. Így természetesen részesei az államigazgatásnak, törvényhozásnak. Szívesen venném, ha valaki segítene a történelemben egy olyan törvénnyel előhozakodni, amely a nép közjólétét szolgálja.

A zsidók vagyonosodásának tényét már 70 évvel ezelőtt Dr. Johann von Leers (Theodor Fritsch Verlag 1939 Berlin) így fogalmazta meg:
"A zsidó vagyon létrehozatala részben a közgazdasági oktatási rend és a pénzügyi történelem része, de kimagaslóan nagy része a bűnügyi történelem és a bűnügyi szociológia tartozéka."

Sokak fejében fel fog ötleni az a gondolat hogy még is hogyan lehetséges, hogy egy népcsoport idáig fajult? Egyszerű erre a válasz, amit szintén Dr. Leers tanulmányában találhatunk. Ez a fajta mentalitás, Dr.Leers szerint:

"abból adódik, hogy évezredek óta a pénz az ö becsületük, az uzsora a fegyverük, és az utálat az értéket előállító népekkel szemben, a vezér csillaguk"


Most tessék hátradőlni a fotelban, és elgondolkodni azon, hogy lehetséges az emberi nyomor megszüntetése és van-e erre megoldás?
Ha nem is mindenki ismerte fel azt a tényt, hogy nagy sebességgel haladunk a pokol felé, egy oly nagy pénzbeli sarc előtt áll az emberiség, amely történelmében még ismeretlen.
A legtöbbek számára, anélkül hogy a világ pénzügyi rendjét ismernék, az álcázott nevén ismert az Euro- és bankok megmentését szolgáló intézkedések, érthetetlenek.
A pénzügyi kérdések megoldása nem csak a német vagy a magyar nép létkérdése, ez az emberiség létkérdése.


A felismerés, az alapköve az emberiség új helyzetének meghatározásához. A felismerésre feltétlen szükségünk van, hogy megmenthessük gyermekeinket majd unokáinkat, dédunokáinkat, a már megtervezett, örök rabszolgaságtól.

Nincs lázító szerepe annak, hogy "mit csináljunk a zsidókkal", inkább az hogy mit tegyünk a nem zsidókkal, a németekkel, a magyarokkal,és a többi néppel.

Felvilágosítani!!!

Sikerül számunkra ezt az értéktelen, lezüllött, korrupt politikai lobbit lerázni és olyan emberekre cserélni, akiknek a becsület és a tisztesség még erényük? A kísértet elmúlik, ha az emberek nem hagyják magukat megvásárolni, az ördög elvesztette játékát.

A pénzügyi zsidóság uralma a legnagyobb kihívás az emberiség számára. Ha kiálljuk a vizsgát, életben maradunk. Ha nem felelünk meg a vizsgán, elvesztünk és jogosan.
Semmiképp ne gondoljunk arra, hogy erővel ki kell irtani a zsidóságot.

Mert ez, egy szellemi háború, amely csak is a fejekben dől el.

Ha, a szellemi felkészültségünk segítségével sikerül, a rabszolga törvényeket hatályon kívül helyezni, megsemmisíteni (globalizáció törvényeket), automatikusan elvettük az uzsorások fegyvereit, hatalmi eszközeit, amit tőlünk loptak, a pénzt.
Természetesen a Blankfein és az Ackermann -ok azonnal ordítani kezdenek, mint korábban az öreg Rothschild tette; "Wer mer nemmt mei Geld, nemmt mir mei Ehr’!" (Aki a pénzemet elveszi, viszi a becsületemet is)

Vegyük el a becsületüket, hisz számunkra ez becsület és életben maradásunk kérdése.


/Aramis/


Nyilvánvalóvá vált, bizonyos momentumokra nekem kell rávilágítanom. Ezek közé tartozik a zsidóság "természetének" kialakulása, illetve pontosabban fogalmazva, kialakítása. Ebből kétségtelenül a legfontosabb, hogy a zárt diaszpórában élő nép egykori csekély létszáma tette lehetővé, hogy észre vegyék, a belterjes szaporodásnak nem csak nyomorék, végtaghiányos, szellemileg sérült, életképtelen vagy gondozásra szoruló bolond gyerekek az eredményei, hanem bizonyos egyedeknél feltűnően magas intelligencia, hideg logika, fokozott megfigyelőkészség, és az empátia teljes hiánya tapasztalható. Ez a felismerés tette lehetővé, hogy emberformájú, de az emberi érzések teljes hiányával születő, embertelen, végtelenül egocentrikus gépeket hozzanak létre, hasonlóan a Isaac Asimov klasszikusában, az "Én a robotban" leírt, érzelem nélküli, csak logikát használó robotokhoz. A sérülés mértéke függ az összeadódó genetikai hibák mennyiségétől és milyenségétől.
Nem utolsó szempont, hogy a középkor zsidóságában már megjelentek a kazár-zsidók is, akik Kr. u. 739-740 körül tudták meg a "zsidó titkot". Mára, azok, akik zsidónak tartják magukat, túlnyomó részben nem szemita leszármazottak, hanem degenerálódott kazárok, a szétvert kazár birodalom maradványaként.
Nem szabad elfelejteni, hogy ilyen zsidó-típusú degenerálódásra bármelyik nép, faj, közösség képes és alkalmas, bár ez ellenkezik a természet törvényeivel, és a Biblia tiltásával, ami nem véletlen, mert a Bibliát is zsidók írták.
Nincs zsidó kiválasztottság, csak egy viszonylag egyszerűen előidézhető genetikai hiba, de feltehető az a kérdés is, a világ 1%-át sem elérő létszámú "beteg emberek" miért akarnak uralkodni mindenki felett, és főleg miért akarnak kiirtani mindenkit, csak bizonyos számú, élősködésüket fenntartó rabszolga kivételével.
Ugyanakkor felvetődik egy másik kérdés, a "szuperfaj" létrehozása, amelynek első dolga az lesz, hogy kiirtja létrehozóit, mint létére potenciális veszélyt jelentőket. Ez utóbbi most is jellemző a zsidónak nevezettek között, mert az empátia hiánya erre is kiterjed. Tudom nehéz a külső behatások miatt érzelmi viharokkal küszködők számára felfogni, hogy milyen az, amikor bennük egy-egy esemény feldolgozása toronymagas hullámokat kavar az érzelmeikben, ugyanakkor a súlyosan vérfertőzött egyedekben rezzenéstelen a "víztükör".

/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | piskota - 2013.04.01. 09:02:25
Legalább 100-120 hozzászólás, és további 7-9 ezer megnyitás enyészett el valamely zsidó Hacker áldásos tevékenysége következtében!
Remélhetőleg saját köreiben terjeszti az ellopott anyagot, ami talán eljutott Gerendás Péterhez is, elrettentő szándékkal, hogy mily antiszemitizmus van Magyarországon!
Abban is reménykedem, mivel a saját kör az egész világra terjed ki, hogy világszerte terjeszti hírünket...
Azért sokkal elégedettebb lennék, ha a világ, már úgy Isten igazában, teljes figyelemmel az igazán aktuális
NÁ-CION-izmussal
foglalkozna!
Gyzoltán
#2 | gladiator07 - 2017.02.22. 18:24:02
Szeretettel küldök néktek megujjulási lehetőséget. Idősebb korban is ellehet kezdeni, s kettő hét mulva már érezhető a hozadéka. Roppant egyszerű a gyakorlása, csak olvassátok el, és halgassátok meg a jobb oldali kis videós felvételeken hallottakat.

Gyógyulást, és jobb közérzetet kívánok [url]hozzhttp://w...iaz.htmlá.[/url]

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum